/ 444 40 27. Büyülü 1 İstanbul Masalı



Benzer belgeler
Güçlü ve güvenilir bir isim...

parkresidencescadde.com

Yaşam Tarzınız Daha Fazlası Olacak


4 MEVSİM TATİLDE YAŞAMAK...

Silivri. Kalite, tecrübe, yenilik... Yaşam boyu mutluluk

HAYATTAN KEYİF ALMANIZ İÇİN HER ŞEY DÜŞÜNÜLDÜ...

İstanbul u bir de bizimle yaşayın!

www

KALBİNDE HAYALLERİNİZİ İNŞA EDİYORUZ!



KENTİN YENİ ARMASI. YUNUS YUNUSOĞLU NDAN YENİ BİR PROJE


MAVİ İLE YEŞİLİN, DOĞA İLE ŞEHRİN BULUŞTUĞU YERDESİNİZ! Yürüyüş ve koşu yapmak ya da bisiklete binmek isterseniz sahil, evinize çok yakın mesafede...

Keyifli ve ışıltılı yaşamın kapıları Park Vera ile aralanıyor...


OSAGRUPYAPI OSALIFE. Mimarın Gözünden. Mimar Salih Zeki SALALI

OLİMPA PARK PLUS TA plus 0212

YAŞAM ALANINIZ SİZE ÖZELDİR

Pencereniz adalara açılsın!


Baş döndüren bir yaşam...

BURJ ANTEP F&H Y PI.

SERDİVAN Küçük Bir Cennet...

Çeşme den ilham alan benzersiz bir yaşam

YENİ TRADEMARK YİNE BORNOVA!

Yaşam. Kandilli si. Hayalinizdeki. Yatırımın. Yaşamın ve

YAŞAM. yeniden. `de TANIMLANIYOR

BP YAPI kurulduğu günden bu yana inşaa ettiği yaşam merkezi, konut projeleriyle büyük takdir görmeyi başarmıştır.

Erçal Fındık Otomotiv San. Tic. A.Ş.

Akşam ye kadar bilgi alabilirsiniz. YAPI

Önsöz Chios 360 İç Mekan Lokasyon Kat Planları

TERMAL SU NEDİR? Termal sular, sıcaklıkları 20 C nin üzerinde ve mineral yönünden zengin olan doğal kaynak sularıdır.

İZMİR İN MERKEZİNDE, TÜM ŞEHİR ONUN ETKİSİNDE

Yaşamın Rengi. Topraktan Yaşama

POLARİS EVLERİ. yaşamı değerli kılmak için...

Demir Çağı Başlıyor. Yeni bir çağa, Demir Çağı na hazır olun. Biraz da acele edin. Projelerimizi erken teslim etmek gibi bir alışkanlığımız var.

MİMARIN KALEMİNDEN. Modern ve minimal tasarım anlayışıyla. kullanıcılarına lüks bir konuttan daha fazlasını;

Bağdat Caddesi ne yakışan yüksek standartlar

Yasamaya, deger yatırıma deger...

BİR DEĞER İNŞA ETMEKTİR.

Ankara nın Yeni Vadisi

Kaliteli Yaşamın En Tepesi

Sahile 1,5 km mesafe Köprüye 3 km mesafe

Çeşme den ilham alan benzersiz bir yaşam

Latince de kesişme, bağlantı noktası anlamına gelen NEXUS kelimesi METSAN NEXUS da projenin dikkat çekici mimarisi, ulaşım kolaylığı, lüks yaşam

İSTANBUL DA, İSTANBUL UN ÜSTÜNDE BİR YAŞAM!

Şehir hayatının kalabalık, gürültü ve stresinden kaçış... Hepimizin kendi iç huzurunu bulacağı dünyalara ihtiyacı var.

Evin, senin artın olmalı.

Merhaba! Daha önce söyleyen muhakkak olmuştur, biz yine de hatırlatalım; Mutluluk herkese çok yakışıyor

Lobi ve Resepsiyon / Lobby & Reception

hayallerin ötesinde ENERJİ SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

TUVAL GARDEN, bir TPD GRUP Projesidir.

Nevsa Konakları nı keşfetmeye hazır mısınız?

ZİRVEDE YERİNİZİ ALIN.

Nasıl bir yaşam süreceğinizi tercihleriniz belirler.

Bağlıca nın En Kapsamlı Projesi

HAYALLERİNİZDEKİ HUZURU UZAKLARDA ARAMANIZA GEREK YOK

ayat, tüm doğallığıyla sizi çağırıyor...

Sadece bir konut değil, bir yaşam tarzı aradığınızı biliyoruz.

Hayat boyu, hayat dolu!..

İSTANBUL A DEĞER KATAN PROJE

Göl, gökyüzü ve deniz... Eşsiz bir huzur içindesiniz...

Dora Park mimarinin estetikle buluştuğu, estetiğin konfora dönüştüğü ve her ayrıntının sizler için düşünüldüğü prestiji yüksek bir yaşam projesidir.

MODERN ÇİZGİLERİN ÇEKİCİ YANSIMASI

Sahip olduklarının değerini bilenler için...

Gizli Bahçe. Simdi. Masalsı Bir Yasamın. Kapılarını Aralayın! Çünkü Burası

İstanbul da, Bursa da, Çanakkale de, Sakarya da. Ve şimdi Konya da.

moonparktasdelen.com

İstanbul Aydınlı da konumu, manzarası ve benzersiz peyzajı ile lokum gibi bir proje hayata geçiriliyor.

Evinize Hoşgeldiniz...

Konforun tam yeri, yatırımın tam zamanı...

İstanbul Aydınlı da konumu, manzarası ve benzersiz peyzajı ile lokum gibi bir proje hayata geçiriliyor.


DOĞA İLE İÇ İÇE BİR YAŞAM ALANI 3 BLOK 124 DAİRE. Taşdelen ormanlarına sıfır konumda, size bambaşka bir İstanbul yaşatmak için inşa ediliyor...

V İ L L A L A R V E S U İ T L E R


HAYATI DOLU DOLU YAŞAMAK İÇİN DEĞİŞİME HAZIR MISINIZ?

AYSA GRUP YAPI. Vizyonumuz Müşterilerimizin uzun ve kısa vadede mutlak memnuniyeti, Müşteri portföyümüzün sürekli zenginleşerek artması.

55 Yıllık. bir markanın, 270 dairelik. fırsatı

www. birlikinsaat.com

Bir CEMRE Düşer, YAŞAM Renklenir

içinde kırk yıllık koru saklı...

HAYATINIZA ilham KATACAK

Merkez Ofis: Ortacami Mah. Kolordu Cad. Ziver Bey İş Merkezi No: 66 Süleymanpaşa / TEKİRDAĞ Şantiye: 100. Yıl Mah. Yekta Kara Sok.

Livera Homes, Livera Homes da

Sizin için her şeyi düşündük... Dünyanın en güzel şehri İstanbul... Anadolu yakasının. Avrupa ya açılan kapısı Kadıköy... İstanbul un yeni yaşam

GREEN PARK AYDIN GREEN PARK AYDIN

THE RESIDENCES AT MANDARIN ORIENTAL, BODRUM

HOŞGELDİNİZ HAYALLERİNİZİ SÜSLEYEN YENİ BİR SOLUKLA DAHA K ARŞINIZDAYIZ. ADINDAN DA ANLAŞILACAĞI ÜZERE YEŞİLİN HAKİM OLACAĞI DOĞAŞEHİR KONUTLARI

1977 yılında, insanımızın kendine ait huzur dolu bir ev hayaline, nitelikli ve güvenli yaşam alanları idealimizle cevap vermek için yola koyulduk.

DÖRT BİR YANINIZDA ŞEHRİN AYRICALIKLARI...

MODERN YAŞAM ALANLARI TASARLAR

Kağıthane nin en kıymetlisi

AVRUPARK TOKİ İŞTİRAKİ EMLAK KONUT GYO A.Ş. Kaynak Geliştirme Uygulamaları Kapsamında Yapılmaktadır.

Daha fazlası için. Daha iyisini istemek doğamızda var. Kendimiz ve sevdiklerimiz için daha fazlasını sunabilmek

Geleceğinizin İnşası...

İkinci Baharınızda; 2 katlı evinizde, huzur içinde yaşamanız için, size çok özel fırsatlar sunuyoruz. Gelin; sevdiklerinizle birlikte, İstanbul un


Transkript:

Satış Ofisi Pınartepe Mahallesi Turgut Özal Caddesi No: 2/1 Büyükçekmece- İstanbul Faks :0212 699 92 94 Telelefon: 444 40 27 / 444 40 27 /OzyurtlarGrup /Ozyurtlar.Grup /OzyurtlarGrup info@ozyurtlar.com www.ozyurtlar.com www.1coastalcity.com * Bu katalogda yer alan tüm mimari proje ve görseller tanıtım amaçlıdır. Özyurtlar Şirketler Grubu bu katalogda yer alan görseller ve planlar üzerinde haber vermeden değișiklik yapma hakkını saklı tutar.

N markalı projeleriyle öncü, yaşam ve yatırım değerini her geçen gün yükselten Özyurtlar İnşaat bu kez 1CoastalCity ile tarz sahibi, mutluluk ve enerji dolu bir yaşam vaat ediyor.

25 YILDIR HAYATINIZA DOKUNAN GÜVENİRLİLİĞİN ADI: ÖZYURTLAR ŞİRKETLER GRUBU 1990 yılının başında inşaat ve perakende sektöründe yapı malzemeleri satışı ile iş dünyasına giriş yapan Özyurtlar Şirketler Grubu olarak; çağımızın gerektirdiği modern çalışma yöntemlerimiz, nitelikli personel seçimimizle yapılan işlerin, kullanılan malzeme ve ekipmanın kalitesini pozitif bir ivmeyle sürekli geliştirmekteyiz. Kendimize özgü kalite politikamız ve müşterilerimize sunduğumuz yaratıcı çözümler ve fikirler ile inşaat sektörüne yeni yorumlar getirirken; kaliteli ve fark yaratan bir ivmeyle öncelikli olarak İstanbul Esenyurt ilçesinin marka değerinin oluşmasına ve bilinirliğine öncülük etmiş tek firmayız.. Başarımızı sektörde çıtayı sürekli yükselten heyecanımıza ve sinerjimize borçluyuz.

.. ISTANBUL U YASAMANIN, YENI ADI BÜYÜLÜ 1 SAHİL SEMTİ Güzelliği ve değeri Bizans İmparatorluğu dönemine kadar uzanan Gürpınar Semti, Marmara Denizi ile çevrili olup 7 Km. sahil şeridine ve 1800 hektar alana sahiptir. Gürpınar sahili yoğun iş temposu ve stresten arınabileceğiniz, kendinizi yazlık bir mekanda hissedebileceğiniz nadir yerlerden biridir.

. BÜYÜLÜ 1 ISTANBUL MASALI AYRICALIKLI 1 PROJE İstanbul Avrupa Yakası nın en masalsı kıyısında, mükemmel bir deniz manzarası ile süslü, her detayı sizin için büyük titizlikle tasarlanmış mimarisi ile 1CoastalCity, gözünüze olduğu kadar ruhunuza da hitap edecek. 208 konutluk bu ayrıcalıklı butik projede kendinizi özel ve farklı hissedeceksiniz. Daireleri, sosyal imkanları, çevre güzelliği ve ilham alacağınız eşsiz manzarasıyla lüksü ve sakinliği bir arada yaşayacaksınız.

İSTANBUL U YAŞAMAK; Masmavi 1 deniz demek, Ruhunuzu saran 1 meltem, Martı seslerinden 1 şarkı demek, Hiç bitmeyen büyük 1 aşk demek. İSTANBUL U 1 DE ÖZYURTLAR GÜVENCESİNDE 1COASTALCITY FARKIYLA YAŞAYIN!

PRESTİJLİ 1 PROJE 1CoastalCity, çağımızın teknolojik altyapısına en uygun şekilde tasarlanmış daireleri ve sosyal hayatınızı renklendirecek imkanları ile size eşsiz bir dünya sunacak. Radye temel, fore kazıklar ve tünel kalıp inşaat tekniği sayesinde 1CoastalCity de güvende ve huzurlu hissederken; mükemmel ısı ve ses yalıtımı sayesinde ise, konforu her an yaşayacaksınız.

... HIÇ BITMEYECEK 1 ASK:, ISTANBUL ÖZEL 1 TERAS MANZARASI Sizin için sevdikleriniz ile paylaşacağınız seçkin bir dünya hazırladık. Standartların en üst seviyede tutulduğu 1CoastalCity de; Avrupa Yakası nda Country yaşam tarzını modern mimari eşliğinde yakalayacaksınız. Her kata özel teraslı daireleri ile deniz ve gökyüzünün uçsuz bucaksız mavilik keyfini, evinizin içerisinde yaşayacaksınız.

. ISTANBUL A 1 DE BÖYLE BAKIN SEÇKİN 1 YAŞAM Denize çok yakın konumu ve kolay ulaşımının yanı sıra sahip olduğu sosyal donatılar ile dikkatleri üzerine toplayan 1CoastalCity, size zarif ve tarz sahibi bir yaşam sunacak. İstanbul un ihtişamlı görüntüsü karşısında huzur ve sessizliğin, şık ve minimal bir mimari anlayışla bütünleştiğini fark edeceksiniz.

BÜYÜLÜ 1 RÜYA Büyükçekmece sahilinin kesintisiz deniz manzarasına sahip en prestijli noktasında tasarlanan etkileyici bir mimari ile yükselecek olan 1CoastalCity yeşilin maviyi kucakladığı yerde size rüya gibi bir yaşam sunacak. Eşsiz deniz manzarasına karşı teras keyfini doyasıya yaşarken, İstanbul un ilham veren muhteşem güzelliğini yaşamınıza ortak edeceksiniz.

SEVGİ DOLU 1 MUTFAK Hayal ettiğiniz mutfağın kapısını sevgi ile aralayacaksınız 1CoastalCity de mutfağınızdaki modern yaşamın detayları son dönem teknolojik ve fonksiyonel bir bakış açısıyla yorumlanacak.. Mutfağınızdan maksimum seviyede yararlanabilmeniz için her detay siz ve sevdikleriniz için özenle tasarlanacak. Evinizin hareketli yaşamına mutfağınızın konforu ve şıklığı eklenince keyifli ve eğlenceli bir yaşam stili ile tanışacaksınız.

SAADET DOLU 1 YAŞAM 1CoastalCity sakinleri, yaşamın tadını aileleri ve sevdikleri ile bir arada huzur verici bir ortamda çıkaracak. 1CoastalCity; sadece yetişkinler için değil, çocuklar ve gençlere yönelik sosyal imkanları ile semtin yeni çekim merkezi olacak. Havuzdan sonra çocuklarınızı çocuk kulübüne bırakmanın huzuruyla, belki saunanın yolunu tutacaksınız, belki havuz sefası yapacaksınız ve belki de Vitamin Bar da keyifli zaman geçirebileceksiniz.

. SOSYAL IMKANLAR AÇIK HAVUZ - AÇIK / KAPALI YÜZME HAVUZ - SPA MERKEZİ - SAUNA - BUHAR BANYOSU - TUZ ODASI - BAY / BAYAN HAMAM - SİNEMA ODASI - SPOR SALONU - BASKETBOL SAHASI - KREŞ EĞLENCELİ 1 YAŞAM 1CoastalCity de yaşam çok keyifli Dört mevsimin güzelliğini güzel kokulu çiçeklerle kaplı bahçesinde yaşayacağınız 1CoastalCity projesine yerleştiğiniz anda günlük hayatınızın stresinden ve telaşından keyifli sosyal imkanları ile uzaklaşacaksınız. 270 m2 alan üzerine konumlanmış yüzme havuzunda yorgunluğunuzu atarken, güneş sıcaklığı ve ışınları ile bedeninizi bambaşka boyutlara taşıyacak.

KAPALI HAVUZ ZİNDE 1 YAŞAM 1CoastalCity de kendiniz için düşlediğiniz sakin ama keyif dolu yaşam alanı fikri gerçek olacak. Kapalı yüzme havuzu ve modern tasarımlı jakuzileri sayesinde suyun dinlendirici özelliği eşliğinde yaşamın vazgeçilmez bir parçası olduğunu yaşayacak, Vitamin Bar ile yorgunluğunuzu atacaksınız. Profesyonel bir şekilde işletilecek olan bu yaşam kulübünde her zaman zinde kalacaksınız.

KRES, MUTLU 1 TABLO Sevdikleriniz ile birlikte sağlıklı ve keyifli bir yaşam için gereken tüm olanaklar 1CoastalCity de. Çocuklarınız ile birlikte onların hobilerini geliştirirken eğlenebileceğiniz, aynı zamanda ruhsal ve bedensel gelişimlerini destekleyecek aktivitelerle dolu bir yaşam alanına sahip olabileceğinizi hiç düşündünüz mü? 1CoastalCity nin çocuklar için hazırlanacak sağlıklı, mutlu ve güven dolu bir yaşam alanı ile karşılacaksınız.

. SINEMA ODASI 1 FİLM TADINDA Son teknolojik sistem ile tasarlanacak muhteşem ses ve görüntü sistemine sahip özel sinema odalarımız ile 1CoastalCity de eğlenceli bir hizmet daha sunuyoruz. İster romantik olacağınız, ister macera ruhunuzu keşfedeceğiniz filmleri izlerken siz ve sevdikleriniz sinema keyfini doyasıya yaşayacak, her detayın sizin konforunuz için tasarlandığına şahit olacaksınız.

SPOR SALONU SAĞLIKLI 1 YAŞAM Sağlıklı bir yaşam ve spor yapmak isteyenlere 1CoastalCity, günümüze en uygun teknolojik aletler ile donantılmış bir spor salonu sunuyor. Her șeyin düșünüldüğü bu ayrıcalıklı spor alanı ile artık siz de formda bir hayat süreceksiniz.

HAMAM GELENEKSEL 1 KEYİF Bir tarafta modern bir mimari konsept, bir tarafta yüzyılların ve tarihin anıları ile dolu Osmanlı motifleri ve ihtişamıyla süslü olarak tasarlanmış geleneksel Türk hamamı Temizliğin ve şifanın buluştuğu Türk Hamamı nda ışıldayan cildiniz ve dinlenmiş bedeniniz ile tamamen yenilendiğinizi hissedeceksiniz.

DUS ve SAUNA, TUZ ODASI KEYİFLİ 1 TERAPİ Yılın 365 günü zinde ve sağlıklı olmanızı sağlayacak sosyal imkanları sunan 1CoastalCity de sizin için sağlıklı bir donanım ile tasarlanan özel tuz odası ve saunası ile bedeninizi ve ruhunuzu dinlendirecek, sağlığınıza sağlık katabileceksiniz. Bu çok özel alana girdiğiniz andan itibaren, günlük hayatın stresi yerini ihtiyaç duyduğunuz huzur ve dinginliğe bırakacak.

. MERKEZI 1 KONUM SAHİLE 2 DAKİKA RESTAURANT VE EĞLENCE MERKEZLERİNE 2 DAKİKA OKULA 3 DAKİKA ALIŞVERİŞ MERKEZİNE 3 DAKİKA HASTANEYE 5 DAKİKA METROBÜS VE TOPLU TAŞIMAYA 5 DAKİKA ATATÜRK HAVAALANI NA 15 DAKİKA. VAZIYET PLANI 1 Coastal City, mimarisi, konforu ve sosyal alanları ile olduğu kadar özel konumlandırmasıyla da şehrin yeni cazibe merkezi olacak. Atatürk Havaalanı na 15, hastane, metrobüs ve toplu taşıma hatlarına 5, alışveriş merkezi ve okula 3, sahil, restaurant ve eğlence merkezlerine ise sadece 2 dakika mesafede yer alacak 1 Coastal City ile yaşam çok kolay

2+1 PLAN 1+1 A DAİRE TİPİ BRÜT 58 m² K G B D 1.Giriş A: 3.78 m² 2.Salon-Mutfak A: 21.11 m² 3.Yatak Odası A: 11.94 m² 4.Banyo A: 3.67 m² 2+1 B DAİRE TİPİ BRÜT 128 m² 1.Giriş A: 5.36 m² 2.Salon A: 29.12 m² 3.Mutfak A: 9.24 m² 4.Yatak Odası A: 9.88 m² 5.E. Yatak Odası A: 12.92 m² 6.Ebeveyn Banyo: 3.25 m² 7.Banyo A: 4.48 m² 8.Çamaşır Odası A: 3.45 m² 9.Koridor A: 6.03 m² BALKON A: 4.44 m² 1+1 PLAN K B D G

2+1 E DAİRE TİPİ BRÜT 86 m² 3+1 PLAN 1.Giriş A: 5.69 m² 2.Salon-Mutfak A: 22.33 m² 3.Yatak Odası A: 10.16 m² 5.E. Yatak Odası A: 13.51m² 6.Banyo A: 4,60 m² K G B D 3+1 C DAİRE TİPİ BRÜT 152 m² 2+1 PLANI 1.Giriş A: 3.36 m² 2.Salon A: 25.75 m² 3.Mutfak A: 8.69 m² 4.Yatak Odası 1 A: 9.12 m² 5.Yatak Odası 2 A: 11.96 m² 6.E. Yatak Odası A: 16.28 m² 7.Ebeveyn Banyo A: 3.07 m² 8.Banyo A: 4.51 m² 9.Koridor A: 8.48 m² BALKON A: 6.23 m² K B D G

4+1 PLAN K B D G 4+1 A DAİRE TİPİ BRÜT 224 m² 1.Giriş A: 4.19 m² 2.Salon A: 34.65 m² 3.Mutfak A: 15.52 m² 4.Yatak Odası 1 A: 11.78 m² 5.Yatak Odası 2 A: 10.62 m² 6.Yatak Odası 3 A: 10.26 m² 7.E. Yatak Odası A: 14.29 m² 8.Giysi Odası A: 5.53 m² 9.Ebeveyn Banyo A: 3.70 m² 10.Çamaşırlık A: 3.48 m² 11.Banyo A: 4.28 m² 12.Koridor A: 10.96 m² TERAS A: 24.75 m²

PENTHOUSE DUBLEKS ALT KAT PENTHOUSE 1 DAİRE TİPİ - BRÜT 424 m² 1.Giriş A: 6.27 m² 2.Salon A: 52.82 m² 3.Mutfak A: 18.53 m² 4.Yatak Odası 1 A: 30.21 m² 5.Ebeveyn Banyo A: 4.46 m² 6.Koridor A: 6.75 m² 7.Portmanto A: 3.71 m² 8.Hizmetli Odası A: 8.84 m² 9.Hizmetli Banyo A: 4.14 m² 10.Merdiven A: 5.66 m² 11.Hol A: 25.23 m² 12.Yatak Odası 1 A: 13.19 m² 13.Yatak Odası 2 A: 12.98 m² 14.Yatak Odası 3 A: 14.45 m² 15.Yatak Odası Banyo A: 5.39 m² 16.Çalışma-Dinlenme A: 22.65 m² 17.Sinema Odası A: 14.02 m² 18.Banyo A: 6.00 m² BALKON A: 6.56 m² TERAS A: 57.62 m² PENTHOUSE DUBLEKS ÜST KAT PENTHOUSE1 PLAN K B D G

PROJELER N5 SUITS Şehir: İstanbul / Ülke: Türkiye Toplam İnşaat Alanı: 26.313 m² Yapı Tipi: 262 Konut - 8 Ticari Birim City: Istanbul / Country: Turkey Total Consturaction Area: 26.313 m² Structual Type: 262 House - 8 Shop N MERKEZ N CADDE Şehir: İstanbul / Ülke: Türkiye Toplam İnşaat Alanı: 42.699 m² Yapı Tipi: 565 Konut - 194 Ticari Birim Şehir: İstanbul / Ülke: Türkiye Toplam İnşaat Alanı: 18.400 m² Yapı Tipi: 112 Konut - 11 Ticari Birim City: Istanbul / Country: Turkey Total Consturaction Area: 157.000 m² Structual Type: 565 House - 194 Shop City: Istanbul / Country: Turkey Total Consturaction Area: 18.400 m² Structual Type: 112 House - 11 Shop GARDEN CITY N TEPE N TOWERS ÖZYURTLAR RESIDENCE N ŞEHİR N CITY 1 COASTAL CITY Şehir: İstanbul / Ülke: Türkiye Toplam İnşaat Alanı: 131.652 m² Yapı Tipi: 841 Konut - 64 Ticari Birim Şehir: İstanbul / Ülke: Türkiye Toplam İnşaat Alanı: 68.144 m² Yapı Tipi: 456 Konut - 41 Ticari Birim Şehir: İstanbul / Ülke: Türkiye Toplam İnşaat Alanı: 157.000 m² Yapı Tipi: 1284 Konut - 45 Ticari Birim Şehir: İstanbul / Ülke: Türkiye Toplam İnşaat Alanı: 23.108 m² Yapı Tipi: 571 Konut - 19 Ticari Birim Şehir: İstanbul / Ülke: Türkiye Toplam İnşaat Alanı: 98.679 m² Yapı Tipi: 774 Konut - 153 Ticari Birim Şehir: İstanbul / Ülke: Türkiye Toplam İnşaat Alanı: 50.073 m² Yapı Tipi: 528 Konut - 5 Ticari Birim Şehir: İstanbul / Ülke: Türkiye Toplam İnşaat Alanı: 47.000 m² Yapı Tipi: 208 Konut - 27 Ticari Birim City: Istanbul / Country: Turkey Total Consturaction Area: 131.652 m² Structual Type: 841 House - 64 Shop City: Istanbul / Country: Turkey Total Consturaction Area: 68.144 m² Structual Type: 456 House - 41 Shop City: Istanbul / Country: Turkey Total Consturaction Area: 157.000 m² Structual Type: 1284 House - 45 Shop City: Istanbul / Country: Turkey Total Consturaction Area: 23.108 m² Structual Type: 571 House - 19 Shop City: Istanbul / Country: Turkey Total Consturaction Area: 98.679 m² Structual Type: 774 House - 153 Shop City: Istanbul / Country: Turkey Total Consturaction Area: 50.073 m² Structual Type: 528 House - 5 Shop City: Istanbul / Country: Turkey Total Consturaction Area: 47.000 m² Structual Type: 208 House - 27 Shop 2008 2009 2010 2011 2012 2013 2014