T.C. SAKARYA SERDĠVAN BELEDĠYE MECLĠSĠ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "T.C. SAKARYA SERDĠVAN BELEDĠYE MECLĠSĠ"

Transkript

1 Karar No: 29 Özü: 1/1000 ölçekli Uygulama Ġmar Planı Tadilatı. Karar Trh : Ġlçemiz, KemalpaĢa Mahallesi, 1223 ada,7 nolu parsel (PĠN: 4260,27) Belediye Meclisi, ın BaĢkanlığında, seçilmiģ üyeler Haluk Uğur DAĞISTANLI, Hüseyin BAYRAKTAR,, Selvet ÇALIġKAN,, Mehmet KOCABAY, Mahmut YILMAZ, Necmi KARDEġ, Köksal Belediye Meclisinin tarih ve 24 sayılı karar ile Ġmar Komisyonuna havale edilen; Ġlçemiz, KemalpaĢa Mahallesi, 1223 ada, 7 no lu parselin imar yolundan cephe alabilmesi için parselin batısında yer alan ve mer i planda park alanı olan kadastral boģluk ile arasına 5 m lik imar yolu konmasına iliģkin hazırlanan 1/1000 ölçekli uygulama imar planı tadilat teklifinin oybirliği ile uygun görüldüğüne dair Emlak ve Ġstimlak Müdürlüğünce tanzim edilen tarih ve 2017/03 sayılı Ġmar Komisyon Raporu (PĠN:4260,27) Mecliste okundu, tetkik ve müzakeresinden sonra gereği düģünüldü. KARAR: Ġlçemiz, KemalpaĢa Mahallesi, 1223 ada, 7 no lu parselin imar yolundan cephe alabilmesi için parselin batısında yer alan ve mer i planda park alanı olan kadastral boģluk ile arasına 5 m lik imar yolu konmasına iliģkin hazırlanan 1/1000 ölçekli uygulama imar planı tadilat teklifi (PĠN: 4260,27), yapılan iģaretle oylamada, Ġsmail YANOVA ve Abdullah DURAK ın çekimser oylarına karģılık oyçokluğu ile kabul edildi.

2 Karar No : 30 Karar Trh : Özü: 1/1000 ölçekli Uygulama Ġmar Planı Tadilatı. (Serdivan ve Adapazarı Ġdari Sınırları) (PĠN:6010,47) Belediye Meclisi, ın BaĢkanlığında, seçilmiģ üyeler Haluk Uğur DAĞISTANLI, Hüseyin BAYRAKTAR,, Selvet ÇALIġKAN,, Mehmet KOCABAY, Mahmut YILMAZ, Necmi KARDEġ, Köksal Belediye Meclisinin tarih ve 24 sayılı karar ile Ġmar Komisyonuna havale edilen; Serdivan ve Adapazarı Ġlçeleri Ġdari Sınırlarına yönelik 1/5000 ölçekli Revizyon Nazım Ġmar Planı değiģikliği Sakarya BüyükĢehir Belediye Meclisi nin tarih ve 11/690 sayılı kararı ile onaylanmıģ olup, üst ölçekli planlara uygun olarak Serdivan ve Adapazarı Ġdari Sınırlarına yönelik hazırlanan 1/1000 ölçekli uygulama imar planı tadilat teklifinin oybirliği ile uygun görüldüğüne dair Emlak ve Ġstimlak Müdürlüğünce tanzim edilen tarih ve 2017/03 sayılı Ġmar Komisyon Raporu (PĠN:6010,47) Mecliste okundu, tetkik ve müzakeresinden sonra gereği düģünüldü. KARAR: Serdivan ve Adapazarı Ġlçeleri Ġdari Sınırlarına yönelik 1/5000 ölçekli Revizyon Nazım Ġmar Planı değiģikliği Sakarya BüyükĢehir Belediye Meclisi nin tarih ve 11/690 sayılı kararı ile onaylanmıģ olup, üst ölçekli planlara uygun olarak Serdivan ve Adapazarı Ġdari Sınırlarına yönelik hazırlanan 1/1000 ölçekli uygulama imar planı tadilat teklifi (PĠN:6010,47), yapılan iģaretle oylamada, Ġsmail YANOVA ve Abdullah DURAK ın çekimser oylarına karģılık oyçokluğu ile kabul edildi.

3 Karar No : 31 Özü: 1/1000 ölçekli Uygulama Ġmar Planı Tadilatı. Karar Trh : (Ġlçemiz, Arabacıalanı Mahallesi, nolu parseller) (PĠN:6010,49) Belediye Meclisi, ın BaĢkanlığında, seçilmiģ üyeler Haluk Uğur DAĞISTANLI, Hüseyin BAYRAKTAR,, Selvet ÇALIġKAN,, Mehmet KOCABAY, Mahmut YILMAZ, Necmi KARDEġ, Köksal Belediye Meclisinin tarih ve 24 sayılı karar ile Ġmar Komisyonuna havale edilen; Ġlçemiz, Arabacıalanı Mahallesi, no lu parseller ile 132 ada, 15 no lu parsel ve 133 ada, 9 no lu parsel arasından geçen ve halihazırda da kullanılan kadastral yolun imar yolu olarak plana iģlenmesi ve no lu parsellerin Ticaret alanı Emsal: 1,00 Bina yüksekliği (Yençok): 10,50 m ; no lu parsellerin Ticaret Alanı BitiĢik nizam 3 kat olacak Ģekilden planlanmasına yönelik hazırlanan 1/1000 ölçekli uygulama imar planı tadilat teklifinin oybirliği ile uygun görüldüğüne dair Emlak ve Ġstimlak Müdürlüğünce tanzim edilen tarih ve 2017/03 sayılı Ġmar Komisyon Raporu (PĠN:6010,49) Mecliste okundu, tetkik ve müzakeresinden sonra gereği düģünüldü. KARAR: Ġlçemiz, Arabacıalanı Mahallesi, no lu parseller ile 132 ada, 15 no lu parsel ve 133 ada, 9 no lu parsel arasından geçen ve halihazırda da kullanılan kadastral yolun imar yolu olarak plana iģlenmesi ve no lu parsellerin Ticaret alanı Emsal: 1,00 Bina yüksekliği (Yençok): 10,50 m ; no lu

4 parsellerin Ticaret Alanı BitiĢik nizam 3 kat olacak Ģekilden planlanmasına yönelik hazırlanan 1/1000 ölçekli uygulama imar planı tadilat teklifi (PĠN:6010,49), yapılan iģaretle oylamada, Ġsmail YANOVA ve Abdullah DURAK ın çekimser oylarına karģılık oyçokluğu ile kabul edildi.

5 Karar No : 32 Özü: Ġlçemiz, KemalpaĢa Mahallesi, Karar Trh : 1415 no lu parseller. Belediye Meclisi, ın BaĢkanlığında, seçilmiģ üyeler Haluk Uğur DAĞISTANLI, Hüseyin BAYRAKTAR,, Selvet ÇALIġKAN,, Mehmet KOCABAY, Mahmut YILMAZ, Necmi KARDEġ, Köksal Belediye Meclisinin tarih ve 24 sayılı karar ile Ġmar Komisyonuna havale edilen; Ġlçemiz, KemalpaĢa Mahallesi, no lu parsellere iliģkin yol ve park alanının yeniden düzenlenmesine iliģkin 1/1000 ölçekli uygulama imar planı tadilat teklifi Serdivan Belediye Meclisi nin tarih ve 29 sayılı ve Sakarya BüyükĢehir Belediye Meclisi nin tarih ve 8/485 sayılı kararı ile onaylanmıģ ve tarihleri arasında 1 ay süre ile ilan edilmiģ olup, imar plan tadilat çalıģması içerisinde yer alan 1405 no lu parsel hissedarının plan teklifine ait tarihli 1 (bir) adet itirazının oybirliği ile uygun görüldüğüne ve imar planı değiģikliğinin iptal edildiğine dair Emlak ve Ġstimlak Müdürlüğünce tanzim edilen tarih ve 2017/03 sayılı Ġmar Komisyon Raporu Mecliste okundu, tetkik ve müzakeresinden sonra gereği düģünüldü. KARAR: Ġçemiz, KemalpaĢa Mahallesi, no lu parsellere iliģkin yol ve park alanının yeniden düzenlenmesine iliģkin 1/1000 ölçekli uygulama imar planı tadilat teklifi Serdivan Belediye Meclisi nin tarih ve 29 sayılı ve Sakarya BüyükĢehir Belediye Meclisi nin tarih ve 8/485 sayılı kararı ile onaylanmıģ ve tarihleri arasında 1 ay süre ile ilan edilmiģ olup, imar plan tadilat çalıģması içerisinde yer alan 1405 no lu parsel hissedarının plan teklifine ait tarihli 1 (bir) adet itirazı ve imar planı değiģikliğinin iptal edilmesi, yapılan iģaretle oylamada, Ġsmail YANOVA ve Abdullah DURAK ın çekimser oylarına karģılık oyçokluğu ile kabul edildi.

6 Karar No : 33 Karar Trh : Özü: Ġmar Komisyonuna Havale Edilen Gündem Maddeleri. Belediye Meclisi, ın BaĢkanlığında, seçilmiģ üyeler Haluk Uğur DAĞISTANLI, Hüseyin BAYRAKTAR,, Selvet ÇALIġKAN,, Mehmet KOCABAY, Mahmut YILMAZ, Necmi KARDEġ, Köksal Gündemin 5. maddesi olan; Ġlçemiz, KöprübaĢı Mahallesi, no lu parsellere yönelik hazırlanan 1/1000 ölçekli uygulama imar planı tadilat teklif. (PĠN: 6010,48) Gündemin 6. maddesi olan; Ġlçemiz, Ġstiklal Mahallesi, no lu parsellere yönelik hazırlanan 1/1000 Ölçekli uygulama imar planı tadilat teklifi, (PĠN: 4260,29) Gündemin 7. maddesi olan; Ġlçemiz, KemalpaĢa Mahallesi, 1960 ada, 1 no lu parsele yönelik hazırlanan 1/1000 ölçekli uygulama imar planı tadilat teklifi, (PĠN: 4260,28) Gündemin 8. maddesi olan; Ġlçemiz, BeĢköprü Mahallesi, D-100 (E-5) Karayolu Güneyi Ġlave Uygulama Ġmar Planının üst ölçekli planlara ve jeolojik rapora göre düzenlenmesine iliģkin hazırlanan 1/1000 ölçekli Ġlave Uygulama Ġmar Planı Serdivan Belediye Meclisi nin tarih ve 74 sayılı ve Sakarya BüyükĢehir Belediye Meclisi nin tarih ve 1/7 sayılı kararı ile onaylanmıģ ve tarihleri arasında 1 ay süre ile ilan edilmiģ olup, imar plan içerisinde yer alan no lu parsel sahibinin tarihli dilekçesi ile plan teklifine ait 1 (bir) adet itirazı hususunda Emlak ve Ġstimlak Müdürlüğü nün tarih ve sayılı yazısı Mecliste okundu, tetkik ve müzakeresinden sonra gereği düģünüldü.

7 KARAR: Gündemin 5. maddesi olan; Ġlçemiz, KöprübaĢı Mahallesi, no lu parsellere yönelik hazırlanan 1/1000 ölçekli uygulama imar planı tadilat teklif. (PĠN: 6010,48) Gündemin 6. maddesi olan; Ġlçemiz, Ġstiklal Mahallesi, no lu parsellere yönelik hazırlanan 1/1000 Ölçekli uygulama imar planı tadilat teklifi, (PĠN: 4260,29) Gündemin 7. maddesi olan; Ġlçemiz, KemalpaĢa Mahallesi, 1960 ada, 1 no lu parsele yönelik hazırlanan 1/1000 ölçekli uygulama imar planı tadilat teklifi, (PĠN: 4260,28) Gündemin 8. maddesi olan; Ġlçemiz, BeĢköprü Mahallesi, D-100 (E-5) Karayolu Güneyi Ġlave Uygulama Ġmar Planının üst ölçekli planlara ve jeolojik rapora göre düzenlenmesine iliģkin hazırlanan 1/1000 ölçekli Ġlave Uygulama Ġmar Planı Serdivan Belediye Meclisi nin tarih ve 74 sayılı ve Sakarya BüyükĢehir Belediye Meclisi nin tarih ve 1/7 sayılı kararı ile onaylanmıģ ve tarihleri arasında 1 ay süre ile ilan edilmiģ olup, imar plan içerisinde yer alan no lu parsel sahibinin tarihli dilekçesi ile plan teklifine ait 1 (bir) adet itirazın, yapılan iģaretle oylamada Ġmar Tetkik Komisyonuna havaleleri oybirliği ile kabul edildi.

8 Karar No : 34 Karar Trh : Özü: Serdivan Belediyesi Estetik Kurulu OluĢumu ve ÇalıĢma Esasları Yönetmeliği. Belediye Meclisi, ın BaĢkanlığında, seçilmiģ üyeler Haluk Uğur DAĞISTANLI, Hüseyin BAYRAKTAR,, Selvet ÇALIġKAN,, Mehmet KOCABAY, Mahmut YILMAZ, Necmi KARDEġ, Köksal Belediye Meclisinin tarih ve 26 sayılı karar ile Hukuk Komisyonuna havale edilen; Serdivan Belediyesi Estetik Kurulu OluĢumu ve ÇalıĢma Esasları Yönetmeliğinin oybirliği ile uygun görüldüğüne dair tanzim edilen tarih ve 2017/02 sayılı Hukuk Komisyon Raporu Mecliste okundu, tetkik ve müzakeresinden sonra gereği düģünüldü. KARAR: Serdivan Belediyesi Estetik Kurulu OluĢumu ve ÇalıĢma Esasları Yönetmeliği, yapılan iģaretle oylamada, oybirliği ile kabul edildi.

9 Karar No : 35 Karar Trh : Özü: Encümen Üyeliği Seçimi. Belediye Meclisi, ın BaĢkanlığında, seçilmiģ üyeler Haluk Uğur DAĞISTANLI, Hüseyin BAYRAKTAR,, Selvet ÇALIġKAN,, Mehmet KOCABAY, Mahmut YILMAZ, Necmi KARDEġ, Köksal 5393 sayılı Belediye Kanununun 33. maddesine göre Meclis üyeleri arasından gizli oyla bir yıllığına görev yapacak olan 3 adet Encümen Üyesinin seçilmesi, hususunda Yazı ĠĢleri Müdürlüğü nün tarih ve sayılı yazısı Mecliste okundu, tetkik ve müzakeresinden sonra gereği düģünüldü. KARAR: 5393 sayılı Belediye Kanununun 33. maddesine göre Meclis üyeleri arasından, yapılan gizli oylamada Hüseyin HALDIZOĞLU 31 oy, Necmi KARDEġ 30 oy, Hüseyin BAYRAKTAR 30 oy alarak Encümen Üyeliğine 1 yıl süre ile görev yapmak üzere seçildiler.

10 Karar No : 36 Karar Trh : Özü: Plan ve Bütçe Komisyonu Üyeliği Seçimi. Belediye Meclisi, ın BaĢkanlığında, seçilmiģ üyeler Haluk Uğur DAĞISTANLI, Hüseyin BAYRAKTAR,, Selvet ÇALIġKAN,, Mehmet KOCABAY, Mahmut YILMAZ, Necmi KARDEġ, Köksal 5393 sayılı Belediye Kanunun 24. maddesi gereği Meclis üyeleri arasından iģaretle oylama yöntemiyle bir yıllığına görev yapacak olan 5 adet Plan ve Bütçe Komisyon Üyelerinin seçilmesi, hususunda Yazı ĠĢleri Müdürlüğü nün tarih ve sayılı yazısı Mecliste okundu, tetkik ve müzakeresinden sonra gereği düģünüldü. KARAR: 5393 sayılı Belediye Kanunun 24. maddesi gereği Meclis üyeleri arasından, yapılan iģaretle oylamada Cemil KOCACIK, Ahmet ÇALIġKAN,, Dursun CEYLAN ve Yusuf Sedat BIÇAKÇI Plan ve Bütçe Komisyon Üyeliğine 1 yıl süre ile görev yapmak üzere oybirliği ile seçildiler.

11 Karar No : 37 Karar Trh : Özü: Ġmar Tetkik Komisyonu Üyeliği Seçimi. Belediye Meclisi, ın BaĢkanlığında, seçilmiģ üyeler Haluk Uğur DAĞISTANLI, Hüseyin BAYRAKTAR,, Selvet ÇALIġKAN,, Mehmet KOCABAY, Mahmut YILMAZ, Necmi KARDEġ, Köksal 5393 sayılı kanunun 24. maddesi gereği Meclis üyeleri arasından iģaretle oylama yöntemiyle bir yıllığına görev yapacak olan 5 adet Ġmar Tetkik Komisyon Üyelerinin seçilmesi hususunda Yazı ĠĢleri Müdürlüğü nün tarih ve sayılı yazısı Mecliste okundu, tetkik ve müzakeresinden sonra gereği düģünüldü. KARAR: 5393 sayılı Belediye Kanunun 24. maddesi gereği Meclis Üyeleri arasından, yapılan iģaretle oylamada Burhan TAN, Soner YILDIZ, Mahmut YILMAZ, ve Ercüment BERBER Ġmar Komisyon Üyeliğine 1 yıl süre ile görev yapmak üzere oybirliği ile seçildiler.

12 Karar No : 38 Karar Trh : Özü: Hukuk Komisyonu Üyeliği Seçimi. Belediye Meclisi, ın BaĢkanlığında, seçilmiģ üyeler Haluk Uğur DAĞISTANLI, Hüseyin BAYRAKTAR,, Selvet ÇALIġKAN,, Mehmet KOCABAY, Mahmut YILMAZ, Necmi KARDEġ, Köksal 5393 sayılı Belediye Kanunun 24/1 maddesi gereği Meclis üyeleri arasından iģaretle oylama yöntemiyle bir yıllığına görev yapacak olan 5 adet Hukuk Komisyonu Üyelerinin seçimi hususunda Yazı ĠĢleri Müdürlüğü nün tarih ve sayılı yazısı Mecliste okundu, tetkik ve müzakeresinden sonra gereği düģünüldü. KARAR: 5393 sayılı Belediye Kanunun 24/1 maddesi gereği Meclis üyeleri arasından, yapılan iģaretle oylamada Yusuf KARACA, Hasan GÜZEL, Mehmet KOCABAY, Köksal SALTIK ve Ahmet Ziya AKAR Hukuk Komisyon Üyeliğine 1 yıl süre ile görev yapmak üzere oybirliği ile seçildiler

13 Karar No : 39 Karar Trh : Özü: Derece DeğiĢikliği. Belediye Meclisi, ın BaĢkanlığında, seçilmiģ üyeler Haluk Uğur DAĞISTANLI, Hüseyin BAYRAKTAR,, Selvet ÇALIġKAN,, Mehmet KOCABAY, Mahmut YILMAZ, Necmi KARDEġ, Köksal Belediyemizde 5. dereceli Memur kadrosunda görev yapan Ġlhan BECER KazanılmıĢ Hak Aylığı 2. derecenin 6. kademesine gelmesi nedeniyle, iģgal ettiği 5. dereceli Memur kadrosunun 3. dereceli Bilgisayar ĠĢletmeni olarak değiģtirilmesi, Belediyemizde 5. dereceli Memur kadrosunda görev yapan V. YaĢar TOKYAY KazanılmıĢ Hak Aylığı 2. Derecenin 4. Kademesine gelmesi nedeniyle, iģgal ettiği 5. dereceli Memur kadrosunun 3. dereceli Bilgisayar ĠĢletmeni olarak değiģtirilmeleri hususunda Ġnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü nün tarih ve sayılı yazısı Mecliste okundu, tetkik ve müzakeresinden sonra gereği düģünüldü. KARAR: Belediyemizde 5. dereceli Memur kadrosunda görev yapan Ġlhan BECER KazanılmıĢ Hak Aylığı 2. derecenin 6. kademesine gelmesi nedeniyle, iģgal ettiği 5. dereceli Memur kadrosunun 3. dereceli Bilgisayar ĠĢletmeni olarak değiģtirilmesi, Belediyemizde 5. dereceli Memur kadrosunda görev yapan V. YaĢar TOKYAY KazanılmıĢ Hak Aylığı 2. Derecenin 4. Kademesine gelmesi nedeniyle, iģgal ettiği 5. dereceli Memur kadrosunun 3. dereceli Bilgisayar ĠĢletmeni olarak değiģtirilmeleri, yapılan iģaretle oylamada oybirliği ile kabul edildi.

14 Karar No : 40 Karar Trh : Özü: Doğalgaz Hattı. Belediye Meclisi, ın BaĢkanlığında, seçilmiģ üyeler Haluk Uğur DAĞISTANLI, Hüseyin BAYRAKTAR,, Selvet ÇALIġKAN,, Mehmet KOCABAY, Mahmut YILMAZ, Necmi KARDEġ, Köksal Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu tarafından dağıtım lisansı verilen Ģirketinin; a) Lisansındaki süre ve iģ programına uygun olarak Serdivan Belediyesi sınırları içinde bulunan tüm cadde ve sokaklarda dağıtım Ģirketince ihtiyaç duyulacak kazı ve Ģebeke yapım faaliyetlerine gecikmeksizin izin verileceğinin, b) Serdivan Belediye sınırları içerisinde gerçekleģtireceği doğalgaz dağıtım faaliyetlerine iliģkin yapı çalıģmaları kapsamında dağıtım Ģirketinden yüzey kaplama ve/veya zemin tahrip bedeli gibi (asfalt, parke, beton vb.) her ne ad altında olursa olsun herhangi bir bedel talep edilmeyeceği ve kaplamaların herhangi bir bedel talep edilmeksizin Belediyemiz tarafından yapılacağının, c) Serdivan Ġlçesinde dağıtım Ģebekesi yapım çalıģmaları kapsamında imar ve alt yapı bilgi sistemlerinden dağıtım Ģirketinin faydalanmasına izin verileceğinin, d) Dağıtım Ģebekesinin yapımı ve dağıtım faaliyetlerinde gerekli iģ birliğinin yapılacağının, Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu nezdinde taahhüt edilmesi hususunda Fen ĠĢleri Müdürlüğü nün tarih ve sayılı yazısı Mecliste okundu, tetkik ve müzakeresinden sonra gereği düģünüldü. KARAR: Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu tarafından dağıtım lisansı verilen Ģirketinin; a) Lisansındaki süre ve iģ programına uygun olarak Serdivan Belediyesi sınırları içinde bulunan tüm cadde ve sokaklarda dağıtım Ģirketince ihtiyaç duyulacak kazı ve Ģebeke yapım faaliyetlerine gecikmeksizin izin verileceğinin,

15 b) Serdivan Belediye sınırları içerisinde gerçekleģtireceği doğalgaz dağıtım faaliyetlerine iliģkin yapı çalıģmaları kapsamında dağıtım Ģirketinden yüzey kaplama ve/veya zemin tahrip bedeli gibi (asfalt, parke, beton vb.) her ne ad altında olursa olsun herhangi bir bedel talep edilmeyeceği ve kaplamaların herhangi bir bedel talep edilmeksizin Belediyemiz tarafından yapılacağının, c) Serdivan Ġlçesinde dağıtım Ģebekesi yapım çalıģmaları kapsamında imar ve alt yapı bilgi sistemlerinden dağıtım Ģirketinin faydalanmasına izin verileceğinin, d) Dağıtım Ģebekesinin yapımı ve dağıtım faaliyetlerinde gerekli iģ birliğinin yapılacağının, Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu nezdinde taahhüt edilmesi, yapılan iģaretle oylamada Zeynel ASAL, Ahmet Ziya AKAR, Ercüment BERBER, Yusuf Sedat BIÇAKÇI, Yıldıray BAġLI, Lütfi ALĠBASĠÇ ve Emrullah KAHYA nın çekimser oylarına karģılık oyçokluğu ile kabul edildi.

16 SERDĠVAN (SAKARYA) BELEDĠYESĠ MECLĠS KARARI Karar Tarihi : 03/04/2017 Karar No su: 41 Konu: Yol yapım çalıģmaları için bitüm malzemesi alımında kullanılmak üzere İller Bankası A.Ş. nden kredi kullanılması. Yol yapım çalıģmaları için bitüm malzemesi alımında kullanılmak üzere İller Bankası A.Ş. den ,00 TL (Altı milyon Türk Lirası) kredi kullanılmasına, Krediden kaynaklanacak anapara, faiz, denetim giderleri, komisyon, vergi, resim, harç, ücret vs. ödemelerin, İller Bankası A.Ş. ce teminat olarak alınacak Belediyemiz gelirlerinden ve İller Bankası A.Ş. ve Maliye Bakanlığınca dağıtılan yasal paylarımızın mevzuattan kaynaklanan herhangi bir kesinti oranına bağlı kalmaksızın tamamından karşılanmasına, kredi teminatına konu gelirlerden krediye ilişkin ödemelerin karşılanamaması halinde, bu krediyle elde edilen tesis, inşaat ve her nevi gayrimenkul ile araç, gereç ve malzemenin, İller Bankası A.Ş ce talep edildiği takdirde aynı şartlarda ve talep tarihinde İller Bankası A.Ş. adına ipotek veya rehin edilmesine, İller Bankası A.Ş. ce Belediyemize kullandırılacak krediye ilişkin olarak her türlü sözleşmeyi ve evrakı imzalamaya ve kredi ile ilgili devam eden işlemleri yürütmeye, Belediyemiz mülkiyetindeki her türlü gayrimenkulü İller Bankası A.Ş. ye ipotek vermeye, Belediyemizin her türlü gelir, hak ve alacaklarını İller Bankası A.Ş. ye terhin ve temlik etmeye, Belediyemize ait her türlü ticari işletmeyi İller Bankası A.Ş. ye rehin vermeye, İller Bankası A.Ş. nin mevcut mevzuatı ve bunda meydana gelebilecek her türlü değişiklik çerçevesinde, 5393 Sayılı Belediye Kanun un 68. maddesinde yer alan koşulların yerine getirilmesi kaydıyla krediye konu işle ilgili her türlü işlemi yapmaya Belediye Başkanı nın yetkilendirilmesine karar verilmiştir. Belediye Başkanı (Meclis Başkanı) Katip Üye Serhat Yavuz GİRTİ Katip Üye

17 Karar No : 42 Karar Trh : Özü: 2016 Yılı Faaliyet Raporu. Belediye Meclisi, ın BaĢkanlığında, seçilmiģ üyeler Haluk Uğur DAĞISTANLI, Hüseyin BAYRAKTAR,, Selvet ÇALIġKAN,, Mehmet KOCABAY, Mahmut YILMAZ, Necmi KARDEġ, Köksal 5393 sayılı Belediye Kanununun 56. maddesine istinaden 01 Ocak Aralık 2016 tarihleri arasındaki Belediyemizin faaliyetlerini kapsayan 2016 yılı Faaliyet Raporu hakkında Mali Hizmetler Müdürlüğü nün tarih ve sayılı yazısı Mecliste okundu, tetkik ve müzakeresinden sonra gereği düģünüldü. KARAR: 5393 sayılı Belediye Kanununun 56. maddesine istinaden 01 Ocak Aralık 2016 tarihleri arasındaki Belediye ye ait l yıllık Faaliyet Raporu, yapılan iģaretle oylamada Zeynel ASAL, Ahmet Ziya AKAR, Ercüment BERBER, Yusuf Sedat BIÇAKÇI, Yıldıray BAġLI, Lütfi ALĠBASĠÇ ve Emrullah KAHYA nın çekimser oylarına karģılık oy çokluğu ile kabul edildi. Tahsin ÇUHADAR Meclis BaĢkan Vekili

T.C. SAKARYA SERDĠVAN BELEDĠYE MECLĠSĠ. Özü:1/1000 ölçekli Uygulama Ġmar Planı Tadilatı.

T.C. SAKARYA SERDĠVAN BELEDĠYE MECLĠSĠ. Özü:1/1000 ölçekli Uygulama Ġmar Planı Tadilatı. Karar No : 51 Karar Trh : Özü:1/1000 ölçekli Uygulama Ġmar Planı Tadilatı. Ġlçemiz, KemalpaĢa Mahallesi, 1509 no lu Parsel. (PĠN:4260,32) Belediye Meclisi, ın BaĢkanlığında, Haluk Uğur DAĞISTANLI, Hüseyin

Detaylı

T.C. SAKARYA SERDĠVAN BELEDĠYE MECLĠSĠ

T.C. SAKARYA SERDĠVAN BELEDĠYE MECLĠSĠ T.C. SAKARYA SERDĠVAN BELEDĠYE MECLĠSĠ Karar No : 87 Özü: Serdivan Ġlçesi Esentepe Mahallesi 1/1000 Karar Trh : 01.07.2015 Ölçekli Revizyon Uygulama Ġmar Planı na askı süreci içinde yapılan itirazlar.

Detaylı

T.C. SAKARYA SERDİVAN BELEDİYE MECLİSİ. Karar No : 21 Özü: Meclis 1. ve 2. Başkan Vekili Seçimi. Karar Trh :

T.C. SAKARYA SERDİVAN BELEDİYE MECLİSİ. Karar No : 21 Özü: Meclis 1. ve 2. Başkan Vekili Seçimi. Karar Trh : Karar No : 21 Özü: Meclis 1. ve 2. Başkan Vekili Seçimi. Karar Trh : Belediye Meclisi, ın Başkanlığında, seçilmiş DAĞISTANLI, Hüseyin BAYRAKTAR,, Selvet KARAOĞLU, Ahmet ÇALIŞKAN,, Mehmet KOCABAY, Mahmut

Detaylı

T.C. SAKARYA SERDĠVAN BELEDĠYE MECLĠSĠ. Özü: Ġlçemiz, BeĢköprü Mahallesi, no lu

T.C. SAKARYA SERDĠVAN BELEDĠYE MECLĠSĠ. Özü: Ġlçemiz, BeĢköprü Mahallesi, no lu Karar No : 01 Karar Trh : Özü: Ġlçemiz, BeĢköprü Mahallesi, 17421 no lu parsel. Belediye Meclisi, ın BaĢkanlığında, seçilmiģ Zeynep ÖZ, Haluk Uğur DAĞISTANLI, Hüseyin BAYRAKTAR,, gündemdeki konuları karara

Detaylı

T.C. SAKARYA SERDİVAN BELEDİYE MECLİSİ

T.C. SAKARYA SERDİVAN BELEDİYE MECLİSİ Karar No : 119 Özü: İlçemiz, İstiklal Mahallesi, 54 pafta, Karar Trh : 2923 no lu parsel. (PİN:4260,7) Belediye Meclisi, ın Başkanlığında, seçilmiş Tahsin ÇUHADAR, Yusuf KARACA, Adem KÜMBET, Haluk Uğur

Detaylı

T.C. SAKARYA SERDĠVAN BELEDĠYE MECLĠSĠ

T.C. SAKARYA SERDĠVAN BELEDĠYE MECLĠSĠ Karar No :105 Özü: 1/1000 ölçekli Uygulama Ġmar Planı Tadilatı. Karar Trh : (Ġlçemiz, Arabacıalanı Mahallesi, 1895 ada, 2 no lu Parsel) (PĠN: 6010,38) Belediye Meclisi, ın BaĢkanlığında, seçilmiģ Zeynep

Detaylı

T.C. SAKARYA SERDĠVAN BELEDĠYE MECLĠSĠ. Karar No : 76 Özü: Ġmar Komisyonuna havale edilen Karar Trh : 04.05.2015 Gündem Maddeleri.

T.C. SAKARYA SERDĠVAN BELEDĠYE MECLĠSĠ. Karar No : 76 Özü: Ġmar Komisyonuna havale edilen Karar Trh : 04.05.2015 Gündem Maddeleri. T.C. SAKARYA SERDĠVAN BELEDĠYE MECLĠSĠ Karar No : 76 Özü: Ġmar Komisyonuna havale edilen Karar Trh : 04.05.2015 Gündem Maddeleri. 2015 NIN 6. DÖNEM, 1.TOPLANTISININ, 1. BĠRLEġĠMĠNĠN 1. OTURUMUNA AĠT KARAR

Detaylı

T.C. SAKARYA SERDĠVAN BELEDĠYE MECLĠSĠ

T.C. SAKARYA SERDĠVAN BELEDĠYE MECLĠSĠ T.C. SAKARYA SERDĠVAN BELEDĠYE MECLĠSĠ Karar No : 90 Karar Trh : 03.10.2016 Özü: 1/1000 ölçekli Uygulama Ġmar Planı Tadilatı. (Arabacıalanı Mahallesi, 1283 ada, 6 no lu parsel) (PĠN: 6010,34) 2016 YILININ

Detaylı

T.C SAKARYA SERDİVAN BELEDİYE MECLİSİ. Özü: 2015 Mali Yılı Kesin Hesabı.

T.C SAKARYA SERDİVAN BELEDİYE MECLİSİ. Özü: 2015 Mali Yılı Kesin Hesabı. T.C SAKARYA SERDİVAN BELEDİYE MECLİSİ Karar No : 50 Karar Trh : 06.05.2016 Özü: 2015 Mali Yılı Kesin Hesabı. 2016 NIN 5. DÖNEM, 2. TOPLANTISININ, 1. BİRLEŞİMİNİN 1. OTURUMUNA AİT KARAR 06.05.2016 Belediye

Detaylı

T.C. SAKARYA SERDİVAN BELEDİYE MECLİSİ. Karar No : 07 Özü: İlçemiz, Vatan Mahallesi, 522 no lu Karar Trh : parsel.

T.C. SAKARYA SERDİVAN BELEDİYE MECLİSİ. Karar No : 07 Özü: İlçemiz, Vatan Mahallesi, 522 no lu Karar Trh : parsel. Karar No : 07 Özü: İlçemiz, Vatan Mahallesi, 522 no lu Karar Trh : parsel. (PİN: 6010,11) Belediye Meclisi, ın Başkanlığında, seçilmiş ÖZ, Haluk Uğur DAĞISTANLI,, Selvet KARAOĞLU, Cemil ÇALIŞKAN,, Mahmut

Detaylı

T.C. SAKARYA SERDĠVAN BELEDĠYE MECLĠSĠ

T.C. SAKARYA SERDĠVAN BELEDĠYE MECLĠSĠ Karar No : 95 Özü: Adapazarı-Tepeören (Kuzey) Yenileme Karar Trh : Enerji Ġletim Hattının Plan Tadilat teklifi. (PĠN: 4260,6) Belediye Meclisi, ın BaĢkanlığında, seçilmiģ Haluk Uğur DAĞISTANLI, Hüseyin

Detaylı

T.C. SAKARYA SERDİVAN BELEDİYE MECLİSİ. Karar No : 01 Özü: Serdivan Beşköprü 1/1000 Ölçekli Karar Trh : 05.01.2015 Revizyon Uygulama İmar Planı.

T.C. SAKARYA SERDİVAN BELEDİYE MECLİSİ. Karar No : 01 Özü: Serdivan Beşköprü 1/1000 Ölçekli Karar Trh : 05.01.2015 Revizyon Uygulama İmar Planı. Karar No : 01 Özü: Serdivan Beşköprü 1/1000 Ölçekli Karar Trh : Revizyon Uygulama İmar Planı. Belediye Meclisi, ın Başkanlığında, seçilmiş DAĞISTANLI, Hüseyin BAYRAKTAR,, Selvet KARAOĞLU, Ahmet ÇALIŞKAN,,

Detaylı

Fikret KESKİN Kenan ARSLAN Mehmet DÜNDAR Belediye Başkanı Meclis Katibi Meclis Katibi

Fikret KESKİN Kenan ARSLAN Mehmet DÜNDAR Belediye Başkanı Meclis Katibi Meclis Katibi I TARİHİ 05.03.2013 NO 10 İLGİLİ BİRİM KONUSU YAZI İŞLERİ SÖZLEŞMELİ PERSONEL ÇALIŞTIRILMASINA DAİR YÖNETMELİK Belediye meclisi 5393 Sayılı Belediye Kanununun 20. Maddesi gereğince Meclis 5393 Sayılı Belediye

Detaylı

T.C. KAYSERİ İLİ HACILAR BELEDİYE MECLİSİ KARAR ÖZETİ K A R A R

T.C. KAYSERİ İLİ HACILAR BELEDİYE MECLİSİ KARAR ÖZETİ K A R A R 10-Belediye Meclisimizin 06.02.2017 Pazartesi günü saat 14:00 de Şubat ayı toplantısında gündemin 1 inci Maddesinde yer alan Aslan ÇAVUŞOĞLU ve Mahalle Sakinlerinin 20.01.2017 Tarih ve 138 sayılı mahalle

Detaylı

T.C. SANDIKLI BELEDĠYES Ġ MECLĠS KARAR KAĞIDI MECLĠSTE BULUNANLAR

T.C. SANDIKLI BELEDĠYES Ġ MECLĠS KARAR KAĞIDI MECLĠSTE BULUNANLAR T.C. SANDIKLI BELEDĠYES Ġ MECLĠS KARAR KAĞIDI MECLĠSTE BULUNANLAR Belediye Başkanı: İsmail ELİBOL, Üye: Mevlüt ÖZÇINAR, Osman AKŞİT(Bulunmadı), Cemal ÖZ, Hakan BOLCAL, İbrahim POYRAZ, Hasan MUTLU, Yunus

Detaylı

T.C. ÇORUM İLİ ORTAKÖY İLÇESİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARAR TUTANAĞI. Karar Tarihi : Gündem : 01 Karar No : 30

T.C. ÇORUM İLİ ORTAKÖY İLÇESİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARAR TUTANAĞI. Karar Tarihi : Gündem : 01 Karar No : 30 T.C. ÇORUM İLİ ORTAKÖY İLÇESİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARAR TUTANAĞI Belediye, Meclisi Belediye Başkanı Taner İSBİR İN Başkanlığında Üyeler; Ali ERDEMİRCİ, Faruk ÖNCÜL, Kadir ARABACI, Yusuf ÖZDEMİRCAN,

Detaylı

KAVAKYOLU BELEDİYE BAŞKANLIĞI

KAVAKYOLU BELEDİYE BAŞKANLIĞI I TARİHİ 06.05.2014 NO 11 İLGİLİ BİRİM MUHASEBE KONUSU 2013 YILI KESİN HESABI Belediye Meclisi 2013 yılı gelir ve gider bütçelerini müzakere etmiş, BÜTÇE GİDERLERİ 01 Personel Giderleri 809.311,38 02 Sosyal

Detaylı

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI - SAAT : 11.00 KARAR NO 78-79- 80-81- 82-83 DİVAN TOPLANTIYA KATILANLAR TOPLANTIYA KATILMAYANLAR MECLİS BAŞKANI KATİP KATİP Muzaffer KÜLCÜ Süreyya DAŞCI COŞGUNSU Erdem Burak BAKIRCI Belediye Başkanı Üye

Detaylı

AVCILAR BELEDİYE MECLİSİNİN 5. SEÇİM DÖNEMİ 5. TOPLANTI YILI 2013 SENESİ MAYIS AYI MECLİS TOPLANTISINA AİT KARAR ÖZETİ

AVCILAR BELEDİYE MECLİSİNİN 5. SEÇİM DÖNEMİ 5. TOPLANTI YILI 2013 SENESİ MAYIS AYI MECLİS TOPLANTISINA AİT KARAR ÖZETİ AVCILAR BELEDİYE MECLİSİNİN 5. SEÇİM DÖNEMİ 5. TOPLANTI YILI 2013 SENESİ MAYIS AYI MECLİS TOPLANTISINA AİT KARAR ÖZETİ Avcılar Belediye Meclisinin 5. Seçim Dönemi 5. Toplantı yılı 2013 Senesi MAYIS Ayı

Detaylı

MECLİS KARARI. Ġlgi : Park ve Bahçeler Müdürlüğünün 25/ 09/ 2012 tarih ve M.41.3.GEB sayılı yazısı.

MECLİS KARARI. Ġlgi : Park ve Bahçeler Müdürlüğünün 25/ 09/ 2012 tarih ve M.41.3.GEB sayılı yazısı. Karar No Kararın Barış Mah. 1806/3 sokakta yeni yapılan parka isim 2012 / 175 Özü verilmesi talebi 1.ci oturumu / Cuma günü saat 16:00 da yapılan meclis toplantısında alınan 175 sayılı meclis karar suretidir.

Detaylı

MECLİS KARARI. Plan tadilatı

MECLİS KARARI. Plan tadilatı 2013 / 100 meclis toplantısında alınan 100 sayılı meclis karar suretidir. KARAR 100 : Ġlgi : a) Ġlçe Müftülüğünün 25.04.2013 tarih ve 32692150-215-390 sayılı yazısı. b) Meclisimizin 02.05.2013 tarih ve

Detaylı

İMAR + HUKUK + PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONLARI ORTAK RAPORU

İMAR + HUKUK + PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONLARI ORTAK RAPORU İMAR + HUKUK + PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONLARI ORTAK RAPORU Karşıyaka Belediye Meclisi'nin 05.01.2017 tarihli toplantısında Komisyonlarımıza havale edilen 04.01.2017 tarih ve 45914605-310.14.02.02-E.108 sayılı

Detaylı

T.C. DEREPAZARI BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. 2 Adet Encümen Üyesi seçimi. Kararın Konusu. Karar No 17. Kararın Tarihi 02/04/2015 Ö N E R İ :

T.C. DEREPAZARI BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. 2 Adet Encümen Üyesi seçimi. Kararın Konusu. Karar No 17. Kararın Tarihi 02/04/2015 Ö N E R İ : Tarihi 17 2 Adet Encümen Üyesi seçimi. Hakkı ERDOĞAN-İsmail DENİZERİ 5393 Sayılı Belediye Kanununun 33/b Maddesi gereğince belediye meclisinin bir yıl için gizli oyla seçeceği 2 üye, Mali Hizmetler Birim

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No: 117 KARAR 117 : Ġzmir BüyükĢehir Belediye Meclisi nin 14.05.2012 tarih ve 05.462 sayılı kararı ile onanan 1/5000 ölçekli Özbek Akkum Mevkii Nazım Ġmar Planı doğrultusunda Belediyemiz Plan ve

Detaylı

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI - SAAT : 14.00 KARAR NO 72-73- 74-75- 76-77 DİVAN TOPLANTIYA KATILANLAR TOPLANTIYA KATILMAYANLAR MECLİS BAŞKANI KATİP KATİP Muzaffer KÜLCÜ Süreyya DAŞCI COŞGUNSU Erdem Burak BAKIRCI Belediye Başkanı Üye

Detaylı

T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığı

T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığı T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığı Sayı : 56567348-301.05.01-3145 24/10/2017 Konu : Meclis Karar Özetleri İlanı DUYURU Muğla Büyükşehir Belediye Meclisinin

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No :575 KARAKOYUNLU, Öğün ÜNAL, Oben SEZER, Mehmet BİLGİN, Okan TOPAL, Selçuk BALKAN, Lütfi ÖZBEY, Ertan CERTEL, Aytül TOKGÖZLÜ, Muammer GAŞGİL, Ali Haydar YILDIRIM, Bülent ONAT, Hüseyin DEMİR, Mehmet

Detaylı

T.C. BOZCAADA BELEDİYE BAŞKANLIĞI 04.KASIM.2015 TARİHLİ MECLİS KARARLARI MECLİS ÜYELERİ

T.C. BOZCAADA BELEDİYE BAŞKANLIĞI 04.KASIM.2015 TARİHLİ MECLİS KARARLARI MECLİS ÜYELERİ T.C. BOZCAADA BELEDİYE BAŞKANLIĞI 04.KASIM.2015 TARİHLİ MECLİS KARARLARI MECLİS ÜYELERİ BELEDİYE BAŞKANI :Dr.Hakan Can YILMAZ MECLİS ÜYESİ :Arzu ARAL MECLİS ÜYESİ :Necla ERSÖZ MECLİS ÜYESİ :Mehmet TALAY

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No: 248 KARAR 248: Ali Muzaffer TUNÇAĞ, Çağlagül ÖZÇELĠK TUNÇ, Mehmet BĠLGĠN, Okan TOPAL ın mazeretlerinin kabulüne iģaret oylamayla oybirliği ile karar verildi. Karar No: 249 KARAR 249 : Cumhuriyet

Detaylı

T.C TARSUS BELEDĠYE MECLĠSĠ KARARI

T.C TARSUS BELEDĠYE MECLĠSĠ KARARI Karar No : 2017/11-1 (108) Gündem maddesi gereğince; Ġnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü nün 26/10/2017 tarih ve 35158 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; Belediye ve Bağlı KuruluĢları ile Mahalli

Detaylı

AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 3. TOPLANTI YILI 2016 SENESĠ HAZĠRAN AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ

AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 3. TOPLANTI YILI 2016 SENESĠ HAZĠRAN AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 3. TOPLANTI YILI 2016 SENESĠ HAZĠRAN AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ Avcılar Belediye Meclisinin 6. Seçim Dönemi 3. Toplantı Yılı 2016 Senesi HAZĠRAN

Detaylı

K A R A R A K A T I L A N L A R. K A R A R I N Ö Z Ü 2015 Yılı Meclis Toplantıları, Gün-Saat ve Yeri ile Aylık Tatilinin Belirlenmesi

K A R A R A K A T I L A N L A R. K A R A R I N Ö Z Ü 2015 Yılı Meclis Toplantıları, Gün-Saat ve Yeri ile Aylık Tatilinin Belirlenmesi Karar No : 89 Konusu : Meclis günlerinin tesbiti. Evrak No : 2190 Dönemi : Aralık 2014 Geliş Tarihi : 25/11/2014 Toplantı No : 1 Dairesi : Yazi İşleri Müd. Birleşim No : 1 Birimi : Yazi İşleri Müd. Oturum

Detaylı

T.C. ADANA BÜYÜKġEHĠR BELEDĠYESĠ M E C L Ġ S. Sayı: 67597785-050.01.04/40 09.02.2015 Özü: Üye Seçimi K A R A R

T.C. ADANA BÜYÜKġEHĠR BELEDĠYESĠ M E C L Ġ S. Sayı: 67597785-050.01.04/40 09.02.2015 Özü: Üye Seçimi K A R A R T.C. ADANA BÜYÜKġEHĠR BELEDĠYESĠ M E C L Ġ S Sayı: 67597785-050.01.04/40 09.02.2015 Özü: Üye Seçimi K A R A R BüyükĢehir Belediye Meclisi nin 09.02.2015 tarihli oturumunda okunan, BaĢkanlığın 09.02.2015

Detaylı

KELES BELEDİYESİ MECLİS KARARI

KELES BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No 23 Mevcut Yaşar KESKİN- Mustafa ÖZDEMİR- Feruze DUMAN-İsmail KAHYA- Keles Belediye Meclisi, Belediye Başkanı Mehmet TEKE başkanlığında yukarıda isimleri yazılı bulunan üyelerin iştiraki ile 2017

Detaylı

T.C. ĠZMĠR ĠLĠ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. ĠZMĠR ĠLĠ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No :384 KARAR 384 : Belediye meclisimizde 20.04.1998 tarih ve 167 sayılı kararı ile onaylanan 1/1000 ölçekli Merkez Revizyon Ġmar Planlarında mahalle oyun alanı olarak iģaretli olan Hacı Ġsa Mahallesi

Detaylı

HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI

HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI 06.06.2011 Meclis toplantısı Belediye Başkanı Ahmet HERDEM in Başkanlığında ve hoş geldiniz sözleri ile başlatıldı. Yoklama yapıldı hazirun listesi meclis

Detaylı

SÜLEYMANPAŞA BELEDİYE BAŞKANLIĞI NIN 01 NİSAN 2015 TARİHLİ MECLİS TOPLANTISINA AİT KARAR ÖZETLERİ :

SÜLEYMANPAŞA BELEDİYE BAŞKANLIĞI NIN 01 NİSAN 2015 TARİHLİ MECLİS TOPLANTISINA AİT KARAR ÖZETLERİ : 1.BİRLEŞİM 1. OTURUM KARAR NO 180 : Tekirdağ İli, Süleymanpaşa İlçesi, Eskicami Mahallesinde bulunan tapuda 77 ada 16 parselin yolda kalan kısmı C parselin takasının kabulüne, takas işlemlerinin yapılması

Detaylı

2015 YILI OCAK AYI MECLİS TOPLANTISI 1. BİRLEŞİM 1. OTURUM

2015 YILI OCAK AYI MECLİS TOPLANTISI 1. BİRLEŞİM 1. OTURUM T.C Karar Tarihi : 05.01.2015 Karar No : Konu :2015 Yılı Ocak Ayı Meclis Toplantısı 2015 YILI OCAK AYI MECLİS TOPLANTISI 1. BİRLEŞİM 1. OTURUM BAŞKAN: Sayın Meclis Üyeleri; 5393 sayılı kanunun 20. maddesine

Detaylı

MECLİS KARAR KAĞIDI. Karar Tarihi : Karar Numarası : 91

MECLİS KARAR KAĞIDI. Karar Tarihi : Karar Numarası : 91 MECLİS KARAR KAĞIDI Karar Tarihi : 11.07.2016 Karar Numarası : 91 Sinop Belediye Meclisini Teşkil edenlerin Adı ve Soyadı BAŞKAN : Baki ERGÜL-Belediye ve Meclis Başkanı. ÜYELER : Rahmi BALFİDAN - Ziya

Detaylı

T.C. ARDEŞEN BELEDİYE MECLİSİ

T.C. ARDEŞEN BELEDİYE MECLİSİ Karar No :78 GÜNDEM: İlçemiz Fırtına Mahallesinde 85 ada 5 nolu parselde bulunan arsanın 18. Madde uygulaması ile mağduriyetinin oluşması nedeni ile arsanın istimlâk edilmesi ya da arsaya eşdeğer bir arsa

Detaylı

AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 4. TOPLANTI YILI 2017 SENESĠ MAYIS AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ

AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 4. TOPLANTI YILI 2017 SENESĠ MAYIS AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 4. TOPLANTI YILI 2017 SENESĠ MAYIS AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ Avcılar Belediye Meclisinin 6. Seçim Dönemi 4. Toplantı Yılı 2017 Senesi MAYIS ayı

Detaylı

AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 4. TOPLANTI YILI 2017 SENESĠ HAZĠRAN AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ

AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 4. TOPLANTI YILI 2017 SENESĠ HAZĠRAN AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 4. TOPLANTI YILI 2017 SENESĠ HAZĠRAN AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ Avcılar Belediye Meclisinin 6. Seçim Dönemi 4. Toplantı Yılı 2017 Senesi HAZĠRAN

Detaylı

T.C. ĠZMĠR ĠLĠ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. ĠZMĠR ĠLĠ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No :93 KARAR 93 : Gündem maddelerinin görüģülmesi tamamlanmıģ olduğundan Mart ayı meclis toplantısının birinci birleģiminin kapatılmasına, bir sonraki meclis birleģiminin 7 Mart 2016 Pazartesi günü

Detaylı

T.C. ĠZMĠR ĠLĠ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. ĠZMĠR ĠLĠ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No :164 KARAR 164 : Bir sonraki Meclis birleģiminin 08 Mayıs 2015 Cuma günü saat 18.00 da yapılmasına iģaret oylamayla oybirliği ile arar verildi. Karar No :163 KARAR 163 : Ġmar ve ġehircilik Müdürlüğünün

Detaylı

T.C TARSUS BELEDĠYE MECLĠSĠ KARARI

T.C TARSUS BELEDĠYE MECLĠSĠ KARARI Karar No : 2019/1-1 (1) Gündem maddesi gereğince; Yazı ĠĢleri Müdürlüğü nün 27.12.2018 tarih ve 41203 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; 5393 Sayılı Belediye Kanununun 25. maddesi gereğince Belediye

Detaylı

T.C. TARSUS BELEDĠYE MECLĠSĠ KARARI. Karar No : 2015/3-1 (21) Karar Tarihi : 05/03/2015

T.C. TARSUS BELEDĠYE MECLĠSĠ KARARI. Karar No : 2015/3-1 (21) Karar Tarihi : 05/03/2015 T.C. TARSUS MECLĠSĠ Karar No : 2015/3-1 (21) Gündem maddesi gereğince; Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü nün 02/03/2015 tarih ve 5477 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; 20 yaģındaki üniversite öğrencisi

Detaylı

T.C. SAKARYA SERDĠVAN BELEDĠYE MECLĠSĠ

T.C. SAKARYA SERDĠVAN BELEDĠYE MECLĠSĠ Karar No : 63 Karar Trh : Özü: 1/1000 ölçekli Uygulama Ġmar Planı Tadilatı. (Ġstiklal Mahallesi, G24b23c1d pafta içerisinde Necmettin Erbakan Bulvarı ile Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı kesiģimindeki alan) (PĠN:

Detaylı

2014 YILI EYLÜL AYI MECLİS TOPLANTISI 15. BİRLEŞİM 1. OTURUM

2014 YILI EYLÜL AYI MECLİS TOPLANTISI 15. BİRLEŞİM 1. OTURUM Karar No : Konu : 2014 Yılı Eylül Ayı Meclis Toplantısı 2014 YILI EYLÜL AYI MECLİS TOPLANTISI 15. BİRLEŞİM 1. OTURUM BAŞKAN: Sayın Meclis Üyeleri; 5393 sayılı kanunun 20. maddesine istinaden Eylül Ayı

Detaylı

T.C. DÖŞEMEALTI BELEDİYESİ 01/10/2014 TARİHLİ MECLİS TOPLANTISI 10. BİRLEŞİM 1. OTURUM KARAR ÖZETLERİ

T.C. DÖŞEMEALTI BELEDİYESİ 01/10/2014 TARİHLİ MECLİS TOPLANTISI 10. BİRLEŞİM 1. OTURUM KARAR ÖZETLERİ 1- Karar No : 170 ÖZÜ : Meclis Üyesi Suzan KÜÇÜKBAŞKAN ın mazeretli sayılmasına oybirliği ile karar verilerek ve yeterli çoğunluğun katıldığı anlaşılarak Döşemealtı Belediyesinin 01/10/2014 tarihli Meclis

Detaylı

KAVAKYOLU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI KARAR TARİHİ 05.04.2011 KARAR NO 6

KAVAKYOLU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI KARAR TARİHİ 05.04.2011 KARAR NO 6 I TARİHİ 05.04.2011 NO 6 KONUSU BELEDİYE ENCÜMENİNE YETKİ VERİLMESİ (KİRALAMA GAYRİMENKUL SATIŞI) Gündem Maddemin Üçüncü Maddesi olan Belediyemize ait bazı Gayrimenkullerin kiraya verilmesi ve satılabilme

Detaylı

AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 4. TOPLANTI YILI 2017 SENESĠ NĠSAN AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ

AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 4. TOPLANTI YILI 2017 SENESĠ NĠSAN AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 4. TOPLANTI YILI 2017 SENESĠ NĠSAN AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ Avcılar Belediye Meclisinin 6. Seçim Dönemi 4. Toplantı Yılı 2017 Senesi NĠSAN ayı

Detaylı

03.12.2012 HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI

03.12.2012 HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI 03.12.2012 HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI Meclis toplantısı Belediye Başkanı Ahmet HERDEM in Başkanlığında ve hoş geldiniz sözleri ile başlatıldı. Açılış ve yoklama yapıldı; Hazirun listesi

Detaylı

MECLİS KARAR KAĞIDI. Karar Tarihi : 03.09.2012 Karar Numarası : 128

MECLİS KARAR KAĞIDI. Karar Tarihi : 03.09.2012 Karar Numarası : 128 MECLİS KARAR KAĞIDI Sinop Belediye Meclisini Teşkil edenlerin Adı ve Soyadı BAŞKAN : Hüseyin MİNOĞLU-Meclis I.Başkan Vekili ÜYELER : Barış AYHAN,Rahmi BALFİDAN,Necla BOZKURT, Vahittin BULUT, Necati CANEL,

Detaylı

AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 3. TOPLANTI YILI 2016 SENESĠ TEMUZ AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ

AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 3. TOPLANTI YILI 2016 SENESĠ TEMUZ AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 3. TOPLANTI YILI 2016 SENESĠ TEMUZ AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ Avcılar Belediye Meclisinin 6. Seçim Dönemi 3. Toplantı Yılı 2016 Senesi TEMMUZ ayı

Detaylı

TARSUS BELEDĠYESĠ MALĠ HĠZMETLER MÜDÜRLÜĞÜ 2015 MALĠ YILI KESĠN HESABI

TARSUS BELEDĠYESĠ MALĠ HĠZMETLER MÜDÜRLÜĞÜ 2015 MALĠ YILI KESĠN HESABI Gündem maddesi gereğince; Belediye BaĢkanlığı nın 29/04/2016 tarih ve 12271 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; TARSUS BELEDĠYESĠ MALĠ HĠZMETLER MÜDÜRLÜĞÜ 2015 MALĠ YILI KESĠN HESABI 1. TARSUS BELEDİYESİ

Detaylı

T.C. TARSUS BELEDĠYE MECLĠSĠ KARARI. Karar No : 2016/11-1 (109) Karar Tarihi : 01/12/2016

T.C. TARSUS BELEDĠYE MECLĠSĠ KARARI. Karar No : 2016/11-1 (109) Karar Tarihi : 01/12/2016 Karar No : 2016/11-1 (109) Gündem maddesi gereğince; Temizlik İşleri Müdürlüğü nün 25/11/2016 tarih ve 32341 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; Mersin BüyükĢehir Belediye BaĢkanlığı Çevre Koruma ve

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No : 119 KARAR 119 Gündem maddeleri tamamlanmış olduğundan, Nisan ayı meclis toplantısının 2. birleşiminin kapatılmasına, bir sonraki meclis toplantısının, 2 Mayıs 2013 Perşembe günü saat 16.00 da

Detaylı

MECLİS KARARI. Ġlgi : Ġnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü nün 26/ 01 / 2010 tarih ve 71/45 sayılı yazısı.

MECLİS KARARI. Ġlgi : Ġnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü nün 26/ 01 / 2010 tarih ve 71/45 sayılı yazısı. 05/ 02/ 2010 2010 / 34 meclis toplantısında alınan 34 sayılı meclis karar suretidir. KARAR 34: Ġlgi : Ġnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü nün 26/ 01 / 2010 tarih ve 71/45 sayılı yazısı. 5393 Sayılı Kanununun

Detaylı

BERGAMA BELEDİYE MECLİSİNİN 06/09/2016 TARİHLİ EYLÜL AYI OLAĞAN TOPLANTISINDA ALINAN MECLİS KARAR ÖZETLERİ KARAR ÖZETİ

BERGAMA BELEDİYE MECLİSİNİN 06/09/2016 TARİHLİ EYLÜL AYI OLAĞAN TOPLANTISINDA ALINAN MECLİS KARAR ÖZETLERİ KARAR ÖZETİ BERGAMA BELEDİYE MECLİSİNİN 06/09/2016 TARİHLİ EYLÜL AYI OLAĞAN TOPLANTISINDA ALINAN MECLİS KARAR ÖZETLERİ KARAR TARİHİ KARAR NO KARAR ÖZETİ Belediye Meclisinin 04/08/2016 tarihli Ağustos ayı olağan meclis

Detaylı

ISPARTA BELEDİYESİ 2018 YILI ARALIK AYI MECLİS KARARLARI ÖZETİ

ISPARTA BELEDİYESİ 2018 YILI ARALIK AYI MECLİS KARARLARI ÖZETİ ISPARTA BELEDİYESİ 2018 YILI ARALIK AYI MECLİS KARARLARI ÖZETİ KARARIN TARĠH VE SAYISI KARAR ÖZETĠ 03.12.2018-196 5393 Sayılı Belediye Kanununun 55. Maddesi Hükmü Uyarınca Kurumumuzun 2017 Yılı Sayıştay

Detaylı

T.C İZMİR İLİ SELÇUK BELEDİYESİ MECLİS KARARI K A R A R

T.C İZMİR İLİ SELÇUK BELEDİYESİ MECLİS KARARI K A R A R T.C İZMİR İLİ SELÇUK BELEDİYESİ MECLİS KARARI Toplantı Dönemi : Birleşim No : 2017-1000 Birleşim Tarihi : 02/01/2017 Birleşim Saati : 19:30 Birleşim Yeri : Meclis Başkanlığına Oturum No : KARARA KATILANLAR

Detaylı

AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 3. TOPLANTI YILI 2017 SENESĠ MART AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ

AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 3. TOPLANTI YILI 2017 SENESĠ MART AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 3. TOPLANTI YILI 2017 SENESĠ MART AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ Avcılar Belediye Meclisinin 6. Seçim Dönemi 3. Toplantı Yılı 2017 Senesi MART ayı Meclis

Detaylı

T.C. ĠZMĠR ĠLĠ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. ĠZMĠR ĠLĠ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No :180 KARAR 180 : Bir sonraki Meclis birleģiminin 01 Haziran 2015 Pazartesi günü saat 18.00 da yapılmasına iģaret oylamayla oybirliği ile arar verildi. Karar No :179 KARAR 179 : Meclisimizce komisyonlarımıza

Detaylı

T.C. TARSUS BELEDĠYE MECLĠSĠ KARARI

T.C. TARSUS BELEDĠYE MECLĠSĠ KARARI Karar No : 2015/7-1 (55) Gündem maddesi gereğince; Belediye BaĢkanlığı nın 30/06/2015 tarih ve 19151 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; 5393 Sayılı Belediye Kanununun 20. maddesinde Meclis, resmi

Detaylı

T.C İZMİR İLİ SELÇUK BELEDİYESİ MECLİS KARARI K A R A R

T.C İZMİR İLİ SELÇUK BELEDİYESİ MECLİS KARARI K A R A R T.C İZMİR İLİ SELÇUK BELEDİYESİ MECLİS KARARI Toplantı Dönemi : Birleşim No : 2019-1000 Birleşim Tarihi : 07/01/2019 Birleşim Saati : 18:00 Birleşim Yeri : Meclis Başkanlığına Oturum No : KARARA KATILANLAR

Detaylı

T.C. ĠZMĠR ĠLĠ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. ĠZMĠR ĠLĠ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No :312 KARAR 312 : Belediye Meclisimizin 04/04/2015 tarih 144 sayılı, 01/06/2015 tarih 213 sayılı, 04/01/2016 tarih 10 sayılı kararlarının iptaline, 1077 ada üzerinde bulunan parsellerle ilgili

Detaylı

AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 2. TOPLANTI YILI 2016 SENESĠ ġubat AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ

AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 2. TOPLANTI YILI 2016 SENESĠ ġubat AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 2. TOPLANTI YILI 2016 SENESĠ ġubat AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ Avcılar Belediye Meclisinin 6. Seçim Dönemi 2. Toplantı yılı 2016 Senesi ġubat ayı

Detaylı

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI 1 - Saat : 10.30 KARAR NO 72-73- 74-75- 76-77- 78-79- 80-81- 82-83- 84-85- 86 DİVAN TOPLANTIYA KATILANLAR TOPLANTIYA KATILMAYANLAR MECLİS BAŞKANI KATİP KATİP Muzaffer KÜLCÜ Ünal KÖSE Sefa KÖSE Belediye

Detaylı

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI TOPLANTI DÖNEMİ 2013/ KASIM - SAAT : 11.00 KARAR NO 132-133- 134-135- 136-137- 138 DİVAN TOPLANTIYA KATILANLAR TOPLANTIYA KATILMAYANLAR MECLİS BAŞKANI KATİP KATİP Muzaffer KÜLCÜ Ünal KÖSE Sefa KÖSE Belediye

Detaylı

Celal TURAN Fatma EVCĠMĠK Sayim FERSAK Meclis BaĢkanı Meclis Katibi Meclis Katibi Meclis 1.BaĢkanvekili

Celal TURAN Fatma EVCĠMĠK Sayim FERSAK Meclis BaĢkanı Meclis Katibi Meclis Katibi Meclis 1.BaĢkanvekili TOPLANTI TARĠHĠ : 01.06.2015 TOPLANTI GÜN VE SAAT : PAZARTESĠ 16.00'da KATILANLAR : 37 MAZERETLĠ : - Belediye Meclisinin 01 HAZĠRAN PAZARTESĠ günü saat 16.00 da olağan olarak yapılan toplantısında Meclis

Detaylı

MECLİS KARARI T.C. GEBZE BELEDĠYESĠ. Karar Tarihi 03/ 07/ 2013. Karar No Kararın Türkiye Dil Edebiyatı Derneği Gebze Şubesi

MECLİS KARARI T.C. GEBZE BELEDĠYESĠ. Karar Tarihi 03/ 07/ 2013. Karar No Kararın Türkiye Dil Edebiyatı Derneği Gebze Şubesi KARAR 108 : Karar No Kararın Türkiye Dil Edebiyatı Derneği Gebze Şubesi 2013 / 108 Özü 1.ci oturumu / ÇarĢamba günü saat 16:00 da yapılan meclis toplantısında alınan 108 sayılı meclis karar suretidir.

Detaylı

T.C TARSUS BELEDĠYE MECLĠSĠ KARARI

T.C TARSUS BELEDĠYE MECLĠSĠ KARARI Karar No : 2018/2-1 (12) Gündem maddesi gereğince; Yazı ĠĢleri Müdürlüğü nün 26.01.2018 tarih ve 2967 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; 5393 Sayılı Belediye Kanununun 24. maddesi gereğince Belediye

Detaylı

2014 YILI AĞUSTOS AYI MECLĠS TOPLANTISI 14. BĠRLEġĠM 1. OTURUM

2014 YILI AĞUSTOS AYI MECLĠS TOPLANTISI 14. BĠRLEġĠM 1. OTURUM Karar No : Konu : 2014 Yılı Ağustos Ayı Meclis Toplantısı 2014 YILI AĞUSTOS AYI MECLĠS TOPLANTISI 14. BĠRLEġĠM 1. OTURUM BAġKAN: Sayın Meclis Üyeleri; 5393 sayılı kanunun 20. maddesine istinaden Ağustos

Detaylı

T.C. TARSUS BELEDĠYE MECLĠSĠ KARARI

T.C. TARSUS BELEDĠYE MECLĠSĠ KARARI Karar No : 2015/6-1 (47) Gündem maddesi gereğince; Emlak ve İstimlak Müdürlüğü nün 22/05/2015 tarih ve 14259 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; Mersin BüyükĢehir Belediyesi Emlak ve Ġstimlak Daire

Detaylı

2017 YILI AĞUSTOS AYI MECLİS TOPLANTISINDA ALINAN KARARLAR

2017 YILI AĞUSTOS AYI MECLİS TOPLANTISINDA ALINAN KARARLAR 2017 YILI AĞUSTOS AYI MECLİS TOPLANTISINDA ALINAN KARARLAR 03/08/2017 KARAR NO: 2017-153 Belediye Meclis üyesi Sevda Padem mazereti dolayısıyla meclis toplantısına katılamayacağından izinli sayılmasına

Detaylı

T.C. ĠZMĠR ĠLĠ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. ĠZMĠR ĠLĠ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No :136 KARAR 136 : Meclis Üyesi AyĢın AKYARLI SAVATLI, Okan ĠRGE, Günseli ÇELĠK in mazeretinin kabulüne iģaret oylamayla oy birliği ile karar verildi. Karar No :137 KARAR 137 : 5393 Sayılı Belediye

Detaylı

T.C. İNCESU BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü

T.C. İNCESU BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü EKİM AYI MECLİS KARAR ÖZETLERİ KARAR 86: Gündemin 1. maddesi bulunan 2013 mali yılı bütçe cetvelinin görüşülmesine geçildi. Yapılan müzakere ve oylama neticesinde 2013 Mali Yılı Bütçe görüşmesi 5393 Sayılı

Detaylı

T.C. KEÇİBORLU İLÇESİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARAR KAĞIDI

T.C. KEÇİBORLU İLÇESİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARAR KAĞIDI KARAR TARİHİ : 06/08/2014 KARAR NUMARASI : 2014-7/36 BİRİMİ : Mali Hizmetler Müdürlüğü KONUSU: İbrahim Derya TUTKUN un Gayrimenkul Satış Talebinin Görüşülmesi -------- İbrahim Derya TUTKUN un gayrimenkul

Detaylı

T.C. DEVELĠ BELEDĠYESĠ MECLĠS KARARI

T.C. DEVELĠ BELEDĠYESĠ MECLĠS KARARI Karar Tarihi : 04/03/2013 Karar No : 10 Belediye Meclisi; Belediye BaĢkanının 26/02/2013 tarihli yazılı daveti üzerine 2013 Yılı Döneminin Mart ayı toplantısında, gündemdeki konuları görüģmek için, Belediye

Detaylı

TOPLANTIDA BULUNANLAR

TOPLANTIDA BULUNANLAR 5393 Sayılı Belediye Kanununun 20 ve 21. maddeleri hükümlerine uyularak, Edirne Belediye Meclisinin 2015 dönemine ait 02.09.2015 ÇarĢamba günü saat 14.00 te Belediye Meclis Salonunda yapmıģ olduğu Eylül

Detaylı

Orhan BULUTLAR Fisun DURGUN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye

Orhan BULUTLAR Fisun DURGUN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye Karar No : 161 Mülkiyeti Leyla YILDIZ a ait Erzurum ili Palandöken ilçesi Abdurrahman Gazi Mahallesi, pafta: 82, ada: 1262, Parsel: 2 de kayıtlı taşınmaz 18 M-I 1/1000 ölçekli uygulama imar planlarımızda

Detaylı

ISPARTA BELEDİYESİ 2019 YILI NİSAN AYI MECLİS KARARLARI ÖZETİ

ISPARTA BELEDİYESİ 2019 YILI NİSAN AYI MECLİS KARARLARI ÖZETİ ISPARTA BELEDİYESİ 2019 YILI NİSAN AYI MECLİS KARARLARI ÖZETİ KARARIN KARAR ÖZETĠ TARĠH VE SAYISI 08.04.2019-59 Tasnif Heyeti Seçimi. Tasnif Heyetinin seçiminde Belediye Meclis Üyelerinden aday gösterilen

Detaylı

Orhan BULUTLAR Fisun DURGUN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye

Orhan BULUTLAR Fisun DURGUN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye Karar No : 47 Palandöken İlçesi Adnan Menderes Mahallesinde bulunan taşınmazın ifraz tevhit ve parselasyon işlemleri sonucunda Kadastronun ada 1620 parsel 17 de kayıtlı 172,38 m² den ibaret olan taşınmazda

Detaylı

Orhan BULUTLAR Ömer DÜZGÜN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye

Orhan BULUTLAR Ömer DÜZGÜN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye Karar No : 90 Erzurum ili Palandöken ilçesi Solakzade Mahallesi, 757 ada, 10 Parselde kayıtlı tarla vasfındaki taşınmaz İ46-B 11-D 2-B 1/1000 ölçekli uygulama imar planında ayrık nizam 2 kat TAKS: 0.20,

Detaylı

T.C. ĠZMĠR ĠLĠ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. ĠZMĠR ĠLĠ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No :107 KARAR 107 : Meclis Üyesi Yılmaz KARAKOYUNLU ve Oben SEZER in mazeretlerinin kabulüne iģaret oylamayla oybirliği ile karar verildi. Karar No :108 KARAR 108 : Urla ilçesi Özbek Mahallesi nde

Detaylı

AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 3. TOPLANTI YILI 2016 SENESĠ EYLÜL AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ

AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 3. TOPLANTI YILI 2016 SENESĠ EYLÜL AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 3. TOPLANTI YILI 2016 SENESĠ EYLÜL AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ Avcılar Belediye Meclisinin 6. Seçim Dönemi 3. Toplantı Yılı 2016 Senesi EYLÜL ayı

Detaylı

T.C. GÖLYAKA BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI 2014 YILI TEMMUZ AYI OLAĞAN BELEDİYE MECLİSİ TOPLANTI KARARLARI

T.C. GÖLYAKA BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI 2014 YILI TEMMUZ AYI OLAĞAN BELEDİYE MECLİSİ TOPLANTI KARARLARI T.C. GÖLYAKA BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI 2014 YILI TEMMUZ AYI OLAĞAN BELEDİYE MECLİSİ TOPLANTI KARARLARI MECLİS KARARI Belediyemiz Meclisi bugün saat 14:00 da Belediye Meclis Toplantı Salonunda 2014

Detaylı

Meclis BaĢkanı Katip Üye Katip Üye Recep ÖZKAN Tahir SARIOĞLU Remzi RuĢen AYAN Belediye BaĢkanı Meclis Üyesi Meclis Üyesi

Meclis BaĢkanı Katip Üye Katip Üye Recep ÖZKAN Tahir SARIOĞLU Remzi RuĢen AYAN Belediye BaĢkanı Meclis Üyesi Meclis Üyesi Karar No : 56 : Meclis üyeliği hk. T.C. BaĢkan çoğunluğun mevcut olduğunu açıklayarak 2013 yılı döneminin Kasım ayı toplantısının 13.birleĢiminin 1.oturumunu açtığını üyelere duyurdu. 07/10/2013 ve 11/10/2013

Detaylı

MECLİS KARARI. Ġlgi : Mali Hizmetler Müdürlüğünün 26/ 04/ 2012 tarih ve M.41.3.GEB / sayılı yazısı.

MECLİS KARARI. Ġlgi : Mali Hizmetler Müdürlüğünün 26/ 04/ 2012 tarih ve M.41.3.GEB / sayılı yazısı. 2012 / 89 Özü 1.ci oturumu / Salı günü saat 16:00 da yapılan meclis toplantısında alınan 89 sayılı meclis karar suretidir. KARAR 89 : Ġlgi : Mali Hizmetler Müdürlüğünün 26/ 04/ 2012 tarih ve M.41.3.GEB.0.12.01.00.302.99/665-38604

Detaylı

K A R A R A K A T I L A N L A R. K A R A R I N Ö Z Ü 2014 Yılı Gelir ve Gider Kesin Hesabı

K A R A R A K A T I L A N L A R. K A R A R I N Ö Z Ü 2014 Yılı Gelir ve Gider Kesin Hesabı Karar No : 46 Konusu : Kesin Hesap cetveli. Karar Tarihi : 05/05/2015 Saati : 09:47 Evrak No : 1428 Dönemi : Mayıs 2015 Geliş Tarihi : 21/04/2015 Toplantı No : 1 Dairesi : Yazi İşleri Müd. Birleşim No

Detaylı

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : 04.12.2012 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No : 2012 / 29 HUKUK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞINA

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : 04.12.2012 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No : 2012 / 29 HUKUK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞINA MECLİSİ Tarih : 04.12.2012 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No : 2012 / 29 HUKUK KOMİSYONU KONU : Bina Kiralama. TEKLİFİN ÖZÜ : Belediye Meclisi nin 03/12/2012 tarihli oturumunda incelenmek üzere komisyonumuza

Detaylı

T.C. ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S K A R A R

T.C. ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S K A R A R Sayı: M.01.1.ABB.0.10.01-050.01.04-141 10.09.2012 Özü: İsim verilmesi Büyükşehir Belediye Meclisinin 10.09.2012 tarihli oturumunda okunan, Başkanlığın 10.09.2012 tarih ve M.01.1.ABB.010.01-301.01-151 sayılı

Detaylı

MECLİS KARARI T.C. GEBZE BELEDĠYESĠ. Kararın Özü 02/ 03/ 2011 2011 / 44. Belediye Meclisini TeĢkil Eden Zevat

MECLİS KARARI T.C. GEBZE BELEDĠYESĠ. Kararın Özü 02/ 03/ 2011 2011 / 44. Belediye Meclisini TeĢkil Eden Zevat 02/ 03/ 2011 2011 / 44 meclis toplantısında alınan 44 sayılı meclis karar suretidir. KARAR 44 : Ġlgi : a) ĠĢkar Gıda ĠnĢ. San. ve Tic.Ltd.ġti. Vekili Süleyman YORULMAZ ın 24.01.2011 tarih ve 1561-199 sayılı

Detaylı

T.C TARSUS BELEDĠYE MECLĠSĠ KARARI

T.C TARSUS BELEDĠYE MECLĠSĠ KARARI Karar No : 2018/10-1 (102) Gündem maddesi gereğince; Ġmar ve ġehircilik Müdürlüğü nün 24.10.2018 tarih ve 33152 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; Mersin Ġli, Tarsus Ġlçesi, Deliminnet Mahallesi 1960

Detaylı

MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ KARARI

MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ KARARI MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ KARARI Birleşim Sayısı : (2) Oturum Sayısı : (1) Dönem Sayısı : (2) Karar Tarihi : 12/11/2015 Karar Sayısı : 1140 Büyükşehir Belediye Meclisi 12/11/2015 Perşembe günü

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No : 01 KARAR 01 - Avrupa Birliği ne üyelik sürecinde Belediyeler ile AB li taraflar arasındaki ekonomik, sosyal diyaloğun tesis edilmesi ve güçlendirilmesi doğrultusunda faaliyet göstermek amacıyla

Detaylı

06.11.2013 2013 toplantı döneminin 10. birleşiminin 1. oturumunun yapılması için toplandı.

06.11.2013 2013 toplantı döneminin 10. birleşiminin 1. oturumunun yapılması için toplandı. KAPAKLI BELEDĠYESĠ MECLĠS KARAR ÖZETLERĠ -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Karar Tarihi: 06.11.2013 Toplantı No:

Detaylı

T.C SARIÇAM BELEDİYESİ MECLİS KARAR DEFTERİ RAPORU ÖZEL KALEM MÜDÜRLÜĞÜ. 50 plan değişikliği

T.C SARIÇAM BELEDİYESİ MECLİS KARAR DEFTERİ RAPORU ÖZEL KALEM MÜDÜRLÜĞÜ. 50 plan değişikliği T.C SARIÇAM BELEDİYESİ MECLİS KARAR DEFTERİ RAPORU KARAR NO 50 Akkuyu Mahallesi 158 ada 1 Akkuyu Mahallesi 158 ada 1 Sarıçam İlçe Belediye Meclisinin 04.05.2015 tarihli oturumunda okunan parsel 1/1000

Detaylı

Meclis BaĢkanı Katip Üye Katip Üye Recep ÖZKAN Tahir SARIOĞLU Remzi RuĢen AYAN Belediye BaĢkanı Meclis Üyesi Meclis Üyesi

Meclis BaĢkanı Katip Üye Katip Üye Recep ÖZKAN Tahir SARIOĞLU Remzi RuĢen AYAN Belediye BaĢkanı Meclis Üyesi Meclis Üyesi Karar No : 62 : Gündem harici konular BaĢkan çoğunluğun mevcut olduğunu açıklayarak 2013 yılı döneminin Aralık ayı toplantısının 14.birleĢiminin 1.oturumunu açtığını üyelere duyurdu. 04/11/2013 tarihli

Detaylı

2014 YILI OCAK AYI MECLİS TOPLANTISI 1. BİRLEŞİM 1. OTURUM

2014 YILI OCAK AYI MECLİS TOPLANTISI 1. BİRLEŞİM 1. OTURUM Karar No : Konu : 2014 Yılı Ocak Ayı Meclis Toplantısı TeĢkil edenlerin 2014 YILI OCAK AYI MECLİS TOPLANTISI 1. BİRLEŞİM 1. OTURUM BAŞKAN: Sayın Meclis Üyeleri; 5393 sayılı kanunun 20. maddesine istinaden

Detaylı