Tezgah yatırımları. En başından doğru yapmaya başlayın. Tezgahınızı birlikte çalışarak ödeyelim. zlı. Çok daha hızlı

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Tezgah yatırımları. En başından doğru yapmaya başlayın. Tezgahınızı birlikte çalışarak ödeyelim. zlı. Çok daha hızlı"

Transkript

1 Tezgah yatırımları En başından doğru yapmaya başlayın Tezgahınızı birlikte çalışarak ödeyelim. zlı. Çok daha hızlı

2 12 dakika size 12 ay kazandırabilir. Yeni bir tezgah satın almayı düşünüyorsanız, yatırımınızı nasıl daha hızlı geri döndürebileceğinizi size açıklamamız için bize 12 dakika verin. En başından itibaren birlikte çalışarak, geri-ödeme süresini tam 12 ay a kadar düşürebiliriz. * Sandvik Coromant takımlar, takımlandırma çözümleri, servis desteği ve endüstri tecrübesi deyince ilk akla gelenler, daha hızlı üretim, daha rasyonel takım yönetimi ve düşük aksaklık süreleridir. Doğru bir başlangıç yapmak, iyi bir fi kirden daha iyidir. Bu iyi bir ticarettir. *Ortalama yatırımlara göre. Daha detaylı bilgi için web sitemizi ziyaret edebilirsiniz: Yeni bir takım tezgahına yatırım yapıyorsanız, bu yatırımın size geri döneceğinden emin olun. Geri ödeme zamanını düşürülmesi sayesinde, yeni takım tezgahınızın, işinizi daha kar edebilir hale getirmeye başlaması için harcayacağı süreyi kısaltmış olursunuz. Yatırım potansiyelinizi en başından doğru yaparak harekete geçirmeniz için Sandvik Coromant size bir paket sunuyor. Uzmanlarımız binlerce üreticiden kazandıkları tecrübeyi sizin ihtiyaçlarınıza ve hedefl erinize en uygun çözümü yaratmak için kullanmaktadırlar. Müşterilerimizle birlikte yakın bir işbirliği içinde çalışarak: parçalar, işlemler ve uygulamalar için değer biçer, süre çalışmaları, parça başı maliyetler ve anahtar teslim projelerde destek olur takım tezgahı gereksinimlerinizle örtüşen ihtiyacınıza göre takımlandırma paketi hazırlar yerinde uygulama desteği sağlar tezgah operatörleriniz için performansı artırıcı eğitim programları düzenler.

3 Baştan itibaren doğru yapmak her şeydir. Başlangıçta harcadığınız fazla zaman ve çaba uzun vadede daha iyi bir geri dönüş kazandırmaktadır. Daha fazla takımlandırma ve takımlandırma çözümü yatırımın daha hızlı geri dönüşü anlamına gelmektedir. Buradan Planlama Atılım Üretim Emek Yüksek parça başı maliyet Fiyat Tarafl arın katılımı Parça başı maliyetlerle tezgah ve takım fi yatına odaklanma Teknik çözümleri karşılaştırma Sorun çözümü Ekstra yeni takım maliyetleri Optimizasyon Daha hızlı atılım Daha düşük yanılma payı Doğru parça kalitesi Parça üretmek için baskı Yeni takımların sevkıyat süresi Tezgah meşgul Yangın söndürme Mühendislik analiz...buraya. Sarı Sandvik Coromant üçgeni her şeyi açıklıyor - başlangıçta aldığınız akıllıca kararlar, uzun vadede işlerinizi kolaylaştıracaktır. ÖZEL! Zaman CNC TORNA TEZGAHI GERİ ÖDEME SÜRESİ: 4 yıl Artık 3 yıl!!

4 Daha hızlı düşünen müşteriler daha yüksek rakamlara sahip oluyor. Sandvik Coromant olarak iş konuştuğumuzda aslında sizin işinizi konuşuyoruz. En iyiyi nasıl yaparsınız? Sandvik Coromant takım tezgahınızı adeta altın a dönüştürür. Bırakın takım tezgahınızı en başından itibaren biz takımlandıralım ile aslında söylemek istediğimiz: 1 Daha hızlı geri ödeme Ortalama bir tezgah yatırımı için geri ödeme süresi 3 ila 5 yıldır. Sandvik Coromant ın takımlandırma servisi, uzmanlığı ve sağladığı hizmet sayesinde borç maliyetleriniz düşecek ve geri dönüş oranlarınızı artırarak bu süreden tam bir yılı kazanabileceksiniz. 2 Daha hızlı üretim Takımlarımız ve hizmetlerimiz talaş kaldırma oranlarını mümkün olan en yüksek seviyelere çıkarmanıza yardım ederek yeni takım tezgahınızın kapasitesini artıracaktır. Böylece baştan doğru yaparak saat başına daha fazla parça üretmiş olursunuz. Binlerce kurulum ve uygulamadan elde ettiğimiz rakamlar, tipik verimlilik artışının %20 arttığını göstermektedir.

5 3 En yüksek verimlilik Sürekli yenilikçiliğimiz ve ürün patentlerimiz ( sadece son dört yılda 160 patent-tüm rakiplerden de fazla sayıda ) artan performans ihtiyaçlarınızı karşılamada güvenceniz olacaktır. Size sadece tezgah yatırımınıza karar verip bu kesintisiz kaynağa ulaşmak; bize de sizi takımlandırmada teknolojinin son noktasına taşımak kalıyor. 4 Daha az aksama süresi Günlük ihtiyaçlarınıza uygun, standardize edilmiş tek bir takım sistemleri ile metalden metale geçen süreleri en aza indirip, takım değiştirmeye ayırdığınız vakti azaltabilirsiniz. Akıllı olmanız için büyük olmanıza gerek yok. Başarılısınız, çünkü akıllısınız. Biz de öyleyiz. Şirketiniz ister büyük, ister küçük ölçekli olsun, Sandvik Coromant şirketinizin önceliklerini bilir, zorluklarınızı anlar. Düşük maliyetlerde üretim, küresel rekabet, azalan sevkıyat süreleri, şimdiye kadar gerçekleştirilmiş en karmaşık tasarımlar ve alışılmamış malzemeler; tüm bunlar rekabetçiliğinizi zorlayabilen ve yatırımınızın mümkün olan en kısa zamanda geri dönüşünü geciktirebilen sebeplerdir. Tüm bu engellere rağmen artık siz de Sandvik Coromant ile tezgahınızdan en yüksek performansı, sadece ihtiyaçlarınıza en uygun takım tercihini yaparak elde edebileceksiniz.

6 Konuşmak bedavadır - Başarıya ise paha biçilemez Tezgah yatırım uzmanlarımız üretim değişkenlerinizi temel alarak size söz değil; elle tutulur fi nansal bilgiler ışığında yatırım planı oluşturmaktadır. Özel olarak geliştirilmiş olan etkileşimli programımız yardımı ile artık siz de akıllıca tezgahınızı takımlandırıp işçilik maliyetlerinde düşüş, daha hızlı yatırım geri dönüşü ve tezgahınızdan en yüksek faydayı alabileceksiniz. Size, Sandvik Coromant ın tüm takımlandırma çözümleri ile ilgili, gerçekleştirmeyi düşündüğünüz yatırımınıza yönelik avantajlarınızı inceleyebileceğiniz fi nansal bilgileri sunmaya hazırız. Ve evet; biz tüm bu çalışmaları sizinle birlikte gerçekleştiriyoruz. Söz konusu takımlandırma ise, hesabınızı iyi yapın. Gerçek rakamlara bakarak; fırsatlarla dolu yeni bir dünyanın size ne kadar yakın olduğunu göreceksiniz. Kabaca, takımlandırma tüm üretim maliyetleriniz içerisinde %3 lük bir paya sahiptir. Fakat bu paydan da öte, dikkatinizi çekmek istediğimiz bir takım rakamlar bulunmakta. Uzmanlarımızın gerçekleştireceği takımlandırma ile size yeni tezgahlarınızı tam verimlilikte çalıştıracağınız bir güç sunuyor ve sadece en iyisini teklif ediyoruz. Belli başlı uygulamalarda size özel kesme çözümlerimizi kullanmanız kesme verinizde ilk anda %20 lik bir artış sağlayacaktır. Bu sayede, siz de toplam parça maliyetlerinizde %15 tasarruf edebileceksiniz. Gördüğünüz gibi, her şey daha akıllıca iş yapabilmek için. Şimdi sıra sizde; Sandvik Coromant ın sizin için neler yapabileceğini göstermekte.

7 Takımlandırma mühendislerimizle birlikte çok farklıyız Sert metallerin ve pazarın zorlukları arasında, farkı yaratan ince kalitelerdir. Mesela Mehmet; içimizden biri. Yeni bir tezgah yatırımı yapmak demek, başlı başına yüksek beklentilerle ve sıkı terminlerle çalışabilmek demektir. Mehmet, bu yatırımı yaparak neleri göze aldığınızı gayet iyi biliyor. Fakat Mehmet in asıl bildiği; tezgahınızla bu alanda çalışan herkesten çok üretim de yapılabileceği. Çünkü Mehmet, soyut konseptlere küçük bir miktar ek bir zaman ayırmanın bile daha iyi sonuçlar alabilmek için somut bir adım olduğunu biliyor. Endişelenmeyin. Sizin sadece anında en iyi performansta çalışmanızı sağlayıp, en yüksek verimliliği yakalamanıza yardımcı olmuyor; size uzun sureli destek sözü veriyoruz. Sözümüz; Mehmet in her ihtiyacınız olduğunda ihtiyacınız olan yerde ; bugün, yarın ve yıllarca yanınızda olacağıdır. Siz de kendi Sandvik Coromant temsilcinizle temasa geçip, en başından tezgah yatırımınızı doğru yapın. Doğru yatırımı baştan yapın; sürekli rekabetçi olmanız için biz üzerimize düşeni yapmaya her zaman hazırız... Sandvik Coromant olarak yalnızca dünya çapında, takımlandırma konusunda uzman bir ekibe sahip olmamızla değil; ayrıca müşterilerimizin üretim süreçlerini en iyi şekilde düzenlemesini sağlayan kendini kanıtlamış programımızla da her zaman yanınızdayız. Programlarımız son yenilikleri, denenmiş ve kanıtlanmış yöntemlerle birlikte ele alıp tezgahınızdan ve gerçekleştirdiğiniz yatırımdan en verimli şekilde yararlanmanızı yatırım analizleri, uygulama değerlendirmeleri, süreç çalışmaları, parça süreç analizleri, atölye desteği ve devam eden uygulamalara destek uygulamaları ile gerçekleştirmektedir.

8 Tezgah yatırım uzmanları Nerede olursanız olun, her zaman Sandvik Coromant ın yakınında olacaksınız. 5 kıtada 60 dan fazla ülkede yerleşik olmamız demek; ihtiyacınız olduğunda size özel çözümlerimizle yanınızda olacağız demektir. Yeni bir tezgah yatırımı yapmadan önce mutlaka bizimle görüşün. En iyi tercihi yapabilmeniz için ihtiyacınız olan tüm bilgileri uzmanlarımıza sormanız yeterli olacaktır. Tümü, yeni tezgah yatırımınızı yeni iş fırsatlarına dönüştürecek bilgi ve birikime sahip; ihtiyacınız olan desteği her an vermeye hazırdır. Bizce en iyisi baştan doğrusunu yapmak; ne kadar uzaklara gidebileceğinizi şimdiden kim bilebilir? Vakit, nakit değildir Vakit, çok para demektir Sandvik Coromant ın yatırım takımlandırma çalışmalarının temelini Coromant Capto takım tutucu sistemleri oluşturmaktadır. Torna ve Frezeleme takımlarına uygun tek bir sistemi kullanarak takım yönetme süreçlerinizi kolaylaştırmayı hedefl eyen Coromant Capto ile yüksek tekrarlama ve en yüksek sabitliği mümkün olan en fazla talaşı kaldırarak aynı anda gerçekleştirebileceksiniz. Hem de takımlarınızda hiç bir değişikliğe gerek duymadan; standart takımlarınızı doğrudan kullanarak. Böylece, takım değiştirme sürelerinizi 10 dakikadan sadece 1 dakikaya indirip; standart bir CNC torna tezgahından yılda 50,000 tasarruf edebileceksiniz. Yetkili Sandvik Coromant Distribütörünüz: Sandvik E.M.S. A.Ş. Mermer Sokak No: 18 E5 Yakacık Yan Yolu Kartal İstanbul Tel: Fax: C-2940:118 TUR/01 Geri dönüşümlü kağıda; AB Sandvik Matbası İsveç te basılmıştır. AB Sandvik Coromant Your success in focus

Enerji sektöründe riske dayalı karar verme artıyor! House da buluştu

Enerji sektöründe riske dayalı karar verme artıyor! House da buluştu ISSN: 1309-0054 Sayfa 8 Farklı bir bakış açısına mı ihtiyacınız var? Enerji sektöründe riske dayalı karar verme artıyor! Sayfa 10 The Kasım 2014 - Ocak 2015 Deloitte Times www.deloitte.com.tr Vergisel

Detaylı

Temel Neden Analizi ile Sorun Çözme

Temel Neden Analizi ile Sorun Çözme Temel Neden Analizi ile Sorun Çözme Üretim ve paketleme işlemlerinde, üretim hattındaki planlanmayan arıza süresi üretkenliği ve karlılığı ciddi anlamda etkileyebilecek doğrudan ve dolaylı maliyetler oluşturur.

Detaylı

TEKNİK İNCELEME Sosyal Bir İşletme Olma: IBM in Hikayesi IDC NİN GÖRÜŞLERİ. Sponsor: IBM. Ocak 2011

TEKNİK İNCELEME Sosyal Bir İşletme Olma: IBM in Hikayesi IDC NİN GÖRÜŞLERİ. Sponsor: IBM. Ocak 2011 TEKNİK İNCELEME Sosyal Bir İşletme Olma: IBM in Hikayesi Sponsor: IBM Erin Traudt Ocak 2011 Richard Vancil IDC NİN GÖRÜŞLERİ Son yıllarda müşteri odaklı sosyal ağ uygulamaları ve platformlarının sayısındaki

Detaylı

SEKTÖR LİDERİ OLUN! İÇERİK İŞİNİZİ DESTEKLEYEN ÇÖZÜMLER HEDEF: DEĞER YARATMAK BAŞARIYA DAHA HIZLI ULAŞIN HIZLI İLERLEYENLER 2011 SAYI 15

SEKTÖR LİDERİ OLUN! İÇERİK İŞİNİZİ DESTEKLEYEN ÇÖZÜMLER HEDEF: DEĞER YARATMAK BAŞARIYA DAHA HIZLI ULAŞIN HIZLI İLERLEYENLER 2011 SAYI 15 2011 SAYI 15 İŞİNİZİ DESTEKLEYEN ÇÖZÜMLER İÇERİK HEDEF: DEĞER YARATMAK İşinizin dayanağı olan yazılımlar yetersiz kalmaya başladığında ne yapabilirsiniz? BAŞARIYA DAHA HIZLI ULAŞIN Kurumsal sınıftaki kaynaklar

Detaylı

İŞLETMELERDE REKABET ÜSTÜNLÜĞÜ SAĞLAMADA FARKLI BİR YAKLAŞIM: DEĞER TEMELLİ PAZARLAMA

İŞLETMELERDE REKABET ÜSTÜNLÜĞÜ SAĞLAMADA FARKLI BİR YAKLAŞIM: DEĞER TEMELLİ PAZARLAMA V. Ulusal Üretim Araştırmaları Sempozyumu, İstanbul Ticaret Üniversitesi, 25-27 Kasım 2005 İŞLETMELERDE REKABET ÜSTÜNLÜĞÜ SAĞLAMADA FARKLI BİR YAKLAŞIM: DEĞER TEMELLİ PAZARLAMA Mahmut TEKİN Selçuk Üniversitesi

Detaylı

KPMG Türkiye Denetim Bölüm Başkanı ve GENİŞLEYEN BAĞIMSIZ DENETİMİN İLK TECRÜBESİNİN ARDINDAN

KPMG Türkiye Denetim Bölüm Başkanı ve GENİŞLEYEN BAĞIMSIZ DENETİMİN İLK TECRÜBESİNİN ARDINDAN DENETİM ÖZEL DOSYASI GENİŞLEYEN BAĞIMSIZ DENETİMİN İLK TECRÜBESİNİN ARDINDAN Yeni Türk Ticaret Kanunu nda ilk yıl geride kaldı. Sürecin nasıl geliştiği, şirketlerin bu sürece nasıl cevap verdiği gibi konular

Detaylı

Iyi bir politikaci olmak

Iyi bir politikaci olmak ..... Iyi bir politikaci olmak Alfred Moser Stichting International Foundation for Social Democracy 2009 Alfred Mozer Stichting www.alfredmozerstichting.nl Postbus 1310 1000 BH Amsterdam The Netherlands

Detaylı

CEO / CFO Serisi Eylül 2009. Başarılı bir iş planı hazırlama kılavuzu Business plan nedir?

CEO / CFO Serisi Eylül 2009. Başarılı bir iş planı hazırlama kılavuzu Business plan nedir? CEO / CFO Serisi Eylül 2009 Başarılı bir iş planı hazırlama kılavuzu Business plan nedir? İçindekiler Önsöz 1 1. Giriş 2 -İş planı nedir? -Bir iş planı hangi amaca hizmet eder? -Okuyucular ne görmek ister?

Detaylı

Enerji ve Doğal Kaynaklar Endüstrisi. Her şirket bir enerji şirketidir* *değilse bile, yakında olacaktır

Enerji ve Doğal Kaynaklar Endüstrisi. Her şirket bir enerji şirketidir* *değilse bile, yakında olacaktır Enerji ve Doğal Kaynaklar Endüstrisi Her şirket bir enerji şirketidir* *değilse bile, yakında olacaktır 17 İçindekiler İçindekiler Her şirket bir enerji şirketidir 1 Baştan başlayalım: Enerji için strateji

Detaylı

Doğru Yönetmeniz İçin, Faydalı Bilgiler

Doğru Yönetmeniz İçin, Faydalı Bilgiler ERP Yazılımı Seçim Sürecinizi Doğru Yönetmeniz İçin, Faydalı Bilgiler white papers İçindekiler Değerli Okuyucu, Bu doküman ERP, CRM, İnsan Kaynakları Yönetimi vb. kurumsal bilgi sistemi uygulamalarını

Detaylı

YOL GÖSTERİCİ İLKELERİMİZ

YOL GÖSTERİCİ İLKELERİMİZ YOL GÖSTERİCİ İLKELERİMİZ 50 yıldır, Yeşil Bülten serisinde John Deere'in iş yapma biçimi açıklanmakta ve değerlerini uygulamaya geçirmektedir. Bültenler, uzun süreli misyonumuzu veya hayatları toprağa

Detaylı

TÜRKİYE NİN EN BÜYÜK İLK 1000 İHRACATÇI FİRMASI

TÜRKİYE NİN EN BÜYÜK İLK 1000 İHRACATÇI FİRMASI 2013 TÜRKİYE NİN EN BÜYÜK İLK 1000 İHRACATÇI FİRMASI 2013 Yılı Türkiye ekonomisinin lokomotifi olan İhracat İlk 1000 firmamızı performansları nedeniyle yürekten kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Detaylı

sektörü için dijital ilaç çağı olacak 675.000

sektörü için dijital ilaç çağı olacak 675.000 Petrol fiyatı aşağı, Türkiye ekonomisi yukarı? ISSN: 1309-0054 Sayfa 3 Sayfa 9 Sayfa 11 The Şubat - Mart 2015 Deloitte Times www.deloitte.com.tr Healthcare and Life Sciences Predictions 2020 A bold future?

Detaylı

dünyası 04/2012 Ak-Eli İnşaat: Komatsu varsa sorun yok Demir Madencilik in makine parkı Komatsu ile daha güçlü

dünyası 04/2012 Ak-Eli İnşaat: Komatsu varsa sorun yok Demir Madencilik in makine parkı Komatsu ile daha güçlü İş Makinaları 04/2012 dünyası Sayı:21 Ak-Eli İnşaat: Komatsu varsa sorun yok Gülmez Nakliyat üstün performanstan memnun Demir Madencilik in makine parkı Komatsu ile daha güçlü Özkar İnşaat zorlu işleri

Detaylı

TURGUT ÖZAL ÜNİVERSİTESİ KARİYER PLANLAMA UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ (KARMER) KARİYER PLANLAMA VE GELİŞTİRME EL KİTABI

TURGUT ÖZAL ÜNİVERSİTESİ KARİYER PLANLAMA UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ (KARMER) KARİYER PLANLAMA VE GELİŞTİRME EL KİTABI TURGUT ÖZAL ÜNİVERSİTESİ KARİYER PLANLAMA UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ (KARMER) KARİYER PLANLAMA VE GELİŞTİRME EL KİTABI Kariyeriniz yaşamınızdır ANKARA, 2011 KARİYER PLANLAMA VE GELİŞTİRME EL KİTABI

Detaylı

Sevil Imanova ENDÜSTRI. Bakü - 2010. Qafqaz Üniversitesi Yayınları. Bakü - 2010

Sevil Imanova ENDÜSTRI. Bakü - 2010. Qafqaz Üniversitesi Yayınları. Bakü - 2010 Sevil Imanova ENDÜSTRI Qafqaz Üniversitesi Yayınları Bakü - 2010 Qafqaz Üniversitesi Yayınları Bakü - 2010 Sevil İMANOVA ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİNE GİRİŞ Bakü - 2010 QAFQAZ ÜNİ VERSİ TESİ YAYINLARI YAYIN

Detaylı

Tasarımdan seri üretime kadar maksimum esneklik

Tasarımdan seri üretime kadar maksimum esneklik ENGEL in plastik endüstrisine yönelik dergisi Şubat 2015 The ENGEL HL-Ödülleri 2015 Şimdi başvurun! Üç kategoride Sayfa 9 ENGEL NPE 2015 te Beş Yıldızlı Endüstri Yeterliliği Sayfa 10 Hızlı, esnek ve kompakt

Detaylı

Tüketici odaklı olmak...

Tüketici odaklı olmak... AYIN RÖPORTAJI a 6 ISSN: 1309-0054 Sayfa 5 Sayfa Sayfa 5 65 Sayfa 9 OCAK-ŞUBAT 2014 www.deloitte.com.tr Tüketici odaklı olmak... Tüketiciyi merkeze alma odaklı bir dönüşüm sürecini, Deloitte işbirliğiyle

Detaylı

ERGOBizK fl 2010-Say. ERGO SV ÇRE N N ücretsiz yay n d r Üç ayda bir yay nlan r

ERGOBizK fl 2010-Say. ERGO SV ÇRE N N ücretsiz yay n d r Üç ayda bir yay nlan r 01 ERGOBizK fl 2010-Say ERGO SV ÇRE N N ücretsiz yay n d r Üç ayda bir yay nlan r Ak n Kozano lu: "Ana hedefimiz, sahip oldu umuz küresel güç ve tecrübeyle Türkiye sigorta ve emeklilik pazar nda daima

Detaylı

BİR MADEN VE KÖY TOPLULUK DEĞERLERİNİ PAYLAŞIYOR KONDİSYON TAKİBİNİ BİLİM KURGU DAN ÇIKARIP BİLİMİN GERÇEĞI YAPMAK

BİR MADEN VE KÖY TOPLULUK DEĞERLERİNİ PAYLAŞIYOR KONDİSYON TAKİBİNİ BİLİM KURGU DAN ÇIKARIP BİLİMİN GERÇEĞI YAPMAK SAYI 3 2012 WWW.CAT.COM OPERATÖRLERE TAVSİYELER & EN İYİ UYGULAMALAR: BİLMEDİĞİNİZ ŞEY SİZE PARAYA MAL OLUR BİR MADEN VE KÖY TOPLULUK DEĞERLERİNİ PAYLAŞIYOR KONDİSYON TAKİBİNİ BİLİM KURGU DAN ÇIKARIP BİLİMİN

Detaylı

TÜRKİYE DE DIŞ KAYNAK KULLANIMINDA TEDARİKÇİ SEÇİM KRİTERLERİ VE SÖZLEŞME ŞARTLARINDA DİKKAT EDİLEN HUSUSLAR

TÜRKİYE DE DIŞ KAYNAK KULLANIMINDA TEDARİKÇİ SEÇİM KRİTERLERİ VE SÖZLEŞME ŞARTLARINDA DİKKAT EDİLEN HUSUSLAR TÜRKİYE DE DIŞ KAYNAK KULLANIMINDA TEDARİKÇİ SEÇİM KRİTERLERİ VE SÖZLEŞME ŞARTLARINDA DİKKAT EDİLEN HUSUSLAR İsmail BAKAN H.Seçil FETTAHLIOĞLU A.Melih EYİTMİŞ ÖZET Günümüzde dış kaynaklardan yararlanma,

Detaylı

ÇALIŞMA YAŞAMINDA İŞBİRLİĞİ

ÇALIŞMA YAŞAMINDA İŞBİRLİĞİ ÇALIŞMA YAŞAMINDA İŞBİRLİĞİ HAKLAR, SORUMLULUKLAR VE İŞ BARIŞI TEMELİNDE İLETİŞİM VE İYİ YÖNETİM UYGULAMALARI EL KİTABI HAZIRLAYAN: Özlem Yurdanur ÖZGENÇ Copyright Uluslararası Çalışma Örgütü, 2012 Birinci

Detaylı

Bilgi ve İletişim Teknolojileri

Bilgi ve İletişim Teknolojileri Uluslararası Yatırımcılar Derneği International Investors Association Uluslararası Yatırımcılar Derneği International Investors Association 2023 Hedefleri Uluslararası yolunda Yatırımcılar Derneği International

Detaylı

Logist Eurasia Fuarı nın ilgi odağı olduk

Logist Eurasia Fuarı nın ilgi odağı olduk Bir HMF Makina dergisidir. Üç ayda bir yayımlanır. Mart 2012 Sayı: 12 Logist Eurasia Fuarı nın ilgi odağı olduk Başarılı iş ortağımız Arna Forklift GS Store da Hyundai yi tercih etti İÇİNDEKİLER H a

Detaylı

- Çalıştay Hakkında...4. - Protokol...5. - Protokol Konuşmaları...6. - Konuşmacılar...15. - Çalıştay Sonuç Raporu...17. - Değerlendirme...

- Çalıştay Hakkında...4. - Protokol...5. - Protokol Konuşmaları...6. - Konuşmacılar...15. - Çalıştay Sonuç Raporu...17. - Değerlendirme... 1 İÇİNDEKİLER - Çalıştay Hakkında...4 - Protokol...5 - Protokol Konuşmaları...6 - Konuşmacılar...15 - Çalıştay Sonuç Raporu...17 - Değerlendirme...44 - Çalıştay dan Kareler...47 3 ÇALIŞTAY HAKKINDA AMAÇ:

Detaylı

Berlin de başarılı bir girişimde bulunmak

Berlin de başarılı bir girişimde bulunmak Alman kökenli olmayan girişimciler için yol haritası Berlin de başarılı bir girişimde bulunmak Genel koordinasyon Bu etkinlik Senatonun Ekonomi, Teknoloji ve Kadınlar için Yönetim i ve Investitionsbank

Detaylı

TÜRKİYE NİN EN İYİ İŞVERENLERİ

TÜRKİYE NİN EN İYİ İŞVERENLERİ 2014 TÜRKİYE NİN EN İYİ İŞVERENLERİ 2014 1 İçindekiler En İyi İşveren Olarak Farkınızı Ortaya Çıkarın Avrupanın En İyi İşverenleri Hoşgeldiniz 4-5 Türkiye nin En İyi İşverenleri 50-500 Kategorisi Metodoloji

Detaylı

Sanayideki yapısal sorunların çözümü, mikro alandaki reformlarla mümkündür

Sanayideki yapısal sorunların çözümü, mikro alandaki reformlarla mümkündür İthalatımızın çok önemli bir bölümünü ara malları oluşturmaktadır. Üretimin artması ile birlikte ara malı ithalatı da artmakta bu da cari işlemler açığını yükselterek sürdürülebilir büyüme için bir risk

Detaylı

TASIMACILAR. TAV Z YOK Sömürüye Son Vermeye Kararl y z! RAN. 6Aralık tarihinde gerçekleştirilen. Oda tarafından açılan dava neticesinde

TASIMACILAR. TAV Z YOK Sömürüye Son Vermeye Kararl y z! RAN. 6Aralık tarihinde gerçekleştirilen. Oda tarafından açılan dava neticesinde Tasimacilar 1_Layout 2 18.12.2014 17:31 Page 1 TASIMACILAR LOJ ST K ARALIK 2014 SAYI: 99 F YATI: 50 KURUŞ www.tasimacilar.com IVECO TÜRKİYE DEN GÜNEY DOĞU ASYA VE JAPONYA YA YÖNETİCİ TRANSFERİ Iveco Türkiye

Detaylı