Araş. Gör. Fatma TOPDAŞ Araş. Gör. Yavuz Sinan ULU Prof. Dr. Erdoğan ALTINKAYNAK

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Araş. Gör. Fatma TOPDAŞ Araş. Gör. Yavuz Sinan ULU Prof. Dr. Erdoğan ALTINKAYNAK"

Transkript

1 BAŞVURU SAHİBİNİN KADROSUNUN BAĞLI OLDUĞU AKADEMİK BİRİM / BÖLÜM / PROGRAM /Türk Dili ve Edebiyatı /Türk Dili ve Edebiyatı /Türk Dili ve Edebiyatı /Türk Dili ve Edebiyatı /Türk Dili ve Edebiyatı /Çağdaş Türk Lehçeleri /Çağdaş Türk Lehçeleri /Çağdaş Türk Lehçeleri /Arkeoloji /Arkeoloji /Arkeoloji /Arkeoloji BAŞVURU SAHİBİNİN ÜNVANI VE ADISOYADI Araş. Gör. Fatma TOPDAŞ Araş. Gör. Yavuz Sinan ULU Prof. Dr. Erdoğan ALTINKAYNAK Y.Doç.Dr. Vedi AŞKAROĞLU Doç. Dr. Ahmet İÇLİ Y.Doç.Dr. Samet AZAP Prof. Dr. Orhan SÖYLEMEZ Araş. Gör. Ferhat UZUNKAYA Y.Doç.Dr. Nazlı YILDIRIM Araş. Gör. İsaf BOZOĞLU Y.Doç. Dr. Sami PATACI Doç.Dr. Bahattin ÇELİK A B C D YAYIN: 1 nolu eserde kitabın basım tarihi görünmediğinden değerlendirme dışıdır. 5 nolu eserde hakemliğin hangi tarihte yapıldığını gösteren belge sunulmamıştır. TEBLİĞ: 2 nolu eserde bilim kurulunda 5 yabancı bilim kurulu üyesi bulunmamaktadır. 3 nolu atfın bulunduğu belge eklenmemiştir. SERGİ: 1 nolu eserde 2016 yılı kazı ekibi listesinde isim görünmekle birlikte şahsın bu kazıya aktif katılımını gösteren akademik görevlendirme belgesinin eklenmesi gerekmektedir. SERGİ: 1 ve 2 nolu eserde 2016 yılı kazı ekibi listesinde isim görünmekle birlikte şahsın bu kazıya aktif katılımını gösteren akademik görevlendirme belgesinin eklenmesi gerekmektedir. PROJE: 1 nolu projenin kapatıldığına dair belge sunulmamıştır.

2 /Sanat Tarihi /Sanat Tarihi /Coğrafya /Coğrafya /Coğrafya /Coğrafya /Coğrafya Prof. Dr. Bekir DENİZ Y.Doç.Dr. Özlem ORAL PATACI Prof. Dr. Ahmet Evren ERGİNAL Y.Doç.Dr. Serkan KÜKRER Doç. Dr. Mustafa KARABIYIKOĞLU Y.Doç.Dr. Oğuz ŞİMŞEK Araş. Gör. Abdullah AKBAŞ SERGİ: 1, 2, 3 ve 4 nolu eserde kazıya aktif katılımını gösteren akademik görevlendirme belgesinin eklenmesi gerekmektedir. 2, 3 ve 4 nolu eserler 2016 yılı kazı ekibi listesinde isim görünmekle birlikte şahsın bu kazıya aktif katılımını gösteren akademik görevlendirme belgesinin eklenmesi gerekmektedir. YAYIN: 2 ve 4 nolu eserlerde ilgili dergi uluslararası hakemli değil, ulusal hakemli dergi kategorisindedir. 5 nolu eserde gösterilen 3 adet hakemlik ulusal hakemli dergide yapılmıştır. ATIF: 9 nolu atıfa ait belgeler eklenmemiştir. YAYIN: Yayın kategorisinde yapılan 1 hakemlik için 27 puan Akademik Teşvik Ödeneği Yönetmeliği ne göre beyan edilmiştir. Alması gereken puan 0.9 olarak hesaplanmıştır. TEBLİĞ: 1 ve 3 nolu eserlerde bilim kurulu sunulmamıştır. ARAŞTIRMA: Ardahan Valiliği İl Müftülüğü nden alınan araştırma izni kapsamında Ardahan daki Tarihi Camiler başlıklı 1 nolu eser bu kategorideki puanlama kriterlerini karşılamamaktadır. ATIF: 2 nolu atfın makale kapak sayfası ve referanslar kısmı eklenmemiştir.

3 /Tarih /Tarih /Tarih /Sosyoloji /Sosyoloji /Batı Dilleri ve Edebiyatları /Batı Dilleri ve Edebiyatları İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi /Uluslararası İlişkiler Y.Doç.Dr. Levent KÜÇÜK Y.Doç.Dr. Ufuk ERDEM Y.Doç.Dr. Mehmet KILDIROĞLU Prof. Dr. Hüseyin TÜRK Y.Doç.Dr. Abdullah MOHAMMADİ Arş.Gör. Cihan TUNCER Doç.Dr.Ahmet Ali ASLAN Y.Doç.Dr. Şakir EŞİTTİ PROJE: 1 nolu proje Akademik Teşvik Yönetmeliğinin 7. maddesinin 9. bendinde belirtildiği üzere teşvik kapsamı dışındadır. YAYIN: 1 nolu eser beyan edildiği halde başvuru dosyasına yayın eklenmemiştir. ATIF: 3 nolu eserde 3 adet atıfta bulunulduğu beyan edilmiş, ancak 2 atıfa ait belge sunulmuştur. 4 nolu eserde atıf belgesi başvuru dosyasına yayın eklenmemiştir. ATIF: 1 nolu eserde atıf yapıldığına dair 3 adet belge, 4 nolu eserde ise 1 adet belge eklenmemiştir. 3 nolu atıf veren eser basılmamıştır. Bu nedenle puanlama dışıdır. TEBLİĞ: 1 nolu eserde sunulan davetli konuşmacı ve bunun için gösterilen puan puanlama dışı bırakılmıştır. Çünkü bilimsel bir toplantı kapsamında ve mesleki bir kuruluş tarafından organize edilmemiştir. Bir sivil toplum kuruluşunun şahsi daveti olarak değerlendirilmiştir. YAYIN: 2 nolu eser puanlama kriterlerini karşılamamaktadır. YAYIN: 1 nolu eserin uluslararası kitap değil ulusal kitap bölümü olduğu belirlenmiştir. TEBLİĞ: 1 nolu eserde kongre bilim kurulunda yabancı Öğr. Üyesi bulunmamaktadır. Tasarım ve sergi başlığı altında sunulan tüm çalışmalar başvuru sahibinin doçentlik başvuru alanı dışında olduğu için puanlama dışı olarak değerlendirilmiştir. ATIF: 1 nolu atıfta atıf yapılan kitap kongre bildiri kitabıdır.

4 İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi /Uluslararası İlişkiler İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi /İktisat İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi / İktisat İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi /Kamu Yönetimi Y.Doç.Dr. Ahmet UYANIKER Y.Doç.Dr. Zafer AYKANAT Y.Doç.Dr. Tayfun YILDIZ Arş. Gör. Dr. Ali Kemal ÇELİK Arş. Gör. Samet TÜZEMEN Öğr. Gör. Cihan YILMAZ Öğr. Gör. Ünzüle KURT Öğr. Gör. Nilcan ALBAYRAK Y.Doç.Dr. İhsan KURTBAŞ Çıldır Meslek Yüksek Okulu Okutman Özgür Hamza KÜÇÜK nolu atıfta atıf yapılan kitap kongre bildiri kitabıdır. YAYIN: 1 nolu eser için sunulan 0.9 puan, ilgili derginin puanlama kriterini karşılamaması ve editör olarak ilgilinin kendisini hakem atamış olması nedeniyle puanlama dışı bırakılmıştır. YAYIN: 2 nolu eser için sunulan 0.9 puan, ilgili derginin puanlama kriterini karşılamaması ve editör olarak ilgilinin kendisini hakem atamış olması nedeniyle puanlama dışı bırakılmıştır. YAYIN: 3 nolu eser ulusal hakemli dergi kategorisindedir. Ancak uluslararası yayın olarak 13.5 puan şeklinde sunulmuştur. İlgili dergi ulusal hakemli dergi kategorosinde olduğundan 9 puan olarak değerlendirilmiştir. YAYIN: 5 nolu eser için sunulan 0.9 puan, ilgili derginin puanlama kriterini karşılamaması ve editör olarak ilgilinin kendisini hakem atamış olması nedeniyle puanlama dışı bırakılmıştır. PROJE: 1 ve 2 nolu projeler Akademik Teşvik Yönetmeliğinin 7. maddesinin 9. bendinde belirtildiği üzere teşvik kapsamı dışındadır.

5 Çıldır Meslek Yüksek Okulu Okutman Turgay AKDAĞOĞLU Akademik Teşvik Yönetmeliği nde belirtilen tarihlerde başvuru yapılmadığı için dosya değerlendirmeye alınmamıştır. Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu/ Beden Yrd.Doç.Dr. Alptürk AKÇÖLTEKİN Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu/ Spor Yrd.Doç.Dr. Talha MURATHAN Yöneticiliği Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu/ Spor Yrd.Doç.Dr. Ahmet ATALAY Yöneticiliği Sağlık Bilimleri Yüksekokulu Yrd.Doç.Dr. Nurcan ERBİL Sağlık Bilimleri Yüksekokulu Yrd.Doç.Dr. Vesile DÜZGÜNER Sağlık Bilimleri Yüksekokulu Yrd.Doç.Dr. Mehmet ARSLAN Sağlık Bilimleri Yüksekokulu Prof. Dr. Sadık ARDUÇ Sağlık Bilimleri Yüksekokulu Prof. Dr. Ümit Yener TEKDOĞAN Mühendislik Fakültesi/Gıda Mühendisliği Doç.Dr.Okan EŞTÜRK Mühendislik Fakültesi/Gıda Mühendisliği Yrd.Doç.Dr.Zehra Tuğba MURATHAN ATIF: 2 nolu atıfta 2013 yılına ait bir makale eklenmiş ve değerlendirme dışı bırakılmıştır 6 nolu atıf 2016 yılına ait değildir. Mühendislik Fakültesi/Gıda Mühendisliği Yrd.Doç.Dr.Pınar OĞUZHAN YILDIZ Mühendislik Fakültesi/Çevre Mühendisliği Prof.Dr.Şeref KILIÇ ATIF: 2 ve 6 nolu eserlerde belirtilen atıflardan iki adedi 2017 yılından basılan eserden alınmıştır. Mühendislik Fakültesi/Çevre Mühendisliği Yrd.Doç.Dr. Necla BARLIK ATIF: 1 nolu atıf içerisinde beyan edilen 2 adet makale online olarak basılmıştır (2016 yılına ait değildir). 6 nolu atıf içerisinde beyan edilen 1 tane makale online olarak basılmıştır. Mühendislik Fakültesi/Çevre Mühendisliği Yrd.Doç.Dr.Sebahat ŞEKER Mühendislik Fakültesi/Bilgisayar Yrd.Doç.Dr.Burcu AKÇA Mühendisliği Mühendislik Fakültesi/Bilgisayar Mühendisliği Arş.Gör.Mehmet BAYGIN Posof Meslek Yüksekokulu Doç.Dr. Orhan YILMAZ Akademik Teşvik Başvuru ve İnceleme Komisyonu tarafından alan dışı olduğu gerekçesiyle puanlama dışı bıraktığı 1 projenin araştırıcının uzmanlık alanı dâhilinde olduğu anlaşılmış ve puanlamaya dâhil edilmiştir. Posof Meslek Yüksekokulu Öğr.Gör. Kemal YAZICI Sosyal Bilimler Meslek Yüksek Okulu Öğr. Gör. Turgay KURAL

6 İlahiyat Fakültesi / Temel İslam Bilimleri Y.Doç.Dr. Gamze YÜCETÜRK YAYIN: 2 ve 3 nolu eserlerde makalede çevirmenlik puanlanmakla birlikte, Akademik Teşvik Ödeneği Yönetmeliği ne göre makale çevirmenliği puanlama dışıdır. Zorunlu Dersler Koordinatörlüğü Okutman Okan ÖZKARA Zorunlu Dersler Koordinatörlüğü Okutman Aslı SOYSAL EŞİTTİ Güzel Sanatlar Fakültesi/Türk Müziği Temel Bilimler Okutman Selami AKIŞ Güzel Sanatlar Fakültesi/Resim Yrd.Doç.Dr.Semra ÇEVİK Nihat Delibalta Göle MYO Okutman Kemal ÖZAVCI Akademik Teşvik Yönetmeliği nde belirtilen tarihlerde başvuru yapılmadığı için dosya değerlendirmeye alınmamıştır. YAYIN: Bu katagoride performansa dayalı ses ve/veya görüntü kaydı başlığı altında ibraz edilen çalışmada kişinin kendisine ait bir ses veya görüntü kaydı sunulmamıştır; başvuru sahibi jüri üyeliği yapmıştır. Akademik teşvik yönetmeliğinde bu başlığa ait puanlama bulunmamaktadır. SERGİ: 5 nolu eserde kişi jüri üyesi olarak görev almış, ancak yönetmelikte sergi için jüri puanı bulunmamaktadır. 1, 2, 3, 8, 9, 10 ve 12 nolu eserlere ait resmi belge sunulmamıştır. 11 ve 13 nolu eserler iki kez beyan edilmiştir. Akademik Teşvik Yönetmeliği nde belirtilen tarihlerde başvuru yapılmadığı için dosya değerlendirmeye alınmamıştır. Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Arş.Gör.Derya BAYSAL Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Yrd.Doç.Dr.Hürriyet ÇİMEN A: Başvuru Sahibi tarafından Beyan Edilen Akademik Teşvik Puanı; B: Akademik Teşvik Başvuru ve İnceleme Komisyonu Tarafından Beyan Edilen Akademik Teşvik Puanı; C: Akademik Teşvik Düzenleme Denetleme ve İtiraz Komisyonu Tarafından Belirlenen Akademik Teşvik Puanı; D: Net Akademik Teşvik Puanının Hesaplamasında Komisyon Kararı Gerekçesi.

Akademik Teşvik Ön İnceleme Heyetince Komisyonunca Belirlenen Belirlenen Net Puan Puan Puan. Net Puan

Akademik Teşvik Ön İnceleme Heyetince Komisyonunca Belirlenen Belirlenen Net Puan Puan Puan. Net Puan İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ İKTİSAT BÖLÜMÜ Belirlenen Arş. Gör. Ünzüle Kurt 34.20 30.00 30.00 27.00 (2517739) numaralı çalışmanın içinde yer aldığı dergi, için, 7.20 olarak beyan edilen puan İŞLETME

Detaylı

T.C. IĞDIR ÜNİVERSİTESİ Akademik Teşvik Düzenleme, Denetleme ve İtiraz Komisyonu

T.C. IĞDIR ÜNİVERSİTESİ Akademik Teşvik Düzenleme, Denetleme ve İtiraz Komisyonu T.C. IĞDIR ÜNİVERSİTESİ Akademik Teşvik Düzenleme, Denetleme ve İtiraz Komisyonu FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ DEKANLIĞI 1. Prof. Dr. Ali İPEK Tarih 45,60 30,60 Kitap yayınevi uluslararası olarak belirtilmiş

Detaylı

2017 YILI AKADEMİK TEŞVİK DEĞERLENDİRME RAPORLARI

2017 YILI AKADEMİK TEŞVİK DEĞERLENDİRME RAPORLARI 2017 YILI AKADEMİK TEŞVİK DEĞERLENDİRME RAPORLARI Adı Soyadı Fakülte/Yüksekokul/MYO Düzeltilmesi Gereken Hususlar ve Açıklamalar FUNDA BULUT İnebolu Meslek Yüksekokulu Sağlık Akademisi dergisi 3 yıllık

Detaylı

ARDAHAN ÜNİVERSİTESİ KILAVUZ KODU BIRIM_ID FAKULTE/MYO BIRIM S2_Yİ S2_YD S3_Yİ S3_YD S4_Yİ S4_YD S5_Yİ S5_YD AÇIKLAMA

ARDAHAN ÜNİVERSİTESİ KILAVUZ KODU BIRIM_ID FAKULTE/MYO BIRIM S2_Yİ S2_YD S3_Yİ S3_YD S4_Yİ S4_YD S5_Yİ S5_YD AÇIKLAMA ARDAHAN ÜNİVERSİTESİ BIRIM_ID FAKULTE/MYO BIRIM KILAVUZ KODU S2_Yİ S2_YD S3_Yİ S3_YD S4_Yİ S4_YD S5_Yİ S5_YD AÇIKLAMA 266853 ARKEOLOJİ (İÖ) 101230072 2 0 2 0 229604 ÇAĞDAŞ TÜRK LEHÇELERİ VE EDEBİYATLARI

Detaylı

BATMAN ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK TEŞVİK DÜZENLEME, DENETLEME VE İTİRAZ KOMİSYONU KARARI

BATMAN ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK TEŞVİK DÜZENLEME, DENETLEME VE İTİRAZ KOMİSYONU KARARI BATMAN ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK TEŞVİK DÜZENLEME, DENETLEME VE İTİRAZ KOMİSYONU KARARI FEN-EDEBİYAT FAKÜLTESİ (28.01.2019) Prof. Dr. Gülriz KOZBE Dr. Öğr. si.emin YAŞ Dr. Öğr. si Fahri ÖZTEKE Doç. Dr. Selman

Detaylı

ULUSLARARASI İLİŞKİLER BÖLÜMÜ 2 (N.Ö)

ULUSLARARASI İLİŞKİLER BÖLÜMÜ 2 (N.Ö) ULUSLAR İLİŞKİLER BÖLÜMÜ 2 (N.Ö) 1 PA SA B-4 MAKRO İKTİSAT II (YRD. DOÇ. DR. İ. ORKUN ORAL) B-4 SİYASAL DÜŞÜNCELER TARİHİ II (YRD. DOÇ. DR. İHSAN KURTBAŞ) B-4 ULUSLAR İLİŞKİLER TEORİLERİ (YRD. DOÇ. DR.

Detaylı

Fen-Edebiyat Fakültesi. Aldığı Puan. Adı Soyadı Fakültesi Bölümü/Alanı Beyan Ettiği Puan

Fen-Edebiyat Fakültesi. Aldığı Puan. Adı Soyadı Fakültesi Bölümü/Alanı Beyan Ettiği Puan Komisyon kararına Akademik Teşvik Ödeneği Yönetmeliği'nin 11. maddesi uyarınca ilan tarihinden itibaren 5 gün içerisinde Üniversitemiz Senatosuna itiraz edilebilecektir. Fen-Edebiyat Adı Soyadı Bölümü/Alanı

Detaylı

Profesörlük, Doçentlik ve Yardımcı Doçentlik Kadrolarına Yükseltilme ve Atamalarda

Profesörlük, Doçentlik ve Yardımcı Doçentlik Kadrolarına Yükseltilme ve Atamalarda ERCİYES ÜNİVERSİTESİ Profesörlük, Doçentlik ve Yardımcı Doçentlik Kadrolarına Yükseltilme ve Atamalarda Dikkate Alınacak İlkeler ve Puanlama Tabloları Profesörlüğe Yükseltilme ve Atama Konusunda Senato

Detaylı

Bartın Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Akademik Yılı Bahar Dönemi UZEM Bölüm Koordinatörleri

Bartın Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Akademik Yılı Bahar Dönemi UZEM Bölüm Koordinatörleri Ortak Zorunlu Dersler Bartın Üniversitesi Bölüm Adı Bölüm/Program Koordinatörü UZEM Koordinatörü Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi Okt. Özgür TİLBE Türk Dili Okt. Dr. Can ŞEN Okt. Dr. Can ŞEN Yabancı

Detaylı

T.C. ANKARA YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ AKADEMİK TEŞVİK DÜZENLEME, DENETLEME VE İTİRAZ KOMİSYONU KARARI

T.C. ANKARA YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ AKADEMİK TEŞVİK DÜZENLEME, DENETLEME VE İTİRAZ KOMİSYONU KARARI Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Akademik Teşvik Düzenleme, Denetleme Ve İtiraz Komisyonu, Komisyon Başkanı Prof. Dr. Fatih Vehbi ÇELEBİ başkanlığında, aşağıdaki hazirun listesi ile 06.02.2017 günü

Detaylı

BATMAN ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK TEŞVİK DÜZENLEME, DENETLEME VE İTİRAZ KOMİSYONU KARARI

BATMAN ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK TEŞVİK DÜZENLEME, DENETLEME VE İTİRAZ KOMİSYONU KARARI BATMAN ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK TEŞVİK DÜZENLEME, DENETLEME VE İTİRAZ KOMİSYONU KARARI FEN-EDEBİYAT FAKÜLTESİ (28.01.2019) Prof. Dr. Gülriz KOZBE Dr. Öğr. si.emin YAŞ Dr. Öğr. si Fahri ÖZTEKE Doç. Dr. Selman

Detaylı

ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ Anabilim - Bilim Dalları YÜKSEK LİSANS ve DOKTORA Programları

ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ Anabilim - Bilim Dalları YÜKSEK LİSANS ve DOKTORA Programları Anabilim Dalı Alman Dili ve Edebiyatı ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ Anabilim - Bilim Dalları YÜKSEK LİSANS ve DOKTORA Programları Bilim Dalı Alman Kültürü ve Edebiyatı Almanca Dilbilim

Detaylı

X Karabük Üniversitesi Pamukkale Üniversitesi 2 2 X Pamukkale Üniversitesi Karabük Üniversitesi 2 2

X Karabük Üniversitesi Pamukkale Üniversitesi 2 2 X Pamukkale Üniversitesi Karabük Üniversitesi 2 2 Taraf Kurum Koordinatörü Taraf Kurum Koordinatörü, D78-FARABİ-01 Öğr. Gör. Oya ÖNALAN Farabi Kurum Koordinatörlüğü, Uluslararası İlişkiler Ofisi, Demir Çelik Kampüsü,100.Yıl, KARABÜK Tel: 0 370 433 66

Detaylı

2016 YILI AKADEMİK TEŞVİK BAŞVURULARINA YÖNELİK DEĞERLENDİRME RAPORLARI

2016 YILI AKADEMİK TEŞVİK BAŞVURULARINA YÖNELİK DEĞERLENDİRME RAPORLARI 2016 YILI AKADEMİK TEŞVİK BAŞVURULARINA YÖNELİK DEĞERLENDİRME RAPORLARI Adı Soyadı Fakülte/ Yüksekokul/MYO Değerlendirmeler Arş. Gör. Melike FAİZ Eğitim Eser No 2 de kitap tercümesi yapıldığına dair kanıt

Detaylı

Adnan Menderes Üniversitesi Akademik Değerlendirme Puan Bildirim Formu

Adnan Menderes Üniversitesi Akademik Değerlendirme Puan Bildirim Formu Adnan Menderes Üniversitesi Akademik Değerlendirme Puan Bildirim Formu Kodu A Puan Grubu ARAŞTIRMA VE YAYIN ETKİNLİKLERİ A1. Makaleler A1.1 SCI (Science Citation Index)- Expanded, SSCI (Social Science

Detaylı

ENSTİTÜ FARABİ KOORDİNATÖRLERİ EDEBİYAT FAKÜLTESİ FARABİ KOORDİNATÖRLERİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ FARABİ KOORDİNATÖRLERİ

ENSTİTÜ FARABİ KOORDİNATÖRLERİ EDEBİYAT FAKÜLTESİ FARABİ KOORDİNATÖRLERİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ FARABİ KOORDİNATÖRLERİ Geçmişte Farabi Programına hizmet veren Koordinatörlerimize candan teşekkür ederiz. Öğretim Gör. H.Serhan Yaylacı (2009) Doç.Dr. Seçil Deren Van HET HOF ve Ar.Gör Umut TUNCER (2010) ENSTİTÜ FARABİ KOORDİNATÖRLERİ

Detaylı

OTOMASYON SİSTEMİNE GİRMEYE YETKİLİ OLAN ÖĞRETİM ELEMANLARI

OTOMASYON SİSTEMİNE GİRMEYE YETKİLİ OLAN ÖĞRETİM ELEMANLARI OTOMASYON SİSTEMİNE GİRMEYE YETKİLİ OLAN ÖĞRETİM ELEMANLARI Mühendislik Fakültesi Bölüm Anabilim Dalı Prof.Dr. Neriman BAĞDATLIOĞLU Gıda Mühendisliği Gıda Bilimleri Yrd.Doç.Dr. Ahmet ONDUK Elekt.Elektro.M.

Detaylı

Dicle Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi

Dicle Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi Dicle University Social Sciences Institute Journal DÜSBED dergisi yılda iki dönem yayın yapan uluslararası hakemli bir dergidir. DÜSBED dergisinde yayınlanan tüm yazıların,

Detaylı

2014 2015 AKADEMİK YILI BAHAR DÖNEMİ ERASMUS + PROGRAMI ÖĞRENCİ ÖĞRENİM HAREKETLİLİĞİ VE 2014 2015 AKADEMİK YILI STAJ HAREKETLİLİĞİ SEÇİM SONUÇLARI

2014 2015 AKADEMİK YILI BAHAR DÖNEMİ ERASMUS + PROGRAMI ÖĞRENCİ ÖĞRENİM HAREKETLİLİĞİ VE 2014 2015 AKADEMİK YILI STAJ HAREKETLİLİĞİ SEÇİM SONUÇLARI 2014 2015 AKADEMİK YILI BAHAR DÖNEMİ ERASMUS + PROGRAMI ÖĞRENCİ ÖĞRENİM HAREKETLİLİĞİ VE 2014 2015 AKADEMİK YILI STAJ HAREKETLİLİĞİ SEÇİM SONUÇLARI ÖNEMLİ NOT: ÖĞRENCİLER İÇİN 1 KASIM 2014 TARİHİ SAAT

Detaylı

ÖĞRETİM ÜYELİĞİNE YÜKSELTİLME, ATANMA VE DEĞERLENDİRME KOMİSYONU

ÖĞRETİM ÜYELİĞİNE YÜKSELTİLME, ATANMA VE DEĞERLENDİRME KOMİSYONU GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ KOMİSYON VE KURULLARI ÖĞRETİM ÜYELİĞİNE YÜKSELTİLME, ATANMA VE DEĞERLENDİRME KOMİSYONU Unvan Adı ve Soyadı Prof. Dr. Celalettin VATANDAŞ İletişim Fakültesi Dekanı Edebiyat Fakültesi

Detaylı

1012 PROF. DR. GÜRKAN DOĞAN (REKTÖR YRD.) 1011 REKTÖRLÜK OFİSİ 1

1012 PROF. DR. GÜRKAN DOĞAN (REKTÖR YRD.) 1011 REKTÖRLÜK OFİSİ 1 İDARİ BİRİMLER BİNASI DAHİLİ HATLAR Dahili Personel 1001 ARŞ. GÖR. AYSEL ASLANBOGA (ÖZEL KALEM MÜDÜRÜ) 1002 ÖZEL KALEM 1 1003 ÖZEL KALEM 2 1005 REKTÖRLÜK TOPLANTI ODASI 1006 REKTÖRLÜK TOPLANTI ODASI 1007

Detaylı

EK-1 ÖĞRETİM ÜYELİĞİNE ATAMA VE YÜKSELTME ÖLÇÜTLERİ İÇİN BİLİMSEL ALANLAR GENEL PUANLAMA ÇİZELGESİ

EK-1 ÖĞRETİM ÜYELİĞİNE ATAMA VE YÜKSELTME ÖLÇÜTLERİ İÇİN BİLİMSEL ALANLAR GENEL PUANLAMA ÇİZELGESİ EK-1 ÖĞRETİM ÜYELİĞİNE ATAMA VE YÜKSELTME ÖLÇÜTLERİ İÇİN BİLİMSEL ALANLAR GENEL PUANLAMA ÇİZELGESİ 7 BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYELİĞİNE ATAMA VE YÜKSELTME ÖLÇÜTLERİ İÇİN BİLİMSEL ALANLAR GENEL PUANLAMA

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ D-35 FARABİ 01

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ D-35 FARABİ 01 Taraf Kurum Koordinatörü DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ D-35 FARABİ 01 Prof. Dr. Banu DURUKAN E-posta: banu.durukan@deu.edu.tr Tel: 0 232 412 10 29 Fax: 0 232 412 10 56 res: Dokuz Eylül Dış İlişkiler Koordinatörlüğü

Detaylı

AKADEMİK TEŞVİK DÜZENLEME, DENETLEME VE İTİRAZ KOMİSYONU İTİRAZ DEĞERLENDİRME TUTANAĞI

AKADEMİK TEŞVİK DÜZENLEME, DENETLEME VE İTİRAZ KOMİSYONU İTİRAZ DEĞERLENDİRME TUTANAĞI AKADEMİK TEŞVİK DÜZENLEME, DENETLEME VE İTİRAZ KOMİSYONU İTİRAZ DEĞERLENDİRME TUTANAĞI Toplantı Tarihi: 06 Şubat 2017 Saat 13.00-17.00 Toplantı Yeri : Rektörlük Toplantı Salonu 1. İktisadi ve İdari Bilimler

Detaylı

T.C. Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi. Akademik Teşvik Ödeneği Uygulama Usul ve İlkeleri

T.C. Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi. Akademik Teşvik Ödeneği Uygulama Usul ve İlkeleri T.C. Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Akademik Teşvik Ödeneği Uygulama Usul ve İlkeleri Aralık-2017 İÇİNDEKİLER 1. Akademik Teşvik Ödeneği Başvuru Takvimi 2. Akademik Teşvik Başvuru ve Değerlendirme Süreci

Detaylı

21 16/12/ /1 5. Karar No 1- Ekteki Akademik kadrolara kullanma izni alınmasına,

21 16/12/ /1 5. Karar No 1- Ekteki Akademik kadrolara kullanma izni alınmasına, 1 16/1/008 008/1 5 Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. İlyas Dökmetaş Başkanlığında toplandı. Karar No 1- Ekteki Akademik kadrolara kullanma izni alınmasına, Karar No.-Üniversitemizce ilan edilen

Detaylı

T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ ÖĞRETİM ÜYESİ KADROLARINA YÜKSELTME VE ATAMALARDA DİKKATE ALINACAK İLKELER VE PUANLAMA TABLOLARI

T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ ÖĞRETİM ÜYESİ KADROLARINA YÜKSELTME VE ATAMALARDA DİKKATE ALINACAK İLKELER VE PUANLAMA TABLOLARI 1 T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ ÖĞRETİM ÜYESİ KADROLARINA YÜKSELTME VE ATAMALARDA DİKKATE ALINACAK İLKELER VE PUANLAMA TABLOLARI Yardımcı doçent atamalarında; Yardımcı doçentlik kadrosuna

Detaylı

CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN Üniversitemizin aşağıda yazılı birimlerine 2547 sayılı Kanun un ilgili maddeleri gereğince Profesör, Doçent (daimi statüde), Yardımcı Doçent, Okutman, Öğretim Görevlisi

Detaylı

Akademik Teşvik Ödeneği Yönetmeliği

Akademik Teşvik Ödeneği Yönetmeliği Akademik Teşvik Ödeneği Yönetmeliği Doç. Dr. Hüseyin CANBOLAT Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Elektrik-Elektronik Müh. Böl. Ocak 2016 Yürürlük Akademik Teşvik Ödeneği Yönetmeliği yürürlüğe konulması; MEB

Detaylı

T.C. AHİ EVRAN ÜNİVERSİTESİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR ÖĞRETMENLİĞİ BÖLÜMÜ, ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI

T.C. AHİ EVRAN ÜNİVERSİTESİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR ÖĞRETMENLİĞİ BÖLÜMÜ, ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI T.C. AHİ EVRAN ÜNİVERSİTESİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR ÖĞRETMENLİĞİ BÖLÜMÜ, 2011-2012 ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI VİZE MAZERET PROGRAMI 1/3 Kredisi Öğretim Kodu Adı 046210028

Detaylı

TOBB ETÜ AKADEMİK YÜKSELTİLME VE ATANMA ŞARTLARI:

TOBB ETÜ AKADEMİK YÜKSELTİLME VE ATANMA ŞARTLARI: TOBB ETÜ AKADEMİK YÜKSELTİLME VE ATANMA ŞARTLARI: Şartlar Süre Yabancı dil Öğretim Görevlisi - Akademisyen Öğr.Gör. (6) Yardımcı Doçent Doçent Profesör.(5) - Doktoradan sonra en az 2 yıl herhangi bir üniversitede

Detaylı

FAALİYET TÜRLERİNE GÖRE KANITLAYICI BELGELER

FAALİYET TÜRLERİNE GÖRE KANITLAYICI BELGELER FAALİYET TÜRLERİNE GÖRE KANITLAYICI BELGELER Araştırmacıların öncelikle ilgili yönetmeliği dikkatle incelemeleri ve faaliyetler için yönetmelikte belirtilen hususların şüpheye düşmeyecek şekilde değerlendirilmesine

Detaylı

AKADEMİK PERSONEL ALIM İLANI (PROFESÖR, DOÇENT, DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ)

AKADEMİK PERSONEL ALIM İLANI (PROFESÖR, DOÇENT, DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ) İstanbul Gelişim Üniversitesi Rektörlüğünden; AKADEMİK PERSONEL ALIM İLANI (PROFESÖR, DOÇENT, DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ) Üniversitemize; 2547 Sayılı Yüksek Kanunu " Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmelik

Detaylı

PUAN TABLOSUNDA YER ALAN PUANLARIN UYGULAMADAKİ KISA HESAPLAMA YÖNTEMİ; AKADEMİK TEŞVİK FAALİYET TÜRÜ PUANLANDIRMA TABLOSU:

PUAN TABLOSUNDA YER ALAN PUANLARIN UYGULAMADAKİ KISA HESAPLAMA YÖNTEMİ; AKADEMİK TEŞVİK FAALİYET TÜRÜ PUANLANDIRMA TABLOSU: PUAN TABLOSUNDA YER ALAN PUANLARIN UYGULAMADAKİ KISA HESAPLAMA YÖNTEMİ; a. Bir öğretim elemanının bir faaliyet türünden aldığı puan şu şekilde hesaplanır: b. Bu faaliyet türünden aldığı puan, toplam puanının

Detaylı

T.C. YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Gevaş Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü. Sayı : E /12/2016 Konu : Ön Değerlendirme

T.C. YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Gevaş Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü. Sayı : E /12/2016 Konu : Ön Değerlendirme Evrak Tarih ve Sayısı: 30/12/2016-E.80404 Gevaş Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü *BENF99FZ* Sayı : 46569694-402.01-E.80404 30/12/2016 Konu : Ön Değerlendirme BİLGİ İŞLEM DAİRE BAŞKANLIĞINA 12.12.2016 tarihinde

Detaylı

T.C. ŞIRNAK ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK PERSONEL İLK VE YENİDEN ATAMA KRİTERLERİ

T.C. ŞIRNAK ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK PERSONEL İLK VE YENİDEN ATAMA KRİTERLERİ T.C. ŞIRNAK ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK PERSONEL İLK VE YENİDEN ATAMA KRİTERLERİ PROFESÖRLÜĞE YÜKSELTİLME VE ATANMA ŞARTLARI 247 Sayılı Yükseköğretim Kanunu ve ilgili yönetmelik hükümleri saklı kalmak kaydıyla

Detaylı

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 14/10/ /4

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 14/10/ /4 Üniversitemiz Senatosu 14/10/2011 Cuma Günü saat 16.00 da Rektör Prof.Dr. A. Feyzi BİNGÖL ün başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş ve aşağıdaki

Detaylı

KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ

KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ DOÇENTLİK BAŞVURULARINDA ARANACAK DEĞERLENDİRME KRİTERLERİ VE PUANLAMA SİSTEMİ (Aşağıda değerlendirilecek tüm çalışmalar için adayın kendi bilim alanı kapsamında olması

Detaylı

TOROS ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK YÜKSELTİLME VE ATANMA ÖLÇÜTLERİ

TOROS ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK YÜKSELTİLME VE ATANMA ÖLÇÜTLERİ TOROS ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK YÜKSELTİLME VE ATANMA ÖLÇÜTLERİ BİRİNCİ BÖLÜM Genel Hükümler Amaç MADDE Bu ölçütlerin Toros Üniversitesi Akademik Yükseltilme ve Atanma Ölçütlerinin amacı, Toros Üniversitesi

Detaylı

FAALİYET PUAN TABLOSU VE İSTENEN BELGELER

FAALİYET PUAN TABLOSU VE İSTENEN BELGELER FAALİYET PUAN TABLOSU VE İSTENEN BELGELER Puan tablosunda yer alan Akademik Faaliyetler öncelikle YÖKSİS ten alınacak ve eklenecek ÖZGEÇMİŞ çıktısı ile uyumlu olmalıdır. Teşvik kapsamındaki faaliyetlerin

Detaylı

DİCLE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

DİCLE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN Üniversitemizin aşağıda belirtilen birim ve anabilim dallarına, 2547 sayılı Kanun ile Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliğinin ilgili maddeleri ve 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu nun 48. maddesinde

Detaylı

2018 YILI AKADEMİK TEŞVİK ÖDENEĞİ UYGULAMA USUL VE ESASLARI

2018 YILI AKADEMİK TEŞVİK ÖDENEĞİ UYGULAMA USUL VE ESASLARI 2018 YILI AKADEMİK TEŞVİK ÖDENEĞİ UYGULAMA USUL VE ESASLARI Hazırlayan: İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Akademik Teşvik Düzenleme, Denetleme ve İtiraz Komisyonu Sekreterya: Abdullah ÜNAL Genel Sekreterlik

Detaylı

EK-1 ÖĞRETİM ÜYELİĞİNE ATAMA VE YÜKSELTME ÖLÇÜTLERİ İÇİN BİLİMSEL ALANLAR GENEL PUANLAMA ÇİZELGESİ

EK-1 ÖĞRETİM ÜYELİĞİNE ATAMA VE YÜKSELTME ÖLÇÜTLERİ İÇİN BİLİMSEL ALANLAR GENEL PUANLAMA ÇİZELGESİ EK-1 ÖĞRETİM ÜYELİĞİNE ATAMA VE YÜKSELTME ÖLÇÜTLERİ İÇİN BİLİMSEL ALANLAR GENEL PUANLAMA ÇİZELGESİ BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYELİĞİNE ATAMA VE YÜKSELTME ÖLÇÜTLERİ İÇİN BİLİMSEL ALANLAR GENEL PUANLAMA

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Unvan Alan Üniversite Yıl Profesör Sinema-TV Marmara Doçent Sinema-TV Marmara 1999 Yrd.Doç. Sinema-TV Marmara 1991

ÖZGEÇMİŞ. Unvan Alan Üniversite Yıl Profesör Sinema-TV Marmara Doçent Sinema-TV Marmara 1999 Yrd.Doç. Sinema-TV Marmara 1991 ÖZGEÇMİŞ. Adı Soyadı : Bülent VARDAR. Doğum Tarihi : 5/7/96. Unvanı : Profesör 4. Öğrenim Durumu : Dokuz Eylül Üniversitesi GSF Sahne ve Görüntü Sanatları Bölümü, Sinema-TV-Fotografi Anasanat Dalı, 98

Detaylı

ALAN BİLGİSİ YAYINLARI. SOSYAL BİLGİLER ÖĞRETMENLİĞİ/ ALAN BİLGİSİ Editör: Doç. Dr. Yılmaz POLAT

ALAN BİLGİSİ YAYINLARI. SOSYAL BİLGİLER ÖĞRETMENLİĞİ/ ALAN BİLGİSİ Editör: Doç. Dr. Yılmaz POLAT i ALAN BİLGİSİ YAYINLARI ALAN BİLGİSİ YAYIN NO. : 07 ISBN : 978-605-860-467-4 Güncellenmiş 3. Basım, Mart 2014 SOSYAL BİLGİLER ÖĞRETMENLİĞİ/ ALAN BİLGİSİ Editör: Doç. Dr. Yılmaz POLAT Yazarlar: Doç. Dr.

Detaylı

Unvanı Adı-Soyadı Bölümü Dahili Telefon no FEN FAKÜLTESİ

Unvanı Adı-Soyadı Bölümü Dahili Telefon no  FEN FAKÜLTESİ FARABİ BİRİM KOORDİNATÖRÜ Unvanı Adı-Soyadı Bölümü Dahili Telefon no Email FEN FAKÜLTESİ Arş.Gör. Samet ERDEN Matematik serden@bartin.edu.tr Arş.Gör. Kevser Betül CEYLAN Moleküler Biyoloji ve Genetik kevserbb@bartin.edu.tr

Detaylı

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK TEŞVİK ÖDENEĞİ REHBERİ -AÇIKLAYICI BİLGİLER VE BAZI SORULARA CEVAPLAR-

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK TEŞVİK ÖDENEĞİ REHBERİ -AÇIKLAYICI BİLGİLER VE BAZI SORULARA CEVAPLAR- İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK TEŞVİK ÖDENEĞİ REHBERİ -AÇIKLAYICI BİLGİLER VE BAZI SORULARA CEVAPLAR- 2016 AKADEMİK TEŞVİK ÖDENEĞİ UYGULAMASI GENEL İLKELERİ 1. Teşvik ödemesi yalnızca ilgili yılın 1 Ocak-31

Detaylı

BARTIN ÜNİVERSİTESİ Akademik Teşvik Düzenleme, Denetleme ve İtiraz Komisyonu Başkanlığı (Akademik Teşvik Başvuru Kılavuzu)

BARTIN ÜNİVERSİTESİ Akademik Teşvik Düzenleme, Denetleme ve İtiraz Komisyonu Başkanlığı (Akademik Teşvik Başvuru Kılavuzu) BARTIN ÜNİVERSİTESİ Akademik Teşvik Düzenleme, Denetleme ve İtiraz Komisyonu Başkanlığı (Akademik Teşvik Başvuru Kılavuzu) FAALİYET TÜRÜ ALT FAALİYET DETAYI BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER Dünya Bankası,

Detaylı

T.C. SİNOP ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Akademik Teşvik Düzenleme, Denetleme ve İtiraz Komisyonu DAĞITIM YERLERİNE

T.C. SİNOP ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Akademik Teşvik Düzenleme, Denetleme ve İtiraz Komisyonu DAĞITIM YERLERİNE Evrak Tarih ve Sayısı: 29/01/2019-E.3068 T.C. SİNOP ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Akademik Teşvik Düzenleme, Denetleme ve İtiraz Komisyonu *BE8R33PKC* Sayı : 33311629-050.01.04-E. Konu : 2018 Yılı Akademik Teşvik

Detaylı

BOZOK ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI

BOZOK ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI BOZOK ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI Toplantı Sayısı: 04 Sayfa: 1 Karar Tarihi: 14/12/2006 Üniversitemiz Döner Sermaye İşletmesi Yönetmeliği hk. 2006.004.009- Üniversitemiz Döner Sermaye İşletmesi Yönetmeliği

Detaylı

KOMİSYONLAR. 4 Dr.Öğr.Üyesi Ümit Özgür DEMİRCİ Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü Öğretim Üyesi

KOMİSYONLAR. 4 Dr.Öğr.Üyesi Ümit Özgür DEMİRCİ Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü Öğretim Üyesi KOMİSYONLAR KALİTE KOMİSYONU 1 Prof.Dr. Sefa DURMUŞ (Başkan) Kimya Bölümü Öğretim Üyesi 2 Doç.Dr. Hamdi ÖZDİŞ Tarih Bölümü Öğretim Üyesi 3 Dr.Öğr.Üyesi Nurperi AYENGİN Arkeoloji Bölümü 4 Dr.Öğr.Üyesi Ümit

Detaylı

AKSARAY ÜNİVERSİTESİ AKDEMİK TEŞVİK ÖDENEĞİ KILAVUZU

AKSARAY ÜNİVERSİTESİ AKDEMİK TEŞVİK ÖDENEĞİ KILAVUZU AKSARAY ÜNİVERSİTESİ AKDEMİK TEŞVİK ÖDENEĞİ KILAVUZU Bu kılavuzdaki Genel İlkeler ile her bir Faaliyet Türü için kurallar ve belgeler 31 Aralık 2016 tarihinde 29935 sayılı Resmi Gazetenin 3.mükerrer sayısında

Detaylı

Necmettin Erbakan Üniversitesi Öğretim Üyeliği Kadrolarına Atanma Ve Yükseltilmelerde Dikkate Alınacak Puanlama Ve Değerlendirme Sistemi *

Necmettin Erbakan Üniversitesi Öğretim Üyeliği Kadrolarına Atanma Ve Yükseltilmelerde Dikkate Alınacak Puanlama Ve Değerlendirme Sistemi * Necmettin Erbakan Üniversitesi Öğretim Üyeliği Kadrolarına Atanma Ve Yükseltilmelerde Dikkate Alınacak Puanlama Ve Değerlendirme Sistemi * A. MAKALELER A1 SCI, SCI-Expanded, SSCI ve AHCI 40 kapsamında

Detaylı

PROFESÖRLÜK BAŞVURUSU için aşağıdaki koşulların sağlanması gerekmektedir.

PROFESÖRLÜK BAŞVURUSU için aşağıdaki koşulların sağlanması gerekmektedir. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ PROFESÖRLÜK BAŞVURULARINDA ARANACAK DEĞERLENDİRME KRİTERLERİ VE PUANLAMA SİSTEMİ( AĞUSTOS 2012) (Aşağıda değerlendirilecek tüm çalışmalar için adayın kendi bilim alanı

Detaylı

Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Alim YILDIZ Başkanlığında toplandı.

Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Alim YILDIZ Başkanlığında toplandı. Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Alim YILDIZ Başkanlığında toplandı. Karar No 1- Üniversitemizce ilan edilen Mühendislik Fakültesi, Makine Mühendisliği Bölümü Mekanik Ana Bilim Dalı nda açık

Detaylı

KIRGIZSTAN-TÜRKİYE MANAS ÜNİNERSİTESİ AKADEMİK PERFORMANS VE TEŞVİK UYGULAMA YÖNERGESİ. Genel Hususlar

KIRGIZSTAN-TÜRKİYE MANAS ÜNİNERSİTESİ AKADEMİK PERFORMANS VE TEŞVİK UYGULAMA YÖNERGESİ. Genel Hususlar KIRGIZSTAN-TÜRKİYE MANAS ÜNİNERSİTESİ AKADEMİK PERFORMANS VE TEŞVİK UYGULAMA YÖNERGESİ Genel Hususlar Amaç ve kapsam Madde 1 Bu Yönerge Kırgızistan-Türkiye Manas Üniversitesi kadrosunda tam zamanlı olarak

Detaylı

T.C. HARRAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

T.C. HARRAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN T.C. HARRAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN Üniversitemiz birimlerine 2547 sayılı Kanun, Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği ile Harran Üniversitesi Öğretim Üyeliği Kadrolarına Başvuru İçin

Detaylı

T.C. Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi. Akademik Teşvik Ödeneği Uygulama Usul ve İlkeleri

T.C. Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi. Akademik Teşvik Ödeneği Uygulama Usul ve İlkeleri T.C. Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Akademik Teşvik Ödeneği Uygulama Usul ve İlkeleri OCAK-2019 İÇİNDEKİLER 1. Akademik Teşvik Ödeneği Başvuru Takvimi 2. Akademik Teşvik Başvuru ve Değerlendirme Süreci

Detaylı

İSTANBUL MEDENİYET ÜNİVERSİTESİ 2014 YILI AKADEMİK PERFORMANS ÖDÜLÜ ALAN ÖĞRETİM ÜYELERİNİN LİSTESİ. (Liste alfabetik olarak sıralanmıştır)

İSTANBUL MEDENİYET ÜNİVERSİTESİ 2014 YILI AKADEMİK PERFORMANS ÖDÜLÜ ALAN ÖĞRETİM ÜYELERİNİN LİSTESİ. (Liste alfabetik olarak sıralanmıştır) İSTANBUL MEDENİYET ÜNİVERSİTESİ 2014 YILI AKADEMİK PERFORMANS ÖDÜLÜ ALAN ÖĞRETİM ÜYELERİNİN LİSTESİ (Liste alfabetik olarak sıralanmıştır) Prof. Dr. Abdülmecit Türüt 1) Yayın ve Atıflar Kategorisinde Tüm

Detaylı

T.C. AKSARAY ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ SENATO KARAR ÖRNEĞİ

T.C. AKSARAY ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ SENATO KARAR ÖRNEĞİ T.C. AKSARAY ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ SENATO KARAR ÖRNEĞİ Tarih Toplantı Sayısı Karar No 11.02.2016 04 Üniversitemiz Senatosu 11.02.2016 tarihinde gündemindeki konuları görüşmek üzere toplanmıştır. Buna

Detaylı

İSTATİSTİKLERLE MANAS

İSTATİSTİKLERLE MANAS KЫРГЫЗ-ТYРK МАНАС УНИВЕРСИТЕТИ KIRGIZİSTAN-TÜRKİYE MANAS ÜNİVERSİTESİ İSTATİSTİKLERLE MANAS 2017 2011-2012 2012-2013 2013-2014 2014-2015 2015-2016 2016-2017 www.manas.edu.kg ÖN SÖZ Çağımızın en önemli

Detaylı

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK TEŞVİK ÖDENEĞİ REHBERİ -AÇIKLAYICI BİLGİLER VE BAZI SORULARA CEVAPLAR-

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK TEŞVİK ÖDENEĞİ REHBERİ -AÇIKLAYICI BİLGİLER VE BAZI SORULARA CEVAPLAR- İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK TEŞVİK ÖDENEĞİ REHBERİ -AÇIKLAYICI BİLGİLER VE BAZI SORULARA CEVAPLAR- 2017 AKADEMİK TEŞVİK ÖDENEĞİ UYGULAMASI GENEL İLKELERİ 1. Teşvik ödemesi yalnızca ilgili yılın 1 Ocak-31

Detaylı

Tel: 335 87 38 / 1279 E-mail: gurolbaba@gmail.com

Tel: 335 87 38 / 1279 E-mail: gurolbaba@gmail.com AKADEMİK BİRİM KOORDİNATÖRLERİ BİGA İİBF Yrd. Doç. Dr. Gürol BABA Tel: 335 87 38 / 1279 E-mail: gurolbaba@gmail.com Bölüm Koordinatörleri İşletme İktisat Uluslararası İlişkiler Kamu Yönetimi Maliye Çalışma

Detaylı

ONDOKUZ MAYIS ÜNĠVERSĠTESĠ ĠLETĠġĠM FAKÜLTESĠ YARDIMCI DOÇENT KADROSUNA YENĠDEN ATANMA FORMU

ONDOKUZ MAYIS ÜNĠVERSĠTESĠ ĠLETĠġĠM FAKÜLTESĠ YARDIMCI DOÇENT KADROSUNA YENĠDEN ATANMA FORMU Adayın Adı : Soyadı : Son Atanma Tarihi : T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNĠVERSĠTESĠ ĠLETĠġĠM FAKÜLTESĠ YARDIMCI DOÇENT KADROSUNA YENĠDEN ATANMA FORMU SON ATANDIĞI TARĠNTEN SONRAKĠ BĠLĠMSEL ARAġTIRMA, YAYIN VE EĞĠTĠM-ÖĞRETĠM

Detaylı

A D R E S : Nişantaşı Üniversitesi Maslak Mh. Söğütözü Sk. No.20 Y Maslak 1543 Sarıyer/İSTANBUL Telefon:

A D R E S : Nişantaşı Üniversitesi Maslak Mh. Söğütözü Sk. No.20 Y Maslak 1543 Sarıyer/İSTANBUL Telefon: T.C. NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ 1. Üniversitemizin aşağıda belirtilen birimlerinde boş bulunan kadrolarına 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanunu ile Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği

Detaylı

T.C. Tarih: :54:47 Sayfa:1/5 GÜN GÜN SAYGILI SAYGILI SAYGILI GÜNDÜZ GÜNDÜZ GÜNDÜZ GÜNDÜZ GÜNDÜZ GÜNDÜZ GÜNDÜZ MERVE MÜLDÜR MERVE MÜLDÜR

T.C. Tarih: :54:47 Sayfa:1/5 GÜN GÜN SAYGILI SAYGILI SAYGILI GÜNDÜZ GÜNDÜZ GÜNDÜZ GÜNDÜZ GÜNDÜZ GÜNDÜZ GÜNDÜZ MERVE MÜLDÜR MERVE MÜLDÜR Sayfa:1/5 08:05-08:50 2087 Temel Matematik I ÖZNUR ÖLMEZ 2081 İlkokuma ve Yazma Öğretimi Yrd. Doç. Dr. GİZEM 09:00-09:45 2087 Temel Matematik I ÖZNUR ÖLMEZ 2088 Sosyoloji Doç. Dr. Ümit AKÇA 2081 İlkokuma

Detaylı

T.C. ARDAHAN ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYESİ İLK VE YENİDEN ATAMA VE PERFORMANS DEĞERLENDİRME KRİTERLERİ

T.C. ARDAHAN ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYESİ İLK VE YENİDEN ATAMA VE PERFORMANS DEĞERLENDİRME KRİTERLERİ T.C. ARDAHAN ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYESİ İLK VE YENİDEN ATAMA VE PERFORMANS DEĞERLENDİRME KRİTERLERİ 247 Sayılı Kanun un 23,2 ve 26. Maddesi gereğince hazırlanmış olup, yardımcı doçentlik, doçentlik ve

Detaylı

RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK TEŞVİK ÖDENEĞİ BAŞVURUSU YAPACAK ARAŞTIRMACILAR İÇİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI

RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK TEŞVİK ÖDENEĞİ BAŞVURUSU YAPACAK ARAŞTIRMACILAR İÇİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK TEŞVİK ÖDENEĞİ BAŞVURUSU YAPACAK ARAŞTIRMACILAR İÇİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI TEŞVİK BAŞVURU TAKVİMİ 1. 2015 yılına ait akademik teşvik başvuruları, 6-20 Ocak 2016

Detaylı

I. Rekreasyon Araştırmaları Kongresi

I. Rekreasyon Araştırmaları Kongresi Dokuz Eylül Üniversitesi Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi I. Rekreasyon Araştırmaları Kongresi 12-15 Nisan 2012, Kemer, Antalya BİLDİRİ KİTABI Editörler Özkan TÜTÜNCÜ Nazmi KOZAK Ankara, Nisan 2012

Detaylı

AKADEMİK TEŞVİK DÜZENLEME, DENETLEME VE İTİRAZ KOMİSYONU İTİRAZ DEĞERLENDİRME TUTANAĞI

AKADEMİK TEŞVİK DÜZENLEME, DENETLEME VE İTİRAZ KOMİSYONU İTİRAZ DEĞERLENDİRME TUTANAĞI AKADEMİK TEŞVİK DÜZENLEME, DENETLEME VE İTİRAZ KOMİSYONU İTİRAZ DEĞERLENDİRME TUTANAĞI Toplantı Tarihi: 14 Şubat 2017 Saat 13.00-17.00 Toplantı Yeri : İMİD Toplantı Salonu 1. Ali Fuad Başgil Hukuk Fakültesi

Detaylı

2018-YKS Yükseköğretim Lisans Programlarına 2015, 2016, 2017 Yıllarında En Küçük Puanla Yerleşen Adayın Başarı Sırası

2018-YKS Yükseköğretim Lisans Programlarına 2015, 2016, 2017 Yıllarında En Küçük Puanla Yerleşen Adayın Başarı Sırası -YKS Yükseköğretim Lisans Programlarına, 2016, 2017 Yıllarında En Küçük Puanla Diş Hekimliği Fakültesi 109810532 Diş Hekimliği Fakültesi SAY MF-3 21700 MF-3 19900 -- -- Eğitim Fakültesi 109810153 Fen Bilgisi

Detaylı

MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYELİĞİNE ATANMA İLKELERİ

MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYELİĞİNE ATANMA İLKELERİ MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYELİĞİNE ATANMA İLKELERİ YARDIMCI DOÇENT KADROSUNA ATANMA BAŞVURU KRİTERLERİ 1. 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunun 23. maddesinin b fıkrasının 2. bendi uyarınca yapılacak

Detaylı

AKADEMİK TEŞVİK ÖDENEĞİ 2017 FAALİYET YILI UYGULAMA USUL VE İLKELERİ

AKADEMİK TEŞVİK ÖDENEĞİ 2017 FAALİYET YILI UYGULAMA USUL VE İLKELERİ AKADEMİK TEŞVİK ÖDENEĞİ 2017 FAALİYET YILI UYGULAMA USUL VE İLKELERİ AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ İÇİNDEKİLER 1. 2017 yılı Akademik Teşvik Ödeneği Süreç Takvimi 2. Faaliyet Türlerine Göre Kanıtlayıcı Belgeler

Detaylı

FARABİ DEĞİŞİM PROGRAMI PROTOKOLÜ

FARABİ DEĞİŞİM PROGRAMI PROTOKOLÜ FARABİ DEĞİŞİM PROGRAMI PROTOKOLÜ Bizler, aşağıda imzaları bulunan yükseköğretim kurumları olarak, kurumlarımız arasında Farabi Değişim Programı kapsamında işbirliği yapmayı kararlaştırmış bulunmaktayız.

Detaylı

AKADEMİK TEŞVİK ÖDENEKLERİNİN BAŞVURU, DEĞERLENDİRİLME VE HESAPLANMASINDA AKADEMİK TEŞVİK ÖDENEĞİ YÖNETMELİĞİ ESAS ALINIR.

AKADEMİK TEŞVİK ÖDENEKLERİNİN BAŞVURU, DEĞERLENDİRİLME VE HESAPLANMASINDA AKADEMİK TEŞVİK ÖDENEĞİ YÖNETMELİĞİ ESAS ALINIR. NOT: GENEL İLKELER - AKADEMİK TEŞVİK ÖDENEKLERİNİN BAŞVURU, DEĞERLENDİRİLME VE HESAPLANMASINDA AKADEMİK TEŞVİK ÖDENEĞİ YÖNETMELİĞİ ESAS ALINIR. - BAŞVURUDA BULUNACAK ÖĞRETİM ELEMANLARININ BAŞVURU YAPMADAN

Detaylı

HARRAN ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİLLER BÖLÜM BAŞKANLIĞINCA ERASMUS ÖĞRENCİ ÖĞRENİM HAREKETLİLİĞİ PROGRAMI İÇİN 25.04

HARRAN ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİLLER BÖLÜM BAŞKANLIĞINCA ERASMUS ÖĞRENCİ ÖĞRENİM HAREKETLİLİĞİ PROGRAMI İÇİN 25.04 HARRAN ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİLLER BÖLÜM BAŞKANLIĞINCA ERASMUS ÖĞRENCİ ÖĞRENİM HAREKETLİLİĞİ PROGRAMI İÇİN 25.04.2018 TARİHİNDE YAPILAN B1 YABANCI DİL SINAV SONUÇLARI Puanı Adı Soyadı Öğrenci No 1 Devran

Detaylı

KASTAMONU ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ İdari Birim Kimlik Kodları

KASTAMONU ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ İdari Birim Kimlik Kodları 10415218 İNEBOLU MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ İNEBOLU MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ 10509147 EĞİTİM BİLİMLERİ BÖLÜM BAŞKANLIĞI EĞİTİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI > EĞİTİM BİLİMLERİ BÖLÜM BAŞKANLIĞI 10530310 İSLAM

Detaylı

Farabi Koordinatörler Listesi

Farabi Koordinatörler Listesi Farabi Koordinatörler Listesi İSİM TELEFON E_POSTA Farabi Kurum Koordinatörü Doç. Dr. Emre ÜNAL 3882254376 emreunal@nigde.edu.tr Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Recep

Detaylı

ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYELİĞİNE YÜKSELTİLME VE ATANMA KRİTERLERİ PUAN TABLOSU JÜRİ ÜYESİ

ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYELİĞİNE YÜKSELTİLME VE ATANMA KRİTERLERİ PUAN TABLOSU JÜRİ ÜYESİ ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYELİĞİNE YÜKSELTİLME VE ATANMA KRİTERLERİ PUAN TABLOSU ADAY JÜRİ ÜYESİ A-YAYINLAR VE ATIFLAR A.1. SCI, SCI Expanded, SSCI ve AHCI kapsamındaki dergilerde yayınlar

Detaylı

İLAN. TIP FAKÜLTESİ İlan Edilen Kadronun; Sayısı : 1 : Araştırma Görevlisi

İLAN. TIP FAKÜLTESİ İlan Edilen Kadronun; Sayısı : 1 : Araştırma Görevlisi İLAN Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Naklen Veya Açıktan Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav İle Giriş Sınavlarına ilişkin Usul Ve Esaslar Hakkındaki Yönetmelik uyarınca,

Detaylı

T.C. CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ Rektörlüğü YÖNETİM KURULU KARARI Toplantı Sayısı Karar Tarihi Karar Sayısı 27 18/08/ /1-7

T.C. CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ Rektörlüğü YÖNETİM KURULU KARARI Toplantı Sayısı Karar Tarihi Karar Sayısı 27 18/08/ /1-7 Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Alim YILDIZ Başkanlığında toplandı. Karar No 1- Üniversitemiz Yayın Komisyonu Başkan ve Üyelerinin istifası nedeniyle Cumhuriyet Üniversitesi Yayın Yönergesi

Detaylı

20* 20** - 12* 3** 30 - Eğitim Fakültesi mezunu olmak. (Programa kesin kayıt yaptıran 12 SÖZ 5 SÖZ 20* 5**

20* 20** - 12* 3** 30 - Eğitim Fakültesi mezunu olmak. (Programa kesin kayıt yaptıran 12 SÖZ 5 SÖZ 20* 5** - Kontenjan ALES Puan TC UŞAK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ NDEN Üniversitemiz Sosyal Bilimler Enstitüsü 2015-2016 öğretim yılı güz yarıyılında lisansüstü programlara alınacak öğrenci kabul koşulları, kontenjanları,

Detaylı

KTMÜ MEVZUATI KIRGIZSTAN-TÜRKİYE MANAS ÜNİNERSİTESİ. Genel Hususlar

KTMÜ MEVZUATI KIRGIZSTAN-TÜRKİYE MANAS ÜNİNERSİTESİ. Genel Hususlar KIRGIZSTAN-TÜRKİYE MANAS ÜNİNERSİTESİ AKADEMİK PERFORMANS VE TEŞVİK UYGULAMA YÖNERGESİ Genel Hususlar Amaç ve kapsam MADDE 1 Bu Yönerge Kırgızistan-Türkiye Manas Üniversitesi kadrosunda tam zamanlı olarak

Detaylı

KONYA TEKNİK ÜNİVERSİTESİ Kurullar ve Komisyonlar

KONYA TEKNİK ÜNİVERSİTESİ Kurullar ve Komisyonlar KONYA TEKNİK ÜNİVERSİTESİ Kurullar ve Komisyonlar KTÜN Yönetim Kurulu Prof. Dr. Babür ÖZÇELİK Prof. Dr. Ferruh YILDIZ Prof. Dr. Rahmi ERDEM Prof. Dr. H. Kürşad ERSOY Prof. Dr. Özcan TAN Prof. Dr. Yakup

Detaylı

30 - Lisans mezunu olmak. (Programa kesin kayıt yaptıran öğrenci sayısı

30 - Lisans mezunu olmak. (Programa kesin kayıt yaptıran öğrenci sayısı Kontenjan ALES Puan T.C. UŞAK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ NDEN Üniversitemiz Sosyal Bilimler Enstitüsü 2017-2018 öğretim yılı güz yarıyılında lisansüstü programlara alınacak öğrenci kontenjanları, yatay geçiş

Detaylı

T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ : TOPLANTI SAYISI : 201/07 Enstitü Yönetim Kurulu Pazartesi günü Enstitü Müdürü Doç.Dr. Mehmet Selami YILDIZ ın

Detaylı

BİTLİS EREN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN;

BİTLİS EREN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN; BİTLİS EREN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN; Üniversitemize bağlı Fakültelerde istihdam edilmek üzere, 2547 Sayılı Kanun ile Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliğinin ilgili maddeleri uyarınca

Detaylı

T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ :12/09/2013 TOPLANTI SAYISI : 2013/20 Enstitü Yönetim Kurulu 12.09.2013 Perşembe günü Enstitü Müdürü Doç.Dr. Mehmet

Detaylı

AKADEMİK TEŞVİK ÖDENEĞİ BİLGİLENDİRME DOKÜMANI*

AKADEMİK TEŞVİK ÖDENEĞİ BİLGİLENDİRME DOKÜMANI* AKADEMİK TEŞVİK ÖDENEĞİ BİLGİLENDİRME DOKÜMANI* *Milli Eğitim Bakanlığının 24.11.2016 tarihli ve 13271644 sayılı yazısı üzerine,11.10.1983 tarihli ve 2914 sayılı Yükseköğretim Personel Kanununun ek 4 üncü

Detaylı

Lisans Mezuniyet Notu 4 lük. Lisans Mezuniyet Notu 100 lük. Lis. Mez Notu %30 ( C) Y.Dil Notu %10 (B) Y.Dil Notu %30 (B) Giriş Sınavı Notu

Lisans Mezuniyet Notu 4 lük. Lisans Mezuniyet Notu 100 lük. Lis. Mez Notu %30 ( C) Y.Dil Notu %10 (B) Y.Dil Notu %30 (B) Giriş Sınavı Notu ASIL ADAYIN ATAMA İLE İLGİLİ OLARAK İLGİLİ BİRİME BAŞVURMASI GEREKMEKTEDİR. ÜNİVERSİTEMİZİN 04/07/2017 TARİHLİ AKADEMİK İLANINDA YER ALAN KADROYA MÜRACAAT EDEREK 25/07/2017 TARİHİNDE YAPILAN SINAV SONUCUNA

Detaylı

S.NO ANLAŞMALI ÜNİVERSİTELER. Sayısı (Her Bölüm İçin)

S.NO ANLAŞMALI ÜNİVERSİTELER. Sayısı (Her Bölüm İçin) S.NO ANLAŞMALI ÜNİVERSİTELER 1 4 ADIYAMAN AFYON KOCATEPE AĞRI İBRAHİM ÇEÇEN AKDENİZ BÖLÜMLER Türk Dili Edebiyatı İ.Ö, İşletme, İşletme İ.Ö, İktisat, İktisat İ.Ö, Siyaset Bilimi Ve Kamu Yönetimi, Siyaset

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 19/8/2015 2015/13

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 19/8/2015 2015/13 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 19/8/2015 2015/13 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 19/8/2015 Çarşamba günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ

Detaylı

T.C. DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ

T.C. DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ T.C. DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ Öğrencinin Adı Soyadı Anabilim Dalı Programı Çalıştığı Kurum Ünvanı Yüksek Lisans Tez Başlığı Doktora Tez Başlığı Programa Başlama Tarihi: Programı

Detaylı

ABANT İZZET BAYSAL ÜNİV(BOLU) Eğitim Fak Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği 4 YGS 1 8 1, 74 293,36628

ABANT İZZET BAYSAL ÜNİV(BOLU) Eğitim Fak Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği 4 YGS 1 8 1, 74 293,36628 no PROGRAM KODU (1) ÜNİVERSİTE ADI FAKÜLTE PROGRAM ADI (2) ÖĞR. SÜRE (3) PUA N TÜR Ü GENEL KONT. (5) ÖZEL KOŞUL VE AÇIKLAMALAR (6) 2014 ÖSYS EN KÜÇÜK PUAN (7) 100110018 1 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİV(BOLU)

Detaylı

T.C. MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

T.C. MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN T.C. MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN Enstitümüzün aşağıda kontenjanları belirtilen Anabilim Dallarına 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı için yüksek lisans ve doktora öğrencileri

Detaylı

T.C ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Akademik Teşvik Komisyonu. Toplantı No: 2016/ 1 12/01/2016

T.C ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Akademik Teşvik Komisyonu. Toplantı No: 2016/ 1 12/01/2016 T.C ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Akademik Teşvik Komisyonu Toplantı No: 2016/ 1 12/01/2016 Üniversitemiz Akademik Teşvik Komisyonu Prof.Dr.Murat DOĞAN başkanlığında toplanarak akademik personelin 2015

Detaylı

Adayın Fakültesi Adayın Bölümü Adı Soyadı Disiplin suçu durumu Fen-Edebiyat Fakültesi Psikoloji Hüseyin YILMAZ Fen-Edebiyat Fakültesi Psikoloji Merve

Adayın Fakültesi Adayın Bölümü Adı Soyadı Disiplin suçu durumu Fen-Edebiyat Fakültesi Psikoloji Hüseyin YILMAZ Fen-Edebiyat Fakültesi Psikoloji Merve Fen-Edebiyat Fakültesi Psikoloji Hüseyin YILMAZ Fen-Edebiyat Fakültesi Psikoloji Merve Nur KALMAÇ Fen-Edebiyat Fakültesi Türk Dili Edebiyatı Nurşah GÜLER Fen-Edebiyat Fakültesi Türk Dili Edebiyatı Bilgen

Detaylı

Mardin Artuklu Üniversitesi Rektörlüğünden: Üniversitemize, 2547 sayılı Kanun ve "Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak

Mardin Artuklu Üniversitesi Rektörlüğünden: Üniversitemize, 2547 sayılı Kanun ve Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Mardin Artuklu Üniversitesi Rektörlüğünden: Üniversitemize, 2547 sayılı Kanun ve "Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına

Detaylı

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 12/11/ /3

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 12/11/ /3 Üniversitemiz Senatosu 12/11/2010 Cuma Günü saat 14.00 de Rektör Prof.Dr. A. Feyzi BİNGÖL ün başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş ve aşağıdaki

Detaylı

PUANLAMA SİSTEMİ TABLOSU (EK-1)

PUANLAMA SİSTEMİ TABLOSU (EK-1) SİSTEMİ TABLOSU (EK-1) (*) Tek yazarlı makalelerde yazar tam puan alır. İki yazarlı makalelerde başlıca yazar tam puanın 0.8'ini, ikinci yazar 0.'ini alır. Üç ve daha fazla yazarlı makalelerde ise, başlıca

Detaylı