FACEPARA.COM - ÜYELİK SÖZLEŞMESİ VE GENEL ŞARTLAR

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "FACEPARA.COM - ÜYELİK SÖZLEŞMESİ VE GENEL ŞARTLAR"

Transkript

1 FACEPARA.COM - ÜYELİK SÖZLEŞMESİ VE GENEL ŞARTLAR 1. SÖZLEŞMENİN TARAFLARI: 1.1. İşbu Üyelik sözleşmesi (aşağıda kısaca Sözleşme olarak anılacaktır); Facepara Yayıncılık ve Network Marketing Firması kısaca FACEPARA.COM olarak anılacaktır) üyelik formunu doldurarak doğruluğunu beyan eden ÜYE ile aşağıdaki hüküm ve şartlar çerçevesinde kabul edilmiştir FACEPARA.COM ve ÜYE, bundan böyle tek başlarına "Taraf" beraberce Taraflar" olarak anılacaktır. 2. SÖZLEŞME NİN KONUSU, KAPSAMI ve TANIMLAR: 2.1. İşbu Sözleşme nin konusunu; 3.şahıs ve Kurumların hak sahibi olduğunu beyan ettiği kitap satışı ve girişimcilik hizmetleri için Platform sağlayıcı olan FACEPARA.COM ile ÜYE lerin hak ve sorumlulukları oluşturur FACEPARA.COM: Kitap ve hizmet satan üyelerin, kitap ve hizmet talebinde bulunan üyelere kitap ve hizmet talebinin güvenli bir şekilde sonuçlanmasını sağlayan geliştirmiş olduğu iş planı çerçevesinde girişimcilerine kazanç sağlatmayı hedefleyen girişimcilik ve kitap hizmetlerini bir arada sunan,girişimci ve amatör yazarları kalkındırmayı hedefleri arasına alan sosyal sorumluk projesini ifade eder OKUYUCU: facepara.com web sitesinde okuyucu kaydı yaptırarak kitap alma talebinde bulunan gerçek ve/veya tüzel kişileri ifade eder GİRİŞİMCİ: facepara.com web sitesinde girişimci kaydını yaptırarak girişimcilik kitaplarından bir veya birden çok kitap alarak facepara girişimci birliği sistemine dahil olmuş gerçek ve/veya tüzel kişileri ifade eder YAZAR: facepara.com web sitesinde yayınevleri,kitapevleri,profesyonel ve amatör gerçek ve/veya tüzel kişileri ifade eder.

2 3. TARAFLARIN HAK VE YÜKÜMLÜLÜKLERİ: 3.1. OKUYUCU VE GİRİŞİMCİ ÜYELERİN HAK VE YÜKÜMLÜLÜKLERİ: Okuyucu ve Girişimci, facepara.com sitesinin okuyucu ve yazar arasında bir platform ve kitap sağlayıcı olduğunu, alınacak hizmetle ile ilgili hiç bir vaadi, taahhüdü, garantisi ve sorumluluğu olmadığını kabul eder Okuyucu ve Girişimci, facepara.com sitesine kayıt olurken veya kitap talebinde bulunurken verdiği adres, telefon ve diğer iletişim bilgilerinin doğruluğundan ve içeriğinden sorumlu olup, eksik, yanlış ve hatalı bilgiler nedeni ile hizmetin yapılamamasından dolayı facepara.com u sorumlu tutamaz Okuyucu ve Girişimci, facepara.com sitesinin hiç bir şekilde Yazar adı altında yayınevlerinin,kitapevlerinin ve kişilerin temsilcisi, bayisi, distribütörü olmadığını, onun adına hiçbir garanti, vaat ve taahhütte bulunmadığını kabul ve beyan eder Okuyucu ve Girişimci, ücreti karşılığı aldığı basılı kitapların iadesini talep edebilir fakat aldığı E-Kitapların iadesi olmayacağı için para iadesini hiçbir şekilde talep edemez Okuyucu ve Girişimci, facepara.com sitesi üzerinden yasalara uygun hareket etmek zorundadır YAZARIN HAK VE YÜKÜMLÜLÜKLERİ Yazar, girişimci/yazar kaydı üyelik formunda belirtmiş olduğu isim, soy isim, telefon, adres ve sair ticari / kurumsal bilgilerinin doğru ve güncel olduğunu taahhüt eder Yazar, sunmuş olduğu içerik, görsel, ürün ve hizmetler ile ilgili 3.Şahıslara karşı tek başına sorumlu olduğunu, 3.Şahıslardan gelebilecek her türlü hak talebinin ve yasal başvuruların tek muhatabı olduğunu, SİTE üzerinden sunduğu içerikler ile ilgili FACEPARA.COM'un uğrayacağı her türlü zararı tazminle yükümlü olduğunu kabul ve taahhüt eder Yazar, istediği zaman ve gerekçesiz olarak FACEPARA.COM sitesinde yayınlanan kitapları kaldırma veya geçici olarak durdurma, kendisine sağlanan hizmeti durdurma veya tamamen sona erdirme hakkına sahiptir. Ancak o zamana kadar onaylanmış hizmetler ile ilgili Yazarın ifa yükümlülüğü devam etmektedir.

3 Yazar, facepara.com da tüketiciyi aldatıcı, yanıltıcı veya onun tecrübe ve bilgi noksanlıklarını istismar edici, tüketicinin can ve mal güvenliğini tehlikeye düşürücü, şiddet hareketlerini ve suç işlemeyi özendirici, kamu sağlığını bozucu, hastaları, yaşlıları, çocukları ve özürlüleri istismar edici kitaplar ekleyemez ve ayrıca örtülü reklam yapamaz. Bu ilkelere aykırı içerik yayınlanmasından doğan tüm hukuki ve cezai sorumluluk Yazara aittir FACEPARA.COM UN HAK VE YÜKÜMLÜLÜKLERİ FACEPARA.COM,İş bu sözleşmede bahsi geçen web sitesini tek taraflı istediği zaman durdurabilir, tamamen iptal edebilir, farklı bir alan adına yönlendirebilir. FACEPARA.COM bu kapsamda üyelerine kesintisiz ve süresiz hizmet vereceğini taahhüt etmez FACEPARA.COM, Üyeler tarafından sisteme yüklenen her türlü içerik, görsel ve sair verilerin doğruluğunu, ilanların ve içeriklerinin 3.Kişilerin haklarını ihlal edip etmediğini kontrol etmez ve kullanıcılara bu garantiyi vermez. facepara.com gerekli gördüğünde üyeler tarafından yüklenen ilanları, içerikleri ve/veya benzeri verilerin yayınını durdurabilir ve tamamen kaldırabilir FACEPARA.COM, Üyelerin, yanıltıcı ve aldatıcı içerik yayınlandığının tespiti ve/veya şikayet ve yasal başvuru halinde yayınlanan ilanların yayınını geçici veya sürekli olarak durdurma ve/veya ÜYE nin hesabını geçici veya tamamen kapatma hakkını saklı tutar FACEPARA.COM, Üyelerin vermiş olduğu iletişim bilgilerini, pazarlama ve istatistiksel amaçlı kullanabilir FACEPARA.COM, gerekli gördüğü takdirde, herhangi bir bildirimde bulunmadan üyelere ait hesapları dondurabilir, kısıtlayabilir ya da tamamen iptal edebilir. Hesabı dondurulan veya kısıtlanan ÜYE yazılı olarak talepte bulunduğu takdirde, kısıtlamanın ve iptalin sebebi facepara.com tarafından yazılı olarak kendisine bildirilir FACEPARA.COM sitesi işbu sözleşme üzerinde tek taraflı olarak değişiklik yapabilir. facepara.com yapılan değişiklikleri site üzerinden bildirecektir ve son versiyonun yayın tarihini bulunduracaktır. Üyeler şahsi ve kendilerine özel bildirim yapılmaması nedeni ile işbu sözleşmeye uymaktan imtina edemezler.

4 4.SÖZLEŞME NİN ASKIYA ALINMASI, FESHİ VE TAZMİN Sözleşme nin Taraflardan biri tarafından ihlal edilmesi, Sözleşme ile belirlenmiş yükümlülüklerden herhangi birinin yerine getirilmemesi durumunda, diğer taraf, sözleşmeyi geçici olarak askıya alma, durdurma veya feshetme hakkına sahiptir. 5.GİZLİLİK Taraflar, bu sözleşme ve bu sözleşmeye dayalı olarak yaptıkları işten dolayı birbirlerinden elde edecekleri gizli bilgileri aksine herhangi bir hukuki gerekçe yok ise, üçüncü şahıs ve kuruluşlarla paylaşmayacaklarını ifşa etmeyeceklerini taahhüt ederler. 6.FİKRİ VE SINAİ MÜLKİYET HAKLARI İşbu sözleşme çerçevesinde Okuyucu,Girişimci ve Yazar olarak kaydını yapmış üye, websitesine yüklediği veya FACEPARA.COM un sistem üzerinde kullanılmak üzere tevdi edilmiş her türlü materyalin, hiçbir gerçek ya da tüzel kişinin haklarının ihlal edilmediğini; bu hakları, kanuna aykırı olarak kullanmadığını, kabul, beyan ve taahhüt eder. 7.MÜCBİR SEBEPLER Taraflardan birinin veya her ikisinin çalışma imkanlarını kısmen veya tamamen, geçici veya daimi olarak durduracak şekilde ve derecede meydana gelecek ve önceden taraflarca öngörülemeyen doğal afetler, harp, seferberlik, yangın, grev ve benzeri haller mücbir sebepler olarak kabul edilecektir. İnternet genel altyapısında meydana gelen bir arızadan dolayı internete erişimin geçici veya kalıcı olarak kesilmesi durumu da tarafların öngöremeyeceği bir mücbir sebep olarak kabul edilecektir. 8.DELİL SÖZLEŞMESİ Taraflar, işbu Sözleşme çerçevesinde meydana gelebilecek uyuşmazlıklarda münhasıran FACEPARA.COM un bilgisayar kayıtlarının, ÜYE ile yapılan elektronik posta kayıtlarının, adserver kayıtlarının, bilgisayar ortamında tutulan muhasebe kayıtlarının ve sair ticari defter ve kayıtlarının H.M.K m.193 hükmü uyarınca kesin delil olarak yargı mercilerine sunulacağını ve bu maddenin bir delil sözleşmesi teşkil ettiğini, kabul ve beyan eder. ÜYE, bu kayıtların tek muteber kayıt olduğunu ve bu kayıtlara hiçbir şekilde itiraz etmemeyi şimdiden kabul, beyan ve taahhüt etmiştir.

5 9.TEBLİGAT 9.1. Bu Sözleşme dolayısıyla yapılacak olan tüm ihbarlar, FACEPARA.COM un bilinen e- posta adresi ve ÜYE nin üyelik formunda belirttiği e-posta adresi vasıtasıyla yapılacaktır Tarafların 1. maddede belirtilen adresleri geçerli tebligat adresleri olup, Taraflar, adres değişikliklerini en geç 5 (beş) iş günü içerisinde yazılı olarak diğer tarafa bildirmediği takdirde belirtilen adreslere gönderilecek tebligatların geçerli tebligatın tüm hukuki sonuçlarını doğuracağını beyan, kabul ve taahhüt ederler. 10.UYGULANACAK HUKUK VE YETKİLİ MAHKEME Taraflar, ortaya çıkabilecek her türlü uyuşmazlığı öncelikle kendi aralarında ve sulh yoluyla halletmeye gideceklerdir Bu Sözleşme ile ilgili olarak çıkabilecek bütün ihtilaflarda öncelikle bu Sözleşme hükümleri, bu Sözleşme de bulunmayan hükümlerde ise Türk Kanunları (BK, TTK, HMK, TMK ve sair) uygulanacaktır Uyuşmazlıkların sulh yoluyla hallinin mümkün olmadığı durumlarda ise, İzmir Merkez Adliyesi Mahkemeleri ve İcra Daireleri yetkilidir. 11.YÜRÜRLÜK İşbu Sözleşme 11(on bir) madde olarak düzenlenmiş olup ÜYE nin facepara.com sitesine üye olma beyanına müteakip okuması ve onaylaması ile yürürlüğe girmiştir.

: SİTE ye üyelik bilgilerini girerek SİTE ye üye olan ve kullanan kişileri

: SİTE ye üyelik bilgilerini girerek SİTE ye üye olan ve kullanan kişileri MADDE 1- SÖZLEŞMENİN TARAFLARI YAYINCI -İŞLETME SÖZLEŞMESİ İşbu YAYINCI-İŞLETME sözleşmesi (aşağıda kısaca Sözleşme olarak anılacaktır); Recep Peker Cad. Şefik Bey Sok. No:1 Feneryolu / Istanbul adresinde

Detaylı

SİTE KULLANIM KOŞULLARI. No:2/1 Şişli-İstanbul adresindeki Rma Aydın Danışmanlık Tanıtım Reklam Tic. Ltd.

SİTE KULLANIM KOŞULLARI. No:2/1 Şişli-İstanbul adresindeki Rma Aydın Danışmanlık Tanıtım Reklam Tic. Ltd. SİTE KULLANIM KOŞULLARI Lütfen sitemizi kullanmadan evvel bu site kullanım şartları nı dikkatlice okuyunuz. Bu sitesiyi kullanan kişilerin aşağıdaki şartları kabul etmiş oldukları varsayılmaktadır: Sitemizdeki

Detaylı

MADDE 1) TARAFLAR MADDE 2) KONU MADDE 3) ÜYELİK SİSTEMİ VE ÜYELERİN YÜKÜMLÜLÜKLERİ. Gelecek Gyo A.Ş Kullanıcı Sözleşmesi

MADDE 1) TARAFLAR MADDE 2) KONU MADDE 3) ÜYELİK SİSTEMİ VE ÜYELERİN YÜKÜMLÜLÜKLERİ. Gelecek Gyo A.Ş Kullanıcı Sözleşmesi Gelecek Gyo A.Ş Kullanıcı Sözleşmesi MADDE 1) TARAFLAR 1.Taraflar arasında akdedilen bu sözleşme Gelecek GYO A.Ş ile üye arasında kullanım şartlarını ve gizlilik politikasını tanımlar. MADDE 2) KONU 1.

Detaylı

ZİRAAT SİGORTA A.Ş. 1.4.Kullanıcı ile Ziraat Sigorta işbu sözleşmede bir arada Taraflar olarak anılacaklardır.

ZİRAAT SİGORTA A.Ş. 1.4.Kullanıcı ile Ziraat Sigorta işbu sözleşmede bir arada Taraflar olarak anılacaklardır. KULLANICI SÖZLEŞMESİ 1.TARAFLAR ZİRAAT SİGORTA A.Ş. 1.1.Ziraat Sigorta A.Ş.: Turgut Özal Millet Cad. No:7 Aksaray/İSTANBUL adresinde faaliyet gösteren Ziraat Sigorta Anonim Şirketi elementer sigortacılık

Detaylı

Web Sitesi Kullanım Sözleşmesi

Web Sitesi Kullanım Sözleşmesi Web Sitesi Kullanım Sözleşmesi 1. TARAFLAR İşbu Web sitesi Kullanım Sözleşmesi ("Kullanım Sözleşmesi"),. ile Web sitesi'ne giriş yapan ve/veya üye olan Kullanıcı arasında, Kullanıcı'nın Web sitesi'ni kullanmasına

Detaylı

ZİRAAT SİGORTA A.Ş. GİZLİLİK POLİTİKASI VE KULLANICI SÖZLEŞMESİ

ZİRAAT SİGORTA A.Ş. GİZLİLİK POLİTİKASI VE KULLANICI SÖZLEŞMESİ ZİRAAT SİGORTA A.Ş. GİZLİLİK POLİTİKASI VE KULLANICI SÖZLEŞMESİ GİZLİLİK POLİTİKASI Ziraat Sigorta A.Ş ilgili yasal mevzuatlar çerçevesinde müşteri bilgilerinin gizliliğini ve güvenliğini en üst seviyede

Detaylı

Üye, siteye üye olarak Üye Sözleşmesinin tamamını okuduğunu, içeriğini ve bütününü anladığını ve tüm hükümleri onayladığını kabul eder.

Üye, siteye üye olarak Üye Sözleşmesinin tamamını okuduğunu, içeriğini ve bütününü anladığını ve tüm hükümleri onayladığını kabul eder. TARAFLAR Bu sözleşme PozitifAkıl Eğitim&Danışmanlık ile siteye eğitim desteği almak için üye olan (bundan sonra ÜYE olarak anılacaktır) kişi arasında, üyenin siteye üye olması amacı ile ve sözleşmenin,

Detaylı

PLAKAMNEREDE.COM ÜYELİK SÖZLEŞMESİ

PLAKAMNEREDE.COM ÜYELİK SÖZLEŞMESİ PLAKAMNEREDE.COM ÜYELİK SÖZLEŞMESİ MADDE 1. TARAFLAR Bir tarafta Konak Mahallesi, Biletçi Sokak No:3/2 Nilüfer/Bursa adresinde mukim www.plakamnerede.com (kısaca Plakamnerede.com olarak anılacaktır) ile

Detaylı

MOBİKASABA KULLANICI SÖZLEŞMESİ 1.TARAFLAR İşbu sözleşme ve eki Gizlilik Politikası ndan oluşan işbu MOBİKASABA KULLANICI SÖZLEŞMESİ ("KULLANICI

MOBİKASABA KULLANICI SÖZLEŞMESİ 1.TARAFLAR İşbu sözleşme ve eki Gizlilik Politikası ndan oluşan işbu MOBİKASABA KULLANICI SÖZLEŞMESİ (KULLANICI MOBİKASABA KULLANICI SÖZLEŞMESİ 1.TARAFLAR İşbu sözleşme ve eki Gizlilik Politikası ndan oluşan işbu MOBİKASABA KULLANICI SÖZLEŞMESİ ("KULLANICI SÖZLEŞMESİ"), KASABA BİLGİ TEKNOLOJİLERİ TİC A.Ş. ("MOBİKASABA")

Detaylı

Bu internet sitesini (Kısaca "PORTAL" olarak anılacaktır) kullanmak için lütfen aşağıda yazılı koşulları okuyunuz.

Bu internet sitesini (Kısaca PORTAL olarak anılacaktır) kullanmak için lütfen aşağıda yazılı koşulları okuyunuz. Bu internet sitesini (Kısaca "PORTAL" olarak anılacaktır) kullanmak için lütfen aşağıda yazılı koşulları okuyunuz. Bu koşulları kabul etmediğiniz taktirde "PORTAL"ı kullanmaktan vazgeçiniz. TANIMLAR PORTAL

Detaylı

:www.markmost.com sitesini ve işletmecisini,

:www.markmost.com sitesini ve işletmecisini, İş Ortaklığı Yayıncı Süreç Sözleşmesi Madde 1. Taraflar ve Tanımlar Bir tarafta MARKMOST sitesi işleteni MARKmost Bilgi Teknolojileri A.Ş ile (Bundan böyle MARKMOST olarak anılacaktır, diğer tarafta İş

Detaylı

SÖZLEŞME MUTLAKA İKİ (2) NÜSHA OLARAK DOLDURULUP GÖNDERİLMELİDİR.

SÖZLEŞME MUTLAKA İKİ (2) NÜSHA OLARAK DOLDURULUP GÖNDERİLMELİDİR. SÖZLEŞME MUTLAKA İKİ (2) NÜSHA OLARAK DOLDURULUP GÖNDERİLMELİDİR. Ayrıca aşağıdaki belgeler sözleşme ile birlikte mutlaka gönderilmelidir. - Vergi Levhası - Ticaret Sicil Gazetesi - İmza sirküleri (sözleşmedeki

Detaylı

Kullanıcı : Site yi ziyaret eden ancak henüz Üye olmamış gerçek veya tüzel kişi.

Kullanıcı : Site yi ziyaret eden ancak henüz Üye olmamış gerçek veya tüzel kişi. Bu sözleşme www.keysop.com tarafından sunulan tüm hizmetlerden faydalanmanız için gerekli kuralları içermektedir. Site ye Üye olarak, Üyelik Sözleşmesini okuduğunuzu, içeriğini anladığınızı ve hükümlerini

Detaylı

HOSTBEY YAZILIM VE BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ SUNUCU KİRALAMA SÖZLEŞMESİ

HOSTBEY YAZILIM VE BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ SUNUCU KİRALAMA SÖZLEŞMESİ HOSTBEY YAZILIM VE BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ SUNUCU KİRALAMA SÖZLEŞMESİ MADDE 1. TARAFLAR 1- SERVİS SAĞLAYICI : HOSTBEY YAZILIM VE BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ (Sözleşmenin bundan sonraki bölümünde kısaca "Hostbey)"

Detaylı

Akbank Direkt Kart Kullanım Sözleşmesi

Akbank Direkt Kart Kullanım Sözleşmesi Akbank Direkt Kart Kullanım Sözleşmesi MADDE:1 SÖZLEŞMENİN TARAFLARI İşbu sözleşme, AKBANK T.A.Ş'ye (Bundan böyle kısaca "BANKA" olarak anılacaktır) BANKA nın ÖZGÜR BANKACILIK KANALLARI NDAN giriş yaparak

Detaylı

Fit365 KULLANICI VE GİZLİLİK SÖZLEŞMESİ

Fit365 KULLANICI VE GİZLİLİK SÖZLEŞMESİ Fit365 KULLANICI VE GİZLİLİK SÖZLEŞMESİ Yürürlük Tarihi: 6 Nisan 2018 UYGULAMAMIZA ÜYE OLARAK, İŞBU KULLANICI VE GİZLİLİK SÖZLEŞMESİNİ OKUDUĞUNUZU, ANLADIĞINIZI VE HÜKÜMLERİNİ KABUL ETTİĞİNİZİ VE ONAYLADIĞINIZI

Detaylı

GENEL HİZMET SÖZLEŞMESİ

GENEL HİZMET SÖZLEŞMESİ GENEL HİZMET SÖZLEŞMESİ MADDE 1: SÖZLEŞMENİN TARAFLARI 1.1: Hizmet sağlayan, bundan böyle sözleşmede NETİNTERNET olarak anılacaktır. Ünvan : Netinternet Bilgisayar Telekomünikasyon San. ve Tic. Ltd. Şti.

Detaylı

Kullanıcı / Üyelik Sözleşmesi

Kullanıcı / Üyelik Sözleşmesi Kullanıcı / Üyelik Sözleşmesi BİBİLENVAR KULLANIM SÖZLEŞMESİ LÜTFEN bibilenvar.com SİTESİNİ KULLANMADAN ÖNCE BU KULLANIM SÖZLEŞMESİNİ DİKKATLİCE OKUYUNUZ. www.bibilenvar.com'daki Web sayfaları ve ona bağlantılı

Detaylı

3. Partilere Ürün Sevkiyatı Sözleşmesi

3. Partilere Ürün Sevkiyatı Sözleşmesi Tech Data Bilgisayar Sistemleri A.Ş. MADDE 1. TARAFLAR Bir tarafta, Saray Mahallesi Site Yolu Sokak Anel İş Merkezi No:5 Kat 8 34768 Ümraniye İSTANBUL adresinde mukim Tech Data Bilgisayar Sistemleri A.Ş.

Detaylı

*İkamet Adresi fotoğraf

*İkamet Adresi fotoğraf Abone No *TC Kimlik No *Adı - Soyadı BİSİKLET ABONE BİLGİ FORMU ÇABİS. *İkamet Adresi fotoğraf İş Adresi Ev Telefonu İş Telefonu *GSM E Mail *Doğum Yeri ve Tarihi İş bu sözleşme ABONE tarafından doldurulmuş,

Detaylı

Lütfen sitemizi kullanmadan evvel bu site kullanım Şartları nı dikkatlice okuyunuz.

Lütfen sitemizi kullanmadan evvel bu site kullanım Şartları nı dikkatlice okuyunuz. Kullanıcı Sözleşmesi Lütfen sitemizi kullanmadan evvel bu site kullanım Şartları nı dikkatlice okuyunuz. Bu alışveriş sitesini kullanan ve alışveriş yapan müşterilerimiz aşağıdaki şartları kabul etmiş

Detaylı

KURUMSAL BAŞVURU SÖZLEŞMESİ

KURUMSAL BAŞVURU SÖZLEŞMESİ KURUMSAL BAŞVURU SÖZLEŞMESİ 1. TARAFLAR İşbu Sözleşme; a) Türk hukukuna uygun olarak kurulmuş,... adresinde mukim.. (bundan böyle KURUMSAL BAŞVURU SAHİBİ (KBS) olarak anılacaktır) ve, b) Türk hukukuna

Detaylı

IX. TÜRK ÜNİVERSİTELERİ TANITIM FUARI PROTOKOLÜ

IX. TÜRK ÜNİVERSİTELERİ TANITIM FUARI PROTOKOLÜ Katılımcı Bilgileri: Madde 1. (Taraflar) Trucas UG ( Fuar şirketi olarak anılacaktır ) tarafından gerçekleştirilecek olan Türk Üniversiteleri Tanıtım Fuarı na katılan firmalar (Katılımcı olarak anılacaktır)

Detaylı

C5 ELECTRONICS B2B SİTESİ ÜZERİNDEN SANAL POS KULLANIM SÖZLEŞMESİ

C5 ELECTRONICS B2B SİTESİ ÜZERİNDEN SANAL POS KULLANIM SÖZLEŞMESİ C5 ELECTRONICS B2B SİTESİ ÜZERİNDEN SANAL POS KULLANIM SÖZLEŞMESİ MADDE 1- SÖZLEŞMENİN TARAFLARI İş bu sözleşme; Akaretler, Süleyman Seba Cad. Bjk Plaza B Blok K:1 34357, Beşiktaş/İstanbul adresinde yerleşik

Detaylı

Bitödeme ürün ve hizmetlerini kullanmanız aşağıdaki koşulları otomatik olarak kabul ettiğiniz anlamına gelir.

Bitödeme ürün ve hizmetlerini kullanmanız aşağıdaki koşulları otomatik olarak kabul ettiğiniz anlamına gelir. GENEL ŞARTLAR Bitödeme ürün ve hizmetlerini kullanmanız aşağıdaki koşulları otomatik olarak kabul ettiğiniz anlamına gelir. Bitödeme ürün ve hizmetlerinin kullanılması sebebiyle, sözleşmenin ihlali, haksız

Detaylı

WEB SİTESİ KULLANICI SÖZLEŞMESİ

WEB SİTESİ KULLANICI SÖZLEŞMESİ WWW.DOGANAKADEMİDİJİTAL.COM WEB SİTESİ KULLANICI SÖZLEŞMESİ 1. SÖZLEŞMENİN KONUSU VE TARAFLARI 1.1. İşbu sözleşme ticaret merkezi 19 Mayıs Mah. Golden Plaza No:1 K:10 Mecidiyeköy-İstanbul adresinde bulunan

Detaylı

DESTEK KIRTASİYE TİC. LTD. ŞTİ. E-BAYİ SÖZLEŞMESİ. 1. Taraflar

DESTEK KIRTASİYE TİC. LTD. ŞTİ. E-BAYİ SÖZLEŞMESİ. 1. Taraflar DESTEK KIRTASİYE TİC. LTD. ŞTİ. E-BAYİ SÖZLEŞMESİ 1. Taraflar Bir taraftan, GÜLLÜBAĞLAR MAH. ANKARA CAD. MUAZZAM SOK. NO:2/1 DÜKKAN NO:4 PENDİK /İSTANBUL adresinde mukim DESTEK KIRTASİYE TİC. LTD. ŞTİ.

Detaylı

Ofisim.com Kullanım Sözleşmesi

Ofisim.com Kullanım Sözleşmesi Ofisim.com Kullanım Sözleşmesi Bu Sözleşme, Ofisim.com 'un Müşteri ye CRM hizmetlerinin satış ve kullanım şartlarını düzenlemektedir. Müşteri ve Ofisim.com, aşağıda belirtilen şartlar üzerinde tam bir

Detaylı

ÜYE SÖZLEŞMESİ Üyenin üyelik kapsamında hazırlamış olduğu profilinin tarafından kabul edilmesi aşağıdaki şartlara bağlıdır:

ÜYE SÖZLEŞMESİ Üyenin üyelik kapsamında hazırlamış olduğu profilinin   tarafından kabul edilmesi aşağıdaki şartlara bağlıdır: ÜYE SÖZLEŞMESİ 1. TARAFLAR İşbu sözleşme, www.duobul.net (Site) ile üye (Üye) olan kişi arasında düzenlenmiş, elektronik ortamda üye tarafından onaylanması anında akdedilmiş ve karşılıklı olarak yürürlülüğe

Detaylı

BNP PARIBAS FİNANSAL KİRALAMA A.Ş.

BNP PARIBAS FİNANSAL KİRALAMA A.Ş. BNP PARIBAS FİNANSAL KİRALAMA A.Ş. Bir Sözden Daha Fazlası.. 5 Taahhütümüz Değerli müşterimiz, UZMANLIK BNP Paribas Finansal Kiralama A.Ş. dünyasına hızlı ve kolay bir biçimde giriş yaparak tüm fırsatlardan

Detaylı

emarka İletişim ve Bilgi Teknolojileri A.Ş. Bayilik Sözleşmesi www.iletimerkezi.com www.emarka.com.tr

emarka İletişim ve Bilgi Teknolojileri A.Ş. Bayilik Sözleşmesi www.iletimerkezi.com www.emarka.com.tr emarka İletişim ve Bilgi Teknolojileri A.Ş. Bayilik Sözleşmesi www.iletimerkezi.com www.emarka.com.tr Bu sözleşme Zuhuratbaba Cd. No:13 Kat 2 D.4 34147 Bakırköy / İstanbul adresinde mukim, EMARKA İletişim

Detaylı

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ SAĞLIK YÖNETİMİ BÖLÜMÜ STAJ PROTOKOLÜ

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ SAĞLIK YÖNETİMİ BÖLÜMÜ STAJ PROTOKOLÜ BİRİNCİ BÖLÜM İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ SAĞLIK YÖNETİMİ BÖLÜMÜ STAJ PROTOKOLÜ (Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar) Amaç MADDE 1: Lisans öğrencilerimiz için çeşitli kamu/özel kurum

Detaylı

KURUMSAL MÜŞTERİ HİZMETLERİ VE WEB SİTESİ ÜZERİNDEN YAPILACAK SİGORTACILIK HİZMETLERİNE İLİŞKİN SÖZLEŞME

KURUMSAL MÜŞTERİ HİZMETLERİ VE WEB SİTESİ ÜZERİNDEN YAPILACAK SİGORTACILIK HİZMETLERİNE İLİŞKİN SÖZLEŞME KURUMSAL MÜŞTERİ HİZMETLERİ VE WEB SİTESİ ÜZERİNDEN YAPILACAK SİGORTACILIK HİZMETLERİNE İLİŞKİN SÖZLEŞME MADDE 1 - TARAFLAR İşbu sözleşme, Zurich Sigorta A.Ş. Meclis-i Mebusan Cad. No:47/6 Fındıklı 34427

Detaylı

TİCARİ ABONELİK SÖZLEŞMESİ

TİCARİ ABONELİK SÖZLEŞMESİ TİCARİ ABONELİK SÖZLEŞMESİ Madde 1- Taraflar Sağlayıcı Alıcı Unvan KKB Kredi Kayıt Bürosu A.Ş. (Bundan sonra SAĞLAYICI olarak anılacaktır.) Adres Barbaros Mah. Ardıç Sok. Varyap Meridian F Blok Ataşehir-İstanbul

Detaylı

TİCARİ TEK SATIŞ SÖZLEŞMESİ. KKB Kredi Kayıt Bürosu A.Ş. (Bundan sonra SAĞLAYICI olarak anılacaktır.)

TİCARİ TEK SATIŞ SÖZLEŞMESİ. KKB Kredi Kayıt Bürosu A.Ş. (Bundan sonra SAĞLAYICI olarak anılacaktır.) TİCARİ TEK SATIŞ SÖZLEŞMESİ Madde 1- Taraflar SAĞLAYICI ALICI Unvan KKB Kredi Kayıt Bürosu A.Ş. (Bundan sonra SAĞLAYICI olarak anılacaktır.) Adres Barbaros Mah. Ardıç Sok. Varyap Meridian F Blok Ataşehir-İstanbul

Detaylı

GENEL GİZLİLİK SÖZLEŞMESİ

GENEL GİZLİLİK SÖZLEŞMESİ GENEL GİZLİLİK SÖZLEŞMESİ İşbu Gizlilik Sözleşmesi (bundan böyle Sözleşme olarak anılacaktır.. adresinde mukim (bundan böyle.. olarak anılacaktır) ile diğer tarafta.. adresinde mukim. (bundan böyle FİRMA

Detaylı

KURUMSAL BAŞVURU SÖZLEŞMESİ

KURUMSAL BAŞVURU SÖZLEŞMESİ KURUMSAL BAŞVURU SÖZLEŞMESİ 1. TARAFLAR İşbu Sözleşme; a) Türk hukukuna uygun olarak kurulmuş, adresinde mukim (bundan böyle KURUMSAL BAŞVURU SAHİBİ (KBS) olarak anılacaktır) ve, b) Türk hukukuna uygun

Detaylı

TRİPOKİ MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ

TRİPOKİ MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ TRİPOKİ MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ MADDE 1 - TARAFLAR SATICI Ticari Ünvanı : Adresi : Telefon : Satıcı Mersis No : Satıcı E-Posta Adresi : ALICI Adı soyadı : Adresi : Telefon : E-Posta: MADDE 2-SÖZLEŞMENİN

Detaylı

SİTE KULLANIM ŞARTLARI. Lütfen sitemizi kullanmadan evvel bu site kullanım şartları nı dikkatlice okuyunuz.

SİTE KULLANIM ŞARTLARI. Lütfen sitemizi kullanmadan evvel bu site kullanım şartları nı dikkatlice okuyunuz. SİTE KULLANIM ŞARTLARI Lütfen sitemizi kullanmadan evvel bu site kullanım şartları nı dikkatlice okuyunuz. Bu web sitesini kullanan ve alışveriş yapan müşterilerimiz aşağıdaki şartları kabul etmiş varsayılmaktadır:

Detaylı

ÜYELİK/KULLANIM KOŞULLARI

ÜYELİK/KULLANIM KOŞULLARI ÜYELİK/KULLANIM KOŞULLARI İşbu web sitesini ve mobil uygulamaları (kısaca Platform olarak anılacaktır) kullanmak için lütfen aşağıda yazılı koşulları okuyunuz. İşbu şartlar Platform un kullanım kurallarını

Detaylı

KULLANIM KOŞULLARI www.kutp.com.tr Sitesi Kullanım Koşulları Sözleşmesi

KULLANIM KOŞULLARI www.kutp.com.tr Sitesi Kullanım Koşulları Sözleşmesi KULLANIM KOŞULLARI www.kutp.com.tr Sitesi Kullanım Koşulları Sözleşmesi 1. SİTE KULANIM KOŞULLARI SÖZLEŞMESİNİN TARAFLARI, KONUSU VE KAPSAMI 1.1. Bu internet sitesini (Kısaca "SİTE" olarak anılacaktır)

Detaylı

2.4. PARAMPOS ÖDEME SİSTEMİ:

2.4. PARAMPOS ÖDEME SİSTEMİ: MADDE 1.TARAFLAR İş bu sözleşme hizmet veren olarak TURK Elektronik Para A.Ş. ile (işbu Sözleşmede kısaca TURK olarak anılacaktır)....... adresinde yer alan taşınmazda 634 sayılı Kat Mülkiyeti Kanunu na

Detaylı

SANAL POS KULLANIM SÖZLEŞMESİ

SANAL POS KULLANIM SÖZLEŞMESİ SANAL POS KULLANIM SÖZLEŞMESİ 1. SÖZLEŞMENİN TARAFLARI Bir taraftan ARTI 1 GARANTİ TEKNİK SERVİS HİZM.VE İLETİŞİM ARAÇLARI PAZARLAMA TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ (İşbu sözleşmede kısaca ARTI 1 GARANTİ olarak

Detaylı

Bu sözleşme, www.ustadan.com tarafından sunulan kullanım şartlarını ve gizlilik politikasını içerir.

Bu sözleşme, www.ustadan.com tarafından sunulan kullanım şartlarını ve gizlilik politikasını içerir. USTADAN.COM KULLANIM SÖZLEŞMESİ Bu sözleşme, www.ustadan.com tarafından sunulan kullanım şartlarını ve gizlilik politikasını içerir. Bu Sözleşme içerisinde www.ustadan.com sitesinin ("Ustadan", "Site"

Detaylı

SİNERJİ SANAL SUNUCU BULUNDURMA HİZMETİ EKİ

SİNERJİ SANAL SUNUCU BULUNDURMA HİZMETİ EKİ SAYFA 1 SİNERJİ SANAL SUNUCU BULUNDURMA HİZMETİ EKİ 1. HİZMETİN TANIMI VE KAPSAMI 1.1. HİZMET İN TANIMI 1.1.1. SİNERJİ Sanal Sunucu Bulundurma Hizmeti ( Hizmet ); Müşteri ye ait müşteri ile mutabık kalınan

Detaylı

KOŞULLAR VE SÜRELER Koşullar ve Süreler 1. Tanımlar Bu koşul ve süreler bağlamında, aşağıdaki kelimeler, karşılarında yazan anlamlara geleceklerdir. DataSafe Storage Limited, Ticaret Sicilinde 02674267

Detaylı

TEK YÖNLÜ UZUN NUMARA SÖZLEŞMESİ

TEK YÖNLÜ UZUN NUMARA SÖZLEŞMESİ TEK YÖNLÜ UZUN NUMARA SÖZLEŞMESİ 1. TARAFLAR İşbu Tek Yönlü Uzun Numara Sözleşmesi (bundan böyle Sözleşme olarak anılacaktır).. adresinde mukim (bundan böyle Firma olarak anılacaktır) ile Turkcell Plaza

Detaylı

MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ

MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ MADDE 1 - TARAFLAR SATICI Ünvanı : Adresi : MERSİS No : Telefon : FAX : E-posta : ALICI Adı soyadı : Adresi : Telefon : E-mail : MADDE 2 - KONU İşbu sözleşmenin konusu, ALICI'

Detaylı

OSİPARİŞÇİ ÜYE İŞYERİ SÖZLEŞMESİ

OSİPARİŞÇİ ÜYE İŞYERİ SÖZLEŞMESİ OSİPARİŞÇİ ÜYE İŞYERİ SÖZLEŞMESİ MADDE 1 TARAFLAR A.) GOF ELEKTRONİK TİC. İNTERNET SERVİS SAĞLAMA HİZMETLERİ LTD.ŞTİ. Brandium avm R4 Kat:23/7 Ataşehir-İstanbul Tel:444 20 76 B.).. MADDE 2 TANIMLAMALAR

Detaylı

İSTANBUL MADEN İHRACATÇILARI BİRLİĞİ. Restorasyon Projesine İlişkin TEKLİF ŞARTNAME

İSTANBUL MADEN İHRACATÇILARI BİRLİĞİ. Restorasyon Projesine İlişkin TEKLİF ŞARTNAME İSTANBUL MADEN İHRACATÇILARI BİRLİĞİ Restorasyon Projesine İlişkin TEKLİF ŞARTNAME İSTANBUL, 2015 1. TARAFLAR Bu Şartnamede teklif isteyen taraf İstanbul Maden İhracatçıları Birliği (İMİB olarak anılacaktır)

Detaylı

KURUMSAL TİCARİ PROGRAMLAR KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ

KURUMSAL TİCARİ PROGRAMLAR KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ KURUMSAL TİCARİ PROGRAMLAR KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ ABONE BİLGİ FORMU Firma Unvanı :... Firma Yetkili Web Mail :... Telefon Faks GSM Adres İlçe/İl Vergi Dairesi Vergi No Faaliyet Alanı OFİSASSİST İŞ YAZILIMLARI

Detaylı

SÖZLEŞME İKİ NUSHA OLARAK DOLDURULUP GÖNDERİLMELİDİR.

SÖZLEŞME İKİ NUSHA OLARAK DOLDURULUP GÖNDERİLMELİDİR. SÖZLEŞME İKİ NUSHA OLARAK DOLDURULUP GÖNDERİLMELİDİR. İstenilen Evraklar: Şirketler için; Vergi levhası fotokopisi İmza sirküleri fotokopisi (İmza sirkülerinde ki imza ile sözleşmedeki imza aynı olmalıdır)

Detaylı

PROTOKOL. Madde 1- Taraflar. İşbu Protokol;

PROTOKOL. Madde 1- Taraflar. İşbu Protokol; PROTOKOL Madde 1- Taraflar İşbu Protokol; Şirket merkezi İçerenköy Mah. Çayıryolu Cad. Üçgen Plaza No:7 Kat: 11 34752 Ataşehir/İstanbul adresinde faaliyette bulunan KG M Enerji Tic. Ltd. Şti. ("Tek Elektrik")

Detaylı

BILSAM BILGISAYAR BEHİCE HOŞDER WEB SAYFASI (www.b2bdepo.com) ÜYELİK SÖZLEŞMESİ

BILSAM BILGISAYAR BEHİCE HOŞDER WEB SAYFASI (www.b2bdepo.com) ÜYELİK SÖZLEŞMESİ BILSAM BILGISAYAR BEHİCE HOŞDER WEB SAYFASI (www.b2bdepo.com) ÜYELİK SÖZLEŞMESİ MADDE 1- SÖZLEŞMENİN TARAFLARI İş bu sözleşme; BİLSAM BİLGİSAYAR-BEHİCE HOŞDER (Bundan böyle kısaca BİLSAM olarak anılacaktır)

Detaylı

AR-GE DANIŞMANLIK SÖZLEŞMESİ

AR-GE DANIŞMANLIK SÖZLEŞMESİ AR-GE DANIŞMANLIK SÖZLEŞMESİ 1. TARAFLAR İşbu Sözleşme, merkezi Çankaya Üniversitesi Balgat Kampüsü, Öğretmenler Cad, No: 14, 06530 ANKARA adresinde bulunan Çankaya Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi

Detaylı

KURUMSAL TİCARİ PROGRAMLAR KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ

KURUMSAL TİCARİ PROGRAMLAR KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ KURUMSAL TİCARİ PROGRAMLAR KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ ABONE BİLGİ FORMU Firma Unvanı :... Firma Yetkili Web Mail :... Telefon Faks GSM Adres İlçe/İl Vergi Dairesi Vergi No Faaliyet Alanı OFİSASSİST İŞ YAZILIMLARI

Detaylı

Ofisim.com Kullanım Şartları

Ofisim.com Kullanım Şartları Ofisim.com Kullanım Şartları Versiyon 60104-1 İşbu sözleşme, Müşteri ye Ofisim.com 'un çevrimiçi hizmetlerinin satış ve kullanım şartlarını düzenlemektedir. Müşteri ve Ofisim.com, aşağıda belirtilen şartlar

Detaylı

BAYİLİK SÖZLEŞMESİ. adresinde kurulu bayii olarak anılacaktır.

BAYİLİK SÖZLEŞMESİ. adresinde kurulu bayii olarak anılacaktır. BAYİLİK SÖZLEŞMESİ Madde 1 TARAFLAR Bir tarafta Şirket; İstiklal Mah. Demirciler Sokak. 11 / 8 26010 Odunpazarı / Eskişehir adresinde mukim KDSL TELEKOMÜNİKASYON INTERNET BİLİŞİM VE HİZ ELEKTRONİK SANAYİ

Detaylı

Ön İnceleme Çalışması Gizlilik Sözleşmesi

Ön İnceleme Çalışması Gizlilik Sözleşmesi EK 14 Ön İnceleme Çalışması Gizlilik Sözleşmesi 1) Taraflar İşbu Sözleşme, merkezi..., Türkiye adresinde bulunan. (bundan sonra Şirket olarak anılacaktır) ile merkezi., Türkiye adresinde bulunan Turquality

Detaylı

Kredi ve Taksit Kart ile Ödeme Sözleşmesi

Kredi ve Taksit Kart ile Ödeme Sözleşmesi Tech Data Bilgisayar Sistemleri A.Ş. MADDE 1. TARAFLAR Bir tarafta, Saray Mahallesi, Site Yolu Sokak, Anel İş Merkezi, No:5 K:8 34768 Ümraniye İSTANBUL adresinde mukim Tech Data Bilgisayar Sistemleri A.Ş.

Detaylı

GİZLİLİK SÖZLEŞMESİ. Lütfen Gizlilik Sözleşmesi ni dikkatlice okuyunuz.

GİZLİLİK SÖZLEŞMESİ. Lütfen Gizlilik Sözleşmesi ni dikkatlice okuyunuz. GİZLİLİK SÖZLEŞMESİ Bilkent Üniversitesi Mühendislik Topluluğu (Bundan böyle MT olarak anılacaktır.), gizliliğinizi korumak ve kullanılmakta bulunan teknolojik altyapıdan en üst seviyede yararlanmanızı

Detaylı

Tarih:... /... /... İŞ SÖZLEŞMESİ. Ad Soyad Kaşe - İmza Ad Soyad Kaşe - İmza

Tarih:... /... /... İŞ SÖZLEŞMESİ. Ad Soyad Kaşe - İmza Ad Soyad Kaşe - İmza Tarih:... /... /... İŞ SÖZLEŞMESİ Ad Soyad Kaşe - İmza Ad Soyad Kaşe - İmza 1 heytalks HİZMET İŞBİRLİĞİ SÖZLEŞMESİ Amaç : Bu sözleşme Müşteri heytalks ilişkisinin temel ilkelerine, ticari ve hukuki açıklık

Detaylı

YAZILIM HİZMETİ KULLANIM SÖZLEŞMESİ

YAZILIM HİZMETİ KULLANIM SÖZLEŞMESİ YAZILIM HİZMETİ KULLANIM SÖZLEŞMESİ TANIMLAR: Yazılım Hizmeti: Önceden hazırlanmış şablonlarda kullanılmak üzere sesli mesajların oluşturulması ve ve sisteme yüklenen arama listesindeki numaraların -belirlenen

Detaylı

HEMENGORUS.COM - KULLANICI SÖZLEŞMESİ

HEMENGORUS.COM - KULLANICI SÖZLEŞMESİ HEMENGORUS.COM - KULLANICI SÖZLEŞMESİ Sayın Kullanıcı; www.hemengorus.com sitesi üyesi olmak ve sitenin sağladığı hizmetlerden faydalanmak için aşağıda sorumluluk ve kuralların düzenlendiği maddeleri okumanız

Detaylı

KULLANIM KOŞULLARI. İnternet sitemizi ettiğiniz için teşekkürler. ( Site veya İnternet Sitesi ) ziyaret

KULLANIM KOŞULLARI. İnternet sitemizi  ettiğiniz için teşekkürler. ( Site veya İnternet Sitesi ) ziyaret İnternet sitemizi www.isgyo.com.tr ettiğiniz için teşekkürler. KULLANIM KOŞULLARI ( Site veya İnternet Sitesi ) ziyaret İnternet Sitesini ziyaret etmekle, erişim ve kullanım yönteminize bakılmaksızın,

Detaylı

MESAFELİ SÖZLEŞMELERE DAİR YÖNETMELİK UYARINCA HAZIRLANAN ÖN BİLGİLENDİRME FORMU

MESAFELİ SÖZLEŞMELERE DAİR YÖNETMELİK UYARINCA HAZIRLANAN ÖN BİLGİLENDİRME FORMU MESAFELİ SÖZLEŞMELERE DAİR YÖNETMELİK UYARINCA HAZIRLANAN ÖN BİLGİLENDİRME FORMU 1. TANIMLAR KİRAYA VEREN: Ticaret Unvanı: Mobicar Araç Paylaşım Hizmetleri A.Ş. Adresi: Eski Büyükdere Cad. Ayazağa Yolu

Detaylı

ÖN BİLGİLENDİRME FORMU

ÖN BİLGİLENDİRME FORMU ÖN BİLGİLENDİRME FORMU İşbu Satış Sözleşmesi Ön Bilgi Formu nun konusu, SATICI' nın, ALICI' ya satışını yaptığı, aşağıda nitelikleri ve satış fiyatı belirtilen ürün/ürünlerin satışı ve teslimi ile ilgili

Detaylı

KYD ENDEKSLERİ KULLANIM SÖZLEŞMESİ

KYD ENDEKSLERİ KULLANIM SÖZLEŞMESİ KYD ENDEKSLERİ KULLANIM SÖZLEŞMESİ 1. TARAFLAR İş Kuleleri Kule: 2 Kat: 8 34330 4.Levent / İstanbul adresinde mukim KYD Bilgi Yönetimi ve İletişim A.Ş. (bundan sonra kısaca KYD A.Ş. olarak anılacaktır)

Detaylı

ERTEK HOTEL KAYIT SÖZLEŞME FORMU

ERTEK HOTEL KAYIT SÖZLEŞME FORMU ERTEK HOTEL KAYIT SÖZLEŞME FORMU İş bu sözleşme 06.03.2011 tarih ve 25137 sayılı resmi gazetede yayınlanan mesafeli sözleşmeler uygulama usul ve esasları hakkında yönetmelik gereği internet-telefon ve

Detaylı

1.2 SERVİS SAĞLAYICI'dan hizmet alan kişi yada kurum (Bundan sonra MÜŞTERİ olarak anılacaktır) MADDE 2 - TANIMLAR İş bu sözleşmede yer alan;

1.2 SERVİS SAĞLAYICI'dan hizmet alan kişi yada kurum (Bundan sonra MÜŞTERİ olarak anılacaktır) MADDE 2 - TANIMLAR İş bu sözleşmede yer alan; HİZMET SÖZLEŞMEMİZ MADDE 1 - TARAFLAR 1.1 Fethiye Mah. Sanayi Cad. No: 263 İç kapı : 24 Nilüfer / BURSA adresinde mukim Air Fiber İnternet ve İletişim Hizmetleri San.ve Tic. Ltd. Şti Telefon : +90 (224)

Detaylı

E-Ticaretin özelliklerini ve araçlarını tanımlayabileceksiniz. E-Ticaretin yararlarını karşılaştırabileceksiniz.

E-Ticaretin özelliklerini ve araçlarını tanımlayabileceksiniz. E-Ticaretin yararlarını karşılaştırabileceksiniz. Mehmet Can HANAYLI Sanal ortamda hukuksal kurallara uyarak e-ticaret yapabileceksiniz. E-Ticaretin özelliklerini ve araçlarını tanımlayabileceksiniz. E-Ticaretin yararlarını karşılaştırabileceksiniz. E-Ticarette

Detaylı

SAĞLIK HİZMETLERİ SÖZLEŞMESİ

SAĞLIK HİZMETLERİ SÖZLEŞMESİ SAĞLIK HİZMETLERİ SÖZLEŞMESİ MADDE 1 TARAFLAR / TANIMLAR İşbu Sağlık Hizmetleri Sözleşmesi (bundan böyle kısaca Sözleşme olarak anılacaktır.) bir tarafta Çırpıcı Mah.Turan Güneş Cad. No:117 Zeytinburnu

Detaylı

DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ LAPTOP ALIMI TASLAK SÖZLEŞMESİ adresinde mukim. (bundan böyle kısaca TEDARİKÇİ olarak anılacaktır.)

DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ LAPTOP ALIMI TASLAK SÖZLEŞMESİ adresinde mukim. (bundan böyle kısaca TEDARİKÇİ olarak anılacaktır.) DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ LAPTOP ALIMI TASLAK SÖZLEŞMESİ MADDE 1: TARAFLAR İşbu Sözleşme; 1. Darüşşafaka Mh. Darüşşafaka Cd. No:5/9 34457 Sarıyer / İstanbul adresinde mukim DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ (bundan böyle

Detaylı

İş bu sözleşme kapsamında ALICI caddeonline.com internet sitesinden sipariş veren

İş bu sözleşme kapsamında ALICI caddeonline.com internet sitesinden sipariş veren MADDE 1: TARAFLAR 1.1.SATICI: Ünvanı : caddeonline.com Mail: info@caddeonline.com 1.2 ALICI: İş bu sözleşme kapsamında ALICI caddeonline.com internet sitesinden sipariş veren kişidir. ALICI nın, üye olurken

Detaylı

MOBİL UYGULAMA KULLANICI SÖZLEŞMESİ

MOBİL UYGULAMA KULLANICI SÖZLEŞMESİ MOBİL UYGULAMA KULLANICI SÖZLEŞMESİ MADDE 1-TARAFLAR İşbu sözleşme ile düzenlenen karşılıklı hak ve yükümlülükler Büyükdere Cad. No.185 Kanyon Ofis Binası Kat.6 Levent/İstanbul adresinde mukim MEDİZANE

Detaylı

Sözleşmeler taraflara yüklediği borçlara göre: Tek taraflı borç yükleyen sözleşmeler, İki taraflı borç yükleyen sözleşmeler olarak ayrılır.

Sözleşmeler taraflara yüklediği borçlara göre: Tek taraflı borç yükleyen sözleşmeler, İki taraflı borç yükleyen sözleşmeler olarak ayrılır. DERS NOTU - 3 Sözleşme; hukuki bir sonuç meydana gelmesi için iki veya daha çok kişinin karşılıklı ve birbirleriyle uygun irade beyanları ile gerçekleşen işlemdir. Sözleşmelerin, satış sözleşmesi, kira

Detaylı

Saygılarımızla, Ekler: (Fon) Veri Yayın Sözleşmesi. Sözleşme Öncesi Bilgi Formu. / / tarihinde tebellüğ aldım. Unvan: İmza :

Saygılarımızla, Ekler: (Fon) Veri Yayın Sözleşmesi. Sözleşme Öncesi Bilgi Formu. / / tarihinde tebellüğ aldım. Unvan: İmza : . Bankamız ile sizin arasındaki veri iletimi ilişkisi çerçevesinde, ekte sizinle yapmayı arzu ettiğimiz (Fon) Veri Yayın Sözleşmesi nin bir örneği ile bu sözleşmenin Bankamız açısından vazgeçilmez nitelikteki

Detaylı

Gizlilik ve Güvenlik GİZLİLİK VE GÜVENLİK POLİTİKASI

Gizlilik ve Güvenlik GİZLİLİK VE GÜVENLİK POLİTİKASI Gizlilik ve Güvenlik GİZLİLİK VE GÜVENLİK POLİTİKASI Firmamız,çeşitli amaçlarla kişisel veriler toplayabilir. Aşağıda, toplanan kişisel verilerin nasıl ve ne şekilde toplandığı, bu verilerin nasıl ve ne

Detaylı

2.b)- PORTAL a ya da veri tabanına çevrim içi (on-line) ortamdan erişen her gerçek ve tüzel kişi, kullanıcı dır.

2.b)- PORTAL a ya da veri tabanına çevrim içi (on-line) ortamdan erişen her gerçek ve tüzel kişi, kullanıcı dır. www.sikayetim.com KULLANIM KOŞULLARI: www.sikayetim.com u kullanmak için lütfen aşağıdaki yazılı koşulları okuyunuz. Koşulları kabul etmediğiniz taktirde, "www.sikayetim.com"u kullanmaktan vazgeçiniz.

Detaylı

SAĞLIK HİZMETLERİ SÖZLEŞMESİ

SAĞLIK HİZMETLERİ SÖZLEŞMESİ SAĞLIK HİZMETLERİ SÖZLEŞMESİ MADDE 1 TARAFLAR / TANIMLAR İşbu Sağlık Hizmetleri Sözleşmesi (bundan böyle kısaca Sözleşme olarak anılacaktır.) bir tarafta Ticari Merkezi; Dikilitaş Mahallesi, Emirhan Caddesi,

Detaylı

Ön Ödemeli Toplu Mesajlaşma Hizmetleri Sözleşmesi

Ön Ödemeli Toplu Mesajlaşma Hizmetleri Sözleşmesi Ön Ödemeli Toplu Mesajlaşma Hizmetleri Sözleşmesi Madde 1. Taraflar İşbu Toplu Mesajlaşma Hizmetleri Sözleşmesi ( Sözleşme ) bir tarafta [Ahi Evran Cad. Polaris Plaza no:21 kat:19 Maslak, İstanbul] adresinde

Detaylı

Bölüm 1 de ürün gereklilikleri ve müşteri talepleri doğrultusunda en az 3 (üç) adet alternatif tasarım ortaya konacaktır.

Bölüm 1 de ürün gereklilikleri ve müşteri talepleri doğrultusunda en az 3 (üç) adet alternatif tasarım ortaya konacaktır. TASARIM PROJESİ TEKLİF FORMU Tasarımcı: Bahaeddin Önal Musteri:... Projenin Adı ve Tanımı:... Projenin Aşamaları: Ücret (TL) Süre (İş Günü) Bölüm 1 : Konsept Tasarıma Karar verilmesi Bölüm 2 : Tasarım

Detaylı

DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ OSGB HİZMET ALIM SÖZLEŞMESİ. 2... adresinde mukim (bundan böyle kısaca OSGB olarak anılacaktır.)

DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ OSGB HİZMET ALIM SÖZLEŞMESİ. 2... adresinde mukim (bundan böyle kısaca OSGB olarak anılacaktır.) DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ OSGB HİZMET ALIM SÖZLEŞMESİ MADDE 1 : TARAFLAR İşbu Sözleşme; 1. DARÜŞŞAFAKA Cad. No:14 Maslak - Sarıyer / İstanbul adresinde mukim DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ ile (bundan böyle kısaca DARÜŞŞAFAKA

Detaylı

Otocase.com KULLANIM SÖZLEŞMESİ

Otocase.com KULLANIM SÖZLEŞMESİ Otocase.com KULLANIM SÖZLEŞMESİ Madde 1. TARAFLAR İşbu Internet Sitesi Kullanım Sözleşmesi (bundan böyle Sözleşme olarak anılacaktır.), bir tarafta... adresinde bulunan Otocase İnternet Hizmetleri Yazılım

Detaylı

Vodafone İş Ortağım ipad Retina ve ipad Mini Kampanya Taahhütnamesi

Vodafone İş Ortağım ipad Retina ve ipad Mini Kampanya Taahhütnamesi ye, (kısaca Vodafone) tarafından yürütülen Vodafone İş Ortağım ipad Retina ve ipad Mini Kampanyaları ndan (Kampanya) yararlanmak istememiz sebebiyle.../.../... tarihli, Ek te belirtilen hatlarımız için

Detaylı

T.C. YAŞAR ÜNİVERSİTESİ KULUÇKA MERKEZİ KULLANIM SÖZLEŞMESİ

T.C. YAŞAR ÜNİVERSİTESİ KULUÇKA MERKEZİ KULLANIM SÖZLEŞMESİ T.C. YAŞAR ÜNİVERSİTESİ KULUÇKA MERKEZİ KULLANIM SÖZLEŞMESİ Bu sözleşme, Yaşar Üniversitesi ile Yaşar Üniversitesi Selçuk Yaşar Kampüsü içerisinde yer alan Kuluçka Merkezi içinde yer almaya hak kazanan.

Detaylı

İNTERNET KULLANIM SÖZLEŞMESİ LÜTFEN BU SÖZLEŞMEYİ DİKKATLİCE OKUYUNUZ

İNTERNET KULLANIM SÖZLEŞMESİ LÜTFEN BU SÖZLEŞMEYİ DİKKATLİCE OKUYUNUZ İNTERNET KULLANIM SÖZLEŞMESİ LÜTFEN BU SÖZLEŞMEYİ DİKKATLİCE OKUYUNUZ İŞBU SÖZLEŞME, WİFRİ SOSYAL MEDYA HOTSPOT HİZMETİNDEN FAYDALANABİLMENİZ İÇİN GEREKLİ KURALLARI İÇERMEKTEDİR. WİFRİ SOSYLA MEDYA HOTSPOT

Detaylı

MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ

MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ Aşağıdaki Mesafeli Satış Sözleşmesi, www.qportre.com sitemizdeki talep etmiş oldugunuz hizmete ilişkin satış sözleşmesi olup, internet üzerinden yapılan satışlarda düzenlenmesi yasal mecburiyettir. İş

Detaylı

SATICI: EVDENOFİSİM a ait internet sitesi üzerinden bir mal veya hizmeti sağlayabileceğini,ilanda bulunarak taahhüt eden gerçek ya da tüzel kişiyi,

SATICI: EVDENOFİSİM a ait internet sitesi üzerinden bir mal veya hizmeti sağlayabileceğini,ilanda bulunarak taahhüt eden gerçek ya da tüzel kişiyi, MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ: SATICI: EVDENOFİSİM a ait internet sitesi üzerinden bir mal veya hizmeti sağlayabileceğini,ilanda bulunarak taahhüt eden gerçek ya da tüzel kişiyi, ALICI: EVDENOFİSİM a ait internet

Detaylı

KULLANIM ŞARTLARI VE KULLANICI SÖZLEŞMESİ I. TARAFLAR SÖZLEŞMENİN ONAYLANMASI VE BAĞLAYICILIĞI İÇERİK HİZMETLERİNİN TANIMI VE SUNUMU ÜYELİK SİSTEMİ

KULLANIM ŞARTLARI VE KULLANICI SÖZLEŞMESİ I. TARAFLAR SÖZLEŞMENİN ONAYLANMASI VE BAĞLAYICILIĞI İÇERİK HİZMETLERİNİN TANIMI VE SUNUMU ÜYELİK SİSTEMİ KULLANIM ŞARTLARI VE KULLANICI SÖZLEŞMESİ I. TARAFLAR II. III. IV. İşbu sözleşme ve sözleşmeyle atıfta bulunulan ve sözleşmenin ayrılmaz birer parçası olan belgelerden ve eklerden (EK-1 Gizlilik Politikası),

Detaylı

ALTYAZILI / DUBLAJLI FİLM KOPYALARININ ÖDÜNÇ VERİLMESİNE İLİŞKİN SÖZLEŞME

ALTYAZILI / DUBLAJLI FİLM KOPYALARININ ÖDÜNÇ VERİLMESİNE İLİŞKİN SÖZLEŞME ALTYAZILI / DUBLAJLI FİLM KOPYALARININ ÖDÜNÇ VERİLMESİNE İLİŞKİN SÖZLEŞME Madde 1 Sözleşmenin Tarafları Bu sözleşme bir tarafta T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı adına Sinema Genel Müdürlüğü (bundan sonra

Detaylı

ALASTIAN WEB SİTESİNİN KULLANIM KOŞULLARI

ALASTIAN WEB SİTESİNİN KULLANIM KOŞULLARI ALASTIAN WEB SİTESİNİN KULLANIM KOŞULLARI Aşağıdaki Kullanım Koşulları, Alastian web sitesi için geçerlidir. Lütfen bu koşulları dikkatle okuyunuz. Bu koşullar, hak ve yükümlülükleriniz ile sizin için

Detaylı

FİKRİ SINAİ MÜLKİYET HAKLARI SÖZLEŞMESİ

FİKRİ SINAİ MÜLKİYET HAKLARI SÖZLEŞMESİ FİKRİ SINAİ MÜLKİYET HAKLARI SÖZLEŞMESİ İşbu sözleşme (bundan böyle SÖZLEŞME olarak anılacaktır), aşağıda belirtilen taraflar arasında akdedilmiş ve yürürlüğe girmiştir. 1. TARAFLAR İşbu Sözleşme, 1.1.

Detaylı

T.C. SANAYİ VE TİCARET BAKANLIĞI Tüketicinin ve Rekabetin Korunması Genel Müdürlüğü GENELGE NO: 2007/02....VALİLİĞİNE (Sanayi ve Ticaret İl Müdürlüğü)

T.C. SANAYİ VE TİCARET BAKANLIĞI Tüketicinin ve Rekabetin Korunması Genel Müdürlüğü GENELGE NO: 2007/02....VALİLİĞİNE (Sanayi ve Ticaret İl Müdürlüğü) IV- KREDİ KARTI ÜYELİK ÜCRETİ İLE İLGİLİ GENELGELER 1. GENELGE NO: 2007/02 Tüketicinin ve Rekabetin Korunması lüğü GENELGE NO: 2007/02...VALİLİĞİNE Tüketiciler tarafından Bakanlığımıza ve Tüketici Sorunları

Detaylı

Vodafone İş Ortağım Smart Tab 10 Ve Yeni ipad Kampanyası

Vodafone İş Ortağım Smart Tab 10 Ve Yeni ipad Kampanyası ye, (kısaca Vodafone) tarafından yürütülen Vodafone İş Ortağım Smart Tab 10 ve Yeni ipad Kampanyası ndan (Kampanya) yararlanmak istememiz sebebiyle.../.../... tarihli, Ek te belirtilen hatlarımız için

Detaylı

ÜYELİK SÖZLEŞMESİ II SÖZLEŞMENİN ONAYLANMASI VE BAĞLAYICILIĞI

ÜYELİK SÖZLEŞMESİ II SÖZLEŞMENİN ONAYLANMASI VE BAĞLAYICILIĞI I - TARAFLAR ÜYELİK SÖZLEŞMESİ İşbu sözleşme Krea İçerik Hizmetleri ve Prodüksiyon Anonim Şirketi (bundan sonra DIGITURK olarak anılacaktır) ile www.beinconnect.com.tr ve bein CONNECT Mobil uygulaması

Detaylı

WEB SİTESİNE ÜYELİK SÖZLEŞMESİ

WEB SİTESİNE ÜYELİK SÖZLEŞMESİ WEB SİTESİNE ÜYELİK SÖZLEŞMESİ 1. TARAFLAR İşbu sözleşme, Sitenin tüm haklarının sahibi olan merkezi Papirus Plaza Merkez Mahallesi Ayazmayolu Caddesi No:37 K:4 34406 Kağıthane İstanbul adresinde bulunan

Detaylı

Alan Adı / Domain Kayıt Tescil Sözleşmesi. etmek, yenilemek, transfer etmek veya toplu transfer etmek veya sözleşme konusu diğer

Alan Adı / Domain Kayıt Tescil Sözleşmesi. etmek, yenilemek, transfer etmek veya toplu transfer etmek veya sözleşme konusu diğer Alan Adı / Domain Kayıt Tescil Sözleşmesi 1. SÖZLEŞMENİN TARAFLARI Bu alanadı sözleşmesi (bundan sonra kısaca sözleşme" olarak anılacaktır), bir taraftan, alanadı tahsis etmek, yenilemek, transfer etmek

Detaylı