Pürüzleri geride bırak.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Pürüzleri geride bırak."

Transkript

1 trnd Proje Kitapçığı Garnier Saf & Temiz 3 ü 1 Arada: Temizleme + Peeling + Maske Pürüzleri geride bırak. trnd Projesi Proje blogu: Sana özel proje danışmanı: merve@trnd.com.tr

2 trndciler Garnier Saf & Temiz 3 ü 1 Arada yı deniyor. Bu trnd projesinde... trnd nin Türkiye deki ilk projesinde Saf & Temiz 3 ü 1 Arada ile cildimize pürüzsüz bir görünüm kazandırıyoruz. Garnier Saf & Temiz 3 ü 1 Arada, içeriğindeki mineral özleri ve salisilik asit ile cildi matlaştırıp ona sağlıkla ışıldayan bir görünüm kazandırıyor. Pratik kullanımı ve işlevselliği ile cilt bakımı alışkanlıklarını değiştiriyor. Temizleme, peeling ve maske özellikleri pürüzlerle baş edebilmemizi sağlıyor.... Türkiye den trndci ile birlikte Garnier Saf & Temiz 3 ü 1 Arada yı deniyoruz.... arkadaşlarımız ve tanıdıklarımız arasında yaptığımız sohbetlerde edindiğimiz tecrübeleri ve görüşleri üç online ankette bir araya getiriyoruz. Deniyoruz. Yorumluyoruz. Tek ürünle temizleme, peeling ve maske.... Garnier Saf & Temiz 3 ü 1 Arada yı sohbetlerimize konu ederek ve arkadaşlarımızla paylaşarak tanıtıyoruz. Tanıtıyoruz.... çok sayıda sohbet raporunu ve anket sonucunu bir araya getiriyoruz. Ürünü tanıtırken nasıl tecrübeler edindik? Kaç kişiye ürünü anlattık? Raporluyoruz. Türkiye çapında trndci ile beraber Garnier Saf & Temiz 3 ü 1 Arada yı 4 hafta boyunca deniyoruz. Ailemizi, arkadaşlarımızı ve tanıdıklarımızı da Saf & Temiz 3 ü 1 Arada yı denemeye çağırıyoruz. Fotoğraf, video ve yorumlarımızla sonuçları tüm Türkiye ile paylaşıyoruz!

3 Pürüzsüz Bir Cilt için Gereken Cilt Temizliği. Garnier Saf & Temiz 3 ü 1 Arada. Ortak sorunumuz: Karma ve yağlı cildimizin davetiye çıkardığı siyah noktalar, tıkanmış gözenekler ve yağlanma. Zaman içerisinde cilt üzerinde biriken kir ve fazla yağ; siyah noktaların, sivilce ve pürüzlerin oluşmasına neden olur. Özellikle karma ve yağlı ciltler tıkanmış gözeneklerin ve pürüzlerin oluşumuna daha uygun bir yapıya sahiptir. Saf & Temiz 3 ü 1 Arada temizleme, peeling ve maske özellikleriyle farklı cilt sorunlarıyla etkili bir şekilde baş edebilmeni sağlar. 3 ü 1 Arada yı düzenli olarak kullandığında pürüzsüz görünen bir cilde kavuşursun. Garnier Saf & Temiz 3 ü 1 Arada, içeriğindeki mineral özleri ve salisilik asit ile ışıldayan bir cilde kavuşmanı sağlar. Üç farklı ürünü tek bir pakette birleştirerek sana zaman kazandırır; kolayca gözeneklerini arındırır, siyah noktaları giderir ve yağlı cildini matlaştırır. Salisilik asit ve mineralli formül ile derinlemesine temiz bir cilt. Tıkanmış gözenekler, yağlanma ve siyah noktalara karşı hepsi bir arada çözüm. 3 ü 1 Arada yı temizleyici olarak kullanıp cildini arındırabilir, peeling yapıp gözeneklerini temizleyebilir ve maske yaparak cildini matlaştırabilirsin. 3 ü 1 Arada nın içeriğinde salisilik asit de yer alır. Yağ ve kir ile tıkanmış gözenekler salisilik asit ile derinlemesine temizlenir. Cildinin doğal güzelliğiyle göz kamaştırmak istiyorsan cilt bakımı alışkanlıklarını Garnier Saf & Temiz 3 ü 1 Arada ile değiştirebilirsin. Cildimizde meydana gelen farklı cilt problemleriyle baş edebilmenin yolu cildimizi her gün etkili bir şekilde temizlemekten geçer. Etkili temizlik için ise cilt tipimize en uygun ürünü doğru şekilde kullanmamız gerekir. Garnier Saf & Temiz 3 ü 1 Arada farklı cilt problemlerine karşı tek bir ürünle çözüm sunar.

4 3 ü 1 Arada ile Pürüzsüz Bir Cilt. trnd Ürün Paketin. Projeye katılan trndcilerin proje başında elde edeceği ürün paketi. Garnier cilt testiyle cilt tipini belirledikten sonra Saf & Temiz 3 ü 1 Arada yı üç farklı şekilde uygulayıp 4 hafta sonunda cildinin temiz ve pürüzsüz görünmesini sağlayabilirsin. 1. Temizleme Garnier Saf & Temiz 3 ü 1 Arada yı temizleyici olarak kullanıp cildini derinlemesine arındırabilirsin. Üstelik sabun gibi kurutmaz; cildini yumuşacık yapar. Islak yüzüne nazikçe yedirerek uygula ve su ile durula. Senin için: 1x Garnier Saf & Temiz 3 ü 1 Arada (150 ml) Arkadaşlarının, akrabalarının ve tanıdıklarının dolduracağı pazar araştırması anketleri (20 adet) Paylaşman için: 5x Garnier Saf & Temiz 3 ü 1 Arada (150 ml) 20x Garnier cilt testi 2. Peeling Garnier 3 ü 1 Arada yı peeling olarak kullanıp ölü hücreleri uzaklaştırabilir, gözenekleri temizleyebilirsin. Islak yüzüne dairesel hareketlerle masaj yaparak uygula ve sonrasında su ile durula. 3. Maske Eğer cildin yağlıysa ve cildini matlaştırmak istiyorsan, Garnier 3 ü 1 Arada yı haftada 2-3 kez maske olarak kullanabilirsin. Yüzüne uygula ve kuruması için sadece 3 dakika bekle. Ardından su ile durula.

5 trnd Projesi Adımları. 3 Garnier Saf & Temiz 3 ü 1 Arada yı tanıtma. 1 Paketi açma ve fotoğraf çekme. Paket: Ailen veya arkadaşlarınla birlikte ürün paketini aç ve Garnier Saf & Temiz 3 ü 1 Arada ile ilgili bilgiler içeren proje kitapçığına bir göz at. Saf & Temiz 3 ü 1 Arada yı nasıl tanıtacağınla ilgili fikirler üretmeye başlayabilirsin. Fotoğraf: Paketi aldığın ve açtığın andan itibaren fotoğraf çekmeyi unutma. Proje boyunca yaşadığın bu güzel anlara bizler de tanık olmak isteriz. Daha sonra benvetrnd bölümüne girip fotoğraflarını kolayca yükleyebilirsin. Garnier Saf & Temiz 3 ü 1 Arada nın kalitesi seni ikna ettiyse diğer trndciler gibi sen de 3 ü 1 Arada nın tanıtımına katkı sağlamak için: Ürün paketinde yer alan Garnier Saf & Temiz 3 ü 1 Arada ları cilt sorunları yaşayan en iyi beş arkadaşınla paylaşabilirsin. Arkadaşlarınla buluşup hem trnd projesinden hem de Saf & Temiz 3 ü 1 Arada nın içeriğinden ve kullanımından bahsedebilirsin. Arkadaşlarınla sohbet ederken proje kitapçığında yer alan ilginç bilgileri paylaşabilirsin. Ürünü nasıl ve nerede tanıtabileceğinle ilgili daha fazla bilgiyi ilerleyen sayfalarda bulacaksın. 2 Görüş paylaşma. Garnier Saf & Temiz 3 ü 1 Arada ile ilgili samimi görüşlerini proje süresince katılacağın üç anketle bize ulaştırabilirsin. Başlangıç anketi İkinci anket Son anket Her bir anket katılıma açıldığında seni e-posta yoluyla haberdar edeceğiz. Üye girişi yaptıktan sonra benvetrnd bölümünden bu anketlere ulaşabileceksin. 4 Sohbetleri raporlama. Saf & Temiz 3 ü 1 Arada yla ilgili samimi görüşlerimizi Garnier ye iletebilmenin en iyi yolu her sohbetten sonra rapor yazmak. Bu raporlar sayesinde sohbetler sırasında nelerden bahsedildiğini ve akıllara hangi soruların takıldığını yakından takip edebiliriz. Kaç kişiyle sohbet ettiğini, sana sorulan soruları ve daha fazlasını raporlamak için benvetrnd bölümüne girip «Rapor yaz» butonuna tıklaman yeterli. trnd projelerinin temelini sohbet raporları oluşturur. Sohbet raporlarından ne kadar fazla bilgi elde edersek, birlikte neler başarabildiğimizi Garnier ekibine o kadar iyi gösterebiliriz.

6 5 Pazar araştırmasına destek olma. trnd İlkeleri. Bu projeyle seni Garnier nin pazar araştırmacısı ilan ediyoruz! Ürün paketinde yer alan 20 adet pazar araştırması anketiyle arkadaşlarının ve tanıdıklarının görüşlerini bize iletebilir ve Garnier nin ürün geliştirme sürecine katkı sağlayabilirsin. Ağızdan ağıza pazarlama samimi, şeffaf ve başarılı bir şekilde ilerlesin diye, oyunun kurallarını bir belirleyelim dedik. Bu kurallar sadece trndciler için değil, bizim için de bağlayıcı olsun istedik. Onlar anketleri doldururken sen de hem bu trnd projesinden hem de Saf & Temiz 3 ü 1 Arada dan bahsetme olanağı bulursun. Şeffaflık. trnd üyesi olmak gizlenecek veya kapalı kapılar arkasında konuşulacak bir şey değildir. Niyetimiz örtülü reklam veya gereksiz gevezelik yapmak değil. O yüzden trnd üyelerinin, ürünleri trnd den aldıklarını ve nasıl bir projeye katıldıklarını açık açık anlatmaları gerekir. Ama tabii ki kimseyi ürünü denemeye veya ürünle ilgili bilgi almaya zorlayamazsın. Sonuçta kapı kapı dolaşan bir satıcı değilsin. Açık ve samimi ol yeter! Hem kendi düşüncelerini anlat hem de trnd den bahset! Dürüstlük. Aslında aslolan dürüstlük. Artık bulunması da zor tabii ama ağızdan ağıza pazarlama sadece dürüstlükle desteklenirse iyi işler. Yani hiçbir şeyi saklamaman ve abartmaman gerekir. Arkadaşların ve tanıdıklarınla ürün hakkındaki samimi görüşlerini paylaşman yeterli. Proje blogundan hem gerekli bilgileri elde edebilir hem de yorum yazabilirsin: Proje kapsamında aklına takılan soruları bu adrese gönderebilirsin: garnier@trnd.com.tr Dinlemek. Ağızdan ağıza pazarlama eşine dostuna ne yapmaları gerektiğini söylemen demek değildir. Çünkü onların, senin teşvikinle birlikte, kendi düşüncelerini oluşturmaları gerekir. O yüzden onları can kulağıyla dinleyip ürünle ilgili söylediklerini özetler ve bize bildirirsen çok memnun oluruz.

7 Herkese söyleyelim. Tanıtım Önerileri. Garnier Saf & Temiz 3 ü 1 Arada yı birçok farklı şekilde eşine dostuna tanıtabilirsin. İşte bizden sana birkaç tanıtım önerisi: Garnier Saf & Temiz 3 ü 1 Arada yı temizleme, peeling ve maske olarak kullanarak cildini ve tıkanmış gözenekleri derinlemesine arındırabilir, cildini matlaştırabilirsin. Bütün kızları topla! Garnier Saf & Temiz 3 ü 1 Arada cilt bakımı partisine ne dersin? En iyi arkadaşlarını bir araya getirip bu trnd projesinden bahsettikten sonra Garnier Saf & Temiz 3 ü 1 Arada cilt testini uygulayabilirsiniz. Onlar için bir meyve tabağı hazırlayabilir ve bitki çayları ikram edebilirsin. Hep birlikte 3 ü 1 Arada yı düzenli olarak kullandıktan sonra cildinizin doğal ışıltısıyla herkesi kıskandırabilirsiniz! Kızlarla 3 ü 1 Arada partisi. Senin aklında elbette daha iyi tanıtım önerileri vardır. Garnier Saf & Temiz 3 ü 1 Arada yı arkadaşların, akrabaların ve tanıdıkların arasında tanıtmak için başka neler yapılabileceğini bize yaz! Yaratıcı fikirlerini ve tanıtım sırasında çekeceğin fotoğrafları sabırsızlıkla bekliyoruz.

8 Saf & Temiz 3 ü 1 Arada yla yaptığın cilt bakımının ardından bir de fön çektirmek veya manikür-pedikür mü yaptırmak istedin? Kuaföre giderken 3 ü 1 Arada yı yanına almayı unutma. Cildinin doğal ışıltısının nereden geldiğini duymayan kalmasın! Saf & Temiz 3 ü 1 Arada yla ilgili sohbet ederken fotoğraf çekebilir, kuafördeki eğlenceli anlarını bizimle paylaşabilirsin. Garnier Saf & Temiz 3 ü 1 Arada yı kullanmaya başlamadan önce cilt tipini belirle. Cilt tipini Garnier Saf & Temiz 3 ü 1 Arada nın cilt testiyle kolayca öğrenebilirsin. İlk test bandını alıp 3 saniye boyunca alnına bastırman yeterli olacaktır. Sonra bandı aşağıdaki sonuçlarla karşılaştır. Saf & Temiz 3 ü 1 Arada ile cildini etkili şekilde pürüzsüzleştirebilirsin. 3 ü 1 Arada cilt testiyle cilt tipini kolayca belirle. Kuaförde, piknikte, okulda 3 ü 1 Arada yanımda. Ürünü 4 hafta kullandıktan sonra, ikinci test bantıyla testi tekrar yap, farkı sen de gör. Yağlı Cilt Güzel havaların tadını nasıl çıkarıyorsun? Okul gezilerinin, küçük hafta sonu kaçamaklarının, pikniklerin tam zamanı değil mi? Ailen, komşuların veya üniversiteden arkadaşların ile bir araya geldiğinde durma, onlara hemen trnd nin bu projesinden bahset ve Garnier Saf & Temiz 3 ü 1 Arada yı tanıt! En renkli en kalabalık fotoğrafların senden gelmesini umuyoruz. Saf & Temiz 3 ü 1 Arada yı denedikleri dört hafta boyunca arkadaşlarının ciltlerinde ne gibi değişiklikler olduğunu da bizimle paylaşabilirsin. Karma Cilt Normal Cilt Kuru Cilt

9 Bakım Önerileri. Garnier Saf & Temiz Ailesi. Dengeli, temiz ve pürüzsüz bir cilde sahip olmak için cilt tipine en uygun bakımı belirlemen ve düzenli olarak uygulaman gerekir. Farklı cilt tiplerine özel bakım önerileri. Yağlı cildin her gün temizlenmesi gerekir. Tıkanmış gözeneklerin arındırılması ve sıkılaştırılması gerekir. Garnier Saf & Temiz 3 ü 1 Arada yı her gün temizleyici olarak kullanarak cildine sağlıklı bir görünüm kazandırabilirsin. Yağlı cildine peeling yaparak tıkanmış gözeneklerini açar ve maske yaparak cildini matlaştırıp dengeleyebilirsin. Karma cildine özel bir bakım uygulaman gerekir. «T bölgendeki» yağlanmaya ve siyah noktalara karşı 3 ü 1 Arada yla bölgesel peeling yapabilirsin. Haftada 2-3 kez maske yaptığındaysa cildini matlaştırırsın. Kuru cildini, cilt tipine uygun ürünlerle nemlendirmen ve temizlemen gerekir. Bunun için Garnier Günlük Temizleyiciler Ailesi sana yardımcı olacaktır. Normal cildini gelecekte meydana gelebilecek cilt sorunlarından koruman gerekir. Bunun için yine Garnier Günlük Temizleyiciler Ailesi ni öneririz. Saf & Temiz Temizleme Jeli Karma ve yağlı ciltler için. Salisilik asit ve çinko türevleri ile tıkanmış gözenekleri açar. Gözenekleri arındırır ve sıkılaştırır. Saf & Temiz Arındırıcı Peeling Karma ve yağlı ciltler için. İçerdiği partiküller, salisilik asit ve çinko türevleri ile siyah noktaların ve gözeneklerin etkili bir şekilde temizlemesine yardımcı olur. Cildin tekrar yağlanmasını geciktirir. Saf & Temiz 2 si 1 Arada Makyaj ve Yüz Temizleme Jeli Karma ve yağlı ciltler için. Salisilik asit ile sivilce ve siyah noktaları azaltmaya yardımcı olur. Saf & Temiz Tıkalı Gözenek Karşıtı Temizleyici Jel Yağlı ve sivilce eğilimli ciltler için. Cildi arındırırken içeriğindeki salisilik asit ile sivilce oluşumunu azaltmaya yardımcı olur. Cildi onarma özelliğine sahip Herba Repair ile cilt problemlerinden kalan izlerin görünümünü azaltmaya yardımcı olur. Saf & Temiz Kırmızı Meyve Gücü Arındırıcı Peeling Yağlı ve problemli ciltler için greyfurt, nar özleri, vitamin C türevi ve salisilik asit içeren formülü ile tıkalı gözenekleri temizler, cildi sıkılaştırır ve ışıltı verir. Saf & Temiz Kırmızı Meyve Gücü Arındırıcı Jel Yağlı ve problemli ciltler için greyfurt, nar özleri, vitamin C türevi ve salisilik asit içeren formülü ile kusurların görünümünü azaltmaya yardımcı olur, gözeneklerin görünümünü sıkılaştırır, cildi canlandırır. Saf & Temiz Arındırıcı Sıkılaştırıcı Tonik Karma ve yağlı ciltler için. Salisilik asit ve çinko türevleri ile cildi matlaştırır ve gözenekleri sıkılaştırır.

10 Kısaca. Garnier Saf & Temiz 3 ü 1 Arada. Temizleme, peeling ve maske özelliklerini bir tek üründe birleştirir. İçeriğinde salisilik asit bulunur. Karma ve yağlı ciltleri temizler, cildi dengeler. İçeriğindeki beyaz kil ile cildi matlaştırır. Cildi kurutmadan ölü hücreleri temizler. Mineral özleri içeren formülüyle cilde ışıltı kazandırır. Türkiye de satışa sunulma tarihi: 2008 Fiyat: 15,99 TL

11 Sana özel proje danışmanı: 2014 trnd DACH GmbH Winzererstraße 47d München GERMANY

Kuruyan ciltlere ekstra bakım ve güç katar.

Kuruyan ciltlere ekstra bakım ve güç katar. trnd Proje Kitapçığı Bepanthol Cilt Bakım Kremi Kuruyan ciltlere ekstra bakım ve güç katar. trnd Projesi Proje blogu: www.trnd.com.tr/bepanthol Sana özel proje danışmanı: turtle@trnd.com.tr Bepanthol Cilt

Detaylı

PURE OCEAN MAKYAJ TEMİZLEME SERİSİ

PURE OCEAN MAKYAJ TEMİZLEME SERİSİ MAKYAJ TEMİZLEME SERİSİ YENİ NESİL MAKYAJ TEMİZLEME SERİSİ KOLAY KULLANIM VE ETKİLİ SONUÇ ÖZEL GELİŞTİRİLMİŞ BENZERSİZ FORMÜL BİYOTEKNOLOJİ İLE ÜRETİM BİTKİSEL AKTİF MOLEKÜLLER EKSTRA CİLT BAKIMI TEMİZLEME

Detaylı

Hiçbir katkı maddesi içermez. Gül çiçeklerinin işlenmesi esnasında elde edilir Doğal tonik etkisi sağlar. Doğal nem dengesine kavuşturur

Hiçbir katkı maddesi içermez. Gül çiçeklerinin işlenmesi esnasında elde edilir Doğal tonik etkisi sağlar. Doğal nem dengesine kavuşturur G İ R İ Ş %100 Doğal Hiçbir katkı maddesi içermez Gül çiçeklerinin işlenmesi esnasında elde edilir Doğal tonik etkisi sağlar Cildi nemlendirir Doğal nem dengesine kavuşturur Cilde taze ve duru bir görünüm

Detaylı

PURE OCEAN MAKYAJ TEMİZLEME SERİSİ

PURE OCEAN MAKYAJ TEMİZLEME SERİSİ MAKYAJ TEMİZLEME SERİSİ YENİ NESİL MAKYAJ TEMİZLEME SERİSİ KOLAY KULLANIM VE ETKİLİ SONUÇ ÖZEL GELİŞTİRİLMİŞ BENZERSİZ FORMÜL BİYOTEKNOLOJİ İLE ÜRETİM BİTKİSEL AKTİF MOLEKÜLLER EKSTRA CİLT BAKIMI TEMİZLEME

Detaylı

CİLT BESLENMESİ: 7 7 GÜNDE ETKİ

CİLT BESLENMESİ: 7 7 GÜNDE ETKİ ÜRÜN EĞİTİMİ 7 günde daha parlak, pürüzsüz ve genç görünümlü bir cilde sahip olmanıza yardımcı cilt bakım ürünleri* ETKİLİ CİLT BESLENMESİ: 7 GÜNDE ETKİ İçeriğinde 15 in üzerinde vitamin ve bitkisel içerik

Detaylı

Fairy Platinum Kapsülleri

Fairy Platinum Kapsülleri trnd Proje Kitapçığı Fairy Platinum Kapsülleri Zorlu yemek kirlerinde 1 numara. trnd Projesi Proje blogu: www.trnd.com.tr/fairy Sana özel proje danışmanı: turtle@trnd.com.tr Fairy Platinum kapsüllerini

Detaylı

KAMPANYA 4 CİLT BAKIMI TAVSİYESİ

KAMPANYA 4 CİLT BAKIMI TAVSİYESİ KAMPANYA 4 CİLT BAKIMI TAVSİYESİ Anew Vitale +25 Serisi -Pro Energy Kompleksi ile formüle edilen Anew Vitale serisi ilk yaşlanma belirtileri ile mücadelede ince çizgi görünümü, genişlemiş gözenek görünümü,

Detaylı

Yeni. Genç görünümlü bir cilt? Dâhice.

Yeni. Genç görünümlü bir cilt? Dâhice. Yeni Genç görünümlü bir cilt? Dâhice. Cildin yaşlanması ile ilgili gerçekler Kabul edelim, kadınlar da erkekler de mümkün olduğunca uzun süre genç görünümünü korumak ister. Zamanın ilerleyişini durdurmayı,

Detaylı

Eau de Perfumes 50 ml / 100 ml for men. 580-5: Active -100 ml

Eau de Perfumes 50 ml / 100 ml for men. 580-5: Active -100 ml 2 3 Eau de Perfumes 50 ml / 100 ml for men 580-1: Hazal -100 ml 580-2: VIE -100 ml 580-3: Blue -100 ml 580-4: Sport -100 ml 580-5: Active -100 ml 4 570-1-Sport -50 ml 570-2-Blue -50 ml 570-3-VIE -50 ml

Detaylı

Burada kısa sürede ve fazla masrafa girmeden uygulayabileceğiniz birkaç Vücut bakım önerisi bulacaksınız.

Burada kısa sürede ve fazla masrafa girmeden uygulayabileceğiniz birkaç Vücut bakım önerisi bulacaksınız. Tepeden Tırnağa Vücut bakımı Burada kısa sürede ve fazla masrafa girmeden uygulayabileceğiniz birkaç Vücut bakım önerisi bulacaksınız. Bakım için Duş Yapılan araştırmalarda en çok tercih edilen yıkanma

Detaylı

DOĞAL GÜZELLİK LABORTUVARI YENİ SEVİYE

DOĞAL GÜZELLİK LABORTUVARI YENİ SEVİYE DOĞAL GÜZELLİK LABORTUVARI YENİ SEVİYE GERÇEK BİLİM Experalta Platinum serisinin inanılmaz dönüşüm gücünün sırrı bitkisel ve ileri bileşenlerin etkili birleşimindedir. DÖNÜŞÜM FORMÜLÜ: Х50 MOLEKÜLÜ Hedeflenen,

Detaylı

güzelliğiniz için! Diş macunu 100 ml % 100 Bitkisel % 100 Bitkisel Misvak Özlü Diş macunu 50 ml % 100 Bitkisel Reishi Özlü

güzelliğiniz için! Diş macunu 100 ml % 100 Bitkisel % 100 Bitkisel Misvak Özlü Diş macunu 50 ml % 100 Bitkisel Reishi Özlü güzelliğiniz için! Diş macunu 100 ml % 100 Bitkisel Diş macunu 100 ml % 100 Bitkisel Misvak Özlü Diş macunu 50 ml % 100 Bitkisel Reishi Özlü 3 %100 Bitkisel Krem Reishi 50 ml Total kırışıklık bakımı %100

Detaylı

Kenevir Yağı İçeren SPAKARE

Kenevir Yağı İçeren SPAKARE Kenevir Yağı İçeren SPAKARE Kenevir Yağı İçeren SPAKARE Kenevir, benzersiz, olağanüstü bir bitkidir. Geleneksel olarak kenevir, yelkenli gemi halatlarının imalatında kullanılır. Yakın geçmişte moda tasarımcıları,

Detaylı

2017/2018 ÜRÜNLER KATALOĞU

2017/2018 ÜRÜNLER KATALOĞU 2017/2018 ÜRÜNLER KATALOĞU HAKKIMIZDA 2009 yılından günümüze, Dünya ve Türkiye nin önde gelen güzellik ve kadın markası İrem Naturel, tüm dünyada binlerce kadının yaşamına güzellik katmaktadır.sağlık

Detaylı

Cildinizde yaşın ilerlemesine ve çevresel faktörlere bağlı olarak kurumalar ve kırışıklıklar meydana gelir

Cildinizde yaşın ilerlemesine ve çevresel faktörlere bağlı olarak kurumalar ve kırışıklıklar meydana gelir Cildinizde yaşın ilerlemesine ve çevresel faktörlere bağlı olarak kurumalar ve kırışıklıklar meydana gelir Cilt kırışıklıkları herhangi bir hastalık belirtisi değil, doğal bir süreçtir. Ciltte oluşan kırışıklıkların

Detaylı

TIENS. Aprotie Organics. Sağlıklı ve güzel cildin sırrını bulunuz!

TIENS. Aprotie Organics. Sağlıklı ve güzel cildin sırrını bulunuz! TIENS Aprotie Organics Sağlıklı ve güzel cildin sırrını bulunuz! APROTIE ORGANICS Aprotie Organics, organik portakal suyunu su yerine kullanır, çünkü bu, vitamin ve mineraller gibi besleyici maddeler açısından

Detaylı

Deriye Uygulanan Ürünler. 7. Hafta

Deriye Uygulanan Ürünler. 7. Hafta Deriye Uygulanan Ürünler 7. Hafta Deriye uygulanan preparatlar Günlük deri bakım preparatları Yaşlanmayı önleyici preparatlar Dekoratif kozmetik ürünler Deodorant ve antiperspiranlar Güneş preparatları

Detaylı

AREN KOZMETİK KOZMETİK ÜRÜNLER SERİSİ

AREN KOZMETİK KOZMETİK ÜRÜNLER SERİSİ AREN KOZMETİK KOZMETİK ÜRÜNLER SERİSİ ŞAMPUANLAR İçeriğinde bulunan zeytinyağı, ısırgan özü, sarımsak özü, argan yağı ve defne özü sayesinde saçlarınızda bulunan tüm sorunları çözebilirsiniz. Saç ve saç

Detaylı

www.efendikozmetik.com

www.efendikozmetik.com www.efendikozmetik.com HAKKIMIZDA 2005 yılında kurulan Efendi Kozmetik, kurucularının kozmetik ve perakende sektöründeki 17 yıllık deneyimini de birleştirerek, müşterilerine doğal kozmetik alanında uzun

Detaylı

Uludağ Projesi, İlk Adımlar (Kalite Takımı)

Uludağ Projesi, İlk Adımlar (Kalite Takımı) Uludağ Projesi, İlk Adımlar (Kalite Takımı) A. Murat Eren (meren@uludag.org.tr) 16 Mart 2005 Özet Bu belgede Uludağ Projesi Kalite Takımı nın amacından, nasıl bu takımın bir üyesi olunabileceğinden bahsedilmeye

Detaylı

TEMEL CİLT BAKIM REHBERİ

TEMEL CİLT BAKIM REHBERİ TEMEL CİLT BAKIM REHBERİ UZMANLIĞIMIZ Cilt bakımı uzmanlığımız 50 seneye yakın süredir gerçekleştirdiğimiz ürün geliştirme ve gelişmiş cilt bakımı araştırmalarından gelmektedir. Bugün farklı teknik tecrübeleri

Detaylı

Güzellik Partileri ile Dış Beslenme İşinizi Kurarken

Güzellik Partileri ile Dış Beslenme İşinizi Kurarken Güzellik Partileri ile Dış Beslenme İşinizi Kurarken Neler Öğreneceksiniz? Güzellik Partisi Nedir? Dış Beslenme Nedir? Dış Beslenmeyi Sağlıklı Aktif Yaşam Tarzı İşinize Neden Eklemelisiniz? Güzellik Partilerinde

Detaylı

Synergy+ Nedir? Bu bakımları farklı çalışma modu ve ayrı başlık ile gerçekleştirir.

Synergy+ Nedir? Bu bakımları farklı çalışma modu ve ayrı başlık ile gerçekleştirir. SYNERGY + Synergy+ Nedir? Synergy + cildin derinlemesine temizliğini bakımını sağlayan, çeşitli cilt problemlerine çözüm bulmayı hedefleyen kombine bir bakım cihazıdır. Bu bakımları farklı çalışma modu

Detaylı

SPAKARE Kenevir yağı ile

SPAKARE Kenevir yağı ile Kenevir yağı ile Kenevir oldukça çok yönlü bir bitkidir. Geleneksel olarak, kenevir yelkenli gemilerde halatlar yapmak için kullanılır. Daha yakın zamanlarda, moda tasarımcıları kenevir liflerini elbise

Detaylı

Cilt Bakımları. *Epidermisin en üst katmanının nemlendirilmesi

Cilt Bakımları. *Epidermisin en üst katmanının nemlendirilmesi GÜZELLİĞİNİZ İÇİN Cilt Bakımları Bu bakım, cildin doğal parlaklığını ortaya çıkararak yüzün ışıldamasını sağlar. Ölü deri giderme, yüz ve boyun masajı ile başlar, özel bir maskenin uygulanması ile devam

Detaylı

Keratin Saç Düzleştirme Sistemi KERA-FORCE TREATMENT. Straight, Smooth, Shine

Keratin Saç Düzleştirme Sistemi KERA-FORCE TREATMENT. Straight, Smooth, Shine Keratin Saç Düzleştirme Sistemi KERA-FORCE TREATMENT Straight, Smooth, Shine KERATİN SAÇ DÜZLEŞTİRME SİSTEMİ Ceylinn Keratin Systems Keratin Saç Düzleştirme Sistemi, tüm saç tipleri için geliştirilmiş,

Detaylı

1. Saç bakımı için kullanılan araç gereçleri tanır. 2. Saç bakımı işleminin basamaklarını ifade eder.

1. Saç bakımı için kullanılan araç gereçleri tanır. 2. Saç bakımı işleminin basamaklarını ifade eder. İŞİN / MODÜLÜN ADI: A1) Kişisel Bakım Yapma A101)Saç bakımını yapar. ORTAM (Araç gereç, donanım ve koşullar) Şampuan, saç bakım kremi, havlu, tarak, kurutma makinesi Saç bakımını hijyen kurallarına uygun

Detaylı

anti-age güzelliðinizin sýrrý

anti-age güzelliðinizin sýrrý anti-age güzelliðinizin sýrrý 1 Lubex anti-age Lubex in Vizyonu 2 güzelliðinizin sýrrý 3 day light Cildinizin ideal þekilde nemlenmesini, cilt elastikiyetinin saðlanmasýný, serbest radikallere karþý korunmasýný,

Detaylı

INTENSIVE SKINCARE GELĠġMĠġ CĠLT TAMAMLAYICI

INTENSIVE SKINCARE GELĠġMĠġ CĠLT TAMAMLAYICI INTENSIVE SKINCARE KADĠFE YUMUġAKLIĞI. ANINDA ARINMA. Cilde pürüzsüz görünüm sağlayan faydalarıyla profesyonel fraksiyonel lazer tedavisiyle karģılaģtırılabilecek Yeni "Akıllı Gözenek Silici" *.* *Sonuçlar

Detaylı

1. Saç bakımı için kullanılan araç gereçleri tanır. 2. Saç bakımı işleminin basamaklarını ifade eder.

1. Saç bakımı için kullanılan araç gereçleri tanır. 2. Saç bakımı işleminin basamaklarını ifade eder. REFERANS ALINAN DAL İŞİN / MODÜLÜN ADI: İŞLEM ANALİZ FORMU A)Manikür Elemanı Yardımcısı A1) Kişisel Bakım Yapma A101)Saç bakımını yapar. ORTAM (araç gereç, donanım ve koşullar) Şampuan, saç bakım kremi,

Detaylı

INTENSIVE SKINCARE GELĠġMĠġ CĠLT TAMAMLAYICI

INTENSIVE SKINCARE GELĠġMĠġ CĠLT TAMAMLAYICI INTENSIVE SKINCARE KADĠFE YUMUġAKLIĞI. ANINDA ARINMA. Cilde pürüzsüz görünüm sağlayan faydalarıyla profesyonel fraksiyonel lazer tedavisiyle karģılaģtırılabilecek Yeni "Akıllı Gözenek Silici" *.* *Sonuçlar

Detaylı

ECH 208 KOZMETİK ÜRÜNLER. 2.Hafta Ders Notları Deri ve Bakımı

ECH 208 KOZMETİK ÜRÜNLER. 2.Hafta Ders Notları Deri ve Bakımı ECH 208 KOZMETİK ÜRÜNLER 2.Hafta Ders Notları Deri ve Bakımı 1 Deri en geniş ve en ağır organ (9 kg) tüm vücut ağırlığının ~ % 16 sını kaplar ve alanı yetişkinlerde ~ 1.8 m²- 2 m 2, bebeklerde ~ 0.25 m²dir

Detaylı

w w w. f u m e k o z. c o m

w w w. f u m e k o z. c o m www.fumekoz.com www.fumekoz.com KLAPROOS ANTİ-WRİNKLE KREM kırışıklıkların hızlı onarımına muhteşem destek Cildinizin içten dışa nemlendirilmesinde kırışıklıkların düzgünleşip azalmasında katkı sağlar.

Detaylı

Genç kalmanın sırrını keşfedin

Genç kalmanın sırrını keşfedin Genç kalmanın sırrını keşfedin GÜZELLEŞTİREN sizsiniz vitale +25 REVERSALIST +35 ultimate +45 clinical TÜM YAŞLAR 2014 Global Araştırma ve Geliştirme Merkezi. New York AVON un, güzellik teknolojilerini

Detaylı

Y i. Yı l bu. Turkey. Dikkat! Fiyatlar Türkiye sınırları içinde geçerlidir. Kampanya stoklarla sınırlıdır.

Y i. Yı l bu. Turkey. Dikkat! Fiyatlar Türkiye sınırları içinde geçerlidir. Kampanya stoklarla sınırlıdır. "Yeni Yıl Buradan Başlıyor" Kataloğu/11.12.2016/Kasım-Aralık. Kampanya kapsamındaki teklifler 01.11.2012 ile 31.12.2016 tarihleri arasında geçerlidir. Dikkat! Fiyatlar Türkiye sınırları içinde geçerlidir.

Detaylı

: Kişisel hazırlık yapmaya uygun koşullar sağlanmalı, öğrenci araştırmaya ve gözlem yapmaya yönlendirilmelidir.

: Kişisel hazırlık yapmaya uygun koşullar sağlanmalı, öğrenci araştırmaya ve gözlem yapmaya yönlendirilmelidir. KİŞİSEL BAKIM MODÜL BİLGİ SAYFASI MODÜL BİLGİ SAYFASI ALAN : AİLE VE TÜKETİCİ HİZMETLERİ MODÜL : KİŞİSEL BAKIM KODU : 815SBG001 SÜRE : 40/8 ÖN KOŞUL : AÇIKLAMA ÖĞRETİM YÖNTEM VE TEKNİKLERİ GENEL AMAÇ :

Detaylı

AKADEMİK LMS Web Tabanlı Uzaktan Eğitim Genel Bilgi ve Ders Aktivitelerine Erişim Öğrenci Kullanım Kılavuzu

AKADEMİK LMS Web Tabanlı Uzaktan Eğitim Genel Bilgi ve Ders Aktivitelerine Erişim Öğrenci Kullanım Kılavuzu AKADEMİK LMS Web Tabanlı Uzaktan Eğitim Genel Bilgi ve Ders Aktivitelerine Erişim Öğrenci Kullanım Kılavuzu ÖNSÖZ Akademik LMS (ALMS), Türkiye'deki yüksek öğrenim kurumlarının ihtiyaçlarını karşılamak

Detaylı

GOOGLE DRİVE KULLANARAK FORM OLUŞTURMA

GOOGLE DRİVE KULLANARAK FORM OLUŞTURMA GOOGLE DRİVE KULLANARAK FORM OLUŞTURMA Google Docs yani Google Dokümanlar hizmeti bir süre önce Google Drive adlı bulut depolama hizmetinin içerisine alındı ve çok daha gelişerek yoluna devam etti. Google

Detaylı

Başladığı günden bu güne bitkisel yağlar ve özleri ile kozmetik sektöründe faaliyet gösteren ve 1924 yılında kurulan Aroma Cosmetics Jsc.

Başladığı günden bu güne bitkisel yağlar ve özleri ile kozmetik sektöründe faaliyet gösteren ve 1924 yılında kurulan Aroma Cosmetics Jsc. Başladığı günden bu güne bitkisel yağlar ve özleri ile kozmetik sektöründe faaliyet gösteren ve 1924 yılında kurulan Aroma Cosmetics Jsc. 90 yıllık bir Bulgaristan şirketidir. Üretim sahası olarak Balkanların

Detaylı

Bütün temizlik. yöntemleri

Bütün temizlik. yöntemleri FAKİR BUHARLI TEMİZLEYİCİLER Bütün temizlik yöntemleri www.facebook.com/fakirevaletleri www.twitter.com/fakirevaletleri www.fakir.com.tr Fakir Steam Mop Buharlı temizliğin en pratik hali! Fakir Steam Mop

Detaylı

KİRLENMEK GÜZELDİR EKOLOJİK DETERJAN İLE

KİRLENMEK GÜZELDİR EKOLOJİK DETERJAN İLE KİRLENMEK GÜZELDİR EKOLOJİK DETERJAN İLE Hazırlayan Öğrenciler Arzum KARAHAN (6B) İpek AKYOL (6B) Danışman Öğretmen Pınar ÇALIK ÖZBAY İZMİR, 2014 İÇİNDEKİLER 1. Proje özeti...2 2. Projenin amacı...2 3.

Detaylı

Laboratorios Indermo S.L.

Laboratorios Indermo S.L. Laboratorios Indermo S.L. Basit spa ve temizleme Tam Spa Temel Spa Temel ağlar Doğal SIAM Thai Masajı Sıcak Volkanik Taşlar Basit Spa Küçük güzellik salonları için fazla altyapı gerektirmez Duş gerektirmez

Detaylı

herkesin bir reklamı olmalı

herkesin bir reklamı olmalı bilgi@herkesinreklami.com www.herkesinreklami.com herkesin bir reklamı olmalı herkesin bir reklamı olmalı Günümüzde reklam ve tanıtım gibi faaliyetlerin öneminin herkes farkında. Ancak çok zaman bu işler

Detaylı

Bio-Oil Cilt Bakım Yağı 125 ml. 3 Tona Kadar Beyazlatıcı Diş Macunu. Hassas Dişler İçin Beyazlatıcı Diş Macunu. Diş Minesi Onarıcı Diş Macunu

Bio-Oil Cilt Bakım Yağı 125 ml. 3 Tona Kadar Beyazlatıcı Diş Macunu. Hassas Dişler İçin Beyazlatıcı Diş Macunu. Diş Minesi Onarıcı Diş Macunu DUDAK BAKIM ÜRÜNLERİ İsmi 2940F 2940F Happy Lips Strawberry 14,00 TL 2950F 2950F Happy Lips Mango 14,00 TL 1100F 1100F MedPlus Stick 14,50 TL 8002F 8002F Lip Protector 14,00 TL 1001F 1001F European MedPlus

Detaylı

Günümüzde pek çok modern araca dizel motorlu bir partikül filtresi monte edilmektedir. Zamanla çeşitli nedenlerle motorda kurum parçacıkları birikmekte, nihayetinde filtre yavaş yavaş tıkanmakta ve rejenerasyon

Detaylı

1 ÇALIŞMANIN NASIL SUNULACAĞINI İŞARETLEYİNİZ

1 ÇALIŞMANIN NASIL SUNULACAĞINI İŞARETLEYİNİZ ÇALIŞMAYA DAİR BİLGİLER 1 ÇALIŞMANIN NASIL SUNULACAĞINI İŞARETLEYİNİZ SUNUM:(X) ATÖLYE ÇALIŞMASI: ( ) 2 UYGULAMADA YER ALAN DİĞER PAYDAŞLAR(DERSLER/KURUMLAR) Tüm derslerde uygulanabilecek bir çalışmadır.

Detaylı

BAŞARIYA GİDEN 20 ADIM

BAŞARIYA GİDEN 20 ADIM BAŞARIYA GİDEN 20 ADIM 1. Herbalife Başvurunuzu Tamamlayın Herbalife Üye Paketi (HMP) Üye Başvuru Formu Kullanılacak Ürünler Basılı Malzeme & DVD %25 Başlangıç İndirimi* 2. Ürün Broşürünü İnceleyin Herbalife

Detaylı

Cildinizi değiştirin. 0% Asit, 100% Doğal

Cildinizi değiştirin. 0% Asit, 100% Doğal Cildinizi değiştirin 0% Asit, 100% Doğal Yağlı ciltler, açıcılar, pre-aging bakımları için multi-etnik kozmesötik* marka... SALONDA Pre-aging Bakımı 3 Olgun cilt Bakımı 4 Açıcı Bakımı 5 Yağlı ve akne eğilimli

Detaylı

Kişisel Bakım ve Estetik Ürünleri

Kişisel Bakım ve Estetik Ürünleri Kişisel Bakım ve Estetik Ürünleri Mescare ürünleri, insanların kaliteli ve doğal ürün isteklerine cevap verebilmek için, uzun ve özenli bir ar-ge sürecinden sonra Polattürk güvencesi ile üretilmiştir.

Detaylı

NU SKIN SOSYAL BİR TİCARETTİR NU SKIN SOCIAL MEDIA GUIDELINES

NU SKIN SOSYAL BİR TİCARETTİR NU SKIN SOCIAL MEDIA GUIDELINES NU SKIN SOSYAL BİR TİCARETTİR NU SKIN SOCIAL MEDIA GUIDELINES 1 DOĞRUDAN SATIŞ; ORJİNAL SOSYAL AĞ OLARAK DEĞERLENDİRİLEBİLİR İş modelimiz yüz yüze satış temeline dayanmaktadır sözlü olarak, ağızdan ağıza

Detaylı

Keypad Nedir? Keypad, radyo frekansı ile çalışan elektronik oylama cihazıdır.

Keypad Nedir? Keypad, radyo frekansı ile çalışan elektronik oylama cihazıdır. TANITIM SUNUMU Keypad Nedir? Keypad, radyo frekansı ile çalışan elektronik oylama cihazıdır. Keypad Nedir? Keypadler, bilgisayar ile bilgisayara bağlı bir usb alıcı vasıtasıyla radyo frekansı üzerinden

Detaylı

2 3 4 5 6 7 8 Künye Zeytin Memecik / 1123 Zeytin Ayvalık / 7643 Defne / 12 Erik / 23 Badem / 38 Limon / 60 Nar / 137 Guava / 16 Bergamut / 200 Keçi Boynuzu / 15 Trabzon Hurma / 13 Muz / 24 Armut / 20 Dut

Detaylı

DERİYE UYGULANAN KOZMETİK PREPARATLAR

DERİYE UYGULANAN KOZMETİK PREPARATLAR DERİYE UYGULANAN KOZMETİK PREPARATLAR Cilt Bakım Ürünleri Cilt bakımında temel amaç, cildin sağlıklı ve iyi durumda kalmasını sağlamak, deri yaşlanmasına bağlı olarak oluşan belirtileri azaltmak ve bazı

Detaylı

Kusursuz Saç Güzelliği

Kusursuz Saç Güzelliği Kusursuz Saç Güzelliği CEYLINN PROFESSIONAL FELSEFESİ Ceylinn Professional, saç güzelliği ve estetiği felsefesini benimser. Bu düşünceden hareketle, profesyonel saç bakımı alanında bilimsel, çözümsel,

Detaylı

ÖNEMLİ: BAŞLAMADAN ÖNCE

ÖNEMLİ: BAŞLAMADAN ÖNCE ARAY DIŞ TİC VE PAZ AŞ Bakım ve Kullanım Rehberi ÖNEMLİ: BAŞLAMADAN ÖNCE Basınçlı yıkayıcı kullanımı, sadece 1500 psi (inçkare başına düşen pound) altında basınç ve döşemenin 12 inç yukarısında olmak kaydıyla

Detaylı

Bioform SPA & Eğitim Merkezi

Bioform SPA & Eğitim Merkezi Bioform SPA & Eğitim Merkezi Day Spa ve Genel Spa merkezlerinde yapılabilecek vücut uygulamaları eğitimi Marine and Vegetal Spa Basit spa ve temizleme Tam Spa Temel Spa Temel ağlar Doğal SIAM Thai Masajı

Detaylı

w w w.sanovis.com.tr

w w w.sanovis.com.tr w w w.sanovis.com.tr WWW.MELINESKIN.COM NEDEN MELINE? ÇÜNKÜ HER CİLT KENDİNE ÖZEL BİR YAPIYA SAHİPTİR, MELINE BU BİLİNÇLE ÜRETİLMİŞTİR. FELSEFEMİZ Meline; nedeni ve yerleşim yeri neresi olursa olsun, her

Detaylı

SOSYAL MEDYA YÖNETİMİ ve SOSYAL MEDYADA REKLAM UYGULAMALARI

SOSYAL MEDYA YÖNETİMİ ve SOSYAL MEDYADA REKLAM UYGULAMALARI SOSYAL MEDYA YÖNETİMİ ve SOSYAL MEDYADA REKLAM UYGULAMALARI SOSYAL MEDYA YÖNETİMİ ve SOSYAL MEDYADA REKLAM UYGULAMALARI Sosyal medya yönetimine artık diğer pazarlama aktivasyonları gibi stratejik bir bakış

Detaylı

PROFESYONEL DERİN KİMYASAL PEELING & TEDAVİ DEVAM ÜRÜNLERİ KOZMESÖTİK BAKIM

PROFESYONEL DERİN KİMYASAL PEELING & TEDAVİ DEVAM ÜRÜNLERİ KOZMESÖTİK BAKIM PROFESYONEL DERİN KİMYASAL PEELING & TEDAVİ DEVAM ÜRÜNLERİ KOZMESÖTİK BAKIM ESTETİK DERMATOLOJİDE. FELSEFEMIZ : Araştırma, Geliştirme ve Yüksek Performans Dermaceutic Laboratuvarlarının ana amacı, doktorlara

Detaylı

İSOV ANADOLU TEKNİK LİSESİ SİZİN FİKRİNİZ SİZİN PROJENİZ HER YAYA BİR KIRMIZI IŞIKTIR!...

İSOV ANADOLU TEKNİK LİSESİ SİZİN FİKRİNİZ SİZİN PROJENİZ HER YAYA BİR KIRMIZI IŞIKTIR!... İSOV ANADOLU TEKNİK LİSESİ SİZİN FİKRİNİZ SİZİN PROJENİZ HER YAYA BİR KIRMIZI IŞIKTIR!... NASIL BAŞLADIK? Projemiz tanıtım toplantısı ile başladı. İlk toplantımızda öğretmenlerimiz yakın çevremizde var

Detaylı

İSTASYON SEKTÖRÜ ÜRÜNLERİMİZ

İSTASYON SEKTÖRÜ ÜRÜNLERİMİZ İSTASYON SEKTÖRÜ ÜRÜNLERİMİZ Sayın Yetkili, Bildiğiniz üzere hizmet verdiğiniz sektörde, uzun yol yapan araçlara asfalttaki tüm yağlı kir yapışarak, size sıkıntılı bir temizlik süreci yaşatmaktadır. Size

Detaylı

MASKE Normal Ciltler için

MASKE Normal Ciltler için MASKE Normal Ciltler için Normal, kuru, yağlı ve akneli cilt tipleri için 4 farklı çeşidi bulunmaktadır. İçeriğinde zengin bileşimlerin (Demir, Magnezyum, Kalsiyum, Bakır, Fosfor) yanı sıra, Susam Yağı,

Detaylı

Hashtag ile ilgili bilmeniz gereken herşey Ne zaman hashtag yapmalıyım, nasıl hashtag oluşturmalıyım? HASHTAG KULLANIM REHBERİ

Hashtag ile ilgili bilmeniz gereken herşey Ne zaman hashtag yapmalıyım, nasıl hashtag oluşturmalıyım? HASHTAG KULLANIM REHBERİ HASHTAG KULLANMA REHBERİ 1 Hashtag ile ilgili bilmeniz gereken herşey Ne zaman hashtag yapmalıyım, nasıl hashtag oluşturmalıyım? #HASHTAG Hangimiz günlük olarak kullandığımız sosyal medya platformlarında

Detaylı

Temizlik ve Bakým Cozumleri

Temizlik ve Bakým Cozumleri Temizlik ve Bakým Cozumleri KÜF TEMÝZLEYÝCÝ HÝJYENÝK EV KULLANIMI anýnda etki beyazlatýr aktif klor etkisi KÜF TEMÝZLEYÝCÝ Güçlü ve kalýcý bir þekilde her çeþit küfün giderilmesinde kullanýlýr. Kalýcý

Detaylı

MIT OpenCourseWare http://ocw.mit.edu. 14.30 Ekonomide İstatistiksel Yöntemlere Giriş Bahar 2009

MIT OpenCourseWare http://ocw.mit.edu. 14.30 Ekonomide İstatistiksel Yöntemlere Giriş Bahar 2009 MIT OpenCourseWare http://ocw.mit.edu 14.30 Ekonomide İstatistiksel Yöntemlere Giriş Bahar 2009 Bu materyale atıfta bulunmak ve kullanım koşulları için http://ocw.mit.edu/terms sayfasını ziyaret ediniz.

Detaylı

YENİ! Profesyonel Cilt Bakımı

YENİ! Profesyonel Cilt Bakımı Menalind professional Yaşlı ve hassas cilt için profesyonel cilt bakım serisi YENİ! Profesyonel Cilt Bakımı Cildin koruyuculuğuna mükemmel destek: Nutriskin Protection Complex Yeni Nutriskin Protection

Detaylı

MİRKET NİNELER. Parti Veriyor

MİRKET NİNELER. Parti Veriyor MİRKET NİNELER Tanıdığım en farklı iki kadın olan anneannem ve babaannem için... Çünkü onlar hep ayakta kalırlar. N. T. SEV Yayıncılık Eğitim ve Ticaret A.Ş. Nuhkuyusu Cad., No. 197 Üsküdar İş Merkezi,

Detaylı

Kozmetik dünyasında kaliteli ve vazgeçilmez ürünlerin yaratıcısı olmak amacıyla sektöre giren Dermosed, gün geçtikçe gücüne güç, bilgisine bilgi

Kozmetik dünyasında kaliteli ve vazgeçilmez ürünlerin yaratıcısı olmak amacıyla sektöre giren Dermosed, gün geçtikçe gücüne güç, bilgisine bilgi Dermosed Ürün Kataloğu 2018-2019 Kozmetik dünyasında kaliteli ve vazgeçilmez ürünlerin yaratıcısı olmak amacıyla sektöre giren Dermosed, gün geçtikçe gücüne güç, bilgisine bilgi katıyor. Uzman ekip kadrosuyla

Detaylı

%98 OKSİJEN GEÇİRGEN RENKLİ MİNERAL FONDÖTEN

%98 OKSİJEN GEÇİRGEN RENKLİ MİNERAL FONDÖTEN %98 OKSİJEN GEÇİRGEN RENKLİ MİNERAL FONDÖTEN SPF30 Mineral güneş koruyucu Temel olarak cildin tüm dokularına oksijen geçirgenliği sağlayan üçlü silika retiküler taşıyıcı sistem. FDA nın cilt iyileştirici

Detaylı

Bu WC suyla taharetinizi de yapar.

Bu WC suyla taharetinizi de yapar. Bu WC suyla taharetinizi de yapar. Banyonuzun tam ortasında: sağlık. Su, sağlığımız üzerinde fark edilir bir etkisi olan özellikleri barındırır. Ferahlatır, canlandırır, temizler. Geberit AquaClean bunu

Detaylı

M ERH ABA M UTLU Cİ L T YENİ

M ERH ABA M UTLU Cİ L T YENİ M ERH ABA M UTLU Cİ L T V I TAMIN C ISILT I VER E N NEMLEN DIRICI YOĞUN VE STRESLİ YAŞAMLAR, SAĞLIKLI GÖRÜNEN CİLTLER Isıltılı cilt ile ilgili olarak dünya genelinde her ay internette yarım milyona yakın

Detaylı

Şimdi, resimler üzerinde anlatılanları sırasıyla ve hatasız olarak yapın.

Şimdi, resimler üzerinde anlatılanları sırasıyla ve hatasız olarak yapın. Facebook Tanıtım Uygulaması Seminer Video Sayfasına Sponsor Link Oluşturma Merhaba Değerli ProjeX Üyeleri, Aşağıdaki linke tıklayarak, Facebook Uygulaması için kendi sponsor linkinizi oluşturabilir, Facebook

Detaylı

E-KİTAP SATIŞLARINIZLA, SÜREKLİ BİR GELİRE NE DERSİNİZ? Www.EkitapKazanclari.coM. By Alia RİOR. Alia RİOR www.ekitapkazanclari.com

E-KİTAP SATIŞLARINIZLA, SÜREKLİ BİR GELİRE NE DERSİNİZ? Www.EkitapKazanclari.coM. By Alia RİOR. Alia RİOR www.ekitapkazanclari.com E-KİTAP SATIŞLARINIZLA, SÜREKLİ BİR GELİRE NE DERSİNİZ? E-KİTAP KAZANÇLARI Www.EkitapKazanclari.coM By Alia RİOR Alia RİOR www.ekitapkazanclari.com Sorumluluk Sınırları ve Garanti Feragatnamesi ÖNEMLİ:

Detaylı

ELECTA Classic. 9 FONKSİYONLU CİLT BAKIM CİHAZI - Kullanım Kılavuzu - www.estemarket.net

ELECTA Classic. 9 FONKSİYONLU CİLT BAKIM CİHAZI - Kullanım Kılavuzu - www.estemarket.net ELECTA Classic 9 FONKSİYONLU CİLT BAKIM CİHAZI - Kullanım Kılavuzu - 1 1 PANEL DİAGRAMI 1. Zaman göstergesi 2. Zaman ayarı 3. Power On/Off 4. Ultrasonik güç göstergesi 5. Göz probu ışığı 6. Yüz probu ışığı

Detaylı

Ruhu güçlü olanlar için doğal gücü GHESER ERKEK KOZMETIK SERISINDE YENILIK

Ruhu güçlü olanlar için doğal gücü GHESER ERKEK KOZMETIK SERISINDE YENILIK Ruhu güçlü olanlar için doğal gücü ERKEK KOZMETIK SERISINDE YENILIK ERKEK KOZMETİK SERİSİNDE İLKİ* ULTRA KONFOR TRAŞ JELİ Bu ferahlatıcı jel mükemmel tıraş için olağanüstü ipeksi kopük oluşturur. Jel sadece

Detaylı

Onu kablodan sizi ayak bağından kurtardık.

Onu kablodan sizi ayak bağından kurtardık. Onu kablodan sizi ayak bağından kurtardık. Yeni Bosch Athlet kablosuz dikey süpürge, her yere ulaşma konforunu ve 2400 Watt* lık elektrikli süpürge ile aynı temizlik performansını bir arada sunar. www.bosch-home.com/tr

Detaylı

DOĞAL GÜZELLİK LABORTUVARI YENİ SEVİYE

DOĞAL GÜZELLİK LABORTUVARI YENİ SEVİYE DOĞAL GÜZELLİK LABORTUVARI YENİ SEVİYE EXPERALTA PLATINUM NEDİR? Experalta Platinum cilt bakımınızda yeni bir seviyedir: Bilim ve Araştırma Merkezimizde faaliyetlerini sürdüren biyoteknoloji uzmanlarının

Detaylı

66 Fotoğrafçı Etkinlik Listesi. 52 Haftalık Fotoğrafçılık Yetenek Sergisi

66 Fotoğrafçı Etkinlik Listesi. 52 Haftalık Fotoğrafçılık Yetenek Sergisi 66 Fotoğrafçı Etkinlik Listesi 52 Haftalık Fotoğrafçılık Yetenek Sergisi 2019 yılında kendimize daha fazla zaman ayırmak istiyoruz. Fotoğrafla olan iletişimimizi artırmak istiyoruz. Fotoğrafın bir sanat

Detaylı

Gıdalar ve Güzellik Ananas Armut Avokado Balık Balkabağı Biber Böğürtlen Brezilya fıstığı Çilek Elma

Gıdalar ve Güzellik Ananas Armut Avokado Balık Balkabağı Biber Böğürtlen Brezilya fıstığı Çilek Elma Gıdalar ve Güzellik Besinlerin dengeli bir şekilde tüketilmesi cildin sağlıklı bir görünüme sahip olmasını sağlar. Aşağıda cilt sağlığına katkıları olan besinler ve içerdikleri vitaminler ile mineraller

Detaylı

Bugün Bosch var. Fırçayla boya - ma eskidendi.

Bugün Bosch var. Fırçayla boya - ma eskidendi. Fırçayla boya - ma eskidendi. Bugün Bosch var. SprayControl teknolojisine sahip yeni hassas püskürtme sistemleri. Basit ve göz alıcı. Çok şaşıracaksınız. Bu cihaz sayesinde boyalar parlak olacaktır yeni

Detaylı

Hayata İhtİşamlı Bİr Mola

Hayata İhtİşamlı Bİr Mola ÇAM THERMAL RESORT & SPA, CONVENTION CENTER KIZILCAHAMAM Hayata İhtİşamlı Bİr Mola Günümüzün sağlıklı yaşam ve güzellik trendi SPA yla şehir ve iş yaşamının omuzlarınızda yarattığı ağırlıktan kurtulacak;

Detaylı

Ýmece Evi. Ziyaret-2016

Ýmece Evi. Ziyaret-2016 Ziyaret-2016 Ýmece Evi Merhaba, Ýmece Evi ni öðrenme merkezi olmasýna neden olan öðrenme odaklý ziyaretçiler bizi daha çok araþtýrmaya yönlendirip sorumluluklarýmýzý hatýrlamamýza neden oluyor. Yaþamýný

Detaylı

Ortak Dersler için eders sistemi kullanma kılavuzu. Türk Dili İnkılap Tarihi Yabancı Dil

Ortak Dersler için eders sistemi kullanma kılavuzu. Türk Dili İnkılap Tarihi Yabancı Dil Ortak Dersler için eders sistemi kullanma kılavuzu Türk Dili İnkılap Tarihi Yabancı Dil İçindekiler 1. Sisteme giriş... 2 2. Kullanıcı girişi... 3 2.1. Giriş adresi... 3 2.2. Yeni şifre alma... 5 3. Dersleri

Detaylı

SAĞLIKLI BESLENME TABAĞI

SAĞLIKLI BESLENME TABAĞI SAĞLIKLI BESLENME TABAĞI Ekmek, diğer tahıllar ve patates Meyve ve sebzeler Et, balık ve alternatifleri Yağ ve şeker oranı yüksek yiyecek ve içecekler Süt ve süt ürünleri Sağlıklı beslenme tabağı insanların

Detaylı

Çünkü Sochi de hava durumu diğer yereler göre daha yumuşaktır.

Çünkü Sochi de hava durumu diğer yereler göre daha yumuşaktır. WAX VE KAYAK BAKIMI WAX VE KAYAK BAKIMI Kayak türleri Kayakları seçme kuralları Klasik kayaklar Paten kayaklar Yeni kayaklar Kayak temizleme Parafin Kuru wax Yaş wax Structur Kayaklar geçmiş yıllara göre

Detaylı

EĞİTMENLER İÇİN ÖĞRENME YÖNETİM SİSTEMİ KULLANMA KILAVUZU

EĞİTMENLER İÇİN ÖĞRENME YÖNETİM SİSTEMİ KULLANMA KILAVUZU EĞİTMENLER İÇİN ÖĞRENME YÖNETİM SİSTEMİ KULLANMA KILAVUZU ÖĞRENME YÖNETİM SİSTEMİ MOODLE Öğrenme Yönetim Sistemleri, ağ üzerinden eş zamanlı olmayan öğrenme materyali sunma, sunulan öğrenme materyalini

Detaylı

ActiveShine. Bitkisel Şampuan Serisi

ActiveShine. Bitkisel Şampuan Serisi Bitkisel Şampuan Serisi Active Shine, her saç tipine özel olarak tasarlanmış, bitkisel aktiflerle zenginleştirilmiş bir seridir. Bitkisel içeriğiyle herhangi bir yan etkiye neden olamadan doğrudan saçlara

Detaylı

IOF Eventor için Sporcu Kılavuzu

IOF Eventor için Sporcu Kılavuzu IOF Eventor için Sporcu Kılavuzu İçindekiler Sporcu İçin Kullanıcı Hesabı Oluşturma Profilimi düzenle Herkese açık profilini görüntüle Profil metninizi düzenleyin Fotoğrafınızı değiştirme / Ekleme Yarışmalarımı

Detaylı

NELER SAĞLIYORUZ? SEKTÖR ANALİZİ SİTE ANALİZLERİ TAM ESNEKLİK TAM DESTEK

NELER SAĞLIYORUZ? SEKTÖR ANALİZİ SİTE ANALİZLERİ TAM ESNEKLİK TAM DESTEK webtures.com NELER SAĞLIYORUZ? SEKTÖR ANALİZİ Çalışmaya başlamadan önce sektör ve rakip analizler ile sitenizin sektörde ki konumunu nokta atışı test ederek, tüm eksiklere göre çalışma planlamasını gerçekleştiriyoruz.

Detaylı

Uzaktan Eğitim Sistemi

Uzaktan Eğitim Sistemi Uzaktan Eğitim Sistemi METOT EĞİTİM LTD.ŞTİ. / CAMPUSIUMPRO / LMS TEKNİK ÖZELLİKLERİ Sayfa 1 CampusiumPro Nedir? CampusiumPro 7/24 eğitimlerinizi organize etmenizi sağlayan, sadece kurumunuza ait, internet

Detaylı

PROFESYONEL DERİN KİMYASAL PEELING & LEKE TEDAVİ ÜRÜNLERİ ESTETİK DERMATOLOJİ UZMANI

PROFESYONEL DERİN KİMYASAL PEELING & LEKE TEDAVİ ÜRÜNLERİ ESTETİK DERMATOLOJİ UZMANI PROFESYONEL DERİN KİMYASAL PEELING & LEKE TEDAVİ ÜRÜNLERİ ESTETİK DERMATOLOJİ UZMANI Profesyonel Kimyasal Pe Leke Tedavi Kimyasal peeling, cilt soymanın kimyasal ajanlarla gerçekleştirilen hızlandırılmış

Detaylı

A AFT (Ağız için yaralar) Sayfa 25 Alt Islatma Problemleri Sayfa 6 Anne Sütünü Çoğaltan Çay Sayfa 7 Astım ve Bronşit Sayfa 11 B Bağırsak Çalıştırıcı

A AFT (Ağız için yaralar) Sayfa 25 Alt Islatma Problemleri Sayfa 6 Anne Sütünü Çoğaltan Çay Sayfa 7 Astım ve Bronşit Sayfa 11 B Bağırsak Çalıştırıcı A AFT (Ağız için yaralar) Sayfa 25 Alt Islatma Problemleri Sayfa 6 Anne Sütünü Çoğaltan Çay Sayfa 7 Astım ve Bronşit Sayfa 11 B Bağırsak Çalıştırıcı (Kabızlık) Sayfa 10 Baş Ağrıları Sayfa 19 Bel ve Boyun

Detaylı

TTL İNTERAKTİF ZEMİN HAYATA BİZİMLE DOKUNUN! Touch To Life

TTL İNTERAKTİF ZEMİN HAYATA BİZİMLE DOKUNUN! Touch To Life TTL İNTERAKTİF ZEMİN HAYATA BİZİMLE DOKUNUN! Touch To Life Bir adımda değişir HAYAT! Touch Box interaktif zemin ve yüzey çözümü, yansıtılan görüntü ile insan vücudu hareketlerine bağlı olarak görsel efektler

Detaylı

Okuma- Yazmaya Hazırlık. Türkçe Dil Etkinlikleri Sanat Etkinlikleri Oyunlar Müzik Ve Ritim. Fen Ve Doğa Etkinlikleri

Okuma- Yazmaya Hazırlık. Türkçe Dil Etkinlikleri Sanat Etkinlikleri Oyunlar Müzik Ve Ritim. Fen Ve Doğa Etkinlikleri Türkçe Dil Etkinlikleri Sanat Etkinlikleri Oyunlar Müzik Ve Ritim Sohbetler *Tatilde neler yaptık? *Hava nedir? Hangi duyu organımızla hissederiz? *Tatildeyken hava nasıl değişimler oldu? *Müzik dendiğinde

Detaylı

OKUMA-YAZMAYA HAZIRLIK ÇALIŞMALARI

OKUMA-YAZMAYA HAZIRLIK ÇALIŞMALARI AYLIK BÜLTEN OKUMA-YAZMAYA HAZIRLIK ÇALIŞMALARI 1 rakamı ile büyük ve küçük A harflerini boyadık ve yazdık. Doğru kalem tutma alıştırmaları, serbest ve yönergeye uygun çizgi çalışmaları yaptık. Satır ve

Detaylı

3 Gecelik Konaklamalı Programlar. 3 Gecelik Konaklamalı Programlar

3 Gecelik Konaklamalı Programlar. 3 Gecelik Konaklamalı Programlar Nua da geçireceğiniz zamanı en fazla keyif alarak değerlendirebilmeniz için sizin adınıza hazırladığımız, geçmişe doğru mistik bir yolculuk vadeden, ruhunuza ve bedeninize hitap eden bu programlar en doğru

Detaylı

TAT İ L ÖNER İ LER İ

TAT İ L ÖNER İ LER İ TATİL ÖNERİLERİ 20 OCAK 2017 GÜNÜ SÖMESTR TATİLİ BAŞLIYOR! Yoğun geçen bir döneminin ardından karneler alınıyor ve sömestr tatili başlıyor! Karne ne anlama gelir? Geçen bir dönemin ardından öğrenim sürecinin

Detaylı

Doğru İnsan, Kurumsal Yönetim, Yüksek Verim

Doğru İnsan, Kurumsal Yönetim, Yüksek Verim Doğru İnsan, Kurumsal Yönetim, Yüksek Verim Organizasyon Yönetimi Özlük Yönetimi İşe Alım Yönetimi ve Portalı İşçi Sağlığı Yönetimi Performans/İzin Yönetimi Çalışan Portalı 30 yılı aşkın süredir iş uygulamaları

Detaylı

TAKIMA HOŞ GELDİNİZ. Erb. Dipl. Franz Dr. Joseph

TAKIMA HOŞ GELDİNİZ. Erb. Dipl. Franz Dr. Joseph 1 2 TAKIMA HOŞ GELDİNİZ İnanıyoruz ki yaşadığımız yüzyılda yüksek başarım (performans) sadece uzman (profesyonel) ekiplerin işi olabilir. Her gün öncü felsefemizi takip ediyor, kozmetiği ve estetiği sıradışı

Detaylı