ANTALYA OTOBÜS REKLAMLARI TANITIM KATALOĞU

Benzer belgeler
58 İLDEN BÜYÜK TİCARET HACMİ İŞYERİ m2 ALAN 35 FARKLI SEKTÖR GÜNDE ZİYARETÇİ İSTOC ISTOC AÇIK HAVA REKLAM SUNUM DOSYASI

Satış, pazarlama, iletişim ve müşteri deneyimleriniz için yaratıcı çözümler sunmaktayız.

GalataMOON Neler Yapar?

DESKPORT. Bilișim Hizmetleri Yılı Hizmet Tanıtım Kataloğu

2019 İLK YARISINDA AÇILIYOR

Kreatif yaklașımımız, profesyonel bakıș açımız, dinamik fikirlerimiz ile emek ve zamanımızı da harmanlayarak sizlere hizmet vermeyi hedefliyoruz.

Dijital Pazarlama Ajansı

Araçlarımızdaki her personel için ferdi sigorta ve koltuk sigortası mevcuttur, proje sorumlularımız düzenli kontrollerini yaparlar.

Kurumsal Sunum 2017/5. DİJİTAL BASKI n STAND SİSTEMLERİ n TABELA SİSTEMLERİ n DİSPLAY SİSTEMLERİ n FUAR MALZEMELERİ.

Google Görüntülü Reklam Ağı.Hedefleme

İnteraktif Pazarlama Stratejimiz.

Antalya Elektrik, Aydınlatma ve Bina Otomasyonları Fuarı OCAK Antalya Expo Center

Tıklamadan duramayan, Gelişmeden ilerlemeyen, Tüm hayaller gerçekleştirmek içindir diyen, Tutkuyla çalışan, Samimi, FİKİR Teknoloji delisi İLERLEYİŞ

Rafine. 360 Hizmet Özünde tutku var. Hızlı Güçlü Sanatsal Yenilikçi. İşi bilen yapar! Farabians Strategy #araştır. Rafine Video #derinleş

BU FUAR 5174 SAYILI KANUN GEREĞİNCE TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ (TOBB) İZNİ İLE DÜZENLENMEKTEDİR.

Karton Creative Works. Hakkımızda


Henüz bir Mobil Şubeniz Yokmu?

GENEL BİLGİLER. Doğum Yeri. Doğum Tarihi. Medeni Durumu. Cep No. Web Site. . Çanakkale Bekar.

Ajans Sunumu İstanbul, 2015

Her katı ayrı bir dünya...

Yazar Kalfa Çarşamba, 21 Nisan :58 - Son Güncelleme Çarşamba, 21 Nisan :08

AJANS SUNUMU.

Levent ALTINOK Grafik, Görsel, Web Tasarımcı & Fotoğrafçı

MUTFAK

MECİDİYEKÖY MECİDİYEKÖY


SEYAHAT İÇİN EN KONFORLU YÖNTEM

Markanızın Vitamini.

BAYSAN İŞ MERKEZİ. Adana nın en prestijli iş merkezi olan Baysan İş Merkezi bir Can İnşaat projesidir.

Gururla PILOTCAR ı sunuyoruz...

WALL GENEL SUNUM 2014

OCT Organisation Congress Travel

Açık Hava Tanıtım Reklam Uygulamalarında 25 senelik Tecrübe...

ATRAXION MAGAZINE MEDYA KİTİ

ozalit - reklam - matbaa

YAPI MALZEMELERİ 04-07

Birebir Tanıtım 81 ildeki 65 bin ve 93 ülkedeki 60 bin hedef kitleye birebir tanıtım yapılır.

Marka ya üyelik farklılık yaratır

TURKUAZ GÜNEŞLİ. Güneşli nin yükselen yıldızı

KURUMSAL REKLAMIN ANLATTIKLARI. Prof. Dr. Müge ELDEN Araş. Gör. Sinem YEYGEL

Kreatif Sizlere prestij katıp, rakiplerinizin ağzını açık bırakacak tasarımlar için gece gündüz demeden yazıyoruz çiziyoruz.

Satış Ofisi Merkez

Kreatif Sizlere prestij katıp, rakiplerinizin ağzını açık bırakacak tasarımlar için gece gündüz demeden yazıyoruz çiziyoruz.

ANNE BEBEK ÇOCUK ÜRÜNLERİ FUARI CBME TÜRKİYE SPONSORLUK VE REKLAM DOSYASI


sosyal & dijital pazarlama

1. BASIN YAYIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ

DESIGN WEEK ANTALYA İÇ MEKAN TASARIMI VE MOBİLYA Kasım 2017 Antalya Expo Center

Amada TECH Corporation

GRAFİK VE FOTOĞRAF ALANI

w w w. m s b a j a n s. c o m

1.Çorlu Trakya Balkan Ülkeleri, Hazır Giyim, Ev Tekstili, Kültür ve Turizm Fuarı 2018 Katılım Ücretleri Genel Katılımcı Çorlu TSO Üyelerine 1.

DESTEKLENECEK FAALİYET

İşimizi aşımızı müşterimizi Sosyal Medyayla BÜYÜTÜYORUZ.

Baskı ve Reklam Hizmetleri Tic. Ltd. Şti.

MediaCat Felis 2013 Ödülleri ne Başvurular Başlıyor!

FRANCHISE TANITIM KATALOĞU

BELEDİYE PROJESİ NEDİR?

Yusuf GÜRSOY. 27 Temmuz 2015 ANTALYA

2018 FUAR SONUÇ RAPORU

MediaCat Felis 2013 Ödülleri ne Başvurular Başlıyor!

Size Meydan Ardıçlı Projesi ve Özyurtlar AŞ & Bahaş Holding Gelişim Ortaklığı hakkında detaylı bilgi sahibi olmanız için bu sunumu gönderiyorum.

Dora Park mimarinin estetikle buluştuğu, estetiğin konfora dönüştüğü ve her ayrıntının sizler için düşünüldüğü prestiji yüksek bir yaşam projesidir.

TURQUALITY DESTEKLERİ

Keyifli ve ışıltılı yaşamın kapıları Park Vera ile aralanıyor...

Pazarlama İletişimi-3

ETT REKLAM LOJİSTİK VE TİCARET A.Ş.

fark yaratan mecralar

MAC PRO ile hız ve tasarım gücümüzü taçlandırdık. Kullanmış olduğumuz programlar lisanslı ve ADOBE belgesi ile tescilledik.

Marka Tanıtımı. Kurumsal Kimlik Fotograf çekimi. Dijital Medya. Web Sitesi Tasarımı & Yazılımı Arama Motoru Optimizasyonu (SEO) Sosyal Medya Yönetimi

Cumhuriyet Parkı Led Ekranı

Geleceğinizin İnşası...

Web siteleri için en önemli

İÇİNDEKİLER RESMİ DOKUMANLAR

// SELECTIVE SAMPLING. MARKETING TECHNOLOGIES Doc.No:

DETAY Fuarcılık Organizasyon ve Tanıtım Hizmetleri Ltd. Şti

Meclisin tasviplerine arz olunur. 10/05/2010


Hayal Gücümüzü Kullanın.

TR REKLAM PAZARI MECRA BAZINDA OTOMOTİV SEKTÖRÜ DEĞERLENDİRMESİ OCAK 2015 VERİLERİ

Saha Medya, tek satış yetkilisi olduğu ve Bodrum için hizmet vermeye başladığı açıkhava reklam projesi Sahavizyon u iftiharla sunar...

DOĞANIN YEŞİLİNDEN ŞEHRİN MAVİSİNE DOKUNUN!

Destek veren kuruluşlar

SPONSORLUK GENEL BİLGİLER

Mehmet Ali ÇALKAYA Sibel GERDAN İlter GÜVENTÜRK Meclis Başkanı Katip-Üye Katip-Üye İmza imza imza

İZMİR SİYASİ DURUM ARAŞTIRMASI MART 2014

Birinci Medya Reklam. Markanıza Değer KATALIM. Yeni Nesil TV - GençTVExpress Apple Ipad Online SMS EXPRESS CEP ABONE 2399

FUARLARI REKLAM VE SPONSORLUK FIRSATLARI

:


KORLOSTAR MELİKEGÖRGENÇ UĞURCANKOÇHAN ÖZGÜRZÜLFİKAROĞLU ŞİRİNALKAN ÇİÇEKSERBESTLER

BİZ KİMİZ? DiSPLAY PRODUCTS

2019 FUARLARI REKLAM VE SPONSORLUK FIRSATLARI

dizayn ,19 0,22 oluruz web dizayn ,78 1,76 dızayn boru 10 0,09 0,29 ofis dizayn 590 0,66 1,28 eczane dizayn 260 0,15 0,4 dizayn grup 2400

ŞEHRİN YENİ RENGİ CITYPOLE

2008/2 Sayılı Tebliğin 4 üncü ve 5 inci Maddeleri Kapsamında Değerlendirilen Tanıtım Faaliyetleri Şunlardır:

Transkript:

ANTALYA OTOBÜS REKLAMLARI OTOBÜS REKLAMLARI TOTEM REKLAMLARI MEGALIGHT BILLBOARD VE CLP REKLAMLARI TANITIM KATALOĞU www.acikhavareklamlari.com.tr www.otobusreklamlari.com.tr

OTOBÜS REKLAMLARI NEDİR? Otobüs reklamları, şehrin olağan hayatı içerisinde sıkça kullanılan toplu taşım aracı olan otobüslerin arka alanlarının markalar için kullanılmasıdır. Otobüslere binen, inen, taşıt kullanıcıları, yayalar ve sayısız birçok kitleye hitap eden otobüs reklamlarımız son dönemlerde en çok tercih edilen reklam alanlarının başında gelmektedir.

OTOBÜSLER NEREYE GİDİYOR? Otobüs reklamlarında merak edilen önemli bir nokta; reklam verilen otobüslerin nerelere seyahat ettiğidir. Ancak şu iyi bilinmelidir ki, Antalya da güzergâhlar mahalle ya da ilçe bazında ayrım göstermezler. Örneğin; A noktasından B noktasında farklı yollardan giden birçok güzergâh olduğu için, güzergâh sayıları farklıdır. Kısaca şehir merkezine girmeyen güzergâh neredeyse olmamakla birlikte tüm güzergâhlar şehrin bir noktasından başka bir noktasına seyahat etmektedir. Elimizde bulunan otobüsler iki farklı sistemle çalışmaktadır. 1.Sabit Hatlı Araçlar Sabit Hatlı araçlar, yönetimi gereği sadece merkezi bir güzergâha sabitlenmiş olan araçlardır. Bu araçlar, her gün aynı hatta, belirli seferde seyahat ederek günlük seyahatlerini tamamlarlar. 2.Değişken Hatlı Araçlar Bu araçlar yönetimleri gereği Ulaşım Koordinasyon Merkezinde bulunan tüm güzergâhlara haftalık olarak hat değiştirerek seyahat ederler. Herhangi bir hat seçimi seçeneği yoktur. Her hafta bir hatta seyahat etmek kaydı ile ortalama 2-3 Ayda Antalya nın tamamını dolaşarak tam tur yapmış olurlar.

OTOBÜS REKLAMLARI İLE MARKANIZ ŞEHRİ GEZİYOR! Şehrin olağan yaşam alanı içerisinde dilesek de dilemesek de her daim gözümüzün takıldığı otobüslerin üzerindeki reklamlar her daim ilgi çekici olmayı başarmıştır. Hareketli olması, şehrin içerisinde sokak sokak dolaşması ve hayli fazla kilometreye ulaşması etkinliğin birkaç noktasından birisidir.

BİR AYDA BİR MİLYON KEZ GÖRÜLMEK İSTER MİSİNİZ Açıkhava reklamlarında etkinliği tartışılmayacak olan otobüslerimiz, bir ay içerisinde ortalama 10.000 Kilometreye yakın seyahat etmektedir. Bu da kısaca bir hesapla bir kilometre seyahat esnasında en az 100 defa görüldüğünü hesap edersek, ayda en az 1 milyon kez görülmesi anlamına gelmektedir.

OTOBÜS REKLAMLARININ HEDEF KİTLESİ KİMLER? Otobüs reklamlarında günlük hayatımızda gerek yaya, gerek ise kendi aracımızla ya da toplu taşım aracında hedef kitle içine girmiş bulunmaktayız. Hatta evimizin balkonunda çay keyfi yaparken dahi bu kitle içerisinde girmiş bulunmaktayız. Yani otobüs reklamlarında hedef kitlemiz şehirde yaşayan tüm insanlar.

OTOBÜS REKLAMLARINI KİMLER TERCİH EDİYOR? Hedef kitlesi şehirde yaşayan insanlar olan tüm markalar. Başka hedef kitlede olmadığına göre Otobüs Reklamlarını yerelden ulusala şehirde yaşayan insanlara ulaşmak isteyen tüm markalar tercih etmektedir. Sitemizdeki referanslar bölümünden de bunu teyit edebilirsiniz.

OTOBÜSE VERDİĞİM REKLAM KİRLENİRSE YA DA DEFORME OLURSA NE OLUR? Reklamınızı dolaştıran otobüslerimiz 2-3 günde bir mutlaka yıkanmaktadır. Olası hava şartlarında, kirlenme durumunda ise daha erken de yıkanabilmektedir. Şirketimizin denetim ekipleri sahada araçların hem temizliğini hem de uygulanan reklamın sorunsuz seyahat ettiğini takip ederek, kirli ya da deformasyon olanları anında müdahale ederek reklamınızın temiz bir biçimde seyahat etmesini sağlamaktadır.

EMSAL REKLAM ALANLARINA GÖRE EN UYGUN BÜTÇELİ REKLAM ALANI Otobüs Reklamları, bu denli etkinliğinin yanında bir de emsal reklam alanlarına kıyasladığınızda bütçe anlamında en uygun reklam alanıdır. Emsal reklam alanlarının haftalık kiralama bütçelerine yakın rakamlarla otobüslere aylık reklam verebilmektesiniz. Bu da, zaten etkinliği tartışılmaz olan otobüs reklamlarını vazgeçilmez kılan noktalardan birisidir.

Antgaz Xerox REKLAM GERİ DÖNÜŞÜMÜ İÇİN EN UYGUN TASARIM Hangi reklam alanını kullanırsanız kullanın, reklamın geri dönüşümünü etkileyen faktörlerin başında tasarım gelmektedir. Tasarımınızın Açıkhava Reklamına uygun olmaması halinde uygulamış olduğunuz en etkili kampanyadan bile talep ettiğinz etkiyi alamayacaksınız. Sektörde on yılı aşkın sürenin vermiş olduğu tecrübeli grafik tasarım kadromuz ile hedef kitlenize iletmek istediğiniz mesajın en etkili şekilde nasıl verileceğini sizin için tasarlamaktayız. Subway Panasonic

NE OLDUĞUN DEĞİL, NASIL GÖSTERDİĞİN ÖNEMLİDİR! Markanızın ne olduğundan çok nasıl gösterdiğiniz önemi hedef kitlenizin ilgi odağındadır. Burada markaların her türlü reklam ihtiyacı için büyük bir özenle çalışan profesyonel bir ekip, hedef kitlenizin sizi nasıl görmek istediğini fizibilite ederek görmek istediği imajın tasarımı ile sizleri hedef kitlenizin karşısına çıkarmaktayız.

İmge Yapı Denetim Erasta AVM OTOBÜSLERİMİZ 10 YILDIR YEREL VE ULUSAL REKLAMLARLA SORUNSUZCA SEYAHAT EDİYOR! Antalya da Yerel ve Ulusal reklamlarla 10 yılı aşkın süredir tüm Türkiye ye sorunsuz hizmet vermekteyiz. Gerek Açıkhava reklamlarına uygun kaliteli ürün kullanımımız, gerekse uzman uygulama personelimiz ile sorunsuz hizmet üretmeye devam etmekteyiz. Yılladır olduğu gibi tüm değerli markaların şehri seyahatine devam edeceğiz. Aydoğanlar Grup Türk Maarif Koleji

Kırmızı Gül Çiçekçilik Teknikerler TALEP ÇOK, ÇÖZÜM TEK! Otobüs Reklam sektörü haricinde markaların reklam ile ilgili tüm taleplerinin de çözüm noktasındayız. Bu denli verimli ve etkin hizmet edebilmemizin nedeni mutfağın her aşamasında olmamızdan kaynaklanmaktadır. Matbaa İşleriniz, Promosyon talepleriniz, Tabela ve Uygulama İşleriniz ve dahası reklam ile ilgili her türlü talebiniz de de aynı kalite ve titizlikte adeta markanızın reklam ajansı gibi bir ekiple sizleri karşılıyor olacağız. Metro Seyehat Mahmut Akkaya Özel Öğretim Kursu

BİZİTERCİH EDEN DEĞERLİ MARKALARA TEŞEKKÜRLER Antalya Expo Center Pal City Envar Anadolu Fen Lisesi Aegean League Belmondo Travel Gürdal Yapı Ant.Esnaf ve Sanatkarlar Odası Pizza Hut Tarla Günleri (Tarım Fuarı)

BİZİTERCİH EDEN DEĞERLİ MARKALARA TEŞEKKÜRLER Subway Likya Hastanesi Woodline Camp Papatya Ağız ve Diş Sağ. Pol. Altın Kanatlar Han Mangal Metro Turizm Bellona Fotoğrafçılar, Kırtasiyeciler ve Kitapçılar Odası

BİZİTERCİH EDEN DEĞERLİ MARKALARA TEŞEKKÜRLER White Dove Antalya Atış Poligonu Çağ Otomotiv An Kar İş Sağlığı ve Güvenliği Sevimli Otomotiv Konfor Mobilya Baby Home Dedeoğlu Home Center Türk Maarif Koloji

BİZİTERCİH EDEN DEĞERLİ MARKALARA TEŞEKKÜRLER Burger Pub Koçaş Eğitim Kurumları Bilaller Altıntop Kuruyemiş Aydın Usta Dönercisi Polo Dijital Baskı Merkezi Ahmet İpek Yeşil Gönen Özdilek Park

Otobüs Reklamları Tahılpazarı Mah. Adnan Menderes Bulvarı Duman Apt. No: 37 K: 2 D: 7 ANTALYA Tel : 0242. 228 0 999 Fax : 0242. 247 0 999 www.muhtesemajans.com info@muhtesemajans.com