Profesyonel Mekan Çözümlerİ. Dekoratİf Taş Kaplamalar Duvar Kağıdı Zemİn Kaplamaları Dekoratİf Tavan. www.haustell.com

Benzer belgeler
Doğayla uyumlu In harmony with nature. Bütün dış mekanlar için uygundur Suitable for all outdoor of places.

Mühendislik.

Ahşap Kadar Doğal...

SIRADANLIKTAN VAZGEÇMENiN TAM ZAMANI KALiTELi DEKORATiF DiZAYN EV DEKORASYONLARI


Misyonumuz. Vizyonumuz. PVC ZEMİN KAPLAMA.uuı:m...

DEKORASYON AYDINLATMA GERGİ TAVAN

NEOLİTH YENİ BİR AKIMIN BAŞLANGICI''!

Yukarıdaki hizmetlerimiz haricinde şirketimizin bünyesinde, gıda ve inşaat alanında da çalışmalar aynı prensipler çerçevesinde yapılmaktadır.

Akustik Halı Kauçuk PVC Tabanlı Akustik Halı.

yapıda uzman eller

KONUT- İŞYERİ-HASTANE-OTEL İzoBOZZ KULLANIM ALANLARI

Katoloğu.

Bu sunumda yer alan konular;

Hakkımızda Başlıca Faaliyet Alanlarımız ; Uygulama Alanları ;

Baskı Betonun Avantajları

DÖŞEMELERDE ISI YALITIMI

FIBERCEMENT. 1. Fibercement Nedir? 2. Kullanım Alanları Nelerdir?

PANEL YAPI PANEL YAPI

AHŞAP KOMPOZİT NEDİR?

Taş Kaplama. Yazar Administrator Pazar, 14 Ekim :53 - Son Güncelleme Salı, 11 Aralık :56

Duvar Kağıdı, 3D Wall, Parke Perde

Elastik ve Hafif Doğal Taş Kaplaması çok amaçlı kullanım


Neden Ahşap? Doğaldır Uzun Ömürlüdür

ÇALIŞMA ALANLARINIZA YENİ BİR SOLUK GETİYORUZ

SUBERFACE IN YENİ KATEGORİSİ YALITIMLI DUVAR KAPLAMALARI

m u t l u l u k ü r e t i r...

WİNEO LAMİNAT PARKE ÖZELLİKLERİ

I w w w. F i k i r K a h v e s i. c o m. t r I

ARDEX ZEMİN SİSTEMLERİ.

MOGAN GROUP Mimarlık Dekorasyon İnşaat Enerji San. ve Tic. Ltd. Şti. Ümit Mahallesi, Sokak, Kafkas Sitesi, No: 22 ÜMİTKÖY ÇANKAYA / ANKARA

Dora Park mimarinin estetikle buluştuğu, estetiğin konfora dönüştüğü ve her ayrıntının sizler için düşünüldüğü prestiji yüksek bir yaşam projesidir.

Mekanlara farkındalık katan estetik yaklașımlar

PVC GERGİ TAVAN SİSTEMLERİ 2012/13

10. HAFTA ASMA TAVANLAR VE GİYDİRME CEPHELER

MUTFAK & BANYO MODERN VE KLASİĞİN BULUŞTUĞU YER, KALİTEYE HOŞ GELDİNİZ...

TEKNİK ÖZELLİKLERİ CİNS / TYPE EBAT/ SIZE PERFORASYON/ PERFORATION RENK/ COLOR TAŞIYICI SİSTEM/ CARRIER SYSTEM KALİTE / QUALITY

keşfetmeye hazır mısın?

AHŞAP BİR KÜLTÜRDÜR GRILL SİSTEM LİNEER SİSTEMLER TAVAN PANEL SİSTEMLERİ OPEN CELL SİSTEM CANOPY SİSTEMLER ÖZEL ÇÖZÜMLER PERFORASYON RENKLER

Yaşamınızı güzelleştiren detaylar.

REHAU DÖŞEMEDEN ISITMA/SERİNLETME DUVAR, TAVAN VE ZEMİN İÇİN DÜŞÜK YÜKSEKLİKLİ UYGULAMA SİSTEMLERİ. Yapı Otomotiv Endüstri

SES YALITIMI VE SES İZOLASYONU MALZEMELERİ

Masif Mutfak Tezgahları - Masif Kapaklar - Masif Lavabolar

Firmamız. Hedeflerimiz

Yapılar için çözümler


İçindekiler. Baskı Beton (4-35) Baskı Sıva (36-37) İnce Yüzey Kaplama. Özel Yüzey Boyama (39) Parlak Yüzeyli Beton (40) Endüstriyel Yapı Ltd. Şti.

Yaşam Tarzınıza Açılan Farklı Kapılar

Cami Halıları HAKKIMIZDA

Hayatınıza değer katarak, ev sahibi olmaktan öte yeni bir deneyim sunan Seyir Konutları ile sizleri ayrıcalıklı bir yaşama davet ediyoruz.

İçindekiler. Baskı Beton (4-28) Baskı Sıva (29) İnce Yüzey Kaplama (30) Özel Yüzey Boyama (31) Parlak Yüzeyli Beton (32)

Ürettiğimiz ve satışını yaptığımız ürünler CE, ISO 9001 ve TSE belgelerine sahiptir.

Temizlik ve Bakým Cozumleri

T Taşıyıcılı Modüler Asma Tavan

Geleceğe yapılan en huzurlu yatırım...

Doğru adres. Doğru zaman. Doğru işçilik

Daha temiz, mekânlar. daha güvenli. Zemin Çözümleri

/ / /

G L O B A L L O F T.

KATI YALITIM MALZEMELERİ EKSTRÜDE POLİSTREN LEVHA

yaşam alanlarınız özelleşiyor...

Bütün taleplerinizi karşılayan mükemmel ürünler: Zemin çalışmalarınız için ARDEX.

ZEMİN KAPLAMA SİSTEMLERİ

Korkmaz İskele, 2005 yılında iskele-kalıp sektöründe ticari faaliyetine başlayarak, üretimini yaptığı

Dachrock DACHROCK TERAS ÇATILAR. Dachrock, yüksek yük kapasiteli teras çatılarda ısı, ses ve yangın yalıtımı olarak kullanılmaktadır.

TERRA COTTA KİL ESASLI PANELLER

Hayat Renklerle Guzel

Konforlu Geleceğin Mimarı...

w w w. l e g n o d o o r. c o m. t r

Özel olduğunuzu hissedin!

ÖNSÖZ İÇİNDEKİLER Yılında yaklaşık 40 yıllık bir tecrübenin eseri olan DECORLAM markasıyla sektöre yeni bir adım atıyoruz.

Düşlerinizin ötesinde bir gerçek var...

Knauf Nem Kataloğu 08/2016. Islak mekanlarda ihtiyaca uygun mükemmel çözümler! Islak mekanlar için kuru yapı sistem önerileri

Seçkin bir yaşam isteyenlerin asla vazgeçemeyeceği, konforun bir lüks değil, hayat felsefesi olduğu, kapanmaz adalar manzarası ile gelecek nesillere

kapimsosyal kapim_sosyal

KATI YALITIM MALZEMELERİ EXPANDE POLİSTREN LEVHA

Özel Dekoratif Kaplamalar


Fibercement levhalar iklim koşullarından etkilenmezler. Uzama kısalma miktarları benzer malzemelerden belirgin miktarda düşüktür.

KATI YALITIM MALZEMELERİ KALSİYUM SİLİKAT

ROCKFLEX ROCKFLEX LEVHA

Enerji Verimli Çelik Evler

ITP13103 Yapı Malzemeleri

Work in Work. Tasarım ve uygulama konularında çözüm sunan ve sektörlerinde önder markalarla hizmet veren bir kuruluştur.

SİZİN İÇİN SİZDEN ALDIĞIMIZ GÜÇLE

üniversal- ultralam ULTRALAM LVL modern kompozit bir yapı malzemesidir. ULTRALAM LVL kozalaklı ağaçlardan ( çam-ladin ) veya karışımından üretilir.

Kalesinterflex Panel & Seramik Ev

Epoksi Nedir? Epoksinin Kullanım Alanları Neden Endüstriyel Zemin Kaplaması Yapmalısınız?

ÜRÜN ÜRÜN MARKASI : FELTBİ DECOR

SULTANBEYLİ NİN YENİ CAZİBE MERKEZİYLE TANIŞMAYA, HAYATINIZI DAHA KONFORLU YAPMAYA, HAYALLERİNİZİ YAŞAMAYA HAZIR MISINIZ?

(0216)

TÜRKÖZ MEVLANA EVLERİ

Kuru Yapı Sistemleri 10/2015. Kuru Yapı ve Toz Alçı Ürünleri & Sistem Tamamlayıcıları Alçıpan Çeşitleri

PVC GERGİ TAVAN & LED AYDINLATMA

ATERPAN. Çok amaçlı çimento levha. Binanızın ihtiyacı. Profesyonel Çözümler

Aşağıdaki bilgiler bu işten hiç anlamayan bir kişinin dahi,çok net anlaması için,yalın bir dille düzenlenmiştir.

YOĞUNLUK : minimum kg/m3. ISI İLETKENLİK : 0,028W/Mk SU EMME : % 0,1 SU BUHARI DİFÜZYON DİRENCİ : YANGIN SINIFI : B1 (TS 11989)

Alüminyum Honeycomb Panel

Oda Temizliği ve Hijyen Ürünleri

Transkript:

Profesyonel Mekan Çözümlerİ Dekoratİf Taş Kaplamalar Duvar Kağıdı Zemİn Kaplamaları Dekoratİf Tavan www.haustell.com

SHOWROOM

Haustell yaşam alanları için iç ve dış mekan yapı malzemeleri ve konsepte uygun kaliteli yapı ürünlerin temsilciliklerini yapan ithalatçı bir firmadır. İç ve dış mekan yapı malzemeleri konusunda, uzun yıllardır bilgi ve tecrübesini, alanlarında dünya lideri markaların güçleriyle birleştiren Haustell siz değerli müşterilerine kaliteli, uzun ömürlü ve estetik çözümler sunmaktadır. Haustell müşterilerine sunduğu, ürün çeşitliliği, kaliteli hizmet anlayışı ve her biri alanında uzmanlaşmış ekibi ile bir çok proje de başarıyla yer almıştır. Prestijli tek bir konut projesine uygun tasarım ürünlerinin yanısıra, büyük konut, ofis ve otel projelerine cevap verebilen kaliteli ürünlerde portföyünde bulunduran Haustell kusursuz hizmet sunmayı ilke edinmiştir. Kayseri deki merkez showroomun da ürünlerini sergilemekte olan Haustell, müşterilerine her zaman daha iyi hizmet vermeyi hedefleyen geniş vizyonu ile kurulduğu andan bu yana hızlı ve emin adımlarla büyümüş ve sektörünün en çok tercih edilen firmalarından biri haline gelmiştir.

DUVAR KAĞITLARI Duvar Kağıdı kullanımı çok yeni bir uygulama olmamakla birlikte, gelişen teknoloji ve çok şık tasarımlar ile duvar kağıdı ürünleri ve kullanım alanları çok zengin bir yelpaze kazanmıştır. Tekstil ve kağıt tabanlı, vinil yüzeyli, yanmazlık standartlarına uygun, banyo ve WC gibi ıslak bölümlerde dahi kullanılabilen, silinebilir çok çeşitli duvar kağıtları bulunmaktadır. Her türlü tasarım ve mimari dekorasyona uygun, çok farklı desen ve yüzeyde, duvar kağıtları ile mekanlarınıza estetik katabiliriz.

DUVAR KAPLAMALARI Mantar Duvar Kaplamaları Vİnİl Duvar Kaplamaları Hasır Duvar Kaplamaları

KÜLTÜR TAŞLARI Taş, İnsanlık tarihi kadar köklüdür. Ve güçlüdür; bir çağı bitirip yeni bir çağı başlatabilecek kadar Yüzyıllardır çok farklı amaçlar için kullanabilen taş, dekoratif amaçla kullanılarak da dünyanın görsel ve kültürel tarihinde iz bırakmıştır. Sağlıklı, dayanıklı ve estetik olması onu klasik ve modern mimarinin vazgeçilmezi yapmıştır. Kültür taşı dilediğiniz desende, birbirinden farklı alternatifleriyle, uygulaması kolay, doğaya saygılı estetik dokunuşlara sahip, sağlıklı ve dayanıklı kültür taşları ile mekânlar birer sanat eserine dönüşecek. Yaşam ve çalışma alanlarına kalite ve estetik damgasını vuracak.

DOĞAL TAŞLAR Doğal taşların işlenip ebatlanarak iç ve dış mekânlarda kullanılmaya elverişli hale getirilmesiyle oluşturulmuş bir üründür. Dekoratif taşlar zemin, cephe, iç ve dış mekânlarda kullanılabilir. Mekâna estetik bir görünüm katmanın yanı sıra doğayla bütünleşen yapılar yaratır. Gelişen teknoloji ile çok farklı ebatlarda üretilebilmekte olup, estetik tasarımlarla her zaman mekânlarda kullanılmayı hak eden bir ürün olmuştur. Zemin ve cephe kaplamasının haricinde lavabo ve küvet gibi çok farklı tasarımlarda da kullanılmaktadır.

PARKELER Laminant Parke Farklı yapılardaki katmanların, sertleştirilip, yüksek basınç altında preslenerek birleştirilmesi sonucunda elde ediken bir malzemedir ve genellikle 3 tabakadan oluşur. Bu katmanlar Overlay Tabakası, Desen Kağıdı ve Balans Kağıdı dır. Laminant parkenin avantajları; mekanlara kolay ve çabuk uygulanır, çizilmez, mobilya ayaklarından yada ofislerde koltukların tekerleklerinden etkilenmez. Ateşe ve sigara ateşine dahi direnci yüksektir. Güneş ışınlarından etkilenmez, rengi solmaz. Leke tutmaz. Hiyeniktir, bakteri ve mikrop barındırmaz. Montajı, temizliği ve bakımı son derece kolay olan laminant parkeler renk ve doku çeşitliliği bakımından da her türlü zevk ve tasarıma uygundur. Lamine Parke Lamine parke, ahşap malzemenin birkaç tabakasının birbirine yapıştırılması ve bunların üzerine nitelikli ağaçtan ince bir kaplama yapılması sureti ile üretilir. Lamine parkeler genellikle üç katmandan oluşur. 5-10 mm kalınlıktaki iki ağaç tabakası ve 2-5 mm kalınlıktaki parke yapmaya uygun nitelikteki ahşaptan tabaka damarları birbirine dik gelecek şekilde sıcak preste tutkal ile yapıştırılır. Cilalı olarak kullanıma sunulan lamine parkeler montaj işlemi sonrasında herhangi bir düzeltme veya cilalama işlemi gerektirmezler. Masif Parke Geleneksel ilk kullanılan parke türüdür. Uygun kalitedeki iyi kurutulmuş ahşabın 16-20 mm gibi kalınlıklarda ince tabakalar ve şeritler halinde kesilmesi ile yapılır. Geleneksel parkelerin yapımında, dayanıklılık açısından meşe, gürgen, dişbudak, gül ağacı gibi sert ağaçlar kullanılır. Geleneksel parke masif parke olarak adlandırılır. Uygulamada, 16-18 mm kalınlık 3-13 cm en 20-100 cm boy gibi boyutlardaki masif parke parçaları tutkal ile zemine yapıştırılır, boşluklar varsa zımpara tozu ve vernik karışımı ile ek yerlerin de rutuşlanır, kalından inceye numaralardaki zımparalar ile yüzeyi tesviye edilir ve cilalanarak kullanıma hazır hale getirilir. Masif parke, uygulamada nitelikli işgücü gerektirir ve diğer parke türlerine göre pahalı olmasına karşın daha kalıcıdır.

MANTARLI PARKELER

DIŞ MEKAN Ahşap Deck Sİstemler Dış mekanların dekorasyonunda, suya dayanıklı ahşaplardan ya da emprenye edilmiş ağaç türlerinden üretilen malzemeler kullanılır. Farklı ağaç türleri, ebatları ve yüzey seçenekleri ile ferah ve zevkli mekanlara sahip olmak mümkündür. Artık evin içinde olduğu gibi dış mekanlarınızda da ahşabın keyfini ve rahatlığını yakalamak elinizde. Havuz kenarları, güneşlenme terasları, bahçeler, çiçeklikler, pergolalar, avlular verandalar ya da yürüme yolları gibi, çok yönlü ve bir çok farklı alanlarda konforlu ve zevkinize göre mekanlara sahip olabilirsiniz. Ağaçlar genelde Teak, Iroko, Tali, Afromosia, Dussie den şeçilmektedir. Teak diğerlerine göre pahalı bir ahşaptır. Ancak suya ve diğer dış etmenlere karşı en dayanıklı ahşap da odur. Tropikal bölgelerin ikliminde yetişen bu ağaçlardan istenilen ebatlarda ve istenilen desenlerde karo biçiminde değişik mekanlarda rahatlıkla tekrar söküp kullanmak üzere üretip monte etmek mümkündür.

YÜKSELTİLMİŞ DÖŞEME SİSTEMLERİ Plakastik yükseltme ayakları (yükseltilmiş zemin aparatları) ile zeminin terazisi alınır, kot problemleri ortadan kalkar. Zemin ile temasın kesilmesi, döşemenin rutubet ve nemden etkilenmesini engeller. Ahşap döşemelerde, taş döşemelerde, demir döşemelerde binaya yük getirmeyecek şekilde zeminde ayarlanabilir ayaklarla kot farkı problemleri ortadan kalkar. Yükseltilmiş döşemeler sayesinde, yağmur suları, atık sular, giderler ve havalandırma boruları gizlenmesi istenilen ögeler göz önünden ulaştırılarak estetik bir görünüm sağlar. Ayrıca plastik yükseltme ayakları istenilen yüksekliğe göre optimize edilmektedir. Montajı ve Uygulaması hızlı, kolaydır. Ayrıca uzun ömürlü bir uygulama malzemesidir.

ZEMİN KAPLAMALARI KARO HALI Polyamit iplikten üretimleri gerçekleştirilen ve 50 50 ebatlarında satışa sunulan, hijyenik, antistatik ve akustik özelliklere sahip, kullanışlı yer döşeme çeşidine Karo halı denilmektedir. Ticari alanların en çok tercih ettiği döşemeler arasında yer alan bu çözümler, Tiyatrolarda, ofislerde, kongre salonlarında, otellerde, bankalarda, devlet dairelerinde ve havaalanlarında kullanılmakta olup, sağlamış olduğu yürüme konforu ve yaya trafiğine açık yapısı itibariyle büyük beğeni ve talepler toplamaktadır. Yapıları itibari ile rutubet ve küf oluşumların önüne geçerek, sağlıklı ve hijyenik alanların oluşturulmasına katkı sağlayan bu döşemeler, başka bir alana nakledilebilme özellikleri sayesinde de kullanıcısına ekonomik ve kullanışlı çözümler sunmaktadır.

PVC Zemin Kaplamaları nın en önemli özelliği estetik ve fonksiyonelliği bünyesinde başarılı şekilde birleştirmesidir palstik zemin kaplama malzemesi olarak en iyisidir.geniş renk ve desen seçenekleri sunmasının yanı sıra son derece kullanışlı, antibakteriyel hijyenik, dayanıklı ve hesaplıdır. Oldukça geniş bir kullanım alanına sahip olan, estetik ve dekoratif olduğu kadar, uzun ömürlü ve kullanışlı bir zemin çözümü de olan PVC Yer Kaplaması sistemleri başta okul, hastane, gıda sektörü ve ilaç fabrikaları olmak üzere, hijyenik ve bakteri barındırmayan özellikleri ile daha pek çok alan için öncelikli tercih sebebi olmaktadır. Linolyum Zemin Kaplamaları genelde vinil zeminlerle karıştırılsa da linolyum çok daha farklı yapıda olup, vinil levha ve karolardan ayrılır. Üretiminde tamamen doğal malzemelerin kullanımı talep artışına neden olurken son günlerde linolyum pazarı yeniden bir canlanmaya sahne oluyor. Linolyum keten tohumu yağı, mantar, kireç taşı, reçineler, kurutucu ve pigmentlerin jüt elyaftan altlık üzerindeki bileşimidir. Bu bileşim linolyum zeminleri ateşe karşı dirençli kılar.dayanıklı olmakla birlikte rahat, sıcak ve sessizdirler. Mantar altlık amortisör ve ses emiciliğiyle mükemmel bir ses izolasyonu sağlar. Düşük alerjik ve anti-statik özellikleriyle ev, ofis ve medikal tesislere uygun bir tercihtir. Anti-statik özellikleriyle kir ve toz oluşumuna izin vermez.

DEKORATİF TAVAN ÇÖZÜMLERİ PVC Gergi Tavan Sistemleri; ham maddesi PVC den üretilen dayanıklı PVC kumaşlardır. Bu kumaşlar hafif olduğundan dolayı tavanda extra bir ağırlık yapmaz. Sıradan geleneksel asma tavanlara alternatif olarak üretilen PVC germe tavan sistemlerinin avantajları nelerdir? Alçıpan asma tavanlar gibi her sene bakım gerektirmez boya istemez ayrıca kirlendiğinde silinebilir. Yangına karşı dayanıklıdır alev almaz. Güneşin X ışınlarından etkilenmez, rengini çok uzun seneler bozmadan korur. PVC olduğundan dolayı sudan ve nemden asla zarar görmez. Kolay ve kısa sürede montaj edilebilme özelliği ile zaman kaybı yaşamadan görsel bir tavana sahip olursunuz.

Bİzden sonra herşey kusurlu görünecek Becen villa Burak BİNİCİLİK MERKEZİ BİLFEN EĞİTİM KURUMLARI / KAYSERİ

RETRO CUİNNE CAFE RESTAURANT Gümüşcü Mimarlık, 2013 yılında kurulan, yaratıcılık ile bilgi, realizm ile hayal gücü, fonksiyon ile farklı yaşam biçimlerini yorumlayarak ele aldığı mimari ve iç mimari projelerle birlikte ürün tasarımları geliştiren bir tasarım ve uygulama ofisidir. Bugün, mimar, iç mimar, tasarımcılar, satın alma ve inşaat departmanıyla geniş bir ekip, 2014 Kasım dan beri Gümüşcü Mimarlık Gültepe Mahallesi ndeki ofisinde yurt genelindeki projelerde çalışmalarına devam etmektedir. Gümüşcü Mimarlık iç mimari, mimari ve ürün tasarım anlayışı; modern mimari terminolojisinin başlıca prensiplerinden ilham alır. Bu anlayış, deneysel yaklaşımıyla kendini sürekli olarak geliştirir ve çağdaş bir dilde ilerici tasarım çözümleri üzerinde yoğunlaşır. Mimari altyapıyla geliştirdikleri, formun ve malzemenin ifadesini ortaya koydukları farklı ölçekli mekan tasarımlarında keşfedilmemiş yaşam tecrübeleri sunmaktadır. Gümüşcü Mimarlık, küçük ölçekli özel bir apartman dairesinden büyük ölçekte tasarladığı çok katlı bir konut bloğuna kadar birçok alanda projeye imza atmıştır. Bugün, Kafe & Restoran, konut, otel, showroom, ofis, eğitim yapıları ve ticari yapılar çalışma alanına dahildir.

Bİzden sonra herşey kusurlu görünecek info@gumuscumimarlik.com www.gumuscumimarlik.com Gültepe Mah. Mustafa Şimşek Cad. Bağözü Sk. No: 4/U Melikgazi /Kayseri 0 352 236 07 00 0 352 236 07 01 /gumuscumimarlik /gumuscumimarlik