Kendinizi özel hissedin...

Benzer belgeler
TSE ve RAL-GZ 607/03 belgeleri alınmış olan ürünlerin ISO 9001 ve ISO 9000 kalite yönetim sistemi üzerinde çalışmalar başlatılmıştır.

ZOSER YAPI Çağdaş yaşam alanları sunar. GOLDENLINE KONUTLARI

Yaşam Tarzınıza Açılan Farklı Kapılar

Yüz güldüren hizmet için...

Yapısal Gelişim, Modern Dönüşüm.

Sürdürülebilir kalite ve başarı için bağımsız denetim kuruluşları ve danışmanlarla çalışıyor ve kendimizi sürekli kontrol altında tutuyoruz.

GROUP BİLGİ GÜÇTÜR...

HAKKIMIZDA TEMİZLİK HİZMETLERİ

Danışmanlık ve Dışgöz Hizmetleri

KARPA & VENA ORTAK GIRIŞIMI

Sizi geleceğe taşır...

Borç Yapılandırma Hizmetleri

MMM ERBA MAKİNA A.Ş. TANITIM DOSYASI

We create chemistry. Kurumsal stratejimiz

Borç Yapılandırma Hizmetleri

Kente katbekat değer katan uzmanlık:

Zorlu İnşaat Güvencesiyle... Yaylal

Şirket. Profili. Bir Bakışta MCI. Finansal Bilgiler. Sektör Bilgileri. Online ve Offline Arasında Köprü Kurmak. Basın Kiti 2015

YÖN GRUP wwww.yongrup.com

20. yıl. 20. yıl.

Doğal olarak dijital

BURBEY PLASTİK

Vizyon, Misyon, Strateji, Değerler

Tanıtım Kitapçığı. Gayrimenkul Sektörü Değişime Startkey Çatısı Altında Hazırlanıyor

Cildinize hak ettiği geleceği verin

MİSYON VİZYON KALİTE

MAKEL DÜNYASININ MİMARİ BOYUTU

KURUTULMUŞ MEYVELER KATALOĞU

Profesyonel Raporlama Sistemleri

KİŞİSEL BAKIM VE KOZMETİK ÜRÜNLERİ SAN. TİC. A.Ş.

HAKKIMIZDA; MİSYONUMUZ VİZYONUMUZ DEĞERLERİMİZ. ROLLBLIND CLEANING Profesyonel Temizlik Hizmetleri

KURUMSAL(KİMLİK(KLAVUZU(

TARİHÇE Zorlu Cam Ticaret dürüstlük ve güven kaliteyi 40 a yakın araç ve iş makinesi parkı ve uzman kadrosu metreküp hazır beton üretimi

VİZYON VİZYON VE DEĞERLER DEĞERLER

HAKKIMIZDA. Üretim Planı. Misyon Vizyon. Showroom. Ülkeler. Standlar. İnovasyon

İnteraktif Pazarlama Stratejimiz.

Değişime Yer Açın... KURUMSAL



HAKKIMIZDA VİZYON MİSYON

KURUTULMUŞ SEBZELER KATALOĞU

w w w. b i s s e. c o m

VESTEL ŞİRKETLER GRUBU

Güven ve Konfor ile Sorunsuz Yolculuklar


CREALUS Eğitim ve Danışmanlık Kurumsal Eğitim Kataloğu 2014

( ( ( ( ( ( Müşteri Odaklılık

HANAY TARIM MİSYONUMUZ VİZYONUMUZ

gria Endüstriyel Mutfak Ekipmanları

IGE ISTANBUL GOLD EXCHANGE IPMI INTERNATIONAL PRECIOUS METALS

BOZDAĞ ENDÜSTRİYEL ÜRÜNLER VE DIŞ TİCARET LTD. ŞTİ.

Araçlarımızdaki her personel için ferdi sigorta ve koltuk sigortası mevcuttur, proje sorumlularımız düzenli kontrollerini yaparlar.

Fiyat Listesi Ocak 2018

SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK POLİTİKASI. Sürdürülebilirlik vizyonumuz

Kalite kimse bakmadığında da doğru olanı yapmaktır. Henry FORD

Şirket Politikamız : Kalite Politikamız :

Kalite kimse bakmadığında da doğru olanı yapmaktır. Henry FORD

ÜCRET SİSTEMLERİ VE VERİMLİLİK NUR BANU BURAK SİNEM GÖKSU GONCA GÜLENÇ VİLDAN BAL

SetcomBt Bina Otomasyonları MÜHENDİSLİK, ÜRETİM VE ARGE HİZMETLERİ

Ayrıca, Yıldız Zımpara;Dünya nın en büyük zımpara yarı mamul üreticisi Tayvan lı Tung Jinn Abrasiv in (TJA ) Türkiye genel distribütörüdür.


KURUMSAL İŞ ÇÖZÜMLERİNDE 19 YILLIK DENEYİM. Tek Elden Teknoloji

DOĞRU PROJELER DOĞRU ADIMLAR.

SAĞLAMLAR AĞIR SANAYİ A.Ş. SAGLAMLAR INDUSTRY CORP.

İSKELE & KALIP SİSTEMLERİ A.Ş.

MALİTÜRK DENETİM VE SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLİK A.Ş.

Tarihçemiz yılında Gestetner Holding PLC. firmasının aldığı bir karar ile; Bilar, yerel sermayeye devir edilmiştir.

YAŞAM İÇİN ENERJİ KGM HAKKINDA 1

REON Enerji, müşterilerine yenilikçi, kaliteli ve verimliliklerini arttıran hizmetler sunmayı misyon edinmiştir.

KALİTEDE ÖNCÜ KURULUŞ ÜNALLAR İNŞAAT KENDİ SEKTÖRÜNDE LİDER MARKALARI KALİTELİ HİZMET ANLAYIŞIYLA TÜKETİCİSİNE SUNMAKTAN MUTLULUK DUYAR

Bosch Genel Seslendirme Sistemi Akustik mükemmelliğe giden yolda öncü

Sizin Seçiminiz HAKKIMIZDA. Bizim İşimiz. Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız. Kalite Politikamız. Yenilikçi ve Üretkeniz

Kurumsal Mükemmellik Yolunda Deneyimler

ALBA KALIP ve OTOMASYON MAKİNALARI İMALAT SANAYİ ve TİC. LTD. ŞTİ.

İYİ FİKİRLER E AÇIK MISINIZ? İYİFİKİR AKADEMİ & DIŞ TİCARET

So Big Burger Bir Adana Markasıdır.

1995 TEN BUGÜNE STRATEJİK ORTAĞINIZ


da kente ve şehrimize estetik, yaşama huzur ve kalite katmaya

YÖNETİCİ GELİŞTİRME PLUS. Programın Amacı: Yönetici Geliştirme Eğitimi. Yönetici Geliştirme Uzmanlığı Eğitim Konu Başlıkları. Kariyerinize Katkıları

T.C. İSTANBUL KÜLTÜR ÜNİVERSİTESİ

cafe Aktif yaşayanlara sağlıklı lezzetler

Vizyonumuz; Misyonumuz; Firma Politikamız;

Hedef Kalite olarak sizlere;

Pratik Modüler Evler

gria Endüstriyel Mutfak Ekipmanları

MERHABA. Techlife size teknolojiyi kullanırken hayatınızda sevdiklerinizle daha fazla vakit geçirme fırsatını yakalamakta katkıda bulunmak istiyor.

Kalite kimse bakmadığında da doğru olanı yapmaktır. Henry FORD

Yenilikçi Öncü. mu s terilerimize en iyi kalitede ve en uygun maliyetlerde u ru nler sunmaya odaklanmak tayız.

Tel : Web site :

Paslanmaz Mimari ve Özel Çözümler

YOLLARDA ETKİLEYİCİ PERFORMANS

ISO 9001:2000 KYS nedir, ne yapılacaktır?

1960 lardan : İlk Türk yapımı otomobil; Anadol

GÜZELLİK VE SAÇ BAKIMI ALANI

Firmamız, uluslararası deneyimiyle son trendleri, estetiği, işlevselliği, kaliteyi, güvenceyi ve uygun fiyatı bir arada sunuyor.

Güvenlik Bizim İşimiz

ÇELİK KONSTRÜKSİYON TALAŞLI İMALAT MAKİNA BAKIM ENDÜSTRİYEL BORU TESİSATI YANGIN SİSTEMLERİ

İnşaat Gıda Turizm

Transkript:

Kendinizi özel hissedin...

Kozmetik dünyasında kaliteli ve vazgeçilmez ürünlerin yaratıcısı olmak amacıyla sektöre giren Dermosed, gün geçtikçe gücüne güç, bilgisine bilgi katıyor. Uzman ekip kadrosuyla güçlü stratejiler belirleyen ve uzun Ar-Ge dönemleri sonucunda planlanarak ilerleyen bir üretim süreciyle her zaman güçlü ürünler sunmayı hedefliyor. Kimyasal içermeyen, doğanın gücünden ilham alarak geliştirilen ürünler müşterilerin sorunlarına çözüm, isteklerine cevap arıyor. Bu aşamalar sırasında insan sevgisini ve hayatın değerini en üstte tutuyor. Üretilen ürünler, bilimsel ve hayatın her alanında kullanılabilir ürünler olma ilkesi taşıyor. Kozmetik sektöründe ihtiyacı ve eksiklikleri analiz edip çalışma prensiplerini bu yönde geliştiriyor. Çalışma şartlarındaki değişim ve gelişen ürün teknolojisini kullanıp, dünyayı yakından takip ediyor, trendler yaratıyor. Günümüz dünyasında ortaya çıkan kozmetik ürünlerle ilgili sorunlara cevap bulmak için, yeni çalışma alanları ve sürekli ileriyi hedefleyen bir ekibi bünyesinde barındırıyor. Kimyasal içerikli ürünlerin hüküm sürdüğü piyasada devrim niteliğinde çalışmalar yapıyor. Bu çalışmaların ilk ürünü ise; dünya üzerindeki onlarca bitki florası analizi ardından varılan sonuçlarda gizli. Türkiye de kullanım alanı olmadığı için yetiştirilmeyen onlarca bitkinin yurdumuzda yetiştirilmesi için harekete geçildi. Alanında uzman kimyagerlerle yepyeni bir ekip, hammadde olan bu ürünlerin en doğru şekilde yetişmesi için çalışmalar yapmaktadır. Sonuçlar ise; sağlanan onlarca güven, sağlık ve güzellik üzerine atılmış koca bir adım, yurt ekonomisine destek ve daha niceleri Ülkesine ve ülkesinin yetiştirdiği bilim insanlarına, teknik elemanlara ve araştırmacı zihinlere sahip çıkan, geleceğe doğru kalıcı iyileştirmeler yapmayı hedefleyen Dermosed, büyük, modern ve yenilikçi bir aile. Türkiye nin ilk helal sertifikalı içeriğine sahip Dermosed ürünleri, yerli ve organik olmasıyla ülkemizin yükselen değerleri arasında. Vazgeçemeyeceğiniz ürünlerin yaratıcısı ve üreticisi olan Dermosed markalı ürünlere hayatınızda yer vermek isteyeceksiniz. Yerli sermayeye önem veren, doğduğu ve geliştiği toprakları en ileriye taşımayı görev bilen, geleceğin kıymetli markası, markamız.

D-SEDFootCareCream -AyakBakım Kremi150ml D-SEDFootCareSpray-AyakBakım Sprayi50ml Ürünümüzyumuşakdokusuileciltyüzeyindeyoğunnemlendirmesağlar. Ferahlatıcıetkisiileesneklikveyumuşaklıksağlar.Ayakbakımındaetkinbiryardımcıdır. Ayakkokusunu,ayakçatlaklıklarınıveayakmantarınıetkisizhalegetirmekiçinözelolarak geliştirilmişformülüylegünboyuetkinbirkorumasağlar. İçeriğindekibileşenlersayesindeayaklarıferahlatırvenemlenmesinisağlar. Kulanımı:Ayaklarınızıyıkadıktansonranemlibirşekildekurutup, masajyaparakuygulayınız.

D-SED Epsovak Restorative Cream - Yenileyici Krem 100 ml Epsovak yenileyici krem kesikler, sıyrıklar, çizikler, yanıklar ve güneş yanıklarında; serinletici etkisiyle ağrıyı hızlıca yatıştırır. Koruyucu bir bariyer oluşturarak enfeksiyonların önlenmesine yardımcı olur. İyileşmeyi hızlandırır ve hidrojel teknolojisi ile yaranın nem yüzeyini dengeler ve iyileştirir. Ayrıca epilasyon, depilasyon, ağda, dermapen, çatlaklarda ve tüm medikal işlemlerde kullanıma uygundur. Kullanımı : İnce bir tabaka halinde ihtiyaç duyulan bölgeye günde iki kez kullanılabilir.

Misyonumuz Müşterilerini ve müşterilerinin ihtiyaçlarını en üstte tutan bir firma olarak bu odağımızın daha da gelişmesi için çalışmalar yapmayı, yenilikçi ve yaratıcı ekibimizle global pazara eş değer ürünler yaratmayı amaçlamaktayız. Ayrıca kozmetik sektöründe organik ve yerel bitkilerin kullanımında devrim yapmak, bu yönde trendler yaratmak başlıca hedeflerimiz arasındadır. Yerel sermayeye, yerel bilim insanlarımıza ve emekçilerimize verdiğimiz değeri gün geçtikçe iyileştirmekte ve daha iyiye gitmesi için çalışmalarımızı kuvvetlendirmeyi amaçlamaktayız. Vizyonumuz Türkiye de güçlü ve vizyon sahibi çalışanları ile kozmetik sektörünün öncü, lider firmalarından biri olmak. Markamızı Başarıya giden bu yolda, ilkeleri kalitesi ve dürüstlüğünden ödün vermeden ileri noktalara taşımayı hedeflemektedir. Profesyonel çalışma anlayışı ile bağımsız bir marka oluşturmak adına ciddi yatırımlar yapan kozmetik sektöründe hizmet veren Dermatoloji, Plastik Cerrahi ve Güzellik Salonu alanlarında markalaşmış ve hali hazırda marka haline gelen ürünleri müşterilerine sunarak en iyi hizmet ve kaliteyi başarılı bir şekilde sunmak