Ürün & Hizmet Kataloğu

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Ürün & Hizmet Kataloğu"

Transkript

1 Ürün & Hizmet Kataloğu 2016

2 Biz Kimiz? "Kids, Living, etc", Mimarlık Fakültesi'nde aynı sıralarda yıllarca birlikte dirsek çürütmüş ve ilk annelik deneyimlerini de yakın zamanlarda beraber yaşamış üç anne tarafından 2016 yılında kuruldu. Yıllarca kozmetik, tekstil ve gayrimenkul sektörlerinde yönetici olarak çalıştıktan sonra, biriktirdiğimiz deneyimleri ve bitmek tükenmek bilmeyen heyecanımızı kendi işimize aktarmak istedik. Bu işe başlarken Barış, İncila ve Can en büyük motivasyonumuz oldu. Tasarımcı kimliğimiz ve farklı tarzlara olan ilgimiz doğrultusunda, ilk önce kendi çocuklarımızın odalarını dekore etmekle işe başladık. Barış'ın odası monochrome stilden esinlenerek daha çok siyah-beyaz ağırlıklı, İncila'nın odası daha romantik tarzda beyaz ve pastel renklerle, Can'ın odası ise retro tarz ile biçimlendi. Bu süreçte karşımıza çıkan başka anneler ve onların ürettikleri bize ilham verdi. Bir mimar ile çalışmanın lüks veya ulaşılmaz bir tercih olmadığını, düşük bütçeler ve uygun fiyatlı ürünler ile hayallerinizdeki odayı birlikte yaratabileceğimizi göstermek istedik. Böylece bebek odası hazırlığı yapan hamile anneler ya da mevcut bebek/çocuk odasını güncellemek isteyen anneler için mimari danışmanlık hizmeti vermeye başladık. Ayrıca kendi çocuklarımız için alıp severek kullandığımız ve memnun kaldığımız ürünleri ve markaları sizlerin beğenisine sunuyoruz. Bazılarını Hollanda, İsveç ve İngiltere'deki tasarımcılardan veya tasarım odaklı butik firmalardan temin ediyoruz. Bazı ürünleri ise kendi zevklerimiz doğrultusunda Türkiye'de zanaatkarlara yaptırıyoruz. Genel olarak İskandinav tarzından esinlendiğimizi söyleyebiliriz. Gelip geçici modalardan, çizgi film karakterlerinden ya da standart pembeli mavili temalardan sıkıldıysanız, ürünlerimizi çok beğeneceksiniz. Hatta bazılarını sadece çocuklarınızın odasında değil, evinizin diğer odalarında da severek kullanacaksınız. Mimari danışmanlık hizmetimizin detayları, portföyümüzde olmasını istediğiniz ürünler veya yeniden stoğumuza girmesini beklediğiniz ürünler varsa bize yazmaktan çekinmeyin. Aldığınız ürünlerin fotoğraflarını, sosyal medya hesabınızda paylaşıp bizi de etiketlerseniz (#kidslivingetc) çok seviniriz. Sevgiler, Elif, Esra & Selda

3 Mimari Proje Danışmanlığı Bebek odanızı tasarlarken kararsız mı kaldınız? Ya da bebek odanızın mevcut hali, büyüyen ve ihtiyaçları farklılaşan çocuğunuz için yetersiz mi kalıyor? O zaman bir mimara danışın, 3 adımda odanızı yenileyelim! Hizmet paketimizin detayları için bizimle iletişime geçin. Danışmanlık Bedeli 950 (KDV dahil) Zevklerinizi, isteklerinizi, ayırdığınız bütçeyi öğreniyoruz ve odanızın ölçüleri ile fotoğraflarını alıyoruz Size özel çizimler, yerleşim planı ve bütçenize uygun mobilya ve aksesuar önerilerimizi sunuyoruz Bizim önerilerimiz ve sizin seçimleriniz doğrultusunda; zevkinize, bütçenize uygun olarak tasarlanan, mimar eli değmiş odanız hazır!

4 Dekoratif Aydınlatmalar *Tamamı pil ile çalışmaktadır. Dondurma Lamba, Büyük Boy Renkler: Beyaz Ölçüler: 24 cm. Malzeme: BPA ve Kurşun içermeyen PVC Hollanda'dan ithal edilmiştir. 79 (KDV dahil) Dondurma Lamba, Küçük Boy Renkler: Pembe ve Mint Yeşili Ölçüler: 14 cm. Malzeme: BPA ve Kurşun içermeyen PVC Hollanda'dan ithal edilmiştir. 59 (KDV dahil) / Her biri Elma Lamba Renkler: Pembe ve Mint Yeşili Ölçüler: 9 cm. Malzeme: BPA ve Kurşun içermeyen PVC Hollanda'dan ithal edilmiştir. 59 (KDV dahil) / Her biri Armut Lamba Renkler: Pembe, Mint Ölçüler: 14 cm. Malzeme: BPA ve Kurşun içermeyen PVC Hollanda'dan ithal edilmiştir. 59 (KDV dahil) / Her biri YENİ!

5 Dekoratif Aydınlatmalar *Tamamı pil ile çalışmaktadır. Bulut Lamba Renkler: Beyaz ve Mavi Ölçüler: 16.5 x 9.5 cm. Malzeme: BPA ve Kurşun içermeyen PVC Hollanda'dan ithal edilmiştir. 64 (KDV dahil) / Her biri YENİ! YENİ! Mini Ananas Lamba Renkler: Sarı ve Pembe Ölçüler: 15 cm. Malzeme: BPA ve Kurşun içermeyen PVC Hollanda'dan ithal edilmiştir. 59 (KDV dahil) / Her biri Süt Şişesi Lamba Renkler: Beyaz Ölçüler: 18 cm. Malzeme: BPA ve Kurşun içermeyen PVC Hollanda'dan ithal edilmiştir. 59 (KDV dahil) YENİ! Pötibör Bisküvi Lamba Renkler: Bisküvi Ölçüler: 12 x 9 x 4,2 cm. Malzeme: BPA ve Kurşun içermeyen PVC Hollanda'dan ithal edilmiştir. 59 (KDV dahil)

6 Büyük Dondurma Lamba & A5 Işıklı Pano Mini Dondurma & Bulut Lamba

7 Dekoratif Aydınlatmalar *Tamamı elektrik ile çalışmaktadır. Retro Tavşan Lamba Renkler: Beyaz, Mint, Pembe Ölçüler: 28 x 15 cm. Malzeme: Vinil, Her parçası elde yapılmıştır. İspanya dan ithal edilmiştir. 590 (KDV dahil) / Her biri Origami Gemi Lamba Renkler: Beyaz, Mavi-Beyaz, Pembe-Beyaz Ölçüler: 32 x 16 cm. Malzeme: Vinil, Her parçası elde yapılmıştır. İspanya dan ithal edilmiştir. 590 (KDV dahil) / Her biri YENİ! Ananas Lamba Renkler: Mint Yeşili, Pembe, Somon Ölçüler: 32 x 15 cm. Malzeme: Vinil, Her parçası elde yapılmıştır. İspanya dan ithal edilmiştir. 650 (KDV dahil) / Her biri YENİ! Kaktüs Lamba Renkler: Mint Yeşili, Beyaz Ölçüler: 38 x 28 cm. Malzeme: Vinil, Her parçası elde yapılmıştır. İspanya dan ithal edilmiştir. 650 (KDV dahil) / Her biri

8 Retro Tavşan Lamba Origami Gemi Lamba

9 Kendi Mesajını Yaz! Ürünleri A4 Işıklı Pano & Harf/Sembol Seti Ölçüler: A4 (85 adet harf ve sembol içerir.) Malzeme: BPA ve Kurşun içermeyen PVC Hollanda'dan ithal edilmiştir. 179 (KDV dahil) *Pil ile çalışmaktadır. A5 Işıklı Pano & Harf/Sembol Seti Ölçüler: A5 (85 adet harf ve sembol içerir.) Malzeme: BPA ve Kurşun içermeyen PVC Hollanda'dan ithal edilmiştir. 129 (KDV dahil) Harf Banner/Afiş Renkler: Pastel Renkler Ölçüler: Her bir harfin boyu 5 x 10 cm. İçerik: 138 adet harf ve sembol Hollanda'dan ithal edilmiştir. 59 (KDV dahil) *Pil ile çalışmaktadır. Harf Banner/Afiş Renkler: Siyah Ölçüler: Her bir harfin boyu 5 x 10 cm. İçerik: 138 adet harf ve sembol Hollanda'dan ithal edilmiştir. 59 (KDV dahil)

10 Siyah Harf Banner/Afiş Pastel Harf Banner/Afiş

11 Dekoratif Objeler Tavşan Bebek Renkler: Lila, Pembe, Sarı, Gri ve Mint Yeşili Ölçüler: 42 cm. Malzeme: %100 Pamuk ve Polyester, 30 derecede makinede yıkanabilir. İsveç te tasarlanmıştır. 75 (KDV dahil)

12 Dekoratif Objeler İskandinav Stili Tel Ev Raf Renkler: Beyaz Ölçüler: 17 x 10 x 20 cm. Malzeme: Metal tel ve kurşun içermeyen boya Damimarka da tasarlanmıştır. 65 (KDV dahil) İskandinav Stili Tel Ev Raf Renkler: Sarı Ölçüler: 17 x 10 x 20 cm. Malzeme: Metal tel ve kurşun içermeyen boya Damimarka da tasarlanmıştır. 65 (KDV dahil) Püskül Duvar Süsü, Pastel Renkler: 3 renkli pastel (pembe, mint, somon) Ölçüler: 2.4 m. beyaz ip ve 12 adet 36 cm. uzunluğunda püskül. Hollanda dan ithal edilmiştir. 55 (KDV dahil) Püskül Duvar Süsü, Monochrome Renkler: 3 renkli (siyah, gri, beyaz) Ölçüler: 2.4 m. beyaz ip ve 12 adet 36 cm. uzunluğunda püskül. Hollanda dan ithal edilmiştir. 55 (KDV dahil)

13 İskandinav Stili Ev Raf Tavşan Bebekler

14 Dekoratif Yastıklar Elma Yastık Renkler: Pembe Ölçüler: 41 x 34 cm. Malzeme: %100 Pamuk, elde üretilmiştir. Hollanda da tasarlanmıştır. 55 (KDV dahil) Armut Yastık Renkler: Mint Yeşili Ölçüler: 32 x 44 cm. Malzeme: %100 Pamuk, elde üretilmiştir. Hollanda da tasarlanmıştır. 55 (KDV dahil) YENİ! Bulut Yastık Renkler: Mavi Ölçüler: 52 x 34 cm. Malzeme: %100 Pamuk, elde üretilmiştir. Hollanda da tasarlanmıştır. 55 (KDV dahil) YENİ!

15 Duvar Süsleri Retro Robot Duvar Süsü Ölçüler: 1.5 m. İp üzerinde 7 robot İsveç ten ithal edilmiştir. 55 (KDV dahil) Mavi Balon Duvar Süsü Ölçüler: 1.5 m. İp üzerinde 6 balon İsveç ten ithal edilmiştir. 55 (KDV dahil) Dondurma Duvar Süsü Ölçüler: 1.5 m. İp üzerinde 8 dondurma İsveç ten ithal edilmiştir. 55 (KDV dahil) Cupcake Duvar Süsü Ölçüler: 1.5 m. İp üzerinde 9 dondurma/donut/cupcake İsveç ten ithal edilmiştir. 55 (KDV dahil) Batman Duvar Süsü Ölçüler: 1.5 m. İp üzerinde 8 batman maskesi İsveç ten ithal edilmiştir. 55 (KDV dahil) Bambi Duvar Süsü Ölçüler: 1.5 m. İp üzerinde 4 bambi ve 5 meyve İsveç ten ithal edilmiştir. 55 (KDV dahil)

16 Bambi Duvar Süsü Batman Duvar Süsü

17 Ahşap Duvar Süsleri ve Askıları Retro Giysi Askısı / Duvar Süsü Renkler: Pembe Ölçüler: 25 x 21 cm. Malzeme: Huş Ağacı, elde kesilip boyanmıştır. İngiltere de tasarlanmış, Hollanda da üretilmiştir. 95 (KDV dahil) Retro Giysi Askısı / Duvar Süsü Renkler: Mint Yeşili Ölçüler: 25 x 21 cm. Malzeme: Huş Ağacı, elde kesilip boyanmıştır. İngiltere de tasarlanmış, Hollanda da üretilmiştir. 95 (KDV dahil) Retro Giysi Askısı / Duvar Süsü Renkler: Siyah Ölçüler: 25 x 21 cm. Malzeme: Huş Ağacı, elde kesilip boyanmıştır. İngiltere de tasarlanmış, Hollanda da üretilmiştir. 95 (KDV dahil) YENİ!

18 Ahşap Duvar Süsleri ve Askıları Kirpik Duvar Süsü (İkili) Renk: Siyah, Pembe ve Dore Ölçüler: 17 x 5 cm. (Her biri) Malzeme: Ahşap İsveç ten ithal edilmiştir. Siyah ve Pembe: 69 Dore: 75 (KDV dahil) Batman Duvar Askısı Renk: Siyah Ölçüler: 12.3 x 10 cm. Malzeme: Ahşap İsveç ten ithal edilmiştir. 75 (KDV dahil) Tavşan Duvar Askısı Renk: Beyaz Ölçüler: 12.5 x 10.5 cm. Malzeme: Ahşap İsveç ten ithal edilmiştir. 75 (KDV dahil) Bulut Duvar Askısı Renk: Beyaz Ölçüler: 11 x 6 cm. Malzeme: Ahşap İsveç ten ithal edilmiştir. 75 (KDV dahil)

19 Kirpik Duvar Süsü Tavşan Duvar Askısı

20 Ahşap Oyuncaklar Vanilyalı Pasta Renkler: Pastel Ölçüler: 9 x 13 x 13 cm. Malzeme: Elle boyanmış ahşap İngiltere den ithal edilmiştir. 80 (KDV dahil) Bisküvi Tabağı Renkler: Pastel Ölçüler: 10 parça, 5 x 18 x 18 cm. Malzeme: Elle boyanmış ahşap İngiltere den ithal edilmiştir. 75 (KDV dahil) Minik Kek Seti Renkler: Pastel Ölçüler: 3 adet Malzeme: Elle boyanmış ahşap İngiltere den ithal edilmiştir. 40 (KDV dahil) Dondurma Seti Renkler: Pastel Ölçüler: 6 adet 11 cm dondurma Malzeme: Elle boyanmış ahşap İngiltere den ithal edilmiştir. 65 (KDV dahil) Mikser Seti Renkler: Pastel Ölçüler: 7 parça Malzeme: Elle boyanmış ahşap İngiltere den ithal edilmiştir. 180 (KDV dahil)

21 Ahşap Oyuncaklar Tencere Seti Renkler: Pastel Ölçüler: 5 parça Malzeme: Elle boyanmış ahşap İngiltere den ithal edilmiştir. 100 (KDV dahil) Cupcake Kutuları / 4 çeşit Renkler: Kırmızı, Pembe, Turuncu, Yeşil Ölçüler: 5,5 x 5,5 cm. Malzeme: Elle boyanmış ahşap İngiltere den ithal edilmiştir. 23 (KDV dahil) Roket Renkler: Kırmızı, Mavi, Siyah Ölçüler: 4 x 16,5 cm. Malzeme: Elle boyanmış ahşap İngiltere den ithal edilmiştir. 30 (KDV dahil) Astronotlu Roket Renkler: Kırmızı, Mavi, Siyah Ölçüler: 1,5 x 14,7 cm. Malzeme: Elle boyanmış ahşap İngiltere den ithal edilmiştir. 20 (KDV dahil)

22 Ahşap Mutfak Oyuncakları

23 Duvar Rafları 3 lü Raf Ünitesi Renkler: Beyaz Raf ve Siyah Askı Teli Ölçüler: 20 x 72 x 78 cm. Malzeme: Ahşap ve Metal Türkiye de üretilmiştir. 99 (KDV dahil) 2 li Raf Ünitesi Renkler: Beyaz Raf ve Siyah Askı Teli Ölçüler: 20 x 72 x 58 cm. Malzeme: Ahşap ve Metal Türkiye de üretilmiştir. 85 (KDV dahil) Tekli Raf Ünitesi Renkler: Beyaz Raf ve Siyah Askı Teli Ölçüler: 20 x 72 x 20 cm. Malzeme: Ahşap ve Metal Türkiye de üretilmiştir. 45 (KDV dahil)

24 İkili Raf Ünitesi Üçlü Raf Ünitesi

25 Çıkartmalar Hatıra Fotoğrafı Çıkartmaları Her ay bebeğinizin kıyafetine yapıştırın ve hatıra fotoğrafınızı çekin! Hamile anneler göbeklerine yapıştırarak, hamilelik hatıra fotoğraflarında da kullanabilirler! Renk: Pembe / Kız Ölçüler: 10 cm. çap x 12 adet Malzeme: Mat Kuşe Sticker 55 (KDV dahil) YENİ!

26 Posterler Eğlenceli Posterler Ölçüler: 50 x 70 cm. Malzeme: Mat Kuşe Poster Kağıdı 69 (KDV dahil) Ölçüler: 30 x 40 cm. Malzeme: Mat Kuşe Poster Kağıdı 49 (KDV dahil)

27 Posterler Eğlenceli Posterler Ölçüler: 50 x 70 cm. Malzeme: Mat Kuşe Poster Kağıdı 69 (KDV dahil) Ölçüler: 30 x 40 cm. Malzeme: Mat Kuşe Poster Kağıdı 49 (KDV dahil)

28 Markalarımız kidslivingetc.com

Biz Kimiz? Sevgiler, Elif, Esra & Selda

Biz Kimiz? Sevgiler, Elif, Esra & Selda Ürün ve Hizmetler Sonbahar 2016 Biz Kimiz? "Kids, Living, etc", Mimarlık Fakültesi'nde aynı sıralarda yıllarca birlikte dirsek çürütmüş ve ilk annelik deneyimlerini de yakın zamanlarda beraber yaşamış

Detaylı

Deniz Canlıları Seti Kod: L9012. Eğlenceli Şekiller Seti Kod: L9010. Sevimli Araçlar Seti Kod: L9008. Yol İnşaatı Seti Kod: L ADET 10 ADET

Deniz Canlıları Seti Kod: L9012. Eğlenceli Şekiller Seti Kod: L9010. Sevimli Araçlar Seti Kod: L9008. Yol İnşaatı Seti Kod: L ADET 10 ADET Ü R E T İ M K A T A L O Ğ U Set ABC Set Eğlen-Öğren Kod: L9005 46 ADET 2 adet spatula, 40 adet rakam ve harf kalıbı, 5 adet etkinlik kartı, 4 adet 75 g. oyun hamuru (300 g.) Deniz Canlıları Kod: L9012

Detaylı

ÜRÜN KATALOĞU SINIRLAR AŞILMAK İÇİNDİR. www.martplastik.com

ÜRÜN KATALOĞU SINIRLAR AŞILMAK İÇİNDİR. www.martplastik.com ÜRÜN KATALOĞU PVC PARLAK ŞEFFAF 100 MİCRON 150 MİCRON 200 MİCRON 300 MİCRON 400 MİCRON 600 MİCRON 700 MİCRON PVC MAT ŞEFFAF 200 MİCRON 300 MİCRON 400 MİCRON 700 MİCRON PVC MAT BEYAZ 200 MİCRON 300 MİCRON

Detaylı

Telefon

Telefon Siz talepedin biz; tasarlayalım ve basalım. AJANS LORE Reklam fikrinden pazarlama taktiklerine, kullanıcı eğiliminden genel konsept tasarımına kadar akla hayale gelmeyen ne varsa bizde var. Telefon 0555-635-41-55

Detaylı

Barkod No: Barkod No: Barkod No: Barkod No: Barkod No:

Barkod No: Barkod No: Barkod No: Barkod No: Barkod No: QUALITY*QUALITY HELILUM QUALTY QUALITY* İNÇ BALON Barkod No:86958880 4 5 6 Barkod No: 869947007 Barkod No: 869947004 Barkod No: 869947009 Barkod No: 8699470056 Barkod No: 8699470048 Barkod No: 8699470086

Detaylı

Kumaş kataloğu

Kumaş kataloğu Kumaş kataloğu 2018 Evlere stil katacak çizgiler ve ayrıcalıklı desenler, Taç Kumaş Koleksiyonu nda sizi bekliyor. Perdeden nevresim takımına, abajurdan dekoratif yastıklara kadar birbirinden farklı ürünlerde

Detaylı

EVİNİZDE "YENİLİĞE" YER AÇIN

EVİNİZDE YENİLİĞE YER AÇIN 25174 NBL AYNALI DEKORATİF GOLD APLIK 25167 NBL DEKORATİF GOLD YUVARLAK AYNA 28 x 28 x 1 25341 NBL DEKORATİF AYNALI ALTIN TEPSİ 30 X 30 X 5 25365 NBL DEKORATİF GOLD TABANLI CAM MUMLUK 14 x 14 x 17,5 25426

Detaylı

PAX VE KOMPLEMENT SATIN ALMA KILAVUZU. Menteşeli kapaklar

PAX VE KOMPLEMENT SATIN ALMA KILAVUZU. Menteşeli kapaklar SATIN ALMA KILAVUZU PAX VE KOMPLEMENT Menteşeli kapaklar Ayrıntılı bilgiyi garanti broşüründe bulabilirsiniz. EMNİYET Bu mobilya mutlaka duvara sabitlenmelidir. Değişik duvar yapı malzemeleri için değişik

Detaylı

PROMOSYON ÜRÜNLERİ. cemilonline. .com. Hediyeni Sen Tasarla

PROMOSYON ÜRÜNLERİ. cemilonline. .com. Hediyeni Sen Tasarla PROMOSYON ÜRÜNLERİ.com cemilonline KUPA BARDAK BEYAZ PORSELEN SİHİRLİ BARDAK KUPA AŞK KUPASI KUPA BASKI ÇÖZÜMLERİ 15.00 KUPA SAPI RENKLİ KUPA 20.00 İÇİ VE SAPI RENKLİ KUPA KUPA 17.50 PUZZLE BÜYÜK BOY 60.00

Detaylı

BAHARIN TARZ ÇOCUKLARI

BAHARIN TARZ ÇOCUKLARI 18 Nisan'da www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda Gerçek kahve lezzetini Privat Kaffee ailesi ile keşfedin Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: BAHARIN TARZ ÇOCUKLARI BAHARIN TARZ ÇOCUKLARI

Detaylı

BALON DÜNYASI EĞLENCE ÜRÜNLERİ PARTİ ÜRÜNLERİ TOPTAN FİYAT LİSTESİ ( PARTİ ÜRÜNLERİNDE MİNİMUM TOPLAM ALIŞVERİŞ TUTARI 500 TL DİR.

BALON DÜNYASI EĞLENCE ÜRÜNLERİ PARTİ ÜRÜNLERİ TOPTAN FİYAT LİSTESİ ( PARTİ ÜRÜNLERİNDE MİNİMUM TOPLAM ALIŞVERİŞ TUTARI 500 TL DİR. BALON DÜNYASI EĞLENCE ÜRÜNLERİ PARTİ ÜRÜNLERİ TOPTAN FİYAT LİSTESİ ( PARTİ ÜRÜNLERİNDE MİNİMUM TOPLAM ALIŞVERİŞ TUTARI 500 TL DİR.) ( KARGOLANMA SÜRESİ ORTALAMA 3 İŞ GÜNÜDÜR. ) ( STOK VE ÜRÜN ÇEŞİTLERİMİZ

Detaylı

DÜT DÜT ARABALAR KUZUCUK KELEBEK SEVİMLİ HAYVANLAR KÜÇÜK PERİLER. Denokids, farklı olanı arayanlar için birbirinden güzel çocuk odaları tasarladı!

DÜT DÜT ARABALAR KUZUCUK KELEBEK SEVİMLİ HAYVANLAR KÜÇÜK PERİLER. Denokids, farklı olanı arayanlar için birbirinden güzel çocuk odaları tasarladı! KUZUCUK DÜT DÜT ARABALAR KELEBEK SEVİMLİ HAYVANLAR Denokids, farklı olanı arayanlar için birbirinden güzel çocuk odaları tasarladı! KÜÇÜK PERİLER Üstelik hepsi, tüm aksesuarları ile tam takım. Odada uçusan

Detaylı

GÖRSEL SANATLAR DERSİ 1.SINIFLAR SUBAT VE MART AYLARI MALZEME LİSTESİ

GÖRSEL SANATLAR DERSİ 1.SINIFLAR SUBAT VE MART AYLARI MALZEME LİSTESİ GÖRSEL SANATLAR DERSİ 1.SINIFLAR SUBAT VE MART AYLARI MALZEME LİSTESİ Tarih: 18 SUBAT- 01 MART KONU: BENĐM ESERĐM Duygu, düşünce ve izlenimlerini çeşitli görsel sanat teknikleriyle ifade eder. 1. Tuval

Detaylı

www.toptanmilyoncu.com TOPTAN MİLYONCU SİPARİŞ KATALOĞU milyonsmile@gmail.com ÜRÜN NO : A1

www.toptanmilyoncu.com TOPTAN MİLYONCU SİPARİŞ KATALOĞU milyonsmile@gmail.com ÜRÜN NO : A1 www.toptanmilyoncu.com TOPTAN MİLYONCU SİPARİŞ KATALOĞU milyonsmile@gmail.com ÜRÜN NO : A1 ÜRÜN ADI : FRENCH PRESS BİTKİ ÇAYI DEMLİĞİ Ürün Özelliği : 350ml Cam ve Paslanmaz metalden oluşmaktadır ÜRÜN NO:B1

Detaylı

VİTRİN KUYUMCULUĞU BÖLÜMÜ MESLEK DERSLERİ VİTRİN

VİTRİN KUYUMCULUĞU BÖLÜMÜ MESLEK DERSLERİ VİTRİN VİTRİN KUYUMCULUĞU BÖLÜMÜ MESLEK DERSLERİ VİTRİN 1. Aşağıdakilerden hangisi vitrin i tanımlar? A) Satış yeridir. B) Bir reklamdır. C) Gösteri ve uygulamadır. D) Vitrin sunulacak ürünlerin sergilendiği,

Detaylı

RENKLİ KAĞIDA SARILI SÜMBÜLLER

RENKLİ KAĞIDA SARILI SÜMBÜLLER RENKLİ KAĞIDA SARILI SÜMBÜLLER Renkli kağıda sarılı açmamış pembe, beyaz ve mor renklerde karışık renklerde tekli sümbüller. Etiket üzerine yazılacak not, kurdele ve firma logosu isteğinize göre düzenlenebilir.

Detaylı

MOBİL ŞARJ CİHAZI. POWERBANK ile telefonunuza enerji, kendinize özgürlük katın! Powerbank. Powerbank DTS-001 DTS-002.

MOBİL ŞARJ CİHAZI. POWERBANK ile telefonunuza enerji, kendinize özgürlük katın! Powerbank. Powerbank DTS-001 DTS-002. MOBİL ŞARJ DTS-001 DTS-002 DTS-003 *Yumuşak, kadifemsi yüzey. Plastik baskı alanı üzerinde şeffaf yüzey. Parlak metal yüzey. Pil Kapasitesi: 2200 / 2600 / 3000 mah Baskı Seçenekleri: Damla, Serigrafi, Ofset

Detaylı

EL YAPIMI RENKLİ VAZOLARDA SUKULENTLER

EL YAPIMI RENKLİ VAZOLARDA SUKULENTLER EL YAPIMI RENKLİ VAZOLARDA SUKULENTLER Farklı renklerde el yapımı vazolara ekilmiş çeşit çeşit sukulent ile hazırlanmış şık bir yılbaşı hediyesi. Sukulentler stok durumuna göre farklılık gösterebilir.

Detaylı

Yeni yıl keyfini IKEA ile yaşayın

Yeni yıl keyfini IKEA ile yaşayın Basın bülteni Ekim 2013 Yeni yıl keyfini IKEA ile yaşayın IKEA, her zevke ve her bütçeye uygun yeni yıl ürün gamıyla 2014 yılına girerken keyifli bir başlangıç yapmanız için hazır. 9.000 çeşidi aşkın ürün

Detaylı

HAYATI ŞİMDİ İSTEDİĞİNİZ GİBİ YAŞAYIN. Remley Land, bir Remley Grup projesidir.

HAYATI ŞİMDİ İSTEDİĞİNİZ GİBİ YAŞAYIN. Remley Land, bir Remley Grup projesidir. HAYATI ŞİMDİ İSTEDİĞİNİZ GİBİ YAŞAYIN Remley Land, bir Remley Grup projesidir. NEDEN REMLEY LAND? 1. Giriş Şehirler gelişiyor, aileniz büyüyor ve zaman değişiyor... Geleceğin mimarı olma vizyonu ile çalışan

Detaylı

DEKORATİF BETON AYDINLATMADA ÇÖZÜM ORTAĞINIZ

DEKORATİF BETON AYDINLATMADA ÇÖZÜM ORTAĞINIZ DEKORATİF BETON AYDINLATMADA ÇÖZÜM ORTAĞINIZ CONE CONE CONE CONE CONE Ölçüler Işık Dağılımı: Direk Aydınlatma TEKNİK ÖZELLİKLERİ Ürün Kodu 1001 23cm Uygulama İç mekan 16cm Montaj Tipi Yüzey Ø10cm Tekli

Detaylı

EKOZ KOZMETİK. Farklı ve Kaliteli Ürünler. ekozkozmetik.com facebook.com/ekozkozmetik

EKOZ KOZMETİK. Farklı ve Kaliteli Ürünler. ekozkozmetik.com facebook.com/ekozkozmetik EKOZ KOZMETİK Farklı ve Kaliteli Ürünler ekozkozmetik.com facebook.com/ekozkozmetik 2 Hakkımızda Günümüz modern tüketici ihtiyaçları doğrultusunda dünya genelindeki yeni trendleri takip etmek suretiyle

Detaylı

İşitme Engelli Öğrenciler için Tek Kart Resimler ile Kelime Çalışması. Hazırlayan Engin GÜNEY Özel Eğitim Öğretmeni

İşitme Engelli Öğrenciler için Tek Kart Resimler ile Kelime Çalışması. Hazırlayan Engin GÜNEY Özel Eğitim Öğretmeni İşitme Engelli Öğrenciler için Tek Kart Resimler ile Kelime Çalışması Hazırlayan Özel Eğitim Öğretmeni gökkubbede hoş bir seda bırakmak adına ÖNSÖZ İşitme engelli öğrencilerin kelime dağarcıklarının yetersizliği

Detaylı

EKİPMAN KİRALAMA KATALOĞU-1

EKİPMAN KİRALAMA KATALOĞU-1 EKİPMAN KİRALAMA KATALOĞU-1 1.1.1. Gardrop Tezgahı depolama rafı dahil takriben 6,00 metre genişliğinde lamine sunta, 5 BiRiM HER BiR 1,20 m. RAL 9006- MAT LAKE GRi, Kiralama Bedeli: 300 TL 1.1.4 Deri

Detaylı

ÜRÜN KATALOĞU. Kesim ve Baskı Makinaları Kağıt Ürünler - Öğrenci Setleri Müzik Aletleri

ÜRÜN KATALOĞU. Kesim ve Baskı Makinaları Kağıt Ürünler - Öğrenci Setleri Müzik Aletleri 2015 ÜRÜN KATALOĞU Kesim ve Baskı Makinaları Kağıt Ürünler - Öğrenci Setleri Müzik Aletleri İÇİNDEKİLER Melodikalar 3 Flütler 6 Mızıkalar 8 Metelefonlar 9 Müzik Enstrümanları 10 Gitarlar 12 Keman - Mandolin

Detaylı

5 YAŞ AYLIK BÜLTEN ARALIK 2018

5 YAŞ AYLIK BÜLTEN ARALIK 2018 5 YAŞ AYLIK BÜLTEN ARALIK 2018 BELİRLİ GÜN VE HAFTALAR Dünya Engelliler Günü ( 3 Aralık) İnsan Hakları ve Demokrasi Haftası ( 10 Aralık gününü İçine Alan Hafta) Tutum Yatırım ve Türk Malları Haftası (12-18

Detaylı

Yukarıdaki hizmetlerimiz haricinde şirketimizin bünyesinde, gıda ve inşaat alanında da çalışmalar aynı prensipler çerçevesinde yapılmaktadır.

Yukarıdaki hizmetlerimiz haricinde şirketimizin bünyesinde, gıda ve inşaat alanında da çalışmalar aynı prensipler çerçevesinde yapılmaktadır. Alanında on beş yılı aşkın tecrübesi ile yola başlayan firmamız, kaliteli malzeme, hızlı hizmet ve müşteri memnuniyetini ön planda tutarak kendisine bu üç ilkeyi prensip edinmiştir. Bu prensipler çerçevesinde

Detaylı

Samm Hotel. Konaklama Sanatı

Samm Hotel. Konaklama Sanatı konsept Otel Samm Hotel Konaklama Sanatı Konaklamayı aleladelikten kurtarıp sanat içinde bir keyfe dönüştüren SAMM Hotel,modern ve minimal çizgisiyle Ankara nın vazgeçilmezleri arasında yerini alıyor Ankara

Detaylı

>> Dekoratif Aydınlatmalar

>> Dekoratif Aydınlatmalar Ring Lamp Dekoratif Halka Armatür Wallwasher IP20 Duvar Yıkama İç Mekan Mekanlarınıza farklı bir hava katacak olan Ring Lamp bir halkasından yumuşak bir ışık yayarken, istenen rengin uygulanabildiği diğer

Detaylı

Fiyat Listesi 2015-1

Fiyat Listesi 2015-1 Fiyat Listesi 20151 İçindekiler ANAHTAR VE PRİZ GRUBU Karea Defne Serisi Renk Seçenekleri, Çoklu Çerçeveler Antibakteriyel, Satış Şekilleri Karea Serisi 1. Satış Şekli Komple Ürün 2. Satış Şekli Modül

Detaylı

2017 SONBAHAR - KIŞ KOLEKSİYONU

2017 SONBAHAR - KIŞ KOLEKSİYONU 2017 SONBAHAR - KIŞ KOLEKSİYONU İÇERİDE FESTİVAL VAR. İçeride neler var neler! Rengarenk desenler, modern çizgiler, klasik motifler, şahane tasarımlar... Hayatınıza renk katacak, kendinizi daha iyi hissettirecek

Detaylı

Lüks Kulplar 3-26. Alüminyum ve Çelik Lüks Boy Kulplar 29-48. Bordürlü ve Folyolu Lüks Renkli Kulplar 51-57 61-70. Ekonomik Antik Kulp ve 73-74

Lüks Kulplar 3-26. Alüminyum ve Çelik Lüks Boy Kulplar 29-48. Bordürlü ve Folyolu Lüks Renkli Kulplar 51-57 61-70. Ekonomik Antik Kulp ve 73-74 Lüks Kulplar 3-26 Alüminyum ve Çelik Lüks Boy Kulplar Bordürlü ve Folyolu Lüks Renkli Kulplar 29-48 51-57 Furniture Accessoriess Ekonomik Kulplar ve ü meler Ekonomik Antik Kulp ve ü meler Kristal a l Kulp

Detaylı

SATIN ALMA KILAVUZU NORSBORG. Koltuk serisi

SATIN ALMA KILAVUZU NORSBORG. Koltuk serisi SATIN ALMA KILAVUZU NORSBORG Koltuk serisi İŞLEVLER/ PARÇALAR 2 li kanepe ünitesi 3 lü kanepe ünitesi Uzanma koltuğu ünitesi Köşe ünitesi Kolçak Ayaklar Çıkartılabilen kılıf Kılıf seçeneği Yıkanabilen

Detaylı

Ürün fiyat kataloğu -2- YENİ. Aydınlatma Sulama Hortumları Tesisat Malzemeleri NET FİYATLARIDIR. + KDV İLAVE EDİLECEKTİR.

Ürün fiyat kataloğu -2- YENİ. Aydınlatma Sulama Hortumları Tesisat Malzemeleri NET FİYATLARIDIR. + KDV İLAVE EDİLECEKTİR. Kablo kanalları Aydınlatma Sulama Hortumları Tesisat Malzemeleri Armatür& Aplik Sigorta Kutuları Plastik Borular YENİ NET FİYATLARIDIR. + KDV İLAVE EDİLECEKTİR. ISO 9001 Ürün fiyat kataloğu www.babacanplastik.com.tr

Detaylı

MASA SETLERİ 198, LÜKS AHŞAP MASA SETİ 165, , LÜKS AHŞAP MASA SETİ 215, LÜKS AHŞAP MASA SETİ 2024 LÜKS AHŞAP MASA SETİ

MASA SETLERİ 198, LÜKS AHŞAP MASA SETİ 165, , LÜKS AHŞAP MASA SETİ 215, LÜKS AHŞAP MASA SETİ 2024 LÜKS AHŞAP MASA SETİ MASA SETLERİ 5 2032 198,00 5 2035 165,00 6 2036 176,00 6 2060 215,00 7 2024 124,00 7 986 66,00 7 2090 7 LER 9 853 1 9 856 29,00 10 857 16,50 10 348 1 11 349 31,00 11 340 37,00 12 304 44,00 12 302 24,00

Detaylı

YENi NESiL STAND HiZMETi

YENi NESiL STAND HiZMETi YENi NESiL STAND HiZMETi www.modelstand.com.tr MODEL STAND NEDİR? Model Stand, fuara katılım gösteren firmaların fuar süresince kiralamış oldukları Özel standın standardize edilmiş halidir. Model Stand

Detaylı

ikonu bir yeşilçam (ev dekorasyon)

ikonu bir yeşilçam (ev dekorasyon) (ev dekorasyon) bir yeşilçam ikonu Türk insanının hayatına girdiği 60 lı yıllardan bu yana zarafeti ve paylaşmaktan çekinmediği bilgi birikimiyle rol modeli olmuş Filiz Akın ın İstanbul a bir tepeden bakan

Detaylı

YILBAŞI KATALOĞU. İyiliklerle dolu bir yıl dileriz...

YILBAŞI KATALOĞU. İyiliklerle dolu bir yıl dileriz... YILBAŞI KATALOĞU İyiliklerle dolu bir yıl dileriz... Bu yılbaşında iyi şeyler dükkanından iyilik beğenin! LSV İyi Şeyler Dükkanı nın birbirinden güzel ürünleri arasından hem kendiniz hem de sevdikleriniz

Detaylı

TCHIBO YLA HADI 4,25 TL 100 g OKULA

TCHIBO YLA HADI 4,25 TL 100 g OKULA A L Y O TC H I B 4,25 TL 100 g HADI A L U K O TCHIBO YLA HADI OKULA Yaşasın! Okul vakti geldi! Eğlence dolu çantalar, çocuğunuzun yaratıcılığını ortaya çıkartacak kalemler ve boya setleri, hayal dünyası

Detaylı

(EFOR GRUP PERDE SİSTEMLERİ)

(EFOR GRUP PERDE SİSTEMLERİ) P e r d e S i s t e m l e r i w w w. e f o r p e r d e. c o m P e r d e S i s t e m l e r i Firma olarak hedefimiz müşterilerimizin,ortaklarımızın, tedarikcilerimizin ve çalışanlarımızın çıkarlarını ve

Detaylı

Kurşunsuzdur. İnsan sağlığına zararsızdır.

Kurşunsuzdur. İnsan sağlığına zararsızdır. Masdoor kapı haber vermeksizin ürün özelliklerini değiştirme hakkına sahiptir. Dizgiden kaynaklanan hatalardan firmamız sorumlu değildir. 08-53 54-67 68-77 78-87 88-89 90-91 92-93 94-95 KAPI MODELLERİ

Detaylı

www.nurkopyalama.com

www.nurkopyalama.com www.nurkopyalama.com ANT YAPI www.nurkopyalama.com Profesyonel RENKLİ MAKİNA Parkurumuzla RENKLİ Fotokopi - Print Renkli Fotokopi - Print Fotokopi çekimlerinizi RENKLİ olarak, dünyanın tercih ettiği lider

Detaylı

evinizin yapı taşı the building blocks of your home

evinizin yapı taşı the building blocks of your home MUTFAK ANKASTRE CİHAZ BANYO İÇ KAPI DIŞ KAPI DUVAR KAĞIDI DOĞAL TAŞ VESTİYER GİYİNME ODASI KÜTÜK UYGULAMALARI EV & OFİS PARKE MERDİVEN the building blocks of your home evinizin yapı taşı www.casadecor.com.tr

Detaylı

İÇİNDEKİLER 02-03 04-09 10-15 16-21 22-23 24-25 26-31 32-33

İÇİNDEKİLER 02-03 04-09 10-15 16-21 22-23 24-25 26-31 32-33 İÇİN İÇİNDEKİLER Modüler Seri Cellia Modüler Metal Millanta Modüler Kare Modüler Modül Seçenekleri Montaj Şekli Teknik Çizimler Ambalaj Bilgileri 02-03 04-09 10-15 16-21 22-23 24-25 26-31 32-33 Modüler

Detaylı

4.SINIF DERS ADI YARDIMCI KAYNAKLAR YARDIMCI KAYNAKLAR YARDIMCI KAYNAKLAR KIRTASİYE YILDIZ YAYINLARI DİL BİLGİSİ TÜRKÇE

4.SINIF DERS ADI YARDIMCI KAYNAKLAR YARDIMCI KAYNAKLAR YARDIMCI KAYNAKLAR KIRTASİYE YILDIZ YAYINLARI DİL BİLGİSİ TÜRKÇE FEN BİLİMLERİ SOSYAL 4.SINIF YILDIZ YAYINLARI DİL BİLGİSİ YILDIZ YAYINLARI BİREBİR 2 Ortalı,çizgili, büyük boy defter (Mavi çizgili ve kenarında kırmızı çizgi olacak) 2 ortalı, büyük boy kareli defter(mavi

Detaylı

ÇİÇEK YAYINCILIK FİYAT LİSTESİ P.S.F (kdv dahil) YTL

ÇİÇEK YAYINCILIK FİYAT LİSTESİ P.S.F (kdv dahil) YTL 03.12.2012/05 ÇİÇEK YAYINCILIK FİYAT LİSTESİ P.S.F (kdv dahil) YTL 001 MASAL HAZİNESİ 9789756080603.... 35,00 004 365 DİZİSİ.. 02 İlginç Yönleriyle Hayvanlar 9789756059241 010 DÜNYA DİZİSİ 25,00 03 Çiftlik

Detaylı

Elektronik Ürünler

Elektronik Ürünler PROMOSYON 2018 İÇİNDEKİLER / INDEX Katalog İndir Kataloğumuzda bulunan QR kodları ilgili sayfada bulunan ürünlerin, güncel stok değerlerine ulașabilmeniz için tasarlanmıștır. AppStore veya GooglePlay den

Detaylı

E-İŞ DERSİ 3 E-TİCARET SİTESİNİN KARŞILAŞTIRILMASI. Hazırlayanlar: Gürkan Aslan Yaşar Aydın

E-İŞ DERSİ 3 E-TİCARET SİTESİNİN KARŞILAŞTIRILMASI. Hazırlayanlar: Gürkan Aslan Yaşar Aydın E-İŞ DERSİ 3 E-TİCARET SİTESİNİN KARŞILAŞTIRILMASI Hazırlayanlar: Gürkan Aslan Yaşar Aydın YemekSepeti.com HepsiBurada.com VatanBilgisayar.com Yemeksepeti.com Yemek Sepeti Giriş Sayfasında Flash animasyonu

Detaylı

Albüm içine konulacak fotoğraflara ekstra cilt rötuş işlemi uygulanır. Fiyatlara kdv dahil değildir.

Albüm içine konulacak fotoğraflara ekstra cilt rötuş işlemi uygulanır. Fiyatlara kdv dahil değildir. Paket Detayları Karşılıklı olarak ileride herhangi bir problem yaşamamak adına, bu dökümanın tamamını okumanızı öneririm. Benden aldığınız/alacağınız hizmet detayları ile ilgili tüm sorularınızı mesai

Detaylı

2017 SONBAHAR - KIŞ KOLEKSİYONU

2017 SONBAHAR - KIŞ KOLEKSİYONU 2017 SONBAHAR - KIŞ KOLEKSİYONU Atlantik evinize ihtişam katıyor! Üstün kalitesi ve göz alıcı desenleriyle Atlantik Halı, klasikten moderne kadar her zevke hitap eden tasarımlar sunuyor. Yepyeni kaliteleri,

Detaylı

TWIST2012/BÜYÜK KOLYELER GÖSTERİŞ ZAMANI IŞILTILI KOLYELER

TWIST2012/BÜYÜK KOLYELER GÖSTERİŞ ZAMANI IŞILTILI KOLYELER 2127 Mercan zincir askılı elbise 159 TL 60008 Altın rengi yüzükler 19 TL 51017 Kolye 39 TL 51019 Kolye 39 TL TWIST2012/BÜYÜK KOLYELER GÖSTERİŞ ZAMANI IŞILTILI KOLYELER 51069 Zincirli siyah kolye 39 TL

Detaylı

2015 SONBAHAR KIŞ KOLEKSİYONU. www.festivalhali.com

2015 SONBAHAR KIŞ KOLEKSİYONU. www.festivalhali.com 2015 SONBAHAR KIŞ KOLEKSİYONU www.festivalhali.com İÇERİDE FESTİVAL VAR. İçeride neler var neler! Rengarenk desenler, modern çizgiler, klasik motifler, şahane tasarımlar... Hayatınıza renk katacak, kendinizi

Detaylı

CARTA SEDNA TEKSTİL MERKEZ. CARTA Dekoratif Cam Pano. Haziran 2015 - İSTANBUL

CARTA SEDNA TEKSTİL MERKEZ. CARTA Dekoratif Cam Pano. Haziran 2015 - İSTANBUL CARTA SEDNA TEKSTİL MERKEZ CARTA Dekoratif Cam Pano Haziran 2015 - İSTANBUL Projenin Adı : SEDNA Tekstil Merkez Ofis Projenin Yeri ve Yılı : Çekmeköy İstanbul, 2015 Projenin Arsa Alanı Projenin İnşaat

Detaylı

DUYURU 2017 / AZS-076 DUYURU 2017 / AZHE-012 DUYURU 2017 / AZYE-009

DUYURU 2017 / AZS-076 DUYURU 2017 / AZHE-012 DUYURU 2017 / AZYE-009 UURU 2017 / AZS-076 UURU 2017 / AZHE-012 UURU 2017 / AZE-009 Tarih : 23.03.2017 Konu : Konsept Acente eni Fiyat Listesi eğerli Acentemiz, ijital Konsept Acente projemizi 15.10.2015 tarihinde yayınladığımız

Detaylı

Markamal 2017 Yılbaşı Katalog

Markamal 2017 Yılbaşı Katalog Markamal 2017 Yılbaşı Katalog www.markamal.com facebook.com/markamalcom instagram.com/marka.mal 0532 178 8615 0543 449 9806 Arayın Getirelim YENİ YIL KUTLAMA MALZEMELERİ MARKAMAL YILBAŞI 5 Lİ PORSELEN

Detaylı

E V T E K S T İ L K A T A L O Ğ U

E V T E K S T İ L K A T A L O Ğ U EV TEKSTİL KATALOĞU Yepyeni hayatınıza ışıltı katacak Wedding Koleksiyonu, odanızda göz alıcı dünyaların kapısını aralayacak nevresim takımları ve yatak örtüleri, soğuk kış akşamlarınıza eşlik edecek eşsiz

Detaylı

20 YILLIK DENEYİM İLE MALTEPE DE HİZMETİNİZDEYİZ

20 YILLIK DENEYİM İLE MALTEPE DE HİZMETİNİZDEYİZ 20 YILLIK DENEYİM İLE MALTEPE DE HİZMETİNİZDEYİZ Profesyonel RENKLİ MAKİNA Parkurumuzla RENKLİ Fotokopi - Print Renkli Fotokopi - Print Fotokopi çekimlerinizi RENKLİ olarak, dünyanın tercih ettiği lider

Detaylı

ZIMBATELİ EVA DOSYA YAKA KARTI KARBON KAĞIDI KALEMİ DELGEÇ KALEMLİK KARTONU FON FOSFORLU KALEM PERMANENT KALEM TELLİ DOSYA ŞERİT SİLİCİ MAKİNESİ KALEM

ZIMBATELİ EVA DOSYA YAKA KARTI KARBON KAĞIDI KALEMİ DELGEÇ KALEMLİK KARTONU FON FOSFORLU KALEM PERMANENT KALEM TELLİ DOSYA ŞERİT SİLİCİ MAKİNESİ KALEM METAL KALEMTRAŞMETAL PERFORE OFİS GEREÇLERİ POŞET DOSYA KALEMLİK FOSFORLU KALEM BANT BEYAZ TAHTA ELİŞİ KAĞIDI KOLİ BANT MAKİNESİ ÇITÇITLI ZARF DOSYA ZIMBATELİ AMBALAJ LASTİĞİ KALEMİ OYUN HAMURU FİYAT ETİKETİ

Detaylı

Ürün Barkod Kdv Hariç Fiyat 10000533 KLASİK SPESYAL MİNİ VERSATİL 0.5 MM ALUMINYUM SİYAH 4250278605698 69.50 TL

Ürün Barkod Kdv Hariç Fiyat 10000533 KLASİK SPESYAL MİNİ VERSATİL 0.5 MM ALUMINYUM SİYAH 4250278605698 69.50 TL Ürün Barkod Kdv Hariç Fiyat 10000533 KLASİK SPESYAL MİNİ VERSATİL 0.5 MM ALUMINYUM SİYAH 4250278605698 69.50 TL 4250278605698 10000534 KLASİK SPESYAL MİNİ VERSATİL 0.7 MM ALUMİNYUM SİYAH 4250278605704

Detaylı

Şeffaflık Güzeldir 2018

Şeffaflık Güzeldir 2018 Şeffaflık Güzeldir 2018 1 Metali Şeffaf Çektirme Video için: Kod Renk Kutu Adeti Koli Adeti Koli Ağırlığı Palet Adeti Palet Ağırlığı 2002.0 Şeffaf 100 1.800 20,5 kg 2002.1 Beyaz 100 1.800 20,5 kg 43.200

Detaylı

El dokuma halılarının özel tekniklerle boyanarak, el iþçiliðiyle birleþtirilmesiyle üretilmiþtir. patchwork

El dokuma halılarının özel tekniklerle boyanarak, el iþçiliðiyle birleþtirilmesiyle üretilmiþtir. patchwork El dokuma halılarının özel tekniklerle boyanarak, el iþçiliðiyle birleþtirilmesiyle üretilmiþtir. patchwork ebat 160x230 190x280 fiyat 999,00 TL 1.450,00 TL patchwork gri patchwork fuþya patchwork multi

Detaylı

Duvar Dekor Mobilya. Otel Tekstil. Aydınlatma. Yer Dekor. yerevdekor.com. Kalite Hep Ucuza

Duvar Dekor Mobilya. Otel Tekstil. Aydınlatma. Yer Dekor. yerevdekor.com. Kalite Hep Ucuza Yer Dekor Duvar Dekor Mobilya Aydınlatma Otel Tekstil Kalite Hep Ucuza yerevdekor.com Vintage Laminat Parke Ürün Kodu: 1018 Derzsiz / Natural Boyut: 8mm Trend Ürün 0850 302 57 20 25 GARANTİ YIL Laminat

Detaylı

SATIN ALMA KILAVUZU GODMORGON. Banyo mobilyaları

SATIN ALMA KILAVUZU GODMORGON. Banyo mobilyaları SATIN ALMA KILAVUZU Banyo mobilyaları BAKIM Mobilyayı nemli veya yumuşak deterjanlı bezle temizleyin. Sonra kuru ve temiz bir bezle kurulayın. Nemin mobilyaya işlemesini önlemek için su birikintilerinin

Detaylı

Vizyonumuz Posto, müşterilerine tasarım, baskı, kargo paketleme gereksinimlerinde tam çözüm sunan lider ve akla gelen ilk marka olacaktır.

Vizyonumuz Posto, müşterilerine tasarım, baskı, kargo paketleme gereksinimlerinde tam çözüm sunan lider ve akla gelen ilk marka olacaktır. TANITIM KILAVUZU HAKKIMIZDA ''En yakın iş arkadaşınız'' sloganından hareketle tasarım, baskı, kargo paketleme alanında hizmet sunan ve bu yapısı ile Türkiye' de bir ilki gerçekleştirmiştir. 12.12.2012

Detaylı

Veli Mektupları MyLittle Island 1

Veli Mektupları MyLittle Island 1 Veli Mektupları MyLittle Island Unit My Little Island ın ilk ünitesine hoş geldiniz. Bu ünite çocuğunuzu programla tanıştırır. Bu Hoş geldin ünitesinde çocuklar ada macerasıyla ve kitabın ana karakterleri

Detaylı

İHTİŞAMLI BİR SATIŞ OFİSİNE DAVETLİSİNİZ

İHTİŞAMLI BİR SATIŞ OFİSİNE DAVETLİSİNİZ DEKOMEKAN 78 İHTİŞAMLI BİR SATIŞ OFİSİNE DAVETLİSİNİZ 79 Binanın yapılması kadar satılması da önemli bir aşama. Bu aşamada ağırladığınız konuklarınızı yaşayacakları ortamın kalitesi hakkında bilgilendirmeniz,

Detaylı

"Gerçek tasarımcı elinde firca ile doğar" iç mimar Anna Malyakina'yı tam anlamıyla tanımlayan bir ifade. Anna çizim yapmaya konuşmayı öğrenmeden

Gerçek tasarımcı elinde firca ile doğar iç mimar Anna Malyakina'yı tam anlamıyla tanımlayan bir ifade. Anna çizim yapmaya konuşmayı öğrenmeden O O LY F RT L Kİ Ş E İS PO "Gerçek tasarımcı elinde firca ile doğar" iç mimar Anna Malyakina'yı tam anlamıyla tanımlayan bir ifade. Anna çizim yapmaya konuşmayı öğrenmeden başlamıştır. Çocukluk döneminde,

Detaylı

Sedna Beyaz & Krem. Sedna Renkli. Sedna Metalik. Sedna. Sunum. Sedna, beyaz & krem, renkli ve metalik serisi ile hayatınıza yeni renkler katıyor.

Sedna Beyaz & Krem. Sedna Renkli. Sedna Metalik. Sedna. Sunum. Sedna, beyaz & krem, renkli ve metalik serisi ile hayatınıza yeni renkler katıyor. Sunum 70 7 Sunum Sedna, &, renkli ve metalik serisi ile hayatınıza yeni renkler katıyor. Sizlerin istekleri ve beğenileri gözönüne alınarak tasarlanan Sedna, zarif dizaynı ile sizlerle buluşuyor. Sedna

Detaylı

KAPİTONELİ MODELLER MDF LAKE SALLANIR BEŞİKLER 60X120 cm

KAPİTONELİ MODELLER MDF LAKE SALLANIR BEŞİKLER 60X120 cm KAPİTONELİ MODELLER MDF LAKE SALLANIR BEŞİKLER 60X120 cm DÜMENLİ BOŞ BEŞİK 540 TL YORGAN 30 TL STANDART YATAK 60 TL ELİF MAVİ KAPİTONELİ ORTOPEDİK 1200 YATAK TL 100 TL ELİF CAPİCİNO KAPİTONELİ 1200 TL

Detaylı

2015 / 2 FİYAT LİSTESİ

2015 / 2 FİYAT LİSTESİ 5 / 2 FİYAT LİSTESİ Fiyat listemizde yer alan ürün renklerinde görülebilecek renk kayıpları, baskı ve renk ayrımlarından kaynaklanmaktadır. Bu fiyat listesinde karşılaşabileceğiniz tipografik hatalardan

Detaylı

ÖRME KONFEKSİYON KÜMESİ

ÖRME KONFEKSİYON KÜMESİ ÖRME KONFEKSİYON KÜMESİ AB PROJELER ŞUBESİ ARALIK, 2016 1 SUNUM İÇERİĞİ İHKİB 01 KÜMELERİMİZ İHKİB olarak 2014 yılından günümüze 5 URGE projesi yürüttük. 02 KÜMEMİZ Örme Konfeksiyon Kümemizin Yapısı KÜME

Detaylı

2012 FİYAT LİSTESİ TAVSİYE EDİLEN PERAKENDE SATIŞ FİYAT LİSTESİDİR. AKS ÖLÇÜSÜ ( mm ) DIŞ ÖLÇÜSÜ ( mm ) KUTU ADEDİ KAPLAMA RENGİ FİYAT ( TL ) KODU

2012 FİYAT LİSTESİ TAVSİYE EDİLEN PERAKENDE SATIŞ FİYAT LİSTESİDİR. AKS ÖLÇÜSÜ ( mm ) DIŞ ÖLÇÜSÜ ( mm ) KUTU ADEDİ KAPLAMA RENGİ FİYAT ( TL ) KODU 2012 LİSTESİ TAVSİYE EDİLEN PERAKENDE SATIŞ LİSTESİDİR 1 0064/137 I LS7 LS7 137 96 25 7,48 TL 0064/137 I LS8 LS8 137 96 25 7,48 TL 0064/137 I LS9 LS9 137 96 25 7,48 TL 0064/170 I LS7 LS7 170 128 25 8,53

Detaylı

USB BELLEK. Promosyon USB Bellek. * OTG özellikli USB bellek

USB BELLEK. Promosyon USB Bellek. * OTG özellikli USB bellek Promosyon USB Ücretsiz Hizmetler: - Tüm renklerde serigrafi, tampon, lazer baskı. - Silinebilir / Silinemez / Otomatik çalışan nitelikte uygulama, resim / video dosyaları, katalog yükleme. Teknik Bilgiler:

Detaylı

Tarz ve Estetiğin Birleştiği Çizgi; SÜPÜRGELİK. Profilleri. Mekanlarınız Mükemmel Çizgileri Hak Ediyor...

Tarz ve Estetiğin Birleştiği Çizgi; SÜPÜRGELİK. Profilleri. Mekanlarınız Mükemmel Çizgileri Hak Ediyor... Tarz ve Estetiğin Birleştiği Çizgi; SÜPÜRGELİK Profilleri Mekanlarınız Mükemmel Çizgileri Hak Ediyor... İ N D E X 5 15 29 41 Tasarım süpürgelik profilleri Süper mat lake beyaz pvc süpürgelik profilleri

Detaylı

2019 Yeni Yıl Koleksiyonu

2019 Yeni Yıl Koleksiyonu 2019 Yeni Yıl Koleksiyonu Sf 23-27 Her hareketinde bir renk, her hareketinde bir ışık oyunu. Hayaller, umutlar, renkler ve rüyalar Divan ile bu yıl yeniden anlamlanıyor, ilham veren bir lezzet şölenine

Detaylı

IKEA 2017'de ezber bozuyor ve yeni yılda kusursuz olmamayı kutluyor!

IKEA 2017'de ezber bozuyor ve yeni yılda kusursuz olmamayı kutluyor! Basın Bülteni IKEA 2017'de ezber bozuyor ve yeni yılda kusursuz olmamayı kutluyor! Yeni yıl yaklaşıyor... Herkes yeni yıl için alacağı kararları, bu yıl yapacağı yeni başlangıçları planlamaya ve yılbaşı

Detaylı

T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI TEMEL EĞİTİM GENEL MÜDÜRLÜĞÜ OKUL ÖNCESİ EĞİTİM PROGRAMI - 2012. PAMUK ŞEKERİM I (Kavram Eğitimi Kitabı)

T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI TEMEL EĞİTİM GENEL MÜDÜRLÜĞÜ OKUL ÖNCESİ EĞİTİM PROGRAMI - 2012. PAMUK ŞEKERİM I (Kavram Eğitimi Kitabı) T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI TEMEL EĞİTİM GENEL MÜDÜRLÜĞÜ OKUL ÖNCESİ EĞİTİM PROGRAMI - 2012 PAMUK ŞEKERİM I (Kavram Eğitimi Kitabı) ANKARA 2012 BAŞLARKEN Okul öncesi yıllar çocukların örgün eğitime başlamadan

Detaylı

Bilgi Müşterinin yerinde kurulum proje danışmanlığı: Ürün numarası seçimi sitesinden <HAR>

Bilgi Müşterinin yerinde kurulum proje danışmanlığı: Ürün numarası seçimi   sitesinden <HAR> Avrupa kablo tipi sertifika H05V-K, HAR, elektrik ve kontrol kablosu, PVC, 300/500V, cihazların ve kontrol dolaplarının kablo tesisatı için, alev geciktirici, Sınıf 5/ince tel, sabit tesisat, halka/bobin

Detaylı

İKİ KİŞİLİK. Faydalı Model No 2013/01271 Endüstriyel Tasarım No 2013/02166

İKİ KİŞİLİK. Faydalı Model No 2013/01271 Endüstriyel Tasarım No 2013/02166 Faydalı Model No 2013/01271 Endüstriyel Tasarım No 2013/02166 Genç Odasında 4m 2 Boş Alan Kazandıran Ranza Sistemi TEK BİR ÜNİTE İLE İKİ KİŞİNİN KULLANABİLECEĞİ KARYOLA, ÇALIŞMA MASASI, ÇAMAŞIRLIK VE KİTAPLIK

Detaylı

www.bilimnettasarim.com/ dekorasyon 40500 0,59 0,35 mobilya boyama 3600 0,53 0,37 sprey boya 3600 0,45 0,29 ev boyama 2400 0,15 1,15 boyacı 1900 0,59

www.bilimnettasarim.com/ dekorasyon 40500 0,59 0,35 mobilya boyama 3600 0,53 0,37 sprey boya 3600 0,45 0,29 ev boyama 2400 0,15 1,15 boyacı 1900 0,59 www.bilimnettasarim.com/ dekorasyon 40500 0,59 0,35 mobilya boyama 3600 0,53 0,37 sprey boya 3600 0,45 0,29 ev boyama 2400 0,15 1,15 boyacı 1900 0,59 1,39 boyacı fiyatları 260 0,83 1,57 tepe home 110000

Detaylı

ÜRÜN KATALOĞU

ÜRÜN KATALOĞU ÜRÜN KATALOĞU Hakkımızda Fuarcılık, Araç giydirme ve Tasarım konusunda 1976 dan beri hizmet veren Temak Tasarım Hizmetleri Ltd Şti 2006 yılından bu yana AVM süslemeleri ve dekorasyonu konusunda da faaliyet

Detaylı

KALEM. Plastik. Metal Tükenmez Kalem DKA-001 DKA-005. DKA-101 Plastik. Renk Seçenekleri: Siyah, Turuncu, Sarı, Yeşil, Kırmızı, Mavi

KALEM. Plastik. Metal Tükenmez Kalem DKA-001 DKA-005. DKA-101 Plastik. Renk Seçenekleri: Siyah, Turuncu, Sarı, Yeşil, Kırmızı, Mavi KALEM DKA-001 DKA-005 DKA-101 Plastik Plastik Tükenmez Kalem Roller Kalem Metal Tükenmez Kalem Renk Seçenekleri: Siyah, Turuncu, Sarı, Yeşil, Kırmızı, Mavi Boyalı gövde, metal mandal, krom orta halka.

Detaylı

İçindekiler KURUMSAL KİMLİK KLAVUZU

İçindekiler KURUMSAL KİMLİK KLAVUZU İçindekiler 1 2 3 4 5 6 7 8 9 AMBLEM / LOGO ORANLARI BASILI MALZEMELER AÇIKHAVA UYGULAMALARI TABELA VE YÖNLENDiRMELER AMBALAJ UYGULAMALARI DiJiTAL UYGULAMALAR PERSONEL KARTLARI BAYRAKLAR PROMOSYONLAR KURUMSAL

Detaylı

Dekorasyona dair Küçük Sırlar

Dekorasyona dair Küçük Sırlar Dekorasyona dair Küçük Sırlar Sanat yönetmeni Pelin Aksu ile Küçük Sırlar dizisi için yaratılan evlerden birinde buluştuk. Çoğu zaman özenerek izlediğimiz yaşam alanlarının hikâyelerini öğrendik ve kendi

Detaylı

O F İ S & O K U L Ü R Ü N L E R İ

O F İ S & O K U L Ü R Ü N L E R İ OFİS & OKUL ÜRÜNLERİ 9 AKAR KIRTASİYE 3A markası Akar Kırtasiye nin tescilli markasıdır. Yurt dışı ve yurt içi tedarikçilerinden temin ettiği ürünleri 3A markası ile, üretimini yaptığı ürünleri ise ARK

Detaylı

TEKNİK ŞARTNAME ÇAMUR

TEKNİK ŞARTNAME ÇAMUR TEKNİK ŞARTNAME ÇAMUR ESC-3 SIVI DÖKÜM ÇAMURU: -900 C bisküvi pişirimi 1180 C Sır pişirimi şeklindedir. Yüksek derece sır kullanımı için uygun - Bisküvi pişirimi için 1200 C - Sıvı halde MİKTAR: 125KG

Detaylı

F i ya t L i s te s i 2 01 5 / 1

F i ya t L i s te s i 2 01 5 / 1 Fiyat Listesi 205/ EQONAEYAZ/KREM Işığın en sade hali... Sıva altı anahtar ve priz serileri Anahtar Grubu 0 0 XX 00 0 0 0 XX 00 0 3 0 0 XX 00 0 5 0 0 XX 00 0 7 0 0 XX 00 0 9 0 0 XX 00 0 35 0 0 XX 00 0

Detaylı

A SERİSİ 4 AL SERİSİ 6 ALC SERİSİ 8 ASB SERİSİ 10 AB SERİSİ 12 AD SERİSİ 14 AS SERİSİ 16 WALLWASHER 18 ÖZEL ÜRETİMLER

A SERİSİ 4 AL SERİSİ 6 ALC SERİSİ 8 ASB SERİSİ 10 AB SERİSİ 12 AD SERİSİ 14 AS SERİSİ 16 WALLWASHER 18 ÖZEL ÜRETİMLER İçindekiler A SERİSİ 4 AL SERİSİ 6 ALC SERİSİ 8 ASB SERİSİ 10 AB SERİSİ 12 AD SERİSİ 14 AS SERİSİ 16 WALLWASHER 18 ÖZEL ÜRETİMLER 20 A Serisi Zemin Aydınlatma Taşları Renk Seçenekleri Kırmızı Yeşil Mavi

Detaylı

MUTFAK TEZGAH ARASI PANEL KATALOĞU

MUTFAK TEZGAH ARASI PANEL KATALOĞU MUTFAK TEZGAH ARASI PANEL KATALOĞU 4760 TAŞ DOKU SİYAH / KM3005 MUTFAK EVİ N K A L BİDİ R. Modern ve farklı desen alternatifleriyle mutfağınız için yeni trend çözümler... AQUALOCK CLICK SİSTEM ile, kolay

Detaylı

BÜLTENİMİZDE NELER VAR?

BÜLTENİMİZDE NELER VAR? EKİM AYI BÜLTENİMİZ BÜLTENİMİZDE NELER VAR? SINIF ETKİNLİKLERİMİZ BRANŞ DERSLERİMİZ TİYATRO ETKİNLİĞİMİZ SİNEMA ETKİNLİĞİMİZ SOSYAL ETKİNLİKLERİMİZ DEMOKRASİ SEÇİMİMİZ 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMAMIZ

Detaylı

Delgeçler. Zımba Makineleri

Delgeçler. Zımba Makineleri 8500 Standart Delgeç - 10 Sayfa Kapasiteli 60 adet 4.30 8699432950018 8510 COMBO Delgeç - 10 Sayfa Kapasiteli 40 adet 4.60 8699432951015 8520 COMBO Delgeç - 20 Sayfa Kapasiteli 40 adet 8.60 8699432952012

Detaylı

İNDİRİM YATAK HEDİYE NET % TÜM ÜRÜNLERDE FİYAT LİSTESİ - KASIM 2016

İNDİRİM YATAK HEDİYE NET % TÜM ÜRÜNLERDE FİYAT LİSTESİ - KASIM 2016 TÜM ÜRÜNLERDE NET % FİYAT LİSTESİ - KASIM İNDİRİM YATAK HEDİYE 4.500 TL ve üzeri genç odası, 3.500 TL ve üzeri bebek odası alışverişlerinizde geçerlidir. ÖZGÜR DÜNYAYA HOŞ GELDİNİZ! Hayal etmek, en büyük

Detaylı

Kapı ve Pencere Kolları HCS - HOPPE. Kapı ve Pencere Kolları. Sürekli güncellenen kataloğunuz:

Kapı ve Pencere Kolları HCS - HOPPE. Kapı ve Pencere Kolları. Sürekli güncellenen kataloğunuz: HCS - HOPPE.72 HCS Bilgi - HOPPE HCS ev ve ofisler için ideal kilit ve kol donanımıdır. Tüm ahşap ve cam kapılara olduğu gibi bölme duvarlara da uygundur. HCS, HOPPE nin araştırma ve geliştirme alanında

Detaylı

Dokuları ile öne çıkan evler

Dokuları ile öne çıkan evler art ı Mekan Dekorasyon & Mimarlık Dergisi SAYI 66 KASIM - ARALIK 2017 10 TL ISSN 1307-1939 Dokuları ile öne çıkan evler Söyleşi Güçlü çiçekler yeşerten kadın: Burçak Bingöl Sanatın biçimsel figürleri Devran

Detaylı

Sergilenen Ürün ve Hizmetler 1 - SIGN TEKNOLOJİSİ

Sergilenen Ürün ve Hizmetler 1 - SIGN TEKNOLOJİSİ Sergilenen Ürün ve Hizmetler 1 - SIGN TEKNOLOJİSİ 1.1 Reklam Uygulama Ekipmanları 1.1.01 Birleştirme (Kaynak) Makineleri 1.1.02 Boyama ve Kaplama Sistemleri 1.1.03 Çizim Ekipmanları 1.1.04 Delme ve Zımbalama

Detaylı

VİDALI SEPET İÇİN ÇERÇEVE TUTUCU

VİDALI SEPET İÇİN ÇERÇEVE TUTUCU YAYLI SEPET İÇİN ÇERÇEVE TUTUCU VİDALI SEPET İÇİN ÇERÇEVE TUTUCU TELESKOBİK ÇERÇEVE TUTUCU ÇUBUK TELESKOBİK PLEKSİ TUTUCU ÇUBUK ÇUBUK İÇİN PLASTİK TABAN ÇUBUK İÇİN PLASTİK TABAN ÇUBUK İÇİN METAL TABAN

Detaylı

TASARIMLARI KÜÇÜK BÜYÜK HERKESE!

TASARIMLARI KÜÇÜK BÜYÜK HERKESE! TASARIM ve ALIŞVERİŞ Tasarım dünyasının pek çok ismini ağırlayan İyi Ki Üsküdar Var! platformu ve Üsküdar markası, Mutlu Şehir konsepti, Bugün Bir İyilik Yap! teması, herkesi kucaklayan etkinlikleri ve

Detaylı

Hakkimizda. BunkBed. Metal Ranza

Hakkimizda. BunkBed. Metal Ranza 01 02 Hakkimizda Firmamız 1987 yılında Özyüksel Ticaret adı altında faaliyetlerine başlamıştır, kurulduğu günden bugüne başlıca çeşitlerinden Ranza, bez dolap ve sandalye çeşitleri ile Çelik eşya imalatına

Detaylı

TEMİZLİK & BAKIM ÜRÜNLERİ

TEMİZLİK & BAKIM ÜRÜNLERİ TEMİZLİK & BAKIM ÜRÜNLERİ T01 Nem Alma Tableti T02 Nem Alıcı Kutu T03 Nem Alıcı Kutu Elektrikli nem alma cihazları için Küçük, Orta ve Büyük Boy Aşırı Terleyenler İçin Küçük, Orta ve Büyük Boy T04 Nem

Detaylı

Ürün Kodu : TP-F3111A/BHA1 CAM OVAL MEYVELIK. Ürün Kodu : J3110 #B2# CAM CAY BARDAK 120ml. Ürün Kodu : CT10 PORS # NEW CUP CAKE RED# CAY TABAGI

Ürün Kodu : TP-F3111A/BHA1 CAM OVAL MEYVELIK. Ürün Kodu : J3110 #B2# CAM CAY BARDAK 120ml. Ürün Kodu : CT10 PORS # NEW CUP CAKE RED# CAY TABAGI Stok Kodu : K29544 Koli İçi Adedi : 12 Ürün Kodu : TP-F3111A/BHA1 CAM OVAL MEYVELIK Fiyatı : 6,40 TL Stok Kodu : K29933B2 Koli İçi Adedi : 72 Ürün Kodu : J3110 #B2# CAM CAY BARDAK 120ml Fiyatı : 1,10 TL

Detaylı