Hyper on X9 3'ü 1 arada görüntüleme sistemi

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Hyper on X9 3'ü 1 arada görüntüleme sistemi"

Transkript

1 Hyper on X9 3'ü 1 arada görüntüleme sistemi

2

3 3 Hyperion X9, tam bana göre. İşimin bugünü ve geleceği için üç boyutlu HyperionX9 daima en iyisini amaçlayan çoklu olanaklar ve çok kapsamlı fonksiyonlar sunar. MyRay, tam s ze göre.

4 4 Hyperion X9, tam görüntüleme. X9 jenerasyonu: tam güç. Tüm olası seçenekler tek bir dokunuşta. Hyperion X9, yaptığınız işleme uyarlanabilir, zamandan tasarruf sağlar ve ihtiyaçlarınızı karşılar. Mükemmel performans sağlayan hibrit platform. İşinizi yapmanın en iyi yoludur. MyRay felsefesiyle tamamen uyumlu Hyperion X9 üniteleri gelişmiş teknolojiye sahiptir ve kullanım kolaylığı sağlar, böylece kısa sürede mükemmel tanı analizleri yapabilirsiniz. 2D ve 3D detektörlerin otomatik hizalama özelliği sayesinde yeni etkinlik düzeyini deneyin. Platformu ihtiyaçlarınıza uyarlayın: mükemmel çözüm, uyarlama kolaylığı ve esneklik. Tek sistemle birden çok fonksiyon. En iyisini seçin, Hyperion X9 çok çeşitli 2D analiz, sefalometrik projeksiyon ve en iyi 3D teknolojisini sunar. l Heps b r arada. 12 konfigürasyon Hibrit teknolojisi Hızlı güncelleme Yeri değiştirilebilir PAN/CEPH detektör Otomatik 2D ve 3D detektör seçimi (Patentli) 3 IN 1

5 5 CB3D. Koni Işın 3D teknolojisiyle, tek bir tarama yeni çalışma yöntemi için sonsuz yüksek netliğe sahip veri (75 μm) üretir. Tanı görüntülemenizi geliştirin. HD perspektiften tam dentisyon. CEPH. Ultra kompakt alanla ultra hızlı tarama. Özel programlar sayesinde tam teleradyografik görüntü seçimi. Teleradyografik kola takılabilen ve bir emniyet cihazına sabitlenebilen sefalometrik projeksiyonlar için taşınabilir detektör ile maksimum sonuçlar. PAN. Gelişmiş kinematic ve özel 2D detektör, ortogonal dentisyon projeksiyonu, bitewing röntgen ve temporomandibular eklemlerin çok açılı görüntüleri gibi olağanüstü HD panaromik görüntüler elde edilmesini ve geniş spektrumlu analizler yapılmasını mümkün kılar. 2D ve 3D detektörler arasında otomatik seçim yapılabilir.

6 3D 3D TEKNOLOJİ Tam 3D. Bugününüz. Görüşünüzü başka bir boyuta taşıyın. 3D, yeni bir olasılıklar evreni oluşturarak en yüksek etkinlik seviyesinde tanı ihtiyaçlarınıza cevap verir. Kliniğinizin geleceği şimdi başlıyor. Hyperion X9 ihtiyaçlarınıza uygun tek seçenektir: en iyisidir. 3D, zaruri, esnek, etkili bir araç haline gelmektedir. Daha yüksek potansiyel, daha fazla tanı ve daha çok hasta ile sınırları aşın. Yalnızca Hyperion X9 size daha hızlı seçenekler, maksimum sonuçlar ve maksimum memnuniyet sunar. Yarınınızı hayal ed n. Geleceğ n z yaratın. Ş md. Kısa süre içinde olağanüstü performanslar Koni Işını 3D HD teknolojisi Tanı etkinliği Memnun hastalar POWER IMAGING 3D evrimdir, 3D ihtiyaçtır, 3D daha etkin tanı ve daha memnun hasta demektir. Hyperion X9, kliniğinize üç boyutlu tanı tekniği getirir, böylece hastaya en yüksek özeni göstererek en karmaşık klinik ihtiyaçlarını yerine getirir ve işinize değer katar.

7

8 3D 3D TEKNOLOJİ Tam görüş: ayrıntılardaki mükemmellik. Her şeye sahip olabileceğiniz bir ürünü neden seçmezsiniz? Bir detay elinizin altında bir dünya demektir. Hyperion X9, size uygundur ve en yüksek çözünürlükte görüntü sağlar. Eksiksiz, etkin ve hızlı tanılar için her açıdan her detay sağlanır. FOV, tam dentisyon taramaları sağlar, standart FOV tek dental ark taraması sağlar, kraniyostat eşsiz sonuçlar elde etmeniz için maksimum stabiliteye ulaşmanızı sağlar. Geleceği şimdi seçin: çoklu sonuçlar için tek bir tarama, her türlü detay için tek bir tanı. Kraniyostat konumlandırmanın doğru yapılmasını sağlarken, FOV komple muayene yapılmasını sağlar: ideal iş akışı için mükemmel bir formüldür. Her ihtiyaca uygun doğru teknoloji. Daha hızlı, daha esnek, daha iyi çalışmayla kliniğinizin sınırlarını aşın. HD mükemmell ğ. 11 cm çapa kadar tam FOV (görüş alanı) Yüksek Çözünürlük (75 μm Voksel) Düşük Röntgen dozu

9 9 HD KALİTE TAM DENTAL ARK GÖRÜNTÜSÜ Tam dental ark taraması, işiniz için bir ihtiyaçtır, daha verimli olma yolunda atılan bir adımdır. Bu nedenle Hyperion X9 maksimum verimlilikle eksiksiz tanı koyabilmemiz için çapı 11 cm'e kadar olan bir FOV kullanır. Böylece üçüncü molarların (yirminci yaş dişleri) tam kökleri ve çevreleyen kemik yapıları dahil olmak üzere bütün dentisyon elinizin altında olacaktır. Cerrahi kılavuzların kullanılması durumunda bile, çoklu implantların planlanmasında herhangi bir sınır yoktur. 360 'de DÜŞÜK DOZ Elde edilen görüntünün artifaktlarını ortadan kaldırabilen 360 tam taramayla volumetric görüntü elde edebilirsiniz. Oldukça düşük röntgen dozlarında yüksek çözünürlük: mükemmel kalite, detaylı veriler, hızlı tanı. Hyperionn X9, tam ark boyunca maksimum 75 μm voksel çözünürlüğü ile mükemmellik sağlar. Darbeli mod emisyon özellikli sabit potansiyel jeneratör hastaya göre parametreleri otomatik olarak optimize eder, böylece minimum maruziyetle maksimum sonuçlar elde edersiniz. (3.6 s). YENİLİKÇİ ERGONOMİK KRANİYOSTAT Stabilite ve konfor: her durumda hastanın sabit kalması için 7 destek noktasıyla en iyisini seçin. Çene dayanağı, ayarlanabilir kendinden kilitlemeli alın desteği ve değiştirilebilir ısırma bloğu ile, konumlandırma sistemi hiç bu kadar basit ve etkili olmamıştı. Her durumda mükemmel görüntü sağlar (3 patent bekliyor).

10 3D 3D TEKNOLOJİ Tam 3D. FOV deneyimi. Hyperion X9, dinamik olduğu için kendi türünde benzersiz yenilikçi FOV sunar. Kliniğiniz için en iyisidir, mükemmel tanılar koymanızı sağlar. Görüşünüzü genişletin işiniz de genişlesin: 11 cm çapa kadar Genişletilmiş Görüş fonksiyonu ile 13 cm yüksekliğe kadar FOV (görüş alanı) elde edeceksiniz. Komple analiz için, optimize edilmiş üst ve alt çene ve maksiler sinus taramaları yapmanızı sağlar. Hyperion X9 yalnızca yazılımla oluşturulan iki veri seti sağlamaz aynı zamanda yüksek görüntü kalitesi ile dikey olarak genişletilmiş görüş alanı için tam otomatik işleme sağlar. Tek bir çekimle detaylar evreni: çift tarama, tek hacim, hafif doz. Görünüşünüzü gen şlet n. Genişletilmiş Görüş (Patent Bekliyor) Dinamik FOV Akıllı kolimasyon

11 Çoklu FOV 11 FOV 11 X 13 CM Maksiler sinüsler ve üst solunum hava yolları dahil olmak üzere üst ve alt çenenin, tam dentisyonun tam analizi içindir. Tüm ihtiyacınız olanı tek bir çekimde elde edersiniz: çift tarama, tek hacim, aynı bölgeyi tekrar taramadığından hafif doz. Aradığınız tanılar en yüksek kalitede. FOV 11 X 8 CM Üçüncü molarların kökleri ve çevreleyen kemik yapılar dahil olmak üzere iki dental arkın tam volumetrik muayenesi içindir. Maksiler sinüsler ve çevresindeki kemikler dahil olmak üzere superior dental arkın özel olarak incelenmesi içindir: karmaşık durumlarda bile implant öncesi doğru tanılar açısından kullanışlıdır. FOV 11 X 5 CM Tam sınırsız tanılar için mükemmeldir. Cerrahi kılavuzlarla çoklu implantların ve tedavilerin planlanması içindir. 11 cm çap ve 5 cm yükseklik, mandibular kanal veya çevresindeki kemik gibi üçüncü molarlar ve bitişik anatomik yapılar dahil olmak üzere köklerin oklüzal yüzeylerinden arkların kapsamlı bir şekilde incelenmesini sağlar. FOV 8 X 8 CM Çocuklarda tam dentisyon için, 8 cm çap yeterlidir. Bununla birlikte, 8 cm yükseklik antagonist dişlerin sabitlenmesinin yanı sıra yetişkinlerin maksiler sinüslerindeki patolojilerin değerlendirilmesi imkânı sağlar. FOV 8 X 5 CM Çocuklarda tam dental arkın analizi veya bir yetişkinde tam yarı ark veya ön dentisyon (#6 dişe kadar) gibi sınırlı alanların lokalize çalışmaları içindir. Görüşünüzü odaklayın ve tanıyla ilgisi olmadığı düşünülen bölgelerde röntgen maruziyetini azaltın. FOV 5 X 5 CM Tekli implantların, karmaşık diş çekimlerinin, lokalize derinlemesine tanıların, özel endodontik işlemlerin planlanması veya temporomandibular ekleminin incelenmesi içindir. Minimum dozla mükemmel detaylar.

12 12 Hyperion X9, tam görüntüleme. Klinik 3D Vakaları Volumetrik veriden elde edilen kesit Mandibular kanalın 3D görüntüsü mandibular molarların köklerinin eksenel kesiti Tam dental ark: kök mand bular kanal l şk s Orta yapılı bir yetişkinde, kökleriyle birlikte soldaki ve sağdaki üçüncü molarlar, alveolar kemik ve çevresindeki kortikal kemik arasındaki mesafe en az 9 cm'dir. Çapı 10 cm'den az olan bir FOV ile arkın tamamının tam olarak analiz etmek mümkün değildir, özellikle dental köklerin mandibular kanalla olan ilişkisini anlamakta faydalıdır. Gel şm ş İmplant Planlama Gelişmiş İmplant Planlamayla, CAD ile çıkarılan kesin prostetik projeye dayanarak 3D model üzerinde doğrudan implantın tam pozisyonunu tespit edebilirsiniz. Tüm 3D'lerde uygulayabilirsiniz. Minimum emniyet mesafesini tanımlayarak mandibular kanal gibi çevreleyen anatomik yapıları ve kemik miktarını değerlendirin. Herhangi bir maksiler sinüs kaldırma için gerekli hacmi belirleyin. Kemik modelini ve implantları cerrahi kılavuzun yazdırılabileceği bir STL dosyası formatına taşıyın.

13 13 Maks ller s nus kaldırmalı mplant İmplant, kemik, kaldırılan sinüs ve mukoza membran arasındaki kesin ilişkiyi gösteren operasyondan hemen sonra CB3D teknolojisiyle alınmış görüntü ve veri serileri. Üçüncü molar, maks ler dah l Köklerin karışık yapısını detaylı bir şekilde gösteren tam radyografik muayene; bu tanı seviyesine ulaşmak için, çoklu röntgen projeksiyonu yapmak gerekmez, tek bir muayene yeterlidir.

14 2D 2D TEKNOLOJİ 2D Tam Mükemmellik. İki boyutlu mükemmellik. Hyperion X9, kliniğinizde yapılan panoramik ve sefalometrik görüntülemelerin kalitesini mükemmellik düzeyine çıkarır. Hyperion X9, sefalometrik projeksiyonlar yapmak için ikinci bir detektör eklemek imkanı ile birlikte 2D tanılar (PAN/CEPH) için yeri değiştirilebilir ve taşınabilir özellikte ve bir emniyet cihazına takılabilen etkin özel bir detektör sunmaktadır. Ortogonal dentisyon projeksiyonları, bitewing röntgenleri ve gelişmiş temporomandibular eklem görüntülemeleri gibi çok çeşitli iki boyutlu tetkikler yapmayı deneyin. Tüm olasılıklar tek dokunuşta. Optimize edilmiş odak katmanı Tüm projeksiyonların uniform genişletilmesi Gelişmiş kinematik (3 motor): 2 öteleme, 1 döndürme Hızlı konumlandırma, Yüz yüze, 4 lazer izi Daha düşük radyojenik doz ADVANCED 2D 2D sağlamlığı. Hyperion X9, yeni bir boyutta size her alanda, her muayenede, her ihtiyaca uygun en iyi sonucu sunar. Sektörel bir devrim için sürekli güncelleme ve yenilikçi teknoloji: kesintisiz mükemmel bir çalışma için yüksek tanımlı ayrıntı evreni. Tüm bunlar artık elinizin altında.

15 15 GELİŞMİŞ KİNEMATİK Tüm projeksiyonların sabit oranda büyütülmesi için bir döner hareket ve iki eş zamanlı öteleme hareketi etrafında yapılandırılmış son derece senkronize kinematik. Optimize odak katmanı, görüntülerin daima odakta olması ve yüksek tanımlı detaylar evreni oluşturmak için hastanın morfolojisini izlemektedir. Hyper on X9 Sabit büyütme 1 döner hareket ve 2 eşzamanlı öteleme hareketi Üst düzey rak p Düzensiz büyütme 1 döner hareket ve 1 eşzamanlı öteleme hareketi KOLAY KONUMLANDIRMA Maksimum konforla hızlı konumlandırma için 4 lazer izi. Mutlak kesinlik, eşsiz verimlilik: hasta işlem sırasında doğrudan göz teması kurulmasını sağlayan ergonomik tasarım sayesinde kendini rahat hisseder. Hasta rahat oldukça, tanı da o kadar rahat konulur, böylece işlem mükemmel bir şekilde tamamlanır. 18 cm azaltılmış Işınlanan alanın sadece %49'u 18 cm Işınlanan alanın sadece %60'ı AKILLI KOLİMASYON Primer servo kontrollü kolimatörü sayesinde, röntgen çekilecek alanı tam olarak seçmek mümkündür (patentli). Sefalometrik projeksiyonların sekonder kolimatörü, döner modüle entegredir, böylece minimum sefalometrik kolla daha az yer kaplayarak hem hasta hem de operatör için daha geniş alan sağlar (patent bekliyor) 24 cm 30 cm Işınlanan alanın %80'i Işınlanan alanın %100'ü

16 2D 2D TEKNOLOJİ Tam performans. Birçok muayene, tek bir sonuç. En iyisi. Hyperion X9, 39 farklı muayene seçeneği sayesinde her türlü tanı ihtiyacınızı karşılayabilir. Mükemmel sonuçlar ve maksimum esneklik. Hyperion X9, hastanın güvenliği için röntgen dozunu ve süresini düşüren hızlı pozlama özelliğiyle, panoramik tetkiklerden sefalometrik tetkiklere kadar size en iyi 2D programları sunar. Diş kronlarına odaklanmış bitewing pozlamaları ve ortogonal dentisyon projeksiyonları arasında seçim yapın. Posterolateral ve Latero-lateral projeksiyonlardaki temporomandibular eklemleri birden fazla açıdan inceleyin veya maksiller sinüsleri analiz edin. QuickPAN fonksiyonunu kullanın: daha çok işbirliği yapan hastalarda işlemleri çok daha hızlı yapın. Her bir program için, röntgen verisi özel bir yörünge ve kolimasyon ile elde edilir. Deney m n z güçlend r n. 39 2D görüntülemesi Tüm muayeneler için tek bir kraniyostat HD panoramik görüntüler QuickPAN Bitewing dentisyon Çok açılı TMJ'ler

17 17 PAN 12 PANORAMİK MUAYENELER HD panoramik ve QuickPAN Tam panoramik ve çocuklar için azaltılmış panoramik Diş kronlarının üst üste binmesini azaltan ortogonal tam dentisyon projeksiyonu Optimize edilmiş özel projeksiyonlarla panoramik görüntüleme ve dentisyon segmentleri İnterproksimal çürükleri vurgulamak için kronlarla sınırlanmış 4 segmentte bitewing pozlamaları TMJ 14 TMJ MUAYENELERİ (AĞIZ AÇIKKEN VEYA KAPALIYKEN) Her iki TMJ için latero-lateral projeksiyonlar (temporomandibular eklemler) Her iki TMJ'nin postero-anterior projeksiyonu Tek bir TMJ'nin birden fazla açıdan Latero-Lateral projeksiyonu (x3) Tek bir TMJ'nin birden fazla açıdan Postero-Anterior projeksiyonu (x3) SIN 3 MAKSİLLER SİNÜS MUAYENESİ Maksiller sinüslerin önden veya sağdan görüntüsü CEPH 10 TELERADYOGRAFİK MUAYENELER(CEPH) Latero-Lateral projeksiyonlar, 18 ve 30 cm arasında seçilebilir tarama uzunluğu Çocuklar için azaltılmış Latero-Lateral projeksiyon yüksekliği, düşük radyojenik dozda kısa tarama Anterior-Posterior veya Posterior-Anterior projeksiyonlar Submento-vertex (SMV) projeksiyonlar, Waters' projeksiyonları (oksipitomental görüntüleme) ve ters Towne projeksiyonu dahil Karpus projeksiyonu

18 18 Hyperion X9, tam görüntüleme. Klinik 2D Vakaları 1a 2 1b Sürekl y sonuçlar 1 Birbirinden oldukça farklı üç morfoloji örneği: odak noktası yükseltilmiş Hyperion X9 ile sağlanmış HD panoramik projeksiyonu çekilen bir çocuk, bir yetişkin ve bir yaşlı 1c 2 Bol miktarda klinik detayın gösterildiği, oldukça düşük röntgen dozuyla elde edilmiş yarı dentisyon projeksiyonu. B tew ng projeks yonları 3 İnterproksimal çürükleri tespit etmek için kronlarla sınırlı bitewing pozlamaları, öğürme refleksi fazla olan hastalar için konforlu bir intraoral görüntüleme alternatifidir. 3a 3b

19 Özel Radyograflar 4 Ağız açık ve kapalıyken TMJ'nin Lateral projeksiyonları ile Postero-Anterior projeksiyonlarını birleştirerek sol ve sağ TMJ'lerin kapsamlı incelemesi. Bu tür bir sonuca, Hyperion'un lazer kılavuzlarını kullanarak kondillerin yerinin tam olarak belirlenmesiyle ulaşılır. 5 Maksiler sinüslerin önden görünümü. 6 7 Karpal teleradyografi Sefalometri için hem kemikli yapıları hem de yumuşak doku profilini vurgulayan Latero-Lateral teleradyografi. 7

20 20 Hyperion X9, tam görüntüleme. Tam görüntüleme. Hayal kurmaktan bile hızlı. Hyperion X9 ile görüntü paylaşımında maksimum hıza ulaşırsınız. Her durumda basit, pratik ve etkilidir. En iyi sonucu hedefleyen yazılım ve ön edinim araçları. İstediğiniz her şey elinizin altında. Hyperion X9 yenilikçi patently MRT (Morfoloji Tanıma Teknolojisi) ile çalışmanızı kolaylaştırır. Doğru röntgen pozlaması ve optimum görüntü için hastanın morfolojisini otomatik olarak tanır. MRT yardımıyla, kv veya ma seviyesi gibi teknik faktörleri veya pozlama sürelerini planlamanıza gerek yoktur. Hyperion X9, görüntülerin eksik veya fazla pozlanmasını önler böylece tanılarınızın kalitesini korur ve hastaya gereksiz radyojenik dozlar verilmesini önler. (2 Patent Beklemede). Yeniliklerimiz hizmetinize hazır. MRT (Patented) MRT (Morfoloji Tanıma Teknolojisi) Keşif görüntüleme ve otomatik yeniden konumlandırma Servo kontrollü hasta konumlandırma Tablete takılabilir

21 21 SERVO KONTROLLÜ HASTA KONUMLANDIRMA Lazer kılavuzlu veya sanal olarak yönlendirilen Keşif Görüntüleme mekanizması hasta etrafında hareket ederken, hasta hareketsiz kalır. Lazer işaretçi veya 2D (keşif ) görüntüsü sayesinde ilgili bölgeyi kesin olarak belirleyin. Hyperion X9, ayarlarınıza göre basit bir dokunuşla FOV'u otomatik olarak yeniden konumlandırabileceğiniz servo kontrollü kinematic sağlar. Keşif görüntüleri, aşırı düşük radyojenik dozlarda alınır ve işlemi tekrar etme riski ortadan kaldırılır. MAKİNE ÜZERİ DOKUNMATİK EKRAN Sezgisel grafikler ve doğrudan komutlar, hastayı rahatlatarak işinizi daha hızlı yapmanızı sağlar. Hyperion X9, önceden belirlenmiş programların doğrudan ana sayfada seçilmesi gibi hızlı çalışma ve kullanım basitliği ile karakterize edilir. Daha basit, daha hızlı ve daha verimli çalışın. SANAL KONSOL ipad Uygulamasına bağlanabilme özelliği sayesinde, Hyperion X9'u daha büyük grafik arayüzü ve sezgisel ikonlar kullanarak uzaktan modda bile kontrol edebilirsiniz. 2D görüntüler, tanı muayenesinin hastayla paylaşılmasını Kolaylaştırarak ve hızlandırarak doğrudan taşınabilir cihazlar üzerinde görüntülenebilir.

22 22 Hyperion X9, tam görüntüleme. Tam irys. Kesinlik ve hız. Bir dakikadan kısa bir sürede. İhtiyaçlarınıza en uygun arayüzü kullanarak çalışmanızı kişiselleştirin. Daha fazla olasılık, maksimum sonuç. Klinik ihtiyaçlarınız için en iyi yazılım. irys elde edilen her türlü veriyi hızlıca hazırlar ve farklı görüntüler arasında dolaşmanızı sağlar. Panoramik taramalar, sefalometri ve üç boyutlu kemik modelleri deneyin ve üretin. irys, görüntüleri ekranda hemen görüntülemeniz ve bir sayfadan diğerine kolayca taşımanız için çoklu masaüstü yönetim sistemi kullanır. Hasta artık daha rahat olacaktır. Hız el n z n altında. Gelişmiş görüntü filtreleri PiE (Panoramik Görüntü Geliştirici) İmplant simülasyonu Diğer yazılımlarla uyumlu 2D ve 3D görüntüleyici ile veri paylaşımı ÖNCEDEN YÜKLENMİŞ KİTAPLIKLAR Kitaplıklarla, istediğiniz modeli seçme ve kişiselleştirmede özgürsünüz. Doğru tanı için, her ayrıntıyı titizlikle ele alın.

23 23

24 24 Hyperion X9, tam görüntüleme. Tamamen rahat. Paylaşmak güvendir. Hyperion X9, tedavinin her aşamasını basit ve hızlı bir şekilde hastayla paylaşmanızı sağlayarak uygulamanızın mükemmelliğini pekiştirir. Düşük radyojenik dozlar ve konumlandırma sırasında hastayla tam göz teması. Duvar, panel ve ayna olmadan siz ve hastanız için maksimum hareket özgürlüğü sağlar. Hyperion X9, ofisinizde huzurlu ortam ve işlemlerin daha hızlı yapılmasını sağlayacak olan bu yenilikçi formülü kullanmaktadır. Huzurlu ortam ve daha rahat ve güvene dayalı bir ilişki için hızlı bilgi paylaşımı sunar. Sakin hasta, tedavilerini hızlıca seçmeye hazır işbirliği yapan hastadır. B ze güven n. Bu gerçek. Açık bilgi Hızlı paylaşım Hasta katılımı

25 25

26 26 Hyperion X9, tam görüntüleme.

27 27 Hyperion X9, gününüzü güzelleştirin. Hyperion X9, işinize yeni bir boyut kazandırır, zamandan tasarruf etmenizi sağlar ve ihtiyaçlarınızı karşılar. Olağanüstü yüksek tanımlı performanslar. KOLAY KULLANIM TAM BAĞLANABİLİRLİK TAK-ÇALIŞTIR FULL HD HİBRİT TEKNOLOJİSİ Tedavi sırasında hastanın durumunu kesintisiz bir şekilde izleyerek bir soruna anında müdahale etmenizi sağlayarak klinik hizmet kalitesini arttırır. Çalışma ne kadar akıcı olursa hasta da o kadar sakin olur. Görüntüleri yazdırmanızı, arşivlemenizi ve kurtarmanızı ve randevu listeleriyle arayüz oluşturmanızı sağlayan irys özellikli protokoller sayesinde DICOM ağ bağlantısı sağlanır. Wi-Fi ile çalışan uzaktan kontrol ve hızlı ve anlaşılabilir tanılar için mevcut ipad uygulamaları. Hazırlama, çalıştırma ve görüntü alma eliniz altındadır. Panoramik görüntülemeyi yüksek netliğe taşıyın, üç boyutlu tam dental ark taraması yapın. Hastayla ilgilenirken tüm işlemleri aşırı düşük röntgen dozunda yapın. Tüm tanı programlarını tek bir cihazda kullanmanıza imkan veren çok yönlü ve iyi çalışan bir hibrit platform: 3D, PAN, CEPH. Daha az alanda yüksek tanı kalitesi.

28 28 Hyperion X9, tam görüntüleme. Teknik Özellikler Detektör teknolojisi Dinamik aralık 3D GÖRÜNTÜLER GENİŞ FOV TAM FOV Minimum tarama süresi Amorf Silikon Csi (Sezyum İyodür) Sintilatör 16 bit (65535 gri tonlama) Dönme 360 Görüntü voksel boyutu 18 s 75 µm (minimum kesit kalınlığı) Görüş alanı, çap x yükseklik 108x80 mm 108x50 mm Mevcut FOV boyutları (Øxh) 11x13e - 11x8-8x8-11x5-8x5-5x5 cm 11x8e - 11x5-8x5-5x5cm En büyük görüntü veri seti boyutu 720 MB 450 MB Röntgen pozlama süres Tipik etkin doz (ICRP 103): 11x8 FOV Hasta hizalama Görüntü formatı CB3D verisi için minimum oluşturma 3.6 s (Yüksek Çözünürlük) s (Pik Çözünürlük) 33.5 µsv (Yüksek Çözünürlük) 78.6 µsv (Pik Çözünürlük) Servo destekli: Keşif Görüntüleme yöntemi Özel irys ve DICOM 3.0 yazılımı 2D GÖRÜNTÜLER PANORAMİK SEFALOMETRİ Dedektör teknolojisi Doğrudan röntgen maruziyetinden korum 15 s CCD (CSI) FOP (Fiber Optik Plaka) Piksel boyutu 48 µm Dinamik aralık Detektör çözünürlüğü Sinyal-Gürültü oranı 14 bit (16383 gri seviyeler) 10.4 lp/mm minimum 74 db typical 86 db Detektör yüksekliği 146 mm 220 mm Görüntü piksel matrisi maks: 1528x2797 maks: 2291x3125 Maksimum görüntü dosyası boyutu 8 MB 14 MB Röntgen pozlama süresi 7.5 s - 13 s 3.4 s Tipik etkin doz (ICRP 103) µsv 1.0 µsv Görüntü çözünürlüğü Görüntü formatı Hasta hizalama Jeneratör tipi Röntgen emisyon tipi Anot gerilimi Anodik akım Pozlama süresi aralığı RÖNTGEN JENERATÖRÜ 5-7 lp/mm TIFF 16 bit, DICOM Servo yardımlı: 4 lazer kılavuzu Sabit Potansiyel (DC) darbeli, kare şekilli darbeler kv (1kV step) 1 10 ma 160 ms 14 s (R10 ölçek) Odak noktası boyutu 0.5 mm (IEC ) Pozlama Kontrol Yöntemi Omurga absorpsiyon telafisi ma ve kv konfigürasyonu Görev döngüsü Dahili filtreleme Reseptör arkasında entegre röntgen koruması Otomatik. MRT (Morfoloji Tanıma Teknolojisi) Otomatik Röntgen pozlaması sırasında gerçek zamanlı modüle, tam kv aralığında 1'lik adımlarda otomatik veya manuel olarak seçilebilir tam güçte 1:20 (85 kv, 10 ma) 3.2 mm eşit Al (85kv'de) IEC 'e uygun

29 29 BOYUTLAR PAN VE CB3D TELERADYOGRAFİK KOLLU Minimum gereken çalışma alanı (U x D) 1310x1520 mm 1830x1520 mm Ambalajlı boyutlar (U xy x D) 1515x1750x670 mm (kasa) 822x1430x580 mm (kutu) 2 hızlı motorlu kolon, ayarlanabilir yükseklik mm Ağırlık 170 Kg 375 lbs 190 Kg 419 lbs Açıklamalar GÜÇ KAYNAĞI ÖZELLİKLERİ Gerilim Frekans Maksimum akım geçici pik absorpsiyonu Bekleme modunda akım absopsiyonu duvar veya zemin desteği, serbest duran taban seçeneği de mevcut. Tekerlekli sandalyedeki hastalar için erişilebilir. OTOMATİK GERİLİM VE FREKANS ADAPTASYONU Vac, ± %10 tek fazlı 50 / 60 Hz ± 2 Hz 15A a 115V, 7A a 240V maksimum 1A Bağlantılar Yazılım Desteklenen Protokoller DICOM nodları BAĞLANTI LAN / Ethernet MyRay irys DICOM 3.0, TWAIN, VDDS IHE sertifikası (Yazdırma; Depolama Taahhüdü; Çalışma Listesi MPPS; Querry Retrieve) boyutlar milimetre (boyutlar inç biriminde)

30 30 Hyperion X9, tam görüntüleme. MyRay, tam size göre. Her çeşit diş görüntüleme çözümlerinde lider Avrupa şirketi. Tüm diş uygulamaları için. Hyper on X9 Her kliniğe uygun ekstraoral 3'ü 1 arada (3D, PAN, CEPH) görüntüleme sistemi Hyper on X5 Dijital panoramik diş görüntüleme alanında kompakt ve basit çözüm. RYS 2D ve 3D klinik ihtiyaçlarınız için en iyi yazılım

31 31 RXDC HyperSphere + Maksimum çalışma özgürlüğü için yüksek teknoloji röntgen. RXDC extend Kablosuz kontrol cihazlı son derece hassas ve çok yönlü röntgen. RXAC Dijital ve film AC teknoljisi ile sağlam ve güvenilir röntgen. X-pod Dokunmaya duyarlı ekranla donatılmış herkesin elinin altında kablosuz tanı imkanı. Zen-X Mükemmel intraoral görüntü elde etmenin en hızlı yolu. C-U2 Dünyada en hızlı iletişim özelliğine sahip yüksek çözünürlüklü (HD) videokamera.

32 DVeriler önceden haber verilmeden değiştirilebilir. 02/2015 MHX9GB151S00 Rem Röntgen Elektromed kal C hazlar San. ve T c. Ltd. Şt. Fabr ka ve Merkez: Defterdar Mh, Çaycılar Sk, No: , Eyüp/İSTANBUL-TÜRKİYE CEFLA Dental Group Via Bicocca 14/C IMOLA (BO) - ITALY Telefon: 0(212) Faks: 0(212) Ema l: nfo@remdental.com Web:

Hızlı, Kolay ve Ekonomik Dijital Panoramik X-ray Cihazı

Hızlı, Kolay ve Ekonomik Dijital Panoramik X-ray Cihazı Hızlı, Kolay ve Ekonomik Dijital Panoramik X-ray Cihazı XMIND NOVUS Kolay görüntüleme için iyi bir seçim XMIND NOVUS Hızlı ve kullanımı kolay dijital X-ray sistemidir. Uygun fiyata, birinci sınıf panoramik

Detaylı

Dental Line. Dental Panoramik ve 3D CBCT Sistemi. radiology ahead

Dental Line. Dental Panoramik ve 3D CBCT Sistemi. radiology ahead Dental Line Dental Panoramik ve 3D CBCT Sistemi radiology ahead Diş görüntülemede yenilik Cone Beam teknolojisi ile donatılmış 3 ü-1 arada sistem Sefalometri kolu eklenebilir sistem Maksimum rahatlık ve

Detaylı

CS 9300. Esnekliğin gücü

CS 9300. Esnekliğin gücü CS 9300 Esnekliğin gücü Carestream Dental den yeni CS 9300 3D dijital görüntüleme sistemi ile tahmini teşhislerinizden çıkartın Carestream Dental in hepsi bir arada CS 9300 ü, farklı görüntü alanı seçenekleri

Detaylı

X-era Smart - Hizmetinizde!

X-era Smart - Hizmetinizde! Yeni Jenerasyon Premium Yüksek Çözünürlüklü Diagnostik Röntgen Sistemi X-era Smart - Hizmetinizde! 3 Yenilik Doğru teşhis için süper yüksek çözünürlükte klinik görüntü kalitesi Direkt CMOS sensör ve benzersiz

Detaylı

Dijital Panoramik Görüntülemede HD Teknolojisi. Süper Hızlı Dijital Panoramik X-ray Cihazı. Thinking ahead. Focused on life.

Dijital Panoramik Görüntülemede HD Teknolojisi. Süper Hızlı Dijital Panoramik X-ray Cihazı. Thinking ahead. Focused on life. Dijital Panoramik Görüntülemede HD Teknolojisi Süper Hızlı Dijital Panoramik X-ray Cihazı Konsept!! W E N Süper Yüksek Hız 5.5 sn & Süper Yüksek Çözünürlük 16 bit Yeni teknoloji HD tüp ve sensör Yeni nesil

Detaylı

MOBİLİTE YENİDEN TANIMLANDI.

MOBİLİTE YENİDEN TANIMLANDI. DRX-Revolution Mobil Röntgen Sistemi HAREKET HALİNDE YENİLİK. X-Factor anlayışı, taşınabilir görüntüleme alanında da devrim yaptı. CARESTREAM DRX-Revolution Mobil Röntgen Sistemi, bir radyoloji odasının

Detaylı

Görünmez çok yönlülük. Görünür sadelik. CS Kompakt panoramik görüntülemenin sadeliğine hoş geldiniz.

Görünmez çok yönlülük. Görünür sadelik. CS Kompakt panoramik görüntülemenin sadeliğine hoş geldiniz. Görünmez çok yönlülük. Görünür sadelik. CS 8100 Kompakt panoramik görüntülemenin sadeliğine hoş geldiniz. Karşınızda CS 8100 Temel avantajları: Günlük panoramik ihtiyaçlar için mükemmeldir Zahmetsiz yüksek

Detaylı

ddrelement TM Serisi Ödün vermeksizin Değer ve performans

ddrelement TM Serisi Ödün vermeksizin Değer ve performans ddrelement TM Serisi Ödün vermeksizin Değer ve performans Swissray'den Dijital Radyografi Basitçe çünkü biz daha fazla özen gösteriyoruz Swissray, yirmi yıldan fazla süre öncesinde Dijital Radyografi

Detaylı

Morita Panoramik / Sefalometrik Röntgen

Morita Panoramik / Sefalometrik Röntgen Morita Panoramik / Sefalometrik Röntgen Veraviewepocs 2D Model CP Dijital Panoramik + Dijital Sefalometrik Röntgen Cihazı VERAVIEWEPOS 2D MODEL CP CİHAZIN KONSEPTİ Hız 7,4 Saniye Yüksek Çözünürlük 16 bit

Detaylı

Modüler Yangın Paneli 5000 Serisi Planlarınız kadar esnek

Modüler Yangın Paneli 5000 Serisi Planlarınız kadar esnek Modüler Yangın Paneli 5000 Serisi Planlarınız kadar esnek 2 Modüler Yangın Paneli 5000 Serisi ile endişelerinizden kurtulun Sistemi ihtiyaçlarınız belirler sadece size gereken için ödeme yaparsınız Uzak

Detaylı

hizmetinizde! X-era Smart

hizmetinizde! X-era Smart X-era Smart hizmetinizde! Tüm dental profesyoneller için yeni jenerasyon 3 boyutlu görüntüleme X-era Smart 3D ile "Güven"i hissedin. 3D Yer verimliliği Bu 5 özellik ideal görüntüleme sistemi için temel

Detaylı

FİBER LAZER TEKNOLOJİSİ

FİBER LAZER TEKNOLOJİSİ FİBER LAZER TEKNOLOJİSİ ermaksan.com.tr 1 FİBER LAZER TEKNOLOJİSİ FIBERMAK G-FORCE FIBERMAK SL G-FORCE Hızınıza Hız Katacak... 4 2,5-18 m boy seçenekleri 1000-24000 kg yük kapasitesi Eksenel hareketler

Detaylı

Her zaman odak noktası BABYTHERM

Her zaman odak noktası BABYTHERM MT-752-2002 Her zaman odak noktası BABYTHERM 02 Optimum sıcaklık MT-1779-2003 03 Böylece küçük hastalarınız rahat eder Dräger'den BabyTherm bebek ısıtıcı sistemlerin en son jenerasyonu açık bakımda yeni

Detaylı

Diagnostik Görüntüleme ve Teknikleri

Diagnostik Görüntüleme ve Teknikleri Diagnostik Görüntüleme ve Teknikleri Diagnostik görüntüleme ve teknikleri, implant ekibi ve hasta için çok amaçlı tedavi planının uygulanması ve geliştirilmesine yardımcı olur. 1. Aşama Görüntüleme Aşamaları

Detaylı

Dental Line. 3D dijital panoramik sistem. radiology ahead

Dental Line. 3D dijital panoramik sistem. radiology ahead Dental Line 3D dijital panoramik sistem radiology ahead yeni jenerasyon 3D dijital panoramik ünite 3D görüntüleme boyutları her tip hastayı kapsıyor Yenilikçi dijital panoramik ünite Rotograph Prime ın

Detaylı

Yüksek çözünürlüklü ses

Yüksek çözünürlüklü ses Şu ülkeye ait satış öncesi broşürü: Türkiye () Kablosuz Bluetooth kulaklık 40 mm sürücülü/arkası kapalı Kulak üstü Yumuşak kulak yastıkları SHB7250/00 Yüksek çözünürlüklü ses için dijital bas kuvvetlendirme

Detaylı

MEDICAL TECHNOLOGIES LTD

MEDICAL TECHNOLOGIES LTD MEDICAL TECHNOLOGIES LTD Flat Panel Detektörl rlü Dijital Radyografi Sistemi Dijital Radyografi Sistemi Flat Panel Dedektör (FPD) Teknolojisine Dayanır. Yeni veya upgrade edilmiş genel radyografi odaları

Detaylı

Canon XEED SX800. Özellikler

Canon XEED SX800. Özellikler Canon XEED SX800 Projektörler LCOS teknolojisi ve doğal SXGA+ çözünürlükle, XEED SX800 mükemmel görüntüleri rekabetçi bir fiyatla sunar. Canon un 1,5x zoom lensi esnek yerleşim ve kusursuz görüntü geometrisi

Detaylı

Dijital Görüntüleme Sistemlerinde Radyasyon Dozunun Optimizasyonu

Dijital Görüntüleme Sistemlerinde Radyasyon Dozunun Optimizasyonu Dijital Görüntüleme Sistemlerinde Radyasyon Dozunun Optimizasyonu Prof. Dr. Doğan Bor Ankara Üniversitesi Nükleer Bilimler Enstitüsü 28 ULUSAL RADYOLOJİ KONGRESİ 27 31 Ekim 2007 Antalya Dijital Görüntülemenin

Detaylı

DİJİTAL MEME TOMOSENTEZİ. Gerçek sezgiyi yakalamak için zorluğu göğüsle

DİJİTAL MEME TOMOSENTEZİ. Gerçek sezgiyi yakalamak için zorluğu göğüsle DİJİTAL MEME TOMOSENTEZİ Gerçek sezgiyi yakalamak için zorluğu göğüsle Meme kanseri saptamada yeni sınır Dijital Mamografi günümüzde meme kanserinin saptanmasında en gelişmiş teknolojidir. Bunun yanı sıra,

Detaylı

22" FHD LED Monitör, VGA, DVI Girişleri ve Üstün Ergonomik Tasarım

22 FHD LED Monitör, VGA, DVI Girişleri ve Üstün Ergonomik Tasarım 22" FHD LED Monitör, VGA, DVI Girişleri ve Üstün Ergonomik Tasarım VG2233-LED ViewSonic VG2233-LED, yüksek talepleri olan iş profesyonelleri için ideal olan 21,5 inç'lik bir ekrandır. 1920x1080 Full HD

Detaylı

BETATOM EMAR GÖRÜNTÜLEME VE TANI MERKEZİ DENTO MAKSİLLO FASİYAL RADYOLOJİ BİRİM

BETATOM EMAR GÖRÜNTÜLEME VE TANI MERKEZİ DENTO MAKSİLLO FASİYAL RADYOLOJİ BİRİM GÖRÜNTÜLEME VE TANI MERKEZİ DENTO MAKSİLLO FASİYAL RADYOLOJİ BİRİM Betatom da Morita Veraviewepocs 3D Model CP80 kullanılmaktadır Dijital panoramik röntgen Dijital sefalometrik röntgen 3 Boyutlu hacimsel

Detaylı

Dental Line. Dijital Panoramik Sistem. radiology ahead

Dental Line. Dijital Panoramik Sistem. radiology ahead Dental Line Dijital Panoramik Sistem radiology ahead yeni jenerasyon dijital panoramik ünite Üstün teknoloji ve tasarım Rotograph Prime, zarif ve prestijli dizaynında gelişmiş görüntüleme teknolojisine

Detaylı

Leica DISTO D3a / BT Çok fonksiyonel, hassas ölçüm imkanı

Leica DISTO D3a / BT Çok fonksiyonel, hassas ölçüm imkanı Leica DISTO Da / BT Çok fonksiyonel, hassas ölçüm imkanı Leica DISTO Bu kadar hassas ölçüm yapabilir mi? ±.0 mm ölçüm hassasiyetle; Leica DISTO Da tek tuşa basarak hassas ölçüm yapabilmenize olanak sağlar.

Detaylı

4k ultra HD teknolojisi. Odak noktamız her yerde her ayrıntıyı görmenizi sağlamaktır

4k ultra HD teknolojisi. Odak noktamız her yerde her ayrıntıyı görmenizi sağlamaktır 4k ultra HD teknolojisi Odak noktamız her yerde her ayrıntıyı görmenizi sağlamaktır 2 teknolojisi Her yerde her ayrıntıyı görmenizi sağlıyor Büyük bir alanı kapsamak ve uzun bir mesafeden nesneleri tanımlamak

Detaylı

Teknik Katalog [Kızılötesi Kamera]

Teknik Katalog [Kızılötesi Kamera] Teknik Katalog [Kızılötesi Kamera] [PCE-TC 9] PCE Teknik Cihazlar Paz. Tic. Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah. Pehlivan Sok. No 6/C 34303 Küçükçekmece/ İstanbul Türkiye Mail: info@pce-cihazlari.com.tr Telefon:

Detaylı

24" FHD LED Monitör, VGA, DVI Girişleri ve Üstün Ergonomik Tasarım

24 FHD LED Monitör, VGA, DVI Girişleri ve Üstün Ergonomik Tasarım 24" FHD LED Monitör, VGA, DVI Girişleri ve Üstün Ergonomik Tasarım VG2433-LED ViewSonic VG2433-LED, yüksek talepleri olan iş profesyonelleri için ideal olan 23,6 inç'lik bir ekrandır. 1920x1080 FullHD

Detaylı

Canon XEED SX60. Özellikler

Canon XEED SX60. Özellikler Canon XEED SX60 Projektörler Arşiv Ürünleri XEED SX60 pırıl pırıl sunum ve filmler için parlak, yüksek kontrastlı projeksiyon sağlar. SXGA+, sessize yakın kullanım ve Ev Sineması moduyla, hem evde hem

Detaylı

Profesyoneller için Çelik Bağlantılar ve Detay Çizimleri

Profesyoneller için Çelik Bağlantılar ve Detay Çizimleri Profesyoneller için Çelik Bağlantılar ve Detay Çizimleri Çelik tasarımı ve detay çizimleri, her projede değişik ve projeye özel yapısal detay çözümleri üretmeyi gerektirir. Otomatik bağlantılar ve modelleme

Detaylı

Yavaş Kapanma / Kolay Açılma

Yavaş Kapanma / Kolay Açılma ÇEKMECE SİSTEMLERİ Stil ve Konfor Modern mobilya dünyasının dekorasyona katacağı farklılık, yaratıcı vizyonla tasarlanmış fonksiyonlardır. SAMET, sahip olduğu tecrübe ve yüksek teknoloji olanaklarını SAMET

Detaylı

SC-T47. Genel Bakış. sertifikası. İnce İstemci

SC-T47. Genel Bakış. sertifikası. İnce İstemci Genel Bakış ViewSonic SC-T47 PC, güçlü Intel J1900 2GHz CPU ile Windows 8 Embedded Standard işletim sistemi kullanır. SC-T47, Citrix ICA/HDX, VMware PCoIP ve Microsoft RemoteFX gibi başlıca uzak ağ protokollerinin

Detaylı

Bosch 1200 Serisi Yangın Paneli Değer verdiklerinizi koruyun

Bosch 1200 Serisi Yangın Paneli Değer verdiklerinizi koruyun Bosch 1200 Serisi Yangın Paneli Değer verdiklerinizi koruyun 2 1200 Serisi Yangın Paneli Rahatlık kurmak İhtiyaçlarınıza göre tasarlanmış eksiksiz koruma 1200 Serisi Yangın Paneli, yangın koruma için esnek,

Detaylı

İnnovative Technology For Humans

İnnovative Technology For Humans İnnovative Technology For Humans Lineer Tarama İle Gerçek Boyutta 1 Metreye Kadar Tek Parça Hızlı Dijital Çekim Tüm Vücut için Dijital radyografi sistemi Yüksek Görüntü Kalitesi ve Düşük radyasyon - Mükemmel

Detaylı

MEDİKAL LAMBALAR. En zorlu tedavilere ışık tutuyoruz. Birlikte daha iyiyiz. MEDİKAL LAMBALAR

MEDİKAL LAMBALAR. En zorlu tedavilere ışık tutuyoruz. Birlikte daha iyiyiz. MEDİKAL LAMBALAR MEDİKAL LAMBALAR MEDİKAL LAMBALAR Birlikte daha iyiyiz. En zorlu tedavilere ışık tutuyoruz. AMELİYATHANE TAVAN LAMBALARI IP 5 4 < DUO LED CC DUO LED X1 DUO LED X2 DUO LED X3 S.K.: 22.1001 S.K.: 22.1002

Detaylı

MULTIFONKS YONEL, GENEL AMAÇLI, TEK FLAT PANELL, TAM OTOMAT K KONTROLÜ D J TAL RADYOLOJ S STEM

MULTIFONKS YONEL, GENEL AMAÇLI, TEK FLAT PANELL, TAM OTOMAT K KONTROLÜ D J TAL RADYOLOJ S STEM MULTIFONKS YONEL, GENEL AMAÇLI, TEK FLAT PANELL, TAM OTOMAT K KONTROLÜ D J TAL RADYOLOJ S STEM Çok amaçlı Radyografi sistemidir. Özellikle modern flat panel detektörleri kullanacak ekilde optimize edilmi

Detaylı

Dental Line. Dental Panoramik Sistemi. radiology ahead

Dental Line. Dental Panoramik Sistemi. radiology ahead Dental Line Dental Panoramik Sistemi radiology ahead modern teknoloji ve yenilikçi dizayn Kullanıcı açısından bakıldığında Rotograph Evo, hastalara hastalıklarının doğru tanısı için gerekli desteği sağlayan

Detaylı

İhtiyaç duyduğunuz her yerde. Hassas dijital görüntüleme

İhtiyaç duyduğunuz her yerde. Hassas dijital görüntüleme İhtiyaç duyduğunuz her yerde Hassas dijital görüntüleme Tamamen bağımsız ama tamamen bağlantılı ddrcruze TM özellikleri Tamamıyla motorize ve tamamıyla kapsamlı mobil Dijital Radyoloji sistemi Zahmetsiz

Detaylı

CARESTREAM DRX-Evolution BASİT. DAHİCE.

CARESTREAM DRX-Evolution BASİT. DAHİCE. CARESTREAM DRX-Evolution BASİT. DAHİCE. DRX-Evolution CARESTREAM DRX-1 Sisteminden güç alan entegre DR sistemidir tüm gereksinimlerinizi karşılamak üzere özelleştirilebilir bir DR çözümüdür. Departmanınızı

Detaylı

Dell UltraSharp U2913WM 73,7 cm (29 ) Ultra geniş monitör

Dell UltraSharp U2913WM 73,7 cm (29 ) Ultra geniş monitör Dell UltraSharp U2913WM 73,7 cm (29 ) Ultra geniş monitör Olağanüstü verimlilik özellikleriyle panoramik bir görünüm. 2560 x 1080 Tam HD, çok yönlü bağlantı ve ileri düzey verimlilik özelliklerine sahip

Detaylı

Kodak 1500. Ağıziçi Kamera. İdeal sohbet başlatıcısı

Kodak 1500. Ağıziçi Kamera. İdeal sohbet başlatıcısı Kodak 1500 Ağıziçi Kamera İdeal sohbet başlatıcısı Her görüntüyü mükemmel bir görüntü haline getirin Gerçek Otomatik Odaklanma İnsan gözü gibi, kameranın patentli Likit lens teknolojisi kamera ile görüntüsü

Detaylı

Yoğuşmalı gaz yakıtlı kazan Kapasite: kw TRIGON XL. Kompakt tasarım, yüksek performans

Yoğuşmalı gaz yakıtlı kazan Kapasite: kw TRIGON XL. Kompakt tasarım, yüksek performans Yoğuşmalı gaz yakıtlı kazan Kapasite: 15-57 kw TRIGON XL Kompakt tasarım, yüksek performans TRIGON XL İhtiyaçlarınıza özel esnek tasarımlar Yeni nesil çözümler TRIGON XL üstün teknolojiyi yenilikçi tasarımla

Detaylı

SPS ZOOM 300. 3D Lazer Tarayıcı SPS ZOOM 300

SPS ZOOM 300. 3D Lazer Tarayıcı SPS ZOOM 300 3D Lazer Tarayıcı 3D Lazer Tarayıcı 3D lazer tarayıcı çevredesindeki nesnelerin konumsal verilerini hassas bir şekilde ölçen bir cihazdır. Toplanan nokta bulutu verileri daha sonra dijital üç boyutlu modeller

Detaylı

Akıllı telefon. Akıllı Problar. Akıllı çalışma.

Akıllı telefon. Akıllı Problar. Akıllı çalışma. Akıllı telefon. Akıllı Problar. Akıllı çalışma. Testo Akıllı Problar: akıllı telefonlar için uyarlanmış, profesyonel Testo kalitesinde, kompakt ölçüm cihazları Akıllı Problar sıcaklık, nem, akış hızı ve

Detaylı

FİBER OPTİK ÜTÜLEME DIODE LAZER!

FİBER OPTİK ÜTÜLEME DIODE LAZER! ÜTÜLEME DIODE LAZERDE EN SON TEKNOLOJİ FCD FİBER OPTİK ÜTÜLEME DIODE LAZER! HAFİF EN BAŞLIĞI (300 gr) DÜNYANIN 60.000.000 ATIŞ ÖMRÜ 20.000.000 Garanti 2 YIL GARANTİ BUZ BAŞLIK K142186/878.4810 17.04.2015

Detaylı

BASİT ÇOK YÖNLÜ FİLM YA DA KAĞIDA ÇOK YÖNLÜ BASKI. DRYVIEW CHROMA Görüntüleme Sistemi

BASİT ÇOK YÖNLÜ FİLM YA DA KAĞIDA ÇOK YÖNLÜ BASKI. DRYVIEW CHROMA Görüntüleme Sistemi DRYVIEW CHROMA Görüntüleme Sistemi FİLM YA DA KAĞIDA ÇOK YÖNLÜ BASKI Tıbbi baskı alanının en güvenilir ismi, şimdi doktor ve diğer sağlık profesyonellerini tamamen yeni yollarla güçlendiren çok yönlü bir

Detaylı

türk Ark kaynak ve Plazma kesme İnverterleri

türk Ark kaynak ve Plazma kesme İnverterleri türk Ark kaynak ve Plazma kesme İnverterleri www.selcoweld.com www.selcoweld.com Selco 30 yıldır inverterler üretmektedir Selco 30 yıldır ark kaynak uygulamaları için inverterlerin dizayn, geliştirme ve

Detaylı

UltraSharp U2410 61 cm (24") Geniş Ekran Monitör

UltraSharp U2410 61 cm (24) Geniş Ekran Monitör UltraSharp U2410 61 cm (24") Geniş Ekran Monitör Ayrıntı, Derinlik ve Büyüleyici Renkler Dell UltraSharp U2410 Monitör ile şaşırtıcı düzeyde aslına uygun renkler, hassaslık ve performans elde edin. Başlıca

Detaylı

24" FHD LED Monitör, VGA ve DVI Girişleri VA2445-LED Öne Çıkan Özellikler

24 FHD LED Monitör, VGA ve DVI Girişleri VA2445-LED Öne Çıkan Özellikler 24" FHD LED Monitör, VGA ve DVI Girişleri VA2445-LED ViewSonic VA2445-LED, evde veya ofiste kullanım için ideal LED arka aydınlatmalı, parlak, ince ön çerçeve tasarımına sahip, 24 inç (23,6 Vis) geniş

Detaylı

Her koşulda mesajlarınızı iletin.

Her koşulda mesajlarınızı iletin. Her koşulda mesajlarınızı iletin. PRAESIDEO Dijital Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi boschsecurity.com PRAESIDEO Dijital Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi 3 İnsanları bilgilendirir ve korur

Detaylı

AKILLI PANELLER IŞINIZI KOLAYLAŞTIRIR

AKILLI PANELLER IŞINIZI KOLAYLAŞTIRIR AKILLI PANELLER IŞINIZI KOLAYLAŞTIRIR VALLEY ICON AKILLI PANEL AILESI Hayat daha da kolaylaşıyor Sulama teknolojisi lideri Valley, yeni ICON serisi akıllı panelleri ile günümüzde kullanılabilecek en akıllı

Detaylı

IBAK Panoramo Serisi 3D Optik Boru Hattı Tarayıcılar

IBAK Panoramo Serisi 3D Optik Boru Hattı Tarayıcılar IBAK Panoramo Serisi 3D Optik Boru Hattı Tarayıcılar Son yıllarda boru hattı kontrol teknolojisinde en büyük yenilik, Panoramo sistemi, mühendisler daha iyi veri sağlayan operatörler için stresi azaltarak,

Detaylı

Teknik Katalog [Kızılötesi Termometre]

Teknik Katalog [Kızılötesi Termometre] [PCE-PI-400] Teknik Katalog [Kızılötesi Termometre] PCE Teknik Cihazlar Paz. Tic. Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah. Pehlivan Sok. No 6/C 34303 Küçükçekmece/ İstanbul Türkiye Mail: info@pce-cihazlari.com.tr

Detaylı

Karşınızda AutoDome Easy Küçük ve orta ölçekli uygulamalar için mükemmel çözüm

Karşınızda AutoDome Easy Küçük ve orta ölçekli uygulamalar için mükemmel çözüm Karşınızda AutoDome Easy Küçük ve orta ölçekli uygulamalar için mükemmel çözüm Ortama uyum sağlamak üzere tasarlanmış PTZ kamera Klasik PTZ Dome kameralar bütçeniz için çok pahalı geliyorsa ve sabit Dome

Detaylı

qscale I2 Low-End SLI

qscale I2 Low-End SLI Mobile Machine Control Solutions qscale I2 Low-End SLI Sadece Konfigure et! Programlamaya gerek yok qscale I2 2 4 5 Geleceğin orta ve küçük sınıf vinçleri için Yeni bir Standart 6 Uzunluk Mobil teleskopik

Detaylı

Teknik Katalog [Termal Kamera]

Teknik Katalog [Termal Kamera] Teknik Katalog [Termal Kamera] [PCE-PI-200] PCE Teknik Cihazlar Paz. Tic. Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah. Pehlivan Sok. No 6/C 34303 Küçükçekmece/ İstanbul Türkiye Mail: info@pce-cihazlari.com.tr Telefon:

Detaylı

DPU 90. DPU90: Kumlu zeminler için yüksek frekans

DPU 90. DPU90: Kumlu zeminler için yüksek frekans DPU 90 Ters Çevrilebilir Vibrasyonlu Kompaktörler DPU90: Kumlu zeminler için yüksek frekans DPU90 vibrasyonlu kompaktör, kumlu zeminlerin sıkıştırılması için uzmandır. Alt gövde dengelidir, hafiftir ve

Detaylı

Yürüyüş Ünitesi Sessiz, entegre 3 fazlı (AC) yürüyüş ve direksiyon motorları yüksek tork, çabuk hızlanma, enerji tasarrufu ve düşük bakım maliyeti sağ

Yürüyüş Ünitesi Sessiz, entegre 3 fazlı (AC) yürüyüş ve direksiyon motorları yüksek tork, çabuk hızlanma, enerji tasarrufu ve düşük bakım maliyeti sağ GPC 3040 Model / Özellikler ve Avantajlar Güç 24-volt elektrik sistemi Crown un Access 1 2 3 Geniş Kapsamlı Kontrol Sistemi ve verimli AC motorları daha düşük enerji kullanımıyla daha yüksek performans

Detaylı

HYPERVSN Teknik Bilgiler

HYPERVSN Teknik Bilgiler E-BROŞÜR HYPERVSN Teknik Bilgiler PARAMETRE TANIMI DEĞERLER MAKSİMUM GÖRÜNTÜ BOYUTU(ÇAP) 567 mm BOYUTLAR 567 MM DERİNLİK 174 mm LED Lİ KANAT SAYISI 4 DÖNME HIZI 670 RPM KANAT BAŞINA LED SAYISI 168 ORT.

Detaylı

Yerden kazandıran tarama. Kapsamlı çok yönlülük.

Yerden kazandıran tarama. Kapsamlı çok yönlülük. KV-S1037 Serisi kompakt tarayıcılar Yerden kazandıran tarama. Kapsamlı çok yönlülük. Bilgilerle dilediğiniz gibi çalışabilme özgürlüğü Kompakt bir gövde içinde yüksek performanslı tarama Serideki her iki

Detaylı

Odak noktamız karanlığı tamamen görünür kılmaktır. starlight teknolojisi

Odak noktamız karanlığı tamamen görünür kılmaktır. starlight teknolojisi Odak noktamız karanlığı tamamen görünür kılmaktır starlight teknolojisi 2 starlight teknolojisi Benzersiz 7/24 kameraları Aydınlatma koşullarından bağımsız olarak net ve işe yarar görüntülere güvenebilseniz

Detaylı

Dell UltraSharp U2412M 61 cm (24") Geniş Ekran Monitör

Dell UltraSharp U2412M 61 cm (24) Geniş Ekran Monitör Dell UltraSharp U2412M 61 cm (24") Geniş Ekran Monitör Her açıdan müthiş bir performans Geniş ekran performansından istediğiniz şekilde yararlanın. 24" 16:10 paneli, IPS teknolojisi ve LED arkadan aydınlatmasıyla

Detaylı

Dräger Polaris 600 Ameliyat Lambaları

Dräger Polaris 600 Ameliyat Lambaları Dräger Polaris 600 Ameliyat Lambaları Ameliyathane lambamız, üstün teknoloji ürünüdür: Dräger Polaris 600, sezgisel kontrolleri ve çok yönlü konfigürasyon seçenekleri ile hayatınızı oldukça kolaylaştırır.

Detaylı

Operatör panelleri FED

Operatör panelleri FED Operatör panelleri FED 120x32 to 1024x768 piksel çözünürlük Text bazlı monokrom ve renkli dokunmatik ekranlı tipler Entegre web tarayıcılı tipler Kullanıșlı WYSIWYG editörleriyle kolay tasarım Sistemden

Detaylı

TDB AKADEMİ Oral İmplantoloji Programı Temel Eğitim (20 kişi) 1. Modül 29 Eylül 2017, Cuma

TDB AKADEMİ Oral İmplantoloji Programı Temel Eğitim (20 kişi) 1. Modül 29 Eylül 2017, Cuma TDB AKADEMİ Oral İmplantoloji Programı Temel Eğitim (20 kişi) 1. Modül 29 Eylül 2017, Cuma Oral İmplantolojide Temel Kavramlar, Teşhis ve Tedavi Planlaması 13.30-15.00 Dental implantların kısa tarihçesi

Detaylı

YÜZEY ÖZELLİKLERİ. Rahatınız Bizim Hedefimizdir

YÜZEY ÖZELLİKLERİ. Rahatınız Bizim Hedefimizdir 01 YÜZEY ÖZELLİKLERİ İmplant uygulaması bir cerrahi müdahale olduğu için akabinde iflamasyon tepki eşlik eder. Bu tepkinin kısa ya da uzun sürmesi kullanılan materyal, implantın konulduğu yer ve üzerine

Detaylı

MIC400 Sualtı PTZ Kamera

MIC400 Sualtı PTZ Kamera Kapalı Devre TV MIC400 Sualtı PTZ Kamera MIC400 Sualtı PTZ Kamera 25 metreye kadar tamamen suya batırılabilir Fırçasız motor teknolojisi Birçok montaj ve görüntüleme seçeneği Çoklu protokol çalıştırma

Detaylı

EU10i + EU20i = EU30is

EU10i + EU20i = EU30is 3kVA EU serisi jeneratör %2,5 Fırçasız jeneratörler %23 AVR li jeneratörler %19,5 (AVR: Otomatik voltaj regülatörü) SİNÜS DALGALARINDA BOZULMA EU10i + EU20i = EU30is EU30is standart bir evin ihtiyaçlarını

Detaylı

Praesideo Dijital Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi Her koşulda mesajlarınızı iletin

Praesideo Dijital Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi Her koşulda mesajlarınızı iletin Praesideo Dijital Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi Her koşulda mesajlarınızı iletin 2 Praesideo Dijital Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi İnsanları bilgilendirmenin ve korumanın en iyi yolu

Detaylı

90 kw kw YENİ SERİ EKO PLUS

90 kw kw YENİ SERİ EKO PLUS 90 kw - 315 kw YENİ SERİ EKO PLUS www.ekomak.com.tr _2 3_ 90-160 Üstün vida elementi maksimum serbest hava dağıtımı ve düşük enerji tüketiminin optimum kombinasyonunu sağlamaktadır. En son teknolojiye

Detaylı

Bilgisayar kontrollü elektromanyetik indüksiyon fren sistemi 6-999 Watt, devir sayısından bağımsız / DIN VDE 0750-238 standardına uygun

Bilgisayar kontrollü elektromanyetik indüksiyon fren sistemi 6-999 Watt, devir sayısından bağımsız / DIN VDE 0750-238 standardına uygun Teknik Özellikler Kardiyopulmoner rehabilitasyon ergometresi Fren sistemi Yük / doğruluk Devir sayısı aralığı Bilgisayar kontrollü elektromanyetik indüksiyon fren sistemi 6-999 Watt, devir sayısından bağımsız

Detaylı

Kolay ve ekonomik kesim.

Kolay ve ekonomik kesim. TruLaser 1030: Kolay ve ekonomik kesim. Takım Tezgahları / El Aletleri Lazer Tekniği / Elektronik Tıp Tekniği Şaşırtan farklılık. İçerik Şaşırtan farklılık. 2 TruLaser 1030 ile TRUMPF büyük bir yenilik

Detaylı

IvoBase. Injector. Kompakt, buharsız. Ful anatomik enjeksiyon cihazı

IvoBase. Injector. Kompakt, buharsız. Ful anatomik enjeksiyon cihazı IvoBase Injector Ful anatomik enjeksiyon cihazı Kompakt, buharsız Bir tuşla protez üretimi Ful otomatik ve buharsız IvoBase Injector IvoBase Injector ile sistemle uyumlu, özel PMMA rezin materyalleri için

Detaylı

Teknik Özellik Listesi

Teknik Özellik Listesi VİDEO ÖLÇÜM CİHAZI Kullanım Şekli Bu video ölçme sistemi, CCD görüntüleme vasıtasıyla bir çeşit ölçme aleti olup, iş parçası görüntüsünü yazılım sistemine büyütmekte ve güçlü yazılımlarda çeşitli ölçüm

Detaylı

SC-T46. Genel Bakış. sertifikası. İnce İstemci

SC-T46. Genel Bakış. sertifikası. İnce İstemci Genel Bakış ViewSonic SC-T46 PC, güçlü Intel N2930 1.8GHz CPU ile Windows 8 Embedded Standard veya Linux işletim sistemi kullanır. SC-T46, Citrix ICA/HDX, PCoIP ve Microsoft RemoteFX gibi başlıca uzak

Detaylı

Ekstraoral Görüntüleme Sistemi. Kodak 9000. 3D Panoramik Sefalometrik. Parmak ucunuzdaki yenilik

Ekstraoral Görüntüleme Sistemi. Kodak 9000. 3D Panoramik Sefalometrik. Parmak ucunuzdaki yenilik Kodak 9000 Ekstraoral Görüntüleme Sistemi 3D Panoramik Sefalometrik Parmak ucunuzdaki yenilik Sade Yenilik İnovasyona inanıyoruz. Daima inandık. Gerçekten de ürünlerimiz tüm zorluklara çığır açan çözümler

Detaylı

İmplantın Uygulanabilirliği İmplantlar belirli bir kalınlığı ve genişliği olan yapılardır. Bu nedenle implant öngörülen bölgede çene kemiğinin

İmplantın Uygulanabilirliği İmplantlar belirli bir kalınlığı ve genişliği olan yapılardır. Bu nedenle implant öngörülen bölgede çene kemiğinin 2 Dental İmplantlar Dental implant eksik olan dişlerin işlevini ve estetiğini tekrar sağlamak amacıyla çene kemiğine yerleştirilen ve kemikle uyumlu malzemeden yapılan yapay diş köküdür. Köprü ve tam protezlere

Detaylı

Genel Bilgiler. Hastalar için önemli hususlar

Genel Bilgiler. Hastalar için önemli hususlar Genel Bilgiler Bölümümüzde uyguladığımız kapsamlı muayene esnasında; genel sağlık durumunuz ile ve varsa sürekli kullandığınız ilaçlarla ilgili bilgi alınır; genel ağız muayeneniz yapılır, tedaviden beklentileriniz

Detaylı

Morita Veraviewepocs 3D F40 P

Morita Veraviewepocs 3D F40 P Morita Veraviewepocs 3D F40 P Dijital Panoramik Röntgen 3 Boyutlu Hacimsel Dijital Tomografi Veraviewepocs 3D F40 P İkisi Tek Bir Cihazda Veraviewepocs 3D F40 P İkisi Tek Bir Cihazda Dijital Panoramik

Detaylı

Odak noktamız 7/24 uzaktan erişim ve kamera kontrolüdür. Dynamic Transcoding

Odak noktamız 7/24 uzaktan erişim ve kamera kontrolüdür. Dynamic Transcoding Odak noktamız 7/24 uzaktan erişim ve kamera kontrolüdür Dynamic Transcoding 2 Dynamic Transcoding Her zaman, her yerde 7/24 uzaktan erişim ve kontrol Sınırlı bant genişliği mobil cihazlarda HD video yayınlamayı

Detaylı

BEMAK OTOMASYON TIC.LTD.STI. UCEVLER MH. 56. SK. AKNIL PLAZA NO 1B NILUFER BURSA - TURKEY - PHONE: FAX:

BEMAK OTOMASYON TIC.LTD.STI. UCEVLER MH. 56. SK. AKNIL PLAZA NO 1B NILUFER BURSA - TURKEY - PHONE: FAX: Elektriksel ölçüm teknolojisi Yeniden keşfedildi Daha basit ve daha güvenli: ölçüm cihazlarında yeni bir dönem BEMAK OTOMASYON TIC.LTD.STI. UCEVLER MH. 56. SK. AKNIL PLAZA NO 1B NILUFER BURSA - TURKEY

Detaylı

Dental Line. İntraoral birimler için yeni dönem

Dental Line. İntraoral birimler için yeni dönem Dental Line İntraoral birimler için yeni dönem Dental Line Endograph DC intraoral birimler için yeni bir çağ açıyor: kolay kullanım ve yenilikçi tasarım ile karakterize edilen yeni bir çağ. Yüksek frekans

Detaylı

ZEISS EyeMag Pro Profosyonel uygulamalar için gelişmiş bir büyütme sistemi

ZEISS EyeMag Pro Profosyonel uygulamalar için gelişmiş bir büyütme sistemi ZEISS EyeMag Pro Profosyonel uygulamalar için gelişmiş bir büyütme sistemi EyeMag Pro, yüksek büyütme talepleri olan kullanıcılar için doğru olan büyütme sistemi sistemidir. Bireysel ihtiyaçlarınıza göre

Detaylı

Dolphin S & E-Serileri

Dolphin S & E-Serileri Dolphin S & E-Serileri S300i, S200, E10 Program: Genel Bakış Satışta Öne Çıkaran Noktalar Ürün Karşılaştırma(öz.) Ürüne Genel Bakış Power Stream Sistemi Kullanışlı taşıma tutamağı Gösterge LED i Kayışlar

Detaylı

Şirketin Tanıtımı Huger

Şirketin Tanıtımı Huger Şirketin Tanıtımı Huger Endoscopy Instruments Co., Ltd., medikal video endoskopların geliştirilmesine yönelik bir imalat şirketidir. Firmamız, Çin Bilim ve Teknoloji Bakanlığı tarafından, medikal endoskopi

Detaylı

FORMULA Reinigungstechnik. Orijinal Güvenlik.

FORMULA Reinigungstechnik. Orijinal Güvenlik. Orijinal! Almanya da üretilmiştir. ***** FORMULA 600 /STEP 100 Otomatik Yürüyen Merdiven Temizleme Makinesi (Islak) Teknik Veri Uzunluk x Genişlik x Yükseklik: 1094 x 540 x 1001 mm Çalışma Genişliği: 520

Detaylı

Online teknik sayfa. Flow-X AKIŞ BILGISAYARI

Online teknik sayfa. Flow-X AKIŞ BILGISAYARI Online teknik sayfa A B D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri ve spesifikasyonları

Detaylı

İZLEME VE KAYIT YAZILIMI

İZLEME VE KAYIT YAZILIMI İZLEME VE KAYIT YAZILIMI hanwha-security.eu Herkes için kolaylık Tek Çekirdek Sunucu Ücretsiz Deneme 45 gün Tam Özellik Kullanıcı Dostu Oynatma Canlı Arayüz Özellikler Merkezileştirilmiş Yönetim Operatörler

Detaylı

Kodak RVG 6100/5100. Dijital Radyovizyografi Sistemleri. Bir standart. İki çözüm.

Kodak RVG 6100/5100. Dijital Radyovizyografi Sistemleri. Bir standart. İki çözüm. Kodak RVG 6100/5100 Dijital Radyovizyografi Sistemleri Bir standart. İki çözüm. Devam eden yenilik Mükemmellik arayışı Kodak RVG 5100 ve 6100 dijital radyografi sistemleri en son görüntüleme teknolojisini

Detaylı

* Güvenilir Dişli Grubu. * Islak Disk Fren. Yüksek Verimlilik ve Güçlü Performans. Daha küçük direksiyon. *Yüksek Manevra Kabiliyeti

* Güvenilir Dişli Grubu. * Islak Disk Fren. Yüksek Verimlilik ve Güçlü Performans. Daha küçük direksiyon. *Yüksek Manevra Kabiliyeti Yüksek Verimlilik ve Güçlü Performans Hidrolik pompa motoru Düşük hıza ayarlanabilen Motorlu hidrolik pompa çıkış gücü, yüksek performans ve uzun kullanım ömrü sağlar. Forkliftin operatör tarafından değiştirilebilen

Detaylı

LEVELUPS. 96% Yüksek Verim 3 UPS. SERİSİ kva FAZ kva ONLINE UPS 3:3 3:1 FAZ VFI TYPE. Yeni Nesil 3 Level Teknolojisi

LEVELUPS. 96% Yüksek Verim 3 UPS. SERİSİ kva FAZ kva ONLINE UPS 3:3 3:1 FAZ VFI TYPE. Yeni Nesil 3 Level Teknolojisi LEVELUPS SERİSİ VERİ MERKEZİ MEDİKAL ENDÜSTRİ ULAŞIM ACİL DURUM Three LEVEL UPS 96% Yüksek Verim VFI TYPE PF= 0.9 Service UPS ONLINE TOWER GÜÇ FAKTÖRÜ SERVİS ÖZELLİKLER Gerçek Level Doğrultucu ve Evirici

Detaylı

İLERİ YAPI TEKNOLOJİLERİ

İLERİ YAPI TEKNOLOJİLERİ İLERİ YAPI TEKNOLOJİLERİ www.arkitech.com.tr Hakkımızda Arkitech İleri Yapı Teknolojileri hafif çelik yapı inşası için panel makineleri ve yazılımlarını üretmektedir. 10 yıllık tecrübemizi aktardığımız

Detaylı

V220i Termal transfer yazıcı

V220i Termal transfer yazıcı V220i Termal transfer yazıcı Performans ve değere geçiş Esnek ambalajlar ve etiketler için V220i ihtiyaç duyduğunuz kodlama çözümünü en uygun fiyata sunar. Kompakt tasarımı ile kurulumu çok basittir. Termal

Detaylı

İntraoral x-ray sistemi KULLANIM KILAVUZU

İntraoral x-ray sistemi KULLANIM KILAVUZU İntraoral x-ray sistemi KULLANIM KILAVUZU ANA ANAHTAR KONTROL DÜĞMESİ X-RAY ANAHTARI X-RAY MARUZ KALMA SÜRESİNİ AZALTMA BUTONU DİGİTAL EKRAN RADYOGRAFİK MESAFE GÖSTERGESİ X-RAY MARUZ KALMA SÜRESİNİ ARTTIRM

Detaylı

Ekin SAFE TRAFFIC Plaka Tanıma Sistemi

Ekin SAFE TRAFFIC Plaka Tanıma Sistemi Ekin SAFE TRAFFIC Plaka Tanıma Sistemi Leader in Safe City Technologies Ekin Plaka Tanıma Sistemi, yüksek çözünürlüklü video tabanlı plaka tanıma teknolojisini kullanarak görüş alanındaki tüm araçların

Detaylı

SureColor SC-P10000 ve SC-P20000 KALİTE VE HIZ İÇİN TASARLANDI

SureColor SC-P10000 ve SC-P20000 KALİTE VE HIZ İÇİN TASARLANDI SureColor SC-P10000 ve SC-P20000 KALİTE VE HIZ İÇİN TASARLANDI 3 VERİMİ ARTTIRIN Kullanım kılavuzu ve renkli LCD paneli ile büyük hacimli baskıları hızlı bir şekilde alın ve kolaylıkla baskı malzemesi

Detaylı

HASSAS OTOMATİK GEOMETRİ ÖLÇÜMLERİ DAHA HIZLI, DAHA KOLAY VE ÇOK DAHA EKONOMİK

HASSAS OTOMATİK GEOMETRİ ÖLÇÜMLERİ DAHA HIZLI, DAHA KOLAY VE ÇOK DAHA EKONOMİK HASSAS OTOMATİK GEOMETRİ ÖLÇÜMLERİ DAHA HIZLI, DAHA KOLAY VE ÇOK DAHA EKONOMİK VECTRO. OTOMASYON İÇİN TASARLANDI Vectro Third Dimension ın en çok satan taşınabilir lazer ölçüm sistemi GapGun Pro nun gelişmiş

Detaylı

Basit, Doğru ve Ekonomik KBB Navigasyon Sistemi

Basit, Doğru ve Ekonomik KBB Navigasyon Sistemi Basit, Doğru ve Ekonomik KBB Navigasyon Sistemi Gelişmiş Verimlilik için Akıllı Çözüm Hızlı ve Kolay Kurulum NaviENT, uygun rutin kullanım için tasarlanmıştır. Bağlanacak herhangi bir kablosu, küresel

Detaylı

Aynı sayıda çalışan ile verimliliğimizi belirgin şekilde arttırdık. SMART Otomasyon, en yüksek üretkenlik

Aynı sayıda çalışan ile verimliliğimizi belirgin şekilde arttırdık. SMART Otomasyon, en yüksek üretkenlik Aynı sayıda çalışan ile verimliliğimizi belirgin şekilde arttırdık SMART Otomasyon, en yüksek üretkenlik SMART Otomasyon, en yüksek üretkenlik Giriş 100 yıldan fazla zamandır Sakura Finetek ürünleri dünya

Detaylı

ddrformula TM Serisi Beklentilerin ötesinde Üretkenlik

ddrformula TM Serisi Beklentilerin ötesinde Üretkenlik ddrformula TM Serisi Beklentilerin ötesinde Üretkenlik Swissray'den Dijital Radyografi Basitçe çünkü biz daha fazla özen gösteriyoruz Swissray, yirmi yıldan fazla süre öncesinde Dijital Radyografi teknolojisi

Detaylı

İMPLANT VAKALARININ SINIFLANDIRILMASI

İMPLANT VAKALARININ SINIFLANDIRILMASI İMPLANT VAKALARININ SINIFLANDIRILMASI Prof. Dr. HALDUN İPLİKÇİOĞLU İmplant vakaları neden sınıflandırılmalıdır? İmplantoloji yüksek düzeyde bilgi ve deneyim gerektiren bir alandır. Bu konuda çalışmalar

Detaylı