OTOMATİK KAPI KONTROL CİHAZI

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "OTOMATİK KAPI KONTROL CİHAZI"

Transkript

1 OTOMATİK KAPI KONTROL CİHAZI EKONT Otomatik kapı kontrol cihaz her türlü tam otomatik kapı otomasyonu uygulamalarında kullanılmak üzere tasarlanmış, çok fonksiyonelli ve her türlü güvenlik önlemleri düşünülmüş hızlı pals sayma özelliği olan, kompakt bir cihazdır. KULLANIM ALANLARI Otomatik buzhane kapıları, seksiyonel kapılar, garaj kapıları, ameliyathane kapıları, hotel, mağza ve her türlü otomatik kapı uygulamalarında güveli bir şekilde kullanılabilir. ÖZELLİKLERİ 1-2x16 Karakter LCD ekranı ve ön panelindeki üç adet buton ile çok kolay programlanabilir. 2-Hızlı pals sayma özelliği ile, iki ayrı hızda kapının açılıp kapanmasına imkan sağlar. 3- Personel geçişi ve normal geçişler, iki ayrı açma set değeri girilerek kolayca ayarlanabilir. 4-Kapı ilk harekete geçtiğinde yavaş hızdadır, hangi noktada hızlanacağı ve tekrar hangi noktada yavaşlayacağı kolayca programlanabilir. 5-Fotosel ile birlikte kullanılabilir; kapı kapalıyken fotosel bir cisim algıladığında kapı en son hangi açmada kalmışsa ( tam açama veya personel açma ) o kadar hemen açılır, kapı kapanıyorken fotoselin önüne bir cisim çıkarsa kapı önce durur ardından bir saniye sonra tekrar açılır. 6-Kapının hareketi esnasında herhangi bir sebepten enkoderden pals gelmezse ( kapının sıkışması veya enkoder kablosunun kopması v.b.gibi ) kapı durur, otomatik kapama süresi kadar bekledikten sonra otomatik kapamaya geçer, tekrar pals gelmezse tekrar durur üç kez bu denemeyi yaptıktan sonra, Encoder Pulse Error verir ve başka deneme yapmaz, bu durumda iken, arıza giderildikten sonra cihazın enerjisi kesilip tekrar verilmelidir. 7-Kapı açıkken, el ile hareket ettirilirse enkoder daima ileri yönde sayar bu sayede kapının güvenli çalışması sağlanmış olur. 8-Kapının kaç sefer açılıp kapandığı ayrıntılı olarak cihazın hafızasında tutulur ( açma sayısı, personel açma sayısı, kapanma sayısı, otomatik kapanma sayısı ), şifre ile menülere giriş yapılmadan bu sayaçlar sıfırlanamaz. 9- Soketli tip bağlantı klemensleri ve ray montajı sayesinde, kolay bir montaj imkanı sağlar. 10- Step butonu sayesinde uzaktan kumanda veya ipli şalter ile kolayca açılıp kapanabilir. 11- Şifre koruması sayesinde yetkisiz kişilerin ayar parametrelerini değiştirmesi engellenmiştir. 12- Dil seçeneği sayesinde, menüden kullanıcı dili Türkçe ve İngilizce olarak seçilebilir, ihtiyaç duyulması halinde diğer yabancı diller kolaylıkla menüdeki dil seçeneklerine eklenebilir. 13- Cihazın açılış ekranında normal çalıma sırasında hangi rölesinin aktif olduğu izlenebilir.

2 KULLANIM KLAVUZU 1. Tuşların Fonksiyonları Ekrandaki bir değer değiştirilmek istendiğinde SET tuşana basılır. SET tuşuna basıldığında ekranda yanıp sönen imleç görünür, bu sırada ekrandaki veri değiştirilebilir. Veri girişi bitince tekrar bu tuşa basılarak imleç kapatılır ve menüye dönülür. Bir önceki menü elemanını gösterir. Set tuşuna basıldıktan sonra ekrandaki değeri bir arttırır. Bir sonraki menü elemanını gösterir. Set tuşuna basıldıktan sonra ekrandaki değeri bir azaltır. Normalde veriler sadece ekranda görülebilir, değiştirilemez, ilk ekranda ( Röle Sayaç ) SET düğmesine basılınca şifre (1234) girilir. Bu aşamadan sonra tüm menü değerleri değiştirilebilir, tekrar şifreli moda dönmek için cihazın enerjisini kapatıp açmak gerekmektedir. İstenirse şifre menüsünden şifre değişikliği de yapılabilir.

3 2. Cihaz Menüsü Cihaz menülerine ulaşım imkanı güvenlik amacıyla sadece kapı kapalıyken ( reset sivici basılı iken ) olacak şekilde sınırlandırılmıştır. Cihaza ilk enerji verildiğinde birkaç saniye için açılış ekranı çıkar bu ekran müşterinin isteğine göre ayarlanabilir. 1. Cihaz içindeki enkoder sayacının değeri aktif olarak bu ekranda görünür. ( Bu değer tuşlar ile değiştirilemez ) Yavaş açma sırasındaki ekran Hızlı açma sırasındaki ekran Yavaş kapama sırasındaki ekran Hızlı kapama sırasındaki ekran. Açma ve kapa sırasında enkoder den ayarlanan süre kadar pals gelmez ise enkoder pals hatası oluşur Açma pals sayısı; Set tuşuna bir kez basıldıktan sonra bu değer değiştirilebilir. Veri girişi tamamlanınca tekrar Set tuşuna basılır. Bu ekrana 0001 ile 9999 arası bir rakam girilebilir.

4 Yarım Açma pals sayısı; Personel geçişinde kapının ne kadar açılacağı bu değer ile belirlenir ile Açma pals sayısı değeri arasında bir rakam girilebilir Kalkma pals sayısı; Kapı motoru ilk çalışmaya başladığında yavaş motdadır. Hızlı moda kaç enkoder palsinden sonra geçeceği bu ekrandan belirlenir. Bu ekrana girilecek rakam 0001 ile Y. Açma pals sayısı arasında olabilir. Kapı ilk açılırken enkoder palsi sayısı Yavaş Açma pals sayısı rakamına ulaşana kadar yavaş çalışır, bu değeri aşınca hızlı duruma geçer Durma pals sayısı; Kapı motoru hızlı çalışmaya başladığında kapının, durmasına kaç pals kala yavaş moda geçeceği bu parametre ile belirlenir. Bu ekrana girilecek rakam 0001 ile Y.Açma pals sayısı arasında olabilir. Pals gelmiyor hatası; Kapı motoru çalıştığı halde enkoder palsi gelmiyorsa; kapı, bu ekranda girilen süre kadar bekler ve hata durumuna geçer. Bu ekrana 00.1 ile 99.9sn arası süre girilebilir. Otomatik kapanma süresi: Kapı açıldıktan sonra otomatik olarak kaç sn. sonra kapatılacağı bu ekrandan seçilir. Otomatik kapama zamanlayıcısı kapı açılınca çalışmaya başlar, kapı açıldıktan sonra, fotosel palsi gelmesi ya da açma düğmesine tekrar basılması bu zamanlayıcıyı sıfırlar. Bu ekrana 001 ile 999sn arası bir süre girilebilir. Kapının toplam kaç kez açıldığı bilgisi bu sayfadan izlenebilir Kapının toplam kaç kez kapandığı bilgisi bu sayfadan izlenebilir..

5 Kapının toplam kaç kez otomatik kapandığı bilgisi bu sayfadan izlenebilir. Kapının toplam kaç kez personel geçişi için açıldığı bilgisi bu sayfadan izlenebilir. Bu sayfaya yetkili şifre ile girilmiş ise sayılar siline bilir. Set tuşuna basıldığında aşağıdaki gibi bir menü çıkar, Bu menüden ok tuşları ile Y ( yes ) seçerek sayaçları silebiliriz. Bu sayfada yetkili şifre girilebilir. Yetkili şifre girilmeden menülerde sadece izleme yapılabilir. Bu sayfadan yetkili şifre değiştirilebilir. Fabrika ayarlarında 1234 şeklinde verilmiştir. Bu sayfadan kullanıcı dili İngilizce veya başka bir dil seçilebilir. Set tuşuna basıldığında aşağıdaki gibi bir menü çıkar, bu menüden ok tuşları ile istediğimiz dili seçerek değiştirebiliriz

6 İngiliz ce menülerin görünümleri aşağıdaki gibidir.

7 Ekrandaki mesaj acil stop butonuna basıldığında veya acil stop butonu bağlanmadığı durumlarda çıkar. CİHAZIN ÖLÇÜLERİ

8 ELEKTRİK BAĞLANTILARI BESLEME GERİLİMLERİ 24VDC: 24VDC Besleme gerilimi ile çalışır. GND: ( - ) Ortak uç. 24VDC OUT: 24VDC Sensör besleme çıkışı. ( En fazla 0,6 Amper ) 5VDC OUT: 5VDC Sensör besleme çıkışı. ( En fazla 0,2 Amper ) DİJİTAL İNPUTLAR 1-STOP: Acil stop butonu bağlantısı buraya yapılır, stop inputu gelmiyorsa ekranda Stop button Pressed şeklinde mesaj belirir cihaz tüm çıkışlarını keser. 2-CLOSE: Kapa butonu bağlantısı buraya yapılır, kapı açıkken kapa butonuna basıldığında kapı kapanır. 3-PERSONEL: Personel açma butonu bağlantısı buraya yapılır, kapı kapalıyken personel açma butonuna basıldığında, kapı personel açma set değerine gelinceye kadar açılır.

9 4-OPEN: Aç butonu bağlantısı buraya yapılır, kapı kapalıyken aç butonuna basıldığında, kapı açma set değerine gelinceye kadar kapı açılır. 5-PHOTOCELL: Fotosel bağlantısı buraya yapılır, kapı kapalıyken fotosel bir cisim algıladığında kapı en son hangi açmada kalmışsa ( tam açama veya personel açma ) o kadar hemen açılır, kapı kapanıyorken fotoselin önüne bir cisim çıkarsa kapı önce durur ardından bir saniye sonra tekrar açılır. 6-RESET SW.: Reset sivici bağlantısı buraya yapılır, kapı kapanıyorken pals sayacı geri yönde sayar, ve sıfıra ulaştığında kapı kapanmış olur kapı kapandığı anda reset sivicine basar ve sayacın içeriğini bir kez daha sıfırlar aynı zamanda reset sivici basılı iken kapının daha fazla geri yönde hareket yapması cihazın içindeki program tarafından engellenmiştir. 7-ENCODER: Enkoder bağlantısı buraya yapılır. 8-STEP B.: Step butonu bağlantısı buraya yapılır, kapı kapalıyken bu butona basılırsa kapı normal açma miktarı kadar açar, tekrar STEP butona basıldığında kapı kapanır, tekrar STEP butona basıldığında ve kapı açma yöne giderken kapı normal hareketini tamamlamadan tekrar STEP butona basılırsa kapı durur, tekrar STEP butona basılırsa kapı kapama yönüne gider, step butonu bu şekilde çalışır genellikle uzaktan kumandayla birilikte kullanılır. DİJİTAL OUTPUTLAR 1-COM + : Dijital çıkışları besleyen besleme gerilimlerinin ortak ucudur. 2-SLOW CLOSE: Yavaş kapama rölesi bağlantısı bu çıkışa yapılır. 3-FAST CLOS: Hızlı kapama rölesi bağlantısı bu çıkışa yapılır. 4-SLOW OPEN: Yavaş Açma rölesi bağlantısı bu çıkışa yapılır. 5-FAST OPEN: Hızlı Açma rölesi bağlantısı bu çıkışa yapılır. 6-BUZZER: Açma ve kapama ve alarm uyarıları için buzzer bağlantısı bu çıkışa yapılabilir.

10 KAPI KAPALI POZİSYON rediktör motor kavrama encoder reset svici Hız kontrol KAPI KAPI KAPALI Fotosel KAPI AÇIK POZİSYON rediktör motor kavrama encoder reset svici Hız kontrol KAPI Fotosel

11

12

13

14

15

TEKNİK ÖZELLİKLER. Giriş Beslemesi. Giriş besleme voltajı. Motor Çıkışı. Motor gerilimi. Aşırı yük ve kısa devre korumalı.

TEKNİK ÖZELLİKLER. Giriş Beslemesi. Giriş besleme voltajı. Motor Çıkışı. Motor gerilimi. Aşırı yük ve kısa devre korumalı. 1 TEKNİK ÖZELLİKLER Giriş besleme voltajı Maks. güç harcaması Besleme koruması Motor gerilimi Motor çıkış akımı Motor kontrol şekli Motor koruması Encoder tipi Encoder çözünürlüğü Encoder voltajı Kumanda

Detaylı

TAM OTOMATİK KAPI KARTI

TAM OTOMATİK KAPI KARTI İBRAHİMOĞLU MÜHENDİSLİK TAM OTOMATİK KAPI KARTI KULLANMA KILAVUZU KAPI KARTINA GENEL BAKIŞ SOĞUTUCULARI İLE BİRLİKTE MOTOR SÜRME TRANSİSTÖRLERİ 15V AKÜ BESLEME SİGORTASI AC GİRİŞ BESLEME SİGORTASI Kapı

Detaylı

MLDCX OTOMATİK KAPI KONTROL KARTI

MLDCX OTOMATİK KAPI KONTROL KARTI MLDCX OTOMATİK KAPI KONTROL KARTI KLEMENS AÇIKLAMALARI + AKU CL1CL2 OP1OP2 FL1FL2 FUSE ENTER AC20 Trafo Girişi (Motor gücü+10w) MOTOR 24 V DC Motor FUSE AC20 MOTOR MLDCX +24V GND 142 EIN EA EB GND+5V LCD

Detaylı

(RELAY CONTROL) KRAMER KAPI KONTROL KARTI

(RELAY CONTROL) KRAMER KAPI KONTROL KARTI SNS-155T (RELAY CONTROL) KRAMER KAPI KONTROL KARTI ( Encoder Girişli ) KULLANIM KILAVUZU 8 BİT CORE DEVİCE SWİTCH MOD POWER 16 A. RELAY OUT 12 Khz. PWM 1 CHANNEL ENCODER FEEDBACK Üretici Firma: SENSE Elektrik

Detaylı

KAÇAK AKIM RÖLESİ. www.ulusanelektrik.com.tr. Sayfa 1

KAÇAK AKIM RÖLESİ. www.ulusanelektrik.com.tr. Sayfa 1 DELAB TM-18C KAÇAK AKIM RÖLESİ İÇERİK GENEL / BUTON FONKSİYONLARI.2 PARAMETRE AYARLARI...2 PARAMETRE AÇIKLAMALARI 3 KAÇAK AKIM AYARLARI...3 AÇMA SÜRESİ AYARLARI.3 AŞIRI AKIM AYARLARI...4 ÇALIŞMA SÜRESİ..4

Detaylı

REVİZYON DURUMU. Revizyon Tarihi Açıklama Revizyon No

REVİZYON DURUMU. Revizyon Tarihi Açıklama Revizyon No REVİZYON DURUMU Revizyon Tarihi Açıklama Revizyon No Hazırlayan: Onaylayan: Onaylayan: Mustafa Arnavut Adem Aköl Kalite Konseyi Başkanı Sinan Özyavaş Kalite Koordinatörü 1/6 1. AMAÇ Bu talimatın amacı

Detaylı

GSM Kartı. Programlama Butonu

GSM Kartı. Programlama Butonu Teknik Özellikler GSM DIALER KULLANMA KILAVUZU Besleme Gerilimi : 12 Volt Sukunet Akımı : 35 ma. Arama Esnasında Çekilen Akım : 100 ma. Tetikleme Türü : Negatif (-) Tetikleme Bağlantı Şekli GSM Kartı SIM

Detaylı

ÖZKAY ELEKTRONİK. TK-103 Asansör Kumanda Kartı. KULLANIM KILAVUZU v1.00

ÖZKAY ELEKTRONİK. TK-103 Asansör Kumanda Kartı. KULLANIM KILAVUZU v1.00 ÖZKAY ELEKTRONİK TK-103 Asansör Kumanda Kartı KULLANIM KILAVUZU v1.00 TK-103 ASANSÖR KUMANDA KARTI KULLANIM KILAVUZU v1.00 ÖZKAY ELEKTRONİK 2008 Eğitim Mahallesi Postane Sokak 13/2 Kadıköy İstanbul Tel

Detaylı

OPEN ADVANCE V.1.1 FOTOSELLİ OTOMATİK KAPI SİSTEMİ KULLANMA KILAVUZU

OPEN ADVANCE V.1.1 FOTOSELLİ OTOMATİK KAPI SİSTEMİ KULLANMA KILAVUZU OPEN ADVANCE V.. FOTOSELLİ OTOMATİK KAPI SİSTEMİ KULLANMA KILAVUZU Adres : SAKARYA. ORG.SAN.BÖL. 964 ADA PARSEL NO: HENDEK/SAKARYA Tel No : 009 064 64 8 0 Fax No : 009 064 64 8 3 www.alkur.com.tr info@alkur.com.tr

Detaylı

E700 TAM OTOMATİK ASANSÖR KAPISI KARTI KULLANICI DOKÜMANI SGM SERİ ÜRETİMDEN KALDIRILMIŞTIR ELEKTRONİK SİSTEM GELİŞTİRME, MÜH. TİC. LTD. ŞTİ.

E700 TAM OTOMATİK ASANSÖR KAPISI KARTI KULLANICI DOKÜMANI SGM SERİ ÜRETİMDEN KALDIRILMIŞTIR ELEKTRONİK SİSTEM GELİŞTİRME, MÜH. TİC. LTD. ŞTİ. E700 TAM OTOMATİK ASANSÖR KAPISI KARTI KULLANICI DOKÜMANI SERİ ÜRETİMDEN KALDIRILMIŞTIR SGM ELEKTRONİK SİSTEM GELİŞTİRME, MÜH. TİC. LTD. ŞTİ. ŞEMSETTİN GÜNALTAY CAD. AVŞAR SK NO:42/2 KOZYATAĞI, KADIKÖY

Detaylı

GERGİ DENETİM CİHAZI KULLANIM KLAVUZU

GERGİ DENETİM CİHAZI KULLANIM KLAVUZU GERGİ DENETİM CİHAZI KULLANIM KLAVUZU Cihaz üzerinde görülen tuşların fonksiyonları aşağıda detaylı olarak açıklanmıştır. Programa giriş ve çıkış yapmayı sağlar.5 sn basılı tutmak gerekir Dara alma işlemini

Detaylı

ÖZKAY ELEKTRONİK. BK-103 Asansör Kumanda Kartı KULLANIM KILAVUZU

ÖZKAY ELEKTRONİK. BK-103 Asansör Kumanda Kartı KULLANIM KILAVUZU ÖZKAY ELEKTRONİK BK-103 Asansör Kumanda Kartı KULLANIM KILAVUZU 1. GİRİŞ BK-103 asansör kumanda kartında kumanda ayarlarını yapabilmek ve arıza kayıtlarını izleyebilmek gibi fonksiyonlar için 2x16 LCD

Detaylı

RTX 6A-BX RF Uzaktan Kumanda

RTX 6A-BX RF Uzaktan Kumanda RTX 6A-BX RF Uzaktan Kumanda delab Deniz Elektronik Laboratuvarı Tel:0216-348 65 21 Yüksek performanslı 6 kanal RF kontrol alıcı verici seti. Çalışma frekansı UHF 434.9 MHz. Endüstriyel çalışmalara uyumlu.açık

Detaylı

NİCE TURKİYE. ROBUS 600-1000 Hızlı Kullanma Kılavuzu ELEKTRİKSEL BAĞLANTI

NİCE TURKİYE. ROBUS 600-1000 Hızlı Kullanma Kılavuzu ELEKTRİKSEL BAĞLANTI ELEKTRİKSEL BAĞLANTI ROBUS 600-1000 Hızlı Kullanma Kılavuzu Bağlantı yapılmayan hiçbir yere köprüleme yapmanıza gerek yok. Bağlantilarınızda Nice marka ürünleri kullanmanızda fayda vardır. SMX2 Bağlantısı

Detaylı

MONTAJ KLAVUZU

MONTAJ KLAVUZU Türkiye nin İLK ve TEK Çift Motorlu Dişlisiz Otomatik Kapı Sistemi MONTAJ KLAVUZU www.schmelz.com.tr ĐÇĐNDEKĐLER 1. TEKNĐK ÖZELLĐKLER... Sayfa 03 2. MONTAJ TALĐMATLARI... Sayfa 04 2.1 MEKANĐZMA VE AKSESUARLARI...

Detaylı

STF1000 FIRIN KONTROL SİSTEMİ KULLANIM KILAVUZU

STF1000 FIRIN KONTROL SİSTEMİ KULLANIM KILAVUZU STF1000 FIRIN KONTROL SİSTEMİ KULLANIM KILAVUZU 1 TUŞLAR: START : Program çalıştırmak için kullanılır. STOP: Çalışmakta olan programı sonlandırmak için kullanılır. Stop tuşuna 1 kez basıldığında program

Detaylı

SPIN21KCE Hızlı Kullanma Kılavuzu

SPIN21KCE Hızlı Kullanma Kılavuzu SPIN21KCE Hızlı Kullanma Kılavuzu MEKANİK MONTAJ Montaj yapılacak yerin ölçüleri maksimum olarak; Maksimum Yükseklik Genişlik Seksiyonel kapılar 2,4 m 4,4 m 1 ***Montaj yapılacak yerin konsol bağlantısı

Detaylı

SAVEL Gas Alarm Sistemleri

SAVEL Gas Alarm Sistemleri SAVEL Gas Alarm Sistemleri 1 GAS2000+ DEDEKTÖR KONTROL SİSTEMİ GAS2000+ Dedektör Kontrol Sistemi maksimum 30 Adet dedektörün bağlanabileceği ve durumlarının görülebileceği alarm sistemidir. Sistem 320x240

Detaylı

0.0000mL mL VFA ELEKTRONİK VF-DG01

0.0000mL mL VFA ELEKTRONİK VF-DG01 Cihazın Kullanımı ve Çalıştırılması Ön Panel Tanımı 1 2 3 0.0000mL 0.0000mL 4 5 6 7 8 9 10 1. 2X8 Karakter LCD üst satır. 2. 2x8 karakter LCD alt satır. 3. Hatanın varlığında yanan led. 4. Röle 1 in çıkışın

Detaylı

5-14 KURULUM AYARLARI CALIŞMA FONKSİYONLARI MEKANÝK KURULUM ARIZA DURUMLARI GÜVENLÝK UYARILARI TEKNÝK ÖZELLÝKLER

5-14 KURULUM AYARLARI CALIŞMA FONKSİYONLARI MEKANÝK KURULUM ARIZA DURUMLARI GÜVENLÝK UYARILARI TEKNÝK ÖZELLÝKLER 3 4 5-14 2 KURULUM AYARLARI 15-16 CALIŞMA FONKSİYONLARI 17-20 MEKANÝK KURULUM 21-22 ARIZA DURUMLARI 23 GÜVENLÝK UYARILARI 24 TEKNÝK ÖZELLÝKLER 25 3 07 08 06 10 11 09 Perde Radar ( Opsiyonel) 4 07 Kayış

Detaylı

SEESAW 24V DC BARİYER KONTROL KARTI KULLANIM KİTABI V 2.0

SEESAW 24V DC BARİYER KONTROL KARTI KULLANIM KİTABI V 2.0 SEESAW 24V DC BARİYER KONTROL KARTI KULLANIM KİTABI V 2.0 EKİM, 2010 KONTAL ELEKTRONİK :: SEESAW BARİYER KONTROL KARTI KULLANIM KİTABI V2.0 0 SEESAW 24V DC BARİYER KONTROL KARTI KARTI VE KULLANIMI Seesaw

Detaylı

Open S OTOMATİK KAPI KULLANMA KILAVUZU. Rev

Open S OTOMATİK KAPI KULLANMA KILAVUZU. Rev Open S OTOMATİK KAPI KULLANMA KILAVUZU Rev.01.30.03.15 2.1. Teknik Özellikleri Çalışma Gerilimi Motor Gerilimi Çektiği Akım Motor Gücü 230 V AC 24 V DC 2A - max.6a 100 W Çalışma Sıcaklığı 0 0-15 / +50

Detaylı

Konum anahtarı. ( + ) TUŞU : Kapı ayarları yükseltmek, menüde gerinmek ve ayarları kayıt yapmak içi kullanılır

Konum anahtarı. ( + ) TUŞU : Kapı ayarları yükseltmek, menüde gerinmek ve ayarları kayıt yapmak içi kullanılır Konum anahtarı ( + ) TUŞU : Kapı ayarları yükseltmek, menüde gerinmek ve ayarları kayıt yapmak içi kullanılır (- ) TUŞU : Kapı ayarlarını düşürmek, menüde gezinmek için kullanılır. ( MENÜ) TUŞU : Kapının

Detaylı

PRO 95 Dairesel Motor Kontrol Kartı. Genel özellikler

PRO 95 Dairesel Motor Kontrol Kartı. Genel özellikler Genel özellikler Kart giriş voltajı 220VAC 50 \ 60 Hz Giriş sigorta değeri 3A 250VAC Maksimum motor gücü 800 W Harici cihazlar için besleme değeri 24VAC 315 ma max. Harici cihazlar için sigorta değeri

Detaylı

: WEST SOUND : TKS 207 R (RACK TİPİ) WEST SOUND TKS 207 R PROGRAMLI OKUL SAATİ KULLANIM ALANLARI:

: WEST SOUND : TKS 207 R (RACK TİPİ) WEST SOUND TKS 207 R PROGRAMLI OKUL SAATİ KULLANIM ALANLARI: MARKA : WEST SOUND MODEL : TKS 207 R (RACK TİPİ) ÜRÜN CİNSİ : PROGRAMLI OKUL SAATİ WEST SOUND TKS 207 R PROGRAMLI OKUL SAATİ KULLANIM ALANLARI: Okullar, Dershaneler, Fabrikalar, Halı sahalar vb. alanlarda

Detaylı

ANALOG ADRESLİ YANGIN ALARM SİSTEMİ YAZILIM KULLANMA KILAVUZU

ANALOG ADRESLİ YANGIN ALARM SİSTEMİ YAZILIM KULLANMA KILAVUZU ANALOG ADRESLİ YANGIN ALARM SİSTEMİ YAZILIM KULLANMA KILAVUZU Bilgisayar üzerinden analog adresli yangın algılama sisteminde bulunan detektörlere yer atama, kontak izleme modülünün senaryo belirtilmesi

Detaylı

OMR2000 HAREKETLİ ROBOT OMEGA-RPC-05 ROBOT KONTROL MODÜLÜ KULLANIM KILAVUZU

OMR2000 HAREKETLİ ROBOT OMEGA-RPC-05 ROBOT KONTROL MODÜLÜ KULLANIM KILAVUZU OMR2000 HAREKETLİ ROBOT OMEGA-RPC-05 ROBOT KONTROL MODÜLÜ KULLANIM KILAVUZU ESTA OMEGA TEKNİK MAKİNA SAN. TİC. A.Ş. Halil Rıfat Paşa Mah. Aydınlık Tepe Sok. No : 14 80270 OKMEYDANI / İSTANBUL Tel : +9

Detaylı

PEY-D810 SĠNYALĠZASYON SĠSTEMĠ

PEY-D810 SĠNYALĠZASYON SĠSTEMĠ PEY-D810 SĠNYALĠZASYON SĠSTEMĠ AÇIKLAMALAR-KULLANIM-BAĞLANTILAR Sayfa 1 ĠÇĠNDEKĠLER SAYFA 1-) Sistemin Genel Tanıtımı 3 2-) Sistemin ÇalıĢma ġekli.4 3-) Sistem Yazılımı 5 4-) Sistemin Elektrik ve Bağlantı

Detaylı

DİKON KULLANMA KILAVUZU

DİKON KULLANMA KILAVUZU DİKON KULLANMA KILAVUZU Cihaz, kontör ve dialer özelliklerini bir arada bulundurur, dialer fonksiyonu devre dışı ( by-pass) bırakılabilir. Besleme ünitesi, Kontör cihazı, Eksay Cihazı ( opsiyonel ) ve

Detaylı

DD2 DOT MATRIX DISPLAY KARTI PROGRAMLAMA VE MONTAJ KILAVUZU SÜRÜM: 1.1

DD2 DOT MATRIX DISPLAY KARTI PROGRAMLAMA VE MONTAJ KILAVUZU SÜRÜM: 1.1 DOT MATRIX DISPLAY KARTI PROGRAMLAMA VE MONTAJ KILAVUZU SÜRÜM: 1.1 AYBEY ELEKTRONİK LTD. ŞTİ. Fabrika : Merkez Mah. Güney Yanyol Cad. No:17 B/1 Orhanlı-Tuzla-İstanbul / Türkiye Tel: (90) (216) 394 50 55-56-57

Detaylı

GENEL ÖZELLİKLER UNİTY GERGİ KONTROL CİHAZI (UTC01) KULLANIM KLAVUZU

GENEL ÖZELLİKLER UNİTY GERGİ KONTROL CİHAZI (UTC01) KULLANIM KLAVUZU UNİTY GERGİ KONTROL CİHAZI (UTC01) KULLANIM KLAVUZU GENEL ÖZELLİKLER Mikroişlemci tabanlı Yüksek hassasiyet Değiştirilebilir 0-10V, 10-0V çıkışı 24V 4A fren çıkışı Harici set ve start özelliği Stop değeri

Detaylı

TRİSTÖR MODÜL SÜRÜCÜ KARTI (7 SEG) KULLANIM KILAVUZU AKE-PE-TMS-001

TRİSTÖR MODÜL SÜRÜCÜ KARTI (7 SEG) KULLANIM KILAVUZU AKE-PE-TMS-001 TRİSTÖR MODÜL SÜRÜCÜ KARTI (7 SEG) KULLANIM KILAVUZU AKE-PE-TMS-001 1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 2.CİHAZ BAĞLANTI ŞEMASI 3.UYARILAR Cihazı kullanmaya başlamadan önce mutlaka kullanma kılavuzu okunmalıdır ve cihaz

Detaylı

SBAR HIZLI KULLANIM KILAVUZU

SBAR HIZLI KULLANIM KILAVUZU SBAR HIZLI KULLANIM KILAVUZU ELEKTRİKSEL BAĞLANTI Bağlantılar Giriş Voltaj kablosu Fotosel Kablousu Buton Kablosu Kablo Tipi 3x 1,5 mm² 2x 0,5 mm² 4x 0,25 mm² Maksimum Kablo Boyutu 30 m Daha uzun mesafe

Detaylı

Kullanım Uygulamaları Ön Görünüş. Dijital Ekran Mode Butonu Programlama Tuşu Sıcaklık Değiştirme tuşu ( - ) Sıcaklık Değiştirme tuşu ( +)

Kullanım Uygulamaları Ön Görünüş. Dijital Ekran Mode Butonu Programlama Tuşu Sıcaklık Değiştirme tuşu ( - ) Sıcaklık Değiştirme tuşu ( +) Kullanım Uygulamaları Ön Görünüş Dijital Ekran Mode Butonu Programlama Tuşu Sıcaklık Değiştirme tuşu ( - ) Sıcaklık Değiştirme tuşu ( +) Dijital Ekran Üzerindeki Bilgiler 1.Manuel Çalışma 2.Çalışma Fonksiyonları

Detaylı

Endüstriyel. D-Pro Automatic. Kontrol Ünitesi. TR - Kullanma Kılavuzu

Endüstriyel. D-Pro Automatic. Kontrol Ünitesi. TR - Kullanma Kılavuzu Endüstriyel D-Pro Automatic Kontrol Ünitesi TR - Kullanma Kılavuzu Kontrol Ünitesi Ana Kartı D-PRO Automatic - 2.2kW Uzaktan kumanda alıcısı Anten Optik sensör Jumper ı Kontrol kartı Kısmi Açma klemensi

Detaylı

KULLANIM KLAVUZU DCB-I KRAMER KAPI KONTROL KARTI. Lifkon Elektrik Elektronik DCB-I. D.No: 005 - D.Ver: 104-27.04.2015 - www.lifkon.

KULLANIM KLAVUZU DCB-I KRAMER KAPI KONTROL KARTI. Lifkon Elektrik Elektronik DCB-I. D.No: 005 - D.Ver: 104-27.04.2015 - www.lifkon. KRAMER KAPI KONTROL KARTI KULLANIM KLAVUZU Bütün Hakları Saklıdır. 1 / 11 İÇİNDEKİLER GĠRĠġ... 3 TEKNĠK ÖZELLĠKLER... 4 BAĞLANTI ġemasi... 5 KART ÇALIġMA MODLARI... 6 MENÜ... 7 KAPI HAREKETLERĠ... 10 MONTAJ...

Detaylı

Alarm Kitli EHP Pano Servis Manueli

Alarm Kitli EHP Pano Servis Manueli Alarm Kitli EHP Pano Servis Manueli 1. Ürün Bilgisi Alarm Kitli EHP Panolar; sabit hızlı pompa uygulamaları için tasarlanmış 128*64 grafik ekrana sahip bir kontrol ünitesi tarafından kontrol edilen, bir

Detaylı

KULLANICI KILAVUZU. Adresli Yangın Algılama Kontrol Panelleri Kullanıcı Kılavuzu

KULLANICI KILAVUZU. Adresli Yangın Algılama Kontrol Panelleri Kullanıcı Kılavuzu KULLANICI KILAVUZU Adresli Yangın Algılama Kontrol Panelleri Kullanıcı Kılavuzu 1- Giriş 1.1- Genel Tanımlar Bu kitapçık, analog panellerin kurulum, devreye alma ve bakımları için açıklamalar ve teknik

Detaylı

Elektrik Bağlantı Şeması ve Sensor Ayarları

Elektrik Bağlantı Şeması ve Sensor Ayarları Teknik Özellikler: Mikrobilgisayar kontrollü Gerçek zaman saati Kalibrasyon gerektirmeyen hassas nem ve ısı sensörü (Nem hassasiyeti %3 sıcaklık %0,5) 2 farklı program kontrollü, 4 vana çıkışı (24 Vac

Detaylı

SDC4260A FOTOSELLİ OTOMATİK KAPI KUMANDA KARTI KULLANICI DOKÜMANI (HARİCİ GÜÇ KAYNAKLI, AYARLI) TRİMPOT

SDC4260A FOTOSELLİ OTOMATİK KAPI KUMANDA KARTI KULLANICI DOKÜMANI (HARİCİ GÜÇ KAYNAKLI, AYARLI) TRİMPOT SDC4260A OTOMATİK KAPI KARTI DOKÜMANI FOTOSELLİ KUMANDA KULLANICI KAYNAKLI, AYARLI) TRİMPOT (HARİCİ GÜÇ SDC4260A FOTOSELLİ OTOMATİK KAPI KUMANDA KARTI GENEL ÖZELLİKLER : SDC4260A Fotoselli Otomatik Kapı

Detaylı

EHP Sabit Devirli Hidrofor Kontrol Panosu Servis Manueli

EHP Sabit Devirli Hidrofor Kontrol Panosu Servis Manueli EHP Sabit Devirli Hidrofor Kontrol Panosu Servis Manueli 1. Ürün Bilgisi EHP Panolar; sabit hızlı pompa uygulamaları için tasarlanmış 128*64 grafik ekrana sahip bir kontrol ünitesi tarafından kontrol edilen,

Detaylı

PİLSAY KULLANMA KILAVUZU

PİLSAY KULLANMA KILAVUZU PİLSAY KULLANMA KILAVUZU V:1.0 1 İÇİNDEKİLER SAYFA Cihazın Genel Özellikleri... 3 Çağrıların Ücretlendirilmesi... 4 Sayaçların Takibi ve Silinmesi... 5 Aranan Numaraların Takibi... 6 Program Moduna Girme...

Detaylı

OTOMATİK KUTULU LCD GÖSTERGELİ MODEL 1 KAZAN KONTROL PANOSU KULLANIM KLAVUZU

OTOMATİK KUTULU LCD GÖSTERGELİ MODEL 1 KAZAN KONTROL PANOSU KULLANIM KLAVUZU OTOMATİK KUTULU LCD GÖSTERGELİ MODEL 1 KAZAN KONTROL PANOSU KULLANIM KLAVUZU Kazan Kontrol Panosu Ürün Açıklaması Pano AÇ/KAPA tuşundan açılır. Cihaz açıldığında ekran görüntüsü aşağıdaki gibidir. Burada

Detaylı

İÇİNDEKİLER ÖZELLİKLER. 3-4 KONTROL PANELİ HARİCİ KONTROL ÜNİTESİ BAĞLANTILAR VE HABERLEŞMELER 23-24

İÇİNDEKİLER ÖZELLİKLER. 3-4 KONTROL PANELİ HARİCİ KONTROL ÜNİTESİ BAĞLANTILAR VE HABERLEŞMELER 23-24 ULD-25AL ÇAP ÖLÇER 2016 İÇİNDEKİLER İÇİNDEKİLER ÖZELLİKLER. 3-4 KONTROL PANELİ... 5-13 HARİCİ KONTROL ÜNİTESİ... 14-22 BAĞLANTILAR VE HABERLEŞMELER 23-24 2 ÖZELLİKLER ÖZELLİKLER MODEL : U25AL ÖLÇÜM YÖNTEMİ.:

Detaylı

Ýki Setli, Ýki Çýkýþlý, Çok Fonksiyonlu Pozisyon Ýndikatörü

Ýki Setli, Ýki Çýkýþlý, Çok Fonksiyonlu Pozisyon Ýndikatörü Pozisyon Ýndikatörü TCS37-200.PSI TCS37-200 Timer&Counter&Speed Ýki Setli, Ýki Çýkýþlý, Çok Fonksiyonlu Pozisyon Ýndikatörü 6 dijit LED Display (Yeþil veya Kýrmýzý), 8mm dijit boyu Mekanik reset deðeri

Detaylı

FRENIC MULTİ ÖZET KULLANIM KLAVUZU

FRENIC MULTİ ÖZET KULLANIM KLAVUZU FRENIC MULTİ ÖZET KULLANIM KLAVUZU GENEL BİLGİLER SÜRÜCÜ KONTROL BAĞLANTILARI PLC 24 VDC CM DİJİTAL GİRİŞ COM UCU FWD REV X1 X5 EN DİJİTAL GİRİŞLER ( PNP / NPN SEÇİLEBİLİR ) ENABLE GİRİŞİ SW1 Y1 Y2 DİJİTAL

Detaylı

E5_C Serisi Hızlı Başlangıç Kılavuzu

E5_C Serisi Hızlı Başlangıç Kılavuzu E5_C Serisi Hızlı Başlangıç Kılavuzu İÇİNDEKİLER 1. Giriş 2. Sensör Bağlantı Şekilleri 3. Sensör Tipi Seçimi 4. Kontrol Metodunun PID Olarak Ayarlanması 5. Auto-Tuning Yapılması 6. Alarm Tipinin Değiştirilmesi

Detaylı

Magic Pass 12150 Parmak İzi & RFID Kart Okuyucu

Magic Pass 12150 Parmak İzi & RFID Kart Okuyucu Magic Pass 12150 Parmak İzi & RFID Kart Okuyucu Kullanım Kılavuzu Bu kılavuz Magic Pass cihaz cihaz bağlantı ve kullanıma yönelik doğru çalışma alışkanlıkları konusunda bilgiler vermektedir. Daha detaylı

Detaylı

Teknosem ANASAYFA. Program komut butonları ve program zaman parametrelerinin bulunduğu sayfadır.

Teknosem ANASAYFA. Program komut butonları ve program zaman parametrelerinin bulunduğu sayfadır. ANASAYFA 1 2 3 4 5 6 7 Sayfa Geçiş Tuşları Program komut butonları ve program zaman parametrelerinin bulunduğu sayfadır. Teknosem 1 Eksenleri Sıfırla Butonu: Sistemin ilk açılışında eksenleri sıfırla (homing)

Detaylı

GEPA. RTC-100L Astronomik Zaman Rölesi. Kullanma Kılavuzu

GEPA. RTC-100L Astronomik Zaman Rölesi. Kullanma Kılavuzu GEPA RTC-100L Astronomik Zaman Rölesi Kullanma Kılavuzu İçindekiler 1. Genel... 1 2. Özellikler... 2 3. Bağlantı... 4 4. Kullanım... 5 4.1. Ekran ve Butonlar... 5 4.2. Menü Ağacı... 7 4.3. Program Kurmak...

Detaylı

DTB B Serisi Sıcaklık Kontrol Cihazı

DTB B Serisi Sıcaklık Kontrol Cihazı DTB B Serisi Sıcaklık Kontrol Cihazı 1-) GİRİŞ SENSÖR TİPİ SEÇİMİ: DTB de giriş sensör tipi akım, gerilim, PT100 veya Termokupl olabilir. : Çalışma ekranından tuşu ile ulaşılır. B,S,R tipi termokupllar

Detaylı

SYC / SYT / SYP ÖZEL TASARIM RGB LCD DISPLAY KARTI PROGRAMLAMA VE MONTAJ KILAVUZU SÜRÜM: 1.1

SYC / SYT / SYP ÖZEL TASARIM RGB LCD DISPLAY KARTI PROGRAMLAMA VE MONTAJ KILAVUZU SÜRÜM: 1.1 SYC / SYT / SYP ÖZEL TASARIM RGB LCD DISPLAY KARTI PROGRAMLAMA VE MONTAJ KILAVUZU SÜRÜM: 1.1 AYBEY ELEKTRONİK SAN. TİC. A.Ş. Sanayi Mah. Hızır Reis Cad. No:26 34906 Pendik İstanbul / Türkiye Tel: (90)

Detaylı

MAGIC PASS ID Parmak izli / Kartlı / Şifreli Kapı Kilidi

MAGIC PASS ID Parmak izli / Kartlı / Şifreli Kapı Kilidi MAGIC PASS 12380 ID Parmak izli / Kartlı / Şifreli Kapı Kilidi Kullanım Kılavuzu Bu kılavuz MAGIC PASS 12380 ID Parmak izli / Kartlı / Şifreli Kapı Kilidi kullanımı ve arıza tespit ve onarımına yönelik

Detaylı

ELITE A.G. PRES 150 KULLANIM KILAVUZU

ELITE A.G. PRES 150 KULLANIM KILAVUZU ELITE A.G. PRES 150 KULLANIM KILAVUZU 1. MAKĐNA ÖZELLĐKLERĐ Makine otomatik bant kalkmalıdır. Lastik otomatıyla beraber otomatik çalışır. Dokunmatik ekran ve Türkçe menüyle kolay kullanım. Üst bant alt

Detaylı

PRO 96 Dairesel Motor Kontrol Kartı. Genel özellikler

PRO 96 Dairesel Motor Kontrol Kartı. Genel özellikler Genel özellikler Kart giriş voltajı 220VAC 50 \ 60 Hz Giriş sigorta değeri 3A 250VAC Maksimum motor gücü 800 W Harici cihazlar için besleme değeri 24VAC 315 ma max. Harici cihazlar için sigorta değeri

Detaylı

Stop Zaman Rölesi - Kullanıcı Ayarlı

Stop Zaman Rölesi - Kullanıcı Ayarlı Stop Zaman Rölesi - Kullanıcı Ayarlı Ürün Kodu 201.018.001-12V 201.018.002-24V Terminal Yapısı & Boyutlar & Diyagram Aksesuarlar 207.150.251 Soket 5 Terminalli, 5 Kablolu - Siyah (Standart kablo boyu 20

Detaylı

SICAK VE SOĞUK ETĐKET VE BOY KESME MAKĐNASI KULLANIM KILAVUZU

SICAK VE SOĞUK ETĐKET VE BOY KESME MAKĐNASI KULLANIM KILAVUZU ELITE A.G. JM-110LRE SICAK VE SOĞUK ETĐKET VE BOY KESME MAKĐNASI KULLANIM KILAVUZU ANA EKRAN Makinenin şalteri açıldığında 5 sn boyunca açılış ekranı gelir. Daha sonra ana ekrana geçilir. Bu ekranda yardımcı

Detaylı

(VVF CONTROL) ASANSÖR OTOMATİK KAPI KONTROL KARTI

(VVF CONTROL) ASANSÖR OTOMATİK KAPI KONTROL KARTI SNS-200i (VVF CONTROL) ASANSÖR OTOMATİK KAPI KONTROL KARTI KULLANIM KILAVUZU 14 BİT CORE DEVİCE SWİTCH MOD POWER (52 Khz.) 4 ZONE H BRIDGE 28 A. MOSFET OUT 22 Khz. PWM 2 CHANNEL ENCODER FEEDBACK VVF CONTROL

Detaylı

STK6 KURUTMA KONTROL ÜNİTESİ KULLANMA KLAVUZU V1.1

STK6 KURUTMA KONTROL ÜNİTESİ KULLANMA KLAVUZU V1.1 STK6 KURUTMA KONTROL ÜNİTESİ KULLANMA KLAVUZU V1.1 STK6 KONTROL ÜNİTESİ TUŞ TAKIMI Bir numaralı program tuşu. Birinci programın parametrelerine ulaşmak için kullanılan tuştur. İki numaralı program tuşu.

Detaylı

UYGULAMA 1 24V START CPU V LO. Verilen PLC bağlantısına göre; START butonuna basıldığında Q0.0 çıkışını aktif yapan PLC programını yazınız.

UYGULAMA 1 24V START CPU V LO. Verilen PLC bağlantısına göre; START butonuna basıldığında Q0.0 çıkışını aktif yapan PLC programını yazınız. UYGULAMA 1 24V 0V START I1.5 I1.4 I1.3 I1.2 I1,1 I1.0 I0.7 I0.6 I0.5 I0.4 I0.3 I0.2 I0.1 I0.0 CPU-224 Q1.1 Q1.0 Q0.7 Q0.6 Q0.5 Q0.4 Q0.3 Q0.2 Q0.1 Q0.0 0V 24V LO Verilen PLC bağlantısına göre; START butonuna

Detaylı

ALC 44 ÖLÇÜ VE KONTROL CİHAZI KULLANMA KILAVUZU

ALC 44 ÖLÇÜ VE KONTROL CİHAZI KULLANMA KILAVUZU ALC 44 ÖLÇÜ VE KONTROL CİHAZI 48X48 MM EBAT 600 KHZ OKUMA HIZI 2 SATIR, 4 DİJİT GÖSTERGE ENCODER A VE B SİNYALLERİNİ SAYMA FONKSİYONEL HARİCİ Z (RESET) GİRİŞİ FONKSİYONEL HARİCİ HOLD (TUTMA) GİRİŞİ QUADRATURE(

Detaylı

FRENIC MEGA ÖZET KULLANIM KLAVUZU

FRENIC MEGA ÖZET KULLANIM KLAVUZU FRENIC MEGA ÖZET KULLANIM KLAVUZU GENEL BİLGİLER SÜRÜCÜ KONTROL BAĞLANTILARI PLC 24 VDC CM DİJİTAL GİRİŞ COM UCU FWD REV DİJİTAL GİRİŞLER ( PNP / NPN SEÇİLEBİLİR ) SW1 X1 - X7 EN ENABLE GİRİŞİ Y1 - Y4

Detaylı

OBS 1211 üç menüden oluşur. Yukarı tuşuna basıldığı sürece menüler, şekle göre saat yönünde değişir. Alt menülere girmek için enter, ana menülere

OBS 1211 üç menüden oluşur. Yukarı tuşuna basıldığı sürece menüler, şekle göre saat yönünde değişir. Alt menülere girmek için enter, ana menülere Menüler OBS 1211 üç menüden oluşur. Yukarı tuşuna basıldığı sürece menüler, şekle göre saat yönünde değişir. Alt menülere girmek için enter, ana menülere dönmek için esc tuşuna basılması gerekir. Cihaz

Detaylı

4-1. Ön Kontrol Paneli

4-1. Ön Kontrol Paneli 4-1. Ön Kontrol Paneli 1 Açma/Kapama(ON/OFF) Düğmesi.! Fan motoru termostat kontrollü olduğu için sadece soğutma gerektiğinde çalışır.! Su soğutma ünitesi otomatik kontrollüdür, sadece gerektiğinde çalışır.

Detaylı

S50 Parmak izi Cihazı Kullanım Kılavuzu. S50 Genel Tanıtım

S50 Parmak izi Cihazı Kullanım Kılavuzu. S50 Genel Tanıtım S50 Parmak izi Cihazı Kullanım Kılavuzu S50 Genel Tanıtım Fonksiyon Tanımı İlgili özellik ve input için aşağıdaki tabloyu inceleyiniz Programlama Moduna Giriş * 888888 # Kodundan sonra programlamaya başlayabilirsiniz

Detaylı

TRIFAZE START-STOP KONTROL KARTI (TOUCH ARKADAN MONTAJ) KULLANIM KILAVUZU AKE-T-TSSA-001

TRIFAZE START-STOP KONTROL KARTI (TOUCH ARKADAN MONTAJ) KULLANIM KILAVUZU AKE-T-TSSA-001 TRIFAZE START-STOP KONTROL KARTI (TOUCH ARKADAN MONTAJ) KULLANIM KILAVUZU AKE-T-TSSA-001 1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 2.CİHAZ BAĞLANTI ŞEMASI 3.UYARILAR Cihazı kullanmaya başlamadan önce mutlaka kullanma kılavuzu

Detaylı

PİLKON KULLANMA KILAVUZU

PİLKON KULLANMA KILAVUZU PİLKON KULLANMA KILAVUZU V:1.0 1 İÇİNDEKİLER SAYFA Cihazın Genel Özellikleri... 3 Çağrıların Ücretlendirilmesi... 4 Sayaçların Takibi ve Silinmesi... 5 Program Moduna Girme... 6 Program Menüleri... 7 Şifre

Detaylı

EHP Sabit Devirli Hidrofor Kontrol Panosu

EHP Sabit Devirli Hidrofor Kontrol Panosu EHP Sabit Devirli Hidrofor Kontrol Panosu 1. Ürün Bilgisi EHP Panolar; sabit hızlı pompa uygulamaları için tasarlanmış 128*64 grafik ekrana sahip bir kontrol ünitesi tarafından kontrol edilen, bir pompa

Detaylı

Elektronik Kontrol Paneli

Elektronik Kontrol Paneli Elektronik Kontrol Paneli L-ION-EF21 Mikrokontrolör esaslı dijital teknoloji Gelişmiş kullanıcı arabirimi 2x16 Dijital LCD gösterge Kullanışlı Türkçe menü yapısı Parametre ayarları ile çok çeşitli sistemlere

Detaylı

MTK STOKERLİ KATI YAKIT KAZANI KONTROL PANELİ

MTK STOKERLİ KATI YAKIT KAZANI KONTROL PANELİ MTK STOKERLİ KATI YAKIT KAZANI KONTROL PANELİ Ürün Mikroişlemci kontrollü ve Gerçek Zaman Saatlidir (RTC) Teknik Özellikler Çalışma Gerilimi Güç Tüketimi-Bekleme Güç Tüketimi-Çalışma Kontak Akımları Röle

Detaylı

www.konelsan.com.tr ASANSÖR SİSTEMLERİ KONEL ADS V1.0 OTOMATİK KAPI SİSTEMLERİ AUTOMATIC DOOR SYSTEMS KULLANIM KILAVUZU USER MANUAL

www.konelsan.com.tr ASANSÖR SİSTEMLERİ KONEL ADS V1.0 OTOMATİK KAPI SİSTEMLERİ AUTOMATIC DOOR SYSTEMS KULLANIM KILAVUZU USER MANUAL ASANSÖR SİSTEMLERİ KONEL ADS V1.0 OTOMATİK KAPI SİSTEMLERİ AUTOMATIC DOOR SYSTEMS KULLANIM KILAVUZU USER MANUAL Üretici Firma: KONEL Araştırma Geliştirme Bilişim Otomasyon Elektronik ve Danışmanlık Hizm.

Detaylı

STOKERLİ KATI YAKIT KAZANI KONTROL PANELİ

STOKERLİ KATI YAKIT KAZANI KONTROL PANELİ STOKERLİ KATI YAKIT KAZANI KONTROL PANELİ Ürün Mikroişlemci kontrollü ve Gerçek Zaman Saatlidir (RTC) Teknik Özellikler Çalışma Gerilimi Güç Tüketimi-Bekleme Güç Tüketimi-Çalışma Kontak Akımları Röle Çıkışları

Detaylı

PROFİL KONTROL CİHAZI

PROFİL KONTROL CİHAZI Profile Controller ESM-9995 ESM-9995 96 x 96 DIN 1/4 Üniversal Girişli Profil Kontrol Cihazı C Toplam 1000 Adımı Maksimum 100 Program Kullanarak Kontrol Edebilme, 1. Adım 2. Adım 3. Adım 4. Adım PV-1 Her

Detaylı

MONTAJ KLAVUZU

MONTAJ KLAVUZU Türkiye nin İLK ve TEK Çift Motorlu Dişlisiz Otomatik Kapı Sistemi MONTAJ KLAVUZU www.schmelz.com.tr ĐÇĐNDEKĐLER 1. TEKNĐK ÖZELLĐKLER... Sayfa 03 2. MONTAJ TALĐMATLARI... Sayfa 04 2.1 MEKANĐZMA VE AKSESUARLARI...

Detaylı

RTX12-BX UZAKTAN KUMANDA

RTX12-BX UZAKTAN KUMANDA RTX12-BX UZAKTAN KUMANDA delab Deniz Elektronik Laboratuvarı Tel-Fax:0216-348 65 21 Yüksek performanslı 12 kanal Uzaktan kontrol seti. Çalışma frekansı UHF 433.9 MHz. Açık alanda mesafe 500 mt.-1km Uygulama

Detaylı

KULUÇKA PRG. VERSION 14.04 KULLANMA KLAVUZU

KULUÇKA PRG. VERSION 14.04 KULLANMA KLAVUZU AGRİ ELEKTRİK ELEKTRONİK MAKİNE SAN.TİC.LTD.ŞTİ. KULUÇKA PRG. VERSION 14.04 KULLANMA KLAVUZU EKİM 2014 AKHİSAR 1 ) Kuluçka Makinesi Sürüm 14.04 ın Temel Özellikleri 1. Gelişim makineleri 115200,57600,38400,19200,9600

Detaylı

SQL Uyarı Programı Kurulum ve Kullanımı

SQL Uyarı Programı Kurulum ve Kullanımı SQL Uyarı Programı Kurulum ve Kullanımı Kurulum 1. SQL Uyarı.zip dosyası açılır. 2. SQL Uyarı.exe programı çalıştırılır. 3. Üstteki ekran açılır ok. Butonuna basılır. 4. Ayarlar ekranı seçilir. 4.1 Server

Detaylı

Strike 4.40 RP Kart ve Şifre Okuyucu Kullanım Kılavuzu

Strike 4.40 RP Kart ve Şifre Okuyucu Kullanım Kılavuzu Strike 4.40 RP Kart ve Şifre Okuyucu Kullanım Kılavuzu Bu kılavuz ST 4,40 RP cihazlarının bağlantı ve tanımlamalarına yönelik doğru çalışma alışkanlıkları konusunda bilgiler vermektedir. Daha detaylı bilgiyi

Detaylı

AN 96L ENERJİ ANALİZÖRÜ

AN 96L ENERJİ ANALİZÖRÜ AN 96L ENERJİ ANALİZÖRÜ 1-Akım Trafo Oranı ayarı: Set tuşuna basılır. Ekranda : akım trafo oranı mesajı görülür. Tekrar Set tuşuna basılır. Ekranda önceden ayarlanmış olan akım trafo oranı değeri görülür.yukarı,

Detaylı

CCL-S / CCT / CCL-P ÖZEL TASARIM RGB LCD DISPLAY KARTI PROGRAMLAMA VE MONTAJ KILAVUZU SÜRÜM: 1.2

CCL-S / CCT / CCL-P ÖZEL TASARIM RGB LCD DISPLAY KARTI PROGRAMLAMA VE MONTAJ KILAVUZU SÜRÜM: 1.2 -S / CCT / -P ÖZEL TASARIM RGB LCD DISPLAY KARTI PROGRAMLAMA VE MONTAJ KILAVUZU SÜRÜM: 1.2 AYBEY ELEKTRONİK SAN. TİC. A.Ş. Sanayi Mah. Hızır Reis Cad. No:26 34906 Pendik İstanbul / Türkiye Tel: (90) (216)

Detaylı

Nice MC424. Kontrol Ünitesi

Nice MC424. Kontrol Ünitesi Nice MC424 Kontrol Ünitesi TR A E B C F= 30 mm D C B 90 100 100 110 120 130 Model: Wg2024 WG3524 (mm) C B WINGO 2024... 90 110 120 101 110 D (mm): 700 850 E (mm) 100 600 750 110 590 740 120 580 730 130

Detaylı

RTX6-056 Uzaktan Kumanda

RTX6-056 Uzaktan Kumanda RTX6-056 Uzaktan Kumanda delab Deniz Elektronik Laboratuvarı Tel&Fax:0216-348 65 21 Yüksek performanslı 6 kanal RF kontrol alıcı verici seti. Çalışma frekansı UHF 434.9 MHz. Endüstriyel çalışmalara uyumlu.açık

Detaylı

PRO NA011 DĐJĐTAL OTOMATĐK TEKRAR KAPAMALI 3 FAZ AŞIRI AKIM

PRO NA011 DĐJĐTAL OTOMATĐK TEKRAR KAPAMALI 3 FAZ AŞIRI AKIM PRO NA011 DĐJĐTAL OTOMATĐK TEKRAR KAPAMALI 3 FAZ AŞIRI AKIM ve TOPRAK KORUMA RÖLESĐ HIZLI KULLANIM KILAVUZU (TEDAŞ MYD-96/27B UYGUN) VERSĐYON 1.01 OCAK 2011 1 RÖLE TUŞ TAKIMI ve LEDLER (MMI) Menü içinde

Detaylı

2- NO Alarm Çıkış Rölesi 3- Fark Basınç Girişleri mA çıkış 5- Çoklu çalışma için bağlantı giriş çıkışı 6- Beklemeye Alma Girişi

2- NO Alarm Çıkış Rölesi 3- Fark Basınç Girişleri mA çıkış 5- Çoklu çalışma için bağlantı giriş çıkışı 6- Beklemeye Alma Girişi Kontrol Paneli 1- Kapak cıvataları 2- Anahtar 3- Selenoid in aktif olduğunu belirten uyarı ışığı 4- LCD Ekran 5- Set tuşu 6- Yukarı tuşu 7- Aşağı tuşu Kullanıcı Parametrelerine ulaşmak için SET (=) tuşuna

Detaylı

1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 2.CİHAZ BAĞLANTI ŞEMASI

1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 2.CİHAZ BAĞLANTI ŞEMASI 1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 2.CİHAZ BAĞLANTI ŞEMASI 3.UYARILAR Cihazı kullanmaya başlamadan önce mutlaka kullanma kılavuzu okunmalıdır ve cihaz kullanımında kılavuzdaki talimat ve uyarılara uyulmalıdır. Aksi takdirde

Detaylı

DUSTMATE MANUAL www.cevtek.com.tr 1

DUSTMATE MANUAL www.cevtek.com.tr 1 D DUSTMATE MANUAL www.cevtek.com.tr 1 P age Dustmate Tuş Takımının Tanımı [ON] / [RESET] : Cihazı Açar Düzeltmeden Çıkma Batarya Durumunu Görüntölemek [EDIT] / [ENTER]: Düzeltme Tuşu İşlem Onaylama [START]/

Detaylı

ABK Çiftli Elektronik Torbalama Kontrolörü

ABK Çiftli Elektronik Torbalama Kontrolörü ABK 4160 Çiftli Elektronik Torbalama Kontrolörü 1 ABK 4160 ÇİFTLİ ELEKTRONİK TORBALAMA KONTROLÖRÜ Toz, granül gibi malzemelerin elektronik olarak torba içerisine doldurulurken tartılması ve kayıtlarının

Detaylı

IDC101 Bağlantı Şeması

IDC101 Bağlantı Şeması IDC101 Bağlantı Şeması 1 Şubat 2018 IDC101 Kontrol Panosuna ait kullanım kitapçığı okunduktan sonra elektriksel bağlantıların nasıl yapılacağı ile ilgili bilgiler bu dokümanda yer almaktadır. Her bir elektriksel

Detaylı

KENAR KONTROL CİHAZI KULLANIM KLAVUZU. Cihaz üzerinde görülen tuşların fonksiyonları aşağıda detaylı olarak açıklanmıştır.

KENAR KONTROL CİHAZI KULLANIM KLAVUZU. Cihaz üzerinde görülen tuşların fonksiyonları aşağıda detaylı olarak açıklanmıştır. KENAR KONTROL CİHAZI KULLANIM KLAVUZU Cihaz üzerinde görülen tuşların fonksiyonları aşağıda detaylı olarak açıklanmıştır. Programa giriş ve çıkış yapmayı sağlar Sensör yönünü seçimi için kullanılır Mekanizmanın

Detaylı

ARIZA AKIMI GÖSTERGE DÜZENEĞİ

ARIZA AKIMI GÖSTERGE DÜZENEĞİ -ESI- SERİSİ Yeraltı Şebekeleri için ARIZA AKIMI GÖSTERGE DÜZENEĞİ KULLANMA KILAVUZU REV01 - Mayıs 2017 1. DOKÜMAN HAKKINDA..3 1.1. Giriş... 3 1.2. Güvenlik Önlemleri... 3 2. AÇIKLAMALAR... 4 2.1. Genel

Detaylı

ART AC2 Standalone Kart Okuyucu

ART AC2 Standalone Kart Okuyucu ART AC2 Standalone Kart Okuyucu ART AC2 Standalone kart okuyucuya ait genel bilgiler, montaj, kablolama, programlama bilgileri ve teknik özellikleri hakkında detaylı açıklama. www.artelektronik.com pazarlama@artelektronik.com

Detaylı

İçindekiler. Teknik Özellikler 6. Parametre Tablosu 8. Kullanıcı Arabirimi 10. Montaj 16. Ürün Seçimi 20

İçindekiler. Teknik Özellikler 6. Parametre Tablosu 8. Kullanıcı Arabirimi 10. Montaj 16. Ürün Seçimi 20 İçindekiler Teknik Özellikler 6 Parametre Tablosu 8 Kullanıcı Arabirimi 10 Montaj 16 Ürün Seçimi 20 Teknik Özellikler 6 Teknik Özellikler AC Besleme DC Besleme Giriş Voltajı 100 220 VAC ± %10 24 VDC ±

Detaylı

ABKR ABK2120. Poultry Climate And Alarm Controller KULLANMA KILAVUZU

ABKR ABK2120. Poultry Climate And Alarm Controller KULLANMA KILAVUZU ABKR ABK2120 Poultry Climate And Alarm Controller KULLANMA KILAVUZU ABK2120 Poultry Climate And Alarm Controller Tavukhane, Hayvan Damı vb. kapalı yerlerin ısıtma,soğutma,minimum havalandırma ve fanlarını

Detaylı

AYPZP X5 TABANLI ZİL PANELİ TEKNİK DETAYLAR

AYPZP X5 TABANLI ZİL PANELİ TEKNİK DETAYLAR AYPZP X5 TABANLI ZİL PANELİ TEKNİK DETAYLAR Altyapı kablolamasında CAT5 kablo alt yapısı kullanılır. Dış cephe ölçüsü 390 x 140 mm dir. Arka kasa ölçüsü 350 x 120 x 48 mm dir Daire numaraları, 2 haneli,

Detaylı

EKOM WEB DESIGNER PROGRMI KULLANMA KILAVUZ. 1 - Web Sayfası Tasarımı Oluşturma / Var Olan Tasarımı Açma:

EKOM WEB DESIGNER PROGRMI KULLANMA KILAVUZ. 1 - Web Sayfası Tasarımı Oluşturma / Var Olan Tasarımı Açma: EKOM WEB DESIGNER PROGRMI KULLANMA KILAVUZ 1 Web Sayfası Tasarımı Oluşturma / Var Olan Tasarımı Açma 2 Web Sayfasına Yeni Element Ekleme Ve Özelliklerini Belirleme Değişiklik Yapma 3 Web Sayfası Tasarımını

Detaylı

SIGNO BARİYER BAĞLANTI ŞEMASI

SIGNO BARİYER BAĞLANTI ŞEMASI SIGNO BARİYER BAĞLANTI ŞEMASI Mekanik Montaj 1) Bariyerle gelen malzemeleri resim 1 de görüldüğü gibi kontrol edin. 2) Bariyerin kolunun sağa mı yoksa sola mı çalışacağını belirleyip yay yönünü kolun

Detaylı

BK 4000 Dip Blöf Kontrolörü Montaj ve Kullanım Kitapçığı

BK 4000 Dip Blöf Kontrolörü Montaj ve Kullanım Kitapçığı BK 4000 Dip Blöf Kontrolörü Montaj ve Kullanım Kitapçığı BK 4000 MKK v10.02-tr 1 İÇİNDEKİLER 1. ÖNEMLİ NOTLAR... 3 2. TANIMLAMA... 4 3. TEKNİK ÖZELLİKLER... 5 4. MONTAJ ve KABLOLAMA... 5 4.1. Montaj...

Detaylı

3 FAZLI 15 KONTAKLI REAKTİF GÜÇ KONTROL RÖLESİ HIZLI KULLANMA KILAVUZU

3 FAZLI 15 KONTAKLI REAKTİF GÜÇ KONTROL RÖLESİ HIZLI KULLANMA KILAVUZU VArKON-15K 3 FAZLI 15 KONTAKLI REAKTİF GÜÇ KONTROL RÖLESİ HIZLI KULLANMA KILAVUZU Ekonomik ve Pratik Kolay Kullanım +ANALİZÖR Grafik LCD Harmonik Ölçümü 31 e kadar Kondansatör ve Reaktör Çift Yönlü Kademe

Detaylı