DERS SEÇİMİNDE DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "DERS SEÇİMİNDE DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR"

Transkript

1 DERS SEÇİMİNDE DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR Revizyon : İ.Ü. Ulaştırma ve Lojistik Fakültesi öğrencileri Fakülte Kodlu (ULFA) dersleri, İ.Ü. Ulaştırma ve Lojisitk Yüksekokulu öğrencileri Yüksekokul Kodlu (ULLO) dersleri seçecektir. 1. Devamsızlık Öğrenci ilk kez aldığı teorik derslerin en az % 70 ine ve varsa teorik ders dışındaki her türlü uygulama çalışmasının en az % 80 ine devam etmek zorundadır. Öğrenci devamsızlığı nedeniyle (FD) tekrarlayacağı teorik derslerin en az % 70 ine ve varsa teorik ders dışındaki her türlü uygulama çalışmasının en az % 80 ine devam etmek zorundadır. Devamsızlık nedeniyle (FD) tekrar alınan derslerde devam zorunluluğu arandığı için ilk kez alınıyormuş gibi düşünülerek başka bir ders ile çakışıp çakışmadığına bakılmalıdır. 2. Güzel Sanatlar, Beden Eğitimi, Türk Dili, Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi dersleri Açık ve Uzaktan Eğitim kapsamında verildiği için başka bir ders ile çakışmama şartı aranmamaktadır Yarıyıldan ilk kez ders alacak öğrenciler 3 zorunlu 3 seçimlik ders alabilirler. 4. FF olan bir seçimlik ders yerine başka bir seçimlik ders alınabilir. 5. II. Sınıf öğrencileri için, III. Yarıyılda, Beden Eğitimi I ve Güzel Sanatlar I dersinden yalnızca bir tanesi seçilmelidir. Güz yarıyılında Beden Eğitimi I dersini alan öğrenci Bahar Yarıyılında Beden Eğitim II ya da Güzel Sanatlar II dersini seçmekte serbesttir. Aynı şekilde Güz yarıyılında Güzel Sanatlar I dersini alan öğrenci Bahar Yarıyılında Beden Eğitim II ya da Güzel Sanatlar II dersini seçmekte serbesttir. 6. AGNO su birbirini takip eden iki yarıyıl 1.80 in altında kalan öğrenciler, AGNO su birbirini takip eden iki yarıyıl 1.80 in altında kalan öğrenciler başarısız duruma düşerler. Başarısız öğrenciler yeni zorunlu ders alamaz, ancak bir üst dönemden seçmeli ders alabilirler. Daha önce başarısız ya da koşullu başarılı oldukları derslerden, içinde bulundukları dönemde açılanlardan (FF) ve (FD) harf notu aldıkları dersleri zorunlu olarak, (DD) ve (DC) harf notu aldıkları dersleri isterlerse tekrarlarlar. Bu durumda tekrarlanan dersten alınan son başarı notu, önceki nota bakılmadan AGNO hesaplamasında not durum belgesine (transktript) yansır.

2 7. Ders tekrarı ile AGNO sunu 1.80 in üzerine çıkaran öğrenciler, Ders tekrarı ile AGNO sunu 1.80 in üzerine çıkaran öğrenciler, en son okudukları yarıyıldan sonra gelen yarıyıldan da bulundukları dönemin kredi üst limitini geçmemek şartıyla ders alarak öğrenimlerine devam ederler. Bu durumda olan öğrenciler öncelikle (FF) ve (FD) olan başarısız derslerini, sonra alt yarıyıllarda daha önce hiç almadığı derslerini alırlar. İlk defa alınan derslerin saatlerinin çakışması halinde, öğrenciler öncelikle alt yarıyıllardaki dersleri alırlar. 8. AGNO su 1.80 in üstünde olan öğrenciler AGNO su 1.80 in üstünde olan öğrenciler; bir üst dönemden ders alırken alt yarıyıllardan, başarısız oldukları (FF) ve (FD) harf notu aldığı zorunlu dersleri almakla yükümlüdür. Ayrıca alt yarıyıllardan, koşullu başarılı (DD) ve (DC) harf notu aldığı dersleri tekrar alabilir. Bu durumda tekrarlanan dersten alınan son başarı notu, önceki nota bakılmadan AGNO hesaplamasında not durum belgesine (transktript) yansır. 9. En az iki yarıyıl, sonunda AGNO su 3.50 ve üstünde olan öğrenciler, Geçtikleri sınıfın derslerinin yanında ön şartlı veya bağlantılı şartlı olmayan bir üst sınıf ders/derslerini de alabilir. Bunun için öğrencinin gelmiş olduğu sınıfa kadar olan bütün derslerini almış ve başarısız dersi olmaması gerekir. Üstten alınan dersler ile beraber alınan toplam kredi miktarı, öğrenci için o dönem tanımlanmış olan kredi üst limitinden fazla olamaz. Bir üst sınıf dersleri ile çakışmama koşulu aranacaktır. 10. Yatay Geçiş öğrencileri, Ders seçimlerini ders muafiyetleri sonuçlarına göre yapacaklardır. 11. Dikey Geçiş öğrencileri, Ders seçimlerini ders muafiyetleri sonuçlarına göre yapacaklardır. 12. Çift Anadal ve Yandal Programı öğrencileri, Ders seçimlerini Çift Anadal ve Yandal Birim Koordinatörleri ile birlikte yapmaları gerekmektedir.

3 1. SINIF GÜZ YARIYILI HAFTALIK DERS ÇİZELGESİ Ders Saatleri Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Yabancı Dil I * (10:00 11:20) Hukukun Temel Kavramları Turkay ÖZDEMİR Türk Dili I* (11:30 13:30) Okt. Seval ERGÜDER Muhasebeye Ayça Z. SÜER Hukukun Temel Kavramları Turkay ÖZDEMİR Atatürk İlke ve İnkılap Tarihi I* (12:20-13:00) Okt. Aydın ÇAKMAK Matematik I Matematik I Matematik I Türk Dili I* (11:30 13:30) Okt. Seval ERGÜDER Türk Dili I* (11:30 13:30) Okt. Seval ERGÜDER Bilgisayar Uygulamaları Bilgisayar Uygulamaları Muhasebeye Ayça Z. SÜER Muhasebeye Ayça Z. SÜER İktisat Ebru İktisat Ebru Hukukun Temel Kavramları Turkay ÖZDEMİR İşletme ne Onur İşletme ne Onur Bilgisayar Uygulamaları İktisat Ebru İşletme ne Onur NOT: *Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi kapsamında yürütülecek derslerdir. Dersler, altı çizili olarak belirtilen saatlerde gerçekleştirilecektir.

4 2. SINIF GÜZ YARIYILI HAFTALIK DERS ÇİZELGESİ Ders Saatleri Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma İstatistik Mustafa CAN Beden Eğitimi I* (S)** Okt. Suzan DAL İstatistik Mustafa CAN İstatistik Yönetim Muhasebesi Doç. Dr. Nalan ALTINTAŞ Yönetim Muhasebesi İnsan Kaynakları Ö. ÖZASLAN İnsan Kaynakları Mustafa CAN Doç. Dr. Nalan ALTINTAŞ Güzel Sanatlar* (S)** (12:20 13:10) Okt. Akın TUNCER Yönetim Muhasebesi Doç. Dr. Nalan ALTINTAŞ İnsan Kaynakları Taşımacılık ne Ebru Sektörel Yabancı Dil I Okt. Massoud VAGHEFİ Taşımacılık ne Ebru İşletme Finansına Doç. Dr. R. İlker GÖKBULUT Örgütsel Davranış Ö. ÖZASLAN Sektörel Yabancı Dil I Okt. Massoud VAGHEFİ Ulaştırma ve Lojistik Terminolojisi Ebru İşletme Finansına Doç. Dr. R. İlker GÖKBULUT Örgütsel Davranış Sektörel Yabancı Dil I Okt. Massoud VAGHEFİ Ulaştırma ve Lojistik Terminolojisi Ebru İşletme Finansına Doç. Dr. R. İlker GÖKBULUT Örgütsel Davranış NOT: *Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi kapsamında yürütülecek derslerdir. Dersler, altı çizili olarak belirtilen saatlerde gerçekleştirilecektir. ** (S) Harfi ile belirtilen dersler seçimlik dersler olup; yalnızca bir tanesi seçilecektir.

5 3. SINIF GÜZ YARIYILI HAFTALIK DERS ÇİZELGESİ Ders Saatleri 08:00 08:50 Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Toplam Kalite Serap Toplam Kalite Serap Sigorta Öğr. Grv. Egemen G. ANKARALI Lojistik Hukuku II Turkay ÖZDEMİR AB Sürecinde Şebeke Oluşturma Onur Hava Terminal Planlaması ve Öğr. Grv. Şeref EREN Sigorta Öğr. Grv. Egemen G. ANKARALI Lojistik Hukuku II Turkay ÖZDEMİR AB Sürecinde Şebeke Oluşturma Onur Hava Terminal Planlaması ve Öğr. Grv. Şeref EREN Sigorta Öğr. Grv. Egemen G. ANKARALI Lojistik Hukuku II Turkay ÖZDEMİR Demiryolu Taşımacılığı Öğr. Grv. Pulat ERGİNBAŞ Uluslararası Pazarlama Prof. Dr. Sahavet GÜRDAL Sektörel Yabancı Dil III Okt. Adem GÜLDEN Demiryolu Taşımacılığı Öğr. Grv. Pulat ERGİNBAŞ Deniz Taşımacılığı ve İşletmeciliği Serap Uluslararası Pazarlama Prof. Dr. Sahavet GÜRDAL Sektörel Yabancı Dil III Okt. Adem GÜLDEN Demiryolu Taşımacılığı Öğr. Grv. Pulat ERGİNBAŞ Deniz Taşımacılığı ve İşletmeciliği Serap Uluslararası Pazarlama Prof. Dr. Sahavet GÜRDAL Sektörel Yabancı Dil III Okt. Adem GÜLDEN Deniz Taşımacılığı ve İşletmeciliği Serap

6 4. SINIF GÜZ YARIYILI HAFTALIK DERS ÇİZELGESİ Ders Sa. Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Stratejik Yönetim Gültekin ALTUNTAŞ Stratejik Yönetim Gültekin ALTUNTAŞ Lojistik ve Ulaştırmada Gümrük Suçları (S) Öğr. Grv. Şener ÇELEPÇIKAY Lojistik ve Ulaştırmada Gümrük Suçları (S) Öğr. Grv. Şener ÇELEPÇIKAY Kara Taşımacılığı Operasyon (S) Öğr. Grv. Ali ÇİÇEKLİ Temel Çince Gramer (S) Doç. Dr. Eyüp SARITAŞ Kara Taşımacılığı Operasyon (S) Öğr. Grv. Ali ÇİÇEKLİ Temel Çince Gramer (S) Doç. Dr. Eyüp SARITAŞ İnsan Kaynakları Planlaması (S) Ö. ÖZASLAN İnsan Kaynakları Planlaması (S) Ö. ÖZASLAN (Amfi2) Stratejik Yönetim Gültekin ALTUNTAŞ Ulaştırma Politikaları Öğr. Grv. Dr. İbrahim SÖNMEZ Lojistik ve Ulaştırmada Gümrük Suçları (S) Öğr. Grv. Şener ÇELEPÇIKAY Kara Taşımacılığı Operasyon (S) Öğr. Grv. Ali ÇİÇEKLİ Temel Çince Gramer (S) Doç. Dr. Eyüp SARITAŞ İnsan Kaynakları Planlaması (S) Ö. ÖZASLAN (Amfi2) Ulaştırma Politikaları Öğr. Grv. Dr. İbrahim SÖNMEZ Tedarik Zinciri Serap Sürdürülebilir ve Yeşil Lojistik (S) Ebru Havayolu Taşımacılığı ve Uçucu Ekip (S) A. Özgür Temel Rusça Dil Bilgisi (S) Okt. Canan ERSOY Havalimanı Yer Hizmetleri (S) A. Özgür Tedarik Zinciri Serap Sosyal Medya Pazarlama Öğr. Grv. Aslı TOSUN Proje (S) Barış Sürdürülebilir ve Yeşil Lojistik (S) Ebru Havayolu Taşımacılığı ve Uçucu Ekip (S) A. Özgür Temel Rusça Dil Bilgisi (S) Okt. Canan ERSOY Havalimanı Yer Hizmetleri (S) A. Özgür Tedarik Zinciri Serap Sosyal Medya Pazarlama Öğr. Grv. Aslı TOSUN Proje (S) Barış Sürdürülebilir ve Yeşil Lojistik (S) Ebru Havayolu Taşımacılığı ve Uçucu Ekip (S) A. Özgür Temel Rusça Dil Bilgisi (S) Okt. Canan ERSOY Havalimanı Yer Hizmetleri (S) A. Özgür Sosyal Medya Pazarlama Öğr. Grv. Aslı TOSUN Proje (S) Barış Dördüncü sınıftan ilk kez ders alacak öğrencilerin 3 zorunlu derse ek olarak (S) ile belirtilen seçimlik derslerden 3 adet seçmeleri gerekmektedir. (S) Harfi ile belirtilen dersler seçimlik dersler olup; aynı saatte olan derslerden sadece bir tanesi seçilecektir. Temel Çince Gramer seçimlik dersi için kontenjan 15, diğer seçimlik dersler için ise 35 tir.

DERS SEÇİMİNDE DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR Revizyon :

DERS SEÇİMİNDE DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR Revizyon : DERS SEÇİMİNDE DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR Revizyon : 28.08.2015 İ.Ü. Ulaştırma ve Lojistik Fakültesi öğrencileri Fakülte Kodlu (ULFA) dersleri, İ.Ü. Ulaştırma ve Lojisitk Yüksekokulu öğrencileri Yüksekokul

Detaylı

DERS SEÇİMİNDE DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR Revizyon :

DERS SEÇİMİNDE DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR Revizyon : DERS SEÇİMİNDE DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR Revizyon : 28.08.2015 İ.Ü. Ulaştırma ve Lojistik Fakültesi öğrencileri Fakülte Kodlu (ULFA) dersleri, İ.Ü. Ulaştırma ve Lojisitk Yüksekokulu öğrencileri Yüksekokul

Detaylı

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI DERS SEÇİMİNDE DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI DERS SEÇİMİNDE DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI DERS SEÇİMİNDE DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR 25.08.2017 İ.Ü. Ulaştırma ve Lojistik Fakültesi öğrencileri Fakülte Kodlu (ULFA) dersleri, İ.Ü. Ulaştırma ve Lojisitk

Detaylı

DERS SEÇİMİNDE DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR

DERS SEÇİMİNDE DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR DERS SEÇİMİNDE DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR Revizyon : 19.09.2016 İ.Ü. Ulaştırma ve Lojistik Fakültesi öğrencileri Fakülte Kodlu (ULFA) dersleri, İ.Ü. Ulaştırma ve Lojisitk Yüksekokulu öğrencileri Yüksekokul

Detaylı

DERS SEÇİMİNDE DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR

DERS SEÇİMİNDE DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR DERS SEÇİMİNDE DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR Revizyon : 10.09.2018 2018-2019 GÜZ DÖNEMİ LİSANS DERS ALMA VE DANIŞMAN ONAYLAMA İŞLEMİ BAŞLAMA TARİHİ 10 Eylül 2018 LİSANS DERS ALMA İŞLEMİ BİTİŞ TARİHİ 16 Eylül

Detaylı

İ. Ü. ULAŞTIRMA VE LOJİSTİK FAKÜLTESİ EĞİTİM ÖĞRETİM DÖNEMİ 1. SINIF BAHAR YARIYILI HAFTALIK DERS ÇİZELGESİ

İ. Ü. ULAŞTIRMA VE LOJİSTİK FAKÜLTESİ EĞİTİM ÖĞRETİM DÖNEMİ 1. SINIF BAHAR YARIYILI HAFTALIK DERS ÇİZELGESİ 1. SINIF BAHAR YARIYILI HAFTALIK DERS ÇİZELGESİ TÜM DERSLER AMFİ 4 TE YAPILACAKTIR. Yönetim Organizasyon Onur Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi II* Okt. Aydın Çakmak Yabancı Dil II* Okt. Nedim Taş Yönetim

Detaylı

EGİTİM-ÖGRETİM YILI BAHAR YARIYILI DERS SEÇİMİNDE DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR

EGİTİM-ÖGRETİM YILI BAHAR YARIYILI DERS SEÇİMİNDE DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR 2016-2017 EGİTİM-ÖGRETİM YILI BAHAR YARIYILI DERS SEÇİMİNDE DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR Revizyon: 06.02.2017 i.ü. Ulaştırma ve Lojistik Fakültesi öğrencileri Fakülte Kodlu (ULFA) dersleri, i.ü. Ulaştırma

Detaylı

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ AÇIK VE UZAKTAN EĞİTİM FAKÜLTESİ DEK ANLIĞI EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ KAYIT YENİLEME KILAVUZU

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ AÇIK VE UZAKTAN EĞİTİM FAKÜLTESİ DEK ANLIĞI EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ KAYIT YENİLEME KILAVUZU İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ AÇIK VE UZAKTAN EĞİTİM FAKÜLTESİ DEK ANLIĞI EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ KAYIT YENİLEME KILAVUZU 2017-2018 BAHAR YARIYILI KAYIT YENİLEME TARİHLERİ Ders Seçme İşlemleri Başlangıç

Detaylı

İ.Ü.SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEK OKULU DIŞ TİCARET BÖLÜMÜ ÖRGÜN EĞİTİM ROGRAMI 1. SINIF 2. YARIYIL 2014-2015 BAHAR YARIYILI DERS PROGRAMI

İ.Ü.SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEK OKULU DIŞ TİCARET BÖLÜMÜ ÖRGÜN EĞİTİM ROGRAMI 1. SINIF 2. YARIYIL 2014-2015 BAHAR YARIYILI DERS PROGRAMI İ.Ü.SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEK OKULU DIŞ TİCARET BÖLÜMÜ ÖRGÜN EĞİTİM ROGRAMI 1. SINIF 2. YARIYIL 2014-2015 BAHAR YARIYILI DERS PROGRAMI SAAT PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA 8.30-9.15 MAKRO EKONOMİ

Detaylı

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI DERS PLANI

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI DERS PLANI T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI DERS PLANI 1. YIL GÜZ YARIYILI 1203101 Endüstri Mühendisliğine Giriş 2 0 0 2 4 1203102 Matematik-1

Detaylı

Form No: FR.03

Form No: FR.03 I. SINIF GÜN SAAT DERS KODU DERS ADI ŞUBE ELEMANIN ADI SOYADI DERSLİK PAZARTESİ ATA 102 ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILAP TARİHİ II (Z) ŞUBE 25 Okt. Murat BOZ - 09:30 ATA 102 ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILAP TARİHİ

Detaylı

SINAV PROGRAMI DIŞ TİCARET 1.SINIF BANKACILIK VE SİGORTACILIK 1.SINIF BANKACILIK VE SİGORTACILIK 2.SINIF DIŞ TİCARET 2.SINIF

SINAV PROGRAMI DIŞ TİCARET 1.SINIF BANKACILIK VE SİGORTACILIK 1.SINIF BANKACILIK VE SİGORTACILIK 2.SINIF DIŞ TİCARET 2.SINIF BANKACILIK VE SİGORTACILIK 1SINIF BANKACILIK VE SİGORTACILIK 2SINIF BÜRO YÖNETİMİ VE YÖNETİCİ ASISTANLIĞI 1SINIF BÜRO YÖNETİMİ VE YÖNETİCİ ASISTANLIĞI 2SINIF DIŞ TİCARET 1SINIF DIŞ TİCARET 2SINIF İŞLETME

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI İŞLETME BÖLÜMÜ 1.ÖĞRETİM DERS PROGRAMI I. SINIF

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI İŞLETME BÖLÜMÜ 1.ÖĞRETİM DERS PROGRAMI I. SINIF PERŞE MBE ÇARŞAMBA SALI PAZARTESİ GÜN SAAT DERS KODU I. SINIF DERS ADI ŞUBE ÖĞRETİM ELEMANIN ADI SOYADI DERSLİK 08:30 ATA 102 ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILAP TARİHİ II (Z) Şube B Okt. Murat BOZ 09:30 ATA 102

Detaylı

Form No: FR.03

Form No: FR.03 GÜN SAAT I. SINIF ADI ŞUBE ÖĞRETİM ELEMANIN ADI SOYADI LİK 17:30 ATA 102 ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILAP TARİHİ II (Z) ŞUBE 35 Okt. Koray ERGİN 18:30 ATA 102 ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILAP TARİHİ II (Z) ŞUBE

Detaylı

HİSARCIK MESLEK YÜKSEKOKULU BAHAR DÖNEMİ YARIYIL İÇİ SINAV PROGRAMI. ECTS Öğretim Elemanı. Kredi

HİSARCIK MESLEK YÜKSEKOKULU BAHAR DÖNEMİ YARIYIL İÇİ SINAV PROGRAMI. ECTS Öğretim Elemanı. Kredi HİSARCIK MESLEK YÜKSEKOKULU 2017-2018 BAHAR DÖNEMİ YARIYIL İÇİ SINAV PROGRAMI Program Sınıfı Öğretimi DERSLER Kredi ECTS Öğretim Elemanı 26 Mart Pazartesi 27 Mart Salı 28 Mart Çarşamba 29 Mart Perşembe

Detaylı

Hisarcık Meslek Yüksekokulu Bahar Ders Programı. ECTS Öğretim Elemanı. Kredi

Hisarcık Meslek Yüksekokulu Bahar Ders Programı. ECTS Öğretim Elemanı. Kredi Hisarcık Meslek Yüksekokulu 2017-2018 Bahar Ders Programı Program Sınıfı Öğretimi DERSLER Kredi ECTS Öğretim Elemanı Derslik Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Bankacılık ve Sigortacılık 1 NÖ Atatürk

Detaylı

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ 2013-2014 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI DERS PLANI

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ 2013-2014 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI DERS PLANI T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ 2013-2014 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI DERS PLANI YABANCI DİL HAZIRLIK SINIFI GÜZ YARIYILI BAHAR YARIYILI 30 30 1. YIL GÜZ YARIYILI 1203110

Detaylı

SINAV SALONLARI. BÖLÜM BAŞKANI Öğr. Gör. Halil İbrahim ŞEKER SINAV SALONLARI. BÖLÜM BAŞKANI Öğr. Gör. Halil İbrahim ŞEKER

SINAV SALONLARI. BÖLÜM BAŞKANI Öğr. Gör. Halil İbrahim ŞEKER SINAV SALONLARI. BÖLÜM BAŞKANI Öğr. Gör. Halil İbrahim ŞEKER BANKACILIK VE SİGORTACILIK 1 28 Ocak 2019 Pazartesi 13:00 TDL101 Türk Dili-I Arzu KAN 28 Ocak 2019 Pazartesi 14:00 ATA101 Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi-I Arzu KAN 29 Ocak 2019 Salı 13:00 ISY103 Temel

Detaylı

2015-2016 YILI GÜZ DÖNEMİ DÖNEM SONU SINAV PROGRAMI

2015-2016 YILI GÜZ DÖNEMİ DÖNEM SONU SINAV PROGRAMI 2015-2016 YILI GÜZ DÖNEMİ DÖNEM SONU SINAV PROGRAMI BANKACILIK VE SİGORTACILIK 1SINIF BANKACILIK VE SİGORTACILIK 2SINIF BÜRO YÖNETİMİ VE YÖNETİCİ ASISTANLIĞI 1SINIF BÜRO YÖNETİMİ VE YÖNETİCİ ASISTANLIĞI

Detaylı

2015-2016 GÜZ DÖNEMİ VİZE PROGRAMI

2015-2016 GÜZ DÖNEMİ VİZE PROGRAMI İŞLETME - 1 MUHASEBE - 1 İŞLETME - 2 MUHASEBE - 2 HALKLA İLİŞKİLER BÜRO YÖNETİMİ - 1 BÜRO YÖNETİMİ - 2 2015-2016 GÜZ DÖNEMİ VİZE PROGRAMI BANKACILIK VE SİGORTACILIK 1SINIF 16 Kasım 2015 Pazartesi 13:00

Detaylı

Hisarcık Meslek Yüksekokulu Bahar Ders Programı Program Sınıfı Öğretimi DERSLER Öğretim Elemanı Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma

Hisarcık Meslek Yüksekokulu Bahar Ders Programı Program Sınıfı Öğretimi DERSLER Öğretim Elemanı Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Hisarcık Meslek Yüksekokulu 2017-2018 Bahar Ders Programı Program Sınıfı Öğretimi DERSLER Öğretim Elemanı Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Bankacılık ve Sigorta Banka/1.S NÖ Atatürk İlke ve İnkılapları

Detaylı

NAZİLLİ MESLEK YÜKSEKOKULU 2015 2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ ALAN DIŞI DERSLER ARA SINAV PROGRAMI ALAN DIŞI DERSLER İKİNCİ ÖĞRETİM

NAZİLLİ MESLEK YÜKSEKOKULU 2015 2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ ALAN DIŞI DERSLER ARA SINAV PROGRAMI ALAN DIŞI DERSLER İKİNCİ ÖĞRETİM ALAN DIŞI DERSLER ARA SINAV PROGRAMI 18 Kasım 2015 Çarşamba 14:30 Alan dışı Seçmeli Ders Müşteri İlişkileri Yönetimi Öğr.Gör. Oğuzhan AYDIN 76 SD 10 SD 12 18 Kasım 2015 Çarşamba 15:30 Alan dışı Seçmeli

Detaylı

Çift Anadal, Yandal, Kurum İçi Yatay Geçiş ve Kurum Dışı Yatay Geçiş Başvurularının

Çift Anadal, Yandal, Kurum İçi Yatay Geçiş ve Kurum Dışı Yatay Geçiş Başvurularının 22 Haziran 03 Temmuz 2015 Lisansüstü Programlara Giriş için Başvuru 10 Temmuz 2015 Lisansüstü Programlara Kabullerin İlanı 20-24 Temmuz 2015 Lisansüstü Programlara Kayıt 27 31 Temmuz 2015 03 07 Ağustos

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ DERS PROGRAMI. ECTS Öğretim Elemanı. Kredi

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ DERS PROGRAMI. ECTS Öğretim Elemanı. Kredi 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ DERS PROGRAMI Program Sınıfı Öğretimi DERSLER Kredi ECTS Öğretim Elemanı Derslik Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Dış Ticaret Dış/1.S NÖ Atatürk İlke ve

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ SAĞLIK YÖNETİMİ TEZLİ YÜKSEK LİSANS 2017 /2018 DERS YILI GÜZ YARIYILI HAFTALIK DERS PROGRAMI

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ SAĞLIK YÖNETİMİ TEZLİ YÜKSEK LİSANS 2017 /2018 DERS YILI GÜZ YARIYILI HAFTALIK DERS PROGRAMI İLAN TARİHİ 26.09.2017 T.C. SAĞLIK YÖNETİMİ TEZLİ YÜKSEK LİSANS SAAT PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA 08.30-09.20 13.30-14.20 Politikaları SABİF 14.30-15.20 15.30-16.20 Politikaları SABİF Derslik

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI İŞLETME BÖLÜMÜ 2. ÖĞRETİM DERS PROGRAMI I. SINIF

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI İŞLETME BÖLÜMÜ 2. ÖĞRETİM DERS PROGRAMI I. SINIF 7-8 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI I. SINIF 17:30 ATA 102 18:30 ATA 102 17:30 ATA 102 18:30 ATA 102 ADI ŞUBE ÖĞRETİM ELEMANIN ADI SOYADI LİK Şube A Şube A Şube B Şube B Okt. Koray ERGİN Okt. Koray

Detaylı

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI DERS PLANI 1. YIL GÜZ YARIYILI

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI DERS PLANI 1. YIL GÜZ YARIYILI 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI DERS PLANI 1. YIL GÜZ YARIYILI Adı Teorik Uyg Lab Ön Şart (ler) ve Notu 1203101 14 Endüstri Mühendisliğine Giriş 2 0 0 2 4 1203102 Matematik-1 4 2 0 5 8 1203103 Fizik-1 2

Detaylı

Bucak İşletme Fakültesi İşletme Bölümü Öğretim Yılından İtibaren Uygulanacak Yeni Öğretim Planı

Bucak İşletme Fakültesi İşletme Bölümü Öğretim Yılından İtibaren Uygulanacak Yeni Öğretim Planı Bucak İşletme Fakültesi İşletme Bölümü 2018-2019 Öğretim Yılından İtibaren Uygulanacak Yeni Öğretim Planı 1. YARIYIL 18101 Genel İşletme Z Girer 3+0 3,0 5 18103 Genel Muhasebe Z Girer 3+0 3,0 5 18105 Genel

Detaylı

T.C. Necmettin Erbakan Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Güz Dönemi Final Sınavı Programı

T.C. Necmettin Erbakan Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Güz Dönemi Final Sınavı Programı Bankacılık Bölümü 1. Sınıf 02.01.2017 09:00 GENEL MATEMATİK 102-104 03.01.2017 09:00 BİLGİSAYAR TEKNOLOJİLERİ VE YGULAMALARI 203-204 03.01.2017 16:00 GENEL MUHASEBE 1 102-103 04.01.2017 15:00 TÜRK DİLİ

Detaylı

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ OTOMASYON SİSTEMİ ÖĞRENCİ DERS ALMA / KAYIT YENİLEME KILAVUZU

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ OTOMASYON SİSTEMİ ÖĞRENCİ DERS ALMA / KAYIT YENİLEME KILAVUZU İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ OTOMASYON SİSTEMİ ÖĞRENCİ DERS ALMA / KAYIT YENİLEME KILAVUZU Sevgili Öğrencilerimiz, 2011 2012 eğitim-öğretim yılı bahar yarıyılı ders alma / kayıt yenileme işleminiz 01

Detaylı

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ AÇIK VE UZ AK TAN EĞİTİM FAKÜLTESİ DEK ANLIĞI EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ KAYIT YENİLEME KILAVUZU

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ AÇIK VE UZ AK TAN EĞİTİM FAKÜLTESİ DEK ANLIĞI EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ KAYIT YENİLEME KILAVUZU İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ AÇIK VE UZ AK TAN EĞİTİM FAKÜLTESİ DEK ANLIĞI EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ KAYIT YENİLEME KILAVUZU 2017-2018 GÜZ YARIYILI KAYIT YENİLEME TARİHLERİ Ders Seçme İşlemleri Başlangıç

Detaylı

BİGADİÇ MESLEK YÜKSEKOKULU AKADEMİK YILI ARA SINAV TAKVİMİ MUHASEBE VE VERGİ UYGULAMALARI PROGRAMI I SINIF

BİGADİÇ MESLEK YÜKSEKOKULU AKADEMİK YILI ARA SINAV TAKVİMİ MUHASEBE VE VERGİ UYGULAMALARI PROGRAMI I SINIF MUHASEBE VE VERGİ UYGULAMALARI PROGRAMI 16 Kasım 2015 Pazartesi 09:30 Genel Muhasebe I 16 Kasım 2015 Pazartesi 13:00 Meslek Etiği / Sermaye Piyasası 17 Kasım 2015 Salı 09:30 Türk Dili I 17 Kasım 2015 Salı

Detaylı

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ BESLENME VE DİYETETİK BÖLÜMÜ GÜZ-BAHAR DÖNEMİ DERS PROGRAMI

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ BESLENME VE DİYETETİK BÖLÜMÜ GÜZ-BAHAR DÖNEMİ DERS PROGRAMI HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ BESLENME VE DİYETETİK BÖLÜMÜ 2007-2008 GÜZ-BAHAR DÖNEMİ DERS PROGRAMI 1 I. Yarıyıl (Güz) Dersin Kodu Optik Kod Şubesi Dersin Adı T U K 1. BES 105 361105 001 Mesleki Oryantasyon 0

Detaylı

KARAMANOĞLU MEHMETBEY ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU 2014 2015 BAHAR DÖNEMİ DERS PROGRAMI FİNANS BANKACILIK VE SİGORTACILIK BÖLÜMÜ

KARAMANOĞLU MEHMETBEY ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU 2014 2015 BAHAR DÖNEMİ DERS PROGRAMI FİNANS BANKACILIK VE SİGORTACILIK BÖLÜMÜ :00 : :00 : :00 : :00 : :00 : 0:00 0: 09: 0:00 0: KARAMANOĞLU MEHMETBEY ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU 0 0 BAHAR DÖNEMİ DERS PROGRAMI FİNANS BANKACILIK VE SİGORTACILIK BÖLÜMÜ BANKACILIK

Detaylı

RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU GÜZ DÖNEMİ ARA SINAVLARI

RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU GÜZ DÖNEMİ ARA SINAVLARI BANKACILIK VE SİGORTACILIK 1 9 Kasım 2017 Perşembe 11:00 ISY102 Ticaret Hukuku Selma ÖZBİLGİ 9 Kasım 2017 Perşembe 14:00 BNS103 Sigorta İşletmeciliği H.İbrahim ŞEKER Öğr. Gör. Halil İbrahim ŞEKER BANKACILIK

Detaylı

T.C. HARRAN ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ İŞLETME BÖLÜMÜ ÖRGÜN ÖĞRETİM LİSANS DERSLERİ

T.C. HARRAN ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ İŞLETME BÖLÜMÜ ÖRGÜN ÖĞRETİM LİSANS DERSLERİ T.C. HARRAN ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ İŞLETME BÖLÜMÜ ÖRGÜN ÖĞRETİM LİSANS DERSLERİ 1. YARIYIL (GÜZ DÖNEMİ) 1004101 ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILÂP TARİHİ I 2 2+0 2 ZORUNLU 1004102 TÜRK

Detaylı

AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ BOLVADİN UYGULAMALI BİLİMLER YÜKSEKOKULU LOJİSTİK BÖLÜMÜ DERS PROGRAMI

AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ BOLVADİN UYGULAMALI BİLİMLER YÜKSEKOKULU LOJİSTİK BÖLÜMÜ DERS PROGRAMI AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ BOLVADİN UYGULAMALI BİLİMLER YÜKSEKOKULU LOJİSTİK BÖLÜMÜ DERS PROGRAMI FAKÜLTESİ UYGULAMALI BİLİMLER BÖLÜMÜ PROGRAMI BOLVADİN UYGULAMALI BİLİMLER Y.O. LOJİSTİK BİRİNCİ YIL 1

Detaylı

ESOGÜ MMF ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ 2015-2016 Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Ders Kayıtlarına İlişkin Hususlar

ESOGÜ MMF ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ 2015-2016 Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Ders Kayıtlarına İlişkin Hususlar ESOGÜ MMF ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ 2015-2016 Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Ders Kayıtlarına İlişkin Hususlar Ders Kayıtları 10 Eylül 2015 8:30-13:00, 17:30-23:00 (kayıt onayı 8:30-23:00) 11 Eylül 2015

Detaylı

Introduction To Economics II. KY 1 Siyaset Bilimine Giriş II L. KAHRAMAN D07 Para Politikası S. ÖZTÜRK Para ve Banka

Introduction To Economics II. KY 1 Siyaset Bilimine Giriş II L. KAHRAMAN D07 Para Politikası S. ÖZTÜRK Para ve Banka 03.06.2014 Salı 02.06.2014 Pazartesi T.C. NEVSEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ 2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI FİNALSINAV PROGRAMI (2-13 HAZİRAN 2014)

Detaylı

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ AÇIK VE UZAKTAN EĞİTİM FAKÜLTESİ

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ AÇIK VE UZAKTAN EĞİTİM FAKÜLTESİ İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ AÇIK VE UZAKTAN EĞİTİM FAKÜLTESİ 2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ KAYITLI ÖĞRENCİLER İÇİN KAYIT YENİLEME KILAVUZU Bu kılavuz Coğrafya, Felsefe, Endüstri Mühendisliği, Halkla

Detaylı

GAZİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ YAZ OKULU YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

GAZİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ YAZ OKULU YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar GAZİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ YAZ OKULU YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 (1) Bu Yönerge; Gazi Üniversitesine bağlı Tıp Fakültesi, Diş Hekimliği Fakültesi ve bir eğitim-öğretim

Detaylı

ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA CUMARTESİ PAZAR PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA CUMARTESİ PAZAR PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA

ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA CUMARTESİ PAZAR PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA CUMARTESİ PAZAR PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA DERS KAYIT HAFTASI (19-23 EYLÜL 2018) DERSLERİN İLK HAFTASI (24-28 EYLÜL 2018 DERSLERİN İKİNCİ HAFTASI (1-3 EKİM 2018) ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA CUMARTESİ PAZAR PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA CUMARTESİ

Detaylı

DERS SEÇİM REHBERİ (21-24 EYLÜL 2018)

DERS SEÇİM REHBERİ (21-24 EYLÜL 2018) DERS SEÇİM REHBERİ (21-24 EYLÜL 2018) 2018-2019 Eğitim Öğretim Güz Yarıyılında Öğrencilerimiz Ders Seçimi Yaparken Aşağıdaki Hususlara Dikkat Etmelidir. 1. İlk olarak hazırlık sınıfı okumayacak birinci

Detaylı

BİGADİÇ MESLEK YÜKSEKOKULU AKADEMİK YILI BÜTÜNLEME SINAV TAKVİMİ MUHASEBE VE VERGİ UYGULAMALARI PROGRAMI

BİGADİÇ MESLEK YÜKSEKOKULU AKADEMİK YILI BÜTÜNLEME SINAV TAKVİMİ MUHASEBE VE VERGİ UYGULAMALARI PROGRAMI MUHASEBE VE VERGİ UYGULAMALARI PROGRAMI 02 Şubat 2016 Salı 09:30 Bilgi ve İletişim Tek./Bilgisayar 02 Şubat 2016 Salı 11:00 Meslek Etiği / Sermaye Piyasası/Dış Tic.İşlm. 02 Şubat 2016 Salı 13:00 Genel

Detaylı

GELDİĞİ KURUM: YAŞAR ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKULU LOJİSTİK PROGRAMI

GELDİĞİ KURUM: YAŞAR ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKULU LOJİSTİK PROGRAMI YAŞAR ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ ULUSLARARASI LOJİSTİK YÖNETİMİ BÖLÜMÜ DİKEY GEÇİŞ İNTİBAK ÇİZELGESİ 20 20 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GELDİĞİ KURUM: YAŞAR ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKULU

Detaylı

İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ

İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ I. YARIYIL I. YIL 0 4 0 2 1 0 1 MATEMATİK I Z 4 0 4 5 0 4 0 2 1 0 3 İKTİSADA GİRİŞ I Z 3 0 3 4 0 4 0 2 1 0 5 İŞLETME YÖNETİMİNE GİRİŞ Z 3 0 3 4 0 4 0 2 1 1 3 INTRODUCTION TO BUSINESS (Z) 3 0 3 4 0 4 0

Detaylı

Hizmet Pazarlaması Öğr.Gör. Oğuzhan AYDIN 60 SD1 SD2. 19 Ocak 2015 Pazartesi 16.30 İş Güvenliği Öğr.Gör. Ali BÜYÜKMERT 59 Sümer 9 Sümer 10

Hizmet Pazarlaması Öğr.Gör. Oğuzhan AYDIN 60 SD1 SD2. 19 Ocak 2015 Pazartesi 16.30 İş Güvenliği Öğr.Gör. Ali BÜYÜKMERT 59 Sümer 9 Sümer 10 ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ NAZİLLİ MESLEK YÜKSEKOKULU 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ ALAN DIŞI SEÇMELİ DERSLER BÜTÜNLEME SINAV PROGRAMI 19 Ocak 2015 Pazartesi 13.30 Çevre Koruma Öğr.Gör. Ali

Detaylı

2,0 0,0 0,0 3,0 2,0 2,0 Zorunlu İktisada Giriş l IKT-101 (Eklendiği Bölüm:İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi-İktisat)

2,0 0,0 0,0 3,0 2,0 2,0 Zorunlu İktisada Giriş l IKT-101 (Eklendiği Bölüm:İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi-İktisat) İŞLETME BÖLÜMÜ DERS PLANI (2012 MÜFREDATI) İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ İşletme Yeni Ders Programı 2012 1.Sınıf / Güz Dönemi Hukukun Temel Kavramları HUK-601 (Eklendiği BölümHukuk Fakültesi-Hukuk

Detaylı

DERS KAYIT KILAVUZU. I. Eski ve Yeni Yönetmelik Öğrencileri için ORTAK Kurallar

DERS KAYIT KILAVUZU. I. Eski ve Yeni Yönetmelik Öğrencileri için ORTAK Kurallar DERS KAYIT KILAVUZU Maltepe Üniversitesi Önlisans ve Lisans Eğitim ve Öğretim ve Sınav Yönetmelikleri ile ilgili Senato Kararları bu kılavuzda özetlenmiştir. I. Eski ve Yeni Yönetmelik Öğrencileri için

Detaylı

Introduction To Economics II. KY 1 Siyaset Bilimine Giriş II L. KAHRAMAN D07. Para Politikası S. ÖZTÜRK Para ve Banka

Introduction To Economics II. KY 1 Siyaset Bilimine Giriş II L. KAHRAMAN D07. Para Politikası S. ÖZTÜRK Para ve Banka 08.04.2014 Salı 07.04.2014 Pazartesi T.C. NEVSEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ 2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI VİZE SINAV PROGRAMI (07-18 Nisan 2014)

Detaylı

DERS NOTLARI VE AKADEMİK DURUM Buradaki bilgiler sadece bilgilendirme amaçlıdır. Transkriptinizin son haline AÖF Bürolarından ulaşabilirsiniz.

DERS NOTLARI VE AKADEMİK DURUM Buradaki bilgiler sadece bilgilendirme amaçlıdır. Transkriptinizin son haline AÖF Bürolarından ulaşabilirsiniz. Sayfa : 1 YILLIK SİSTEMDE ALINAN DERSLER Kodu Ders Adı Not Yerine -------------------------- ----------------------------------------------------------------------------------- -------------- ------------------------------------------------

Detaylı

Kıbrıs Sağlık ve Toplum Bilimleri Üniversitesi Sağlık Yönetimi Programı. Müfredat

Kıbrıs Sağlık ve Toplum Bilimleri Üniversitesi Sağlık Yönetimi Programı. Müfredat Kıbrıs Sağlık ve Toplum Bilimleri Üniversitesi Sağlık Programı Müfredat Kodu Adı Tipi * Yeni Öğrenci için KSTU101 NC 3 Oryantasyon Programı * Bu 3 günlük program yeni kayıtlı lisans öğrencilerinin akademik,

Detaylı

İ.Ü.SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEK OKULU DIŞ TİCARET PROGRAMI ÖRGÜN EĞİTİM 1. SINIF 2. YARIYIL 2013-2014 BAHAR YARIYILI DERS PROGRAMI

İ.Ü.SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEK OKULU DIŞ TİCARET PROGRAMI ÖRGÜN EĞİTİM 1. SINIF 2. YARIYIL 2013-2014 BAHAR YARIYILI DERS PROGRAMI İ.Ü.SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEK OKULU DIŞ TİCARET PROGRAMI ÖRGÜN EĞİTİM 1. SINIF 2. YARIYIL 2013-2014 BAHAR YARIYILI DERS PROGRAMI SAAT PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA 8.30-9.15 9.20-10.05 10.10-10.55

Detaylı

T.C. MUŞ ALPARSLAN ÜNİVERSİTESİ MUAFİYET VE İNTİBAK YÖNERGESİ

T.C. MUŞ ALPARSLAN ÜNİVERSİTESİ MUAFİYET VE İNTİBAK YÖNERGESİ T.C. MUŞ ALPARSLAN ÜNİVERSİTESİ MUAFİYET VE İNTİBAK YÖNERGESİ Amaç Madde 1 - (1) Bu Yönergenin amacı, Muş Alparslan Üniversitesi ne yeni kayıt yaptıran öğrencilerin daha önce, Muş Alparslan Üniversitesi

Detaylı

03-07 Eylül 2012 Kayıtları Uzaktan Kayıt Yenileme ve Kayıtlı Öğrenci Ders Eylül 2012

03-07 Eylül 2012 Kayıtları Uzaktan Kayıt Yenileme ve Kayıtlı Öğrenci Ders Eylül 2012 2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI AKADEMİK TAKVİMİ GÜZ YARIYILI Yatay Geçiş Başvuruları 06-24 Ağustos 2012 Tek Ders Sınav Başvurusu 10-24 Ağustos 2012 Tek Ders Sınavı 29 Ağustos 2012 Tek Ders Sınav Notlarının

Detaylı

KBÜ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ FİNAL SINAV TAKVİMİ TATATAKVİMİ 25 MAYIS 2015 PAZARTESİ

KBÜ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ FİNAL SINAV TAKVİMİ TATATAKVİMİ 25 MAYIS 2015 PAZARTESİ KBÜ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ FİNAL TAKVİMİ TATATAKVİMİ 25 MAYIS 2015 PAZARTESİ YAPILACAK DERS ÖĞRETİM ÜYESİ SALONU VE ÖĞRENİM TÜRÜ 10.00 YDL184 YABANCI

Detaylı

T.C. MERSİN ÜNİVERSİTESİ Eğitim-Öğretim Yılı Akademik Takvimi

T.C. MERSİN ÜNİVERSİTESİ Eğitim-Öğretim Yılı Akademik Takvimi T.C. MERSİN ÜNİVERSİTESİ 2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı Akademik Takvimi Eğitim Öğretim Dönemi Başlangıç Bitiş 2016-2017 Eğitim-Öğretim Akademik Yılı 01.09.2016 30.08.2017 2016-2017 Eğitim Öğretim Akademik

Detaylı

ERZURUM TEKNİK ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ (ETÜ- İİBF) İŞLETME BÖLÜMÜ ÖĞRETİM PROGRAMI

ERZURUM TEKNİK ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ (ETÜ- İİBF) İŞLETME BÖLÜMÜ ÖĞRETİM PROGRAMI ERZURUM TEKNİK ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ (ETÜ- İİBF) İŞLETME BÖLÜMÜ ÖĞRETİM PROGRAMI I. SINIF I. YARIYIL II. YARIYIL İŞL101 Muhasebe I 3 0 3 6 İŞL102 Muhasebe II 3 0 3 6 İŞL103

Detaylı

sistemine giriş yapıp sol menüdeki UYARI: Ders seçiminizi yaptıktan sonra ödeme işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.

sistemine giriş yapıp sol menüdeki UYARI: Ders seçiminizi yaptıktan sonra ödeme işleminizi gerçekleştirebilirsiniz. sistemine giriş yapıp sol menüdeki UYARI: Ders seçiminizi yaptıktan sonra ödeme işleminizi gerçekleştirebilirsiniz. Grup Kuralı: Seçmeli derslerin bulunduğu ders gruplarında belirtilen sayıda ders alınmalıdır.ilgili

Detaylı

T.C. MERSİN ÜNİVERSİTESİ Eğitim-Öğretim Yılı Akademik Takvimi

T.C. MERSİN ÜNİVERSİTESİ Eğitim-Öğretim Yılı Akademik Takvimi T.C. MERSİN ÜNİVERSİTESİ 2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı Akademik Takvimi Eğitim Öğretim Dönemi Başlangıç Bitiş 2016-2017 Eğitim-Öğretim Akademik Yılı 01.09.2016 30.08.2017 2017-2018 Eğitim-Öğretim Akademik

Detaylı

SAAT PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA. İyileştirme ve Akr. (Hoca Odası) Sağlık İşl. Kalite

SAAT PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA. İyileştirme ve Akr. (Hoca Odası) Sağlık İşl. Kalite SON GÜNCELLENME TARİHİ 20 ŞUBAT 2017 T.C. SAĞLIK YÖNETİMİ DOKTORA 1. GRUP 08.30-09.20 09.30-10.20 10.30-11.20 11.30-12.20 12.30-13.20 İyileştirme ve Akr. (Hoca İyileştirme ve Akr. (Hoca Saha Araştırmaları

Detaylı

TURİZM FAKÜLTESİ TURİZM İŞLETMECİLİĞİ BÖLÜMÜ ÖĞRETİM PROGRAMI

TURİZM FAKÜLTESİ TURİZM İŞLETMECİLİĞİ BÖLÜMÜ ÖĞRETİM PROGRAMI TURİZM FAKÜLTESİ TURİZM İŞLETMECİLİĞİ BÖLÜMÜ ÖĞRETİM PROGRAMI BİRİNCİ YIL TEORİK UYGULAMA AKTS 1 Turizme Giriş 2 İktisada Giriş 2 0 2 3 Genel İşletme 3 0 3 4 Türk Dili I Atatürk İlkeleri ve İnkılâp Tarihi

Detaylı

DERS NOTLARI VE AKADEMİK DURUM Buradaki bilgiler sadece bilgilendirme amaçlıdır. Transkriptinizin son haline AÖF Bürolarından ulaşabilirsiniz.

DERS NOTLARI VE AKADEMİK DURUM Buradaki bilgiler sadece bilgilendirme amaçlıdır. Transkriptinizin son haline AÖF Bürolarından ulaşabilirsiniz. Sayfa : 1 YILLIK SİSTEMDE ALINAN DERSLER Kodu Ders Adı Not Yerine -------------------------- ----------------------------------------------------------------------------------- -------------- ------------------------------------------------

Detaylı

KARAMANOĞLU MEHMETBEY ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU 2015 2016 GÜZ DÖNEMİ DERS PROGRAMI LOKANTA VE İKRAM HİZMETLERİ BÖLÜMÜ

KARAMANOĞLU MEHMETBEY ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU 2015 2016 GÜZ DÖNEMİ DERS PROGRAMI LOKANTA VE İKRAM HİZMETLERİ BÖLÜMÜ :00 : :00 : :00 : :00 : :00 : 0:00 0: 09: 0:00 0: KARAMANOĞLU MEHMETBEY ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU 0 0 GÜZ DÖNEMİ DERS PROGRAMI LOKANTA VE İKRAM HİZMETLERİ BÖLÜMÜ AŞÇILIK PROGRAMI

Detaylı

TARİH SINAV SAATİ DERSİN ADI BÖLÜM SINIF ÖĞRETİM ÜYESİ. Genel Muhasebe I Maliye 1 Yrd.Doç.Dr.S.Kara. Genel Muhasebe I UTL 1 Yrd.Doç.Dr.S.

TARİH SINAV SAATİ DERSİN ADI BÖLÜM SINIF ÖĞRETİM ÜYESİ. Genel Muhasebe I Maliye 1 Yrd.Doç.Dr.S.Kara. Genel Muhasebe I UTL 1 Yrd.Doç.Dr.S. 31.10.2017 - SALI 30.10.2017 - PAZARTESİ TARİH SINAV SAATİ DERSİN ADI BÖLÜM SINIF ÖĞRETİM ÜYESİ Genel Muhasebe I Maliye 1 Yrd.Doç.Dr.S.Kara Genel Muhasebe I UTL 1 Yrd.Doç.Dr.S.Kara Genel Muhasebe I İşletme

Detaylı

ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ NAZİLLİ MESLEK YÜKSEKOKULU 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ ARA SINAV PROGRAMI

ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ NAZİLLİ MESLEK YÜKSEKOKULU 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ ARA SINAV PROGRAMI (PROGRAM DIŞI SEÇMELİ DERSLER) 24 Kasım 2014 Pazartesi 09.00 Çevre Koruma Öğr.Gör. Ali ERDİNÇ 79 SD1 SD2 24 Kasım 2014 Pazartesi 09.00 Kalite Yönetim Sistemlei Öğr.Gör. Mümin ESER 80 SD3 SD4 24 Kasım 2014

Detaylı

MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ 2015 YILI ÖĞRENCİ BİLGİLENDİRME SUNUMU

MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ 2015 YILI ÖĞRENCİ BİLGİLENDİRME SUNUMU MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ 2015 YILI ÖĞRENCİ BİLGİLENDİRME SUNUMU MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ İktisadi ve İdari Bilimler

Detaylı

ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ YENİÇAĞA YAŞAR ÇELİK MESLEK YÜKSEKOKULU

ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ YENİÇAĞA YAŞAR ÇELİK MESLEK YÜKSEKOKULU DIŞ TİCARET PROGRAMI I. SINIF HAFTALIK DERS PROGRAMI D. Saati Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma 9.00-09.50 10.00-10.50 11.00-11.50 Dış Ticaret İşlemleri I (A3) Dış Ticaret İşlemleri I (A3) Dış Ticaret

Detaylı

T.C. MERSİN ÜNİVERSİTESİ Eğitim-Öğretim Yılı Akademik Takvimi

T.C. MERSİN ÜNİVERSİTESİ Eğitim-Öğretim Yılı Akademik Takvimi T.C. MERSİN ÜNİVERSİTESİ 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Akademik Takvimi Eğitim Öğretim Dönemi Başlangıç Bitiş 2017-2018 Eğitim-Öğretim Akademik Yılı 01.09.2017 30.08.2018 2017-2018 Eğitim Öğretim Akademik

Detaylı

LİSANS SERVİS DERSLERİ HAFTALIK DERS PROGRAMI HAZIRLAMA FORMU

LİSANS SERVİS DERSLERİ HAFTALIK DERS PROGRAMI HAZIRLAMA FORMU LİSANS SERVİS DERSLERİ HAFTALIK DERS PROGRAMI HAZIRLAMA FORMU SERVİS DERSİNİ VEREN BÖLÜM: BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜMÜ 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Adı Temel Teknik Eğitimi BED3011 yapılacağı BED3011

Detaylı

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ KURULU KARARLARI Toplantı Sayısı Karar Sayısı Karar Tarihi 2014/ /05/2014

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ KURULU KARARLARI Toplantı Sayısı Karar Sayısı Karar Tarihi 2014/ /05/2014 İŞLETME (ALANYA İŞLETME FAKÜLTESİ) ANA BİLİM DALI YÖNETİM VE ORGANİZASYON YÜKSEK LİSANS PROGRAMI KURAMSAL UYGULAMA TOPLAM ULUSAL KREDİ DERS YENİ KODU ESKİ ADI SAATİ SAATİ SAAT KREDİ (AKTS) DURUMU KODU

Detaylı

İSTİNYE ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTISI TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAAT OTURUM NO 09/01/

İSTİNYE ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTISI TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAAT OTURUM NO 09/01/ İSTİNYE ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTISI TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAAT OTURUM NO 09/01/2019 10.00 01 İSTİNYE ÜNİVERSİTESİ MUAFİYET (EŞDEĞERLİLİK) VE İNTİBAK İŞLEMLERİ YÖNERGESİ Amaç BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam,

Detaylı

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI DERS PLANI

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI DERS PLANI T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI DERS PLANI YABANCI DİL HAZIRLIK SINIFI GÜZ YARIYILI BAHAR YARIYILI 30 30 1. YIL GÜZ YARIYILI 1203110

Detaylı

OKÜ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ İŞLETME BÖLÜMÜ DERS MÜFREDATI I. SINIF I. YARIYIL

OKÜ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ İŞLETME BÖLÜMÜ DERS MÜFREDATI I. SINIF I. YARIYIL OKÜ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ İŞLETME BÖLÜMÜ DERS MÜFREDATI I. SINIF I. YARIYIL ISL 101 İKTİSADA GİRİŞ 1 2 0 2 4 ISL 103 İŞLETME BİLİMİNE GİRİŞ 1 3 0 3 4 ISL 105 GENEL MUHASEBE 1 3 0 3 5 ISL

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ FİNAL SINAVI PROGRAMI. ECTS Öğretim Elemanı. Kredi

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ FİNAL SINAVI PROGRAMI. ECTS Öğretim Elemanı. Kredi 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ FİNAL SINAVI PROGRAMI Program Sınıfı Öğretimi DERSLER Kredi ECTS Öğretim Elemanı 30Mayıs Salı 31MayısÇarşamba 1HaziranPerşembe 2HaziranCuma 5HaziranPazartesi

Detaylı

GÜZ YARIYILI (DERS AŞAMASI) Dersin Dersin Adı Kodu SOE5901 Uzmanlık Alan Dersi Z SOE6904 Danışmanlık Z

GÜZ YARIYILI (DERS AŞAMASI) Dersin Dersin Adı Kodu SOE5901 Uzmanlık Alan Dersi Z SOE6904 Danışmanlık Z İŞLETME ANABİLİM DALI YÖNETİM VE ORGANİZASYON TEZLİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMI GÜZ YARIYILI ( AŞAMASI) SOE5901 Uzmanlık Alan Dersi Z 8 0 8 0 8 SOE5903 Danışmanlık Z 0 1 1 0 1 YVO5001 Yönetim ve Organizasyonda

Detaylı

YALVAÇ BÜYÜKKUTLU UYGULAMALI BİLİMLER YÜKSEKOKULU MUAFİYET ve İNTİBAK KOMİSYONU MÜDÜRLÜK MAKAMINA

YALVAÇ BÜYÜKKUTLU UYGULAMALI BİLİMLER YÜKSEKOKULU MUAFİYET ve İNTİBAK KOMİSYONU MÜDÜRLÜK MAKAMINA YALVAÇ BÜYÜKKUTLU UYGULAMALI BİLİMLER YÜKSEKOKULU İYET ve İNTİBAK KOMİSYONU MÜDÜRLÜK MAKAMINA 2018-2019 Eğitim-Öğretim yılında ÖSYM tarafından yapılan DGS sınavı sonucunda Yüksekokulumuz Muhasebe ve Finansal

Detaylı

1. Ders Seçme Ekranının Kullanımı ile İlgili Bilgiler:

1. Ders Seçme Ekranının Kullanımı ile İlgili Bilgiler: 1 1. Ders Seçme Ekranının Kullanımı ile İlgili Bilgiler: Öğrenci Bilgi Sistemine http://obs.ankara.edu.tr:90 adresinden kullanıcı adı ve şifre ile giriş yapılır. Kullanıcı adı okul numarasıdır. 2 Sistemde,

Detaylı

T.C. KONYA TEKNİK ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK VE DOĞA BİLİMLERİ FAKÜLTESİ İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ ÖĞRETİM PLANI (İKİNCİ ÖĞRETİM)

T.C. KONYA TEKNİK ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK VE DOĞA BİLİMLERİ FAKÜLTESİ İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ ÖĞRETİM PLANI (İKİNCİ ÖĞRETİM) T.C. KONYA TEKNİK ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK VE DOĞA BİLİMLERİ FAKÜLTESİ İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ 8-9 ÖĞRETİM PLANI (İKİNCİ ÖĞRETİM). SINIF. YARIYIL (GÜZ YARIYILI) 4 5 Fen Fakültesi Matematik 4++ 7 - Fen

Detaylı

BİGADİÇ MESLEK YÜKSEKOKULU AKADEMİK YILI BAHAR DÖNEMİ ARA SINAV TAKVİMİ MUHASEBE VE VERGİ UYGULAMALARI PROGRAMI I SINIF

BİGADİÇ MESLEK YÜKSEKOKULU AKADEMİK YILI BAHAR DÖNEMİ ARA SINAV TAKVİMİ MUHASEBE VE VERGİ UYGULAMALARI PROGRAMI I SINIF MUHASEBE VE VERGİ UYGULAMALARI PROGRAMI 11 Nisan 2016 Pazartesi 09:00 İstatistik 11 Nisan 2016 Pazartesi 14:30 Dış Ticaret İşl.Muh. 12 Nisan 2016 Salı 09:30 Kamu Maliyesi 12 Nisan 2016 Salı 13:00 Araştırma

Detaylı

Son Güncelleme: Web: turizm.cu.edu.tr

Son Güncelleme: Web: turizm.cu.edu.tr KONAKLAMA İŞLETMECİLİĞİ BÖLÜMÜ 2018-2019 BAHAR YARIYILI DERS PROGRAMI (1. SINIF) 08:15 09:00 AL-104 Almanca KON-174 İktisada Giriş II KON-174 İktisada Giriş II KON-174 İktisada Giriş II KON-166 Davranış

Detaylı

RTEÜ SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU BANKACILIK VE SİGORTACILIK 1.SINIF 2014-2015 BAHAR YARIYILI 1.ARASINAV PROGRAMI

RTEÜ SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU BANKACILIK VE SİGORTACILIK 1.SINIF 2014-2015 BAHAR YARIYILI 1.ARASINAV PROGRAMI BANKACILIK VE SİGORTACILIK 1SINIF 2014-2015 BAHAR YARIYILI 1ARASINAV PROGRAMI 30 Mart 2015 Pazartesi 09:00 Bilgisayarlı büro programları 303 30 Mart 2015 Pazartesi 11:00 İngilizce ıı 303 31 Mart 2015 Salı

Detaylı

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ ÖN LİSANS ve LİSANS ÖLÇME ve DEĞERLENDİRME KILAVUZU

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ ÖN LİSANS ve LİSANS ÖLÇME ve DEĞERLENDİRME KILAVUZU İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ ÖN LİSANS ve LİSANS ÖLÇME ve DEĞERLENDİRME KILAVUZU İSTANBUL OCAK 2011 1 Bu belge İstanbul üniversitesine tarafından yayınlanmış olup tüm hakları İstanbul Üniversitesi ne aittir.

Detaylı

BANKACILIK VE FİNANS BÖLÜMÜ İÇİN MÜFREDAT DEĞİŞİKLİĞİ NEDENİYLE KALDIRILAN VE /VEYA DÖNEMİ DEĞİŞEN DERSLERİN SINAV PROGRAMI

BANKACILIK VE FİNANS BÖLÜMÜ İÇİN MÜFREDAT DEĞİŞİKLİĞİ NEDENİYLE KALDIRILAN VE /VEYA DÖNEMİ DEĞİŞEN DERSLERİN SINAV PROGRAMI BANKACILIK VE FİNANS BÖLÜMÜ İÇİN Dersi Verecek Öğretim Elemanının Adı/Soyadı Dersin Kodu Dersin Adı Sınav Tarihi Sınav Yeri Sınav Saati Yrd.Doç.Dr. Atamer Yarol 6BNFMAU305 Finans Matematiği-II 30 Ocak

Detaylı

Mersin Üniversitesi Senatosunun 27/09/2018 Tarihli ve 2018/136 Sayılı Kararının Eki.

Mersin Üniversitesi Senatosunun 27/09/2018 Tarihli ve 2018/136 Sayılı Kararının Eki. T.C. MERSİN ÜNİVERSİTESİ 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Akademik Takvimi Eğitim Öğretim Dönemi Başlangıç Bitiş 2018-2019 Eğitim-Öğretim Akademik Yılı 03.09.2018 29.08.2019 2018-2019 Eğitim Öğretim Akademik

Detaylı

YALVAÇ BÜYÜKKUTLU UYGULAMALI BİLİMLER YÜKSEKOKULU MUAFİYET ve İNTİBAK KOMİSYONU MÜDÜRLÜK MAKAMINA

YALVAÇ BÜYÜKKUTLU UYGULAMALI BİLİMLER YÜKSEKOKULU MUAFİYET ve İNTİBAK KOMİSYONU MÜDÜRLÜK MAKAMINA YALVAÇ BÜYÜKKUTLU UYGULAMALI BİLİMLER YÜKSEKOKULU MUAFİYET ve İNTİBAK KOMİSYONU MÜDÜRLÜK MAKAMINA 27-28 Eğitim-Öğretim yılında ÖSYM tarafından yapılan DGS sınavı sonucunda Yüksekokulumuz Muhasebe ve Finansal

Detaylı

09:00 Bankacılık ve Sigortacılık İ.Ö Yabancı Dil II Öğr. Gör. Emin Akarçay 50 A-3

09:00 Bankacılık ve Sigortacılık İ.Ö Yabancı Dil II Öğr. Gör. Emin Akarçay 50 A-3 TC DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ ŞAPHANE MYO 2015-2016 BAHAR DÖNEMİ-FİNAL SINAV PROGRAMI Tarih Saat Programı ÖğretimDers Kodu Sınıf Ders Adı Öğretim Elemanı Öğr. Say. Salon Bankacılık ve Sigortacılık N.Ö. 431712006

Detaylı

YALVAÇ BÜYÜKKUTLU UYGULAMALI BİLİMLER YÜKSEKOKULU MUAFİYET ve İNTİBAK KOMİSYONU

YALVAÇ BÜYÜKKUTLU UYGULAMALI BİLİMLER YÜKSEKOKULU MUAFİYET ve İNTİBAK KOMİSYONU YALVAÇ BÜYÜKKUTLU UYGULAMALI BİLİMLER YÜKSEKOKULU İYET ve İNTİBAK KOMİSYONU MÜDÜRLÜK MAKAMINA 2018-2019 Eğitim-Öğretim yılında ÖSYM tarafından yapılan DGS sınavı sonucunda Yüksekokulumuz Bankacılık ve

Detaylı

Tarsus Üniversitesi Senatosunun 22/06/2018 Tarihli ve 2018/1 Sayılı Kararının Eki.

Tarsus Üniversitesi Senatosunun 22/06/2018 Tarihli ve 2018/1 Sayılı Kararının Eki. T.C. TARSUS ÜNİVERSİTESİ 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Akademik Takvimi Eğitim Öğretim Dönemi Başlangıç Bitiş 2018-2019 Eğitim-Öğretim Akademik Yılı 03.09.2018 29.08.2019 2018-2019 Eğitim Öğretim Akademik

Detaylı

GAZİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ YAZ OKULU YÖNERGESİ

GAZİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ YAZ OKULU YÖNERGESİ GAZİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ YAZ OKULU YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 (1) Bu Yönerge; Gazi Üniversitesine bağlı Tıp Fakültesi, Diş Hekimliği Fakültesi ve bir eğitim-öğretim

Detaylı

Necmettin Erbakan Üniversitesi

Necmettin Erbakan Üniversitesi Necmettin Erbakan Üniversitesi Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi Havacılık Yönetimi Bölümü Yrd. Doç. Dr. Mehmet Ulutaş Konya / 2015 . Müfredat Toplam Kredi Programdan mezun olabilmek için Yükseköğretim

Detaylı

YALVAÇ BÜYÜKKUTLU UYGULAMALI BİLİMLER YÜKSEKOKULU MUAFİYET ve İNTİBAK KOMİSYONU MÜDÜRLÜK MAKAMINA

YALVAÇ BÜYÜKKUTLU UYGULAMALI BİLİMLER YÜKSEKOKULU MUAFİYET ve İNTİBAK KOMİSYONU MÜDÜRLÜK MAKAMINA YALVAÇ BÜYÜKKUTLU UYGULAMALI BİLİMLER YÜKSEKOKULU MUAFİYET ve İNTİBAK KOMİSYONU MÜDÜRLÜK MAKAMINA 27-28 Eğitim-Öğretim yılında ÖSYM tarafından yapılan DGS sınavı sonucunda Yüksekokulumuz Muhasebe ve Finansal

Detaylı

LİSANS SERVİS DERSLERİ HAFTALIK DERS PROGRAMI HAZIRLAMA FORMU

LİSANS SERVİS DERSLERİ HAFTALIK DERS PROGRAMI HAZIRLAMA FORMU LİSANS SERVİS DERSLERİ HAFTALIK DERS PROGRAMI HAZIRLAMA FORMU SERVİS DERSİNİ VEREN BÖLÜM: BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜMÜ 08-09 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Basketbol Temel Teknik Eğitimi BED30 Adı yapılacağı

Detaylı

TDB 101 Türk Dili Z 1. YDB 101 Yabancı Dil Z 1. ENF 101 Temel Bilgi Teknolojisi Kullanımı Z 1

TDB 101 Türk Dili Z 1. YDB 101 Yabancı Dil Z 1. ENF 101 Temel Bilgi Teknolojisi Kullanımı Z 1 Ulaştırma Mühendisliği Ders Planı 2014-2015 / Güz Dönemi Girişli Öğrenciler 1. YARIYIL AİB 101 Atatürk İlkeleri ve İnkilap Tarihi 2 2 0 0 3 Z 1 TDB 101 Türk Dili 1 2 0 0 3 Z 1 YDB 101 Yabancı Dil 1 2 0

Detaylı

T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ GÖLYAKA MESLEK YÜKSEKOKULU 2014-2015 BAHAR YARIYILI BÜTÜNLEME SINAV PROGRAMI

T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ GÖLYAKA MESLEK YÜKSEKOKULU 2014-2015 BAHAR YARIYILI BÜTÜNLEME SINAV PROGRAMI 2014-2015 BAHAR YARIYILI BÜTÜNLEME SINAV I AEK1206 Isı Transferi Öğr. Gör. İsmail GÜL 15 Haziran 2015 Pazartesi 11:00 208 ALTERNATİF ENERJİ KAYNAKLARI 1 YDB1102 İngilizce II Okt.Damla TANRIVERDİ 16 Haziran

Detaylı

Öğretim Planındaki İstatistik Dersleri I. ve 2. Sınıftaki İstatistik Dersleri

Öğretim Planındaki İstatistik Dersleri I. ve 2. Sınıftaki İstatistik Dersleri Öğretim Planındaki İstatistik Dersleri I. ve 2. Sınıftaki İstatistik Dersleri İstatistiğe Giriş Temel İstatistik Applied Statistics Probability Mathematical Statistics Sıra İstatistikleri English for Sciences

Detaylı

Seçmeli Ders -2 Seçmeli

Seçmeli Ders -2 Seçmeli KODU BANKACILIK VE SİGORTACILIK PROGRAMI MÜFREDATI 1. SINIF 1. YARIYIL ADI 5318163 Bankacılığa Giriş Zorunlu 3 0 3 3 4 5318164 Sigortacılığa Giriş Zorunlu 2 0 2 2 3 5318165 Mikro İktisat Zorunlu 3 0 3

Detaylı

YALVAÇ BÜYÜKKUTLU UYGULAMALI BİLİMLER YÜKSEKOKULU MUAFİYET ve İNTİBAK KOMİSYONU

YALVAÇ BÜYÜKKUTLU UYGULAMALI BİLİMLER YÜKSEKOKULU MUAFİYET ve İNTİBAK KOMİSYONU YALVAÇ BÜYÜKKUTLU UYGULAMALI BİLİMLER YÜKSEKOKULU MUAFİYET ve İNTİBAK KOMİSYONU MÜDÜRLÜK MAKAMINA 2018-2019 Eğitim-Öğretim yılında ÖSYM tarafından yapılan DGS sınavı sonucunda Yüksekokulumuz Sigortacılık

Detaylı

MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI AKADEMİK TAKVİMİ

MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI AKADEMİK TAKVİMİ 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI AKADEMİK TAKVİMİ GÜZ YARIYILI Yatay Geçiş 04-22 Ağustos 2014 Yeni Öğrenci Kayıtları ve Yeni Öğrenci Ders Kayıtları 01-05 Eylül 2014 Ortak Zorunlu Dersler Muafiyet, Yabancı

Detaylı

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ OTOMASYON SİSTEMİ ÖĞRENCİ DERS ALMA / KAYIT YENİLEME KILAVUZU

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ OTOMASYON SİSTEMİ ÖĞRENCİ DERS ALMA / KAYIT YENİLEME KILAVUZU İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ OTOMASYON SİSTEMİ ÖĞRENCİ DERS ALMA / KAYIT YENİLEME KILAVUZU Sevgili Öğrencilerimiz, 2012 2013 eğitim-öğretim yılı bahar yarıyılı ders alma / kayıt yenileme işleminiz Akademik

Detaylı