CİLT BESLENMESİ: 7 7 GÜNDE ETKİ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "CİLT BESLENMESİ: 7 7 GÜNDE ETKİ"

Transkript

1 ÜRÜN EĞİTİMİ 7 günde daha parlak, pürüzsüz ve genç görünümlü bir cilde sahip olmanıza yardımcı cilt bakım ürünleri* ETKİLİ CİLT BESLENMESİ: 7 GÜNDE ETKİ İçeriğinde 15 in üzerinde vitamin ve bitkisel içerik yer alan klinik olarak test edilmiş cilt bakım ürünlerimiz, günlük cilt bakımında en iyi sonuçları elde edebilmeniz için geliştirilmiştir. * Bu sonuçlar; Çizgi Azaltıcı Serum, Besleyici Gece Kremi, Parlaklık Veren Günlük Nemlendirici, Koruyucu Etkili Nemlendirici SPF 30, Nemlendirici Göz Kremi ve Sıkılaştırıcı Göz Jeli için geçerlidir. Klinik araştırmalar sonucunda, ürünlerimizin istenilen etkilerini standartlarına uygun bir kullanımla 7 gün içerisinde göstermeye başlayabilecekleri test edilmiştir. Bu ürünler, arzu ettiğiniz görünüme kavuşmanızda size yardımcı olmak için üretilmiştir. Bu ürünlerin, herhangi bir kalıcı, iyileştirici veya tedavi edici etkisi bulunmamaktadır.

2 ÜRÜN EĞİTİMİ İÇERİĞİ 1. Ürün Felsefesi 2. 7 Günde Etki 3. Ürün Özellikleri 4. Klinik Sonuçlar 5. Herbalife Deneyimi 6. Cilt Bakım Düzeni 7. Ürünler 8. Ürün Setleri 9. Yenilikler - Farklılıklar - Gelişmeler 10. Pazarlama Materyalleri ve İş Araçları

3 1. ÜRÜN FELSEFESİ FELSEFE Beslenmede uzman Herbalife, sizlere cildinizi besleyecek uzman cilt bakım ürünleri sunuyor. İçeriğinde 15 in üzerinde vitamin ve bitkisel içerik yer alan cilt bakım ürünlerimiz, günlük cilt bakımında en iyi sonuçları elde edebilmeniz için tasarlanmıştır.

4 1. ÜRÜN FELSEFESİ FORMÜL Cildinizin görünümünü, B3 vitamini, C ve E vitaminleri, Aloe Vera ve diğer bitkisel içeriklerin eşsiz birleşimiyle güçlendirin. Herbalife SKIN Serisi, sülfat* ve ilave paraben içermeyen ürünleri de bulundurmaktadır ve bütün ürünlerimiz dermatolojik olarak test edilmiştir. * Sülfat içermeyen ürünler; Aloe Özlü Rahatlatıcı Yüz Temizleme Jeli, Narenciye Özlü Parlatıcı Yüz Temizleme Jeli ve Kırmızı Meyve Özlü Peeling.

5 1. ÜRÜN FELSEFESİ HİSSET Zengin kıvamıyla kendinizi şımartın; yumuşacık dokusuyla rahatlayın. Işıltılı yağlardan ve tazelik veren kokulardan ilham alın.

6 1. ÜRÜN FELSEFESİ HIZLI SONUÇLAR Klinik olarak test edilmiş ürünlerimiz günlük cilt bakımınızda sizleri en iyi şekilde desteklerken, daha yumuşak, pürüzsüz, parlak görünmenize ve kırışıklık görünümünün azalmasına yardımcı olur.

7 2. 7 GÜNDE ETKİ* Klinik olarak test edilmiş ürünlerimiz etkin sonuçlar elde etmenize yardımcı olur. 7 günde, cildinizin görünümündeki yumuşaklığın, pürüzsüzlüğün, aydınlanmanın, ışıltının ve parlaklığın dikkat çekici şekilde ilerlemesine yardımcı olur.** 7 günde, kırışıklık ve çizgi görünümünün azalmasına yardımcı olur.*** * Bu sonuçlar; Çizgi Azaltıcı Serum, Besleyici Gece Kremi, Parlaklık Veren Günlük Nemlendirici, Koruyucu Etkili Nemlendirici SPF 30, Nemlendirici Göz Kremi ve Sıkılaştırıcı Göz Jeli için geçerlidir. Klinik araştırmalar sonucunda, ürünlerimizin istenilen etkilerini standartlarına uygun bir kullanımla 7 gün içerisinde göstermeye başlayabilecekleri test edilmiştir. Bu ürünler, arzu ettiğiniz görünüme kavuşmanızda size yardımcı olmak için üretilmiştir. Bu ürünlerin, herhangi bir kalıcı, iyileştirici veya tedavi edici etkisi bulunmamaktadır. ** 2, 4 ve 7 günlük süreçlerle 30 denek üzerinde pürüzsüzlük, yumuşaklık, aydınlanma, ışıltı ve parlaklık için uzmanlar tarafından gözlemlenerek test edilmiştir. *** 0, 7 ve 42 günlük süreçlerle 30 denek üzerinde cilt sertliği Visioscan tarafından test edilmiştir.

8 3. ÜRÜN ÖZELLİKLERİ 15 in üzerinde vitamin ve bitkisel içerik Dermatolojik olarak test edilmiştir Göz ürünleri oftalmolojik olarak test edilmiştir. Sülfat içermez Hem kadın hem de erkeklerin kullanımı için uygundur Ürünlerin çoğu tüm cilt tiplerine uygundur İlave paraben içermez

9 4. KLİNİK SONUÇLAR Klinik Çalışma Nedir? İki çeşit klinik çalışma vardır: güvenlik amaçlı klinik çalışmalar ve performans değerlendirmesi amaçlı klinik çalışmalar. Güvenlik Amaçlı Klinik Çalışmalar, ürünlerin olası olumsuz reaksiyonlarını araştırmak için yürütülen ürün araştırma ve geliştirme işlemidir. Örneğin SKIN ürünleri için; dermatolojik olarak test edilmiştir, klinik olarak kanıtlanmıştır, cilde zarar vermez, cilt üzerinde kullanıma uygundur gibi iddiaları destekleyen HRIPT testleri gerçekleştirilmiştir. Performans Değerlendirmesi Amaçlı Klinik Çalışmalar, reklamlardaki, tanıtımlardaki ve ürün ambalajlarındaki iddiaları doğrulamak için ürünlerin kullanım amacını test etmek için yürütülen, ürün araştırma ve geliştirme çalışmalarıdır.

10 4. KLİNİK SONUÇLAR Klinik olarak test edilmiş ürünlerimiz günlük cilt bakımınızda sizleri en iyi şekilde destekler: Aşağıdaki ürünlerin kullanımı, yalnızca 7 günde, ciltteki yumuşaklık, pürüzsüzlük, ışıltı, aydınlanma ve parlaklığının gelişimine yardımcı olur: * Çizgi Azaltıcı Serum Parlaklık Veren Günlük Nemlendirici Koruyucu Etkili Nemlendirici SPF 30 Besleyici Gece Kremi Nemlendirici Göz Kremi Sıkılaştırıcı Göz Jeli Aşağıdaki ürünlerin kullanımı, yalnızca 7 günde çizgilerin ve kırışıklıkların görünümünde azalmaya yardımcı olur : Nemlendirici Göz Kremi Çizgi Azaltıcı Serum Parlaklık Veren Günlük Nemlendirici Koruyucu Etkili Nemlendirici SPF 30 Besleyici Gece Kremi Sıkılaştırıcı Göz Jeli 7 Günde Etki* * 2, 4 ve 7 günlük süreçlerle denekler üzerinde pürüzsüzlük, yumuşaklık, aydınlanma, ışıltı ve parlaklık için uzmanlar tarafından gözlemlenerek test edilmiştir. 0, 7 ve 42 günlük süreçlerle cilt sertliği denekler üzerinde Visioscan ve Reverse Photo Engineering tarafından test edilmiştir.

11 4. KLİNİK SONUÇLAR Ürün Kullanımı ile İlgili Klinik Bulgular Klinik olarak test edilmiş ürünlerimiz etkin sonuçlar elde etmenize yardımcı olur. Klinik araştırmalar sonucunda, ürünlerimizin istenilen etkilerini standartlarına uygun bir kullanımla 7 gün içerisinde göstermeye başlayabilecekleri test edilmiştir.* 7 günde cildinizin görünümündeki yumuşaklığın, pürüzsüzlüğün, aydınlanmanın, ışıltının ve parlaklığın dikkat çekici sekilde ilerlemesine yardımcı olur.** 7 günde kırışıklık ve çizgi görünümünün azalmasına yardımcı olur.*** 80% * Bu sonuçlar; Çizgi Azaltıcı Serum, Besleyici Gece Kremi, Parlaklık Veren Günlük Nemlendirici, Koruyucu Etkili Nemlendirici SPF 30, Nemlendirici Göz Kremi ve Sıkılaştırıcı Göz Jeli için geçerlidir. Klinik araştırmalar sonucunda, ürünlerimizin istenilen etkilerini standartlarına uygun bir kullanımla 7 gün içerisinde göstermeye başlayabilecekleri test edilmiştir. Bu ürünler, arzu ettiğiniz görünüme kavuşmanızda size yardımcı olmak için üretilmiştir. Bu ürünlerin, herhangi bir kalıcı, iyileştirici veya tedavi edici etkisi bulunmamaktadır. ** 2, 4 ve 7 günlük süreçlerle 30 denek üzerinde pürüzsüzlük, yumuşaklık, aydınlanma, ışıltı ve parlaklık için uzmanlar tarafından gözlemlenerek test edilmiştir. *** 0, 7 ve 42 günlük süreçlerle 30 denek üzerinde cilt sertliği Visioscan tarafından test edilmiştir.

12 4. KLİNİK SONUÇLAR Ürünlerle İlgili Klinik Bulgular Ürün İddia Destekleyici Klinik Bulgu Narenciye Özlü Parlatıcı Yüz Temizleme Jeli Çizgi Azaltıcı Serum Sıkılaştırıcı Göz Jeli Nemlendirici Göz Kremi Sadece tek kullanımdan sonra cilt sebumunda azalma görülmesine yardımcı olabileceği klinik olarak test edilmiştir.* Yalnızca 7 günde, ciltteki yumuşaklık, pürüzsüzlük ve parlaklığın dikkat çekici gelişimi, klinik olarak test edilmiştir.* Cilt esnekliğini arttırarak, hassas göz çevresi bölgesinin daha iyi bir görünüm kazanmasına yardımcı olur.* Göz çevresi bölgesinin sıkı bir görünüme sahip olmasına yardımcı olur.* Göz çevresindeki şişlik görünümünün azalmasına yardımcı olur.** 8 saat sonunda ciltteki nem oranında önemli ölçüde artış gözlemlendiği klinik olarak test edilmiştir.* * Klinik test kapsamında, denekler üzerinde ürün uygulanmış ve uygulamadan hemen sonra sebum miktarı ölçülerek test edilmiştir. Deneklerin tamamında, tek kullanım sonrasında cilt yüzeyindeki sebum miktarında azalma görülmüştür. * 2, 4 ve 7 günlük süreçlerle denekler üzerinde pürüzsüzlük, yumuşaklık, aydınlanma, ışıltı ve parlaklık için uzmanlar tarafından gözlemlenerek test edilmiştir. Deneklerin tamamı 7 günün sonunda, her beş alanda da ilerleme göstermiştir. * 7 ve 42 günlük süreçlerle denekler üzerinde cildin görünümünün sıkılığı ve elastikiyeti için, uzmanlar tarafından gözlemlenerek test edilmiştir. Deneklerin %84,8 inin, 42 gün sonunda göz altı bölgesi görünümünün sıkılığında/elastikiyetinde gelişme gözlemlenmiştir. ** Gerçekleştirilen testlerde, 7 gün sonra deneklerin göz çevresindeki şişlik görünümünün ortalama %45 oranında azaldığı görülmüştür. * Kullanımdan 8 saat sonra deneklerin cildindeki nem oranı test edilmiştir. Deneklerin tamamının cildinin nem oranında artış gözlemlenmiştir.

13 4. KLİNİK SONUÇLAR Ürünlerle İlgili Klinik Bulgular Ürün İddia Destekleyici Klinik Bulgu Parlaklık Veren Günlük Nemlendirici Koruyucu Etkili Nemlendirici SPF 30 Yalnızca 7 günde çizgilerin ve kırışıklıkların görünümünün azalmasına yardımcı olur.* Cildin yalnızca 7 günde daha parlak, daha yumuşak ve pürüzsüz bir görünüme kavuşmasına yardımcı olduğu klinik olarak test edilmiştir.** Cildin nemini 8 saat süreyle iki katına çıkardığı klinik olarak gözlemlenmiştir.*** Yalnızca 7 günde çizgilerin ve kırışıklıkların görünümünün azalmasına yardımcı olur.* 8 saatin ardından ciltteki nemliliğin iki katına kadar çıkmasına yardımcı olabilmektedir.** Yalnızca 7 günde cilt görünümünün yumuşaklığı ve pürüzsüzlüğünde artış sağlanmasına yardımcı olabildiği gözlemlenmiştir.*** * 0-7 ve 42 günlük süreçlerle 30 denek üzerinde cilt sertliği Visioscan tarafından test edilmiştir. ** Denekler; 2, 4 ve 7 günlük süreçlerle uzmanlar tarafından gözlemlenerek test edilmiştir. Deneklerin %96 sının cildinin görünümünde 7 günde, pürüzsüzlük, yumuşaklık, ışıldama ve aydınlanma alanlarında gelişim gözlemlenmiştir. Deneklerin %93 ünün 7 günde cilt parlaklığında gelişim gözlemlenmiştir. *** Kullanımdan 8 saat sonra deneklerin cildindeki nem oranı test edilmiştir. Deneklerin tamamının cildinin nem oranının ilk ölçülen değerlerinin iki katına çıktığı gözlemlenmiştir. * 0, 7 ve 42 günlük süreçlerle 30 denek üzerinde cilt sertliği Visioscan tarafından test edilmiştir. ** Kullanımdan 8 saat sonra deneklerin cildindeki nem oranı test edilmiştir. Deneklerin tamamının cildinin nem oranının ilk ölçülen değerlerinin iki katına çıktığı gözlemlenmiştir. *** Denekler, 2, 4 ve 7 günlük süreçlerle uzmanlar tarafından gözlemlenerek test edilmiştir. Deneklerin %96 sının cildinde 7 günde, pürüzsüzlük, yumuşaklık, ışıldama ve aydınlanma alanlarında gelişim gözlemlenmiştir. Deneklerin %93 ünün 7 günde cilt parlaklığında gelişim gözlemlenmiştir.

14 4. KLİNİK SONUÇLAR Ürünlerle İlgili Klinik Bulgular Ürün İddia Destekleyici Klinik Bulgu Besleyici Gece Kremi Yalnızca 7 günde çizgilerin ve kırışıklıkların görünümünün azalmasına yardımcı olur.* Sadece 7 günde cildin daha pürüzsüz ve yumuşak bir görünüm kazanmasına yardımcı olduğu klinik olarak test edilmiştir.** Sadece 1 haftada cilt görünümünde ve parlaklığında gözle görülür gelişim sağlanmasına yardımcı olur.** Cildin nemini 8 saat süreyle iki katına çıkardığı klinik olarak gözlemlenmiştir.*** * 0, 7 ve 42 günlük süreçlerle 30 denek üzerinde cilt sertliği Visioscan tarafından test edilmiştir. ** Deneklerin tamamı 7 günde cilt pürüzsüzlüğü, yumuşaklığı ve parlaklığında gelişim göstermiştir. Deneklerin %97 sinin cilt ışıldaması ve aydınlanmasında gelişim gözlemlenmiştir. *** Kullanımdan 8 saat sonra deneklerin cildindeki nem oranı test edilmiştir. Deneklerin tamamının cildinin nem oranının ilk ölçülen değerlerinin iki katına çıktığı gözlemlenmiştir. Nane Özlü Arındırıcı Kil Maskesi Tek kullanımdan sonra, gözenek görünümünde gelişme sağlanmasına yardımcı olduğu klinik olarak test edilmiştir.* * Denekler uygulamadan hemen sonra uzmanlar tarafından gözlemlenerek test edilmiştir. Deneklerin %95 inde uygulamadan hemen sonra gözenek görünümünde iyileşme gözlemlenmiştir.

15 5. HERBALIFE DENEYİMİ Serideki ürünlerin tamamı Aloe Vera, B3 vitamini, C ve E vitaminleri ve bitkisel içeriklerle zenginleştirilmiştir. BİLİMSEL TEMELLER Aloe Vera B3 Vitamini ŞIMARTAN DENEYİM Bitkisel İçerikler C Vitamini Bitki Özleri E Vitamini

16 İyi görünümlü bir cilde kavuşmanıza yardımcı olur. Hücre içerisinde enerji üretimine ve UV ışınlarının zararlı etkilerinden korunmaya yardımcı olur. B3 Vitamini Antioksidan açısından zengin C Vitamini yaşlanma belirtilerinin görünümünün azaltılmasına yardımcı olur. Askorbik asit olarak da bilinen C vitamini kolajen üretimine katkı sağlar. Kolajen, hücre büyümesine ve cildin sıkı görünümünü arttırmaya yardımcı olur. C Vitamini E Vitamini Ferahlatır & Nemlendirir Cilde faydaları sebebiyle Aloe Vera, yıllardır cilt bakımında kullanılmaktadır. Aloe Vera E Vitamini cildinizi korumaya yardımcı olur. Antioksidanlar, cilt kolajenine zarar veren ve ciltte kuruluk, kırışıklık ve çizgi görünümüne yol açan serbest radikallerin oksitlenme etkisini nötr hale getirmeye yardımcı olur.

17 5. HERBALIFE DENEYİMİ Dermatolojik Olarak Test Edilmiştir Dermatolog Kimdir? Dermatolog; eğitimli ve uzman cilt doktorudur. Dermatologlar Ne Yapar? Dermatologlar; cilt, saç ve tırnak sorunlarına teşhis koyma ve tedavi etme konusunda uzmanlaşmıştır. Dermatolojik Olarak Test Edilmiş Ne Demektir? Dermatolojik olarak test edilmiş ibaresi, ürünlerin cilt üzerinde test edildiğini gösterir. Protokoller uzman dertmatolojistler tarafından incelenir.

18 5. HERBALIFE DENEYİMİ Büyüleyici Kokular Tazelik Veren Kokular Greyfurt Keskin Kokular Mandalina Şekerli ve Yumuşak Kokular Şekerli ve Yumuşak Kokular Aloe Vera Aloe Vera Odunsu ve Meyvemsi Kokular Odunsu ve Meyvemsi Kokular Portakal Özü Narenciye Özlü Parlatıcı Yüz Temizleme Jeli Canlandırıcı Bitki Özlü Tonik

19 6. CİLT BAKIM DÜZENİ Kadınlar İçin Cilt Bakım Düzeni Günlük Cilt Bakımının Temel Adımları Aşağıdaki günlük cilt bakımının temel adımlarını takip ederek hızlı sonuçlar elde edin.

20 6. CİLT BAKIM DÜZENİ Erkekler İçin Cilt Bakım Düzeni TEMİZLEME BAKIM NEMLENDİRME 3 Adımda Cildiniz İçin Etkin Sonuçlar SAYI SAYMAK KADAR KOLAY!

21 7. ÜRÜNLER

22 Aloe Özlü Rahatlatıcı Yüz Temizleme Jeli Normal ve kuru ciltlerde istenilen etkileri göstermektedir. Nedir? Aloe vera özleri ile zenginleştirilmiş, taze ve yumuşak kokulu yüz temizleme jeli. 1. ADIM TEMİZLEME Özellikleri Yumuşak dokusu ile cildinizdeki fazla yağın, kirin ve hafif makyajın, cildinizi tahriş etmeden nazikçe temizlenmesine yardımcı olur. Aloe vera özleri cildinizin yumuşak ve nemli bir görünüm kazanmasına yardımcı olur. Ne Zaman ve Nasıl Kullanılmalıdır? Sabah ve akşam kullanım için uygundur. Nemli cildinize dairesel hareketlerle nazikçe masaj yaparak uygulayın, ılık suyla yıkayarak durulayın ve bastırmadan yüzünüzü kurulayın. İçeriği: B3 vitamini, C ve E vitaminleri, Aloe Vera ve hindistan cevizinden elde edilmiş temizleyici içerikler. #0765, 150ml Satış Puanı: 16,75 Satış Fiyatı: 51,43 Önerilen Müşteri Satış Fiyatı: 61,00

23 Narenciye Özlü Parlatıcı Yüz Temizleme Jeli Normal ve yağlı ciltlerde istenilen etkileri göstermektedir. Nedir? İçeriğindeki mikro tanecikler yüzünüzün ışıltılı ve taze bir görünüm kazanmasına yardımcı olan hoş kokulu yüz temizleme jeli. Özellikleri Sadece tek kullanımdan sonra cilt sebumunda azalma görülmesine yardımcı olabileceği klinik olarak test edilmiştir.* Canlandırıcı tanecikler içeren hafif jel formül. Cildinizin taze ve canlı bir görünüm kazanmasına yardımcı olur. Ne Zaman ve Nasıl Kullanılmalıdır? Sabah ve akşam kullanım için uygundur. Nemli cildinize dairesel hareketlerle nazikçe masaj yaparak uygulayın, ılık suyla yıkayarak durulayın ve bastırmadan yüzünüzü kurulayın. 1. ADIM TEMİZLEME İçeriği: B3 vitamini, C ve E vitaminleri, Aloe Vera, portakal yağı/ narenciye yağları, elmadan üretilmiş temizleyici içerikler. * Klinik test kapsamında, denekler üzerinde ürün uygulanmış ve uygulamadan hemen sonra sebum miktarı ölçülerek test edilmiştir. Deneklerin tamamında, tek kullanım sonrasında cilt yüzeyindeki sebum miktarında azalma görülmüştür. #0766, 150ml Satış Puanı: 16,75 Satış Fiyatı: 51,43 Önerilen Müşteri Satış Fiyatı: 61,00

24 Canlandırıcı Bitki Özlü Tonik Bütün cilt türlerinde istenilen etkileri göstermektedir. Nedir? Cildin nemlenmesine ve canlı bir görünüm kazanmasına yardımcı olan, Aloe Vera içerikli meyve kokulu alkol içermeyen tonik. Özellikleri Sabah ve akşam düzenli kullandığınızda; serumdan, günlük nemlendiriciden veya gece kreminden aldığınız sonuçların etkisinin artmasına yardımcı olur. Cildinizi nazikçe temizlemenize yardımcı olur. Kuruma hissi olmadan, cildinizi tazelenmiş ve temizlenmiş hissetmenize yardımcı olur. 2. ADIM TONİKLEME Ne Zaman ve Nasıl Kullanılmalıdır? Sabah ve akşam kullanım için uygundur. Yüz temizleme jelinin ardından uygulayın. Toniği bir parça pamuğa dökün, tüm yüzünüze uygulayın. Ardından serum ve nemlendirici uygulayın. İçeriği: B3 vitamini, C ve E vitaminleri, Aloe Vera ve Potasyum mineralleri. #0767, 50ml Satış Puanı: 12,70 Satış Fiyatı: 39,00 Önerilen Müşteri Satış Fiyatı: 46,00

25 Çizgi Azaltıcı Serum Bütün cilt türlerinde istenilen etkileri göstermektedir. Nedir? Yaşlanma belirtilerinin görünümünde azalmaya yardımcı olan serum.* Özellikleri Cilt esnekliğini arttıran bu ürün, yaşlanma belirtilerinin görünümünde azalmaya yardımcı olur.* Çizgilerin ve kırışıklıkların görünümünü azaltmaya yardımcı olur. Yalnızca 7 günde, ciltteki yumuşaklık, pürüzsüzlük ve parlaklığın dikkat çekici gelişimi, klinik olarak test edilmiştir.** 3. ADIM BAKIM Ne Zaman ve Nasıl Kullanılmalıdır? Bu serumun, sabah ve akşam kullanımı, en iyi sonucu elde etmenize yardımcı olur. Yüz temizleme jeli ve tonik sonrası, nemlendirici öncesi cilde uygulayın. İçeriği: B3 vitamini, C ve E vitaminleri ve Aloe Vera, kestane tohumu özü ve Peptit. * 0, 7 ve 42 günlük süreçlerle denekler üzerinde cilt sertliği Visioscan tarafından test edilmiştir. ** 2, 4 ve 7 günlük süreçlerle denekler üzerinde pürüzsüzlük, yumuşaklık, aydınlanma, ışıltı ve parlaklık için uzmanlar tarafından gözlemlenerek test edilmiştir. Deneklerin tamamı 7 günün sonunda, her beş alanda da ilerleme göstermiştir. #0768, 30ml Satış Puanı: 37,70 Satış Fiyatı: 115,75 Önerilen Müşteri Satış Fiyatı: 137,00

26 Sıkılaştırıcı Göz Jeli Bütün cilt türlerinde istenilen etkileri göstermektedir. Nedir? Hassas göz çevresi bölgesinin daha iyi bir görünüm kazanmasına yardımcı olan göz jeli.* Özellikleri Cilt esnekliğini arttırarak, hassas göz çevresi bölgesinin daha iyi bir görünüm kazanmasına yardımcı olur.* Göz çevresi bölgesinin sıkı bir görünüme sahip olmasına yardımcı olur.* Göz çevresindeki şişlik görünümünün azalmasına yardımcı olur.** 4. ADIM HEDEF Ne Zaman ve Nasıl Kullanılmalıdır? Sabahları, jel tamamen cildiniz tarafından emilinceye kadar, göz çevresine nazikçe masaj yaparak uygulayınız. İçeriği: B3 vitamini, C ve E vitaminleri, Aloe Vera ve salatalık özü. *7 ve 42 günlük süreçlerle denekler üzerinde cildin görünümünün sıkılığı ve elastikiyeti için, uzmanlar tarafından gözlemlenerek test dilmiştir. Deneklerin %84,8 inin, 42 gün sonunda göz altı bölgesi görünümünün sıkılığında/elastikiyetinde gelişme gözlemlenmiştir. **Gerçekleştirilen testlerde, 7 gün sonra deneklerin göz çevresindeki şişlik görünümünün ortalama %45 oranında azaldığı görülmüştür. #0770, 15ml Satış Puanı: 26,35 Satış Fiyatı: 80,90 Önerilen Müşteri Satış Fiyatı: 95,00

27 Nemlendirici Göz Kremi Bütün cilt türlerinde istenilen etkileri göstermektedir. Nedir? Hassas göz çevresi bölgesindeki çizgilerin ve kırışıklıkların görünümünün azalmasına yardımcı olan göz kremi. 4. ADIM HEDEF Özellikleri Düşük seviyede ter ve yağ bezi içeren ve bu nedenle de dehidrasyona yüksek oranda açık olan göz çevresi bölgesindeki çizgilerin ve kırışıklıkların görünümünün azalmasına yardımcı olur. 8 saat sonunda ciltteki nem oranında önemli ölçüde artış gözlemlendiği klinik olarak test edilmiştir.* Ne Zaman ve Nasıl Kullanılmalıdır? Akşamları, göz çevresine nazikçe masaj yaparak uygulayın. İçeriği: B3 vitamini, C ve E vitaminleri ve Aloe Vera, Avustralya Fındığı yağı, salatalık özü ve Peptit. * Kullanımdan 8 saat sonra deneklerin cildindeki nem oranı test edilmiştir. Deneklerin tamamının cildinin nem oranında artış gözlemlenmiştir. #0771, 15ml Satış Puanı: 26,35 Satış Fiyatı: 80,90 Önerilen Müşteri Satış Fiyatı: 95,00

28 Parlaklık Veren Günlük Nemlendirici Bütün cilt türlerinde istenilen etkileri göstermektedir. Nedir? Daha aydınlık bir görünüm kazanmanıza yardımcı özelliğe sahip nemlendirici losyon. Özellikleri Yalnızca 7 günde çizgilerin ve kırışıklıkların görünümünün azalmasına yardımcı olur.* Cildin yalnızca 7 günde daha parlak, daha yumuşak ve pürüzsüz bir görünüme kavuşmasına yardımcı olduğu klinik olarak test edilmiştir.** Cildin nemini 8 saat süreyle iki katına çıkardığı klinik olarak gözlemlenmiştir.*** Cildinizin taze ve yumuşacık görünmesini istediğinizde ya da sadece hafif bir nemlendirme istediğinizde bu ürünü tercih edebilirsiniz. Cildizin, makyajsız halde bile aydınlık görünmesine yardımcı olur. 5. ADIM NEMLENDİRME Ne Zaman ve Nasıl Kullanılmalıdır? Sabahları, yüz temizleme jeli, tonik ve serum sonrası cildinize uygulayın. İçeriği: B3 vitamini, C ve E vitaminleri ve Aloe Vera, ayçiçek çekirdeği yağı, Spilanthes Acmella çiçeği yağı, Avustralya Fındığı yağı ve susam çekirdeği yağı. * 0, 7 ve 42 günlük süreçlerle 30 denek üzerinde cilt sertliği Visioscan tarafından test edilmiştir. ** Denekler; 2, 4 ve 7 günlük süreçlerle uzmanlar tarafından gözlemlenerek test edilmiştir. Deneklerin %96 sının cildinin görünümünde 7 günde, pürüzsüzlük, yumuşaklık, ışıldama ve aydınlanma alanlarında gelişim gözlemlenmiştir. Deneklerin %93 ünün 7 günde cilt parlaklığında gelişim gözlemlenmiştir. *** Kullanımdan 8 saat sonra deneklerin cildindeki nem oranı test edilmiştir. Deneklerin tamamının cildinin nem oranının ilk ölçülen değerlerinin iki katına çıktığı gözlemlenmiştir. #0769, 30ml Satış Puanı: 28,40 Satış Fiyatı: 87,20 Önerilen Müşteri Satış Fiyatı: 103,00

29 Koruyucu Etkili Nemlendirici SPF 30 Nedir? Cildin yumuşak ve pürüzsüz bir görünüm kazanmasına yardımcı olan etkili nemlendirici. Geniş spektrumlu UVA koruması sağlar. Özellikleri Yalnızca 7 günde çizgilerin ve kırışıklıkların görünümünün azalmasına yardımcı olur.* 8 saatin ardından ciltteki nemliliğin iki katına kadar çıkmasına yardımcı olabilmektedir.** Yalnızca 7 günde cilt görünümünün parlaklığı, yumuşaklığı ve pürüzsüzlüğünde artış sağlanmasına yardımcı olabildiği gözlemlenmiştir.*** 5. ADIM NEMLENDİRME Ne Zaman ve Nasıl Kullanılmalıdır? Sabahları, yüz temizleme jeli, tonik ve serum sonrası cildinize uygulayınız. Gün içerisinde veya güneşe maruz kalmadan önce uygulayabilirsiniz. İçeriği: Özel olarak formüle edilmiş içeriğinde; B3 vitamini, C ve E vitaminleri, Aloe Vera, yalancı safran çiçeği özü ve physalis angulata bulunmaktadır. * 0, 7 ve 42 günlük süreçlerle 30 denek üzerinde cilt sertliği Visioscan tarafından test edilmiştir. ** Kullanımdan 8 saat sonra deneklerin cildindeki nem oranı test edilmiştir. Deneklerin tamamının cildinin nem oranının ilk ölçülen değerlerinin iki katına çıktığı gözlemlenmiştir. *** Denekler; 2, 4 ve 7 günlük süreçlerle uzmanlar tarafından gözlemlenerek test edilmiştir. Deneklerin %96 sının cildinde 7 günde, pürüzsüzlük, yumuşaklık, ışıldama ve aydınlanma alanlarında gelişim gözlemlenmiştir. Deneklerin %93 ünün 7 günde cilt parlaklığında gelişim gözlemlenmiştir. #0899, 30 ml Satış Puanı: 28,40 Satış Fiyatı: 87,20 Önerilen Müşteri Satış Fiyatı: 103,00

30 Besleyici Gece Kremi Bütün cilt türlerinde istenilen etkileri göstermektedir. Nedir? Bu zengin içerikli krem gece boyunca cildin derinlemesine nemlenmesine yardımcı olur. Uzun süreli nemlendirme sayesinde, daha yumuşak ve pürüzsüz bir ciltle uyanmanızı sağlar. Özellikleri Yalnızca 7 günde çizgilerin ve kırışıklıkların görünümünün azalmasına yardımcı olur.* Sadece 7 günde cildin daha pürüzsüz ve yumuşak bir görünüm kazanmasına yardımcı olduğu klinik olarak test edilmiştir.** Sadece 1 haftada cilt görünümünde ve parlaklığında gözle görülür gelişim sağlanmasına yardımcı olur.** Cildin nemini 8 saat süreyle iki katına çıkardığı klinik olarak gözlemlenmiştir.*** Ne Zaman ve Nasıl Kullanılmalıdır? Akşamları, yüz temizleme jeli, tonik ve serum sonrası cildinize uygulayın. 5. ADIM NEMLENDİRME İçeriği: B3 vitamini, C ve E vitaminleri ve Aloe Vera, ayçiçek çekirdeği yağı, Avustralya Fındığı yağı, zeytinyağı, susam çekirdeği yağı, Spilanthes Acmella çiçeği yağı. * 0, 7 ve 42 günlük süreçlerle 30 denek üzerinde cilt sertliği Visioscan tarafından test edilmiştir. ** Deneklerin tamamı 7 günde cilt pürüzsüzlüğü, yumuşaklığı ve parlaklığında gelişim göstermiştir. Deneklerin %97 sinin cilt ışıldaması ve aydınlanmasında gelişim gözlemlenmiştir. *** Kullanımdan 8 saat sonra deneklerin cildindeki nem oranı test edilmiştir. Deneklerin tamamının cildinin nem oranının ilk ölçülen değerlerinin iki katına çıktığı gözlemlenmiştir. #0774, 30 ml Satış Puanı: 28,40 Satış Fiyatı: 87,20 Önerilen Müşteri Satış Fiyatı: 103,00

31 Kırmızı Meyve Özlü Peeling Bütün cilt türlerinde istenilen etkileri göstermektedir. Nedir? Cildin ölü hücrelerden arınmasına yardımcı olan kırmızı meyve çekirdekleri, cildin yumuşak ve pürüzsüz görünüm elde etmesine yardımcı olur. HAFTALIK BAKIM Özellikleri Cildin güzel bir görünüm kazanmasına yardımcı olur. Ferahlatıcı ve meyvemsi kokular ile duyularınızı canlandırır. Ne Zaman ve Nasıl Kullanılmalıdır? Nemli cildinize dairesel hareketlerle nazikçe masaj yaparak uygulayın (göz çevresine uygulamaktan kaçının). Ilık suyla yıkayarak durulayınız ve bastırmadan yüzünüzü kurulayın. Ardından tonik, serum ve nemlendirici uygulayınız. Haftada 1-3 defa kullanılabilir. İçeriği: B3 vitamini, C ve E vitaminleri ve Aloe Vera, hindistan cevizinden elde edilmiş temizleyici içerikler, arındırıcı tanecikler ve yaban mersini çekirdeği. #0772, 120 ml Satış Puanı: 13,10 Satış Fiyatı: 40,23 Önerilen Müşteri Satış Fiyatı: 47,00

32 Nane Özlü Arındırıcı Kil Maskesi Bütün cilt türlerinde istenilen etkileri göstermektedir. Nedir? Zengin ve kremsi kil maskesi, kiri ve fazla yağı gideren emici ve tonikleme etkisi olan bentonit kili içerir. Özellikleri Tek kullanımdan sonra, gözenek görünümünde gelişme sağlanmasına yardımcı olduğu klinik olarak test edilmiştir.* Nane ve biberiye özleri ile duyularınızı canlandırırken cildinizde yumuşak ve pürüzsüz bir his bırakır. Bu ürün, cildinizin serum ve nemlendiriciden daha iyi sonuç alabilmesi için cildinizi hazırlar. Ne Zaman ve Nasıl Kullanılmalıdır? Yüz temizleme jelinin ardından uygulayın, cildinize uyguladıktan sonra 5-10 dakika bekleyebilirsiniz, sonrasında ılık suyla yıkayarak durulayın ve bastırmadan yüzünüzü kurulayın. Ardından serum ve nemlendirici uygulayın. Haftada 1-3 defa kullanılabilir. HAFTALIK BAKIM İçeriği: B3 vitamini, C ve E vitaminleri ve Aloe Vera, bentonit kili, biberiye yaprağı yağı ve nane yağı * Denekler uygulamadan hemen sonra uzmanlar tarafından gözlemlenerek test edilmiştir. Deneklerin %95 inde uygulamadan hemen sonra gözenek görünümünde iyileşme gözlemlenmiştir. #0773, 120 ml Satış Puanı: 14,20 Satış Fiyatı: 43,60 Önerilen Müşteri Satış Fiyatı: 51,00

33 8. ÜRÜN SETLERİ Kişisel cilt bakım programlarıyla Herbalife SKIN serisinden en iyi şekilde faydalanılabilir.

34 TEMEL Ürün Seti TEMEL Ürün Setinde Bulunan 4 Ürün; 1- Aloe Özlü Rahatlatıcı Yüz Temizleme Jeli ya da Narenciye Özlü Parlatıcı Yüz Temizleme Jeli 2- Canlandırıcı Bitki Özlü Tonik 3- Parlaklık Veren Günlük Nemlendirici 4- Besleyici Gece Kremi ya da # #1496 Satış Puanı: 86,25 Satış Fiyatı: 264,83 Önerilen Müşteri Satış Fiyatı: 312,00

35 İLERİ Ürün Seti İLERİ Ürün Setinde Bulunan 7 Ürün; TEMEL Ürün Seti 1- Aloe Özlü Rahatlatıcı Yüz Temizleme Jeli ya da Narenciye Özlü Parlatıcı Yüz Temizleme Jeli 2- Canlandırıcı Bitki Özlü Tonik 3- Parlaklık Veren Günlük Nemlendirici 4- Besleyici Gece Kremi 5- Çizgi Azaltıcı Serum 6- Sıkılaştırıcı Göz Jeli 7- Nemlendirici Göz Kremi ya da ya da # #1497 Satış Puanı: 176,65 Satış Fiyatı: 542,38 Önerilen Müşteri Satış Fiyatı: 640,00

36 GELİŞMİŞ Ürün Seti GELİŞMİŞ Ürün Setinde Bulunan 9 Ürün; İLERİ Ürün Seti 1- Aloe Özlü Rahatlatıcı Yüz Temizleme Jeli ya da Narenciye Özlü Parlatıcı Yüz Temizleme Jeli 2- Canlandırıcı Bitki Özlü Tonik 3- Parlaklık Veren Günlük Nemlendirici 4- Besleyici Gece Kremi 5- Çizgi Azaltıcı Serum 6- Sıkılaştırıcı Göz Jeli 7- Nemlendirici Göz Kremi 8- Nane Özlü Arındırıcı Kil Maskesi 9- Kırmızı Meyve Özlü Peeling + + ya da # #1498 Satış Puanı: 203,95 Satış Fiyatı: 626,21 Önerilen Müşteri Satış Fiyatı: 739,00

37 TÜM ÜRÜNLER (Deneme) Ürün Seti Bu kapsamlı set Herbalife SKIN serisindeki yer alan tüm ürünleri içermektedir. 1. Aloe Özlü Rahatlatıcı Yüz Temizleme Jeli 2. Narenciye Özlü Parlatıcı Yüz Temizleme Jeli 3. Canlandırıcı Bitki Özlü Tonik 4. Parlaklık Veren Günlük Nemlendirici 5. Koruyucu Etkili Nemlendirici SPF Besleyici Gece Kremi 7. Çizgi Azaltıcı Serum 8. Sıkılaştırıcı Göz Jeli 9. Nemlendirici Göz Kremi 10. Nane Özlü Arındırıcı Kil Maskesi 11. Kırmızı Meyve Özlü Peeling #0744 Satış Puanı: 249,10 Satış Fiyatı: 764,84 Önerilen Müşteri Satış Fiyatı: 903,00

38 Mini 7 Günde Sonuç Seti MİNİ Ürün Seti, 7 günlük ihtiyacınızı karşılayacak miktarlarda aşağıdaki ürünleri içermektedir. Ürünlerin tamamının 7 günde sonuç almanıza yardımcı olduğu klinik olarak test edilmiştir.* 1. Mini Aloe Özlü Rahatlatıcı Yüz Temizleme Jeli - 50 ml 2. Mini Parlaklık Veren Günlük Nemlendirici - 15ml 3. Mini Besleyici Gece Kremi - 15ml 4. Sıkılaştırıcı Göz Jeli 2 li Mini Paket - 2 x 2ml 5. Nemlendirici Göz Kremi 2 li Mini Paket - 2 x 2ml *Aloe Özlü Rahatlatıcı Yüz Jeli dışında tüm ürünler için geçerlidir. #0867 Satış Puanı: 15,30 Satış Fiyatı: 58,98 Önerilen Müşteri Satış Fiyatı: 70,00

39 Geçiş Planı ESKİ YENİ NOURIFUSION SKIN ACTIVATOR RADIANT HERBALIFE SKIN Vitaminli Temizleyici Normal-Kuru Ciltler Vitaminli Temizleyici Normal-Yağlı Ciltler Vitaminli Tonik Normal-Kuru / Normal-Yağlı Yüz Temizleyici Ferahlatıcı Yüz Spreyi Aloe Özlü Rahatlatıcı Yüz Temizleme Jeli Narenciye Özlü Parlatıcı Yüz Temizleme Jeli Canlandırıcı Bitki Özlü Tonik Dudak Kremi Günlük Nemlendirici Jel Krem Çizgi Azaltıcı Serum Vitaminli Nemlendirici Normal-Kuru / Normal-Yağlı Gündüz Losyonu SPF15 ya da Dekolte Kremi Koruyucu Etkili Nemlendirici SPF 30 ya da Parlaklık Veren Günlük Nemlendirici Gece Kremi Gece Kremi Besleyici Gece Kremi Göz Kremi Göz Jeli Peeling Etkili Temizleyici Krem Nemlendirici Göz Kremi Sıkılaştırıcı Göz Jeli Kırmızı Meyve Özlü Peeling Nemlendirici Maske Arındırıcı Maske Nane Özlü Arındırıcı Kil Maskesi

40 9. YENİLİKLER - FARKLILIKLAR - GELİŞMELER Ürünlerimizin istenilen etkilerini standartlarına uygun bir kullanımla 7 gün içerisinde göstermeye başlayabilecekleri test edilmiştir.* 7 günde cildinizin görünümündeki yumuşaklığın, pürüzsüzlüğün, aydınlanmanın, ışıltının ve parlaklığın dikkat çekici şekilde ilerlemesine yardımcı olur.** 7 günde kırışıklık ve çizgi görünümünün azalmasına yardımcı olur.*** 15 in üzerinde vitamin ve bitkisel içerik. İlave paraben içermez, sülfat içermez. Dermatolojik olarak test edilmiştir. Tazelik veren kokular. Zengin kıvam, yumuşak doku. Yeni, kullanışlı paketler. Bütün cilt türlerinde istenilen etkileri göstermeye yönelik cilt bakım düzeni. Erkekler için de uygun cilt bakım düzeni. * Bu sonuçlar; Çizgi Azaltıcı Serum, Besleyici Gece Kremi, Parlaklık Veren Günlük Nemlendirici, Koruyucu Etkili Nemlendirici SPF 30, Nemlendirici Göz Kremi ve Sıkılaştırıcı Göz Jeli için geçerlidir. Klinik araştırmalar sonucunda, ürünlerimizin istenilen etkilerini standartlarına uygun bir kullanımla 7 gün içerisinde göstermeye başlayabilecekleri test edilmiştir. Bu ürünler, arzu ettiğiniz görünüme kavuşmanızda size yardımcı olmak için üretilmiştir. Bu ürünlerin, herhangi bir kalıcı, iyileştirici veya tedavi edici etkisi bulunmamaktadır.

41 10. PAZARLAMA MATERYALLERİ & İŞ ARAÇLARI Ana Ürün Broşürü Posterler Erkek Ürün Broşürü

42 10. PAZARLAMA MATERYALLERİ & İŞ ARAÇLARI Davet Kartı Tanıtım Kartı Referans Kartı Rozet Total Plan Çantası

43 TEŞEKKÜRLER

Yeni. Genç görünümlü bir cilt? Dâhice.

Yeni. Genç görünümlü bir cilt? Dâhice. Yeni Genç görünümlü bir cilt? Dâhice. Cildin yaşlanması ile ilgili gerçekler Kabul edelim, kadınlar da erkekler de mümkün olduğunca uzun süre genç görünümünü korumak ister. Zamanın ilerleyişini durdurmayı,

Detaylı

Hiçbir katkı maddesi içermez. Gül çiçeklerinin işlenmesi esnasında elde edilir Doğal tonik etkisi sağlar. Doğal nem dengesine kavuşturur

Hiçbir katkı maddesi içermez. Gül çiçeklerinin işlenmesi esnasında elde edilir Doğal tonik etkisi sağlar. Doğal nem dengesine kavuşturur G İ R İ Ş %100 Doğal Hiçbir katkı maddesi içermez Gül çiçeklerinin işlenmesi esnasında elde edilir Doğal tonik etkisi sağlar Cildi nemlendirir Doğal nem dengesine kavuşturur Cilde taze ve duru bir görünüm

Detaylı

AREN KOZMETİK KOZMETİK ÜRÜNLER SERİSİ

AREN KOZMETİK KOZMETİK ÜRÜNLER SERİSİ AREN KOZMETİK KOZMETİK ÜRÜNLER SERİSİ ŞAMPUANLAR İçeriğinde bulunan zeytinyağı, ısırgan özü, sarımsak özü, argan yağı ve defne özü sayesinde saçlarınızda bulunan tüm sorunları çözebilirsiniz. Saç ve saç

Detaylı

Vitamin ve Mineral Kompleks Erkekler ve Kadınlar İçin

Vitamin ve Mineral Kompleks Erkekler ve Kadınlar İçin Ürün broşürü - Kış 2017 YENİ FORMÜL 2 Vitamin ve Mineral Kompleks Erkekler ve Kadınlar İçin Vücudun ihtiyaçlarına göre kadınlar ve erkekler için özel olarak formüle edilmiş yeni Multivitamin Kompleksi

Detaylı

PURE OCEAN MAKYAJ TEMİZLEME SERİSİ

PURE OCEAN MAKYAJ TEMİZLEME SERİSİ MAKYAJ TEMİZLEME SERİSİ YENİ NESİL MAKYAJ TEMİZLEME SERİSİ KOLAY KULLANIM VE ETKİLİ SONUÇ ÖZEL GELİŞTİRİLMİŞ BENZERSİZ FORMÜL BİYOTEKNOLOJİ İLE ÜRETİM BİTKİSEL AKTİF MOLEKÜLLER EKSTRA CİLT BAKIMI TEMİZLEME

Detaylı

Kenevir Yağı İçeren SPAKARE

Kenevir Yağı İçeren SPAKARE Kenevir Yağı İçeren SPAKARE Kenevir Yağı İçeren SPAKARE Kenevir, benzersiz, olağanüstü bir bitkidir. Geleneksel olarak kenevir, yelkenli gemi halatlarının imalatında kullanılır. Yakın geçmişte moda tasarımcıları,

Detaylı

KAMPANYA 4 CİLT BAKIMI TAVSİYESİ

KAMPANYA 4 CİLT BAKIMI TAVSİYESİ KAMPANYA 4 CİLT BAKIMI TAVSİYESİ Anew Vitale +25 Serisi -Pro Energy Kompleksi ile formüle edilen Anew Vitale serisi ilk yaşlanma belirtileri ile mücadelede ince çizgi görünümü, genişlemiş gözenek görünümü,

Detaylı

SPAKARE Kenevir yağı ile

SPAKARE Kenevir yağı ile Kenevir yağı ile Kenevir oldukça çok yönlü bir bitkidir. Geleneksel olarak, kenevir yelkenli gemilerde halatlar yapmak için kullanılır. Daha yakın zamanlarda, moda tasarımcıları kenevir liflerini elbise

Detaylı

Cildinizde yaşın ilerlemesine ve çevresel faktörlere bağlı olarak kurumalar ve kırışıklıklar meydana gelir

Cildinizde yaşın ilerlemesine ve çevresel faktörlere bağlı olarak kurumalar ve kırışıklıklar meydana gelir Cildinizde yaşın ilerlemesine ve çevresel faktörlere bağlı olarak kurumalar ve kırışıklıklar meydana gelir Cilt kırışıklıkları herhangi bir hastalık belirtisi değil, doğal bir süreçtir. Ciltte oluşan kırışıklıkların

Detaylı

Başladığı günden bu güne bitkisel yağlar ve özleri ile kozmetik sektöründe faaliyet gösteren ve 1924 yılında kurulan Aroma Cosmetics Jsc.

Başladığı günden bu güne bitkisel yağlar ve özleri ile kozmetik sektöründe faaliyet gösteren ve 1924 yılında kurulan Aroma Cosmetics Jsc. Başladığı günden bu güne bitkisel yağlar ve özleri ile kozmetik sektöründe faaliyet gösteren ve 1924 yılında kurulan Aroma Cosmetics Jsc. 90 yıllık bir Bulgaristan şirketidir. Üretim sahası olarak Balkanların

Detaylı

Ürün broşürü - Kış 2018

Ürün broşürü - Kış 2018 Ürün broşürü - Kış 2018 1 04 KISACA HERBALIFE nutrition 06 TEMEL BESLENME 16 İCECEKLER. 24 TAKVİYE EDİCİ GIDALAR 30 AKTİF YAsAM 36 DIs BESLENME 2" 2 3 KISACA HERBALIFE NUTRITION toplum sponsorluk BİLİM

Detaylı

Bio-Oil Cilt Bakım Yağı 125 ml. 3 Tona Kadar Beyazlatıcı Diş Macunu. Hassas Dişler İçin Beyazlatıcı Diş Macunu. Diş Minesi Onarıcı Diş Macunu

Bio-Oil Cilt Bakım Yağı 125 ml. 3 Tona Kadar Beyazlatıcı Diş Macunu. Hassas Dişler İçin Beyazlatıcı Diş Macunu. Diş Minesi Onarıcı Diş Macunu DUDAK BAKIM ÜRÜNLERİ İsmi 2940F 2940F Happy Lips Strawberry 14,00 TL 2950F 2950F Happy Lips Mango 14,00 TL 1100F 1100F MedPlus Stick 14,50 TL 8002F 8002F Lip Protector 14,00 TL 1001F 1001F European MedPlus

Detaylı

Aloe Vera SSS. Aloe Vera hakkında sorular ve cevaplar

Aloe Vera SSS. Aloe Vera hakkında sorular ve cevaplar Aloe Vera SSS Aloe Vera hakkında sorular ve cevaplar s Aloe Vera nedir ve bakım için neden uygundur? Aloe Vera binlerce yıldır bilinmektedir. Aloe Vera bitkisinin içeriğindeki sayısız madde özellikle de

Detaylı

TIENS. Aprotie Organics. Sağlıklı ve güzel cildin sırrını bulunuz!

TIENS. Aprotie Organics. Sağlıklı ve güzel cildin sırrını bulunuz! TIENS Aprotie Organics Sağlıklı ve güzel cildin sırrını bulunuz! APROTIE ORGANICS Aprotie Organics, organik portakal suyunu su yerine kullanır, çünkü bu, vitamin ve mineraller gibi besleyici maddeler açısından

Detaylı

PROFESYONEL DERİN KİMYASAL PEELING & LEKE ÜRÜNLERİ ESTETİK DERMATOLOJİ UZMANI

PROFESYONEL DERİN KİMYASAL PEELING & LEKE ÜRÜNLERİ ESTETİK DERMATOLOJİ UZMANI PROFESYONEL DERİN KİMYASAL PEELING & LEKE ÜRÜNLERİ ESTETİK DERMATOLOJİ UZMANI Dermaceutic, dünya çapında 30.000 i aşkın dermatoloji uzmanının tercih ettiği bir markadır. İçeriğinde, hyaluronik asit, stabilize

Detaylı

Cilt Bakımları. *Epidermisin en üst katmanının nemlendirilmesi

Cilt Bakımları. *Epidermisin en üst katmanının nemlendirilmesi GÜZELLİĞİNİZ İÇİN Cilt Bakımları Bu bakım, cildin doğal parlaklığını ortaya çıkararak yüzün ışıldamasını sağlar. Ölü deri giderme, yüz ve boyun masajı ile başlar, özel bir maskenin uygulanması ile devam

Detaylı

DOĞAL GÜZELLİK LABORTUVARI YENİ SEVİYE

DOĞAL GÜZELLİK LABORTUVARI YENİ SEVİYE DOĞAL GÜZELLİK LABORTUVARI YENİ SEVİYE GERÇEK BİLİM Experalta Platinum serisinin inanılmaz dönüşüm gücünün sırrı bitkisel ve ileri bileşenlerin etkili birleşimindedir. DÖNÜŞÜM FORMÜLÜ: Х50 MOLEKÜLÜ Hedeflenen,

Detaylı

Salyangoz Mukus Süzüntüsü Bazlı Kozmetik

Salyangoz Mukus Süzüntüsü Bazlı Kozmetik İMDİ YENİLENME ZAMANI! IT'S TIME TO SLOW DOWN! EXCLUSIVE Salyangoz Mukus Süzüntüsü Bazlı Kozmetik ŞİMDİ YENİLENME ZAMANI! Ultra Enerji Kremi Salyangoz Mukus Süzüntüsü Bazlı Cildi yenilemek için olağanüstü

Detaylı

PURE OCEAN MAKYAJ TEMİZLEME SERİSİ

PURE OCEAN MAKYAJ TEMİZLEME SERİSİ MAKYAJ TEMİZLEME SERİSİ YENİ NESİL MAKYAJ TEMİZLEME SERİSİ KOLAY KULLANIM VE ETKİLİ SONUÇ ÖZEL GELİŞTİRİLMİŞ BENZERSİZ FORMÜL BİYOTEKNOLOJİ İLE ÜRETİM BİTKİSEL AKTİF MOLEKÜLLER EKSTRA CİLT BAKIMI TEMİZLEME

Detaylı

Gıdalar ve Güzellik Ananas Armut Avokado Balık Balkabağı Biber Böğürtlen Brezilya fıstığı Çilek Elma

Gıdalar ve Güzellik Ananas Armut Avokado Balık Balkabağı Biber Böğürtlen Brezilya fıstığı Çilek Elma Gıdalar ve Güzellik Besinlerin dengeli bir şekilde tüketilmesi cildin sağlıklı bir görünüme sahip olmasını sağlar. Aşağıda cilt sağlığına katkıları olan besinler ve içerdikleri vitaminler ile mineraller

Detaylı

güzelliğiniz için! Diş macunu 100 ml % 100 Bitkisel % 100 Bitkisel Misvak Özlü Diş macunu 50 ml % 100 Bitkisel Reishi Özlü

güzelliğiniz için! Diş macunu 100 ml % 100 Bitkisel % 100 Bitkisel Misvak Özlü Diş macunu 50 ml % 100 Bitkisel Reishi Özlü güzelliğiniz için! Diş macunu 100 ml % 100 Bitkisel Diş macunu 100 ml % 100 Bitkisel Misvak Özlü Diş macunu 50 ml % 100 Bitkisel Reishi Özlü 3 %100 Bitkisel Krem Reishi 50 ml Total kırışıklık bakımı %100

Detaylı

TEMEL CİLT BAKIM REHBERİ

TEMEL CİLT BAKIM REHBERİ TEMEL CİLT BAKIM REHBERİ UZMANLIĞIMIZ Cilt bakımı uzmanlığımız 50 seneye yakın süredir gerçekleştirdiğimiz ürün geliştirme ve gelişmiş cilt bakımı araştırmalarından gelmektedir. Bugün farklı teknik tecrübeleri

Detaylı

www.efendikozmetik.com

www.efendikozmetik.com www.efendikozmetik.com HAKKIMIZDA 2005 yılında kurulan Efendi Kozmetik, kurucularının kozmetik ve perakende sektöründeki 17 yıllık deneyimini de birleştirerek, müşterilerine doğal kozmetik alanında uzun

Detaylı

Genç kalmanın sırrını keşfedin

Genç kalmanın sırrını keşfedin Genç kalmanın sırrını keşfedin GÜZELLEŞTİREN sizsiniz vitale +25 REVERSALIST +35 ultimate +45 clinical TÜM YAŞLAR 2014 Global Araştırma ve Geliştirme Merkezi. New York AVON un, güzellik teknolojilerini

Detaylı

PROFESYONEL DERİN KİMYASAL PEELING & TEDAVİ DEVAM ÜRÜNLERİ KOZMESÖTİK BAKIM

PROFESYONEL DERİN KİMYASAL PEELING & TEDAVİ DEVAM ÜRÜNLERİ KOZMESÖTİK BAKIM PROFESYONEL DERİN KİMYASAL PEELING & TEDAVİ DEVAM ÜRÜNLERİ KOZMESÖTİK BAKIM ESTETİK DERMATOLOJİDE. FELSEFEMIZ : Araştırma, Geliştirme ve Yüksek Performans Dermaceutic Laboratuvarlarının ana amacı, doktorlara

Detaylı

INTENSIVE SKINCARE GELĠġMĠġ CĠLT TAMAMLAYICI

INTENSIVE SKINCARE GELĠġMĠġ CĠLT TAMAMLAYICI INTENSIVE SKINCARE KADĠFE YUMUġAKLIĞI. ANINDA ARINMA. Cilde pürüzsüz görünüm sağlayan faydalarıyla profesyonel fraksiyonel lazer tedavisiyle karģılaģtırılabilecek Yeni "Akıllı Gözenek Silici" *.* *Sonuçlar

Detaylı

w w w.sanovis.com.tr

w w w.sanovis.com.tr w w w.sanovis.com.tr WWW.MELINESKIN.COM NEDEN MELINE? ÇÜNKÜ HER CİLT KENDİNE ÖZEL BİR YAPIYA SAHİPTİR, MELINE BU BİLİNÇLE ÜRETİLMİŞTİR. FELSEFEMİZ Meline; nedeni ve yerleşim yeri neresi olursa olsun, her

Detaylı

w w w. f u m e k o z. c o m

w w w. f u m e k o z. c o m www.fumekoz.com www.fumekoz.com KLAPROOS ANTİ-WRİNKLE KREM kırışıklıkların hızlı onarımına muhteşem destek Cildinizin içten dışa nemlendirilmesinde kırışıklıkların düzgünleşip azalmasında katkı sağlar.

Detaylı

DOĞALA DÖNÜŞ. Güzelliğinizi ve sağlığınızı doğaya teslim etmenin tam zamanı. Petra dünyasına hoş geldiniz! Petra hep birlikte güçlü bir ekip!

DOĞALA DÖNÜŞ. Güzelliğinizi ve sağlığınızı doğaya teslim etmenin tam zamanı. Petra dünyasına hoş geldiniz! Petra hep birlikte güçlü bir ekip! Petra dünyasına hoş geldiniz! Şirketin tüm alanlarındaki sorumluluk bilinci, yetkinlik ve yaratıcılık, ayrıca partnerlerin ve müşterilerin memnuniyeti sayesinde, Petra evsel işler ve bakım konusunda belirleyici

Detaylı

INTENSIVE SKINCARE GELĠġMĠġ CĠLT TAMAMLAYICI

INTENSIVE SKINCARE GELĠġMĠġ CĠLT TAMAMLAYICI INTENSIVE SKINCARE KADĠFE YUMUġAKLIĞI. ANINDA ARINMA. Cilde pürüzsüz görünüm sağlayan faydalarıyla profesyonel fraksiyonel lazer tedavisiyle karģılaģtırılabilecek Yeni "Akıllı Gözenek Silici" *.* *Sonuçlar

Detaylı

YENİ! Profesyonel Cilt Bakımı

YENİ! Profesyonel Cilt Bakımı Menalind professional Yaşlı ve hassas cilt için profesyonel cilt bakım serisi YENİ! Profesyonel Cilt Bakımı Cildin koruyuculuğuna mükemmel destek: Nutriskin Protection Complex Yeni Nutriskin Protection

Detaylı

Doğal Ferahlık Şeker veya kafein etkilerinden arınmış ferahlatıcı bir içecektir. Regeneration Felsefesi Vücudun temizlemesine yardımcı olur.

Doğal Ferahlık Şeker veya kafein etkilerinden arınmış ferahlatıcı bir içecektir. Regeneration Felsefesi Vücudun temizlemesine yardımcı olur. SUNRIDER ÜRÜNLER Calli Bitkisel Çay Sağlığa katkılarından dolayı bitkisel çaylar binlerce yıldır Asya da sevilerek tüketilmektedir. Dr. Tei-Fu Chen, çok eskilere dayanan çay sanatını, özel kuru spreyleme

Detaylı

Kusursuz Saç Güzelliği

Kusursuz Saç Güzelliği Kusursuz Saç Güzelliği CEYLINN PROFESSIONAL FELSEFESİ Ceylinn Professional, saç güzelliği ve estetiği felsefesini benimser. Bu düşünceden hareketle, profesyonel saç bakımı alanında bilimsel, çözümsel,

Detaylı

Burada kısa sürede ve fazla masrafa girmeden uygulayabileceğiniz birkaç Vücut bakım önerisi bulacaksınız.

Burada kısa sürede ve fazla masrafa girmeden uygulayabileceğiniz birkaç Vücut bakım önerisi bulacaksınız. Tepeden Tırnağa Vücut bakımı Burada kısa sürede ve fazla masrafa girmeden uygulayabileceğiniz birkaç Vücut bakım önerisi bulacaksınız. Bakım için Duş Yapılan araştırmalarda en çok tercih edilen yıkanma

Detaylı

Kişisel Bakım ve Estetik Ürünleri

Kişisel Bakım ve Estetik Ürünleri Kişisel Bakım ve Estetik Ürünleri Mescare ürünleri, insanların kaliteli ve doğal ürün isteklerine cevap verebilmek için, uzun ve özenli bir ar-ge sürecinden sonra Polattürk güvencesi ile üretilmiştir.

Detaylı

Kişisel Temizlik ve Bakım Ürünleri

Kişisel Temizlik ve Bakım Ürünleri Kişisel Temizlik ve Bakım Ürünleri KİŞİSEL TEMİZLİK ve HİJYEN ÜRÜNLERİ M101 El Yıkama Ürünü - Sedefli Beyaz M101 El Yıkama Ürünü - Sedefli Pembe El temizliği için idealdir. Yumuşak formülü sayesinde

Detaylı

Y i. Yı l bu. Turkey. Dikkat! Fiyatlar Türkiye sınırları içinde geçerlidir. Kampanya stoklarla sınırlıdır.

Y i. Yı l bu. Turkey. Dikkat! Fiyatlar Türkiye sınırları içinde geçerlidir. Kampanya stoklarla sınırlıdır. "Yeni Yıl Buradan Başlıyor" Kataloğu/11.12.2016/Kasım-Aralık. Kampanya kapsamındaki teklifler 01.11.2012 ile 31.12.2016 tarihleri arasında geçerlidir. Dikkat! Fiyatlar Türkiye sınırları içinde geçerlidir.

Detaylı

ECH 208 KOZMETİK ÜRÜNLER. 2.Hafta Ders Notları Deri ve Bakımı

ECH 208 KOZMETİK ÜRÜNLER. 2.Hafta Ders Notları Deri ve Bakımı ECH 208 KOZMETİK ÜRÜNLER 2.Hafta Ders Notları Deri ve Bakımı 1 Deri en geniş ve en ağır organ (9 kg) tüm vücut ağırlığının ~ % 16 sını kaplar ve alanı yetişkinlerde ~ 1.8 m²- 2 m 2, bebeklerde ~ 0.25 m²dir

Detaylı

M ERH ABA M UTLU Cİ L T YENİ

M ERH ABA M UTLU Cİ L T YENİ M ERH ABA M UTLU Cİ L T V I TAMIN C ISILT I VER E N NEMLEN DIRICI YOĞUN VE STRESLİ YAŞAMLAR, SAĞLIKLI GÖRÜNEN CİLTLER Isıltılı cilt ile ilgili olarak dünya genelinde her ay internette yarım milyona yakın

Detaylı

Eau de Perfumes 50 ml / 100 ml for men. 580-5: Active -100 ml

Eau de Perfumes 50 ml / 100 ml for men. 580-5: Active -100 ml 2 3 Eau de Perfumes 50 ml / 100 ml for men 580-1: Hazal -100 ml 580-2: VIE -100 ml 580-3: Blue -100 ml 580-4: Sport -100 ml 580-5: Active -100 ml 4 570-1-Sport -50 ml 570-2-Blue -50 ml 570-3-VIE -50 ml

Detaylı

Güzellik... Asırlardır.

Güzellik... Asırlardır. www.syorell.com Güzellik... Asırlardır. Anadolu... Efsanevi karakterleri ve tanrıçaları temsil eden güzellik ve dişil enerjinin ana vatanı. Güzeller güzeli Helen, estetik ve dişiliğin simgesi Kleopatra,

Detaylı

Deriye Uygulanan Ürünler. 7. Hafta

Deriye Uygulanan Ürünler. 7. Hafta Deriye Uygulanan Ürünler 7. Hafta Deriye uygulanan preparatlar Günlük deri bakım preparatları Yaşlanmayı önleyici preparatlar Dekoratif kozmetik ürünler Deodorant ve antiperspiranlar Güneş preparatları

Detaylı

Markamızın garantisi firmamızdır. Ürünlerimizin ISO COMPANY belgesi bulunmaktadır. Kare kod uygulamasını uygulayarak, tüketicileremize

Markamızın garantisi firmamızdır. Ürünlerimizin ISO COMPANY belgesi bulunmaktadır. Kare kod uygulamasını uygulayarak, tüketicileremize Markamızın garantisi firmamızdır. Ürünlerimizin ISO 9001-2008 COMPANY belgesi bulunmaktadır. Kare kod uygulamasını uygulayarak, tüketicileremize markamızın arkasında Limit İç ve Dış Ticaret LTD. ŞTİ. vardır

Detaylı

Deriye Uygulanan Ürünler. 9. Hafta

Deriye Uygulanan Ürünler. 9. Hafta Deriye Uygulanan Ürünler 9. Hafta Cilt bakım ürünlerinin temel amaçları: Cildin sağlıklı ve iyi durumda kalmasını sağlamak, Derinin temizlenmesi Derinin nem dengesinin korunması Derinin yaşlanması belirtilerinin

Detaylı

Güzellik Partileri ile Dış Beslenme İşinizi Kurarken

Güzellik Partileri ile Dış Beslenme İşinizi Kurarken Güzellik Partileri ile Dış Beslenme İşinizi Kurarken Neler Öğreneceksiniz? Güzellik Partisi Nedir? Dış Beslenme Nedir? Dış Beslenmeyi Sağlıklı Aktif Yaşam Tarzı İşinize Neden Eklemelisiniz? Güzellik Partilerinde

Detaylı

İÇERİĞİ Krem bazı, Hümik asit, Gliserin, Kayısı çekirdek yağı, Fenoksietanol, Parfüm Paraben içermez.

İÇERİĞİ Krem bazı, Hümik asit, Gliserin, Kayısı çekirdek yağı, Fenoksietanol, Parfüm Paraben içermez. Cildi beslemeye, pürüzsüzleştirmeye ve yumuşatmaya yardımcı olmak üzere formüle edilmiştir. Temizlenmiş ve kurulanmış cildinize yukarı ve dışa doğru hareketlerle uygulayınız. Krem bazı, Hümik asit, Gliserin,

Detaylı

SECRETS DE SOTHYS. Sothys'in Prestij Serisi. Haz ve teknolojinin simyası. 19 janv 04

SECRETS DE SOTHYS. Sothys'in Prestij Serisi. Haz ve teknolojinin simyası. 19 janv 04 SECRETS DE SOTHYS Sothys'in Prestij Serisi Haz ve teknolojinin simyası 1 Sothys uzmanlığı Cilt yaşlanmasında uzmanlık 2 yıl boyunca süren araştırmalar Yeni buluş Cilt stresine karşı zafer Hormonal ve beslenme

Detaylı

%98 OKSİJEN GEÇİRGEN RENKLİ MİNERAL FONDÖTEN

%98 OKSİJEN GEÇİRGEN RENKLİ MİNERAL FONDÖTEN %98 OKSİJEN GEÇİRGEN RENKLİ MİNERAL FONDÖTEN SPF30 Mineral güneş koruyucu Temel olarak cildin tüm dokularına oksijen geçirgenliği sağlayan üçlü silika retiküler taşıyıcı sistem. FDA nın cilt iyileştirici

Detaylı

WORLD MERHABA İLKBAHAR YENİ BU İLKBAHAR SİZE TAZELİK, ŞANS VE MUTLULUK GETİRECEK!

WORLD MERHABA İLKBAHAR YENİ BU İLKBAHAR SİZE TAZELİK, ŞANS VE MUTLULUK GETİRECEK! WORLD 04 2018 MERHABA İLKBAHAR YENİ BU İLKBAHAR SİZE TAZELİK, ŞANS VE MUTLULUK GETİRECEK! İLKBAHARIN TADINI SONUNA KADAR ÇIKARIN! Bu mevsimde yapmayı planladığınız çok mu şey var? Reishi Plus ın içeriğinde

Detaylı

Güzellik... Asırlardır.

Güzellik... Asırlardır. www.syorell.com Güzellik... Asırlardır. Anadolu... Efsanevi karakterleri ve tanrıçaları temsil eden güzellik ve dişil enerjinin ana vatanı. Güzeller güzeli Helen, estetik ve dişiliğin simgesi Kleopatra,

Detaylı

PROFESYONEL DERİN KİMYASAL PEELING & LEKE TEDAVİ ÜRÜNLERİ ESTETİK DERMATOLOJİ UZMANI

PROFESYONEL DERİN KİMYASAL PEELING & LEKE TEDAVİ ÜRÜNLERİ ESTETİK DERMATOLOJİ UZMANI PROFESYONEL DERİN KİMYASAL PEELING & LEKE TEDAVİ ÜRÜNLERİ ESTETİK DERMATOLOJİ UZMANI Profesyonel Kimyasal Pe Leke Tedavi Kimyasal peeling, cilt soymanın kimyasal ajanlarla gerçekleştirilen hızlandırılmış

Detaylı

ActiveShine. Bitkisel Şampuan Serisi

ActiveShine. Bitkisel Şampuan Serisi Bitkisel Şampuan Serisi Active Shine, her saç tipine özel olarak tasarlanmış, bitkisel aktiflerle zenginleştirilmiş bir seridir. Bitkisel içeriğiyle herhangi bir yan etkiye neden olamadan doğrudan saçlara

Detaylı

Sleeping eauty. by DesleeClama Uyuyan Güzel - Doğanın güzellik sırlarından esinlenmiş yatak kumaşları

Sleeping eauty. by DesleeClama Uyuyan Güzel - Doğanın güzellik sırlarından esinlenmiş yatak kumaşları Uyuyan Güzel - Doğanın güzellik sırlarından esinlenmiş yatak kumaşları Doğanın güzelliği bir yatakta Uyuyan güzel yatak uygulamaları koleksiyonu, sizi doğanın güzellik ürünlerini keşfederek, dünya çapında

Detaylı

İÇİNDEKİLER GİRİŞ...XIII BÖLÜM

İÇİNDEKİLER GİRİŞ...XIII BÖLÜM İÇİNDEKİLER GİRİŞ...XIII BÖLÜM 1: Cildiniz ile Yakın ve Dost Olun...1 Yapı... 1 Cilt Oluşumu...2 Epidermis...3 Deri Oluşumu...4 Dermis...5 Ciltaltı Dokusu...6 İşlev...6 BÖLÜM 2: Harika bir Yüz ve Vücut

Detaylı

Cilt sorunlarının çözümü. Tıbbi etki. Doğal bakım.

Cilt sorunlarının çözümü. Tıbbi etki. Doğal bakım. Cilt sorunlarının çözümü Tıbbi etki. Doğal bakım. Yeni doğmuş bebek cildi gibi Cildiniz için sorun giderici DADO SENS DADO SENS olarak amacımız cildinizin ihtiyacı olanı vermektir. DADO SENS ürünlerini

Detaylı

Kozmetik dünyasında kaliteli ve vazgeçilmez ürünlerin yaratıcısı olmak amacıyla sektöre giren Dermosed, gün geçtikçe gücüne güç, bilgisine bilgi

Kozmetik dünyasında kaliteli ve vazgeçilmez ürünlerin yaratıcısı olmak amacıyla sektöre giren Dermosed, gün geçtikçe gücüne güç, bilgisine bilgi Dermosed Ürün Kataloğu 2018-2019 Kozmetik dünyasında kaliteli ve vazgeçilmez ürünlerin yaratıcısı olmak amacıyla sektöre giren Dermosed, gün geçtikçe gücüne güç, bilgisine bilgi katıyor. Uzman ekip kadrosuyla

Detaylı

19,9 0 TL. 75 BP Sipariş. Eylül Kataloğundan. Verin İndirim Fırsatlarından Yararlanın! 1 27 EYLÜL 2015 110990 29,90TL

19,9 0 TL. 75 BP Sipariş. Eylül Kataloğundan. Verin İndirim Fırsatlarından Yararlanın! 1 27 EYLÜL 2015 110990 29,90TL 09 1 27 EYLÜL 2015 Şekli ayarlanabilen, HAFİF VE ESTETİK ÇANTA Eylül Kataloğundan 75 BP Sipariş Verin İndirim Fırsatlarından Yararlanın! Pembe Yaz Çantası Boyutlar: 51 x 33 x 13 cm. 110990 19,9 0 TL 110990

Detaylı

BABOR SKINOVAGE PX VITA BALANCE. Bireysel ihtiyaçlara tam uyarlanmış Akıllı ve premium cilt bakım sistemi

BABOR SKINOVAGE PX VITA BALANCE. Bireysel ihtiyaçlara tam uyarlanmış Akıllı ve premium cilt bakım sistemi BABOR SKINOVAGE PX Bireysel ihtiyaçlara tam uyarlanmış Akıllı ve premium cilt bakım sistemi Doğal güzelliğin sınırlarını zorlamak için tasarlanmış bir cilt bakımı sistemi. SKINOVAGE PX cildinizin doğal

Detaylı

İntİm Temİzleme Ürünlerİ

İntİm Temİzleme Ürünlerİ İntİm Temİzleme Ürünlerİ 2 Gvyna, özel bölgenizin günlük bakım ve temizliğini sağlamak için güvenebileceğiniz bir yardımcıya ihtiyacınız olduğunun farkındadır. Bu nedenle size özellikle ihtiyaçlarınıza

Detaylı

Yaşam MiniDolin le başlar DermaDolin le devam eder

Yaşam MiniDolin le başlar DermaDolin le devam eder Yaşam MiniDolin le başlar DermaDolin le devam eder www.dermadolin.com.tr www.minidolin.com.tr www.seranem.com.tr Büyükler de kullanabilir 1- Hodan Yağı (Borago Officinalis) 2- Bal Özütü (Ekstraktı) 3-

Detaylı

Cildinizi değiştirin. 0% Asit, 100% Doğal

Cildinizi değiştirin. 0% Asit, 100% Doğal Cildinizi değiştirin 0% Asit, 100% Doğal Yağlı ciltler, açıcılar, pre-aging bakımları için multi-etnik kozmesötik* marka... SALONDA Pre-aging Bakımı 3 Olgun cilt Bakımı 4 Açıcı Bakımı 5 Yağlı ve akne eğilimli

Detaylı

TAKIMA HOŞ GELDİNİZ. Erb. Dipl. Franz Dr. Joseph

TAKIMA HOŞ GELDİNİZ. Erb. Dipl. Franz Dr. Joseph 1 2 TAKIMA HOŞ GELDİNİZ İnanıyoruz ki yaşadığımız yüzyılda yüksek başarım (performans) sadece uzman (profesyonel) ekiplerin işi olabilir. Her gün öncü felsefemizi takip ediyor, kozmetiği ve estetiği sıradışı

Detaylı

BASIC HYDRO 3 BASIC HYDRO TÜM CİLTLER İÇİN TEMEL BAKIM SERİSİ 4 BASIC CLEAR AKNELİ VE YAĞLI CİLTLER İÇİN ARINDIRICI BAKIM SERİSİ

BASIC HYDRO 3 BASIC HYDRO TÜM CİLTLER İÇİN TEMEL BAKIM SERİSİ 4 BASIC CLEAR AKNELİ VE YAĞLI CİLTLER İÇİN ARINDIRICI BAKIM SERİSİ CLEANSER (Ref. No: 710 ve 710.1) Bu hafif kıvamdaki temizleme sütü; kiri, yağ fazlasını ve makyaj artıklarını cildinizden yumuşak bir şekilde arındırır. 3 BASIC HYDRO TÜM CİLTLER İÇİN TEMEL BAKIM SERİSİ

Detaylı

EN ÇOK HANGİ KONULARI KONUŞUYORUZ?

EN ÇOK HANGİ KONULARI KONUŞUYORUZ? EN ÇOK HANGİ KONULARI KONUŞUYORUZ? ÇOCUKLARIMIZ VE AİLEMİZ MALİ DURUM SAĞLIK VE SAĞLIK GİDERLERİ DAHA İYİ VE SAĞLIKLI TERCİHLER YAPMAK SİZE YARDIMCI OLABİLİR! 32 YILDIR YAŞAMLARI VE YAŞAM KALİTESİNİ İYİLEŞTİRİYOR!

Detaylı

Pürüzleri geride bırak.

Pürüzleri geride bırak. trnd Proje Kitapçığı Garnier Saf & Temiz 3 ü 1 Arada: Temizleme + Peeling + Maske Pürüzleri geride bırak. trnd Projesi Proje blogu: www.trnd.com.tr/garnier Sana özel proje danışmanı: merve@trnd.com.tr

Detaylı

YILBAŞI KATALOĞU 2017

YILBAŞI KATALOĞU 2017 YILBAŞI KATALOĞU 2017 Levi Kolye Pirinç kaplamadan ithal Hint ürünü Gümüş, altın, siyah renk kombinasyonları 66,00 TL 42,95 TL Ürün Kodu: 3998 Ürün Kodu: 3999 Ürün Kodu: 4000 Tüm gözler üzerinizde olsun...

Detaylı

WORLD SONBAHARA ÖZEL KORUMA! SET İNDİRİMLERİ

WORLD SONBAHARA ÖZEL KORUMA! SET İNDİRİMLERİ WORLD SONBAHARA ÖZEL KORUMA! 09 2017 SET İNDİRİMLERİ LR Aloe Via Sonbaharın șımartan bakımı Yaz ayının son demlerini yașıyoruz, kendimizi kıș ayına hazırlamanın tam zamanı. nın uzun yıllara dayanan deneyiminden

Detaylı

ANTI-AGE BAKIM SİSTEMİ ETKİLİ. YENİLİKÇİ. PROFESYONEL. Sadece 3 adımda daha genç bir cilt. ADIM ADIM TEMİZLEME 2. ADIM ANTI-AGE 3.

ANTI-AGE BAKIM SİSTEMİ ETKİLİ. YENİLİKÇİ. PROFESYONEL. Sadece 3 adımda daha genç bir cilt. ADIM ADIM TEMİZLEME 2. ADIM ANTI-AGE 3. ADIM 1-3 ANTI-AGE BAKIM SİSTEMİ LR ZEITGARD ANTI AGE YÖNETİMİ 35 1. ADIM TEMİZLEME ETKİLİ. YENİLİKÇİ. PROFESYONEL. Sadece 3 adımda daha genç bir cilt. 2. ADIM ANTI-AGE ZEITGARD tamamlayıcı Anti-Age bakım

Detaylı

anti-age güzelliðinizin sýrrý

anti-age güzelliðinizin sýrrý anti-age güzelliðinizin sýrrý 1 Lubex anti-age Lubex in Vizyonu 2 güzelliðinizin sýrrý 3 day light Cildinizin ideal þekilde nemlenmesini, cilt elastikiyetinin saðlanmasýný, serbest radikallere karþý korunmasýný,

Detaylı

OSMANLI HANEDAN KİMYA KOZMETİK SAN. TİC. LTD. ŞTİ.

OSMANLI HANEDAN KİMYA KOZMETİK SAN. TİC. LTD. ŞTİ. Kremler 1.Acıbademli El ve Yüz Kremi: Badem Yağı Kremi Faydaları, Badem yağı kremi uzun yıllardır faydaları bilinen ve özellikle cilt bakımı için kullanılan badem yağından yapılmakta ve badem yağına nazaran,

Detaylı

SAÇ BOYASINDA İPEK BAKIMI. Renklerin Coşkusu

SAÇ BOYASINDA İPEK BAKIMI. Renklerin Coşkusu SAÇ BOYASINDA İPEK BAKIMI Renklerin Coşkusu COLOR EMOTION RENKLERİN DUYGUSU Kaaral profesyonel saç renklendirme ürünü Bacò nun renkleri, duyguları harekete geçirirken, saçlar sağlıklı, yumuşak ve ışıltılı

Detaylı

Keratin Saç Düzleştirme Sistemi KERA-FORCE TREATMENT. Straight, Smooth, Shine

Keratin Saç Düzleştirme Sistemi KERA-FORCE TREATMENT. Straight, Smooth, Shine Keratin Saç Düzleştirme Sistemi KERA-FORCE TREATMENT Straight, Smooth, Shine KERATİN SAÇ DÜZLEŞTİRME SİSTEMİ Ceylinn Keratin Systems Keratin Saç Düzleştirme Sistemi, tüm saç tipleri için geliştirilmiş,

Detaylı

Glikolik Asit Bazlı. Cilt Bakım Ürünleri

Glikolik Asit Bazlı. Cilt Bakım Ürünleri Glikolik Asit Bazlı Cilt Bakım Ürünleri Cosmoscience Laboratuvarları nda geliştirilmiştir ve Fransa da üretimi yapılmaktadır. Bitki ekstraktları ve glikolik asit bazlı amenokozmetk ürün serisine sahiptir.

Detaylı

YAŞ GURUPLARINA GÖRE CİLTLERİN YAPISI VE İHTİYAÇLARI 20'Lİ YAŞLARDA

YAŞ GURUPLARINA GÖRE CİLTLERİN YAPISI VE İHTİYAÇLARI 20'Lİ YAŞLARDA Nem kaybına uğrayan cilt iki sorunla karşı karşıya kalır. Cildin en üst yüzeyi olan epidermis deki su molekülleri, buharlaşma karşısında, koruyucu bariyer görevini yerine getiremez hale gelir. YAŞ GURUPLARINA

Detaylı

Yenilenmiş ve geliştirilmiş anti-aging favori serisi CHRONOLONG.

Yenilenmiş ve geliştirilmiş anti-aging favori serisi CHRONOLONG. КРАСОТА HER YAŞTA В GÜZELLİK! ЛЮБОМ ВОЗРАСТЕ! ПРЕДСТАВЛЯЕМ ВАМ ОБНОВЛЕННУЮ И УСОВЕРШЕНСТВОВАННУЮ СЕРИЮ ЛЮБИМЫХ АНТИВОЗРАСТНЫХ СРЕДСТВ CHRONOLONG Yenilenmiş ve geliştirilmiş anti-aging favori serisi CHRONOLONG.

Detaylı

COLLECTION COLLECTION FİYAT LİSTESİ

COLLECTION COLLECTION FİYAT LİSTESİ COLLECTION COLLECTION FİYAT LİSTESİ 03 2018 Sayfa 10 Sayfa 11 Sayfa 12 Sayfa 13 20600 LR ALOE VIA Aloe Vera Acil Yardım Spreyi 78,90 20601 LR ALOE VIA Aloe Vera Konsantre 63,90 20602 LR ALOE VIA Aloe Vera

Detaylı

askindr., which is on sale at the drugstores in Japan

askindr., which is on sale at the drugstores in Japan askindr., which is on sale at the drugstores in Japan SEIN DNI CO.,LTD. PRESIDENT CHUNG,IL CHONG SEOUL,KOREA http://www.askindr.com MADE IN KOREA CATALOGUE-1/4 CATALOGUE-2/4 CATALOGUE-3/4 CATALOGUE-4/4

Detaylı

Sağlıklı ve aktif bir yaşamı destekleyen rehberiniz

Sağlıklı ve aktif bir yaşamı destekleyen rehberiniz Sayı 13 Kış 2012 İyi beslenme için Herbalife ı seçin Leo Messi Vakfı ve Herbalife, dünyanın dört bir yanındaki çocukların desteklenmesinde güçlerini birleştiriyor Sağlıklı ve aktif bir yaşamı destekleyen

Detaylı

Ruhu güçlü olanlar için doğal gücü GHESER ERKEK KOZMETIK SERISINDE YENILIK

Ruhu güçlü olanlar için doğal gücü GHESER ERKEK KOZMETIK SERISINDE YENILIK Ruhu güçlü olanlar için doğal gücü ERKEK KOZMETIK SERISINDE YENILIK ERKEK KOZMETİK SERİSİNDE İLKİ* ULTRA KONFOR TRAŞ JELİ Bu ferahlatıcı jel mükemmel tıraş için olağanüstü ipeksi kopük oluşturur. Jel sadece

Detaylı

KAMPANYA 5 KATALOG SUNUMU 2014

KAMPANYA 5 KATALOG SUNUMU 2014 KAMPANYA 5 KATALOG SUNUMU 2014 33, 50TL Avon Femme EDP Çiçeksi Meyveli Misk Sipariş kodu: 25999 Femme EDP alana Vücut Spreyi BEDAVA! Sayfa 3 Annenizi Bir Yıldız Gibi Hissettirin! Rare Gold EDP Çiçeksi

Detaylı

WORLD. may YAZ BAŞLASIN!

WORLD. may YAZ BAŞLASIN! WORLD may YAZ BAŞLASIN! 05 2018 may Tarifler 2 1 2 3 ŞİMDİ HAFİF BİR ALOE VERALI İÇECEK İÇMENİN TAM ZAMANI! Aloe Vera Jel İçecek Şeftali, şeker içermeyen 2 formülü ile günlük ihtiyacınız olan (90 ml) 3

Detaylı

2 3 4 5 6 7 8 Künye Zeytin Memecik / 1123 Zeytin Ayvalık / 7643 Defne / 12 Erik / 23 Badem / 38 Limon / 60 Nar / 137 Guava / 16 Bergamut / 200 Keçi Boynuzu / 15 Trabzon Hurma / 13 Muz / 24 Armut / 20 Dut

Detaylı

Laboratorios Indermo S.L.

Laboratorios Indermo S.L. Laboratorios Indermo S.L. Basit spa ve temizleme Tam Spa Temel Spa Temel ağlar Doğal SIAM Thai Masajı Sıcak Volkanik Taşlar Basit Spa Küçük güzellik salonları için fazla altyapı gerektirmez Duş gerektirmez

Detaylı

Efsanevi SBK serisi 19 yıllık başarı! 20 den fazla ülke

Efsanevi SBK serisi 19 yıllık başarı! 20 den fazla ülke Efsanevi SBK serisi 19 yıllık başarı! 20 den fazla ülke ! Saç bakım eko-ürünlerinin tasarımı, doğa ile bilimin sentezi temelinde yenilikçi ürünleri yaratabilen profesyonellere bırakılmalıdır. Saç bakımı

Detaylı

WORLD PROFESYONEL BAKIMI EVİNİZE TAȘIYORUZ SET İNDİRİMLERİ

WORLD PROFESYONEL BAKIMI EVİNİZE TAȘIYORUZ SET İNDİRİMLERİ WORLD PROFESYONEL BAKIMI EVİNİZE TAȘIYORUZ 08 2017 SET İNDİRİMLERİ KENDİM İÇİN İYİ BİR ŞEYLER YAPMANIN TAM ZAMANI! LR ile evde kendinizi ufak bir tatile çıkarın! Tüm gün dinlenin ve hayatın zevkine varın.

Detaylı

ŞAMPUANLAR - SAÇ KREMLERİ SAÇ BAKIM ÜRÜNLERİ ȘAMPUANLAR - SAÇ KREMLERİ SAÇ BAKIM ÜRÜNLERİ

ŞAMPUANLAR - SAÇ KREMLERİ SAÇ BAKIM ÜRÜNLERİ ȘAMPUANLAR - SAÇ KREMLERİ SAÇ BAKIM ÜRÜNLERİ ŞAMPUANLAR - SAÇ KREMLERİ SAÇ BAKIM ÜRÜNLERİ ȘAMPUANLAR - SAÇ KREMLERİ SAÇ BAKIM ÜRÜNLERİ ŞAMPUANLAR Doğal Bitki ve Yağ Özleri Serisi KOD NO: FT054600 Şampuan Doğal Yağ Özlü Argan Yağı ve Papatya KOD NO:

Detaylı

Siberian Health dünyasına hoş geldiniz!

Siberian Health dünyasına hoş geldiniz! Siberian Health dünyasına hoş geldiniz! Efsanevi SBK serisi 17 19 yıllık başarı! 20 den fazla ülke İlkemiz BİTKİSEL HAMMADDELERİN MAKSİMUM KULLANIMI Yüksek biyoetkinliğe sahip olan Sibirya, Altay ve Baykal

Detaylı

Kişisel Temizlik ve Hijyen Ürünleri. Hijyenik. bir yaşam biçimi!

Kişisel Temizlik ve Hijyen Ürünleri. Hijyenik. bir yaşam biçimi! Kişisel Temizlik ve Hijyen Ürünleri Hijyenik bir yaşam biçimi! İşletmelerde etkin ve kalıcı hijyenin sağlanması, insan sağlığının korunması açısından büyük önem taşımaktadır. Selin, Hijyenmax, Sens, Maratem

Detaylı

Dolgu Mucizesi... Saf Argan Yağı. doğanın bilimsel gücü... Enjekte Gerektirmeyen. DNA üzerinde etkisi kanıtlanmış anti-aging seriler ORGANIC COSMETIC

Dolgu Mucizesi... Saf Argan Yağı. doğanın bilimsel gücü... Enjekte Gerektirmeyen. DNA üzerinde etkisi kanıtlanmış anti-aging seriler ORGANIC COSMETIC ITALY doğanın bilimsel gücü... Enjekte Gerektirmeyen Dolgu Mucizesi... Saf Argan Yağı DNA üzerinde etkisi kanıtlanmış anti-aging seriler ORGANIC COSMETIC PARABEN İÇERMEZ SLS İÇERMEZ NİKEL TESTİ YAPILMIŞTIR

Detaylı

MASKE Normal Ciltler için

MASKE Normal Ciltler için MASKE Normal Ciltler için Normal, kuru, yağlı ve akneli cilt tipleri için 4 farklı çeşidi bulunmaktadır. İçeriğinde zengin bileşimlerin (Demir, Magnezyum, Kalsiyum, Bakır, Fosfor) yanı sıra, Susam Yağı,

Detaylı

Trendbox. Cilt Bakımı. Yaza Özel

Trendbox. Cilt Bakımı. Yaza Özel Trendbox Yaza Özel Cilt Bakımı Cildimize iyi bakmak hem bedenimize hem de ruhumuza iyi gelir. Cildimizi bu sıcak yaz aylarında nasıl mutlu ederiz Parkim Trendbox Ağustos sayısında Ağustos 2017 Sayı 8 /

Detaylı

Dünya sınıfı iki marka güçlerini birleştiriyor*

Dünya sınıfı iki marka güçlerini birleştiriyor* X Sonbahar/Kış 2010 Dünya sınıfı iki marka güçlerini birleştiriyor* Daha iyi bir yaşam için beslenme. *Bkz. sayfa 30 Sağlıklı, aktif bir yaşam tarzını destekleyecek kılavuzunuz 2 Sağlıklı Aktif Yaşam Programı

Detaylı

ageloc GALVANIC SPA SYSTEMS Parlak bir atılım

ageloc GALVANIC SPA SYSTEMS Parlak bir atılım ageloc GALVANIC SPA SYSTEMS Parlak bir atılım Daha genç görünmenizin ardındaki sırrı çözün Mesele genç görünmek olunca, bazıları için zamanın sabit dururken neden diğerleri için hızlandığını hiç merak

Detaylı

METODOLOJİ Bu çalışma Avrupa Parlementosu ve Düzenleme Kurulu nun kozmetik ürünler üzerine olan 30 kasım 2009 tarih ve 1223/2009 numaralı düzenlemesine uygun olarak dizayn edilmiştir. Bu çalışma, Avrupa

Detaylı

Bioform SPA & Eğitim Merkezi

Bioform SPA & Eğitim Merkezi Bioform SPA & Eğitim Merkezi Day Spa ve Genel Spa merkezlerinde yapılabilecek vücut uygulamaları eğitimi Marine and Vegetal Spa Basit spa ve temizleme Tam Spa Temel Spa Temel ağlar Doğal SIAM Thai Masajı

Detaylı

Sultanların Güzelliğini. Torosların Doğallığı ile Keşfedin...

Sultanların Güzelliğini. Torosların Doğallığı ile Keşfedin... Sultanların Güzelliğini Torosların Doğallığı ile Keşfedin... SİYAH SARIMSAK ÖZLÜ ŞAMPUAN SAÇ GÜÇLENDİRİCİ BAKIM KOMPLEKSİ Sarımsak özünde bulunan S-Allyl Cysteine (SAC) bakımından daha zengin olan siyah

Detaylı

CREAMOL. Creamol Cream&Cologne. Laber Kimya Ar-Ge San.Tic.

CREAMOL. Creamol Cream&Cologne. Laber Kimya Ar-Ge San.Tic. CREAMOL 1 2 CREAMOL Nedir? Yeni bir krem Yeni bir Balsam Yeni bir kolonya Yeni bir antiseptik Yeni bir parfüm şekli 3 CREAMOL Nedir? Yeni bir krem Yeni bir Balsam Yeni bir kolonya Yeni bir antiseptik Yeni

Detaylı

Cilt İçin Moleküler Koruma! Klinik Testlerle kanıtlanmış üstün koruma ve onarım

Cilt İçin Moleküler Koruma! Klinik Testlerle kanıtlanmış üstün koruma ve onarım Tuz Gölleri, Çöller ve Buzullara Dayanabilen Mucize; Ectoin Cilt İçin Moleküler Koruma! Klinik Testlerle kanıtlanmış üstün koruma ve onarım Hücresel Koruma Çevre Kirliliğine Karşı Doğal UVA ve AVB Koruması

Detaylı

Indermo Laboratuvarları, S.L. İspanya'da profesyonel kozmetik en yenilikçi üretim şirketlerinden biridir.

Indermo Laboratuvarları, S.L. İspanya'da profesyonel kozmetik en yenilikçi üretim şirketlerinden biridir. CORONA Tarihçe Şirketler-Laboratuvarlar Indermo Laboratuvarları, S.L. İspanya'da profesyonel kozmetik en yenilikçi üretim şirketlerinden biridir. Firmamız 1985 yılında kurulmuştur ve o zamandan beri kendini

Detaylı

Synergy+ Nedir? Bu bakımları farklı çalışma modu ve ayrı başlık ile gerçekleştirir.

Synergy+ Nedir? Bu bakımları farklı çalışma modu ve ayrı başlık ile gerçekleştirir. SYNERGY + Synergy+ Nedir? Synergy + cildin derinlemesine temizliğini bakımını sağlayan, çeşitli cilt problemlerine çözüm bulmayı hedefleyen kombine bir bakım cihazıdır. Bu bakımları farklı çalışma modu

Detaylı