SİMET TEKNOLOJİ SAN.TİC.AŞ. KURUMSAL SUNUM

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "SİMET TEKNOLOJİ SAN.TİC.AŞ. KURUMSAL SUNUM"

Transkript

1 SİMET TEKNOLOJİ SAN.TİC.AŞ. KURUMSAL SUNUM

2 Bilgi, iletişim ve ağ teknolojileri konusunda 17 yıllık katma değer ve tecrübe!

3 Simet Hakkında Bilgi teknolojileri odaklı faaliyetlerine 04 Haziran 1997 tarihinde başlayan Simet, bilgi, iletişim ve ağ güvenliği alanlarında önemli Dünya markaları ile teknoloji çözümleri geliştirmektedir. Tamamı teknik tabanlı geçmişe sahip kurucu çekirdek kadrosu ile ileri teknoloji ürünleri üretimi, temini ve dağıtımı konusunda uzmanlaşmış olan Simet, sektörün öncülerindendir. Sektörü yönlendiren faaliyetlerinin kalitesini TSE ve ISO 9001 Kalite ve ISO Bilgi Güvenlik Yönetimi belgeleri ile güçlendiren kuruluşumuz, müşteri memnuniyetini en önemli değer olarak kabul etmektedir.

4 Simet Hakkında Simet her tür Katma Değerli Ağ Teknolojileri ürün ve çözümlerini portföyünde bulundurmakta, özellikle ürün geliştirme, ürün özelleştirme, yerel özelliklerin ilavesi, trendler doğrultusunda yol haritası belirleme gibi faaliyetleri sayesinde en gelişmiş, özel ürünleri bilişim profesyonellerinin kullanımına sunmaktadır.

5 Kurumsal Şirket Yapımız Başkanlık Yönetim Halkla İlişkiler ve Kalite Müdürlüğü Satış ve Pazarlama Müdürlüğü Muhasebe ve Finans Müdürlüğü Satınalma ve Lojistik Müdürlüğü Üretim ve Proje Müdürlüğü Dış Ticaret Müdürlüğü Satış Sonrası Hizmetleri ve Teknik Destek Müdürlüğü İnsan Kaynakları Müdürlüğü

6 Önemli Tarihler

7 IT 500 Listesi : Türkiye deki ilk 500 IT Şirketi 500 Türkiye İlk 500 IT Şirketi Listesi (Best is #1 and Worst is #500)

8 Kalite Politikamız VİZYON Daima bilimsel, daima ilkler! MİSYON Bilimsel çalışmaların gücü ışığında, müşteri beklentilerine en uygun hizmetleri üretme misyonu ile, kalitemizi sürekli geliştirmek.

9 Çalışma Değerlerimiz

10 Kurumsal Özet Bilgiler Firma Resmi Ünvanı : SİMET TEKNOLOJİ SANAYİ TİCARET A.Ş. Firma Resmi Adresi : 1065.Cad.1280.Sok.No:5/17-18 Öveçler Çankaya ANKARA/TÜRKİYE Telefon/ Faks : / Web - satis@simet.com.tr Kuruluş Yılı : 1997 Vergi Dairesi ve No : BAŞKENT / Sermaye : TL USD Ortaklık Yapısı : Sinan BEDİR (%50) ve Sibel BEDİR (%50) Çalışma Modeli : Kanal Yapısı ile Katma Değerli Teknoloji Dağıtımı Uzmanlık Alanları : Ağ, İletişim, Güvenlik Teknolojileri Personel Yapısı : 22 (%60 Teknik Tabanlı) Kanal Yapısı : Aktif Yerel Dağıtıcı (SD) = 12 Aktif Sistem Bütünleştirici (SI) = 24 Yetkili Bayi (AR) = 300 Bayi (RS) = ~ 5000

11 Şirket İnsan Kaynakları Simet İnsan Kaynakları 18% 41% 41%

12 Kanal Yapımız SD - Dağıtıcı Sadece Çözüm Ortakları ve Bayilere satış yapan şirketler. SI - Çözüm Ortağı Sistem Bütünleştiriciler Çözümlerinde Simet ürünleri kullanan Sistem Bütünleştiriciler. AR - Yetkili Bayi Simet ürün yelpazesi ile hizmet veren ve satış yapan sözleşmeli şirketler. Yetkili bayiler sadece Simet ürünlerine kendilerini adamış ve odaklanmışlardır. RS - Bayi Herhangi bir marka IT ürünleri hizmeti veren ve satışı yapan sözleşmesiz şirketler.

13 Kanal Yapımız Yetkili Bayi (AR) SİMET Üretici Bayi (RS) DAĞITICI (SD) Sistem Bütünleştirici (SI)

14 Gelir Yüzdesi

15 Faaliyet Alanlarımız Kuruluşumuz esnek, güvenilir, kullanılabilir, hayatı kolaylaştıran, Bilgi Teknolojileri ürün, çözüm ve hizmetleri konusunda faaliyet göstermektedir. Ana iş konularımız; Ağ Teknolojileri İletişim Teknolojileri Bilgi ve Bilgi Güvenliği Teknolojileri Tüm faaliyet alanlarımızda ürün ve hizmet üretimi veya temini, teknoloji takibi, üretimi veya temini, danışmanlık, projelendirme ve eğitim çalışmaları başta olmak üzere geniş bir yelpazeye sahip olan kuruluşumuz sektörel bir ayrım yapmamaktadır.

16 Gücümüz Bilgi Mali Yapı İnanç Güven Tüm ürün ve çözümlerimizde kendi kaynaklarımızı ve bilgi birikimimizi kullanırız. Sürekli geliştiririz. %100 yerli Sermayeye sahibiz. Tüm ürün ve çözümlerimizde kendi kaynaklarımızı kullanırız. Gelişim ve ARGE ye inancımızı ilk gün gibi taze tutarız. Hep araştırırız. Sektörün ve kullanıcının güvenini kaybetmemek için para kaybetmeyi her zaman göze alırız.

17 Yeteneklerimiz o o o o o o o o o o o o o o Yeni teknolojileri takip ederiz Market ihtiyaçlarını takip ederiz Yerel markete odaklıyız, fakat global marketi takip ederiz Teknik detayları yakından inceleriz Yerel market ihtiyaçlarını üretime aktarırız Tüm satışlarımızı kanal yapımız üzerinden yaparız Temsil etmiş olduğumuz tüm ürünlere ilişkin teknik detaylara sahibiz Sürekli eğitim alırız, sürekli AR-GE yaparız Sürekli eğitim veririz, yenilikleri maket kullanımına sunarız Projeleri kanal yapımız ile veya doğrudan takip eder ve kanala aktarırız Sürekli Türkçe içerik üretiriz ve tüm bilgilerimizi ücretsiz paylaşırız Kanalımıza faaliyet alanlarımız içerisinde yeni ve katma değerli alanlar açarız, yeni iş konuları geliştiririz Tüm ticari ilişkilerimizi dostluk, saygı ve güven üzerine inşa ederiz Dürüst satıcı olmak için çalışır, tüm kanalımıza da bunu tavsiye ederiz

18 Neden SİMET? Hem MASAda hem SAHAda çözüm geliştirme Konusunda uzman, profesyonel, ulaşılabilir çekirdek kadro Sürekli ve güncel eğitimler ile zengin teknoloji kültürü Proje bazlı kişiselleştirilmiş çözümler Sadece faaliyet konularına odaklanmış çözümler Yatay ve dikey teknolojiler için kaynak potansiyeli Zengin çeşit, uygun maliyet, uygun kar marjları o o o o o o o Sürekli ve yaygın stok Sürekli AR-GE ve zengin içerikli destek Müşteri memnun edilene kadar satışın takibi Yeni ve potansiyel genişleme alanları tespiti Kanal için yönelim stratejileri geliştirme Rakipleri yakından takip etme ve farklılıklar oluşturma Global sermaye ürünleri karşısında kanalı bilgilendirme ve koruma

19 $ $ $ $ $ $ $ $ $ $ $ $ $ $ $ $ $ Satış Geliri (USD) $ $ $ $ $ $ $ $

20 ISO9001 : Kalite Yönetim Sistemi Kurulduğu ilk günden itibaren kurucularının kamudaki tecrübesinden gelen doküman yönetim sistemi mantığı 2000 yılında çalışmaları tamamlanan kalite yönetim sistemine dönüşmüştür yılında alınan ve daha sonra her yıl güncel olarak denetlemeleri gerçekleştirilen kalite yönetim sistemi ile şirket faaliyetlerinde kalite ve standardizasyon hep önde olmuştur. Kalite yönetim sistemlerini birçok kuruluş gerekli bir formalite olarak görürken dahi Simet, tüm fonksiyonları ile işleyişinde temel prensip olarak kullanmıştır. Kalite yönetim sistemimiz ve normal işleyiş prosedürleri içerisinde yer alan tüm süreçler gelişime ve iyileştirmeye açık ve fakat sürekli kaliteyi sağlar şekilde tesis edilmiştir. Lütfen bizi geliştirin ve yönlendirin.

21 ISO27001 : Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi Simet Gizlilik Politikası Simet ISO27001 Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi sertifikasına sahiptir Simet olarak önceliklerimizden birisi de kişisel bilgilerin güvenliğini sağlamaktır. Kişisel verilerin korunması ve güvenliğine ilişkin tüm yasal düzenleme ve kanunlara uygun davranmak en önemli kuralımızdır. Firma bilgi ve güvenlik yönetim sistemi kuralları web sitemizde gösterilmektedir; n=objects2.detail_content&cid=2433

22 ISO10002 : Kalite Yönetimi Müşteri Memnuniyeti Sertifikası Görünürlük Erişilebilirlik Cevaplanabilirlik Tarafsızlık Gizlilik Müşteri Odaklı Yaklaşım Sorumluluk Sürekli Gelişme

23 OHSAS18001 : İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi Simet Teknoloji A.Ş. için en önemli şey «insan kaynakları» Simet Teknoloji olarak OHSAS18001 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Standartları Sertifikasına sahibiz. OHSAS uluslararası iş sağlığı ve güvenliği yönetim sistemidir. Bu standart çalışanın refahını ve güvenli çalışma ortamını teşvik ederken şirketlerin de sağlık ve güvenlik risklerini kontrol etmesini sağlar

24 Altyapımız ve Sunduklarımız Kurumsal web sitemiz : Tüm ürünlerimizin detaylarına, şirketimizden haberlere, teknik detaylara, duyurulara, eğitim ve etkinliklere kadar bir çok farklı konuda detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz! Hem İngilizce hem de Türkçe arayüzü mevcuttur.

25 Altyapımız ve Sunduklarımız B2B web sitemiz : Sadece kanal yapımız için geliştirilmiş olan, tüm ürünlerimizin fiyatlarına, stoklarına, detaylarına, şirketimizden haberlere, teknik detaylara, duyurulara, eğitim ve etkinliklere kadar bir çok farklı konuda detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz!

26 Altyapımız ve Sunduklarımız Destek web sitemiz : destek.simet.com.tr Temsil etmiş olduğumuz tüm marka ürünlerinin teknik desteğini güçlü teknik ekibimiz ile merkezi olarak vermekteyiz. Bu amaçla geliştirmiş olduğumuz Teknik Destek Takip Sistemimiz doğrudan ERP sistemimiz içinde çalışmaktadır.

27 Etkinliklerimiz TECHNOLOGY SHOWS TAIWAN EXCELLENCE ve CEBIT 2013 Taiwan menşeili üreticimiz DrayTek ile beraber Cebit 2013 Fuarı ve Taiwan Excellence Seminerine katıldık.

28 Etkinliklerimiz TECHNOLOGY SHOWS TAIWAN EXCELLENCE 2014 Draytek ile 20 Eylul 2014 tarihinde İstinye Park AVM de düzenlenen Taiwan Mükemmeliyet Günleri Etkinliğine katıldık.

29 Etkinliklerimiz YILLIK KANAL ETKİNLİKLERİ HiTech Camp 2013 Kanal yapımızdaki seçkin iş ortaklarımız ile buluştuğumuz teknoloji kampımız Kızılcahamam / Ankara da Ocakta gerçekleşti.

30 Etkinliklerimiz YILLIK KANAL ETKİNLİKLERİ Rest Camp 2014 Simet Teknoloji A.Ş. geleneksel olarak düzenlediği etkinliklerin 2014 yılı halkasını Simet RestCamp 2014 adı altında Bolu Termal Otel de seçkin İş Ortakları ve Üreticilerin katılımı ile düzenledi.

31 Etkinliklerimiz ÇALIŞMA TOPLANTILARI Teknik Çalışma Toplantıları (WorkShop) Kanal yapımızdaki iş ortaklarımızın sürekli güncel bilgilerle donatılması için düzenli olarak hafta sonlarında gerçekleştirilen teknik çalışma toplantılarımız ile onlarca sektör profesyoneli, ağ ve iletişim teknolojileri konusunda bilgi alıyor.

32 Etkinliklerimiz İŞ ORTAKLARIMIZ İLE YAPILAN EĞİTİMLER Genel Eğitimler Kanal yapımızdaki iş ortaklarımızın sürekli güncel bilgilerle donatılması için konuya veya teknolojiye özel eğitimler veriyoruz.

33 Etkinliklerimiz ÜRÜN VE MARKA DUYURULARI

34 Etkinliklerimiz TEKNOLOJİ TURLARI Türkiye nin farklı şehirlerinde teknoloji turları Kanal yapımızdaki DAĞITICILARIMIZ tarafından düzenlenen etkinliklerde markalarımıza ilişkin detaylı tanıtımlar ve bilgiler verilmektedir.

35 Markalarımız DRAYTEK XENTINO SYNOLOGY ATEN SMC GATEPROTECT QUEDRA CLAVISTER THECUS SECPOINT AIRLIVE TOTOLINK SHUTTLE CTS CREEK 24ONLINE

36 DrayTek yılında Taiwan'da kurulmuş olan Draytek küçük ve orta ölçekli iş yerleri ve ev uygulamları için geniş tabanlı uzaktan erişim çözümleri geliştirmektedir. Uzaktan erişim çözümleri üreticileri küçük ve orta ölçekli ihtiyaçlar için global VPN/Firewall/Güvenlik çözümlerine odaklanmışlardır. Bu durum Draytek firmasının üretim stratejisini ve müşteri ihtiyaçlarına yönelik süren çalışmalarını haklı çıkarmıştır. Draytek ürün gurubu, ileri seviye güvenlik duvarlarından, küçük iş yeri ya da evde uygulanabilecek VPN tesislerine, çok yönlü xdsl dayanak noktalı, örnegin USB ADSL modemler, ADSL router'lar, kablosuz ADSL router'lar, VoIP içeren ADSL router lar, ISDN yedeklemeli ADSL router'lar, USB tabanlı genişbant router'lar, kablosuz ağ çözümleri, ISDN router'lar ve gelecekte yaygın kullanılacak haberleşme ürünleri için USB ISDN TA'ları kapsamaktadır. Draytek ürünlerini marketin ve müşterilerin zaman içerisinde gelişen ihtiyaçlarını yerine getirecek şekilde geliştirmektedir. Bu amaçla 2006 yılı itibarı ile UTM (Unified Threath Management) (Birleşik Tehdit Yönetimi) ürünlerini de kullanıma sunmuştur. Firma web sitesi :

37 Synology Synology Inc. (Taiwan), 2000 yılı Nisan ayında Taiwan'da kurulmuştur. NAS(Network Attached Storage) ürünleri üretimi gerçekleştirmekte olan firma, kısa sürede kendi teknolojisini geliştiren Dünya ölçeğinde tanınan, bilinen bir şirket haline gelmiştir. Ev, Küçük Ölçekli ve Orta/Büyük İş Kullanıcıları için profesyonel ürünler üretimi firmanın ana iş portföyünü oluşturmaktadır. 7 gün 24 saat erişilebilir destek ve ücretsiz yazılımları ile tüm rakiplerini geride bırakan firma genel müdürlüğü ve üretim tesisleri Taiwan'dadır. Firmanın geliştirmiş olduğu bir çok yeni teknoloji ve ürün patenti mevcuttur. Firma web sitesi :

38 AirLive AirLive, wireless ağ teknolojileri konusunda uzman OvisLink Inc. e ait çok bilinen bir teknoloji markasıdır. Türkiye 'de önemli oranda bir marka bilinirliği olan firma kuruluşumuz tarafından temsil edilmektedir. Kablosuz iç kullanım ve dış kullanım ürünleri konusunda ileri seviyede uzman olan kuruluşun en ileri seviye ürünleri kullanımınıza sunulmuştur. Özellikle Wireless Indoor, Wireless OutDoor ve Network Multimedya ürünleri tek distribütörü kuruluşumuz olan markanın çok geniş bir üretim yelpazesi mevcuttur. Firma web sitesi :

39 Thecus Günümüz iç içe geçmiş yaşantı anlayışında, dijital içerik ve anlayış kuşkusuz en önemli değerlerden biri haline gelmiş durumda. Thecus olarak bilgiyi güvende tutacak yaratıcı depolama çözümleri geliştirmek ve üretmenin haklı gururunu yaşıyoruz. 2004'te kurulan Thecus, on yıllık AR-GE tecrübesiyle, markasını pazarda sürekli ileriye götürerek müşteri odaklı ve bireysel, küçük ve orta ölçekli işletmelerin ve şirketlerin ihtiyaçlarının karşılanmasına yönelik çözümler sunar. Firma web sitesi :

40 24Online Elitecore (24Online) 1999'da kurulmuş Hindistan merkezli, bilgi teknolojisi ürünleri ve yazılım çözümleri üreten saygın bir teknoloji firmasıdır. Yenilikçilerin öngördüğü bir platform sunan şirket, IPtabanlı teknolojileri esas alarak büyümektedir. Özellikle, en yaygın olarak bilinen Cyberoam markasının satışı sonrasında halihazırda geliştirmiş olduğu 24Online ürünlerine daha fazla odaklanan kuruluş 110 dan fazla ülkede küresel satış ve dağıtım ağı vasıtası ile şirketler için kritik düzeyde iletişim, ağ güvenliği çözümleri sunmaya devam etmektedir. Firma web sitesi :

41 Clavister Dünyadaki büyük Telekom Operatörleri, ISP'ler, Üniversiteler ve Büyük Ölçekli Kullanıcıların kullanabileceği ölçekte UTM ve Ağ Güvenlik Ürünleri geliştiren, İSVEÇ merkezli bir üreticidir. Tamamen kendi mühendisliği olan İşletim Sistemi ile güçlü SSP platformu sayesinde büyük ölçekli kullanıcıların en önemli tercihidir. 500Gbps performanslı SSP platformu Dünya daki en hızlı UTM olarak çok yakında satışta olacak. Firma web sitesi :

42 Totolink TOTOLINK, Güney Kore kökenli ve yine Güney Kore deki SOHO pazarın %80 inini elinde tutan iptime firmasının kardeş kuruluşudur. Şaşırtıcı endüstriyel tasarımı, akıllı yazılımı, güvenilir kalitesi ve rekabetçi fiyatlarıyla her geçen gün akıllı wi-fi yaşam anlayışında daha da popüler hale geliyor dan beri, TOTOLINK Çin ana karası, Tayvan, Romanya, Hong Kong, Vietnam ve diğer ülkelere başarılı bir şekilde giriş yapmıştır. Firma web sitesi :

43 Xentino Xentino markası ilk olarak 2000 li yılların başında, özellikle xdsl Router ürünleri ile Orta Doğu ve Doğu Avrupa da yaygın olarak kullanıma girmiş ve ardından AR-GE kadrosu, birçok yerel seçenekleri ile kullanıcılarla tanışmıştır. Onbinlerce DSL hat kullanıcısı uygun fiyatlı ve kaliteli ürünleri Xentino markası ile temin etmiştir. Bu marka başarısının ardından 2013 yılı ortalarında başlayan firma kuruluş çalışmaları sonrasında, yeni nesil dinamizm, daha büyük heyecan ve geniş bir ürün yelpazesi ile Taiwan merkezli olarak faaliyetlerine başlamıştır. Xentino ürünlerini kuruluşumuz portföyünde bulabilirsiniz. Firma web sitesi :

44 Aten da kurulan Aten, erişim ve paylaşım teknolojileri üzerine uzmanlaşmıştır. Aten, etkin ve tutarlı servis standartları sunmak için bütün ürün ve hizmetlerini tek bir marka altında toparlar. Aten markası çözümleri, son kullanıcı, küçük/ev ofisler (SOHO), küçük orta ölçekli işletmeler (SMB) ve kurumsal müşteriler için bağlantı, profesyonel audio / video ürünleri ile yeşil enerji uygulamalarına yönelik yenilikçi çözümlerden oluşur. Firma web sitesi :

45 SMC (Edge-Core) 30 yılı aşkın tecrübesi ile dünyaca tanınan lider ağ ürünleri üreticisidir. Yerel alan ağ ürünleri yanında genişbant bağlantı ürünleri yelpazesine de sahip olan SMC, kendi dizaynı ve kendi ARGE'sine sahip ender kuruluşlardandır. Türkiye 'de farklı zamanlarda farklı firmalarca temsil edilmiş olan firma ürün portföyü artık tüm yelpazesi ile Simet tarafından temsil edilmektedir. SMC Networks Inc. özellikle son dönemde LAN Switch ürünleri ile dikkat çekmektedir. Küçük, Orta ve Büyük ölçekli networkler için yüksek performanslı güçlü ve güvenilir ürünlere sahip firma ARGE yapısında artık Türkiye 'den gelen geri dönüş bilgilerini de değerlendirmekte ve Simet ARGE ekibi ile beraber çalışmaktadır. Firma web sitesi :

46 CTS kuruluşlu CTSystem, Taiwan merkezli bir teknoloji şirketidir. Tamamen kendi dizaynı ve üretimi olan FTTx, Metro Ethernet ve IP Triple Play ürünleri ile dünya lideri bir kuruluştur yılı itibarı ile Türkiye Tek Distribütörü olan kuruluşumuz, fiber teknolojilerine geçişi hızlandırmak için ürünleri hem kanal yapısı ile hem de ISP yapıları üzerinden pazara sunmaktadır. Ürün grubunda her tür FTTx çözümü bulunan CTSystem tüm ürünleri ile Simet Teknoloji portföyüne katılmıştır. Daha fazla detay için Satış grubumuz ile irtibata geçebilir veya aşağıdaki web sitelerini inceleyebilirsiniz. Firma web sitesi :

47 Quedra Simet Teknoloji A.Ş yazılım ürünleri genel markasıdır. Simet, Quedra markası ile ağırlıklı olarak ağ ve iletişim yazılımları geliştirmektedir. Yeni nesil teknolojiler ile ve özellikle kurumsal kullanımlar için geliştirilen yazılımlarda web tabanlı yazılım geliştirme araçları kullanılmaktadır. Simet, temsil etmiş olduğu Ağ Güvenlik ürünlerinin bilişim pazarında katma değerli olarak yerelleştirilmesi, yerel kanun ve düzenlemeler ile uyumlandırılması kendi bilgi birikimini kullanarak, kullanıcıların daha fazla fayda sağlamalarını amaçlanmaktadır. Bunlardan biri olan Quedra markamız ile Ağ Güvenlik ürünleri ve bu ürünler için detaylı log ve rapor yönetim yazılımları geliştirmekteyiz. Firma web sitesi :

48 GateProtect GateProtect tarafından geliştirilen yeni nesil UTM cihazları güvenlik sistemlerini firewall, bridge, VLAN, trafik şekillendirme, QoS, IPSec ve SSL (x.509), IDS/IPS, web filtreleme, virüs filtreleme, gerçek zamanlı spam tespiti, HTTPs proxy ve VPN şifre hızlandırma gibi network işlemlerini bir arada yürüten sistemlerdir. GateProtect IT güvenlik çözümleri tüm dünyada yaygın olarak kullanılmaktadır. Uluslararası pazar araştırma şirketi Gartner tarafından hazırlanan Magic Quadrant listesinde yer almaktadır. Firma web sitesi :

49 SecPoint SecPoint, 1999 yılında Danimarka 'da kurulmuş innovatif ağ güvenliği ürün ve çözümleri üreticisi bir firmadır. Merkezi Kuzey Avrupa Danimarka 'da bulunan firmanın Hollanda, Yunanistan, İsveç ve Amerika 'da ofisleri mevcuttur. Özellikle, müşteri ihtiyaçları doğrultusunda UTM Güvenlik duvarı ve Ağ güvenliği test ürünlerine odaklanmıştır. Ağlar için en iyi açıklık tespit ürünü Penetrator, hem donanım olarak hem de yazılım ve servis olarak sunulmaktadır. Dağıtıcı kanal yapısı ve son kullanıcı ile çok yakın çalışan firma, kullanıcı isteklerine hızla cevap verebilmektedir. Tüm hata ayıklama ve destek takımı ile yakından pazarı takip eden firmanın en önemli avantajı hızlı destek dönüşleridir. Müşteri memnuniyeti firmanın odağındadır. Firma web sitesi :

50 Shuttle Shuttle Inc. (Taiwan) Tayvan kökenli oldukça büyük bir donanım üreticisi gruptur. Küçük, Orta veya Büyük Ölçekli işletmeler için mini-pc, notebook, tablet ve ağ ürünleri üreticisi firmanın özellikle ağ ürünleri yaygın olarak kullanılmaktadır. Özellikle mini-pc ve notebook üretiminden gelen tecrübesini NAS ürünlerine aktaran firmanın giriş seviyesinde bulunan ürünleri uygun maliyetleri ve zengin özellikleri ile dikkat çekmektedir. Firma web sitesi :

51 Creek Creek Data Communication Co. her geçen gün artan bant genişliği ihtiyaçlarına yönelik Load Balance ve Bonding ürünleri geliştirmek amacı ile 2006 yılında Taiwan 'da bir kaç araştırmacı tarafından kurulmuştur. Türkiye 'de özellikle 3G/4G altyapısı üzerinde etkin çalışabilen Bonding ve Load Balance ürünleri hizmetinize sunulmuştur. Firma web sitesi :

52 TEŞEKKÜRLER

SİMET TEKNOLOJİ SANAYİ TİCARET AŞ. Integrate with the Universe KURUMSAL SUNUM. www.simet.com.tr

SİMET TEKNOLOJİ SANAYİ TİCARET AŞ. Integrate with the Universe KURUMSAL SUNUM. www.simet.com.tr SİMET TEKNOLOJİ SANAYİ TİCARET AŞ. KURUMSAL SUNUM Bilgi, iletişim ve ağ teknolojileri konusunda 19 yıllık katma değer ve tecrübe! Simet Hakkında Bilgi teknolojileri odaklı faaliyetlerine 04 Haziran 1997

Detaylı

SİMET TEKNOLOJİ SAN. TİC. A.Ş

SİMET TEKNOLOJİ SAN. TİC. A.Ş Bilgi, iletişim ve ağ teknolojileri konusunda 16 yıllık tecrübe! SİMET TEKNOLOJİ SAN. TİC. A.Ş Simet Hakkında 1 Simet Hakkında Bilgi teknolojileri odaklı faaliyetlerine 04 Haziran 1997 tarihinde başlayan

Detaylı

SİMET TEKNOLOJİ SANAYİ TİCARET AŞ. Integrate with the Universe KURUMSAL SUNUM.

SİMET TEKNOLOJİ SANAYİ TİCARET AŞ. Integrate with the Universe KURUMSAL SUNUM. SİMET TEKNOLOJİ SANAYİ TİCARET AŞ. KURUMSAL SUNUM Bilgi, iletişim ve ağ teknolojileri konusunda 20 yıllık katma değer ve tecrübe! Simet Hakkında Bilgi teknolojileri odaklı faaliyetlerine 04 Haziran 1997

Detaylı

SİMET TEKNOLOJİ SAN.TİC.AŞ. KURUMSAL SUNUM

SİMET TEKNOLOJİ SAN.TİC.AŞ. KURUMSAL SUNUM SİMET TEKNOLOJİ SAN.TİC.AŞ. KURUMSAL SUNUM Bilgi, iletişim ve ağ teknljileri knusunda 17 yıllık katma değer ve tecrübe! Simet Hakkında Bilgi teknljileri daklı faaliyetlerine 04 Haziran 1997 tarihinde başlayan

Detaylı

SİMET TEKNOLOJİ SAN.TİC.AŞ. KURUMSAL SUNUM

SİMET TEKNOLOJİ SAN.TİC.AŞ. KURUMSAL SUNUM SİMET TEKNOLOJİ SAN.TİC.AŞ. KURUMSAL SUNUM Bilgi, iletişim ve ağ teknljileri knusunda 17 yıllık katma değer ve tecrübe! Simet Hakkında Bilgi teknljileri daklı faaliyetlerine 04 Haziran 1997 tarihinde başlayan

Detaylı

HAKKIMIZDA. Misyonumuz; Vizyonumuz;

HAKKIMIZDA. Misyonumuz; Vizyonumuz; HAKKIMIZDA SOFTKEY kurumsal teknoloji hizmetlerinde, müşteri odaklı yaklaşımı, rekabetçi fiyatları ve eksiksiz destek hizmeti sunmak amacıyla kurulmuştur. Sektörün önde gelen teknoloji firmaları ile iş

Detaylı

Güvenli İnternet Teknolojileri. Kurumsal Şirket Tanıtımı

Güvenli İnternet Teknolojileri. Kurumsal Şirket Tanıtımı Güvenli İnternet Teknolojileri Kurumsal Şirket Tanıtımı - Hakkımızda - Vizyon & Misyon - Tarihçe INDEX - Faaliyetlerimiz - Marka - Hizmetlerimiz - Sistem Destek ve Uzmanlıklarımız - Kurumsal Danışmanlıklarımız

Detaylı

Tanıtım Kitapçığı. Gayrimenkul Sektörü Değişime Startkey Çatısı Altında Hazırlanıyor

Tanıtım Kitapçığı. Gayrimenkul Sektörü Değişime Startkey Çatısı Altında Hazırlanıyor Tanıtım Kitapçığı Gayrimenkul Sektörü Değişime Startkey Çatısı Altında Hazırlanıyor Değerli Girişimcilerimiz STARTKEY, 2013 yılında, gayrimenkul sektöründe 10 yılı aşkın zamandır deneyime sahip olan Yönetim

Detaylı

Technologies Corp. Kurumsal Sunum 2017-Q1. «farklı odaklan»

Technologies Corp. Kurumsal Sunum 2017-Q1. «farklı odaklan» Technologies Corp. «farklı odaklan» Kurumsal Sunum 2017-Q1 www.xentino.com ŞİRKET GENEL BAKIŞ Xentino Marka Geçmişi Xentino markası ilk olarak 2000 li yılların başında, özellikle xdsl Router ürünleri ile

Detaylı

SİMET TEKNOLOJİ SANAYİ TİCARET A.Ş. KURUMSAL SUNUM

SİMET TEKNOLOJİ SANAYİ TİCARET A.Ş. KURUMSAL SUNUM SİMET TEKNOLOJİ SANAYİ TİCARET A.Ş. KURUMSAL SUNUM SİMET TEKNOLOJİ SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ Simet Hakkında Bilgi teknljileri daklı faaliyetlerine 04 Haziran 1997 tarihinde başlayan Simet, bilgi, iletişim

Detaylı

ENERJİ KALİTESİ İÇİN DOĞRU ADRES.

ENERJİ KALİTESİ İÇİN DOĞRU ADRES. ENERJİ KALİTESİ İÇİN DOĞRU ADRES www.entes.com.tr ENERJİ KALİTESİ İÇİN DOĞRU ADRES ENTES, 1980 yılından bu yana enerjinin verimliliği ve kalitesi alanlarında çözümler sunan lider teknoloji şirketidir.

Detaylı

intercomp.com.tr İşinizi büyütmenin en hızlı yolu Bilişimde doğru çözüm ortağınız

intercomp.com.tr İşinizi büyütmenin en hızlı yolu Bilişimde doğru çözüm ortağınız En doğru Teknoloji Yatırımı için Intercomp'u tercih edin! biz kimiz? Kuruluş, 1993, Bilişim 500 sıralamasında bilişim hizmetleri sıralamasında ilk 30 da, Sistem Entegratörü, 45 kişiden oluşan seritifikalı

Detaylı

Özet Tanıtım Dokümanı

Özet Tanıtım Dokümanı Özet Tanıtım Dokümanı Istanbul, 2016 UME GLOBAL, kurumsal finansman / özel girişim sermayesi alanlarında danışmanlık hizmeti veren güvenilir bir ortaktır Geçmiş Deneyimler Toplamda 80 yılı aşkın endüstri,

Detaylı

HAKKIMIZDA. Sizin Hayalleriniz. Bizim İşimiz. Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız. Kalite Politikamız. Yenilikçi ve Üretkeniz

HAKKIMIZDA. Sizin Hayalleriniz. Bizim İşimiz. Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız. Kalite Politikamız. Yenilikçi ve Üretkeniz Bizim İşimiz Sizin Hayalleriniz Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız Mesleki yeterliliğini sağlamış insan kaynağına, teknik bilgiye ve donanıma sahibiz. HAKKIMIZDA Uluslararası teknik standartlara

Detaylı

Özet Tanıtım Dokümanı

Özet Tanıtım Dokümanı Özet Tanıtım Dokümanı Istanbul, 2012 UME GLOBAL, kurumsal finansman / özel girişim sermayesi alanlarında danışmanlık hizmeti veren güvenilir bir ortaktır Geçmiş Deneyimler Toplamda 70 yılı aşkın endüstri,

Detaylı

Özet Tanıtım Dokümanı

Özet Tanıtım Dokümanı Özet Tanıtım Dokümanı İstanbul, 2012 Kutluşah, yönetim, finans ve süreç danışmanlığı alanlarında hizmet veren güvenilir bir iş ortağıdır Toplamda 85 yılı aşkın finansal kuruluşlar, girişimcilik ve yönetim

Detaylı

KURUMSAL TANITIM. Kasım 2017

KURUMSAL TANITIM. Kasım 2017 KURUMSAL TANITIM Kasım 2017 KISACA TESLAKOM... TESLAKOM KİMDİR? (*) Ref: Tubisad, Deloitte 2017 ELEKTRONİK HABERLEŞME 15 B USD İLETİŞİM TEK. DONANIM 6,4 B USD TÜRKİYE BİLGİ ve İLETİŞİM TEKNOLOJİLERİ SEKTÖRÜ

Detaylı

ATEN Firma Tanıtımı SİMET TEKNOLOJİ SANAYİ TİCARET A.Ş.

ATEN Firma Tanıtımı SİMET TEKNOLOJİ SANAYİ TİCARET A.Ş. www.aten.com ATEN Firma Tanıtımı Peter LEE Ülke Sorumlusu Merkez ve Doğu Avrupa / ATEN International Co. Ltd. SİMET TEKNOLOJİ SANAYİ TİCARET A.Ş. www.simet.com.tr KVM Switch in Faydaları K = Keyboard V

Detaylı

DESTEK TANITIM SUNUMU BİLGİSAYAR VE İLETİŞİM HİZMETLERİ TİCARET A.Ş

DESTEK TANITIM SUNUMU BİLGİSAYAR VE İLETİŞİM HİZMETLERİ TİCARET A.Ş DESTEK TANITIM SUNUMU BİLGİSAYAR VE İLETİŞİM HİZMETLERİ TİCARET A.Ş Biz Kimiz? Destek, bilişim sektöründe; danışmanlık, tasarım, satış, kuruluş, network, dış kaynak, teknik ve bakım hizmetleri veren, müşterilerine

Detaylı

Makul bütçelerle, maksimum verim sağlamak bizim işimiz değil, hobimiz.

Makul bütçelerle, maksimum verim sağlamak bizim işimiz değil, hobimiz. TANITIM DOSYASI Makul bütçelerle, maksimum verim sağlamak bizim işimiz değil, hobimiz. TANITIM DOSYASI BİZ KİMİZ? Başarı Bilişim, web sitesi tasarımı ve dijital pazarlama konularında 18 yılı aşan tecrübe

Detaylı

i eknolojt yon Ġnovas

i eknolojt yon Ġnovas UMT a.ģ. Ġnovasyon Teknoloji Biz Kimiz? 2015 yılında faaliyete başlayan firmamız bilgisayar destekli tasarım ve üretim alanında ürün geliştiren, güvenlik sistemleri, donanımsal çözümler sunan, mobil yazılım

Detaylı

LİBERTY SİGORTA TÜRKİYE DE BİRLİKTE BÜYÜYELİM

LİBERTY SİGORTA TÜRKİYE DE BİRLİKTE BÜYÜYELİM TÜRKİYE DE BİRLİKTE BÜYÜYELİM Liberty Mutual Insurance Group Amerika Boston merkezli Liberty Mutual Insurance Group, kurulduğu 1912 yılından bu yana insanların daha güvenli ve daha emniyetli hayatlar

Detaylı

Hakkımızda. Vizyon & Misyon

Hakkımızda. Vizyon & Misyon 25 USD + KDV Hakkımızda Vizyon & Misyon Firmamız 5188 sayılı yasa kapsamındadır ve ALARM SİSTEMİ KURMA YETERLİLİK BELGESİ ALARM MERKEZİ KURMA VE İZLEME İZİN BELGESİ ne sahiptir. Verdiğimiz hizmet ve firmamızın

Detaylı

TURKCELL SIR BAŞLIK ALANI. Çağatay AYNUR Turkcell Kurumsal Satış Direktörü

TURKCELL SIR BAŞLIK ALANI. Çağatay AYNUR Turkcell Kurumsal Satış Direktörü BAŞLIK ALANI Çağatay AYNUR Turkcell Kurumsal Satış Direktörü Her Yerden Ulaşılabilir Servislerle Yeni Bir Dünya TARIM Mobil Cihazlar Başrolde (Milyon Adet) 1.500 1.000 500 Akıllı Telefonlar Tabletler Bilgisayar

Detaylı

1995 TEN BUGÜNE STRATEJİK ORTAĞINIZ

1995 TEN BUGÜNE STRATEJİK ORTAĞINIZ 20. yıl 1995 TEN BUGÜNE STRATEJİK ORTAĞINIZ Ekin Kimya olarak Türkiye ve yakın çevresindeki ülkelere yüksek kalitede kimyasal ürünler tedarik eden öncü bir şirketiz. Dünyanın önde gelen kimyasal üreticileri

Detaylı

OKTAY ÖNCEL. Kendisinden hem Avnet hem de Türkiye de son dönemde gerçekleştirilen teknoloji yatırımlarına dair bilgiler aldık.

OKTAY ÖNCEL. Kendisinden hem Avnet hem de Türkiye de son dönemde gerçekleştirilen teknoloji yatırımlarına dair bilgiler aldık. OKTAY ÖNCEL OT/VT sektörünün yakından tanıdığı bir ismi ağırlıyoruz bu sayıda VecTime da; Avnet Technology Solutions Türkiye nin Kurumsal Çözümler Bölümü Yöneticisi Oktay Öncel. Kendisinden hem Avnet hem

Detaylı

Türk Telekom Portali Nasıl Değişti?

Türk Telekom Portali Nasıl Değişti? Türk Telekom Portali Nasıl Değişti? Türkiye nin Telekomünikasyon Devi Aboneleriyle IBM WebSphere Portal Aracılığı ile Konuşuyor Alpaslan Tomuş İş Geliştirme Koordinatörü innova Bilişim Çözümleri Türk Telekom

Detaylı

SetcomBt Bina Otomasyonları MÜHENDİSLİK, ÜRETİM VE ARGE HİZMETLERİ

SetcomBt Bina Otomasyonları MÜHENDİSLİK, ÜRETİM VE ARGE HİZMETLERİ SetcomBt Bina Otomasyonları MÜHENDİSLİK, ÜRETİM VE ARGE HİZMETLERİ Firma Tarihçesi SetcomBt 2000 yılından bu yana ev ve bina otomasyonları konusunda kablosuz teknoloji ile çalışan ürünlerin Ar-Ge, üretim

Detaylı

KURUMSAL İŞ ÇÖZÜMLERİNDE 19 YILLIK DENEYİM. Tek Elden Teknoloji

KURUMSAL İŞ ÇÖZÜMLERİNDE 19 YILLIK DENEYİM. Tek Elden Teknoloji KURUMSAL İŞ ÇÖZÜMLERİNDE 19 YILLIK DENEYİM Tek Elden Teknoloji SİSBİM HAKKINDA Farklı sektör ve ölçekten firmalara tüm teknolojik alt yapıları ile ilgili kurumsal yazılım ve donanım çözümleri sunan IT

Detaylı

Dünyayı Değiştiren Yenilikçi Teknolojiler ve Çözümler. ETGi Tanıtım Sunumu. ETGi: Eğitim Teknolojileri Ve Görüntülü İletişim. www.etgigrup.

Dünyayı Değiştiren Yenilikçi Teknolojiler ve Çözümler. ETGi Tanıtım Sunumu. ETGi: Eğitim Teknolojileri Ve Görüntülü İletişim. www.etgigrup. Dünyayı Değiştiren Yenilikçi Teknolojiler ve Çözümler ETGi Tanıtım Sunumu Ürünler Çözümler Hizmetler ETGi Hakkında ETGi, Eğitim Teknolojileri, Telekom ve Bilişim alanında çözümler ve yeni servisler sağlamak

Detaylı

Ulusal Akademik Ağ ve Bilgi Merkezi

Ulusal Akademik Ağ ve Bilgi Merkezi Ulusal Akademik Ağ ve Bilgi Merkezi Türkiye deki tüm akademik kurumları birbirine ve sonra küresel araştırma ağlarına bağlayan, Ulusal Akademik Ağ altyapısını işleten, Ar-Ge faaliyetlerinin gerçekleştirilmesinde

Detaylı

www.labristeknoloji.com

www.labristeknoloji.com www.labristeknoloji.com İçerik Üretici Profili Bilişim Güvenlik Sektörü Hakkında Ürünler ve Hizmetler Rekabet Avantajları Şirket Performansı Hedeflerimiz 02.09.2009 www.labristeknoloji.com 2 İçerik Üretici

Detaylı

SAP OEM PROGRAM ORTAKLIĞI REHBERİ. Türkiye nin ilk SAP OCP İş Ortağı MDS ap den OEM Programı Hakkında Bilmek İstedikleriniz...

SAP OEM PROGRAM ORTAKLIĞI REHBERİ. Türkiye nin ilk SAP OCP İş Ortağı MDS ap den OEM Programı Hakkında Bilmek İstedikleriniz... SAP OEM PROGRAM ORTAKLIĞI REHBERİ Türkiye nin ilk SAP OCP İş Ortağı MDS ap den OEM Programı Hakkında Bilmek İstedikleriniz... OEM İŞ ORTAKLIĞI NEDİR? MDS ap SAP OEM iş ortaklığı modeli, SAP platformlarını

Detaylı

Antalya Tıp Bilişim Kongresi Kasım Can AKSOY IT Network (CTO / STL)

Antalya Tıp Bilişim Kongresi Kasım Can AKSOY IT Network (CTO / STL) Can AKSOY IT Network (CTO / STL) can.aksoy@sisoft.com.tr SisoftHealthCare Technology Mobilite Apple iphone Apple ipad IP-Phone Tablet PC Android Windows CE Sisoft Hastane Bilgi Sistemi Sağlık bilgi sistemleri

Detaylı

Henüz bir Mobil Şubeniz Yokmu?

Henüz bir Mobil Şubeniz Yokmu? Henüz bir Mobil Şubeniz Yokmu? Mobil Şubenizi Açın İşlerinizi Kolaylaştırın! www.mobilsubem.com Mobil Şubeniz Her an Yanınızda! Bu E-Kataloğumuzda Mobil Şubem Hizmetlerinin genel bir tanıtımını bulabilirsiniz.

Detaylı

Hedef Kalite olarak sizlere;

Hedef Kalite olarak sizlere; Hedef Kalite olarak sizlere; Yönetim Sistemleri (ISO) Danışmanlığı TSE Standartları için Danışmanlık Hizmetleri Eğitim Hizmetleri Belgelendirme Hizmetleri Marka & Patent Tescil Hizmetleri Web Sayfası Tasarımı

Detaylı

Sisteminiz Artık Daha Güvenli ve Sorunsuz...

Sisteminiz Artık Daha Güvenli ve Sorunsuz... Sisteminiz Artık Daha Güvenli ve Sorunsuz... Asistek Firewall kullanmanın pek çok yararı vardır: Asistek Firewall, tamamen web tabanlı ve esnek yapıya sahip Güvenlik Duvarı servislerini barındırarak çeşitli

Detaylı

Kutalmış Damar Emre Uzuncakara. 07 Haziran 2012 - İstanbul

Kutalmış Damar Emre Uzuncakara. 07 Haziran 2012 - İstanbul Kutalmış Damar Emre Uzuncakara 07 Haziran 2012 - İstanbul Unica ve Netezza Hızlı analitik, etkili pazarlama Unica ve Netezza İşbirliği 2010 yılında Unica ve Netezza IBM e katıldı İlk Unica Netezza işbirliği

Detaylı

Biz Kimiz? Ekibimizi yakından tanıyın: adresgezgini.com/ekibimiz

Biz Kimiz? Ekibimizi yakından tanıyın: adresgezgini.com/ekibimiz Biz Kimiz? Ekibimizi yakından tanıyın: adresgezgini.com/ekibimiz 2007 Ekip 35 kişiye, müşteri sayısı 10.000'e ulaştı. AdresGezgini A.Ş. İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü, Teknoloji Geliştirme Bölgesi nde

Detaylı

Sektörel bakış açısı ve yenilikçi teknolojilerle GELECEĞİ KEŞFET!

Sektörel bakış açısı ve yenilikçi teknolojilerle GELECEĞİ KEŞFET! Sektörel bakış açısı ve yenilikçi teknolojilerle GELECEĞİ KEŞFET! Nesnelerin İnterneti Analitik İş Çözümleri Kurumsal Çözümler Dijital Yayıncılık Veri Merkezi ve Bulut İletişim Ağı ve Ses Güvenlik İş İstasyonları

Detaylı

Antak Enerji 40.000KW lık yani 40MW/ Yıl Üretim kapasitesine sahiptir.

Antak Enerji 40.000KW lık yani 40MW/ Yıl Üretim kapasitesine sahiptir. Şirket Profili Antak Enerji, Akdeniz Bölgesinde Fotovoltaik Modül üretim tesislerini kuran ve üretime başlayan ilk Türk firmasıyız. Firmamız Fotovoltaik modül üretim sektöründe 2010 yılından beri sürdürmektedir.

Detaylı

Merkezi TV sistemleri, genişbant şebekeler, triple play ve IPTV

Merkezi TV sistemleri, genişbant şebekeler, triple play ve IPTV Mobil Mobil TV TV Biz Kimiz? Vizyon Komünikasyon, iletişim teknolojileri alanında yüksek teknoloji sistem çözümleri üreten ve iş ortaklarına ürün desteği sağlayan bir mühendislik firmasıdır. Dünya çapında

Detaylı

Operatör Çözümleri. SMATV Sistemleri. IPTV Sistemleri. Kablolu-Kablosuz Genişbant Şebeke Çözümleri

Operatör Çözümleri. SMATV Sistemleri. IPTV Sistemleri. Kablolu-Kablosuz Genişbant Şebeke Çözümleri Operatör Çözümleri Operatör ve servis sağlayıcı gibi sorunsuz altyapı üzerinden müşterilerine hizmet sunma ihtiyacı duyan müşterilerimize Mobil TV için altyapılar, Sinyal İşleme merkezleri ile sorunsuz

Detaylı

PARTNERSFIRST PROGRAMA GENEL BAKIŞ

PARTNERSFIRST PROGRAMA GENEL BAKIŞ PARTNERSFIRST PROGRAMA GENEL BAKIŞ PARTNERSFIRST, IŞ ORTAKLARIMIZIN ZEBRA UZMAN BASKI ÇÖZÜMLERININ DEĞERINI GELIŞTIRMEYE VE MÜŞTERI MEMNUNIYETINI ARTTIRMAYA YARDIMCI OLMAK ÜZERE TASARLANMIŞ BIR KANAL PROGRAMIDIR.

Detaylı

1.Baskı Çözümleri: 2. Bilgisayar Bileşenleri: 1.Baskı Ürünleri. 1.1. Faks Cihazları. 1.2. Fotokopi Cihazları. 1.3. Tarayıcılar. 1.4.

1.Baskı Çözümleri: 2. Bilgisayar Bileşenleri: 1.Baskı Ürünleri. 1.1. Faks Cihazları. 1.2. Fotokopi Cihazları. 1.3. Tarayıcılar. 1.4. Yıldırım Bilişim - 2014 1.Baskı Çözümleri: 1.Baskı Ürünleri 1.1. Faks Cihazları 1.2. Fotokopi Cihazları 1.3. Tarayıcılar 1.4. Yazıcılar 2. Bilgisayar Bileşenleri: 2.1. Anakartlar 2.2. Bellekler 2.3. Ekran

Detaylı

ETG Danışmanlık. Şirkete Genel Bakış. Technology Evaluation Centers

ETG Danışmanlık. Şirkete Genel Bakış. Technology Evaluation Centers WWW.TECHNOLOGYEVALUATION.COM Şirkete Genel Bakış ETG kendini, danışmanlık hizmetleri, en iyi endüstri uygulamaları, endüstri şablonları ve yazılım dahil olmak üzere endüstriye özgü çözümlerle müşterilerinin

Detaylı

Misyonumuz. Vizyonumuz Çalışan. 45 Ülke İş Ortağı Kişilik Ekosistem. 85,000 Aktif Müşteri

Misyonumuz. Vizyonumuz Çalışan. 45 Ülke İş Ortağı Kişilik Ekosistem. 85,000 Aktif Müşteri 900+ Çalışan 45 Ülke 800+ İş Ortağı 2.500 Kişilik Ekosistem 85,000 Aktif Müşteri Kişisel bilgisayarlar için uygulama yazılımları geliştirmek üzere 1984 yılında kurulan Logo, Türkiye nin yenilikçi yazılım

Detaylı

Adımız kalite! Her biri sektöründe lider üstün nitelikli birçok firma kurumsal internet çözümlerinde Egebilgi yi tercih etti.

Adımız kalite! Her biri sektöründe lider üstün nitelikli birçok firma kurumsal internet çözümlerinde Egebilgi yi tercih etti. Şirketinizin prestijini, özgünlüğünü internet ortamında yansıtmak bizim işimiz! Kurumsal ve tam profesyonel bir çözüm arıyorsanız, uzun soluklu ve kaliteli işleri hayata geçirmek adına Egebilgi sizleri

Detaylı

Temel Muhasebe İleri Muhasebe SAP Logo Tiger Enterprise

Temel Muhasebe İleri Muhasebe SAP Logo Tiger Enterprise MUHASEBE VE ERP EĞİTİMLERİ Temel Muhasebe İleri Muhasebe SAP Logo Tiger Enterprise Bilge Adam Akademi nin Muhasebe ve ERP eğitimleri; şirketlerin ihtiyaç duyduğu, hem muhasebe alanında teorik bilgiye sahip

Detaylı

AVEA EN İYİ BİREYSEL İŞ ORTAKLIĞI ÖDÜLÜNÜ, MOBİL OYUNCU PORTALI İLE BAŞARI MOBİLE KAZANDI

AVEA EN İYİ BİREYSEL İŞ ORTAKLIĞI ÖDÜLÜNÜ, MOBİL OYUNCU PORTALI İLE BAŞARI MOBİLE KAZANDI AVEA EN İYİ BİREYSEL İŞ ORTAKLIĞI ÖDÜLÜNÜ, MOBİL OYUNCU PORTALI İLE BAŞARI MOBİLE KAZANDI BAŞARI MOBİLE, AVEA İş Ortaklığı Programı 2011 Mobil Proje Yarışması kapsamında; MOBİL OYUNCU platformu ile "En

Detaylı

Doğal olarak dijital

Doğal olarak dijital Doğal olarak dijital 1 Doğadan ilham alan, yeni nesil teknoloji şirketi. Doğada her şey birbiri ile uyum ve bir denge içinde. Bitkiler etkin bir veri analitiği ve network yönetimi ile hayatta kalabiliyorlar.

Detaylı

windesk.com.tr BT Servis Masası Uygulaması İç ve dış paydaş / müşterilere sunulan Hizmetler için ITIL uyumlu iş sürekliliği artışı sağlanır.

windesk.com.tr BT Servis Masası Uygulaması İç ve dış paydaş / müşterilere sunulan Hizmetler için ITIL uyumlu iş sürekliliği artışı sağlanır. windesk.com.tr WINDESKINTEGRA BT Servis Masası Uygulaması İç ve dış paydaş / müşterilere sunulan Hizmetler için ITIL uyumlu iş sürekliliği artışı sağlanır. sıgnum WINDESK Süreç Tabanlı Uygulama Platformu

Detaylı

CEO - Yönetim Raporlama Sistemi

CEO - Yönetim Raporlama Sistemi CEO - Yönetim Raporlama Sistemi Tanıtım ve Çalışma Şekli: %100 Türk Mühendisleri tarafından geliştirilen CEO-Yönetim Raporlama Sistemi yazılımı, Nokta Bilgisayar A.Ş.'nin tescilli bir markasıdır. Günümüz

Detaylı

Güneş Enerjisi nde Lider

Güneş Enerjisi nde Lider Güneş Enerjisi nde Lider GO Enerji, 2003 yılından itibaren, Güneş enerjisinden elektrik üretimi teknolojilerinde uzmanlaşmış ekibiyle faaliyet göstermektedir. Kendi markaları ile ABD den Avustralya ya

Detaylı

Kurumsal Yönetim Sistemleri Sistemleri

Kurumsal Yönetim Sistemleri Sistemleri Yazılım Danışmanlık Ltd. Şti. Kurumsal Yönetim Sistemleri Sistemleri Yönetim Kurumsal Yönetim Sistemleri Kurumsal Yönetim Sistemleri Kurumsal Akosis, sektörel olarak farklılık gösteren dinamikler ve iş

Detaylı

Şirketinizin prestijini, özgünlüğünü internet ortamında yansıtmak bizim işimiz!

Şirketinizin prestijini, özgünlüğünü internet ortamında yansıtmak bizim işimiz! Şirketinizin prestijini, özgünlüğünü internet ortamında yansıtmak bizim işimiz! Kurumsal ve tam profesyonel bir çözüm arıyorsanız, uzun soluklu ve kaliteli işleri hayata geçirmek adına Egebilgi sizleri

Detaylı

Lojistik ve Taşımacılık Sektöründe Yeni Hizmet Modeli. Lojistik ve Taşımacılık Sektöründe Yeni Hizmet Modeli

Lojistik ve Taşımacılık Sektöründe Yeni Hizmet Modeli. Lojistik ve Taşımacılık Sektöründe Yeni Hizmet Modeli Lojistik ve Taşımacılık Sektöründe Yeni Hizmet Modeli Lojistik ve Taşımacılık Sektöründe Yeni Hizmet Modeli HOŞGELDİNİZ Erdal Kılıç SOFT Gökhan Akça KoçSistem Lojistik ve Taşımacılık Sektöründe Yeni Hizmet

Detaylı

YÖN GRUP wwww.yongrup.com

YÖN GRUP wwww.yongrup.com Geleceğe birlikte YÖN verelim YÖN GRUP wwww.yongrup.com HAKKIMIZDA 2000 yılında kurulan Yön Grup, merkez ofisi Ankara da bulunan ve bünyesinde farklı kuruluşları barındıran bir grup şirketidir. Şirketimiz

Detaylı

Biz Kimiz? Ekibimizi yakından tanıyın: adresgezgini.com/ekibimiz

Biz Kimiz? Ekibimizi yakından tanıyın: adresgezgini.com/ekibimiz Biz Kimiz? Ekibimizi yakından tanıyın: adresgezgini.com/ekibimiz 2007 Ekip 35 kişiye, müşteri sayısı 10.000'e ulaştı. Global All-Star Ödülü kazandı. İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü, Teknoloji Geliştirme

Detaylı

Ayhan AKGÖZ İşNet İş Ortakları Satış Müdürü ayhan.akgoz@is.net.tr

Ayhan AKGÖZ İşNet İş Ortakları Satış Müdürü ayhan.akgoz@is.net.tr Ayhan AKGÖZ İşNet İş Ortakları Satış Müdürü ayhan.akgoz@is.net.tr Biz Kimiz? Hizmetlerimiz Türmob ve İşNet Ortaklığı Hizmetlerimiz ve Artılarımız Temel Süreçler Biz Kimiz? Türkiye İş Bankası'nın %100 iştiraki

Detaylı

Çalışanları ihtiyaç duyduğu bilgiye en hızlı ulaştıran araç. www.innova.com.tr

Çalışanları ihtiyaç duyduğu bilgiye en hızlı ulaştıran araç. www.innova.com.tr Çalışanları ihtiyaç duyduğu bilgiye en hızlı ulaştıran araç - Önceki müşteri tekliflerine nasıl ulaşabilirim? - Servisim kaçta nereden kalkıyor? - Bilgisayarım bozuldu kim onarabilir? - Bu dosyanın çıktısını

Detaylı

Firewall un En Kolay Hali berqnet le Tanışın!

Firewall un En Kolay Hali berqnet le Tanışın! Firewall un En Kolay Hali berqnet le Tanışın! Kolay Kurulum ve Kolay Yönetim Yasalara Uygun Loglama (5651) Mobil Raporlama Uygulaması Ücretsiz Teknik Destek Türk Lirası Fiyatlar %100 Yerli AR-GE 0850 577

Detaylı

Logsign Hotspot. Güvenli, izlenebilir, hızlı ve. bağlantısı için ihtiyacınız olan herşey Logsign Hotspot da!

Logsign Hotspot. Güvenli, izlenebilir, hızlı ve. bağlantısı için ihtiyacınız olan herşey Logsign Hotspot da! Logsign Hotspot Misafir Ağlar İçin Yeni Nesil Bütünleşik Erişim ve Analitik Çözümü Misafir ağların her geçen gün artan ihtiyaçlarını karşılayabilmek için yeni nesil mimari ile tasarlanmış olan Logsign

Detaylı

Gümrük müşavirliği sektöründe, yenilikçi yaklaşımlarla kalıcı üstünlükler yaratmak.

Gümrük müşavirliği sektöründe, yenilikçi yaklaşımlarla kalıcı üstünlükler yaratmak. 1 Misyon Gümrük müşavirliği sektöründe, yenilikçi yaklaşımlarla kalıcı üstünlükler yaratmak. Sahip olduğumuz prensiplerin ışığında, sürdürülebilirlik çerçevesinde, müşterilerimize verimlilik sunmak. 2

Detaylı

20. yıl. 20. yıl. info@ekinkimya.com www.ekinkimya.com

20. yıl. 20. yıl. info@ekinkimya.com www.ekinkimya.com 20. yıl Merkez Sarıgazi Cad. Bulgurlu Mah. No: 39 34696 Çamlıca - Üsküdar İstanbul / TÜRKİYE Tel: +90 (216) 524 12 24 Fax: + 90 (216) 524 12 80-81 Depolama ve Laboratuvar Tesisleri GEBKİM İhtisas Organize

Detaylı

info@beyes.com.tr Beyes Bilişim Teknolojileri Elek.Yaz.Dan.San ve Tic. Ltd. Şti.

info@beyes.com.tr Beyes Bilişim Teknolojileri Elek.Yaz.Dan.San ve Tic. Ltd. Şti. info@beyes.com.tr Beyes Bilişim Teknolojileri Elek.Yaz.Dan.San ve Tic. Ltd. Şti. KISACA 1 2 3 Biz Kimiz? Neler Yapıyoruz? Neler Yapıyoruz? Neler Yaptık? 4 5 6 7 7 8 Kurumsal Yazılım Sektörü Müşterinin

Detaylı

Avm Çözümleri. SMATV Sistemleri. IPTV Sistemleri. Kablolu-Kablosuz Genişbant Şebeke Çözümleri

Avm Çözümleri. SMATV Sistemleri. IPTV Sistemleri. Kablolu-Kablosuz Genişbant Şebeke Çözümleri Avm Çözümleri Yaşam konforunu arttırmada önemli rol oynayan alışveriş ve yaşam merkezleri, müşterilerine sundukları ek hizmet ve konforla rakiplerinden ayrılıyorlar. Alışveriş merkezlerinin altyapı ihtyaçları

Detaylı

Sizin Seçiminiz HAKKIMIZDA. Bizim İşimiz. Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız. Kalite Politikamız. Yenilikçi ve Üretkeniz

Sizin Seçiminiz HAKKIMIZDA. Bizim İşimiz. Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız. Kalite Politikamız. Yenilikçi ve Üretkeniz Bizim İşimiz Sizin Seçiminiz Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız Mesleki yeterliliğini sağlamış insan kaynağına, teknik bilgiye ve donanıma sahibiz. HAKKIMIZDA Fonte Group 2016'da kurulmuş

Detaylı

MERHABA. Techlife size teknolojiyi kullanırken hayatınızda sevdiklerinizle daha fazla vakit geçirme fırsatını yakalamakta katkıda bulunmak istiyor.

MERHABA. Techlife size teknolojiyi kullanırken hayatınızda sevdiklerinizle daha fazla vakit geçirme fırsatını yakalamakta katkıda bulunmak istiyor. İÇİNDEKİLER MERHABA ŞİRKET TANIMI BİLGİSAYAR DONANIM YAZILIM İNTERNET HİZMETLERİ BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ DANIŞMANLIK TEKNİK SERVİS SINAV DEĞERLENDİRMELERİ ÇÖZÜM ORTAKLARI REFERANSLAR MERHABA Eğitim sektörüne

Detaylı

TDM BUMESH TARIM MAKİNALARI TECHNICS.

TDM BUMESH TARIM MAKİNALARI TECHNICS. BUMESH TECHNICS & TDM TARIM MAKİNALARI Tamamen Kendi Mühendislerimiz Tarafından Dizayn Edilen BALYA MAKİNASI MARKASI UTM UTM TARIM MAKİNALARI A.Ş. 2014 yılında, kurucuları ve personelinin uzun yıllara

Detaylı

HAKKIMIZDA. Üretim Planı. Misyon Vizyon. Showroom. Ülkeler. Standlar. İnovasyon

HAKKIMIZDA. Üretim Planı. Misyon Vizyon. Showroom. Ülkeler. Standlar. İnovasyon institutional AQUA COSMETICS TM Copyright 2014 aquacosmetic.com 04 Üretim Planı Avrupa kalite standartlarına uygun, en gelişmiş çevre dostu donanımları ve kozmetik ürünlerinin otomatik üretimi, ambalaj

Detaylı

İnci Akü A.Ş. Kurumsal Tanıtım Sunumu. Değişimde çevik olan, başarıda öncü olur 2015

İnci Akü A.Ş. Kurumsal Tanıtım Sunumu. Değişimde çevik olan, başarıda öncü olur 2015 İnci Akü A.Ş. Kurumsal Tanıtım Sunumu Değişimde çevik olan, başarıda öncü olur 2015 İndeks I. İnci Holding ve Grup Şirketleri II. Vizyon-Misyon III. Organizasyon Şeması IV. Tarihçe V. Operasyonlar VI.

Detaylı

Askeri Çözümler. SMATV Sistemleri. IPTV Sistemleri. Kablolu-Kablosuz Genişbant Şebeke Çözümleri

Askeri Çözümler. SMATV Sistemleri. IPTV Sistemleri. Kablolu-Kablosuz Genişbant Şebeke Çözümleri Askeri Çözümler Askeri bina ve yapılarda ihtiyaç duyulan sistemleri yakından takip eden ekibimizle birlikte talep ve beklentilerinize uygun merkezi TV sistemleri ile uydu ve karasal yayın dağıtımları;

Detaylı

DANIŞMANLIĞI LTD.ŞTİ. HAKKIMIZDA

DANIŞMANLIĞI LTD.ŞTİ. HAKKIMIZDA AVRASKA İŞ GELİŞTİRME ve YÖNETİM DANIŞMANLIĞI LTD.ŞTİ. HAKKIMIZDA İstanbul, 2017 «Farklı olmak iş hayatınızın en önemli felsefesi olmalıdır. Bunun için de müşterilerinizi çok iyi tanımanız gerekir. Amacınız,

Detaylı

Ajanda. Sorular Q & A ve Cevaplar

Ajanda. Sorular Q & A ve Cevaplar DrayTek Press 2013 Ajanda 1 DrayTek About DrayTek Hakkında 2 Örnek Case Studies Çalışmalar & Events Etkinlikler 3 4 5 Ürün Product Yol Roadmap Haritası Ev Residential ve Küçük / SOHO Ofis Çözümleri Solutions

Detaylı

WINDESKPORTA. sıgnum. Müşteri Hizmetleri İletişim Merkezi. Uygulama Çözümü. windesk.com.tr

WINDESKPORTA. sıgnum. Müşteri Hizmetleri İletişim Merkezi. Uygulama Çözümü. windesk.com.tr windesk.com.tr WINDESKPORTA Müşteri Hizmetleri İletişim Merkezi Uygulama Çözümü Kurum içinde veya dışında faaliyet gösteren Çağrı Merkezi ve Müşteri Hizmetleri İletişim Merkezi uygulama alanında, tek bir

Detaylı

www. gelecege dokun.com

www. gelecege dokun.com www. gelecege dokun.com Rekabetçi ve yenilikçi çalışma anlayışı ile her geçen gün büyüyen Anitec yoluna emin adımlarla devam etmektedir. 20 yılı aşkın süredir teknolojik sistemler alanında faaliyet gösteren

Detaylı

YAŞAM İÇİN ENERJİ KGM HAKKINDA 1

YAŞAM İÇİN ENERJİ KGM HAKKINDA 1 YAŞAM İÇİN ENERJİ KGM HAKKINDA 1 İÇİNDEKİLER: KGM HAKKINDA ENERJİNİN YENİ ADI: KGM TÜRKİYE NİN ENERJİSİ TEK HAKKINDA HEP UCUZLAYAN TEK ELEKTRİK KUSTO GROUP HAKKINDA GLOBAL ADIMLAR, YEREL ÇÖZÜMLER DÜNYADA

Detaylı

AJANDA HAKKIMIZDA EĞİTİMLERİMİZ. Biz Kimiz? Vizyonumuz Misyonumuz Değerlerimiz. Eğitim Bölümlerimiz Eğitim İçeriklerimiz

AJANDA HAKKIMIZDA EĞİTİMLERİMİZ. Biz Kimiz? Vizyonumuz Misyonumuz Değerlerimiz. Eğitim Bölümlerimiz Eğitim İçeriklerimiz AJANDA HAKKIMIZDA Biz Kimiz? Vizyonumuz Misyonumuz Değerlerimiz EĞİTİMLERİMİZ Eğitim Bölümlerimiz Eğitim İçeriklerimiz BİZ KİMİZ? Eğitim Sektöründe 11 yıllık tecrübe ve bilgi birikimine sahip olarak yola

Detaylı

2015 Eğitim Takvimi Biymed Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleri

2015 Eğitim Takvimi Biymed Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleri 2015 Eğitim Takvimi BiYMED Eğitim ve Danışmanlık BiYMED Danışmanlık, uzman kadrosu ile danışmanlık, eğitim ve yazılım hizmetleri sağlar. BiYMED Danışmanlık, müşterilerine hizmet almak istedikleri alanlarda

Detaylı

Temel Muhasebe İleri Muhasebe SAP Logo Tiger Enterprise

Temel Muhasebe İleri Muhasebe SAP Logo Tiger Enterprise MUHASEBE VE ERP EĞİTİMLERİ Temel Muhasebe İleri Muhasebe SAP Logo Tiger Enterprise Bilge Adam Akademi nin Muhasebe ve ERP eğitimleri; şirketlerin ihtiyaç duyduğu, hem muhasebe alanında teorik bilgiye sahip

Detaylı

Türkiye'nin Lider E-Dönü üm Platformu. www.izibiz.com.tr

Türkiye'nin Lider E-Dönü üm Platformu. www.izibiz.com.tr Türkiye'nin Lider E-Dönü üm Platformu www.izibiz.com.tr 1 Telekom alan ndaki tecrübemizi, gücümüzü, enerjimizi ve yenilikçi ye il dostu kirlerimizi E-Dönü üm Platformunda lider servis sa lay c olmak üzere

Detaylı

Şirket Tanıtım Sunumu. FOG Kurumsal Hizmetler

Şirket Tanıtım Sunumu. FOG Kurumsal Hizmetler Şirket Tanıtım Sunumu İÇERİK 1. Hakkımızda 2. Vizyon, Misyon ve Değerlerimiz 3. Müşteri Değer Önerimiz 4. Hizmetlerimiz 5. Çalışan Deneyimi 6. Ekibimiz 1. Hakkımızda A.Ş. olarak, gelişimi önemseyen kurumlara,

Detaylı

Fiyat Listesi Ocak 2018

Fiyat Listesi Ocak 2018 Fiyat Listesi Ocak 2018 KURUMSAL BİZ KİMİZ? 2002 yılından itibaren genel aşındırıcı ürünlerin üretimini ve satışını yapmaktayız.edinmiş olduğu bilgi ve tecrübe ile sektörde hizmet vermeye devam eden firmamız

Detaylı

HİZMETLERİMİZ HAKKINDA

HİZMETLERİMİZ HAKKINDA HİZMETLERİMİZ HAKKINDA Avraska İş Geliştirme ve Yönetim Danışmanlığı Ltd.Şti. İstanbul, Temmuz 2015 Yeni rekabet sadece firmaların fabrikalarda ürettikleri ürünler arasında değil; fabrika çıktılarına ambalaj,

Detaylı

Misyonumuz. Vizyonumuz Çalışan. 45 Ülke İş Ortağı Kişilik Ekosistem Aktif Müşteri

Misyonumuz. Vizyonumuz Çalışan. 45 Ülke İş Ortağı Kişilik Ekosistem Aktif Müşteri 1.000+ Çalışan 45 Ülke 800+ İş Ortağı 5.000+ Kişilik Ekosistem 85.000+ Aktif Müşteri Kişisel bilgisayarlar için uygulama yazılımları geliştirmek üzere 1984 yılında kurulan Logo, Türkiye nin yenilikçi yazılım

Detaylı

SİMET TEKNOLOJİ SAN.TİC.AŞ. TEKNOLOJİLER SUNUMU

SİMET TEKNOLOJİ SAN.TİC.AŞ. TEKNOLOJİLER SUNUMU SİMET TEKNOLOJİ SAN.TİC.AŞ. TEKNOLOJİLER SUNUMU Sunum İçeriği 1. Simet Teknoloji 2. Network Nedir? 3. Network Güvenliği Nedir? 4. DDOS / Storm Nedir? 5. DNS Proxy Nedir? 6. SMC 6.a. 802.3ad Link Aggregation

Detaylı

İSTANBUL ANTALYA İZMİR KONYA ANKARA GAZİANTEP STUTTGART ROME ATHENS M AG GERMANY

İSTANBUL ANTALYA İZMİR KONYA ANKARA GAZİANTEP STUTTGART ROME ATHENS M AG GERMANY M AG GERMANY simkan.net simkanteknoloji.com mag-germany.com gbpservice.com mk-parts.com Dünyanın önde gelen markalarına a t ürünler n thalat, hracat, loj st k ve satış sonrası h zmetler n müşter ler m

Detaylı

www.longlinememory.com.tr

www.longlinememory.com.tr www..tr Biz Kimiz? Longline Bilişim Teknolojileri Ltd. Şti. 2000 yılından beri sektörde yer almaktadır. Network, Server ve Fiber Optik ürün gamında, konusunda uzmanlaşmış kadrosuyla birçok ISP, Telekom,

Detaylı

KUŞCU GRUP. Alan Ağı Alt Yapı Çözümlerimiz KUŞCU GRUP. Bilişim Hizmetleri ŞTİ. İstanbul Ofis: Aydıntepe Mah.Dr.Sadık Ahmet Cad.Evren Sk.

KUŞCU GRUP. Alan Ağı Alt Yapı Çözümlerimiz KUŞCU GRUP. Bilişim Hizmetleri ŞTİ. İstanbul Ofis: Aydıntepe Mah.Dr.Sadık Ahmet Cad.Evren Sk. KUŞCU GRUP Alan Ağı Alt Yapı Çözümlerimiz KUŞCU GRUP Bilişim Hizmetleri ŞTİ. İstanbul Ofis: Aydıntepe Mah.Dr.Sadık Ahmet Cad.Evren Sk.No:3/1 TUZLA Tel: 0216 494 63 50 Fax:0216 494 63 51 Kayseri Ofis: Kayabaşı

Detaylı

2013 Eğitim Takvimi Biymed Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleri

2013 Eğitim Takvimi Biymed Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleri 2013 Eğitim Takvimi BiYMED Eğitim ve Danışmanlık BiYMED Danışmanlık, uzman kadrosu ile danışmanlık, eğitim ve yazılım hizmetleri sağlar. BiYMED Danışmanlık, müşterilerine hizmet almak istedikleri alanlarda

Detaylı

GENİŞBANT VE IP TEKNOLOJİLERİ SERTİFİKASYON PROGRAMI GAZİ ÜNİVERSİTESİ

GENİŞBANT VE IP TEKNOLOJİLERİ SERTİFİKASYON PROGRAMI GAZİ ÜNİVERSİTESİ GENİŞBANT VE IP TEKNOLOJİLERİ SERTİFİKASYON PROGRAMI GAZİ ÜNİVERSİTESİ İÇİNDEKİLER GENİŞBANT VE IP TEKNOLOJİLERİ SERTİFİKASYON PROGRAMI 3 Sertifika Programının Amacı 4-5 Eğitim Haritası 6 Telekomünikasyon

Detaylı

Penta Teknoloji Ürünleri Dağıtım A.Ş. Halka Arz Bilgilendirme Notu

Penta Teknoloji Ürünleri Dağıtım A.Ş. Halka Arz Bilgilendirme Notu Penta Teknoloji Ürünleri Dağıtım A.Ş. Halka Arz Bilgilendirme Notu Penta Teknoloji Ürünleri Dağıtım A.Ş. halka arzı ile ilgili önemli bilgiler aşağıdaki tabloda bilgilerinize sunulmuştur. Halka Arz Detayları

Detaylı

2013 Eğitim Takvimi Biymed Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleri

2013 Eğitim Takvimi Biymed Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleri 2013 Eğitim Takvimi BiYMED Eğitim ve Danışmanlık BiYMED Danışmanlık, uzman kadrosu ile danışmanlık, eğitim ve yazılım hizmetleri sağlar. BiYMED Danışmanlık, müşterilerine hizmet almak istedikleri alanlarda

Detaylı

Powered by www.etgigrup.com. www.vedubox.com

Powered by www.etgigrup.com. www.vedubox.com Powered by www.etgigrup.com www.vedubox.com Entegre E-Eğitim Sistemi Uzaktan Eğitim Sisteminiz 1DK da Hazır! Kolay Basit İnovatif Esnek Entegre Entegre Eğitim Platformu Uzaktan Eğitim, e-eğitim, Online

Detaylı

YÖNETİM HİZMETLERİ DANIŞMANLIK HİZMETLERİ TEMİZLİK HİZMETLERİ PEYZAJ HİZMETLERİ GÜVENLİK HİZMETLERİ TEKNOLOJİK HİZMETLER BAŞKANIN MESAJI Uzun yılların vermiş olduğu deneyimimizi insanı merkeze alan, sürdürülebilir

Detaylı

Mükemmel kablo yönetimi çözümlerinin dünyasına hoş geldiniz

Mükemmel kablo yönetimi çözümlerinin dünyasına hoş geldiniz Mükemmel kablo yönetimi çözümlerinin dünyasına hoş geldiniz Önemli Sektörler ve Ürünler HellermannTyton a Hoş Geldiniz. HellermannTyton kabloları ve kabloların bağlantı bileşenlerini bağlama, sabitleme,

Detaylı

JetMail (Toplu Mail) Platformu Genel Teklifi

JetMail (Toplu Mail) Platformu Genel Teklifi JetMail (Toplu Mail) Platformu Genel Teklifi JetMail JetMail, düzenli yaptığınız E-Mail gönderimlerinizi hedef kitlenizin önemsiz kutusundan çıkartarak gerçek bir satış aktivitesine dönüştürür. E- Mail

Detaylı

BASIN BÜLTENİ. ESİS Enerji 10.Yılını Kutladı

BASIN BÜLTENİ. ESİS Enerji 10.Yılını Kutladı BASIN BÜLTENİ ESİS Enerji 10.Yılını Kutladı İstanbul,23.12.2010; Ana faaliyet konusu Kesintisiz Güç kaynakları olan ESİS Enerji Elektronik A.Ş 10.kuruluş yılını 22 Aralık 2010 tarihinde düzenlediği etkinlikle

Detaylı

MİSYON VİZYON KALİTE

MİSYON VİZYON KALİTE kaplanplastik.com HAKKIMIZDA 1979 yılında kurulmuş olan kaplan plastik, kurulduğu günden beri izlemiş olduğu yenilikçi, sürdürülebilir ve hep daha iyisini üretme politikası sayesinde Türkiye nin en büyük

Detaylı