Profesyoneller İçin Havalı El Aletleri : Taşlama, Eğeleme ve Çapak Alma Aletleri

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Profesyoneller İçin Havalı El Aletleri : Taşlama, Eğeleme ve Çapak Alma Aletleri"

Transkript

1 Profesyoneller İçin Havalı El Aletleri : Taşlama, Eğeleme ve Çapak Alma Aletleri

2 Uzmanlar BIAX-Basınçlı El Aletlerini neden tercih ettiklerini biliyorlar : Başlı başına kalite! BIAX- Profesyonellerin Markası BIAX-85 yılı aşkın kalite. BIAX-Endüstri Ortağı Schmid ve Wezel havalı el aletlerine odaklanan kişilerin öncülerindendi. Şirket 85 yıldır müşteriye yüksek standartlarda hassasiyet, kalite ve işbirliği sunmakta. Bugünlerde dünyada insanların havalı el aletlerinden konuşurken bahsettiği ilk marka, BIAX. Bunun nedeni tabi ki ürünlerimizin üstün kalitesi ve teknik kusursuzluk için olan sonsuz azimimiz. Bu iki özellik 1919 dan beri başarımızın kaynağı ve garantisi olmuştur. Endüstriyel alet üreten ve geliştiren şirketler piyasada bir talep e ihtiyaç duyar. BIAX aletleri her zaman ortaklarımızın istek ve taleplerini karşılamak için tasarlanır. BIAX in heyecan verici yenilikleri daima yakından takip etmesi hiç de şaşırtıcı değildir. BIAX den çok şey bekleyebilirsiniz İşte bu nedenle araştırma ve geliştirme merkezimiz yarının standartlarını oluşturacak ürünleri yaratıyor. Her geçen gün kendimizi eksiksiz bir hizmet ve çözüm paketi sunabilen hizmet profesyonelleri olarak zirveye bir adım daha yakın görüyoruz. Bu yarışta daha iyi, daha yenilikçi ve daha yetkin olduğumuzu güvenle iddia edebiliriz.

3 BIAX- Üstün teknoloji ve etkileyici kalite. BIAX ürünlerinin üstün teknolojisi yalnızca üzerinde çok iyi düşünülmüş birçok detayından değil, aynı zamanda tüm ürünlerimiz için kullanılan yüksek kalite malzemelerde de açıkça görülür. Ürünlerimizin kullanımı kolay, daima ergonomideki son yenilikleri içeren tasarımına bir göz atın. Ve tabi ki olağanüstü işçiliğine ve uzun süreli kullanım garantisine. Bizim için bu bir gerçek; sizin için ise, vazgeçilmez! BIAX-aletleri tek kelimeyle piyasada bulabileceğinizin en iyisidir. BIAX ile geleceğe doğru. Pnömatik ve elektrikli aletler ve aksesuarlar açısından işletmenizin ihtiyaç duyduğu şeyin çoğunu bu katalogda bulabilirsiniz. Aradığınızı bulamayacak olursanız, bizi arayın. Eğer iş alanı sınırlarımız içindeyse, bir çözüm buluruz. Bugün size şimdiden söz verebileceğimiz şey bu! BIAX-havalı el aletleri- Çünkü kaliteli ürünlerinizin üretimi için sadece en iyi yeterince iyidir! BIAX Havalı El Aletleri. Kendi sınıfında. BIAX Kalite Made in Germany.

4 TVD 3-100/ /dk hızı ve esnek mil yatağı ayarı sayesinde yüzey metal malzemeyle kaplıyken ideal yüzey kalitesi elde edebilir ve aynı zamanda gürültü seviyesini minimumda tutabilirsiniz. Bu makine turbo sürüşü sayesinde yağlama yapılmadan (yağsız!) çalıştırılabilir. Bu makineyi muhafaza etmek kolaydır çünkü lameli değiştirmenize gerek yoktur. Yağsız Çalışan Yüksek Devirli T 365/2 Turbo sürüşü sayesinde bu makine de yağlama yapılmadan çalıştırılabilir. Kontra freni optimum güvenlik için aleti hemen durdurur. Sentrifüjlü düzenleyici, değişken yük ve hava tüketiminin azalması durumlarında sabit bir hız sağlar. Esnek mil yatağı ayarı yüzey bitirme işlemlerini büyük ölçüde hızlandırır ve frezeleme aleti üzerindeki aşınmayı azaltır. TSD 385 / TSH 385 Lamel motoru sayesinde bu taşlamanın yağsız sürüşü patentlidir ve tamamen eşsizdir. Turbo sürüşüne benzer olarak bu makine de yağsız çalışır ancak incedir ve kullanılması kolaydır.kullanım süresi yağlanmış lamel motorlarıyla kıyaslanabilir. Çift yatak ayarı taşlamanın aynı zamanda aşırı uygulamalar için de kullanılmasını sağlar. Model: TVD 3-100/2 T 365/2 TSD 385 TSH 385 Supap: Bükme supap Subap tiji Bükme supap Manivela supap Atık hava yönü: ileri geri geri geri Ön yatak ayarı: esnek esnek çift çift Dönüş hızı [1/dk]: Güç *Watt+: Hava tüketimi *1/dk+: Gürültü seviyesi [db (A)]: Ağırlık *g+: Mak. Alet montajı [mm]: Mak. Alet-Ø [mm]: Karbür aletler: Taşlama taşı profili: Sentetik taşlama taşı: Bilezik: ZG 5/3 mm ZG 5/3 mm ZG 5/3 mm ZG 5/3 mm Hortum ünitesi: Ürün kimliği:

5 Dayanıklılığın İsmi /dk SRD 3-85/2 - SRH 3-85/2 Kusursuz şekilde dizayn edilmiş bu makine tek yatak ayarı yerine yüksek performanslı çift yatak ayarı ile donatılabilir ve bu nedenle aşırı yükleme ve uzun süreli kullanımlar için ideal bir alettir. Buna rağmen hafiftir ve kişiye özel tasarlanmış gibi ele sığar. Bu taşlama yüksek dönüş hızı sayesinde çok keskin bir taşlama şekli bırakır. Bu makinenin şu çeşitleri mevcuttur: Yatak ayarı: Supap: Atık hava kanalı: tek ya da çift bükme ya da manivela geri ya da ileri Model: SRD 3-85/2 SRD 3-85/2D SVD 3-85/2 SVD 3-85/2D SRH 3-85/2 SRH 3-85/2D SVH 3-85/2 SVH 3-85/2D Supap: Bükme supap Bükme supap Bükme supap Bükme supap Manivela supap Manivela supap Manivela supap Manivela supap Atık hava yönü: geri geri ileri ileri geri geri ileri ileri Ön yatak ayarı: tek çift tek çift tek çift tek çift Dönüş hızı [1/dk]: Güç *Watt+: Hava tüketimi *1/dk+: Gürültü seviyesi [db (A)]: Ağırlık *g+: Mak. Alet montajı [mm]: Mak. Alet-Ø [mm]: Karbür aletler: Taşlama taşı profili: Sentetik taşlama taşı: Bilezik: ZG 5/3 mm ZG 5/3 mm ZG 5/3 mm ZG 5/3 mm ZG 5/3 mm ZG 5/3 mm ZG 5/3 mm ZG 5/3 mm Hortum ünitesi: Ürün kimliği: BIAX Havalı El Aletleri Örneğin; yağsız çalışan Yüksek Devirli aletler. Dünyanın dört bir yanındaki profesyoneller ürünlerimizin mükemmel özelliklerini ve örnek kalitesini takdir ediyor.

6 SRD 3-55/2 Düşük titreşimliliği kanıtlanmış ve tüy gibi hafif olan SRD 3-55 motoru nokta atışı bir kesinlik ve uzun süreli kullanım garanti eder. Hafiflik ve ergonomik şekil erken yorulmayı engeller ve en iyi çapak alma işlemini sağlar. Bükme supap yalıtımı elleri soğuğa karşı korur. SRD 3-55/2 S Eşsiz hızlı değiştirme sistemi, Tungsten Karbür çapak alan aletler ya da aşındırıcı tekerler gibi standart aletlerle çalışır. Alet anahtarıyla sorunsuz bir şekilde bilezikleri açma ve kapama: Zamandan tasarruf Aşınmaya dayanıklı bilezikler: Paradan tasarruf Alet anahtarlarını aramaya ya da saklamaya gerek yok: Verimlilik artıyor SRD 3-55/2 KE Bu makinenin temeli standart modeldir. Üstelik bu alette köşelerin pahını kırmak için ayarlanabilir bir ek bulunur. Çeşitli ayarlar pahlama gücünü etkileyecektir. BIAX-Güç Işığı /dk Model: SRD 3-55/2 SRD 3-55/2 S SRD 3-55/2 KE Supap: Bükme supap Bükme supap Bükme supap Atık hava yönü: geri geri geri Ön yatak ayarı: tek tek tek Dönüş hızı [1/dk]: Güç *Watt+: Hava tüketimi *1/dk+: Gürültü seviyesi [db (A)]: Ağırlık *g+: Mak. Alet montajı [mm]: Mak. Alet-Ø [mm]: Karbür aletler: 6 4 TCA dhl. Taşlama taşı profili: Sentetik taşlama taşı: Bilezik: ZG 5/3 mm - ZG 5/3 mm Hortum ünitesi: Ürün kimliği:

7 Profesyoneller İçin Yüksek Devir /dk SRD 6-45/2 SRH 6-45/2 Bu yüksek performanslı taşlama kanıtlanmış düz taşlama SRD 645 in geliştirilmiş modelidir rpm yüksek çalışma hızına rağmen 260 W güç çıkışına ulaşabilir. Biz gücün hava tüketimi ile olan bağlantısını kanıtladık. Hafiflik ve ergonomik tasarım kusursuz bir kullanım garantiler. SRD 6-45/2 SL Bu BIAX taşlamanın kusursuz bir yüzey kalitesi yaratmak ve taşlama izlerini engellemek için özel bir esnek yatağı bulunur. SRD 3-45/2 SRH 3-45/2 Tasarımı SRD 6-45/2 ye benzerdir. Ancak yapılan iş üzerinde bir engel olduğunda da işin yapılabilmesi için daha uzun ve daha ince bir mile sahiptir. Model: SRD 6-45/2 SRH 6-45/2 SRD 6-45/2 SL SRH 6-45/2 SL SRD 3-45/2 SRH 3-45/2 Supap: Bükme supap Manivela supap Bükme supap Manivela supap Bükme supap Manivela supap Atık hava yönü: geri geri geri geri geri geri Ön yatak ayarı: tek tek değişken değişken tek tek Dönüş hızı [1/dk]: Güç *Watt+: Hava tüketimi [1/dk]: Gürültü seviyesi [db (A)]: Ağırlık *g+: Mak. Alet montajı [mm]: Mak. Alet-Ø [mm]: Karbür aletler: Taşlama taşı profili: Sentetik taşlama taşı: Bilezik: ZG 4/6 mm ZG 4/6 mm ZG 4/6 mm ZG 4/6 mm ZG 5/3 mm ZG 5/3 mm Hortum ünitesi: Ürün kimliği: Talep üzerine

8 SRD 8-30/2 SRH 8-30/2 SARD 830 SARH 830 Dönüş hızı ve yüksek performansı sayesinde bu kaliteli makine geniş bir uygulama alanına sahiptir. Örneğin; 3-8 mm gövde çaplı aletler için bilezikler. Gerçek anlamda tatmin edici bir sistem: Bir yandan hafiflik ve kullanım kolaylığı taleplerini karşılarken diğer yandan güç ve dayanıklılığın ismidir. Zor uygulamalar için çift yatak ayarı bulunan bir modeli de mevcuttur. SBRD 830 SBRH 830 Bu makine SRD 8-30/2 temel alınarak aşırı yüklemeler için tasarlanmıştır: Genişletilmiş mil iki el ile kullanım sağlar. Çift yatak ayarı aletin ömrünü uzatır. SVKH 630 Bu makinede kullanım kolaylığı ve dayanıklılık muhteşem bir şekilde bir araya getirilmiştir. Motor gücü, ön atık hava kanalı özelliği ve kompakt şekli ile diğerlerinden ayrılır. Evrensel Deha /dk Model: SRD 8-30/2 SRH 8-30/2 SARD 830 SARH 830 SBRD 830 SBRH 830 SVKH 630 Supap: Bükme supap Manivela supap Bükme supap Manivela supap Bükme supap Manivela supap Manivela supap Atık hava yönü: geri geri geri geri geri geri geri Ön yatak ayarı: tek tek çift çift çift çift tek Dönüş hızı [1/dk]: Güç *Watt+: Hava tüketimi *1/dk+: Gürültü seviyesi [db (A)]: Ağırlık *g+: Mak. Alet montajı[mm]: Mak. Alet-Ø [mm]: Karbür aletler: Taşlama taşı profili: Sentetik taşlama taşı: Bilezik: ZG 7/6 mm ZG 7/6 mm ZG 7/6 mm ZG 7/6 mm ZG 7/6 mm ZG 7/6 mm ZG 7/6 mm Hortum ünitesi: Ürün kimliği:

9 SRD 8-30/2 SL SRH 8-30/2 SL Bu BIAX taşlamanın kusursuz bir yüzey yaratmak ve taşlamanın iz bırakmasını engellemek için özel değişken bir yatağı vardır. SRD 6-30/2 SRH 6-30/2 Bu yüksek performanslı taşlama, kanıtlanmış düz taşlama SRD 360 ın geliştirilmiş modelidir /dk yüksek dönüş hızına rağmen 150 W gücüne ulaşmayı başarır. Biz de bu gelişmeyle birlikte performans ve hava tüketimi arasındaki ilişkiye odaklandık. Hafiflik ve ergonomik tasarım mükemmel bir kullanım garantiler. SRD 3-30/2 SRH 3-30/2 Erişilmesi güç yerlere ulaşmak için olan uzun ve ince mili ile yapısı SRD 6-30/2 ya benzer. Model: SRD 8-30/2 SL SRH 8-30/2 SL SRD 6-30/2 SRH 6-30/2 SRD 3-30/2 Supap: Bükme supap Manivela supap Bükme supap Manivela supap Bükme supap Atık hava yönü: geri geri geri geri geri Ön yatak ayarı: değişken değişken çift çift çift Dönüş hızı [1/dk]: Güç *Watt+: Hava tüketimi *1/dk+: Gürültü seviyesi [db (A)]: Ağırlık *g+: Mak. Alet montajı [mm]: Mak. Alet-Ø [mm]: Karbür aletler: Taşlama taşı profili: Sentetik taşlama taşı: Bilezik: ZG 7/6 mm ZG 7/6 mm ZG 4/6 mm ZG 4/6 mm ZG 5/3 mm Hortum ünitesi: Ürün kimliği:

10 Kısa ya da Uzun Yollar İçin /dk SRD 8-20/2 SL SRH 8-20/2 SL Bu makinenin de düşük titreşimli bir yapısı vardır. Böylelikle ağır iş alanlarıyla da uzun vadeli kullanım kanıtlanmıştır. SRD 8-20/2 L 200 SRH 8-20/2 L 200 Bu kusursuz şekilde tasarlanmış, ergonomik düz taşlama serisinin kalbi, tüm 3 konfigürasyonda da aynı seviye performans sunan kompakt motordur. Bu makinelerin kısa, orta (L100) ve uzun (L200) modelleri mevcuttur. Tüm birimlerde gürültüyü azaltan atık hava kanalı ve aynı zamanda bir manivela supap emniyet cihazı bulunur. Bu modellerin patentli yakıtsız motoru (talep üzerine) yanı sıra klasik lamel motorları da mevcuttur. Model: SRD 8-20/2 SRH 8-20/2 SRD 8-20/2 SL SRH 8-20/2 L SRD 8-20/2 L100 SRH 8-20/2 L100 SRD 8-20/2 L200 SRH 8-20/2 L200 Supap: Bükme supap Manivela supap Bükme supap Manivela supap Bükme supap Manivela supap Bükme supap Manivela supap Atık hava yönü: geri geri geri geri geri geri geri geri Ön yatak ayarı: rijit rijit değişken değişken elastik elastik elastik elastik Dönüş hızı [1/dk]: Güç *Watt+: Hava tüketimi *1/dk+: Gürültü seviyesi [db (A)]: Ağırlık *g+: Mak. Alet montajı [mm]: Mak. Alet-Ø [mm]: Karbür aletler: Taşlama taşı profili: Sentetik taşlama taşı: Bilezik: ZG 7/6 mm ZG 7/6 mm ZG 7/6 mm ZG 7/6 mm ZG 7/6 mm ZG 7/6 mm ZG 7/6 mm ZG 7/6 mm Hortum ünitesi: Ürün kimliği: Dayanıklı.

11 Dayanıklı [1/dk ] SARD 820 SARH 820 Bu yüksek performanslı rpm düz taşlama SRD 8-20/2 (syf.9) temel alınarak tasarlanmıştır. Daha yüksek gerilmelere dayanabilmek için çift mil yatak ayarı kullanılır. SBRD 820 SBRH 820 Bu makine de SRD 8-20/2 yi temel alır. Ağır işler için tasarlanmıştır. Genişletilmiş mil iki el ile kullanım sağlar. Çift yatak ayarı en zor koşullarda bile kullanım ömrünü uzatır. SVH 8-20/2 Güçlü bir motoru olan ve ön hava çıkışlı bir makinedir. Genişletilmiş mili sayesinde ulaşılması güç yerlerde çalışılmasını sağlar. Esnek mil yatak ayarı gömülü freze aracının korunmasını garantiler. Model: SARD 820 SARH 820 SBRD 820 SBRH 820 SVH 8-20/2 Supap: Bükme supap Manivela supap Bükme supap Manivela supap Manivela supap Atık hava yönü: geri geri geri geri ileri Ön yatak ayarı: çift çift çift çift elastik Dönüş hızı [1/dk]: Güç *Watt+: Hava tüketimi *1/dk+: Gürültü seviyesi [db (A)]: Ağırlık *g+: Mak. Alet montajı [mm]: Mak. Alet-Ø [mm]: Karbür aletler: Taşlama taşı profili: Sentetik taşlama taşı: Bilezik: ZG 7/6 mm ZG 7/6 mm ZG 7/6 mm ZG 7/6 mm ZG 7/6 mm Hortum ünitesi: Ürün kimliği:

12 Ağır İş Öğütücüleri SBRH 818 Son derece zorlu uygulamalar için ideal alettir. Bunu yalnızca çok güçlü motoru garantilemez. İki el ile kullanım için tasarlanan ve yüksek performanslı iki yatak ayarı ile donatılmış bu öğütücü sizin en iyi arkadaşınız olacak. SRH 10-15/2 SRH 10-12/2 Bir tasarım, iki hız : Havşayı düzgün bir şekilde yerleştiremiyorsanız, manivela supap modeli BEG 309 u kullanabilirsiniz. Frezeleme aletini koruyan esnek mil yatağı ayarıyla SRH 10-15/2. Fırçalama işlemleri için rijit mil yatağı ayarıyla SRH 10-12/2. SRH ürün yelpazesindeki bu makinelerin hepsi manivela supap emniyet cihazıyla donatılmıştır den /dk ya kadar Model: SBRH 818 SRH 10-15/2 SRH 10-12/2 Supap: Manivela supap Manivela supap Manivela supap Atık hava yönü: geri geri geri Ön yatak ayarı: çift esnek rijit Dönüş hızı [1/dk]: Güç *Watt+: Hava tüketimi *1/dk+: Gürültü seviyesi [db (A)]: Ağırlık *g+: Mak. Alet montajı [mm]: Mak. Alet-Ø [mm]: Karbür aletler: Taşlama taşı profili: Sentetik taşlama taşı: Bilezik: ZG 7/6 mm ZG 8/6 mm ZG 8/6mm Hortum ünitesi: Ürün kimliği Taşlama, delme, çapak alma ya da eğeleme Geniş kapsamlı BIAX programında neredeyse her uygulama için uygun alet mevcuttur.

13 Yer Kalmadığında. WRD 3-85/2 WRH 3-85/2 Bu makinenin kafa açısı çok küçüktür. Ulaşılması zor yerlerde hatasız çalışmak şimdi çok daha kolay. Diğer bir avantaj ise sürüşün doğrudan kafa açışında olmasıdır. Böylece daha hafif bir ağırlığa ulaşılır ve aşınma azaltılır. WRD 6-20/3 Z WRH 6-20/3 Z WRD 10-20/3 S WRH 10-20/3 S Bu küçük ancak güçlü açılı öğütücülerin yassı başları ve dayanıklı dişli mekanizmaları bulunur. Geliştirilmiş dişli yatak ayarı sayesinde aşırı tork transferi için son derece uygundur. İki modeli mevcuttur: zımpara taşı ve doğrama mili. Model: WRD 3-85/2 WRH 3-85/2 WRD 6-20/3 Z WRH 6-20/3 Z WRD 10-20/3 S WRH 10-20/3 S Supap: Bükme supap Manivela supap Bükme supap Manivela supap Bükme supap Manivela supap Atık hava yönü: geri geri geri geri geri geri Ön yatak ayarı: çift çift tek tek tek tek Dönüş hızı [1/dk]: Güç *Watt+: Hava tüketimi [1/dk]: Gürültü seviyesi [db (A)]: Ağırlık *g+: Mak. Alet montajı M10 M10 [mm]: Mak. Alet-Ø [mm]: Karbür aletler: Taşlama taşı profili: Taşlama levhası: Bilezik: ZG 5/3 mm ZG 5/3 mm ZG 4/6 mm ZG 4/6 mm - - Hortum ünitesi: Ürün kimliği: Profesyonel aletler uzun ömürlü, dayanıklı ve güvenilir olmak zorundadır. BIAX havalı el aletleri her açıdan bu gereksinimleri karşılar.

14 Açılı Öğütücüler WRD 6-20/2 ZL 90 WRH 6-20/2 ZL 90 WRD 6-20/2 ZL 45 WRH 6-20/2 ZL 45 Açılı öğütücünün bu modelinin daha uzun bir boynu ve küçük açılı bir başı vardır. Bu sayede ulaşılması zor yerlerde yüksek performans ve hassasiyet gerektiren işler için son derece uygundur. İki modeli mevcuttur: 90 baş açılı (ZL 90) ve 45 baş açılı (ZL 45) WRH 14-13/2 Küçük ve hafiftir ancak oldukça güçlüdür. Bu BIAX pnömatik açılı öğütücünün sürüşü doğrudan baş açışındadır ve bozulmaya duyarlı dişli mekanizması olmadan çalışır. Sonuç: Model daha hafiftir ve aşınabilecek parçaları kullanmaktan kaçınır. Model: WRD 6-20/2 ZL 90 WRH 6-20/2 ZL 90 WRD 6-20/2 ZL 45 WRH 6-20/2 ZL 45 WRH 14-13/2 Supap: Bükme supap Manivela supap Bükme supap Manivela supap Manivela supap Atık hava yönü: geri geri geri geri geri Ön yatak ayarı: tek tek tek tek tek Dönüş hızı [1/dk]: Güç *Watt+: Hava tüketimi *1/dk+: Gürültü seviyesi [db (A)]: Ağırlık *g+: Mak. Alet montajı [mm]: M14 Mak. Alet-Ø [mm]: Karbür aletler: Taşlama taşı profili: Taşlama levhası: Bilezik: ZG 4/6 mm ZG 4/6 mm ZG 4/6 mm ZG 4/6 mm - Hortum ünitesi: Ürün kimliği:

15 Kayışlı Öğütücüler.. HBH 200 HBD 200 Bu kayışlı öğütücüyü öne çıkaran sadece hızlı kayış değiştirme özelliği değildir. Kilitleme vidası sayesinde teleskopik kol ile yassı taşlama işleminden, sabit bir taşlama koluyla yüzey taşlamaya geçiş yapmak çok kolaydır. Üstelik makine 8.15 ya da 20 mm kayış genişliği olan taşlama kollarıyla donatılabilir. Kayış değiştirme işlemleri basit ve zahmetsizce yapılır. HB 12 HBD 12 Eşsiz kayış yolu sistemi kayışı rulodan çıkarmadan en küçük kayış genişliklerinin bile kullanılmasını sağlar. Sıkıştırma sistemi kayışın devamlı gergin kalmasını sağlar ve aynı zamanda kayış yolunu güvende tutar. Hem bükme hem de manivela supap hali mevcuttur. Model: HBH 200 HBD 200 HB 12 HBD 12 Supap: Manivela supap Bükme supap Manivela supap Bükme supap Atık hava yönü: geri geri geri geri Ön yatak ayarı: tek tek tek tek Dönüş hızı [1/dk]: Güç *Watt+: Hava tüketimi: Gürültü seviyesi *db (A)+: Ağırlık [g]: Mak. Kayış genişliği *mm+: Hortum ünitesi: Ürün kimliği: Teslimatta taşlama kollar değildir. Piyasanın lideri olmak için rekabetten bir adım önde olmalısınız.

16 ve Doğru Aksesuarlar Taşlama kolları ve kayışları

17 Çapak Alma Aletleri BEW 309 İçin Havşa alanı Ø 2-6 mm (HSS) (ind.) (Karbür) Havşa alanı Ø mm (HSS) BEW 606 için HSS havşa Ø 15 mm Havşa alanı:3.5-14mm Altıgen şaft:6.3 mm BEW 605 için Havşa alanı Ø mm (HSS) Havşa alanı Ø 5-24 mm (HSS) Model: BEW 309 BEW 605 BEW 606 BEW 605 K BEW 606 K Supap: Manivela Manivela supap Manivela supap Manivela supap Manivela supap supap Atık hava yönü: geri geri geri geri geri Dönüş hızı [1/dk]:ayarlanabilir Güç *Watt+: Hava tüketimi: Gürültü seviyesi *db (A)+: Ağırlık [g]: Mak. Alet montajı *mm+: 3 Skt. 6 6,3 Skt. 6 6,3 Skt. Mak. Delik açma-ø [mm]: Havşa Ø [mm]: 8/12 15/ /25 15 Havşa baş uzunluğu Ø [mm]: 20,5/21,5 40/48 26,5 40/48 26,5 Bilezik: - 6 mm - 6 mm - Hortum ünitesi: Ürün kimliği: BEW 309 Bu açılı tasarlanmış makine ulaşılması zor yerlerde deliklerin çapaklarını alma işleminin gerçekleşmesini sağlar. Örneğin; içeriden çapak alınması gereken eğimli delikler. Aşağıdaki örneklerde çeşitli kafa büyüklüklerini görebilirsiniz. BEW 605 BEW 606 Bu açılı tasarlanmış makine ulaşılması zor yerlerde deliklerin çapaklarını alma işleminin gerçekleşmesini sağlar. Örneğin; içeriden çapak alınması gereken eğimli delikler. Aşağıdaki örnekler çeşitli kafa büyüklüklerini görebilirsiniz. BEW 605 K BEW 606 K Onaylanmış bu BIAX çapak alma aletleri küçük tasarımına rağmen gelişmiş bir güç-kolu dengesine sahiptir. Bu daha düşük bir baskı ile çapak alma işlemi sağlar.

18 Çapak Alma Aletleri BE 309 için BE 805 için Havşa alanı Ø mm (HSS) Havşa alanı Ø mm (HSS) Havşa alanı Ø 5-24 mm (HSS) BE 309 BEG 309 BE 805 Bu düz delme ve havşa açma motorlarının farklı sondaj delikleri için iki farklı büyüklükleri mevcuttur. Push-start özelliği kullanımı kolaylaştırır. Dönüş hızını ayarlamak da mümkündür. Havşayı doğru şekilde yerleştiremiyorsanız, manivela supap modeli BEG 309 u kullanabilirsiniz. Model: BE 309 BE 805 BEG 309 Supap: Push-start Push-start Manivela supap Atık hava yönü: geri geri geri Dönüş hızı *1/dk+:ayarlanabilir Güç *Watt+: Hava tüketimi [1/dk]: Gürültü seviyesi *db (A)]: Ağırlık [g]: Mak. Alet montajı *mm+: Mak. Delik açma-ø [mm]: 5,5 24 5,5 Havşa Ø [mm]: 6 15/25 6 Havşa baş uzunluğu Ø [mm]: Bilezik: ZG 5/3 mm ZG 7/8 mm ZG 5/3 mm Hortum ünitesi: Ürün kimliği:

19 Fırçalama Aletleri BE 805 H Bu ünite push-start yerine manivela supabı olan BE 805 in bir çeşididir. Kenarındaki kontrol butonu saat yönünde ya da tam tersi yönde manevra yapmasını sağlar. Sondaj deliklerini fırçalamak için son derece uygun bir makinedir. Dönüş yönünü değiştirmek fırçanın ömrünü büyük ölçüde uzatacaktır. BWH 6-25/2 Uzun mili ve küçük açılı bir başı olan delme makinesi ile birlikte artık ulaşılması güç alanlarda delme veya fırçalama işlemleri bir problem değil. 90 ve 45 modelleri arasından seçim yapabilirsiniz. Model: BE 805 H BWH 6-25/2 K90 BWH 6-25/2 K45 Supap: Manivela supap Manivela supap Manivela supap Atık hava yönü: geri geri geri Dönüş hızı *1/dk+: Güç *Watt+: Hava tüketimi [1/dk]: Gürültü seviyesi [db (A)]: Ağırlık [g]: Mak. Alet montajı *mm+: Bilezik: ZG 7/8 mm ZG 4/6 mm ZG 4/6 mm Hortum ünitesi: Ürün kimliği: Bu makine yalnızca delme işlemleri için değildir. Fırçalar aynı zamanda geliştirilmiş dişli yatak ayarı olan dayanıklı kafa açısına sabitlenebilir. Bu nedenle malzemesi metal, plastik ve tahta olan bir yüzeyi temizlemek, çapak almak ve sonlandırmak için bu makineyi kullanabilirsiniz. Gerçekten çok yetenekli. BIAX her duruma uygun aleti temin etmek için zengin bir ürün çeşitliliği sunar.

20 Eğeleme ve Parlatma Aletleri FR 8-12 C FR 8-12 nin bu çeşidi otomobil gövdeleri gibi sac metali testere ile kesme işlemleri için oldukça kullanışlıdır veya no.lu testere bıçağı ile en iyi sonuçları alacaksınız. FR 8-12 Bu ünite küçük eğeleme ve çapak alma işlemleri içindir. FLV 8-12 Bu yepyeni alet, PLF 88 eğeleme motoru gibi aynı kullanım alanlarına sahiptir. Bu aleti diğerlerinden ayıran düşük titreşimli işleyişidir (patentli yenilik). Sonuç olarak bu araç kullanıcın sağlığı açısından herhangi bir tehlike oluşturmadan saatlerce kullanılabilir. *FLV 8-12 için ek aksesuarlar 1 yassı eğe (kalın) yarım yuvarlak eğe (kalın) yassı eğe (orta) yuvarlak eğe (orta) nokta yuvarlak eğe (orta) parlatma pabucu 35 x 25 mm Aşındırıcı bant (her tür tanesinden biri) Adet: 80, 120, 240, farklı testere bıçağı PLF 88 Çok amaçlı yüksek performanslı bu alet eğeleme, çapak alma, testere ile kesme, parlatma ve kesme işlemleri için idealdir. Model: FR 8-12 C FR 8-12 FLV 8-12* PLF 88 Güç: Supap: Manivela supap Manivela supap Manivela supap Manivela supap Atık hava yönü: geri geri geri geri Dakika başına strok: [1/dk] ayarlanabilir Strok uzunluğu *mm+: 4-8 ayarlanabilir 4-8 ayarlanabilir 4-9 ayarlanabilir 2-8 ayarlanabilir Hava tüketimi *1/dk+: Gürültü seviyesi *db (A)+: Ağırlık *g+: Mak. Alet montajı *mm+: 4 4 6,0 6,0 Alet tutucu: 4 mm montajlı 4 mm montajlı 4 mm montajlı 4 mm montajlı Hortum ünitesi: Ürün kimliği: Aksesuarlar: Plastik kap Plastik kap Plastik kap Alet tutucular 3,4 ve 6.0 Tutma cihazı Plastik kap Alet tutucular 3,4 ve 6.0 Tutma cihazı

21 Eğeleme ve Çapak Alma Aletleri FR 10-5/2 6 mm alet tutma aksesuarı, sabit tasarımı ve neredeyse hiç bakım gerektirmeyen piston motoru aşırı gerilme durumlarında bile bu eğeleme motorunu bir alet gibi vazgeçilmez kılar. FR 5-4 Bu aletin son derece güçlü bir motoru vardır. Strok uzunluğu ve strok oranı ayarlanabilir. Bükme supabı bulunur. FR 8-2 Son derece dayanıklı bir motor. Strok uzunluğu 8 mm. Bu alet dakikada 2000 strok yapacak şekilde tasarlanmıştır. Model: FR 10-5/2 FR 5-4 FR 8-2 Supap: Manivela supap Bükme supap Manivela supap Atık hava yönü: geri geri geri Dakika başına strok: [1/dk] ayarlanabilir Strok uzunluğu *mm+: 10 a ayarlanabilir 1-5 ayarlanabilir 8 Hava tüketimi *1/dk+: Gürültü seviyesi *db (A)+: Ağırlık *g+: Mak. Alet montajı *mm+: Karbür aletler: Bilezik: Germe vidası ZG 5/3 mm ZG 4/6 mm Hortum ünitesi: Ürün kimliği:

22 Parlatma ve Çapak Alma Aletleri FR 5-8 Bu eğeleme motorları kusursuz kullanımıyla kendini diğer aletlerden ayırır. Düşük titreşimlidir ve gürültü düzeyi düşüktür. Strok oranı ve strok uzunluğu ayarlanabilir. Eğe sapı kolayca döndürülebilir. FR 3-8 ve FR 5-8 N Bu iki eğe motorunun dizaynı birbirine oldukça benzerdir. FR 3-8 in strok oranı 3 mm iken, FR 5-8 N için bu oran 5 mm dir. Model FR 5-8 FR 3-8 F-R 5-8 N Supap: Manivela supap Manivela supap Manivela supap Atık hava yönü: geri geri geri Dakika başına strok: [1/dk] ayarlanabilir Strok uzunluğu *mm+: 1-5 ayarlanabilir 3 5 Hava tüketimi *1/dk+: Gürültü seviyesi *db (A)+: Ağırlık *g+: Mak. Alet montajı *mm+: Alet tutucu: germe vidası germe vidası germe vidası Hortum ünitesi: değil değil değil Ürün kimliği:

23 Yontma, Gravür ve Delme Aletleri MD 100 Daha güçlü olan bu Keski, tüm metal uygulamaları için oldukça kullanışlıdır. Alet hafif ancak güçlü yapısıyla diğerlerinden ayrılır. GMD 3 Yontma ve gravür işlemleri için kullanılan bir alettir. Teslimatında şu aksesuarlar da dir: 1 karbür yazma aracı, çeşitli keskiler, boş keski ve bir uzatma tüpü. BP 0,5-10 BP 3-10 BIAX delme makinelerinin bu çeşidi sağlam kullanımıyla oldukça kullanışlıdır. İki alet de 33,514 mmery motor gücüne sahiptir. Model: MD 100 GMD 3 BP 3-10 BP 0,5-10 Supap: Bükme supap Bükme supap Push-start Push-start Atık hava yönü: geri ileri geri geri Dakika başına strok [1/dk]: Hava tüketimi *1/dk+: Gürültü seviyesi *db (A)+: Ağırlık *g+: Mak. Alet montajı *mm+: 6 hex. 3 Hex. 10 Hex. 10 Hex. Hortum ünitesi: Ürün kimliği:

24

25

26 Hortum Üniteleri

27 Yağ Besleme Üniteleri Özel Yağ

28

BIAX 85 Yılı Aşkın Kalite

BIAX 85 Yılı Aşkın Kalite BIAX 85 Yılı Aşkın Kalite Schmid & Wezel pnömatik aletlere odaklanan öncülerdendi. Şirket 85 yıldır müşteriye en yüksek düzeyde hassasiyet, kalite ve işbirliği sunmakta. Bugünlerde, havalı el aletleri

Detaylı

Metal. Endüstri kalitesi Made in Germany. Yeni FEIN Kompakt Avuç Taşlama Makinesi. Fiyat/performans oranı yeniden tanımlandı.

Metal. Endüstri kalitesi Made in Germany. Yeni FEIN Kompakt Avuç Taşlama Makinesi. Fiyat/performans oranı yeniden tanımlandı. Metal Endüstri kalitesi Made in Germany. Yeni FEIN Kompakt Avuç Taşlama Makinesi. Fiyat/performans oranı yeniden tanımlandı. Yeni FEIN avuç taşlama makineleriyle yalnızca hızlı çalışmakla kalmıyorum bunlar

Detaylı

güvenli biçimde elinizin altında.

güvenli biçimde elinizin altında. Güç güvenli biçimde elinizin altında. Make it your home. PWS 700-115, PWS 750-115 ve PWS 850-125 taşlama makineleriyle kendi evinizi yaratın. Güçlü ve sağlam olmalarının yanı sıra yeni ve kompakt tasarımları

Detaylı

90 Profesyonel elektrikli el aletleri. Taşlama makineleri ve metal işleme

90 Profesyonel elektrikli el aletleri. Taşlama makineleri ve metal işleme 90 Profesyonel elektrikli el aletleri ve metal işleme Profesyonel elektrikli el aletleri 91 Başarı formülü: daha uzun kullanım süresi, daha rahat kullanım Bosch'un büyük ve avuç taşlama makineleri, güçlü

Detaylı

Endüstriyel Havalı Darbeli Vidalama Makineleri

Endüstriyel Havalı Darbeli Vidalama Makineleri Endüstriyel Havalı Darbeli Vidalama Makineleri KUVVETLİ ALETLER. KOLAY TERCİH. CWC S E R İ PERFORMANS, ERGONOMİ VE DAYANIKLILIK DENGESİNDE SON NOKTA. CWC Serisi güçlü performansı, kaya gibi dayanıklılığı

Detaylı

KESME, EĞELEME, DELME KESME EĞELEME DELME

KESME, EĞELEME, DELME KESME EĞELEME DELME KESME, EĞELEME, DELME KESME EĞELEME DELME Ergonomik tasarlanan yüksek kaliteli işlemler: Ürün gamı oldukça büyüktür ve size evde, bahçede ya da atölyede çalışmanıza yardım olacaktır. 142 9100 MAKET BIÇAĞI

Detaylı

Elektrikli El Aletleri

Elektrikli El Aletleri Yeniliğin, değişimin, kalitenin referans noktası Elektrikli El Aletleri EIBENSTOCK Birlikteysek gücümüz değerli ŞANTİYE ÇEVRESİNDEKİ TÜM ÇÖZÜMLERİ Yüzeylerin zımparalanması, frezeleme/yüzey düzeltme Kanal

Detaylı

Bükme ve Düzeltme. Özel bükme ve şekillendirme ihtiyaçları için geniş geçim. Güvenebileceğiniz kalitede. Tesisat 7 5. Enstrüman 8 3 Üçlü Bükme 1 1

Bükme ve Düzeltme. Özel bükme ve şekillendirme ihtiyaçları için geniş geçim. Güvenebileceğiniz kalitede. Tesisat 7 5. Enstrüman 8 3 Üçlü Bükme 1 1 Bükme ve Düzeltme Özel bükme ve şekillendirme ihtiyaçları için geniş geçim. Güvenebileceğiniz kalitede. Tip No inç. Sayfa Boru Bükmeler Tesisat 7 5 8-4 10-18 8.2 Enstrüman 8 16-1 2 6-12 8.2 Üçlü Bükme

Detaylı

Kazandıran Güç MS SERİSİ. Redüktörlü Giyotin Makas. Yüksek Hız Doğru Verimli Performans

Kazandıran Güç MS SERİSİ. Redüktörlü Giyotin Makas. Yüksek Hız Doğru Verimli Performans Kazandıran Güç MS SERİSİ Redüktörlü Giyotin Makas Yüksek Hız Doğru Verimli Performans 1 Kazandıran Güç Durmazlar son teknoloji ile donatılmış CNC makineleri, deneyimli mühendisleri ve yalın üretim teknikleriyle

Detaylı

140 Profesyonel elektrikli el aletleri. Sabit cihazlar

140 Profesyonel elektrikli el aletleri. Sabit cihazlar 140 Profesyonel elektrikli el aletleri Profesyonel elektrikli el aletleri 141 Bosch un gönye kesme makineleri: her zorluğun üstesinden gelir Bosch'un gönye kesme makineleri ve tezgah tipi daire testereleri

Detaylı

Kazandıran Güç MS SERİSİ. Redüktörlü Giyotin Makas. Yüksek Hız Doğru Verimli Performans

Kazandıran Güç MS SERİSİ. Redüktörlü Giyotin Makas. Yüksek Hız Doğru Verimli Performans Kazandıran Güç MS SERİSİ Redüktörlü Giyotin Makas Yüksek Hız Doğru Verimli Performans 1 2 Kazandıran Güç Durmazlar son teknoloji ile donatılmış CNC makineleri, deneyimli mühendisleri ve yalın üretim teknikleriyle

Detaylı

Balya Makineleri. w w w. a t e s. c o m. t r

Balya Makineleri. w w w. a t e s. c o m. t r Balya Makineleri w w w. a t e s. c o m. t r Balya Makineleri Haşbaysız Kare Balya Makinesi PK 4010 KOSTKA Agromaster Balya Makinesi buğday, arpa, yulaf ve çavdar gibi tahıl bitkilerinin hasattan sonra

Detaylı

SERİSİ. Standart Motopomplar WB20XT DRX WB30XT DRX

SERİSİ. Standart Motopomplar WB20XT DRX WB30XT DRX WB Honda 4 Zamanlı OHV (Üstten Supaplı) Motorlar 4 zamanlı ve çevre dostu OHV motorlara sahip WB serisi Honda motopomplar; kolay çalışma, rahat kullanım, bakım kolaylığı, düşük yakıt tüketimi, düşük ses

Detaylı

İş güvenliği ekipmanları. Setler 415. Ekonomik Seri Ürünler. ekipmanları. iş güvenliği. Ekonomik Setler. Ürünler

İş güvenliği ekipmanları. Setler 415. Ekonomik Seri Ürünler. ekipmanları. iş güvenliği. Ekonomik Setler. Ürünler Seri iş güvenliği ekipmanları İş güvenliği ekipmanları Setler 415 Setler Aksesuarlar 2015 2016 Fiyat Listesi 416 Seri Aksesuarlar 2017 Fiyat Listesi Seri SDS-Plus-1 Kırıcı Delici Ucları Donatılı betonda

Detaylı

Pozitif kesme işlemine sahip çift taraflı, çok kenarlı konsept

Pozitif kesme işlemine sahip çift taraflı, çok kenarlı konsept CoroMill 745 Pozitif kesme işlemine sahip çift taraflı, çok kenarlı konsept Benzersiz CoroMill 745 kesicisinin sırrı, patentli kesici uç konumlandırma sistemidir. Kesici ucu yana doğru yatırdığınızda,

Detaylı

İş güvenliği ekipmanları. Setler 433. Ekonomik Seri Ürünler. ekipmanları. iş güvenliği. Ekonomik Setler. Ürünler

İş güvenliği ekipmanları. Setler 433. Ekonomik Seri Ürünler. ekipmanları. iş güvenliği. Ekonomik Setler. Ürünler Seri iş güvenliği ekipmanları İş güvenliği ekipmanları Setler 433 Setler Aksesuarlar 2015 2016 Fiyat Listesi 434 Seri Aksesuarlar 2018 Fiyat Listesi Seri SDS-Plus-1 Kırıcı Delici Ucları Donatılı betonda

Detaylı

Ürün bilgileri. Sert metalden oluşan (karbür) kalıpçı freze uçları Yüksek performanslı, güçlü ve istikrarlı kesme kenarı dayanıklılığı sağlar.

Ürün bilgileri. Sert metalden oluşan (karbür) kalıpçı freze uçları Yüksek performanslı, güçlü ve istikrarlı kesme kenarı dayanıklılığı sağlar. Frässtifte ROTARY FRAISES FREESSTIFTEN FRÆSESTIFTER FRESAS PUNTE PINOS KOLÍKOVÉ FREZY БОРФРЕЗЫ FREZE KALIPÇI ROTO TURBÓMARÓK GALINĖS GLODALA REZKARJI PARA BIAX TRZPIENIOWE DI FREZE BURRS LIMES FREZOS FRESATURA

Detaylı

OpenAir. Güç ve esneklik için hava damper motorları. Bina Teknolojileri

OpenAir. Güç ve esneklik için hava damper motorları. Bina Teknolojileri OpenAir Güç ve esneklik için hava damper motorları Bina Teknolojileri s Rahat bir çalışma ve yaşam ortamı için Danışmanlar, toptancılar, sistem merkezleri, esnaflar, bina sahipleri, operatörler ve doğa

Detaylı

HUSQVARNA YOL VE ASFALT KESME NELERİ 2010

HUSQVARNA YOL VE ASFALT KESME NELERİ 2010 HUSQVARNA YOL VE ASFALT KESME MAKİNELER NELERİ 2010 Patentli Elektronik Takip Sistemi kesim yaparken sviçe bir dokunuşta, operatörüne her zaman doğru ayarlama ve ölçme izini verir. Patentli Güç Aktarım

Detaylı

Efsanenin Anatomisi. Geniş flanşı, anahtar ayarlıyken somunun istemdışı dönmesini engeller.

Efsanenin Anatomisi. Geniş flanşı, anahtar ayarlıyken somunun istemdışı dönmesini engeller. RIDGID Boru Anahtarları emsali olmayan sağlamlıkları ve hizmet becerisiyle dünyaca tanınmıştır. Aşağıda resmi bulunan orijinal ağır tip boru anahtarı, ilk seferinde ve her seferinde işini doğru yaptığından

Detaylı

» ÇAPAK TEMİZLEME PROGRAMI

» ÇAPAK TEMİZLEME PROGRAMI » ÇPK TEMİZLEME PROGRMI Çapak Temizleme Unigrat "Üniversal Saplı", en son ergonomik araştırmalara uygun olarak tasarlanmıştır. Tek elle kullanım Kilitleme başlığı ürünü tuttuğunuz elindeki parmaklarınızla

Detaylı

NEW HOLLAND BC 5000 Serisi Balya Makineleri bc 5040 bc 5040 Hb bc 5050 Hb bc 5060 bc 5070

NEW HOLLAND BC 5000 Serisi Balya Makineleri bc 5040 bc 5040 Hb bc 5050 Hb bc 5060 bc 5070 NEW HOLLAND BC 5000 Serisi Balya Makineleri bc 5040 bc 5040 Hb bc 5050 Hb bc 5060 bc 5070 BC Serisi Haşbaysız Balya Makineleri BC 5060 BC 5070 Çeki okunun doğrudan aksa bağlanması ile daima güvenli çalışabilme

Detaylı

taşlama ve delme Elmas kesme Kesici ve Aşındıcı Diskler Kesici ve Aşındırıcı Diskler

taşlama ve delme Elmas kesme Kesici ve Aşındıcı Diskler Kesici ve Aşındırıcı Diskler Elmas kesme taşlama ve delme Kesme, Elmas taşlayarak kesme,kesme taşlama ve fırçalama ve delme 145 Aksesuarlar 2013 2015 Fiyat Listesi Kesici ve Aşındırıcı 146 Kesici ve aşındırıcı diskler Aksesuarlar

Detaylı

Performans ve güvenilirlik ile yeni bir bakış açısı.

Performans ve güvenilirlik ile yeni bir bakış açısı. _ XTRA TEC XT XTENDED TECHNOLOGY Performans ve güvenilirlik ile yeni bir bakış açısı. Ürün yenilikleri Frezeleme EŞSİZ BİR DENEYİM İÇİN PERFORMANS VE GÜVENİLİRLİK BİR ARADA. Başarılı Walter frezeleme takımlarının

Detaylı

Öncü Teknolojiler HİDROLİK KOMBİNE MAKASLAR TEK & ÇİFT SİLİNDİR SERİLERİ.

Öncü Teknolojiler HİDROLİK KOMBİNE MAKASLAR TEK & ÇİFT SİLİNDİR SERİLERİ. Öncü Teknolojiler HİDROLİK KOMBİNE MAKASLAR TEK & ÇİFT SİLİNDİR SERİLERİ www.hilalsan.com.tr www.hilalsan.com.tr 1984 yılında kurulan HİLALSAN, manuel sac makasları ile başladığı üretime, bu gün Hidrolik

Detaylı

Ç a p a k a l m a ç ö z ü m l e r i n d e l i d e r. Son. Dokunuş. S H A V I V S p o t l i g h t

Ç a p a k a l m a ç ö z ü m l e r i n d e l i d e r. Son. Dokunuş. S H A V I V S p o t l i g h t Ç a p a k a l m a ç ö z ü m l e r i n d e l i d e r Son Dokunuş S H A V I V S p o t l i g h t En Yeni Ürünler Havşa kitleri Her bir kit 3 farklı boyutta solid HSS havşa raspası içerir ve çok geniş aralıklardaki

Detaylı

People. Passion. Performance. RX Hidrolik Kırıcılar Her Türlü Zorlu İş İçin

People. Passion. Performance. RX Hidrolik Kırıcılar Her Türlü Zorlu İş İçin People. Passion. Performance. RX Hidrolik Kırıcılar Her Türlü Zorlu İş İçin CHICAGO PNÖMATİK TAŞIYICIYA MONTELİ HİDROLİK KIRICILAR GÜVENİLİRDİR, SAĞLAMDIR DAYANIKLIDIR. İş yaparken arıza ya da bakım için

Detaylı

Kazandıran Güç MS SERİSİ REDÜKTÖRLÜ GİYOTİN MAKAS. Kolay Kullanım Hızlı Verimli Kazandıran Ergonomik

Kazandıran Güç MS SERİSİ REDÜKTÖRLÜ GİYOTİN MAKAS. Kolay Kullanım Hızlı Verimli Kazandıran Ergonomik Kazandıran Güç MS SERİSİ REDÜKTÖRLÜ GİYOTİN MAKAS Kolay Kullanım Hızlı Verimli Kazandıran Ergonomik 1 Kazandıran Güç 2 Durmazlar son teknoloji ile donatılmış CNC makineleri, deneyimli mühendisleri ve yalın

Detaylı

MaxiFoam. classicrange. Dikişsiz Naylon Astar üzerinde Nitril Köpük Kaplama. Yağlı ve kirli koşullarda genel amaçlı işleme için tasarlanmıştır.

MaxiFoam. classicrange. Dikişsiz Naylon Astar üzerinde Nitril Köpük Kaplama. Yağlı ve kirli koşullarda genel amaçlı işleme için tasarlanmıştır. MaxiFoam Dikişsiz Naylon Astar üzerinde Nitril Köpük Kaplama. Yağlı ve kirli koşullarda genel amaçlı işleme için tasarlanmıştır. MaxiFoam : bir gerilmiş 15 gauge naylon dikişsiz astar üzerinde nitril köpük

Detaylı

90 kw kw YENİ SERİ EKO PLUS

90 kw kw YENİ SERİ EKO PLUS 90 kw - 315 kw YENİ SERİ EKO PLUS www.ekomak.com.tr _2 3_ 90-160 Üstün vida elementi maksimum serbest hava dağıtımı ve düşük enerji tüketiminin optimum kombinasyonunu sağlamaktadır. En son teknolojiye

Detaylı

En önemli fonksiyon olan doğruluk ve hassaslık ile donatılmıştır. Osilasyonlu kesme VECTURO OS 400

En önemli fonksiyon olan doğruluk ve hassaslık ile donatılmıştır. Osilasyonlu kesme VECTURO OS 400 En önemli fonksiyon olan doğruluk ve hassaslık ile donatılmıştır. Osilasyonlu kesme VECTURO OS 400 Her pozisyonda daha fazla doğruluk. VECTURO OS 400 ile her uygulamada mükemmel sonuç elde edilir. Dayama

Detaylı

Güçlü Bosch! Güçlü, kullanışlı, dayanıklı yeni taşlama makineleri

Güçlü Bosch! Güçlü, kullanışlı, dayanıklı yeni taşlama makineleri Güçlü Bosch! Güçlü, kullanışlı, dayanıklı yeni taşlama makineleri YENİ! Bosch'un yeni avuç taşlama makineleri. Daha yüksek performans, kusursuz kullanım ve daha uzun kullanım ömrü. Profesyonel elektrikli

Detaylı

Sadece tek bir çalışma adımında belirgin kenarlar

Sadece tek bir çalışma adımında belirgin kenarlar Tarih: 16.08.2015 Yazar: Florian Pottrick Sadece tek bir çalışma adımında belirgin kenarlar PFERD'in sunduğu yeni kenar bitirme (EDGE FINISH) sistemi sayesinde, son derece konforlu ve kolay bir şekilde

Detaylı

Başlıca ürün özellikleri

Başlıca ürün özellikleri Darbeli matkap AdvancedImpact 900 Yenilikçi Bosch Kickback Control ve 2 vitesli şanzımana sahip yeni AdvancedImpact 900 performans ve kontrol konusunda en yüksek taleplerle gelen hafif hizmet kullanıcıları

Detaylı

AKILLI ÜRETİM İÇİN ÇİFT ŞERİTLİ PALET SİSTEMİ TEKNİK GENEL BAKIŞ

AKILLI ÜRETİM İÇİN ÇİFT ŞERİTLİ PALET SİSTEMİ TEKNİK GENEL BAKIŞ AKILLI ÜRETİM İÇİN ÇİFT ŞERİTLİ PALET SİSTEMİ TEKNİK GENEL BAKIŞ MONTAJ, IŞLEME VE TEST IÇIN Transferler, yerleştirme istasyonları ve durdurucular gibi işlevlerin tümü elektriklidir. IIoT ile kullanıma

Detaylı

108 Profesyonel elektrikli el aletleri. Ahşap işleme aletleri

108 Profesyonel elektrikli el aletleri. Ahşap işleme aletleri 108 Profesyonel elektrikli el aletleri Profesyonel elektrikli el aletleri 109 Frezeler, planyalar ve zımpara makineleri gözle görülür derecede iyi sonuçlar için Profesyonel yüzey işlemenin anlamı: frezelemede

Detaylı

" En son teknoloji ürünlerimiz ile müşterilerimize yenilikçi çözümler sunuyoruz..! " Ürünlerimiz

 En son teknoloji ürünlerimiz ile müşterilerimize yenilikçi çözümler sunuyoruz..!  Ürünlerimiz " En son teknoloji ürünlerimiz ile müşterilerimize yenilikçi çözümler sunuyoruz..! " Ürünlerimiz Hakkımızda Firmamız 2013 yılı Haziran ayında Mehmet Yeşil Greentech Kesici Takımlar Şahıs firması olarak

Detaylı

C - 941CX. Yeni Nesil, Yüksek Performanslı Motorlu Testereler

C - 941CX. Yeni Nesil, Yüksek Performanslı Motorlu Testereler Yeni Nesil, Yüksek Performanslı Motorlu Testereler Güç, Performans ve Konforun Eşsiz Birlikteliği ÜST DÜZEY PERFORMANS Kendi sınıfı ürünler arasında yüksek verimi ve sanat niteliğindeki eşsiz tasarım çözümleri

Detaylı

Solid Yüzey Çözümleri

Solid Yüzey Çözümleri Solid Yüzey Çözümleri Mirka Solid Yüzey Çözümleri Günümüzde iç tasarımlarda solid yüzey materyalleri sıklıkla kullanılmaktadır. Bu materyaller mutfaklar, banyolar, mobilya, kamusal alanlar ve benzeri yerlere

Detaylı

Çapa Makineleri. Güvenli. Kolay Kullanım. Yüksek Kalite. Ergonomik. Etkin Satış Sonrası

Çapa Makineleri. Güvenli. Kolay Kullanım. Yüksek Kalite. Ergonomik. Etkin Satış Sonrası Güvenli En son ve yüksek güvenlik seviyesine sahip güvenlik standartlarına uygunluk. Kolay Kullanım Alüminyum şanzıman kutuları sayesinde hafif ve kolay kullanım. Yüksek Kalite Kaliteli hammaddeler ile

Detaylı

Teknik sistem kataloğu Tutamaklı kumanda panelleri

Teknik sistem kataloğu Tutamaklı kumanda panelleri Teknik sistem kataloğu Tutamaklı kumanda panelleri Tutamaklı kumanda panelleri yüksek ergonomileri, montaj kolaylığı ve cazip tasarımları ile öne çıkar ve stoklarımızda bulunur. Çeşitli boyutlar ve montaj

Detaylı

People. Passion. Performance. RX Hidrolik Kırıcılar Her Türlü Zorlu İş İçin

People. Passion. Performance. RX Hidrolik Kırıcılar Her Türlü Zorlu İş İçin People. Passion. Performance. RX Hidrolik Kırıcılar Her Türlü Zorlu İş İçin CHICAGO PNÖMATİK TAŞIYICIYA MONTELİ HİDROLİK KIRICILAR GÜVENİLİRDİR, SAĞLAMDIR DAYANIKLIDIR. İş yaparken arıza ya da bakım için

Detaylı

CoroMill 390 07 ölçüsünde kesici uçlara sahip parmak frezeler Çelik kalitesi GC1130

CoroMill 390 07 ölçüsünde kesici uçlara sahip parmak frezeler Çelik kalitesi GC1130 CoroMill 390 07 ölçüsünde kesici uçlara sahip parmak frezeler Çelik kalitesi GC1130 Küçük çaplarda 07 ölçüsünde kesici uçlara sahip yeni parmak frezelerle CoroMill 390'ın kanıtlanmış performansı şimdi

Detaylı

YÜKSEK HIZLI, DİJİTAL KESİM SİSTEMİ

YÜKSEK HIZLI, DİJİTAL KESİM SİSTEMİ YÜKSEK HIZLI, DİJİTAL KESİM SİSTEMİ YÜKSEK VERİMLİ KESİM KAFASI Malzeme tipine göre değişiklik arz eden kesme hızı 1500 mm/s ye kadar çıkarılarak geleneksel el el kesiminden 4-6 kat daha hızlı kesim sağlar.

Detaylı

Kırılmaya karşı olağanüstü dayanıklı: Bosch Diamond Impact Uçlar

Kırılmaya karşı olağanüstü dayanıklı: Bosch Diamond Impact Uçlar Kırılmaya karşı olağanüstü dayanıklı: Bosch Diamond Impact Uçlar YENİ! Darbeli somun sıkma makinesi ile yapılan çalışmalarda Standard Impact vidalama uçları ile karşılaştırıldığında en az 9 kez daha uzun

Detaylı

ÜRÜN YENILIKLERI KALIP YAPIMI II / E 3330 ve E 3360 Kompakt maça üniteleri. Şimdi sanal marketimizden sipariş verin!

ÜRÜN YENILIKLERI KALIP YAPIMI II / E 3330 ve E 3360 Kompakt maça üniteleri. Şimdi sanal marketimizden sipariş verin! ÜRÜN YENILIKLERI KALIP YAPIMI II / 2016 Şimdi sanal marketimizden sipariş verin! www.meusburger.com E 3330 ve E 3360 Kompakt maça üniteleri En küçük montaj alanları için son derece ince tasarımıyla yüksek

Detaylı

KILAVUZ. Perçin Makineleri KILAVUZ

KILAVUZ. Perçin Makineleri KILAVUZ 2016 Perçin Makineleri 1. PERÇİNLEME NEDİR? Perçin, sökülemeyen bir bağlantı elemanıdır. İki parça bir birine birleştirildikten sonra tahrip edilmeden sökülemiyorsa, bu birleştirmeye sökülemeyen birleştirme

Detaylı

MANYETİK MATKAPLAR 825, ,00. Özellikler / Avantajlar: Özellikler / Avantajlar:

MANYETİK MATKAPLAR 825, ,00. Özellikler / Avantajlar: Özellikler / Avantajlar: MANYETİK MATKAPLAR MiniBeast MagBeast HM40 Kompakt ve güçlü, şantiye veya atölye kullanım için idealdir. Maksimum performans için hafif ve güçlü. 13mm 825,00 1.250,00 40 mm kesme kapasitesi sunan güçlü

Detaylı

mükemmellik. Kenar kesmede Düzgün bahçecilik. Bahçenizle rahatlayın.

mükemmellik. Kenar kesmede Düzgün bahçecilik. Bahçenizle rahatlayın. Düzgün bahçecilik. Bahçenizle rahatlayın. Kenar kesmede mükemmellik. Make it your home. Yeni Rotak çim biçme makineleriyle evinizi yuvaya dönüştürün. Bosch'un yeni Rotak çim biçme makineleriyle tek seferde

Detaylı

Yürüyüş Ünitesi Sessiz, entegre 3 fazlı (AC) yürüyüş ve direksiyon motorları yüksek tork, çabuk hızlanma, enerji tasarrufu ve düşük bakım maliyeti sağ

Yürüyüş Ünitesi Sessiz, entegre 3 fazlı (AC) yürüyüş ve direksiyon motorları yüksek tork, çabuk hızlanma, enerji tasarrufu ve düşük bakım maliyeti sağ GPC 3040 Model / Özellikler ve Avantajlar Güç 24-volt elektrik sistemi Crown un Access 1 2 3 Geniş Kapsamlı Kontrol Sistemi ve verimli AC motorları daha düşük enerji kullanımıyla daha yüksek performans

Detaylı

Yavaş Kapanma / Kolay Açılma

Yavaş Kapanma / Kolay Açılma ÇEKMECE SİSTEMLERİ Stil ve Konfor Modern mobilya dünyasının dekorasyona katacağı farklılık, yaratıcı vizyonla tasarlanmış fonksiyonlardır. SAMET, sahip olduğu tecrübe ve yüksek teknoloji olanaklarını SAMET

Detaylı

Bandag, Ekonomik çözüm. Bandag Akıllı Seçim AYRICALIKLI EKONOMİK DOĞAL GÜVENİLİR T-COUNTRY 03/09

Bandag, Ekonomik çözüm. Bandag Akıllı Seçim AYRICALIKLI EKONOMİK DOĞAL GÜVENİLİR T-COUNTRY 03/09 Bandag, Ekonomik çözüm. Bandag Akıllı Seçim AYRICALIKLI EKONOMİK DOĞAL GÜVENİLİR T-COUNTRY 03/09 Ödün vermek yok! Bandag ürün yelpazesinde özel ihtiyaçlarınıza cevap veren bir ürün daima vardır. İleri

Detaylı

dd25b VOLVO ÇİFT TAMBURLU SİLİNDİRLER 2.6 T 18.5 KW

dd25b VOLVO ÇİFT TAMBURLU SİLİNDİRLER 2.6 T 18.5 KW dd25b VOLVO ÇİFT TAMBURLU SİLİNDİRLER 2.6 T 18.5 KW 360 görüş açısı En uygun şekilde yerleştirilmiş kızaklı koltuk, açılı silindir yatakları ve eğimli motor kaputu tasarımına sahip DD25B sektörde öncü,

Detaylı

People. Passion. Performance. Pnömatik Kırıcılar Yıkım ve İnşaat İçin

People. Passion. Performance. Pnömatik Kırıcılar Yıkım ve İnşaat İçin People. Passion. Performance. Pnömatik Kırıcılar Yıkım ve İnşaat İçin KANITLANMIŞ PERFORMANS MODERN TASARIM Pnömatik kırıcıların sağlam, güçlü ve aynı zamanda kolay kullanılabilir olması gerekmektedir.

Detaylı

Markalama ve gravür YAĞ & GAZ endüstrisi için olan çözümler

Markalama ve gravür YAĞ & GAZ endüstrisi için olan çözümler Markalama ve gravür YAĞ & GAZ endüstrisi için olan çözümler ÜRETİCİLER İŞ ALANI BAKIM Faaliyet alanları MARKALA-İZLE-TANIMLA Gravograph, Technifor ve Propen markaları çerçevesinde, Gravotech Yağ ve Gaz

Detaylı

Lachenmeier Stretch Hood T1. Küçük ve güçlü

Lachenmeier Stretch Hood T1. Küçük ve güçlü Lachenmeier Stretch Hood T1 Küçük ve güçlü Lachenmeier Stretch Hood Stretch hood teknolojisi palet sarma yöntemlerinin diğer türlerine göre önemli avantajlar sunmaktadır. Film ve enerji tüketiminde tasarruf

Detaylı

Sınır tanımayan pürüzsüz çalışma

Sınır tanımayan pürüzsüz çalışma Her zaman en doğrusu Bosch Compact Serisi. Sınır tanımayan pürüzsüz çalışma inanılmaz güç. Yeni, kompakt Bosch eksantrik zımpara. New Compact Generation YENİ! Yeni Compact eksantrik zımpara serisi. veya

Detaylı

Online teknik sayfa FLOWSIC60 AKIŞ HIZI ÖLÇÜM CIHAZI

Online teknik sayfa FLOWSIC60 AKIŞ HIZI ÖLÇÜM CIHAZI Online teknik sayfa FLOWSIC60 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip FLOWSIC60 Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

Aks Körük takımları / Aletler

Aks Körük takımları / Aletler Aks Körük takımları / Aletler LÖBRO Aks Körük takımları LÖBRO Aks Körük takımları Orijinal Parça Üreticisinden Aks mafsal körüklerı, transmisyon mili mafsallarının işlevlerini güvenilir biçimde yerine

Detaylı

3VM Kompakt Tip Güç Şalterleri

3VM Kompakt Tip Güç Şalterleri SENTRON 3VM Kompakt Tip Güç Şalterleri Ekonomik Çözüm siemens.com.tr/alcakgerilim 3VM Kompakt Tip Güç Şalterleri Ekonomik çözüm Her altyapı sistemi, güvenilir bir enerji kaynağına ve güvenli ve verimli

Detaylı

DEUTZ-FAHR 4E Serisi

DEUTZ-FAHR 4E Serisi DEUTZ-FAHR 4E Serisi YENİ 4E SERİSİNİN FARK YARATAN ÖZELLİKLERİYLE TANIŞIN DAİMA DAHA FAZLASINI İSTE! 4E Serisi 4050E 4055E 4065E 4075E 4080E Maksimum Güç Hp/kW 50/36,8 62/46,2 72/53,7 82/61,1 80/59,7

Detaylı

VSI-2.0 OTOGAZ DÖNÜŞÜM KİTİ

VSI-2.0 OTOGAZ DÖNÜŞÜM KİTİ VSI-2.0 OTOGAZ DÖNÜŞÜM KİTİ Prins Otogaz Dönüşüm Kiti ile Üstün Performans Yüksek Sürüş Keyfi Kıymet bilenlerin otogaz dönüşüm kiti, Prins! Kıymet Bilenlerin Otogaz Dönüşüm Kiti, Prins! Dünyada sıralı

Detaylı

www.haus.com.tr DDE SERİSİ

www.haus.com.tr DDE SERİSİ www.haus.com.tr DDE SERİSİ HAUS DEKANTÖRLERİ, SEKTÖRDE YENİ STANDARTLAR BELİRLİYOR Modern ve yüksek performanslı HAUS dekantörler, kentsel ve endüstriyel atık su ile içme suyu arıtma tesisleri için tasarlanmıştır.

Detaylı

AX Taşlama/Fırçalama Makineleri. Modern Parlatma Hatları için Modüler Çözümler

AX Taşlama/Fırçalama Makineleri. Modern Parlatma Hatları için Modüler Çözümler AX Taşlama/Fırçalama Makineleri Modern Parlatma Hatları için Modüler Çözümler Çözümlerimiz Yeni IMEAS AX makinaları, rulolar, plakalar ve platinler gibi yassı metallerin parlatılmasında en son teknolojiyi

Detaylı

Aks Körük takımları / Aletler

Aks Körük takımları / Aletler Aks Körük takımları / Aletler SPIDAN Aks Körük takımları Orijinal Parça Üreticisinden Aks mafsal körüklerı, transmisyon mili mafsallarının işlevlerini güvenilir biçimde yerine getirmeleri açısından çok

Detaylı

T 10/1. Kolay kullanım için ayak pedalı. Eğilmeye gerek kalmadan çalışma için ayak pedalı. Darbeye dayanıklı konteyner

T 10/1. Kolay kullanım için ayak pedalı. Eğilmeye gerek kalmadan çalışma için ayak pedalı. Darbeye dayanıklı konteyner Fonksiyonelliği, güçlü emiş gücü ve dayanıklılığı ile öne çıkan T 10/1 kuru elektrikli süpürge, ergonomik tasarımı ile oteller ve temizlik firmaları için ideal bir seçenektir. 1 2 1 Kolay kullanım için

Detaylı

DD25B. VOLVO ÇIFT SILINDIRLI SIKIŞTIRICILAR 2.6 t 18.5 kw

DD25B. VOLVO ÇIFT SILINDIRLI SIKIŞTIRICILAR 2.6 t 18.5 kw DD25B VOLVO ÇIFT SILINDIRLI SIKIŞTIRICILAR 2.6 t 18.5 kw 360 görüş sahası En uygun şekilde yerleştirilmiş kızaklı koltuk, açılı silindir yatakları ve eğimli motor kaputu tasarımına sahip DD25B sektörde

Detaylı

Belirgin şekilde farklı, mutlak iş süreci güvenilirliği.

Belirgin şekilde farklı, mutlak iş süreci güvenilirliği. _ DC 170: DELİK AÇMADA YENİ BİR YÜZ Belirgin şekilde farklı, mutlak iş süreci güvenilirliği. Ürün yenilikleri Delik açma DC 170 DELİK AÇMA İKONU. ÜSTÜN BİR ÇÖZÜMÜN ETKİLEYİCİLİĞİ. DC 170 DELİK AÇMA İKONU.

Detaylı

KURUMSAL BİZ KİMİZ? MİSYON VİZYON KALİTE POLİTİKAMIZ

KURUMSAL BİZ KİMİZ? MİSYON VİZYON KALİTE POLİTİKAMIZ KURUMSAL BİZ KİMİZ? 2002 yılından itibaren genel aşındırıcı ürünlerin üretimini ve satışını yapmaktayız.edinmiş olduğu bilgi ve tecrübe ile sektörde hizmet vermeye devam eden firmamız Paslanmaz çelik,

Detaylı

Konveyörlü Tip WTM140

Konveyörlü Tip WTM140 serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama, tezgahaltı, giyotin tip, konveyörlü,

Detaylı

* Güvenilir Dişli Grubu. * Islak Disk Fren. Yüksek Verimlilik ve Güçlü Performans. Daha küçük direksiyon. *Yüksek Manevra Kabiliyeti

* Güvenilir Dişli Grubu. * Islak Disk Fren. Yüksek Verimlilik ve Güçlü Performans. Daha küçük direksiyon. *Yüksek Manevra Kabiliyeti Yüksek Verimlilik ve Güçlü Performans Hidrolik pompa motoru Düşük hıza ayarlanabilen Motorlu hidrolik pompa çıkış gücü, yüksek performans ve uzun kullanım ömrü sağlar. Forkliftin operatör tarafından değiştirilebilen

Detaylı

SureColor SC-S Serisi GİRDİ: UZMANLIK ÇIKTI: KALİTELİ BASKI

SureColor SC-S Serisi GİRDİ: UZMANLIK ÇIKTI: KALİTELİ BASKI SureColor SC-S Serisi GİRDİ: UZMANLIK ÇIKTI: KALİTELİ BASKI Epson'da biz, yazıcınıza ne kattıysak onu alacağınıza inanıyoruz. ETKİLİ KALİTE. OLAĞANÜSTÜ YAZICILAR. Epson un deneyimi yazıcı donanımları için

Detaylı

NEW HOLLAND. TDS Serisi

NEW HOLLAND. TDS Serisi NEW HOLLAND TDS Serisi NEW HOLLAND TDS Serisi New Holland TDS Serisi tüm modellerinde standart olarak sunulan turbo-intercooler aspirasyon sistemine sahip motorlar sayesinde yüksek performans yakıt ekonomisi

Detaylı

BRT Makine Destek Ayakları. Düz Naylon Taban

BRT Makine Destek Ayakları. Düz Naylon Taban BRT 1692 1 Haddeleme yöntemiyle yekpare altıgen çubuktan üretilmiş saplama hem kesinlik, hem de diş gücü sağlar Naylon taban yüksek yük kapasitesi, kimyasal direnç ve ısı değişikliklerinde denge sağlar

Detaylı

Sonesse - Sessiz motor serisi AKUSTİK KONFOR İÇİN TASARLANMIŞTIR

Sonesse - Sessiz motor serisi AKUSTİK KONFOR İÇİN TASARLANMIŞTIR Sonesse - Sessiz motor serisi AKUSTİK KONFOR İÇİN TASARLANMIŞTIR Sonesse - Sessiz motor serisi SOMFY TARAFINDAN AKUSTİK KONFOR İÇİN TASARLANMIŞTIR Sessizlik: piyasadaki önceliğiniz Yenilik ve ses kontrolü

Detaylı

YAĞ ENJEKSIYONLU DÖNER VIDALI KOMPRESÖRLER GX 2-7 EP G 7-15 EL

YAĞ ENJEKSIYONLU DÖNER VIDALI KOMPRESÖRLER GX 2-7 EP G 7-15 EL YAĞ ENJEKSIYONLU DÖNER VIDALI KOMPRESÖRLER YENI G SERISI İşin gereğini ve daha fazlasını yerine getirebilmek için yeni nesil G serisinde Atlas Copco'nun güçlü döner vida elemanı ve modelinde gelişmiş bir

Detaylı

Kısa merdaneli konveyör

Kısa merdaneli konveyör Electrolux bulaşık makineleri, bulaşıkhane yardımcı ekipmanlarımızla birlikte kullanıldığında potansiyellerinin en üst noktasında performans gösterirler. Modüler yapıdaki Electrolux bulaşıkhane yardımcı

Detaylı

PRESLEME. Model No. Kapasite mm. Tip. Sayfa

PRESLEME. Model No. Kapasite mm. Tip. Sayfa Pres Makineleri Her zaman aynı güvenilir, sızdırmaz bağlantıyı sağlamak için işlem tamamlama kilidine sahiptir. Üstün kalite ve dayanıklılık için tasarlanmıştır - RIDGID Ömür Boyu Garanti ile desteklenir.

Detaylı

Enjektörler. Düşük Yakıt Tüketimi. Motora %100 uyum Doğru basınç ve miktar ile yakıt püskürtme Yüksek tork ve motor performansı 1-2

Enjektörler. Düşük Yakıt Tüketimi. Motora %100 uyum Doğru basınç ve miktar ile yakıt püskürtme Yüksek tork ve motor performansı 1-2 Enjektörler Motora %100 uyum Doğru basınç ve miktar ile yakıt püskürtme Yüksek tork ve motor performansı Düşük Yakıt Tüketimi 1846351 Birim Enjektör HPI 2.103 TL 1.349 TL 1943974 Birim Enjektör PDE 2.292

Detaylı

ÇAPA MAKİNALARI. 52 cc 1.5 Kw. 52 cc 1.5 Kw. 52 cc 1.5 Kw. 52 cc 1.5 Kw Budama Aparatı ile birlikte

ÇAPA MAKİNALARI. 52 cc 1.5 Kw. 52 cc 1.5 Kw. 52 cc 1.5 Kw. 52 cc 1.5 Kw Budama Aparatı ile birlikte 203 ÇAPA MAKİNALARI 1125.$ Motor: 6,5 Hp Benzinli / Honda GX200 4 Zamanlı Hava Soğutmalı OHV Motor Hareket Tipi: Şanzıman 2 ileri + 1 geri Şaft Sayısı: 1 Çalışma Genişliği: 80-100 cm Çalışma Derinliği:

Detaylı

YENİ. Tooldyne Uzmanından takım balans sistemi. RM1059 tr

YENİ. Tooldyne Uzmanından takım balans sistemi. RM1059 tr YENİ Tooldyne Uzmanından takım balans sistemi RM1059 tr Tooldyne Daha az balanssızlık sayesinde daha iyi işleme kalitesi Yüksek hızda işleme günümüzde metal ve plastiklerin ekonomik şekilde işlenmesi için

Detaylı

Üst başlık hareket. kolu. Üst başlık. Askı yatak. Devir sayısı seçimi. Fener mili yuvası İş tablası. Boyuna hareket volanı Düşey hareket.

Üst başlık hareket. kolu. Üst başlık. Askı yatak. Devir sayısı seçimi. Fener mili yuvası İş tablası. Boyuna hareket volanı Düşey hareket. Frezeleme İşlemleri Üst başlık Askı yatak Fener mili yuvası İş tablası Üst başlık hareket kolu Devir sayısı seçimi Boyuna hareket volanı Düşey hareket kolu Konsol desteği Eksenler ve CNC Freze İşlemler

Detaylı

FORMULA Reinigungstechnik. Orijinal Güvenlik.

FORMULA Reinigungstechnik. Orijinal Güvenlik. Orijinal! Almanya da üretilmiştir. ***** FORMULA 600 /STEP 100 Otomatik Yürüyen Merdiven Temizleme Makinesi (Islak) Teknik Veri Uzunluk x Genişlik x Yükseklik: 1094 x 540 x 1001 mm Çalışma Genişliği: 520

Detaylı

El Motoru Sistemi 187,00. Dremel ,2V Akülü El Motoru 15 Parça Aksesuarlı 102,00. El Motoru Sistemi 166,00

El Motoru Sistemi 187,00. Dremel ,2V Akülü El Motoru 15 Parça Aksesuarlı 102,00. El Motoru Sistemi 166,00 Sipariş No EAN Kodu Model Ürün Tanımı Liste Fiyatı 2016-1 F0130290JM 8710364046850 290 Dremel Engraver Gravür Makinesi F0130200JC 8710364049691 200 Dremel 200 125 Watt El Motoru F0133000JC 8710364060870

Detaylı

Boru kesme makinası. REMS Cento REMS Cento RF. for Professionals

Boru kesme makinası. REMS Cento REMS Cento RF. for Professionals Boru kesme makinası REMS Cento REMS Cento RF for Professionals 5 Patent EP 1 782 904 Süper hızlı. 90. Talaşsız. Dış çapaksız. Kuru. Alman Kalite Ürünü 1 12 3 6 4 9 13 2 14 1 11 10 5 11 10 REMS Cento RF

Detaylı

Boru kesme makinası. REMS Cento REMS Cento RF. for Professionals

Boru kesme makinası. REMS Cento REMS Cento RF. for Professionals Boru kesme makinası REMS Cento REMS Cento RF for Professionals 5 Patent EP 1 782 904 Süper hızlı. 90. Talaşsız. Dış çapaksız. Kuru. Alman Kalite Ürünü 1 12 3 6 4 9 13 2 14 1 11 10 5 11 REMS Cento Ø 115

Detaylı

Akülü boru kesme makinesi. REMS Akku-Cento 22 V YENI. for Professionals

Akülü boru kesme makinesi. REMS Akku-Cento 22 V YENI. for Professionals Akülü boru kesme makinesi REMS Akku-Cento 22 V YENI for Professionals Patent EP 1 782 904 Süper hızlı. 90. Talaşsız. Dış çapaksız. Kuru. Alman Kalite Ürünü 14 7 1 15 16 12 2 4 17 6 3 11 13 5 19 REMS Akku-Cento

Detaylı

CL 60 SEBZE HAZIRLIK ÇALIŞMA İSTASYONU

CL 60 SEBZE HAZIRLIK ÇALIŞMA İSTASYONU GELİŞTİRİLMİŞ ERGONOMİ CL 60 SEBZE HAZIRLIK ÇALIŞMA İSTASYONU KOMPLE SEBZE HAZIRLAMA ÇÖZÜMÜ OKUL YEMEKHANELERİ, SAĞLIK KURULUŞLARI, ŞİRKET YEMEKHANELERİ VE HAZIR YEMEK FİRMALARI AYNI KAYGILAR İÇİNDEDİRLER

Detaylı

HRG SERİSİ. Kullanımı kolay, itmeli ve kendinden yürür modeller HRG 536 C6S DEA HRG 465 C3 PDE

HRG SERİSİ. Kullanımı kolay, itmeli ve kendinden yürür modeller HRG 536 C6S DEA HRG 465 C3 PDE HRG SERİSİ Honda Motor Kendini birçok alanda kanıtlamış düşük ses ve emisyon düzeylerine sahip 4 zamanlı motor; otomatik jikleye sahiptir, kolay çalışır ve düşük yakıt tüketimi sunar. Akıllı Bıçaklar Özel

Detaylı

IV 100/75. Bakım gerektirmeyen doğrudan tahrik. Düşük işletme maliyeti için manüel filtre çırpma. Çökertme mekanizmasına sahip atık konteyneri

IV 100/75. Bakım gerektirmeyen doğrudan tahrik. Düşük işletme maliyeti için manüel filtre çırpma. Çökertme mekanizmasına sahip atık konteyneri IV 100/75, çok sağlam bir endüstriyel elektrikli süpürgedir. Çeşitli hedef gruplarda çok yönlü kullanılabilir. Son derece uzun ömürlü bir yan kanal üfleyici ile sürülmektedir. Güçlü motoru nedeniyle sürekli

Detaylı

2 Karbür Matkaplar 2 3. 2 Karbür Matkaplar Sayfa. 12 HSS-Frezeler. 17 Mengeneler. Teknisyenler için yeni ürünler. HSS Matkaplar. Takma Uçlu Matkaplar

2 Karbür Matkaplar 2 3. 2 Karbür Matkaplar Sayfa. 12 HSS-Frezeler. 17 Mengeneler. Teknisyenler için yeni ürünler. HSS Matkaplar. Takma Uçlu Matkaplar 1 HSS Matkaplar Teknisyenler için yeni ürünler Delme 2 Karbür Matkaplar 2 3 Takma Uçlu Matkaplar 2 Karbür Matkaplar Soğutma Kanallı Karbür Matkaplar, TB 20 ve TB 30 Ürün ilavesi 42-43 4 5 Raybalar ve havşa

Detaylı

Profesyonel Çözümler Professional Solutions

Profesyonel Çözümler Professional Solutions Profesyonel Çözümler Professional Solutions www.dcbmachine.com info@dcbmachine.com DCB MACHINE G Line Serisi 3 TOPLU SİLİNDİR BÜKME G Line 3100 x 260 mm. 3 valsli hidrolik silindir makinalarıdır. Genişliği

Detaylı

HAMUR HAZIRLAMA GRUBU (SYM) Spiral Yoğurma Makinesi (KDM) Kaldırma Devirme Makinesi (AHM) Ara Aktarma Hunisi / (SKC) Su Karıştırma Cihazı

HAMUR HAZIRLAMA GRUBU (SYM) Spiral Yoğurma Makinesi (KDM) Kaldırma Devirme Makinesi (AHM) Ara Aktarma Hunisi / (SKC) Su Karıştırma Cihazı Undan... Pişkin Lezzete. Sağlıkla! HAMUR HAZIRLAMA GRUBU () Spiral Yoğurma Makinesi (KDM) Kaldırma Devirme Makinesi (AHM) Ara Aktarma Hunisi / (SKC) Su Karıştırma Cihazı KDM / AHM / SKC AHM KDM SKC SPİRAL

Detaylı

Mutfakta sürgü kapak uygulamaları

Mutfakta sürgü kapak uygulamaları Mutfakta sürgü kapak uygulamaları Herkes bundan hoşlanıyor: Sürgü kapaklar Sürme hareketi insanların hoşuna gidiyor. Tablet bilgisayarınızda. Cep telefonunuzda. Sanal sürmenin devrim yaratan estetiği,

Detaylı

Sistem Donanım Metal : Başlıca Faliyet / Üretim Konuları. Çelik Izgara

Sistem Donanım Metal : Başlıca Faliyet / Üretim Konuları. Çelik Izgara Sistem Donanım Metal : Başlıca Faliyet / Üretim Konuları Çelik Izgara Sistem Donanım Ltd. Şti.,ızgara döşeme, geçit ızgara, kanal ızgara, hendek ızgara, platform ızgara ve çelik yapılar, inşaat metal kalas,

Detaylı

REDÜKTOR & DİŞLİ İMALATI. Ürün Kataloğu

REDÜKTOR & DİŞLİ İMALATI. Ürün Kataloğu REDÜKTOR & DİŞLİ İMALATI Ürün Kataloğu Hakkımızda 2007 yılında kurulan PARS MAKSAN, 2009 yılına kadar talaşlı imalat, alüminyum döküm, model yapımı alanlarında faaliyet göstermiştir. 2009 yılında üretim

Detaylı

Tohum İşleme ve İyileştirme Teknolojik Çözüm Ortağınız AKYUREKEXCELL ELEME MAKİNELERİ SERİSİ

Tohum İşleme ve İyileştirme Teknolojik Çözüm Ortağınız AKYUREKEXCELL ELEME MAKİNELERİ SERİSİ Tohum İşleme ve İyileştirme Teknolojik Çözüm Ortağınız AKYUREKEXCELL ELEME MAKİNELERİ 200-210-220 SERİSİ AKYÜREK EXCELL 200 Serisi Süper Hassas Eleme Makineleri Akyürek Excell Süper Elekleri her tür kuru

Detaylı

SYM-300 Vibrasyon Konveyörlü SEBZE YIKAMA MAKİNESİ

SYM-300 Vibrasyon Konveyörlü SEBZE YIKAMA MAKİNESİ Konveyörlü Fritöz Sebze Yıkama Makinesi SYM-300 Vibrasyon Konveyörlü SEBZE YIKAMA MAKİNESİ Soğuksan SYM-300 Sebze yıkama makinesi büyük ölçekli mutfakların taze sebze ve meyve yıkama ihtiyaçlarını karşılamak

Detaylı

Automatic Entrance & Acccess System GARAJ. Endüstiyel - Seksiyonel Garaj Kapıları. Seksiyonel Kapılar

Automatic Entrance & Acccess System GARAJ. Endüstiyel - Seksiyonel Garaj Kapıları. Seksiyonel Kapılar TM Automatic Entrance & Acccess System Endüstiyel - Seksiyonel Garaj Kapıları GARAJ Seksiyonel Kapılar TM Automatic Entrance & Acccess System TRONCO Endüstriyel Seksiyonel Kapılar TRONCO endüstriyel seksiyonel

Detaylı

Kuru buz splitter Ürün no. 50090104. Ürün no. 50090104. Üniversal power ağızlık. Düz ağızlık uzun 225 mm Ürün no. 50090111

Kuru buz splitter Ürün no. 50090104. Ürün no. 50090104. Üniversal power ağızlık. Düz ağızlık uzun 225 mm Ürün no. 50090111 Aksesuarlar ve ağızlık çeşitleri - 1 - BUSE Jet - ağızlık çeşitleri: Kuru buz splitter Ürün no. 50090104 Püskürtme tabancası ve ağızlık arasına montaj için Kuru buz peletlerini değiştirilebilen ızgara

Detaylı