info@momyapi.com.tr Akşam 22.00 ye kadar bilgi alabilirsiniz. www.glow3.com YAPI

Benzer belgeler
İSTANBUL A DEĞER KATAN PROJE

Aklınızdaki tüm soruların cevabı burada

rüya sehir

GENEL BAKIŞ. Her Katta 2 Daire İle Daha Özgür Bir Yaşam Sizi Bekliyor. Yaşamınıza Değerli Yatırımlar Yapmak İçin Adım Atın!

Güçlü ve güvenilir bir isim...

HAYATTAN KEYİF ALMANIZ İÇİN HER ŞEY DÜŞÜNÜLDÜ...

İstanbul Aydınlı da konumu, manzarası ve benzersiz peyzajı ile lokum gibi bir proje hayata geçiriliyor.

Yaşamınıza Renk Katacak Bir Proje

İstanbul Aydınlı da konumu, manzarası ve benzersiz peyzajı ile lokum gibi bir proje hayata geçiriliyor.

YAŞAM ALANINIZ SİZE ÖZELDİR

Hayatınızın değişmeyen yıldızları Huzur Güven Mutluluk


İSTANBUL DA, İSTANBUL UN ÜSTÜNDE BİR YAŞAM!

AVRUPARK TOKİ İŞTİRAKİ EMLAK KONUT GYO A.Ş. Kaynak Geliştirme Uygulamaları Kapsamında Yapılmaktadır.

İstanbul da, Bursa da, Çanakkale de, Sakarya da. Ve şimdi Konya da.

HAYALLERİNİZDEKİ HUZURU UZAKLARDA ARAMANIZA GEREK YOK


Evin, senin artın olmalı.

MİMARIN KALEMİNDEN. Modern ve minimal tasarım anlayışıyla. kullanıcılarına lüks bir konuttan daha fazlasını;

Keyifli ve ışıltılı yaşamın kapıları Park Vera ile aralanıyor...

CASALARA BIANCA

A.Ş. projesidir. 4 safir kadar parlak bir yaşam...

KENTİN YENİ ARMASI. YUNUS YUNUSOĞLU NDAN YENİ BİR PROJE

İstanbul u bir de bizimle yaşayın!


YAŞAM. yeniden. `de TANIMLANIYOR

Yasamaya, deger yatırıma deger...

ŞEHİR HİÇ BU KADAR SİZİN OLMAMIŞTI...

KOMŞULUK KÜLTÜRÜNÜN YAŞANDIĞI PROJE


Yeni Şehir in Yeni Görüntüsü


Geleceğinizin İnşası...

Silivri. Kalite, tecrübe, yenilik... Yaşam boyu mutluluk

Bağlıca nın En Kapsamlı Projesi

Yaşamın Rengi. Topraktan Yaşama

ADEM CEYLAN VEFAKAR YAPI YÖNETİM KURULU BAŞKANI


Sunduğu tüm avantajların yanı sıra, lokasyonu ile de benzersiz özelliklere sahip

Hayatınıza elit bir değer katın...

Erçal Fındık Otomotiv San. Tic. A.Ş.

Habibler de yeni bir yaşam başlıyor.

Sahip olduklarının değerini bilenler için...

BURJ ANTEP F&H Y PI.

ANKARA DA GECENİN ALTIN RENGİ

ADEM CEYLAN VEFAKAR YAPI YÖNETİM KURULU BAŞKANI

Habibler de yeni bir yaşam başlıyor.

Dora Park mimarinin estetikle buluştuğu, estetiğin konfora dönüştüğü ve her ayrıntının sizler için düşünüldüğü prestiji yüksek bir yaşam projesidir.

OSAGRUPYAPI OSALIFE. Mimarın Gözünden. Mimar Salih Zeki SALALI

Yapı ve Emlak Projeleri Tasarım Kategorisi Kazananı

Antre 6,73 m 2 Salon + Mutfak 17,64 m 2 Banyo 4,40 m 2 BANYO. Yatak Odası 12,90 m 2 Banyo 4,88 m 2 Net 34,39 m 2

Düşlerinizin ötesinde bir gerçek var...

KALBİNDE HAYALLERİNİZİ İNŞA EDİYORUZ!


yeni semtin yeni gözdesi İstanbul un kalbindeki yepyeni semt 5. Levent te yüzünüzü güldürecek detaylar bir arada toplanıyor. 5.

Nasıl bir yaşam süreceğinizi tercihleriniz belirler.

Ankara - Amasra. Sapanca - Amasra. İstanbul - Amasra. Amasra. 3 saat 330 km. Amasra. Amasra. 35 dk 350 km. 4 saat 430 km 3 saat 325 km

Konforun tam yeri, yatırımın tam zamanı...

Ankara nın Yeni Vadisi

KILIÇ İNŞAAT

Kağıthane nin en kıymetlisi

İkinci Baharınızda; 2 katlı evinizde, huzur içinde yaşamanız için, size çok özel fırsatlar sunuyoruz. Gelin; sevdiklerinizle birlikte, İstanbul un


GREEN PARK AYDIN GREEN PARK AYDIN

w w w. p a r k e r d e m l i. c o m

1935 ten bugüne... Sektörde kendi öz sermaye ve güçlü finans destekleri ile Kayseri de üst düzey ve saygın şirketler arasında yerini almıştır.

HAYATI DOLU DOLU YAŞAMAK İÇİN DEĞİŞİME HAZIR MISINIZ?

CENNETİN YERYÜZÜNDEKİ YANSIMASI

Her detayında size özel şıklık...

Modern Çizgiler. Doğa. Biz Sizi Oscar a Layık Gördük. Güvenlik. Modern Çizgile. Konforlu Yaş OSCAR CITY

Vatanım Hazır Beton İnşaat

Referanslarımız. City Forever, Beylikdüzü

poliyapi.com YILMAZ ALEMDAR inşaat

ANKARA DAN TAM İSTEDİĞİNİZ UZAKLIKTA, ANKARA YA TAM İHTİYAÇ DUYDUĞUNUZ YAKINLIKTAYIZ

GENTAŞ MÜHENDİSLİK GAYRİMENKUL İNŞAAT TAAHHÜT SAN. VE TİC. A.Ş. Adres: Altınşehir Mh Sk. No:2 B/A Nilüfer/BURSA İletişim: / 0224


#kaliteyikesfet. #teknolojiyikesfet. #mutlulugukesfet. #degisimikesfet #konforuk. #dostlugukesfet. #tarzınıkesfet. #sagligikesfet.

İ Ç İ N D E K İ L E R

OLİMPA PARK PLUS TA plus 0212

Sadece bir konut değil, bir yaşam tarzı aradığınızı biliyoruz.

4 MEVSİM TATİLDE YAŞAMAK...

Çerkezköy ün. en iyi projesi

Deniz ile Ormanın Birleştiği Proje

Bağlıca nın en lüks konsepti

Yaşam Tarzınız Daha Fazlası Olacak

İster YATIRIM!.. İster OTURUN!..

Daha Fazlası İçin Bu Eşsiz Manzarayı Hill Kartal la Tamamladık

Bir ÖMÜR Boyu BERABER

DOĞA İLE İÇ İÇE BİR YAŞAM ALANI 3 BLOK 124 DAİRE. Taşdelen ormanlarına sıfır konumda, size bambaşka bir İstanbul yaşatmak için inşa ediliyor...


Yaşamın, düşlerin ötesine geçtiği yer

A PLUS BİR YAŞAMIN KAPILARINI SİZLER İÇİN ARALIYORUZ.

Sizin için her şeyi düşündük... Dünyanın en güzel şehri İstanbul... Anadolu yakasının. Avrupa ya açılan kapısı Kadıköy... İstanbul un yeni yaşam

Hayat boyu, hayat dolu!..

Başkent in en özel caddesinde,

Lilyum Garden ALEMDAĞ

Makyol Santral, bir Makyol İnşaat Sanayi Turizm ve Ticaret A.Ş. projesidir.

moonparktasdelen.com

1977 yılında, insanımızın kendine ait huzur dolu bir ev hayaline, nitelikli ve güvenli yaşam alanları idealimizle cevap vermek için yola koyulduk.

ELEGANT URLA

Transkript:

3 Satış ve Tanıtım Ofisi Esenşehir Mah. Sarıgazi Yolu Cad. Kanuni Sok. No: 3 Y. Dudullu - Ümraniye 34773 İstanbul T. (0216) 527 26 03-04 - 06 F. (0216) 527 26 05 C. 0530 464 12 56 info@momyapi.com.tr Akşam 22.00 ye kadar bilgi alabilirsiniz. www.glow3.com YAPI

3 GLOW: PARLAYAN, IŞILDAYAN. 3: MOM YAPI NIN DUDULLU ÇEKMEKÖY DEKİ İLK PROJESİNİN KAPI NUMARASI. GLOW3, HAYATINIZDA YEPYENİ BİR SAYFA AÇACAĞINIZ, HAYATINIZI GÜZELLEŞTİRECEK TÜM DETAYLARIN DÜŞÜNÜLDÜĞÜ BENZERSİZ BİR PROJE. SEVDİKLERİNİZLE BERABER PAYLAŞACAĞINIZ IŞIL IŞIL BİR YAŞAM SİMDİ SİZE ÇOK YAKIN.

3 GLOW/3, HAYATIN MERKEZİNDE YAŞAMAKTIR FSM KÖPRÜSÜ BOĞAZiÇi KÖPRÜSÜ KAVACIK TEM OTOYOLU CARREFOUR ÜMRANiYE ÜMRANİYE KAVŞAĞI ÇEKMEKÖY BJK TESiSLERi ÇEKMEKÖY SAPAĞI ÇEKMEKÖY ÇARŞI ESENŞEHİR KAVŞAĞI ŞİLE YOLU Çekmeköy, kayalık zemin üzerindeki düzenli yapılaşması, ulaşım kolaylığı ve sosyal imkanlarıyla İstanbul un yeni yaşam merkezi haline geldi. İş ve alışveriş merkezlerine, köprülere, ana yollara, Ataşehir, Sancaktepe ve Kartal lokasyonlarına yakınlığının yanı sıra Metro avantajıyla da Çekmeköy, hem yaşamak hem de yatırım için en doğru fırsat. IKEA 3 BiLFEN ANADOLU OTOYOLU MODOKO IMES

GLOW/3, YENİ BİR YAŞAMA ADIM ATMAKTIR 3 Avrupa Holding e bağlı Mom Yapı nın hayata geçirdiği Glow/3, size hayatın merkezinde ferah, geniş, konforlu, akıllı ve efektif m² lerde yaşama imkanı sunuyor. 6 Blok ve 1 Kule den oluşan Glow/3 te 1+1 den 4+1 e kadar toplam 239 daire var. 58 m² ile 242 m² arasındaki bu dairelerde yatırımınız ve yaşam kaliteniz şekilleniyor. Geniş otoparkı, kesintisiz enerji kaynakları, yetişkin ve çocuk yüzme havuzları, sosyal tesisleri, parkları ve bahçeleriyle zamanınızı iyi değerlendirirsiniz. Glow/3 teki yeni yaşamınızda konfor sizinle olurken, siz sevdiklerinizle olursunuz.

3 GLOW/3, MUTLULUĞU EVE TAŞIMAKTIR Glow/3 te günün tüm yorgunluğu dışarıda kalır. İçeride mutlu dakikalar başlar. Rahat etmeniz için her türlü konforun düşünülüp tasarlandığı Glow/3 dairelerinde ailenizle keyifli anları, yılları paylaşırsınız.

GLOW/3, ZEVKLERİ HAYATA YANSITMAKTIR Glow/3 te konforlu, güvenli ve mutlu yaşamanız için her şey hazır. Size yalnızca eşyalarınızı zevkinize göre yerleştirmek kalıyor. Glow/3 ü seçmiş olduğunuzu da düşünürsek zevkli ve keyifli bir ev sizi bekliyor olacak.

GLOW/3, SİZİN İÇİN DÜŞÜNÜLMÜŞ DETAYLARDIR Glow/3 dekorasyonunda, portmantodan giyinme-soyunma bölümündeki dolaplara, duşakabinden ankastrelere tüm ince detaylar sizin için düşünüldü ve tasarlandı.

GLOW/3, DOYA DOYA KOŞMAKTIR Glow/3 te zamanınızı istediğiniz gibi değerlendirir, sağlıklı bir yaşam için gerekli olan her şeyi elinizin altında bulursunuz. Açık fitness alanları, universal oyun sahaları, basketbol, futbol, tenis, voleybol alanları evinizden bir adım uzaklıkta. Siz spor yapıp stres atarken çocuklarınız da oyun merkezlerinde, park ve bahçelerde yani tertemiz bir çevrede dilediğince koşar, eğlenir.

GLOW/3, DOLU DOLU YAŞAMAKTIR Sosyal tesisler Glow/3 ün kalbi. Hayatın keyifle yaşandığı ortak alanlarda isterseniz havuzun keyfini sürer, isterseniz de saunalarda dinlenirsiniz. Güneşin keyfini güneşlenme terasında çıkarırsınız. Arkadaşlarınızla vakit geçirmenin mutluluğunu masa tenisi, langırt, PlayStation ve bilardoyla sonuna kadar yaşarsınız. Pilates, yoga, aerobik ve dans, kapalı aktivite alanlarında sizi bekliyor olacak. Glow/3 e her anınızı değerlendirir, yaşadığınızı hissedersiniz.

GLOW/3, HUZURLA UYUMAKTIR Glow/3 te 365 gün boyunca 24 saat güvendesiniz. Gündüz çocuklarınız parkların, oyun alanlarının tadını çıkarırken aklınız onlarda kalmaz. Geceleriyse evinizde huzurlu ve rahat uyur, yeni güne enerji dolu uyanırsınız.

VAZİYET PLANI A BLOK B BLOK C BLOK D BLOK E BLOK F BLOK G BLOK

GLOW/3, SİZİNLE ÇOK DAHA GÜZELDİR Glow/3 yaşamın merkezinde, konforun zirvesinde, güvenli ve keyifli yıllar geçireceğiniz, gün geçtikçe değerlenen büyük ve güzel bir proje. Ama Glow/3 ü asıl güzel yapacak olan sizsiniz. Sosyal yaşamınız, alışkanlıklarınız, kuracağınız arkadaşlıklarınız ve güler yüzünüz Glow/3 ün güzelliklerine güzellik katacak. En yüksek standartlarda inşa edilen Glow/3 dairelerine en uygun koşullarla, çok daha kısa sürede sahip olacaksınız. Siz de Glow/3 lü olmak isterseniz satış ofisimize, görüşmeye bekleriz. Randevu almak için 0216 527 26 03 ü arayabilirsiniz.

KAT PLANLARI 2+1 KAT PLANI Brüt 150,48 m² Salon Ebeveyn yatak odası Ebeveyn banyosu Yatak odası 1 Mutfak Banyo Giriş holü Koridor Veranda 1 3 29,88 m² 18,79 m² 3,78 m² 12,6 m² 10,4 m² 4,54 m² 6,32 m² 4,14 m² 17,75 m² A1 TİPİ BAHÇELİ 2+1 KAT PLANI KAT PLANLARI Brüt 129,91 m² Salon Ebeveyn yatak odası Ebeveyn banyosu Yatak odası 1 Mutfak Banyo Giriş holü Koridor Çamaşır odası Balkon 1 Balkon 2 Balkon 3 Balkon 4 A2-B TİPİ 24,22 m² 19,16 m² 3,6 m² 10,93 m² 10,47 m² 4,8 m² 6,11 m² 6,01 m² 2,1 m² 3,11 m² 0,89 m² 0,89 m² 3,11 m²

KAT PLANLARI KAT PLANLARI 3+1 KAT PLANI Brüt 159,22 m² Salon 29,89 m² Ebeveyn yatak odası 16,66 m² Ebeveyn banyosu 4,2 m² Yatak odası 1 12,08 m² Yatak odası 2 12,59 m² Mutfak 10,4 m² Banyo 6,15 m² Giriş holü 6,32 m² Koridor 5,57 m² Çamaşır odası 2,71 m² Balkon 1 7,82 m² Balkon 2 1,08 m² A3 TİPİ 3+1 KAT PLANI Brüt 198,58 m² Salon 36,73 m² Ebeveyn yatak odası 17,65 m² Ebeveyn banyosu 4,2 m² Yatak odası 1 12,08 m² Yatak odası 2 12,59 m² Mutfak 15,05 m² Banyo 6,15 m² Giriş holü 5,52 m² Koridor 10,84 m² Çamaşır odası 2,71 m² Balkon 1 20,96 m² Balkon 2 1,08 m² A5 TİPİ 4+1 KAT PLANI Brüt 222,83 m² Salon 29,89 m² Ebeveyn yatak odası 17,65 m² Ebeveyn banyosu 4,2 m² Yatak odası 1 12,08 m² Yatak odası 2 12,59 m² Yatak odası 3 10,95 m² Mutfak 16,91 m² Banyo 6,15 m² Giriş holü 7,01 m² Koridor 10,81 m² Çamaşır odası 2,71 m² Balkon 1 7,82 m² Balkon 2 2,51 m² Balkon 3 1,08 m² Teras 1 23,51 m² A4 TİPİ 2+1 KAT PLANI Brüt 147,86 m² Salon 25,84 m² Ebeveyn yatak odası 19,81 m² Ebeveyn banyosu 3,88 m² Yatak odası 1 11,78 m² Mutfak 12 m² Banyo 4,28 m² Giriş holü 8,29 m² Koridor 3,45 m² Balkon 1 7,48 m² Balkon 2 1 m² Balkon 3 1 m² D1 TİPİ

KAT PLANLARI KAT PLANLARI 2+1 KAT PLANI Brüt 127,24 m² Salon 23,1 m² Ebeveyn yatak odası 17,38 m² Ebeveyn banyosu 3,17 m² Yatak odası 1 11,67 m² Mutfak 10,07 m² Banyo 4,67 m² Giriş holü 3,23 m² Koridor 6,85 m² Balkon 1 8,54 m² Balkon 2 1 m² 1+1 KAT PLANI Brüt 66,27 m² Salon+Mutfak 24,03 m² Yatak odası 1 13,65 m² Banyo 4,12 m² Giriş holü 2,78 m² Balkon 1 1 m² Balkon 2 1 m² E3 TİPİ E1 TİPİ 2+1 KAT PLANI Brüt 123,03 m² Salon 23,11 m² Ebeveyn yatak odası 15,33 m² Ebeveyn banyosu 3,32 m² Yatak odası 1 11,95 m² Mutfak 11,64 m² Banyo 4,12 m² Giriş holü 6,32 m² Koridor 7,17 m² Balkon 1 5,96 m² E2 TİPİ 1+1 KAT PLANI Brüt 58,01 m² Salon+Mutfak 19,63 m² Yatak odası 1 10,81 m² Banyo 3,05 m² Giriş holü 2,48 m² Balkon 1 2,3 m² G1 TİPİ

KAT PLANLARI KAT PLANLARI 2+1 KAT PLANI Brüt 138,43 m² Salon 26,13 m² Ebeveyn yatak odası 18,4 m² Ebeveyn banyosu 3,59 m² Yatak odası 1 9,92 m² Mutfak 9,85 m² Banyo 4,14 m² Giriş holü 6,54 m² Koridor 3,12 m² Balkon 1 10,12 m² Balkon 2 3,45 m² 1+1 KAT PLANI Brüt 70,61 m² Salon+Mutfak 23,78 m² Yatak odası 1 12,96 m² Banyo 4,19 m² Giriş holü 2,94 m² Balkon 1 3,6 m² G5 TİPİ G2 TİPİ Daire planları bulundukları katlara göre değişiklik gösterebilir. Detaylar için satış ve tanıtım ofisimizi arayabilirsiniz. 3+1 KAT PLANI Brüt 166,8 m² Salon 28,64 m² Ebeveyn yatak odası 16,93 m² Ebeveyn banyosu 4,3 m² Yatak odası 1 11 m² Yatak odası 2 10,9 m² Mutfak 11,13 m² Banyo 5,98 m² Giriş holü 7,5 m² Koridor 6,32 m² Çamaşır odası 2,2 m² Balkon 1 1,95 m² Balkon 2 8,22 m² Balkon 3 0,76 m² G3 TİPİ

Bu katalogta bulunan tüm görseller örnek olması amacıyla tasarlanmış ve kullanılmıştır. Görsellerin projeyi yansıtması için gerekli tüm çaba gösterilmekle birlikte Mom Yapı bu projede bulunan tüm görseller, planlar ve diğer detaylar üzerinde, önceden haber vermeden değişiklik yapma hakkını saklı tutar. Bu katalogda yer alan detay ve donanımlar, teknik şartname, sözleşme eki, projeler ve mahal listesinde yer almıyorsa opsiyoneldir. Satın alacağınız konutun uygulama projesi, bu yapı için alınmış inşaat ruhsatının ekindeki onaylı projedir. Mom Yapı'nın sorumluluğu sözleşme ve sözleşme eki teknik şartnamenize göre konutun imalatını yapmakla sınırlıdır. Bu katalog basıldığı tarihteki proje özelliklerini içermekte olup konut satışının yapıldığı tarihteki donanım ve özellikler, satış sözleşmesinde ve/veya ekinde yer alacaktır. Satış sözleşmesi ile katalog arasında bir çelişki olması halinde satış sözleşmesi esastır.