DEÜTF TIP EĞİTİMİ ÖĞRENCİ KURULU (TEÖK) TOPLANTI KARARLARI ÖZETİ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "DEÜTF TIP EĞİTİMİ ÖĞRENCİ KURULU (TEÖK) TOPLANTI KARARLARI ÖZETİ"

Transkript

1 DEÜTF TIP EĞİTİMİ ÖĞRENCİ KURULU (TEÖK) TOPLANTI KARARLARI ÖZETİ öğrenci üyenin katılımıyla başkan ve sekreter seçimi yapıldı. Güniz YANIK 11 oyla başkan, Mehmet ÖZKENT 11 oyla sekreter seçildi. TEÖK yönergesi gözden geçirildi. Kurul hedeflerinin ayrıntılı olarak tanımlanabilmesi amacıyla tarihinde ( arası) toplantı yapılmasına karar verildi TEÖK hedefleri tanımlandı. Tıp Eğitimi Öğrenci Kurulu için duyuru panolarının hazırlanmasına karar verildi. Program değerlendirme sonuçlarının kurulda paylaşılmasına karar verildi. Akreditasyon süreciyle ilgili bilgilendirme yapılmasına karar verildi. Bir sonraki toplantının 9 Ocak 2013 tarihinde saat arasında yapılmasına karar verildi Tıp fakültesi kapsamında kariyer günleri planlanması konusunda çalışma yapılmasına karar verildi. Dönem 5 staj sınavlarından sonra diğer dönemlerdeki gibi soru tartışma oturumu yapılması konusunda dekanlıkla görüşülmesine karar verildi Danışmanlık sistemi konusunda öğrenci gereksinimlerini belirlemeye yönelik olarak çalışma grubu oluşturuldu. Dönem 5 kadın doğum stajıyla ilgili sorunlar ve çözüm önerileri konusunda kadın doğum öğretim üyeleri ve dönem 5 temsilcilerinin katılacağı bir toplantı için dekanlığa talepte bulunulmasına karar verildi. Bir sonraki toplantı tarihi olarak Dönem 3 ders programındaki sunumların dağılımı için yapılabilecek iyileştirmeler hususunda bir sonraki toplantıda bu konunun gündeme getirilmesine karar verilmiştir. Dönem 5 kadın doğum stajı ile ilgili yapılan toplantıya ilişkin Güniz Yanık tarafından bilgi verilmiştir Nisan 2013 tarihinde TEAD toplantı salonunda danışmanlık veri girişi toplantısının yapılması İlk üç dönemdeki uygulamalar, sunumlar, kütüphane sorunlarının ayrı gündemler şeklinde ele alınması PDÖ soru formunun işleyişindeki sorunların Dr. Berna MUSAL tarafından D1-2-3 koordinasyon kuruluna iletilmesi Dönem 5 de bazı blokların sonunda soru tartışma oturumunun yapılmadığı, bu sorunun Dr. Berna MUSAL tarafından D 4-5 koordinasyon kuruluna iletilmesi Kütüphane koşullarına ilişkin sorunlar ve çözüm önerileri tanımlandı. 29 Mayıs 2013 tarihindeki toplantıda sunulması planlandı.

2 tarihli toplantıda geliştirilen görüş ve öneriler Dekan Prof.Dr. Tülay CANDA, Dekan Yardımcısı Prof.Dr. Pınar TUNCEL, Fakülte Sekreteri ve kütüphane sorumlusuna sunuldu. Kütüphane çalışanlarına ilişkin sorunların uyarıyla çözümlenebileceği belirtildi. 24 saat açık okuma odası için Dekanlık tarafından çaba harcanacağı belirtildi. Elektrik prizlerinin yetersizliği ile ilgili alt yapı araştırması yapılacağı belirtildi. Sıcak ve soğuk su erişimi olanağının sağlanabileceği belirtildi. Elektronik veri tabanları ve kitaplar konusunda kütüphane sorumlusu tarafından bilgilendirme yapıldı. Eski kütüphanenin havalandırma sistemi ile ilgili iyileştirme çabası olduğu belirtildi Üyelik güncellemesi yapıldı. İki kez mazeretsiz katılanların üyeliğinin sonlandırılması Kütüphane ve danışmanlık anketi gündemli bir toplantı yapılarak sorun ve önerilerin Dekanlık, Dönem koordinatörleri ile birlikte gözden geçirilmesi Çalışma grupları oluşturularak Mesleksel İngilizce, değerlendirme ve öğrenci işlerine ilişkin sorun ve önerilerin oluşturulması Bir sonraki toplantının 24 Eylül 2013 saat arasında yapılması planlandı Kütüphane sorunları ve çözüm önerilerine ilişkin gündem Dekan Yardımcıları, Fakülte sekreteri ve kütüphane sorumlusu katılımıyla ele alındı. Gelişmelerin TEÖK aracılığıyla diğer öğrencilere duyurulması Danışmanlık anketinin 7 Ekim 2013 tarihinde Dekanlık, Dönem koordinatörlerinin katılacağı toplantıda sunulması planlandı. Şimdiye dek toplantılara katılmayan bir üyenin üyeliğinin düşürülmesine karar verildi Danışmanlık anketi bulguları TEÖK başkanı Güniz YANIK tarafından Dekanlık ve kariyer danışmanlığı kurulu üyelerine sunularak tartışıldı, öneriler geliştirildi Üyelerin devam ve mazeret durumları ve istekleri göz önüne alınarak beş üyenin üyeliğinin sonlanmasına, iki üyenin yeni üye olarak kabul edilmesine karar verildi. Yeni Dönem 1 ve 2 başkanlarının gruba davet edilmesine Dönem 1 e iki üye kontenjanı için duyuru yapılmasına karar verildi. DEBAT temsilcisinin davet edilmesi TEAD program değerlendirme raporunda yer alan D1-2-3 anket bulguları Dr. Berna MUSAL tarafından sunularak tartışmaya açıldı, geliştirilen önerilerin Dr. Berna MUSAL tarafından Dönem koordinasyon kuruluna iletilmesine karar verildi. Bir sonraki toplantının 21 Kasım 2013 tarihinde yapılarak D bulgularının ele alınmasına karar verildi TEAD tarafından gerçekleştirilen program değerlendirme çalışmalarının D bulguları Dr. Berna MUSAL tarafından sunularak tartışıldı. Bir üyenin isteği doğrultusunda üyeliği sonlandırıldı. DEBİS İnternet sitesinde TEÖK duyurularının yer alması için fakülte sekreterine istekte bulunulması Ara değerlendirme ziyareti ile ilgili olarak Muhammet ÖZER tarafından tüm dönemlere bilgilendirme sunumu yapılması ve sunumlara ilgili dönem TEÖK üyelerinin katılımı planlandı. Bir sonraki toplantının 4 Aralık 2013 tarihinde yapılması planlandı.

3 Fakültedeki eğitim programı işleyişi ve geribildirimlere ilişkin yapılanlar Dekan Yardımcısı Prof.Dr. Pınar TUNCEL in katıldığı toplantıda tartışıldı. Dönem 1 ve 3 lerin sınavlarıyla çalışması nedeniyle toplantıya gelemeyenlere bilgi aktarımı planlandı Aralık 2013 tarihindeki ara değerlendirme ziyareti için temsilci olarak kimlerin öğrenci temsilcileriyle yapılacak toplantıya katılacağı belirlendi. Bir üyenin üyeliği kendi isteği doğrultusunda sonlandırıldı Akreditasyon ara ziyareti sırasında değerlendirme ekibinin TEÖK üyeleriyle yaptığı toplantı ve genel olarak değerlendirme süreci gözden geçirildi. Tıp Eğitimine ilişkin TEÖK ün ele alacağı konuların önümüzdeki süreç için planlanıp görev paylaşımı yapılması İki üyenin üyeliği devamsızlık sebebiyle iptal edildi. Dönem 2 ve 3 programındaki ASM lere ulaşım sıkıntısının giderilmesi amacıyla öneriler geliştirildi. (günlük kart dağıtımı, bölgelere göre tercih uygulaması vb.) önerilerin rapor haline getirilip Dr. Berna MUSAL tarafından Dekanlığa iletilmesi Dönem 4 ve 5 yoklama imzalarının Kadın Doğum stajındaki gibi formlar hazırlanarak toplanması önerildi. Dönem 1,2,3 uygulama sınavlarının sonuçlarının ayrı açıklanması önerildi. Akran danışmanlığı konusu tartışıldı. Sonraki süreçte geliştirilmesi planlandı. Fakültenin tanıtımına yönelik etkinliklerde öğrenci rolünün tanımlanması planlandı Kurula katılma başvurusu olan iki üyenin üyeliğine karar verildi. Ulusal ÇEP taslağı gözden geçirilerek TEÖK görüşü ve önerileri oluşturuldu Kurula yeni katılan Dönem 1 öğrencisi Semih DAMYAN ın web sitesi hazırlamasına karar verildi. E-PDÖ konusunda görüş alışverişinde bulunuldu. Tıp Eğitimi Kongresine bir bildiriyle katılınmasına ve Güniz YANIK ve Hilmican ULMAN ın toplantıya katılımına karar verildi. Bir sonraki toplantının tarihinde yapılmasına karar verildi Sosyal paylaşım ortamında üyelerin iletişimlerinin artırılmasına yönelik değerlendirme yapıldı. Elektronik PDÖ projesine ilişkin görüş alışverişinde bulunuldu. Bir sonraki toplantı tarihinin Mayıs ayının son haftası olarak belirlenmesine karar verildi Ulusal Tıp Eğitimi Kongresi izlenimleri aktarıldı. Web sitesinin içerik ve tasarımı hakkında karar verildi. TEÖK ün önümüzdeki yıl yapacaklarına dair konuşuldu. Dönem 1 lerin ( girişliler) oryantasyon haftasında tanıtım sunumu yapılmasına karar verildi. İki üyenin üyelik başvurusu kabul edildi.

4 Yıl içindeki çalışmalara ilişkin olarak üyelerden geribildirim ve öneriler alındı. Mezun olan üyemiz Güniz YANIK ÜSTÜNER e veda dilekleri iletildi Dönem 1 uyum haftasında öğrenci toplulukları tanıtımı aşamasında TEÖK tanıtımı planlandı. Dönem 1 lerin tarihli gezisine TEÖK katılımı ve katkısı planlandı. Dönem 1 öğrencilerine akran danışmanlığı sistemi için Anıl PALUT öncülüğünde hazırlık yapılması planlandı. Bir sonraki toplantının tarihinde saat da TEAD toplantı salonunda yapılması Yeni dönem için başkan seçildi. (Hilmican ULMAN) Sekreter seçildi. (Merve BİRGE ve Semih DAMYAN) Üye güncellemesi yapıldı. İki üyenin üyelikleri devamsızlık sebebiyle düşürüldü. Dönem 1 tanıtım haftasında tarihinde TEÖK tanıtım sunumunu Muhammet ÖZER in yapması Bir sonraki toplantının tarihinde TEAD toplantı salonunda yapılması Bir sonraki toplantıda geçen yılın değerlendirilmesi ve yeni döneme ilişkin planlamalar konuları üzerinde durulacak Üye güncellemesi yapıldı, bir üyenin üyeliği sonlandırıldı, iki üye kurula kabul edildi. Eğitim programına ilişkin dekanlığa iletilmek üzere görüş ve önerileri listesi oluşturuldu. Kütüphanede öğrenci geribildirimleri sonucunda fiziki koşullarda yapılan iyileştirmeler için Dekanlığa teşekkür edilmesi Bir sonraki TEÖK toplantısının 5 Kasım 2014 günü TEAD toplantı salonunda yapılması ve Dr.Berna Musal tarafından program değerlendirme sonuçlarının sunulması Dr. Berna MUSAL tarafından ilk üç yıla ait program değerlendirme çalışmaları paylaşıldı. Dönem 1 PDÖ Demosu ve NÖKS pilot çalışması için hazırlıklar yapıldı. Bir sonraki TEÖK toplantısının 3 Aralık 2014 tarihinde saat: da TEAD toplantı salonunda yapılması Dr. Berna MUSAL tarafından program değerlendirme çalışmalarının 4-6. Yıllara ait bulguları sunuldu. Üye güncellemesi yapıldı, bir üyenin üyeliği sonlandırıldı, üç üye kurula kabul edildi. TEÖK ün daha sonraki toplantıları için sunumlar, uygulamalar, kliniklerde hasta başı teorik ve KÇR kullanımındaki standardizasyon farklılıkları, öğrenci işleri, İngilizce hazırlık, elektronik NÖKS uygulaması ve web sitesi temalarının ele alınması planlandı. Bir sonraki toplantının 10 Aralık 2014 tarihinde program değerlendirme raporundaki sorunlu alanların ayrıntılı tanımlanması ve öneriler geliştirilmesi gündemi ile toplanması

5 Semih Damyan ın hazırladığı TEÖK web sitesi konusunda görüş ve öneriler oluşturuldu. Preklinik ve klinik yıllardaki sunumlara ve uygulamalara ilişkin sorunlar ve çözüm önerileri belirlendi. Bir sonraki toplantının 12 Ocak 2015 tarihinde saat: da TEAD toplantı salonunda yapılması Semih Damyan tarafından hazırlanan TEÖK web sitesi tasarımı gözden geçirildi, öneriler oluşturuldu. Eğitim programında seçmeli programlara yönelik görüş alışverişinde bulunuldu. Bu konuda anket formu oluşturularak Semih Damyan tarafından hazırlanan TEÖK web sitesinden paylaşıma açılması planlandı. Bir sonraki toplantının 11 Şubat 2015 tarihinde saat: da TEAD toplantı salonunda seçmeli programlar anketi gündemi ile yapılması Dönem 4 ve 5 programında kullanılması planlanan sunum izlem formu gözden geçirildi. Bir sonraki toplantıda yabancı uyruklu öğrenci temsiliyetinin görüşülmesi Seçmeli ders programları hakkında görüş ve öneri belirlemeye yönelik olarak oluşturulan anket formu son şekline getirildi, Dekanlığa iletilmesine karar verildi. Bir sonraki toplantının 17 Şubat 2015 tarihinde saat: da TEAD toplantı salonunda seçmeli programlar anket formunun uygulama yöntemi ve üyelik güncellemesi gündemi ile yapılması Üyelik güncellemesi yapıldı. Mazeretsiz devamsızlığı nedeniyle bir üyenin üyeliğinin sonlandırılmasına karar verildi. Toplam iki kez mazeretsiz katılmama ya da son 6 toplantının 3 üne mazeretli katılmama durumunda üyeliğin düşmesi kararı alındı. Seçmeli staj anketinin elektronik forma dönüştürülerek TEÖK Web sitesi üzerinden paylaşıma açılması Bir sonraki toplantının 17 Mart 2015 tarihinde saat da TEAD toplantı salonunda yapılması Seçmeli staj anketinin TEÖK web sitesi üzerinden paylaşımına yönelik çalışmalar paylaşıldı. Anket formunun Mart tarihleri arasında paylaşıma açılması, gruplarda duyurusunun yapılması planlandı. Bir sonraki toplantıda anket sonuçlarının değerlendirilmesi Dönem 4 öğrencilerinden iki öğrencinin üyeliği Dönem 3 öğrencilerinin Multisistem ve Yaşam Döngüsü blokları için planlanan e-pdö uygulaması konusunda Dr.Berna Musal tarafından bilgi verildi, görüş alışverişinde bulunuldu. Bir sonraki toplantının 31 Mart 2015 tarihinde saat da TEAD toplantı salonunda yapılması Dönem 3 öğrencisi Anwar Ashgar ın yabancı öğrenci temsiliyetini sağlamak amacıyla gruba alınmasına karar verildi. Elektronik PDÖ uygulamasına ilişkin Dr.Berna Musal tarafından bilgi verildi.

6 Burak Şıhlaroğlu tarafından seçmeli program anketi bulguları sunuldu, tartışıldı ve sonuçların Dekanlıkla paylaşılmasına karar verildi. Hilmican Ulman tarafından Dönem 4 ve 5 programları için geliştirilen elektronik program tanıtıldı. Bir sonraki toplantının 14 Nisan 2015 tarihinde saat da TEAD toplantı salonunda yapılması Burak Şıhlaroğlu tarafından seçmeli program anketi bulguları Dekan Yardımcılarının katıldığı toplantıda sunuldu, seçmeli programların içeriği ve yöntemine ilişkin görüş alışverişinde bulunuldu Akademik yılı TEÖK çalışmaları değerlendirildi akademik yılı Dönem oryantasyon haftasında TEÖK ün kurul tarafından tanıtılmasına karar verildi. Mayıs 2016 da fakültemiz ev sahipliğinde gerçekleşecek Ulusal Tıp Eğitimi Kongresi için çalışma grubu kurulmasına karar verildi. Önümüzdeki yıl TEÖK toplantılarının her ayın ilk Salı günü yapılmasına, ek toplantıların ayrıca planlanmasına karar verildi Devamsızlıkları nedeniyle iki üyenin üyelikleri sonlandırıldı. Bir üye mezun olduğu için TEÖK üyeliği sonlandı. İki üyelik başvurusu kabul edildi. 30 Eylül 2015 tarihindeki Dönem 1 tanıtım haftası programı kapsamında TEÖK sunumunu Kaan Durmuş un hazırlaması, Mehmet Fatih Arslan ın yapması Bir sonraki toplantının 29 Eylül 2015 saat da TEAD toplantı salonunda yapılması TEÖK başkanlığına Hilmican Ulman, sekreterliğine Merve Birge oybirliği ile seçildi TEAD program değerlendirme raporu Prof.Dr.Berna Musal tarafından sunuldu ve değerlendirildi. Bir sonraki toplantıda fakülte web sitesi tasarımı çalışmalarının Onur Keskin tarafından sunularak görüş ve öneriler oluşturulması planlandı. Bir sonraki toplantının 21 Ekim 2015 tarihinde saat da TEAD toplantı salonunda yapılması Dönem 2 öğrencisi Gamze Gültekin in kurula katılım başvurusu kabul edildi. İki üyenin kuruldan ayrılma talebi kabul edildi. Fakülte web sitesi tasarımı Onur Keskin tarafından sunuldu, görüş alışverişinde bulunuldu. Bir sonraki toplantının 17 Kasım 2015 Salı günü saat da TEAD toplantı salonunda yapılması Duygu Engez in kurula katılım başvurusu kabul edildi. İki üyenin üyelikten ayrılma talebi kabul edildi. 17 Kasım tarihinden itibaren her yarı yılda gerçekleştirilen 6 toplantıdan 3 toplantıya mazeretli ya da mazeretsiz katılım göstermeyen üyelerin üyeliğinin düşmesine karar verildi. 17 Kasım tarihinden önce 3 devamsızlığı olan üyelerin bundan sonraki toplantılara katılmaları koşuluyla üyeliklerinin devamına karar verildi. Yönergenin bu karar doğrultusunda güncellenmesi

7 Kaan Durmuş ve Duygu Engez tarafından akran danışmanlığı projesi sunularak görüş alışverişinde bulundu. Akran danışmanlığı yönergesinin kurul üyelerinden gelen görüşler doğrultusunda son şekline getirilerek Dönem 1 başkanlığına iletilmesine karar verildi. Bir sonraki toplantının 3 Aralık 2015 Perşembe günü saat da TEAD toplantı salonunda yapılması Akran danışmanlığı yönerge taslağı tartışıldı. Toplantıya katılamayan üyelerle paylaşılarak bir sonraki toplantıda son şekline getirilmesi Dönem 1 temsilcisi Recep Mihnet ve Dönem 3 temsilcisi Tugay Kamber için üyelik kararı alındı Akran danışmalığı yönergesinin son şekli kabul edildi. Yönetim ekibinde Duygu Engez, Kaan Durmuş, Gamze Gültekin, Anıl Palut, Merve Birge ve Mehmet Çetin in görev alması İsteği doğrultusunda bir üyenin ve devamsızlığı nedeniyle bir üyenin üyeliklerinin sonlanmasına, Dönem 1 öğrencilerinden Salih Özbaş ve Büşra Polat ın üyelik başvurusunun kabulüne karar verildi. Ulusal Tıp Eğitimi Kongresi nde TEÖK rol ve sorumlulukları tartışıldı. Bir sonraki toplantının yarıyıl sonrasında 9 Şubat 2016 tarihinde saat da TEAD toplantı salonunda yapılması Akran danışmalığı süreci konusundaki gelişmeler gözden geçirildi. Fakültemizin akreditasyon sürecinde ÖDR hazırlama kurulunda görev alması önerilen öğrenci temsilcileri İlk üç dönemi temsilen Merve Birge, Gamze Gültekin, Furkan Duru, klinik dönemleri temsilen Mehmet Çetin, Aslı Şimşek, intörn temsilcisi olarak Hilmican Ulman ve Mehmet Fatih Aslan ın isimlerinin Dekanlığa iletilmesine karar verildi. Tıp öğrencilerine yüksek lisans, doktora programları ve fakültemizdeki araştırma alt yapısı ve olanaklarının sunulmasına yönelik Prof.Dr.Gül Güner in yapacağı sunumun 28 Mart haftası gerçekleştirilmesi planladı. Ulusal Tıp Eğitimi Kongresi öğrenci paneli için Merve Birge ve Duygu Engez in Kocaeli Ün. Tıp Fak. TEÖK öğrencileriyle iletişime geçmesi planlandı tarihli altı toplantıdan üçüne mazeretli veya mazeretsiz katılmayan üyenin üyeliğinin düşmesi şeklindeki TEÖK kararı doğrultusunda son altı toplantının altısına katılmayan bir üyenin üyeliğinin düşmesi Dönem 3 öğrencisi Ahmet Burak Kale nin TEÖK üyelerine DEPARK tanıtım etkinliği düzenlemesi Bir sonraki toplantının 24 Şubat 2016 tarihinde saat da TEAD toplantı salonunda yapılması TEÖK ve Kariyer Geliştirme Danışmanlık Kurulu ortak etkinliği olarak düzenlenen Tıp Öğrencilerine Yüksek Lisans, Doktora Programları Ve Fakültemizdeki Araştırma Alt Yapısı Ve Olanakları başlıklı Prof.Dr.Gül Güner ve Doç.Dr.Zahide Çavdar ın sunum yapacağı 29 Mart 2016 tarihli etkinliğe öğrenci katılımını artırmaya yönelik planlar yapıldı. Furkan Duru tarafından hazırlanan afiş gözden geçirildi. Dönem 5 öğrencisi Zehra Burcu Yılmaz ın üyelik başvurusu kabul edildi. KEDLAB da 3 Mart 2016 tarihinde gerçekleştirilecek olan Mesleksel Beceri pilot çalışması için Salih Özbaş ın bir grup oluşturması planlandı. Ahmet Burak Kale tarafından DEPARK tanıtım sunumu gerçekleştirildi. Bir sonraki toplantının 2 Mart 2016 tarihinde saat da TEAD toplantı salonunda Tıp Eğitimi Kongresi hazırlıkları gündemiyle yapılması

8 Fakültemiz ev sahipliğinde Mart 2016 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan 9.Ulusal Tıp Eğitimi Kongresi için görev tanımları ve dağılımı yapıldı. Bir sonraki toplantının aynı gündemle 17 Mart 2016 tarihinde saat da TEAD toplantı salonunda yapılması Mart 2016 tarihlerinde fakültemizde gerçekleştirilecek 9.Ulusal Tıp Eğitimi Kongresi için iş bölümü netleştirildi, ön hazırlıklar yapıldı Bir sonraki toplantının 26 Nisan 2016 da saat da TEAD toplantı salonunda yapılması TEÖK ve Kariyer Geliştirme ve Planlama Kurulu tarafından ortaklaşa düzenlenecek olan Dahili Tıp Bilimlerinde Uzmanlık Olanakları başlıklı, 9 Mayıs 2016 tarihli etkinliğin yöntemi ve duyurularının nasıl yapılacağı Beş toplantı üst üste katılmayan bir üyenin üyeliğinin düşmesi Akran danışmanlığı Projesinin son şekli tartışıldı akademik yılında uygulanması için hazırlıkların yoğunlaştırılması Bir sonraki toplantının 12 Mayıs 2016 tarihinde saat da TEAD toplantı salonunda yapılması TEÖK ve Kariyer Geliştirme ve Planlama Kurulu tarafından ortaklaşa düzenlenen Dahili Tıp Bilimlerinde Uzmanlık Olanakları başlıklı, 9 Mayıs 2016 tarihli etkinlik değerlendirildi. Plastik Cerrahi, Kalp Damar Cerrahisi, KBB, Göz, Acil Tıp, Ortopedi, Üroloji ve Patoloji Anabilim Dallarından katılımın olacağı Cerrahi Tıp Bilimlerinde Uzmanlık Olanakları-1 başlıklı bir etkinliğin yapılması planlandı. Burak Şıhlaroğlu ve Arzu Yeşim Yüksel in üyelik başvuruları kabul edildi. Bir sonraki toplantının akran danışmanlığı projesi gündemiyle 27 Mayıs 2016 tarihinde saat da TEAD toplantı salonunda yapılması Akran danışmanlığı projesine katılacak öğrenci listesi hazırlığı başlatıldı (TEÖK ten katılımlar belirlendi, DEBAT ve TurkMSIC üyelerine sorulması kararlaştırıldı) Dönem 4 öğrencileri Yağmur Çınar ve Merve Eraslan ın üyelik başvuruları kabul edildi. DEÜTF öğrencileri için bastırılacak tişörtlerin tasarımı kararlaştırılarak Fakülte sekreterine iletildi. Son toplantı olarak planlanan bu toplantıya intörnler mezuniyet törenleri nedeniyle katılamadıkları için 6 Haziran 2016 tarihinde kapanış toplantısı yapılması planlandı Bir yıllık çalışmalara ilişkin genel değerlendirme yapıldı ve bir sonraki yıla ilişkin yapılacaklar tartışıldı. İntörnlere katkıları için teşekkür edilerek TEÖK mezunlarının her yıl açılış ve kapanış toplantılarına davet edilmeleri dönemi TEÖK başkan ve sekreter seçimi yapıldı. Merve Birge başkanlığa, Gamze Gültekin sekreterliğe oy birliği ile seçildi. Üç üyenin ayrılma istekleri, Semih Damyan ın üyeliğe başvuru istekleri kabul edildi. 12 Ekim 2016 tarihinde saat da TEAD toplantı salonunda Dr.Berna Musal tarafından yapılacak Program Değerlendirme Çalışmaları sunumu gündemiyle ilk toplantının yapılmasına karar verildi.

9 Dr.Berna Musal tarafından Tıp Eğitimi AD.tarafından gerçekleştirilen Program Değerlendirme Çalışmaları bulguları sunuldu, tartışıldı, öneriler geliştirildi. Görüş ve önerilerin ilgili eğitim kurullarına iletilmesi Kamer Turgut un üyelik başvurusu kabul edildi. Bir sonraki toplantının 26 Ekim 2016 tarihinde saat da TEAD toplantı salonunda yapılması

DEÜTF TIP EĞİTİMİ ÖĞRENCİ KURULU (TEÖK) TOPLANTI KARARLARI ÖZETİ

DEÜTF TIP EĞİTİMİ ÖĞRENCİ KURULU (TEÖK) TOPLANTI KARARLARI ÖZETİ DEÜTF TIP EĞİTİMİ ÖĞRENCİ KURULU (TEÖK) TOPLANTI KARARLARI ÖZETİ 12.12.2012 18 öğrenci üyenin katılımıyla başkan ve sekreter seçimi yapıldı. Güniz YANIK 11 oyla başkan, Mehmet ÖZKENT 11 oyla sekreter seçildi.

Detaylı

YÜKSEK İHTİSAS ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ KOORDİNATÖRLER KURULU YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

YÜKSEK İHTİSAS ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ KOORDİNATÖRLER KURULU YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç YÜKSEK İHTİSAS ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ KOORDİNATÖRLER KURULU YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Madde 1- (1) Bu yönergenin amacı; Yüksek İhtisas Üniversitesi Tıp Fakültesi

Detaylı

ESKĠġEHĠR OSMANGAZĠ ÜNĠVERSĠTESĠ TIP FAKÜLTESĠ TIP EĞĠTĠMĠ ÖĞRENCĠ KURULU YÖNERGESĠ

ESKĠġEHĠR OSMANGAZĠ ÜNĠVERSĠTESĠ TIP FAKÜLTESĠ TIP EĞĠTĠMĠ ÖĞRENCĠ KURULU YÖNERGESĠ ESKĠġEHĠR OSMANGAZĠ ÜNĠVERSĠTESĠ TIP FAKÜLTESĠ TIP EĞĠTĠMĠ ÖĞRENCĠ KURULU YÖNERGESĠ Kapsam: Madde 1- Bu Yönerge Tıp Eğitimi Öğrenci Kurulu nun amacını, gerekçesini, görevlerini, oluşumunu, çalışma usul

Detaylı

KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ

KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ Tıp Fakültesi Mezuniyet Öncesi Eğitim ve Öğretim Faaliyetlerine Katılan Birimlerin Görev, Yetki ve Sorumluluklarını Tanımlayan Yönerge Amaç MADDE 1 Bu yönergenin amacı, Karadeniz

Detaylı

KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ TIP EĞİTİMİ ÖĞRENCİ KOMİSYONU (TEÖK) YÖNERGESİ

KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ TIP EĞİTİMİ ÖĞRENCİ KOMİSYONU (TEÖK) YÖNERGESİ KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ TIP EĞİTİMİ ÖĞRENCİ KOMİSYONU (TEÖK) YÖNERGESİ Kapsam: Madde 1- Bu Yönerge; Tıp Eğitimi Öğrenci Komisyonu nun oluşumunu, amacını, görevlerini, üyelerin görev dağılımını,

Detaylı

ÇARŞAMBA TİCARET BORSASI 2015 YILI YILLIK İŞ PLANI

ÇARŞAMBA TİCARET BORSASI 2015 YILI YILLIK İŞ PLANI KONU Tahmini Maliyet (TL) Başlama Tarihi Bitiş Tarihi Sorumlu Kişi İşbirliği Yapılacak Kurumlar ve Kişiler Performans 1.1.1.1 2013 yılında istihdam edilmesi planlanan basın ve halkla ilişkiler personelinin

Detaylı

ÇARŞAMBA TİCARET BORSASI 2016 YILI YILLIK İŞ PLANI

ÇARŞAMBA TİCARET BORSASI 2016 YILI YILLIK İŞ PLANI KONU Tahmini Maliyet (TL) Başlama Tarihi Bitiş Tarihi Sorumlu Kişi İşbirliği Yapılacak Kurumlar ve Kişiler Performans 1.1.1.1 2013 yılında istihdam edilmesi planlanan basın ve halkla ilişkiler personelinin

Detaylı

ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ. EĞİTİM VE GENEL AMAÇLI KURUL VE KOMİSYONLARIN KURULUŞ VE ÇALIŞMA ESASLARI YÖNERGESİ Amaç

ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ. EĞİTİM VE GENEL AMAÇLI KURUL VE KOMİSYONLARIN KURULUŞ VE ÇALIŞMA ESASLARI YÖNERGESİ Amaç ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ EĞİTİM VE GENEL AMAÇLI KURUL VE KOMİSYONLARIN KURULUŞ VE ÇALIŞMA ESASLARI YÖNERGESİ Amaç Madde 1- Bu yönerge, Tıp Fakültesi ndeki eğitim ve genel amaçlı kurul ve komisyonların

Detaylı

TIBBİ HİZMETLER BAŞKANLIĞI VIII. SAĞLIK BAKIM HİZMETLERİ MÜDÜRLÜKLERİ TOPLANTISI

TIBBİ HİZMETLER BAŞKANLIĞI VIII. SAĞLIK BAKIM HİZMETLERİ MÜDÜRLÜKLERİ TOPLANTISI TIBBİ HİZMETLER BAŞKANLIĞI VIII. SAĞLIK BAKIM HİZMETLERİ MÜDÜRLÜKLERİ TOPLANTISI Prof. Dr. Behzat ÖZKAN İzmir Güney Bölgesi Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Hazırlayan: Uzm. Hem. Pınar AKÇAY-Tıbbi

Detaylı

DİCLE ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ MEZUNİYET ÖNCESİ TIP EĞİTİMİ PROGRAMI (TÜRKÇE) EK ÖZ DEĞERLENDİRME RAPORU

DİCLE ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ MEZUNİYET ÖNCESİ TIP EĞİTİMİ PROGRAMI (TÜRKÇE) EK ÖZ DEĞERLENDİRME RAPORU DİCLE ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ MEZUNİYET ÖNCESİ TIP EĞİTİMİ PROGRAMI (TÜRKÇE) EK ÖZ DEĞERLENDİRME RAPORU DİYARBAKIR, 2018 1 FAKÜLTENİN GENEL TANITIMI Üniversitenin Adı Rektörün Adı Soyadı Fakültenin

Detaylı

Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Öğrenci Kurulu Yönergesi

Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Öğrenci Kurulu Yönergesi Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Öğrenci Kurulu Yönergesi Kapsam: Madde 1-Bu Yönerge Tıp Eğitimi Öğrenci Kurulunun amacını, görevlerini, oluşumunu, çalışma usul ve esaslarını, üyelerin görev

Detaylı

GAZİ ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ PROBLEME DAYALI ÖĞRENİM BİRİNCİ KISIM Amaç, Kapsam ve Tanımlar

GAZİ ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ PROBLEME DAYALI ÖĞRENİM BİRİNCİ KISIM Amaç, Kapsam ve Tanımlar GAZİ ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ PROBLEME DAYALI ÖĞRENİM BİRİNCİ KISIM Amaç, Kapsam ve Tanımlar Amaç Madde 1 Bu Yönergenin amacı; Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesinde Probleme Dayalı Öğrenim (PDÖ) ile ilgilenen

Detaylı

YÜKSEK İHTİSAS ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU KOORDİNATÖRLER KURULU YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

YÜKSEK İHTİSAS ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU KOORDİNATÖRLER KURULU YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar YÜKSEK İHTİSAS ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU KOORDİNATÖRLER KURULU YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar MADDE 1- (1) Bu yönergenin amacı; Yüksek İhtisas Üniversitesi

Detaylı

BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KONSEYİ FAALİYET RAPORU

BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KONSEYİ FAALİYET RAPORU BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KONSEYİ FAALİYET RAPORU Bingöl Üniversitesi Öğrenci Konseyi üniversite genelinde yapılan öğrenci konseyi seçimleri sonucunda 25.11.2009 tarihinde kurulmuştur. Konsey; Ayşe Aras

Detaylı

ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ DÖNEM/STAJ/GRUP ÖĞRENCİ TEMSİLCİLERİ SEÇİMİ VE GÖREVLERİNE DAİR USUL VE ESASLAR

ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ DÖNEM/STAJ/GRUP ÖĞRENCİ TEMSİLCİLERİ SEÇİMİ VE GÖREVLERİNE DAİR USUL VE ESASLAR ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ DÖNEM/STAJ/GRUP ÖĞRENCİ TEMSİLCİLERİ SEÇİMİ VE GÖREVLERİNE DAİR USUL VE ESASLAR BİRİNCİ BÖLÜM Amaç MADDE 1 (1) Bu yönergenin amacı, Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI. Toplantı Tarihi Toplantı No /9

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI. Toplantı Tarihi Toplantı No /9 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 20.10.2005 2005/9 Üniversitemiz Senatosu 20.10.2005 Perşembe günü saat 10:30 da Rektör Prof.Dr.Baki KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ MEZUNLAR OFİSİ YÖNERGESİ. Birinci Bölüm GENEL HÜKÜMLER

KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ MEZUNLAR OFİSİ YÖNERGESİ. Birinci Bölüm GENEL HÜKÜMLER KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ MEZUNLAR OFİSİ YÖNERGESİ Madde 1 Amaç ve Kapsam Birinci Bölüm GENEL HÜKÜMLER (1) Bu yönerge Karadeniz Teknik Üniversitesi bünyesinde kurulan Mezunlar Ofisinin

Detaylı

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ŞUBAT 2012 ADANA SAĞLIK TURĠZMĠ DERNEĞĠ ġubat AYI FAALĠYET RAPORU 1. Sektörel Brifingler, GerçekleĢtirilen Toplantılar ve Bilgilendirmeler Göreve yeni gelmiş olan Çukurova

Detaylı

Uzmanlık Eğitiminde Birlikte Kullanım ve İşbirliğine Sağlık Bakanlığı Eğitim Araştırma Hastanesi Eğitim Görevlisi Bakışı

Uzmanlık Eğitiminde Birlikte Kullanım ve İşbirliğine Sağlık Bakanlığı Eğitim Araştırma Hastanesi Eğitim Görevlisi Bakışı Uzmanlık Eğitiminde Birlikte Kullanım ve İşbirliğine Sağlık Bakanlığı Eğitim Araştırma Hastanesi Eğitim Görevlisi Bakışı Prof.Dr.Fulya Çakalağaoğlu İzmir Atatürk Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Tıbbi Patoloji

Detaylı

T.C. DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ METALURJİ VE MALZEME MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ

T.C. DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ METALURJİ VE MALZEME MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ BİTİRME PROJESİ HAZIRLIK (MMM 4709) ve BİTİRME PROJESİ (MMM 4098) DERSLERİ YÜRÜTME YÖNERGESİ 1. AMAÇ ve KAPSAM Madde 1: Bu yönerge (MMM4709) Bitirme Projesi Hazırlık ve (MMM 4098) Bitirme Projesi derslerinin

Detaylı

BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM VE SINAV YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak, Tanımlar ve Organlar

BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM VE SINAV YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak, Tanımlar ve Organlar Amaç: BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM VE SINAV YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak, Tanımlar ve Organlar Madde 1- Bu Yönergenin amacı, Balıkesir Üniversitesi Tıp Fakültesinde,

Detaylı

Yardımcılarını, Kurulunu, Yönetim Kurulunu, Komisyonunu, Komisyonu Başkanını,

Yardımcılarını, Kurulunu, Yönetim Kurulunu, Komisyonunu, Komisyonu Başkanını, ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ TIP EĞİTİMİ ÖĞRENCİ KURULU YÖNERGESİ Amaç Madde 1- Bu yönergenin amacı, ÇOMÜ Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Öğrenci Kurulunun yapılanmasını, işleyişini, görev

Detaylı

ANKARA ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ İNTÖRN VETERİNER HEKİM EĞİTİMİ YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

ANKARA ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ İNTÖRN VETERİNER HEKİM EĞİTİMİ YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar ANKARA ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ İNTÖRN VETERİNER HEKİM EĞİTİMİ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç ve Kapsam Madde 1 - Bu Yönerge, Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesinde

Detaylı

TURKLAB Bülten Ocak-Şubat-Mart. Metot Validasyonu Eğitimi Şubat 2018

TURKLAB Bülten Ocak-Şubat-Mart. Metot Validasyonu Eğitimi Şubat 2018 TURKLAB Bülten 2018 Ocak-Şubat-Mart Metot Validasyonu Eğitimi 13-14 Şubat 2018 13-14 Şubat 2018 tarihlerinde Metot Validasyonu konulu eğitim gerçekleştirilmiştir. Katılımcılara, TS EN ISO/IEC 17025 standardı

Detaylı

T.C. ANKARA ÜNİVERSİTESİ Tıp Fakültesi Dekanlığı GÖREV TANIM FORMU

T.C. ANKARA ÜNİVERSİTESİ Tıp Fakültesi Dekanlığı GÖREV TANIM FORMU ALT YETKİLİSİ ALT YETKİLİSİ Serhat ACAR Öğrenci İşleri Şefi Görev Tanımı Havale edilen evrakları teslim alarak, personel arasında dağılımını yapılması, İşlem yapılacak evrakların ve Dekan Yardımcısı ile

Detaylı

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ DEKANLIĞI TARAFINDAN 2010-2014 YILLARI ARASINDA GERÇEKLEŞTİRİLEN EĞİTİM-ARAŞTIRMA KONULARINDAKİ YENİ UYGULAMALAR PROF. DR. OKTAY DİNÇ 1 A- ALT YAPI İLE İLGİLİ FAALİYETLER

Detaylı

TOD MARMARA ŞUBESİ 4.DÖNEM FAALİYETLERİ

TOD MARMARA ŞUBESİ 4.DÖNEM FAALİYETLERİ TOD MARMARA ŞUBESİ 4.DÖNEM FAALİYETLERİ -18 OCAK-10 NİSAN 2015 TARİHLERİ ARASI- Türkiye Ormancılar Derneği Marmara Şubesi olarak 18 Ocak 2015 tarihinde göreve geldikten sonra 10 Nisan 2015 tarihine kadar

Detaylı

Hacettepe Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Faaliyetleri. 15-Şubat 2012-

Hacettepe Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Faaliyetleri. 15-Şubat 2012- Hacettepe Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Faaliyetleri 15-Şubat 2012- Akademik Kurullar 03.04.2012 tarihli akademik kurulda alınan kararlar sonrasında; Stratejik plan kapsamındaki performans

Detaylı

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ MEZUNİYET ÖNCESİ TIP EĞİTİMİ PROGRAMI PROGRAM DEĞERLENDİRME PLANI

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ MEZUNİYET ÖNCESİ TIP EĞİTİMİ PROGRAMI PROGRAM DEĞERLENDİRME PLANI AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ MEZUNİYET ÖNCESİ TIP EĞİTİMİ PROGRAMI 2017-2018 PROGRAM DEĞERLENDİRME PLANI 1 İÇİNDEKİLER I. GİRİŞ a) Mezuniyet öncesi Tıp Eğitimi programı b) Program değerlendirme kurulunun

Detaylı

TOPLANTI TUTANAĞI. Katılımcılar. Tarih ve Saat: Yer: Medipol Üniversitesi 5. Kat. Toplantı No 27. D Blok/505 Nolu sınıf

TOPLANTI TUTANAĞI. Katılımcılar. Tarih ve Saat: Yer: Medipol Üniversitesi 5. Kat. Toplantı No 27. D Blok/505 Nolu sınıf Toplantı No 27 TOPLANTI TUTANAĞI Tarih ve Saat: 18.12.2018 Yer: Medipol Üniversitesi 5. Kat 08:30-10:30 D Blok/505 Nolu sınıf Toplantı Konusu Toplantı Başkanı Toplantı Raportörü Kalite Komisyonu Prof.

Detaylı

4- ÇALIŞMA DÖNEMİNDE ÖRGÜTLENME ÇALIŞMALARI

4- ÇALIŞMA DÖNEMİNDE ÖRGÜTLENME ÇALIŞMALARI 4- ÇALIŞMA DÖNEMİNDE ÖRGÜTLENME ÇALIŞMALARI 4.1- DANIŞMA KURULLARI ODAMIZ 23. DÖNEM I. DANIŞMA KURULU TOPLANTISI Odamız 23 Dönem 1. Danışma Kurulu toplantısı 17 Temmuz 2010 tarihinde Ankara da gerçekleştirildi.

Detaylı

TURKLAB Bülten Nisan-Mayıs-Haziran

TURKLAB Bülten Nisan-Mayıs-Haziran TURKLAB Bülten 2018 Nisan-Mayıs-Haziran TURKLAB Akademi ISO/IEC 17025:2017 Revizyon Geçiş Eğitimi TURKLAB Akademi tarafından 17-18 Nisan 2018 tarihlerinde düzenlenen, ISO/IEC 17025:2017 Deney ve Kalibrasyon

Detaylı

BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ KOORDİNATÖRLER KURULU YÖNERGESİ

BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ KOORDİNATÖRLER KURULU YÖNERGESİ BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ KOORDİNATÖRLER KURULU YÖNERGESİ 1. * AMAÇ VE KAPSAM: Bu yönerge; Bülent Ecevit Üniversitesi Tıp Fakültesindeki Tıp Doktorluğu ve Temel Tıp Bilimleri lisans eğitim-öğretiminin

Detaylı

EĞİTİM KURUMLARI ZİYARET PROGRAMI

EĞİTİM KURUMLARI ZİYARET PROGRAMI 1 EĞİTİM KURUMLARI ZİYARET PROGRAMI 1. Eğitim Merkezinin gereken belgeleri hazırlayarak Yeterlik Yürütme Kuruluna (TKDCD-YYK) başvurusu (Her yıl 15 Mart akşamına kadar yapılan başvurular TKDCD-YYK tarafından

Detaylı

Bu prosedürün amacı, bölüm içinde yürütülen eğitim ve öğretim faaliyetlerinin gerçekleştirilmesinde sorumluluk ve esasları belirlemektir.

Bu prosedürün amacı, bölüm içinde yürütülen eğitim ve öğretim faaliyetlerinin gerçekleştirilmesinde sorumluluk ve esasları belirlemektir. SAYFA NO : 1/7 1. AMAÇ Bu prosedürün amacı, bölüm içinde yürütülen eğitim ve öğretim faaliyetlerinin gerçekleştirilmesinde sorumluluk ve esasları belirlemektir. 2.UYGULAMA ALANI Bölüm Başkanı, Dekanlık

Detaylı

GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ TIP EĞİTİMİ KURULU YÖNERGESİ

GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ TIP EĞİTİMİ KURULU YÖNERGESİ GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ TIP EĞİTİMİ KURULU YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 (1) Bu Yönergenin amacı; Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesinde mezuniyet

Detaylı

İÇİNDEKİLER Sayfa Atatürk ün Gençliğe Hitabesi... 1 Hekimlik Andı... 2 Önsöz... 3 Misyonumuz Vizyonumuz... 4 Bugüne Kadar Görev Alan Fakülte

İÇİNDEKİLER Sayfa Atatürk ün Gençliğe Hitabesi... 1 Hekimlik Andı... 2 Önsöz... 3 Misyonumuz Vizyonumuz... 4 Bugüne Kadar Görev Alan Fakülte İÇİNDEKİLER Sayfa Atatürk ün Gençliğe Hitabesi... 1 Hekimlik Andı... 2 Önsöz... 3 Misyonumuz Vizyonumuz... 4 Bugüne Kadar Görev Alan Fakülte Dekanları... 5 İdari ve Akademik Kurullar... 5 Fakülte Kurulu...

Detaylı

Eylem Planı Sorumlu Kişi: Bölüm Başkanı Yard. Doç. Dr. Selen Aktari. Tanım: Dış Paydaşlar ve Mezun Değerlendirmeleri ne göre programların

Eylem Planı Sorumlu Kişi: Bölüm Başkanı Yard. Doç. Dr. Selen Aktari. Tanım: Dış Paydaşlar ve Mezun Değerlendirmeleri ne göre programların Eylem Planı (EP): 1. Dış Paydaşlar Danışma Kurulu İlgili Hedef/Faaliyet No: 1.1.2.4 geliştirilmesi. Tanım: Dış Paydaşlar ve Mezun Değerlendirmeleri ne göre programların - 2012 Mart ayı sonuna kadar Dış

Detaylı

GAZİ ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI YATAY GEÇİŞ KONTENJANLARI BELİRLENMESİ İŞ AKIŞ ŞEMASI

GAZİ ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI YATAY GEÇİŞ KONTENJANLARI BELİRLENMESİ İŞ AKIŞ ŞEMASI YATAY GEÇİŞ KONTENJANLARI BELİRLENMESİ Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından yatay geçiş kontenjanı ve takviminin hazırlanması için resmî yazı gelmesi Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından belirlenen en

Detaylı

PDF Yeterlik Kurulu Tarihçesi

PDF Yeterlik Kurulu Tarihçesi PDF Yeterlik Kurulu Tarihçesi Hazırlayan: Figen Söylemezoğlu 12/12/2016 Patoloji camiası, Patoloji Dernekleri Federasyonu (PDF) çatısı altında bir araya gelmeden önceleri de ülkemizdeki patoloji eğitimini

Detaylı

GÜZ DÖNEMİ Güz Yarıyılı

GÜZ DÖNEMİ Güz Yarıyılı MAKİNA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ KOMİSYONLARIN FAALİYET PLANLARI 2013-2014 Her komisyon haftalık faaliyet planlarını kontrol etlidir. Eksik yapılan veya hiç yapılmayan faaliyetlerden komisyon başkanları sorumludur.

Detaylı

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ LİSANSÜSTÜ EĞİTİM VE İŞBİRLİĞİ KOMİSYONU KOMİSYON KARARI. Oturum Tarihi Oturum Sayısı Karar Sayısı

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ LİSANSÜSTÜ EĞİTİM VE İŞBİRLİĞİ KOMİSYONU KOMİSYON KARARI. Oturum Tarihi Oturum Sayısı Karar Sayısı 25.12.2013 04 04: 12 Hacettepe Üniversitesi Lisansüstü Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik le yapılan değişikliklerin ve Hacettepe Üniversitesi Özel ve Misafir

Detaylı

Türk Tıp Öğrencileri Birliği 2015 Kurultayı Tıp Eğitimi Çalışma Kolu Ayrılmış Oturumları Raporu. Gaziantep

Türk Tıp Öğrencileri Birliği 2015 Kurultayı Tıp Eğitimi Çalışma Kolu Ayrılmış Oturumları Raporu. Gaziantep Türk Tıp Öğrencileri Birliği 2015 Kurultayı Tıp Eğitimi Çalışma Kolu Ayrılmış Oturumları Raporu Gaziantep 4 Eylül Cuma(1.GÜN) 14:00-14:30 : Oturum Bahar Baş ın modaratörlüğünde tanışma oyunu ile başladı.

Detaylı

SAYI: 182 EYLÜL-EKİM 2013. SAYI: 185 Mart- Nisan 2014 İÇİNDEKİLER

SAYI: 182 EYLÜL-EKİM 2013. SAYI: 185 Mart- Nisan 2014 İÇİNDEKİLER ÖĞRENCİLER İÇİN HABER BÜLTENİ SAYI: 182 EYLÜL-EKİM 2013 SAYI: 185 Mart- Nisan 2014 İÇİNDEKİLER Akademik Takvim 2 Katkı payı/öğrenim ücreti ödemelerine ilişkin hükümler, katkı 3 payı/öğrenim ücreti miktarları,

Detaylı

komisyonlarla eşgüdüm içinde çalışmasının sağlanması ve buna yönelik mevzuatın oluşturulmasını,

komisyonlarla eşgüdüm içinde çalışmasının sağlanması ve buna yönelik mevzuatın oluşturulmasını, TRAKYA ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ TÜRKÇE TIP EĞİTİM PROGRAMI SON DEĞERLENDİRME VE ÖNERİ RAPORU (2017) 1. Amaç ve hedefler Tıp fakültesinin amaç ve hedeflerinin genişletilmiş iç paydaş katılımı ile tanımlanmış

Detaylı

ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ ULUSLARARASI İLİŞKİLER OFİSİ YÖNERGESİ BİRİNCİ KISIM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ ULUSLARARASI İLİŞKİLER OFİSİ YÖNERGESİ BİRİNCİ KISIM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ ULUSLARARASI İLİŞKİLER OFİSİ YÖNERGESİ BİRİNCİ KISIM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1- Bu Yönergenin amacı, Rektörlüğe bağlı olarak görev yapan ve Rektör Yardımcısı

Detaylı

MESLEK VE UZMANLIK ALANLARIMIZLA İLGİLİ ULUSAL ÖLÇEKLİ KONGRE, KURULTAY, SEMPOZYUM VE ÇALIŞTAYLAR

MESLEK VE UZMANLIK ALANLARIMIZLA İLGİLİ ULUSAL ÖLÇEKLİ KONGRE, KURULTAY, SEMPOZYUM VE ÇALIŞTAYLAR MESLEK VE UZMANLIK ALANLARIMIZLA İLGİLİ ULUSAL ÖLÇEKLİ KONGRE, KURULTAY, SEMPOZYUM VE ÇALIŞTAYLAR 19 20 TMMOB Makina Mühendisleri Odası, her çalışma döneminde olduğu gibi bu dönemde de örgütsel birikimiyle,

Detaylı

2017 YILI GELİŞİM RAPORU

2017 YILI GELİŞİM RAPORU AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ 2017 YILI GELİŞİM RAPORU Eğitim Yılı : 2017 Üniversitenin adı : Akdeniz Üniversitesi Rektörün adı : Prof. Dr. Mustafa ÜNAL Fakültenin adı : Tıp Fakültesi Dekanın adı

Detaylı

TIBBİ HİZMETLER BAŞKANLIĞI VII. SAĞLIK BAKIM HİZMETLERİ MÜDÜRLÜKLERİ TOPLANTISI

TIBBİ HİZMETLER BAŞKANLIĞI VII. SAĞLIK BAKIM HİZMETLERİ MÜDÜRLÜKLERİ TOPLANTISI TIBBİ HİZMETLER BAŞKANLIĞI VII. SAĞLIK BAKIM HİZMETLERİ MÜDÜRLÜKLERİ TOPLANTISI Prof. Dr. Behzat ÖZKAN İzmir Güney Bölgesi Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Hazırlayan: Uzm. Hem. Pınar AKÇAY-Tıbbi

Detaylı

MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ Ocak-Mart 2019

MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ Ocak-Mart 2019 Fakülte Kurulu Kararları» UTAK Üyeleri Belirlendi Toplantı No: 81 Toplantı Tarihi: 14.02.2019 Karar No: 02 Fakültemizde 2018/2019 Öğretim yılı bahar yarıyılından itibaren Fakülte UMDE Takip Kurulu (UTAK)

Detaylı

AKREDİTASYON SÜRECİNDE KURUMUN ÇALIŞMALARI VE ÖZ DEĞERLENDİRME. Dr Feriha ÇİLLİ Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Tıbbi Mikrobiyoloji A.

AKREDİTASYON SÜRECİNDE KURUMUN ÇALIŞMALARI VE ÖZ DEĞERLENDİRME. Dr Feriha ÇİLLİ Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Tıbbi Mikrobiyoloji A. AKREDİTASYON SÜRECİNDE KURUMUN ÇALIŞMALARI VE ÖZ DEĞERLENDİRME Dr Feriha ÇİLLİ Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Tıbbi Mikrobiyoloji A.D Anabilim Dalı mız, 08.06.2016 tarihinde TTMYK Akreditasyon Komisyonu

Detaylı

T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ ECZACILIK FAKÜLTESİ STAJ YÖNERGESİ

T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ ECZACILIK FAKÜLTESİ STAJ YÖNERGESİ T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ ECZACILIK FAKÜLTESİ STAJ YÖNERGESİ Amaç ve Kapsam Madde: 1 Bu yönerge, Ege Üniversitesi (EÜ) Eczacılık Fakültesi öğrencilerinin eğitim planlarında yer alan stajlarla ile ilgili uygulama

Detaylı

T.C. SAKARYA ÜNİVERSİTESİ İŞLETME FAKÜLTESİ LİSANS MÜFREDAT KOMİSYONU YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak

T.C. SAKARYA ÜNİVERSİTESİ İŞLETME FAKÜLTESİ LİSANS MÜFREDAT KOMİSYONU YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak T.C. SAKARYA ÜNİVERSİTESİ İŞLETME FAKÜLTESİ LİSANS MÜFREDAT KOMİSYONU YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak Amaç MADDE 1 - Bu yönergenin amacı, Sakarya Üniversitesi İşletme Fakültesi Lisans Müfredat

Detaylı

EĞİTİM KURUMLARININ AKREDİTASYONU KURUM ZİYARETİ KONTROL LİSTESİ (TTMYK-AKREDİTASYON KOMİSYONU)

EĞİTİM KURUMLARININ AKREDİTASYONU KURUM ZİYARETİ KONTROL LİSTESİ (TTMYK-AKREDİTASYON KOMİSYONU) KURUM ZİYARET EKİBİ Üniversitenin adı : Anabilim Dalı Başkanı : Eğitim Araştırma Hastanesi : Eğitim Sorumlusu : Ziyarete Eşlik Eden Sorumlu/Sorumlular : Ad Soyadı : Ünvanı: Ad Soyadı : Ünvanı: Ad Soyadı

Detaylı

29 Ocak İlaç Araştırmaları Hakkında Yönetmelik 23 Aralık Klinik Araştırmalar Hakkında Yönetmelik İlaç ve Eczacılık Genel Müdürlüğü nün

29 Ocak İlaç Araştırmaları Hakkında Yönetmelik 23 Aralık Klinik Araştırmalar Hakkında Yönetmelik İlaç ve Eczacılık Genel Müdürlüğü nün 29 Ocak1993 - İlaç Araştırmaları Hakkında Yönetmelik 23 Aralık 2008 - Klinik Araştırmalar Hakkında Yönetmelik İlaç ve Eczacılık Genel Müdürlüğü nün 29 Aralık 1995 gün ve 51748 sayılı Genelgesi İlaç ve

Detaylı

MÜDÜR T.C. KARABÜK ÜNİVERSİTESİ GÖREV TANIM FORMU. Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu

MÜDÜR T.C. KARABÜK ÜNİVERSİTESİ GÖREV TANIM FORMU. Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu MÜDÜR Müdür Görevin Bağlı Bulunduğu Genel Sekreter Yardımcısı - Genel Sekreter - Rektör Yardımcısı - Rektör Yrd. Doç. Dr. Namık BİLİCİ 2547 Sayılı Yüksek Öğretim Kanunu nda verilen görevleri yapmak. Yüksekokul

Detaylı

MİMARLAR DERNEĞİ 1927

MİMARLAR DERNEĞİ 1927 MİMARLAR DERNEĞİ 1927 11.06.2006 25.05.2008 68. DÖNEM ÇALIŞMA RAPORU DERNEK KOD NO: 6-168298 ÇALIŞMA DÖNEMİ İÇİNDE ARAMIZDAN AYRILAN MESLEKTAŞLARIMIZIN ANILARI ÖNÜNDE SAYGI İLE EĞİLİYORUZ 11 HAZİRAN 2006

Detaylı

T.C AHİLER KALKINMA AJANSI 2015 MALİ DESTEK PROGRAMLARI BAŞLANGIÇ TOPLANTISI VE PROJE UYGULAMA EĞİTİMLERİ RAPORU

T.C AHİLER KALKINMA AJANSI 2015 MALİ DESTEK PROGRAMLARI BAŞLANGIÇ TOPLANTISI VE PROJE UYGULAMA EĞİTİMLERİ RAPORU T.C AHİLER KALKINMA AJANSI 2015 MALİ DESTEK PROGRAMLARI BAŞLANGIÇ TOPLANTISI VE PROJE UYGULAMA EĞİTİMLERİ RAPORU İZLEME VE DEĞERLENDİRME BİRİMİ 31.07.2015 GİRİŞ Ahiler Kalkınma Ajansı 2015 Yılı Enerji

Detaylı

İSTANBUL GEDİK ÜNİVERSİTESİ DERS DIŞI ETKİNLİKLER UYGULAMA ESASLARI BİRİNCİ BÖLÜM Amaç ve Kapsam, Dayanak, Tanımlar

İSTANBUL GEDİK ÜNİVERSİTESİ DERS DIŞI ETKİNLİKLER UYGULAMA ESASLARI BİRİNCİ BÖLÜM Amaç ve Kapsam, Dayanak, Tanımlar İSTANBUL GEDİK ÜNİVERSİTESİ DERS DIŞI ETKİNLİKLER UYGULAMA ESASLARI BİRİNCİ BÖLÜM Amaç ve Kapsam, Dayanak, Tanımlar Amaç ve Kapsam MADDE-1 Bu Esasların amacı, İstanbul Gedik Üniversitesine bağlı fakülte

Detaylı

BEZMİALEM VAKIF ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ. Sınav Uygulama, Ölçme ve Değerlendirme Yönergesi Esasları

BEZMİALEM VAKIF ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ. Sınav Uygulama, Ölçme ve Değerlendirme Yönergesi Esasları BEZMİALEM VAKIF ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ Sınav Uygulama, Ölçme ve Değerlendirme Yönergesi Esasları 1. AMAÇ, KAPSAM VE DAYANAK a. Amaç: Bezmialem Vakıf Üniversitesi Tıp Fakültesi nde lisans öğreniminde

Detaylı

AY SIRA SORUMLU BİRİM FAALİYET TARİH SORUMLU DURUM AÇIKLAMA

AY SIRA SORUMLU BİRİM FAALİYET TARİH SORUMLU DURUM AÇIKLAMA O C A K 1 Akademik Takvim 2009-2010 Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Final sınav programlarının ilanı 11 Aralık 2009 Cuma 2009-2010 Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Final sınav programlarına gözetmen 2 00.EÖ.PS.06 11

Detaylı

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI tarihinde yapılan Fakülte Yönetim Kurulu Kararları onaylandı.

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI tarihinde yapılan Fakülte Yönetim Kurulu Kararları onaylandı. Fakültemiz Yönetim Kurulu 19.01.2017 tarihinde Saat 12:00 de Dekan V. Prof. Dr. Niyazi USTA başkanlığında İletişim Fakültesi toplantı salonunda toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak

Detaylı

KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU (Öğrenci İşleri Birimi) Hizmetin Tamamlanma Süresi

KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU (Öğrenci İşleri Birimi) Hizmetin Tamamlanma Süresi Sıra No Hizmetin Adı Belge Hazırlama Başvuruda İstenen Belgeler Hizmetin Tamamlanma Süresi 1 Öğrenci Belgesi, Transkript, İlgili makama yazısının verilmesi 1- Öğrenci Kimliği 1 gün 2 Yeniden Kimlik Belgesi

Detaylı

T.C BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ KALİTE KOMİSYONU KOMİSYON KARARLARI

T.C BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ KALİTE KOMİSYONU KOMİSYON KARARLARI T.C BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ KALİTE KOMİSYONU *BE6E3E981* Toplantı Tarihi :24/10/2018 Konu :2018/6 No'lu Toplantı KOMİSYON KARARLARI Komisyonumuz; bir önceki toplantıda alınan kararların

Detaylı

PROGRAM DEĞERLENDİRME. Yrd Doç. Dr. Ayşen Melek AYTUĞ KOŞAN

PROGRAM DEĞERLENDİRME. Yrd Doç. Dr. Ayşen Melek AYTUĞ KOŞAN PROGRAM DEĞERLENDİRME Yrd Doç. Dr. Ayşen Melek AYTUĞ KOŞAN Selçuk Üniversitesi Selçuklu Tıp 2001 kuruluşu 2009 (yerleşkesinde eğitim) Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi 2011 Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesinde;

Detaylı

G.Ü.FEN FAKÜLTESİ PERSONEL İŞLERİ BİRİMİ

G.Ü.FEN FAKÜLTESİ PERSONEL İŞLERİ BİRİMİ G.Ü.FEN FAKÜLTESİ PERSONEL İŞLERİ BİRİMİ İŞ AKIŞ ŞEMASI EVRAKIN BİRİME GELMESİ Fakülte Sekreterliğinden Birime Havale Edilen Evraklar EBYS üzerinden alınır. HAVELE EDİLEN EVRAKLA İLGİLİ YAPILACAK İŞLEM

Detaylı

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM KOORDİNATÖRLÜĞÜ YÖNERGESİ

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM KOORDİNATÖRLÜĞÜ YÖNERGESİ İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM KOORDİNATÖRLÜĞÜ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 (1) Bu Yönergenin amacı; İstanbul Üniversitesi bünyesindeki tüm diploma programlarının

Detaylı

GÜZ DÖNEMİ Güz Yarıyılı

GÜZ DÖNEMİ Güz Yarıyılı MAKİNA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ KOMİSYONLARIN FAALİYET PLANLARI 2015-2016 Her komisyon haftalık faaliyet planlarını kontrol etlidir. Eksik yapılan veya hiç yapılmayan faaliyetlerden komisyon başkanları sorumludur.

Detaylı

No İŞ TANIMI TARİH 2011 YILI

No İŞ TANIMI TARİH 2011 YILI T.C. AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ BOLOGNA KOORDİNATÖRLÜĞÜ (ABKO) BOLOGNA SÜRECİ ÇALIŞMA TAKVİMİ No İŞ TANIMI TARİH 1 Bologna Süreci (BS) Kurum Koordinatörü görevlendirilmesi 08 Aralık 2010 2 BS Koordinatör Yardımcısı

Detaylı

TÜRK KULAK BURUN BOĞAZ VE BAŞ BOYUN CERRAHİSİ DERNEĞİ YETERLİK YÜRÜTME KURULU TOPLANTISI KARAR FORMU

TÜRK KULAK BURUN BOĞAZ VE BAŞ BOYUN CERRAHİSİ DERNEĞİ YETERLİK YÜRÜTME KURULU TOPLANTISI KARAR FORMU Sayfa 1 / 5 1) Açılış yapıldı ve Gündem okundu. Toplantıya Yürütme Kurulu Üyeleri Dr. Adil Eryılmaz, Dr.Özgür Yiğit, Dr.Çağatay Oysu, Dr.Tayyar Kalcıoğlu, Dr. M. Cem Miman,, Dr.Fazıl Necdet Ardıç, Eğitim

Detaylı

EFQMI Committed to excellence

EFQMI Committed to excellence T.C DİCLE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ AKADEMİK DEĞERLENDİRME VE KALİTE GELİŞTİRME KOORDİNATÖRLÜĞÜ (DÜADEKK) W W EFQMI Committed to excellence Sayı :98653401-3- - b03# Konu :" YÖK Bologna Uzmanları Yerinde

Detaylı

3.ORTAK AKIL TOPLANTISI SONUÇ RAPORU

3.ORTAK AKIL TOPLANTISI SONUÇ RAPORU BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ 3.ORTAK AKIL TOPLANTISI SONUÇ RAPORU 14 HAZİRAN 2013 ÖNSÖZ Üniversitemiz Rektörlüğü olarak ilkini 14 Mayıs 2011 de Kongre ve Kültür Merkezinde, ikincisini 22 Mayıs 2012 de Burhaniye

Detaylı

7. dönem çalışma raporu ÜYE TOPLANTILARI. EMO Kocaeli Şubesi

7. dönem çalışma raporu ÜYE TOPLANTILARI. EMO Kocaeli Şubesi ÜYE TOPLANTILARI 60 Gebze de Temsilcilik Ve Üye Toplantısı Gerçekleştirildi 24 Şubat 2012 7. Dönem yönetim kurulu 24 Şubat Cuma günü Gebze temsilciliği üyeleriyle bir araya geldi. Buluşmada Şube Başkanı

Detaylı

FATİH SULTAN MEHMET VAKIF ÜNİVERSİTESİ

FATİH SULTAN MEHMET VAKIF ÜNİVERSİTESİ FATİH SULTAN MEHMET VAKIF ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI GÖREV TANIMLARI --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Detaylı

İYİLEŞTİRME ÇALIŞMALARI TAKİP FORMU

İYİLEŞTİRME ÇALIŞMALARI TAKİP FORMU SIRA NO ANKET KONU BAŞLIĞI 1 Öğrenci Memnuniyeti Anketi 2 Öğrenci Memnuniyeti Anketi 3 Öğrenci Memnuniyeti Anketi 4 Öğrenci Memnuniyeti Anketi ANKET KONUSU Oryantasyon için yeterli düzeyde etkinlik yapılmaktadır.

Detaylı

TIBBİ HİZMETLER BAŞKANLIĞI SAĞLIK BAKIM HİZMETLERİ MÜDÜRLÜKLERİ TOPLANTISI

TIBBİ HİZMETLER BAŞKANLIĞI SAĞLIK BAKIM HİZMETLERİ MÜDÜRLÜKLERİ TOPLANTISI TIBBİ HİZMETLER BAŞKANLIĞI SAĞLIK BAKIM HİZMETLERİ MÜDÜRLÜKLERİ TOPLANTISI İZMİR EĞİTİM ARAŞTIRMA HASTANESİ 22 Şubat 2013 Prof. Dr. Behzat ÖZKAN İzmir Güney Bölgesi Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri

Detaylı

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Sayısı: 163 Toplantı Tarihi: 14.10.2014 Salı Toplantı Saati: 11.30 Toplantı Yeri: Dekanlık Toplantı

Detaylı

Sayı: 71 Şubat Mecidiyeköy Mah. Mecidiye Cad. No:14 Adıgüzel Çarşısı K:1 D:1 Şişli/İSTANBUL

Sayı: 71 Şubat Mecidiyeköy Mah. Mecidiye Cad. No:14 Adıgüzel Çarşısı K:1 D:1 Şişli/İSTANBUL Anayasanın 135. maddesinde tanımlanan 66 ve 85 sayılı KHK ve 7303 sayılı yasa ile değişik 6235 sayılı yasaya göre kurulmuş kamu kurumu niteliğinde bir meslek kuruluşudur. Sayı: 71 Şubat 2018 Sosyal Medyada

Detaylı

DEKANLIK T.C. KARABÜK ÜNİVERSİTESİ GÖREV TANIM FORMU

DEKANLIK T.C. KARABÜK ÜNİVERSİTESİ GÖREV TANIM FORMU DEKANLIK İlgili mevzuat ile Karabük Üniversitesi Rektörlüğü ve nca belirlenen amaç, ilke ve talimatlar doğrultusunda, Fakülte ile ilgili hizmetlerin yerine getirilmesi ve koordinasyonu sağlamak. Dekanlık

Detaylı

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ TIPTA UZMANLIKEĞİTİMİ KOORDİNASYON KURULU KURULUŞ VE ÇALIŞMA ESASLARI YÖNERGESİ

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ TIPTA UZMANLIKEĞİTİMİ KOORDİNASYON KURULU KURULUŞ VE ÇALIŞMA ESASLARI YÖNERGESİ T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ TIPTA UZMANLIKEĞİTİMİ KOORDİNASYON KURULU KURULUŞ VE ÇALIŞMA ESASLARI YÖNERGESİ Kuruluş ve Amaç Madde-1. 2547 sayılı kanununun 16. Maddesininb bendinin

Detaylı

4. ÇALIŞMA DÖNEMİNDE ÖRGÜTLENME ÇALIŞMALARI

4. ÇALIŞMA DÖNEMİNDE ÖRGÜTLENME ÇALIŞMALARI 4. ÇALIŞMA DÖNEMİNDE ÖRGÜTLENME ÇALIŞMALARI 4.1 DANIŞMA KURULLARI Danışma Kurulu Çalışma Programı nı tartıştı 23. Genel Kurul`un ardından 24. Dönem I. Danışma Kurulu Toplantısı 09 Haziran 2012 tqrihinde

Detaylı

TÜRK DERMATOLOJİ YETERLİK KURULU ÇALIŞMA RAPORU (2012-2014)

TÜRK DERMATOLOJİ YETERLİK KURULU ÇALIŞMA RAPORU (2012-2014) TÜRK DERMATOLOJİ YETERLİK KURULU ÇALIŞMA RAPORU (2012-2014) Türk Dermatoloji Yeterlik Kurulu (TDYK), Ekim 2012 de yapılan seçim sonrasında çalışmalarına devam etmiştir. Çalışma raporunda 2012-2014 döneminde

Detaylı

GAZİ ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI YATAY GEÇİŞ KONTENJANLARI BELİRLENMESİ İŞ AKIŞ ŞEMASI

GAZİ ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI YATAY GEÇİŞ KONTENJANLARI BELİRLENMESİ İŞ AKIŞ ŞEMASI YATAY GEÇİŞ KONTENJANLARI BELİRLENMESİ Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından yatay geçiş kontenjanı ve takviminin hazırlanması için resmî yazı gelmesi Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından belirlenen en

Detaylı

DİCLE ÜNİVERSİTESİ PROJE KOORDİNASYON UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ

DİCLE ÜNİVERSİTESİ PROJE KOORDİNASYON UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ DİCLE ÜNİVERSİTESİ PROJE KOORDİNASYON UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ 2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılı ETKİNLİK BÜLTENİ 1 Proje Koordinasyon Uygulama ve Araştırma Merkezi 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı 2008

Detaylı

İstanbul Üniversitesi Kalite Koordinatörlüğü

İstanbul Üniversitesi Kalite Koordinatörlüğü İstanbul Üniversitesi Kalite Koordinatörlüğü Kalite Koordinatörlüğü Oluşumu Yükseköğretim kurumlarımızda eğitim-öğretim, araştırma faaliyetleri ile idarî hizmetlerinin iç ve dış kalite güvencesi, akreditasyon

Detaylı

ATILIM ÜNİVERSİTESİ İZ BIRAKAN 50 ÖĞRENCİ PROGRAMI USUL VE ESASLARI YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

ATILIM ÜNİVERSİTESİ İZ BIRAKAN 50 ÖĞRENCİ PROGRAMI USUL VE ESASLARI YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar (25.12.2018 gün ve 14 sayılı Senato Kararı) ATILIM ÜNİVERSİTESİ İZ BIRAKAN 50 ÖĞRENCİ PROGRAMI USUL VE ESASLARI YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç Madde 1: Bu Yönergenin amacı,

Detaylı

TÜRK FİZYOLOJİK BİLİMLER DERNEĞİ KONGRE DÜZENLEME YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

TÜRK FİZYOLOJİK BİLİMLER DERNEĞİ KONGRE DÜZENLEME YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar TÜRK FİZYOLOJİK BİLİMLER DERNEĞİ KONGRE DÜZENLEME YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç Madde 1 Bu yönergenin amacı Türk Fizyolojik Bilimler Derneği Kongresinin hazırlık ve yürütme

Detaylı

Son yazdırma 22.06.2011 10:57:00 Sayfa 1 / 6 22.06.2011

Son yazdırma 22.06.2011 10:57:00 Sayfa 1 / 6 22.06.2011 CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ LİSANS EĞİTİM-ÖĞRETİMİ KOORDİNATÖRLER KURULU UYGULAMA ESASLARI-2011 Amaç ve Dayanak Madde 1: Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Koordinatörler

Detaylı

T.C. İSTANBUL YENİ YÜZYIL ÜNİVERSİTESİ KARİYER GELİŞTİRME KOORDİNATÖRLÜĞÜ YÖNERGESİ

T.C. İSTANBUL YENİ YÜZYIL ÜNİVERSİTESİ KARİYER GELİŞTİRME KOORDİNATÖRLÜĞÜ YÖNERGESİ T.C. İSTANBUL YENİ YÜZYIL ÜNİVERSİTESİ KARİYER GELİŞTİRME KOORDİNATÖRLÜĞÜ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Genel Hükümler Amaç MADDE 1 (1) Bu Yönergenin amacı; İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Kariyer Geliştirme

Detaylı

TEPDAD Çalışma Yönetmeliği

TEPDAD Çalışma Yönetmeliği TEPDAD Çalışma Yönetmeliği sürüm. 1.1. 2010 (19.12. 2010 tarihli TEPDAD Genel Kurulu nda kabul edilmiştir) MADDE 1- Dayanak ve Amaç Bu yönetmelik, Tıp Eğitimi Programlarını Değerlendirme ve Akreditasyon

Detaylı

2017/2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİ GÖREVLENDİRMELERİ

2017/2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİ GÖREVLENDİRMELERİ 2017/2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİ GÖREVLENDİRMELERİ Bölüm Başkanı Bölüm Başkan Yrd. Bölüm Başkan Yrd. OZAN OZAN ---- Bölüm Sekreterliği Şükran KARAASLAN ---- Bölüm Staj Komisyonu Bölüm Mezuniyet ve Not Tetkik

Detaylı

Gıda Mühendisleri Odası Adana Şubesi Yönetim Kurulu Toplantısı

Gıda Mühendisleri Odası Adana Şubesi Yönetim Kurulu Toplantısı Toplantı Tarihi: 17.02.2014 Toplantıya Katılanlar: Şehmus Alparslan, Levent Yergök, Zafer Erbay, Deniz Kaypak Tona, Veli Gökkaya, Nuray Yumukgöz, Eyüp Civelek, Ahmet Pan Toplantı Gündemi: 1. Son toplantıdan

Detaylı

KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ DÖNEM Eğitim Öğretim Yılı Akademik Takvimi

KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ DÖNEM Eğitim Öğretim Yılı Akademik Takvimi KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ DÖNEM 1 Eğitim başlama tarihi 10 Eylül 2012 Eğitim bitiş tarihi 05 Temmuz 2013 Yarıyıl tatili 19 Ocak 2013-03 Şubat 2013 Mazeret Sınavları 05-07 Haziran 2013 Dönem Sonu

Detaylı

T.C. MUŞ ALPARSLAN ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ. Topluma Hizmet Uygulamaları Dersi Yönergesi. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

T.C. MUŞ ALPARSLAN ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ. Topluma Hizmet Uygulamaları Dersi Yönergesi. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar T.C. MUŞ ALPARSLAN ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ Topluma Hizmet Uygulamaları Dersi Yönergesi Amaç BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar MADDE 1 (1) Bu yönergenin amacı, eğitim fakültelerinde

Detaylı

ULUSAL İSTİHDAM STRATEJİSİ FİNANS SEKTÖRÜ TEKNİK KOMİTE TOPLANTISI TOPLANTI TUTANAĞI

ULUSAL İSTİHDAM STRATEJİSİ FİNANS SEKTÖRÜ TEKNİK KOMİTE TOPLANTISI TOPLANTI TUTANAĞI ULUSAL İSTİHDAM STRATEJİSİ FİNANS SEKTÖRÜ TEKNİK KOMİTE TOPLANTISI TOPLANTI TUTANAĞI 2015 yılının Aralık ayı içerisinde yapılması planlanan 3. İzleme ve Değerlendirme Kurulu toplantısına hazırlık teşkil

Detaylı

ECZACILIK EĞİTİMİNİN GÜÇLÜ VE ZAYIF YÖNLERİ: AKREDİTE OLAN FAKÜLTELERE BAKIŞ

ECZACILIK EĞİTİMİNİN GÜÇLÜ VE ZAYIF YÖNLERİ: AKREDİTE OLAN FAKÜLTELERE BAKIŞ ECZACILIK EĞİTİMİNİN GÜÇLÜ VE ZAYIF YÖNLERİ: AKREDİTE OLAN FAKÜLTELERE BAKIŞ Prof. Dr. Belma Gümüşel belmagumusel@yahoo.com ECZACILIK FAKÜLTELERİ n=12 Öğrenci Alan Öğrenci alması onaylanan Öğrenci almayan

Detaylı

ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ TIP EĞİTİMİ KOORDİNATÖRLER KURULU ve BİRİMLERİ ÇALIŞMA YÖNERGESİ. Bölüm I Amaç, Dayanak ve Tanımlar

ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ TIP EĞİTİMİ KOORDİNATÖRLER KURULU ve BİRİMLERİ ÇALIŞMA YÖNERGESİ. Bölüm I Amaç, Dayanak ve Tanımlar ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ TIP EĞİTİMİ KOORDİNATÖRLER KURULU ve BİRİMLERİ ÇALIŞMA YÖNERGESİ Bölüm I Amaç, Dayanak ve Tanımlar Amaç ve Dayanak Madde 1: 2547 sayılı Yükseköğretim Kanununun 16. maddesi

Detaylı

EFQMI Committed to excellence

EFQMI Committed to excellence T.C DİCLE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ AKADEMİK DEĞERLENDİRME VE KALİTE GELİŞTİRME KOORDİNATÖRLÜĞÜ (DÜADEKK) EFQMI Committed to excellence Sayı Konu :98653401-3- - fc>03# :" YÖK Bologna Uzmanları Yerinde Ziyaret

Detaylı

TIBBİ HİZMETLER BAŞKANLIĞI SAĞLIK BAKIM HİZMETLERİ MÜDÜRLÜKLERİ TOPLANTISI

TIBBİ HİZMETLER BAŞKANLIĞI SAĞLIK BAKIM HİZMETLERİ MÜDÜRLÜKLERİ TOPLANTISI TIBBİ HİZMETLER BAŞKANLIĞI SAĞLIK BAKIM HİZMETLERİ MÜDÜRLÜKLERİ TOPLANTISI DR. BEHÇET UZ ÇOCUK HASTALIKLARI VE CERRAHİSİ EĞİTİM ARAŞTIRMA HASTANESİ 22 Şubat 2013 Prof. Dr. Behzat ÖZKAN İzmir Güney Bölgesi

Detaylı

PROGRAM TASARIM SÜRECİ ÖRNEĞİ

PROGRAM TASARIM SÜRECİ ÖRNEĞİ ÜSKÜDAR ÜNİVERSİTESİ İNSAN VE TOPLUM BİLİMLERİ FAKÜLTESİ PROGRAM TASARIM SÜRECİ ÖRNEĞİ TARİH BÖLÜMÜ A. PROGRAMIN KURULMASI Programın kuruluş kararı için bkz. Ek-1 B. PROGRAMIN TASARIMI VE ONAYI Programımız;

Detaylı