doğru adresi! Sportif organizasyonların

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "doğru adresi! Sportif organizasyonların"

Transkript

1 TURNUVA VE MAÇLAR, HEYECANLI ANLAR LÜX OTELLERDE KONAKLAMA, TATİL KEYFİ YENİ ARKADAŞLIKLAR, SÜPRİZ ÖDÜLLER, KUPA VE MADALYALAR, EŞSİZ BİR KAMP Sportif organizasyonların doğru adresi!

2 Kampa davet! Yılın yorgunluğunu basketbolla içiçe eğlenerek çıkartın. International Dream Summer Camp Basketball organizasyonu olarak basketbolun çoşkusunu hep birlikte yaşamaya davet ediyoruz. Sevgili aileler, değerli spor kulübü yöneticileri, antrenörleri ve sporcu kardeşlerim yılından beri faaliyet gösteren ve bu yıl 9. senesine girecek olan International Dream Summer Camp Basketball Kampımızı 2017 yılı sömestr dönemi ve yaz dönemi olarak muhteşem kamp programları hazırladık. Toplam beş kamp dönemi olarak ayırdık. En son 2016 yazında Didim de ve Kuşadası nda Türkiye den ve yurtdışından yaklaşık 1300 sporcuyu ağırladık. Gerçekleştirdiğimiz organizasyonun her maçı büyük çekişmeye sahne oldu. Otellerimiz Kuşadası Ramada Resort & Golf, Anadolu Didim Resort Otel ve Didim Beach Resort & Elegance otelleri bize 5 yıldız konforunun tüm ayrıcalıklarını sundu. Organizasyonlarımızın son akşamları turnuvaya katılan her sporcuya madalyaları, katılan kulüplerimize plaketleri düzenlenen kokteyl ile takdim edildi. Turnuva bitiminden sonra son gün düzenlenen etkinlikte bazı kulüplerimiz tercihen yat turuna katılırken bazıları ise kültürel gezi yaparak yorgunluklarını attılar yılında da bu heyecanı tekrar doyasıya yaşamak isterseniz vakit kaybetmeden harekete geçin ve okul yılının tüm stresini basketboldan kopmadan eğlenerek atın. IDS Camp Basketbol Organizasyonlarını tercih ettiğiniz için şükranlarımı sunarım. Ayrıca bu turnuvaları gerçekleştirmemizde bize destek veren Didim ve Kuşadası Belediyelerine ve emeği geçen ismini sayamadığımız herkese sonsuz teşekkür ederim. IDS Camp Koordinatörü Öğünç Tokgöz

3

4 PINE BAY H O L I D A Y R E S O R T KU S A D A S I Kendi koyuna, sahiline mavi bayraklı plajına ve muhteşem bir doğaya sahiptir. Aradığınız tüm tatil alternatiflerini bir arada sunabilen Pine Bay de Ege nin her dönemi ayrı güzel ikliminde konaklayabilirsiniz.

5 EĞLENCE AQUAPARK KAPALI HAVUZ Tarihi KESFEDIN! Küçük büyük herkesin yaş gruplarına göre ve ailece eğlenebileceği çeşitli kaydıraklarla heyecanı dorukta yaşamak için sınırsız eğlence KONFOR LUX VE RAHAT ODALAR Konfor ve keyfi bir arada yaşatacak şekilde dizayn edilmiş, 40 m2 kullanım alanına sahip, denizin ve doğanın keyfini doyasıya yaşayacaksınız Nerelere gideceğiz ve ne kadar uzaklıkta? Pinebay Holiday Resort Kuşadası tarih ve kültür alanlarına yakınlığı ile dikkat çekiyor. Kültürel etkinlikler kapsamında YEMEK ODULLU LEZZETLER Türk ve dünya mutfaklarında ödüllü aşcılarımızın lezzetli tatlarından eşsiz deneyimler yaşamaya davet ediyoruz Efes Antik Kent 15 km Artemis Tapınağı 13 km Güvercinada Kalesi 8 km Meryem Ana Evi 18 km uzaklıkta bulunmakta olup zamanda yolculuk,tarihinin canlandırılması ve tarihi alanlara düşsel davetler..

6 Kos Island 2017 Y U N A N İ S TA N K A M P I

7 LABRANDA MARINE AQUAPARK RESORT 2017 yazında IDS Camp Basketball ın düzenleyeceği eşsiz Yunan adalarından biri olan Kos Adası nda Labranda Marine Aquapark Resort ta uluslarası basketbol çoşkusu ve muhteşem bir doğa sizi bekliyor... YUNANISTAN KAMPI IDS Camp Basketball organizasyonu olarak Kamp planlamalarımızda dönemlerden birinde uluslararası yurtdışı kampı yapmayı uygun gördük. Kos Adası Kampımızı (Yunanistan) Labranda Marine Aquapark Resort Otel de gerçekleştireceğiz. Gerek doğası gerek basketbol salonları ve sporcuların yurtdışı deneyimi kazanmaları açısından verimli ve eğlenceli geçecek bu yurtdışı kampını gerçekleştirmeye karar verdik. Labranda Marine Aquapark Resort 5 yıldızlı her şey dahil bir otel olup en ince ayrıntısına kadar profesyonel bir hizmet anlayışına sahiptir. Eşsiz plajların yanı sıra geniş havuzların ortasındaki aquaparkta eğlenceli bir kamp sizi bekliyor. Labranda Marine Aquapark Resort unutulmaz bir basketbol kampı için ideal bir yerdir. Kos Adası nda bulunan kapalı spor salonumuzda gerçekleşecek turnuvada basketbol keyfini yaşamaya hazır olun.

8 IDS CAMP BASKETBALL HAKKINDA 18 basketbol turnuva kampı, yüzlerce maç, binlerce sporcu ve sınırsız eğlencenin buluştuğu IDS Basketball Kampları sizleri de bu turnuva kamplarına davet ediyor...

9 Merhaba International Dream Summer (IDS) Camp Basketball olarak amacımız; kalite çıtasını her yeni kamp döneminde bir basamak yukarı taşıyarak, takımlarımızın mutlu bir kamp dönemi geçirmelerini sağlamak organizasyonumuzun misyonudur. Kamplarımıza katılan takım oyuncularımızın evlerine döndüklerinde ailelerine, arkadaşlarına anlatabilecekleri heyecanlı maçlar, eğlenceli anılar bizim en büyük gururumuzdur. IDS Camp Basketball organizasyonu; turnuva şeklinde düzenlenmekte olup sporcularımızın maç deneyimi ve sportif gelişimler kazanmasına fazlasıyla yardımcı olmaktadır.

10 Kamplar hakkında genel bilgiler Turnuva Kamplarımız turnuva olarak düzenlenmektedir. Takımlarımıza sezona hazırlık amacıyla gerçekleştirilmektedir. Sporcularımıza gönülden başarılar dilerken;geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi sporcularımızın kampımızdan mutlu ve basketbol dolu ayrılmaları en büyük temennimizdir... Konaklama Kamplarımızda konaklamalar 5 yıldızlı ultra lüx otellerde gerçekleştirilmektedir. Odalar genelde 3,4 ve 5 er kişilik düzenlenmiştir. Otellerimiz kamp için özenle seçilmiştir. Neden IDS Basketball Camp? Ülkemizin dört bir köşesinden gelen güzide kulüplerimizin ve yurtdışından gelen kulüplerin basketbol çatısı altında birleşerek zevkli, çekişmeli aynı zamanda centilmence müsabakalar yapmalarını sağlayarak, profesyonel ekibimizle misafirlerimize unutamayacakları, arkadaşlık ve sportmenlik duygusunu fazlasıyla yaşayabilecekleri basketbol turnuvası sunmayı kendimize görev edindik. Sağlık Maçlarda sağlık görevlisi hazır bulunacaktır.otel doktorumuz gün boyunca görevli olup ücretlidir. Salonlar ve Hakemler Basketbol sahalarımız havalandırması olan, nizami ölçülerde ve tribünü olan salonlardır.turnuvamızda deneyimli basketbol hakemleri görev yapacaktır. Basketbol a dair bütün kurallar uygulanacaktır. Maçların oynanacağı salonumuz konaklama yerine çok yakın bir mesafede olup servis saatleri takım antrenörlerine dağıtılan fikstürlerde belirtilecektir. İhtiyaçlar Maçlar boyunca salonlarda sporcuların su ihtiyaçları organizasyon tarafından karşılanacaktır. Antreman ve maç topları organizasyon tarafından temin edilir.

11

12 Unutulmaz ANILAR IDS CAMP'TA Otellerimizdeki profesyonel animasyon ekipleri; kampa katılan sporcuların unutulmaz anılarla evlerine dönmeleri için özel eğlence ve animasyon etkinlikleri düzenlemektedir.

13

14 ODUL TORENLERI KAPANIS GECESI 2016 Didim Kampı (2) TUM SPORCULARA MADALYALAR Turnuva kapanış gecesinde kampımıza katılan tüm sporcularımıza madalyalar, ödüller ayrıca özel yetenek ödülleri ve tüm katılımcı takımlara plaketler Didim Kampı (1)

15 IDS CAMP ILE HEYECANA DAVETLISINIZ! Ödül törenlerimizin kapanış gecelerinde özel oyuncularımıza verilen Turnuvanın en iyi oyuncusu, Kampın en değerli sporcusu ve en centilmen antrenör ödülleri sahiplerini bekliyor! International Dream Summer Basketball Camp 2017 yılı sporcularımız, antrenörlerimiz için bambaşka bir kamp dönemi olacak Kuşadası Kampı 2017 KAMP ATESINI BIRLIKTE YAKALIM! International Dream Summer Basketball Camp organizasyonu olarak 2017 yılında sömestr ve yaz döneminde heyecanlı maçlar, yeni dostluklar ve farklı deneyimlerle hep birlikte 2017 kamp ateşini yakmaya davet ediyoruz...

16 GECMIS DONEM KAMP OTELLERI 2009 yılından bu yana kamplarımızda kullandığımız otellerin listesi ve ek dönem turnuva kamp otellerimizi buradan inceleyebilirsiniz. RAMADA RESORT KUSADASI & GOLF Yaklaşık m2 alan üzerine kurulu, şehrin hemen girişinde yer alan Ramada Resort Kuşadası & Golf, zengin botaniği, Ege ye uzanan sonsuz bir manzara ve tertemiz denizi ile dikkat çekiyor. EPHESUS PRINCESS KUSADASI HOTEL Ephesus Princess Kuşadası, Pamucak bölgesinde bulunmaktadır. Ephesus Princess denize sıfır konumuyla dikkat çekmektedir. 2 adet açık yüzme havuzu ile keyifli bir tatil yaşayabilirsiniz.

17 International Dream Summer ( IDS ) Camp Basketball olarak 2009 yılında başladığımız basketbol turnuva kampları organizasyonunu her geçen yıl daha fazla geliştirererek devam etmektedir.ids Camp Basketball organizasyonları olarak son olarak 2016 yılı yazında yaptığımız Didim bölgesi ( 1. ve 2. Dönem ) ve Kuşadası bölgesi yaz kamplarımızla devam ettik Didim ve Kuşadası kamplarımızda Türkiye nin farklı şehirlerinde 36 basketbol takımı ve Avrupa dan Partizan 2016 Yaz kampımızda bizlerle birlikteydi. Bu yıl 2017 sömestr ve yaz kampları olarak kaldığımız yerden hız kesmeden devam ediyoruz. DIDIM BEACH RESORT ELEGANCE Denize sıfır konumuyla doğayla iç içe 8 ve 6 katlı toplam 385 odalı bölgenin antik dokusuna uygun mimarisiyle misafirlerine hizmet vermekte olan tesisimiz unutulmaz bir tatil imkanı sunmaktadır. ANADOLU HOTELS DIDIM RESORT Anadolu Hotels Didim Resort Akdeniz sahilinde yer alan bu 5 yıldızlı tesis, özel plaj, fitness merkezi, su parkı, 2 adet açık havuz ve 2 adet açık çocuk havuzuyla hizmet vermektedir.

18 antrenor kamp yorumlari Gökalp Dilbazer İzmir Mavişehir Spor Kulübü Antrenörü Düşündüğümüzden çok daha iyi ve verimli bir yaz kampı geçirdik. Organizasyon bize istediğimizden çok daha fazlasını verdi. Her şey için teşekkürler. Bedri Meriç Ankara Atakule Spor Kulübü Antrenörü Orgazinasyon hem biz antrenörler, hem de sporcularımız için çok faydalı ve başarılı geçti. Organizasyon yetkilileri son derece başarılıydı. Velilerden çok olumlu yorumlar aldık. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz. Baha Çoşkun, Emre Altıntaş,İbrahim Gündebahar, Zeynel Çapkurt İzmir Ege Asist Spor Kulübü Antrenörleri Organizasyona 2.ci katılışımız. Maçların bol rekabetli ve şenlik havasında geçmesi çocuklar adına çok güzel oldu. Kamp sorumlusu Öğünç Tokgöz tüm takımlarla yakından ilgilendi ve çok verimli bir kamp geçirmemizi sağladı. Tolga Durmuş İstanbul Anka Spor Kulübü Bizleri aile ortamında evimizdeki kadar rahat ağırlayan, tüm sorunlarımızı ilgilenen ve karşılıksız bırakmayan IDS Basketball kamp organizatörlerine sonsuz teşekkürler... Serkan Toprak Denizli Çamlık Spor Kulübü 2016 yazında IDS Basketball Camp organizasyonun Didim etabına katıldık. Gerek turnuva gerek otel gerekse organizasyonun kalitesi bizleri çok memnun etti. Bize bu kampı yaşattıkları için teşekkür ederiz...

19 Tuğrul Taşkıngenç İzmir Pınar Karşıyaka Altyapı Koordinatörü Kampa sadece bir gün katılarak gözlemleme fırsatı buldum. Antrenörlerimizden ve sporcularımızdan öğrendiğim kadarıyla son derece keyifli bir kamp geçirmişler.organizasyon her türlü ihtiyaçlarını fazlasıyla karşılamış. Goran Andreevski KK Partizan Coach (Türkçe Çevirisi ) Biz senelerdir kamp organizasyonlarına katılıyoruz. IDS Basketball Kamp organizasyonu yaşadığımız en iyi organizasyonlarından biriydi.türkiye nin güzelliklerini ve basketbolu dolu dolu yaşadık. Bedirhan Oktay Banvit Basketbol Altyapı Menajeri IDS Basketball Kampına davet edildiğimizde kafamızda bazı soru işaretleri vardı. Kamp süresince yaşadığımız kaliteli basketbol maçları ve profesyonel organizasyon bizi fazlasıyla memnun etti. Serkan Darıcı Osmaniye Tempo Spor Kulübü Yaklaşık 1000 km yoldan geldiğimize fazlasıyla değecek bir organizasyondu. Gelen takımların kalitesi sevindiriciydi. Sporcularımızın sayısız kazanım elde etmesine ortam hazırladığı için IDS Camp ailesine teşekkür ederiz. Ahmet Özaksoy IDS Camp Basketball Başhakemi IDS Camp ta hakem olarak görev almak çok keyifliydi. Gerek antrenörlerin iyi niyeti gerekse birbirinden farklı sporcularla her sporcunun yeteneğini görmek becerilerini izlemek harika bir duyguydu.

20 International Dream Summer Camp İletişim Bilgileri facebook.com/idscamp instagram.com/idscamp

TAKIM RUHU VOLEYBOL TURNUVASI

TAKIM RUHU VOLEYBOL TURNUVASI TAKIM RUHU VOLEYBOL TURNUVASI TURNUVAYA KATILMAK İÇİN TAKIM OLMAN YETERLİ 29 OCAK - 3 ŞUBAT 2017 www.apsportif.com TEAM SPIRIT OF VOLLEYBALL TOURNAMENT JUST BE THE TEAM TO PARTICIPATE IN TOURNAMENT! VOLEYBOL

Detaylı

Yaz Kampı Organizasyonlarınız ve Sezon Hazırlık Kamplarınız İçin Kaliteli Çözümler

Yaz Kampı Organizasyonlarınız ve Sezon Hazırlık Kamplarınız İçin Kaliteli Çözümler Yaz Kampı Organizasyonlarınız ve Sezon Hazırlık Kamplarınız İçin Kaliteli Çözümler Çocuklarımız eğitim öğretim yılı bittiğinde yorgunluklarını atabilecekleri ve eğlenebilecekleri yaz kamplarını iple çekmektedir.

Detaylı

Neden Kampnet Organizasyon?

Neden Kampnet Organizasyon? Neden Kampnet Organizasyon? Kampnet Organizasyon konusunda uzman ve tecrübeli kadrosu ile kamp organizasyonları konusunda hizmetler vermektedir. Organizasyonumuza ait spor salonu - kondisyon merkezimiz

Detaylı

ORGANİZASYON BİLGİLERİ:

ORGANİZASYON BİLGİLERİ: ORGANİZASYON BİLGİLERİ: SPORCU KONAKLAMALARI: 3 KİŞİLİK ODALARDA VE TEK KİŞİLİK STANDART YATAKLAR.ODALAR CLUP VE ANA BİNA BÖLÜMÜNDE OLACAKTIR. 20 KİŞİYE 1 FREE ANTRENÖR 40 KİŞİYE 2 FREE ANTRENÖR 50 KİŞİYE

Detaylı

2014 - KUŞADASI SPOR VE EĞLENCE KAMPI

2014 - KUŞADASI SPOR VE EĞLENCE KAMPI DENİZ, GÜNEŞ VE EĞLENCENİN TEK ADRESİ AVRUPANIN EN BÜYÜK AQUAPARKI VE EĞLENCE MERKEZİ KUŞADASI LONG BEACH AQUALAND RESORT OTEL SEVGİLİ SPORCUMUZ; KUŞADASI 2014 SPOR VE EĞLENCE KAMPINA SENİ DE BEKLİYORUZ!!!

Detaylı

12-16 HAZİRAN

12-16 HAZİRAN ALL STARS SPORTS CAMP 12-16 HAZİRAN 2017 www.allstarssportscamp.com ALL STARS SPORTS CAMP OTELE GİRİŞ VE KAMP PROGRAMI Otellerimize giriş saat 11.00 ile 14.00 arasında yapılacaktır. Katılımcılardan istenen

Detaylı

Koç Topluluğu Spor Kulübü Yaz Programları 2015

Koç Topluluğu Spor Kulübü Yaz Programları 2015 Koç Topluluğu Spor Kulübü Yaz Programları 2015 BURSA: Uludağ Yaz Kampı İSTANBUL: Bağlarbaşı Yaz Okulu Beykoz Summer City Camp Koç Topluluğu şirketlerinin katılımı ile kurulan, çalışanların yanı sıra çalışan

Detaylı

Tüm yılın yorgunluğunu üzerinizden atıp güzelce motive olacağınız yaz tatili gibisi var mı? Elbette yok.

Tüm yılın yorgunluğunu üzerinizden atıp güzelce motive olacağınız yaz tatili gibisi var mı? Elbette yok. Ucuz Tatilin Bir Yöntemi Olarak Erken Rezervasyon Posted: 16 Dec 2014 02:57 AM PST Tüm yılın yorgunluğunu üzerinizden atıp güzelce motive olacağınız yaz tatili gibisi var mı? Elbette yok. Yaz döneminde

Detaylı

2016 YAZ BASKETBOL TURNUVASI VE KAMPI

2016 YAZ BASKETBOL TURNUVASI VE KAMPI ORGANİZASYON BİLGİLERİ: ORGANİZASYONU ÜSKÜDAR BASKETBOL SPOR KULÜBÜ VE SSO SPORTİF ORGANİZASYONLAR ÜSTLENMEKTEDİR. SPORCU KONAKLAMALARI: 3 VE 4 KİŞİLİK ODALARDA VE TEK KİŞİLİK STANDART YATAKLAR 20 KİŞİYE

Detaylı

Neden İhtisas Organizasyon?

Neden İhtisas Organizasyon? Neden İhtisas Organizasyon? İhtisas Organizasyon konusunda uzman ve tecrübeli kadrosu ile kamp organizasyonları konusunda hizmetler vermektedir. Firmamiza ait spor salonu - atletizm sahası - kondisyon

Detaylı

w w w. k a h y a o t e l. c o m

w w w. k a h y a o t e l. c o m www.kahyaotel.com Elegant bir şehir oteliyiz Kahya Otel Ankara, Konforun ve şıklığın ön planda olduğu mimarisiyle, güleryüzlü hizmet anlayışıyla misafirlerin konforlu, kaliteli zamanlar geçirebilmesi

Detaylı

www.elaresort.com www.elavillas.com /elaresort +90 444 1 352 /elaresort

www.elaresort.com www.elavillas.com /elaresort +90 444 1 352 /elaresort +90 444 1 352 www.elaresort.com www.elavillas.com /elaresort /elaresort Zarafet ve kaliteyle zenginleşen kusursuz bir dünya... L U X U R I S M Luxurism, sadece bir kelime değil; mükemmelliğin heyecan

Detaylı

Lobi ve Resepsiyon / Lobby & Reception

Lobi ve Resepsiyon / Lobby & Reception Lobi ve Resepsiyon / Lobby & Reception Denize sıfır konumlanan Sahil Martı Otel, konforlu odaları ve deneyimli kadrosu ile 30 yıldan bu yana konuklarını ağırlıyor. Eşsiz kumsalı ve deniz manzarası ile

Detaylı

Pheri Yatçılık Turizm Ltd. Şti. www.pheriyatcilik.com

Pheri Yatçılık Turizm Ltd. Şti. www.pheriyatcilik.com Pheri Pheri Yatçılık Turizm Ltd. Şti. www.pheriyatcilik.com Marmara da ay ışığında dans Pheri Yatçılık adından sıkça söz ettirmiş ve dizayn ödülü almış tekneleriyle, İstanbul Boğaz'ının eşsiz güzelliğini

Detaylı

Türkiye'deki en iyi 10 elit otel. Otelpuan.com tarafından yazıldı Cumartesi, 01 Ağustos 2009 14:13

Türkiye'deki en iyi 10 elit otel. Otelpuan.com tarafından yazıldı Cumartesi, 01 Ağustos 2009 14:13 Türkiye'de tatilde seçici ve lüksü tercih edenler için mimarisinden konaklama seçeneklerine kadar ihtişamı yaşatan Elit Oteller de bulunuyor. Bu oteller, 24 saat boyunca yüksek kalitede, kusursuz hizmet

Detaylı

ZEYNEP GOLF RESORT Taşlıburun Mevkii, 07506 Belek - Antalya / Türkiye T. +90.242.725 41 80 F. +90.242.725 42 00. www.zeynepgolfresort.

ZEYNEP GOLF RESORT Taşlıburun Mevkii, 07506 Belek - Antalya / Türkiye T. +90.242.725 41 80 F. +90.242.725 42 00. www.zeynepgolfresort. ZEYNEP GOLF RESORT Taşlıburun Mevkii, 07506 Belek - Antalya / Türkiye T. +90.242.725 41 80 F. +90.242.725 42 00 www.zeynepgolfresort.com ZeynepGolf Resort Zeynep Golf Resort e hoşgeldiniz... Önce güneyin

Detaylı

2016 SPRING CUP. 08 Şubat 06 Mayıs

2016 SPRING CUP. 08 Şubat 06 Mayıs 2016 SPRING CUP 08 Şubat 06 Mayıs VİZYONUMUZ Ege Bölgesi içerisinde, Şirketler/Eğitim Kurumları/Holdingler/Bağımsız Takımlar dan oluşan Özel Basketbol Ligi olarak fair play olgusundan uzaklaşmadan, amatör

Detaylı

TED OKULLARI ULUDAĞ YAZ KAMPI Spor Sanat Doğa İngilizce Liderlik

TED OKULLARI ULUDAĞ YAZ KAMPI Spor Sanat Doğa İngilizce Liderlik TED OKULLARI ULUDAĞ YAZ KAMPI 2017 Spor Sanat Doğa İngilizce Liderlik TED OKULLARI ULUDAĞ YAZ KAMPI 2017 Bir kamp çok şey değiştirir! 38 farklı kampüste dünya standartlarında nitelikli eğitim programları

Detaylı

29 Ağustos Eylül 2018

29 Ağustos Eylül 2018 TÜRKİYE ÜNİVERSİTELER PLAJ VOLEYBOLU ŞAMPİYONASI 29 Ağustos 2018 01 Eylül 2018 ANKARA ÜNİVERSİTESİ DİDİM ULUSLARARASI GENÇLİK MERKEZİ Altınkum / Didim / Aydın Yeri ANKARA ÜNİVERSİTESİ Tarihi Uluslararası

Detaylı

7. BARSELONA. basketbol kupasi BARSELONA-İSPANYA KATEGORİLER ERKEKLER VE KADINLAR PROGRAM HAZİRAN U18 U16 U14 U12

7. BARSELONA. basketbol kupasi BARSELONA-İSPANYA KATEGORİLER ERKEKLER VE KADINLAR PROGRAM HAZİRAN U18 U16 U14 U12 7. BARSELONA basketbol kupasi 23.06-25.06.2017 BARSELONA-İSPANYA KATEGORİLER ERKEKLER VE KADINLAR Kategori Yaş Süre U18 U16 U14 U12 99-00 doğum 01-02 doğum 03-04 doğum 05-06 doğum PROGRAM 23-25 HAZİRAN

Detaylı

2013-2014 DÖNEMİ ETKİNLİKLERİ

2013-2014 DÖNEMİ ETKİNLİKLERİ 2013-2014 DÖNEMİ ETKİNLİKLERİ Farkındalık Kampı 3 Mayıs 2014 Kuşadası Arora Otel de ikincisini organize ettiğimiz bu etkinliğimizde her şeyin bir arada olduğu bir etkinlikti. Alanında uzman bir eğitmen

Detaylı

ORGANİZATÖR. Sportif Organizasyonlar dışında, Kurumsal markaların pek çok organizasyonuna imza atmaktadır.

ORGANİZATÖR. Sportif Organizasyonlar dışında, Kurumsal markaların pek çok organizasyonuna imza atmaktadır. ORGANİZATÖR Avrasya Lig bir Power BULLS SPORT organizasyonudur. Power BULLS SPORT markamız 18 yıldır, yılda 2 defa Antalya da düzenlediği Power Bulls Turnuvası ile onbinlerce sporcu ve yüzlerce kulübü

Detaylı

THE GREEN PARK KARTEPE SPOR KÖYÜ. Kartepe 5 Yıldızlı Kamp ve Turnuva Merkezi

THE GREEN PARK KARTEPE SPOR KÖYÜ. Kartepe 5 Yıldızlı Kamp ve Turnuva Merkezi THE GREEN PARK KARTEPE SPOR KÖYÜ Kartepe 5 Yıldızlı Kamp ve Turnuva Merkezi Muhteşem Samanlı Dağları nın zirvesinde yer alan, The Green Park Kartepe Resort & SPA, bir tarafta Sapanca Gölü diğer yanda İzmit

Detaylı

YAŞAR ÜNİVERSİTESİ ŞİRKETLER ARASI BASKETBOL LİGİ

YAŞAR ÜNİVERSİTESİ ŞİRKETLER ARASI BASKETBOL LİGİ YAŞAR ÜNİVERSİTESİ ŞİRKETLER ARASI BASKETBOL LİGİ Sayın Yetkili İzmir ve çevresinde düzenli bir şirketler ligi oluşturarak, şirket çalışanlarının takım ruhu oluşmasına katkı sağlamak, kurum içi iletişimi

Detaylı

LEB-İ DERYA BİR YAŞAM SİZİ BEKLİYOR... HAZIR MISINIZ?

LEB-İ DERYA BİR YAŞAM SİZİ BEKLİYOR... HAZIR MISINIZ? LEB-İ DERYA BİR YAŞAM SİZİ BEKLİYOR... HAZIR MISINIZ? 2+1 (122 m 2 ), 4+1 (253 m 2 ), 6+2 (375m 2 ) VE 8+2 (500 m 2 ) BAHÇELİ YA DA TERASLI, YATAY VİLLA KONSEPTLİ, YAZ KIŞ YAŞAMA UYGUN KEYİFLİ DAİRELER

Detaylı

28 Haziran -4 Temmuz 2010 KUŞADASI

28 Haziran -4 Temmuz 2010 KUŞADASI 28 Haziran -4 Temmuz 2010 KUŞADASI 3. ULUSLARARSI SERTİFİKALI İNGİLİZCE KONUŞMA KAMPI 28 Haziran -4 Temmuz 2010 -KUŞADASI İngilizce eğitimi için İngiltere ya da Amerika ya gitme imkanı olmayanlar için

Detaylı

7. BARSELONA. basketbol kupasi BARSELONA-İSPANYA KATEGORİLER ERKEKLER VE KADINLAR PROGRAM 30 HAZİRAN - 2 TEMMUZ U18 U16 U14 U12

7. BARSELONA. basketbol kupasi BARSELONA-İSPANYA KATEGORİLER ERKEKLER VE KADINLAR PROGRAM 30 HAZİRAN - 2 TEMMUZ U18 U16 U14 U12 7. BARSELONA basketbol kupasi 30.06-02.07.2017 BARSELONA-İSPANYA KATEGORİLER ERKEKLER VE KADINLAR Kategori Yaş Süre U18 U16 U14 U12 99-00 doğum 01-02 doğum 03-04 doğum 05-06 doğum PROGRAM 30 HAZİRAN -

Detaylı

Q-BREAKS SİZE TÜRKİYE DE FANTASTİK TATIL SEÇENEKLERI SUNUYOR!

Q-BREAKS SİZE TÜRKİYE DE FANTASTİK TATIL SEÇENEKLERI SUNUYOR! Q-BREAKS SİZE TÜRKİYE DE FANTASTİK TATIL SEÇENEKLERI SUNUYOR! Q-breaks in sunduğu bu fantastik tatil fırsatlarıyla yolunuz plajlara düs ecek! Tatilinizi Q-breaks ayrıcalığı ve enfes deniz kenarı konaklaması

Detaylı

www.avrasyatermal.com www.avrasyatermal.com 0850 811 84 34 Sizlerin Mutlu, Huzurlu ve Sağlıklı Olmanız İçin Sağlık, otel, devre mülk ve devre tatil olarak projelendirilen Avrasya Termal, Marmara nın

Detaylı

Aktivitem Catering ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi ve ISO 22000:2005 Gıda Güvenliği Sistemi standartlarına sahiptir.

Aktivitem Catering ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi ve ISO 22000:2005 Gıda Güvenliği Sistemi standartlarına sahiptir. HAKKIMIZDA Her türlü organizasyon ve davetlerin ikram servisi konusunda gerekli lezzet, kalite, estetik, hijyen, çabukluk yeteneği ile hizmet anlayışımızı Aktivitem Catering çatısı altında birleştirdik.

Detaylı

SENZA THE INN RESORT & SPA Tel: (242) 528 66 99 -- Fax: (242) 528 58 44 www.senzahotels.com Sayfa 1

SENZA THE INN RESORT & SPA Tel: (242) 528 66 99 -- Fax: (242) 528 58 44 www.senzahotels.com Sayfa 1 Senza The Inn Resort & Spa Hotel Hizmetleri Güzelliğin, ihtişamının, mavinin sonsuzluğuyla buluştuğu özgün mimarisiyle The Inn Resort Hotel, sizleri her anını keyifle geçireceğiniz muhteşem bir tatile

Detaylı

SERDİVAN Küçük Bir Cennet...

SERDİVAN Küçük Bir Cennet... SERDİVA Küçük Bir Cennet... SAKARYA I TEKTAŞI SERDİVA DA... 5 yıldızlı yaşam sizi bekliyor. Yeni yaşam trendi Serdivan Gölbaşı Konakları, tüm beklentilerinizin üzerine çıkmak için yükseliyor. Serdivan

Detaylı

parkresidencescadde.com

parkresidencescadde.com parkresidencescadde.com SİZE ÖZEL AYRICALIKLI BİR YAŞAM... Moderni, klasiği, özel hissetmeyi, hayatın merkezinde olmayı, kendini şımartmayı, modayı, sanatı, güneşi, gökyüzünü, ayrıcalıklı yaşamayı

Detaylı

SPA WI-FI Çocuk Dostu Otel Engelli Dostu Otel Balayı Oteli Denize Sıfır Konum. 8 adet açık yüzme havuzu, kapalı havuz ve çocuk havuzu bulunmaktadır.

SPA WI-FI Çocuk Dostu Otel Engelli Dostu Otel Balayı Oteli Denize Sıfır Konum. 8 adet açık yüzme havuzu, kapalı havuz ve çocuk havuzu bulunmaktadır. Otel Bilgisi Sherwood Breezes Resort Sherwood Breezes Resort; Lara Kundu mevkiinde denize sıfır konumda bulunmaktadır. Tesis, 499 odası ile misafirlerine konforlu hizmet sağlamaktadır. Tesis; ana restoran,

Detaylı

Çanakkale ye erişim için birçok seçenek mevcuttur. Havayolu, karayolu ve denizyolu ile Çanakkale ye erişim oldukça kolaydır.

Çanakkale ye erişim için birçok seçenek mevcuttur. Havayolu, karayolu ve denizyolu ile Çanakkale ye erişim oldukça kolaydır. Neden Çanakkale? Çanakkale Boğazının iki kıyısında yer alan, üstün tabiat güzellikleri yanında Türk tarihinde destanlar yazıldığı bir ilimizdir. Fiziki olarak ilin nerdeyse yarısı ormanlarla kaplıdır.

Detaylı

neler

neler www.broevent.com bizkimiz? Bro event ülkemizdeki en önemli spor organizasyonlarını planlayan ve yöneten, deneyimli kadrosu ile Türk sporunun gelişmesinde hizmet ederken sektöründe en yüksek müşteri hizmetleri

Detaylı

0850 888 85 01 info@bayiturlari.com Neden BayiTurlari.com? A Grubu Seyahat Acentası olan firmamız turizm sektöründe 50 yılı aşkın süredir on binlerce müşterimizi misafir, her misafirimizi üst düzeyde ağırlamaya

Detaylı

Neden Kampnet Organizasyon?

Neden Kampnet Organizasyon? Neden Kampnet Organizasyon? Kampnet Organizasyon konusunda uzman ve tecrübeli kadrosu ile kamp organizasyonları konusunda hizmetler vermektedir. Organizasyonumuza ait spor salonu - atletizm sahası - kondisyon

Detaylı

RIXOS SUNGATE 2017 YAZ SEZONUNDA DA MİSAFİRLERİNİ MUHTEŞEM YENİLİKLERLE KARŞILIYOR.

RIXOS SUNGATE 2017 YAZ SEZONUNDA DA MİSAFİRLERİNİ MUHTEŞEM YENİLİKLERLE KARŞILIYOR. RIXOS SUNGATE 2017 YAZ SEZONUNDA DA MİSAFİRLERİNİ MUHTEŞEM YENİLİKLERLE KARŞILIYOR. AREA OPEN AIR FITNESS Fit kalmanın verdiği mutluluk ve geniş alanda rahatça spor yapmanın keyfi bir araya geliyor. Son

Detaylı

Stillistanbul. Sabiha gökçen Hava Limanı. Neomarin AVM. Pendik Marina. Divan Otel. Modern istanbul un Kalbindeyiz

Stillistanbul. Sabiha gökçen Hava Limanı. Neomarin AVM. Pendik Marina. Divan Otel. Modern istanbul un Kalbindeyiz Stillistanbul Sabiha gökçen Hava Limanı Neomarin AVM Pendik Marina Divan Otel Modern istanbul un Kalbindeyiz Okan üniversitesi Via Port Alışveriş Merkezi istanbul Park F1 Pisti Koç Lisesi Teknopark Sabancı

Detaylı

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ 3.Sınıflar olarak Kayseri Bilim Merkezi ne düzenlediğimiz gezide Dünyamız ve Uzay, Maddenin Halleri gibi konularla ilgili bilgiler edindik. Eğlenceli ve keyifli vakit geçirdiğimiz

Detaylı

SAĞLIK KULÜBÜ. Pacific Wellness & Spa her gün saat 07:30-22:00 arası özel egzersiz hocaları ile hizmet vermektedir.

SAĞLIK KULÜBÜ. Pacific Wellness & Spa her gün saat 07:30-22:00 arası özel egzersiz hocaları ile hizmet vermektedir. LOKASYON Dünyanın en büyük otel zincirlerinden Inter Continental Hotels Group un bir üyesi olan Crowne Plaza Istanbul-Old City, tarihi yarımadanın merkezinde lüks hizmet veren 5 yıldızlı bir oteldir. Crowne

Detaylı

İstanbul Boğaz Turları

İstanbul Boğaz Turları İstanbul Boğaz Turları İstanbul'un ayrılmaz parçası boğazın mis gibi havasını içinize çekin, mavisiyle huzur bulun ve Boğaziçi'nin tarihine tanıklık edin. Sizi, İstanbul'u ve boğazı doyasıya yaşamaya davet

Detaylı

Otel Bilgisi. Limak Atlantis De Luxe Otel & Resort

Otel Bilgisi. Limak Atlantis De Luxe Otel & Resort Otel Bilgisi Limak Atlantis De Luxe Otel & Resort Palmiye ağaçları ile çevrili olan Limak Atlantis De Luxe Hotel & Resort deniz kenarında muhteşem bir konuma sahiptir. Otele adım attığınız ilk andan itibaren

Detaylı

TÜRÜ: FULL PANSİYON KONAKLAMALI AC MILAN FUTBOL OKULU+ İNGİLİZCE DİL KAMPI

TÜRÜ: FULL PANSİYON KONAKLAMALI AC MILAN FUTBOL OKULU+ İNGİLİZCE DİL KAMPI ETKİNLİK ADI: AC MILAN JUNIOR CAMP TÜRKİYE TÜRÜ: FULL PANSİYON KONAKLAMALI AC MILAN FUTBOL OKULU+ İNGİLİZCE DİL KAMPI LOKASYON: IM ACADEMY - FETHİYE KAMP DÖNEMLERİ: 1- I. Dönem : 11.08.2013 18.08.2013

Detaylı

ŞUBAT 2018 AYLIK BÜLTEN

ŞUBAT 2018 AYLIK BÜLTEN ŞUBAT 2018 AYLIK BÜLTEN 06.02.2018 BASKETBOL VE VOLEYBOL TAKIMLARI ALL STARS SPORTS CAMP TA 2018 sömestr tatilinde Kuşadası'nda düzenlenen kış kampına Ülkem Koleji basketbol ve voleybol takımları katıldı.

Detaylı

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ 3.Sınıflar olarak Kayseri Bilim Merkezi ne düzenlediğimiz gezide Dünyamız ve Uzay, Maddenin Halleri gibi konularla ilgili bilgiler edindik. Eğlenceli ve keyifli vakit geçirdiğimiz

Detaylı

Otel Bilgisi. Limak Atlantis De Luxe Otel & Resort

Otel Bilgisi. Limak Atlantis De Luxe Otel & Resort Otel Bilgisi Limak Atlantis De Luxe Otel & Resort Palmiye ağaçları ile çevrili olan Limak Atlantis De Luxe Hotel & Resort deniz kenarında muhteşem bir konuma sahiptir. Otele adım attığınız ilk andan itibaren

Detaylı

TESİS BİLGİLERİ Oda Özellikleri * STANDART ODA SUITE ODA

TESİS BİLGİLERİ Oda Özellikleri * STANDART ODA SUITE ODA GENEL BAKIŞ Değerli Misafirlerimiz, Grand Hotel Ontur eşsiz doğası,temiz denizi ve çevresi, muhteşem Sakız Adası manzarası ile Türkiye nin gözbebeği Çeşme yarımadasında kurulmuş modern otelciliğin tüm

Detaylı

NORMLARI SİZ BELİRLEDİNİZ

NORMLARI SİZ BELİRLEDİNİZ NORMLARI SİZ BELİRLEDİNİZ MSY Yapı olarak 12 yıl önce kurduğumuz hayallerin, attığımız adımların gururunu; ellinin üzerinde projemiz, bini aşkın konut satışımızla yaşıyoruz. Kaliteli ve modern yaşamı evlerimize,

Detaylı

www.asiyanyalincak.com Kuş yuvası sıcaklığında modern mimari Deniz esintisinin doğaya karıştığı yerdedir Aşiyan Yalıncak Güzel şehir Trabzon da hayat bulan proje Boztepe Grup İnşaat güvencesiyle kapılarını

Detaylı

SPEAKING CAMP www.youth-agenda.org

SPEAKING CAMP  www.youth-agenda.org SPEAKING CAMP 1-7 ŞUBAT İSTANBUL - ŞiLE - AĞVA www.youth-agenda.org 2. ULUSLARARSI İNGİLİZCE KONUŞMA KAMPI İSTANBUL ( ŞİLE-AĞVA 1-7 ŞUBAT ) İngilizce eğitimi için İngiltere ya da Amerika ya gitme imkanı

Detaylı

FURYA hakkında. geleceğinize DEĞECEK. Biz bu yola eşsiz olmak için çıktık

FURYA hakkında. geleceğinize DEĞECEK. Biz bu yola eşsiz olmak için çıktık FURYA hakkında Biz bu yola eşsiz olmak için çıktık İnsanların hayatına nasıl daha fazla dokunabiliriz düşüncesiyle, markamızı sevilen ve sayılan ulusal bir konuma getirmek için durmaksızın çalışıyoruz.

Detaylı

geleceğinize DEĞECEK

geleceğinize DEĞECEK geleceğinize DEĞECEK FURYA hakkında Biz bu yola eşsiz olmak için çıktık İnsanların hayatına nasıl daha fazla dokunabiliriz düşüncesiyle, markamızı sevilen ve sayılan ulusal bir konuma getirmek için durmaksızın

Detaylı

Mutlu Bir Yaşam İçin

Mutlu Bir Yaşam İçin Mutlu Bir Yaşam İçin Akıllı Yatırım Gayrimenkul yatırımcısının ilk kriteri, yaptığı yatırımın ne kadar zamanda kendisine geri döneceğidir. Bundan dolayı ; elini taşın altına daha fazla koyan inşaat firmalarının

Detaylı

+90 444 1 352 V İ L L A L A R V E S U İ T L E R

+90 444 1 352 V İ L L A L A R V E S U İ T L E R www.elaresort.com www.elavillas.com /elaresort +90 444 1 352 V İ L L A L A R V E S U İ T L E R /elaresort Zarafet ve kaliteyle zenginleşen kusursuz bir dünya... Mükemmellik üzerine kurulu yeni bir kavramla

Detaylı

Bodrum Sutopu Takımı, Başkan Kocadon u ziyaret etti

Bodrum Sutopu Takımı, Başkan Kocadon u ziyaret etti Bodrum Sutopu Takımı, Başkan Kocadon u ziyaret etti Türkiye Sutopu Federasyonu na bağlı Bodrum Yarımada Su Sporları Kulübü sporcuları, elde ettikleri başarının ardından Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon

Detaylı

www.didimegeyildizi.com +90 256 813 17 18

www.didimegeyildizi.com +90 256 813 17 18 www.didimegeyildizi.com +90 256 813 17 18 www.didimegeyildizi.com +90 256 813 17 18 Tarihin, kültürün ve doğanın destansı aşkı; Türkiye Büyük bir aşkın adıdır Türkiye. Tarihiyle, kültürüyle, insanlarıyla,

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 3 ( 02 Kasım 16 Kasım 2015 ) Sayfa 1 ATLETİZM 06 Kasım Cuma günü, Enka Okulları 12. Cumhuriyet Koşusu nu gerçekleştirdik. 4. ve 5. sınıf öğrencilerinden 134 öğrencinin katıldığı yarışımız zevkli

Detaylı

BODRUM BASKET KIRÇİÇEKLERİ SEZONA, MERHABA DEDİ

BODRUM BASKET KIRÇİÇEKLERİ SEZONA, MERHABA DEDİ BODRUM BASKET KIRÇİÇEKLERİ SEZONA, MERHABA DEDİ Kırçiçeği Bodrum Basket takımı ve yöneticileri, Kırçiçeği Konacık restoranında basınla buluştu Kurulduğu ilk yılında şampiyon olarak Türkiye Kadınlar Basketbol

Detaylı

maksimum konfor, maksimum deneyim...

maksimum konfor, maksimum deneyim... maksimum konfor, maksimum deneyim... maksimum konfor, maksimum deneyim... maksimum konfor, maksimum deneyim... Genel Bilgi Koşulsuz misafir memnuniyetinin ve hizmet kalitesinin başarıyı getirdiğine inanan

Detaylı

Haftalı NİSAN Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun!

Haftalı NİSAN Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun! K A Y I O K U L L A R I Haftalı 17-21 NİSAN 2017 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun! 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı coşkuyla kutladık. Yarının aydınlık geleceği olan

Detaylı

www.folkarthillscesme.com www.folkart.com.tr

www.folkarthillscesme.com www.folkart.com.tr www.folkarthillscesme.com www.folkart.com.tr DENİZE AÇILAN KAPI Ege nin gözbebeği Çeşme de maviyle yeşili birbirinden ayırmadık, Çeşme ye yakışan bir hayat tasarladık. ÇEŞME MARİNA PAŞALİMANI KOYU ILICA

Detaylı

The Marmara Collection otellerinde kusursuz bir düğünle "Evet" demek...

The Marmara Collection otellerinde kusursuz bir düğünle Evet demek... The Marmara Collection otellerinde kusursuz bir düğünle "Evet" demek... Hayalinizdeki düğün ister bir kır düğünü olsun, ister ihtişamlı bir balo... The Marmara Collection, en mutlu gününüzü benzersiz

Detaylı

BÜYÜYEN TÜRKİYE NİN GÜÇLÜ PROJELERİNDE MAKYOL İMZASI VAR!

BÜYÜYEN TÜRKİYE NİN GÜÇLÜ PROJELERİNDE MAKYOL İMZASI VAR! BÜYÜYEN TÜRKİYE NİN GÜÇLÜ PROJELERİNDE MAKYOL İMZASI VAR! Makyol olarak; hayata geçirdiğimiz dev projeler ile Türkiye'nin lider konumdaki taahhüt şirketleri arasında yer almaktayız. Yapımında uzmanlaştığımız

Detaylı

YAZ SPOR OKULU 2015. 15 HAZiRAN - 15 TEMMUZ SINIRSIZ SPOR VE EĞLENCEYE DAVETLİSİNİZ!

YAZ SPOR OKULU 2015. 15 HAZiRAN - 15 TEMMUZ SINIRSIZ SPOR VE EĞLENCEYE DAVETLİSİNİZ! YAZ SPOR OKULU 2015 15 HAZiRAN - 15 TEMMUZ SINIRSIZ SPOR VE EĞLENCEYE DAVETLİSİNİZ! Cent Koleji Yaz Spor Okulu Okulumuz Tarabya da 21.000 m2 lik eğitim yerleşkesinde, 1991 y l ndan itibaren, yüce Atatürk

Detaylı

Otel Bilgisi. Limak Arcadia Golf Resort Otel

Otel Bilgisi. Limak Arcadia Golf Resort Otel Otel Bilgisi Limak Arcadia Golf Resort Otel Etkileyici bir Akdeniz manzarasına karşı, plajın hemen yanında yer alan Limak Arcadia Golf Resort, etkileyici mimarisi ile palmiye ağaçları arasında görkemli

Detaylı

www.europorganizasyon.com

www.europorganizasyon.com Spor, Eğitim & Kültür Organizasyonları Spor Festivalleri Europ Organizasyon; 2016 yılı sezonunda farklı etkinliklere ve organizasyonlara imza atmaya devam edecektir. 2016 yılı faaliyetlerimizden bir bölümünü

Detaylı

Sosyal Etkinlikler Çalışma Grubu Yürütme Kurulu Üyeleri: Cengiz Güray (Başkan), Zafer Vergili, Kemal Nalçacı, Adnan Yılmaz, Gülçin Bozkurt,

Sosyal Etkinlikler Çalışma Grubu Yürütme Kurulu Üyeleri: Cengiz Güray (Başkan), Zafer Vergili, Kemal Nalçacı, Adnan Yılmaz, Gülçin Bozkurt, Sosyal Etkinlikler Çalışma Grubu Yürütme Kurulu Üyeleri: Cengiz Güray (Başkan), Zafer Vergili, Kemal Nalçacı, Adnan Yılmaz, Gülçin Bozkurt, Burak Özgür, Burçak Göncüler, Aşkın Keleş, Celal Gökbel Tuğbay

Detaylı

TANITIM. Konum: Havalimanı: Kasaba / köy: PlaJ: Restoranlar: Alışveriş alanı: 9 km 1 km 250 m 1 km 1 km

TANITIM. Konum: Havalimanı: Kasaba / köy: PlaJ: Restoranlar: Alışveriş alanı: 9 km 1 km 250 m 1 km 1 km LABRANDA GÜLLÜK PRINCESS ADDRESS: Gulluk Mah. Camlik Cad. No: 15 48670 Milas / Mugla TURKEY Tel: +90 2525222911 E-mail: info.gulluk@labranda.com LABRANDA Kategori: konfor Resmi Kategori: **** TANITIM LABRANDA

Detaylı

Silivri. Kalite, tecrübe, yenilik... Yaşam boyu mutluluk

Silivri. Kalite, tecrübe, yenilik... Yaşam boyu mutluluk Silivri Kalite, tecrübe, yenilik... Yaşam boyu mutluluk Yapı sektöründeki teknolojik yenilikleri ve gelişmeleri takip eden Yazıcı Yapı, çevreye saygılı, modern mimariyi temsil eden özgün yapılar tasarlamak

Detaylı

Bornova Belediye Başkanı Atilla Olgun, Bornova'nın sporda birçok ilke imza atan, değerli bir. PTT Kadınlar Türkiye Kupası Basın Toplantısı Yapıldı!

Bornova Belediye Başkanı Atilla Olgun, Bornova'nın sporda birçok ilke imza atan, değerli bir. PTT Kadınlar Türkiye Kupası Basın Toplantısı Yapıldı! 1-4 Mart tarihleri arasında, İzmir'in ev sahipliğinde düzenlenecek PTT Kadınlar Türkiye Kupası'nın basın toplantısı, Bornova Atatürk Spor Salonu'nda yapıldı. 1-4 Mart tarihleri arasında, İzmir'in ev sahipliğinde

Detaylı

ANKARA ÖZEL TEVFİK FİKRET LİSESİ CUMHURİYET KUPASI V. SPOR ŞENLİĞİ

ANKARA ÖZEL TEVFİK FİKRET LİSESİ CUMHURİYET KUPASI V. SPOR ŞENLİĞİ ANKARA ÖZEL TEVFİK FİKRET LİSESİ CUMHURİYET KUPASI V. SPOR ŞENLİĞİ 1 ANKARA 2017 2 Cumhuriyeti yaşatma, dostluğu, paylaşımı arttırma ve birlikte güzel zaman geçirme amacıyla gerçekleştireceğimiz şenliğimize

Detaylı

TURUNÇ Ege ve Akdeniz in kucaklaştığı noktada özel bir koy olan Turunç Mavi bayraklı plajı, pırıl pırıl kumsalı, masmavi denizi ile cennetten bir

TURUNÇ Ege ve Akdeniz in kucaklaştığı noktada özel bir koy olan Turunç Mavi bayraklı plajı, pırıl pırıl kumsalı, masmavi denizi ile cennetten bir TURUNÇ Ege ve Akdeniz in kucaklaştığı noktada özel bir koy olan Turunç Mavi bayraklı plajı, pırıl pırıl kumsalı, masmavi denizi ile cennetten bir köşe Çam ağaçlarıyla çevrelenmiş dağ yollarında, kıvrılarak

Detaylı

ANKARA ÖZEL TEVFİK FİKRET LİSESİ CUMHURİYET KUPASI V. SPOR ŞENLİĞİ

ANKARA ÖZEL TEVFİK FİKRET LİSESİ CUMHURİYET KUPASI V. SPOR ŞENLİĞİ ANKARA ÖZEL TEVFİK FİKRET LİSESİ CUMHURİYET KUPASI V. SPOR ŞENLİĞİ ANKARA 2017 Cumhuriyeti yaşatma, dostluğu, paylaşımı arttırma ve birlikte güzel zaman geçirme amacıyla gerçekleştireceğimiz şenliğimize

Detaylı

PHUKET EĞLENCE & DİNLENCE & DENİZ GÜNEŞ KUM HER GÜN HAREKET İMKANI

PHUKET EĞLENCE & DİNLENCE & DENİZ GÜNEŞ KUM HER GÜN HAREKET İMKANI PHUKET EĞLENCE & DİNLENCE & DENİZ GÜNEŞ KUM HER GÜN HAREKET İMKANI 1.Gün : İstanbul Phuket Tayland a bağlı Phuket adası sizlere çok yönlü bir tatilin fırsatlarını sunan eğlenceli bir ada Her sokağı hareketli,

Detaylı

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜMÜ REKTÖRLÜK KUPASI FAKÜLTELER ARASI ÖĞRENCİ TURNUVALARI GENEL KURALLARI

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜMÜ REKTÖRLÜK KUPASI FAKÜLTELER ARASI ÖĞRENCİ TURNUVALARI GENEL KURALLARI FAKÜLTELER ARASI ÖĞRENCİ TURNUVALARI GENEL KURALLARI. Turnuvanın yürütülmesinden Beden Eğitimi Bölümü sorumludur. Her türlü olay karşısında Beden Eğitimi Bölümü tarafından alınan kararlar uygulanacaktır..

Detaylı

OLİMPA PARK PLUS TA. 488 23 61 www.olimpapark.com. plus 0212

OLİMPA PARK PLUS TA. 488 23 61 www.olimpapark.com. plus 0212 Başakşehir in gözdesi Olimpa Park ın zengin sosyal olanaklarla donatılmış yeni etabı Olimpa Park Plus, Başakşehir in ünlü mimarı Fuzul Yapı güvencesiyle Kat Kat Yaşam, Kat Kat Kazanç sunuyor. OLİMPA PARK

Detaylı

Tusan Beach Resort BAYRAKLIDEDE MAH., S/N - 09400 - KUSADASI / AYDIN, Kusadasi, Kusadasi

Tusan Beach Resort BAYRAKLIDEDE MAH., S/N - 09400 - KUSADASI / AYDIN, Kusadasi, Kusadasi Tusan Beach Resort BAYRAKLIDEDE MAH., S/N - 09400 - KUSADASI / AYDIN, Kusadasi, Kusadasi 300 m uzunluğundaki Mavi Bayrak'lı bir kumsalda kurulu olan Tusan Beach Resort, Ege Denizi'nin ışıltılı sularına

Detaylı

La Blanche Turgutreis merkezinde, Bodrum a 18 km Milas hava alanına 50 km mesafededir.

La Blanche Turgutreis merkezinde, Bodrum a 18 km Milas hava alanına 50 km mesafededir. KATEGORİ: 5 Yıldızlı bir oteldir.( ULTRA ALL INCLUSIVE ) ADRES: Bahçelievler Cad.No 119 Turgutreis / TELEFON : +90 252 /3820000 FAX:+90 252/3820101 WEB SİTESİ:www.lablanchehotel.com E.MAİL: info@lablanchehotel.com

Detaylı

ANKARA ÖZEL TEVFİK FİKRET LİSESİ CUMHURİYET KUPASI VI. SPOR ŞENLİĞİ

ANKARA ÖZEL TEVFİK FİKRET LİSESİ CUMHURİYET KUPASI VI. SPOR ŞENLİĞİ ANKARA ÖZEL TEVFİK FİKRET LİSESİ CUMHURİYET KUPASI VI. SPOR ŞENLİĞİ 1 ANKARA 2018 Cumhuriyeti yaşatma, dostluğu, paylaşımı arttırma ve birlikte güzel zaman geçirme amacıyla gerçekleştireceğimiz şenliğimize

Detaylı

HOLLANDALI ENGELLİ FUTBOLCULAR BODRUM DA DOSTLUK MAÇI YAPTI

HOLLANDALI ENGELLİ FUTBOLCULAR BODRUM DA DOSTLUK MAÇI YAPTI HOLLANDALI ENGELLİ FUTBOLCULAR BODRUM DA DOSTLUK MAÇI YAPTI Engelli futbolcular ın dostluk maçı Bodrum da, Hollanda dan gelen zihinsel engelli futbolcular takımı ile Dalaman, Ortaca Bölgesi Engelliler

Detaylı

2015 FACTSHEET 01/05/2015-31/10/2015

2015 FACTSHEET 01/05/2015-31/10/2015 2015 FACTSHEET 01/05/2015-31/10/2015 Kuşadası tarihi yerleri, doğal güzellikleri ve gece hayatı ile Ege nin en gözde tatil beldelerinden bir tanesi... İzmir Adnan Menderes Havaalanına 75 Km, Efes e 18

Detaylı

CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW

CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW Okul Öncesi öğrencilerimiz, velileriyle birlikte tasarladıkları birbirinden çılgın giysileri sergiledikleri defilede hem çok eğlendiler hem de öğrendikleri İngilizce yapıları

Detaylı

SPOR YÖNETİMİNDE ÇALIŞMA ALANLARI (TÜRKİYE VE DÜNYA DA) H.SUNAY A.Ü.SBF

SPOR YÖNETİMİNDE ÇALIŞMA ALANLARI (TÜRKİYE VE DÜNYA DA) H.SUNAY A.Ü.SBF SPOR YÖNETİMİNDE ÇALIŞMA ALANLARI (TÜRKİYE VE DÜNYA DA) H.SUNAY A.Ü.SBF Spor Yönetim Bilimleri Alanına Olan İhtiyaç (1) 1. Günümüzde Sportif hizmetlerdeki değişme ve gelişmeler 2. Başta Futbol, Basketbol

Detaylı

st. susanna 10. basketbol kupasi BARSELONA-İSPANYA KATEGORİLER ERKEKLER VE KADINLAR PROGRAM TEMMUZ Senior U18 U16 U14 U12

st. susanna 10. basketbol kupasi BARSELONA-İSPANYA KATEGORİLER ERKEKLER VE KADINLAR PROGRAM TEMMUZ Senior U18 U16 U14 U12 st. susanna 10. basketbol kupasi 01.07-05.07.2017 BARSELONA-İSPANYA KATEGORİLER ERKEKLER VE KADINLAR Kategori Senior U18 U16 U14 U12 Yaş Yaş Sınırı Yok 99-00 doğum 01-02 doğum 03-04 doğum 05-06 doğum Süre

Detaylı

HEYBELİADA SU SPORLARI KULÜBÜ SPONSORLUK DOSYASI

HEYBELİADA SU SPORLARI KULÜBÜ SPONSORLUK DOSYASI HEYBELİADA SU SPORLARI KULÜBÜ SPONSORLUK DOSYASI HEYBELİADA SU SPORLARI KULÜBÜ 1984 yılında Heybeliada Değirmenburnu mevkiinde kurulan Heybeliada Su Sporları Kulübü, Türkiye nin önde gelen su sporları

Detaylı

ULUSLARARASI FOLKLOR KORO&ORKESTRA FESTİVALİ NEA KALİKRATİA- SELANİK, YUNANİSTAN

ULUSLARARASI FOLKLOR KORO&ORKESTRA FESTİVALİ NEA KALİKRATİA- SELANİK, YUNANİSTAN MEDITERANIAN ORGANIZATION Adres: Balkanska 14, 11000 Beograd PIB: 107929227 Kayıt numarası.20899026 Lisans numarası: 37/2013 Tel: +381114076490 e-mail: mediteranian.folklor.festival@gmail.com www.mediteranian-folklore-festivals.org

Detaylı

TÜRKİYE GOLF FEDERASYONU 2009-2010 YILLARI FAALİYET RAPORU

TÜRKİYE GOLF FEDERASYONU 2009-2010 YILLARI FAALİYET RAPORU TÜRKİYE GOLF FEDERASYONU 2009-2010 YILLARI FAALİYET RAPORU Türkiye Golf Federasyonu nun 2009-10 yılları faaliyet raporu aşağıda bilgilerinize sunulmuştur. ULUSAL SPORTİF FAALİYETLER 2009 Yılı Faaliyetleri

Detaylı

YATIRIMLARI BÜLTENİ. Grup ve Şirketlerin Yatırım Planları 7S A Y I. Araştırma ve Tasarım

YATIRIMLARI BÜLTENİ. Grup ve Şirketlerin Yatırım Planları 7S A Y I. Araştırma ve Tasarım T U R İ Z M YATIRIMLARI BÜLTENİ Grup ve Şirketlerin Yatırım Planları 7S A Y I Araştırma ve Tasarım erol KaRaBuLuT PROJELER Tavros Yatırım Holding Rixos Hotels Hilton-Ever Grup Ünal Aysal Tatlıses Otel

Detaylı

BAYRAM DA TERCİH BODRUM VE ROMA. KOCADON: HAZIRIZ

BAYRAM DA TERCİH BODRUM VE ROMA. KOCADON: HAZIRIZ BAYRAM DA TERCİH BODRUM VE ROMA. KOCADON: HAZIRIZ Bayram tatili için tatilciler yurt içinde Bodrum u, yurt dışında Roma yı tercih ediyor Ramazan Bayramı nın hafta içine denk gelmesi ve çalışanların yıllık

Detaylı

Bodrum da Şenlik gibi golf turnuvası

Bodrum da Şenlik gibi golf turnuvası Bodrum da Şenlik gibi golf turnuvası Bodrum Golf ve Tenis Kulübü tarafından düzenlenen Ulusal egemenlik ve Çocuk Tenis Turnuvası, çok renkli görüntülere sahne oldu. Turnuvaya 60 çocuk katıldı. Bodrum Golf

Detaylı

www.powerbullsorganizasyon.com

www.powerbullsorganizasyon.com 2014 TURNUVA FİKSTÜRÜ 1.HAFTA SÜPER MİNİK KATEGORİSİ MİNİKLER KATEGORİSİ 1 ÇEVRE KOLEJİ SPOR KULÜBÜ 1 ANTALYA KOLEJİ ( A ) 2 ANTALYA KOLEJİ 2 TUZLA MERCAN SPOR KULÜBÜ 3 KADIKÖY GENÇLİK SPOR KULÜBÜ 3 ÇEVRE

Detaylı

Yenİlİkçİ. UZMAN. Başarılı. SAHINİnvest

Yenİlİkçİ. UZMAN. Başarılı. SAHINİnvest Yenİlİkçİ. UZMAN. Başarılı SAHINİnvest 02 03 Siriustown Antalya Kundu da Sİrİustown la Yaşamın Keyfİne Varın! Doğa, kültür ve tarih kokan Antalya da Siriustown Residence ile sunulan kaliteli yaşam ayrıcalıkları

Detaylı

İkinci Baharınızda; 2 katlı evinizde, huzur içinde yaşamanız için, size çok özel fırsatlar sunuyoruz. Gelin; sevdiklerinizle birlikte, İstanbul un

İkinci Baharınızda; 2 katlı evinizde, huzur içinde yaşamanız için, size çok özel fırsatlar sunuyoruz. Gelin; sevdiklerinizle birlikte, İstanbul un İkinci Baharınızda; 2 katlı evinizde, huzur içinde yaşamanız için, size çok özel fırsatlar sunuyoruz. Gelin; sevdiklerinizle birlikte, İstanbul un hengamesinden uzak ama yine İstanbul un içinde bir yaşam

Detaylı

YAZ SPOR OKULU HAZiRAN - 13 TEMMUZ SINIRSIZ SPOR VE EĞLENCEYE DAVETLİSİNİZ! 15 HAZiRAN BAYRAM TATiLi

YAZ SPOR OKULU HAZiRAN - 13 TEMMUZ SINIRSIZ SPOR VE EĞLENCEYE DAVETLİSİNİZ! 15 HAZiRAN BAYRAM TATiLi YAZ SPOR OKULU 2018 11 HAZiRAN - 13 TEMMUZ * 15 HAZiRAN BAYRAM TATiLi SINIRSIZ SPOR VE EĞLENCEYE DAVETLİSİNİZ! Cent Koleji Yaz Spor Okulu Okulumuz Tarabya da 21.000 m 2 lik eğitim yerleşkesinde, 1991

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 11 ( 17 Nisan 02 Mayıs 2017 ) Sayfa 1 GENEL 18 Nisan Salı günü ilkokul ve ortaokul öğrencilerimizin katılımı ile Bayan Voleybol A Milli Takım Pasörü Naz Aydemir Akyol u konuk ettik. İbrahim

Detaylı

Denize Sıfır Konum Denizi Sığ Otel Özel Plaj SPA Oteli Su Kaydıraklı Otel Balayı Oteli - Çocuk Dostu Otel - Aile Oteli - Genç Dostu Otel

Denize Sıfır Konum Denizi Sığ Otel Özel Plaj SPA Oteli Su Kaydıraklı Otel Balayı Oteli - Çocuk Dostu Otel - Aile Oteli - Genç Dostu Otel Sherwood Club Kemer Denize sıfır konumlanmış ve ormanların içinde bulunan Sherwood Club Kemer, doğası ile size cennetin kapıları açıyor, dilerseniz arkadaşlarınızla tesisin geniş voleybol, tenis sahalarında

Detaylı

www.egirdiruygulamaoteli.com Sayfa 1

www.egirdiruygulamaoteli.com Sayfa 1 Otelimiz kendine özgü atmosferiyle okulumuzda verilen kaliteli eğitimin sonucunda oluşan ürünü, siz saygıdeğer misafirlerimize öğrencilerimiz aracılığı ile sunmaktan mutluluk duymaktayız. www.egirdiruygulamaoteli.com

Detaylı

Esenyurt un Parlayan Güneşi

Esenyurt un Parlayan Güneşi Esenyurt un Parlayan Güneşi Esenyurt un Parlayan Güneşi TEKNİK ÖZELLİKLERİ Esenyurt un Parlayan Güneşi Turgutreis Group tarafından inşa edilen Esila KENT, 17.000 m² üzerine konumlandırılmış 6 blok 407

Detaylı