Genel Müdürümüzden. Kasım 2013. Hepinize Merhaba,

Benzer belgeler
Her Alanda Değer Üreten Bursagaz, Ekonomiye de Değer Katıyor

MY STAFF 2. YAŞINI AL CATRA SORTIE DE KUTLADI

ICF Türkiye PaylaşıYorum Bülteni

Hedefimiz daha çok katılımın sağlanması, daha çok görüş ve önerinin gündeme alınmasıdır.

sektörü için dijital ilaç çağı olacak

TOBB ETÜ MBA: Her Zaman Bir Adım Önde...

2014 Yılı Ara Faaliyet Raporu

TEMİZ BİR GELECEK İÇİN bir adım daha atıyoruz!

GMKA Çalışma Programı

E-BÜLTEN. Bursagaz Çalışanları İstanbul da stres attı. eli, Sarnıç Köyü ne uzandı. Çevreye destek yine Bursagaz dan

GüNDeM SAYI 117 MAYIS 2012 ISSN

TÜRKİYE NİN EN İYİ İŞVERENLERİ

TRA1 DÜZEY 2 BÖLGESİ KALKINMA AJANSI 2009 YILI ÇALIŞMA PROGRAMI

- Çalıştay Hakkında Protokol Protokol Konuşmaları Konuşmacılar Çalıştay Sonuç Raporu Değerlendirme...

MÜKEMMELLİK YOLUNDA 20 YIL...

İş aramak planlı yapılması gereken ve zaman alan bir iştir. Bu nedenle öncelikle iş arama yönteminizi oluşturmanız gerekir.

SIKÇA SORULAN SORULAR

ilerlemenin yolu her zaman ileri bakmak...

KADRO - GÖREV ve ROL TANIMLARI

İsviçre ve Türkiye arasında olağanüstü bir potansiyel var

İş aramak planlı yapılması gereken ve zaman alan bir iştir. Bu nedenle öncelikle iş arama yönteminizi oluşturmanız gerekir.

ULUSAL GENÇLİK VE SPOR POLİTİKASI BELGESİ

GRUBU. te birlik, birlikte güçlü

Sosyal-İş Sendikası tanıtım broşürü. "yarım asırlık çınar, geleceği örgütlüyor"

Türkiye ile Var, Türkiye İçin Var.

Bundan böyle düzenli yayınlanmasını planladığımız bültenimize isim önerilerinizi sunmak için lütfen bize yazın:

86. yıl dan bugüne

RÖPORTAJ: TÜRKİYE - GÜNEY AFRİKA İLİŞKİLERİ

TEKNİK İNCELEME Sosyal Bir İşletme Olma: IBM in Hikayesi IDC NİN GÖRÜŞLERİ. Sponsor: IBM. Ocak 2011

Transkript:

Kasım 2013 Genel Müdürümüzden Hepinize Merhaba, Kurumumuzdaki reorganizasyon çalışmaları bildiğiniz üzere devam etmektedir. Bu çerçevede Kurumsal İletişim Birimi mizi kurduk. Bu birimle şu anda okumakta olduğunuz aylık bültenimizden, firmamızın müşteri ağını genişletmek üzere hangi kanallar üzerinden iletişim kuracağımıza, işletmemizin kurumsal kimliğinden, sosyal medyaya kadar birçok görev alanını daha da profesyonel bir biçimde yönetmeyi hedefliyoruz. Geçtiğimiz ay 21 incisi gerçekleşen PERYÖN Ulusal İnsan Yönetimi Kongresi ne katıldık. Bu kongre ülke çapında birçok işletmeyle bir araya gelmemize imkân da sağladı. İNKA nın hizmetlerini anlatan bir tanıtım videosunun sürekli gösterildiği kongre boyunca, standımıza İstanbul merkezli firmalar kadar, diğer şehirlerde faaliyet gösteren işletmelerin İnsan Kaynakları Yönetici ve Uzmanları da konuk oldu. Yine bu kongre süresince gerçekleşen çeşitli sunumlara katılımda bulunarak, İnsan Kaynakları ile ilgili güncel gelişmeleri takip etme olanağı bulduk. Önümüzdeki ay da benzeri bir etkinliğe katılacağız. 4-5 Aralık 2013 tarihleri arasında, Müşteri Çağında Pazarlama Zirvesi adıyla konferanslar ve tanıtım günleri gerçekleştirilecek. Çeşitli oturumlarda birçok sunumun ve atölye çalışmalarının olacağı bu organizasyon, pazarlama dünyasının liderleri ve takipçilerini birleştirecek. Sizleri de bu organizasyonda aramızda görmekten mutlu olacağız. Son olarak herkese mutlu çalışma ortamları ve başarılı işler diliyorum. Harun Ekinci Genel Müdür

Kasım 2013 Bizden Biri Mazlum KOLDAŞ Eğitim Uzmanı Dokuz Eylül Üniversitesi nde Lisans eğitimimi bitirip, ardından askerlik görevimi tamamladıktan sonra, iş hayatıma MG Danışmanlık şirketinde eğitmen ve proje uzmanı olarak başladım. Yaklaşık 2,5 yıl boyunca KOBİ lere ve girişimcilere; İletişim, Satış ve Pazarlama, Finans, Sorun Çözme, Pazar Araştırmaları başta olmak üzere birçok farklı konuda eğitim verdim. Bu süreçte başarılı ve başarısız onlarca iş fikri, işletme ve girişimci ile tanışma şansı elde ettim. Başarılı olan işletmelerin neleri doğru yaptığını araştırdığımda; misyonu ve vizyonuyla, kısa ve uzun dönemli hedeflerini belirlemiş olan, bu hedeflerini çalışanlarına açık ve doğru bir şekilde aktarıp, kavratabilen işletmelerin daha başarılı olduklarını gördüm. İNKA eğitim departmanı olarak bizde İNKA nın misyonu ve vizyonu çerçevesinde belirlenmiş olan hedeflere uygun olarak çalışanların daha etkili, daha verimli çalışabilmeleri amacıyla, var olan ihtiyaç ve talepler doğrultusunda bir eğitim programı hazırlamaktayız. Gerçekleştirilmekte olan bu eğitim planlaması sayesinde, içerisinde bulunduğumuz yeniden yapılanma sürecinin daha etkili ve sağlıklı bir şekilde sağlanmasını hedeflemekteyiz. Bir kez daha uzun ve zorlu hedeflere ancak gerekli deneyim, bilgi ve donanıma sahip çalışanlarla ulaşılabileceğini hatırlatıyor, İNKA ailesinin bütün fertlerinin başarılı bir yıl geçirmelerini temenni ediyorum.

Kasım 2013 Mert Nayır ile İş Dünyası SİGARA TİRYAKİLERİNE SGK CEZASI Alkol ve sigaraya zam üstüne zam gelirken, bir darbede Sosyal Güvenlik Kurumu ndan gelecek gibi gözüküyor. Yanlış okumadınız, sigaraya SGK zammı geliyor. Bakanlar Kurulu'na gelmesi beklenen düzenlemeye göre, sigara satışlarından paket başına SGK payı alınacak. Sigara içenlerin içmeyenlere göre kronik rahatsızlıklara yakalanma riskinin daha yüksek olması ve bu pahalı tedavilerin SGK tarafından finanse edilmesi, böyle bir uygulamayı gündeme getirdi. Düzenleme yasalaşırsa sigaralara paket başı 50 kuruş civarında SGK zammı yapılması bekleniyor. Böylece Sosyal Güvenlik Kurumu na ilave gelir kaynağı sağlanacak hem de sigara tiryakilerinin muhtemel sağlık masrafları paket paket tahsil edilecek. Bu haberden sonra yaktığınız her sigara için bir kez daha düşünmenizde yarar var www.in-ka.com https://facebook.com/inkainsankaynaklari