: sitesini ve işletmecisini,

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download ":www.markmost.com sitesini ve işletmecisini,"

Transkript

1 İş Ortaklığı Yayıncı Süreç Sözleşmesi Madde 1. Taraflar ve Tanımlar Bir tarafta MARKMOST sitesi işleteni MARKmost Bilgi Teknolojileri A.Ş ile (Bundan böyle MARKMOST olarak anılacaktır, diğer tarafta İş Ortağı Yayıncı ile (Bundan böyle İş Ortağı Yayıncı olarak anılacaktır) aşağıdaki şartlarda İş Ortaklığı Yayıncı Sözleşmesi" akdedilmiştir. MARKMOST : sitesini ve işletmecisini, İŞ ORTAĞI YAYINCI : MARKmost sitesinde bulunan başvuru formunda belirtilen ve MARKmost tarafından İş Ortaklığı Yayıncı Süreci ne kabul edilen site/siteleri YAYINCI KODU : MARKmost tarafından yayınlanan reklam içeriklerin, İş Ortağı Yayıncı sitesinde görüntülenmesini sağlayan Kod ları HİZMET BEDELİ :MARKmost sitesinde oranları/bedelleri belirtilen, İş Ortağı Yayıncı nın, MARKmost tarafından verilen kodları yerleştirmesi ile MARKmost sitesine sağladığı trafik üzerinden hesaplanacak bedeli ifade eder. Madde 2. Sözleşmenin Konusu Ana yayın mecra olan MARKmost Sitesinde bulunan reklam, promosyon, kampanya, ilan, vb içeriklerin, Sözleşme koşullarına uygun olarak İş Ortağı Yayıncı sitesinde yayınlanmasını ve İş Ortağı Yayıncı sitesi ziyaretçilerinin bu yayınlar ile MARKmost sitesine trafik sağlamasını ve İş Ortağı Yayıncı nın hizmet bedeline hak kazanma şartlarını kapsar. Madde 3 İş Ortaklığı Yayıncı Süreci 3.1 İş Ortağı Yayıncı nın Madde 4 de belirtilen sitelerden olmaması koşulu ve bunlarla sınırlı olmamak kaydı ile MARKmost tarafından verilecek kabul den sonra, Sözleşmenin ana amacı olan MARKmost sitesi içeriklerinin İş Ortağı Yayıncı sitesinde görüntülenmesini sağlayacak kodların verilmesi ve bu kodların teknik olarak İş Ortağı Yayıncı tarafından siteye yerleştirilmesi ile tamamlanır.

2 3.2 Madde 4. İş Ortaklığı Yayıncı Sürecine Dahil Olamayacak Siteler 4.1 İş Ortağı Yayını nın genel temasının Türk Ceza Kanununda Suç olarak düzenlenmiş fiileri içeren ve 5651 Sayılı İnternet Yolu ile Yayınların Düzenlemesi Kanunu 8.Maddesinde (müstehcenlik, intihara yönlendirme, uyuşturucu ve uyarıcı madde kullanımını kolaylaştırma, çocukların cinsel istismarı, sağlık için tehlikeli madde temini, fuhuş, kumar oynanması için yer ve imkan sağlama) belirtilen içeriklerden olması. 4.2 İş Ortağı Yayıncı nın Sitesinde zararlı kod/yazılım, virüs ve bunlarla sınırlı olmamak üzere 3.şahıs/kurumların bilgisi dışında veri toplayan, sistemlere zarar veren, etkisiz hale getiren içeriklerin bulunması, yayınlanması ya da paylaşıma yönelik bulundurulması, 4.3 İş Ortağı Yayıncı nın sitesinin genel temasının, 3.şahıs/kurumların fikri haklarını zedeleyen ve kişilik haklarına saldırıya yönelik içeriklerden oluşması, 4.4 İş Ortağı Yayıncı Sitesinin genel temasının sahte ve taklit ürünlerin pazarlanmasına yönelik içeriklerden oluşması ve bir şahsın ya da kurumun aleyhine faaliyet gösteren sitelerden olması, 4.4 İş Ortağı Yayıncı Sitesinin genel temasının, sözleşmeden beklenen faydayı azaltacak şekilde reklam içeriklerinden oluşması halinde İş Ortağı Yayıncı Sürecine dahil edilmezler. Madde 5 İş Ortağı Yayıncı nın Sağlaması Gereken Koşullar ve Yükümlülükleri 5.1 İş Ortağı Yayıncı, İş Ortaklığı Yayıncı Sürecine dahil olmak istediği sitenin Madde 4 de belirtilen sitelerden olmadığını ve işbu ortaklık süreci boyunca Türkiye Cumhuriyeti Yasaları ve Madde 4 de belirtilen içeriklerden oluşmayacağını taahhüt eder. 5.2 İş Ortağı Yayıncı, Sözleşme amacını yerine getirmek için MARKmost sitesi tarafından verilen Yayın Kodu nu başvuruda belirttiği ve MARKmost tarafından kabul edilen siteye uygun olarak yerleştirmekle ve sadece MARKmost sitesi tarafından kabul edilen Site/Sitelerinde bulundurmakla yükümlüdür 5.3 İş Ortağı Yayıncı, işbu sözleşme ile MARKmost un bayisi, acentesi, şubesi sıfatını kazanmaz. 5.4 İş Ortağı Yayıncı, Yayıncı kodları ile içerikleri yayınlanan işletmeler ile MARKmost un verdiği hizmeti vermeye yönelik irtibata geçemezler.

3 5.5 İş Ortağı Yayıncı, Sitesinde yayıncı kodu vasıtası ile yayınlanan içerikleri hiçbir şekilde kopyalayamaz, site içerisinde farklı amaçla kullanamaz, 5.6 İş Ortağı Yayıncı, Site/Sitelerinde MARKmost tarafından verilen yayın kodlarının, amacına uygun olarak çalışabilmesi için gerekli tekniğe sahip olduğunu, yayıncı kodların işleyişini engelleyen, bozan ve verimsizleştiren uygulamaların olmadığını taahhüt eder. 5.7 İş Ortağı Yayıncı, İş Ortaklığı Yayıncı Sürecine dahil olduğu site/sitelerin genel temasını değiştirdiği takdirde derhal MARKmost a bildirim yapmak zorundadır. Aksi halde işbu sözleşme ile sağlanan bütün haklardan mahrum bırakılmayı kabul ettiğini taahhüt eder. 5.8 İş Ortağı Yayıncı, Site/Sitelerinde, işbu sözleşmeden beklenen faydaları hileli davranışlar ile edinmeyeceğini, trafik verilerini değiştirmeye yönelik davranışlarda bulunmayacağını aksi halde işbu sözleşmenin tek taraflı fesih edilerek hiçbir isim altında hizmet bedeli talep edemeyeceğini, o tarihe kadar ödenen hizmet bedellerin faizi ile geri ödemekte yükümlü olduğunu aksi halde hakkında ceza ve hukuk davaları açılacağını kabul eder. 5.9 İş Ortağı Yayıncı, işbu sözleşme ile kendisine düzenli gelir garantisi verilmediğini kabul eder Madde 6 MARKmost 'un Hakları ve Yükümlülükleri 6.1 MARKmost, her zaman reklam ve ilanlarını yayınladığı müşterilerin çıkarlarını ve firma itibarını gözeterek nedensiz olarak İş Ortaklığı Yayıncı Sürecine başvuran İşletmelerin başvurularını reddedebilir. 6.2 MARKmost, Sözleşmeden beklenen faydayı sağlamaya yönelik olarak Yayıncı Kodları nı İş Ortağı Yayıncıya çalışır vaziyette vermekle yükümlüdür. İş Ortağı Yayıncı nın site/sitelerin teknik altyapısından kaynaklanan nedenler ile yayıncı kodlarının uyumsuz olmasından MARKmost sorumlu değildir. Madde 7 Fikri ve Sınai Haklar İş Ortağı Yayıncı, işbu sözleşme ile lisans hakkı elde etmez. MARKmost sitesi tarafından Yayıncıya verilen kodlar da dahil olmak üzere, yayınlanan içerikler in her türlü fikri ve sınai hakkı MARKmost sitesine aittir. İş Ortağı Yayıncı, MARKmost sitesini, yayıncı kodlarını ve sitesinde gösterim izni verilen içerikleri kopyalayamaz, dağıtamaz, değiştiremez ve sözleşmede belirtilen durumlar haricinde kullanamaz.

4 Sözleşme konusu hariç olmak üzere MARKmost un yazılı izni olmadan hiçbir şekilde logo, amblem vb materyaller kullanılamaz. Madde 8 İş Ortağı Yayıncı nın Hizmet Bedeli ve Ödemeler 8.1 İş Ortaklığı Yayıncı Sürecine dahil olan İş Ortağı Yayıncı Madde 5 de belirtilen yükümlülüklerini yerine getirmesi ve MARKmost sitesine usulüne uygun olarak trafik sağlaması ile hizmet bedelini talep etmeye hak kazanır. 8.2 İş Ortağı Yayıncı, Sözleşme konusu kodlar ile sağladığı trafiğe göre hesaplanan hizmet bedeli 50 TL yi geçtiği takdirde, MARKmost tan çekişmesiz olan hizmet bedelinin yatırılmasını talep eder. 8.3 İş Ortağı Yayıncı vergi levhasına sahip gerçek ve tüzel kişi olması halinde, öncelikle talep ettiği ve MARKmost tarafından kabul edilen hizmet bedeline karşılık gelen faturayı MARKmost web sitesinde belirtilen adrese göndermekle yükümlüdür. MARKmost faturanın tebliğ tarihinden itibaren 1 hafta içinde hizmet bedelini, İş Ortaklığı Süreç Yönetimine başvururken vermiş olduğu banka hesabına yatıracaktır. 8.4 İş Ortağı Yayıncı nın fatura düzenlemeye yetkisi olmaması halinde, bu durumu ödeme talebinde belirtmekle yükümlüdür. MARKmost İş Ortağı Yayıncı nın hizmet bedelinden yasal zorunluluk olan stopaj vb kesintileri yaptıktan sonra banka hesabına gönderecektir. 8.5 MARKmost ödeme talebinde bulunmayan İş Ortağı Yayıncı ya kendiliğinden ödeme yapmaz. İş Ortağı Yayıncı, talep etmediği hizmet bedelleri için faiz talep edemez. Banka ve hesap numarasını hatalı vermesi nedeni ile ödemeleri gecikmesinden MARKmost u sorumlu tutamaz. *Sağlanan trafiğe göre belirlenen hizmet bedelleri oranları reklam ve içeriklerin kategorilerine göre farklı olarak düzenlenebilir. İş Ortağı Yayıncı hizmet bedeli oranları ve bedellerine itiraz edemez. Madde 9 Sözleşmenin Feshi ve Askıya Alınması 9.1 İş Ortağı Yayıncı nın, Sözleşmede yada gizlilik sözleşmesinde belirtilen yükümlülüklerine aykırı davranması halinde, MARKmost hiçbir bildirim yapmadan tek taraflı olarak sözleşmeyi fesh edebilir. 9.2 Sözleşmenin İş Ortağı Yayıncı nın kusuru nedeni ile fesih olması halinde, MARKmost bünyesinde İş Ortağı Yayıncıya ödenmeyen hizmet bedelleri ödenmez. İş Ortağı Yayıncı nın Madde 5.8 nedeni ile sözleşmenin feshine sebebiyet vermesi halinde, o tarihe kadar ödenen hizmet bedelleri İş Ortağı tarafından derhal geri ödenir. 9.3 MARKmost, dilediği zaman İş Ortaklığı Yayıncı Sürecini İş Ortağı Yayıncı nın yükümlülüklerine aykırı davranması halleri haricinde de nedensiz ve

5 bildirimsiz olarak hizmetlerini durdurabilir, askıya alabilir, fesh edebilir. Bu durumda İş Ortağı Yayıncı nın hak etmiş olduğu hizmet bedelleri talep ile birlikte Sözleşmenin 8.maddesinde belirtilen usule göre ödenir. 9.4 İş Ortağı Yayıncı, mücbir sebepler haricinde MARKmost sözleşmede belirtilen yükümlülüklerini yerine getirdiği sürece sözleşmeyi fesh edemez. Madde 10 Sözleşmenin yürürlüğe girmesi ve süresi İşbu sözleşme, MARKmost sitesinde bulunan İş Ortaklığı Yayıncı Süreci ne dahil olmak için hazırlanan formun doldurulması ve sözleşme hükümlerinin ve gizlilik sözleşmesinin İş Ortağı Yayıncı tarafından okunarak elektronik ortamda kabul edilmesi ile yürürlüğe girer. İş Ortaklığı Yayıncı Süreci Sözleşmesinin süresi taraflarca sözleşme bitiminden 1 ay önce fesh edilmediği takdirde 12(oniki) aydır. Madde 11. Tebligatlar ve sözleşme değişiklikleri İşbu sözleşme ve uygulanması ile ilgili olarak yapılacak her türlü tebligat için İş Ortağı Yayıncı başvuru sırasında bildirmiş olduğu elektronik posta adresinin yasal tebligat adresi olduğunu beyan etmiştir. Aksi bildirilmediği sürece MARKmost için Şefik Bey Sok. No:1 Kadıköy İstanbul posta adresi tebligat adresidir. MARKmost dilediği zaman İş Ortaklığı Yayıncı Süreci şartlarını ve koşullarını değiştirebilir, sözleşme hükümlerinde İş Ortağı Yayıncı aleyhine hak edilen hizmet bedelleri hakkı saklı kalmak kaydı ile değişiklik yapabilir. Yapılan değişiklikler MARKmost sitesinde bildirilecek olup, bildirim tarihinden itibaren hüküm doğurur. Madde 12. Elektronik Kayıtların Geçerliliği Taraflar arasında ve tarafların yetkililerince yapılan e-posta, anlık mesaj ve faks gibi elektronik yazışma kayıtları, kanunen geçerli delil sayılarak, usul hukuku bağlamında kesin ve bağlayıcı delil olarak kabul edilmiştir. Madde 13. Yetkili Mahkeme İşbu sözleşmenin uygulanmasından doğabilecek her türlü uyuşmazlığın çözümünde, İSTANBUL Mahkemeleri ve İcra Müdürlükleri yetkilidir. İşbu sözleşmeden kaynaklanan uyuşmazlığın çözümünde Türk hukuku uygulanacaktır. İşbu sözleşme, eki olan gizlilik sözleşmesi ile ayrılmaz bir bütündür.

FACEPARA.COM - ÜYELİK SÖZLEŞMESİ VE GENEL ŞARTLAR

FACEPARA.COM - ÜYELİK SÖZLEŞMESİ VE GENEL ŞARTLAR FACEPARA.COM - ÜYELİK SÖZLEŞMESİ VE GENEL ŞARTLAR 1. SÖZLEŞMENİN TARAFLARI: 1.1. İşbu Üyelik sözleşmesi (aşağıda kısaca Sözleşme olarak anılacaktır); Facepara Yayıncılık ve Network Marketing Firması kısaca

Detaylı

C5 ELECTRONICS B2B SİTESİ ÜZERİNDEN SANAL POS KULLANIM SÖZLEŞMESİ

C5 ELECTRONICS B2B SİTESİ ÜZERİNDEN SANAL POS KULLANIM SÖZLEŞMESİ C5 ELECTRONICS B2B SİTESİ ÜZERİNDEN SANAL POS KULLANIM SÖZLEŞMESİ MADDE 1- SÖZLEŞMENİN TARAFLARI İş bu sözleşme; Akaretler, Süleyman Seba Cad. Bjk Plaza B Blok K:1 34357, Beşiktaş/İstanbul adresinde yerleşik

Detaylı

MOBİKASABA KULLANICI SÖZLEŞMESİ 1.TARAFLAR İşbu sözleşme ve eki Gizlilik Politikası ndan oluşan işbu MOBİKASABA KULLANICI SÖZLEŞMESİ ("KULLANICI

MOBİKASABA KULLANICI SÖZLEŞMESİ 1.TARAFLAR İşbu sözleşme ve eki Gizlilik Politikası ndan oluşan işbu MOBİKASABA KULLANICI SÖZLEŞMESİ (KULLANICI MOBİKASABA KULLANICI SÖZLEŞMESİ 1.TARAFLAR İşbu sözleşme ve eki Gizlilik Politikası ndan oluşan işbu MOBİKASABA KULLANICI SÖZLEŞMESİ ("KULLANICI SÖZLEŞMESİ"), KASABA BİLGİ TEKNOLOJİLERİ TİC A.Ş. ("MOBİKASABA")

Detaylı

BNP PARIBAS FİNANSAL KİRALAMA A.Ş.

BNP PARIBAS FİNANSAL KİRALAMA A.Ş. BNP PARIBAS FİNANSAL KİRALAMA A.Ş. Bir Sözden Daha Fazlası.. 5 Taahhütümüz Değerli müşterimiz, UZMANLIK BNP Paribas Finansal Kiralama A.Ş. dünyasına hızlı ve kolay bir biçimde giriş yaparak tüm fırsatlardan

Detaylı

HOSTBEY YAZILIM VE BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ SUNUCU KİRALAMA SÖZLEŞMESİ

HOSTBEY YAZILIM VE BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ SUNUCU KİRALAMA SÖZLEŞMESİ HOSTBEY YAZILIM VE BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ SUNUCU KİRALAMA SÖZLEŞMESİ MADDE 1. TARAFLAR 1- SERVİS SAĞLAYICI : HOSTBEY YAZILIM VE BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ (Sözleşmenin bundan sonraki bölümünde kısaca "Hostbey)"

Detaylı

Saygılarımızla, Ekler: (Fon) Veri Yayın Sözleşmesi. Sözleşme Öncesi Bilgi Formu. / / tarihinde tebellüğ aldım. Unvan: İmza :

Saygılarımızla, Ekler: (Fon) Veri Yayın Sözleşmesi. Sözleşme Öncesi Bilgi Formu. / / tarihinde tebellüğ aldım. Unvan: İmza : . Bankamız ile sizin arasındaki veri iletimi ilişkisi çerçevesinde, ekte sizinle yapmayı arzu ettiğimiz (Fon) Veri Yayın Sözleşmesi nin bir örneği ile bu sözleşmenin Bankamız açısından vazgeçilmez nitelikteki

Detaylı

MESAFELİ SÖZLEŞMELERE DAİR YÖNETMELİK UYARINCA HAZIRLANAN ÖN BİLGİLENDİRME FORMU

MESAFELİ SÖZLEŞMELERE DAİR YÖNETMELİK UYARINCA HAZIRLANAN ÖN BİLGİLENDİRME FORMU MESAFELİ SÖZLEŞMELERE DAİR YÖNETMELİK UYARINCA HAZIRLANAN ÖN BİLGİLENDİRME FORMU 1. TANIMLAR KİRAYA VEREN: Ticaret Unvanı: Mobicar Araç Paylaşım Hizmetleri A.Ş. Adresi: Eski Büyükdere Cad. Ayazağa Yolu

Detaylı

PLAYSTATION KİRALAMA SÖZLEŞMESİ

PLAYSTATION KİRALAMA SÖZLEŞMESİ PLAYSTATION KİRALAMA SÖZLEŞMESİ BU SÖZLEŞME MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ VE GÜVENLİĞİ ESAS ALINARAK 4822 SAYILI KANUNLA DEĞİŞİK 4077 SAYILI TÜKETİCİNİN KORUNMASI HAKKINDA KANUN KAPSAMINDA TÜKETİCİNİN MENFAATİ GÖZETİLEREK

Detaylı

Tarih:... /... /... İŞ SÖZLEŞMESİ. Ad Soyad Kaşe - İmza Ad Soyad Kaşe - İmza

Tarih:... /... /... İŞ SÖZLEŞMESİ. Ad Soyad Kaşe - İmza Ad Soyad Kaşe - İmza Tarih:... /... /... İŞ SÖZLEŞMESİ Ad Soyad Kaşe - İmza Ad Soyad Kaşe - İmza 1 heytalks HİZMET İŞBİRLİĞİ SÖZLEŞMESİ Amaç : Bu sözleşme Müşteri heytalks ilişkisinin temel ilkelerine, ticari ve hukuki açıklık

Detaylı

GENEL HİZMET SÖZLEŞMESİ

GENEL HİZMET SÖZLEŞMESİ GENEL HİZMET SÖZLEŞMESİ MADDE 1: SÖZLEŞMENİN TARAFLARI 1.1: Hizmet sağlayan, bundan böyle sözleşmede NETİNTERNET olarak anılacaktır. Ünvan : Netinternet Bilgisayar Telekomünikasyon San. ve Tic. Ltd. Şti.

Detaylı

*İkamet Adresi fotoğraf

*İkamet Adresi fotoğraf Abone No *TC Kimlik No *Adı - Soyadı BİSİKLET ABONE BİLGİ FORMU ÇABİS. *İkamet Adresi fotoğraf İş Adresi Ev Telefonu İş Telefonu *GSM E Mail *Doğum Yeri ve Tarihi İş bu sözleşme ABONE tarafından doldurulmuş,

Detaylı

Bitödeme ürün ve hizmetlerini kullanmanız aşağıdaki koşulları otomatik olarak kabul ettiğiniz anlamına gelir.

Bitödeme ürün ve hizmetlerini kullanmanız aşağıdaki koşulları otomatik olarak kabul ettiğiniz anlamına gelir. GENEL ŞARTLAR Bitödeme ürün ve hizmetlerini kullanmanız aşağıdaki koşulları otomatik olarak kabul ettiğiniz anlamına gelir. Bitödeme ürün ve hizmetlerinin kullanılması sebebiyle, sözleşmenin ihlali, haksız

Detaylı

DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ LAPTOP ALIMI TASLAK SÖZLEŞMESİ adresinde mukim. (bundan böyle kısaca TEDARİKÇİ olarak anılacaktır.)

DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ LAPTOP ALIMI TASLAK SÖZLEŞMESİ adresinde mukim. (bundan böyle kısaca TEDARİKÇİ olarak anılacaktır.) DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ LAPTOP ALIMI TASLAK SÖZLEŞMESİ MADDE 1: TARAFLAR İşbu Sözleşme; 1. Darüşşafaka Mh. Darüşşafaka Cd. No:5/9 34457 Sarıyer / İstanbul adresinde mukim DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ (bundan böyle

Detaylı

: SİTE ye üyelik bilgilerini girerek SİTE ye üye olan ve kullanan kişileri

: SİTE ye üyelik bilgilerini girerek SİTE ye üye olan ve kullanan kişileri MADDE 1- SÖZLEŞMENİN TARAFLARI YAYINCI -İŞLETME SÖZLEŞMESİ İşbu YAYINCI-İŞLETME sözleşmesi (aşağıda kısaca Sözleşme olarak anılacaktır); Recep Peker Cad. Şefik Bey Sok. No:1 Feneryolu / Istanbul adresinde

Detaylı

MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ

MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ MADDE 1 - TARAFLAR SATICI Ünvanı : Adresi : MERSİS No : Telefon : FAX : E-posta : ALICI Adı soyadı : Adresi : Telefon : E-mail : MADDE 2 - KONU İşbu sözleşmenin konusu, ALICI'

Detaylı

SÖZLEŞME İKİ NUSHA OLARAK DOLDURULUP GÖNDERİLMELİDİR.

SÖZLEŞME İKİ NUSHA OLARAK DOLDURULUP GÖNDERİLMELİDİR. SÖZLEŞME İKİ NUSHA OLARAK DOLDURULUP GÖNDERİLMELİDİR. İstenilen Evraklar: Şirketler için; Vergi levhası fotokopisi İmza sirküleri fotokopisi (İmza sirkülerinde ki imza ile sözleşmedeki imza aynı olmalıdır)

Detaylı

3. Partilere Ürün Sevkiyatı Sözleşmesi

3. Partilere Ürün Sevkiyatı Sözleşmesi Tech Data Bilgisayar Sistemleri A.Ş. MADDE 1. TARAFLAR Bir tarafta, Saray Mahallesi Site Yolu Sokak Anel İş Merkezi No:5 Kat 8 34768 Ümraniye İSTANBUL adresinde mukim Tech Data Bilgisayar Sistemleri A.Ş.

Detaylı

4/5/2007 TARİHLİ VE 5651 SAYILI KANUN. Şinasi DEMİR-Serkan KAYA İl Bilgisayar Formatör Öğretmenleri-ANTALYA

4/5/2007 TARİHLİ VE 5651 SAYILI KANUN. Şinasi DEMİR-Serkan KAYA İl Bilgisayar Formatör Öğretmenleri-ANTALYA 4/5/2007 TARİHLİ VE 5651 SAYILI KANUN Şinasi DEMİR-Serkan KAYA İl Bilgisayar Formatör Öğretmenleri-ANTALYA AMAÇ Yönetici Öğretmen Öğrenci Veli İnternetin güvenli ve bilinçli kullanımı konusunda tavsiyelerde

Detaylı

Vodafone Kurumsal İnternet Paketleri %50 İndirim Kampanyası Taahhütnamesi

Vodafone Kurumsal İnternet Paketleri %50 İndirim Kampanyası Taahhütnamesi ye, (kısaca Vodafone ) tarafından sunulan, Kurumsal İnternet Paketleri %50 İndirim Kampanyası ndan yararlanmak istememiz sebebiyle GSM no ları ve Vodafone Tip Abonelik Sözleşmesi imza tarihleri EK-2 de

Detaylı

KULLANICI SÖZLEŞMESİ

KULLANICI SÖZLEŞMESİ KULLANICI SÖZLEŞMESİ 1 - Taraflar 1.1: Bu sözleşme hizmetler bölümünde belirtilen hizmetleri (Hizmetler olarak anılacaktır) sağlayan www.heryersms.com (bundan sonra Heryer SMS olarak anılacaktır) ile yeni

Detaylı

Solucan Haber Mayıs ve Haziran Kampanyası! Memnuniyet Garantili!*

Solucan Haber Mayıs ve Haziran Kampanyası! Memnuniyet Garantili!* Solucan Haber Mayıs ve Haziran Kampanyası! Memnuniyet Garantili!* Merhaba, Kırmızı Solucan ve Gübresi Ticareti yapan bir firma olarak kazancınızı arttırmak ve daha çok müşteriye erişmek istiyorsanız, Türkiye

Detaylı

PLAKAMNEREDE.COM ÜYELİK SÖZLEŞMESİ

PLAKAMNEREDE.COM ÜYELİK SÖZLEŞMESİ PLAKAMNEREDE.COM ÜYELİK SÖZLEŞMESİ MADDE 1. TARAFLAR Bir tarafta Konak Mahallesi, Biletçi Sokak No:3/2 Nilüfer/Bursa adresinde mukim www.plakamnerede.com (kısaca Plakamnerede.com olarak anılacaktır) ile

Detaylı

KOŞULLAR VE SÜRELER Koşullar ve Süreler 1. Tanımlar Bu koşul ve süreler bağlamında, aşağıdaki kelimeler, karşılarında yazan anlamlara geleceklerdir. DataSafe Storage Limited, Ticaret Sicilinde 02674267

Detaylı

IX. TÜRK ÜNİVERSİTELERİ TANITIM FUARI PROTOKOLÜ

IX. TÜRK ÜNİVERSİTELERİ TANITIM FUARI PROTOKOLÜ Katılımcı Bilgileri: Madde 1. (Taraflar) Trucas UG ( Fuar şirketi olarak anılacaktır ) tarafından gerçekleştirilecek olan Türk Üniversiteleri Tanıtım Fuarı na katılan firmalar (Katılımcı olarak anılacaktır)

Detaylı

ATAÇLAR TAHSİLAT SİTESİ ÜZERİNDEN SANAL POS KULLANIM SÖZLEŞMESİ

ATAÇLAR TAHSİLAT SİTESİ ÜZERİNDEN SANAL POS KULLANIM SÖZLEŞMESİ ATAÇLAR TAHSİLAT SİTESİ ÜZERİNDEN SANAL POS KULLANIM SÖZLEŞMESİ MADDE 1- SÖZLEŞMENİN TARAFLARI İş bu sözleşme; Tekstilkent Koza Plaza A Blk.Kat:19 No:71 Esenler-İSTANBUL adresinde yerleşik ATAÇLAR İLETİŞİM

Detaylı

A R E S TECHNOLOGY & MONEY

A R E S TECHNOLOGY & MONEY Sayfa 1 / 5 A R E S TECHNOLOGY & MONEY FRANCHİSİNG SÖZLEŞMESİ DÜĞÜN SİTESİ İÇİNDİR Sayfa 2 / 5 A T M - ARES TECHNOLOGY MONEY DÜĞÜN PROJESİ İÇİN FRANCHİSİNG SÖZLEŞMESİDİR. 1 - TARAFLAR A) Franchising Veren

Detaylı

MADDE 1) TARAFLAR MADDE 2) KONU MADDE 3) ÜYELİK SİSTEMİ VE ÜYELERİN YÜKÜMLÜLÜKLERİ. Gelecek Gyo A.Ş Kullanıcı Sözleşmesi

MADDE 1) TARAFLAR MADDE 2) KONU MADDE 3) ÜYELİK SİSTEMİ VE ÜYELERİN YÜKÜMLÜLÜKLERİ. Gelecek Gyo A.Ş Kullanıcı Sözleşmesi Gelecek Gyo A.Ş Kullanıcı Sözleşmesi MADDE 1) TARAFLAR 1.Taraflar arasında akdedilen bu sözleşme Gelecek GYO A.Ş ile üye arasında kullanım şartlarını ve gizlilik politikasını tanımlar. MADDE 2) KONU 1.

Detaylı

AR-GE DANIŞMANLIK SÖZLEŞMESİ

AR-GE DANIŞMANLIK SÖZLEŞMESİ AR-GE DANIŞMANLIK SÖZLEŞMESİ 1. TARAFLAR İşbu Sözleşme, merkezi Çankaya Üniversitesi Balgat Kampüsü, Öğretmenler Cad, No: 14, 06530 ANKARA adresinde bulunan Çankaya Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi

Detaylı

SİTE KULLANIM KOŞULLARI. No:2/1 Şişli-İstanbul adresindeki Rma Aydın Danışmanlık Tanıtım Reklam Tic. Ltd.

SİTE KULLANIM KOŞULLARI. No:2/1 Şişli-İstanbul adresindeki Rma Aydın Danışmanlık Tanıtım Reklam Tic. Ltd. SİTE KULLANIM KOŞULLARI Lütfen sitemizi kullanmadan evvel bu site kullanım şartları nı dikkatlice okuyunuz. Bu sitesiyi kullanan kişilerin aşağıdaki şartları kabul etmiş oldukları varsayılmaktadır: Sitemizdeki

Detaylı

1 MBİT/S HIZ SINIRLI KONTRATLI İNTERNET PAKETİ KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ

1 MBİT/S HIZ SINIRLI KONTRATLI İNTERNET PAKETİ KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ 1 MBİT/S HIZ SINIRLI KONTRATLI İNTERNET PAKETİ KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ TURKCELL İLETİŞİM HİZMETLERİ A.Ş. ye; Turkcell İletişim Hizmetleri A.Ş. nin (bundan böyle TURKCELL olarak anılacaktır) 08.11.2011 tarihinden

Detaylı

Bu internet sitesini (Kısaca "PORTAL" olarak anılacaktır) kullanmak için lütfen aşağıda yazılı koşulları okuyunuz.

Bu internet sitesini (Kısaca PORTAL olarak anılacaktır) kullanmak için lütfen aşağıda yazılı koşulları okuyunuz. Bu internet sitesini (Kısaca "PORTAL" olarak anılacaktır) kullanmak için lütfen aşağıda yazılı koşulları okuyunuz. Bu koşulları kabul etmediğiniz taktirde "PORTAL"ı kullanmaktan vazgeçiniz. TANIMLAR PORTAL

Detaylı

1.2: Taraflar iş bu sözleşmede yazılı bilgilerin doğruluğunu beyan, kabul ve taahhüt ederler.

1.2: Taraflar iş bu sözleşmede yazılı bilgilerin doğruluğunu beyan, kabul ve taahhüt ederler. 1- TARAFLAR 1.1: Bu sözleşme hizmetler bölümünde belirtilen hizmetleri (Hizmetler olarak anılacaktır) sağlayan Demirci ve Demirci Bilgisayar ile Yeni müşteri kaydı bölümünde belirtilen detayları ile belirtilen

Detaylı

SÖZLEŞME MUTLAKA İKİ (2) NÜSHA OLARAK DOLDURULUP GÖNDERİLMELİDİR.

SÖZLEŞME MUTLAKA İKİ (2) NÜSHA OLARAK DOLDURULUP GÖNDERİLMELİDİR. SÖZLEŞME MUTLAKA İKİ (2) NÜSHA OLARAK DOLDURULUP GÖNDERİLMELİDİR. Ayrıca aşağıdaki belgeler sözleşme ile birlikte mutlaka gönderilmelidir. - Vergi Levhası - Ticaret Sicil Gazetesi - İmza sirküleri (sözleşmedeki

Detaylı

ANDROPAY GÜVENLİ ÖDEME HİZMETİ:

ANDROPAY GÜVENLİ ÖDEME HİZMETİ: MADDE 1. TARAFLAR İşbu sözleşme ve ekinden oluşan işbu ANDROPAY Kullanıcı Sözleşmesi (bundan böyle "KULLANICI SÖZLEŞMESİ" olarak anılacaktır.), Andropay Ödeme Hizmetleri (bundan sonra "Andropay" olarak

Detaylı

KURUMSAL BAŞVURU SÖZLEŞMESİ

KURUMSAL BAŞVURU SÖZLEŞMESİ KURUMSAL BAŞVURU SÖZLEŞMESİ 1. TARAFLAR İşbu Sözleşme; a) Türk hukukuna uygun olarak kurulmuş,... adresinde mukim.. (bundan böyle KURUMSAL BAŞVURU SAHİBİ (KBS) olarak anılacaktır) ve, b) Türk hukukuna

Detaylı

Vodafone Kurumsal İnternet Paketleri Büyük İndirim Kampanyası Taahhütnamesi

Vodafone Kurumsal İnternet Paketleri Büyük İndirim Kampanyası Taahhütnamesi ye, (kısaca Vodafone ) tarafından sunulan, Kurumsal İnternet Paketleri Büyük İndirim Kampanyası ndan yararlanmak istememiz sebebiyle GSM no ları ve Vodafone Tip Abonelik Sözleşmesi imza tarihleri EK-2

Detaylı

KURUMSAL TİCARİ PROGRAMLAR KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ

KURUMSAL TİCARİ PROGRAMLAR KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ KURUMSAL TİCARİ PROGRAMLAR KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ ABONE BİLGİ FORMU Firma Unvanı :... Firma Yetkili Web Mail :... Telefon Faks GSM Adres İlçe/İl Vergi Dairesi Vergi No Faaliyet Alanı OFİSASSİST İŞ YAZILIMLARI

Detaylı

PROJE DESTEKLERİNE İLİŞKİN SÖZLEŞME (... 1 )

PROJE DESTEKLERİNE İLİŞKİN SÖZLEŞME (... 1 ) PROJE DESTEKLERİNE İLİŞKİN SÖZLEŞME (... 1 ) Taraflar MADDE 1- (1) İşbu anlaşma, bir tarafta Yenilenebilir Enerji Genel Müdürlüğü (bundan sonra GENEL MÜDÜRLÜK olarak anılacaktır) ile diğer tarafta... 2

Detaylı

KURUMSAL BAŞVURU SÖZLEŞMESİ

KURUMSAL BAŞVURU SÖZLEŞMESİ KURUMSAL BAŞVURU SÖZLEŞMESİ 1. TARAFLAR İşbu Sözleşme; a) Türk hukukuna uygun olarak kurulmuş, adresinde mukim (bundan böyle KURUMSAL BAŞVURU SAHİBİ (KBS) olarak anılacaktır) ve, b) Türk hukukuna uygun

Detaylı

DESTEK KIRTASİYE TİC. LTD. ŞTİ. E-BAYİ SÖZLEŞMESİ. 1. Taraflar

DESTEK KIRTASİYE TİC. LTD. ŞTİ. E-BAYİ SÖZLEŞMESİ. 1. Taraflar DESTEK KIRTASİYE TİC. LTD. ŞTİ. E-BAYİ SÖZLEŞMESİ 1. Taraflar Bir taraftan, GÜLLÜBAĞLAR MAH. ANKARA CAD. MUAZZAM SOK. NO:2/1 DÜKKAN NO:4 PENDİK /İSTANBUL adresinde mukim DESTEK KIRTASİYE TİC. LTD. ŞTİ.

Detaylı

E-Dönüşüm Merkezi Müşteri Sözleşmesi Sayfa 1 / 6

E-Dönüşüm Merkezi Müşteri Sözleşmesi Sayfa 1 / 6 1. TARAFLAR 1.1....... Adres : Telefon : Fax : E-mail : Yukarıda açık adresi, telefon, fax ve e-mail i bulunan...... bundan sonra MÜŞTERİ olarak anılacaktır.

Detaylı

ÖN BİLGİLENDİRME FORMU

ÖN BİLGİLENDİRME FORMU ÖN BİLGİLENDİRME FORMU İşbu Satış Sözleşmesi Ön Bilgi Formu nun konusu, SATICI' nın, ALICI' ya satışını yaptığı, aşağıda nitelikleri ve satış fiyatı belirtilen ürün/ürünlerin satışı ve teslimi ile ilgili

Detaylı

TEKNİK SERVİS VE BAKIM SÖZLEŞMESİ

TEKNİK SERVİS VE BAKIM SÖZLEŞMESİ TEKNİK SERVİS VE BAKIM SÖZLEŞMESİ 1. TARAFLAR Hizmet Veren : ABP Ölçü ve Kontrol Sistemleri İth. Paz. Tur. Tic. Ltd. Şti. Hizmet Alan : 2. HİZMET SÖZLEŞMESİ Bu sözleşme Eskişehir Yolu 17. Km Çamlık Park

Detaylı

ESRA ÖZGECAN ULUSOY DÖRTGEN DİZAYN HAZIR WEB SİTESİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ HAZIR WEB SİTESİ MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ

ESRA ÖZGECAN ULUSOY DÖRTGEN DİZAYN HAZIR WEB SİTESİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ HAZIR WEB SİTESİ MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ ESRA ÖZGECAN ULUSOY DÖRTGEN DİZAYN HAZIR WEB SİTESİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ HAZIR WEB SİTESİ MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ Madde 1 - TARAFLAR Bir tarafta Kazım Dirik Mah. 169 Sok. No:15 Da:2 Bornova İZMİR adresinde

Detaylı

SÖZLEŞME İKİ NUSHA OLARAK DOLDURULUP GÖNDERİLMELİDİR.

SÖZLEŞME İKİ NUSHA OLARAK DOLDURULUP GÖNDERİLMELİDİR. SÖZLEŞME İKİ NUSHA OLARAK DOLDURULUP GÖNDERİLMELİDİR. İstenilen Evraklar: Şirketler için; Vergi levhası fotokopisi İmza sirküleri fotokopisi (İmza sirkülerinde ki imza ile sözleşmedeki imza aynı olmalıdır)

Detaylı

BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar İSTANBUL MEDENİYET ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYELERİNİN ÖZEL HASTANELER VE VAKIF YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI HASTANELERİNDE ÇALIŞTIRILMALARINA İLİŞKİN USUL VE ESASLAR Amaç ve kapsam BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam,

Detaylı

ERTEK HOTEL KAYIT SÖZLEŞME FORMU

ERTEK HOTEL KAYIT SÖZLEŞME FORMU ERTEK HOTEL KAYIT SÖZLEŞME FORMU İş bu sözleşme 06.03.2011 tarih ve 25137 sayılı resmi gazetede yayınlanan mesafeli sözleşmeler uygulama usul ve esasları hakkında yönetmelik gereği internet-telefon ve

Detaylı

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş.

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. ye, Vodafone Yeni +1 TL ye Katlayan Kampanya Taahhütnamesi (kısaca Vodafone ) tarafından sunulan Yeni +1 TL ye Katlayan Kampanyası ndan ( Kampanya ) Esnaf Avantaj Mini Her Yöne+ tarifesine ( Tarife 1 )

Detaylı

ALTYAZILI / DUBLAJLI FİLM KOPYALARININ ÖDÜNÇ VERİLMESİNE İLİŞKİN SÖZLEŞME

ALTYAZILI / DUBLAJLI FİLM KOPYALARININ ÖDÜNÇ VERİLMESİNE İLİŞKİN SÖZLEŞME ALTYAZILI / DUBLAJLI FİLM KOPYALARININ ÖDÜNÇ VERİLMESİNE İLİŞKİN SÖZLEŞME Madde 1 Sözleşmenin Tarafları Bu sözleşme bir tarafta T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı adına Sinema Genel Müdürlüğü (bundan sonra

Detaylı

T.C. YAŞAR ÜNİVERSİTESİ KULUÇKA MERKEZİ KULLANIM SÖZLEŞMESİ

T.C. YAŞAR ÜNİVERSİTESİ KULUÇKA MERKEZİ KULLANIM SÖZLEŞMESİ T.C. YAŞAR ÜNİVERSİTESİ KULUÇKA MERKEZİ KULLANIM SÖZLEŞMESİ Bu sözleşme, Yaşar Üniversitesi ile Yaşar Üniversitesi Selçuk Yaşar Kampüsü içerisinde yer alan Kuluçka Merkezi içinde yer almaya hak kazanan.

Detaylı

DAVAPRO DAVA TAKİP YAZILIMI SATIŞ SÖZLEŞMESİ

DAVAPRO DAVA TAKİP YAZILIMI SATIŞ SÖZLEŞMESİ DAVAPRO DAVA TAKİP YAZILIMI SATIŞ SÖZLEŞMESİ A- TARAFLAR : 1-ZİRVE BİLGİSAYAR TİC. VE SAN. LTD. ŞTİ ( Hacettepe Üniversitesi İvedik OSB Teknokenti 1368. Cadde No : 61 Kat : 3 Ofis No : 15 İvedik / ANKARA)

Detaylı

VODAFONE 1 TL YE 1000 ESNAF AVANTAJ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ

VODAFONE 1 TL YE 1000 ESNAF AVANTAJ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ ye, (kısaca Vodafone ) tarafından sunulan 1 TL ye 1000 Esnaf Avantaj Kampanyası ndan (Kampanya) Esnaf Avantaj Mini Süper tarifesinde 1 TL ye 1000 Esnaf Avantaj Paketi ne Esnaf Avantaj Her Yöne Ekstra tarifesinde

Detaylı

ABONE: ECHOVAS ın ulusal ve uluslararası Hizmetlerinden yararlanmak isteyen sözleşmenin ön yüzünde belirtilen gerçek ya da tüzel kişi.

ABONE: ECHOVAS ın ulusal ve uluslararası Hizmetlerinden yararlanmak isteyen sözleşmenin ön yüzünde belirtilen gerçek ya da tüzel kişi. MADDE : 1- TARAFLAR İşbu Sözleşme, merkezi Merkez mah. Seçkin sk. A2-4A 123 Kağıthane/İstanbul adresinde bulunan ECHOVAS TELEKOMÜNİKASYON ANONİM ŞİRKETİ (Bundan böyle "ECHOVAS olarak anılacaktır.) ile

Detaylı

Mesafeli Kullanım Sözleşmesi

Mesafeli Kullanım Sözleşmesi Mesafeli Kullanım Sözleşmesi UYARI: İlgili yasa gereği lütfen aşağıdaki sözleşme metnimizi 12 punto olarak çıktı alarak okuyunuz. Ayrıca; internet sitemize üye olan ve alış veriş yapan her kullanıcı, tarafımızdan

Detaylı

Red Business %47 İndirim Kampanyası - 12 Ay Taahhütnamesi

Red Business %47 İndirim Kampanyası - 12 Ay Taahhütnamesi ye, Red Business %47 İndirim Kampanyası - 12 Ay Taahhütnamesi (kısaca Vodafone ) tarafından sunulan, Red Business %47 İndirim Kampanyası- 12 Ay dan yararlanmak istememiz sebebiyle GSM no ları ve Vodafone

Detaylı

Toplu İnternet Paketleri 5+ İndirim Kampanyası - 12 Ay Taahhütnamesi

Toplu İnternet Paketleri 5+ İndirim Kampanyası - 12 Ay Taahhütnamesi ye, (kısaca Vodafone ) tarafından sunulan, Toplu İnternet Paketleri 5+ İndirim Kampanyaları (12 Ay) dan yararlanmak istememiz sebebiyle GSM no ları ve Vodafone Tip Abonelik Sözleşmesi imza tarihleri EK-2

Detaylı

BANKACILIK İŞLEMLERİ SÖZLEŞMESİ EKİ ÖDEME HİZMETLERİ SÖZLEŞMESİ(Gerçek Kişiler)

BANKACILIK İŞLEMLERİ SÖZLEŞMESİ EKİ ÖDEME HİZMETLERİ SÖZLEŞMESİ(Gerçek Kişiler) Bu ek sözleşme ( Ek Sözleşme ), FİNANSBANK A.Ş ( Banka ) ile aşağıda imza kısmında adı geçen Müşteri arasında imzalanmıştır. Bu Ek Sözleşme, Banka ile imzaladığınız/imzalayacağınız Bankacılık İşlemleri

Detaylı

ZİRAAT SİGORTA A.Ş. GİZLİLİK POLİTİKASI VE KULLANICI SÖZLEŞMESİ

ZİRAAT SİGORTA A.Ş. GİZLİLİK POLİTİKASI VE KULLANICI SÖZLEŞMESİ ZİRAAT SİGORTA A.Ş. GİZLİLİK POLİTİKASI VE KULLANICI SÖZLEŞMESİ GİZLİLİK POLİTİKASI Ziraat Sigorta A.Ş ilgili yasal mevzuatlar çerçevesinde müşteri bilgilerinin gizliliğini ve güvenliğini en üst seviyede

Detaylı

Alan Adı / Domain Kayıt Tescil Sözleşmesi. etmek, yenilemek, transfer etmek veya toplu transfer etmek veya sözleşme konusu diğer

Alan Adı / Domain Kayıt Tescil Sözleşmesi. etmek, yenilemek, transfer etmek veya toplu transfer etmek veya sözleşme konusu diğer Alan Adı / Domain Kayıt Tescil Sözleşmesi 1. SÖZLEŞMENİN TARAFLARI Bu alanadı sözleşmesi (bundan sonra kısaca sözleşme" olarak anılacaktır), bir taraftan, alanadı tahsis etmek, yenilemek, transfer etmek

Detaylı

KURUMSAL TİCARİ PROGRAMLAR KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ

KURUMSAL TİCARİ PROGRAMLAR KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ KURUMSAL TİCARİ PROGRAMLAR KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ ABONE BİLGİ FORMU Firma Unvanı :... Firma Yetkili Web Mail :... Telefon Faks GSM Adres İlçe/İl Vergi Dairesi Vergi No Faaliyet Alanı OFİSASSİST İŞ YAZILIMLARI

Detaylı

MARMARA ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYELERİNİN ÖZEL HASTANELER VE VAKIF YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI HASTANELERİNDE ÇALIŞTIRILMALARINA İLİŞKİN USUL VE ESASLAR

MARMARA ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYELERİNİN ÖZEL HASTANELER VE VAKIF YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI HASTANELERİNDE ÇALIŞTIRILMALARINA İLİŞKİN USUL VE ESASLAR MARMARA ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYELERİNİN ÖZEL HASTANELER VE VAKIF YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI HASTANELERİNDE ÇALIŞTIRILMALARINA İLİŞKİN USUL VE ESASLAR Amaç ve kapsam BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve

Detaylı

İŞ NET ALAN ADLARI HİZMET SÖZLEŞMESİ

İŞ NET ALAN ADLARI HİZMET SÖZLEŞMESİ İŞ NET ALAN ADLARI HİZMET SÖZLEŞMESİ Madde 1. Taraflar Bir tarafta Kore Şehitleri Cad. Yüzbaşı Kaya Aldoğan Sokak No:5 Zincirlikuyu 34394 Şişli- İstanbul adresinde mukim İş Net Elektronik Bilgi Üretim,

Detaylı

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş.

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. ye, (kısaca Vodafone ) tarafından sunulan, Red Business İndirim Kampanyası ndan yararlanmak istememiz sebebiyle GSM no ları ve Vodafone Tip Abonelik Sözleşmesi imza tarihleri EK-2 de belirtilen hatlarımız

Detaylı

Bölüm 1 de ürün gereklilikleri ve müşteri talepleri doğrultusunda en az 3 (üç) adet alternatif tasarım ortaya konacaktır.

Bölüm 1 de ürün gereklilikleri ve müşteri talepleri doğrultusunda en az 3 (üç) adet alternatif tasarım ortaya konacaktır. TASARIM PROJESİ TEKLİF FORMU Tasarımcı: Bahaeddin Önal Musteri:... Projenin Adı ve Tanımı:... Projenin Aşamaları: Ücret (TL) Süre (İş Günü) Bölüm 1 : Konsept Tasarıma Karar verilmesi Bölüm 2 : Tasarım

Detaylı

VODAFONE SAMSUNG GALAXY POCKET CİHAZ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ

VODAFONE SAMSUNG GALAXY POCKET CİHAZ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ ye, (kısaca Vodafone) tarafından yürütülen Vodafone Samsung Pocket Cihaz Kampanyası ndan ( Kampanya ) yararlanmak istemem sebebiyle.../.../... tarihli, [ ] numaralı GSM hattı için imzaladığım Vodafone

Detaylı

ABONELİK SÖZLEŞMESİ. İmza / Kaşe:

ABONELİK SÖZLEŞMESİ. İmza / Kaşe: ABONELİK SÖZLEŞMESİ Bu abonelik sözleşmesi, İN-NO MOBİL BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ TİC.SAN.LTD.ŞTİ. (bundan böyle kısaca: "İNNOMOBİL") ile (bundan böyle kısaca: ABONE ) arasında ve aşağıda tamamen mutabık kalınan

Detaylı

Esnaf Yeni Aile Kampanyası Taahütname

Esnaf Yeni Aile Kampanyası Taahütname ye, Esnaf Yeni Aile Kampanyası Taahütname (kısaca Vodafone ) tarafından Esnaf Yeni Aile Kampanyası ndan ( Kampanya ) Esnaf Aile Tarifesi ( Tarife 1 ) (Birlikte tarifeler ) dahil olarak yararlanmak istememiz

Detaylı

İŞNET ABONELİK SÖZLEŞMESİ SABİT TELEFON HİZMET EKİ

İŞNET ABONELİK SÖZLEŞMESİ SABİT TELEFON HİZMET EKİ 1 İŞNET ABONELİK SÖZLEŞMESİ SABİT TELEFON HİZMET EKİ İşbu HİZMET EKİ, İŞNET ABONELİK SÖZLEŞMESİ nin (bundan sonra SÖZLEŞME olarak adlandırılacaktır ) ayrılmaz bir parçası olup, SÖZLEŞME hükümleri ile birlikte

Detaylı

Kullanıcı : Site yi ziyaret eden ancak henüz Üye olmamış gerçek veya tüzel kişi.

Kullanıcı : Site yi ziyaret eden ancak henüz Üye olmamış gerçek veya tüzel kişi. Bu sözleşme www.keysop.com tarafından sunulan tüm hizmetlerden faydalanmanız için gerekli kuralları içermektedir. Site ye Üye olarak, Üyelik Sözleşmesini okuduğunuzu, içeriğini anladığınızı ve hükümlerini

Detaylı

Ofisim.com Kullanım Sözleşmesi

Ofisim.com Kullanım Sözleşmesi Ofisim.com Kullanım Sözleşmesi Bu Sözleşme, Ofisim.com 'un Müşteri ye CRM hizmetlerinin satış ve kullanım şartlarını düzenlemektedir. Müşteri ve Ofisim.com, aşağıda belirtilen şartlar üzerinde tam bir

Detaylı

SAHRA TELEKOM TİC. LTD. ŞTİ.

SAHRA TELEKOM TİC. LTD. ŞTİ. HİZMET TİPİ SAHRA TELEKOM TİC. LTD. ŞTİ. TELEFON ABONELİĞİ BAŞVURU FORMU Tarih : ( ) SABİT TELEFON HİZMETİ ABONE BİLGİLERİ ( ) KURUMSAL ( ) BİREYSEL ( ) CALLSHOP ( ) CALLCENTER Şirket Adı: Yetkili Kişinin

Detaylı

6166 sk. No:24/F Karacaoğlan Mh. Işıkkent- İZMİR TEL: (0232) 472 14 22-23 FAX: (0232) 472 01 10 * www.naturak.com.tr * info@naturak.com.

6166 sk. No:24/F Karacaoğlan Mh. Işıkkent- İZMİR TEL: (0232) 472 14 22-23 FAX: (0232) 472 01 10 * www.naturak.com.tr * info@naturak.com. MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ MADDE 1- TARAFLAR 1.1 - SATICI Ünvanı Naturak Gıda Pazarlama Sanayi Ticaret Anonim Şirketi (b2b.naturak.com.tr) Adresi Karacaoğlan Mah. 6166 Sk. No24/F Işıkkent-Bornova / İZMİR

Detaylı

E-DÖNÜŞÜM MÜŞTERİ HİZMET SÖZLEŞMESİ

E-DÖNÜŞÜM MÜŞTERİ HİZMET SÖZLEŞMESİ VEGAGRUP YAZILIM VE BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ E-DÖNÜŞÜM MÜŞTERİ HİZMET SÖZLEŞMESİ 1) TARAFLAR 1.1. Müşteri Bilgileri : Aşağıda bilgileri bulunan firma sözleşmede MÜŞTERİ olarak anılacaktır.

Detaylı

E-Dönüşüm Merkezi Müşteri Sözleşmesi Sayfa 1 / 6

E-Dönüşüm Merkezi Müşteri Sözleşmesi Sayfa 1 / 6 1. TARAFLAR 1.1....... Adres : Telefon : Fax : E-mail : Yukarıda açık adresi, telefon, fax ve e-mail i bulunan...... bundan sonra MÜŞTERİ olarak anılacaktır.

Detaylı

İşbu web sitesindeki malzemeler ve dokümanlar hiçbir surette değiştirilemez, kopyalanamaz, çoğaltılamaz ve yeniden yayınlanamaz.

İşbu web sitesindeki malzemeler ve dokümanlar hiçbir surette değiştirilemez, kopyalanamaz, çoğaltılamaz ve yeniden yayınlanamaz. GİZLİLİK VE GÜVENLİK İLKELERİ Bu beyan Keskin Color Kartpostalcılık A.Ş. nin gizlilik politikasını içerir. www.ekrandanbaskiya.com web sitesini ziyaret ederek aşağıdaki şartları ve kuralları uygulamayı

Detaylı

VODAFONE 5 TL YE AVANTAJ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ

VODAFONE 5 TL YE AVANTAJ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ ye, (kısaca Vodafone ) tarafından sunulan 5 TL ye Avantaj Kampanyasından (Kampanya) Cep Avantaj Midi 5 TL YE AVANTAJ Paketine ( Paket 1 ) Cep Avantaj Heryöne 5 TL YE AVANTAJ Paketine ( Paket 2 ) Dahil

Detaylı

DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ ADAK KURBAN KESİMİ VE KARKAS ET ALIM TASLAK SÖZLEŞMESİ adresinde mukim. (bundan böyle kısaca TEDARİKÇİ olarak anılacaktır.

DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ ADAK KURBAN KESİMİ VE KARKAS ET ALIM TASLAK SÖZLEŞMESİ adresinde mukim. (bundan böyle kısaca TEDARİKÇİ olarak anılacaktır. MADDE 1: TARAFLAR İşbu Sözleşme; DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ ADAK KURBAN KESİMİ VE KARKAS ET ALIM TASLAK SÖZLEŞMESİ 1. DARÜŞŞAFAKA Cad. No:14 Maslak-Sarıyer / İstanbul adresinde mukim DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ (bundan

Detaylı

VODAFONE RED NUMARA TAŞIMA KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ

VODAFONE RED NUMARA TAŞIMA KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ VODAFONE RED NUMARA TAŞIMA KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ ye, (kısaca Vodafone ) tarafından sunulan Red Numara Taşıma Kampanyasından ( Kampanya ) Tarife İsmi Red Numara Taşıma Kampanyası Seçim Red Classic Paket

Detaylı

TEKN KLAS KURUMSAL SES VE SMS HİZMETLERİ TEKNOKLAS BAYİİ SÖZLEŞMESİ TEKNOKLAS İLETİŞİM TELEKOMÜNİKASYON SAN VE TİCARET LTD.ŞTİ.

TEKN KLAS KURUMSAL SES VE SMS HİZMETLERİ TEKNOKLAS BAYİİ SÖZLEŞMESİ TEKNOKLAS İLETİŞİM TELEKOMÜNİKASYON SAN VE TİCARET LTD.ŞTİ. TEKNOKLAS BAYİİ SÖZLEŞMESİ A.TEKNOKLAS İLETİŞİM TELEKOMÜNİKASYON TİC.LTD.ŞTİ. FİRMA ÜNVANI : TEKNOKLAS İLETİŞİM TELEKOMÜNİKASYON SAN VE TİCARET LTD.ŞTİ. CEP TEL: 05517316503 SABİT TEL: 02126521919 FAX:

Detaylı

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. (kısaca Vodafone ) tarafından Esnafa Ozel Vodafone lular ile Sınırsız Konuşma Kampanyası ndan ( Kampanya )

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. (kısaca Vodafone ) tarafından Esnafa Ozel Vodafone lular ile Sınırsız Konuşma Kampanyası ndan ( Kampanya ) ye, (kısaca Vodafone ) tarafından Esnafa Ozel Vodafone lular ile Sınırsız Konuşma Kampanyası ndan ( Kampanya ) İnternetli Esnaf Small tarifesine ( Tarife 1 ) İnternetli Esnaf Medium tarifesine ( Tarife

Detaylı

ZİRAAT SİGORTA A.Ş. 1.4.Kullanıcı ile Ziraat Sigorta işbu sözleşmede bir arada Taraflar olarak anılacaklardır.

ZİRAAT SİGORTA A.Ş. 1.4.Kullanıcı ile Ziraat Sigorta işbu sözleşmede bir arada Taraflar olarak anılacaklardır. KULLANICI SÖZLEŞMESİ 1.TARAFLAR ZİRAAT SİGORTA A.Ş. 1.1.Ziraat Sigorta A.Ş.: Turgut Özal Millet Cad. No:7 Aksaray/İSTANBUL adresinde faaliyet gösteren Ziraat Sigorta Anonim Şirketi elementer sigortacılık

Detaylı

Yalıhost Bilişim ve Internet Hizmetleri Telefon: 0232 306 22 44 Mail: bilgi@yalihost.net www.yalihost.net www.yalibilisim.com

Yalıhost Bilişim ve Internet Hizmetleri Telefon: 0232 306 22 44 Mail: bilgi@yalihost.net www.yalihost.net www.yalibilisim.com 1. TARAFLAR 1.1. Bu sözleşme hizmetler bölümünde belirtilen hizmetleri sağlayan Yalıhost Bilişim Hizmetleri ile Yeni kullanıcı ol bölümünde detayları ile belirtilen kişi/kurum (Müşteri olarak anılacaktır)

Detaylı

İşini Bilen Esnaf Aile Kampanyası Taahütnamesi

İşini Bilen Esnaf Aile Kampanyası Taahütnamesi ye, İşini Bilen Esnaf Aile Kampanyası Taahütnamesi (kısaca Vodafone ) tarafından İşini Bilen Esnaf Aile Kampanyası ndan ( Kampanya ) İşini Bilen Esnaf Aile tarifesine ( Tarife 2 ) İşini Bilen Esnaf L Tarfesine

Detaylı

VODAFONE YILLIK PAKETLER TAAHHÜTNAMESİ

VODAFONE YILLIK PAKETLER TAAHHÜTNAMESİ ye, VODAFONE YILLIK PAKETLER TAAHHÜTNAMESİ (kısaca Vodafone ) tarafından sunulan Yıllık Paketler Kampanyası ndan ( Kampanya ) Kampanya Dahilindeki Paket İsmi Yıllık Haftasonu Paket 1 Yıllık Gece Paket

Detaylı

MAL SATIŞ SÖZLEŞMESİ. SÖZLEŞMENİN TARAFLARI ve TARAFLARIN BİLGİLERİ

MAL SATIŞ SÖZLEŞMESİ. SÖZLEŞMENİN TARAFLARI ve TARAFLARIN BİLGİLERİ MAL SATIŞ SÖZLEŞMESİ Madde 1 SÖZLEŞMENİN TARAFLARI ve TARAFLARIN BİLGİLERİ İşbu sözleşme, bir tarafta GÜRGENLER İNŞAAT VE TESİSAT MALZ.SAN VE TİC A.Ş (bundan sonra GÜRGENLER olarak yazılacaktır) ile diğer

Detaylı

KURUMSAL MÜŞTERİ HİZMETLERİ VE WEB SİTESİ ÜZERİNDEN YAPILACAK SİGORTACILIK HİZMETLERİNE İLİŞKİN SÖZLEŞME

KURUMSAL MÜŞTERİ HİZMETLERİ VE WEB SİTESİ ÜZERİNDEN YAPILACAK SİGORTACILIK HİZMETLERİNE İLİŞKİN SÖZLEŞME KURUMSAL MÜŞTERİ HİZMETLERİ VE WEB SİTESİ ÜZERİNDEN YAPILACAK SİGORTACILIK HİZMETLERİNE İLİŞKİN SÖZLEŞME MADDE 1 - TARAFLAR İşbu sözleşme, Zurich Sigorta A.Ş. Meclis-i Mebusan Cad. No:47/6 Fındıklı 34427

Detaylı

KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ

KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ ye, (kısaca Vodafone) tarafından yürütülen Vodafone Blackberry 9360 Blackberry 9790 Cihaz Kampanyası ndan ( Kampanya ) yararlanmak istemem sebebiyle.../.../... tarihli, Ek-2 de listesi verilen GSM hatlarım

Detaylı

İşini Bilen Esnaf Kampanyası Taahütnamesi Şahıs Esnaf

İşini Bilen Esnaf Kampanyası Taahütnamesi Şahıs Esnaf ye, İşini Bilen Esnaf Kampanyası Taahütnamesi Şahıs Esnaf (kısaca Vodafone ) tarafından İşini Bilen Esnaf Kampanyası ndan ( Kampanya ) İşini Bilen Esnaf S tarifesine ( Tarife 1 ) İşini Bilen Esnaf M tarifesine

Detaylı

VODAFONE 1 TL YE AVANTAJ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ

VODAFONE 1 TL YE AVANTAJ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ ye, (kısaca Vodafone ) tarafından sunulan 1 TL ye Avantaj Kampanyasından (Kampanya) Cep Avantaj Mini Heryöne+ 1 TL YE AVANTAJ Paketine ( Paket 1 ) Cep Avantaj Mini Süper 1 TL YE AVANTAJ Paketine ( Paket

Detaylı

VODAFONE TAAHHÜTLÜ M2M DATA PAKETLERİ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ

VODAFONE TAAHHÜTLÜ M2M DATA PAKETLERİ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ ye (kısaca Vodafone ) tarafından yürütülen Vodafone İş Ortağım Taahhütlü M2M Data Paketleri Kampanyası ndan (Kampanya) yararlanmak istememiz sebebiyle Ek 2 de yer alan listede belirtilen hatlarımız ( Hatlar

Detaylı

Fit365 KULLANICI VE GİZLİLİK SÖZLEŞMESİ

Fit365 KULLANICI VE GİZLİLİK SÖZLEŞMESİ Fit365 KULLANICI VE GİZLİLİK SÖZLEŞMESİ Yürürlük Tarihi: 6 Nisan 2018 UYGULAMAMIZA ÜYE OLARAK, İŞBU KULLANICI VE GİZLİLİK SÖZLEŞMESİNİ OKUDUĞUNUZU, ANLADIĞINIZI VE HÜKÜMLERİNİ KABUL ETTİĞİNİZİ VE ONAYLADIĞINIZI

Detaylı

TEK YÖNLÜ UZUN NUMARA SÖZLEŞMESİ

TEK YÖNLÜ UZUN NUMARA SÖZLEŞMESİ TEK YÖNLÜ UZUN NUMARA SÖZLEŞMESİ 1. TARAFLAR İşbu Tek Yönlü Uzun Numara Sözleşmesi (bundan böyle Sözleşme olarak anılacaktır).. adresinde mukim (bundan böyle Firma olarak anılacaktır) ile Turkcell Plaza

Detaylı

KUZEY KIBRIS TURKCELL PAKET / TARİFE TAAHHÜTNAMESİ

KUZEY KIBRIS TURKCELL PAKET / TARİFE TAAHHÜTNAMESİ KUZEY KIBRIS TURKCELL PAKET / TAAHHÜTNAMESİ İşbu Taahhütname, Kıbrıs Mobile Telekomünikasyon Ltd. den (bundan böyle KKTCELL olarak anılacaktır) EK-1 de belirtilen paket/tarifeden bireysel ve/veya kurumsal

Detaylı

TRİPOKİ MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ

TRİPOKİ MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ TRİPOKİ MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ MADDE 1 - TARAFLAR SATICI Ticari Ünvanı : Adresi : Telefon : Satıcı Mersis No : Satıcı E-Posta Adresi : ALICI Adı soyadı : Adresi : Telefon : E-Posta: MADDE 2-SÖZLEŞMENİN

Detaylı

: T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Genel Müdürlüğü nü, ANKÜSEM : Ankara Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi ni, Proje

: T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Genel Müdürlüğü nü, ANKÜSEM : Ankara Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi ni, Proje T.C. ZİRAAT BANKASI A.Ş. ve ANKARA ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ EĞİTİM MERKEZİ ARASINDA ZİRAAT BANKASI GENÇ ÇİFTÇİ AKADEMİSİ PROJESİ EĞİTİM PROGRAMI İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ Amaç ve kapsam Madde:1 İşbu protokol, T.C.

Detaylı

SĠRKÜLER NO: 19/2015 Ġstanbul, 06.04.2015. KONU: E-Fatura ve E-Defter Uygulamasına ĠliĢkin Bazı DeğiĢiklikler Yapıldı

SĠRKÜLER NO: 19/2015 Ġstanbul, 06.04.2015. KONU: E-Fatura ve E-Defter Uygulamasına ĠliĢkin Bazı DeğiĢiklikler Yapıldı MEVZUAT SĠRKÜLERĠ SĠRKÜLER NO: 19/2015 Ġstanbul, 06.04.2015 KONU: E-Fatura ve E-Defter Uygulamasına ĠliĢkin Bazı DeğiĢiklikler Yapıldı ÖZET: 04.04.2015 tarihli Resmi Gazete de yayınlanan 447 ve 448 sıra

Detaylı

HİZMET VE İŞBİRLİĞİ SÖZLEŞMESİ. Madde 1. Taraflar :

HİZMET VE İŞBİRLİĞİ SÖZLEŞMESİ. Madde 1. Taraflar : 1 HİZMET VE İŞBİRLİĞİ SÖZLEŞMESİ Madde 1. Taraflar : Bu sözleşme; adresinde faaliyette olan. ile, AYVANSARAY CAD. No: 45 FATİH ISTANBUL adresinde faaliyette olan İSTANBUL AYVANSARAY ÜNİVERSİTESİ arasında

Detaylı

TURKCELLSIMPOS KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ

TURKCELLSIMPOS KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ TURKCELLSIMPOS KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ İşbu Taahhütname (bundan böyle Taahhütname olarak anılacaktır.), TURKCELL Plaza Meşrutiyet Cad. No:71 Tepebaşı 34430 İstanbul adresinde mukim Turkcell İletişim Hizmetleri

Detaylı

BILSAM BILGISAYAR BEHİCE HOŞDER WEB SAYFASI (www.b2bdepo.com) ÜYELİK SÖZLEŞMESİ

BILSAM BILGISAYAR BEHİCE HOŞDER WEB SAYFASI (www.b2bdepo.com) ÜYELİK SÖZLEŞMESİ BILSAM BILGISAYAR BEHİCE HOŞDER WEB SAYFASI (www.b2bdepo.com) ÜYELİK SÖZLEŞMESİ MADDE 1- SÖZLEŞMENİN TARAFLARI İş bu sözleşme; BİLSAM BİLGİSAYAR-BEHİCE HOŞDER (Bundan böyle kısaca BİLSAM olarak anılacaktır)

Detaylı

WEB SİTESİ KULLANICI SÖZLEŞMESİ

WEB SİTESİ KULLANICI SÖZLEŞMESİ WWW.DOGANAKADEMİDİJİTAL.COM WEB SİTESİ KULLANICI SÖZLEŞMESİ 1. SÖZLEŞMENİN KONUSU VE TARAFLARI 1.1. İşbu sözleşme ticaret merkezi 19 Mayıs Mah. Golden Plaza No:1 K:10 Mecidiyeköy-İstanbul adresinde bulunan

Detaylı