EĞĠTĠM VE BĠLĠNÇLENDĠRME, ZĠYARET, 10 ARALIK, ÖDÜL FAALĠYETLERĠ, DĠĞER ÇALIġMALAR, BASINDA KÂHTA ĠHK, KÂHTA ĠHK TANITIM BROġÜRÜ. YENĠ AFĠġ ÇALIġMALARI

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "EĞĠTĠM VE BĠLĠNÇLENDĠRME, ZĠYARET, 10 ARALIK, ÖDÜL FAALĠYETLERĠ, DĠĞER ÇALIġMALAR, BASINDA KÂHTA ĠHK, KÂHTA ĠHK TANITIM BROġÜRÜ. YENĠ AFĠġ ÇALIġMALARI"

Transkript

1 EĞĠTĠM VE BĠLĠNÇLENDĠRME, ZĠYARET, 10 ARALIK, ÖDÜL FAALĠYETLERĠ, DĠĞER ÇALIġMALAR, BASINDA KÂHTA ĠHK, KÂHTA ĠHK TANITIM BROġÜRÜ YENĠ AFĠġ ÇALIġMALARI

2 A- KURUL HAKKINDA TEMEL BĠLGĠLER ADI VE SOYADI - GÖREVĠ KURULDAKĠ GÖREVĠ TELEFON FAKS CEP TELEFONU E-MAĠL CoĢkun AÇIK Kâhta Kaymakamı BaĢkan Ġbrahim Yusuf TURANLI Belediye BaĢkanı Oktay BAKIR Ġl Genel Meclis Üyesi Üye Üye Mehmet POLAT AKP Temsilcisi Üye H.Ahmet TÜRK MHP Temsilcisi Üye Ahmet GÜRSES CHP Temsilcisi Üye Yard.Doç.Dr. Engin ARTAR Kâhta MYO Öğretim Üyesi Av. Reyhan BOZAN Kamu Avukat Kubilay ĠÖO Öğretmeni Av. Gaffar ÇELEBĠ Baro Temsilcisi Üye Üye Üye Dr.Davut GÜNER Kâhta Devlet Hastanesi Üye Ahmet KAYA Basın Temsilcisi Üye M. Sait ÇETĠNKAYA Muhtarlar Derneği BĢk. Üye M. Sırrı ÖZTÜRK Okul Aile Birliği Temsilcisi Üye F.RüĢtü Zorlu TURANLI Ziraat Odası BaĢkanı Mehmet ÖZKAN Esnaf Ve Sanatkârlar Odası BĢk. Serkan ASLAN Bedensel Engelliler Derneği BaĢkanı Üye Üye Üye DANIġMA VE BAġVURU MASASI ADI VE SOYADI - GÖREVĠ ÜNVANI TELEFON FAKS E-MAĠL Mehtap Uğur DOĞAN DanıĢma ve BaĢvuru Masası Görevlisi KURUL E POSTA KURUL POSTA ADRESĠ DBMG info@kahta.gov.tr Kahta Kaymakamlığı Yazı ĠĢleri Müdürlüğü Kahta / Adıyaman

3 B- HALKLA ĠLĠġKĠLER VE ĠLETĠġĠM FAALĠYETLERĠ 1. Ġlçemizde müstakil bir Ġlçe Ġnsan Hakları Bürosu bulunmamaktadır. ĠĢlemler Yazı ĠĢleri Müdürlüğü bünyesinde yürütülmektedir. 2. Ġnsan hakları uygulamalarının teģvik edilmesi amacıyla örnek kurum ve kuruluģlar tespit edilmesi Ġlçemiz Ġnsan Hakları Kurulunun Kasım 2007 ayı olağan toplantısında uygun görülmüģ olup, kurum ziyaretleri ve kurul üyelerinin değerlendirmeleri sonucu, 2007 yılından bu yana ĠNSAN HAKLARI ÖDÜLLERĠ verilmeye baģlanmıģtır yılı insan hakları ödülleri 4 ayrı kategoride verilmiģtir. Ödül kategorileri 1-KÂHTA DA KAMU GÖREVLĠSĠ ÖDÜLÜ, 2- KÂHTA DA KAMU KURUMU ÖDÜLÜ, 3-KÂHTA DA EĞĠTĠM KURUMU ÖDÜLÜ, 4- KÂHTA DA EN ĠYĠ GELĠġĠM GÖSTEREN KURUMLAR ÖDÜLÜ, 3. Kurulumuz faaliyetlerinin halka duyurulması için, yerel gazeteler, Kâhta Kaymakamlığının resmi web sayfası, kurulumuzca hazırlanan broģürler, vatandaģlarımızın kurulla iletiģime geçebilmesi için, insan hakları kutuları, telefon, e-posta, faks kullanılmaktadır. 4. Ġlçemiz Ġnsan Hakları Kurulunun Aralık 2009 ayı olağan toplantısında alınan karar doğrultusunda, Sevgi ekseninde iletiģimin öneminin vurgulanması konusunda daha geniģ kitlelere ulaģmanın hedef olarak belirlenmesi ve Ġlçemizde yayın yapmakta olan Kâhta FM radyosunda Kâhta Devlet Hastanesi EriĢkin Psikiyatristi Aysun KALENDEROĞLU, Kâhta RAM Müdürü Mahmut YILDIRIM, Kâhta Ġlçe Müftülüğü ve Ġlçe Müftülüğünce dönüģümlü olarak bilgilendirici yayınlar yapılması kararlaģtırılmıģ, eğitim çalıģmaları uygulanmaya baģlanmıģtır. 5. Kurul faaliyetleri ile ilgili yerel gazete ve televizyonlarda yayınlanan yaklaģık haber sayısı 100 dür. 6. Kurulumuzun Sivil Toplum KuruluĢlarıyla ĠliĢkileri ve ĠĢbirliği a) Ġlçemizde kurulu bulunan kurulumuza üye olan ve olmayan insan hakları alanında faaliyet gösteren sivil toplum kuruluģları; STK ADI ÜYEMĠ FAALĠYET ALANI TELEFON Ziraat Odası BaĢkanlığı Üye - Tarım Muhtarlar Derneği BĢk - Üye - Dernek Kızılay Derneği BĢk - Üye değil - Yardım Derneği Esnaf ve Sanat. Od. BĢk - Üye - Oda Bed. Eng.Yard Dern. - Üye - Dernek - ġoförler Odası BĢk. - Üye değil - Oda K. San. Sit. Koop.BĢk - Üye değil - Kooperatif yılı içerisinde Kurulumuz ve Sivil Toplum KuruluĢları iģbirliğiyle okullarımıza kütüphane yapımı projesi yapılmıģ, proje baģarıya ulaģmıģ 6 okulumuza kütüphane yapımı tamamlanmıģtır. Projenin yürütümü halen devam etmektedir

4 ĠNSAN HAKLARI, SAĞLIK, ĠNSAN HAKLARI, GENÇLĠK VE SPOR, TARIMSAL PROJELER, SOSYAL YARDIMLAġMA VE DAYANIġMA VAKFI, AĞIZ VE DĠġ SAĞLIĞI KONFERANSI KONFERANSÇI : Doç.Dr.Türksel DÜLGERGĠL Kırıkale Üniversitesi KONU :DiĢ florlama etkinliği öncesinde, florlama faaliyetlerinde görev alacak Kahta Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi (METEM) öğrencisi olan 300 kız öğrenci ile Kamu Kurum ve KuruluĢlarının Amirlerine yönelik Ağız ve DiĢ Sağlığı konulu konferans sunumu gerçekleģtirilmiģtir.

5 AĞIZ VE DĠġ SAĞLIĞI EĞĠTĠM SEMĠNERĠ KONFERANSÇI : Doç.Dr.Türksel DÜLGERGĠL Kırıkale Üniversitesi KONU : DiĢ sağlığı açısından önemli bir dönem olduğu değerlendirilen 7 yaģ grubu öğrencilerinin hedef alındığı etkinlik için ilçedeki tüm ilköğretim okulu 1. Sınıf öğretmenleri ile isteyen öğretmenlere yönelik Eğitim Semineri düzenlenmiģtir. Eğitim seminerinin ardından gerçekleģtirilen diģ florlama uygulaması ile ilçede bulunan yaklaģık 2200 öğrencinin diģlerinin florlanması sağlanmıģtır.

6 KADINA YÖNELĠK AĠLE ĠÇĠ ġġddet BAĞLAMINDA TÖRE VE NAMUS CĠNAYETLERĠ KONFERANSI KONFERANSÇI : Pof Dr.Aytekin SIR Dicle Üniversitesi Rektör Yardımcısı KONU : Kadına Yönelik Aile Ġçi ġiddet Bağlamıda Töre ve Namus Cinayetleri konusunda konunun uzmanı konuģmacı Prof.Dr.Aytekin SIR tarafından Kahta Kültür merkezinde 6 Mart 2009 günü düzenlenen konferansa vatandaģların ilgisi büyük oldu. 455 kiģinin katıldığı konferans broģürler katılımcılara dağıtıldı. Bu programın hazırlanması dolayısıyla BaĢbakanlık Ġnsan Hakları BaĢkanlığı Kahta Ġlçe insan Hakları Kurulu BaĢkanı CoĢkun AÇIK ve Kurul Üyelerine teģekkür yazısı göndermiģtir.

7 TÜKETĠCĠ BĠLĠNCĠ KONFERANSI KONFERANSÇI : Yard.Doç.Dr. Ġsmail OKAV Kahta Meslek YüksekOkulu KONU : Kahta Ġlçe Ġnsan Hakları Kurulu BaĢkanlığı ve Kahta Meslek Yüksekokulu iģbirliğiyle, 15 Mart Dünya Tüketici günü münasebetiyle TÜKETĠCĠ BĠLĠNCĠ konulu konferans Kahta Kültür Merkezinde gerçekleģtirilmiģ. Bu kapsamda Kâhta Tüketici Hakem Heyeti çalıģmaları hakkında bilgiler de verilerek katılımcılara ilgili mevzuat hakkında bilgilendirme yapılmıģtır. Bilinçli tüketici konulu slayt gösterileri ile desteklenen eğitim programı ile katılımcıların soruları Konferansçı Ġsmail OKAV tarafından cevaplandırılmıģtır.

8 KADINA YÖNELĠK ġġddet NEDENLERĠ VE SONUÇLARI KONULU PANEL KONFERANSÇILAR : 1-Nuray ERGÜN-Ad.Üniv.Öğr.Üy. 2- Bedriye BOZAT-İl Top. Merk.Md. 3- Av.Birgül ATLI-Adıyaman Baro KONU : Kadına yönelik Ģiddet, nedenleri ve sonuçlarının tartıģıldığı panel 13 Mart 2009 günü Kâhta Kültür Merkezinde gerçekleģtirildi. YaklaĢık 450 katılımcı tarafından izlenen panel kapsamında Ġl Sosyal Hizmetler Müdürlüğünden temin edilen ġġddete HAYIR konulu broģürler katılımcılara dağıtıldı. Ġl Sosyal Hizmetler Müdürlüğünün tanıtımı ve Ģiddetin önlenmesi konulu slayt gösterileriyle renklenen panele Kahtalı Kadınlar büyük ilgi gösterdi.

9 ÖĞRENCĠ BAġARILARINDA, MORAL, MOTĠVASYON, ÖZGÜVEN VE SINAV TEKNĠKLERĠ KONFERANSI KONFERANSÇI : Doç.Dr. Aytekin SIR Gazi Üniversitesi Öğretim Üyesi KONU : Üniversite sınavına hazırlanan öğrencilere yönelik olarak düzenlenen Öğrenci BaĢarılarında, Moral, Motivasyon, Özgüven ve Sınav Teknikleri Konulu konferansa öğrenciler büyük ilgi gösterdi. 420 kiģilik Kâhta Kültür Merkezi Konferans salonda yaklaģık 700 öğrencinin pür dikkat dinlediği konferans 17 Nisan 2009 günü gerçekleģtirildi.

10 SAĞLIKLI ĠLETĠġĠM KONFERANS SERĠSĠ KONFERANSÇI NLP Eğitmeni, : Fatma SAĞLAM KONU : Sağlıklı ĠletiĢim konusunda faaliyetleri bulunan Fatma SAĞLAM tarafından ilçemiz merkezindeki 12 okulda ikiģer seans halinde SAĞLIKLI ĠLETĠġĠM konferansları düzenlenmiģtir. Öğrencilere yönelik sabah seanslarının ardından, öğleden sonraları öğrenci velilerine yönelik olarak düzenlenen konferanslar baģarılı bir Ģekilde gerçekleģtirilmiģ, toplamda 2821 Öğrenci ve Öğrenci velisinin eğitim alması sağlanmıģtır.

11 SĠGARA VE SAĞLIK, EV KAZALARI, ĠġĠTME BOZUKLUKLARI KONULU PANEL KONFERANSÇI : Prof Dr.Melek ERKĠġĠ Ç.Ü. Onkoloji Ana Bilim Dalı BaĢkanı Dr.Emel BALCIOĞLU, Dr.Miray DORKEN, KONU : Prof Dr. Melek ERKĠġĠ baģkanlığında gerçekleģtirilen panel Kahta Kültür Merkezinde gerçekleģtirildi. Sigaranın zararları, bırakma yolları, ev kazaları ile ilgili olarak alınması gereken önlemler ve sağlıkla ilgili olarak katılımcıların her türlü sorusuna cevapların arandığı panel baģarılı bir Ģekilde gerçekleģtirilmiģtir.

12 TARIMDA ĠYĠLEġTĠRMELER KONULU PANEL PANELĠSTLER : Dr.Nevin ERYÜCE -Ege Üniv. Toprak Bölüm BaĢkanı AyĢe KITIK -Ziraat Müh., Fatma ERASLAN -Ziraat Müh., Nevin AÇIKGÖZ -Ziraat Müh. KONU : Dr. Nevin ERYÜCE baģkanlığında gerçekleģtirilen panele Kamu Kurum ve KuruluĢlarının Amirleri, Öğrenciler ve muhtarların yanı sıra birçok çiftçinin katılımı sağlandı. Tarım alanında son yıllarda yaģanan geliģmeler, bölgesel iklim özelliklerine uygun olarak yetiģtirilebilecek alternatif tarım ürünleri ve yetiģtiricilik hususunda dikkat edilmesi gereken hususların ele alındığı panel bu alanda bilgi eksikliğinin giderilmesi açısından da yararlı oldu.

13 ĠLKYARDIM VE ACĠL MÜDAHALE KONULU EĞĠTĠM SEMĠNERĠ KONUġMACILAR : Hasan KAYA- İlçe Emniyet Amiri Filiz ASLAN - Kahta Devlet Hast. M.Reşat DÜNDAR-Sağlık Memuru KONU : Kahta Ġlçe Ġnsan Hakları Kurulu, ilçe Emniyet Müdürlüğü ve Sağlık Grup BaĢkanlığı koordinasyonuyla Haziran 2009 tarihlerinde Kahta Kültür Merkezinde gerçekleģtirilen eğitim semineri ile günlük hayatta dikkat edilmesi gereken pratik sağlık bilgileri paylaģıldı.

14 "DOĞU VE GÜNEYDOĞU'DA TARĠH, BARIġ VE BĠRARADA YAġAMA KÜLTÜRÜ KONULU KONFERANS KONFERANÇI : Doç.Dr.Muammer GÜL Harran Üniv. Fen Ed.Fak. Tarih Bölümü Öğretim Üyesi KONU : 23 Ekim 2009 tarihinde Kahta Kültür Merkezinde gerçekleģtirilen konferans ile BarıĢ ekseninde "Doğu ve Güneydoğu'da Tarih, BarıĢ ve Birarada YaĢama Kültürü konusu ele alındı. 420 kiģinin katıldığı konferans baģarılı bir Ģekilde gerçekleģtirildi.

15 ÇOCUK HAKLARI KONULU PANEL PANELĠSTLER : Dr.Aysun KALENDER, Erişkin Psikiyatristi, Av.Reyhan BOZAN İlçe İnsan Hakları Kurulu Üyesi KONU : Dünya Çocuk Günü Münasebetiyle Kahta Ġlçe Ġnsan Hakları Kurulunca organize edilen Çocuk Hakları Konulu Panel sırasında ÇOCUK DĠLĠYLE ÇOCUK HAKLARI SÖZLEġMESĠ kitapçık haline getirilerek katılımcılara dağıtıldı. Çocukların bu sözleģmeye göre hakları anlatıldı.

16 AĠLE ĠÇĠ ġġddetkonulu KONFERANS KONFERANÇI : Doç.Dr.Bekir KOCADAŞ Adıyaman Üniv. Sosyoloji Bölüm Başkanı KONU : 20 Kasım 2009 günü gerçekleģtirilen Aile Ġçi Ģiddet konulu panele öğrenci velileri ve özellikle anneler büyük ilgi gösterdi. Kâhta Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezinde gerçekleģtirilen panel sırasında katılımcılara konu ile ilgili broģürler dağıtıldı.

17 ZĠYARET FAALĠYETLERĠ KURUL TOPLANTILARI; Kahta Ġlçe Ġnsan Hakları Kurulunca, Ġnsan Hakları Ġhlallerinin önlenmesi amacıyla ziyaret faaliyetlerine de ağırlık verilmiģ, bu kapsamda aylık olağan kurul toplantılarının, farklı kurum ve okullarda gerçekleģtirilmesi kararlaģtırılarak uygulamaya konulmuģtur yılı içerisinde ilçedeki tüm Kamu kurum ve KuruluĢları ile Okul Yurt ve Pansiyonlar ziyaret edilmiģtir. Aralık 2009 ayı olağan toplantısı ilk kez olarak bir köy okulunda yapıldı. Esendere Ġlköğretim okulunda toplantının ardından kurul üyeleri ile birlikte okulda incelemelerde bulunularak, öğrencilerle sohbet edildi.

18 10 ARALIK FAALĠYETLERĠ PANEL 10 Aralık Dünya Ġnsan Hakları Günü münasebetiyle 18 Aralık 2009 Kahta Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi (METEM) konferans salonunda Demokrasi Bağlamında Ġnsan Hakları Konulu panel gerçekleģtirildi. Kahta Kaymakamı ve Ġlçe Ġnsan Hakları Kurulu BaĢkanı CoĢkun AÇIK baģkanlığında gerçekleģtirilen panelde, Harran Üniversitesi Ġktisadi ve Ġdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Yard.Doç.Dr. Mehmet Sena EKĠCĠ, Yard.Doç.Dr. Abdullah ÇELĠK konuģmacı olarak yer aldı.

19 ĠNSAN HAKLARI ÖDÜLLERĠ Demokrasi Bağlamında Ġnsan Hakları konulu panelin ardından Kahta Ġlçe Ġnsan Hakları Kurulunca 2007 yılından bu yana gerçekleģtirilen ĠNSAN HAKLARI ödülleri törenle verildi yılında 4 ayrı kategoride verilen ĠNSAN HAKLARI ödül kategorileri; 1-KÂHTA DA KAMU GÖREVLİSİ ÖDÜLÜ, 2- KÂHTA DA KAMU KURUMU ÖDÜLÜ, 3-KÂHTA DA EĞİTİM KURUMU ÖDÜLÜ, 4- KÂHTA DA EN İYİ GELİŞİM GÖSTEREN KURUMLAR ÖDÜLÜ,

20 1-KÂHTA DA KAMU GÖREVLĠSĠ ÖDÜLÜ Kâhta Kaymakamı CoĢkun AÇIK tarafından verildi. Ödül alanlar; -Kâhta Devlet Hastanesi BaĢhekimi Uzman Dr. R. Ġlyas ÖNER, -Kâhta Vergi Dairesi Müdür V. Hasan AYDINOĞLU, - Kâhta Ġlçe Milli Eğitim Müdürü Abdurrahman KARADOĞAN

21 2- KÂHTA DA KAMU KURUMU ÖDÜLÜ Kahta Belediye BaĢkan V. Abdulkadir AYDIN tarafından ilgililere verildi. Ödül alanlar; - Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü ödülü (HEM Müdürü Abdullah AKGÜL), - Gençlik ve Spor Ġlçe Müdürlüğü ödülü (Ġlçe Müdürü Nesih ÇĠFTÇĠ), - Esnaf ve Sanatkârlar Odası BaĢkanlığı ödülü (Oda BaĢkanı Mehmet ÖZKAN) 3-KÂHTA DA EĞĠTĠM KURUMU ÖDÜLÜ Ġlçe Emniyet Müdürü Bülent ERKAN tarafından ilgililere verildi. - Esendere Ġlköğretim Okulu Müdürlüğü, - Anadolu Lisesi Müdürlüğü - Otelcilik Ve Turizm Meslek Lisesi Müdürlüğü

22 4- KÂHTA DA EN ĠYĠ GELĠġĠM GÖSTEREN KURUMLAR ÖDÜLÜ, Sağlık Grup BaĢkanı Uzm. Dr. R.Ġlyas ÖNER tarafından ilgililere törenle teslim edildi. - Kâhta Belediye BaĢkanlığı, - Toplum Destekli Polis Birimi - Gazi Ġlköğretim Okulu Müdürlüğü ĠNSAN HAKLARI KONULU RESĠM, ġġġr VE KOMPOZĠSYON YARIġMALARI 10 Aralık Dünya Ġnsan Hakları Günü Münasebetiyle düzenlenen Resim, ġiir ve Kompozisyon YarıĢmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

23 ĠNSAN HAKLARI DĠĞER ETKĠNLĠKLER 1- TAKDĠRĠNĠ AL KĠTAPLA ÖDÜLLENDĠRELĠM, 2- BAġBAKANLIK ĠNSAN HAKLARI BAġKANLIĞINDAN KAHTA ĠLÇE ĠNSAN HAKLARI KURULUNA ÖDÜL 3- BASINDA KAHTA ĠHK 4- KORUNMAYA ĠHTĠYACI OLAN, SUÇA KARIġAN VE RĠSK ALTINDA BULUNAN ÇOCUKLARA ULAġMA / SOSYAL ENTEGRASYON 5- DÜNYA ÇOCUK GÜNÜNDE ÇOCUKLARA TĠYATRO ARMAĞAN EDĠLDĠ

24 TAKDĠRĠNĠ AL KĠTAPLA ÖDÜLLENDĠRELĠM Kahta Ġlçe Ġnsan Hakları Kurulunun Aralık 2008 ayı toplantısında alınan kararı ile Türkiye Okuyor Kampanyası nın desteklenmesi uygun görülmüģ, Bu konuda Kurul Üyelerinden oluģturulan komisyon tarafından tüm öğrencilerin baģarıya teģviki ve okuma alıģkanlığı kazandırılması amacıyla, takdir belgesi alan öğrencilerin sömestr tatilinde okumaları amacıyla kitap ile ödüllendirilmeleri kararlaģtırılmıģtır.

25 Karar doğrultusunda Ġlçe Ġnsan Hakları Kurulunca TAKDĠRĠNĠ AL KĠTAPLA ÖDÜLLENDĠRELĠM sloganıyla Ġlçe Merkezindeki ilk ve orta öğretim kurumlarında okumakta olan ve TAKDĠR BELGESĠ almaya hak kazanan öğrenciler tespit edilmiģtir. Takdir belgesi alan öğrencileri temsilen 400 öğrenciye Kahta Kültür Merkezinde 22/01/2009 günü saat 10:00 da gerçekleģtirilen törenle yarıyıl tatilinde okumaları amacıyla kitap hediye edilmiģtir.

26 BAġBAKANLIK ĠNSAN HAKLARI BAġKANLIĞINDAN KAHTA ĠLÇE ĠNSAN HAKLARI KURULUNA ÖDÜL Eğitim, kültür, sağlık ve önleyici amaçlı faaliyetleriyle ve baģarılı çalıģmalarıyla dikkat çeken Kâhta Ġlçe Ġnsan Hakları kurulu BaĢbakanlık Ġnsan Hakları BaĢkanlığınca TeĢekkür Belgesi ile ödüllendirildi. BaĢbakanlık Ġnsan Hakları BaĢkanı Prof.Dr.Hasan T. FENDOĞLU imzasıyla Kahta Kaymakamı CoĢkun AÇIK ve Kahta ilçe Ġnsan Hakları Üyeleri adına düzenlenen TEġEKKÜR BELGESĠ, Adıyaman Valisi Sayın Ramazan SODAN tarafından 05 Ağustos 2009 günü Adıyaman da düzenlenen Kaymakamlar toplantısının ardından, törenle Kahta Kaymakamı CoĢkun AÇIK a teslim edildi.

27 KORUNMAYA ĠHTĠYACI OLAN, SUÇA KARIġAN VE RĠSK ALTINDA BULUNAN ÇOCUKLARA ULAġMA / SOSYAL ENTEGRASYON Kâhta Ġlçe Ġnsan Hakları Kurulu Kararı doğrultusunda baģlatılan uygulama için Ġlçe Emniyet Müdürlüğü, Sağlık Grup BaĢkanlığı ve Ġlçe Milli Eğitim Müdürlüğüyle gerekli koordinasyon sağlanmıģtır. KORUNMAYA ĠHTĠYACI OLAN, SUÇA KARIġAN VE RĠSK ALTINDA BULUNAN ÇOCUKLARA ULAġMA / SOSYAL ENTEGRASYON uygulaması kapsamında suça karıģmıģ çocukların geri kazanılması amaçlanmıģ, çocuklara ve ailelerine ulaģılmıģ, çeģitli yardım malzemeleri hediye edilmiģtir.

28 DÜNYA ÇOCUK GÜNÜNDE ÇOCUKLARA TĠYATRO ARMAĞAN EDĠLDĠ Diyarbakır Devlet Tiyatrolarının BÜYÜNCE NE OLACAKSIN adlı tiyatro oyununu, 17 Kasım 2009 Salı günü Kahtalı öğrenciler için sahne aldı. Kahta ĠHK tarafından organze edilen tiyatro etkinliği 450 Ģer kiģilik iki seans halinde Devlet Konservatuarı (Kültür Merkezi) Tiyatro salonunda sergilendi. Toplam 900 öğrencinin tiyatro ile tanıģmasını sağlayan etkinlik, yerel tiyatro bulunmayan ilçede bu alandaki eksikliğin giderilmesi açısından da olumlu olarak değerlendirildi

29 KAHTA ĠHK YAġLILARA SAYGI HAFTASINDA YAġLI VATANDAġLARI SEVĠNDĠRDĠ Kâhta ilçe Ġnsan Hakları Kurulu tarafından yaģlılara saygı haftası münasebetiyle yaģlı vatandaģların ziyaret edilmesi ve bu ziyaret sırasında ihtiyaçlarına göre çeģitli yardımlar verilmesi uygun görüldü. Bu kapsamda ilçe merkezindeki değiģik mahallelerden 12 aile tespit edildi. Kurul Üyeleri tarafından ziyaret edilecek ailelerin ihtiyaçları ziyaret öncesinde yerinde tespit edildi. YaĢlı ve mağdur ailelerin ihtiyaçları belirlenerek Sosyal YardımlaĢma ve DayanıĢma Vakfı tarafından yardım malzemeleri sağlandı. Buzdolabı olmayan veya kullanılmayacak durumda olan 3 yaģlı ve mağdur aileye buzdolabı, mutfakta piknik tüpü kullanan 6 aileye setüstü ocak, yatağı olmayan ve çok eski kanepe üzerinde yatan yaģlı bir bayana baza ve yatak, gıda paketleri, halı, kilim ve nakdi yardım olmak üzere çeģitli yardım malzemeleri SYDV kararı doğrultusunda satın alındı.

30 BASINDA KÂHTA ĠHK

31

32

33

34

35

36 KAHTA ĠHK TANITIM BROġÜRÜ (ÖN YÜZ)

37 KAHTA ĠHK TANITIM BROġÜRÜ (ARKA YÜZ)

38 AFİŞ ÇALIŞMALARI

39

40

41

42

43

44

45

46

47

48

49

50

51

52

53

54

55

56

İLÇE İDARE ŞUBE BAŞKANLARI TOPLANTISI YASAL DAYANAĞI. Ġlçe Milli Eğitim Müdürü

İLÇE İDARE ŞUBE BAŞKANLARI TOPLANTISI YASAL DAYANAĞI. Ġlçe Milli Eğitim Müdürü T.C ERFELEK KAYMAKAMLIĞI 2013 YILI TOPLANTILAR TAKVİMİ İLÇE İDARE KURULU 5442 Sayılı Ġl Ġdaresi Kanunu KOORDİNATÖR KURULUŞ Ġlçe Yazı ĠĢleri Müdürlüğü lık Makam Odası Her Haftanın ÇarĢamba Günleri(Gündemde

Detaylı

AKDEM 2009 AĠLE EĞĠTĠM VE DANIġMANLIK BĠRĠMĠ. 1 OCAK- 30 Haziran FAALĠYETLERĠ

AKDEM 2009 AĠLE EĞĠTĠM VE DANIġMANLIK BĠRĠMĠ. 1 OCAK- 30 Haziran FAALĠYETLERĠ AKDEM 2009 AĠLE EĞĠTĠM VE DANIġMANLIK BĠRĠMĠ 1 OCAK- 30 Haziran FAALĠYETLERĠ 2009 1 Ocak-30 Haziran BAġVURU Başvuru Psikolog 1060 Hukuk 234 Eğitim 433 Psikiyatri 129 Toplam (BaĢvuru formu dolduran ) 1329

Detaylı

ÖMER HALĠSDEMĠR ÜNĠVERSĠTESĠ SÜREKLĠ EĞĠTĠM MERKEZĠ SÜREKLĠ EĞĠTĠM MERKEZĠ

ÖMER HALĠSDEMĠR ÜNĠVERSĠTESĠ SÜREKLĠ EĞĠTĠM MERKEZĠ SÜREKLĠ EĞĠTĠM MERKEZĠ ÖMER HALĠSDEMĠR ÜNĠVERSĠTESĠ SÜREKLĠ EĞĠTĠM MERKEZĠ SÜREKLĠ EĞĠTĠM MERKEZĠ MÜDÜR V. DOÇ. DR. RECEP ÖZKAN ÖZET SUNUM ÖZETĠ MĠSYON VĠZYON MERKEZĠN AMACI FAALĠYET ALANLARI ĠDARĠ YAPI SERTĠFĠKA PROGRAMLARI

Detaylı

KALĠTE BĠLGĠLENDĠRME TOPLANTISI SONUÇ BĠLDĠRGESĠ. 18 Temmuz Harran Üniversitesi. Ġktisadi ve Ġdari Bilimler Fakültesi

KALĠTE BĠLGĠLENDĠRME TOPLANTISI SONUÇ BĠLDĠRGESĠ. 18 Temmuz Harran Üniversitesi. Ġktisadi ve Ġdari Bilimler Fakültesi KALĠTE BĠLGĠLENDĠRME TOPLANTISI SONUÇ BĠLDĠRGESĠ 18 Temmuz 2018 Harran Üniversitesi Ġktisadi ve Ġdari Bilimler Fakültesi Konferans Salonu Osmanbey YerleĢkesi, ġanlıurfa Harran Üniversitesi Kalite Koordinatörlüğü

Detaylı

S. NO İŞBİRLİĞİ YAPILACAK KİŞİ VE KURULUŞLAR

S. NO İŞBİRLİĞİ YAPILACAK KİŞİ VE KURULUŞLAR 1 2 DR.FEVZİ-MÜRÜVET UĞUROĞLU ORTAOKULU 2016-2017 / 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILLARI EĞİTİM ORTAMLARINDA UYUŞTURUCU KULLANIMI VE BAĞIMLILIK İLE MÜCADELE EYLEM PLANI Eğitim ortamında ortamlarında uyuģturucu

Detaylı

ÇOCUK KORUMA KORUYUCU TEDBİRLER KOORDİNASYON KURULU TOPLANTISI

ÇOCUK KORUMA KORUYUCU TEDBİRLER KOORDİNASYON KURULU TOPLANTISI ÇOCUK KORUMA KORUYUCU TEDBİRLER KOORDİNASYON KURULU TOPLANTISI KOORDİNATÖR KURULUŞ : Başbakanlığın 20.04.1963 tarih ve DPT Müst.nıın 3031-3-63/1972, Sayılı Genelgeleri. 18.10.2008 gün ve 27028 Sayılı Resmi

Detaylı

T.C. ELAZIĞ VALĠLĠĞĠ ĠL MĠLLĠ EĞĠTĠM MÜDÜRLÜĞÜ. Sıra No Yapılacak Faaliyet Faaliyet Tarihi

T.C. ELAZIĞ VALĠLĠĞĠ ĠL MĠLLĠ EĞĠTĠM MÜDÜRLÜĞÜ. Sıra No Yapılacak Faaliyet Faaliyet Tarihi T.C. ELAZIĞ VALĠLĠĞĠ ĠL MĠLLĠ EĞĠTĠM MÜDÜRLÜĞÜ 2015-2016 EĞĠTĠM - ÖĞRETĠM YILI ÖRGÜN VE YAYGIN EĞĠTĠM KURUMLARI ÇALIġMA TAKVĠMĠ Güncelleme Tarihi: 26/08/2015 Sıra 1. Eğitim Bölgesi DanıĢma Kurulu Toplantısı

Detaylı

ĠLKÖĞRETĠM VE ORTA ÖĞRETĠM OKULLARI ĠÇĠN SĠVĠL SAVUNMA KULÜBÜ. YILLIK ÇALIġMA PROGRAMI

ĠLKÖĞRETĠM VE ORTA ÖĞRETĠM OKULLARI ĠÇĠN SĠVĠL SAVUNMA KULÜBÜ. YILLIK ÇALIġMA PROGRAMI T.C. BURSA VALĠLĠĞĠ Ġl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ĠLKÖĞRETĠM VE ORTA ÖĞRETĠM OKULLARI ĠÇĠN SĠVĠL SAVUNMA KULÜBÜ YILLIK ÇALIġMA PROGRAMI BURSA AYLAR 1. Okul Sivil Savunma Kulübü tanıģma toplantısı 2.

Detaylı

Söz konusu ilk toplantıda çoğunluk sağlanamadığı takdirde ikinci toplantı aynı gün ve yerde saat te gerçekleģtirilecektir.

Söz konusu ilk toplantıda çoğunluk sağlanamadığı takdirde ikinci toplantı aynı gün ve yerde saat te gerçekleģtirilecektir. Tarih Sayı Konu : 12.03.2018 : EBSOV 30/18 : Mütevelli Heyet Top. Hk. Sayın Üyemiz Vakfımız 2018 yılı Mart Ayı Mütevelli Heyet Olağan Toplantısı aģağıdaki gündem çerçevesinde, 26 Mart 2018 Pazartesi Günü

Detaylı

AYLIK TOPLANTI RAPORU (01/07/2013-31/07/2013)

AYLIK TOPLANTI RAPORU (01/07/2013-31/07/2013) T.C. ADALET BAKANLIĞI KANUNLAR GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 01/08/2013 AYLIK TOPLANTI RAPORU (01/07/2013-31/07/2013) ĠÇĠNDEKĠLER 1- DĠĞER FAALĠYETLER... 3 1.1- TÜRKĠYE BÜYÜK MĠLLET MECLĠSĠNDE YAPILAN TOPLANTILAR...

Detaylı

BELĠRLĠ GÜN VE HAFTALAR KUTLAMA TARĠHLERĠ GÖREV ALAN SINIFLAR. 15 Eylül-19 Eylül Tarihleri Arasında Kutlanır. Mart Ayının İlk Haftası (2 6 Mart)

BELĠRLĠ GÜN VE HAFTALAR KUTLAMA TARĠHLERĠ GÖREV ALAN SINIFLAR. 15 Eylül-19 Eylül Tarihleri Arasında Kutlanır. Mart Ayının İlk Haftası (2 6 Mart) TED ZONGULDAK KOLEJĠ VAKFI ÖZEL ĠLKOKULU - ORTAOKULU 2014 2015 EĞĠTĠM VE ÖĞRETĠM YILI KUTLANACAK BELĠRLĠ GÜN VE HAFTALAR ÇĠZELGESĠ (Milli Eğitim Bakanlığı Eylül 2005 Tarih ve 2576 Sayılı Tebliğler Dergisinde

Detaylı

T.C. KAHTA KAYMAKAMLIĞI 2008 YILI FAALİYET RAPORU

T.C. KAHTA KAYMAKAMLIĞI 2008 YILI FAALİYET RAPORU T.C. KAHTA KAYMAKAMLIĞI 2008 YILI FAALİYET RAPORU Aralık - 2008 ĠÇĠNDEKĠLER 1. ÖNSÖZ 2. KÂHTA HAKKINDA GENEL BĠLGĠLER 3. ĠNSAN HAKLARI 4. KÖYLERE HĠZMET GÖTÜRME BĠRLĠĞĠ ve KÖYDES UYGULAMASI 5. EĞĠTĠM 6.

Detaylı

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI EYLÜL AYI FAALİYET RAPORU

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI EYLÜL AYI FAALİYET RAPORU HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI EYLÜL AYI FAALİYET RAPORU A-KİLİT PARKE TAŞI İLE YOL YAPIM-ÇEVRE DÜZENLEMESİ VE PARK YAPIMI HİZMETLERİ : 1- Ġlçemize bağlı Kalabak mahallesi 61.65.71.117.125.136.140

Detaylı

TOKİ İLKOKULU/ORTAOKULU DEĞERLER EĞİTİMİ YILLIK ÇALIŞMA PLANI

TOKİ İLKOKULU/ORTAOKULU DEĞERLER EĞİTİMİ YILLIK ÇALIŞMA PLANI 2014/2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI TOKİ İLKOKULU/ORTAOKULU DEĞERLER EĞİTİMİ YILLIK ÇALIŞMA PLANI 2014/2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI TOKİ İLKOKULU-ORTAOKULU DEĞERLER EĞİTİMİ OKUL KOMİSYONUDUR ADI SOYADI Hüseyin ÖZCAN

Detaylı

MERSİN ÜNİVERSİTESİ KADIN SORUNLARINI ARAŞTIRMA VE UYGULAMA MERKEZİ (MERKAM) 1. GÖZDEN GEÇİRME TOPLANTISI 5 NİSAN 2012 MERKAM, 2012

MERSİN ÜNİVERSİTESİ KADIN SORUNLARINI ARAŞTIRMA VE UYGULAMA MERKEZİ (MERKAM) 1. GÖZDEN GEÇİRME TOPLANTISI 5 NİSAN 2012 MERKAM, 2012 MERSİN ÜNİVERSİTESİ KADIN SORUNLARINI ARAŞTIRMA VE UYGULAMA MERKEZİ (MERKAM) 1. GÖZDEN GEÇİRME TOPLANTISI 5 NİSAN 2012 MERKAM, 2012 Tarihçe 8 Nisan 1997 tarih ve 22958 sayılı resmi gazetede yönetmeliğin

Detaylı

GÖNEN TĠCARET ODASI ARALIK 2018 FAALĠYET RAPORU

GÖNEN TĠCARET ODASI ARALIK 2018 FAALĠYET RAPORU GÖNEN TĠCARET ODASI ARALIK 2018 FAALĠYET RAPORU Gönen Sivil Toplum Platformu 6.cı toplantısını 06 Aralık 2018 PerĢembe günü Madeni ĠĢleri Odası BaĢkanı Ġlhan AYDIN moderatörlüğü ve Gönen Ticaret Odası

Detaylı

T.C. ORTA KARADENİZ KALKINMA AJANSI GENEL SEKRETERLİĞİ. YURT ĠÇĠ VE DIġI EĞĠTĠM VE TOPLANTI KATILIMLARI ĠÇĠN GÖREV DÖNÜġ RAPORU

T.C. ORTA KARADENİZ KALKINMA AJANSI GENEL SEKRETERLİĞİ. YURT ĠÇĠ VE DIġI EĞĠTĠM VE TOPLANTI KATILIMLARI ĠÇĠN GÖREV DÖNÜġ RAPORU YURT ĠÇĠ VE DIġI EĞĠTĠM VE TOPLANTI KATILIMLARI ĠÇĠN GÖREV DÖNÜġ RAPORU Adı Soyadı : Emre ARSLANBAY Unvanı : Uzman Konu : Hollanda ÇalıĢma Ziyareti Görev Yeri : HOLLANDA Görev Tarihi : 05-10.03.2017 RAPOR

Detaylı

Adıyaman Turizmine Dünden Bakmak

Adıyaman Turizmine Dünden Bakmak Bu yıl 40 ıncısı kutlanan Turizm Haftası kapsamında Adıyaman Valiliği tarafından etkili bir turizm programı gerçekleştirildi. Aralarında üniversitemizin de bulunduğu çok sayıda kamu ve özel sektör kurumu

Detaylı

T.C. KARACADAĞ KALKINMA AJANSI Ġzleme ve Değerlendirme Birimi 2013 YILI TEKNİK DESTEK PROGRAMI KAPANIŞ RAPORU

T.C. KARACADAĞ KALKINMA AJANSI Ġzleme ve Değerlendirme Birimi 2013 YILI TEKNİK DESTEK PROGRAMI KAPANIŞ RAPORU T.C. KARACADAĞ KALKINMA AJANSI Ġzleme ve Değerlendirme Birimi 2013 YILI TEKNİK DESTEK PROGRAMI KAPANIŞ RAPORU Haziran - 2014 1. GĠRĠġ 2013 YILI TEKNĠK DESTEK PROGRAMI Kalkınma Ajansları Proje ve Faaliyet

Detaylı

T.C. GEBZE BELEDİYESİ BASIN YAYIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV TANIMLARI. Karar Tarihi: 07 / 03 / 2008 Karar No: 84 Sayfa No: 1/10

T.C. GEBZE BELEDİYESİ BASIN YAYIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV TANIMLARI. Karar Tarihi: 07 / 03 / 2008 Karar No: 84 Sayfa No: 1/10 GÖREV TANIMLARI Karar Tarihi: 07 / 03 / 2008 Karar No: 84 Sayfa No: 1/10 AMAÇ: BİRİNCİ BÖLÜM Madde 1) Bu yönetmeliğin amacı 5393 Sayılı Belediye Kanunu nun 48 nci maddesi, ISO 9001-2000 kapsamında, Görev,

Detaylı

DÜNYA ASTIM GÜNÜ ETKĠNLĠKLERĠ - MANĠSA

DÜNYA ASTIM GÜNÜ ETKĠNLĠKLERĠ - MANĠSA DÜNYA ASTIM GÜNÜ ETKĠNLĠKLERĠ - MANĠSA Astım tekrarlayan nefes darlığı, hırıltı, göğüste baskı hissi ve öksürük yakınmaları ile kendini gösteren kronik bir solunum yolu hastalığıdır. Astım belirtilerinin

Detaylı

Şerafettin TUĞ Kaymakamı

Şerafettin TUĞ Kaymakamı T.C. GAZİEMİR KAYMAKAMLIĞI İLÇE YAZI İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ SAYI :BO54VLK4354802.880,01/ 1462 08.09.2010 KONU :19 Eylül 2010 Gaziler günü... GAZİEMİR Gaziemir İlçesi 19 Eylül 2010 Gaziler Günü Anma Tören Programı

Detaylı

AYLIK TOPLANTI FAALĠYET RAPORU (01/04/2013 30/04/2013)

AYLIK TOPLANTI FAALĠYET RAPORU (01/04/2013 30/04/2013) T.C. ADALET BAKANLIĞI KANUNLAR GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 10/05/2013 AYLIK TOPLANTI FAALĠYET RAPORU (01/04/2013 30/04/2013) ĠÇĠNDEKĠLER 1- DĠĞER FAALĠYETLER... 3 1.1- TÜRKĠYE BÜYÜK MĠLLET MECLĠSĠNDE YAPILAN TOPLANTILAR...

Detaylı

T.C. TRABZON VALİLİĞİ EĞİTİM KURUMLARI 2014 2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

T.C. TRABZON VALİLİĞİ EĞİTİM KURUMLARI 2014 2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ T.C. TRABZON VALİLİĞİ EĞİTİM KURUMLARI 0 0 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ AÇIKLAMALAR : -ÇalıĢma takviminde yapılacak olan değiģiklikler, www.trabzon.meb.gov.tr adresinde ilan edilecektir. -Bu çalıģma

Detaylı

UYUŞTURUCU İLE MÜCADELE İL KURULLARININ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI

UYUŞTURUCU İLE MÜCADELE İL KURULLARININ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI UYUŞTURUCU İLE MÜCADELE İL KURULLARININ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI 1. Amaç Uyuşturucu ile Mücadele İl Kurullarının amacı, uyuşturucu ile mücadele sürecinde mevcut durumu tespit etmek ve hazırlanan eylem

Detaylı

AKDEM 2008. YAġAM BOYU EĞĠTĠM. PSĠKOLOJĠK DANIġMANLIK. HUKUKĠ DANIġMANLIK EVDE BAKIM SOSYAL FAALĠYETLER

AKDEM 2008. YAġAM BOYU EĞĠTĠM. PSĠKOLOJĠK DANIġMANLIK. HUKUKĠ DANIġMANLIK EVDE BAKIM SOSYAL FAALĠYETLER AKDEM 2008 YAġAM BOYU EĞĠTĠM PSĠKOLOJĠK DANIġMANLIK HUKUKĠ DANIġMANLIK EVDE BAKIM SOSYAL FAALĠYETLER AKDEM 2008 BAġVURULARI Başvuru Psikolog 505 Hukuk 112 Evde Bakım 91 Toplam 591 Not:1) Erkek baģvuru

Detaylı

AYLIK FAALĠYET RAPORU (01/12/2012-31/12/2012)

AYLIK FAALĠYET RAPORU (01/12/2012-31/12/2012) T.C. ADALET BAKANLIĞI KANUNLAR GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 01/01/2013 AYLIK FAALĠYET RAPORU (01/12/2012-31/12/2012) ĠÇĠNDEKĠLER 1- TOPLANTILAR... 3 1.1- TÜRKĠYE BÜYÜK MĠLLET MECLĠSĠNDE YAPILAN TOPLANTILAR... 3 1.2-

Detaylı

T.C TUNCELİ VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ EĞĠTĠM VE ÖĞRETĠM YILI ÇALIġMA TAKVĠMĠ

T.C TUNCELİ VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ EĞĠTĠM VE ÖĞRETĠM YILI ÇALIġMA TAKVĠMĠ T.C TUNCELİ VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 07-08 EĞĠTĠM VE ÖĞRETĠM YILI ÇALIġMA TAKVĠMĠ EYLÜL AYI ÇALIŞMANIN ADI/TÜRÜ TARİHİ-SAATİ Örgün ve Yaygın Eğitim Kurumları 07 08 Eğitim Öğretim Yılı Sene Başı;.Öğretmenler

Detaylı

EK 1 HİZMET ENVANTERİ TABLOSU

EK 1 HİZMET ENVANTERİ TABLOSU 1 307 Öğrenci Sağlık ĠĢleri SAĞLIK HĠZMETLERĠ Üniversitemiz Öğrenci ve Personeline ilk yardım ve acil sağlık hizmeti vermek. Psikolojik DanıĢmalık ve Rehberlik hizmeti sunulması Yükseköğretim Kurumları,

Detaylı

RESMÎ / ÖZEL TEMEL EĞĠTĠM VE ORTAÖĞRETĠM KURUMLARI DEĞERLER EĞĠTĠMĠ VE SOSYAL KÜLTÜREL ETKĠNLĠKLER USÛL VE UYGULAMA ESASLARI

RESMÎ / ÖZEL TEMEL EĞĠTĠM VE ORTAÖĞRETĠM KURUMLARI DEĞERLER EĞĠTĠMĠ VE SOSYAL KÜLTÜREL ETKĠNLĠKLER USÛL VE UYGULAMA ESASLARI Din Öğretimi Genel Müdürlüğü RESMÎ / ÖZEL TEMEL EĞĠTĠM VE ORTAÖĞRETĠM KURUMLARI DEĞERLER EĞĠTĠMĠ VE SOSYAL KÜLTÜREL ETKĠNLĠKLER USÛL VE UYGULAMA ESASLARI 1. Amaç Millî Eğitim Bakanlığı ile Türkiye Gençlik

Detaylı

DR. BİRKAN SANCAK Bursa Halk Sağlığı Müdürlüğü

DR. BİRKAN SANCAK Bursa Halk Sağlığı Müdürlüğü DR. BİRKAN SANCAK Bursa Halk Sağlığı Müdürlüğü PROJE AMAÇLARI AMAÇ 1 Madde Bağımlılığını Önleme Konularında Doğru, Güncel ve Standart Bilgilendirme ve Eğitimlerin Sağlanması AMAÇ 2 Bursa İli Yıldırım

Detaylı

Encümene giren zabıt sayısı...833. Encümende ihtar verilen zabıt sayısı... 353. Encümende ceza çıkan zabıt sayısı...480

Encümene giren zabıt sayısı...833. Encümende ihtar verilen zabıt sayısı... 353. Encümende ceza çıkan zabıt sayısı...480 Müdürlüğümüz Personeli 1 Zabıta Müdürü 1 Zabıta Amiri 2 Zabıta Komiseri 1 Zabıta Trafik Komiseri 1 Veteriner Hekim 21 Zabıta Memuru 6 Yardımcı Zabıta 2 Köpek Toplama Personeli 2 Kalem Yardımcı personel

Detaylı

TMMOB ELEKTRİK MÜHENDİSLERİ ODASI DİYARBAKIR ŞUBESİ 16. DÖNEM ÇALIŞMA RAPORU TEMSİLCİLİKLERİMİZDEN

TMMOB ELEKTRİK MÜHENDİSLERİ ODASI DİYARBAKIR ŞUBESİ 16. DÖNEM ÇALIŞMA RAPORU TEMSİLCİLİKLERİMİZDEN TEMSİLCİLİKLERİMİZDEN 125 7. TEMSİLCİLİKLERİMİZDEN AĞRI İL TEMSİLCİLİĞİ 02 Temmuz 2011 tarihinde, Van da düzenlenen Van, Hakkâri, Muş, Ağrı, Bitlis İlleri Enerji Forumu na Temsilcilik heyeti ve üyelerce

Detaylı

T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI Toroslar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Çağdaşkent Anadolu Lisesi EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI Toroslar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Çağdaşkent Anadolu Lisesi EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI Toroslar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Çağdaşkent Anadolu Lisesi 2015 2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ ÇAĞDAŞKENT ANADOLU LİSESİ 2015 2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

Detaylı

T.C. AKYURT ĠLÇESĠ BELEDĠYESĠ MECLĠS KARARI. MECLĠSĠ TEġKĠL EDENLER

T.C. AKYURT ĠLÇESĠ BELEDĠYESĠ MECLĠS KARARI. MECLĠSĠ TEġKĠL EDENLER Karar Tarihi : 02.04.2010 Karar No : 49 Karar Konusu : Araç Parkı T.C. BAġKAN: Gültekin AYANTAġ ÜYELER: Ġlhan ġener - Hüseyin ALPASLAN Musa ÇAKMAK -Halil UYANIK - Ertekin ġan -Veysel FIRAT-Oktay BAĞCI

Detaylı

ANKARA ÇOCUK DOSTU ġehġr PROJESĠ UYGULAMA, GÖREV VE ÇALIġMA YÖNERGESĠ BĠRĠNCĠ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM, DAYANAK VE TANIMLAR

ANKARA ÇOCUK DOSTU ġehġr PROJESĠ UYGULAMA, GÖREV VE ÇALIġMA YÖNERGESĠ BĠRĠNCĠ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM, DAYANAK VE TANIMLAR Amaç ANKARA ÇOCUK DOSTU ġehġr PROJESĠ UYGULAMA, GÖREV VE ÇALIġMA YÖNERGESĠ BĠRĠNCĠ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM, DAYANAK VE TANIMLAR Madde 1- Ankara Çocuk Dostu ġehir Projesinin amacı Ankara yı; Çocuk Hakları SözleĢmesini

Detaylı

T.C. ÇEKMEKÖY KENT KONSEYĠ BAġKANLIĞI 2009 YILI KASIM AYI ÇEKMEKÖY ĠLÇESĠ KENT KONSEYĠ TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. ÇEKMEKÖY KENT KONSEYĠ BAġKANLIĞI 2009 YILI KASIM AYI ÇEKMEKÖY ĠLÇESĠ KENT KONSEYĠ TOPLANTI TUTANAĞI T.C. ÇEKMEKÖY KENT KONSEYĠ BAġKANLIĞI 2009 YILI KASIM AYI ÇEKMEKÖY ĠLÇESĠ KENT KONSEYĠ TOPLANTI TUTANAĞI 5393 sayılı Belediye Kanununun 76 ncı maddesine dayanılarak ĠçiĢleri Bakanlığı nca hazırlanan ve

Detaylı

TÜRK SPOR TEġKĠLATINI MEYDANA GETĠREN KURUM VE KURULUġLAR (5) DOÇ.DR.HAKAN SUNAY A.Ü.SBF

TÜRK SPOR TEġKĠLATINI MEYDANA GETĠREN KURUM VE KURULUġLAR (5) DOÇ.DR.HAKAN SUNAY A.Ü.SBF TÜRK SPOR TEġKĠLATINI MEYDANA GETĠREN KURUM VE KURULUġLAR (5) DOÇ.DR.HAKAN SUNAY A.Ü.SBF Türk Spor TeĢkilatını Meydana Getiren Kurum ve KuruluĢlar Ülkemizdeki spor kuruluşlarını hizmet ve faaliyetleri

Detaylı

MĠLLĠ EĞĠTĠM BAKANLIĞI ERZURUM ĠLĠ ÖRGÜN VE YAYGIN EĞĠTĠM KURUMLARI. 2014-2015 EĞĠTĠM ÖĞRETĠM YILI ÇALIġMA TAKVĠMĠ

MĠLLĠ EĞĠTĠM BAKANLIĞI ERZURUM ĠLĠ ÖRGÜN VE YAYGIN EĞĠTĠM KURUMLARI. 2014-2015 EĞĠTĠM ÖĞRETĠM YILI ÇALIġMA TAKVĠMĠ MĠLLĠ EĞĠTĠM BAKANLIĞI ERZURUM ĠLĠ ÖRGÜN VE YAYGIN EĞĠTĠM KURUMLARI 2014-2015 EĞĠTĠM ÖĞRETĠM YILI ÇALIġMA TAKVĠMĠ S.N YAPILACAK FAALİYETİN ADI BAŞLAMA TARİHİ BİTİŞ TARİHİ 1 Güzel Sanatlar Spor Liselerine

Detaylı

T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI BARTIN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ FATİH ORTAOKULU OKULLAR HAYAT OLSUN PROJESĠ

T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI BARTIN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ FATİH ORTAOKULU OKULLAR HAYAT OLSUN PROJESĠ T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI BARTIN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ FATİH ORTAOKULU OKULLAR HAYAT OLSUN PROJESĠ Bartın Fatih Ortaokulu- Okullar Hayat Olsun Projesi Fatih Ortaokulu Kurum Kodu: 721829 Telefon:

Detaylı

AYLIK FAALĠYET RAPORU (01/01/ /01/2013)

AYLIK FAALĠYET RAPORU (01/01/ /01/2013) T.C. ADALET BAKANLIĞI KANUNLAR GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 01/02/2013 AYLIK FAALĠYET RAPORU (01/01/2013-31/01/2013) ĠÇĠNDEKĠLER 1- DĠĞER FAALĠYETLER... 3 1.1- TÜRKĠYE BÜYÜK MĠLLET MECLĠSĠNDE YAPILAN TOPLANTILAR...

Detaylı

ĠZMĠR KENT KONSEYĠ GENÇLĠK MECLĠSĠ BĠLĠġĠM ÇALIġMA GRUBU ETKĠNLĠK VE EĞĠTĠMLERĠ. Simge SavaĢan & Baran Güntan

ĠZMĠR KENT KONSEYĠ GENÇLĠK MECLĠSĠ BĠLĠġĠM ÇALIġMA GRUBU ETKĠNLĠK VE EĞĠTĠMLERĠ. Simge SavaĢan & Baran Güntan ĠZMĠR KENT KONSEYĠ GENÇLĠK MECLĠSĠ BĠLĠġĠM ÇALIġMA GRUBU ETKĠNLĠK VE EĞĠTĠMLERĠ Simge SavaĢan & Baran Güntan AJANDA Kent Konseyi Nedir? Gençlik Meclisi Nedir? Ġzmir Gençlik Meclisi BiliĢim ÇalıĢma Grubu

Detaylı

MANİSA VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI 24 ÜNCÜ VERGİ HAFTASI KUTLAMA PROGRAMI (Resimler için lütfen ilgili etkinliğe tıklayınız.)

MANİSA VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI 24 ÜNCÜ VERGİ HAFTASI KUTLAMA PROGRAMI (Resimler için lütfen ilgili etkinliğe tıklayınız.) MANİSA VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI 24 ÜNCÜ VERGİ HAFTASI KUTLAMA PROGRAMI (Resimler için lütfen ilgili etkinliğe tıklayınız.) 25 ŞUBAT 2013 Pazartesi 09.00 Atatürk Anıtına Çelenk konulması 09.30 Valilik Makamını

Detaylı

IĞDIR ÜNĠVERSĠTESĠ Çevre Sorunları AraĢtırma ve Uygulama Merkezi (ÇEVMER)

IĞDIR ÜNĠVERSĠTESĠ Çevre Sorunları AraĢtırma ve Uygulama Merkezi (ÇEVMER) IĞDIR ÜNĠVERSĠTESĠ Çevre Sorunları AraĢtırma ve Uygulama Merkezi (ÇEVMER) Organizasyon ġeması REKTÖR Mühendislik Fakültesi ÇEVMER MÜDÜRÜ ÇEVMER YÖNETĠM KURULU Ziraat Fakültesi MÜDÜRYARD. MÜDÜR YARD. ÇEVMER

Detaylı

İzmir Meteoroloji Bölge Müdürlüğü ile İzmir Tarım İl Müdürlüğü işbirliği ile Meteorolojik Olayların Tarımsal Üretime Etkisi konulu panel düzenlendi

İzmir Meteoroloji Bölge Müdürlüğü ile İzmir Tarım İl Müdürlüğü işbirliği ile Meteorolojik Olayların Tarımsal Üretime Etkisi konulu panel düzenlendi İzmir Meteoroloji Bölge Müdürlüğü ile İzmir Tarım İl Müdürlüğü işbirliği ile Meteorolojik Olayların Tarımsal Üretime Etkisi konulu panel düzenlendi Ġzmir Meteoroloji Bölge Müdürlüğü ve Ġzmir Tarım Ġl Müdürlüğü

Detaylı

AYLIK GENEL DURUM DEĞERLENDĠRMESĠ

AYLIK GENEL DURUM DEĞERLENDĠRMESĠ AYLIK GENEL DURUM DEĞERLENDĠRMESĠ PERSONEL DAĠRESĠ BAġKANLIĞI Geleceğe En Ġyiye PERSONEL MÜDÜRLÜĞÜ ġubat-2012 Yürütülmekte Olan ĠĢler Personele ait günlük her türlü evrak akıģı ve ilgili evrakın otomasyon

Detaylı

HĠTĠT ÜNĠVERSĠTESĠ. SÜREKLĠ EĞĠTĠM UYGULAMA VE ARAġTIRMA MERKEZĠ FAALĠYET RAPORU

HĠTĠT ÜNĠVERSĠTESĠ. SÜREKLĠ EĞĠTĠM UYGULAMA VE ARAġTIRMA MERKEZĠ FAALĠYET RAPORU HĠTĠT ÜNĠVERSĠTESĠ SÜREKLĠ EĞĠTĠM UYGULAMA VE ARAġTIRMA MERKEZĠ FAALĠYET RAPORU 2012 ĠÇĠNDEKĠLER ÜST YÖNETĠCĠ SUNUġU I- GENEL BĠLGĠLER A- Misyon ve Vizyon.. B- Yetki, Görev ve Sorumluluklar... C- Ġdareye

Detaylı

ARDAHAN İL MÜFTÜLÜĞÜ AİLE İRŞAT VE REHBERLİK BÜROSU FAALİYETLERİ 2012

ARDAHAN İL MÜFTÜLÜĞÜ AİLE İRŞAT VE REHBERLİK BÜROSU FAALİYETLERİ 2012 ARDAHAN İL MÜFTÜLÜĞÜ AİLE İRŞAT VE REHBERLİK BÜROSU FAALİYETLERİ 2012 Ardahan da Aile İrşat ve Rehberlik Büromuz 09 Ocak 2012 tarihinde kurulmuştur. AİRB Çalışma Odası TANITIM BROŞÜRÜMÜZ Büromuzun kurulduğu

Detaylı

MERSĠN/ YENĠġEHĠR EVLĠYA ÇELEBĠ MESLEKĠ VE TEKNĠK ANADOLU LĠSESĠ Nisan 2016, Mersin

MERSĠN/ YENĠġEHĠR EVLĠYA ÇELEBĠ MESLEKĠ VE TEKNĠK ANADOLU LĠSESĠ Nisan 2016, Mersin MERSĠN/ YENĠġEHĠR EVLĠYA ÇELEBĠ MESLEKĠ VE TEKNĠK ANADOLU LĠSESĠ Nisan 2016, Mersin 1-OKULUMUZUN Tarihçesi Okulumuz, Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi adı altında 1979 1980 Öğretim yılında şu an Mersin

Detaylı

SOKAKTA YAŞAYAN VE/VEYA ÇALIŞAN ÇOCUKLARA YÖNELİK HİZMET MODELİ ANTALYA İL EYLEM PLANI

SOKAKTA YAŞAYAN VE/VEYA ÇALIŞAN ÇOCUKLARA YÖNELİK HİZMET MODELİ ANTALYA İL EYLEM PLANI SOKAKTA YAŞAYAN VE/VEYA ÇALIŞAN ÇOCUKLARA YÖNELİK HİZMET MODELİ ANTALYA İL EYLEM PLANI ÇALIŞMA ALANI MÜDAHALE AKTİVİTE SÜRE UYGULAYICI İHTİYAÇ KAYNAK RİSK ALTINDAKİ ÇOCUKLARA ULAŞMA / SOSYAL MOBİLİZASYON

Detaylı

T.C. Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi

T.C. Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi T.C. Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Aylık E-Bülten http://elbistanmyo.ksu.edu.tr - Aralık 2014 AÖF Sınavları İlçemizde İlk Defa Yapıldı. Anadolu Üniversitesi AÖF sınavları için tüm alt yapı hizmetleri;

Detaylı

2012 YILI SOSYAL BĠLĠMLER ENSTĠTÜSÜ FAALĠYET RAPORU

2012 YILI SOSYAL BĠLĠMLER ENSTĠTÜSÜ FAALĠYET RAPORU 2012 YILI SOSYAL BĠLĠMLER ENSTĠTÜSÜ FAALĠYET RAPORU ĠÇĠNDEKĠLER ÜST YÖNETĠCĠ SUNUġU I- GENEL BĠLGĠLER A- Misyon ve Vizyon.. B- Yetki, Görev ve Sorumluluklar... C- Ġdareye ĠliĢkin Bilgiler.... 1- Fiziksel

Detaylı

NAMIK KEMAL ORTAOKULU

NAMIK KEMAL ORTAOKULU T.C. ÇİNE KAYMAKAMLIĞI NAMIK KEMAL ORTAOKULU -SOSYAL OKUL, SOSYAL İNSAN- 2014 201 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2014 201 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI NAMIK KEMAL ORTAOKULU PSİKOLOJİK DANIŞMA VE REHBERLİK HİZMETLERİ ÇERÇEVE

Detaylı

AYLIK FAALĠYET RAPORU (01/01/2012-31/01/2012)

AYLIK FAALĠYET RAPORU (01/01/2012-31/01/2012) T.C. ADALET BAKANLIĞI KANUNLAR GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 09/02/2012 AYLIK FAALĠYET RAPORU (01/01/2012-31/01/2012) İÇİNDEKİLER 1- DĠĞER FAALĠYETLER... 3 1.1- TÜRKĠYE BÜYÜK MĠLLET MECLĠSĠNDE YAPILAN TOPLANTILAR...

Detaylı

Beslenme Dostu Okul Projesi Yıllık Çalışma Planı

Beslenme Dostu Okul Projesi Yıllık Çalışma Planı Beslenme Dostu Okul Projesi Yıllık Çalışma Planı CUMHURĠYET ORTAOKULU 2016-2017 EĞĠTĠM ÖĞRETĠM YILI BESLENME DOSTU OKUL PROJESĠ YILLIK ÇALIġMA PLANI HEDEFLERĠMĠZ 1-"Beslenme Dostu Okul Projesi" ile öğrencilerin,

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ T.C. ÇANKAYA KAYMAKAMLIĞI KİRAMİ REFİA ALEMDAROĞLU ANADOLU LİSESİ 2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ ANKARA-2017 SIRA NO TARİH ETKİNLİK SORUMLU BİRİM E Y L Ü L 1 05.09.2017 salı Öğretmenlerin

Detaylı

T.C. Sağlıklı Kentler Birliği. 2008 Faaliyet Raporu

T.C. Sağlıklı Kentler Birliği. 2008 Faaliyet Raporu T.C. Sağlıklı Kentler Birliği 2008 Faaliyet Raporu SAĞLIKLI KENTLER BİRLİĞİ FAALİYETLERİ MECLĠS TOPLANTILARI EĞĠTĠM ÇALIġMALARI KONFERANSLAR DÜNYA SAĞLIK ÖRGÜTÜ AVRUPA SAĞLIKLI ġehġrler ULUSAL AĞLARI ÇALIġMALARI

Detaylı

AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 3. TOPLANTI YILI 2016 SENESĠ HAZĠRAN AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ

AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 3. TOPLANTI YILI 2016 SENESĠ HAZĠRAN AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 3. TOPLANTI YILI 2016 SENESĠ HAZĠRAN AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ Avcılar Belediye Meclisinin 6. Seçim Dönemi 3. Toplantı Yılı 2016 Senesi HAZĠRAN

Detaylı

TĠREBOLU CUMHURĠYET ORTAOKULU BRĠFĠNG RAPORU

TĠREBOLU CUMHURĠYET ORTAOKULU BRĠFĠNG RAPORU TĠREBOLU CUMHURĠYET ORTAOKULU BRĠFĠNG RAPORU FĠZĠKĠ YAPI Okulumuz 1973 yılında Cumhuriyet Ortaokulu olarak eğitim öğretim hizmetine açılmıģtır. Cumhuriyetimizin 50.yılı münasebeti ile okula Cumhuriyet

Detaylı

KONFEDERASYON FAALĠYET RAPORU

KONFEDERASYON FAALĠYET RAPORU KONFEDERASYON FAALĠYET RAPORU 2008-2009-2010 Dünya Görme Günü Etkinliğimiz Etkinlik kapsamında Etimesgut Huzur Evinde kalanlara Toplum Sağlığı AraĢtırma ve GeliĢtirme BaĢkanı Prof.Dr. Nazmi ZENGĠN Öncülüğünde

Detaylı

OKUL GELĠġĠM RAPORU. GĠRĠġ 2. I. OKULUN FĠZĠKĠ KAYNAKLARINI GELĠġTĠRMEYE YÖNELĠK OLARAK 2

OKUL GELĠġĠM RAPORU. GĠRĠġ 2. I. OKULUN FĠZĠKĠ KAYNAKLARINI GELĠġTĠRMEYE YÖNELĠK OLARAK 2 OKUL GELĠġĠM RAPORU ĠÇĠNDEKĠLER Sayfa No Okulun Adı 2 Bulunduğu Bölge 2 Bağlı Bulunduğu Ġl/Ġlçe 2 Eğitim Öğretim Yılı 2 Raporla Ġlgili Olarak Bağlantı Kurulacak KiĢinin ĠletiĢim Bilgileri 2 GĠRĠġ 2 I.

Detaylı

BAŞKENT ÜNİVERSİTE- Sİ EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI AKADEMİK ÇALIŞMA TAKVİ- ORTAOKUL

BAŞKENT ÜNİVERSİTE- Sİ EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI AKADEMİK ÇALIŞMA TAKVİ- ORTAOKUL BAŞKENT ÜNİVERSİTE- Sİ 2016-2017 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI AKADEMİK ÇALIŞMA TAKVİ- ORTAOKUL Haziran 2016 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Temmuz 2016 1 2 3

Detaylı

Yapılan çalışmalar Eylül Haziran Yapılan çalışmalar Eylül Ekim Yapılan çalışmalar. Öncelik haritası. Yapılan Çalışmalar

Yapılan çalışmalar Eylül Haziran Yapılan çalışmalar Eylül Ekim Yapılan çalışmalar. Öncelik haritası. Yapılan Çalışmalar KUMLUCA CUMHURİYET ORTAOKULU EĞİTİM ORTAMLARINDA ŞİDDETİN ÖNLENMESİ VE AZALTILMASI STRATEJİ VE EYLEM PLANI ÇALIŞMA TAKVİMİ ( - 2014 EĞİTİM -ÖĞRETİM YILI) S.N FAALİYETLER EĞİTİM ORTAMI VE ÇEVRESİ GÖSTERGELER

Detaylı

EYLÜL. Pazartesi / Monday Salı / Tuesday Çarşamba/Wednesday Perşembe/Thursday Cuma /Friday Cumartesi / Saturday Pazar / Sunday

EYLÜL. Pazartesi / Monday Salı / Tuesday Çarşamba/Wednesday Perşembe/Thursday Cuma /Friday Cumartesi / Saturday Pazar / Sunday EYLÜL 1. Sınıf ve Nakil Öğrenci Oryantasyon ve Veli Bilgilendirme 1 2 3 4 5 Ramazan Bayramı/Feast of the Ramadan 1.Gün Ramazan Bayramı/Feast of the Ramadan 2.Gün Ramazan Bayramı/Feast of the Ramadan 3.Gün

Detaylı

YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI Yılı Faaliyet Raporu

YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI Yılı Faaliyet Raporu YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI 2015 Yılı Faaliyet Raporu Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası 2015 Yılı İçinde Gerçekleşen Faaliyetlerden fotoğraflar 74 Slayt 16.01.2015 Saadet Partisi Yetkililerinden Odamıza

Detaylı

2014 YILI AİLE VE DİNİ REHBERLİK BÜROSU FAALİYETLERİ ELAZIĞ KADIN KONUK EVLERİ VE SEVGİ EVLERİNDE AİLE SEMİNERLERİ DEVAM EDİYOR

2014 YILI AİLE VE DİNİ REHBERLİK BÜROSU FAALİYETLERİ ELAZIĞ KADIN KONUK EVLERİ VE SEVGİ EVLERİNDE AİLE SEMİNERLERİ DEVAM EDİYOR 2014 YILI AİLE VE DİNİ REHBERLİK BÜROSU FAALİYETLERİ ELAZIĞ KADIN KONUK EVLERİ VE SEVGİ EVLERİNDE AİLE SEMİNERLERİ DEVAM EDİYOR Elazığ İl Müftülüğü Aile İrşat ve Dinî Rehberlik Bürosu görevlilerinden İl

Detaylı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ın, Saray Engelsiz Yaşam, Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini Ziyareti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ın, Saray Engelsiz Yaşam, Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini Ziyareti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ın, Saray Engelsiz Yaşam, Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini Ziyareti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan eşi Emine Erdoğan ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur

Detaylı

tmmob mmo bursa şubesi

tmmob mmo bursa şubesi 4. ÖĞRENCĠ ÜYE 2010-2011 Öğretim döneminde; Bursa Uludağ Üniversitesi den 456, Balıkesir Üniversitesi nden 290 ve Yalova Üniversitesinden 34 Makina ve Endüstri Mühendisliği öğrencisi olmak üzere toplam

Detaylı

: Hentbole özgü fizyolojik parametrelerin performansla olan ilişkisi

: Hentbole özgü fizyolojik parametrelerin performansla olan ilişkisi KĠġĠSEL ÖZGEÇMĠġ KiĢisel Bilgiler Soyadı Adı : DOĞAN AyĢegül Akademik Unvanı : Öğretim Görevlisi Doğum Yeri / Doğum Tarihi : Konuklu / 9.08.965 Uyruğu : TC Ana Dil (ler) : Türkçe Cinsiyet : Bayan Tel :

Detaylı

T.C. ÇANKAYA KAYMAKAMLIĞI KİRAMİ REFİA ALEMDAROĞLU ANADOLU LİSESİ

T.C. ÇANKAYA KAYMAKAMLIĞI KİRAMİ REFİA ALEMDAROĞLU ANADOLU LİSESİ T.C. ÇANKAYA KAYMAKAMLIĞI KİRAMİ REFİA ALEMDAROĞLU ANADOLU LİSESİ 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ ANKARA-2016 SIRA NO TARİH ETKİNLİK SORUMLU BİRİM E Y L Ü L 1 01.09.2016 Öğretmenlerin Göreve

Detaylı

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU OCAK 2012 İçindekiler Bölüm 1 : Sağlık Turizminde Türkiye deki Gelişmeler... 2 Bölüm 2 : Kurumsal Kimlik Çalışmaları ve Yazışmalar... 3 Bölüm 3: Basılı Materyaller... 4 Bölüm4

Detaylı

26. DÖNEM MİLLETVEKİLLERİ NİSAN AYI ÇALIŞMA PROGRAMI

26. DÖNEM MİLLETVEKİLLERİ NİSAN AYI ÇALIŞMA PROGRAMI MİLLETVEK 01.04.2016 14:00 DİYARBAKIR 02.04.2016 15:00 VİYANA 03.04.2016 17:00 VİYANA 05.04.2016 10:00 ANKARA 07.04.2016 14:00 ANKARA 09.04.2016 12:00 ŞEHZADELER 09.04.2016 15:00 ŞEHZADELER 09.04.2016

Detaylı

ÇEAŞ ANADOLU LİSESİ 2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI, OKUL ETKİNLİKLERİ PLANI ÇİZELGESİ

ÇEAŞ ANADOLU LİSESİ 2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI, OKUL ETKİNLİKLERİ PLANI ÇİZELGESİ ÇEAŞ ANADOLU LİSESİ 2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI, OKUL ETKİNLİKLERİ PLANI ÇİZELGESİ 1- da yapılan programlar 40 dk., tören alanında yapılan programlar ise 20 dk. Geçemez. 2- da yapılacak törenlerde hangi

Detaylı

TED KONYA KOLEJİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AKADEMİK ÇALIŞMA TAKVİMİ

TED KONYA KOLEJİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AKADEMİK ÇALIŞMA TAKVİMİ TED KONYA KOLEJİ 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AKADEMİK ÇALIŞMA TAKVİMİ Yapılacak Çalışmalar Başlangıç-Bitiş Tarihleri 8. ve 12. Sınıf Öğrencilerine Danışman Öğretmen Ataması 02-06 Mayıs 2016 12. Sınıf

Detaylı

TEKİRDAĞ HALK SAĞLIĞI MÜDÜRLÜĞÜ 1-31 EKİM 2015 MEME KANSERİ BİLİNÇLENDİRME AYI ETKİNLİKLERİ DETAYLI FAALİYET RAPORU

TEKİRDAĞ HALK SAĞLIĞI MÜDÜRLÜĞÜ 1-31 EKİM 2015 MEME KANSERİ BİLİNÇLENDİRME AYI ETKİNLİKLERİ DETAYLI FAALİYET RAPORU TEKİRDAĞ HALK SAĞLIĞI MÜDÜRLÜĞÜ 1-31 EKİM 2015 MEME KANSERİ BİLİNÇLENDİRME AYI ETKİNLİKLERİ DETAYLI FAALİYET RAPORU 1 1-31 Ekim Meme Kanseri Bilinçlendirme Ayı kapsamında müdürlüğümüz koordinatörlüğünde

Detaylı

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖRGÜN ve YAYGIN EĞİTİM KURUMLARI ÇALIŞMA TAKVİMİ

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖRGÜN ve YAYGIN EĞİTİM KURUMLARI ÇALIŞMA TAKVİMİ 2014 2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖRGÜN ve YAYGIN EĞİTİM KURUMLARI ÇALIŞMA TAKVİMİ SIRA NO ÇALIŞMA KONULARI TARİHİ 1. a) Mesleki Eğitim Çalışmaları (Örgün ve Yaygın Eğitim Kurumları) b) İlçe Zümre Başkanları

Detaylı

OCAK 2012 FAALİYET RAPORU. Prof.Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

OCAK 2012 FAALİYET RAPORU. Prof.Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili OCAK 2012 FAALİYET RAPORU Prof.Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili CHP İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Yenice Belde Belediye Başkanı Ali Kuru yu makamında ziyaret

Detaylı

KALKINMA KURULU DİYARBAKIR KASIM 2015 BEŞERİ SERMAYE EĞİTİM VE İSTİHDAM KOMİSYONU TRC2 2014-2023 BÖLGE PLANI KOORDİNASYON VE İZLEME KOMİSYONLARI

KALKINMA KURULU DİYARBAKIR KASIM 2015 BEŞERİ SERMAYE EĞİTİM VE İSTİHDAM KOMİSYONU TRC2 2014-2023 BÖLGE PLANI KOORDİNASYON VE İZLEME KOMİSYONLARI KASIM 2015 T. C. KALKINMA KURULU TRC2 2014-2023 BÖLGE PLANI KOORDİNASYON VE İZLEME KOMİSYONLARI DİYARBAKIR BEŞERİ SERMAYE EĞİTİM VE İSTİHDAM KOMİSYONU İLERLEME RAPORU 2015/1 stajyer [Şirket adını yazın]

Detaylı

E Y L Ü L Ders Yılı nın Başlaması Tören/Program Komisyonu 08:30

E Y L Ü L Ders Yılı nın Başlaması Tören/Program Komisyonu 08:30 E Y L Ü L 2 0 1 8 1 Eylül Cumartesi 2 Eylül Pazar 3 Eylül Pazartesi 4 Eylül Salı Sene Başı Öğretmenler Kurulu Okul Müdürü 09:00 Okul Yönetimi 5 Eylül Çarşamba / Kurulu 6 Eylül Perşembe Alan / Zümre Toplantıları

Detaylı

GAZİANTEP KEP İL EYLEM PLANI Strateji 1: Özellikle kız çocuklarının okullulaşma oranının artırılmasının sağlanması.

GAZİANTEP KEP İL EYLEM PLANI Strateji 1: Özellikle kız çocuklarının okullulaşma oranının artırılmasının sağlanması. GAZİANTEP KEP İL EYLEM PLANI Strateji 1: Özellikle kız çocuklarının okullulaşma oranının artırılmasının sağlanması. Faaliyetler Zamanlama Finansman /bütçe İşbirliği yapılacak kurum kuruluşlar İzleme değerlendirme

Detaylı

ÖZEL ANTALYA ENVAR ORTAOKULU 2015-2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA PLANI TARİH KONU SORUMLU

ÖZEL ANTALYA ENVAR ORTAOKULU 2015-2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA PLANI TARİH KONU SORUMLU ÖZEL ANTALYA ENVAR ORTAOKULU 2015-2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA PLANI AY TARİH KONU SORUMLU EKİM EYLÜL AĞUSTOS 01.07.2015 14.08.2015 Okulda çalışan veya çalışacak personelden görevden ayrılan ya da

Detaylı

SAĞLIK BÜLTENĠ SAĞLIK BÜLTENĠ 2010 SORUMLULAR. Dr. Zeynep SÜZME Prof. Dr. Korkmaz ALTUĞ Zeynep ÖZEN HAZIRLAYAN. Sevnur YILDIRIM

SAĞLIK BÜLTENĠ SAĞLIK BÜLTENĠ 2010 SORUMLULAR. Dr. Zeynep SÜZME Prof. Dr. Korkmaz ALTUĞ Zeynep ÖZEN HAZIRLAYAN. Sevnur YILDIRIM SAĞLIK BÜLTENĠ 2010 SAĞLIK BÜLTENĠ 2010 SORUMLULAR Dr. Zeynep SÜZME Prof. Dr. Korkmaz ALTUĞ Zeynep ÖZEN HAZIRLAYAN Sevnur YILDIRIM Sayfa 2 Kadıköy Belediyesi Dr. Rana Beşe Sağlık Polikliniği Açıldı...

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ (YÖK FORMATINDA)

ÖZGEÇMİŞ (YÖK FORMATINDA) ÖZGEÇMİŞ (YÖK FORMATINDA) 1) Adı, Soyadı Ġsmail Kapan 2) Doğum Tarihi 01.04.1956 3) Unvanı Yardımcı Doç. Dr. 4) Öğrenim Durumu: Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Hukuk Ġstanbul Üniversitesi 1982 Yüksek

Detaylı

ZĠYARET SEMĠNER ZĠYARET ZĠYARET. ġanliurfa SMMM ODASI KUPA KOġUSU KAHVALTI PROGRAMI ZĠYARET ZĠYARET

ZĠYARET SEMĠNER ZĠYARET ZĠYARET. ġanliurfa SMMM ODASI KUPA KOġUSU KAHVALTI PROGRAMI ZĠYARET ZĠYARET 04.01.2016 12.01.2016 21.01.2016 03.02.2016 22.02.2016 23.02.2016 ġanliurfa VERGĠ DAĠRESĠ BAġKANLIĞI 25.02.2016 ġanliurfa HĠPODROMU 01.03.2016 HARRAN OTELĠ ODASI KUPA KOġUSU KAHVALTI PROGRAMI ġanlıurfa

Detaylı

qwertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq wertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq wertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq wertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq

qwertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq wertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq wertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq wertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq qwertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq wertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq wertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq wertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq Çamlıhemşin Çok Programlı wertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq Anadolu Lisesi

Detaylı

AKDEM FAALĠYETLERĠMĠZ 2007

AKDEM FAALĠYETLERĠMĠZ 2007 AKDEM FAALĠYETLERĠMĠZ 2007 AKDEM de Verilen Hizmetler Psikolojik DanıĢmanlık Hukuki DanıĢmanlık YaĢam Boyu Eğitim Sosyal Destekler BAġVURULAR Başvuru Görüşme Hukuk 128 91 Psikolog 495 160 Eğitim 291 Toplam

Detaylı

AYLIK FAALĠYET RAPORU (01/02/2012-29/02/2012)

AYLIK FAALĠYET RAPORU (01/02/2012-29/02/2012) T.C. ADALET BAKANLIĞI KANUNLAR GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 14/03/2012 AYLIK FAALĠYET RAPORU (01/02/2012-29/02/2012) İÇİNDEKİLER 1- DĠĞER FAALĠYETLER... 3 1.1- TÜRKĠYE BÜYÜK MĠLLET MECLĠSĠNDE YAPILAN TOPLANTILAR...

Detaylı

T.C. TRABZON VALİLİĞİ EĞİTİM KURUMLARI EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

T.C. TRABZON VALİLİĞİ EĞİTİM KURUMLARI EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ T.C. TRABZON VALİLİĞİ EĞİTİM KURUMLARI 0 0 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ AÇIKLAMALAR : -ÇalıĢma takviminde yapılacak olan değiģiklikler, www.trabzon.meb.gov.tr adresinde ilan edilecektir. -Bu çalıģma

Detaylı

YAZI KÜLTÜR İŞLERİVE MÜDÜRLÜĞÜ İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ

YAZI KÜLTÜR İŞLERİVE MÜDÜRLÜĞÜ İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ YAZI ÜLTÜR İŞLERİVE MÜDÜRLÜĞÜ SOSYAL FAALİYET RAPORU 2006 FAALİYET RAPORU GÖREVİ ültür hizmetlerinin y a y g ı n l a ş t ı r ı l m a s ı v e geliştirilmesi ile ilgili araştırma ve planlama yapmak, halkın

Detaylı

KURBAN BAYRAMI TATİLİ

KURBAN BAYRAMI TATİLİ 09-20 Eylül 2013 İLKÖĞRETİM HAFTASI ETKİNLİKLERİ 1.SINIF ÖĞRENCİLERİ ORYANTASYON EĞİTİMİ 01 Ekim 2013 Salı DÜNYA ÇOCUK GÜNÜ KUTLAMALARI REHBERLİK HİZMETLERİ YÜRÜTME KURULU 1. TOPLANTISI 04 Ekim 2013 Cuma

Detaylı

T.C ALTINDAĞ KAYMAKAMLIĞI YILDIRIM BEYAZIT MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ

T.C ALTINDAĞ KAYMAKAMLIĞI YILDIRIM BEYAZIT MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ T.C ALTINDAĞ KAYMAKAMLIĞI YILDIRIM BEYAZIT MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ 2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ ANKARA 2017 SUNUŞ 2017-2018 Eğitim ve öğretim yılı örgün ve yaygın eğitim

Detaylı

YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI. 2014 Yılı Faaliyet Raporu

YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI. 2014 Yılı Faaliyet Raporu YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI 2014 Yılı Faaliyet Raporu Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası 2014 Yılı Oda Faaliyetlerimiz 69 Slayt 31.01.2014 AB Slovenia Projesi Denetimi 03.01.2014 Belediye Başkan Adayı Kazım

Detaylı

AYLIK FAALĠYET RAPORU (01/03/ /03/2012)

AYLIK FAALĠYET RAPORU (01/03/ /03/2012) T.C. ADALET BAKANLIĞI KANUNLAR GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 01/04/2012 AYLIK FAALĠYET RAPORU (01/03/2012-31/03/2012) İÇİNDEKİLER 1- DĠĞER FAALĠYETLER... 3 1.1- TÜRKĠYE BÜYÜK MĠLLET MECLĠSĠNDE YAPILAN TOPLANTILAR...

Detaylı

BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KONSEYİ FAALİYET RAPORU

BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KONSEYİ FAALİYET RAPORU BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KONSEYİ FAALİYET RAPORU Bingöl Üniversitesi Öğrenci Konseyi üniversite genelinde yapılan öğrenci konseyi seçimleri sonucunda 25.11.2009 tarihinde kurulmuştur. Konsey; Ayşe Aras

Detaylı

ULUSAL Ġġ SAĞLIĞI VE GÜVENLĠĞĠ KONSEYĠ YÖNETMELĠĞĠ BĠRĠNCĠ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar. Amaç ve kapsam

ULUSAL Ġġ SAĞLIĞI VE GÜVENLĠĞĠ KONSEYĠ YÖNETMELĠĞĠ BĠRĠNCĠ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar. Amaç ve kapsam ULUSAL Ġġ SAĞLIĞI VE GÜVENLĠĞĠ KONSEYĠ YÖNETMELĠĞĠ BĠRĠNCĠ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç ve kapsam MADDE 1 (1) Bu Yönetmeliğin amacı, Ulusal ĠĢ Sağlığı ve Güvenliği Konseyinin kuruluģ amacını,

Detaylı

Proje Sahibi : Horasan Kaymakamlığı -Horasan Belediye BaĢkanlığı- Horasan Milli Eğitim Müdürlüğü

Proje Sahibi : Horasan Kaymakamlığı -Horasan Belediye BaĢkanlığı- Horasan Milli Eğitim Müdürlüğü HORASAN OKUYOR YAZARLAR GELİYOR I. Proje Adı : Horasan Okuyor Yazarlar Geliyor II. Proje Sahibi : Horasan Kaymakamlığı -Horasan Belediye BaĢkanlığı- Horasan Milli Eğitim Müdürlüğü III. Proje Koordinatörü:

Detaylı

T.C. ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Toplam Kalite Yönetim Koordinatörlüğü DAĞITIM

T.C. ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Toplam Kalite Yönetim Koordinatörlüğü DAĞITIM Evrak Tarih ve Sayısı: 03/10/2017-E.21698 T.C. ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Toplam Kalite Yönetim Koordinatörlüğü *BEKVV2A1* Sayı : 38897088-060.99- - Konu : YÖK Kalite Kurulu Ekibinin Ön Ziyareti

Detaylı

İÇİNDEKİLER. Türkiye Kalkınma Bankası Yayını TÜRKİYE KALKINMA BANKASI A.Ş. NİSAN HAZİRAN 2015 Sayı: 76. e-dergi OLARAK YAYINLANMAKTADIR.

İÇİNDEKİLER. Türkiye Kalkınma Bankası Yayını TÜRKİYE KALKINMA BANKASI A.Ş. NİSAN HAZİRAN 2015 Sayı: 76. e-dergi OLARAK YAYINLANMAKTADIR. Türkiye Kalkınma Bankası Yayını NİSAN HAZİRAN 2015 Sayı: 76 TÜRKİYE KALKINMA BANKASI A.Ş. Adına Sahibi İÇİNDEKİLER Ahmet BUÇUKOĞLU Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Başkanı PAZARLAMA DAİRE BAŞKANLIĞI FAALİYETLERİ

Detaylı

ÇARŞAMBA TİCARET BORSASI 2015 YILI YILLIK İŞ PLANI

ÇARŞAMBA TİCARET BORSASI 2015 YILI YILLIK İŞ PLANI KONU Tahmini Maliyet (TL) Başlama Tarihi Bitiş Tarihi Sorumlu Kişi İşbirliği Yapılacak Kurumlar ve Kişiler Performans 1.1.1.1 2013 yılında istihdam edilmesi planlanan basın ve halkla ilişkiler personelinin

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ 19.10.2010 23.11.2010 BAYRAM ZİYARETLERİMİZ KURBAN BAYRAMI NEDENİ İLE MECLİS BAŞKANMIZ İLE BİRLİKTE ODAMIZDA GEÇMİŞ DÖNEM GÖREV YAPAN ESKİ BAŞKANLARIMIZI ZİYARET ETTİK VE

Detaylı