BÜYÜLEYİCİ NAMİBYA Deniz Kenarından Kum Tepelerine, Çölden Milli Parklara Büyüleyici Namibya

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "BÜYÜLEYİCİ NAMİBYA Deniz Kenarından Kum Tepelerine, Çölden Milli Parklara Büyüleyici Namibya"

Transkript

1 BÜYÜLEYİCİ NAMİBYA Deniz Kenarından Kum Tepelerine, Çölden Milli Parklara Büyüleyici Namibya

2 BÜYÜLEYİCİ NAMİBYA WINDHOEK NAMİBYA ÇÖLÜ SWAKOPMUND DAMARALAND ETOSHA MİLLİ PARKI OKONJIMA RESERVE 13 GECE 14 GÜN Dünyada en çok tekrar gidilen ülke neresi sizce? Fransa ya da İtalya mı, yoksa Amerika mı? Ülkemizde çok bilinmeyen Namibya bu sorunun cevabı. Farklı iklimi, doğa özellikleri ve kültürü ile bambaşka bir ülke Namibya.. Sizleri bu özel coğrafyayı keşfe davet ediyoruz. Afrika uzmanı Travel Dreams farkı ile lüks Namibya Turu sizleri bekliyor. WINDHOEK ( 1 ) SOSSUSVLEI ( 2 ) NAMİBYA ÇÖLÜ SWAKOPMUND ( 2 ) NAMİBYA MİLLİ PARKI GAUB VE KUISEB KANYONLARI WALVIS KOYU DAMARLAND ( 2 ) BRANDBERG DAĞI TWYFELFONTEIN ÇÖL SAFARİSİ ETOSHA MİLLİ PARKI ( 3 ) SAFARİ OKONJIMA ( 1 ) AFRICAT SAFARİ

3 1.Gün : İstanbul Johannesburg - Windhoek Türk Hava Yolları TK 42 seferi ile 01:40 ta İstanbul Atatürk Havalimanı ndan Güney Afrika Johannesburg için hareket ediliyor. Yolculuğunuz dokuz saat elli beş dakika sürecek. Yerel saat ile 10:35 te Johannesburg a varıyor, kısa aktarma süresi sonrası Star Alliance üyesi South African Airlines ile 13:15 te Namibya nın başkenti Windhoek e gidiyorsunuz. Yaklaşık iki saatlik yolculuk sonrası yerel saat ile 14:10 da Windhoek e varıyor ve otelinize yerleşiyorsunuz. Öğleden sonra ise Windhoek şehir turu yapılıyor. Almanların uzun süre yönetimi altında kalmış Windhoek, tahmin edilebileceği gibi düzenli ve derli toplu bir şehir. Ayrıca Afrika da en iyi biranın Namibya da üretildiği bilinir. Şehri genel hatlarıyla tanırken, yerel mağazalardan alışveriş yapma şansınız da olacak. Akşam yemeği otelde alınıyor. Gezimizin Birinci Gecesi Windhoek, Olive Exclusive ( 1 ) 2.Gün : Windhoek Namibya Çölü Sossusvlei Kahvaltının ardından Windhoek den ayrılıyor ve Namibya nın en etkileyici bölgesine gitmek için yola koyuluyorsunuz. Yol boyunca Khomas Hochland dağlık alanlarında ara sıra mola verip fotoğraf çekmek isteyeceksiniz. Bu dağlık alanların genel adı «Great Escarpment» yani «Büyük Kayalıklar», Namibya, Güney Afrika nın kuzeyi, Zimbabve ve Mozambik e kadar uzanan geniş bir hat üzerinde yer alan özel bir coğrafi oluşum ve bölgeyi temsil ediyor. Namibya bu oluşumları en iyi görebileceğiniz yer olarak biliniyor. Öğleden sonra Namibya çölünde yer alan muhteşem otelinize varmış olacaksınız. Gezimizin İkinci Gecesi Sossusvlei, &Beyond Sossusvlei Desert Lodge ( 1 )

4 3.Gün : Namibya Çölü Kahvaltının ardından özel rehberlinizle birlikte gün boyu Namibya Çölünü keşfedeceksiniz. Otelinizin de bulunduğu Sossusvlei, Çölü gezmek için ideal noktada bulunuyor. Çevresinde dünyanın en yüksek kum tepeleri, derin ve renkli kanyonlar, özel bitki örtüsünü görebileceğiniz çöl alanları bulunuyor. Bu sabah sizin özel bir deneyim bekliyor. Sabah erken saatte kum tepelerine gidiyor ve muhteşem gün doğumunu izliyorsunuz. Sonrasında ise sizin için özel olarak hazırlanacak, Namibya nın simgesi sayılabilecek Deve Dikeni Ağacı altında, kum tepeleri manzaralı kahvaltınızı alacaksınız. Bu etkileyici deneyimin ardından otelinize geri dönerken Sesriem Kanyonu nu gezeceksiniz. Bu etkileyici kanyon 30 metre derinliğinde ve 4 km uzunluğunda. Siz önemli noktalarını göreceksiniz. Gezimizin Üçüncü Gecesi Sossusvlei, &Beyond Sossusvlei Desert Lodge ( 2 ) 4.Gün : Namibya Çölü Naukluft Milli Parkı Swakopmund Kahvaltının ardından otelden ayrılıyor ve özel aracınızla Naukluft Milli Parkı ndan geçerek önce Gaub ve Kuiseb Kanyonlarından geçecek, sonrasında deniz kenarında yer alan Walvis Bay e ulaşacaksınız. Burası deniz kenarında yaşayan flamingoları ile ünlü. Ayrıca çok sayıda pelikan ve diğer deniz kuşlarını görmek mümkün olacak. Ardından iki gece konaklayacağınız Swakopmund a gidiliyor. Burası hem turistler hem de yerel halkın tatil merkezi olarak kullandığı hoş bir sahil şehri. Tipik bir Alman kasabası olan Swakopmund da çok sayıda bar ve restoran bulunuyor. Swakopmund, çölde geçen günlerinizin ardından keyifli ve dinlendirici bir durak olacak. Akşam yemeği deniz ürünleri le ünlü, iskele üzerinde yer alan Tug Restoranında. Gezimizin Dördüncü Gecesi Swakopmund, Hotel Zum Kaiser ( 1 )

5 5.Gün : Tekne Turu Swakopmund Kahvaltının ardından Walvis Bay e gidecek, buradan kalkan yaklaşık yarım gün sürecek olan tekne turuna katılacaksınız. Keyifli tur sırasında çok sayıda fok, yunus, pelikan, flamingo ve eğer şanslı iseniz balina görme şansınız olacak. Teknede atıştırmalıklar, taze istiridye, lokal şaraplar yolculuğunuza eşlik edecek. Öğle saatlerinde tekneden inecek ve Swakopmund a geri döneceksiniz. Öğleden sonra için bu eğlenceli şehirde yapacak çok aktivite bulunuyor. Gezimizin Beşinci Gecesi Swakopmund, Hotel Zum Kaiser ( 2 ) 6.Gün : Swakopmund Damarland Kahvaltının ardından Swakopmun dan ayrılıyor hem doğal hayatı ile hem de coğrafi özellikleri ile sizleri büyüleyecek olan Damaraland a hareket ediyorsunuz. Yol sırasında Namibya nın en yüksek dağı olan Brandberg i göreceksiniz. Sonrasında ise renkli ve farklı şekillerde yüzlerce kaya oluşumunun yer aldığı Twyfelfontein Bölgesinde molalar vereceksiniz. Tarih öncesi dönemlere ait, UNESCO miras listesinde yer alan, üzerlerinde farklı resimler ve şekiller bulunan kayaları da göreceksiniz. Akşam yemeğini konaklayacağınız lüks otelde alacaksınız. Oteliniz kayaların içine konumlanmış, muhteşem manzaralı odalara sahip. Gezimizin Altıncı Gecesi Damaraland, Mowani Mountain Lodge ( 1 )

6 7.Gün : Damaraland Damaraland, Etosha Milli Parkı nın güneybatısında yer alıyor. Çöle adapte olmuş hayvanları görmek için ideal noktada yer alıyor. Namibya çöllerinin en ünlü hayvanı ise filler. Bu bölgede çok sayıda fil bulunuyor. Ayrıca gergedan, zebra, ve az sayıda olsa da aslan bulunuyor. Klasik milli parklardan farklı olarak bugünkü safari turunuza kayalıklar, dağlar ve etkileyici panoramik manzaralar eşlik ediyor. Öğleden sonra muhteşem otelinizde vakit geçirme ve dinlenme imkanınız olacak. Gezimizin Yedinci Gecesi Damaraland, Mowani Mountain Lodge ( 2 ) 8.Gün : Etosha Milli Parkı Kahvaltının ardından safari yapmak için Namibya nın en ideal bölgesi olan Etosha Milli Parkı na hareket edeceksiniz. Yolculuk boyunca farklı köylerden geçecek, yerel hayatı gözlemleyebileceksiniz. Ayrıca ender rastlanan ağaçların ve kayalaşmış bitkilerin yer aldığı Petrified Ormanı nda fotoğraf molası vereceksiniz. Öğleden sonra Etosha Milli Parkı girişinde yer alan lüks otelinize varmış olacaksınız. Varış saatinize göre safari yapacak ya da otelin keyfini çıkarmaya başlayacaksınız. Gezimizin Sekizinci Gecesi Etosha Milli Parkı, Ongava Tented Camp ( 1 )

7 9.Gün : Etosha Milli Parkı Kahvaltının ardından gün boyu sürecek safariniz başlayacak. Özel araç ve rehberinizle yapacağınız safaride Etosha Milli Parkı içerisinde farklı alanlar ziyaret ediliyor. Etosha Milli Parkı, Afrika nın en önemli safari parklarından biridir. Geniş düzlükler, bol su alanları çok sayıda hayvanı görme imkanı sunacak. Etosha da Büyük Beşli ( fil, aslan, leopar, bufalo, gergadan ) olarak adlandırılan hayvanların yanı sıra Zürafa, çok az rastlanan siyah yüzlü İmpala, sadece bu bölge ve Angola nın bazı yerlerinde yaşayan Dağ Zebrası, dünyanın en küçük antilobu olan Damara Dik Dik, siyah sırtlı Çakal gibi çok sayıda hayvan göreceksiniz. Etosha Milli Parkı aynı zamanda geniş tuz alanları ile de diğer parklardan farklı. Tuz gölleri ve yabani hayvanları birlikte fotoğraflamak çok özel deneyim olacaktır. Gezimizin Dokuzuncu Gecesi Etosha Milli Parkı, Onguma Tented Camp ( 1 ) 10.Gün : Etosha Milli Parkı Gün boyu yine safari yapılıyor. Bir önceki gün görebildiğiniz hayvanlara göre bugünkü rotanız belirleniyor. Park içerisinde yer alan önemli hayvanları bulmak ya da siz hangi hayvanları daha çok görmek istiyorsanız programınız ona göre şekilleniyor. Gezimizin Onuncu Gecesi Etosha Milli Parkı, Onguma Tented Camp ( 2 )

8 11.Gün : Okonjima Reserve Kahvaltının ardından otelden ayrılıyor ve AfriCat Vakfının da bulunduğu Okonjima için yola çıkıyorsunuz. Yol üzerinde Otjikoto Gölünde fotoğraf molası veriliyor. Öğle saatlerinde konaklayacağınız kampa vermiş oluyorsunuz. Öğle yemeğinin ardından ise farklı bir deneyim sizi bekliyor. AfriCat Vakfı, Okonjima bölgesinde yer alan, dünyanın en önemli büyük kedi koruma alanlarından biri. Burada kontrollü olarak doğal ortamlarında yaşayan çok sayıda Çita, Leopar, Aslan, Sırtlan, Afrika Vahşi Köpeği ve diğer yabani hayvanlar bulunuyor. Burada hem özel araçlarla park içerisinde safari yapacaksınız, hem de rehber ve koruma ile yürüyerek tur yapıp, çok daha yakından özellikle çitaları gözlemleyebileceksiniz. Akşamüzeri ise yeniden araçla safariye çıkıp büyük kedilerin avlanmasını izleyebileceksiniz. Gezimizin On Birinci Gecesi Okonjima, Okonjima Bush Camp ( 1 ) 12.Gün : Okonjima Windhoek Kahvaltının ardından otelden ayrılıyor ve yerel marketlerden alışveriş yapabileceğiniz Okahandja üzerinden başkent Windhoek a gidiyorsunuz. Öğleden sonra alışveriş ve çevre gezileri için serbest zamanınız olacak. Gezimizin On İkinci Gecesi Windhoek, Hilton Windhoek ( 1 ) 13.Gün : Windhoek - Johannesburg İstanbul Kahvaltının ardından havalimanına gidiliyor. Önce South African Airlines ile 11:15 te Johannesburg için hareket ediyorsunuz. Yerel saat ile 14:00 te varışın ardından aktarma sonrası Türk hava Yolları TK 43 uçuşu ile 18:20 de direkt uçuş ile İstanbul a hareket edeceksiniz. Ertesi sabah 05:00 te İstanbul da olacaksınız. Gezimizin On Üçüncü Gecesi Uçakta

9 TUR FİYATI EURO : 01 Ocak 31 Mayıs EURO : 01 Haziran 31 Ekim 2017 FİYATA DAHİL OLANLAR Windhoek Havalimanı özel karşılama ve transferler Tur boyunca özel lüks araçlarla transferler ve turlar Windhoek, Olive Exclusive Hotel 1 Gece Yarım Pansiyon Konaklama Sossusvlei, &Beyond Sossusvlei Deser Lodge 2 Gece Her Şey Dahil Konaklama Swakopmund, Hotel Zum Kaiser 2 Gece Tam Pansiyon Konaklama Damaraland, Mowani Mountain Lodge 2 Gece Tam Pansiyon Konaklama Etosha Milli Parkı, Ongava Tented Camp 1 Gece Her Şey Dahil Konaklama Eosha Milli Parkı, Onguma Tented Camp 2 Gece Tam Pansiyon Konaklama Okonjima, Okonjima Bush Camp 1 Gece Her Şey Dahil Konaklama da Belirtilen Tüm Turlar, Tüm Safariler Milli Park Girişleri Yerel Rehberlik Hizmetleri Özel Hava Ambulansı Hizmeti Dahil Sigorta Seyahat Sağlık Sigortası Travel Dreams Özel Seyahat Çantası Travel Dreams Özel Safari Kitapçığı Türkiye Windhoek Türkiye Uçak Bileti da Belirtilmeyen Geziler da Belirtilmeyen İçecekler Uçaklarda fazla bagaj ücretleri Kişisel Harcamalar FİYATA DAHİL OLMAYANLAR Gümüşsuyu Dümen Sokak, Gümüş Palas Apartmanı No 1 Daire 4, Beyoğlu İstanbul info@traveldreams.com.tr T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı Türsab Belge No A

10 OTELLER WINDHOEK OLIVE EXCLUSIVE &BEYOND SOSSUSVLEI DESERT LODGE

11 OTELLER HOTEL ZUM KASIER MOWANI MOUNTAIN

12 OTELLER ONGAVA TENTED CAMP ONGUMA TENTED CAMP

13 OTELLER OKONJIMA BUSH CAMP HILTON WINDHOEK

TANZANYA SAFARİ TURU EKİM

TANZANYA SAFARİ TURU EKİM TANZANYA SAFARİ TURU 08 15 EKİM 2017 TANZANYA SAFARİ TURU NGORONGORO & SERENGETI & LAKE MANYARA 07 GECE 08 GÜN 1.Gün 08 Ekim 2017 Pazar : İstanbul Kilimanjaro Arusha İstanbul Atatürk Havalimanı nda Billur

Detaylı

Condé Nast Traveler Okuyucu Ödüllerinden Esinlenerek Hazırlanmış En İyi Safari Turu

Condé Nast Traveler Okuyucu Ödüllerinden Esinlenerek Hazırlanmış En İyi Safari Turu KENYA & TANZANYA SAFARİ TURU Condé Nast Traveler Okuyucu Ödüllerinden Esinlenerek Hazırlanmış En İyi Safari Turu KENYA & TANZANYA SAFARİ TURU NAIROBI & MASAI MARA & SERENGETI & NGORONGORO 11 GECE 12 GÜN

Detaylı

BÜYÜLÜ NAMİBYA TURU ORHAN KURAL İLE BİRLİKTE 24 TEMMUZ 2014 02 AGUSTOS 2014 8 GECE / 9 GÜN

BÜYÜLÜ NAMİBYA TURU ORHAN KURAL İLE BİRLİKTE 24 TEMMUZ 2014 02 AGUSTOS 2014 8 GECE / 9 GÜN BÜYÜLÜ NAMİBYA TURU ORHAN KURAL İLE BİRLİKTE 24 TEMMUZ 2014 02 AGUSTOS 2014 8 GECE / 9 GÜN WINDHOEK SOSSUSVLEI SWAKOPMUND DAMARALAND ETOSA MİLLİ PARKI Namibya Namibya Güneybatı Afrika'da bir ülkedir. Güneybatı

Detaylı

ALSACE NOEL PAZARLARI

ALSACE NOEL PAZARLARI ALSACE NOEL PAZARLARI 13 16 ARALIK 2017 REN NEHRİ GÜZELLEMESİ STRASBOURG & RIQUEWIHR & COLMAR & TRIBERG 13 16 ARALIK 2017 13 Aralık 2017 Çarşamba 09:55 Gidiş - 16 Aralık 2017 Cumartesi 22:45 İstanbul Varış

Detaylı

PHUKET 29 OCAK 05 ŞUBAT

PHUKET 29 OCAK 05 ŞUBAT PHUKET 29 OCAK 05 ŞUBAT 2018 PHUKET 29 OCAK 05 ŞUBAT 2018 29 Ocak 2018 Pazartesi 13:25 Gidiş - 05 Şubat 2018 Pazartesi 17:50 İstanbul Varış QATAR HAVAYOLLARI BOEING 787 DREAMLINER ile uçuş PHUKET PATONG

Detaylı

MEDENİYETLERİN BEŞİĞİ İRAN

MEDENİYETLERİN BEŞİĞİ İRAN MEDENİYETLERİN BEŞİĞİ İRAN 19 29 NİSAN 2018 BÜYÜLEYİCİ İRAN 19 29 NİSAN 2018 19 Nisan 2018 Perşembe 20:40 Gidiş - 29 Nisan 2018 Pazar 05:35 İstanbul Varış ŞİRAZ ( 2 ) PERSEPOLIS YEZD ( 2 ) ISFAHAN ( 2

Detaylı

MASAL YOLU BREMEN TRENDELBURG HAMELIN - SABABURG

MASAL YOLU BREMEN TRENDELBURG HAMELIN - SABABURG MASAL YOLU BREMEN TRENDELBURG HAMELIN - SABABURG GÖKNUR BİRİNCİOĞLU İLE MASAL YOU 01 04 EYLÜL 2017 01 Eylül 2017 Cuma 10:40 Gidiş - 04 Eylül 2017 Pazartesi 17:45 İstanbul Varış BREMEN ( 1 ) Bremen Mızıkacıları

Detaylı

BREMEN TRENDELBURG HAMELIN - SABABURG

BREMEN TRENDELBURG HAMELIN - SABABURG MASAL YOLU BREMEN TRENDELBURG HAMELIN - SABABURG GÖKNUR BİRİNCİOĞLU İLE MASAL YOU 24 27 HAZİRAN 2017 24 Haziran 2017 Cumartesi 14:15 Gidiş - 27 Haziran 2017 Salı 21:40 İstanbul Varış BREMEN ( 1 ) Bremen

Detaylı

Sabi Sabi'de Foto Safari & Cape Town. Sabi Sabi (4) / Cape Town (3)

Sabi Sabi'de Foto Safari & Cape Town. Sabi Sabi (4) / Cape Town (3) Sabi Sabi'de Foto Safari & Cape Town Sabi Sabi (4) / Cape Town (3) BU SEYAHATTE... Konaklama yapacağınız Sabi Sabi Private Game Reserve de "Big Five" bölgesini keşfederken muhteşem bir safari deneyimi

Detaylı

Süha Derbent Organizasyonu ile Kenya da Safari. 11 18 Temmuz 2015. Nairobi (2) / Masai Mara (3) / Nakuru (2) 7 Gece 8 Gün

Süha Derbent Organizasyonu ile Kenya da Safari. 11 18 Temmuz 2015. Nairobi (2) / Masai Mara (3) / Nakuru (2) 7 Gece 8 Gün Süha Derbent Organizasyonu ile Kenya da Safari 11 18 Temmuz 2015 Nairobi (2) / Masai Mara (3) / Nakuru (2) 7 Gece 8 Gün BU SEYAHATTE... Dünyanın en önemli aktivitelerinden kabul edilen vahşi yaşam safarisi

Detaylı

ÖZBEKİSTAN MAYIS 2018

ÖZBEKİSTAN MAYIS 2018 ÖZBEKİSTAN 05 12 MAYIS 2018 ÖZBEKİSTAN 05 12 MAYIS 2018 05 Mayıs 2018 Cumartesi 18:25 Gidiş - 12 Mayıs 2018 Cumartesi 08:40 İstanbul Varış TAŞKENT ( 2 ) HIVE ( 1 ) BUHARA ( 2 ) SEMERKAND ( 2 ) 1.Gün 05

Detaylı

Süha Derbent Organizasyonu ile Kenya da Safari

Süha Derbent Organizasyonu ile Kenya da Safari Süha Derbent Organizasyonu ile Kenya da Safari Nairobi (2) / Masai Mara (3) 5 Gece 6 Gün BU SEYAHATTE... Dünyanın en önemli aktivitelerinden kabul edilen vahşi yaşam safarisi deneyimini Kenya da birebir

Detaylı

MASAL YOLU BREMEN TRENDELBURG HAMELIN - SABABURG

MASAL YOLU BREMEN TRENDELBURG HAMELIN - SABABURG MASAL YOLU BREMEN TRENDELBURG HAMELIN - SABABURG Penelope karakterinin yaratıcısı çocuk kitapları yazarı Göknur Birincioğlu ile hazırladığımız büyüleyici rotada Bremen Mızıkacıları, Rapunzel, Fareli Köyün

Detaylı

NAMİBYA, BOTSWANA ve VICTORIA ŞELALELERİ

NAMİBYA, BOTSWANA ve VICTORIA ŞELALELERİ NAMİBYA, BOTSWANA ve VICTORIA ŞELALELERİ WINDHOEK - KALAHARİ ÇÖLÜ - NAMİB NAUKLUFT - OSSUSVLEI - SWAKOPMUND -TWYFELFONTEİN - DAMARALAND - HİMBA YERLİLERİ ETOSHA MİLLİ PARKI - MAHANGU - KASANE - CHOBE MİLLİ

Detaylı

ROMANYA TRANSILVANYA BÜKREŞ

ROMANYA TRANSILVANYA BÜKREŞ ROMANYA TRANSILVANYA BÜKREŞ ROMANYA TRANSILVANYA & BÜKREŞ 25 Nisan Salı 30 Nisan Pazar 23 Haziran Cuma 28 Haziran Çarşamba 18 Temmuz Salı 23 Temmuz Pazar 29 Ağustos Salı 3 Eylül Pazar 10 Ekim Salı 15 Ekim

Detaylı

Dünya'nın En Yoksul Ama Kültürel Olarak Dünya'nın En Zengin Ülkelerinden Bir Ay ve Güneş Simgeli Nepal...

Dünya'nın En Yoksul Ama Kültürel Olarak Dünya'nın En Zengin Ülkelerinden Bir Ay ve Güneş Simgeli Nepal... Nepal - Hızlı Ve Kolay Keşifler Turu Dünya'nın En Yoksul Ama Kültürel Olarak Dünya'nın En Zengin Ülkelerinden Bir Ay ve Güneş Simgeli Nepal... Tarih : 14-04-2017-20-04-2017 Şehirler : Çitvan, Katmandu

Detaylı

Günlük yaşamın yıpratıcı monotonluğundan uzakta, vahşi yaşam ve doğanın kendi tınıları ve renkleri içinde huzur bulacaksınız...

Günlük yaşamın yıpratıcı monotonluğundan uzakta, vahşi yaşam ve doğanın kendi tınıları ve renkleri içinde huzur bulacaksınız... Büyük Göçler Kenya Günlük yaşamın yıpratıcı monotonluğundan uzakta, vahşi yaşam ve doğanın kendi tınıları ve renkleri içinde huzur bulacaksınız... Tarih : 02-07-2016-08-07-2016 Şehirler : Masai Mara, Nairobi,

Detaylı

GÜNEY AFRİKA & BEYOND

GÜNEY AFRİKA & BEYOND GÜNEY AFRİKA & BEYOND GÜNEY AFRİKA CUMHURİYETİ & ZIMBABWE & ZAMBIA & BOTSWANA 23 AĞUSTOS 03 EYLÜL 2017 GÜNEY AFRİKA & BEYOND GÜNEY AFRİKA CUMHURİYETİ & ZİMBABVE & ZAMBİYA & BOTSVANA 23 AĞUSTOS 03 EYLÜL

Detaylı

Süha Derbent Danışmanlığında Botswana da Helikopter ile Foto safari

Süha Derbent Danışmanlığında Botswana da Helikopter ile Foto safari Süha Derbent Danışmanlığında Botswana da Helikopter ile Foto safari Johannesburg (1) / Maun (9) BU SEYAHATTE... Okavango Deltası Afrika daki en büyük tatlı su alanı olup dünyanın denize açılmayan en büyük

Detaylı

Süha Derbent ile Kenya da Foto Safari. Nairobi (2) / Masai Mara (3) / Nakuru (2) 7 Gece 8 Gün

Süha Derbent ile Kenya da Foto Safari. Nairobi (2) / Masai Mara (3) / Nakuru (2) 7 Gece 8 Gün Süha Derbent ile Kenya da Foto Safari Nairobi (2) / Masai Mara (3) / Nakuru (2) 7 Gece 8 Gün BU SEYAHATTE... Dünyanın en önemli aktivitelerinden kabul edilen vahşi yaşam safarisi deneyimini Kenya da birebir

Detaylı

Türk Hava Yolları ile. Japonya. Kurban Bayramı'nda Japonya. Tokyo - Kyoto - Osaka. 28 Ağustos - 04 Eylül 2017 (8 gün - 7 gece)

Türk Hava Yolları ile. Japonya. Kurban Bayramı'nda Japonya. Tokyo - Kyoto - Osaka. 28 Ağustos - 04 Eylül 2017 (8 gün - 7 gece) Türk Hava Yolları ile Japonya Kurban Bayramı'nda Japonya Tokyo - Kyoto - Osaka 28 Ağustos - 04 Eylül 2017 (8 gün - 7 gece) Tur Programı 1. gün - 28 Ağustos 2017, Pazartesi İstanbul Tokyo 27 Ağustos saat

Detaylı

Ruanda'da Goril Safarisi Ve Kenya

Ruanda'da Goril Safarisi Ve Kenya Ruanda'da Goril Safarisi Ve Kenya Ruanda Volcano Ulusal Parkı nda 9 tane goril ailesi yaşıyor ve her aile yaklaşık olarak 22 gorilden oluşuyor. Aile reisi kavramı goriller arasında da mevcut ve önemli

Detaylı

PHUKET EĞLENCE & DİNLENCE & DENİZ GÜNEŞ KUM HER GÜN HAREKET İMKANI

PHUKET EĞLENCE & DİNLENCE & DENİZ GÜNEŞ KUM HER GÜN HAREKET İMKANI PHUKET EĞLENCE & DİNLENCE & DENİZ GÜNEŞ KUM HER GÜN HAREKET İMKANI 1.Gün : İstanbul Phuket Tayland a bağlı Phuket adası sizlere çok yönlü bir tatilin fırsatlarını sunan eğlenceli bir ada Her sokağı hareketli,

Detaylı

UNUTULMAZ AFRİKA CAPE TOWN VICTORIA FALLS - BOTSWANA 25 Kasım 02 Aralık / 7 Gece 8 Gün

UNUTULMAZ AFRİKA CAPE TOWN VICTORIA FALLS - BOTSWANA 25 Kasım 02 Aralık / 7 Gece 8 Gün UNUTULMAZ AFRİKA CAPE TOWN VICTORIA FALLS - BOTSWANA 25 Kasım 02 Aralık / 7 Gece 8 Gün Dünya üzerinde her ülkenin görülmeye değer bir yanı vardır mutlaka ama Güney Afrika vahşi doğayı ayaklarınızın altına

Detaylı

Impressive Tanzania Lodge Safari ( Grup Turu )

Impressive Tanzania Lodge Safari ( Grup Turu ) Impressive Tanzania Lodge Safari ( Grup Turu ) 5 Günlük "Etkileyici Tanzanya Lodge Safari" programında Tarangire ve Serengeti Milli Parkı'nın yanı sıra dünyaca ünlü Ngorongoro Krater'ini ziyaret edeceksiniz.

Detaylı

20 Mayıs - 26 Mayıs 2017 (7 gün - 6 gece)

20 Mayıs - 26 Mayıs 2017 (7 gün - 6 gece) Türk Hava Yolları Tarifeli Seferi ile Baharda Japonya Türk Hava Yolları Tarifeli Seferi ile Baharda Japonya Tokyo-Kyoto-Osaka 20 Mayıs - 26 Mayıs 2017 (7 gün - 6 gece) Tur Programı 1. gün - 20 Mayıs 2017,

Detaylı

Tur Programı. Avrupa suyunda yıkanmış ülke Kanada...

Tur Programı. Avrupa suyunda yıkanmış ülke Kanada... Kanada Folyaj Dönemi Avrupa suyunda yıkanmış ülke Kanada... Tarih : 15-10-2017-22-10-2017 Şehirler : Montreal, Ottawa, Quebec City, Toronto Otel : 4* Ulaşım : Türk Hava Yolları tarifeli seferi ile Ücret

Detaylı

SAFFET EMRE TONGUÇ İLE KUZEY MACERASI - LAPONYA

SAFFET EMRE TONGUÇ İLE KUZEY MACERASI - LAPONYA SAFFET EMRE TONGUÇ İLE KUZEY MACERASI - LAPONYA A15-19 Ocak 2018 Kuzey in büyülü dünyasını Saffet Emre Tonguç danışmanlığında gezmek, dünyanın en etkileyici görsel şovu olan Aurora Borealis- Kuzey Işıkları

Detaylı

AFRİKA DAKİ AKDENİZLİ TUNUS Türk Hava Yolları ile - 3 Gece 4 Gün

AFRİKA DAKİ AKDENİZLİ TUNUS Türk Hava Yolları ile - 3 Gece 4 Gün AFRİKA DAKİ AKDENİZLİ TUNUS Türk Hava Yolları ile - 3 Gece 4 Gün 04 07 Ekim 2014 Kurban Bayramı Turu Neden Gitmeli? Hem Afrika hem de Akdeniz in havasını teneffüs edebileceğiniz, kendine has kültürü ile

Detaylı

Kenya. Kenya. www.gazella.com 0212 233 15 98. Lake Nakuru. Nairobi Masai Mara

Kenya. Kenya. www.gazella.com 0212 233 15 98. Lake Nakuru. Nairobi Masai Mara Kenya Lake Nakuru Nairobi Masai Mara Kenya Muhteşem iklimi ve doğasıyla dünyanın en önemli ekosistemlerinden biri olarak kabul edilen, mistik kabile yaşamları ve eşsiz safari imkânları sunan, yüzlerce

Detaylı

MEKSİKA & GUATEMALA 27 EKİM KASIM 2017

MEKSİKA & GUATEMALA 27 EKİM KASIM 2017 MEKSİKA & GUATEMALA 27 EKİM 2017 06 KASIM 2017 MEKSİKA & GUATEMALA 27 EKİM 2017 CUMA 06 KASIM 2017 PAZARTESİ 11 GÜN 10 GECE 27 Ekim 2017 Cuma 06:00 Gidiş 06 Kasım 2017 Pazartesi 23:50 Türkiye Varış AIR

Detaylı

Türk Hava Yolları ile. Japonya. Şeker Bayramı'nda Japonya. Japonya. 24 Haziran - 30 Haziran 2017 (7 gün - 6 gece)

Türk Hava Yolları ile. Japonya. Şeker Bayramı'nda Japonya. Japonya. 24 Haziran - 30 Haziran 2017 (7 gün - 6 gece) Türk Hava Yolları ile Japonya Şeker Bayramı'nda Japonya Japonya 24 Haziran - 30 Haziran 2017 (7 gün - 6 gece) Tur Programı 1. gün - 24 Haziran 2017, Cumartesi İstanbul - Tokyo 23 Haziran saat 22.30 da

Detaylı

Süha Derbent ile Amboseli de Foto Safari

Süha Derbent ile Amboseli de Foto Safari Süha Derbent ile Amboseli de Foto Safari Nairobi (2) / Amboseli (3) BU SEYAHATTE... Dünyanın en önemli aktivitelerinden kabul edilen vahşi yaşam safarisi deneyimini Kenya da birebir yaşayabileceksiniz.

Detaylı

Tur Programı. İlginç bir şekilde sakin ve mütevazi, fiyortlar, dağlar ve kuzey ışıkları ile masalsı bir diyar

Tur Programı. İlginç bir şekilde sakin ve mütevazi, fiyortlar, dağlar ve kuzey ışıkları ile masalsı bir diyar Norveç Fiyortları İlginç bir şekilde sakin ve mütevazi, fiyortlar, dağlar ve kuzey ışıkları ile masalsı bir diyar Tarih : 02-08-2017-06-08-2017 Şehirler : Bergen, Flam, Hardanger, Oslo Otel : 4* Ulaşım

Detaylı

Süha Derbent Organizasyonu ile Uganda da Dağ Gorilleri Yürüyüşü

Süha Derbent Organizasyonu ile Uganda da Dağ Gorilleri Yürüyüşü Süha Derbent Organizasyonu ile Uganda da Dağ Gorilleri Yürüyüşü Entebbe (1) / Bwindi (4) BU SEYAHATTE... Dünya Doğayı Koruma Vakfı WWF in Afrika nın Yeşil Kalbi olarak adlandırdığı volkanik altyapılı ormanlarda

Detaylı

Tanzanya & Zanzibar. Tanzanya & Zanzibar

Tanzanya & Zanzibar. Tanzanya & Zanzibar Tanzanya & Tanzanya & Arusha Lake Manyara Dar Es Salaam Klimanjero Hava alanı Ancak belgesellerde görebileceğiniz türden bir tatil hayal ediyorsanız, Tanzanya & turumuz size hitap ediyor demektir. Büyüleyici

Detaylı

Süha Derbent Organizasyonu ile Tanzanya da Safari & Zanzibar

Süha Derbent Organizasyonu ile Tanzanya da Safari & Zanzibar Süha Derbent Organizasyonu ile Tanzanya da Safari & Zanzibar Arusha (1) / Lake Manyara (1) / Ngorongoro (1) / Serengeti (2) / Zanzibar (3) / Dar Es Salaam (1) 09 Gece 10 Gün Tur Özeti Tur Adı: Süha Derbent

Detaylı

Altın Üçgen Hindistan Holi Festivali

Altın Üçgen Hindistan Holi Festivali Türk Hava Yolları İle Altın Üçgen Hindistan Holi Festivali Agra, Fatehpur Sikri, Jaipur, Delhi Tüm öğle ve akşam yemekleri dahil 5 yıldızlı otellerde konaklama 09 Mart - 15 Mart 2017 (7 gün - 6 gece) Tur

Detaylı

SEYŞELLER DENİZ GÜNEŞ KUM & DİNLENCE & DOĞA HER GÜN HAREKET İMKANI

SEYŞELLER DENİZ GÜNEŞ KUM & DİNLENCE & DOĞA HER GÜN HAREKET İMKANI SEYŞELLER DENİZ GÜNEŞ KUM & DİNLENCE & DOĞA HER GÜN HAREKET İMKANI 1.Gün : İstanbul Seyşeller Seyşeller Afrika ya bağlı, Hint Okyanusu nda yer alan bir ada ülkesidir. Bu adaya, THY in direkt seferleri

Detaylı

Altın Üçgen Hindistan

Altın Üçgen Hindistan Türk Hava Yolları ile Altın Üçgen Hindistan Agra, Fatehpur Sikri, Jaipur, Delhi Tüm Öğle Ve Akşam Yemekleri Dahil 5* Otellerde Konaklama 23 Ocak - 29 Ocak 2017 (7 gün - 6 gece) Tur Programı 1. gün - 23

Detaylı

3515 USD * (EN İYİ FİYAT GARANTİSİ)

3515 USD * (EN İYİ FİYAT GARANTİSİ) 10 OCAK TA AFRİKA NIN EN ÖZEL ROTASINDAYIZ! RUANDA UGANDA 7 GECE DAĞ GORİLLERİ ŞEMPANZELER QUEEN ELIZABETH TE SAFARİ 12 KİŞİLİK ÇOK ÖZEL KONTENJAN 3515 USD * (EN İYİ FİYAT GARANTİSİ) *TÜRK HAVAYOLLARI

Detaylı

Gandhi nin barış ve özgürlük kokan şiddetsiz bir dünya hülyasının insan için yeşerdiği topraklar Hindistan.

Gandhi nin barış ve özgürlük kokan şiddetsiz bir dünya hülyasının insan için yeşerdiği topraklar Hindistan. Ranthambore Milli Parkı Hindistan Vahşi Yaşam Turu Gandhi nin barış ve özgürlük kokan şiddetsiz bir dünya hülyasının insan için yeşerdiği topraklar Hindistan. Tarih : 11-12-2016-17-12-2016 Şehirler : Agra,

Detaylı

ODA +KAHVALTI GİRİŞ TARİHİ ÇIKIŞ TARİHİ ODA SAYISI 20

ODA +KAHVALTI GİRİŞ TARİHİ ÇIKIŞ TARİHİ ODA SAYISI 20 BC SPA HOTEL 4*/ ORTACA-MUĞLA HAVALİMANINA UZAKLIK30 KM ODA +KAHVALTI GİRİŞ TARİHİ 02.04.2018 ÇIKIŞ TARİHİ 05.04.2018 ODA SAYISI 20 1.GÜN Dalaman havalimanında karşılanmanızın ardından transfer araçlarımıza

Detaylı

Süha Derbent ile Lapland Kuzey Finlandiya. Saariselka (3) / Kakslauttanen Igloo Village (1) 4 Gece 05 Gün

Süha Derbent ile Lapland Kuzey Finlandiya. Saariselka (3) / Kakslauttanen Igloo Village (1) 4 Gece 05 Gün Süha Derbent ile Lapland Kuzey Finlandiya Saariselka (3) / Kakslauttanen Igloo Village (1) 4 Gece 05 Gün Tur Özeti Tur Adı: Süha Derbent ile Lapland Kuzey Finlandiya Tur Tarihi: 4 Gece 5 Gün Zorluk Derecesi:

Detaylı

Süha Derbent Organizasyonu ile Tanzanya da Safari & Zanzibar

Süha Derbent Organizasyonu ile Tanzanya da Safari & Zanzibar Süha Derbent Organizasyonu ile Tanzanya da Safari & Zanzibar Lake Manyara (1) / Ngorongoro (1) / Serengeti (2) / Zanzibar (3) 07 Gece 08 Gün Tur Özeti Tur Adı: Süha Derbent Organizasyonu Tanzanya da Safari

Detaylı

SERDA BÜYÜKKOYUNCU İLE NORMANDİYA & BRETONYA

SERDA BÜYÜKKOYUNCU İLE NORMANDİYA & BRETONYA SERDA BÜYÜKKOYUNCU İLE NORMANDİYA & BRETONYA Giverny - Saint Michel St.Malo Deauville Trouville Honfleur Rouen 26-29 Nisan 2018 3 gece 4 gün Normandiya Sahilleri, Fransa nın tarihine kattığı önemin yanı

Detaylı

Ruanda'da Goril Safarisi ve Kenya Turu

Ruanda'da Goril Safarisi ve Kenya Turu Ruanda'da Goril Safarisi ve Kenya Turu 31.08.2017'den itibaren kalkışlı 5.540,00 USD 19.944,00TL TUR ÖZELLİKLERİ 1.Gün: İstanbul Nairobi Turumuz vermiş olduğunuz adrese gelecek olan özel araç ve şoförünüz

Detaylı

SAFFET EMRE TONGUÇ İLE NORMANDİYA SAHİLLERİ Ekim 2017

SAFFET EMRE TONGUÇ İLE NORMANDİYA SAHİLLERİ Ekim 2017 SAFFET EMRE TONGUÇ İLE NORMANDİYA SAHİLLERİ 12 15 Ekim 2017 Normandiya Sahilleri, Fransa nın tarihine kattığı önemin yanı sıra bir birinden renkli ve süslü kasabaları ile sizi kendisine hayran bırakacak.

Detaylı

1.GÜN 7 Ocak, Çarşamba: İSTANBUL BUENOS AIRES

1.GÜN 7 Ocak, Çarşamba: İSTANBUL BUENOS AIRES 1.GÜN 7 Ocak, Çarşamba: İSTANBUL BUENOS AIRES İstanbul Atatürk Havalimanında saat 07:00 da buluşma. Check-in işlemlerini takiben Türk Havayolları nın TK15 seferi ile 09:30 da Buenos Aires e yolculuk. Yerel

Detaylı

Afrika da bir yerlerden söz ederken, bir diğeri bize göz kırpar. Çünkü her biri bütün bir tarihin ve coğrafyanın kendisidir...

Afrika da bir yerlerden söz ederken, bir diğeri bize göz kırpar. Çünkü her biri bütün bir tarihin ve coğrafyanın kendisidir... Tanzanya Büyük Göçler Vahşi Yaşam Turu Afrika da bir yerlerden söz ederken, bir diğeri bize göz kırpar. Çünkü her biri bütün bir tarihin ve coğrafyanın kendisidir... Tarih : 04-03-2017-10-03-2017 Şehirler

Detaylı

Tur Programı. Kosta Rika dağlarından lav yerine zenginlik ve kahve püskürüyor...

Tur Programı. Kosta Rika dağlarından lav yerine zenginlik ve kahve püskürüyor... Panama - Costa Rica Vahşi Yaşam Turu Kosta Rika dağlarından lav yerine zenginlik ve kahve püskürüyor... Tarih : 21-04-2017-30-04-2017 Şehirler : Arenal Volkanı, Monteverde, Panama City, San Jose, Tortuguero

Detaylı

Ateş ve buz ülkesi diye anılan İzlanda'da volkanların patlamalarının oluşturduğu doğa harikalarını fotoğraflama fırsatını bulacağız..

Ateş ve buz ülkesi diye anılan İzlanda'da volkanların patlamalarının oluşturduğu doğa harikalarını fotoğraflama fırsatını bulacağız.. İzlanda Ve Kuzey Işıkları Ateş ve buz ülkesi diye anılan İzlanda'da volkanların patlamalarının oluşturduğu doğa harikalarını fotoğraflama fırsatını bulacağız.. Tarih : 02-03-2017-07-03-2017 Şehirler :

Detaylı

Süha Derbent ile Rwanda da Dağ Gorilleri Çekimi. Kigali (2) / Nyungwe National Park (3) / Volcanoes National Park (1) 6 Gece 7 Gün

Süha Derbent ile Rwanda da Dağ Gorilleri Çekimi. Kigali (2) / Nyungwe National Park (3) / Volcanoes National Park (1) 6 Gece 7 Gün Süha Derbent ile Rwanda da Dağ Gorilleri Çekimi Kigali (2) / Nyungwe National Park (3) / Volcanoes National Park (1) 6 Gece 7 Gün BU SEYAHATTE... Primatların en büyüğü ve insana en yakın canlı türü olan

Detaylı

Saffet Emre Tonguç eşliğinde AMALFİ ( Positano & Ravello & Sorrento & Capri & Pompeii & Napoli )

Saffet Emre Tonguç eşliğinde AMALFİ ( Positano & Ravello & Sorrento & Capri & Pompeii & Napoli ) Saffet Emre Tonguç eşliğinde AMALFİ ( Positano & Ravello & Sorrento & Capri & Pompeii & Napoli ) 01 Mayıs 2018 / 4 Gece 5 Gün Yılın en iyi döneminde Saffet Emre Tonguç eşliğinde harika bir gezide Amalfi

Detaylı

BÜYÜK KEŞİF 22 HAZİRAN 01 TEMMUZ 2017

BÜYÜK KEŞİF 22 HAZİRAN 01 TEMMUZ 2017 BÜYÜK KEŞİF AVUSTRALYA & YENİ ZELLANDA 22 HAZİRAN 01 TEMMUZ 2017 TUR PROGRAMI 1.GÜN (22.06.2017) İSTANBUL MELBOURNE Melbourne e varış sizi bekleyen özel aracınız ile otelinize transfer. Odalara yerleşme.

Detaylı

Antik Mısır Ve Nil Nehri

Antik Mısır Ve Nil Nehri Antik Mısır Ve Nil Nehri Dünyanın en eski medeniyetlerinden biri Mısır. Tanrıların yeryüzündeki temsilcileri olarak bilinen krallar, firavunlar her şeyin üstünde iktidarlarıyla tıpkı piramitler gibi gökyüzüne

Detaylı

MASAL DİYARINDA NOEL PAZARI COLMAR & STRASBOURG

MASAL DİYARINDA NOEL PAZARI COLMAR & STRASBOURG MASAL DİYARINDA NOEL PAZARI COLMAR & STRASBOURG 13 Aralık 2017 / 4 Gece 5 Gün Fransa, İsviçre ve Almanya sınırının orta bölgesinde kalan Alsas bölgesinin iki vazgeçilmez şehri Colmar ve Strasbourg. Noel

Detaylı

Güney Afrika & Viktoria Şelaleleri Turu

Güney Afrika & Viktoria Şelaleleri Turu Güney Afrika & Viktoria Şelaleleri Turu İki uç arası en uç nokta.. Tarih : 21-01-2018-28-01-2018 Şehirler : Botswana, Cape Town, Johannesburg, Zimbabwe Otel : 4*, 4*Superior Ulaşım : Türk Hava Yolları

Detaylı

Patika.travel Cape Town Gezisi URBAN SAFARI

Patika.travel Cape Town Gezisi URBAN SAFARI Patika.travel Cape Town Gezisi URBAN SAFARI 27.01.2017-04.02.2017 Cape Town 3 Gece Cape Town Strand Tower Hotel 4* 2 Gece Lagoon Beach Hotel 4* Elgin Valley 2 Gece Old Mac Daddy Luxury Caravan 27.01.2017

Detaylı

Tur Programı. Darwin'in Galapagos'u ve Dünya'nın "0" noktasına bir yolculuk

Tur Programı. Darwin'in Galapagos'u ve Dünya'nın 0 noktasına bir yolculuk - Ekvador Darwin'in 'u ve Dünya'nın "0" noktasına bir yolculuk Tarih : 14-09-2016-20-09-2016 Şehirler :, Quito Otel : 4* Ulaşım : Uçak Hariçtir Ücret : 4.900 DOLAR Tek Kişilik Oda Farkı : 2.400 DOLAR Tur

Detaylı

10 Nisan, 22 Mayıs, 26 Haziran, 24 Temmuz

10 Nisan, 22 Mayıs, 26 Haziran, 24 Temmuz TANZANYA & ZANZIBAR TURU TÜRK HAVA YOLLARI İLE Arusha (1) Ngorongoro (1) Serengeti (2) Zanzibar (2) Dar Es Salaam (1) 7 Gece 8 Gün 7 Eylül 7 Ekim 8 Kasım 27 Aralık 2016 10 Nisan, 22 Mayıs, 26 Haziran,

Detaylı

Süha Derbent ile Kuzey Norveç te Fotograf Çekimi

Süha Derbent ile Kuzey Norveç te Fotograf Çekimi Süha Derbent ile Kuzey Norveç te Fotograf Çekimi Oslo (1) / Alta (5) 6 Gece 7 Gün Tur Özeti Tur Adı: Süha Derbent ile Kuzey Norveç te Fotograf Çekimi Tur Tarihi: 6 Gece 7 Gün Tur Fiyatı: Zorluk Derecesi:

Detaylı

Etna Yanardağı nın tüm heybetini hissettirdiği topraklar suların çarşaf gibi olduğu dinginliğin adresi...

Etna Yanardağı nın tüm heybetini hissettirdiği topraklar suların çarşaf gibi olduğu dinginliğin adresi... Sicilya Etna Yanardağı nın tüm heybetini hissettirdiği topraklar suların çarşaf gibi olduğu dinginliğin adresi... Tarih : 29-08-2017-03-09-2017 Şehirler : Agrigento, Katanya, Palermo, Siracussa, Taormina

Detaylı

Bask'ın İki Yakası Turu 2 (Bordo Biarritz Bilbao)

Bask'ın İki Yakası Turu 2 (Bordo Biarritz Bilbao) Bask'ın İki Yakası Turu 2 (Bordo Biarritz Bilbao) 24.06.2017'den itibaren kalkışlı 997,00 EUR 3.797,47TL TUR ÖZELLİKLERİ 1. GÜN: İstanbul Bordo Biarritz "Bordo Şehir Turu" İstanbul Atatürk Havalimanı Dış

Detaylı

NORMANDİYA & BRETONYA

NORMANDİYA & BRETONYA NORMANDİYA & BRETONYA Rouen Deauville Trouville Hounfleur Saint Michael St.Malo - Giverny 27 Eylül 01 Ekim 2017 Normandiya Sahilleri, Fransa nın tarihine kattığı önemin yanı sıra bir birinden renkli ve

Detaylı

Fransa ile İspanya sınırı boyunca uzanan Pirene Sıra dağlarının, Fransa sınırları içerisindeki kasabalarında doğa ve tarih ile iç içe bir gezi

Fransa ile İspanya sınırı boyunca uzanan Pirene Sıra dağlarının, Fransa sınırları içerisindeki kasabalarında doğa ve tarih ile iç içe bir gezi Fransa'da Pirene Kasabaları Fransa ile İspanya sınırı boyunca uzanan Pirene Sıra dağlarının, Fransa sınırları içerisindeki kasabalarında doğa ve tarih ile iç içe bir gezi Tarih : 11-09-2016-15-09-2016

Detaylı

NEW YORK (2)-SAN FRANCİSCO (2) - LAS VEGAS (2) -LOS ANGELES (3)!!!İNANILMAZ AMA GERÇEK-BU FIRSATI KAÇIRMAYINIZ!!!

NEW YORK (2)-SAN FRANCİSCO (2) - LAS VEGAS (2) -LOS ANGELES (3)!!!İNANILMAZ AMA GERÇEK-BU FIRSATI KAÇIRMAYINIZ!!! SÜPER PROMOSYON!!!Tüm EXTRA TURLAR ve Çevre Gezleri DAHİL!!! NEW YORK (2)-SAN FRANCİSCO (2) - LAS VEGAS (2) -LOS ANGELES (3)!!!İNANILMAZ AMA GERÇEK-BU FIRSATI KAÇIRMAYINIZ!!! 9 Gece / 11 gün Tüm EXTRA

Detaylı

AMERİKA KEREM GÖRSEV İLE NEW YORK TA JAZZ

AMERİKA KEREM GÖRSEV İLE NEW YORK TA JAZZ AMERİKA KEREM GÖRSEV İLE NEW YORK TA JAZZ 19-24 NİSAN 2017 PROGRAM 19 Nisan // İstanbul dan hareket Atatürk Havalimanı, Yurdışı gidiş terminali, Türk Havayolları kontuarında buluşma. Bilet ve bagaj işlemlerimizin

Detaylı

Tur Programı. Dünya'nın en ilginç kabilelerini fotoğraflamaya gidiyoruz...

Tur Programı. Dünya'nın en ilginç kabilelerini fotoğraflamaya gidiyoruz... Etiyopya; Omo Vadisi Kabileleri Fotoğraf Turu Dünya'nın en ilginç kabilelerini fotoğraflamaya gidiyoruz... Tarih : 05-08-2017-12-08-2017 Şehirler : Addis Ababa, Arba Minch, Jinka, Turmi Otel : 4*, Lodge

Detaylı

VAN & DOĞUBEYAZIT GEZİSİ / Mayıs 2019 / 2 gece 3 gün

VAN & DOĞUBEYAZIT GEZİSİ / Mayıs 2019 / 2 gece 3 gün VAN & DOĞUBEYAZIT Tur Hakkında VAN & DOĞUBEYAZIT GEZİSİ / 10-12 Mayıs 2019 / 2 gece 3 gün Van & Nemrut Krater Gölü & Ahlat & Akdamar Adası & Van Gölü & Doğu Beyazıt & İshak Paşa Sarayı & Muradiye Şelalesi

Detaylı

BREZİLYA & ARJANTİN & ŞİLİ

BREZİLYA & ARJANTİN & ŞİLİ GÜNEY AMERİKA BREZİLYA & ARJANTİN & ŞİLİ 22 ŞUBAT 06 MART 2018 GÜNEY AMERİKA BREZİLYA & ARJANTİN & ŞİLİ 22 ŞUBAT 06 MART 2018 22 Şubat 2018 Perşembe 10:35 Gidiş - 06 Mart 2017 Pazar 17:55 İstanbul Varış

Detaylı

Süha Derbent ile Rwanda da Dağ Gorilleri Çekimi. Kigali (2) / Nyungwe National Park (2) / Volcanoes National Park (2) 6 Gece 7 Gün

Süha Derbent ile Rwanda da Dağ Gorilleri Çekimi. Kigali (2) / Nyungwe National Park (2) / Volcanoes National Park (2) 6 Gece 7 Gün Süha Derbent ile Rwanda da Dağ Gorilleri Çekimi Kigali (2) / Nyungwe National Park (2) / Volcanoes National Park (2) 6 Gece 7 Gün BU SEYAHATTE... Primatların en büyüğü ve insana en yakın canlı türü olan

Detaylı

ROMA Lezzet turu Nisan Nisan 2018 Cuma 11:05 Gidiş - 30 Nisan 2018 Pazartesi 17:10 İstanbul Varış Sabiha Gökçen Havalimanı

ROMA Lezzet turu Nisan Nisan 2018 Cuma 11:05 Gidiş - 30 Nisan 2018 Pazartesi 17:10 İstanbul Varış Sabiha Gökçen Havalimanı ROMA Lezzet turu 27-30 Nisan 2018 27 Nisan 2018 Cuma 11:05 Gidiş - 30 Nisan 2018 Pazartesi 17:10 İstanbul Varış Sabiha Gökçen Havalimanı Marcus Gavius Apicius un Roması ndan bu yana Roma mutfağı ile ilgili

Detaylı

Tur Programı. Cengiz Han'ın Torunları Bugünde At Sırtında Ve Göçebe Halde Yaşamlarını Sürdürüyor

Tur Programı. Cengiz Han'ın Torunları Bugünde At Sırtında Ve Göçebe Halde Yaşamlarını Sürdürüyor Moğolistan Turu Cengiz Han'ın Torunları Bugünde At Sırtında Ve Göçebe Halde Yaşamlarını Sürdürüyor Tarih : 23-06-2017-01-07-2017 Şehirler : Karakorum, Khustai Ulusal Parkı, Terelj Ulusal Parkı, Ulan Bator

Detaylı

1.GÜN İSTANBUL-JOHANNESBURG-PİLANESBERG

1.GÜN İSTANBUL-JOHANNESBURG-PİLANESBERG YILBAŞINDA, ZAMBEZI QUEEN GEMİSİ İLE AFRİKA DA NEHİRDEN SAFARİ GÜNEY AFRİKA BOTSVANA - NAMİBYA-ZİMBABVE BÜTÜN TURLAR DAHİL, EKSTRA TUR YOK AFRİKA DA DÖRT ÜLKE, CHOBE VE ZAMBEZİ NEHİRLERİ BOYUNCA AFRİKA

Detaylı

Hornbill Festivali - Nagaland

Hornbill Festivali - Nagaland Hornbill Festivali - Nagaland Hindistan'ın en eski kabilelerine ev sahipliği yapan Nagaland bölgesini, bölgenin en renkli geleneksel festivali "Hornbill Festivali" döneminde ziyaret edeceğiz! Tarih : 01-12-2017-09-12-2017

Detaylı

Tur Programı. Van Gogh'un tablolarından çıkmış gibi, rüya gibi bir yolculuk

Tur Programı. Van Gogh'un tablolarından çıkmış gibi, rüya gibi bir yolculuk Toskana - Portofino - Cinque Terre Van Gogh'un tablolarından çıkmış gibi, rüya gibi bir yolculuk Tarih : 15-05-2017-20-05-2017 Şehirler : Bologna, La Spezia, Lucca, Siena Otel : 4* Ulaşım : Türk Hava Yolları

Detaylı

KURBAN BAYRAMINDA FRANSIZ ŞATOLARI Ağustos 2018 / 3 Gece 4 Gün

KURBAN BAYRAMINDA FRANSIZ ŞATOLARI Ağustos 2018 / 3 Gece 4 Gün KURBAN BAYRAMINDA FRANSIZ ŞATOLARI 22-25 Ağustos 2018 / 3 Gece 4 Gün Loire, Fransa nın gözbebeği Şatoları, tarihsel dokusu ve şaraplarıyla ünlü bölgesi. Zamanın Rönesans döneminde donup kaldığı, verimli

Detaylı

KENYA DA SAFARİ. www.gazella.com 0 212 233 15 98 1

KENYA DA SAFARİ. www.gazella.com 0 212 233 15 98 1 KENYA DA SAFARİ www.gazella.com 0 212 233 15 98 1 NAIROBI (1,7) Nairobi de zürafaları ellerimiz ile besleyebileceğimiz Zürafa Çiftliği ni gezeceğiz. Dünyada sadece üç tane bulunan Carnivore Restoran da

Detaylı

Göller & Mütarekeler: İsviçre Luzern Montreux- Lozan Türk Hava Yolları ile - 4 Gece 5 gün

Göller & Mütarekeler: İsviçre Luzern Montreux- Lozan Türk Hava Yolları ile - 4 Gece 5 gün Göller & Mütarekeler: İsviçre Luzern Montreux- Lozan Türk Hava Yolları ile - 4 Gece 5 gün 20-24 Haziran & 04 08 Eylül Doğa ile tarihin buluştuğu yeşil ülke İsviçre. Yüksek Alp Dağları nın arasına saklanmış

Detaylı

Dünya nın Okyanus Şehri Sharm El Sheikh

Dünya nın Okyanus Şehri Sharm El Sheikh l Dünya nın Okyanus Şehri Türk Hava Yolları ile 07 13 5 gece 6 gün Dünya nın Okyanusu diye anılan, Sualtı cenneti, muazzam güzellikteki doğası, profesyonel dalış imkanları ve lüks otelleri ile dünyanın

Detaylı

Namibya Turu. Süre:11 GECE 13 GÜN

Namibya Turu.  Süre:11 GECE 13 GÜN Namibya Turu http://deepnature.com/yurtdisi-plus-turlari/namibya-turu/ Süre:11 GECE 13 GÜN Cape Town un kozmopolit sokaklarından, çölleri ve derin manzaralarıyla ünlü Namibya ya uzanan bu 12 günlük Namibya

Detaylı

www.karyatech.com.tr LVOV 08-11 KASIM 2013

www.karyatech.com.tr LVOV 08-11 KASIM 2013 www.karyatech.com.tr LVOV 08-11 KASIM 2013 08 KASIM 2013 İSTANBUL-LVOV Saat 08:35 de Sabiha Gökçen Havalimanı nda kurulacak olan deskimizde buluşuyoruz. Bilet ve pasaport işlemlerinin ardından Pegasus

Detaylı

Tur Programı. Van Gogh'un tablolarından çıkmış gibi, rüya gibi bir yolculuk

Tur Programı. Van Gogh'un tablolarından çıkmış gibi, rüya gibi bir yolculuk Toskana - Portofino - Cinque Terre Van Gogh'un tablolarından çıkmış gibi, rüya gibi bir yolculuk Tarih : 03-10-2016-08-10-2016 Şehirler : Cenova, La Spezia, Lucca, Siena Otel : 4* Ulaşım : Türk Hava Yolları

Detaylı

BÜYÜK GÖÇLER KENYA SAFARİ

BÜYÜK GÖÇLER KENYA SAFARİ BÜYÜK GÖÇLER KENYA SAFARİ FOTOSAFARİ 4-10 EKİM 2014 www.gazella.com 0 212 233 15 98 1 NAIROBI (6) Nairobi de kısa şehir turumuzun ardından Dünyada sadece üç tane bulunan Carnivore Restoran da akşam yemeği

Detaylı

Sibirya nın Mavi Gözü Baykal

Sibirya nın Mavi Gözü Baykal Sibirya nın Mavi Gözü Baykal 09 GECE / 11 GÜN TUR PROGRAMI: 1. GÜN: İSTANBUL - MOSKOVA - ULAN UDE Moskova ya uçuyoruz ve Rusya gümrüğünü geçip tekrar uçağa binip Ulan Ude ye varıyoruz. Geceyi uçakta geçiriyoruz.

Detaylı

İtalyan Lezzetlerinin Peşinde: Murat Yankı ile Piemonte Gurme Gezisi Ekim 2018

İtalyan Lezzetlerinin Peşinde: Murat Yankı ile Piemonte Gurme Gezisi Ekim 2018 İtalyan Lezzetlerinin Peşinde: Murat Yankı ile Piemonte Gurme Gezisi 27-30 Ekim 2018 Slow Food un kurucusu Carlo Petrini nin Ne yersek oyuz felsefesiyle yarattığı markası Eataly işbirliği ve Murat Yankı

Detaylı

Tur Programı. Güney Fransa'nın inclileri; Avignon, Arles ve Aix-en-Provence

Tur Programı. Güney Fransa'nın inclileri; Avignon, Arles ve Aix-en-Provence Baştan Başa Güney Fransa Güney Fransa'nın inclileri; Avignon, Arles ve Aix-en-Provence Tarih : 16-05-2017-21-05-2017 Şehirler : Arles, Avignon, Nice, Toulouse Otel : 4* Ulaşım : Türk Hava Yolları tarifeli

Detaylı

Tur Programı. İlginç bir şekilde sakin ve mütevazi, fiyortlar, dağlar ve kuzey ışıkları ile masalsı bir diyar

Tur Programı. İlginç bir şekilde sakin ve mütevazi, fiyortlar, dağlar ve kuzey ışıkları ile masalsı bir diyar Kuzey Işıkları Peşinde;Norveç - Lofoten İlginç bir şekilde sakin ve mütevazi, fiyortlar, dağlar ve kuzey ışıkları ile masalsı bir diyar Tarih : 26-02-2017-02-03-2017 Şehirler : A, Evenes, Harstad, Lofoten,

Detaylı

SAFFET EMRE TONGUÇ İLE FRANSIZ ŞATOLARI 05 Nisan 2018 / 3 Gece 4 Gün

SAFFET EMRE TONGUÇ İLE FRANSIZ ŞATOLARI 05 Nisan 2018 / 3 Gece 4 Gün SAFFET EMRE TONGUÇ İLE FRANSIZ ŞATOLARI 05 Nisan 2018 / 3 Gece 4 Gün Loire, Fransa nın gözbebeği Şatoları, tarihsel dokusu ve şaraplarıyla ünlü bölgesi. Zamanın Rönesans döneminde donup kaldığı, verimli

Detaylı

25/06/2016 Cumartesi

25/06/2016 Cumartesi 23/06/2016 Perşembe İstanbul-Toulouse uçuşu 13.40 varış. Rocamadour'a doğru yola çıkıyoruz. Rocamadour hristiyanların haç için gittikleri ve falezler üzerine kurulmuş evlerden oluşan bir kasabadır. Geçmişi

Detaylı

Türk Hava Yolları Tarifeli Seferi İle. Arjantin-Brezilya. Buenos Aıres, Iguazu, Rıo De Janeıro, Sao Paulo. 23 Kasım - 02 Aralık 2016 (10 gün - 9 gece)

Türk Hava Yolları Tarifeli Seferi İle. Arjantin-Brezilya. Buenos Aıres, Iguazu, Rıo De Janeıro, Sao Paulo. 23 Kasım - 02 Aralık 2016 (10 gün - 9 gece) Türk Hava Yolları Tarifeli Seferi İle Arjantin-Brezilya Buenos Aıres, Iguazu, Rıo De Janeıro, Sao Paulo Buenos Aıres, Iguazu, Rıo De Janeıro, Sao Paulo 23 Kasım - 02 Aralık 2016 (10 gün - 9 gece) Tur Programı

Detaylı

BANGKOK - PHUKET TAYLAND'IN BAŞKENTİ BANGKOK VE CENNETTEN BİR KÖŞE PHUKET ADASI HER GÜN HAREKET İMKANI

BANGKOK - PHUKET TAYLAND'IN BAŞKENTİ BANGKOK VE CENNETTEN BİR KÖŞE PHUKET ADASI HER GÜN HAREKET İMKANI BANGKOK - PHUKET TAYLAND'IN BAŞKENTİ BANGKOK VE CENNETTEN BİR KÖŞE PHUKET ADASI HER GÜN HAREKET İMKANI 1.Gün : İstanbul Bangkok Tayland ın en büyük şehri aynı zamanda başkenti olan Bangkok a THY direkt

Detaylı

demir ve bronz çağlarının kalıntılarına ulaşılmış, medeniyetlerin doğup yıkıldığı Mezopotamya toprakları üzerindeki Ürdün de, özellikle Roma ve

demir ve bronz çağlarının kalıntılarına ulaşılmış, medeniyetlerin doğup yıkıldığı Mezopotamya toprakları üzerindeki Ürdün de, özellikle Roma ve İsrail - Ürdün Turu Büyük manzaraları görmek için plan yapın, ancak, sokaklarda dolaşmak ve böylesine eski ve kutsal bir yerin gündelik hayatına kendinizi kaptırmak için biraz zaman ayırın. Tarih : 12-09-2016-16-09-2016

Detaylı

Ortadoğu nun Paris i Beyrut

Ortadoğu nun Paris i Beyrut l Ortadoğu nun Paris i Beyrut Türk Havayolları ile 17 19 Mayıs Beyrut 2 gece 3 gün Ortadoğu'nun Paris'i diye anılan Beyrut, 70'lerdeki iç savaş dönemi ve 96'daki İsrail - Lübnan krizi sonucu peş peşe maruz

Detaylı

Güney Afrika. Güney Afrika

Güney Afrika. Güney Afrika Güney Afrika Pilapesberg Suncity Pretoria Johannesburg Güney Afrika Eğlence, dinlenme, sükûnet, nefis yemekler, ilginç aktiviteler, güzel bir doğa, safari Boulders Plajı nda penguenlerle yüzmek, Kruger

Detaylı

Tur Programı. Lalibela'nın kaya kiliselerinden, Omo Vadisi'nin birbirinden özel kabileleri

Tur Programı. Lalibela'nın kaya kiliselerinden, Omo Vadisi'nin birbirinden özel kabileleri Baştan Başa Etiyopya Ve Timkat Festivali Lalibela'nın kaya kiliselerinden, Omo Vadisi'nin birbirinden özel kabileleri Tarih : 18-01-2017-27-01-2017 Şehirler : Addis Ababa, Arba Minch, Jinka, Lalibela,

Detaylı

SIRADIŞI LJUBLJANA Yıl boyunca HER PERŞEMBE / 3 Gece 4 Gün

SIRADIŞI LJUBLJANA Yıl boyunca HER PERŞEMBE / 3 Gece 4 Gün SIRADIŞI LJUBLJANA Yıl boyunca HER PERŞEMBE / 3 Gece 4 Gün Ljubljana, ışıl ışıl sokakları, gerçekleştirilen sanatsal aktiviteler, sokak sanatçıları ve rengarenk meydanı ile Avrupa lı turistlerin en popüler

Detaylı

Geçişler Ülkesi Meksika; Kuzeyden Güneye, Geçmişten Günümüze, Tapınaklardan Şehirlere

Geçişler Ülkesi Meksika; Kuzeyden Güneye, Geçmişten Günümüze, Tapınaklardan Şehirlere Meksika Ve Maya Rivierası Geçişler Ülkesi Meksika; Kuzeyden Güneye, Geçmişten Günümüze, Tapınaklardan Şehirlere Tarih : 17-10-2017-25-10-2017 Şehirler : Campache, Cancun, Merida, Mexico City Otel : 4*,

Detaylı

Belgesel Tadında Madagaskar

Belgesel Tadında Madagaskar Belgesel Tadında Madagaskar Düyanın En Özellikli Ülkelerinden Biri Denebilir Ada Ülke Madagaskar İçin.. Tarih : 17-11-2017-26-11-2017 Şehirler : Andasibe, Antananarivo, Antsirabe, Fianarantsoa, Ranomafana

Detaylı