AUTOMİNİ MİNİ ONARIMDA / YENİ TEKNOLOJİ. n.com.tr

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "AUTOMİNİ MİNİ ONARIMDA / YENİ TEKNOLOJİ. n.com.tr"

Transkript

1 MİNİ ONARIMDA / TEKNOLOJİ n.com.tr

2 AUTOMİNİ TUNALI MOTORLU ARAÇLAR TARAFINDAN OLUŞTURULMUŞ BİR MARKADIR. ÜLKE GENELİNDE KURUMSAL VE KALİTELİ BAYİLİK ORGANİZASYONU BAŞLATILMIŞTIR. AUTOMİNİ MOBİL PARÇA ONARIMINDA UZMANLAŞARAK TEKNOLOJİYİ TAKİP EDER. ONARIMLARIMIZDA İKİ ADET ÇÖZÜM ORTAĞIMIZLA HAREKET EDİYORUZ. 1- VEİDEC 2- ÜNİVERSİTELER VEİDEC ÜRÜNLERİNİN TÜRKİYE TEK DAĞITICISIYIZ. VEİDEC TEMİZLİK, YAPIŞTIRMA, SIVI KAYNAK, İZALASYON, YAĞLAMA GİBİ BİR ÇOK ALANDA KİMYASAL ÜRETEN BİR ŞİRKETTİR. İSVEÇ MARKASI OLAN VEİDEC ÜRÜNLERİNİ OTOMOBİL VE MOTOSİKLET YARIŞLARINDA KOPAN, KIRILAN PARÇALARIN ONARIMINDA TEST ETMEKTEDİR. VEİDEC AYNI ZAMANDA BU YARIŞLARIN İSVEÇ SPONSORU VE SAHİBİDİR. AUTOMİNİ SİSTEMİNDE ALÜMİNYUM VE FİBER-PLASTİK PARÇALARDA SIVI KAYNAK TEKNOLOJİSİ İLE ONARIM YAPILIR. YAPIŞMA VE KARBON FİBER GİBİ TEKNOLOJİ MİNİ ONARIM İŞLEMLERİ DE AUTOMİNİ TARAFINDAN YAPILMAKTADIR. AUTOMİNİ SİSTEMİNE NANO TEKNOLOJİ KULLANAN MOBİL ONARIM ORGANİZASYONU DİYEBİLİRİZ. OTOMOTİV FABRİKALARININ ÜRETİM TEKNİKLERİ VE MALZEMELERİ TAKİP EDİLEREK VEİDEC MARKASI VE ÜNİVERSİTELERLE BİRLİKTE YAPILAN ÇALIŞMALAR SONUCU ONARIM TEKNİKLERİMİZ SÜREKLİ LENMEKTEDİR. ALÜMİNYUM KAYNAK TEKNİKLERİ İLE ONARIM KİMYASALLARI KONUSUNDA ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZDAN SÜREKLİ DESTEK ALIYORUZ.

3 OTOMASYON AUTOMİNİ BAYİLERİNİN ONARIMLARI MERKEZİ BİR SİSTEMDEN TAKİP EDİLİR. WEB SAYFAMIZIN ARKA PLANINDA SİGORTA, FİLO, EKSPER, BAYİ VE SERVİS GİRİŞ BUTONU BULUNMAKTADIR. AYRICA PARÇA ONARIM SÜRECİ WEB SAYFAMIZDAN TAKİP EDİLEBİLİR. BARKOD SİSTEMİ İLE ONARILAN PARÇANIN İHBAR ZAMANI, SERVİSTEN ALINMA VE SERVİSE TESLİM EDİLME ZAMANI DA KULLANICILAR TARAFINDAN AÇIK OLARAK GÖRÜNTÜLENİR. HİZMET KAPSAMINA GİREN ARAÇLAR - HUSUSİ OTOMOBİLLER - SUV (4x4) ARAZİ ARAÇLARI - PANELVAN, MİNİBÜS - HAFİF TİCARİ ARAÇLAR - KAMYON- OTOBÜS- İŞ MAKİNASI - DENİZ ARAÇLARI - ONARIMLARIMIZ 1 YIL GARANTİLİDİR

4 TAMPON TAMİRİ AUTOMİNİ SİSTEMİ İLE KLASİK TAMPON TAMİRLERİ HIZLI VE GARANTİLİ OLARAK YAPILIR. OLUMSUZ OLARAK ADLANDIRILAN BİRÇOK TAMPON ONARIMI AUTOMİNİ İLE MÜMKÜNDÜR. ONARIMLARIMIZDA KLASİK TEKNİKLERİN YANI SIRA VEİDEC ÜRÜNLERİ DE KULLANILIR. KIRIK KULAKLAR, KOPUK PARÇALAR, KOPUK KULAKLAR VE TIRNAKLAR VEİDEC ÜRÜNLERİ İLE DEN ÜRETİLEREK MONTAJ YAPILIR. ONARIMLARIN BİR ÇOĞUNDA TEL VE MACUN KULLANILMAZ. ONARIM TEKRARLARI YAŞANMAZ. FİBER - FİBERGLAS - PLASTİK PARÇA TAMİRİ FİBER-FİBERGLAS VE PLASTİK PARÇALARIN ONARIMI AUTOMİNİ İLE MÜMKÜNDÜR. ÖZELLİKLE ONARIMI GÜÇ PLASTİK ÖN PANELLER, BAGAJ HAVUZ PARÇALARI İLE RAHATLIKLA ONARILABİLİR. AUTOMİNİ BU TARZ PARÇALAR OTOMOBİL- HAFİF TİCARİ VE AĞIR VASITA ARAÇLARDA SIKCA KULLANILMAKTADIR.

5 ALÜMİNYUM KAPORTA TAMİRİ ALÜMİNYUM KAPORTA PARÇALARI SIVI KAYNAK TEKNİĞİ İLE HIZLI VE GARANTİLİ OLARAK ONARILIR. AUTOMİNİ ONARIMLARI ULUSLARARASI STANDARTLARA UYUMLU OLARAK YAPILMAKTADIR. ALÜMİNYUM YEDEK PARÇA TAMİRİ - ALÜMİNYUM METAL YEDEK PARÇA ONARIMI - HİDROLİK DİREKSİYON YAĞ SOĞUTUCU ONARIMI - ALÜMİNYUM MOTOR KARTER ONARIMI - ALÜMİNYUM ŞANZIMAN GÖVDE VE BAĞLANTI ONARIMI - ALÜMİNYUM VE PBC ELEKTRO FAN ONARIMI - ALÜMİNYUM YAKIT DEPO ONARIMI - ALÜMİNYUM TURBO İNTERCOOLER BORU ONARIMI - KLİMA KOMPRESÖR VE KLİMA BORUSU ONARIMI ONARIMLARDA VEİDEC SIVI KAYNAK TEKNİĞİ VE ALÜMİNYUM KAYNAK TEKNİKLERİ BİRLİKTE KULLANILIR.

6 RADYATÖR TAMİRİ - RADYATÖR PETEK ONARIMI - RADYOTÖR KAZANI VE BAĞLANTI AYAKLARI TAMİRİ - RADYATÖR KAZAN SÖKME - TAKMA İŞLEMİ - FAR AYAKLARI TAMİRİ - FAR GÖVDE TAMİRİ - FAR ÇİZİK TAMİRİ - STOP AYAKLARI-GÖVDESİ TAMİRİ - SİS AYAKLARI VE GÖVDE TAMİRİ FAR / STOP / SİNYAL / SİS TAMİRİ ÖZELLİKLE ONARIMI GÜÇ OLAN FAR TIRNAK VE GÖVDE HASARLARI AUTO MİNİ SİSTEMİNDE VEİDEC ÜRÜNLERİYLE ONARILMAKTADIR.

7 JANT TAMİRİ - ÇELİK JANTLARIN YÜZEY ONARIMI - JANTLARIN ÇEMBER VE GÖBEK ONARIMI - YÜZEY BOYAMA VE VERNİK İŞLEMİ LAZER JANT TAMİRİ LAZER KESİMLİ JANTLARIN YÜZEYLERİNE ALÜMİNYUM VEYA SIVI METAL KAYNAK İŞLEMİ YAPILIR. LAZER JANTLARIN YÜZEY İŞLEMESİNİ CNC TEZGAHLARDA KENDİ ATÖLYEMİZDE YAPIYORUZ. VEİDEC TEFLON VERNİKLE JANTLARIN YÜZEY KAPLAMASI OEM ÜRETİM KALİTESİNDE YAPILMAKTADIR.

8 KARBON FİBER TAMİRİ TEKNOLOJİ İLE ÜRETİLEN BAZI ARAÇLARDA SAC VEYA BAKALİT YERİNE KARBON FİBER ÜRÜNLERİ KULLANILMAYA BAŞLANMIŞTIR. ARAÇLARIN HAFİFLETİLEBİLMESİ İÇİN KULLANILAN BU TEKNOLOJİYİ BMW 2013 YILINDAN BU TARAFA UYGULAMAKTADIR. AUTOMİNİ ÜRÜNLERİ VE ONARIM TEKNİKLERİ KARBON FİBER PARÇALARIN TAMİRİNDE KULLANILMAKTADIR. YAPIŞMA PARÇA HASAR TAMİRİ KARBON FİBER ÜRETİMLERDE OLDUĞU GİBİ, TEKNOLOJİ İLE ARAÇLAR, KAYNAK YERİNE YAPIŞMA TEKNİKLERİ İLE ÜRETİLMEKTEDİR. ÖRNEĞİN TAVAN VE ÖN - ARKA PANEL PARÇALARI ÜRETİMİ SIRASINDA ANA GÖVDEYE YAPIŞTIRILARAK ÜRETİLMEKTEDİR. ONARIM SIRASINDA YAPIŞTIRICIYI SÖKECEK VE TEKRAR YAPIŞTIRACAK ÖZEL CİHAZLAR VE KİMYASALLARA İHTİYACIMIZ OLACAKTIR. AUTOMİNİ SİSTEMİNDE BU TİP YEDEK PARÇALARIN SÖKÜLMESİ VE TEKRAR TAKILABİLMESİ İÇİN GEREKLİ TEKNOLOJİ VE ÜRÜNLER MEVCUTTUR.

9 ŞASİ / DİNGİL ONARIMI - ÖN ŞASİ AÇMA KAPAMA - ÖN ŞASİ MERKEZLEME - ARKA DİNGİL DÜZELTME ONARIMLARI ATÖLYEMİZDE VE HASARLI ARACIN OLDUĞU NOKTADA MOBİL OLARAK YAPABİLİYORUZ. ARAÇ ÜZERİNDE ONARIM YAKIT DEPOSU BOĞAZ BORUSU, SİGORTA KUTUSU, PANEL, GÖĞÜS, TORPİDO VB.. PARÇALARIN ARAÇ ÜZERİNDE SÖKMEDEN ONARILMASI İŞLEMİDİR. SÖKME TAKMA MALİYETLERİNİN VE PARÇA BEDELLERİNİN YÜKSEK OLMASI ARAÇ ÜZERİNDE ONARIMI ÖNEMLİ KILMAKTADIR.

10 ELEKTRONİK KART TAMİRİ - TESPİT CİHAZI İLE ARIZA BELİRLEME - ÇİP TAMİRİ ( BACAK LEHİMLEME ) - DİRENÇ VE YOL TAMİRİ - KOMPENANT DEĞİŞİMİ - TAMİR EDİLEBİLİR ŞEKİLDE ÜRETİLMİŞ ELEKTRONİK KARTLARIN ARIZASI TESPİT EDİLİR. - ARIZA DURUMUNA GÖRE YEDEK PARÇALI VEYA SADECE İŞÇİLİK YAPILARAK ONARIM GERÇEKLEŞTİRİLİR. ELEKTRİK TESİSAT TAMİRİ - VEİDEC ÜRÜNLERİ İLE TESİSAT BİRLEŞTİRME - TESİSAT VE SOKET ÜRETİMİ - MONTAJLAMA İŞLEMİ - ELEKTRİK ARIZASI CİHAZLA VEYA GÖZLE TESPİT EDİLİR - KABLO VEYA SOKET BİRLEŞTİRME YA DA PARÇA EKLENEREK ONARIM TAMAMLANIR BİR OTOMOBİLDE ORTALAMA 1 MT. KABLO BULUNMAKTADIR.

11 YAZI - NİKELAJ VE ARMA TAMİRİ HASAR ONARIMI SIRASINDA SÖKÜLEN KAPI BANTI, YAZILAR, NİKELAJLAR TEKRAR KULLANILMIYOR VE Sİ ALINIYOR. AUTOMİNİ VEİDEC ÜRÜNLERİ İLE NİKELAJ, BANT VE YAZILAR ORİJİNALLİĞİNDEN HİÇ BİR ÖZELLİK KAYBETMEDEN TEKRAR KULLANILABİLİR. FAR TEMİZLİĞİ - FAR CAMLARINDAKİ ÇİZİKLERİN GİDERİLMESİ - FAR CAMLARINDAKİ KARARMALARIN ÇIKARTILMASI - FAR CAMLARININ ORİJİNAL TEFLON VERNİKLE KAPLANMASI

12 YAMA BOYA HASARLI PARÇANIN DÜZELTİLMESİ VE KISMİ OLARAK BOYANMASI EĞİTİMLİ USTALAR VE ÖZEL MALZEMELERLE YAPILABİLİR. KOMPLE BOYAMA İŞLEMİ OLMADIĞINDAN DEĞER KAYBI EN AZA İNDİRİLİR. ÇİZİK GİDERME KAPORTA ÜZERİNDE DERİN VEYA YÜZEYSEL ÇİZİKLERİN ONARILMASI İŞLEMİDİR. BOYA YAPILMADAN ÖZEL TEKNİKLERLE ÇİZİKLER GİDERİLİR.

13 İÇ LEKE ÇIKARTMA ARAÇ İÇERİSİNDEKİ DEĞİŞİK BİR ÇOK LEKENİN GİDERİLMESİ İŞLEMİDİR. - KOLTUKLAR - TAVAN DÖŞEMESİ VE TABAN HALISI - KAPI DÖŞEMESİ - TORPİDO ÜZERİNDE BULUNAN HER TÜRLÜ LEKENİN ÖZEL KİMYASALLAR İLE TEMİZLENMESİ DIŞ LEKE ÇIKARTMA ARACIN DIŞ YÜZEYİNDE BULUNAN LEKELERİN GİDERİLMESİ İŞLEMİDİR. - BOYA BOZULMADAN LEKELERİN GİDERİLMESİ - KAPORTA ÜZERİNDE BULUNAN LEKELER VE KİMYASALLARIN TEMİZLENMESİ - CAMLARDAKİ LEKELERİN ÇIKARTILMASI - LASTİKLER VE JANTLARIN TEMİZLENMESİ DÖŞEME TAMİRİ SİGARA YANIĞI, YIRTIK, DELİK VE HASARLI PARÇALARIN ONARILMASI İŞLEMİ VEİDEC ÜRÜNLERİ VE KLASİK ONARIM TEKNİKLERİ KULLANILARAK TAMİRATLAR YAPILIR. - KAPI DÖŞEMESİ - KOLTUKLAR - ARAÇ İÇİ VİNLY VE DÖŞEMEER - TABAN HALISI VE TAVAN DÖŞEMESİ - YAN PANZİLOTLAR ONARIM KAPSAMINA GİREN PARÇALARDIR.

14 PDR - GÖÇÜK ÇIKARTMA KÜÇÜK ÇAPLI GÖÇÜKLERİN BOYASIZ ONARILMASIDIR DOLU HASARLARI DA BU KAPSAMA GİRER (BO - HOS) BOYASIZ HASAR ONARIMI KLASİK GÖÇÜK ÇEKTİRME TEKNİĞİNİN YANISIRA BÜYÜK ÇAPLI HASARLARIN BOYASIZ ONARILMASI. BOYASIZ OLARAK ONARILABİLDİĞİ KADAR DÜZELTME İŞLEMİ İSTEYEN ARAÇ KULLANICILARININ SIKCA TALEP ETTİĞİ BİR ONARIM ŞEKLİDİR.

15 ATÖLYE FOTOĞRAFLARI

16 ONARIM ÖNCESİ VE SONRASI ÖNCE SONRA ÖNCE SONRA ÖNCE SONRA ÖNCE SONRA ÖNCE SONRA ÖNCE SONRA ÖNCE SONRA ÖNCE SONRA ÖNCE SONRA ÖNCE SONRA

17 ÇEVRE AUTOMİNİ VE VEİDEC ORTAK İKİ HEDEF ÜZERİNDE ÇALIŞMAKTADIR. 1- ÇEVRECİ OLMAK 2- GERİ DÖNÜŞÜM İLE TASARRUF SAĞLAMAK - MOBİL PARÇA ONARIMLARINDA YEDEK PARÇALARIN TAMİR YÖNTEMİ İLE GERİ KAZANILMASI CİDDİ BİR TASARRUF SAĞLAR - ONARIMLARIN ÜLKE EKONOMİSİNE KATKI SAĞLANDIĞI HERKES TARAFINDAN BİLİNMEKTEDİR. - PARÇA DEĞİŞİMİ YERİNE ONARIM TERCİH EDİLMESİ TASARRUFUN YANI SIRA ÇEVRE VE DOĞA TEMİZLİĞİNE KATKI SAĞLAR - İSVEÇ DE ÇIKAN BİR YASA İLE EŞYASINI DEĞİŞTİRMEK YERİNE ONARIMI TERCİH EDEN TÜKETİCİLERE VERGİ İNDİRİMİ GETİRİLMİŞTİR. 4 FARKIMIZ MOBİL PARÇA ONARIMINDA TOPLANAN 100 PARÇANIN 35 ADETİ ONARILAMIYOR. ( % 35 OLUMSUZ ) TEKOLOJİYLE YEDEK PARÇA ÜRETİLMESİ SONUCU % 35 OLAN BU ORAN GİDEREK ARTABİLİR. 1- AUTO MİNİ OLUMSUZ % 35 PARÇALARIN ÖNEMLİ BÖLÜMÜNÜ ONARMAYI HEDEFLER 2- AUTOMİNİ BUGÜNE KADAR ONARIMI DENENMEMİŞ PARÇALARI DA ONARABİLİR 3- AUTOMİNİ GELECEKTE KARŞIMIZA ÇIKACAK TEKNOLOJİ PARÇALARI DA ONARMAYA HAZIRLANIR 4- AUTOMİNİ SİSTEMİNDE ONARIMLARI FİYATLANDIRMA TEKNİĞİ DE FARKLI VE DAHA GERÇEKCİDİR

18 ONARIM STANDARTI MOBİL PARÇA ONARIMINDA STANDART DÖNEMİ BAŞLATMAYI HEDEFLİYORUZ. ONARIMLARIMIZIN ÇEKME, KOPMA, ESNEME TESTLERİ VARDIR. STANDARTLARA UYGUN ONARIMLAR YAPMAK SEKTÖRDE BİR İLKTİR. TEST SONUÇLARI İLE TSE 'DEN TAMPON, FİBER, PLASTİK PARÇALAR, ALÜMİNYUM KAYNAK TEKNİKLERİ İLE İLGİLİ KRİTER BELİRLEYEREK ONARIMLARA STANDART GETİRECEĞİZ. BÖYLECE MÜŞTERİLERİN MOBİL ONARIMA İTİRAZI ORTADAN KALDIRILACAKTIR. MOBİL PARÇA ONARIMLARI TSE TARAFINDAN BELİRLENEN STANDARTLARDA YAPILACAKTIR.

19 DAYANIKLILIK TESTİ TESTLER

20 İstanbul Yolu 7. km. Macun Mahalles Macun Küme Evler No: 265 Yen mahalle/ankara Tel : Fax : Gsm : E-ma l : Web : nfo@autom n.com.tr autom n.com.tr

ZİRAAT MİNİ ONARIM. Ziraat Mini Onarım Hizmeti RS SERVİS tarafından verilmektedir. Ziraat Sigorta, Ziraat Finans Grubu Üyesidir.

ZİRAAT MİNİ ONARIM. Ziraat Mini Onarım Hizmeti RS SERVİS tarafından verilmektedir. Ziraat Sigorta, Ziraat Finans Grubu Üyesidir. ZİRAAT MİNİ ONARIM Ziraat Mini Onarım Hizmeti RS SERVİS tarafından verilmektedir. Ziraat Sigorta, Ziraat Finans Grubu Üyesidir. Ziraat Mini Onarım Nedir? Ziraat Mini Onarım hizmeti; kasko poliçeniz kapsamındaki

Detaylı

KORU SİGORTA KORU MİNİ ONARIM HİZMETİ

KORU SİGORTA KORU MİNİ ONARIM HİZMETİ KORU SİGORTA KORU MİNİ ONARIM HİZMETİ KORU MİNİ ONARIM HİZMETİ NEDİR? KORU Mini Onarım hizmeti, KORU Sigorta kasko veya trafik poliçesi kapsamındaki aracınızın ( özel otomobil, SUV,.5 ton Brüt Ağırlığa

Detaylı

Anadolu Mini Onarım Hizmeti ni kullanmak için hasarla ilgili zabıt, tutanak ya da ekspertiz gerekmemektedir.

Anadolu Mini Onarım Hizmeti ni kullanmak için hasarla ilgili zabıt, tutanak ya da ekspertiz gerekmemektedir. ANADOLU MİNİ ONARIM Anadolu Mini Onarım Hizmeti, aracınızda poliçenizin geçerli olduğu süre boyunca oluşabilecek, aşağıda tanımları ve limitleri verilen küçük ölçekli hasarların, hasarsızlık indiriminiz

Detaylı

AIG MİNİ ONARIM HİZMETİN TANIMI VE KAPSAMI. AIG Mini Onarım hizmeti kapsamında AUTO KING tarafından verilecek servis hizmetler şunlardır:

AIG MİNİ ONARIM HİZMETİN TANIMI VE KAPSAMI. AIG Mini Onarım hizmeti kapsamında AUTO KING tarafından verilecek servis hizmetler şunlardır: AIG MİNİ ONARIM HİZMETİN TANIMI VE KAPSAMI AIG Mini Onarım hizmeti, AIG kasko sigortası kapsamındaki sigortalı taşıt araçlarında poliçenin başlangıç tarihinden itibaren oluşabilecek küçük ölçekli hasarların

Detaylı

Araç İade Kılavuzu. TerakkiFilo

Araç İade Kılavuzu. TerakkiFilo Araç İade Kılavuzu Teşekkür 2 Değerli Dostumuz, Sözleşmeniz sona erdiğinde, aracınızı olağan kullanımdan kaynaklanan yıpranmaların dışında herhangi bir hasar ya da arıza olmadan, size teslim ettiğimiz

Detaylı

Eğitim. Eğitimin Hedefi

Eğitim. Eğitimin Hedefi Eğitim Müfredatı Eğitim Otomobil servislerinde yapılan kaporta hasar tespiti ve kaporta onarımlarının üretici standartlarında gerçekleştirilmesi için gelişen kaporta ve boya teknolojileri hakkında bilgi

Detaylı

SOMPO JAPAN ÖZEL ONARIM HİZMETİ KILAVUZU

SOMPO JAPAN ÖZEL ONARIM HİZMETİ KILAVUZU KILAVUZU HİZMET DETAYI Sompo Japan Özel Onarım, poliçe vadesi süresince aracınızda sac kaporta, boya, deri, vinil, kumaş, plastik, ön cam aksamlarında oluşabilecek Sompo Japan Sigorta A.Ş. ve/veya onarımı

Detaylı

Bu hizmet; İstanbul, Ankara, Adana, Antalya, Aydın, Balıkesir, Bursa, Denizli, İzmir, Manisa, Muğla, Kayseri, Kocaeli, Edirne, Eskişehir, Hatay,

Bu hizmet; İstanbul, Ankara, Adana, Antalya, Aydın, Balıkesir, Bursa, Denizli, İzmir, Manisa, Muğla, Kayseri, Kocaeli, Edirne, Eskişehir, Hatay, Bu hizmet; İstanbul, Ankara, Adana, Antalya, Aydın, Balıkesir, Bursa, Denizli, İzmir, Manisa, Muğla, Kayseri, Kocaeli, Edirne, Eskişehir, Hatay, İçel, Konya, Trabzon, Samsun, Uşak, Afyon, Sivas, Batman,

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-029649 Sayfa: 1 / 9 İkinci El Araç Ekspertizi 34-KN3477 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-029649 Sayfa: 2 / 9 VF1LZBS0549331770 Araç Bilgileri

Detaylı

SOMPO JAPAN ÖZEL ONARIM HİZMETİ HİZMET DETAYI

SOMPO JAPAN ÖZEL ONARIM HİZMETİ HİZMET DETAYI ÖZEL ONARIM HİZMETİ HİZMET DETAYI Sompo Japan Özel Onarım Hizmetinden yararlanmak isteyen müşterilerimizin sigortalı beyanı ile poliçeye kaydedilmiş olan sigortalı adresleri esas alınmaktadır. Hizmet taleplerinizde

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-128184 Sayfa: 1 / 13 İkinci El Araç Ekspertizi 34-JR5570 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-128184 Sayfa: 2 / 13 U5YEH813ADL041081 Araç Bilgileri

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-034646 Sayfa: 1 / 9 İkinci El Araç Ekspertizi 34-LC9206 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-034646 Sayfa: 2 / 9 VF3DD9HP0EJ666110 Araç Bilgileri

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-024158 Sayfa: 1 / 9 İkinci El Araç Ekspertizi 34-RE4648 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-024158 Sayfa: 2 / 9 VF7DD9HP0GJ697542 Araç Bilgileri

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-066006 Sayfa: 1 / 14 İkinci El Araç Ekspertizi 34-TB1975 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-066006 Sayfa: 2 / 14 WBAPP1107BE555254 Araç Bilgileri

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Sayfa: 1 / 9 İkinci El Araç Ekspertizi 34-GB7006 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Sayfa: 2 / 9 WVWZZZ3CZDP016182 Araç Bilgileri Araç Sahibi Plaka Üretici Model Şase Numarası İlk Tescil

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-222500 Sayfa: 1 / 10 İkinci El Araç Ekspertizi 34-JZ6484 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-222500 Sayfa: 2 / 10 VF1BZAL0E49004041 Araç Bilgileri

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-036720 Sayfa: 1 / 10 İkinci El Araç Ekspertizi 06-ADY536 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-036720 Sayfa: 2 / 10 VF15R040H57517452 Araç Bilgileri

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-119248 Sayfa: 1 / 8 İkinci El Araç Ekspertizi 34-PG4718 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-119248 Sayfa: 2 / 8 WF04XXGCC4FU41487 Araç Bilgileri

Detaylı

MİNİ ONARIM HİZMET EKİ (Kasko)

MİNİ ONARIM HİZMET EKİ (Kasko) 1. SÖZLEŞME KONUSU: İş bu sözleşmenin konusu, DOĞA Sigorta nın Kasko Sigorta Poliçeleri kapsamında, sigortalılara DOĞA Sigorta adına, poliçelerin 1 (bir) yıllık geçerlik süresi boyunca RS SERVİS tarafından

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-135380 Sayfa: 1 / 12 İkinci El Araç Ekspertizi 34-RE4737 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-135380 Sayfa: 2 / 12 VF1RFB00955724568 Araç Bilgileri

Detaylı

Power of Partnership ARAÇ İADE KILAVUZU

Power of Partnership ARAÇ İADE KILAVUZU Power of Partnership ARAÇ İADE KILAVUZU Power of Partnership İLETİŞİM BİLGİLERİ Filozone Filo Kiralama 7/24 Destek Hattı : 0850 480 77 66 Filozone Filo Kiralama 7/24 Acil GSM Hattı : 0546 449 98 00 2 Filozone

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-134925 Sayfa: 1 / 8 İkinci El Araç Ekspertizi 35-GD5963 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-134925 Sayfa: 2 / 8 NM432300006D57282 Araç Bilgileri

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-029671 Sayfa: 1 / 11 İkinci El Araç Ekspertizi 34-PR2129 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-029671 Sayfa: 2 / 11 NM0LXXTACLGR23905 Araç Bilgileri

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-025006 Sayfa: 1 / 13 İkinci El Araç Ekspertizi 34-GU8677 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-025006 Sayfa: 2 / 13 VF7RD9HD8DL506680 Araç Bilgileri

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-035504 Sayfa: 1 / 9 İkinci El Araç Ekspertizi 34-PH9427 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-035504 Sayfa: 2 / 9 NM432300006A79836 Araç Bilgileri

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-037303 Sayfa: 1 / 8 İkinci El Araç Ekspertizi 06-FR1645 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-037303 Sayfa: 2 / 8 WF0DXXWPCDFL31601 Araç Bilgileri

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-037366 Sayfa: 1 / 9 İkinci El Araç Ekspertizi 34-NV9086 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-037366 Sayfa: 2 / 9 WF04XXGCC4GC87229 Araç Bilgileri

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-047415 Sayfa: 1 / 11 İkinci El Araç Ekspertizi 34-SL4284 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-047415 Sayfa: 2 / 11 VF15R040H57517464 Araç Bilgileri

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-029341 Sayfa: 1 / 11 İkinci El Araç Ekspertizi 34-PR3972 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-029341 Sayfa: 2 / 11 VF7DD9HP0GJ576608 Araç Bilgileri

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-164055 Sayfa: 1 / 11 İkinci El Araç Ekspertizi 27-AAJ852 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-164055 Sayfa: 2 / 11 NLAFC5650HW033335 Araç Bilgileri

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-025677 Sayfa: 1 / 11 İkinci El Araç Ekspertizi 34-KZ5031 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-025677 Sayfa: 2 / 11 VF17R040H51902243 Araç Bilgileri

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-028862 Sayfa: 1 / 10 İkinci El Araç Ekspertizi 34-PG4661 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-028862 Sayfa: 2 / 10 WF04XXGCC4FU35587 Araç Bilgileri

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-119623 Sayfa: 1 / 9 İkinci El Araç Ekspertizi 34-HC1039 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-119623 Sayfa: 2 / 9 VF1LZBS0551433346 Araç Bilgileri

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-030425 Sayfa: 1 / 10 İkinci El Araç Ekspertizi 34-PG4909 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-030425 Sayfa: 2 / 10 WF04XXGCC4FJ02284 Araç Bilgileri

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-124959 Sayfa: 1 / 12 İkinci El Araç Ekspertizi 34-VT9146 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-124959 Sayfa: 2 / 12 VF14SRA4449803321 Araç Bilgileri

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-067161 Sayfa: 1 / 9 İkinci El Araç Ekspertizi 34-RE5049 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-067161 Sayfa: 2 / 9 VSSZZZ5FZGR160412 Araç Bilgileri

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-074761 Sayfa: 1 / 9 İkinci El Araç Ekspertizi 06-AGD359 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-074761 Sayfa: 2 / 9 WVWZZZ3CZJE046658 Araç Bilgileri

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-034619 Sayfa: 1 / 9 İkinci El Araç Ekspertizi 34-NT8636 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-034619 Sayfa: 2 / 9 VF70B9HPGFE548984 Araç Bilgileri

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-062053 Sayfa: 1 / 10 İkinci El Araç Ekspertizi 34-SL6658 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-062053 Sayfa: 2 / 10 VSSZZZ5FZHR038212 Araç Bilgileri

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-040141 Sayfa: 1 / 10 İkinci El Araç Ekspertizi 34-PR9134 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-040141 Sayfa: 2 / 10 WDD2050371R166083 Araç Bilgileri

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-067235 Sayfa: 1 / 13 İkinci El Araç Ekspertizi 35-JK565 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-067235 Sayfa: 2 / 13 NM426300006C88166 Araç Bilgileri

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-229144 Sayfa: 1 / 12 İkinci El Araç Ekspertizi 06-FJ3661 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-229144 Sayfa: 2 / 12 VF1LBNMS546981941 Araç Bilgileri

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-074918 Sayfa: 1 / 12 İkinci El Araç Ekspertizi 34-SL3714 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-074918 Sayfa: 2 / 12 VF14SRCL456895266 Araç Bilgileri

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-050406 Sayfa: 1 / 10 İkinci El Araç Ekspertizi 06-ABJ127 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-050406 Sayfa: 2 / 10 WF04XXGCC4GC66867 Araç Bilgileri

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-038153 Sayfa: 1 / 8 İkinci El Araç Ekspertizi 34-SY2354 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-038153 Sayfa: 2 / 8 NM03XXTTG3HB67373 Araç Bilgileri

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-037720 Sayfa: 1 / 10 İkinci El Araç Ekspertizi 34-SL6997 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-037720 Sayfa: 2 / 10 VSSZZZ5FZHR048875 Araç Bilgileri

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-078171 Sayfa: 1 / 11 İkinci El Araç Ekspertizi 34-AEZ834 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-078171 Sayfa: 2 / 11 WVWZZZ3CZJE047424 Araç Bilgileri

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-074327 Sayfa: 1 / 10 İkinci El Araç Ekspertizi 34-PG2577 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-074327 Sayfa: 2 / 10 VF7DD9HP0FJ741708 Araç Bilgileri

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-074868 Sayfa: 1 / 9 İkinci El Araç Ekspertizi 34-PV8843 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-074868 Sayfa: 2 / 9 VF3DD9HP0GJ816295 Araç Bilgileri

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-133060 Sayfa: 1 / 11 İkinci El Araç Ekspertizi 34-SDN07 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-133060 Sayfa: 2 / 11 WMWMS31069TG07589 Araç Bilgileri

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-121871 Sayfa: 1 / 8 İkinci El Araç Ekspertizi 34-GB6068 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-121871 Sayfa: 2 / 8 WF0MXXGCBMEU15487 Araç Bilgileri

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-030899 Sayfa: 1 / 9 İkinci El Araç Ekspertizi 34-LC1388 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-030899 Sayfa: 2 / 9 WVWZZZAUZEW273672 Araç Bilgileri

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Sayfa: 1 / 7 İkinci El Araç Ekspertizi 34-RHP70 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Sayfa: 2 / 7 WF0MXXGCBMDG43089 Araç Bilgileri Araç Sahibi Plaka Üretici Model Şase Numarası İlk Tescil

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-025988 Sayfa: 1 / 16 İkinci El Araç Ekspertizi 34-FJ2489 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-025988 Sayfa: 2 / 16 WVWZZZ3CZDE152475 Araç Bilgileri

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-028900 Sayfa: 1 / 11 İkinci El Araç Ekspertizi 34-NC2107 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-028900 Sayfa: 2 / 11 VF7DD9HP0FJ547523 Araç Bilgileri

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-033778 Sayfa: 1 / 10 İkinci El Araç Ekspertizi 34-RB1633 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-033778 Sayfa: 2 / 10 W0LPD5E34GG107541 Araç Bilgileri

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-029523 Sayfa: 1 / 13 İkinci El Araç Ekspertizi 34-LC2269 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-029523 Sayfa: 2 / 13 UU1HSDADG50794686 Araç Bilgileri

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-065084 Sayfa: 1 / 10 İkinci El Araç Ekspertizi 34-AN3998 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-065084 Sayfa: 2 / 10 VF7NC9HP0GY527698 Araç Bilgileri

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-052160 Sayfa: 1 / 11 İkinci El Araç Ekspertizi 61-BA458 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-052160 Sayfa: 2 / 11 VF15RTL0E58259467 Araç Bilgileri

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-063720 Sayfa: 1 / 9 İkinci El Araç Ekspertizi 34-RE8379 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-063720 Sayfa: 2 / 9 KNAFX41BGH5647011 Araç Bilgileri

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-028738 Sayfa: 1 / 12 İkinci El Araç Ekspertizi 34-LV8689 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-028738 Sayfa: 2 / 12 W0LJC7EC4F4282781 Araç Bilgileri

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-035512 Sayfa: 1 / 11 İkinci El Araç Ekspertizi 34-RE3266 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-035512 Sayfa: 2 / 11 VF7DD9HP0GJ692214 Araç Bilgileri

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-075022 Sayfa: 1 / 10 İkinci El Araç Ekspertizi 34-RZ7417 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-075022 Sayfa: 2 / 10 VF14SRCL456355217 Araç Bilgileri

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-065685 Sayfa: 1 / 10 İkinci El Araç Ekspertizi 35-JV009 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-065685 Sayfa: 2 / 10 VF1RFB00258034854 Araç Bilgileri

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-036823 Sayfa: 1 / 12 İkinci El Araç Ekspertizi 34-JS2668 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-036823 Sayfa: 2 / 12 WVWZZZ16ZEM042566 Araç Bilgileri

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-047138 Sayfa: 1 / 12 İkinci El Araç Ekspertizi 34-KU9907 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-047138 Sayfa: 2 / 12 VF15RTL0E51322995 Araç Bilgileri

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-078256 Sayfa: 1 / 10 İkinci El Araç Ekspertizi 27-ABA161 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-078256 Sayfa: 2 / 10 SJNFDAJ11U2305141 Araç Bilgileri

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-029301 Sayfa: 1 / 10 İkinci El Araç Ekspertizi 34-NC8204 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-029301 Sayfa: 2 / 10 NM432300006A56817 Araç Bilgileri

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-068733 Sayfa: 1 / 11 İkinci El Araç Ekspertizi 01-AAL922 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-068733 Sayfa: 2 / 11 VF15RKJ0A59865480 Araç Bilgileri

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-039599 Sayfa: 1 / 10 İkinci El Araç Ekspertizi 34-PG1695 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-039599 Sayfa: 2 / 10 SJNFDAJ11U1515631 Araç Bilgileri

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-124581 Sayfa: 1 / 10 İkinci El Araç Ekspertizi 34-VP6243 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-124581 Sayfa: 2 / 10 VF7DD9HP0DJ834182 Araç Bilgileri

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-027218 Sayfa: 1 / 11 İkinci El Araç Ekspertizi 34-JB9248 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-027218 Sayfa: 2 / 11 WVWZZZ6RZCY207610 Araç Bilgileri

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-035034 Sayfa: 1 / 9 İkinci El Araç Ekspertizi 34-NT4904 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-035034 Sayfa: 2 / 9 VF15R040H53111464 Araç Bilgileri

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-033493 Sayfa: 1 / 10 İkinci El Araç Ekspertizi 34-RE3188 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-033493 Sayfa: 2 / 10 WAUZZZ8V3G1093535 Araç Bilgileri

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-031286 Sayfa: 1 / 14 İkinci El Araç Ekspertizi 34-LC1452 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-031286 Sayfa: 2 / 14 WVWZZZAUZEW277398 Araç Bilgileri

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-040331 Sayfa: 1 / 9 İkinci El Araç Ekspertizi 34-NT8796 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-040331 Sayfa: 2 / 9 TMBAG6NE7F0256541 Araç Bilgileri

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-066313 Sayfa: 1 / 11 İkinci El Araç Ekspertizi 34-BAJ200 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-066313 Sayfa: 2 / 11 VF3MCBHZWHS383306 Araç Bilgileri

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-136319 Sayfa: 1 / 9 İkinci El Araç Ekspertizi 34-LY2382 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-136319 Sayfa: 2 / 9 NLAFB7630EW006542 Araç Bilgileri

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-014106 Sayfa: 1 / 9 İkinci El Araç Ekspertizi 34-NE2951 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-014106 Sayfa: 2 / 9 NM0MXXTACMFE57109 Araç Bilgileri

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-124506 Sayfa: 1 / 9 İkinci El Araç Ekspertizi 34-RZK39 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-124506 Sayfa: 2 / 9 VF14SRA4450128424 Araç Bilgileri

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-024530 Sayfa: 1 / 12 İkinci El Araç Ekspertizi 34-VM9654 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-024530 Sayfa: 2 / 12 VF1LZBS0549925219 Araç Bilgileri

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-052694 Sayfa: 1 / 11 İkinci El Araç Ekspertizi 16-SHR77 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-052694 Sayfa: 2 / 11 TMBAG6NE6H0011605 Araç Bilgileri

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-166653 Sayfa: 1 / 11 İkinci El Araç Ekspertizi 34-PN8992 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-166653 Sayfa: 2 / 11 VF14SRCL455217933 Araç Bilgileri

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-123412 Sayfa: 1 / 10 İkinci El Araç Ekspertizi 34-KZ4007 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-123412 Sayfa: 2 / 10 WVWZZZ16ZEM064126 Araç Bilgileri

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-146811 Sayfa: 1 / 14 İkinci El Araç Ekspertizi 59-RN221 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-146811 Sayfa: 2 / 14 XMCXJZ34ABF041135 Araç Bilgileri

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-046038 Sayfa: 1 / 12 İkinci El Araç Ekspertizi 27-AHG92 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-046038 Sayfa: 2 / 12 VF7DD9HP0GJ655526 Araç Bilgileri

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-033311 Sayfa: 1 / 11 İkinci El Araç Ekspertizi 34-KG7879 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-033311 Sayfa: 2 / 11 WVWZZZ3CZEE156246 Araç Bilgileri

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-030950 Sayfa: 1 / 11 İkinci El Araç Ekspertizi 34-HT5280 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-030950 Sayfa: 2 / 11 NM422500006822267 Araç Bilgileri

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-077832 Sayfa: 1 / 12 İkinci El Araç Ekspertizi 34-PG8404 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-077832 Sayfa: 2 / 12 VSSZZZ5FZGR036611 Araç Bilgileri

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-067280 Sayfa: 1 / 9 İkinci El Araç Ekspertizi 34-BGL642 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-067280 Sayfa: 2 / 9 WBAJH1105J3G14091 Araç Bilgileri

Detaylı

OTO SİGORTALARI BİRLEŞİK KASKO SİGORTASI GENİŞLETİLMİŞ KASKO

OTO SİGORTALARI BİRLEŞİK KASKO SİGORTASI GENİŞLETİLMİŞ KASKO OTO SİGORTALARI KAZA SONUCU KAN PARASI OLARAK ADLANDIRILAN MADDİ VE MANEVİ TAZMİNAT TALEPLERİ SINIRSIZ teminat verilebilir. BİRLEŞİK KASKO SİGORTASI GENİŞLETİLMİŞ KASKO Birleşik Kasko Sigortası Genişletilmiş

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-064262 Sayfa: 1 / 14 İkinci El Araç Ekspertizi 27-C6350 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-064262 Sayfa: 2 / 14 NM432300006A74007 Araç Bilgileri

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-121015 Sayfa: 1 / 10 İkinci El Araç Ekspertizi 34-RFY15 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-121015 Sayfa: 2 / 10 NLAFB7660CW010126 Araç Bilgileri

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Sayfa: 1 / 8 İkinci El Araç Ekspertizi 34-NC3776 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Sayfa: 2 / 8 NM432300006A37294 Araç Bilgileri Araç Sahibi Plaka Üretici Model Şase Numarası İlk Tescil

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-051995 Sayfa: 1 / 13 İkinci El Araç Ekspertizi 34-KZ7423 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-051995 Sayfa: 2 / 13 VF14SRA4451877293 Araç Bilgileri

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-068634 Sayfa: 1 / 11 İkinci El Araç Ekspertizi 35-GD8848 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-068634 Sayfa: 2 / 11 VF14SRCL456896929 Araç Bilgileri

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-074951 Sayfa: 1 / 8 İkinci El Araç Ekspertizi 34-PR3729 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-074951 Sayfa: 2 / 8 UU1HSDNDG54693195 Araç Bilgileri

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-030018 Sayfa: 1 / 11 İkinci El Araç Ekspertizi 19-HB187 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-030018 Sayfa: 2 / 11 TMAD351UGFJ269929 Araç Bilgileri

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-056116 Sayfa: 1 / 11 İkinci El Araç Ekspertizi 34-PR1735 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-056116 Sayfa: 2 / 11 VF14SRCL454767700 Araç Bilgileri

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-036958 Sayfa: 1 / 8 İkinci El Araç Ekspertizi 34-PL5273 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-036958 Sayfa: 2 / 8 NM426300006D30738 Araç Bilgileri

Detaylı