Her zaman yanınızda olan yeni laboratuvarınız. Spectroquant Move 100 taşınabilir kolorimetre



Benzer belgeler
Yeni Practum. Doğru Tartımı Başlatın.

Yüksek yük taşıma kapasiteli KUKA robotları

Orta yük taşıma. KUKA robotları

Trimble saha konumlama sistemleri İlİr ola hassas ven kullanimi

Yeni Secura. Güvenli ve Doğru Tartım.

DCN Kablosuz Kongre Sistemi Toplantı yapılan her yerde...

MC9190-G. Dayanıklı a/b/g tabanca TİPİ MOBİL TERMİNAL

Liebert NXL KGK400 kva kva

Çalışma Alanı Bileşenleri Besleme Üniteleri İçin

IC-V/-LV Serie. TR Infrared Camera - Operating Manual... I - 1

KING VISION VİDEOLU LARİNGOSKOP Kullanma Kılavuzu Standart ve Kanallı Bladeler ile Kullanım İçin

Doğru. Ona. sonucu alın! bırakın.

Bilgisayar kontrollü elektromanyetik indüksiyon fren sistemi Watt, devir sayısından bağımsız / DIN VDE standardına uygun

Orta Gerilim AC Sürücüleri Seçim Kılavuzu. PowerFlex 7000 Direct-to-Drive Teknolojisi Hava soğutmalı Sıvı soğutmalı

LEITZ ICON TÜM ETİKETLEME İHTİYAÇLARINIZ İÇİN TEK BİR MAKİNE

TURKCELL T-CAM 10 GÜVENLİK AMAÇLI KAMERA KULLANMA KILAVUZU

Liebert APS 5-20 kva. Mevcut ve Gelecekteki Yük Talepleri için Modüler Güç Koruma

GETINGE wd46 Turbo çok daha hizli bir yikayici dezenfektör

Performansa ihtiyacınız var. Doğanın korunmasını önemsiyorsunuz. /Bu nedenle Sharp akıllı MFP leri seçin.

Aksesuar kataloğu HP İş Aksesuarları

Hız kontrol cihazları Altivar 12. Katalog

ZEBRA INSIDE OUT Zebra nın güçlü teknolojileri işinizde daha güçlü bilgiye sahip olmanızı ve geleceği daha iyi görmenizi sağlar.

S9 Escape. User Guide. Türkçe POSITIVE AIRWAY PRESSURE DEVICES

Çok İşlevli Yazıcı Kullanıcı Kılavuzu

İÇİNDEKİLER KM. LL2WT.004

TTC M102 USB ŞARJ EDİLEBİLİR KABLOSUZ MOUSE KULLANIM KILAVUZU Ve GARANTİ BELGESİ

WaterMaster FET100 Elektromanyetik debimetre Transmiter. Tüm su endüstri uygulamaları için mükemmel uyum

MODEL AL-2021 AL-2041 DİJİTAL ÇOK FONKSİYONLU SİSTEM KULLANIM KILAVUZU. Sayfa

Bö lü m 1: Bilgi Teknölöjilerinde Temel Kavramlar

Transkript:

Her zaman yanınızda olan yeni laboratuvarınız. taşınabilir kolorimetre

Taşınabilir sonuçlar. Her zaman yanınızda. Her yerde doğru ve tutarlı analiz Sahada çalışırken hızlı ve güvenilir su analizleri için bütün ihtiyacınız 'dür. Bu küçük, taşınabilir kolorimetre ile tek bir cihazda, içme suyu ve atıksu analizlerinde önemli bütün parametrelerin analizini yapabilirsiniz. 100'den fazla ön programlı ve 35 kullanıcı tanımlı metot seçeneğiyle saha analizlerinde her zaman doğru sonuçlar için en uygun teste sahip olacaksınız. Yani, analiz sonuçlarınızda gecikme, numune bozunma riski veya ilave bir cihaza ihtiyaç yoktur. Her zaman çalışır, sahada su analizlerinin gerekliliklerini karşılamak için özel olarak hazırlanmıştır. Dış yüzeyi, IP 68 Sınıflandırmasına göre toz ve su geçirmezdir. Kullanımı kolay bu kolorimetrenin dizaynında herhangi bir hareketli parça bulunmaması sebebiyle cihazın sağlamlığını arttırmaktadır. Güvenli sonuçlar Merck Millipore'un yüksek kalitedeki Spectroquant test kitleriyle kullanım için geliştirilmiş olup, hızlı ve güvenilir sonuçları garanti eder. Test kitleri için gelişmiş Kalite Sertifikası dokümantasyonumuz ve Spectroquant Verification Standard sayesinde Analitik Kalite Güvence (AQA) işlemlerini oldukça kolaylaştırır. Taşınabilir destek. Her zaman yanınızda. Spectroquant Data Transfer: Sonuçları kaydet ve yazdır. Modern kızılötesi teknolojisi ile Spectroquant Data Transfer, kolay ve hızlı bir şekilde kolorimetrenizden ölçüm verilerini aktarmanızı veya baskı almanızı sağlar. Ürün paketinde, veri aktarım yazılımı (Windows XP, Windows Vista ve Windows 7 uyumlu) bulunmaktadır, ölçüm sonuçları bilgisayarınıza *.xls veya *.txt formatında kaydedilebilir. Alternatif olarak veriler, Spectroquant Data Transfer'e bağlanan bir USB yazıcı 1 veya seri bağlı bir yazıcı 2 ile yazdırılabilir. 1 yazıcı dili HPPCL, sürüm 5 ve altı 2 herhangi bir ASCII yazıcı

Taşınabilir kalite. Her zaman yanınızda. Avantajlar: Kullanışlı: İçme suyunu ve atıksuyu, 100'ün üzerinde parametre için ön programlanmış tek bir cihaz ile kolayca analiz edin Kapsamlı: İhtiyaçlarınızı karşılayacak uygun ölçüm aralığına sahip test kitleriyle her zaman doğru sonuçlar elde edin. Sağlam: IP 68 Sınıflandırması sayesinde ıslak veya tozlu ortamlarda bile güvenle kullanılabilir. Güvenilir: Basitleştirilmiş Analitik Kalite Güvence ve gelişmiş dokümantasyon ile ölçüm sonuçlarınızı güvence altına alın.

Performansınızı yükseltin. Teknik özellikler Ekran Arayüzler Optik Dalgaboyu doğruluğu Fotometrik doğruluk Arkadan aydınlatmalı grafik ekran Veri transferi için IR arayüzü Internetten güncellemeler için RJ45 adaptörü LED, engelleyici filtre, fotosensör, transparan ölçüm yuvası Dalgaboyları: 430, 530, 560, 580, 610 ve 660 nm ± 1 nm 1.000 Abs + 0.020 Abs 2.600 Abs + 0.052 Abs (^= 2 % FS) (standart çözeltilerle ölçülmüş - T = 20-25 C) Fotometrik çözünürlük 0.005 A Kullanım Asit ve çözücüye dayanıklı dokunmatik tabakalı tuş takımı Güç kaynağı 4 adet pil (Tip AA/LR 6); pil ömrü: yaklaşık 26 saat aralıksız kullanım veya 3500 test Ağırlık Boyutlar IP sınıfı Depolama kapasitesi yaklaşık 450 g yaklaşık 210 x 95 x 45 mm (cihaz) yaklaşık 395 x 295 x 106 mm (çanta) IP 68'e göre toz ve su geçirmez yaklaşık 1,000 veri Sipariş bilgisi Ürün İçerik Katalog Numarası Kolorimetre Hafif taşıma çantası içerisinde 1 adet cihaz, 4 adet pil, her biri 3'er adet 24 ve 16 mm ø 1.73632.0001 hücreler, 16 mm hücreler için 1 adet adaptör, tornavida, garanti sertifikası, uygunluk belgesi, kullanım klavuzu Spectroquant Data Transfer Cihaz, USB kablosu, 4 adet pil, tornavida, CD-ROM, kullanım talimatları, garanti belgesi 1.73633.0001 Spectroquant Verification Standard 430 nm, 530 nm, 560 nm, 580 nm, 610 nm ve 660 nm dalgaboylarında absorbans ölçümü yapmak için içerisinde kararlı, renkli çözeltiler bulunan 6 adet kapalı hücre, artı 1 adet kapalı boş hücre, kalite sertifikası, kullanım talimatları 1.19302.0001 Kolorimetre için güncelleme kablosu Bu kablo ile içerisindeki yazılımı güncelleyebilirsiniz 1.73634.0001 Merck Millipore ve ürünlerimiz hakkında daha fazla bilgi için irtibat bilgileri: Merck İlaç Ecza ve Kimya Tic. A.Ş. Kayışdağı Caddesi, Kar Plaza, No: 45 Kat: 7, 34752 İçerenköy, İstanbul/Türkiye Telefon : +90 216 578 66 00 Faks : +90 216 578 66 73 www.merckmillipore.com/test-kits W.504298001_TR 03/2013 Müşterilerimize, uygulama teknolojileri ve mevzuat konularında tüm bilgi birikimimiz ve yeteneklerimizle, hiçbir zorunluluk ve yükümlülük olmadan, bilgi ve tavsiye sağlıyoruz. Mevcut kanunlar ve mevzuatlar, müşterilerimiz tarafından her yönüyle incelenmelidir. Bu ayrıca üçüncü kişilerin haklarıyla ilgili olarak da uygulanır. Bizim bilgi ve tavsiyemiz, müşterilerimizin, tasarlanan amaç için kullanılacak olan ürünlerimizin uygunluğunu kontrol etme yönündeki sorumluluklarını hafifletmez. Spectroquant, Merck KGaA, Darmstadt, Almanya'nın ticari markasıdır.