AppRadio Mode ile uyumlu Lightning konektörlü iphone için aygıt yazılımı güncelleme

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "AppRadio Mode ile uyumlu Lightning konektörlü iphone için aygıt yazılımı güncelleme"

Transkript

1 AppRadio Mode ile uyumlu Lightning konektörlü iphone için aygıt yazılımı güncelleme Navigasyonlu modeller için güncelleme talimatları: NAVTEQ yazılım güncelleme T kullanılarak güncellenmiş AVIC-F40BT, AVIC-F940BT, AVIC-F840BT ve AVIC-F8430BT. AÇIKLAMALAR Bu aygıt yazılımı güncellemesi sadece, Lightning konektörlü iphone a sahipseniz ve Lightning konektörlü iphone dan AppRadio Mode un, müzik ve/veya video yürütmenin tadını çıkarmak istiyorsanız gereklidir. (Bu firmware güncellemesinin neden olduğu işlev sınırlamaları hakkında ayrıntılar için aşağıdaki sayfadaki ÖNEMLİ bölümüne bakın.) Bu aygıt yazılımı güncellemesi sadece, Avrupa da satılan ve NAVTEQ yazılım güncelleme T kullanılarak güncellenmiş olan AVIC-F40BT, AVIC-F940BT, AVIC-F840BT, ya da AVIC-F8430BT için uygulanır. Bu güncellemenin ürünlere yüklenmesi, ürünlere ciddi zararlar verebilir. Eğer bu aygıt yazılımı güncellemesinden sonra navigasyon sisteminize yazılım güncellemesi yaparsanız, özellikle navigasyon sisteminize kurulmuş yazılım güncellemesi için tasarlanmış ayrı bir aygıt yazılımı güncellemesi yapmanız gerekmektedir. Bu kılavuzda iphone 5 ve ipod touch (5. nesil) Lightning konektörlü iphone olarak anılacaktır. Aygıt yazılımı güncellemesi tarafından etkinleştirilen işlevler Navigasyon sisteminizin aygıt yazılımı güncellemesi, aşağıdaki değişiklikleri yapacaktır. Lightning konektörlü iphone ile ilgili işlevler mevcut olacaktır. ipod Ayarları AV Sistem Ayarları menüsüne eklenir. Uyg Bağlantısı nın ayar değerleri, sırasıyla Kablolu dan iphone a ve Bluetooth tan Diğerleri ne değişir. Kayıtlı Lightning konektörlü iphone unuzu bağlamak için, aha ekranına Bağlat eklenir.

2 ÖNEMLİ Aşağıdaki kablolar, navigasyon sisteminize bağlantı için gereklidir. Ancak Bluetooth sesi, bu kablolar kullanıldığı ve ipod Bağlantı Ayarları VGA olarak ayarlandığı zaman mevcut olmaz. ipod / iphone için VGA/USB arayüz kablosu (CD-IV202NAVI) (ayrı olarak satılır) VGA Adaptörüne ait Lightning (Apple Inc. ürünleri) (ayrı olarak satılır) USB kablolu Lightning (CD-IU52 veya CA-IU.52C) (ayrı olarak satılır) veya USB kablolu Lightning (Lightning konektörlü iphone ile birlikte tedarik edilir) Bu yöntem kullanılarak bir ipod touch bağlıyken GPS konumlandırma kullanan işlevler AppRadio Mode veya Aha Radio üzerinde kullanılamaz. ipod / iphone için VGA/USB arayüz kablosunu (CD-IV202NAVI) (ayrı olarak satılır) kullandığınızda ve ipod arka görüntü kaynağı olarak seçildiğinde, SD veya USB kaynağı navigasyon ünitesinde seçilirse, arka görüntü çıkışı üzerinden ses çıkışı olmaz. Ayrıntılar için sayfa 11 deki Arka görüntünün çıkış ayarı uyarısı bölümüne bakın. Lightning konektörlü iphone unuzda saklanan müzik ve/veya video dosyalarını yürütmek isterseniz, ilk olarak CarMediaPlayer uygulamasını Lightning konektörlü iphone unuza kurun, ardından navigasyon sisteminizde AppRadio Mode undayken CarMediaPlayer uygulamasını çalıştırın. Lightning konektörlü iphone unuzda saklanan müzik ve/veya video dosyalarını, ipod / iphone için VGA/USB arayüz kablosunu (CD-IV202NAVI) (ayrı olarak satılır) kullanarak CarMediaPlayer uygulaması olamadan doğrudan yürütemezsiniz. CarMediaPlayer, yerel App Store da ücretsiz olarak mevcuttur. AppRadio Mode, daha önceleri Advanced App Mode olarak bilinmektedir. Lightning konektörlü iphone unuzu, navigasyon sisteminize ipod için USB arayüz kablosunu (CD-IU51V veya CA-IW.51V) (ayrı olarak satılır) ve Lightning - 30 Pim Adaptörü (Apple Inc. ürünleri) (ayrı olarak satılır) kullanarak bağlarsanız, Lightning konektörlü iphone unuzda saklanan müzik dosyalarını yürütmek mevcut olacaktır. Telif hakkı Bu üründe tanımlanan özel şirketlerin, ürünlerin ve diğer kuruluşların adları, ilgili firmalarının tescilli ticari markaları ya da ticari markalarıdır. Daha fazla bilgi için, navigasyon sisteminizin İşletim Kılavuzu na bakın.

3 Aygıt yazılımı güncellemesinin, aşağıdaki sıra ile yapılması gerekir. A. Aygıt yazılımı güncelleme dosyalarının indirilmesi B. Navigasyon sisteminizin aygıt yazılımı güncellemesinin yapılması C. Sistem uygulama sürümünün doğrulanması D. iphone unuzun navigasyon sisteminize bağlanması A. Aygıt yazılımı güncelleme dosyalarının indirilmesi ÖNEMLİ Aygıt yazılımı güncellemesini indirmeden ve kurmadan önce lütfen bu aygıt yazılımı güncelleme talimatlarını indirin ve yazdırın. Tüm adımları doğru şekilde ve aşağıda açıklandığı sırada tamamlamanız çok önemlidir. Yordam 1. Bilgisayarınıza sadece modelinize uyan tek bir dosyayı web sitesinden indirin. AVIC-F40BT için dosya adı: AVIC-F40BT_FW-Update_v5.100.zip. AVIC-F940BT için dosya adı: AVIC-F940BT_FW-Update_v5.100.zip. AVIC-F840BT için dosya adı: AVIC-F840BT_FW-Update_v5.100.zip. AVIC-F8430BT için dosya adı: AVIC-F8430BT_FW-Update_v5.100.zip. 2. Sabit sürücünüzde dosyayı bulun ve sıkıştırılmış dosyayı açın. Sıkıştırılmış dosya açıldığı zaman, indirilmiş dosya aşağıdaki klasörü oluşturur. AVICZ110 TESTMODE.KEY Not: Klasörün adı AVICZ110 olmasına rağmen, içinde AVIC-F40BT, AVIC-F940BT, AVIC-F840BT veya AVIC-F8430BT için doğru aygıt yazılımı dosyaları bulunmaktadır. Klasörü yeniden adlandırmayın veya bu dosyaları AVIC-F40BT, AVIC-F940BT, AVIC-F840BT veya AVIC-F8430BT dışında hiçbir cihaza kurmayın.

4 B. Navigasyon sisteminizin aygıt yazılımı güncellemesinin yapılması ÖNEMLİ Eğer model numarası AVIC-F40BT, AVIC-F940BT, AVIC-F840BT veya AVIC-F8430BT değilse, bu aygıt yazılımı güncelleme adımlarından hiçbirini UYGULAMAYIN. Aygıt yazılımı güncellemesi öncesinde, model numaranızı kontrol edin. AVIC-F40BT için model numarası, VOL (+/ ) düğmesinin solunda bulunur. AVIC-F940BT ve AVIC-F840BT için model numarası, düğmesinin hemen altında bulunur. AVIC-F8430BT için model numarası, navigasyon sisteminde yazılı değildir. Model numaranızı kontrol etmek için lütfen navigasyon sisteminizin İşletim Kılavuzuna bakın. SD hafıza kartı veya microsd kartı gereksinimleri: AVIC-F40BT için SD hafıza kartı, 250 MB veya daha üzeri kapasite AVIC-F940BT, AVIC-F840BT ve AVIC-F8430BT için microsd kart, 250 MB veya daha üzeri kapasite Boş ve FAT32 biçiminde formatlanmış olmalıdır (SD hafıza kartında veya microsd kartında dosya olmaması gerekir). Yazma koruma anahtarının kilitli olmaması gerekir. Navigasyon sisteminiz güncellenirken, sistemin elektriğini asla KAPATMAYIN. Bu uyarıya uyulmaması yüzünden, navigasyon sisteminizde ciddi hasarlar oluşabilir. Aygıt yazılımı güncellemesi sırasında, SD hafıza kartını veya microsd kartı ÇIKARTMAYIN. Aygıt yazılımı güncellemesi, tüm ayarları başlangıç değerlerine getirir. Aygıt yazılımı güncellemesinden önce, navigasyon sisteminize o anda bağlı olan herhangi bir mobil aygıtın bağlantısını kesin. Yordam 1. Bilgisayarınıza bir SD hafıza kartı veya microsd kart takın ve ardından AVICZ110 ve TESTMODE.KEY dosyalarını bulun ve SD hafıza kartına veya microsd karta kopyalayın. Güncelleme klasörünün ve dosyasının, SD hafıza kartınızın veya microsd kartınızın kök klasörü içinde (en üst) olduğundan emin olun. SD hafıza kartının veya microsd kartın içinde başka dosya olmamalıdır. 2. Aracınızın anahtarını ON konumuna getirin ve navigasyon sisteminizi çalıştırın. 3. AV Kaynağı ekranını görüntülemek için MODE düğmesine basın ve ardından ekranın sol kenarındaki [Off] seçeneğine dokunun. AV kaynağı kapanır. 4. SD hafıza kartını veya microsd kartı navigasyon sisteminize takın. Sistem, aygıt yazılımı dosyasını otomatik olarak tanır, yeniden başlar ve bir dakika içinde güncelleme işlemini başlatır. AVIC-F40BT için, aygıt yazılımı güncellenirken LCD ekranı kapatmak amacıyla, düğmesine basabilirsiniz.

5 5. Güncelleştirme işlemi tamamlanana kadar bekleyin. Güncelleme işleminin tamamlanması, yaklaşık olarak iki ile üç dakika sürer. Aygıt yazılımı güncellemesi tamamlandığında, navigasyon sisteminiz Program forced write [System ucom Write] ekranını görüntüler. Başlangıç ayarı System ucom Write dır. 6. VOL (+/ ) düğmesi ile System ucom Write ı seçin ve ardından MODE düğmesine basın. Aşağıdaki ekran görüntülenir. AVIC-F940BT ve AVIC-F840BT için VOL (+/ ) düğmesi yerine, Çoklu kontrol kullanılır. 7. (1) SD sürümünün 8.05 ve (2) ucom sürümünün 8.04 veya daha öncesi olduğunu onaylayın. Eğer SD sürümü olarakgörüntülendiyse, SD hafıza kartındaki veya microsd karttaki veriler bozuk olabilir. Lütfen aygıt yazılımı indirme ve kurulum işlemini tekrar edin.

6 8. Eğer SD sürümü doğruysa ve ucom sürümü 8.04 veya daha önceyse, ucom güncellemesini başlatmak için navigasyon sisteminizdeki MODE düğmesine basın. UYARI! Güncelleme devam ederken, gücü kapatmayın veya SD hafıza kartını ya da microsd kartı çıkartmayın. Bu uyarıya uyulmaması yüzünden, navigasyon sisteminizde ciddi hasarlar oluşabilir. 9. Güncelleştirme işlemi tamamlanana kadar bekleyin. Güncelleme işleminin tamamlanması, yaklaşık olarak altı dakika sürer. ucom güncellemesi tamamlandığında, navigasyon sisteminiz otomatikolarak yeniden başlar ve Program forced write [System ucom Write] ekranı yeniden görüntülenir. 10. VOL (+/ ) düğmesi ile System ucom Write ı seçin ve ardından MODE düğmesine basın. Aşağıdaki ekran görüntülenir. AVIC-F940BT ve AVIC-F840BT için VOL (+/ ) düğmesi yerine, Çoklu kontrol kullanılır. 11. ucom sürümünün 8.05 olduğunu onaylayın. 12. SD hafıza kartını veya microsd kartı Program forced write [System ucom Write] ekranındayken çıkartın ve navigasyon sisteminizi kapatmak için, aracınızın anahtarını OFF konumuna getirin. Aygıt yazılımı güncellemesi artık tamamlanmıştır.

7 C. Sistem uygulama sürümünün doğrulanması Yordam 1. Üst Menü ekranını görüntülemek için, HOME düğmesine basın. 2. [Ayarlar] seçeneğine dokunun. Ayarlar Menüsü ekranı görüntülenir. 3. [System Ayarları] seçeneğine dokunun. System Ayarları ekranı görüntülenir. 4. [Bilgi Hizmeti] seçeneğine dokunun. Bilgi Hizmeti Ekranı görüntülenir. 5. Ekranın sol üst köşesine dokunun ve basılı tutun. Geçerli aygıt yazılımı sürümü görüntülenir. 6. Uygulama sürümünün 5,100 olduğunu onaylayın. 7. e dokunun.

8 D. iphone unuzun navigasyon sisteminize bağlanması Lightning konektörlü iphone un bağlanması Lightning - 30 Pim Adaptörü ile iphone un bağlanması

9 ipod kaynağının ve Aha Radio nun ayarlanması Aşağıdaki ayarlar, ipod kaynağının ve Aha Radio nun ayarlanması için gereklidir. Aygıtın Adı Uyg Bağlantısı ipod Bağlantı Ayarları Lightning konektörlü iphone (Hem müzik hem de video dosyaları AppRadio iphone VGA Mode unda yürütülebilir.) Lightning - 30 Pim Adaptörlü iphone (Sadece müzik dosyaları yürütülebilir.) iphone 30pimli Notlar: Bu bölümde iphone, ipod touch, ipod classic ve ipod nano ipod aygıtı olarak anılacaktır. Uyg Bağlantısı için başlangıç ayarı iphone dur. ipod Bağlantı Ayarları için başlangıç ayarı 30pimli dir. Uyg Bağlantısının Ayarlanması 1. ipod aygıtını veya USB depolama aygıtını çıkartın. Uyg Bağlantısı sadece, ipod aygıtının veya USB depolama aygıtının bağlantısı kesildiğinde etkindir. 2. AV Kaynağı ekranını görüntülemek için MODE düğmesine basın ve ardından ekranın sol kenarındaki [Off] seçeneğine dokunun. AV kaynağı kapanır. 3. Üst Menü ekranını görüntülemek için, HOME düğmesine basın. 4. [Ayarlar] seçeneğine dokunun. Ayarlar Menüsü ekranı görüntülenir. 5. [AV Ayarları] seçeneğine dokunun. AV Sistem Ayarları menüsü görüntülenir. 6. Uyg Bağlantısı nı iphone olarak ayarlayın. [Uyg Bağlantısı] na her dokunduğunuzda, ayarları iphone ve Diğerleri arasında değiştirir. ipod Ayarlarının Yapılması 1. ipod aygıtını veya USB depolama aygıtını çıkartın. ipod Ayarları sadece, ipod aygıtının veya USB depolama aygıtının bağlantısı kesildiğinde etkindir. 2. AV Kaynağı ekranını görüntülemek için MODE düğmesine basın ve ardından ekranın sol kenarındaki [Off] seçeneğine dokunun. AV kaynağı kapanır. 3. Üst Menü ekranını görüntülemek için, HOME düğmesine basın.

10 4. [Ayarlar] seçeneğine dokunun. Ayarlar Menüsü ekranı görüntülenir. 5. [AV Ayarları] seçeneğine dokunun. AV Sistem Ayarları menüsü görüntülenir. 6. [ipod Ayarları] seçeneğine dokunun ve 30pimli veya VGA seçimini yapın. AppRadio Mode un Kullanılması (Lightning konektörlü iphone kullanıcıları için) AppRadio Mode, daha önceleri Advanced App Mode olarak anılmaktaydı. İşlevin adı Advanced App Mode dan AppRadio Mode a değiştirilmiş olmasına rağmen, Advanced App Mode navigasyon sisteminizin ekranında yine de görüntülenecektir. 1. Lightning konektörlü iphone unuzu kaydettirin ve Bluetooth kablosuz teknoloji yardımıyla navigasyon sisteminize bağlayın. Eğer Lightning konektörlü iphone unuzu navigasyon sisteminizle daha önce eşleştirdiyseniz, aygıt yazılımı güncellemesinin tamamlanmasından sonra aygıtınızı yeniden kaydettirmeniz ve bağlantı kurmanız gerekecektir. Lütfen Bluetooth aygıtının kaydettirilmesi ve bağlanması hakkındaki detaylar için navigasyon sisteminizin İşletim Kılavuzuna bakın. 2. Lightning konektörlü iphone unuzun kilidini açın ve bağlayın. 3. AV Kaynağı ekranını görüntülemek için MODE düğmesine basın ve ardından ekranın sol kenarındaki [ipod] seçeneğine dokunun. Lightning konektörlü iphone unuzun işlem ekranı görüntülenecektir. Lightning konektörlü iphone unuzu Bluetooth üzerinden navigasyon sisteminize bağlamadıysanız, bir onay mesajı görünür. Kayıtlı Lightning konektörlü iphone unuzu Bluetooth üzerinden bağlamak için mesajdaki [Bağlat] üzerine dokunun. Mesajdaki [Ayarlar] üzerine dokunursanız, Lightning konektörlü iphone unuzu kaydetmek için Bluetooth Ayarları ekranına geçiş yapabilirsiniz. Mesajdaki [İptal] üzerine dokunursanız, onay mesajı kapanır. 4. e dokunun. AppRadio uygulaması çalışır ve AppRadio Mode (Uygulama menüsü) ekranı görüntülenir. 5. İstenen uygulama simgesine dokunun.

11 İstenen uygulama çalışır ve uygulama işlem ekranı görüntülenir. 6. Uygulamayı çalıştırın. Aha Radio nun Kullanılması (Lightning konektörlü iphone kullanıcıları için) Bu işlevin kullanma yordamı özellikle, AppRadio Mode un kullanılması için 1. ile 3. adım arasındakilerle aynıdır. Ancak 3. adımda, ekranın sol kenarındaki [aha] seçeneğine dokunun. aha ekranında geçerli içeriğin görüntüsü, yalnızca ipod / iphone için VGA/USB arayüz kablosu (CD-IV202NAVI) (ayrı olarak satılır) kullandığınızda görüntülenmez. Ayrıca listede mevcut Aha Radio istasyonlarınızın simgeleri bu bağlantı yöntemiyle görüntülenmez. Arka görüntünün çıkış ayarı uyarısı ipod / iphone için VGA/USB arayüz kablosu (CD-IV202NAVI) (ayrı olarak satılır) kullandığınızda ve aşağıdaki ayarları seçtiğinizde ipod videosu ve SD veya USB sesinin arka görüntüye çıkışı sağlanır. Bu, navigasyon ünitesinin ön ekranında SD veya USB kaynağını seçerseniz gerçekleşir. Uyg Bağlantısı, iphone olarak ayarlanır. ipod Bağlantı Ayarları, VGA olarak ayarlanır. ipod videosu ve sesi arka görüntü çıkışı olarak ayarlanır. ipod video ve sesinin çıkışının arka görüntüde olmasını isterseniz, navigasyon ünitesinin ön görüntüsünde SD veya USB kaynağı dışında herhangi bir kaynak seçin PIONEER CORPORATION. Tüm hakları saklıdır. <KTSZ13I> <CWW7838-B> EU

WR-1/WR-R10 Kablosuz Uzaktan Kumandalar için Donanım Yazılımını Güncelleme

WR-1/WR-R10 Kablosuz Uzaktan Kumandalar için Donanım Yazılımını Güncelleme WR-1/WR-R10 Kablosuz Uzaktan Kumandalar için Donanım Yazılımını Güncelleme Bir Nikon ürünü seçtiğiniz için teşekkür ederiz. Bu kılavuz WR-1 ve WR-R10 kablosuz uzaktan kumandalar için donanım yazılımının

Detaylı

WR-1/WR-R10 Kablosuz Uzaktan Kumandalar için Donanım Yazılımını Güncelleme

WR-1/WR-R10 Kablosuz Uzaktan Kumandalar için Donanım Yazılımını Güncelleme WR-1/WR-R10 Kablosuz Uzaktan Kumandalar için Donanım Yazılımını Güncelleme Bir Nikon ürünü seçtiğiniz için teşekkür ederiz. Bu kılavuz WR-1 ve WR-R10 kablosuz uzaktan kumandalar için donanım yazılımının

Detaylı

Smart Access Kullanım prosedürü

Smart Access Kullanım prosedürü Smart Access Kullanım prosedürü A. Ön Koşul... 2 1. Akıllı telefon uyumluluğu... 2 2. Kablo seçimi... 2 a. Apple cihazları (iphone 4/4s)... 2 b. Apple cihazları (iphone 5/5c/5s)... 2 c. MHL konnektörlü

Detaylı

Konum Verileri Desteğine Sahip Seçme Fotoğraf Makineleri için Donanım Yazılımını Güncelleme

Konum Verileri Desteğine Sahip Seçme Fotoğraf Makineleri için Donanım Yazılımını Güncelleme Konum Verileri Desteğine Sahip Seçme Fotoğraf Makineleri için Donanım Yazılımını Güncelleme Bir Nikon ürününü tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Bu kılavuz, konum verileri desteğine sahip şu fotoğraf

Detaylı

Kamera Donanım Yazılımı Güncelleme

Kamera Donanım Yazılımı Güncelleme Kamera Donanım Yazılımı Güncelleme Bir Nikon ürününü seçtiğiniz için teşekkür ederiz. Elinizdeki kılavuz, kameranın donanım yazılımını nasıl güncelleyebileceğinizi açıklar. Güncellemeyi başarıyla gerçekleştirebileceğinizden

Detaylı

AirPrint Kılavuzu. Sürüm 0 TUR

AirPrint Kılavuzu. Sürüm 0 TUR AirPrint Kılavuzu Sürüm 0 TUR Not tanımları Bu kullanıcı el kitabında aşağıdaki simgeyi kullanıyoruz: Not Notlar ortaya çıkabilecek durumu nasıl çözmeniz gerektiğini size bildirir veya işlemin diğer özelliklerle

Detaylı

Harita güncelleme direktifleri

Harita güncelleme direktifleri Harita güncelleme direktifleri ilk olarak Türkiye haritasını güncellemeniz için http:// www.mlsnavigasyon.com.tr web sitesine üye olarak kaydolmanız gerekiyor. 1) Yeni üye kaydı ve Güncelleme A) Web sitesinden

Detaylı

robotsan idea Kontrol Kartı (idea Board) Kurulum

robotsan idea Kontrol Kartı (idea Board) Kurulum robotsan idea Kontrol Kartı (idea Board) 1 Genel Bakış Bu dokümanda, robotsan tarafından geliştirilmiş olan idea Kontrol Kartları nın programlanabilmesi için işletim sistemine tanıtılması sırasında yapılması

Detaylı

Kamera Donanım Yazılımı Güncelleme

Kamera Donanım Yazılımı Güncelleme Kamera Donanım Yazılımı Güncelleme Bir Nikon ürününü seçtiğiniz için teşekkür ederiz. Elinizdeki kılavuz, kameranın donanım yazılımını nasıl güncelleyebileceğinizi açıklar. Güncellemeyi başarıyla gerçekleştirebileceğinizden

Detaylı

Kamera Donanım Yazılımı Güncelleme

Kamera Donanım Yazılımı Güncelleme Kamera Donanım Yazılımı Güncelleme Bir Nikon ürününü seçtiğiniz için teşekkür ederiz. Elinizdeki kılavuz, kameranın donanım yazılımını nasıl güncelleyebileceğinizi açıklar. Güncellemeyi başarıyla gerçekleştirebileceğinizden

Detaylı

Kullanım kılavuzu. AirPrint

Kullanım kılavuzu. AirPrint Kullanım kılavuzu AirPrint BAŞLANGIÇ Bu belgedeki bilgilerin tam, doğru ve güncel olmasını sağlamak için her türlü çalışma yapılmıştır. Üretici, kontrolü dışındaki hataların sonuçları için sorumluluk kabul

Detaylı

AirPrint Kılavuzu. Bu Kullanıcı Kılavuzu şu modeller içindir:

AirPrint Kılavuzu. Bu Kullanıcı Kılavuzu şu modeller içindir: AirPrint Kılavuzu Bu Kullanıcı Kılavuzu şu modeller içindir: HL-L340DW/L360DN/L360DW/L36DN/L365DW/ L366DW/L380DW DCP-L50DW/L540DN/L540DW/L54DW/L560DW MFC-L700DW/L70DW/L703DW/L70DW/L740DW Sürüm A TUR Not

Detaylı

Kamera Donanım Yazılımı Güncelleme

Kamera Donanım Yazılımı Güncelleme Kamera Donanım Yazılımı Güncelleme Bir Nikon ürününü seçtiğiniz için teşekkür ederiz. Elinizdeki kılavuz, kameranın donanım yazılımını nasıl güncelleyebileceğinizi açıklar. Güncellemeyi başarıyla gerçekleştirebileceğinizden

Detaylı

Eee Pad TF201 için SSS

Eee Pad TF201 için SSS Eee Pad TF201 için SSS Dosyaları yönetme... 2 MicroSD, SD kartı veya USB aygıtında depolanan verilerime nasıl erişirim?... 2 Seçili dosyaları başka bir klasöre nasıl taşırım?... 2 Seçili dosyaları bağlı

Detaylı

AirPrint Kılavuzu. Bu Kullanıcı Kılavuzu şu modeller içindir:

AirPrint Kılavuzu. Bu Kullanıcı Kılavuzu şu modeller içindir: AirPrint Kılavuzu Bu Kullanıcı Kılavuzu şu modeller içindir: HL-L850CDN/L8350CDW/L8350CDWT/L900CDW/L900CDWT DCP-L8400CDN/L8450CDW MFC-L8600CDW/L8650CDW/L8850CDW/L9550CDW Sürüm 0 TUR Not tanımları Bu kullanıcı

Detaylı

SnapBridge Bağlantı Kılavuzu (ios)

SnapBridge Bağlantı Kılavuzu (ios) Tr SnapBridge Bağlantı Kılavuzu (ios) SB6L01(1W) 6MB3801W-01 Fotoğraf makinenizi ios cihazınızla eşleştirmek için SnapBridge i kullanma ve SnapBridge Wi-Fi uyarısı görüntülendiğinde ne yapılacağı hakkında

Detaylı

AirPrint Kılavuzu. Bu Kullanıcı Kılavuzu aşağıdaki modeller için geçerlidir: MFC-J3520/J3720. Sürüm 0 TUR

AirPrint Kılavuzu. Bu Kullanıcı Kılavuzu aşağıdaki modeller için geçerlidir: MFC-J3520/J3720. Sürüm 0 TUR AirPrint Kılavuzu Bu Kullanıcı Kılavuzu aşağıdaki modeller için geçerlidir: MFC-J350/J370 Sürüm 0 TUR Notların tanımı Bu kullanıcı el kitabında aşağıdaki not stilini kullanıyoruz: Notlar ortaya çıkabilecek

Detaylı

Saliha Ünal. Cellebrite Touch Eğitimi

Saliha Ünal. Cellebrite Touch Eğitimi Saliha Ünal Cellebrite Touch Eğitimi Neden Cellebrite? İçeriğimi eski telefonumdan yeni akıllı telefona nasıl aktarabilirim? Çok Kolay! Cellebrite a sahibiz Kolayca yapabiliriz! Kit Genel Bakış Cellebrite

Detaylı

Google Cloud Print Kılavuzu

Google Cloud Print Kılavuzu Google Cloud Print Kılavuzu Sürüm 0 TUR Notların tanımı Bu kullanım kılavuzunda aşağıdaki not stilini kullanıyoruz: Notlar ortaya çıkabilecek durumu nasıl çözmeniz gerektiğini size bildirir veya işlemin

Detaylı

1. Prestigio MultiPad 2. Sarj Adaptörü 3. Taşıma Kılıfı 4. USB Kablosu 5. Hızlı Başlangıç Klavuzu 6. Garanti Belgesi 7. Yasal ve Güvenlik Uyarıları

1. Prestigio MultiPad 2. Sarj Adaptörü 3. Taşıma Kılıfı 4. USB Kablosu 5. Hızlı Başlangıç Klavuzu 6. Garanti Belgesi 7. Yasal ve Güvenlik Uyarıları 1. Kutu İçeriği 1. 2. Sarj Adaptörü 3. Taşıma Kılıfı 4. USB Kablosu 5. 6. Garanti Belgesi 7. Yasal ve Güvenlik Uyarıları 2. Cihaz Görünümü 15 16 3 4 5 6 1 2 13 14 10 9 8 11 12 7 TR - 1 1 2 3 4 5 6 7 8

Detaylı

AirPrint Kılavuzu. Bu Kullanım Kılavuzu aşağıdaki modeller için geçerlidir: MFC-J2320/J2720. Sürüm 0 TUR

AirPrint Kılavuzu. Bu Kullanım Kılavuzu aşağıdaki modeller için geçerlidir: MFC-J2320/J2720. Sürüm 0 TUR AirPrint Kılavuzu Bu Kullanım Kılavuzu aşağıdaki modeller için geçerlidir: MFC-J30/J70 Sürüm 0 TUR Notların tanımı Bu kullanım kılavuzunda aşağıdaki not stilini kullanıyoruz: Notlar, çalıştırma ortamını,

Detaylı

Dijital SLR Kamera Donanım Yazılımını Güncelleme

Dijital SLR Kamera Donanım Yazılımını Güncelleme Dijital SLR Kamera Donanım Yazılımını Güncelleme Bir Nikon ürününü seçtiğiniz için teşekkür ederiz. Elinizdeki kılavuz, kameranın donanım yazılımını nasıl güncelleyebileceğinizi açıklar. Güncellemeyi başarıyla

Detaylı

Yazılım Güncelleştirmeleri Kullanıcı Kılavuzu

Yazılım Güncelleştirmeleri Kullanıcı Kılavuzu Yazılım Güncelleştirmeleri Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows, Microsoft Corporation kuruluşunun ABD de tescilli ticari markasıdır. Ürünle ilgili not Bu

Detaylı

RCC YAZILIM SİSTEMİ GÜNCELLEME TALİMATLARI

RCC YAZILIM SİSTEMİ GÜNCELLEME TALİMATLARI Harita yazılımı bu talimatnamede yer alan prosedürlere göre güncelleyebilirsiniz. 1) USB BELLEK İLE GÜNCELLEME İpucu: Minimum 16 GB kapasiteli bir USB bellek kullanmanızı öneririz. (Bazı harita güncellemeleri

Detaylı

Dijital SLR Kamera Donanım Yazılımını Güncelleme

Dijital SLR Kamera Donanım Yazılımını Güncelleme Dijital SLR Kamera Donanım Yazılımını Güncelleme Bir Nikon ürününü seçtiğiniz için teşekkür ederiz. Elinizdeki kılavuz, kameranın donanım yazılımını nasıl güncelleyebileceğinizi açıklar. Güncellemeyi başarıyla

Detaylı

İlk Kez GIGABYTE Notebook kullanma

İlk Kez GIGABYTE Notebook kullanma GIGABYTE Notebook satın aldığınız için sizi kutlarız! Bu kılavuz size notebook kurulumuna başlamanızda yardımcı olacaktır. Nihai ürün konfigürasyonu satın aldığınız andaki modeline bağlıdır. GIGABYTE,

Detaylı

P-touch Transfer Manager Kullanmı

P-touch Transfer Manager Kullanmı P-touch Transfer Manager Kullanmı Sürüm 0 TUR Giriş Önemli Not Bu belgenin içindekiler ve bu ürünün özellikleri önceden bildirilmeksizin değişikliğe tabidir. Brother, burada bulunan teknik özellikler ve

Detaylı

Motorola Phone Tools. Hızlı Başlangıç

Motorola Phone Tools. Hızlı Başlangıç Motorola Phone Tools Hızlı Başlangıç İçerik Minimum Gereksinimler... 2 Motorola Phone Tools Yüklemeden Önce... 3 Yükleme Motorola Phone Tools... 4 Cep Telefonu Cihazını Yükleme ve Yapılandırma... 5 Çevrimiçi

Detaylı

IsatPhone Cihazınızı Güncelleme

IsatPhone Cihazınızı Güncelleme IsatPhone Cihazınızı Güncelleme IsatPhone Cihazınızı Güncelleme 1 ISATPHONE 2 AYGIT YAZILIMI GÜNCELLEME ARACININ KURULUMU Zaman zaman, işlevselliğini ve işleyişini geliştirmek için telefon yazılımınızı

Detaylı

Mobil uygulama kullanıcı kılavuzu

Mobil uygulama kullanıcı kılavuzu Mobil uygulama kullanıcı kılavuzu Bu kılavuz, üç arı uygulamayı cihazınıza nasıl indireceğinizi anlatmaktadır. Lütfen bu araştırmada kullanılacak olan tüm uygulamalarda aynı e-posta adresini kullandığınızdan

Detaylı

Dağılma Kontrolü Objektif Verilerini Güncelleme

Dağılma Kontrolü Objektif Verilerini Güncelleme Dağılma Kontrolü Objektif Verilerini Güncelleme Bir Nikon ürününü seçtiğiniz için teşekkür ederiz. Bu kılavuz, dağılma kontrolü objektif verilerini nasıl güncelleyeceğinizi açıklar. Güncellemeyi başarılı

Detaylı

Nikon 1 Değiştirilebilir Objektifli Gelişmiş Fotoğraf Makineleri, 1 NIKKOR Objektifleri ve Nikon 1 Aksesuarlarının Donanım Yazılımlarını Güncelleme

Nikon 1 Değiştirilebilir Objektifli Gelişmiş Fotoğraf Makineleri, 1 NIKKOR Objektifleri ve Nikon 1 Aksesuarlarının Donanım Yazılımlarını Güncelleme Nikon 1 Değiştirilebilir Objektifli Gelişmiş Fotoğraf Makineleri, 1 NIKKOR Objektifleri ve Nikon 1 Aksesuarlarının Donanım Yazılımlarını Güncelleme Bir Nikon ürününü seçtiğiniz için teşekkür ederiz. Bu

Detaylı

AirPrint Kılavuzu. Bu Kullanım Kılavuzu aşağıdaki modeller için geçerlidir: DCP-J105, MFC-J200. Sürüm 0 TUR

AirPrint Kılavuzu. Bu Kullanım Kılavuzu aşağıdaki modeller için geçerlidir: DCP-J105, MFC-J200. Sürüm 0 TUR AirPrint Kılavuzu Bu Kullanım Kılavuzu aşağıdaki modeller için geçerlidir: DCP-J05, MFC-J00 Sürüm 0 TUR Notların tanımı Bu kullanım kılavuzunda aşağıdaki simgeyi kullanıyoruz: NOT Notlar ortaya çıkabilecek

Detaylı

Montaj ve kullanım kılavuzu

Montaj ve kullanım kılavuzu Montaj ve kullanım kılavuzu EKRUCBS Montaj ve kullanım kılavuzu Türkçe İçindekiler İçindekiler Kullanıcı için 2 1 Düğmeler 2 2 Durum simgeleri 2 Montör için 3 3 Genel bilgi: Montaj ve yapılandırma 3 4

Detaylı

Yazılım Güncelleştirmeleri Kullanıcı Kılavuzu

Yazılım Güncelleştirmeleri Kullanıcı Kılavuzu Yazılım Güncelleştirmeleri Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows; Microsoft Corporation kuruluşunun ABD de tescilli ticari markasıdır. Bu belgede yer alan

Detaylı

Nikon 1 Değiştirilebilir Objektifli Gelişmiş Fotoğraf Makineleri, 1 NIKKOR Objektifleri ve Nikon 1 Aksesuarlarının Donanım Yazılımlarını Güncelleme

Nikon 1 Değiştirilebilir Objektifli Gelişmiş Fotoğraf Makineleri, 1 NIKKOR Objektifleri ve Nikon 1 Aksesuarlarının Donanım Yazılımlarını Güncelleme Nikon 1 Değiştirilebilir Objektifli Gelişmiş Fotoğraf Makineleri, 1 NIKKOR Objektifleri ve Nikon 1 Aksesuarlarının Donanım Yazılımlarını Güncelleme Bir Nikon ürününü seçtiğiniz için teşekkür ederiz. Bu

Detaylı

HDD Password Tool. Kullanıcı Elkitabı. Türkçe

HDD Password Tool. Kullanıcı Elkitabı. Türkçe HDD Password Tool Kullanıcı Elkitabı Türkçe 1 İçindekiler Bölüm 1: Giriş... 3 Ticâri markalar... 4 Bölüm 2: Gereken İşletim Sistemi... 5 - HDD Password Tool for Windows... 5 - HDD Password Tool for Mac...

Detaylı

1 Paket. Kurma Kılavuzu. Renk Yönetimi LCD Monitörü. Önemli

1 Paket. Kurma Kılavuzu. Renk Yönetimi LCD Monitörü. Önemli Kurma Kılavuzu Renk Yönetimi LCD Monitörü Önemli Lütfen kendinizi güvenli ve etkin kullanıma alıştırmak için ÖNLEMLERİ, bu Kurma Kılavuzunu ve CD-ROM da yüklü olan Kullanım Kılavuzunu dikkatle okuyun.

Detaylı

IsatPhone Cihazınızı Güncelleme

IsatPhone Cihazınızı Güncelleme IsatPhone Cihazınızı Güncelleme IsatPhone Cihazınızı Güncelleme 1 ISATPHONE 2 AYGIT YAZILIMI GÜNCELLEME ARACININ KURULUMU Zaman zaman, işlevselliğini ve işleyişini geliştirmek için telefon yazılımınızı

Detaylı

Canlı Görüntü Uzaktan Kumanda

Canlı Görüntü Uzaktan Kumanda Canlı Görüntü Uzaktan Kumanda RM-LVR1 Bu el kitabı üniteye ait Kullanma Kılavuzu için bir tamamlayıcı niteliğindedir. Bazı eklenen veya değiştirilen işlevleri tanıtır ve çalışmalarını açıklar. Ayrıca bu

Detaylı

Yazılım Güncelleştirmeleri

Yazılım Güncelleştirmeleri Yazılım Güncelleştirmeleri Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows; Microsoft Corporation kuruluşunun ABD de tescilli ticari markasıdır. Bu belgede yer alan

Detaylı

knfbreader Mobile kreader Mobile

knfbreader Mobile kreader Mobile knfbreader Mobile kreader Mobile Kurulum Yönergesi Copyright 2009 knfbreading Technology, Inc. www.knfbreader.eu Tüm hakları saklıdır. Diğer şirket adları ve ürünlerin her biri, kendi şirketlerinin ticari

Detaylı

Hızlı başlangıç kılavuzu

Hızlı başlangıç kılavuzu Philips GoGear müzik çalar Hızlı başlangıç kılavuzu TR SA1MXX02B SA1MXX02K SA1MXX02KN SA1MXX02W SA1MXX04B SA1MXX04K SA1MXX04KN SA1MXX04P SA1MXX04W SA1MXX04WS SA1MXX08K Başlarken Ana menü hakkında genel

Detaylı

HP Roar Plus Hoparlör. Diğer Özellikler

HP Roar Plus Hoparlör. Diğer Özellikler HP Roar Plus Hoparlör Diğer Özellikler Copyright 2014 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Microsoft, Windows ve Windows Vista, Microsoft şirketler grubunun ABD'de tescilli ticari markalarıdır. Bluetooth,

Detaylı

Harita Güncelleme MODEL. - Model ; DAİİCHİ üniteye sahip olan TÜM modeller PROSEDÜR. 1. Öncelikle bilgisayarınızdan

Harita Güncelleme MODEL. - Model ; DAİİCHİ üniteye sahip olan TÜM modeller PROSEDÜR. 1. Öncelikle bilgisayarınızdan Harita Güncelleme Bu broşür DAİİCHİ marka Navigasyon ünitesine sahip olan Hyundai modellerimizin, Navigasyon programındaki haritanın güncelleme işleminin nasıl yapılacağı konusunda bilgilendirme amacıyla

Detaylı

ZEBEX 107X EL TERMİNALLERİNE FIRMWARE YÜKLEME

ZEBEX 107X EL TERMİNALLERİNE FIRMWARE YÜKLEME ZEBEX 107X EL TERMİNALLERİNE FIRMWARE YÜKLEME Firmware Nedir. En basit tanımlama ile elektronik bir cihazın herhangi bir yongasında (chip) bulunan yazılımlara (programlara) firmware denilir. Firmware,

Detaylı

Türkçe. Giriş. Özelliklere Genel Bakış

Türkçe. Giriş. Özelliklere Genel Bakış Özelliklere Genel Bakış Giriş 7-inç TFT LCD Görüntü çözünürlüğü: 480(En) x 234(Boy) Görüntü modu: 4:3 ve 16:9 Desteklenen dosya biçimleri: JPEG & Hareketli-JPEG (320x240 QVGA 15 fps; 640x480 VGA 6 fps.)

Detaylı

N300 WiFi Yönlendirici (N300R)

N300 WiFi Yönlendirici (N300R) Easy, Reliable & Secure Kurulum Kılavuzu N300 WiFi Yönlendirici (N300R) Ticari markalar Marka ve ürün adları, ilgili sahiplerinin ticari markaları veya tescilli ticari markalarıdır. Bilgiler, herhangi

Detaylı

Kullanım kılavuzunuz PIONEER AVIC-S1

Kullanım kılavuzunuz PIONEER AVIC-S1 Bu kullanım kılavuzunda önerileri okuyabilir, teknik kılavuz veya PIONEER AVIC-S1 için kurulum kılavuzu. Bu kılavuzdaki PIONEER AVIC-S1 tüm sorularınızı (bilgi, özellikler, güvenlik danışma, boyut, aksesuarlar,

Detaylı

EKLER EK 12UY0106-5/A4-1:

EKLER EK 12UY0106-5/A4-1: Yayın Tarihi: 26/12/2012 Rev. :01 EKLER EK 12UY0106-5/A4-1: nin Kazandırılması için Tavsiye Edilen Eğitime İlişkin Bilgiler Bu birimin kazandırılması için aşağıda tanımlanan içeriğe sahip bir eğitim programının

Detaylı

Blu- ray Writer lariniz hakkinda Önemli Not

Blu- ray Writer lariniz hakkinda Önemli Not Blu- ray Writer lariniz hakkinda Önemli Not Cihazınızın kurulumunu tamamlamak için bu ilave talimatları kullanın. Disc Publisher cihazınızdaki Blu- ray sürücü (leri) bilgisayara bağlamak için esata kullanılır.

Detaylı

N150 WiFi Yönlendirici (N150R)

N150 WiFi Yönlendirici (N150R) Easy, Reliable & Secure Kurulum Kılavuzu N150 WiFi Yönlendirici (N150R) Ticari markalar Marka ve ürün adları, ilgili sahiplerinin ticari markaları veya tescilli ticari markalarıdır. Bilgiler, herhangi

Detaylı

ARAÇ KAMERASI, HD Kullanma Kılavuzu

ARAÇ KAMERASI, HD Kullanma Kılavuzu ARAÇ KAMERASI, HD Kullanma Kılavuzu 87231 Araç kamerasının tüm fonksiyonlarının daha iyi kullanımı için cihazı kullanmadan önce lütfen bu kılavuzu dikkatli şekilde okuyun. Dikkat 1. Lütfen hafıza kartını

Detaylı

İçindekiler. Ağda USB Aygıtı Paylaşma...3. USB Yazıcı Paylaşma...5. Time Machine ile Mac'inizi Yedekleme...6. NETGEAR genie Uygulaması...

İçindekiler. Ağda USB Aygıtı Paylaşma...3. USB Yazıcı Paylaşma...5. Time Machine ile Mac'inizi Yedekleme...6. NETGEAR genie Uygulaması... Premium Özellikler İçindekiler Ağda USB Aygıtı Paylaşma...3 USB Yazıcı Paylaşma...5 Time Machine ile Mac'inizi Yedekleme...6 NETGEAR genie Uygulaması...8 2 Ağda USB Aygıtı Paylaşma ReadySHARE, router'daki

Detaylı

VHOPE ve VHOPE kitaplık dosyalarını kurma

VHOPE ve VHOPE kitaplık dosyalarını kurma VHOPE ve VHOPE kitaplık dosyalarını kurma Adım 1, VHOPE'yi kurma Bu USB sürücüsündeki sunum materyalini kullanabilmeniz için öncelikle VHOPE uygulamasının bilgisayarınıza yüklenmesi gerekir. Volvo Kurumsal

Detaylı

H A R D D I S K A D A P T E R I D E / S A T A T O U S B 2. 0

H A R D D I S K A D A P T E R I D E / S A T A T O U S B 2. 0 H A R D D I S K A D A P T E R I D E / S A T A T O U S B 2. 0 o n e t o u c h b a c k u p E L K I T A B I A I - 7 0 7 9 4 4 T Ü R K Ç E H A R D D I S K A D A P T E R I D E / S A T A T O U S B 2. 0 o n e

Detaylı

H A R D D I S K A D A P T E R I D E / S A T A T O U S B 3. 0 O N E T O U C H B A C K U P

H A R D D I S K A D A P T E R I D E / S A T A T O U S B 3. 0 O N E T O U C H B A C K U P H A R D D I S K A D A P T E R I D E / S A T A T O U S B 3. 0 O N E T O U C H B A C K U P E L K I T A B I A I - 7 0 7 9 4 5 T Ü R K Ç E H A R D D I S K A D A P T E R I D E / S A T A T O U S B 3. 0 O N E

Detaylı

Microsoft Windows 7: Başlangıç Kılavuzu

Microsoft Windows 7: Başlangıç Kılavuzu Microsoft Windows 7: Başlangıç Kılavuzu Windows 7 Kurulumu Dell bilgisayarınız Microsoft Windows 7 işletim sistemiyle yapılandırılmış olarak gelir. Windows Vista işletim sistemini ilk kez kurmak için,

Detaylı

Windows 8.1 Yükseltme Kılavuzu

Windows 8.1 Yükseltme Kılavuzu Windows 8.1 Yükseltme Kılavuzu Gereksinimler Windows 8 işletim sisteminizin en son güncelleştirmelerinin yapılmış olması gerekmektedir. İnternet Bağlantısı olması gerekmektedir. Windows 8.1 işletim sistemi

Detaylı

Tablet Bilgisayar SGPT13 Serisi. Hızlı Kurulum Kılavuzu

Tablet Bilgisayar SGPT13 Serisi. Hızlı Kurulum Kılavuzu Tablet Bilgisayar SGPT13 Serisi Hızlı Kurulum Kılavuzu Hoş Geldiniz Xperia Tablet S satın aldığınız için tebrik ederiz. Bu Hızlı Kurulum Kılavuzu, tablet bilgisayarınızın kullanılması için gereken başlangıç

Detaylı

Bu ürün WinXP, 2000, ME, Win98 de çalıştırılmak için tasarlanmıştır. Her işletim sistemi için yükleme yordamı yaklaşık olarak aynıdır.

Bu ürün WinXP, 2000, ME, Win98 de çalıştırılmak için tasarlanmıştır. Her işletim sistemi için yükleme yordamı yaklaşık olarak aynıdır. 78 Türkçe Hızlı Yükleme Kılavuzu Bu yükleme kılavuzu GW-7100U ve yazılımının yüklenmesinde size yol gösterecektir. Kablosuz ağ bağlantınızı kurmak için, aşağıdaki işlemleri sırayla uygulayın. 1. Yükleme

Detaylı

Foscam FI9800P Outdoor HD IP Kamera. Hızlı Kurulum Kılavuzu

Foscam FI9800P Outdoor HD IP Kamera. Hızlı Kurulum Kılavuzu Foscam FI9800P Outdoor HD IP Kamera Hızlı Kurulum Kılavuzu Foscam IP Güvenlik Kameranızın Kurulumu A. Başlarken Peket içeriği IP Kamera Güç Adaptörü Kurtarma CD si Wi-Fi Anten Bağlantı Ayağı Hızlı Kurulum

Detaylı

Travelair N. Kablosuz Depolama. Kullanıcı Kılavuzu

Travelair N. Kablosuz Depolama. Kullanıcı Kılavuzu Travelair N Kablosuz Depolama Kullanıcı Kılavuzu TR10187 Birinci Sürüm Mayıs 2015 Telif Hakkı 2015 ASUSTeK Computer Inc. Her Hakkı Saklıdır. İçinde açıklanan ürünler ve yazılım da dahil olmak üzere bu

Detaylı

Eylemleri algılama ve gürültü önleme işlevini otomatik ayarlama (Uyarlanabilir Ses Kontrolü)

Eylemleri algılama ve gürültü önleme işlevini otomatik ayarlama (Uyarlanabilir Ses Kontrolü) Bu el kitabını bir sorunla karşılaşırsanız veya kullanırken bir sorunuz olursa kullanın. Bu Yardım Kılavuzu PDF olarak da mevcut olup buradan indirilebilir. Başlarken Uyumlu aygıtların listesi yükleme

Detaylı

Arlo Baby Hızlı Başlangıç Kılavuzu

Arlo Baby Hızlı Başlangıç Kılavuzu Arlo Baby Hızlı Başlangıç Kılavuzu Hoş Geldiniz Arlo Baby'yi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Ürünü kullanmaya kolayca başlayabilirsiniz. İçindekiler Arlo Baby kamera USB güç kablosu USB güç adaptörü

Detaylı

GIGABYTE Slate PC'yi ilk kez kullanmak

GIGABYTE Slate PC'yi ilk kez kullanmak GIGABYTE Slate PC satın aldığınız için sizi kutlarız! Bu kılavuz size Slate PC kurulumuna başlamanızda yardımcı olacaktır. Nihai ürün konfigürasyonu satın aldığınız andaki modeline bağlıdır. GIGABYTE,

Detaylı

Windows 8.1 Güncelleştirmesi Adım Adım Kılavuzu

Windows 8.1 Güncelleştirmesi Adım Adım Kılavuzu Windows 8.1 Güncelleştirmesi Adım Adım Kılavuzu Windows 8.1 Yükleme ve Güncelleştirme BIOS yazılımını, uygulamaları, sürücüleri güncelleştirme ve Windows Update'i çalıştırma Yükleme türünü seçme Windows

Detaylı

Ev aletinizi geleceğe bağlayın.

Ev aletinizi geleceğe bağlayın. Ev aletinizi geleceğe bağlayın. Hızlı Başlangıç Kılavuzu DE_PLC_Wascher_Trockner_SE_tr-TR_V002_STAR.indd 1 05.12.16 14:23 Gelecek şimdiden evinize geliyor! Home Connect kullanıyor olmanız ne güzel * Geleceğin

Detaylı

1. IRISCard tarayıcının kullanılması

1. IRISCard tarayıcının kullanılması Bu Hızlı Kullanım Kılavuzu IRISCard Anywhere 5 ve IRISCard Corporate 5 tarayıcıları kurmanıza ve başlamanıza yardımcı olmak içindir. Bu tarayıcı ile verilen yazılım: - Cardiris Pro 5 ve Cardiris Corporate

Detaylı

DS150E Kullanıcı El Kitabı. Dangerfield June. 2009 V3.0 Delphi PSS

DS150E Kullanıcı El Kitabı. Dangerfield June. 2009 V3.0 Delphi PSS DS150E Kullanıcı El Kitabı 1 Ana bileşen...3 Kurulum talimatları...5 Bluetooth Ayarları...26 Arıza Teşhis Programı...39 Dosya...41 Ayarlar...43 Belgeler...51 Yardım...53 OBD İletişimi...56 Yazdır ve Kaydet...66

Detaylı

Ev aletinizi geleceğe bağlayın. Quick Start Guide

Ev aletinizi geleceğe bağlayın. Quick Start Guide Ev aletinizi geleceğe bağlayın. Quick Start Guide Gelecek şimdiden evinize geliyor! Home Connect kullanıyor olmanız ne güzel * Geleceğin tam otomatik kahve pişirme makinelerinden birine sahip olduğunuz

Detaylı

PRESTIGIO GEOVISION 150/450 KULLANMA KILAVUZU

PRESTIGIO GEOVISION 150/450 KULLANMA KILAVUZU PRESTIGIO GEOVISION 150/450 KULLANMA KILAVUZU Prestigio GeoVision 150 Kontrollerin yerleşimi 1. Açma/kapama düğmesi 2. SD Kart Yuvası 3. Dokunma Paneli 4. Menü Butonu 5. Işıklı Gösterge (Şarj olurken kırmızı

Detaylı

Hızlı Başlangıç Kılavuzu

Hızlı Başlangıç Kılavuzu Hızlı Başlangıç Kılavuzu MacBook unuza Hoş Geldiniz Hadi başlayalım. Mac inizi başlatmak için açma/kapama düğmesine basın. Ayarlama Yardımcısı, düzgün ve sorunsuz bir şekilde çalışmaya başlamanızı sağlamak

Detaylı

Başlarken NSZ-GS7. Ağ Ortam Oynatıcısı. Ekran görüntüleri, işlemler ve teknik özellikler önceden bildirilmeksizin değiştirilebilir.

Başlarken NSZ-GS7. Ağ Ortam Oynatıcısı. Ekran görüntüleri, işlemler ve teknik özellikler önceden bildirilmeksizin değiştirilebilir. Başlarken TR Ağ Ortam Oynatıcısı NSZ-GS7 Ekran görüntüleri, işlemler ve teknik özellikler önceden bildirilmeksizin değiştirilebilir. Başlarken: ON/STANDBY Oynatıcıyı açar veya kapatır. Bağlı cihazların

Detaylı

Eylemleri algılama ve gürültü önleme işlevini otomatik ayarlama (Uyarlanabilir Ses Kontrolü)

Eylemleri algılama ve gürültü önleme işlevini otomatik ayarlama (Uyarlanabilir Ses Kontrolü) Bu el kitabını bir sorunla karşılaşırsanız veya kullanırken bir sorunuz olursa kullanın. Bu Yardım Kılavuzu PDF olarak da mevcut olup buradan indirilebilir. Başlarken Uyumlu aygıtların listesi yükleme

Detaylı

Başlayalım. Bu kılavuzdaki konular: GAMEPAD. Moto Mod modülünüzü takma ve çıkarma. Moto Gamepad'inizi şarj etme

Başlayalım. Bu kılavuzdaki konular: GAMEPAD. Moto Mod modülünüzü takma ve çıkarma. Moto Gamepad'inizi şarj etme Başlayalım Moto Mod modülünüzü takma ve kullanma konusunda size rehberlik edeceğiz. Bu kılavuzdaki konular: Moto Mod modülünüzü takma ve çıkarma Moto Gamepad inizi şarj etme Moto Gamepad kontrolleri Oyun

Detaylı

OTOsuite. Kurulum Kılavuzu. Türk

OTOsuite. Kurulum Kılavuzu. Türk OTOsuite Kurulum Kılavuzu Türk Bu belgede, DVD'den, flaş diskten veya sıkıştırılmış dosyadan OTOsuite yazılımını nasıl kuracağınızı açıklanır. Sistem gereksinimleri 1,5 GHz işlemci veya üzeri (2 GHz önerilir)

Detaylı

NAVİGASYON CİHAZLARI ÇÖZÜM ÖNERİLERİ

NAVİGASYON CİHAZLARI ÇÖZÜM ÖNERİLERİ NAVİGASYON CİHAZLARI ÇÖZÜM ÖNERİLERİ NAVİGASYON CİHAZLARINDA YAŞANAN BAŞLICA ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ EĞİTİM NAVİGASYON NASIL ÇALIŞIR? 1 Navigasyon cihazında bulunan GPS alıcısı, uydu sinyalleri aracılığıyla

Detaylı

Bilgiyolu Yayıncılık Elektronik Sunum Programı Kurulum Kılavuzu

Bilgiyolu Yayıncılık Elektronik Sunum Programı Kurulum Kılavuzu Bilgiyolu Yayıncılık Elektronik Sunum Programı Kurulum Kılavuzu 2014 Genel Bilgiler 1. Sunumları İndirmeye Başlamadan Sunum programını ve sunumları indirmeden önce www.bilgiyoluyayincilik.com adresindeki

Detaylı

Ev aletinizi geleceğe bağlayın.

Ev aletinizi geleceğe bağlayın. Ev aletinizi geleceğe bağlayın. Hızlı Başlangıç Kılavuzu tr_pcg_koch_induction_lightslider_se_9001296417.indd 1 06.04.17 17:01 Gelecek şimdiden evinize geliyor! Home Connect kullanmanız ne güzel * Geleceğin

Detaylı

CJB1JM0LCAHA. Kullanım Kılavuzu

CJB1JM0LCAHA. Kullanım Kılavuzu CJB1JM0LCAHA Kullanım Kılavuzu Saatinizi tanıyın Hoparlör Şarj bağlantı noktası Güç tuşu Açmak/kapatmak için 3 sn. basılı tutun. Yeniden başlatmaya zorlamak için 10 sn. basılı tutun. Ana ekrana geri dönmek

Detaylı

LMS PC aracı ACS420. LMS parametre ayarlarının yapılması için PC yazılımı. Kurlum ve çalıştırma talimatları

LMS PC aracı ACS420. LMS parametre ayarlarının yapılması için PC yazılımı. Kurlum ve çalıştırma talimatları LMS PC aracı ACS420 LMS parametre ayarlarının yapılması için PC yazılımı Kurlum ve çalıştırma talimatları 1 İçindekiler 1. ACS420 programının kurulumu.. 3 2. OCI430 ara yüzün sürücü kurulumu.. 7 OCI430

Detaylı

Güç açık/kapalı AUX IN. Bluetooth 4.0. kontrol etmek. onu. Sesli Kılavuz

Güç açık/kapalı AUX IN. Bluetooth 4.0. kontrol etmek. onu. Sesli Kılavuz Aura LED Bluetooth Hoparlör Kullanıcı kılavuzuu 33049 Değerli Müşterimiz, Ednet hoparlörlerini satın aldığınızz için teşekkür ederiz. Sorunsuz bir kullanım için hoparlörü kullanmaya başlamadan önce lütfen

Detaylı

Hızlı başlangıç kılavuzu SE888

Hızlı başlangıç kılavuzu SE888 Hızlı başlangıç kılavuzu SE888 İçindekiler Baz ünitesi Not * Birden fazla ahize içeren paketlerde, ek ahizeler, şarj cihazları ve güç adaptörleri bulunur. ** Bazı ülkelerde, hat adaptörünü hat kablosuna

Detaylı

Giriş... 4. Bölüm 1 Genel Bakış... 6. 1.1 Google Dokümanlar Eklentisi'nin Özellikleri... 7. 1.2 Sistem Gereksinimleri... 8

Giriş... 4. Bölüm 1 Genel Bakış... 6. 1.1 Google Dokümanlar Eklentisi'nin Özellikleri... 7. 1.2 Sistem Gereksinimleri... 8 İçindekiler Giriş... 4 Bu Kılavuz Hakkında... 4 Yardım'ı Açma... 5 Bölüm 1 Genel Bakış... 6 1.1 Google Dokümanlar Eklentisi'nin Özellikleri... 7 1.2 Sistem Gereksinimleri... 8 Bölüm 2 Yükleme/Kaldırma...

Detaylı

GÜVENLİK TALİMATLARI GİRİŞ ÖZELLİKLER

GÜVENLİK TALİMATLARI GİRİŞ ÖZELLİKLER KULLANIM KILAVUZU GÜVENLİK TALİMATLARI Talimatlara uyulmaması nedeniyle hasar oluşması durumunda garanti geçerli değilir.o yüzden talimatları lütfen iyice okuyun. Bu talimatları saklayın. Bu ürünü düşürmeyin,

Detaylı

Wi-Fi Ayarlama Rehberi

Wi-Fi Ayarlama Rehberi Wi-Fi Ayarlama Rehberi Yazıcı ile Wi-F- Bağlantıları Wi-Fi Yönlendirici üzerinden Bilgisayarla Bağlama Bilgisayarla Doğrudan Bağlanma Wi-Fi Yönlendirici üzerinden Akıllı Cihazla Bağlama Akıllı Cihazla

Detaylı

Vodafone Akıllı Bas Konuş Servisi Masaüstü Uygulaması Kullanım Kılavuzu

Vodafone Akıllı Bas Konuş Servisi Masaüstü Uygulaması Kullanım Kılavuzu Vodafone Akıllı Bas Konuş Servisi Masaüstü Uygulaması Kullanım Kılavuzu Versiyon 1 Güncelleme Tarihi 29 Ocak 2013 Güncelleme Nedeni - PC Uygulaması, Windows platformundaki masaüstü PC ler üzerinde çalışır.

Detaylı

1. Kutu İçeriği. 2. Cihaz Görünümü. 1. Prestigio Tablet PC 2. Sarj Cihazı 3. Kulaklık 4. USB Kablosu 5. Hızlı Başlangıç Klavuzu 6.

1. Kutu İçeriği. 2. Cihaz Görünümü. 1. Prestigio Tablet PC 2. Sarj Cihazı 3. Kulaklık 4. USB Kablosu 5. Hızlı Başlangıç Klavuzu 6. 1. Kutu İçeriği TR 1. 2. Sarj Cihazı 3. Kulaklık 4. USB Kablosu 5. 6. Garanti Belgesi 2. Cihaz Görünümü 1 3 5 7 2 4 6 8 10 9 11 1 Web-kamera Video konferansı ve diğer uygulamalar için 2 Ses +\ Ses - Ses

Detaylı

TOSHIBA Windows PC'nizi veya Tabletinizi Windows 10'a Yükseltme

TOSHIBA Windows PC'nizi veya Tabletinizi Windows 10'a Yükseltme TOSHIBA Windows PC'nizi veya Tabletinizi Windows 10'a Yükseltme Sayın Müşterimiz, Bu belgedeki bilgiler Windows 7 veya Windows 8.x önyüklenmiş belirli TOSHIBA Windows PC veya Tabletlerinizi Windows 10'a

Detaylı

Harici Aygıtlar Kullanıcı Kılavuzu

Harici Aygıtlar Kullanıcı Kılavuzu Harici Aygıtlar Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2010 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Bu belgede yer alan bilgiler önceden haber verilmeksizin değiştirilebilir. HP ürünleri ve hizmetlerine ilişkin

Detaylı

Konftel 55Wx Hızlı Referans Kılavuzu

Konftel 55Wx Hızlı Referans Kılavuzu TÜRKÇE Konftel 55Wx Hızlı Referans Kılavuzu Konftel 55Wx masa üstü telefonunuza, cep telefonunuza ve bilgisayarınıza bağlanabilen bir konferans ünitesidir. Konftel in benzersiz ses teknolojisi, OmniSound

Detaylı

INTERFACE KULLANIM KILAVUZU.

INTERFACE KULLANIM KILAVUZU. INTERFACE KULLANIM KILAVUZU www.necvox.com Ana Menü Fonksiyonları 1. Opel Insignia araçta kullanıyorsanız, ana menüye geçmek için Geri tuşuna basılı tutun. 2. Volkswagen & Skoda ve Seat araçlarda kullanıyorsanız,

Detaylı

Ağ Projektörü Çalıştırma Kılavuzu

Ağ Projektörü Çalıştırma Kılavuzu Ağ Projektörü Çalıştırma Kılavuzu İçindekiler Hazırlık...3 Projektörü bilgisayarınıza bağlama...3 Kablolu bağlantı... 3 Projektörün uzaktan bir web tarayıcısı vasıtasıyla kontrol edilmesi...5 Desteklenen

Detaylı

Kurulum ve Başlangıç Kılavuzu. DataPage+ 2012 için

Kurulum ve Başlangıç Kılavuzu. DataPage+ 2012 için DataPage+ 2012 için Son Güncelleme: 29 Ağustos 2012 İçindekiler Tablosu Önkoşul Olan Bileşenleri Yükleme... 1 Genel Bakış... 1 Adım 1: Setup.exe'yi Çalıştırın ve Sihirbazı Başlatın... 1 Adım 2: Lisans

Detaylı

DERİN BAS HOPARLÖRLÜ BLUETOOTH "SOUNDBAR"

DERİN BAS HOPARLÖRLÜ BLUETOOTH SOUNDBAR DERİN BAS HOPARLÖRLÜ BLUETOOTH "SOUNDBAR" Hızlı Kurulum Kılavuzu DA-10294 DIGITUS DA-10294 cihazını satın aldığınız için teşekkür ederiz. Cep telefonunuz ya da bilgisayarınızdan (Bluetooth veya giriş kablosu

Detaylı

1. DERS VE KULLANICI BİLGİLERİ HAKKINDA

1. DERS VE KULLANICI BİLGİLERİ HAKKINDA 1. DERS VE KULLANICI BİLGİLERİ HAKKINDA Mardin Artuklu Üniversitesi 2015-2016 güz yarıyıldan itibaren Senato kararı ile üniversitemiz bünyesinde bulunan ön lisans ve lisans programlarında görülmekte olan

Detaylı

Ev aletinizi geleceğe bağlayın. Hızlı Bașlangıç Kılavuzu

Ev aletinizi geleceğe bağlayın. Hızlı Bașlangıç Kılavuzu Ev aletinizi geleceğe bağlayın. Hızlı așlangıç Kılavuzu 1 Gelecek șimdiden evinize geliyor! Home onnect kullanmanız ne güzel * Geleceğin el aletlerinden birine sahip olduğunuz için sizi tebrik ederiz,

Detaylı

Ev aletinizi geleceğe bağlayınız.

Ev aletinizi geleceğe bağlayınız. Ev aletinizi geleceğe bağlayınız. Hızlı başlangıç kılavuzu 1 OT-eileger_EU-DE_Siemens_tr-TR_STAR.indd 1 06.02.17 14:38 Gelecek şimdiden evinize geliyor! Home onnect kullanmanız ne güzel * Geleceğin el

Detaylı

LASERJET ENTERPRISE M4555 MFP SERIES. Yazılım Yükleme Kılavuzu

LASERJET ENTERPRISE M4555 MFP SERIES. Yazılım Yükleme Kılavuzu LASERJET ENTERPRISE M4555 MFP SERIES Yazılım Yükleme Kılavuzu HP LaserJet Enterprise M4555 MFP Series Yazılım Yükleme Kılavuzu Telif Hakkı ve Lisans 2011 Copyright Hewlett-Packard Development Company,

Detaylı