Sosyal Sorumluluk Projeleri ve Etkinliklerin öncüsü Oasis Alışveriş Merkezi. Yılın Son Sergisini Bodrum Sağlık Vakfı Yararına Açıyor.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Sosyal Sorumluluk Projeleri ve Etkinliklerin öncüsü Oasis Alışveriş Merkezi. Yılın Son Sergisini Bodrum Sağlık Vakfı Yararına Açıyor."

Transkript

1 BODRUM SAĞLIK ÖĞRENCİLERİ VAKFI OASİS DE YILIN SON SERGİSİNİ AÇIYOR Sosyal Sorumluluk Projeleri ve Etkinliklerin öncüsü Oasis Alışveriş Merkezi Yılın Son Sergisini Bodrum Sağlık Vakfı Yararına Açıyor. Gülderen Tuncer imzalı Tel in Çivi ile Dansı sergisi, Oasis Alışveriş Kültür ve Eğlence Merkezi nde Bodrum Sağlık Vakfı Yararına izleyicilerle buluşuyor. Sosyal sorumluluk projesi kapsamında Bodrum Sağlık Vakfı nda eğitim gören öğrenciler için 60 eserin satışa sunulacağı anlamlı sergi, Oasis Sümbül Sokak ta açılacak. Sanatçı Gülderen Tuncer, İstanbul da çeşitli mekanlarda eserlerini üç ayrı kişisel sergi hazırlayarak hayranları ile buluşturma fırsatını yakaladı. Sergilerinden elde edilen gelir ile yetim çocukların eğitimine destek veren Tuncer in bir sonraki hedefi bir ilköğretim okulunda bilgisayar laboratuvarı açmak. Tel in Çivi İle Dansı sergisi 17 Aralık 2015 Perşembe günü saat 18:30 daki kokteyl ile Oasis Sümbül Sokak ta açılacak ve 28 Aralık 2015 akşamına kadar her gün 10:00-20:00 saatleri arasında gezilebilecek.

2 İŞADAMININ KEÇİ SEVGİSİ, GÖRENLERİ ŞAŞIRTIYOR Bodrum da, inşaat sektörüyle uğraşan işadamı Mustafa Er, 20 yıldır hobi olarak baktığı keçilerinin yeni doğan yavrularıyla, çocukları gibi ilgileniyor. Bodrum un Yalıkavak Mahallesi nde 20 yıldan bu yana inşaat sektörüyle uğraşan ve ilçede tanınan bir kişiliğe sahip işadamı Mustafa Er, uzun zamandan bu yana hobi olarak keçi yetiştiriciliği yapıyor. Yaklaşık 20 yıldan bu yana yardımcıları olmasına rağmen her sabah keçilerle birlikte dağa çıkan Er, sürüyle zaman geçirmekten büyük keyif alıyor. İşlerinin yoğun olmasına rağmen keçilere de zaman ayıran Er, geçtiğimiz gün doğum yapan yaşlı keçisinin üç yavrusuna da özenle bakıyor. İşadamı Mustafa Er, son bir kaç günden bu yana her sabah kalktıklarında ilk iş olarak yavruların annelerini emzirmelerini sağladıklarını söyledi. İşadamı Er, Annelerini besliyoruz. Yavrular iki gün önce dünyaya geldi. Üç tane de yavru olunca onlara bakmakta zorluk çekiyor. Keçi ayakta durmakta bile zorluk çekiyor. Doğumu da biraz sorunlu oldu. Ailece kalkıp bu keçilerle ilgileniyoruz. Sabah, öğlen, akşam ve gece olmak üzere bakımlarını ve annesini emzirilmelerini sağlıyoruz dedi. Oğlakların belli bir süre için insanların yardımına ihtiyacı olduğunu anlatan Er, şöyle konuştu: Üç yavru, ancak insan yardımıyla emebiliyor. İki üç gündür bu oğlaklar bizim hayatımız oldu. İşi gücü bıraktık bu yavrularla ilgileniyoruz. Yaklaşık 10 yıldan bu yana bizim baktığımız bir keçi. Göğüslerinin büyük olması ve taşlara çarpması tehlikesi nedeniyle dağa gönderemiyoruz. Mecburen evin bahçesinde

3 besliyoruz. İlçede 20 yıldan bu yana inşaat işiyle uğraştıklarını anlatan Er, bu kadar zamandan beri de hayvanlarla ilgilendiğini ifade etti. Keçiye biraz daha meraklı olduğunun altını çizen Er, Her sabah keçileri alıp dağa götürüp otlatıyorum. Bakıcıları var ama, ben hobi olarak ilgileniyorum. Biz bir yavru beklerken bu sene ilk kez üçüz oldu. Bizim sürünün en eskisi bu keçi. Sürünün babaannesi diyebiliriz diye konuştu. Oğlakların ve keçinin bakımlarını yapan Veteriner Hekim Yahya Kutup Vapur da, oğlakları özenle besleyen işadamına teşekkür etti. Doğum yapan keçinin 10 yaşın üzerinde olduğuna dikkati çeken Vapur, Her sene 2 veya 3 yavru doğuyor. Hayvanın yaşlı olması enerji dengesini düşürdüğü için güçsüz ve zayıf kalıyor, meme başlarının büyük olması emmelerini zorlaştırıyor şeklinde konuştu. Kıl keçisi olarak bilinen keçilerin doğum sonrasında meme başlıklarının kalın ve iri olduğunu ifade eden Vapur, şunları dedi: Memelerinin büyük olması nedeniyle oğlakların kendilerinin emmesi zorlaşıyor. Hayvan sahiplerinin yardımıyla karınlarını doyuruyor. Sabah ve akşam yardım etme ihtiyacı duyuyor. Hayvanların sahibi de bu konuda oldukça duyarlı bir kişi. Her sabah ve akşam hayvanlara yardımcı oluyor. Bu şekilde günlük ihtiyaçlarını karşılıyorlar.

4

5 SÜRPRİZ NİŞAN AYHAN KARAHAN VE BARIŞ ERBAŞ NİŞANLANDI Bodrum un tanınan simalarından Ayhan Karahan ve Aydın-Efeler Belediyesi Basın Ve Halkla İlişkiler Şefi Barış Erbaş, 3 yıllık aşklarının ardından nişanlanmaya karar verdiler. Kararı bir gün önce aldıklarını ifade eden çift ailelerinin dahi bundan haberdar olmadıklarını ifade ettiler doğumlu Karahan, 9 Eylül Üniversitesi, Eğitim Fakültesi, Beden Eğitimi Ve Spor Bölümü mezunu doğumlu Barış Erbaş ise Marmara Üniversitesi, İletişim Fakültesi mezunu. Çiçeği burnunda nişanlıları bir araya getiren ve buluşmalarına neden olan faktör gazetecilik mesleği olmuş. Bodrum Köşem Cafe de sade bir nişan töreni

6 yapan çift sonraki günlerde bu mutlu anlarını yakınları dostlarıyla da paylaşacaklarını dile getirdiler. Nişan yüzükleri Karahan ve Erbaş açısından özel önem taşıyan ve meslektaşları olan Zeki Özkeskin tarafından takıldı. Zeki Özkeskin nişan yüzüğü takma esnasında çifte Önemli bir karar vermişsiniz. Bize düşen bu sürecinize destek olmaktır. Sevgi ve hayat paylaşıldıkça güzeldir. Ancak şu anda bana da sorumluluk yüklediğiniz şu anda özeldir. İnsan yaşamında bu anlar özeldir. Birbirinizin kıymetini ve değerini biliniz. Bizi mahcup etmeyeceğinize inanıyorum. Her ikinizde nitelikli kimliklere sahipsiniz. Üretken yapınızla ülkeye, yaşadığınız yerlere katkınızın daha da çoğalacağını düşünüyorum. Bu nişanın onurunu bana bahşettiğiniz için teşekkür ederim. Gözüm üzerinizde olacak. Bundan haberiniz olsun dedi. Tören esnasında Karahan Çok ani bir karar oldu. Spontan gelişti. Dün karar verdik. Bugün yüzükler parmaklarımızda. Sevgi bazen bizim planlarımızı da aşan bir hissedişmiş. Bu mutlu anımızı paylaşamadığımızdan dolayı hiçbir eş, dost, akraba alınganlık göstermesin. Bunun telafisi elbette olacaktır sözleri ile daha sonra davetli bir tören yapacaklarının işaretini verdi. Efeler Belediyesi nde Basın Ve Halkla İlişkiler Şefliği yapan Barış Erbaş ise Halen şaşkınım. Rüya mı, gerçek mi halen farkında değilim. Üç yıldır zaten güzel ve kendisini üreten bir ilişki yaşıyorduk Ayhan ile Bunun devamını getireceğimizi düşünüyorum. Bu ani kararımız özellikle büyüklerimiz olmak üzere bir çok kişinin alınganlık göstermesine neden olabilir. Onlardan ricam. Alınganlık değil, anlayış göstermeleridir. Zeki abinin yüzüklerimizi takmış olması ayrıca bizim açımızdan onur vericidir. Kendisine içten teşekkürlerimi iletiyorum diyerek Karahan ile aynı kaygıyı taşıdığını dile getirmiş oldu. Yüzüklerin takılmasının ardından Özkeskin ve taze nişanlı çift nişan çayı içerek töreni nihayetlendirdiler.

7

8 BODRUMSPOR MAĞLUP OLDU OFSPOR A 2-1 Spor Toto 3. Lig 2. Grup ta mücadele eden Bodrum Belediyesi Bodrumspor Trabzon deplasmanında Ofspor a 2-1 mağlup oldu. İlk devrenin son maçında Of İlçe Stadı nda oynanan karşılaşmanın ilk yarısı 9. Dakikada B.B. Bodrumsporlu Mümin Aysever in penaltıdan attığı gol ile 1-0 tamamlandı. Maçın ilk 45 dakikasına bakıldığında her iki takımda ortada bir oyun sergilerken, B.B. Bodrumspor un penaltıdan kazandığı golün pozisyonunda Ofsporlu futbolcular Bodrumsporlu iki futbolcunun ofsaytta olduğunu öne sürerek hakeme tepki gösterdiler. Ofspor karşılaşmanın başında yediği golün ardından B.B. Bodrumspor kalesinde çok sayıda pozisyona girse de etkili olamadı ve ilk 45 dakika B.B. Bodrumspor un 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı. Karşılaşmanın ikinci yarısında ilk 20 dakikada her iki takımda ortada bir oyun sergilerken, ev sahibi Ofspor dakika 65 ten sonra ataklarını sıklaştırdı. Dakikalar 77 yi gösterdiğinde Ofspor atağında sağ kanatta topla buluşan Nevzat topu ceza sahası içindeki Mustafa ya gönderdi. Topa gelişine sert bir vuruş yapan Mustafa takımına berberliğe getiren golü attı. Golden 6 dakika sonra Ofsporlu Mustafa kendisinin ve takımının ikinci golünü attı. Kalan dakikalarda B.B. Bodrumspor Ofspor kalesinde üst üste pozisyonlara girse de son vuruşlarda etkili olamadı ve karşılaşma Ofspor un 2-1 üstünlüğü ile tamamlandı. 18 Maçın tamamlandığı ilk devrenin son maçında mağlup olan B.B. Bodrumspor 27 puanla 8. sırada kalırken, Ofspor ise 31 puan ile 4. Sıraya yükseldi. Maçın ardından devre arası nedeniyle izne ayrılan B.B. Bodrumsporlu futbolcular ve teknik heyet 19 Aralık Cumartesi günü top başı yapacak Kilometre Kimin Umrunda B.B. Bodrumspor un 2-1 mağlup olduğu karşılaşmayı Bodrum dan

9 gelen B.B. Bodrumspor taraftar grubu Asi Tayfa üyesi yaklaşık 30 taraftarda izlerken, taraftarlar stada üzerinde 4800 Kilometre Kimin Umrunda Yolun Sonunda Sen Varsan yazılı pankart astılar.

10 SALİH YANIK, CHP BODRUM GENÇLİK KOLLARI BAŞKANI SEÇİLDİ Bodrum Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları seçimi Bodrum Belediyesi Nurol Kültür Merkezinde yapıldı. Salih Yanık ve Alkım Denizaslanının iki ayrı liste ile yarıştığı seçimlerde büyük heyecan yaşandı. CHP Gençlik Kolları Kongresinde konuşmaların ardından yapılan seçimlerde geleceği gençler yazacak sloganı ile yarışan Salih Yanık 176 oy alarak Gençlik Kolları Başkanı seçildi.

11 CHP Bodrum Gençlik Kolları Başkanlığı seçimlerinde, diğer aday Alkım Denizaslanı ise 80 oy aldı. CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Erhan Çetinkaya nın da katıldığı kongrede, CHP Bodrum İlçe Başkanı Recai Seymen, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, CHP Kadın Kolları MYK Üyesi Dr.Bedriye Gürkan, CHP Bodrum Kadın Kolları Başkanı Emel Çakaloğlu, Bodrum Belediyesi Meclis üyeleri, geçmiş dönem CHP Bodrum İlçe Başkanıları ve Gençlik Kolları Başkanları ve partililer katıldı. Gençlik Kolları Başkanı Seçilen Salik Yanık ın yanı sıra diğer yönetim kurulu asil üyeleri şu isimlerden oluşuyor; Gözde Keleş, Kani Karakaya, Ece Kurhan, Koray Şirin, Nergis Karakaya, Kemal Lale,Ayşegül Keser, Burak Taşdan, Durmuş Uçar, Esra Özaltın, Irmak Bakar, Veli Menteşe, G. Arif Türker, Halil Alsan. Yönetim Kurulu Yedek üyelerinin isimleri şöyle; Cenk Ergan, Yaşar Ozan Elatlı, Gözde Özsarsılmaz, Özge Şahin, Yiğit Girgin, Hasan Sarıhan, Yeşim Uçar, Hasan Bulucu, Emrah Çağlar, Uğur Özden, Gürkan Özgül, Melis Çınar, Gülşad Ergün Karadeniz, Efe Küçüksolak.

12

13

14 YAZAR ORAL GÖNENÇ TEN AHŞAP OYUNCAKLAR Bodrum da yaşayan 75 yaşındaki yazar ve fotoğraf sanatçısı Oral Gönenç evindeki atölyesinde el yapımı doğal oyuncaklar ve hediyelik eşyalar üretiyor. Ortaokul mezunu olan ve yaşamı boyunca birçok farklı sektörde işlerle uğraşan 75 yaşındaki Oral Gönenç şimdilerde evinin bahçesinde kurduğu atölyesinde minyatür ahşap oyuncaklar ve hediyelik eşyalar yapıyor. On beş yılda 16 kitap yazan Gönenç bunlardan 14 ünü bastırmayı başarırken fotoğrafçılık ile

15 uğraştığı yıllarında ise bir kaç dalda ödül kazandı. Oral Gönenç, şimdilerde ürettiği minyatür oturma odası takımları, tekneler, kuş evleri ve masa sandalyelerle yeni nesil oyuncaklara adeta meydan okuyor. Bir dönem Cumhuriyet Gazetesinde de çalışan Oral Gönenç yaptığı oyuncakları şöyle tanımlıyor: Ağaç oyuncak hepsi ağaçtan plastik değil. Bir de eğitici diyebilirim. Hani çocuk, bir kısmı, en az birkaç parçasını söküp takabiliyor. Değişik şekillere getirebiliyor. Bunu bende yaparım ne olacak diyor kimi, çok güzel bir şey, yapmaya kalkıyor. İleride başka şeylere de bu öncülük ediyor. Birçok çocuğun düşüdür böyle bebek evine sahip olmak, ben onu yaptım. Bebek evindeki mobilyaları ayrıca, ondan sonra yatak odası, yemek odası, salon takımları ahşap hepsi, kumaş döşemeli. Bunları 70 lerde de yapardım, Türkiye piyasasında şimdide küçük çapta yapmış oluyorum. Yaptığı oyuncakların plastik oyuncaklar gibi soğuk olmadığını ifade eden Gönenç sözlerine şöyle devam etti: Bunların üzerine boya yok, kavak ağacı, tamamen yerli malzeme, elle yapılmıştır. Yani plastiğin o soğuk dokunuşu ve çocuğun hiçbir şey katmadan oynaması değil. En azından çocuk bunları değiştiriyor. Değişik şekillerde kullanabiliyor. dedi. Bir avuca sığan oturma odası takımından koltuklar, çeşitli deniz araçları oyuncakları özenle üretiliyor. Oyuncaklar, Bodrum Deniz Koç Müzesi, çeşitli kermesler ile Gönenç edilebiliyor. oluşan masa ve ustasının elinde Müzesi, İstanbul Atölyeden temin

16

17 BODRUM CHP KADIN KOLLARI BAŞKANI EMEL ÇAKALOĞLU SEÇİLDİ CHP Bodrum İlçe Kadın Kolları Başkanlığı na kongrede, tek aday olan Emel Çakaloğlu oy birliği ile seçildi. Bodrum Belediyesi Nurol Kültür Merkezinde gerçekleştirilen kongreye CHP Muğla Milletvekili Akın Üstündağ, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, İlçe Başkanı Recai Seymen, yönetim kurulu üyeleri ve partililer katıldı. Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, kongrede yaptığı

18 konuşmada, her zaman kadınların yanında olacağını, onlar olmazsa yarımadada hiçbir eve girilemeyeceğini ve partinin oylarının bu kadar yüksek olmayacağını ifade etti. Kadın Kolları Başkan Adayı Emel Çakaloğlu, kendilerini bekleyen zor koşulların farkında olarak göreve talip olduğunu ifade ederek konuşmasını şöyle sürdürdü : Bizim önceliğimiz ve hedefimiz tüm kadın, aile ve ülke sorunlarına elimizden geldiği kadar çözümleri için katkıda bulunmak. Birlikten kuvvet doğar. Hepiniz bu partinin değerli üyelerisiniz. Beklentim hepinizin birlikte olması, emeğimizi birleştirerek tek yürek olmak, yapılacağı umulmayan icraatı gerçekleştirip partimize olumlu katkıda bulunmak. Emel Çakaloğlu nun tek aday olması nedeniyle, delegelerin talebi üzerine yapılan açık oylamada oy birliği ile Emel Çakaloğlu CHP Bodrum Kadın Kolları Başkanı olarak seçildi. CHP Bodrum Kadın Kolları Yeni Dönem Yönetim Kurulu üyelerinin isimleri asil ve yedek olarak şöyle: Başkan Emel Çakaloğlu, Yönetim Kurulu Asil Üyeleri; Semahat Berber, Gülçin Kadıköy, Aylin Öcal, Fatma Şahbaz, Zeynep Tokmak, Sabriye Cengiz, Sevgül Yıldırım, Şerife İren, Yönetim Kurulu Yedek Üyeleri; Nuray Ünal, Saliha Toprak, Sevgi Özçelik, Güzel Okanlar, Taylan Keser, Nuray Berberoğlu, Umut Özdoğan, Nurgül Tarım.

19 BODRUM BELEDİYE BAŞKANI MEHMET KOCADON, EŞİ HÜLYA KOCADON, CHP KADIN KOLLARI BAŞKANI EMEL ÇAKALOĞLU

20 BODRUM BELEDİYE BAŞKANI MEHMET KOCADON, EŞİ HÜLYA KOCADON, CHP KADIN KOLLARI BAŞKANI EMEL ÇAKALOĞLU VE EŞİ EMEKLİ VERGİ DAİRESİ MÜDÜRÜ HÜSEYİN ÇAKALOĞLU SEDAT SİMAVİ GAZETECİLİK ÖDÜLÜ NİLÜFER DEMİR İN Dünyayı sarsan Aylan Kurdi Bebek fotoğraflarıyla Sedat Simavi Gazetecilik ödülünü kazanan DHA Bodrum Muhabiri Nilüfer Demir, ödülünü, TGC nin önceki başkanı, Cumhuriyet Vakfı Başkanı ve yazarı Orhan Erinç in elinden aldı. Aylan Kurdi Bebek haber fotoğrafları ile Gazetecilik

21 dalında ödüle değer görüldü. Demir, ödülünü, TGC nin önceki başkanı, Cumhuriyet Vakfı Başkanı ve yazarı Orhan Erinç in elinden aldı. Nilüfer Demir, duygularını şu sözlerle dile getirdi: Bu fotoğraf bu kadar ses getirebildiyse, arkamdaki kurumumun desteği sayesinde olmuştur. Bu ekip işiydi. Oraya gidip çekmenin dışında yayına kadar olan süreçte büyük bir ekipti. Doğan grubu, DHA ya bu desteğinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Sizlere de ödül için çok teşekkür ediyorum. The Marmara Taksim Oteli nde gerçekleştirilen törene, TGC Başkanı Turgay Olcayto, Genel Sekreter Sibel Güneş, Gazeteciler Sosyal Dayanışma Vakfı Başkanı Selami Turgut Genç, DHA Genel Müdürü Uğur Cebeci, Gazeteciler Sosyal Dayanışma Vakfı Başkanı Sekreteri Engin Köklüçınar, Türkiye Gazeteciler Sendikası Genel Başkanı Uğur Güç, TGS İstanbul Şube Başkanı Gökhan Durmuş, Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Sedat Ergin, Hürriyet Gazetesi Yayın Danışmanı ve yazarı Doğan Hızlan, Basın İlan Kurumuİstanbul Şube Müdürü Mehmet Köşker, Uluslararası Sınır Tanımayan Gazeteciler Örgütü Türkiye Temsilcisi Erol Önderoğlu, gazeteciler Halit Kıvanç, Ergin Konuksever, Emre Kongar, Namık Koçak, Sedat Simavi ailesinden Belma Simavi, TGC üyeleri ve Seçici Kurul üyelerinin de aralarında bulunduğu çok sayıda davetli katıldı. SEDAT SİMAVİ NİN BİZE BIRAKTIĞI BİR MİRAS VAR Sunuculuğunu Gökmen Karadağ ın yaptığı tören, Atatürk ve silah arkadaşları, merhum Sedat Simavi, yaşamını yitiren, haber sırasında ölen ve öldürülen tüm gazeteciler anısına 1 dakikalık saygı duruşuyla başladı. Törenin açılış konuşmasını TGC Başkanı Turgay Olcayto yaptı. Olcayto, şunları söyledi: Sedat Simavi, Türkiye Gazeteciler Cemiyeti için çok önemli bir isim. Çok özel bir isim. Çünkü hem kurucu başkanımız hem de iyi bir gazeteci, dergici, sanat adamı; bütün bunların dışında demokrasi aşığı. Hem saraya karşı hem saraya karşı

22 olduğu kadar da Türk toplumunda çocuklara, kadınlara önem veren, kalemi işlek bir yazar. Her yıl Sedat Simavi yi anarken bu özelliklerini bir arada tutuyoruz. Saraya kafa tutmak kolay değil, Kurtuluş Savaşı nda kalemiyle yeni kurulacak Cumhuriyet e destek oldu. O nu özlemle, saygıyla anıyoruz. Bize bıraktığı bir miras var. Gazetecilere bıraktığı miras. Kalemine daima efendi, kal, uşak olma. Mecbur olursan kalemini kır ama sakın satma. Bu gerçekten bizim Cemiyet in kuruluşundan beri düsturumuz oldu. Yüreği gazetecilik sevgisiyle dolu, umuyorum genç gazeteci arkadaşlarımız da bu rehber doğrultusunda çalışmalarını sürdürecekler. TÜRKİYE DE MAALESEF BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ YERLERDE SÜRÜNÜYOR Turgay Olcayto, şöyle devam etti: Türkiye, hem iç politikada hem dışarıda çok zorlu günler yaşıyor. Bu politikaların getirdiği daha çok halkın omuzlarında. Dar gelirli insanların omuzlarında. Burada gazeteciler için halkın doğru haber alma, bilgilenme hakkını gazeteciler sağlar. Ama uzunca bir süredir, daha yakına gelirsek 2010 dan beri gazetecilik yapmak her gün biraz daha zorlaşıyor. Türkiye de maalesef basın özgürlüğü yerlerde sürünüyor. Düşünceyi ifade özgürlüğü yok. Yazan çizene büyük bir hışımla yaklaşıyor, ceza yasasından kaynaklanan maddeler, hem de iktidarın bakışı. Bugün çok sayıda işsiz gazeteci arkadaşımız var. 1-2 ay kendisine baktığımızda, Hürriyet e bir saldırıyı görüyoruz. Başında bir parlamenterin olması çok düşündürücü. Hürriyet, hem de polis korumasında olan bir gazete. Bunun ikincisi de gerçekleştirildi. Ahmet Hakan darp edildi. Düşüncesini ifade ettiği için. Haber yazdığı için. Bununla da yetinmedi. Güneydoğu da 2 gazeteciyi ters kelepçeyle gözaltına alınma kalkışıldı, bir gazetecinin ensesine silah dayandı. Bu kadar gazetecileri düşman görmek demokrasiyle bağdaşmıyor. Basının olmadığı yerlerde demokrasinin yeşermediğini biliyoruz. Her defasında bu sözcükleri tekrar tekrar ifade etmekten üzüntü duyuyorum.

23 BİZİ KORKUTARAK, TEHDİT EDEREK SUSTURAMAYACAKLAR Konuşmasında gazetecilere yönelik tutuklamalara da değinen Olcayto, Son zamanlardabirgün Gazetesi, yaptıkları haber dün karara bağlandı, Birgün Gazetesi ndeki 3 arkadaşımız 11 aya mahkum oldu. Gazeteci arkadaşlarımızın birinci işyerlerinden çok, devam ettikleri adliyeler ve cezaevleri ilk durakları oldu. Geçenlerde Erdem Gül ve Can Dündar, hapse konuldu. Sulh Ceza Mahkemeleri gibi yeni yapılanmalar var. Bu yeni yapılanmanın direkt iktidara bağlı olduğunu söylemek mümkün. Adil bir karar çıktığını görmedik. Umarız Türkiye bunları da atlatacak. Biz umudumuzu hiç yitirmiyoruz. Bizi korkutarak, tehdit ederek susturamayacaklar. Gazeteciler her zaman var olacaklar. Ama onların her zaman var olacaklarını söylemek mümkün değil dedi. SAKATAT YEMEKLERİNİN BODRUM DA ANLATILDI ÖNEMİ Bodrum^da düzenlenen bir etkinlikte kimilerinin adından kimilerinin görünüşünden kimilerinin ise tadından hoşlanmadığı sakatat yemekleri ile ilgili bilinmeyenler ortaya çıktı. Avenue Bodrum AVM nin ev sahipliği yaptığı Sakatat ile ilgili bilinmeyenler ve birbirinden değişik lezzetler isimli program kapsamında birçok etkinlik düzenlendi. İlk olarak Acıbadem Hastanesi İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Halil Ertürk ile Yemek Tarihi ve Kültürü Uzmanı Şef Pelin Dumanlı nın sakatatın faydaları ve bilinmeyenleri konulu söyleşisi düzenlendi. Sakatat çeşitleri, pişirilmesi, insan sağlığına faydaları gibi konuların uzmanları tarafından

24 anlatıldığı söyleşide izleyicilerin merak ettikleri sorularda yanıt buldu. Söyleşi sonrası kameralarımıza açıklama yapan Acıbadem Hastanesi İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Halil Ertürk, sakatat yemeklerinin faydalarını şöyle anlattı: Vücudumuzun kendi üretemediği esansiyel dediğimiz dışarıdan alması gereken bir takım maddeler var. Bunlar için sakatat kesinlikle çok iyi bir besin kaynağı. Sakatatın sağlıklı olup olmadığı konusuna gelince, eğer yediğiniz et sağlıklıysa aynı hayvanın sakatatı da sağlıklı olacaktır. Özellikle D vitamini B-12 vitamini, demir deposu için özellikle karaciğer için A vitamini açısından sakatat oldukça faydalı ve vücudumuz için iyi bir besin kaynağıdır. dedi. Söyleşide, Osmanlı mutfağında sakatat ve et yemekleri kültürünün önemine de değinen Pelin Dumanlı birçok sakatat yemeğini hazırladığı kitabında meraklılarına sundu. Yaklaşık bir saat süren söyleşinin ardından Pelin Dumanlı nın Sakatat konulu kitabını okuyucuları için imzaladı. 50 ye yakın sakatat yemeğinin yer aldığı yemek kitabında günümüze kadar unutulan bazı tariflerde yer alıyor. Yemek Tarihi ve Kültürü Uzmanı Şef Pelin Dumanlı, neden sakatat? sorumuzu şöyle cevapladı: Bu konuda hiç bir araştırma yapılmamış, bu konu hep satır aralarında kalmış, unutulan bir kültür olduğu için tekrar gün yüzüne çıkarmak istedim. Aynı zamanda da biraz hakkının yendiğini düşünüyorum. Kötü diyorlar, sağlıksız diyorlar, bugün bu etkinlikle bunu çürütmüş olduk. dedi. Kitabı hakkında bilgiler aktaran Dumanlı sözlerine şöyle devam etti: Kitabım aslında bir yemek kitabı. Sakatatın tarihteki kullanımlarından başlıyor daha sonra mezbahadaki yolculuğuyla devam ediyor. En son kısmına da tariflerle alakalı bir bölüm koyduk. Yaklaşık adet tarif var. Temel tarifler verdiğim için okurlarımız kendi tariflerini de yaratabilirler. dedi.

25 Söyleşi ve kitap imza etkinliğinin ardından etkinliğe katılan vatandaşlara, alışveriş merkezi içinde kurulan stantlarda sakatat yemekleri ikram edildi. Paça, işkembe, kelle çorbaları, dana kuyruklu erişte, kuzu yüreğinden yapılan kavurma, kokoreç, işkembe dolması ve arnavut ciğeri yemekleri etkinliğe destek veren firmalar tarafından hazırlanarak sunuldu. Nuh un Ambarı Projesine bir Bodrum yemeği aday gösterilecek. Unutulmuş bir sakatat yemeği olan Hardimya yı gün yüzüne çıkaran Hatice Üzer isimli bir ev hanımı PelinDumanlı nın dikkatini çekmiş. Sakatat kitabında da yerini alan Hardimya yı yapan Üzer, yemeğin yapımını şöye anlattı; Kuzunun ince bağırsağını kaburga kemiğine sararak yaptığımız bir yemek. Bizim ninelerimiz yapardı bu yemeği. Eskiler bilir ama yeni nesil bu yemeği bilmiyor dedi. Hardimya yemeğini, dünyanın unutulmuş yemeklerinin listesi olan Nuh un Ambarı projesine Bodrum dan aday göstereceklerini ifade eden Pelin Dumanlı, etkinlik alanında özel olarak hazırlanan bölümde bu yemeği tanıttıklarını söyledi.

26 YERLİ MALI HAFTASI Bodrum Bahçeşehir Okulları nda Sağlıklı Beslenme Seminerleri düzenlendi Bahçeşehir Okulları Okul Aile Birliği, Yerli Malı Haftası etkinlikleri kapsamında Slow Food Yaveş Garı Derneği ni öğrencilerle buluşturdu. Derneğin 7 11 Aralık tarihleri arasında kutladığı III. Toprak Ana Günleri ve Yerli Malı Haftası çalışmaları doğrultusunda Bodrum a gelen İstanbul Üniversitesi Onkoloji Enstitüsü Radyasyon Onkolojisi Uzmanı Yavuz Dizdar, ilkokul ve ortaokul öğrencilerine, genetiği değiştirilmiş ürünler, hormonlu gıdalar, tarım ilaçlarının amaç dışı kullanımları, raf ömrü uzun olan ürünlerin zararları gibi birçok değerli bilgiyi aktardı. Dizdar; öğrencilerin yeme alışkanlıkları üzerine anlattıklarını dinledi, sağlıklı beslenme ve tüketilmesi gereken gıdalar konusunda öğrencilerle sohbet etti. Tüm öğrencilerin ilgiyle dinlediği sunum sonunda Bodrum Bahçeşehir Okulları Müdürü Barış Anıl, Yavuz Dizdar a öğrencilerin kendi elleriyle topladığı mandalinaları ve Bodrum a özel mandalina reçeliyle lokumunu hediye ederek teşekkür etti.

27

Bodrum u yazdı. Hollandalı gazeteci Mark Veldkamp Bodrum ziyaretinde, Bodrum daki turizm faaliyetleri hakkında da Başkan Kocadon dan bilgi almıştı.

Bodrum u yazdı. Hollandalı gazeteci Mark Veldkamp Bodrum ziyaretinde, Bodrum daki turizm faaliyetleri hakkında da Başkan Kocadon dan bilgi almıştı. Hollandalı De Bodrum u yazdı Telegraaf Geçtiğimiz yaz sezonu Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ile röportaj yapan Hollandalı gazeteci Mark Veldkamp, Hollanda da yayınlanan De Telegraaf ın hafta sonu

Detaylı

İtfaiyeden Keçi Kurtarma Operasyonu

İtfaiyeden Keçi Kurtarma Operasyonu İtfaiyeden Keçi Kurtarma Operasyonu Menteşe İlçesi Düğerek Mahallesinde su kuyusuna düşen keçiyi, Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekipleri kurtardı. Vatandaşlar, Düğerek Mahallesi

Detaylı

farkında değilim. Üç yıldır zaten güzel ve kendisini üreten bir ilişki yaşıyorduk Ayhan ile Bunun devamını getireceğimizi düşünüyorum.

farkında değilim. Üç yıldır zaten güzel ve kendisini üreten bir ilişki yaşıyorduk Ayhan ile Bunun devamını getireceğimizi düşünüyorum. SÜRPRİZ NİŞAN AYHAN KARAHAN VE BARIŞ ERBAŞ NİŞANLANDI Bodrum un tanınan simalarından Ayhan Karahan ve Aydın-Efeler Belediyesi Basın Ve Halkla İlişkiler Şefi Barış Erbaş, 3 yıllık aşklarının ardından nişanlanmaya

Detaylı

AYHAN KARAHAN CUMHURBAŞKANINA HAKARETTEN TUTUKLANDI

AYHAN KARAHAN CUMHURBAŞKANINA HAKARETTEN TUTUKLANDI AYHAN KARAHAN CUMHURBAŞKANINA HAKARETTEN TUTUKLANDI Bodrum da HDP nin basın açıklamasına katılan gazeteci ve Bodrum Çevre Platformu Sözcüsü Ayhan Karahan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan a hakaret ettiği

Detaylı

CHP DE GENÇLİK KOLLARI KONGRESİNDE İKİ ADAY

CHP DE GENÇLİK KOLLARI KONGRESİNDE İKİ ADAY CHP DE GENÇLİK KOLLARI KONGRESİNDE İKİ ADAY Salih Yanık adaylığını açıkladı. 13 Aralık Pazar günü yapılacak olan Bodrum CHP Gençlik Kolları Seçimi için ikinci olarak adaylığını açıklayan Salih Yanık oldukça

Detaylı

Bodrum Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları seçimi Bodrum Belediyesi Nurol Kültür Merkezinde yapıldı.

Bodrum Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları seçimi Bodrum Belediyesi Nurol Kültür Merkezinde yapıldı. SALİH YANIK, CHP BODRUM GENÇLİK KOLLARI BAŞKANI SEÇİLDİ Bodrum Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları seçimi Bodrum Belediyesi Nurol Kültür Merkezinde yapıldı. Salih Yanık ve Alkım Denizaslanının iki

Detaylı

Bodrum Kadınlar Birinciliği Satranç Turnuvası

Bodrum Kadınlar Birinciliği Satranç Turnuvası Bodrum Kadınlar Birinciliği Satranç Turnuvası 2015-2016 Bodrum Kadınlar Birinciliği Satranç Turnuvası Bodrum Harvard Özel Eğitim Hizmetlerinin ev sahipliğinde düzenlendi. Bodrum Satranç İlçe Temsilciliği

Detaylı

Barış Erbaş ise Halen şaşkınım. Rüya mı, gerçek mi halen farkında değilim. Üç yıldır zaten güzel ve kendisini üreten bir ilişki yaşıyorduk Ayhan ile

Barış Erbaş ise Halen şaşkınım. Rüya mı, gerçek mi halen farkında değilim. Üç yıldır zaten güzel ve kendisini üreten bir ilişki yaşıyorduk Ayhan ile SÜRPRİZ NİŞAN AYHAN KARAHAN VE BARIŞ ERBAŞ NİŞANLANDI Bodrum un tanınan simalarından Ayhan Karahan ve Aydın-Efeler Belediyesi Basın Ve Halkla İlişkiler Şefi Barış Erbaş, 3 yıllık aşklarının ardından nişanlanmaya

Detaylı

Ziraat Türkiye Kupasında Bodrumspor turu geçen taraf oldu

Ziraat Türkiye Kupasında Bodrumspor turu geçen taraf oldu Ziraat Türkiye Kupasında Bodrumspor turu geçen taraf oldu Ziraat Türkiye Kupasında Bodrumspor turu geçen taraf oldu Ziraat Türkiye Kupasında Bodrumspor turu geçen taraf oldu. B.B Bodrumspor 4- Muğlaspor

Detaylı

CHP Yalıkavak Temsilciliğinin düzenlediği Kahvaltıda Birlik ve Beraberlik Mesajı

CHP Yalıkavak Temsilciliğinin düzenlediği Kahvaltıda Birlik ve Beraberlik Mesajı CHP Yalıkavak Temsilciliğinin düzenlediği Kahvaltıda Birlik ve Beraberlik Mesajı Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum İlçe Örgütü Yalıkavak Mahalle Temsilciliği tarafından geniş katılımlı birlik ve dayanışma

Detaylı

Bodrum Belediyesi Bodrumspor- Manisa Büyükşehir Belediye Spor:

Bodrum Belediyesi Bodrumspor- Manisa Büyükşehir Belediye Spor: BODRUMSPOR BÜYÜKŞEHİR 2 2 MANİSA Bodrum Belediyesi Bodrumspor- Manisa Büyükşehir Belediye Spor: STAT: Bodrum İlçe HAKEMLER:Halil Sayın (xx), Cemal Alpay (xx), Mustafa Gül(xx) BODRUM BELEDİYESİ BODRUMSPOR:

Detaylı

HOLLANDALI ENGELLİ FUTBOLCULAR BODRUM DA DOSTLUK MAÇI YAPTI

HOLLANDALI ENGELLİ FUTBOLCULAR BODRUM DA DOSTLUK MAÇI YAPTI HOLLANDALI ENGELLİ FUTBOLCULAR BODRUM DA DOSTLUK MAÇI YAPTI Engelli futbolcular ın dostluk maçı Bodrum da, Hollanda dan gelen zihinsel engelli futbolcular takımı ile Dalaman, Ortaca Bölgesi Engelliler

Detaylı

Bodrumspor 2 Denizli Sarayköyspor 1

Bodrumspor 2 Denizli Sarayköyspor 1 Bodrumspor 2 Denizli Sarayköyspor 1 Bal ligi 7. Gurupta mücadele eden B.B Bodrumspor Sarayköy spor karşısında zorlu geçen maç sonunda 2-1 galip geldi. Bu galibiyet ile Bodrumspor şampiyonluk yolunda iddiasın

Detaylı

BODRUM MAHALLELER ARASI FUTBOL TURNUVASI SONA ERDİ

BODRUM MAHALLELER ARASI FUTBOL TURNUVASI SONA ERDİ BODRUM MAHALLELER ARASI FUTBOL TURNUVASI SONA ERDİ Bodrum Kaymakamlığı tarafından geleneksel hale getirilen mahalleler arası futbol turnuvasında şampiyon Yalıkavak Mahallesi takımı oldu. Bodrum İlçe Stadı

Detaylı

Yalıkavak Spor İlk Maçını Kaybetti.

Yalıkavak Spor İlk Maçını Kaybetti. Yalıkavak Spor Kaybetti. İlk Maçını Türkiye Hentbol Federasyonu Bayanlar Birinci Ligi nde mücadele eden Bodrum Yalıkavak Spor Kulübü ligin ilk maçında Polatlı Belediyesi Spor Kulübü ne mağlup oldu. Gümbet

Detaylı

BODRUM DA SAĞLIK ÇALIŞANLARI GREVDE

BODRUM DA SAĞLIK ÇALIŞANLARI GREVDE BODRUM DA SAĞLIK ÇALIŞANLARI GREVDE Bodrum da sağlık çalışanları iş bıraktı. Bodrum Devlet Hastanesi önünde buluşan sağlık meslek örgütü temsilcileri, çalışma koşullarının iyileştirilmesi, emeklilik hakları

Detaylı

STRES ATMAYA GELDİLER, DENİZ TEMİZLİĞİ YAPTILAR

STRES ATMAYA GELDİLER, DENİZ TEMİZLİĞİ YAPTILAR STRES ATMAYA GELDİLER, DENİZ TEMİZLİĞİ YAPTILAR Bodrum a 3 günlük şirket etkinliğine gelen çalışanlar deniz dibi temizliği gerçekleştirdi. Otomotiv sanayinin köklü firmalarından Farplas, çalışanları için

Detaylı

Bodrum Mandalina Şenliği

Bodrum Mandalina Şenliği Bodrum Mandalina Şenliği Bodrum Belediye Başkanlığı tarafından geleneksel olarak düzenlenen Bodrum Mandalina Şenliği yağmurlu havaya rağmen Bitez de renkli görüntülere sahne oldu. Ünlü sanatçı Murat Dalkılıç,

Detaylı

Fethiye den 7 Kooperatif Ulaşımda Dönüşüme Katıldı

Fethiye den 7 Kooperatif Ulaşımda Dönüşüme Katıldı Fethiye den 7 Kooperatif Ulaşımda Dönüşüme Katıldı Muğla Büyükşehir Belediyesi nin il genelinde sürdürdüğü Ulaşımda Dönüşüm Projesi ne Fethiye İlçesinde faaliyet gösteren 7 kooperatif daha katıldı. Muğla

Detaylı

B.B BODRUMSPOR 1-3 DARDANELSPOR.A.Ş

B.B BODRUMSPOR 1-3 DARDANELSPOR.A.Ş B.B BODRUMSPOR 1-3 DARDANELSPOR.A.Ş HAKEMLER: Levent Aktan (xx), Özgün Karakoçlu (xx), Adem Şahin (xx) BODRUM BELEDİYESİ BODRUMSPOR: Metehan (xxx), Erkan (xx), Agah Oktay (xx), Enes (xx), Emrah Kaya (xx)

Detaylı

Vanlı futbolcu kızlar Bodrum da kamp yapıyor

Vanlı futbolcu kızlar Bodrum da kamp yapıyor Vanlı futbolcu kızlar Bodrum da kamp yapıyor Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon un davetiyle Bodrum a gelen Vanlı futbolcu kızlar Bodrum da kamp yapıyor. Van Mustafa Cengiz Ortaokulu Mor Menekşeler

Detaylı

BODRUMSPOR KIL PAYI KAYBETTİ

BODRUMSPOR KIL PAYI KAYBETTİ BODRUMSPOR KIL PAYI KAYBETTİ B.B Bodrumspor 2 3 Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü STAT: Bodrum İlçe HAKEMLER: Abdullah Yılmaz (xxx), Cemel Alpay (xxx), Murat Şener (xxx) BODRUM BELEDİYESİ BODRUMSPOR: Muhammed

Detaylı

CHP İLÇE BAŞKANI RECAİ SEYMEN TEKRAR ADAY

CHP İLÇE BAŞKANI RECAİ SEYMEN TEKRAR ADAY CHP İLÇE BAŞKANI RECAİ SEYMEN TEKRAR ADAY CHP Bodrum İlçe Başkanı Recai Seymen, 29 Kasım Pazar günü yapılacak olan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Kongresinde ilçe başkanlığına tekrar aday olduğunu

Detaylı

Hacettepeliler Çarşı

Hacettepeliler Çarşı Hacettepeliler buluştu Çarşı da Bodrum ve çevresinde yaşayan Fizyoterapist Hacettepeliler Çarşı da buluştu. Bodrum Köşem Kafe de bir araya gelen eski arkadaşlar hem birlikte öğlen yemeği yediler hem de

Detaylı

BİMEKS B.B.Bodrumspor a Teknoloji Sponsoru Oldu

BİMEKS B.B.Bodrumspor a Teknoloji Sponsoru Oldu BİMEKS B.B.Bodrumspor a Teknoloji Sponsoru Oldu B.B. Bodrumspor ile Ortakent Yahşi mahallesinde bulunan Bimeks Teknoloji Mağazaları arasında sponsorluk anlaşması yapıldı. B.B. Bodrumspor un Gümbet Mahallesinde

Detaylı

Emeğin İktidarını Birlikte Kuracağız

Emeğin İktidarını Birlikte Kuracağız Emeğin İktidarını Birlikte Kuracağız 1 MAYIS Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum İlçe Bayramı 1 Mayıs nedeniyle yayınladığı mesaj şöyle: İşçilerin birlik ve dayanışma günü olan, 1 Mayıs ın, tüm dünya ve ülkemiz

Detaylı

Bodrum aşığı yabancıların buluşması

Bodrum aşığı yabancıların buluşması Bodrum aşığı yabancıların buluşması Bodrum da yaşayan, çoğunluğu yabancı uyruklu olan Internations üyeleri, Bodrum Eski Çeşme Mahallesi ndeki Sugar and Salt restoranda düzenlenen yemekte bir araya geldi.

Detaylı

''Hepimiz Atatürk'üz''

''Hepimiz Atatürk'üz'' ''Hepimiz Atatürk'üz'' Mustafa Kemal Atatürk tüm yurtta anıldığı gibi Beşiktaş'ta da törenlerle anıldı. Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal Atatürk'ün 74. ölüm yıldönümünü anma gününde özel bir mesaj

Detaylı

Slow Cheese Bodrum Peynir Festivali

Slow Cheese Bodrum Peynir Festivali Slow Cheese Bodrum Peynir Festivali 5-8 Mart 2015 tarihleri arasında düzenlenen Slow Cheese Bodrum Peynir Festivali, çeşitli etkinliklerle devam etti. Peynir sergisi ve peynir stantlarının kurulduğu festival

Detaylı

Bodrumlu seçmenden yoğun katılım

Bodrumlu seçmenden yoğun katılım Bodrumlu seçmenden yoğun katılım Kocadon ve CHP ye Demir, CHP ye katılan vatandaşlara rozet taktı CHP li Başkan Kocadon: Barışa en yakın parti CHP dir CHP li Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, CHP

Detaylı

ORGANLARI 5 KİŞİYE HAYAT VERDİ

ORGANLARI 5 KİŞİYE HAYAT VERDİ Organ bağışı BODRUM BAHÇEŞEHİR KOLEJİ NDE ORGAN BAĞIŞI VE NAKLİ KONULU SEMİNER DÜZENLENDİ Bodrum Bahçeşehir Koleji Ortaokul öğrencileri, Fen ve Teknoloji dersi kapsamında Bodrum Acıbadem Hastanesi Anestezi

Detaylı

MUĞLA GAZETECİLER CEMİYETİNDE GÖREV GENÇLERİN

MUĞLA GAZETECİLER CEMİYETİNDE GÖREV GENÇLERİN MUĞLA GAZETECİLER CEMİYETİNDE GÖREV GENÇLERİN Muğla Gazeteciler Cemiyeti 12. Seçimli Genel Kurulu Konakaltı İskender Alper Kültür Merkezinde gerçekleşti. 23 yıldır cemiyet başkanlığını yürüten duayen gazeteci

Detaylı

Denize En Çok Mavi Yakışır

Denize En Çok Mavi Yakışır Denize En Çok Mavi Yakışır Belediyesi tarafından bu Bodrum Deniz Dibi Temizlik çalışmalarla bu yıl için İstanbul Aydın Üniversitesi tarafından Yılın En İyi Sosyal Sorumluluk Projesi ödülünü de alan yakışır

Detaylı

KASIM 2015 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

KASIM 2015 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili KASIM 2015 FAALİYET RAPORU Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili 1 BASINA YÖNELİK ÇALIŞMALAR 1. Kanal B ekranlarında Emre Saklıca nın konuğu oldu. (17.11.2015) 2. 24 Kasım Öğretmenler Günü nde basın

Detaylı

Gümüşlükspor Futbol Okulu açıldı

Gümüşlükspor Futbol Okulu açıldı Gümüşlükspor Futbol Okulu açıldı Nejat İşler in başkanı olduğu Gümüşlükspor Kulübü Futbol Yaz Okulu nun açılışına, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon yanı sıra ünlü teknik direktör Aykut Kocaman da

Detaylı

Şerif Kocadon için mevlit

Şerif Kocadon için mevlit Şerif Kocadon için mevlit 85 yaşında aramızdan ayrılan Bekir Şerif Kocadon için evinde mevlit okundu. Bodrum eşrafından merhum Mehmet Kocadon un oğlu, Fatma Kocadon un eşi; Bodrum Belediye Başkanı Mehmet

Detaylı

BODRUM YENİ MUHTARLARINI SEÇTİ

BODRUM YENİ MUHTARLARINI SEÇTİ BODRUM YENİ MUHTARLARINI SEÇTİ ROCK SANATÇISI ÖZLEM TEKİN SEÇİLDİĞİ SANDIK TA OY KULLANMAYA GELMEDİ Bodrum Belediye Meclisinin 7 Mayıs 2015 tarihinde aldığı ve Kaymakamlık Makamınca onaylanan yeni mahallelerde

Detaylı

ADA DA ŞENLİK VARDI. tatlandırdı. Etkinlik piknik havasında geçiyor

ADA DA ŞENLİK VARDI. tatlandırdı. Etkinlik piknik havasında geçiyor ADA DA ŞENLİK VARDI Bu yıl 6 ncısı düzenlenen Karaada Şenlikleri nde Bodrum un eski gelenekleri canlandırıldı. Şenliklerde, yelken, oltayla balık avlama ve çocuk oyunları gibi pek çok etkinlikte dereceye

Detaylı

Bodrum da Şenlik gibi golf turnuvası

Bodrum da Şenlik gibi golf turnuvası Bodrum da Şenlik gibi golf turnuvası Bodrum Golf ve Tenis Kulübü tarafından düzenlenen Ulusal egemenlik ve Çocuk Tenis Turnuvası, çok renkli görüntülere sahne oldu. Turnuvaya 60 çocuk katıldı. Bodrum Golf

Detaylı

Torba Cafe Plaj hizmete açıldı

Torba Cafe Plaj hizmete açıldı Torba Cafe Plaj hizmete açıldı Bodrum yarımadası genelinde hizmet veren Bodrum Belediye A.Ş. kafelerine bir yenisi daha eklendi. Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon un da katılımıyla kafelerin 17 ncisi

Detaylı

Bodrum da bir ilk, kapalı kort hizmete girdi

Bodrum da bir ilk, kapalı kort hizmete girdi Bodrum da bir ilk, kapalı kort hizmete girdi Bodrum Golf Tenis A.Ş. tarafından Bodrum Golf ve Tenis Kulübü nde yapılan ve Bodrum da bir ilk olan kapalı kort, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon tarafından

Detaylı

Bodrumspor 2 Denizli Sarayköyspor 1

Bodrumspor 2 Denizli Sarayköyspor 1 Bodrumspor 2 Denizli Sarayköyspor 1 Bal ligi 7. Gurupta mücadele eden B.B Bodrumspor Sarayköy spor karşısında zorlu geçen maç sonunda 2-1 galip geldi. Bu galibiyet ile Bodrumspor şampiyonluk yolunda iddiasın

Detaylı

Özel Çocuklar Kültür Sanat Yaşam Merkezi açıldı

Özel Çocuklar Kültür Sanat Yaşam Merkezi açıldı Özel Çocuklar Kültür Sanat Yaşam Merkezi açıldı Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrum un Ortakent mahallesinde yer alan Bodrum Belediyesi Özel Çocuklar Kültür Sanat Yaşam Merkezi ni ziyaret etti.

Detaylı

KİTABININ GELİRİNİ, İHTİYACI OLAN KIZ ÇOCUKLARINA VERECEK

KİTABININ GELİRİNİ, İHTİYACI OLAN KIZ ÇOCUKLARINA VERECEK KİTABININ GELİRİNİ, İHTİYACI OLAN KIZ ÇOCUKLARINA VERECEK Sosyal ve siyasi yaşamda Bodrum un tanınmış simalarından biri olan Nuran Yüksel yaşamını kitap haline getirdi. Nuran Yüksel kitabının sadece kendi

Detaylı

Vali Çiçek: Sağlıklı yaşamı ilke edinmiş öğrencilerin yetişmesini istiyoruz

Vali Çiçek: Sağlıklı yaşamı ilke edinmiş öğrencilerin yetişmesini istiyoruz Vali Çiçek: Sağlıklı yaşamı ilke edinmiş öğrencilerin yetişmesini istiyoruz Türkiye Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Hayat Programı kapsamında daha sağlıklı yaşam ve bisiklet kullanımını teşvik etmek, okullarda

Detaylı

Bodrum Yıldırım Satranç Birinciliği

Bodrum Yıldırım Satranç Birinciliği 2015-2016 Bodrum Yıldırım Satranç Birinciliği 2015-2016 Bodrum Yıldırım Satranç Birinciliği Bodrum Harvard Özel Eğitim Hizmetlerinin ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Turnuvada dereceye giren sporcular;

Detaylı

2.8 milyon TL harcanarak 8 ayda tamamlanan Alucra Turan Bulutçu Meslek Yüksek Okulu (MYO) binasının açılışı Kültür Bakanı Ertuğrul GÜNAY yaptı.

2.8 milyon TL harcanarak 8 ayda tamamlanan Alucra Turan Bulutçu Meslek Yüksek Okulu (MYO) binasının açılışı Kültür Bakanı Ertuğrul GÜNAY yaptı. 2.8 milyon TL harcanarak 8 ayda tamamlanan Alucra Turan Bulutçu Meslek Yüksek Okulu (MYO) binasının açılışı Kültür Bakanı Ertuğrul GÜNAY yaptı. Binanın açılış törenine Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul

Detaylı

ZİYA BUYUK UN ALTI ÜSTÜ ZONGULDAK ADLI RESİM SERGİSİ DEFNE SANAT GALERİSİNDE

ZİYA BUYUK UN ALTI ÜSTÜ ZONGULDAK ADLI RESİM SERGİSİ DEFNE SANAT GALERİSİNDE ZİYA BUYUK UN ALTI ÜSTÜ ZONGULDAK ADLI RESİM SERGİSİ DEFNE SANAT GALERİSİNDE 01 Temmuz 2015 AÇILIYOR Trabzon / Of kökenli Ziya Buyuk 1959 yılında Zonguldak ta doğdu. Resim çalışmalarına ilkokul yıllarında

Detaylı

EMRE KÖROĞLU BAŞKANLIK İÇİN ADAYLIĞINI AÇIKLADI

EMRE KÖROĞLU BAŞKANLIK İÇİN ADAYLIĞINI AÇIKLADI EMRE KÖROĞLU BAŞKANLIK İÇİN ADAYLIĞINI AÇIKLADI EMRE KÖROĞLU CHP BODRUM İLÇE BAŞKANLIĞINA YENİLİKÇİ VE BAŞARI ODAKLI BİR SİYASET İÇİN ADAY OLDUĞUNU AÇIKLADI Emre Köroğlu 29 Kasım 2015 Pazar günü yapılacak

Detaylı

Bodrum Sutopu Takımı, Başkan Kocadon u ziyaret etti

Bodrum Sutopu Takımı, Başkan Kocadon u ziyaret etti Bodrum Sutopu Takımı, Başkan Kocadon u ziyaret etti Türkiye Sutopu Federasyonu na bağlı Bodrum Yarımada Su Sporları Kulübü sporcuları, elde ettikleri başarının ardından Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon

Detaylı

Derbide beraberlik!..

Derbide beraberlik!.. Beşiktaş Gazetesi Günlük web Gazetesi 27.08.2012 Derbide beraberlik!.. LİG'İN 2. haftasında oynanan derbi karşılaşmasında Beşiktaş ile Galatasaray 3-3 berabere kaldı. 90 dakikada siyah-beyazlı takım üç

Detaylı

OCAK 2012 FAALİYET RAPORU. Prof.Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

OCAK 2012 FAALİYET RAPORU. Prof.Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili OCAK 2012 FAALİYET RAPORU Prof.Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili CHP İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Yenice Belde Belediye Başkanı Ali Kuru yu makamında ziyaret

Detaylı

Bodrum a gönül veren ünlüler Trafo da buluştu

Bodrum a gönül veren ünlüler Trafo da buluştu Bodrum a gönül veren ünlüler Trafo da buluştu Bodrum Ticaret Odası (BODTO) ve Bodrum Belediyesi tarafından ortaklaşa düzenlenen organizasyon ile yaşamının bir bölümünü Bodrum da geçirmiş ve Bodrum a gönül

Detaylı

EMİN GEÇİN PROJELERİ ANLATTI

EMİN GEÇİN PROJELERİ ANLATTI EMİN GEÇİN PROJELERİ ANLATTI Bodrum daki yerel ve ulusal basın kuruluşlarının temsilcileri ile bir araya gelen İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Geçin müdürlüğün projeleri hakkında bilgiler verdi. İlçe

Detaylı

Siyah-beyazlılar, Beşiktaş Antalyaspor'u devirdi

Siyah-beyazlılar, Beşiktaş Antalyaspor'u devirdi 16 NİSAN 2013 Beşiktaş Antalyaspor'u devirdi Siyah-beyazlılar, oyunun ilk 30 dakikasında tempoyu yükseltemedi ve organize bir atak geliştiremedi. Devrenin son bölümünde tempo biraz yükseldi. Karşılıklı

Detaylı

NİSAN AYI BÜLTENİ 3. Tarım ve Hayvancılık Fuarı göz doldurdu

NİSAN AYI BÜLTENİ 3. Tarım ve Hayvancılık Fuarı göz doldurdu 3. Tarım ve Hayvancılık Fuarı göz doldurdu Teke Yöresi 3. Tarım ve Hayvancılık Fuarı, 27-30 Nisan tarihleri arasında kapılarını ziyaretçilere açtı. Üreticinin yeni teknolojilerle buluştuğu fuarı ilk gün

Detaylı

Fransa da ki saldırıya Bodrumdan tepki

Fransa da ki saldırıya Bodrumdan tepki Fransa da ki saldırıya Bodrumdan tepki Gazeteciler Günü Trafo da Kutlandı Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Bodrum da görev yapan gazetecilerle Trafo Bodrum

Detaylı

Türkçe Ulusal Derlemi Sözcük Sıklıkları (ilk 1000)

Türkçe Ulusal Derlemi Sözcük Sıklıkları (ilk 1000) Türkçe Ulusal Derlemi Sözcük Sıklıkları (ilk 1000) 14.08.2014 SIRA SIKLIK SÖZCÜK TÜR AÇIKLAMA 1 1209785 bir DT Belirleyici 2 1004455 ve CJ Bağlaç 3 625335 bu PN Adıl 4 361061 da AV Belirteç 5 352249 de

Detaylı

Beşiktaş Gazetesi. Biz onları istiyoruz

Beşiktaş Gazetesi. Biz onları istiyoruz Biz onları istiyoruz SPOR BEŞİKTAŞ Teknik Direktörü Samet Aybaba açıklamalarda bulundu. Taraftar desteğinin önemine değinen Aybaba, Onların desteğine diğer sezonlardan çok daha fazla ihtiyacımız var. Taraftarlarımızın

Detaylı

hüseyin akdeniz tarafından yazıldı Çarşamba, 02 Şubat :27 - Son Güncelleme Cumartesi, 05 Şubat :13

hüseyin akdeniz tarafından yazıldı Çarşamba, 02 Şubat :27 - Son Güncelleme Cumartesi, 05 Şubat :13 Divan Başkanlığını Belediye Meclis Üyesi Yusuf Uzunlar,Başkan Yardımcılığını, Fatsa Muhtarlar Dernek Başkanı Mehmet Özgen,Katip Üyeliklerini,Perşembe Muhtarlar Dernek Başkanı Namık Canik ve Korgan muhtarlar

Detaylı

FAALİYET RAPORU 2017

FAALİYET RAPORU 2017 FAALİYET RAPORU 2017 Güzel Ordu Kültür Sanat Derneğimiz 19 Eylül 2016 tarihinde İstanbul da Dr. Canan Kaftancıoğlu, Tevfik Serdar Köksal, Hasan Ersoy, Saniye Yurdakul, Engin Çebi, Aysel Can Ekşi, Murat

Detaylı

TED AİLESİ, ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMASI VE PLAKET TÖRENİ İÇİN DÜZENLENEN YEMEKTE BİR ARAYA GELDİ

TED AİLESİ, ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMASI VE PLAKET TÖRENİ İÇİN DÜZENLENEN YEMEKTE BİR ARAYA GELDİ TED AİLESİ, ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMASI VE PLAKET TÖRENİ İÇİN DÜZENLENEN YEMEKTE BİR ARAYA GELDİ Geleceğe ışık tutan, Başöğretmen Atatürk ün emanetine sahip çıkıp, eserinin üzerine imza atan, bilgiyi öğretmekten

Detaylı

K.MARAŞSPOR ADANA DA MAĞLUP

K.MARAŞSPOR ADANA DA MAĞLUP K.MARAŞSPOR ADANA DA MAĞLUP PTT 1. Lig de son sırada bulunan Kahramanmaraşspor ile düşme hattı içerisinde yer alan Adanaspor un mücadelesinde üç puanı elde eden taraf Adanaspor oldu. Adana 5 Ocak Fatih

Detaylı

Yenilenen Geçici Hayvan Bakım Merkezi açıldı

Yenilenen Geçici Hayvan Bakım Merkezi açıldı Yenilenen Geçici Hayvan Bakım Merkezi açıldı Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, bakım ve rehabilitasyon çalışmaları tamamlanarak dünya standartlarında bir tesis haline getirilen Bodrum Belediyesi

Detaylı

DİDİM. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 78. yılında Didim de anıldı

DİDİM. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 78. yılında Didim de anıldı Sayfa 4 15 Temmuz Demokrasi Parkı törenle açıldı Hafta içi 08:00 / 17.30 saatleri arasında hizmet vermekteyiz 3 10/Kasım/2016 DİDİM VATANDAŞLARIMIZIN DAİMA HİZMETİNDE... Çağrı Merkezi ve Halk Masası 444

Detaylı

Kartal turu geçti. dışında müdahale etti, dönen topu Kaan ağlara gönderdi (1-2). İlerleyen dakikalarda başka gol olmayınca ilk yarı 1-2 rakibin

Kartal turu geçti. dışında müdahale etti, dönen topu Kaan ağlara gönderdi (1-2). İlerleyen dakikalarda başka gol olmayınca ilk yarı 1-2 rakibin Kartal turu geçti BEŞİKTAŞ Futbol Takımı, Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur maçında Ankaragücü nü 3-2 mağlup etti. Siyah-beyazlılar bu skorla, Ziraat Türkiye Kupası nda bir üste tura yükseldi. Karakartallar

Detaylı

CESUR ÖNCEL CESUR SİYASET VERDİĞİNİZ SÖZLERİ TUTARSANIZ

CESUR ÖNCEL CESUR SİYASET VERDİĞİNİZ SÖZLERİ TUTARSANIZ CESUR ÖNCEL CESUR SİYASET VERDİĞİNİZ SÖZLERİ TUTARSANIZ OLUR Cesur Öncel, Bodrum CHP İlçe Başkanlığının Çarşı binasında kalabalık bir katılımcı grubun karşısında CHP Bodrum İlçe Başkan adaylığını açıkladı.

Detaylı

Bodrum Belediye Başkanları Kitabı Yayınlandı

Bodrum Belediye Başkanları Kitabı Yayınlandı Bodrum Belediye Başkanları Kitabı Yayınlandı 1877 yılında kurulan Bodrum Belediyesini ve Bodrum u yöneten Belediye Başkanlarının gözünden Bodrum un anlatıldığı Bodrum Belediye Başkanları kitabı yayınlandı.

Detaylı

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Altınordu İlçesi nde bulunan 92 Mahalle nin muhtarlarıyla ile bir araya geldi.

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Altınordu İlçesi nde bulunan 92 Mahalle nin muhtarlarıyla ile bir araya geldi. Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Altınordu İlçesi nde bulunan 92 Mahalle nin muhtarlarıyla ile bir araya geldi. TESK Otelde gerçekleştirilen toplantıya Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş

Detaylı

Beykoz Yerel Basını: Yılın Öğretmen Çifti, Adife& Bayram YILDIZ - Özgün Haber

Beykoz Yerel Basını: Yılın Öğretmen Çifti, Adife& Bayram YILDIZ - Özgün Haber Beykoz Yerel Basını: "Yılın Öğretmen Çifti, Adife& Bayram YILDIZ" Tüm Ülkede kutlanan Öğretmenler Günü Beykoz'da da coşkuyla kutlanırken, bu özel günde öğretmenlerimiz için çeşitli etkinlikler ve ziyaretler

Detaylı

1.TEOG Öncesi Test Çözüm Teknikleri ve Son 2 Haftayı Nasıl Değerlendirmeliyiz.

1.TEOG Öncesi Test Çözüm Teknikleri ve Son 2 Haftayı Nasıl Değerlendirmeliyiz. 1.TEOG Öncesi Test Çözüm Teknikleri ve Son 2 Haftayı Nasıl Değerlendirmeliyiz. Sınava sayılı günler kala heyecanı gözlerinden okunan 8.sınıf öğrencilerimize TEOG öncesi Test Çözüm Teknikleri ve Son 2 Haftayı

Detaylı

TÜRKİYE GENELİNDE YAPILAN OKULİSTİK SINAVINDA ÖĞRENCİLERİMİZ TÜRKİYE 1.Sİ OLDULAR

TÜRKİYE GENELİNDE YAPILAN OKULİSTİK SINAVINDA ÖĞRENCİLERİMİZ TÜRKİYE 1.Sİ OLDULAR TÜRKİYE GENELİNDE YAPILAN OKULİSTİK SINAVINDA ÖĞRENCİLERİMİZ TÜRKİYE 1.Sİ OLDULAR Gelişim ve başarının konu ve kazanım düzeyinde takip edilebildiği sürekli gelişen ve zenginleşen ölçme değerlendirme sistemlerine

Detaylı

BJK İnönü Stadı'nda BJK 3 FB 2

BJK İnönü Stadı'nda BJK 3 FB 2 4 MART 2013 BJK 3 FB 2 BJK İnönü Stadı'nda oynanan karşılaşma siyah-beyazlıların vuruşuyla başladı. Mücadelenin ilk dakikalarında Beşiktaş ileride baskı kurararak, orta sahanın kontrolünü eline almaya

Detaylı

BODRUM DA KASIM AYINDA DENİZ KEYFİ

BODRUM DA KASIM AYINDA DENİZ KEYFİ BODRUM DA KASIM AYINDA DENİZ KEYFİ Türkiye nin birçok şehrinde kış yaşanırken, Bodrum da yazdan kalan son, pastırma yazı devam ediyor. Bodrum da hava sıcaklığının ve deniz suyu sıcaklığının 21 dereceyi

Detaylı

Kartal'ı tutana aşk olsun!

Kartal'ı tutana aşk olsun! On5yirmi5.com Kartal'ı tutana aşk olsun! Beşiktaş, Süper Lig'in 3. haftasında Olimpiyat Stadı'nda ağırladığı Gaziantepspor'u Almeida'nın golleriyle devirerek 3'te 3 yapıyor ve haftayı lider kapatıyor.

Detaylı

Fatih Akbaba, "Kişi bir bütündür. Fakat biz. ailenin, mutlu etme ve Dedi. Aileyi, mutlu etme ve mutlu olma kurumu

Fatih Akbaba, Kişi bir bütündür. Fakat biz. ailenin, mutlu etme ve Dedi. Aileyi, mutlu etme ve mutlu olma kurumu KAYA Alüminyum Demir Doğrama Ahmet KAYA Kapı - Pencere - Panjur - Daraba Sineklik - Çatı - Korkuluk ve Ferforje İşleriniz İsteğinize Göre İtina ile Yapılır Gsm: 0535 845 42 41 Küçük Sanayi Sitesi / GÜLNAR

Detaylı

Kadın konuk evi için protokol

Kadın konuk evi için protokol Kadın konuk evi için protokol Bodrum Kadın Konuk Evi için protokol imzalandı Çeşitli gerekçelerle yardıma ihtiyaç duyan kadınlar için, Bodrum Belediyesi ve hayırsever bir vatandaşın işbirliği ile Bodrum

Detaylı

Bodrum a gönül veren ünlüler Trafo da buluştu

Bodrum a gönül veren ünlüler Trafo da buluştu Bodrum a gönül veren ünlüler Trafo da buluştu Bodrum Ticaret Odası (BODTO) ve Bodrum Belediyesi tarafından ortaklaşa düzenlenen organizasyon ile yaşamının bir bölümünü Bodrum da geçirmiş ve Bodrum a gönül

Detaylı

Yaşam Boyu Öğrenme, Araştırma ve Uygulama Merkezi nin ilk şubesi Bodrum da

Yaşam Boyu Öğrenme, Araştırma ve Uygulama Merkezi nin ilk şubesi Bodrum da Yaşam Boyu Öğrenme, Araştırma ve Uygulama Merkezi nin ilk şubesi Bodrum da Muğla Sıtkı Koçma Üniversitesi, Bodrum Ticarete Odası ve Bodrum Belediyesinin katkıları ile tamamlanan Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi

Detaylı

Cumhuriyet Halk Partisi

Cumhuriyet Halk Partisi 1 Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu: Gezi Parkından dünyaya yansıyan ses daha fazla özgürlük, daha fazla demokrasi sesidir. Tarih : 15.06.2013 Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu Türkiye de görev yapan yabancı

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :8. Syf Sayfası :11. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :İnternet Sitesi Meslekdaşlardan Selvitopu na Ziyaret Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası İzmir Şubesi yönetimi, Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin

Detaylı

MART 2016 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

MART 2016 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili MART 2016 FAALİYET RAPORU Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili CHP MERSİN İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Mersin/Akdeniz/Karaduvar Mahallesinde saha çalışması

Detaylı

BODRUM, RES LERE KARŞI BİRLİK

BODRUM, RES LERE KARŞI BİRLİK BODRUM, RES LERE KARŞI BİRLİK OLDU KOCADON: HALKIN İSTEMEDİĞİ PROJE, BODRUM DA OLMAZ BODRUM BELEDİYE BAŞKANI KOCADON, RES KONUSUNDAKİ TAVRINI KOYDU: MÜCADELEYE DEVAM KOCADON, ŞİRKETİN BELEDİYE BİZİ BAĞLAMAZ

Detaylı

BODRUM DA RECAİ SEYMEN TEKRAR CHP İLÇE BAŞKANI SEÇİLDİ

BODRUM DA RECAİ SEYMEN TEKRAR CHP İLÇE BAŞKANI SEÇİLDİ BODRUM DA RECAİ SEYMEN TEKRAR CHP İLÇE BAŞKANI SEÇİLDİ Bodrum CHP ilçe örgütü tarafından düzenlenen ilçe Kongresinde, başkanlığı ve yönetimi seçimini Recai Seymen ve ekibi kazandı. Bodrum Belediyesi Nurol

Detaylı

TÜRK FİLİMLERİ HAFTASI EMEK ÖDÜLLERİ İLE SONA ERDİ

TÜRK FİLİMLERİ HAFTASI EMEK ÖDÜLLERİ İLE SONA ERDİ TÜRK FİLİMLERİ HAFTASI EMEK ÖDÜLLERİ İLE SONA ERDİ 6. Bodrum Türk Filmleri Haftası, sinema sektörüne emek vermiş usta isimler için düzenlenen ödül töreniyle devam etti. Bodrumda, bu yıl 6 ncısı düzenlenen

Detaylı

ALİAĞA TARİHSEL SEMBOLLERİNİ ÖNE ÇIKARIYOR!

ALİAĞA TARİHSEL SEMBOLLERİNİ ÖNE ÇIKARIYOR! ALİAĞA TARİHSEL SEMBOLLERİNİ ÖNE ÇIKARIYOR! Aliağa(Özel ) Günümüzde Aliağa ilçesinin bulunduğu bölgede Milattan önce (MÖ) 1100 yılında kurulan ve Aiolis şehirlerinin başkenti konumunda olan Kyme Antik

Detaylı

BODRUM EMNİYET MÜDÜRÜ HALUK BAŞ HAKKARİYE TAYİN OLDU

BODRUM EMNİYET MÜDÜRÜ HALUK BAŞ HAKKARİYE TAYİN OLDU BODRUM EMNİYET MÜDÜRÜ HALUK BAŞ HAKKARİYE TAYİN OLDU 2017 yılı Ocak ayından beri Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü görevini yürüten Haluk Baş, Emniyet Genel Müdürlüğü nün 2017 Normal Şark Atama Tayinleri kapsamında

Detaylı

SORU- Bize kısaca kendinizi tanıtır mısınız? Bugüne kadar nerelerde görev aldınız?

SORU- Bize kısaca kendinizi tanıtır mısınız? Bugüne kadar nerelerde görev aldınız? Reşadiye Öğrenci Meclisi Başkanı Yücel Bolat: Asla kin tutamam bana yapılan kötülüğü unutur geleceğe bakarım geçmişe takılmam. Bu davranışlarım da bana çok dost kazandırdı iletişimimi geliştirdi. SORU-

Detaylı

GENÇ ERKEK HENTBOL TAKIMIMIZ İL İKİNCİSİ OLDU

GENÇ ERKEK HENTBOL TAKIMIMIZ İL İKİNCİSİ OLDU GENÇ ERKEK HENTBOL TAKIMIMIZ İL İKİNCİSİ OLDU 2013-2014 Öğretim Yılı Liseler Arası Hentbol İl Birinciliği karşılaşmaları Talas Spor Salonunda yapıldı. Bu öğretim yılında yeni kurulan 9. ve 10. sınıf öğrencilerimizden

Detaylı

Güncel siyasi ve sosyal sorunlar üzerine Türk ve Alman medya perspektifinden genel bakış

Güncel siyasi ve sosyal sorunlar üzerine Türk ve Alman medya perspektifinden genel bakış 29. Türk-Alman Gazetecilik Semineri Konu Güncel siyasi ve sosyal sorunlar üzerine Türk ve Alman medya perspektifinden genel bakış 20-23 Mayıs 2015 Antalya Program Ela Quality Resort Hotel Ottoman-III Salonu

Detaylı

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ 3.Sınıflar olarak Kayseri Bilim Merkezi ne düzenlediğimiz gezide Dünyamız ve Uzay, Maddenin Halleri gibi konularla ilgili bilgiler edindik. Eğlenceli ve keyifli vakit geçirdiğimiz

Detaylı

129 KADINI TEMSİLEN 129 KADIN MHP YE ÜYE OLDU

129 KADINI TEMSİLEN 129 KADIN MHP YE ÜYE OLDU 129 KADINI TEMSİLEN 129 KADIN MHP YE ÜYE OLDU Kadınlar Günü MHP Bodrum Seçim İletişim Merkezi nde Coşkuyla Kutlandı MHP Bodrum Seçim İletişim Merkezi nde düzenlenen 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü etkinliğine,

Detaylı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karacan Düzce'de

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karacan Düzce'de AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karacan Düzce'de 22.11.2017-22:35 Son Güncelleme: 22.11.2017-22:35 AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan, 2019 a giden yolda dava uğruna daha fazla mücadele edeceğiz

Detaylı

Sıra Referans No Proje Adı Başvuru Sahibi Adı Puan. Yeni ve Yenilenebilir Enerjisiyle Yeni Bir Mesleki Eğitim

Sıra Referans No Proje Adı Başvuru Sahibi Adı Puan. Yeni ve Yenilenebilir Enerjisiyle Yeni Bir Mesleki Eğitim SOSYAL KALKINMA MALİ DESTEK PROGRAMI Asil Liste Sıra Referans No Proje Adı Başvuru Sahibi Adı Puan 1 TR22/13/SKMDP/0055 Yeni ve Yenilenebilir Enerjisiyle Yeni Bir Mesleki Eğitim Balıkesir İMKB Teknik ve

Detaylı

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN MAYIS 2016 YIL 1 SAYI 15 10.06.2016 1 UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN SAYI:15 ERCAN İHTİYAR, ONUR ÖZÇELİKÇİ NİN İŞYERİ AÇILIŞINA KATILDI 06.05.2016

Detaylı

BODRUM BELEDİYESİNDEN ZEKİ MÜREN E BÜYÜK VEFA

BODRUM BELEDİYESİNDEN ZEKİ MÜREN E BÜYÜK VEFA BODRUM BELEDİYESİNDEN ZEKİ MÜREN E BÜYÜK VEFA Türk Sanat müziğinin unutulmaz sesi, sanat güneşimiz Zeki Müren anısına Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon tarafından düzenlenen ses yarışmasını Berna

Detaylı

BAHÇELİEVLER BELEDİYESİ İMAM HATİP ORTAOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ETKİNLİKLERİMİZ

BAHÇELİEVLER BELEDİYESİ İMAM HATİP ORTAOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ETKİNLİKLERİMİZ BAHÇELİEVLER BELEDİYESİ İMAM HATİP ORTAOKULU 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ETKİNLİKLERİMİZ Kutlu Doğum Haftası Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed(s.a.v) i hatırlama, anlama ve anlatma amacı ile düzenlediğimiz

Detaylı

AK PARTİ BODRUM İLÇE DANIŞMA KURULU YAPILDI

AK PARTİ BODRUM İLÇE DANIŞMA KURULU YAPILDI AK PARTİ BODRUM İLÇE DANIŞMA KURULU YAPILDI MİLLETVEKİLİ ÖZTÜRK, TÜM İLÇE BAŞKANLARINDAN MAKRO PLANLAR İSTEDİ Ak Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, partisinin Bodrum ilçe danışma kurulu toplantısına

Detaylı

Sayı: 16 MAYIS 2013. (21 Mayıs 2013 Salı) İspanyol Ar-Ge Firması Odamızı Ziyaret Etti

Sayı: 16 MAYIS 2013. (21 Mayıs 2013 Salı) İspanyol Ar-Ge Firması Odamızı Ziyaret Etti 21 Mayıs Dünya Süt Günümüzü Mecidiyeköy Meydanında Kutladık TMMOB Gıda Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi Üyeleri, Dünya Süt Günü etkinlikleri çerçevesinde süt ile alakalı yaşanan bilgi kirliliğini ortadan

Detaylı

BAŞKAN ÇİĞDEM DEMİRALP : ANKARA YA SÖZ VERDİK, BODRUM BELEDİYESİ Nİ ALACAĞIZ

BAŞKAN ÇİĞDEM DEMİRALP : ANKARA YA SÖZ VERDİK, BODRUM BELEDİYESİ Nİ ALACAĞIZ BAŞKAN ÇİĞDEM DEMİRALP : ANKARA YA SÖZ VERDİK, BODRUM BELEDİYESİ Nİ ALACAĞIZ Bodrum Ak Parti İlçe Başkanı Çiğdem Demiral, önümüzdeki Belediye Başkanlığı seçimlerinde Bodrum Belediye Başkanlığını almak

Detaylı