22-26 Ocak tarihleri arasında düzenlenen

Benzer belgeler
HIGHGATE DE VINTAGE VE ÇAĞDAŞ ÇIZGILERIN ARMONISI

/elaresort /elaresort

Hayat bir Kaleydoskop gibidir. Tüm perspektifi değiştirmek için küçük bir hareket yeterlidir

Evinizin Sultanı.

İlkbahar/yaz 14: Who's Next Fuarı Trend Analizleri Claire Dickinson WGSN, 23 Temmuz 2013

Kararlı Kadınlar 4 Yaşında!

2018 İlkbahar Koleksiyonu

COLLECTION2017. dawood.com.tr

Yukarıdaki hizmetlerimiz haricinde şirketimizin bünyesinde, gıda ve inşaat alanında da çalışmalar aynı prensipler çerçevesinde yapılmaktadır.

COLLEC- TION

HALI KOLEKSİYONU

Sakura. Sadelik ve ihtişamı bir arada arayanlara...

MONEMA Yemek Masası. Berjer

Sade ve sakin bir tasarım: İLLÜZYON

YENİ EXCLUSIVE. Dogtas exclusive brosur.indd 1 12/08/16 12:13

2017 / 2018 KIŞ KOLEKSİYONU YUMUŞACIK BİR KIŞ, HAFİF BİR DOKUNUŞ FESTİVAL DE.

KONYAALTI NDA 5 YILDIZLI BİR YAŞAM KONYAALTI NDA 5 YILDIZLI BİR YAŞAM

Dokuları ile öne çıkan evler

ipeksi bir mutluluk için...

Ev Terapisi. Dekorasyonda metalin rüzgarı NEW COLLECTION. Mermer malzeme ile modernist görüntü

2017 / 2018 Sezonu Ürün Kataloğu 2017 CATALOGUE 2018

A NEW LIFE STYLE IN THE WORLD NEW S 15

Burada 01 // Yeniliklerin öncüsü Pierre Cardin Halı dan tozumayı azaltan halı teknolojisi. Pierre Cardin Halı dan yeni koleksiyonlar

İÇİNDEKİLER

2017 / 2018 KIŞ KOLEKSİYONU YUMUŞACIK BİR KIŞ, HAFİF BİR DOKUNUŞ FESTİVAL DE.

Yaşamaya Değer...

Know How. Seçkin ürün. Kaliteli Malzeme. Ustalık ve Deneyim

DESIGN WEEK ANTALYA İÇ MEKAN TASARIMI VE MOBİLYA Kasım 2017 Antalya Expo Center

MUTFAK & BANYO MODERN VE KLASİĞİN BULUŞTUĞU YER, KALİTEYE HOŞ GELDİNİZ...

HighLight Aydınlatma

NOCTURNE.

INDEX

SONBAHAR & KIŞ 17/18

2012 İlkbahar-Yaz Giyim Koleksiyonu

HAKKIMIZDA. MOBSAR Mobilya Sanayi A.Ş.

Simla nın seçimi ürünleri

Senem ÖZTÜRK / senem.ozturk@alem.com.tr YANSIMALARIN BÜYÜSÜ

Kolaylıkla kombinlenen renkli pike t-shirtler ve spor gömlekler İlkbahar-Yaz 2018 sezonunun vazgeçilmezleri arasında.

Bu Sezon 80'lerin İşgali Altında!

INDEKS KOLTUK TAKIMLARI MAKSİ TAKIMLAR KÖŞE TAKIMLARI Ares Chester Vega Panama Rima Sofia.

TREND INFO. İlkbahar/Yaz 2013

Atölye Mutfak Önce Güven,,

V İ L L A L A R V E S U İ T L E R

index index Avangarde Takımlar Avangarde Takımlar Maksi Takımlar Delüx Takımlar Corner Takımlar

İÇ MİMARLIK ÇÖZÜMLERİ

bütünleşen mimari Denizle

mobilya evimizin, ailemizin bir parçasıdır

Bu sezonda moda renkler, trend desenler ile yaşam alanlarınızı değiştirecek 16 farklı kalite ve zengin desen çeşitlerimizi sizlerle buluşturuyoruz.

SALON TAKIMLARI AYDEMİR DEKORASYON. Özel tasarım sipariş alınır. KOD NO. 316 Melodi Masa Abaroz / 222 Melodi Sandalye

İHTİŞAMLI BİR SATIŞ OFİSİNE DAVETLİSİNİZ

Wabi Koleksiyonu - Koru

Paylaşacağımız Çok Şey Var



Zarafetin Yeni Rengi BAHARİYE

ELEGAN KIŞ STİLİ. Me ta l i k ışıltılar, m i l i t e r d e ta yl a r, re n k l e r ve t ü m b u n l a rl a b ü t ü n l eşen

NOVELTIES.

Bakış açınızı değiştirecek Ev

parkresidencescadde.com

Modüler Seri. Cellia Kare Millanta

Sonbahar/Kış 2012/2013

S P R I N G / S U M M E R 1 8

METALİN SANAT İLE BULUŞMASI

İçerik. Magnum. Andora. Marvel. Atlantis. Beste. Mira. Dolce. Royale. Elegance. Verona. Vizyon. Elsa. Perla Köşe. Rosaline Köşe.

495 TL. Ne istersen o, SONBAHARDA SOKAK MODASI. Sadece Tchibo dünyasına özel. Sadece Tchibo dünyasına özel. LATTE Şimdi SADECE

TUVA YAYINCILIK Dergiler ve Kitaplar

İ L K B A H A R / Y A Z

Tv Üniteleri. Tv Sehpaları. Zigon Sehpalar. Tv Üniteleri. Sude Safir Bella Gözde Lina Sinem Beta

Mükemmel Tasarım ve Fonksiyona DOKUN!

2014 İLKBAHAR KOLEKSİYONU

Bırakın doğa evinize gelsin!

Türkiye de iş birlikleri, ortaklıklar arayan Fransız markalar

WEEKLY 10 AT A GLANCE

BANYO KOLEKSİYONU

Oyster Perpetual LADY-DATEJUST

Hakkımızda. Vizyonumuz. Misyonumuz

İlkbahar zamanı: Gökyüzü masmavi,

THE RESIDENCES AT MANDARIN ORIENTAL, BODRUM

T R E N D I N F O. ilkbahar / yaz photo taken at: Milano Unica

The choice of the world.

ev nantucket Hazırlayan Akgün Akdil Fotoğraflar Donna Dotan Photography

Yaşamın renklerinden çoğalan

Trendbox. Mekanların Ruhlarıyla Tutkuyla Özdeşleşen Kokular. Sizde Havadaki Farkı Parkim Fragrance House Kokularıyla Hissedin!

İçerik. Magnum. Andora. Marvel. Atlantis. Beste. Mira. Dolce. Royale. Elegance. Verona. Vizyon. Elsa. Perla Köşe. Rosaline Köşe.

Atlantic. Koltuk Takımı. Yeni tasarım anlayışı insan ile başlıyor, kalpten konuşuyor, var olanı yeniden keşfediyor ve bizimle birlikte yaşlanıyor.

İLKBAHAR-YAZ KOLEKSİYONU

Yeni yıl keyfini IKEA ile yaşayın

Yaşamın Rengi. Topraktan Yaşama

2012/2013 TÜM PROGRAMLARA VE BİLGİ KLAVUZUNA GENEL BİR BAKIŞ

Tarihin Mimarisi,


HAYATI ŞİMDİ İSTEDİĞİNİZ GİBİ YAŞAYIN. Remley Land, bir Remley Grup projesidir.

2012/2013 TÜM PROGRAMLARA VE BİLGİ KLAVUZUNA GENEL BİR BAKIŞ

2015 İLKBAHAR/YAZ KOLEKSİYONU.

Basın bülteni 2016 WOODEX Fuari

BİNA GİRİŞİ MK0025 1

CEVİZ RENGİNİN KLASİK ZARAFETİ CAMIN MODERNLİĞİYLE BULUŞUYOR

Paris te Aşk Başkadır

ALPİNA STYLE. ile stil sahibi evler

BAYRAM KOLEKSİYONLARI

Transkript:

Paris Deco 22 > 26 Off dan janvier 2015 Moda Les rendez-vous des éditeurs et créateurs de la décoration internationale Rüzgarları The «rendez-vous» of international interior designers and decoration editors www.paris-deco-off.com Ocak ayı sonunda gerçekleşen Paris Deco Off döşemelikten perdeliğe binbir çeşit ürün, renk, doku ve desen kombinasyonunu bulabileceğiniz mükemmel bir etkinlik. Seine Nehri nin sağ ve sol yakasındaki mağazalarda düzenlenen bu renkli şovu moda tasarımcıları ve moda markalarının gözünden inceledik. Hazırlayan Akgün Akdil 22-26 Ocak tarihleri arasında düzenlenen ve bu yıl altıncı yılını kutlayan Paris Deco Off yaklaşık 25 bin Fransız ve uluslararası ziyaretçi ağırladı. Rakamlara bakılırsa bu uluslararası, eğlenceli, keyifli ve pratik etkinliği profesyonel trend yaratıcıları kadar kamuoyu da tutku ve beğeniyle takip ediyor. Paris in tam kalbinde, önde gelen 99 dekorasyon markasının kendi mağazalarında ve nehrin sağ ve sol yakasında geçici olarak yer aldıkları galerilerde gerçekleşen bu şovda evinizi giydirecek her şey var. Jean Paul Gaultier Jean Paul Gaultier in üçüncü koleksiyonu olan Paris So Métis adından anlaşılacağı üzere Paris in çok kültürlülüğüne atıfta bulunuyor. Sınırsız imgelemle tüm tarzları aşıyor. Sokak sanatıyla harmanlanan şehir yeni bir egzotizm kurguluyor. Denim kotlar Afrika gölgesindeki toprak tonlarıyla birlikte kullanılıyor. Siyah ve beyaz bir önceki koleksiyonla bağlantı kurarak harikulade bir görünüm sergiliyor.

etkinlik paris ev deco beyoğlu off Christian Lacroix Lacroix House un egzotik koleksiyonunda tropik bir cennet keşfedin. Bu sezon Christian Lacroix Maison sizi yeni dünyalar keşfedebileceğiniz nefes kesen bir yolculuğa davet ediyor. Bu sezonun renkleri ve dokuları yoğun. Bu duru görünüş ve keşfedilmemiş dünyaların güzelliği bize doğadan daha üstün bir kreasyon olmadığını hatırlatıyor. Nouveaux Mondes Christian Lacroix Maison nun Designers Guild için tasarladığı yeni koleksiyon. Kumaş ve duvar kaplama koleksiyonlarını içeren Nouveaux Mondes muhteşem yaban hayatı ile capcanlı yoğun yağmur ormanlarında ve Karayip Adalarının yemyeşil bitki örtüsünde yapılan bu yolculuğun egzotik flora ve faunası için coşkulu bir kutlama.

Missoni Home Bir soyut çiçek geçiti, eski geleneklerin sembolü ve yeni alanlar. Somut bir doku, görsel bir sonsuzluğa dönüşüyor. Bezeme olanakları aynı desen üzerinde farklı çözümler ile artırılmış. Çiçeklerin aşırı gerçekliği parlak çizgiler ve yumuşak tonlarla buluşuyor. Tema ve malzeme mefruşattan ketene ve iç mekandan dış mekana dönüşüyor tekrar tekrar. Dingin bir yoğunluktaki renkler, pırıltılara, canlı ya da solgun tonlara geçiş yapıyor. Bu hareketlilik halılardan paravanlara, yataklardan puflara çeşitlenen kumaş ve renk dalgalarına yelken açıyor. Karmaşık jakarlar, dijital baskıların sihri zengin dokulu kumaşlar, soluklaşan renkler... Lilyumdan esinlenerek hazırlanan bu yeni, çağdaş ve neşeli boyut; çok renkli, krem ya da kahverengi tonlarını taşıyabiliyor. Yeni dış mekan ruhunda, kontrast daha keskin bir hale geliyor ve daha kalıcı yoğun hatlar stilize edilmiş çiçekleri renkli bir kalp ve keçe kalemle çizilmiş konturlarla destekliyor. Gelincikler dış mekanda. Bu koleksiyon, tasarımcı Rosita Missoni nin imzasını taşıyor. 000 NİSAN 2015

Mulberry Home Mulberry Home yeni fikirler kattığı ve modern bir bağlamda yorumladığı İngiliz mirasından ilham alıyor. Kullanışlılığı ve modayı buluşturan harika cezbedici kumaşlar içinde zarif nakışlar, geleneksel dokunmuş hafif yünlüler, yumuşacık kadifeler ve nefis çiçekli baskılar var. Geleneksel zarafeti rahat, modern bir dokunuşla birleştiren tüm Mulberry Home kumaşları ve duvar kağıtları hem klasik, hem çağdaş evler için ideal. 2015 İlkbahar sezonunu Bohemian Romance koleksiyonuyla karşılayan marka renk, patchwork desenler ve egzotik kumaşlarla bir cümbüş gibi tasarladığı Bohem tarzla gerçek bireysellik ruhunu yakalıyor. Zıt ama uyumlu renkler ve karakterler bir araya gelince özgün, heyecan verici evler Dedar Dedar ın Cross-pollination: Çapraz tozlaşma adlı 2015 koleksiyonunda, farklı ruh halleri ve ilham kaynakları birlikte hayat buluyor, birbirlerine geçiş yapıyor: işçilik, eşsizlik, düzensizlik, konfor, zarafet, zamansızlık, terzilik, kabile motifleri, resimsel etkiler, yumuşak metal, karışım renkler, düğümboyama, çözgü baskı, iki renk iplikle dokunmuş kumaş örgüleri, renk ve malzeme derinliği yer alıyor. Matka ipekleri el tezgahlarında bir günde ortalama beş metre mat iplikten dokunuyor. İpliğin düzensiz özelliği, usta işçiliğin bir hammaddenin değerli ve eşsiz bir kumaşa dönüşmesinde nasıl yeterli olduğunu ifade ediyor. Yeni sadelik kavramı canlı renklere sahip, asla yavan ya da doygun değil. Kadife, saten ve alacalı yün örgüler zıt renklerde eğrilen ipliklerle düz ya da atkılı dokunmuş keten ve ipekliler... Düzensiz, yoğun dokunmuş ve sofistike bir temas hissettiren yumuşaklığıyla ipek, metal, örgü ve kordonlar dokulara yeni bir yorum kazandırıyor. 000 NİSAN 2015

Hermés Hermés 1937 yılından beri ipek konusunda bir illüstratör, renkleri ustaca kullanan bir hikayeci olmuştur. Bu geleneksel imgelem, seyahat hikayeleri, atlar ve bitki çizimlerinden ilham alarak döşemelik kumaşlar ve duvar kağıdı koleksiyonu olarak devam ediyor. Evinize ruh getirecek Hermés döşemelik kumaşlar ve duvar kağıtlarıyla mekanınızı kişiselleştirip kalıcı bir tarz yaratabilirsiniz. Ralph Lauren Home Eve dair her şeyi içine alan bir koleksiyon oluşturan ilk Amerikan moda tasarımcısı Ralph Lauren adıyla eşanlamlı olan kalıcı bir tarzı ve mükemmel bir elişçiliğini yansıtan mobilya ve aksesuarlar sunuyor. Zamanın olgunlaştırdığı bir gelenekten olduğu kadar son derece modern bir zarafet ve dünyanın her köşesinden toplanmış nadir objelerden de esinlenen Ralp Lauren, en zarif malzeme tercihi ve ayrıntıya sarfedilen büyük dikkatle zanaatın en üst düzeye eriştiği bir lüksü hedefliyor. Akdeniz in göz kamaştırıcı liman şehirleri ve Riviera da botla gezintiden ilham alan Sur la Cote koleksiyonu şık sahil tarzı için kırmızı-sarı klasik denizcilik tonları içeren ada baskıları ve denizcilik motiflerinden oluşuyor.