Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download ""

Transkript

1 Dönemi Yönetim Kurulu Üyeleri

2 Ali İlker Elçi 1979 yılında Malatya da doğdu, ilk ve orta öğrenimini İstanbul'da tamamladı yılında İnönü Üniversitesi Kimya Bölümünden mezun oldu ve 2005 Yılında İnönü Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü nde yüksek lisansını tamamladı. Özel bir ilaç şirketinde bölge müdürü olarak çalışmakta ve serbest olarak profesyonel fotoğraf çekimlerine devam etmekte. Fotoğraf hayatına 1997 yılında İnönü Üniversitesi Fotoğrafçılık Kulübü nde başladı yılında İFSAK üyesi oldu. 2 yıl İFSAK Eğitim Birimi nde görev aldı. İFSAK Dönemi Yönetim Kurulu na seçilerek Yönetim Kurulu Üyesi olarak 1 yıl görev yaptı yılında Bilim İlaç bünyesinde BilimKaDRaJ Kulübünü kurdu ve bu tarihten sonra burada uygulamalı fotoğraf dersleri ve temel fotoğrafçılık eğitimlerini verdi. Fotoğraf hayatında Ulusal ve Uluslararası bir çok ödüle imza attı. Bir çok kişisel ve karma sergide fotoğrafları yer aldı.

3 Ali Osman Aydın 1975 Ordu doğumlu. Yıldız Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünden mezun oldu. Halen çeşitli sektörlerde çalışmakta yılında İFSAK'a üye oldu. İFSAK Yönetim Kurulu nda döneminde bir süre Genel Sekreterlik görevinde bulundu. TFSF delegesi.

4 Aylin Kök Aydın 1976 yılında Çanakkale de doğdu yılında YTÜ İnşaat Mühendisliği bölümünden mezun oldu yılında İFSAK a üye oldu. İFSAK Sinema Eğitimleri Sorumlusu olarak görev yaptı.

5 Aysu Akıncı 1979 İstanbul doğumlu, iç mimarlık eğitimi aldı dönem temel fotoğraf eğitim seminerini tamamladı den beri İFSAK üyesi ve Eğitim Birimi nde yer almakta.

6 Ayşegül Öztürk 1978 İstanbul doğumlu. İstanbul Üniversitesi Dış Ticaret ve Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümü mezunu. Halen Anadolu Üniversitesi AÖF Fotoğrafçılık ve Kameramanlık bölümü 1.sınıf öğrencisi yılından bu yana bankacılık sektöründe çalışıyor. Halen Odeabank A.Ş. nde görev yapıyor. Fotoğrafla tanışması 2007 yılı Fotoğrafevi, 2008 yılı İFSAK 150.Dönem Temel Fotoğraf Semineri ile başladı yılından bu yana İFSAK Eğitim Birimi nde gönüllü yardımcı eğitmen İFSAK Denetim Kurulu asil üyesi.

7 Bedri Fırat Koçak 1981 İstanbul doğumlu. Marmara Üniversitesi Mezunu. Uzmanlık alanı e-ticaret ve sosyal medya. Kendine ait bir fotoğraf stüdyosu var dönem İFSAK Temel Fotoğraf Semineri ne katıldı ve 2010 yılında beri İFSAK lı. Fotoğrafları 2 karma sergide sergilendi.

8 Burak Şenbak 1965 İstanbul Doğumlu, İ.T.Ü. Makina & İ.Ü. İşletme mezunu. Özel sektörde dış ticaret, teknik satış, proje yönetimi, iş geliştirme konularında yönetici olarak çalıştı Yılında 150. Dönem temel fotoğraf eğitimi sırasında İFSAK ile tanıştı ve 2008 yılından beri İFSAK üyesi. İFSAK Yönetim Kurulu nda döneminde Genel Sekreterlik görevini yürüttü ve TFSF delegeliği sorumluluğunu taşıdı. İFSAK Eğitim Birimi nde Eğitmen olarak görevli. Türkçe nin yanı sıra İngilizce olarak da fotoğraf ile ilgili eğitimleri özel sektör ve resmi kurumlara veriyor. Çeşitli karma sergilerin yanı sıra yazılı ve görsel medyada, çeşitli web sitelerinde fotoğraf ile ilgili yazıları ve kritikleri yayınlanıyor. İFSAK bünyesinde 7 Renk ve Deneysel fotoğraf proje gruplarının proje yürütücülerinden Yılında AFIAP, 2013 yılında EFIAP ünvanını aldı.

9 Ebru Buharalıoğlu 1976 Çorum doğumlu. Hacettepe Üniversitesi İngilizce İktisat mezunu yılından beri bankacılık sektöründe çalışıyor. Halen Türk Ekonomi Bankası nda (TEB) görev yapıyor. Fotoğrafla tanışması 2008 yılı İFSAK 150.dönem temel fotoğraf semineri ile oldu. Portre Fotoğrafçılığı ve Temel Sanat Eğitimi Atölyeleri ne katıldı.

10 Erdem Özbek 1977 Adana Osmaniye doğumlu aslen Ankara lı. İşletme mezunu, halen özel bir firmada Finans Yöneticisi olarak çalışmakta. İFSAK ile tanışıklığı 2009 yılında 161.Dönem ile birlikte başladı, 2012 yılında katıldığı Eğitim Birimi ndeki görevine halen devam etmekte.

11 Erdinç Aksu 1959 Zonguldak doğumlu. Tütün Teknoloji Mühendisi olarak 25 yıl Tekel de çalıştı. Fotoğraf çekmeyi çocuk yaşlarda, fotoğraf baskısını ise evinde bulunan Karanlık Oda da ortaokul çağlarında öğrendi. Yıllardır varlığını bildiği ama İstanbul dışında çalışması nedeniyle tanışamadığı İFSAK a 2006 yılında,141 dönem temel fotoğraf eğitimiyle adım attı. Bir fotoğraf derneğinden beklentilerini fazlasıyla karşılayacağını düşündüğü İFSAK a tarihinde üye oldu dönem proje sergisinde yer aldı, üç İFSAK lı arkadaşı ile birlikte bir karma açıkhava sergisine katıldı yılında 6. Uluslararası fotoğraf yarışmasında Gümüş madalya kazandı yılında yapılan 46. Genel Kurulunda yedek listeden Yönetim Kurulu üyeliğine seçildi, 1 yıl Etkinlik Birimi nde görev aldı, 3 yıla yakın bir süredir de Etkinlik Birimi Sorumlusu olarak görev yaptı.

12 Funda Yılmaz 1982 Almanya doğumlu yılında Balıkesir Üniversitesi İşletme Bölümünden mezun oldu yılında Oyakbank A.Ş. de iş hayatına başladı, halen İNGBANK ta görevine devam etmektedir yılında İFSAK ta Temel Fotoğraf Atölyesine katıldı, aynı yıl İFSAK üyesi oldu ve eğitim biriminde gönüllü olarak çalışmaya başladı. Ufuk Duygun ile Sadelik adlı karma sergide bulundu. Ayrıca 166.Dönem Emek konulu projede danışman yardımcısı olarak çalıştı. Halen Tanju Akleman ile Orkestra grubunda fotoğraf üretmeye devam etmektedir ve ayrıca kişisel projeleri için çalışmaktadır.

13 Mesut Çilingir 1972 İstanbul doğumlu, İTÜ Endüstri Mühendisliği mezunu. Bağımsız Portföy Yönetim şirketinde Hisse Senedi Piyasaları Direktörlüğü yapmakta yılından beri İFSAK üyesi. Bir dönem İFSAK Projeler Birimi nde görev aldı İFSAK Yönetim Kurulu Üyesi, aynı dönemde Üye İlişkileri Birimi nde çalıştı, 22. İFSAK Fotoğraf Günleri Yürütme Koordinatörlüğü yaptı, İFSAK TFSF Delegesi.

14 Ömer Muharrem Kuru 3 Nisan 1969 İstanbul doğumlu,1988 yılında Zincirlikuyu İnşaat Teknik Lisesi ni bitirdi. İki Design Group ta Planlama Müdürü olarak çalışmaya devam ediyor yılında üye olduğu İFSAK da döneminde İFSAK Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yaptı.

15 Özge Güneri 1980 yılında İstanbul da doğdu. İstanbul Üniversitesi Dış Ticaret ve Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümü nden mezun oldu yılında İFSAK da Temel Fotoğraf Eğitimi aldı. Hikayenin Hikayesi adlı 156. Dönem Proje Sergisi ve 2010 yılında Dora Günel Foto Öykü Atölyesi Fotoğraf Sergisi nde yer aldı. Şu anda İFSAK Eğitim Birimi nde yardımcı eğitmen olarak görev yapmakta.

16 Özlem Tunçay 1977 Bandırma doğumlu yılında Marmara Üniversitesi İşletme Bölümü nden mezun oldu. Şu an özel bir şirkette sistemsel işlemler, raporlama, analiz, ürün geliştirmeyi içinde barındıran teknik bir departmanda çalışmaktadır. Fotoğraf ile profesyonel anlamda tanışması İFSAK 172. Dönemle birlikte oldu ve devamında Minimalizm projesinde yer aldı. İstanbul Fotoğraf Günleri Kapsamında sergilenen Yedi Renk projesinde fotoğrafları yer almıştır. İFSAK bünyesinde Kaos grubu proje sürecinde çalışmalarına devam etmektedir. Fotoğraf onun için hayatın her karesini sözcükleri kullanmadan anlatmanın etkili bir yoludur.

17 Serkan Turaç 1977 İstanbul doğumlu. Öğrenimini Halkla İlişkiler üzerine tamamladı. Fotoğrafa yerel bir gazetede başladı. Çeşitli ulusal ve uluslararası dergi, gazeteler ve internet sitelerinde yazıları ve de fotoğrafları yayınlandı. Yurtiçi ve yurtdışında karma fotoğraf sergilerine katıldı. İmza atmış olduğu biri belgesel olmak üzere kısa metraj filmlerde çeşitli görevler aldı. Ödüllü Afiş, Dvd ve Kitap kapak tasarımları bulunmakta. İFSAK Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı, Eğitim Birimi Koordinatörlüğü aynı zamanda İFSAK Dergisi Yazı İşleri Müdürlüğü görevini sürdürmekte ( ), ( ). Özel kurumların fotoğraf kulübü çalışmalarına rehberlik ediyor. Yurtiçi ve yurtdışındaki fotoğraf yarışmalarında çeşitli dereceleri bulunmaktadır. AFIAP ünvanını 2012 yılında, EFIAP ünvanını 2013 yılında aldı. İstanbul Fotoğraf Müzesinde bir fotografıyla yer almakta. Özel bir firmada Görsel Danışman olarak çalışmakta ayrıca serbest olarak dergiler, kurumlar ve özel sektör faaliyetleri devam etmektedir.

18 Dr. Süleyman Çam 1963 Trabzon doğumlu Yılında Tıp Doktoru olarak mezun oldu. Tıp fakültesi yıllarında VII. Paris Üniversitesi Fotoğraf Klübü nde aktif olarak çalıştı yılları arasında Hopital ERASME Université Libre de Bruxelles de Aile Hekimliği Uzmanlığı yaparken Université Libre de Bruxelles in Fotoğraf Klübü nde aktif görev aldı. Mecburi Hizmeti sırasında İstanbul Tıp Fakültesinin Fotoğraf Kulübü nde Eğitici rol üstlendi yılından itibaren Hürriyet gazetesi doktorluğunu yapmakta. İki yıldan beri İstanbul Tabip Odası Fotoğraf etkinlikleri danışmanlığı ve fotoğraf yarışmalarında Jüri üyeliği yapmakta. İFSAK da 178. Dönem proje grubu danışmanlığını üstlendi. Çalıştığı Şirketin (Hürriyet Gazetesi) iç bünyesinde Fotoğraf Eğitimleri ve Seminerler vermekte ve zaman zaman Yıldız Teknik Üniversitesine fotoğraf semineri vermek için davet edilmekte.

19 Yusuf Biton 1954 yılı İstanbul doğumlu. Galatasaray Lisesi ve İTÜ Elektrik Fakültesi mezunu. Çeşitli bilgisayar ve plastik şirketlerinin ortağı ve yöneticiliğini yaptı. Şu anda az çalışıp, çok geziyor ve fotoğraf çekiyor.

2015-2017 Dönemi Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Osman Aydın 1975 Ordu doğumlu. Yıldız Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendiliği bölümünden, 2012 yılında da Anadolu Üniversitesi AÖF Fotoğrafçılık ve Kameramanlık

Detaylı

MARKA İLETİŞİM SÜRECİ. Brif Toplantısı. Analiz ve Araştırma Süreci. İletişim Stratejisi. Konumlandırma ve İletişim Çalışmaları

MARKA İLETİŞİM SÜRECİ. Brif Toplantısı. Analiz ve Araştırma Süreci. İletişim Stratejisi. Konumlandırma ve İletişim Çalışmaları Brif Toplantısı Ürün / Hizmet Tanımı, Mevcut Konum, Güçlü ve Zayıf Yönler, Hedefler,Rakipler, Fırsatlar ve Tehditler Analiz ve Araştırma Süreci Kurum İçi İletişim Analizi Hedef Kitle Analizi Rakip Analizi

Detaylı

ABDULLAH UÇMAN PROF. DR. İstanbul Üniversitesi, Edebiyat Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü nden mezun oldu.

ABDULLAH UÇMAN PROF. DR. İstanbul Üniversitesi, Edebiyat Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü nden mezun oldu. PROF. DR. ABDULLAH UÇMAN İstanbul Üniversitesi, Edebiyat Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü nden mezun oldu. 1976 da Türk Dili ve Edebiyatı Ansiklopedisi nin yayın kurulunda görev aldı. 1981 de doktorasını

Detaylı

Prof. Dr. Ayşe Bora Tokçaer

Prof. Dr. Ayşe Bora Tokçaer Prof. Dr. Ersin Tan 1959 yılında Ankara da doğmuştur. İlk, orta ve lise öğrenimini TED Ankara Kolejinde yaptıktan sonra Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesine girmiş ve 1982 yılında mezun olmuştur. 1982-1984

Detaylı

PROF. DR. ABDULLAH UÇMAN

PROF. DR. ABDULLAH UÇMAN PROF. DR. ABDULLAH UÇMAN İstanbul Üniversitesi, Edebiyat Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü nden mezun olduktan (1972) sonra bir süre aynı bölümde kütüphane memurluğu yaptı (1974-1978). 1976 da Türk

Detaylı

YÖNETİM KURULU ASİL ÜYELER

YÖNETİM KURULU ASİL ÜYELER YÖNETİM KURULU ASİL ÜYELER Tarık Volkan Cengen 93 1976 yılında İstanbul da doğdu. 1986-1993 yılları arasında İstanbul Lisesi nde okudu. 1998 yılında İTÜ Makina Mühendisliği Bölümü nden makina mühendisi

Detaylı

27 Mayis 2016 HAZİRAN 2016 YENİ MISAD YÖNETİM KURULU SEÇİLDİ!

27 Mayis 2016 HAZİRAN 2016 YENİ MISAD YÖNETİM KURULU SEÇİLDİ! 27 Mayis 2016 HAZİRAN 2016 SAYI:1 YENİ MISAD YÖNETİM KURULU SEÇİLDİ! 27 Mayıs 2016 tarihinde düzenlenen MISAD Genel Kurul Toplantısı sektör aktörlerini bir araya getirdi... TEŞEKKÜRLER MİSAD Yönetim Kurulu

Detaylı

13 Nisan 2012, Majesty Mirage Park Resort Hotel, Antalya

13 Nisan 2012, Majesty Mirage Park Resort Hotel, Antalya Dr. Mehmet ÖZDEMİR Hacettepe Üniversitesi Sosyal ve İdari Bilimler Fakültesi Sosyoloji bölümünü 1973 yılında bitirdi. Aynı üniversitede Siyaset, Kültür ve Edebiyat Sosyolojisi dallarında yüksek lisans

Detaylı

Marka İletişim Süreci

Marka İletişim Süreci Markalar Marka İletişim Süreci Brif Toplantısı Ürün / Hizmet Tanımı, Mevcut Konum, Güçlü ve Zayıf Yönler, Hedefler, Rakipler, Fırsatlar ve Tehditler Analiz ve Araştırma Süreci Kurum İçi İletişim Analizi

Detaylı

Kasım KUTLU. Kasım Kutlu Genel Müdür (Makine Mühendisi)

Kasım KUTLU. Kasım Kutlu Genel Müdür (Makine Mühendisi) Kasım KUTLU Kasım Kutlu Genel Müdür (Makine Mühendisi) Kasım KUTLU, 01.03.1957 tarihinde Rize, Güneysu da doğdu. 1982 yılında Çukurova Üniversitesi Mühendislik Fakültesi nde Makine Mühendisliği bölümünden

Detaylı

GÖREVLERĐ YÖNETĐM KURULU ÜYESĐ YÖNETĐM KURULU ÜYESĐ YÖNETĐM KURULU ÜYESĐ

GÖREVLERĐ YÖNETĐM KURULU ÜYESĐ YÖNETĐM KURULU ÜYESĐ YÖNETĐM KURULU ÜYESĐ YÖNETĐM KURULU ÜYELERĐ RIDVAN ÇELĐKEL MUKADDES ÇELĐKEL SUAT BAYSAN ATĐLLA ATAMAN TURGUT ALP ÇOLAKOĞLU MAHĐR KEREM ÇELĐKEL AHMET BÜLENT BATUKAN HÜSEYĐN ORUÇ GÖREVLERĐ YÖNETĐM KURULU BAŞKANI DENETÇĐ ANEL

Detaylı

ŞİRKET VE ŞİRKETİN İLİŞKİLİ TARAFLARI İLE İLİŞKİSİNİN NİTELİĞİ VE ÖNEMLİLİK DÜZEYİ

ŞİRKET VE ŞİRKETİN İLİŞKİLİ TARAFLARI İLE İLİŞKİSİNİN NİTELİĞİ VE ÖNEMLİLİK DÜZEYİ : ERGÜN KAĞITÇIBAŞI : BURSA DOĞUM TARİHİ : 01 / 01 / 1934 ÖĞRENİM DURUMU : İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ HUKUK Bursa Çimento Fabrikası A.Ş. de Yönetim Kurulu Başkanı, Çemtaş Çelik Makina A.Ş. de Yönetim Kurulu

Detaylı

PROF. DR. SERPİL UĞUR BAYSAL IN ÖZGEÇMİŞİ, 14 Ocak 2015

PROF. DR. SERPİL UĞUR BAYSAL IN ÖZGEÇMİŞİ, 14 Ocak 2015 PROF. DR. SERPİL UĞUR BAYSAL IN ÖZGEÇMİŞİ, 14 Ocak 2015 Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı, Sosyal Pediyatri Bilim Dalı ve Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu

Detaylı

HALK FAKTORİNG A.Ş. YÖNETİM KURULU

HALK FAKTORİNG A.Ş. YÖNETİM KURULU HALK FAKTORİNG A.Ş. YÖNETİM KURULU Mehmet Akif AYDEMİR Yönetim Kurulu Başkanı 1963 yılında Ankara'da doğdu. 1986 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İktisat Bölümünden mezun oldu. 20.10.1986

Detaylı

Staj Yeri 01.10.1997-01.06.1998 Poyraz Reklam Ajansı

Staj Yeri 01.10.1997-01.06.1998 Poyraz Reklam Ajansı ARMAĞAN GÖKÇEARSLAN Kişisel Bilgi Medeni Hali :Bekar Milliyeti :TC Doğum Tarihi :20.08.1977 Eğitimi 2010 : Londra da İngilizce Dil Eğitimine katıldı (Avalon School) 2003-2007 :Hacettepe Üniversitesi Güzel

Detaylı

HALK FAKTORİNG A.Ş. YÖNETİM KURULU

HALK FAKTORİNG A.Ş. YÖNETİM KURULU HALK FAKTORİNG A.Ş. YÖNETİM KURULU Erdal ERDEM Yönetim Kurulu Başkanı Yönetim Kurulu Başkanı 1971 yılında Çankırı`da doğdu. Afyon Kocatepe Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Maliye Bölümü

Detaylı

1979 Trabzon / Vakfıkebir doğumludur. Ġlk Orta ve Lise eğitimini Vakfıkebir de tamamladı.

1979 Trabzon / Vakfıkebir doğumludur. Ġlk Orta ve Lise eğitimini Vakfıkebir de tamamladı. ALİ FUAT ALTIN AraĢtırma Görevlisi 1979 Trabzon / Vakfıkebir doğumludur. Ġlk Orta ve Lise eğitimini Vakfıkebir de tamamladı. Kocaeli Üniversitesi Kocaeli Meslek Yüksek Okulu Fotoğrafçılık Bölümünde bir

Detaylı

HKMO B ü l t e n i Haziran 2002

HKMO B ü l t e n i Haziran 2002 HKMO B ü l t e n i Haziran 2002 1954 yılında Denizli-Acıpayam'da doğdu, 1979 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi Harita ve Kadastro Mühendisliği bölümünü bitirdi. 1987 yılı HKMO İzmir Şubesi kurucu üyesi,

Detaylı

Doktora Tezi/S.Yeterlik Çalışması/Tıpta Uzmanlık Tezi Başlığı ve Danışman(lar)ı :

Doktora Tezi/S.Yeterlik Çalışması/Tıpta Uzmanlık Tezi Başlığı ve Danışman(lar)ı : ÖZGEÇMİŞ Adı ve Soyadı: Erol ÖZDEN Öğrenim Durumu: Derece Bölüm/Program Üniversite Tarih Lisans Resim_İş Bl. Resim-İş Öğr. Marmara Üniversitesi 1984 Yüksek Lisans (2809 Sayılı Kanunun Geçici Marmara Üniversitesi

Detaylı

Mehmet Gökmen Uçar. Abdurrahman Özciğer. Mehmet Sezgin. Veysel Sunman. Mustafa Aydın

Mehmet Gökmen Uçar. Abdurrahman Özciğer. Mehmet Sezgin. Veysel Sunman. Mustafa Aydın KKB 2012 FAALİYET RAPORU YÖNETİM KURULU Gökmen Uçar 18 Sezgin Veysel Sunman Abdurrahman Özciğer Mustafa Aydın YÖNETİM Cantekin Osman Sindel İsmail Hakkı İmamoğlu Ertuğrul Bozgedik 19 KKB 2012 FAALİYET

Detaylı

yılları arasında Yeni Şafak Gazetesinin İnternet Yayın Yönetmenliği görevini üstlendi.

yılları arasında Yeni Şafak Gazetesinin İnternet Yayın Yönetmenliği görevini üstlendi. Ertuğrul Acar KISA ÖZGEÇMİŞ İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümünden 2000 yılında mezun oldu. Medyanın çeşitli kademelerinde muhabirlik, editörlük, köşe yazarlığı ve yöneticilik

Detaylı

HALK FAKTORİNG A.Ş. YÖNETİM KURULU

HALK FAKTORİNG A.Ş. YÖNETİM KURULU HALK FAKTORİNG A.Ş. YÖNETİM KURULU Erdal ERDEM Yönetim Kurulu Başkanı Yönetim Kurulu Başkanı 1971 yılında Çankırı`da doğdu. Afyon Kocatepe Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Maliye Bölümü

Detaylı

SPK DÜZENLEMELERİ KAPSAMINDA EK AÇIKLAMALARIMIZ

SPK DÜZENLEMELERİ KAPSAMINDA EK AÇIKLAMALARIMIZ SPK DÜZENLEMELERİ KAPSAMINDA EK AÇIKLAMALARIMIZ Sermaye Piyasası Kurulu nun, Kurumsal Yönetim Tebliğinin (II-17.1) sayılı Tebliğinin 1.3.1 maddesi uyarınca yapılması gereken ek açıklamalar aşağıda bilginize

Detaylı

Derece Alan Üniversite Yıl. Sanatlar Fakültesi Y. Lisans Fotoğraf Mimar Sinan Güzel Sanatlar 2011- Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Doktora

Derece Alan Üniversite Yıl. Sanatlar Fakültesi Y. Lisans Fotoğraf Mimar Sinan Güzel Sanatlar 2011- Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Doktora ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı: Nevzat Yıldırım 2. Doğum Tarihi: 02.12.1987 3. Unvanı: Öğretim Görevlisi 4. Öğrenim Durumu: Yüksek Lisans Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Fotoğraf ve Grafik Kocaeli Üniversitesi

Detaylı

SPK DÜZENLEMELERİ KAPSAMINDA 2012 YILI FAALİYET DÖNEMİ İLGİLİ EK AÇIKLAMALARIMIZ

SPK DÜZENLEMELERİ KAPSAMINDA 2012 YILI FAALİYET DÖNEMİ İLGİLİ EK AÇIKLAMALARIMIZ SPK DÜZENLEMELERİ KAPSAMINDA 2012 YILI FAALİYET DÖNEMİ İLGİLİ EK AÇIKLAMALARIMIZ Sermaye Piyasası Kurulu nun Seri:IV, No: 56 Sayılı Kurumsal Yönetim İlkelerinin Belirlenmesine ve Uygulanmasına İlişkin

Detaylı

HALK FAKTORİNG A.Ş. MEVCUT YÖNETİM KURULU ÜYELERİ

HALK FAKTORİNG A.Ş. MEVCUT YÖNETİM KURULU ÜYELERİ HALK FAKTORİNG A.Ş. MEVCUT YÖNETİM KURULU ÜYELERİ ERDAL ERDEM Halk Faktoring A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı 1971 yılında Çankırı`da doğdu. Afyon Kocatepe Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi

Detaylı

İMO 45. Dönem Yetkili Kurulları Özgeçmişleri

İMO 45. Dönem Yetkili Kurulları Özgeçmişleri İMO 45. Dönem Yetkili Kurulları Özgeçmişleri Yönetim Kurulu Cemal Gökçe (Yönetim Kurulu Başkanı) Ağrı da doğdu. Liseden sonra öğretmen okulunu bitirdi. Devlet Mühendislik Mimarlık Akademisi nden inşaat

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. : 0216 626 10 50 / 2738 : ademyucel@maltepe.edu.tr

ÖZGEÇMİŞ. : 0216 626 10 50 / 2738 : ademyucel@maltepe.edu.tr ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı : Adem Yücel İletişim Bilgileri Adres Telefon Mail : : 0216 626 10 50 / 2738 : ademyucel@maltepe.edu.tr 2. Doğum Tarihi : 2 Ağustos 1981 3. Unvanı : Öğretim Görevlisi 4. Öğrenim

Detaylı

Önce evimizin önünü süpürüyoruz

Önce evimizin önünü süpürüyoruz işbirliğiyle 2018 Nitelikli Dıs Ticaret Personeli Sertifika Programı Önce evimizin önünü süpürüyoruz Eğitimin Amacı Gümrük Müşavirliği, Lojistik, Taşımacılık şirketleri ve Dış Ticarete ilişkin işlemler

Detaylı

Hüseyin BOZKURT 2. İLETİM TESİS VE İŞLETME GRUP MÜDÜRÜ

Hüseyin BOZKURT 2. İLETİM TESİS VE İŞLETME GRUP MÜDÜRÜ Hüseyin BOZKURT GRUP MÜDÜRÜ 1974 yılında Manisa/Salihli de doğdu. İlk ve ortaöğretimini İzmir de tamamladı. 1996 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi Elektrik Mühendisliği Bölümünden mezun oldu. 1992 yılında

Detaylı

1. Adı Soyadı: 2. Doğum Tarihi: 3. Unvanı: 4. Öğrenim Durumu: Derece Alan Üniversite Yıl

1. Adı Soyadı: 2. Doğum Tarihi: 3. Unvanı: 4. Öğrenim Durumu: Derece Alan Üniversite Yıl 1. Adı Soyadı: Asuman ÖZDEMİR 2. Doğum Tarihi: 22.06.1976 3. Unvanı: Öğretim Görevlisi 4. Öğrenim Durumu: Yüksek Lisans Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Resim Hacettepe Üniversitesi 2002 Y. Lisans Resim

Detaylı

Sevim AYTEMİZ GÜLER. [Kılavuz Yenilikçi Görsel Sanatlar Öğretmeni, Ressam, Grafik Tasarımcı] 22 Haziran 1976. Sivas

Sevim AYTEMİZ GÜLER. [Kılavuz Yenilikçi Görsel Sanatlar Öğretmeni, Ressam, Grafik Tasarımcı] 22 Haziran 1976. Sivas Sevim AYTEMİZ GÜLER [Kılavuz Yenilikçi, Ressam, Grafik Tasarımcı] Kişisel Bilgiler Doğum Tarihi 22 Haziran 1976 Doğum Yeri Sivas Deneyimler Kılavuz Yenilikçi Görsel Sanatlar Öğretmeni MEB - Eğitim Teknolojileri

Detaylı

Çalışkanlığı ve alçak gönüllülüğü ile bilinen Serpil Şahin tüm hocalarımız ve öğrencilerimiz tarafından sevilen ve takdir edilen biridir.

Çalışkanlığı ve alçak gönüllülüğü ile bilinen Serpil Şahin tüm hocalarımız ve öğrencilerimiz tarafından sevilen ve takdir edilen biridir. SERPİL ŞAHİN Kocaeli Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi 1997-1998 akademik yılında Arslanbey Yerleşkesi nde eğitime başlamış ve Ağustos 1999 da İzmit ve çevresinde yaşanan büyük deprem felaketinden

Detaylı

TÜRK HAVA YOLLARI - EĞİTİM BAŞKANLIĞI PROJE YÖNETİMİ SEMİNER EĞİTİMLERİ EĞİTMEN HAKKINDA. ÖMÜR BENEK, PMP, MSc. PhD Candidate

TÜRK HAVA YOLLARI - EĞİTİM BAŞKANLIĞI PROJE YÖNETİMİ SEMİNER EĞİTİMLERİ EĞİTMEN HAKKINDA. ÖMÜR BENEK, PMP, MSc. PhD Candidate TÜRK HAVA YOLLARI - EĞİTİM BAŞKANLIĞI PROJE YÖNETİMİ SEMİNER EĞİTİMLERİ EĞİTMEN HAKKINDA ÖMÜR BENEK, PMP, MSc. PhD Candidate Ömür Benek, 1982 yılında İzmir de doğdu. Erciyes Üniversitesi nden Elektronik

Detaylı

Doktora /Sanatta Yeterlik sonrası A.1 kategorisinde en az iki etkinlik

Doktora /Sanatta Yeterlik sonrası A.1 kategorisinde en az iki etkinlik HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ ÖĞRETİM ÜYELİĞİNE YÜKSELTME VE ATAMA KRİTERLERİ 2019 GENEL KRİTERLER (Bu kriterleri sağlayamayan adayın başvurusu dikkate alınmayacaktır) ÖN KOŞUL Yardımcı

Detaylı

Sille Sanat Sarayı unvanlarının değerlendirilmesinden SSS üyesi Akın ACAR (Antalya) sorumlu olacak. 1. SSS Üyesi Olmak... 5

Sille Sanat Sarayı unvanlarının değerlendirilmesinden SSS üyesi Akın ACAR (Antalya) sorumlu olacak. 1. SSS Üyesi Olmak... 5 SSS ÜYE UNVANLARI ( SSS/Y, SSS/B, SSS/R, Hon. SSS) Sille Sanat Sarayı üyeleri sanat alanında yaptıkları çalışmalara göre alacakları puanların toplamına göre farklı unvanlar alacak. Her unvan farklı bir

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı: Handan ÖZSIRKINTI KASAP 2. İletişim: 1230 3. Ünvanı: Yrd. Doç. 4. Öğrenim Durumu: Sanatta Yeterlik (Doktora) Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Yüksek Lisans Güzel Sanatlar Fakültesi

Detaylı

ŞĐRKET VE ŞĐRKETĐN ĐLĐŞKĐLĐ TARAFLARI ĐLE ĐLĐŞKĐSĐNĐN NĐTELĐĞĐ VE ÖNEMLĐLĐK DÜZEYĐ :

ŞĐRKET VE ŞĐRKETĐN ĐLĐŞKĐLĐ TARAFLARI ĐLE ĐLĐŞKĐSĐNĐN NĐTELĐĞĐ VE ÖNEMLĐLĐK DÜZEYĐ : ADI SOYADI : YAŞAR KÜÇÜKÇALIK DOĞUM TARĐHĐ : 29.11.1960 ÖĞRENĐM DURUMU : PAZARLAMA ĐŞ VE YÖNETĐMĐ (ĐNGĐLTERE) Birlik Mensucat A.Ş., Lüks Kadife A.Ş., Emintaş A.Ş. nin Yönetim Kurulu Başkanı, Birlik Denim

Detaylı

Business Network Center Turkey.

Business Network Center Turkey. 09:15-10:30 Borçlar Kanunu, İş Kanunu İlişkisi Yeni Borçlar Kanunu Çalışma Hayatında Neleri Değiştirecek? 10:30-10:45 10:45-12:30 Cinsel Ve Psikolojik Taciz (Mobbing) Cinsel Taciz (Ab Normları Ve Türkiye)

Detaylı

Vural ÇAVUŞOĞLU YÖNETMEN VURAL ÇAVUŞOĞLU

Vural ÇAVUŞOĞLU YÖNETMEN VURAL ÇAVUŞOĞLU Vural ÇAVUŞOĞLU YÖNETMEN VURAL ÇAVUŞOĞLU İstanbul doğumlu. 1977 yılından başlayarak sinema ve kısa film ile yoğun olarak ilgilendi. 1981 yılında Uluslararası İlişkiler bölümünden lisans diploması ile mezun

Detaylı

KADRO SAYISI ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ ÖĞRETİM GÖREVLİSİ ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ ÖĞRETİM GÖREVLİSİ

KADRO SAYISI ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ ÖĞRETİM GÖREVLİSİ ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ ÖĞRETİM GÖREVLİSİ Başkent Üniversitesinden: DÜZELTME İLANI 07..08 tarihli ve 3068 sayılı Resmi Gazete de yayımlanan Başkent Üniversitesi Fakülte/Meslek Yüksekokullarına Öğretim Görevlileri ve Araştırma Görevlileri Alım

Detaylı

PANELİST: Prof. Dr. Gündüz ULUSOY Sabancı Üniversitesi

PANELİST: Prof. Dr. Gündüz ULUSOY Sabancı Üniversitesi 15 EKİM 2016 PANELİST: Prof. Dr. Gündüz ULUSOY Sabancı Üniversitesi Prof. Dr. Gündüz Ulusoy halen Sabancı Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi öğretim üyesidir. 1970 yılında Robert Kolej

Detaylı

TÜRK NÖROŞİRÜRJİ DERNEĞİ NÖROŞİRÜRJİ UZMANLIĞINDA 40. YIL PLAKET ve TEŞEKKÜR BELGESİ ALAN ÜYEMİZ

TÜRK NÖROŞİRÜRJİ DERNEĞİ NÖROŞİRÜRJİ UZMANLIĞINDA 40. YIL PLAKET ve TEŞEKKÜR BELGESİ ALAN ÜYEMİZ Prof. Dr. Aydın PAŞAOĞLU 1948 yılında doğdu. 1973 de İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi nden mezun oldu. Aynı yıl Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Nöroşirürji Anabilim Dalında asistanlığa başladı.

Detaylı

İFSAK 212. DÖNEM PROJE GRUBU

İFSAK 212. DÖNEM PROJE GRUBU İFSAK 212. DÖNEM PROJE GRUBU 212 SOKAK`TA İFSAK 212. DÖNEM PROJE GRUBU UFUK AKARI PROJE DANIŞMANI MERAL GÜZELKAN PROJE DANIŞMAN YARDIMCISI GRAFİK TASARIM MERAL GÜZELKAN Gözleri gülen adam Belli ki iyi

Detaylı

Fakülte / Yüksekokul Program Adı Ek Kontenjan

Fakülte / Yüksekokul Program Adı Ek Kontenjan Fakülte / Yüksekokul Program Adı Ek Kontenjan Hukuk Fakültesi Hukuk Fakültesi Hukuk Fakültesi (Tam Burslu) Hukuk Fakültesi (%50 Burslu) Taban Puan 4 323,52252 1 417,16064 Hukuk Fakültesi İngiliz Dili ve

Detaylı

Pınar EREN Öğretim Görevlisi T.C. İstanbul Arel Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi www.arel.edu.tr

Pınar EREN Öğretim Görevlisi T.C. İstanbul Arel Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi www.arel.edu.tr Pınar EREN Öğretim Görevlisi T.C. İstanbul Arel Üniversitesi www.arel.edu.tr 1. Adı Soyadı : Pınar EREN 2. Doğum Tarihi : 30.03.1979 3. Unvanı : Öğretim Görevlisi 4. İletişim : İstanbul Arel Üniversitesi,

Detaylı

TOBB ETÜ AKADEMİK YÜKSELTİLME VE ATANMA ŞARTLARI:

TOBB ETÜ AKADEMİK YÜKSELTİLME VE ATANMA ŞARTLARI: TOBB ETÜ AKADEMİK YÜKSELTİLME VE ATANMA ŞARTLARI: Şartlar Süre Yabancı dil Öğretim Görevlisi - Akademisyen Öğr.Gör. (6) Yardımcı Doçent Doçent Profesör.(5) - Doktoradan sonra en az 2 yıl herhangi bir üniversitede

Detaylı

BT Yönetim Sistemleri. Nil Neli Bestel & Burak Bestel

BT Yönetim Sistemleri. Nil Neli Bestel & Burak Bestel BT Yönetim Sistemleri Nil Neli Bestel & Burak Bestel Nil Neli Bestel Kurucu Ortak İstanbul Üniversitesi Fizik Bölümü mezunu İstanbul Kültür Üniversitesi Kalite ve Üretim Yönetimi Yüksek Lisans 8 senelik

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Unvan Alan Üniversite Yıl Profesör Sinema-TV Marmara Doçent Sinema-TV Marmara 1999 Yrd.Doç. Sinema-TV Marmara 1991

ÖZGEÇMİŞ. Unvan Alan Üniversite Yıl Profesör Sinema-TV Marmara Doçent Sinema-TV Marmara 1999 Yrd.Doç. Sinema-TV Marmara 1991 ÖZGEÇMİŞ. Adı Soyadı : Bülent VARDAR. Doğum Tarihi : 5/7/96. Unvanı : Profesör 4. Öğrenim Durumu : Dokuz Eylül Üniversitesi GSF Sahne ve Görüntü Sanatları Bölümü, Sinema-TV-Fotografi Anasanat Dalı, 98

Detaylı

BT Yönetim Sistemleri. Nil Neli Deadato & Burak Bestel

BT Yönetim Sistemleri. Nil Neli Deadato & Burak Bestel BT Yönetim Sistemleri Nil Neli Deadato & Burak Bestel Nil Neli Deadato Kurucu Ortak İstanbul Üniversitesi Fizik Bölümü mezunu İstanbul Kültür Üniversitesi Kalite ve Üretim Yönetimi Yüksek Lisans 8 senelik

Detaylı

MAT-FEN EĞİTİM KURUMLARI YERLEŞTİRME SONUÇLARINA GÖRE ÜNİVERSİTEYE YERLEŞEN ÖĞRENCİLERİMİZ

MAT-FEN EĞİTİM KURUMLARI YERLEŞTİRME SONUÇLARINA GÖRE ÜNİVERSİTEYE YERLEŞEN ÖĞRENCİLERİMİZ 2007-2008-2009 YILI ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ'Nİ KAZANANLAR 30 ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ (ANKARA) ELEKTRİK-ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ 155 ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ (ANKARA) ELEKTRİK-ELEKTRONİK

Detaylı

KURULARARASI VE YURTDIŞINDAKİ YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI YATAY GEÇİŞ KONTENJANLARI

KURULARARASI VE YURTDIŞINDAKİ YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI YATAY GEÇİŞ KONTENJANLARI KURULARARASI VE YURTDIŞINDAKİ YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI YATAY GEÇİŞ KONTENJANLARI İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ 2014-2015 GÜZ DÖNEMİ YATAY GEÇİŞ KONTENJANLARI FAKULTE PROGRAM KURUMLARARASI YURT DIŞI 2.SNF.

Detaylı

PROF. DR. CENGİZ ALYILMAZ

PROF. DR. CENGİZ ALYILMAZ PROF. DR. CENGİZ ALYILMAZ Adı ve Soyadı : Cengiz ALYILMAZ : Prof. Dr. Bölüm/ Anabilim Dalı : Türkçe Eğitimi Bölümü Doğum Tarihi : 11.4.1966 Doğum Yeri : Kars Çalışma Konusu : Eski Türk Dili, Türkçe Eğitimi,

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl Süleymen Demirel Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakultesi, Resim Böl.

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl Süleymen Demirel Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakultesi, Resim Böl. ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı : Özlem TEKDEMİR DÖKEROĞLU 2. Doğum Tarihi :08.08.1980 3. Unvanı : Dr. 4. Öğrenim Durumu : Doktora Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Resim Süleymen Demirel Üniversitesi 2001 Yüksek

Detaylı

Bölüm Staj Süresi Staj Zamanı ve Koşulları. Fen Edebiyat Fakültesi

Bölüm Staj Süresi Staj Zamanı ve Koşulları. Fen Edebiyat Fakültesi Bölüm Staj Süresi Staj Zamanı ve Koşulları Fen Edebiyat Fakültesi Matematik 20 iş 2. veya 3. sınıfın sonunda kesintisiz Mütercim Tercümanlık 20 iş 2. veya Psikoloji (UOLP-SUNY) Psikoloji 20 iş 20 iş 2.

Detaylı

Duyurunun başlangıç tarihi: 25 Ağustos 2015 Son Başvuru Tarihi: 08 Eylül 2015

Duyurunun başlangıç tarihi: 25 Ağustos 2015 Son Başvuru Tarihi: 08 Eylül 2015 Duyurunun başlangıç tarihi: 25 Ağustos 2015 Son Başvuru Tarihi: 08 Eylül 2015 T.C. BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ NDEN Üniversitemiz aşağıda belirtilen birimlerine 2547 Sayılı Kanun ile Öğretim Üyeliğine

Detaylı

Bridge 2014 Uluslararası Fotoğraf Yarışması Şartnamesi

Bridge 2014 Uluslararası Fotoğraf Yarışması Şartnamesi Bridge 2014 Uluslararası Fotoğraf Yarışması Şartnamesi Düzenleyen: Bridge 2014 Uluslararası Fotoğraf yarışması Makedonya-Kumanova dan Kozjak Fotoğraf Kulübü desteği ile İFSAK (İstanbul Fotoğraf ve Sinema

Detaylı

Business Network Center Turkey.

Business Network Center Turkey. 09:15-10:30 İş Hukuku Kapsamında İşe İade Davaları: İş Akdinin Feshi: Geçerli ve Geçersiz Fesih Nedenleri Doç.Dr. Erdem ÖZDEMİR - Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi İş Sözleşmesi Nasıl Sona Erer? Fesih

Detaylı

KADRO ÜNVANI DERECE ADEDİ BAŞVURU YERİ AÇIKLAMA. Mühendislik ve Teknoloji Fakültesi Dekanlığı

KADRO ÜNVANI DERECE ADEDİ BAŞVURU YERİ AÇIKLAMA. Mühendislik ve Teknoloji Fakültesi Dekanlığı Galatasaray Üniversitesi Rektörlüğünden: Üniversitemizin aşağıda belirtilen akademik birimlerine, 10.07.2018 tarihli Resmi Gazete de yayımlanan Genel Kadro ve Usulü Hakkında 2 Sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi,

Detaylı

Bu deneyime sahip danışmanlar tarafından "size özel" hazırlanacak MEDYAFOBİ eğitimleri için bize medyafobi@medyafobi.com adresinden ulaşabilirsiniz.

Bu deneyime sahip danışmanlar tarafından size özel hazırlanacak MEDYAFOBİ eğitimleri için bize medyafobi@medyafobi.com adresinden ulaşabilirsiniz. Bir haberci, bir köşe yazarı olaylara nasıl yaklaşır? Bir istihbaratın habere nasıl dönüştüğü, daha sonra "mutfak" olarak adlandırılan Yazı İşleri'nde nasıl ele alındığı ve nasıl "ürün" haline getirilip

Detaylı

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM YILI YURTDIŞINDAN KABUL EDİLECEK ÖĞRENCİ KONTENJANLARI ANADOLUYÖS KONTENJANI PROGRAM SÜRESİ

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM YILI YURTDIŞINDAN KABUL EDİLECEK ÖĞRENCİ KONTENJANLARI ANADOLUYÖS KONTENJANI PROGRAM SÜRESİ ANADOLU ÜNİVERSİTESİ 2016-2017 ÖĞRETİM YILI YURTDIŞINDAN KABUL EDİLECEK ÖĞRENCİ KONTENJANLARI BİRİM ID BİRİM PROGRAM SÜRESİ ANADOLUYÖS KONTENJANI ULUSLARARASI SINAV VE DİPLOMA PUANI KONTENJANI ÖZEL KOŞUL

Detaylı

GENEL KURULUN ONAYINA SUNULACAK BAĞIMSIZ YÖNETİM KURULU ADAY LİSTESİ

GENEL KURULUN ONAYINA SUNULACAK BAĞIMSIZ YÖNETİM KURULU ADAY LİSTESİ GENEL KURULUN ONAYINA SUNULACAK BAĞIMSIZ YÖNETİM KURULU ADAY LİSTESİ Hasan SEZER Prof. Dr. Nuh BOYRAZ Av. Dr. Cahit SULUK HASAN SEZER (Bağımsız Üye Adayı) Özgeçmiş Lisans eğitimini A.İ.T.İ.A. (Gazi Üniversitesi

Detaylı

Sempozyum e-gazetesi 20 Aralık 2014 Yer: Liv Hospital B1 Konferans Salonu www.livsempozyumgunleri.com

Sempozyum e-gazetesi 20 Aralık 2014 Yer: Liv Hospital B1 Konferans Salonu www.livsempozyumgunleri.com Sempozyum e-gazetesi 20 Aralık 2014 Yer: Liv Hospital B1 Konferans Salonu www.livsempozyumgunleri.com Bilimsel toplantıya katılım için lütfen kayıt yaptırınız. Kayıt için : www.sempozyumgunleri.com Katılım

Detaylı

AVNI KAHYA ARDEŞEN BELEDIYE BAŞKAN ADAYI Yılında Ardeşen de doğdu.

AVNI KAHYA ARDEŞEN BELEDIYE BAŞKAN ADAYI Yılında Ardeşen de doğdu. ARDEŞEN AVNI KAHYA 07.11.1962 Yılında Ardeşen de doğdu. İlk orta öğrenimi mi Ardeşen de Liseyi Rize de tamamladı. Siyasete 1978 de Milli Türk Talebe Birliği ile başladı, 1994 yılında Refah Partisinde Teşkilat

Detaylı

Business Network Center Turkey.

Business Network Center Turkey. 09:15-10:15 İşveren Markası ve İK Pazarlaması İlişkisi: İşveren Markası, İK Pazarlaması Nedir? Nasıl Kullanılır? İrem Önal - Saha Satış İK Müdürü - PepsiCo Türkiye 10:15-11:00 Tutarlı Bir İşveren Marka

Detaylı

2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI BÖLÜM/PROGRAM ÜCRETLERİ ÇİZELGESİ

2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI BÖLÜM/PROGRAM ÜCRETLERİ ÇİZELGESİ 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI BÖLÜM/PROGRAM ÜCRETLERİ ÇİZELGESİ BÖLÜM / PROGRAMLAR PUAN TÜRÜ TABAN PUANI TAVAN PUANI ÜCRETLER (TL) DİŞ HEKiMLİĞİ FAKÜLTESİ Diş Hekimliği Fakültesi MF-3 405.958 456.221

Detaylı

2014-ÖSYS TAVAN VE TABAN PUANLARI Program Adı Puan Türü İSTANBUL TİCARET ÜNİVERSİTESİ Fen-Edebiyat Fakültesi

2014-ÖSYS TAVAN VE TABAN PUANLARI Program Adı Puan Türü İSTANBUL TİCARET ÜNİVERSİTESİ Fen-Edebiyat Fakültesi Program Kodu 2014-ÖSYS TAVAN VE TABAN PUANLARI Program Adı Puan Türü Kontenjan İSTANBUL TİCARET ÜNİVERSİTESİ Fen-Edebiyat Fakültesi Yerleşen Aday Sayısı En Küçük Puan En Büyük Puan 203410059 Psikoloji

Detaylı

T.C. MALATYA VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü

T.C. MALATYA VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü T.C. MALATYA VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü Projenin Adı: Projenin Sahibi: Okuyan Malatya Yazıyor Malatya Valiliği Projenin Yürütücüsü: İl Milli Eğitim Müdürlüğü Projenin Uygulama Dönemi: 2015-2016Eğitim

Detaylı

Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Kurum İçi Yatay Geçiş Kontenjanları

Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Kurum İçi Yatay Geçiş Kontenjanları 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Kurum İçi Yatay Geçiş Kontenjanları a) Lisans Programları Fakülte / Bölüm Belirlenen Kontenjan Fen-Edebiyat Fakültesi 2. SINIF 3. SINIF Türk Dili ve Edebiyatı

Detaylı

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÇİFT ANADAL/YANDAL KONTENJAN TABLOSU

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÇİFT ANADAL/YANDAL KONTENJAN TABLOSU 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÇİFT ANADAL/YANDAL KONTENJAN TABLOSU Üst Birim Adı Birim Adı Süre Atatürk Eğitim Fakültesi Almanca Öğretmenliği (Almanca) 4 DİL-1 10 6 Sosyal ve Beşeri Bilimler Temel Alanları

Detaylı

YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİNİN 2017 ÖSYS MERKEZİ YERLEŞTİRME SİSTEMİNE GÖRE ÖĞRENCİ ALAN PROGRAMLARININ PUAN TÜRLERİ

YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİNİN 2017 ÖSYS MERKEZİ YERLEŞTİRME SİSTEMİNE GÖRE ÖĞRENCİ ALAN PROGRAMLARININ PUAN TÜRLERİ YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİNİN 2017 ÖSYS MERKEZİ YERLEŞTİRME SİSTEMİNE GÖRE ÖĞRENCİ ALAN PROGRAMLARININ PUAN TÜRLERİ MF Matematik Sınavı (LYS-1) : 11 Haziran 2017 Pazar, Saat:10:00, Tek Oturum: 135 dakika Matematik

Detaylı

2015 EK TERCİH DÖNEMİ TABAN PUANLAR & BAŞARI SIRALARI

2015 EK TERCİH DÖNEMİ TABAN PUANLAR & BAŞARI SIRALARI 2015 EK TERCİH DÖNEMİ LAR & BAŞARI SIRALARI FAKÜLTELER,,, BAŞARI SIRALARI ve 2015-2016 ÇİZELGESİ I BAŞARI SIRASI DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ Diş Hekimliği Fakültesi MF-3 1 382.78731 44.783 45.550,00 - Diş

Detaylı

Bu deneyime sahip danışmanlar tarafından "size özel" hazırlanacak MEDYAFOBİ eğitimleri için bize adresinden ulaşabilirsiniz.

Bu deneyime sahip danışmanlar tarafından size özel hazırlanacak MEDYAFOBİ eğitimleri için bize adresinden ulaşabilirsiniz. Bir haberci, bir köşe yazarı olaylara nasıl yaklaşır? Bir istihbaratın habere nasıl dönüştüğü, daha sonra "mutfak" olarak adlandırılan Yazı İşleri'nde nasıl ele alındığı ve nasıl "ürün" haline getirilip

Detaylı

LEFKE AVRUPA ÜNİVERSİTESİ Dr. Fazıl Küçük Eğitim Fakültesi P.Türü Taban Puan Başarı Sıralaması

LEFKE AVRUPA ÜNİVERSİTESİ Dr. Fazıl Küçük Eğitim Fakültesi P.Türü Taban Puan Başarı Sıralaması LEFKE AVRUPA ÜNİVERSİTESİ Dr. Fazıl Küçük Eğitim Fakültesi P.Türü Taban Puan Başarı Sıralaması Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği (Türkçe)(Tam Burslu) -1 261,31849 24527 Bilgisayar ve Öğretim

Detaylı

FARABİ DEĞİŞİM PROGRAMI PROTOKOLÜ

FARABİ DEĞİŞİM PROGRAMI PROTOKOLÜ FARABİ DEĞİŞİM PROGRAMI PROTOKOLÜ Bizler, aşağıda imzaları bulunan yükseköğretim kurumları olarak, kurumlarımız arasında Farabi Değişim Programı kapsamında işbirliği yapmayı kararlaştırmış bulunmaktayız.

Detaylı

TABLO-4. Merkezi Yerleştirme İle Öğrenci Alan Yükseköğretim Lisans

TABLO-4. Merkezi Yerleştirme İle Öğrenci Alan Yükseköğretim Lisans TABLO-4. Merkezi Yerleştirme İle Öğrenci Alan Yükseköğretim Lisans Programın Adı Puan Türü Genel Kont. Yerleşen Sayısı Min Puan Max Puan BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ (ANKARA) Diş Hekimliği Fakültesi (Ücretli)

Detaylı

05-21 ARALIK DECEMBER 2015 AÇILIŞ / OPENING: 05 ARALIK DECEMBER SAAT TIME

05-21 ARALIK DECEMBER 2015 AÇILIŞ / OPENING: 05 ARALIK DECEMBER SAAT TIME Doğu Gündoğdu BİR RULO Atölye / Workshop: Özgün Fotoğraf Baskısı / 12 Aralık 2015 / Saat: 14:00 3, Van Dyke Brown, 05-21 ARALIK DECEMBER 2015 AÇILIŞ / OPENING: 05 ARALIK DECEMBER SAAT TIME 18:00 Doğu Gündoğdu

Detaylı

T.C. GEBZE KAYMAKAMLIĞI Gebze Anadolu Lisesi Müdürlüğü 2010 Mezunlarımız ve Üniversite Yerleşme Bilgileri

T.C. GEBZE KAYMAKAMLIĞI Gebze Anadolu Lisesi Müdürlüğü 2010 Mezunlarımız ve Üniversite Yerleşme Bilgileri 1 ÖĞRENCİ ÖĞRENCİ İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İSTANBUL TIP FAKÜLTESİ İSTANBUL TIP 2 ÖĞRENCİ ÖĞRENCİ MARMARA ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL) TIP FAKÜLTESİ 3 ÖĞRENCİ ÖĞRENCİ ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ (BURSA) TIP FAKÜLTESİ 4

Detaylı

Yard.Doç. İsmail OKAY

Yard.Doç. İsmail OKAY Yard.Doç. İsmail OKAY Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Grafik Tasarım Dokuz Eylül Üniversitesi 2002 Yüksek Lisans Grafik Tasarım Dokuz Eylül Üniversitesi 2007 Sanatta Yeterlilik Grafik Tasarım Dokuz Eylül

Detaylı

BARODA GELİŞİM GRUBU ADAYLARI BARO BAŞKAN ADAYIMIZ

BARODA GELİŞİM GRUBU ADAYLARI BARO BAŞKAN ADAYIMIZ BARODA GELİŞİM GRUBU ADAYLARI BARO BAŞKAN ADAYIMIZ AV.BİLGİN YEŞİLBOĞAZ 1968 yılında Mersin de doğdu. İlkokulu Mersin Kurtuluş İlkokulu nda, ortaokulu ve liseyi Mersin Gazi Lisesinde okudu.1989 yılında

Detaylı

Vural ÇAVUŞOĞLU YÖNETMEN

Vural ÇAVUŞOĞLU YÖNETMEN Vural ÇAVUŞOĞLU YÖNETMEN İstanbul doğumlu. 1977 yılından başlayarak sinema ve kısa film ile yoğun olarak ilgilendi. 1977 yılında Deniz Lisesinden, 1981 yılında Deniz Harp Okulu Uluslararası İlişkiler bölümünden

Detaylı

İSTANBUL MEDİPOL ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MERKEZİ YERLEŞTİRME PUAN TÜRÜNE GÖRE YATAY GEÇİŞ ÜCRET TABLOSU

İSTANBUL MEDİPOL ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MERKEZİ YERLEŞTİRME PUAN TÜRÜNE GÖRE YATAY GEÇİŞ ÜCRET TABLOSU İSTANBUL MEDİPOL ÜNİVERSİTESİ 2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MERKEZİ YERLEŞTİRME PUAN TÜRÜNE GÖRE YATAY GEÇİŞ ÜCRET TABLOSU Burssuz 70.200 35.100 33.345 69.500 34.750 33.015 69.530 34.765 33.025 71.160

Detaylı

T.C. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ SENATO. 1- Bilimsel Araştırma Projeleri Komisyonuna üye seçilmesinin görüşülmesi;

T.C. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ SENATO. 1- Bilimsel Araştırma Projeleri Komisyonuna üye seçilmesinin görüşülmesi; T.C. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ SENATO Karar Tarihi : 04.03.2014 Karar No : 2 GÜNDEM: 1- Bilimsel Araştırma Projeleri Komisyonuna üye seçilmesinin görüşülmesi; 2- Anadolu Üniversitesi 2013 yılı Bilim ve Sanat,

Detaylı

KTTO PROJE, EĞİTİM VE ARAŞTIRMA MERKEZİ

KTTO PROJE, EĞİTİM VE ARAŞTIRMA MERKEZİ KTTO PROJE, EĞİTİM VE ARAŞTIRMA MERKEZİ Personel Seçme, Yerleştirme ve Mülakat Teknikleri Eğitimi 24 Ekim 2015 Eğitmen: Ebru Deniz Tekman Eğitimin Amacı KKTC de faaliyet gösteren şirketlerin ihtiyaçlarına

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Adı Soyadı : Hüseyin Birol Köseoğlu Doğum Tarihi : : Yardımcı Doçent

ÖZGEÇMİŞ. Adı Soyadı : Hüseyin Birol Köseoğlu Doğum Tarihi : : Yardımcı Doçent 1 ÖZGEÇMİŞ Adı Soyadı : Hüseyin Birol Köseoğlu Doğum Tarihi : 21.04.1963 Ünvanı : Yardımcı Doçent Öğrenim Durumu : Derece Alan Üniversite Tarih Lisans İçmimarlık Marmara Üniversitesi 1980-1984 Yüksek Lisans

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl Güzel Sanatlar Fakültesi

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl Güzel Sanatlar Fakültesi ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı : Handan ÖZSIRKINTI KASAP 2. Doğum Tarihi : 26 Temmuz 1979 3. Unvanı : Yardımcı Doçent 4. Öğrenim Durumu : Sanatta Yeterlik (Doktora) 5. Çalıştığı Kurum : İstanbul Gedik Üniversitesi

Detaylı

ÖĞR. PUAN GENEL OK.BİR ÖZEL KOŞUL VE P.DR. D.DR. DR.ÖĞR. PROGRAM PROGRAM ADI (2) SÜRE TÜRÜ KONT. KONT. MEB AÇIKLAMALAR SAYI SAYI ÜYE SAYI GRV

ÖĞR. PUAN GENEL OK.BİR ÖZEL KOŞUL VE P.DR. D.DR. DR.ÖĞR. PROGRAM PROGRAM ADI (2) SÜRE TÜRÜ KONT. KONT. MEB AÇIKLAMALAR SAYI SAYI ÜYE SAYI GRV ÖĞR. PUAN GENEL OK.BİR ÖZEL KOŞUL VE P.DR. D.DR. DR.ÖĞR. PROGRAM PROGRAM ADI (2) SÜRE TÜRÜ KONT. KONT. MEB AÇIKLAMALAR SAYI SAYI ÜYE SAYI GRV AKREDİTE TUS TT1 TUS TT2 TUS KTP DUS AB AYP KPSS-1 KPSS-2 KODU

Detaylı

Ek-Kontenjan Puan, Kontenjan, Ücret ve Burslar

Ek-Kontenjan Puan, Kontenjan, Ücret ve Burslar 2018-2019 Ek-Kontenjan, Kontenjan, ve Burslar Program Adı Türü Diş Hekimliği Fakültesi Diş Hekimliği Fakültesi (li) SAY 382,93905 4 66.000 -- Eğitim Fakültesi Arapça Öğretmenliği (%50 Burslu) DİL -- 41

Detaylı

BEYKENT ÜNİVERSİTESİ 2015 ÖSYS İLE ÖĞRENCİ ALAN BÖLÜMLERİN PUAN BİLGİLERİ VE EĞİTİM DİLLERİ

BEYKENT ÜNİVERSİTESİ 2015 ÖSYS İLE ÖĞRENCİ ALAN BÖLÜMLERİN PUAN BİLGİLERİ VE EĞİTİM DİLLERİ FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ İngiliz Dili ve Edebiyatı (Tam Burslu) 6 DİL-1 421,83026 İNGİLİZCE ZORUNLU İngiliz Dili ve Edebiyatı (%50 Burslu) 54 DİL-1 243,8369 İNGİLİZCE ZORUNLU Mütercim-Tercümanlık (İngilizce)

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. : Psikoloji,Psikolojik Danışma, Özel Eğitim Uzmanı, : Psikoloji,Psikolojik Danışma, Rehberlik ve Özel

ÖZGEÇMİŞ. : Psikoloji,Psikolojik Danışma, Özel Eğitim Uzmanı, : Psikoloji,Psikolojik Danışma, Rehberlik ve Özel ÖZGEÇMİŞ GENEL Adı : Ahmet İsmail ÖZÇELİK Doğum Yeri ve Tarihi : Ankara, 27.08.1954 Konumu ve Ünvanları Alanı Eğitim Medeni Hali : Psikoloji,Psikolojik Danışma, Özel Eğitim Uzmanı, : Psikoloji,Psikolojik

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. 2. Doğum Tarihi: 07/12/ Unvanı: Yrd. Doç. Dr. 4. Öğrenim Durumu:

ÖZGEÇMİŞ. 2. Doğum Tarihi: 07/12/ Unvanı: Yrd. Doç. Dr. 4. Öğrenim Durumu: ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı: Hale Yaylalı 2. Doğum Tarihi: 07/12/1970 3. Unvanı: Yrd. Doç. Dr. 4. Öğrenim Durumu: Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Radyo-Televizyon Bölümü İstanbul Üniversitesi 1992 Y. Lisans

Detaylı

a) Lisans Programları Fakülte / Bölüm Belirlenen Kontenjan

a) Lisans Programları Fakülte / Bölüm Belirlenen Kontenjan a) Lisans Programları Fakülte / Bölüm Belirlenen Kontenjan Fen-Edebiyat Fakültesi 2. SINIF 3. SINIF Türk Dili ve Edebiyatı 5 5 İngiliz Dili ve Edebiyatı 4 4 Psikoloji 10 10 Sosyoloji 5 5 Tarih 4 4 İktisadi

Detaylı

KASTAMONU ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK YÜKSELTİLME VE ATANMA MÜRACAAT FORMU

KASTAMONU ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK YÜKSELTİLME VE ATANMA MÜRACAAT FORMU KASTAMONU ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK YÜKSELTİLME VE ATANMA MÜRACAAT FORMU A. YAYIN VE ATIFLAR ALINAN 1. SCI (Science Citation Index), SCI-Expanded, SSCI (Social Science Citation Index), AHCI (Arts and Humanities

Detaylı

İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ EK YERLEŞTİRME KONTENJAN TABLOSU

İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ EK YERLEŞTİRME KONTENJAN TABLOSU Diş Hekimliği Fakültesi Diş Hekimliği Fakültesi (Ücretli) MF-3 4 373,85341 402,79022 41.000,00 Eğitim Fakültesi Arapça Öğretmenliği (Ücretli) DİL-3 14 235,11378 235,11378 25.000,00 17.500,00 Arapça Öğretmenliği

Detaylı

MATFEN EĞİTİM KURUMLARI

MATFEN EĞİTİM KURUMLARI 2011 YILI ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ'Nİ KAZANANLAR 14 ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ ELEKTRİK-ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ 107 ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ ELEKTRİK-ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ 2 ORTA DOĞU TEKNİK

Detaylı

İSTANBUL MEDİPOL ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI FAKÜLTE LİSANS PROGRAMLARI KONTENJAN VE ÜCRET BİLGİLERİ

İSTANBUL MEDİPOL ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI FAKÜLTE LİSANS PROGRAMLARI KONTENJAN VE ÜCRET BİLGİLERİ İSTANBUL MEDİPOL ÜNİVERSİTESİ -2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI FAKÜLTE LİSANS PROGRAMLARI KONTENJAN VE ÜCRET BİLGİLERİ Fakülte Adı / Yüksekokul Adı Program Adı Süre Tıp Fakültesi (li) 6 MF-3 3 57.500 Tıp Fakültesi

Detaylı

NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ Akadamik Yılı Bölüm Temsilcisi Seçimi Olacak Bölüm İsimleri Birim/Program Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu

NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ Akadamik Yılı Bölüm Temsilcisi Seçimi Olacak Bölüm İsimleri Birim/Program Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ 2017-2018 Akadamik Yılı Bölüm Temsilcisi Seçimi Olacak Bölüm İsimleri Birim/Program Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Antrenörlük Rekreasyon Spor Yöneticiliği İktisadi İdari ve Sosyal

Detaylı

Puan Türü. Bilgisayar Mühendisliği. Bilgisayar Mühendisliği (İÖ) Bilişim. Sistemleri Mühendisliği

Puan Türü. Bilgisayar Mühendisliği. Bilgisayar Mühendisliği (İÖ) Bilişim. Sistemleri Mühendisliği 4 Yıllık Bölümler Lisans programları Program Adı Fakülte Bölüm Bilgisayar Bilgisayar Sistemleri Sistemleri (KKTC Uyruklu) Öğretim leri Fen Bilgisi İlköğretim Matematik İngilizce Okul Öncesi Okul Öncesi

Detaylı

MÜHENDİSLİK EĞİTİMLERİNDE ÖLÇÜMBİLİM VE KALİBRASYON KONULARINDAKİ MEVCUT DURUMUN DEĞERLENDİRİLMESİ

MÜHENDİSLİK EĞİTİMLERİNDE ÖLÇÜMBİLİM VE KALİBRASYON KONULARINDAKİ MEVCUT DURUMUN DEĞERLENDİRİLMESİ 253 MÜHENDİSLİK EĞİTİMLERİNDE ÖLÇÜMBİLİM VE KALİBRASYON KONULARINDAKİ MEVCUT DURUMUN DEĞERLENDİRİLMESİ Özge ALTUN ÖZET Ülkemizde gelişen teknoloji ve ileri seviye mühendislik uygulamalarının artmasıyla

Detaylı