T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI. Oturum Tarihi Oturum Saati Oturum Sayısı 08/02/ : /11

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI. Oturum Tarihi Oturum Saati Oturum Sayısı 08/02/2016 10:30 2015-2016/11"

Transkript

1 11.1. ÜNİVERSİTEMİZ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ BAŞKANI PROF. DR. ERHAN AKIN'IN DANIŞMANLIK YAPMAK ÜZERE GÖREVLENDİRİLMESİ Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü Başkanı Prof. Dr. Erhan AKIN'ın, Fırat Teknoloji Geliştirme Bölgesi'nde faaliyet gösteren Medel Mühendislik ve Elektronik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nde "Asansörler İçin Geliştirilmiş Motor Hız Kontrol İnventeri" isimli proje çerçevesinde danışmanlık yapmak üzere görevlendirilmesine ilişkin tarih ve sayılı Dekanlık yazısı ve ekleri görüşüldü: Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü Başkanı Prof. Dr. Erhan AKIN'ın, Fırat Teknoloji Geliştirme Bölgesi'nde faaliyet gösteren Medel Mühendislik ve Elektronik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nde "Asansörler İçin Geliştirilmiş Motor Hız Kontrol İnventeri" isimli proje çerçevesinde idari ve maddi yükümlülüklerini yerine getirmek ve derslerini aksatmamak kaydı ile proje süresince ayda 1 (Bir) gün danışmanlık yapmak üzere görevlendirilmesinin uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. Bu belge 5070 sayılı Elektronik İmza Kanununun 5. Maddesi gereğince güvenli elektronik imza ile imzalanmıştır.

2 11.2. ÜNİVERSİTEMİZ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ BELKIS TORĞUL UN KADROSUNUN GEÇİCİ OLARAK SELÇUK ÜNİVERSİTESİ NE AKTARILMASI Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Endüstri Mühendisliği Bölümü Araştırma Görevlisi Belkıs TORĞUL un, doktora eğitimini yapmak üzere kadrosunun geçici olarak 2547 Sayılı Kanunun 35. Maddesi uyarınca Selçuk Üniversitesi ne aktarılmasına ilişkin tarih ve sayılı Dekanlık yazısı ve ekleri görüşüldü: Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Endüstri Mühendisliği Bölümü Araştırma Görevlisi Belkıs TORĞUL un, doktora eğitimini yapmak üzere kadrosunun geçici olarak 2547 Sayılı Kanunun 35. Maddesi uyarınca Selçuk Üniversitesi ne aktarılmasının uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi.

3 11.3. ÜNİVERSİTEMİZ İNSANİ VE SOSYAL BİLİMLER FAKÜLTESİ ÖĞRETİM ÜYESİ YRD. DOÇ. DR. GÜLDA ÇETİNDAĞ SÜME NİN, BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI BÖLÜMÜ NDE GÖREVLENDİRİLMESİ Üniversitemiz İnsani ve Sosyal Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Gülda ÇETİNDAĞ SÜME nin, Bingöl Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü nde Eğitim- Öğretim yılı bahar yarıyılında haftada 1 (bir) gün (Perşembe) 2547 Sayılı Kanunun 40/d maddesi uyarınca görevlendirilmesi konusu görüşüldü: Üniversitemiz İnsani ve Sosyal Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Gülda ÇETİNDAĞ SÜME nin, Bingöl Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü nde Eğitim- Öğretim yılı bahar yarıyılında haftada 1 (bir) gün (Perşembe) 2547 Sayılı Kanunun 40/d maddesi uyarınca görevlendirilmesinin uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi.

4 11.4. ÜNİVERSİTEMİZ DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ PERİODONTOLOJİ ANABİLİM DALI YARDIMCI DOÇENT KADROSUNA MÜRACAAT EDEN DR. ALİHAN BOZOĞLAN IN YABANCI DİL SINAVI JÜRİSİNİN BELİRLENMESİ Üniversitemiz Diş Hekimliği Fakültesi Periodontoloji Anabilim Dalı Yardımcı Doçent kadrosuna müracaat eden Dr. Alihan BOZOĞLAN ın Yabancı Dil Sınavı jürisinin belirlenmesi konusu görüşüldü: Üniversitemiz Diş Hekimliği Fakültesi Periodontoloji Anabilim Dalı Yardımcı Doçent kadrosuna müracaat eden adayların Yabancı Dil (İngilizce) Sınavının 11 Şubat 2016 Perşembe günü saat da Yabancı Diller Yüksekokulu nda yapılmak üzere aşağıda unvan, ad ve soyadları yazılı öğretim üyelerinden müteşekkil jüri kurulmasının uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. Jüri Üyeleri : Prof. Dr. İhsan DAĞTEKİN Prof. Dr. Mehmet YALNIZ Yrd.Doç. Dr. Aysel ŞAHİN KIZIL

5 11.5. TIPTA UZMANLIK SINAVINI KAZANAN ARAŞTIRMA GÖREVLİLERİ İÇİN KADRO AKTARILMASI 2014 TUS Sonbahar Dönemi 3. Yerleştirme Sonucuna göre Üniversitemiz Tıp Fakültesi değişik Anabilim Dallarına Yerleşen adaylar için kadro tahsisi konusu görüşüldü: 2014 TUS Sonbahar Dönemi 3. Yerleştirme Sonucuna göre Üniversitemiz Tıp Fakültesi değişik Anabilim Dallarına Yerleşen adaylar için kadro tahsisinin uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. Kadronun Bulunduğu Birim Kadronun Aktarıldığı Birim Kadro Unvanı Derece Sayı Tıp Fakültesi Cerrahi Dahili Tıp Bilimleri Bölümü Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları ABD Tıp Fakültesi Cerrahi Dahili Tıp Bilimleri Bölümü Psikiyatri ABD Tıp Fakültesi Dahili Tıp Bilimleri Bölümü Nöroloji ABD Tıp Fakültesi Dahili Tıp Bilimleri Bölümü Halk Sağlığı ABD Tıp Fakültesi Cerrahi Tıp Bilimleri Bölümü Ortopedi ve Travmatoloji ABD Tıp Fakültesi Dahili Tıp Bilimleri Bölümü Dermatoloji ABD Tıp Fakültesi Cerrahi Tıp Bilimleri Bölümü Anesteziyoloji ve Reanimasyon ABD Tıp Fakültesi Cerrahi Tıp Bilimleri Bölümü Göz ABD Tıp Fakültesi Dahili Tıp Bilimleri Bölümü İç Hastalıkları ABD Tıp Fakültesi Cerrahi Dahili Tıp Bilimleri Bölümü Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları ABD Tıp Fakültesi Cerrahi Dahili Tıp Bilimleri Bölümü Psikiyatri ABD Tıp Fakültesi Dahili Tıp Bilimleri Bölümü Nöroloji ABD Tıp Fakültesi Dahili Tıp Bilimleri Bölümü Halk Sağlığı ABD Tıp Fakültesi Cerrahi Tıp Bilimleri Bölümü Ortopedi ve Travmatoloji ABD Tıp Fakültesi Dahili Tıp Bilimleri Bölümü Dermatoloji ABD Tıp Fakültesi Cerrahi Tıp Bilimleri Bölümü Anesteziyoloji ve Reanimasyon ABD Tıp Fakültesi Cerrahi Tıp Bilimleri Bölümü Göz Hastalıkları ABD Tıp Fakültesi Dahili Tıp Bilimleri Bölümü İç Hastalıkları ABD Araştırma Görevlisi Araştırma Görevlisi Araştırma Görevlisi Araştırma Görevlisi Araştırma Görevlisi Araştırma Görevlisi Araştırma Görevlisi Araştırma Görevlisi Araştırma Görevlisi

6 11.6. ÜNİVERSİTEMİZ SİVRİCE MESLEK YÜKSEKOKULU ÖĞRETİM ÜYESİ DOÇ. DR. ATİLLA YILDIZ İLE SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU ÖĞRETİM ÜYESİ YRD. DOÇ. DR. KADRİ KULUALP İN, LİSANSÜSTÜ EĞİTİM VE ÖĞRETİM FAALİYETLERİNİN DEVAMININ SAĞLANMASI AMACIYLA, SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ VETERİNER PROGRAMI DÖLERME VE SUNİ TOHUMLAMA ANABİLİM DALI NDA GÖREVLENDİRİLMELERİ Üniversitemiz Sivrice Meslek Yüksekokulu Öğretim Üyesi Doç. Dr. Atilla YILDIZ ile Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Kadri KULUALP in, 2547 Sayılı Kanun un 40/a Maddesi uyarınca, lisansüstü eğitim ve öğretim faaliyetlerinin devamının sağlanması amacıyla, Sağlık Bilimleri Enstitüsü Veteriner Programı Dölerme ve Suni Tohumlama Anabilim Dalı nda görevlendirilmelerine ilişkin tarih ve sayılı Müdürlük yazısı ve eki görüşüldü: Üniversitemiz Sivrice Meslek Yüksekokulu Öğretim Üyesi Doç. Dr. Atilla YILDIZ ile Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Kadri KULUALP in, 2547 Sayılı Kanun un 40/a Maddesi uyarınca, lisansüstü eğitim ve öğretim faaliyetlerinin devamının sağlanması amacıyla, Sağlık Bilimleri Enstitüsü Veteriner Programı Dölerme ve Suni Tohumlama Anabilim Dalı nda görevlendirilmelerinin uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi.

7 11.7. ÜNİVERSİTEMİZ SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU ÖĞRETİM ÜYESİ YRD. DOÇ. DR. ZÜLFÜKAR AYTAÇ KİŞMAN IN YALOVA ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ NDE GÖREVLENDİRİLMESİ Üniversitemiz Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Zülfükar Aytaç KİŞMAN ın, eğitim- öğretim yılı bahar yarıyılında ders vermek üzere, 2547 Sayılı Kanunun 40/d maddesi uyarınca Yalova Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi nde Pazartesi haftada bir gün görevlendirilmesine ilişkin tarih ve sayılı Müdürlük yazısı ve ekleri görüşüldü: Üniversitemiz Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Zülfükar Aytaç KİŞMAN ın, eğitim- öğretim yılı bahar yarıyılında ders vermek üzere, 2547 Sayılı Kanunun 40/d maddesi uyarınca Yalova Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi nde haftada 1 (Bir) gün (Pazartesi) görevlendirilmesinin uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi.

8 DEMİRDAĞ başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılımlarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş ve aşağıdaki kararları almıştır ARALIK DÖNEMİ ÖYP KAPSAMINDA ÜNİVERSİTEMİZE YERLEŞEN ARAŞTIRMA GÖREVLİLERİ İÇİN KADRO TAHSİSİ 2015 Aralık Dönemi ÖYP kapsamında Üniversitemize yerleşen Araştırma Görevlileri için kadro tahsisi konusu görüşüldü: 2015 Aralık Dönemi ÖYP kapsamında Üniversitemize yerleşen Araştırma Görevlileri için kadro tahsisinin uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. Kadronun Bulunduğu Birim Kadronun Aktarıldığı Birim Kadro Unvanı Derece Sayı Teknik Eğitim Fakültesi Restorasyon Eğitimi Eğitim Fakültesi İlköğretim Bölümü Okul Araştırma Görevlisi Anabilim Dalı Öncesi Eğitimi ABD 5 1 Fen Fakültesi Genel Fizik Anabilim Dalı Fen Fakültesi Yöneylem Araştırması ABD Araştırma Görevlisi 4 1 Fen Fakültesi Aktüerya Bölümü Fen Fakültesi Aktüerya Bölümü Araştırma Görevlisi 4 1 Teknik Eğitim Fakültesi Kontrol Eğitimi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Mali Araştırma Görevlisi Anabilim Dalı Hukuk ABD 5 1 Teknik Eğitim Fakültesi Üretim Planlama ve İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Sosyal Araştırma Görevlisi Kontrol EğitimiAnabilim Dalı Hizmetler Bölümü 5 1 Teknik Eğitim Fakültesi Ekstarktif Metalurji İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Çalışma Araştırma Görevlisi Eğitimi Anabilim Dalı Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri ABD 5 1 Teknik Eğitim Fakültesi Kaynak Eğitimi Anabilim Dalı Teknik Eğitim Fakültesi Malzeme Bilimi Anabilim Dalı İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İş Hukuku ve Sosyal Güvenlik Hukuku Anabilim Dalı İnsani ve Sosyal Bilimler Fakültesi Çağdaş Türk Lehçeleri ve Edebiyatları Bölümü Araştırma Görevlisi Araştırma Görevlisi Mimarlık Fakültesi Bina Bilgisi Anabilim Dalı Mimarlık Fakültesi Restorasyon ABD Araştırma Görevlisi 4 1 Mimarlık Fakültesi Bina Bilgisi Anabilim Dalı Mimarlık Fakültesi İç Mimarlık ABD Araştırma Görevlisi 4 1 Mimarlık Fakültesi Bölge Planlama ABD Mimarlık Fakültesi Restorasyon ABD Araştırma Görevlisi 4 1 Teknik Eğitim Fakültesi Yapı Tasarımı Eğitimi Araştırma Görevlisi Anabilim Dalı Mimarlık Fakültesi Restorasyon ABD 4 1 Mühendislik Fakültesi Gıda Müh. ABD Mühendislik Fakültesi Mekanik Anabilim Dalı Araştırma Görevlisi 4 1 Teknik Eğitim Fakültesi Telekominikasyon ABD Mühendislik Fakültesi Yazılım Müh. ABD Araştırma Görevlisi 4 1 Teknik Eğitim Fakültesi Kaynak Eğitimi ABD Mühendislik Fakültesi Mekatronik ABD Araştırma Görevlisi 4 1 Teknoloji Fakültesi Yazılım Müh. ABD Teknoloji Fakültesi Adli Bilişim Müh. ABD Araştırma Görevlisi 4 1 Teknoloji Fakültesi Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölümü Malzeme Anabilim Dalı Teknoloji Fakültesi Otomotiv Mühendisliği Taşıt Tahrik ve Güç Sistemleri Anabilim Dalı Teknoloji Fakültesi Termodinamik ve Isı Tekniği ABD Teknoloji Fakültesi Otomotiv Mühendisliği Taşıt Dinamiği ve Kontrol Anabilim Dalı Araştırma Görevlisi Araştırma Görevlisi Veteriner Fakültesi İç Hastalıkları ABD Veteriner Fakültesi İç Hastalıkları ABD Araştırma Görevlisi 4 1 Veteriner Fakültesi Biyokimya Anabilim Dalı Vet. Fak. Dölerme ve Suni Tohumlama ABD Araştırma Görevlisi 4 1

9 11.9. BÜTÇE AKTARIMI Üniversitemiz Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü nün, Bütçe Aktarımı hakkındaki tarih ve sayılı yazısı ve eki görüşüldü: Üniversitemiz Döner Sermaye İşletmesi 22 kodlu Sürekli Eğitim Merkez Müdürlüğü nün 2016 yılı bütçesinden aşağıdaki şekilde aktarma yapılmasının uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. Birim Kodu: 22- Sürekli Eğitim Merkez Müdürlüğü Döner Sermaye İşletmesi. Birimin Bağlı Olduğu Kurum : Fırat Üniversitesi Döner Sermaye İşletmesi. Aktarma yapılacak harcama kalemi(-) Harcama Kalemi Açıklaması Aktarılaca k Tutar Aktarılaca k harcama kalemi(+) Yeni Tertip harcama kalemi (+) Harcama Kalemi Açıklaması Talep edilen aktarma tutarı Memur , Ek Çalışma Karşılıkları ,00 TOPLAM ,00 TOPLAM ,00

10 PROFESÖR KADROLARINA MÜRACAAT EDEN ADAYLARIN JÜRİLERİNİN BELİRLENMESİ ÜNİVERSİTEMİZ TIP FAKÜLTESİ BEYİN CERRAHİSİ ANABİLİM DALI PROFESÖR KADROSUNA BAŞVURAN DOÇ. DR. METİN KAPLAN IN JÜRİSİNİN BELİRLENMESİ Doç. Dr. Metin KAPLAN, Rektörlüğümüzce ilan edilen Tıp Fakültesi Beyin Cerrahisi Anabilim Dalı Profesör kadrosuna atanmak üzere başvurmuştur Sayılı Yükseköğretim Kanunu nun 5772 Sayılı Kanunla Değişik 26. Maddesinin (b) fıkrası 2. Bendi ve Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği nin 20. Maddesi uyarınca bilimsel niteliklerinin tespiti amacıyla bilimsel rapor hazırlamak üzere aşağıda adı ve unvanı yazılı öğretim üyelerinden jüri oluşturulmasına oybirliği ile karar verildi. ASİL ÜYELER 1. Prof. Dr. M. Faik ÖZVEREN- Kırıkkale Üniversitesi- Tıp Fakültesi -KIRIKKALE 2. Prof. Dr. Fatih Serhat EROL- Fırat Üniversitesi- Tıp Fakültesi -ELAZIĞ 3. Prof. Dr. Selami Çağatay ONUR- İnönü Üniversitesi -Tıp Fakültesi -MALATYA 4. Prof. Dr. Adnan CEVİZ- Dicle Üniversitesi- Tıp Fakültesi -DİYARBAKIR 5. Prof. Dr. Yusuf İZCİ- Gülhane Askeri Tıp Akademisi- ANKARA YEDEK ÜYELER 1. Prof. Dr. M.Serdar KEMALOĞLU - Dicle Üniversitesi -Tıp Fakültesi - DİYARBAKIR 2. Prof. Dr. Arif ÖNDER İnönü Üniversitesi-Tıp Fakültesi - MALATYA

11 PROFESÖR KADROLARINA MÜRACAAT EDEN ADAYLARIN JÜRİLERİNİN BELİRLENMESİ ÜNİVERSİTEMİZ TIP FAKÜLTESİ ÇOCUK SAĞLIĞI VE HASTALIKLARI ANABİLİM DALI PROFESÖR KADROSUNA BAŞVURAN DOÇ. DR. MEHMET KILIÇ IN JÜRİSİNİN BELİRLENMESİ Doç. Dr. Mehmet KILIÇ, Rektörlüğümüzce ilan edilen Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Profesör kadrosuna atanmak üzere başvurmuştur Sayılı Yükseköğretim Kanunu nun 5772 Sayılı Kanunla Değişik 26. Maddesinin (b) fıkrası 2. Bendi ve Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği nin 20. Maddesi uyarınca bilimsel niteliklerinin tespiti amacıyla bilimsel rapor hazırlamak üzere aşağıda adı ve unvanı yazılı öğretim üyelerinden jüri oluşturulmasına oybirliği ile karar verildi. ASİL ÜYELER 1. Prof. Dr. İlhan TEZCAN- Hacettepe Üniversitesi- Tıp Fakültesi- ANKARA 2. Prof. Dr. Bülent ŞEKEREL- Hacettepe Üniversitesi- Tıp Fakültesi- ANKARA 3. Prof. Dr. Mustafa YILMAZ- Çukurova Üniversitesi- Tıp Fakültesi- ADANA 4. Prof. Dr. Fulya TAHAN- Erciyes Üniversitesi- Tıp Fakültesi- KAYSERİ 5. Prof. Dr. Kamil Aydan İKİNCİOĞULLARI - Ankara Üniversitesi -Tıp Fakültesi- ANKARA YEDEK ÜYELER 1. Prof. Dr. Mehmet SATAR -Çukurova Üniversitesi- Tıp Fakültesi- ADANA 2. Prof. Dr. Esin Fazıl ORHAN-Karadeniz Teknik Üniversitesi- Üniversitesi- Tıp Fakültesi- TRABZON

12 PROFESÖR KADROLARINA MÜRACAAT EDEN ADAYLARIN JÜRİLERİNİN BELİRLENMESİ ÜNİVERSİTEMİZ TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ HİDROLİK ANABİLİM DALI PROFESÖR KADROSUNA BAŞVURAN DOÇ.DR. FAHRİ ÖZKAN IN JÜRİSİNİN BELİRLENMESİ Doç. Dr. Fahri ÖZKAN, Rektörlüğümüzce ilan edilen Teknoloji Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Hidrolik Anabilim Dalı Profesör kadrosuna atanmak üzere başvurmuştur Sayılı Yükseköğretim Kanunu nun 5772 Sayılı Kanunla Değişik 26. Maddesinin (b) fıkrası 2. Bendi ve Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği nin 20. Maddesi uyarınca bilimsel niteliklerinin tespiti amacıyla bilimsel rapor hazırlamak üzere aşağıda adı ve unvanı yazılı öğretim üyelerinden jüri oluşturulmasına oybirliği ile karar verildi. ASİL ÜYELER 1.Prof. Dr. Ahmet BAYLAR- Fırat Üniversitesi- Mühendislik Fakültesi -ELAZIĞ 2.Prof. Dr. Mualla ÖZTÜRK- Fırat Üniversitesi- Mühendislik Fakültesi -ELAZIĞ 3.Prof. Dr. Tamer BAĞATUR- Dicle Üniversitesi - Mühendislik Fakültesi - DİYARBAKIR 4.Prof. Dr. Salih YAZICIOĞLU- Gazi Üniversitesi- Teknoloji Fakültesi -ANKARA 5.Prof. Dr. Hüseyin TEMİZ- Kahramanmaraş Sütçü İmam Üni.-Mühendislik- Mimarlık Fakültesi- K.MARAŞ YEDEK ÜYELER 1.Prof. Dr. Seyhan FIRAT - Gazi Üniversitesi- Teknoloji Fakültesi -ANKARA 2.Prof. Dr. Mehmet ARDIÇOĞLU- Erciyes Üniversitesi- Mühendisliki Fakültesi -KAYSERİ

13 PROFESÖR KADROLARINA MÜRACAAT EDEN ADAYLARIN JÜRİLERİNİN BELİRLENMESİ ÜNİVERSİTEMİZ EĞİTİM FAKÜLTESİ EĞİTİM YÖNETİMİ TEFTİŞİ PLANLAMASI VE EKONOMİSİ ANABİLİM DALI PROFESÖR KADROSUNA BAŞVURAN DOÇ.DR. MUKADDER BOYDAK ÖZAN IN JÜRİSİNİN BELİRLENMESİ Doç. Dr. Mukadder BOYDAK ÖZAN, Rektörlüğümüzce ilan edilen Eğitim Fakültesi Eğitim Yönetimi Teftişi Planlaması ve Ekonomisi Anabilim Dalı Profesör kadrosuna atanmak üzere başvurmuştur Sayılı Yükseköğretim Kanunu nun 5772 Sayılı Kanunla Değişik 26. Maddesinin (b) fıkrası 2. Bendi ve Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği nin 20. Maddesi uyarınca bilimsel niteliklerinin tespiti amacıyla bilimsel rapor hazırlamak üzere aşağıda adı ve unvanı yazılı öğretim üyelerinden jüri oluşturulmasına oybirliği ile karar verildi. ASİL ÜYELER 1.Prof. Dr. Yücel GELİŞLİ- Gazi Üniversitesi- Gazi Eğitim Fakültesi -ANKARA 2.Prof. Dr. Mehmet TAŞPINAR- Gazi Üniversitesi- Gazi Eğitim Fakültesi -ANKARA 3.Prof. Dr. Mustafa ÇELİKTEN- Erciyes Üniversitesi - Eğitim Fakültesi - DİYARBAKIR 4.Prof. Dr. Mehmet Nuri GÖMLEKSİZ- Fırat Üniversitesi- Eğitim Fakültesi -ELAZIĞ 5.Prof. Dr. Çetin SEMERCİ- Bartın Üniversitesi- Eğitim Fakültesi- BARTIN YEDEK ÜYELER 1.Prof. Dr. İsmail AYDOĞAN- Kırıkkale Üniversitesi- Eğitim Fakültesi - 2.Prof. Dr. Ayhan AYDIN - Osmangazi Üniversitesi- Eğitim Fakültesi -

14 11.11.DOÇENT ATAMALARI Personel Dairesi Başkanlığı nın, doçent atamaları hakkındaki yazıları görüşüldü: Atamaların aşağıdaki şekilde yapılmasının uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi DOÇ. DR. SEVCAN KÜRÜM ÜN MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ JEOLOJİ MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ MİNEROLOJİ VE PETROGRAFİ ANABİLİM DALI DOÇENT KADROSUNA ATANMASI Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Mühendislik Fakültesi Jeoloji Mühendisliği Bölümü Mineroloji ve Petrografi Anabilim Dalı Doçent kadrosuna atanmak üzere Üniversitemizce verilen ilana müracaat eden Doç. Dr. Sevcan KÜRÜM ün dosyası görüşüldü: 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanunu nun 25. maddesi, Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği nin 16. maddesi ile 2547 Sayılı Kanun un 5772 sayılı Kanunla değiştirilen 23, 25 ve 26. maddeleri çerçevesinde Yükseköğretim Kurulu'nca tarihli toplantısında kabul edilen Üniversitemiz Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma İlkeleri uyarınca Doç. Dr. Sevcan KÜRÜM ün, Mühendislik Fakültesi Mühendislik Fakültesi Jeoloji Mühendisliği Bölümü Mineroloji ve Petrografi Anabilim Dalı Doçent kadrosuna atanması hususundaki Yönetim Kurulu uygun görüşünün Rektörlük Makamına arz edilmesine oybirliği ile karar verildi.

15 11.11.DOÇENT ATAMALARI Personel Dairesi Başkanlığı nın, doçent atamaları hakkındaki yazıları görüşüldü: Atamaların aşağıdaki şekilde yapılmasının uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi DOÇ. DR. FAZİLET ERMAN IN SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ EBELİK BÖLÜMÜ DOÇENT KADROSUNA ATANMASI Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Fakültesi Ebelik Bölümü Doçent kadrosuna atanmak üzere Üniversitemizce verilen ilana müracaat eden Doç. Dr. Fazilet ERMAN ın dosyası görüşüldü: 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanunu nun 25. maddesi, Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği nin 16. maddesi ile 2547 Sayılı Kanun un 5772 sayılı Kanunla değiştirilen 23, 25 ve 26. maddeleri çerçevesinde Yükseköğretim Kurulu'nca tarihli toplantısında kabul edilen Üniversitemiz Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma İlkeleri uyarınca Doç. Dr. Fazilet ERMAN ın, Sağlık Bilimleri Fakültesi Ebelik Bölümü Doçent kadrosuna atanması hususundaki Yönetim Kurulu uygun görüşünün Rektörlük Makamına arz edilmesine oybirliği ile karar verildi.

16 11.11.DOÇENT ATAMALARI Personel Dairesi Başkanlığı nın, doçent atamaları hakkındaki yazıları görüşüldü: Atamaların aşağıdaki şekilde yapılmasının uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi DOÇ. DR. GÜLŞAH ÇAKMAK IN MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ MAKİNA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ TERMODİNAMİK ANABİLİM DALI DOÇENT KADROSUNA ATANMASI Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümü Termodinamik Anabilim Dalı Doçent kadrosuna atanmak üzere Üniversitemizce verilen ilana müracaat eden Doç. Dr. Gülşah ÇAKMAK ın dosyası görüşüldü: 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanunu nun 25. maddesi, Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği nin 16. maddesi ile 2547 Sayılı Kanun un 5772 sayılı Kanunla değiştirilen 23, 25 ve 26. maddeleri çerçevesinde Yükseköğretim Kurulu'nca tarihli toplantısında kabul edilen Üniversitemiz Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma İlkeleri uyarınca Doç. Dr. Gülşah ÇAKMAK ın, Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümü Termodinamik Anabilim Dalı Doçent kadrosuna atanması hususundaki Yönetim Kurulu uygun görüşünün Rektörlük Makamına arz edilmesine oybirliği ile karar verildi.

17 11.11.DOÇENT ATAMALARI Personel Dairesi Başkanlığı nın, doçent atamaları hakkındaki yazıları görüşüldü: Atamaların aşağıdaki şekilde yapılmasının uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi DOÇ. DR. KÜRŞAT ÇELİK İN İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ İKTİSAT BÖLÜMÜ İKTİSAT TARİHİ ANABİLİM DALI DOÇENT KADROSUNA ATANMASI Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü İktisat Tarihi Anabilim Dalı Doçent kadrosuna atanmak üzere Üniversitemizce verilen ilana müracaat eden Doç. Dr. Kürşat ÇELİK in dosyası görüşüldü: 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanunu nun 25. maddesi, Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği nin 16. maddesi ile 2547 Sayılı Kanun un 5772 sayılı Kanunla değiştirilen 23, 25 ve 26. maddeleri çerçevesinde Yükseköğretim Kurulu'nca tarihli toplantısında kabul edilen Üniversitemiz Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma İlkeleri uyarınca Doç. Dr. Kürşat ÇELİK in İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü İktisat Tarihi Anabilim Dalı Doçent kadrosuna atanması hususundaki Yönetim Kurulu uygun görüşünün Rektörlük Makamına arz edilmesine oybirliği ile karar verildi.

18 11.11.DOÇENT ATAMALARI Personel Dairesi Başkanlığı nın, doçent atamaları hakkındaki yazıları görüşüldü: Atamaların aşağıdaki şekilde yapılmasının uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi DOÇ. DR. MEHMET YAZ IN TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU MAKİNA VE METAL TEKNOLOJİLERİ BÖLÜMÜ DOÇENT KADROSUNA ATANMASI Üniversitemiz Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Makine ve Metal Teknolojileri Bölümü Doçent kadrosuna atanmak üzere Üniversitemizce verilen ilana müracaat eden Doç. Dr. Mehmet YAZ ın dosyası görüşüldü: 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanunu nun 25. maddesi, Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği nin 16. maddesi ile 2547 Sayılı Kanun un 5772 sayılı Kanunla değiştirilen 23, 25 ve 26. maddeleri çerçevesinde Yükseköğretim Kurulu'nca tarihli toplantısında kabul edilen Üniversitemiz Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma İlkeleri uyarınca Doç. Dr. Mehmet YAZ ın Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Makine ve Metal Teknolojileri Bölümü Doçent kadrosuna atanması hususundaki Yönetim Kurulu uygun görüşünün Rektörlük Makamına arz edilmesine oybirliği ile karar verildi.

19 11.11.DOÇENT ATAMALARI Personel Dairesi Başkanlığı nın, doçent atamaları hakkındaki yazıları görüşüldü: Atamaların aşağıdaki şekilde yapılmasının uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi DOÇ. DR. SERPİL MİŞE YONAR IN SU ÜRÜNLERİ FAKÜLTESİ YETİŞTİRİCİLİK ANABİLİM DALI DOÇENT KADROSUNA ATANMASI Üniversitemiz Su Ürünleri Fakültesi Yetiştiricilik Anabilim Dalı Doçent kadrosuna atanmak üzere Üniversitemizce verilen ilana müracaat eden Doç. Dr. Serpil MİŞE YONAR ın dosyası görüşüldü: 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanunu nun 25. maddesi, Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği nin 16. maddesi ile 2547 Sayılı Kanun un 5772 sayılı Kanunla değiştirilen 23, 25 ve 26. maddeleri çerçevesinde Yükseköğretim Kurulu'nca tarihli toplantısında kabul edilen Üniversitemiz Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma İlkeleri uyarınca Doç. Dr. Serpil MİŞE YONAR ın Su Ürünleri Fakültesi Yetiştiricilik Anabilim Dalı kadrosuna atanması hususundaki Yönetim Kurulu uygun görüşünün Rektörlük Makamına arz edilmesine oybirliği ile karar verildi.

20 ÜNİVERSİTEMİZ TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ YAZILIM MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ ARŞ. GÖR. OSMAN ALTAY IN, ADLİ BİLİŞİM MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ ÖĞRETİM ÜYESİ YRD. DOÇ. DR. AYTUĞ BOYACI NIN ARTIRILMIŞ GERÇEKLİK TABANLI UZMAN ÖĞRENİM ASİSTANI İSİMLİ PROJESİNDE AR-GE PERSONELİ OLARAK ÇALIŞMA İSTEĞİ Üniversitemiz Teknoloji Fakültesi Yazılım Mühendisliği Bölümü Arş. Gör. Osman ALTAY ın, Adli Bilişim Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Aytuğ BOYACI nın Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Teknogirişim Sermayesi Desteği Programı kapsamında desteklenen, Artırılmış Gerçeklik Tabanlı Uzman Öğrenim Asistanı isimli projesinde AR-GE personeli olarak çalışabilmesine ilişkin tarih ve sayılı Dekanlık yazısı ve ekleri görüşüldü: Üniversitemiz Teknoloji Fakültesi Yazılım Mühendisliği Bölümü Arş. Gör. Osman ALTAY ın, Adli Bilişim Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Aytuğ BOYACI nın Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Teknogirişim Sermayesi Desteği Programı kapsamında desteklenen, Artırılmış Gerçeklik Tabanlı Uzman Öğrenim Asistanı isimli projesinde Bölümündeki işlerini aksatmamak kaydı ile Cumartesi günleri AR-GE personeli olarak çalışmasının uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi.

21 11.13.EK DERS ÜCRETİ Üniversitemiz Eğitim Bilimleri Enstitüsü nün, Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında Eğitim Programları ve Öğretim Anabilim Dalı Tezsiz Yüksek Lisans II. Öğretim Programı nda görev alacak öğretim üyelerine ödenecek ek ders ücretlerinin, gündüz ücretinin 2 (İki) katı olarak ödenmesine ilişkin tarih ve sayılı yazısı ve eki görüşüldü: Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında Üniversitemiz Eğitim Bilimleri Enstitüsü Eğitim Programları ve Öğretim Anabilim Dalı Tezsiz Yüksek Lisans II. Öğretim Programı nda görev alacak öğretim üyelerine ödenecek ek ders ücretlerinin, gündüz ücretinin 2 (İki) katı olarak ödenmesinin uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi.

22 11.14.PROFESÖR ATAMALARI Personel Dairesi Başkanlığı nın, Profesör atamaları hakkındaki yazıları görüşüldü: Atamaların aşağıdaki şekilde yapılmasının uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi DOÇ. DR. MEVLÜT ŞENER URAL IN PROFESÖR KADROSUNA ATANMASI Üniversitemiz Keban Meslek Yüksekokulu Su Ürünleri Programı Anabilim Dalı nda açık bulunan ve Rektörlükçe ilan edilen Profesörlük kadrosuna atanmak üzere başvuran Doç. Dr. Mevlüt Şener URAL hakkında Üniversitemiz Yönetim Kurulu nun tarih ve /8.1.2 sayılı kararı ile oluşturulmuş bulunan jüri raporları incelenerek görüşüldü: 2547 Sayılı Kanunun Değişik 26. maddesi, Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği nin 20. maddesi ile 2547 Sayılı Kanun un 5772 sayılı Kanunla değiştirilen 23, 25 ve 26.maddeleri çerçevesinde Yükseköğretim Kurulu'nca tarihli toplantısında kabul edilen Üniversitemiz Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma İlkeleri nde belirtilen şartları da taşıdığı anlaşıldığından, Doç. Dr. Mevlüt Şener URAL ın, Keban Meslek Yüksekokulu Su Ürünleri Programı Anabilim Dalı Profesör kadrosuna yükseltilerek atanması hususundaki Yönetim Kurulu uygun görüşünün Rektörlük Makamına arz edilmesine oybirliği ile karar verildi.

23 11.14.PROFESÖR ATAMALARI Personel Dairesi Başkanlığı nın, Profesör atamaları hakkındaki yazıları görüşüldü: Atamaların aşağıdaki şekilde yapılmasının uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi DOÇ. DR. DİLARA KAMAN IN PROFESÖR KADROSUNA ATANMASI Üniversitemiz Tıp Fakültesi Biyokimya Anabilim Dalı nda açık bulunan ve Rektörlükçe ilan edilen Profesörlük kadrosuna atanmak üzere başvuran Doç. Dr. Dilara KAMAN hakkında Üniversitemiz Yönetim Kurulu nun tarih ve /8.1.6 sayılı kararı ile oluşturulmuş bulunan jüri raporları incelenerek görüşüldü: 2547 Sayılı Kanunun Değişik 26. maddesi, Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği nin 20. maddesi ile 2547 Sayılı Kanun un 5772 sayılı Kanunla değiştirilen 23, 25 ve 26.maddeleri çerçevesinde Yükseköğretim Kurulu'nca tarihli toplantısında kabul edilen Üniversitemiz Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma İlkeleri nde belirtilen şartları da taşıdığı anlaşıldığından, Doç. Dr. Dilara KAMAN ın, Tıp Fakültesi Biyokimya Anabilim Dalı Profesör kadrosuna yükseltilerek atanması hususundaki Yönetim Kurulu uygun görüşünün Rektörlük Makamına arz edilmesine oybirliği ile karar verildi.

24 11.14.PROFESÖR ATAMALARI Personel Dairesi Başkanlığı nın, Profesör atamaları hakkındaki yazıları görüşüldü: Atamaların aşağıdaki şekilde yapılmasının uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi DOÇ. DR. AYŞEGÜL GÖKHAN IN PROFESÖR KADROSUNA ATANMASI Üniversitemiz Eğitim Fakültesi İlköğretim Matematik Eğitimi Anabilim Dalı nda açık bulunan ve Rektörlükçe ilan edilen Profesörlük kadrosuna atanmak üzere başvuran Doç. Dr. Ayşegül GÖKHAN hakkında Üniversitemiz Yönetim Kurulu nun tarih ve /8.1.3 sayılı kararı ile oluşturulmuş bulunan jüri raporları incelenerek görüşüldü: 2547 Sayılı Kanunun Değişik 26. maddesi, Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve AtanmaYönetmeliği nin 20. maddesi ile 2547 Sayılı Kanun un 5772 sayılı Kanunla değiştirilen 23, 25 ve 26.maddeleri çerçevesinde Yükseköğretim Kurulu'nca tarihli toplantısında kabul edilenüniversitemiz Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma İlkeleri nde belirtilen şartları da taşıdığıanlaşıldığından, Doç. Dr. Ayşegül GÖKHAN ın, Eğitim Fakültesi İlköğretim Matematik Eğitimi Anabilim Dalı Profesör kadrosuna yükseltilerek atanması hususundaki Yönetim Kurulu uygun görüşünün Rektörlük Makamına arz edilmesine oybirliği ile karar verildi.

25 Kurul Üyeleri: Prof. Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ Prof. Dr. Ahmet KAZEZ Prof. Dr. Sadettin TANYILDIZI Prof. Dr. Yaşar DOĞAN Prof. Dr. Rifat ÇOLAK Prof. Dr. Fikret KARATAŞ Prof. Dr. Enver ÇAKAR Prof. Dr. Gıyasettin ARSLAN Prof. Dr. Ömer Osman UMAR Prof. Dr. Saadettin TONBUL Prof. Dr. Zülfü Çınar ULUCAN Prof. Dr. Ahmet ÖZER Prof. Dr. Mehmet YALNIZ Prof. Dr. Cengiz ARSLAN Prof. Dr. Metin ÇALTA Prof. Dr. Z. Hakan AKPOLAT Prof. Dr. Hanifi GÜLDEMİR Prof. Dr. Murad ATMACA Prof. Dr. Muhterem AYDIN Prof. Dr. Fatih Serhat EROL Prof. Dr. Hasan GÜL E-İmzalıdır Prof.Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ Rektör Prof.Dr. Mehmet YALNIZ Prof.Dr. Zühtü Hakan AKPOLAT Prof.Dr. Hanifi GÜLDEMİR Prof.Dr. Murad ATMACA Prof.Dr. Muhterem AYDIN Prof.Dr. Ahmet KAZEZ Yrd.Doç.Dr. Tahir KARAMAN Prof.Dr. Rifat ÇOLAK Prof.Dr. Fatih KÜLAHCI Prof.Dr. Enver ÇAKAR Yrd.Doç.Dr. Ahmet BAĞLIOĞLU Prof.Dr. Ömer Osman UMAR Prof.Dr. Saadettin TONBUL Prof.Dr. Zülfü Çınar ULUCAN Prof.Dr. Cengiz ARSLAN Prof.Dr. Ahmet ÖZER Prof.Dr. Metin ÇALTA

26

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI 27/01/2012 2011-2012/15

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI 27/01/2012 2011-2012/15 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 27/01/2011 Cuma Günü saat 14.00 de Rektör Prof. Dr. A. Feyzi BİNGÖL ün başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI. Oturum Tarihi Oturum Saati Oturum Sayısı 21/01/2016 10:00 2015-2016/8

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI. Oturum Tarihi Oturum Saati Oturum Sayısı 21/01/2016 10:00 2015-2016/8 8.1. PROFESÖR KADROLARINA MÜRACAAT EDEN ADAYLARIN JÜRİLERİNİN BELİRLENMESİ 1-ÜNİVERSİTEMİZ İLAHİYAT FAKÜLTESİ TASAVVUF ANABİLİM DALI PROFESÖR KADROSUNA BAŞVURAN DOÇ. DR. İHSAN SOYSALDI NIN JÜRİSİNİN BELİRLENMESİ

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI 26.06.2015 2014-2015/15

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI 26.06.2015 2014-2015/15 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 26.06.2015 Cuma Günü saat 10.00 da Rektör Prof. Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ ın başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI 06.11.2015 2015-2016/3

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI 06.11.2015 2015-2016/3 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 06.11.2015 Cuma Günü saat 15.00 da Rektör Prof. Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ ın başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE KARARLARI. Oturum Tarihi Oturum Saati Oturum Sayısı 19/02/2016 10:00 2015-2016/12

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE KARARLARI. Oturum Tarihi Oturum Saati Oturum Sayısı 19/02/2016 10:00 2015-2016/12 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 19/02/2016 tarihinde saat 10:00 da Rektör Prof.Dr. Kutbeddin 12.1. ÜNİVERSİTEMİZ İLAHİYAT FAKÜLTESİ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILINDA UZAKTAN EĞİTİM İLAHİYAT

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI. Oturum Tarihi Oturum Saati Oturum Sayısı 29/01/ : /10

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI. Oturum Tarihi Oturum Saati Oturum Sayısı 29/01/ : /10 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 29/01/2016 tarihinde saat 10:00 da Rektör Prof.Dr. Kutbeddin 10.1. ÜNİVERSİTEMİZ FEN FAKÜLTESİ BÜNYESİNDE KURULAN MOLEKÜLER BİYOLOJİ VE GENETİK PROGRAMI NA KADRO AKTARILMASI

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI. Oturum Tarihi Oturum Saati Oturum Sayısı 29/12/ : /6

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI. Oturum Tarihi Oturum Saati Oturum Sayısı 29/12/ : /6 Evrak Tarih ve Sayısı: 2/02/2016-133076 T.C. Üniversitemiz Yönetim Kurulu 29/12/2015 tarihinde saat 1:00 da Rektör Prof.Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılımlarıyla

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI. Oturum Tarihi Oturum Saati Oturum Sayısı 11/04/2014 10:00 2013-2014/11

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI. Oturum Tarihi Oturum Saati Oturum Sayısı 11/04/2014 10:00 2013-2014/11 Evrak Tarih ve Sayısı: 24/11/2014-64564 T.C. Üniversitemiz Yönetim Kurulu 11/04/2014 tarihinde saat 10:00 da Rektör Prof.Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılımlarıyla

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI. Oturum Tarihi Oturum Saati Oturum Sayısı 17/06/ : /14

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI. Oturum Tarihi Oturum Saati Oturum Sayısı 17/06/ : /14 Evrak Tarih ve Sayısı: 12/12/2014-67631 T.C. Üniversitemiz Yönetim Kurulu 17/06/2014 tarihinde saat 09:30 da Rektör Prof.Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılımlarıyla

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Evrak Tarih ve Sayısı: 08/01/2014-19948 T.C. Üniversitemiz Yönetim Kurulu 29/11/2013 tarihinde saat 09:30 da Rektör Prof.Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılımlarıyla

Detaylı

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 31/08/2012 2011-2012/14

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 31/08/2012 2011-2012/14 Üniversitemiz Senatosu 31/08/2012 Cuma Günü saat 16.00 da Rektör Prof. Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ ın başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI Üniversitemiz Senatosu tarihinde saat da başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerinin katılımlarıyla toplanarak gündemdeki konuları 11.1. ÜNİVERSİTEMİZ ELAZIĞ SAĞLIK YÜKSEKOKULU HEMŞİRELİK BÖLÜMÜ

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ Yönetim Kurulu Kararları

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ Yönetim Kurulu Kararları Evrak Tarih ve Sayısı: 22/07/2014-47672 T.C. Oturum Tarihi Oturum Sayısı 17/07/2014 2013-2014/16 Üniversitemiz 01.07.2014 tarih ve 2013-2014/15.9 sayılı Yönetim Kurulu kararı uyarınca yaz aylarında çoğunluğun

Detaylı

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 29.12.2015 2015-2016/4

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 29.12.2015 2015-2016/4 Üniversitemiz Senatosu 29.12.2015 tarihinde saat 13.30 da Rektör Prof. Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerinin katılımlarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş ve

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 28.09.2006 2006/16

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 28.09.2006 2006/16 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 28.09.2006 2006/16 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 28.09.2006 Perşembe günü saat 11:00 da Rektör Prof.Dr. Baki KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI 23.10.2015 2015-2016/2

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI 23.10.2015 2015-2016/2 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 23.10.2015 Cuma Günü saat 14.30 da Rektör Prof. Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ ın başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI 24/04/2015 2014-2015/12

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI 24/04/2015 2014-2015/12 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 24/04/2015 Cuma Günü saat 14.30 da Rektör Prof. Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ ın başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Üniversitemiz Yönetim Kurulu 25/12/2013 tarihinde saat 13:15 da Rektör Prof.Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılımlarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI Üniversitemiz Senatosu tarihinde saat da Rektör Prof.Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ 10.1. ÜNİVERSİTEMİZ TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ İŞYERİ EĞİTİMİ YÖNERGESİ NİN BAZI MADDELERİNDE DEĞİŞİKLİK YAPILMASI VE YÖNERGEYE MADDE

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI. Oturum Tarihi Oturum Saati Oturum Sayısı 03/02/ : /9

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI. Oturum Tarihi Oturum Saati Oturum Sayısı 03/02/ : /9 Evrak Tarih ve Sayısı: 03/04/2015-86281 T.C. Üniversitemiz Yönetim Kurulu 03/02/2015 tarihinde saat 14:30 da Rektör Prof.Dr. Kutbeddin 9.1. ÜNİVERSİTEMİZ SOSYAL TESİS İŞLETMESİ MÜDÜRLÜĞÜ NÜN 2014 MALİ

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI Üniversitemiz Senatosu tarihinde saat da Rektör Prof.Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ 6.1.ÖĞRENCİ SEÇME VE YERLEŞTİRME MERKEZİ ÖĞRENCİ YERLEŞTİRME KILAVUZU TABLO 3B.2 DE İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİNE MTOK KONTENJANINDAN

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI. Oturum Tarihi Oturum Saati Oturum Sayısı 07/05/2014 09:00 2013-2014/12

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI. Oturum Tarihi Oturum Saati Oturum Sayısı 07/05/2014 09:00 2013-2014/12 Evrak Tarih ve Sayısı: 24/10/2014-60476 T.C. Üniversitemiz Yönetim Kurulu 07/05/2014 tarihinde saat 09:00 da Rektör Prof.Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılımlarıyla

Detaylı

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 27.11.2015 2015-2016/3

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 27.11.2015 2015-2016/3 Üniversitemiz Senatosu 27.11.2015 tarihinde saat 14:00 da Rektör Prof. Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerinin katılımlarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş ve

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI. Oturum Tarihi Oturum Saati Oturum Sayısı 23/01/ : /8

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI. Oturum Tarihi Oturum Saati Oturum Sayısı 23/01/ : /8 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 23/01/2015 tarihinde saat 16:30 da Rektör Prof.Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılımlarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 17.01.2008 2008/1 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 17.01.2008 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Sezer Ş. KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi : 05.05.2015 KARAR 2015/011 01: 2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı itibariyle Yeterlik Sınavına giren Tezsiz Yüksek Lisans öğrencilerin Anabilim Dalı Kurul Kararlarınca önerilen

Detaylı

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI /6

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI /6 Üniversitemiz Senatosu 29.01.2016 tarihinde saat 09:00 da Rektör Prof. Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerinin katılımlarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş ve

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI /10

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI /10 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 07.02.2017 Saat 10:00 da Rektör Prof. Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ ın başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş ve

Detaylı

KARAR 07.01- Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektörlüğü nün 06.02.2013 tarih ve 1084 sayılı yazısı görüşüldü.

KARAR 07.01- Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektörlüğü nün 06.02.2013 tarih ve 1084 sayılı yazısı görüşüldü. T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR TARİHİ OTURUM NO KARAR SAYISI Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Mustafa ŞAHİN Başkanlığında toplandı. KARAR 07.01- Necmettin Erbakan

Detaylı

T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ : 06.06.2016 TOPLANTI SAYISI : 2016/ 14 KARAR NO: 2016 / 492 T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI Enstitümüz Bilgisayar Mühendisliği Anabilim Dalı Yüksek

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI. Oturum Tarihi Oturum Saati Oturum Sayısı 15/12/ : /2015 Yönetim 5

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI. Oturum Tarihi Oturum Saati Oturum Sayısı 15/12/ : /2015 Yönetim 5 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 15/12/2014 tarihinde saat 15:30 da Rektör Prof.Dr. Kutbeddin 5.1.ÜNİVERSİTEMİZ SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ AKADEMİK PERSONELİNİN BÖLÜM VE ANABİLİM DALLARININ DAĞILIMI Üniversitemiz

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI. Oturum Tarihi Oturum Saati Oturum Sayısı 03/12/ : / 4

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI. Oturum Tarihi Oturum Saati Oturum Sayısı 03/12/ : / 4 4.1. ÜNİVERSİTEMİZ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ ELEKTRİK-ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ ÖĞRETİM ÜYESİ PROF. DR. HASAN KÜRÜM ÜN, FIRAT TEKNOLOJİ GELİŞTİRME BÖLGESİ'NDE FAALİYET GÖSTEREN TEKNOGİRİŞİM SERMAYE DESTEĞİ

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI Üniversitemiz Senatosu tarihinde saat da Rektör Prof.Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ 3.1.ÜNİVERSİTEMİZ TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ METALURJİ VE MALZEME MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ II. ÖĞRETİM PROGRAMI 1. SINIF 11532430 NUMARALI

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI Üniversitemiz Senatosu tarihinde saat da Rektör Prof.Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ 8.1. ÜNİVERSİTEMİZ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ ELEKTRİK-ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ NÜN 1. SINIF MÜFREDATINDA YER ALAN FİZ-112 FİZİK-II

Detaylı

KARAR 06.01- Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı nın 17.06.2014 tarih ve 431 sayılı yazısı görüşüldü.

KARAR 06.01- Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı nın 17.06.2014 tarih ve 431 sayılı yazısı görüşüldü. T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI KARAR TARİHİ OTURUM NO KARAR SAYISI Üniversitemiz Senatosu Rektör Prof. Dr. Mustafa ŞAHİN başkanlığında toplandı. KARAR 06.01- Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI 07.08.2015 2014-2015/18

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI 07.08.2015 2014-2015/18 Üniversitemiz Yönetim Kurulu nun, 26.06.2015 tarih ve 2014-2015/15.13 sayılı kararı uyarınca yaz aylarında çoğunluğun sağlanamadığı hallerde acil konularda karar almak ve bu kararları ilk Yönetim Kurulu

Detaylı

Yönetim Kurulu Kararları

Yönetim Kurulu Kararları Evrak Tarih ve Sayısı: 04/08/2014-48295 T.C. Üniversitemiz 01.07.2014 tarih ve 2013-2014/15.9 sayılı Yönetim Kurulu kararı uyarınca yaz aylarında çoğunluğun sağlanamadığı hallerde acil konularda karar

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 5/11/2015 2015/17

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 5/11/2015 2015/17 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 5/11/2015 2015/17 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 5/11/2015 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ

Detaylı

YÖNETİM KURULU KARARLARI

YÖNETİM KURULU KARARLARI YÖNETİM KURULU KARARLARI T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI Tarih : 25 Ekim 2005 Toplantı Sayısı : 36 Karar 1 Eylül 2005 Dönemi Tıpta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavında (TUS) Üniversitemiz

Detaylı

35 20/11/2013 2013/1 12. Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Faruk KOCACIK Başkanlığında toplandı.

35 20/11/2013 2013/1 12. Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Faruk KOCACIK Başkanlığında toplandı. Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Faruk KOCACIK Başkanlığında toplandı. Karar No 1- Üniversitemizce ilan edilen İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İstatistik Anabilim Dalında açık bulunan

Detaylı

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 13/01/ /5

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 13/01/ /5 Üniversitemiz Senatosu 13.01.2017 tarihinde saat 09:30 da Rektör Prof. Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerinin katılımlarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş ve

Detaylı

28.05.2013 TARİHLİ EĞİTİM KOMİSYONU KARARLARI

28.05.2013 TARİHLİ EĞİTİM KOMİSYONU KARARLARI 28.05.2013 TARİHLİ EĞİTİM KOMİSYONU KARARLARI Eğitim Komisyon Karar No: 381 Bologna çerçevesinde hazırlanan ve karar ekindeki listede belirtilen programlar oy birliği ile kabul edilmiştir. 28.05.2013 tarih

Detaylı

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Sayı : 260 Tarih : 26.03.2014 T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantıda Bulunanlar : 1- Prof. Dr. Hüseyin KARAMAN, Rektör V. Hukuk Fakültesi Dekanı (Tedviren) Güzel

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI 12/12/ /10

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI 12/12/ /10 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 12/12/2011 Pazartesi Günü saat 14.30 da Rektör Prof.Dr. A. Feyzi BİNGÖL ün başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş

Detaylı

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLAR /5

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLAR /5 Üniversitemiz Senatosu 22.02.2018 tarihinde saat 09:00 da Rektör Prof. Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerinin katılımlarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş ve

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI 01/06/2012 2011-2012/25

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI 01/06/2012 2011-2012/25 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 01/06/2012 Cuma Günü saat 16.00 da Rektör Prof. Dr. A. Feyzi BİNGÖL ün başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş

Detaylı

23.03.2016 Tarihli Yönetim Kurulu Toplantısı Karara Bağlanan Gündem ve Ek Gündem Maddeleri

23.03.2016 Tarihli Yönetim Kurulu Toplantısı Karara Bağlanan Gündem ve Ek Gündem Maddeleri 23.03.2016 Tarihli Yönetim Kurulu Toplantısı Karara Bağlanan Gündem ve Ek Gündem Maddeleri 2547 Sayılı Kanunun 39. Maddesine göre görevlendirilmeler: 1. Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Bülent

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 4/2/2016 2016/2

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 4/2/2016 2016/2 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 4/2/2016 2016/2 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 4/2/2016 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ

Detaylı

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI TARİHİ : 06.11.2015 TOPLANTI NO : 44 KARAR NO : 2015/44 T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTIDA BULUNANLAR: Prof. Dr.

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI 09.04.2013 2012-2013/10

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI 09.04.2013 2012-2013/10 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 09.04.2013 Salı Günü saat 17.00 da Rektör Prof. Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ ın başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI 05.02.2013 2012-2013/7

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI 05.02.2013 2012-2013/7 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 05.02.2013 Salı Günü saat 16.00 da Rektör Prof. Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ ın başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI /13

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI /13 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 01.07.2013 Pazartesi Günü saat 11.00 da Rektör Prof. Dr. KutbeddinDEMİRDAĞ ın başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki konuları

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI Üniversitemiz Senatosu tarihinde saat da Rektör Prof.Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ 7.1. ÜNİVERSİTEMİZ SU ÜRÜNLERİ FAKÜLTESİ BÜNYESİNDE BALIKÇILIK TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜNÜN AÇILMASI VE 40 ÖĞRENCİ ALINMASI Üniversitemiz

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI 24.07.2015 2014-2015/17

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI 24.07.2015 2014-2015/17 Üniversitemiz Yönetim Kurulu nun, 26.06.2015 tarih ve 2014-2015/15.13 sayılı kararı uyarınca yaz aylarında çoğunluğun sağlanamadığı hallerde acil konularda karar almak ve bu kararları ilk Yönetim Kurulu

Detaylı

T.C. MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

T.C. MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN T.C. MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN Üniversitemiz Enstitülerinin aşağıda kontenjanları belirtilen Anabilim Dallarına 20152016 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı için yüksek lisans ve doktora

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI 10.07.2015 2014-2015/16

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI 10.07.2015 2014-2015/16 Üniversitemiz Yönetim Kurulu nun, 26.06.2015 tarih ve 2014-2015/15.13 sayılı kararı uyarınca yaz aylarında çoğunluğun sağlanamadığı hallerde acil konularda karar almak ve bu kararları ilk Yönetim Kurulu

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 05.09.2007 2007/10 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 05.09.2007 Perşembe günü saat 11:00 da Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU

Detaylı

KARAR 04.01- İlahiyat Fakültesi Dekanlığı nın 10.01.2014 tarih ve 24 sayılı yazısı görüşüldü.

KARAR 04.01- İlahiyat Fakültesi Dekanlığı nın 10.01.2014 tarih ve 24 sayılı yazısı görüşüldü. T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR TARİHİ OTURUM NO KARAR SAYISI Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Mustafa ŞAHİN Başkanlığında toplandı. KARAR 04.01- İlahiyat Fakültesi

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI Üniversitemiz Senatosu tarihinde saat da Rektör Prof.Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerinin katılımlarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş ve aşağıdaki kararları

Detaylı

ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI KONTENJANLARI VE BAŞVURU ŞARTLARI

ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI KONTENJANLARI VE BAŞVURU ŞARTLARI ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI KONTENJANLARI VE BAŞVURU ŞARTLARI ANABİLİM DALI KONTENJANLAR BAŞVURUDA ARANACAK ŞARTLAR Tezsiz Yüksek Doktora Y.

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI Üniversitemiz Senatosu tarihinde saat da Rektör Prof.Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerinin katılımlarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş ve aşağıdaki kararları

Detaylı

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Sayısı:150 Toplantı Tarihi: 08.07.2014 Salı Toplantı Saati: 11.00 Toplantı Yeri: Dekanlık Toplantı

Detaylı

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI /10

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI /10 Üniversitemiz Senatosu 02.06.2017 tarihinde saat 10:00 da Rektör Prof. Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerinin katılımlarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş ve

Detaylı

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 28/06/ /10

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 28/06/ /10 Üniversitemiz Senatosu 28.06.2016 tarihinde saat 10.00 de Rektör Prof. Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerinin katılımlarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş ve

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI 28/11/2012 2012-2013/3

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI 28/11/2012 2012-2013/3 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 28.11.2012 Çarşamba Günü saat 10.00 da Rektör Prof. Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ ın başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki konuları

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI /18

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI /18 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 28.06.2016 tarihinde saat 10.30 da Rektör Prof. Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ ın başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş

Detaylı

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR 2012/026 01: 2012-2013 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılında askerlik nedeni ile kayıt dondurmak isteyen öğrencilerin dilekçeleri (Ek:1) Enstitümüz Yönetim Kuruluna sunulmuştur. Yönetim Kurulunda yapılan

Detaylı

2010 YILI ÖĞRETİM ÜYESİ YETİŞTİRME PROGRAMI BAŞVURU YÖNERGESİ

2010 YILI ÖĞRETİM ÜYESİ YETİŞTİRME PROGRAMI BAŞVURU YÖNERGESİ 2010 YILI ÖĞRETİM ÜYESİ YETİŞTİRME PROGRAMI BAŞVURU YÖNERGESİ Dayanak Öğretim Üyesi Yetiştirme Programı (ÖYP) Başvuru Yönergesi, Yükseköğretim Kurulu () tarafından 26 Mart 2010 tarihinde yayımlanan Öğretim

Detaylı

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 28/04/ /8

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 28/04/ /8 Üniversitemiz Senatosu 28.04.2016 tarihinde saat 14.00 de Rektör Prof. Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerinin katılımlarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş ve

Detaylı

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ KURULU TOPLANTI TUTANAĞI. Enstitü Müdür Yrd.

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ KURULU TOPLANTI TUTANAĞI. Enstitü Müdür Yrd. T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI TARİHİ : 12.06.2012 TOPLANTI NO : 4 KARAR NO : 2012/4 TOPLANTIDA BULUNANLAR : Doç. Dr. Fatih YILMAZ

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI /19

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI /19 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 18.07.2017 Saat 16:00 da Rektör Prof. Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ ın başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş ve

Detaylı

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ BRİFİNG DOSYASI

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ BRİFİNG DOSYASI T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ BRİFİNG DOSYASI Haziran 2016 1-Yönetim Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü : Doç. Dr. Ahmet İshak DEMİR Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdür Yardımcısı

Detaylı

T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ : 15.06.2016 TOPLANTI SAYISI : 2016/ 15 KARAR NO: 2016 / 522 T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI öğrencisi 27485621308 nolu Muhammed Enes BAYRAKDAR

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI Üniversitemiz Senatosu tarihinde saat da Rektör Prof.Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ 2.1.ARDAHAN ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ SİYASET BİLİMİ VE KAMU YÖNETİMİ BÖLÜMÜ (İ.Ö.) ÖĞRENCİLERİNDEN 130902071

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI /12

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI /12 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 21.03.2017 Saat 14.30 da Rektör Prof. Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ ın başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş ve

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Üniversitemiz Yönetim Kurulu 30/12/2014 tarihinde saat 15:30 da Rektör Prof.Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılımlarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş

Detaylı

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 16/11/ /2

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 16/11/ /2 Üniversitemiz Senatosu 16/11/2012 Cuma Günü saat 17.00 da Rektör Prof.Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ ın başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş ve

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 14.05.2009 2009/7 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 14.05.2009 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI

T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI Tarih : 17 Eylül 2015 Toplantı Sayısı : 13 Karar:1 Üniversitemiz ile Erciyes Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüleri Biyoistatistik Anabilim Dalları arasında

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI /11

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI /11 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 07.05.2013 Salı Günü saat 16.00 da Rektör Prof. Dr. KutbeddinDEMİRDAĞ ın başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş

Detaylı

KARAR 15.01- İlahiyat Fakültesi Dekanlığı nın 08.04.2014 tarih ve 235 sayılı yazısı görüşüldü.

KARAR 15.01- İlahiyat Fakültesi Dekanlığı nın 08.04.2014 tarih ve 235 sayılı yazısı görüşüldü. T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR TARİHİ OTURUM NO KARAR SAYISI Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Mustafa ŞAHİN Başkanlığında toplandı. KARAR 15.01- İlahiyat Fakültesi

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI 29/11/ /9

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI 29/11/ /9 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 29/11/2011 Salı Günü saat 15.00 de Rektör Prof.Dr. A. Feyzi BİNGÖL ün başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş

Detaylı

S.D.Ü. SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI 12.02.2015 05 15

S.D.Ü. SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI 12.02.2015 05 15 S.D.Ü. SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI 12.02.2015 05 15 YÖNETİM KURULU ÜYELERİ 1- Doç.Dr.Nejdet ADANIR 4- Prof.Dr. A.Nesimi KİŞİOĞLU 2-

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Evrak Tarih ve Sayısı: 24/10/2014-60503 T.C. Üniversitemiz Yönetim Kurulu 01/07/2014 tarihinde saat 11:00 da Rektör Prof.Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılımlarıyla

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI Üniversitemiz Senatosu tarihinde saat da Rektör Prof.Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerinin katılımlarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş ve aşağıdaki kararları

Detaylı

Tablo 2 Üniversitelerdeki Tıpta Uzmanlık Eğitimi Yapılacak Dallar ve Ek Kontenjanları*

Tablo 2 Üniversitelerdeki Tıpta Uzmanlık Eğitimi Yapılacak Dallar ve Ek Kontenjanları* Uzmanlık Dal Kodu Öğretim Süresi Puan Türü Genel Ek Kontenjan Yabancı Uyruklu Ek Kontenjanı 2013-TUS Sonbahar Dönemi Ek Tercih Uzmanlık Dal Adı Özel Koşullar ve Açıklamalar* (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7)

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 18/2/2016 2016/3

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 18/2/2016 2016/3 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 18/2/2016 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ Başkanlığında

Detaylı

Karar No-4: Kimya Mühendisliği Bölüm Başkanlığının 11.11.2013 tarihli ve 30-460 sayılı yazısı ekindeki bölüm kurulunun 1 nolu kararı okundu.

Karar No-4: Kimya Mühendisliği Bölüm Başkanlığının 11.11.2013 tarihli ve 30-460 sayılı yazısı ekindeki bölüm kurulunun 1 nolu kararı okundu. Sayfa-1- Fakülte Yönetim Kurulu, Dekan Prof. Dr. Ahmet DEMİRCİ başkanlığında 19 Kasım 2013 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No-1: Fakültemiz Enerji Sistemleri Mühendisliği Bölümüne

Detaylı

ALTERNATİF ENERJİLİ ELEKTRİK SİSTEMLERİ

ALTERNATİF ENERJİLİ ELEKTRİK SİSTEMLERİ YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ 12.11.2013 TARİHİNDE YÜKSEKÖĞRETİM KURULU BAŞKANLIĞININ WEB SİTESİNDE YAYINLANAN ÖĞRETİM ELEMANI KADRO İLANI Kadro Ünvanı Fakülte Bölüm Anabilim Dalı Nitelik Bilgisayar ve Öğretim

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI /21

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI /21 Üniversitemiz Yönetim Kurulu nun, 01.07.2013 tarih ve 2012-2013/13.10 sayılı kararı uyarınca yaz aylarında çoğunluğun sağlanamadığı hallerde acil konularda karar almak ve bu kararları ilk Yönetim Kurulu

Detaylı

28.03.2016 Tarihli Yönetim Kurulu Toplantısı Karara Bağlanan Gündem ve Ek Gündem Maddeleri

28.03.2016 Tarihli Yönetim Kurulu Toplantısı Karara Bağlanan Gündem ve Ek Gündem Maddeleri 28.03.2016 Tarihli Yönetim Kurulu Toplantısı Karara Bağlanan Gündem ve Ek Gündem Maddeleri 2547 Sayılı Kanunun 39. Maddesine göre görevlendirilmeler: 1. Polatlı Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Öğretim

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 3/7/2014 2014/11

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 3/7/2014 2014/11 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 3/7/2014 2014/11 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 3/7/2014 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Ayşe

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI /9

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI /9 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 13.01.2017 Saat 10:00 da Rektör Prof. Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ ın başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş ve

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI Üniversitemiz Senatosu tarihinde saat da başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerinin katılımlarıyla toplanarak gündemdeki 9.1. İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU BEDEN EĞİTİMİ

Detaylı

KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 06.01.2005 2005/1 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 06.01.2005 Perşembe günü saat 11:00 da Rektör Prof.Dr. Baki KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

T.C. GAZİ ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ YÖNETİM KURULU KARARI

T.C. GAZİ ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ YÖNETİM KURULU KARARI T.C. GAZİ ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ YÖNETİM KURULU KARARI KARAR TARİHİ : 12.12.2013 KARAR NO : 45 Enstitü Yönetim Kurulu Enstitü Müdürü Prof. Dr. Şeref SAĞIROĞLU Başkanlığında Enstitü

Detaylı

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI /12

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI /12 18.07.017 016-017/1 Üniversitemiz Senatosu 18.07.017 tarihinde saat 15:30 da Rektör Prof. Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerinin katılımlarıyla toplanarak gündemdeki

Detaylı

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İDARİ PERSONELİ 2016 YILI GÖREVDE YÜKSELME SINAVI İLANI

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İDARİ PERSONELİ 2016 YILI GÖREVDE YÜKSELME SINAVI İLANI İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İDARİ PERSONELİ 2016 YILI GÖREVDE YÜKSELME SINAVI İLANI İLAN TARİHİ : 08.03.2016 SON BAŞVURU TARİHİ : 22.03.2016 SINAV TARİHİ : Görevde Yükselme Sınavının tarih, yer ve saati ayrıca

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI 28/09/ /4

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI 28/09/ /4 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 28/09/2011 Çarşamba Günü saat 16.00 da Rektör Prof.Dr. A. Feyzi BİNGÖL ün başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş

Detaylı