Hayat kurtarın Mülkleri koruyun. Geleceğin yangın algılama sistemleri FIRE ALARM

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Hayat kurtarın Mülkleri koruyun. Geleceğin yangın algılama sistemleri FIRE ALARM"

Transkript

1 Hayat kurtarın Mülkleri koruyun Geleceğin yangın algılama sistemleri FIRE ALARM

2 FIRE ALARM Yangın güvenliğinde en yüksek seviye

3 INTEGRAL Standart olarak kanıtlanmış know-how ve IP teknolojisi Güvenilir yangın alarm sistemlerinin geliştirilmesi, bir Schrack Seconet geleneğidir. Kapsamlı araştırma ve geliştirme yatırımlarının yanı sıra uluslararası kuruluşlar ve teknik üniversiteler, yangın önleme organları, itfaiye birlikleri ve test enstitüleri ile işbirliği yaparak en üst teknolojiye sahip ürünleri üretmektedir. Tüm Integral IP kontrol panelleri bir IP arayüze sahiptir ve böylece Internet Protokolünü desteklemektedir. Akıllı yazılım uygulamaları ile, kontrol panelleri lokasyondan bağımsız ağ olabilir ve bir bilgisayar, akıllı telefon ya da tablet ile uzaktan erişilebilir. Sezgisel ve kullanımı kolay İşletim paneli tüm Integral IP kontrol panelleri için aynıdır: Basit olarak düzenlenmiş buton düzenive stresli durumlarda gerekli kullanım kolaylığı. Tuş takımları ve ekran bilgileri 20 den fazla dilde mevcuttur. Tam yedeklilik ile mutlak güvenilirlik Böylece; tüm fonksiyonlar, görüntüler ve kontroller bir arıza durumunda tam olarak çalışır. Esnek arayüzler Integral IP kontrol panelleri; BACnet, OPC, ESPA veya Modbus gibi standart protokoller ve farklı arayüzler ile bina yönetim sistemi gibi harici sistemlerle entegre çalışır. Güven verici yatırım güvenliği Schrack Seconet için ürünlerin ileri ve geriye dönük uyumluluğu çok önemli bir özelliktir. Eski yangın alarm sistemlerinin kademeli modernizasyon kolay ve esnek bir şekilde yapılabilir ve bu nedenle her zaman yatırım zamana yayılabilir. Avusturya & Almanya da üretim Schrack Seconet tüm ürünlerinin yüksek kalitede olmasına büyük önem vermektedir. Teknolojik açıdan gelişmiş yangın güvenlik sistemleri Avusturya ve Almanya da geliştirilip üretilmekte ve dünya genelinde kullanılmaktadır. Donanım, yazılım, güç kaynağı ve kablolama yedekliliği sayesinde maksimum kullanılabilirlik ve arıza güvenliği sağlar.

4 FIRE ALARM Bütün sistemler için IP teknolojisi Yangın alarm kontrol panelleri Söndürme kontrol panelleri Harici işletme & indikator panelleri

5 INTEGRAL Integral IP MXF Integral IP CXF Integral IP BX Integral IP yangın algılama kontrol paneli Yapı Koruması için optimize edildi Donanım yedekliliği Yazılım yedekliliği Kontrol paneli çevrimi Kontrol paneli elemanı TCP/IP arayüzü Network edilebilir Mevcut sistemin modernizasyonu Zemine monte panel modüler, çok merkezli Büyük sistemler ve binalar, örneğin, Endüstriyel tesisler, Ofis binaları, Havalimanları, Hastaneler, Alışveriş merkezleri,... mak. 16 mak. 4,000 kompakt, çok merkezli Orta büyüklükteki sistemler, örneğin, Konutlar, Büyük süpermarketler, Oteller,... mak. 4 mak. 1,000 Basit dizayn Küçük binalar, örneğin Teknik binalar, Catering işletmeleri, Yeraltı otoparkları,... mak. 1 mak. 250 TCP/IP ile Integral IP sistemi ailesi mükemmel kombine ve her genişleme aşamasında ve sistem büyüklüğü için koordine edilebilir farklı kontrol panelleri, ekipman ve bileşenlerinden oluşmaktadır. Tüm paneller aynı yazılım ile programlanabilmektedir. Dedektörler ve X-LINE modülleri tüm kontrol panellerine bağlanabilir ve aynı zamanda çalışma arayüzü, tüm Integral IP kontrol panelleri için aynıdır. İzleme için uygun ve onaylanmış. Tek zonlu söndürme sistemlerinin kontrolü Çok zonlu söndürme sistemlerinin kontrolü Söndürme zonlarının sayısı Ek paralel LED ekranları Ek programlanabilen giriş ve çıkışlar Integral IP MXE Integral IP CXE İnsan için hayati tehlikesi olan ve olmayan yerlerde kullanılabilen CO 2 yüksek & düşük basınç söndürme sistemleri İnsan için hayati tehlikesi olan ve olmayan yerlerde kullanılabilen inert gazlar ve argon söndürme sistemleri Su püskürtmeli söndürme sistemleri Erken aktivasyonlu sprinkler sistemler Sprinkler sistemler Kimyasal söndürme sistemleri Integral IP söndürme kontrol panelleri Standartlara uygun olarak, Integral IP MX ve CX panelleri (EN ve VdS 2496 göre elektronik kontrol ve gecikme aracı) söndürme sistemi kontrol paneli veya kombine yangın alarm / söndürme sistemi kontrol paneli olarak kullanılabilir. Harici işletme & indikator panelleri Sistemlerimiz çalışma arayüzleri sürekli müşteri ihtiyaç ve itfaiye teşkilatlarının gereksinimlerine göre geliştirilmektedir ve 20 den fazla dilde mevcuttur. Integral IP kontrol panellerine ek olarak birçok varyasyon ve modelde LED ekranlı paneller ve itfaiye kontrol panelleri (Avusturya Standart ON F 3031, DIN 14662, SN göre) mevcuttur.

6 FIRE ALARM Güvenli erken yangın algılama ve alarm uyarısı MTD 533X CMD 533X MTD 533X-S/SP MMD 130 Ex-i MTD 533X EN 54 uyarınca ayarlar MTD 533X-S/SP Standard Tipik uygulamalar CMD 533X MMD 130 Ex-i EN 54-3 Sirenler, örneğin; Otel odaları, iş merkezleri, okullar gibi. EN 54-5 Isı detektörleri (konvansiyonel) dumanın aldatıcı alarma sebep olabileceği yerlerde (örneğin sigara içilen alanlar) EN 54-7 Duman detektörleri duman (örneğin ofis binaları) oluşumu ile bir yangın durumunda hızlı tespiti için standart uygulamalar. EN İtfaiye (örneğin garajlar) otomatik alarm yönlendirme olmadan tamamen teknik alarmlar için CO sensörü. EN Duman, toz, böcek ve buhar gibi kısa süreli rahatsızlıklar oluşabilecek ortamlar için kombine Duman ve ısı dedektörleri (örneğin atölyeler, depolar). EN Duman ve ısının aldatıcı alarm kaynağı olarak oluşabileceği alanlarda CO destekli ısı algılama ile özellikle hızlı ve kesin ısı tespiti için Kombine CO ve ısı detektörleri (Endüstriyel mutfak gibi insan hayatının tehlikede olacağı alanlarda).

7 INTEGRAL Integral CUBUSplus Yangın detektör ailesi CUBUSplus algılama teknolojisi ile yangın dedektörleri atmosferik koşullara otomatik ve dinamik, kalıcı, aktif ayarlayın. Duman, ısı veya CO sadece bireysel faktörler olarak ölçülmez; ek olarak her zaman diğer ilgili özellikler göreceli değişimler bağlamında değerlendirilmektedir. Atmosfer koşullarında bir değişiklik olursa, o zaman detektör duyarlılığı otomatik olarak ayarlanır. Yangın ihbar butonu EN uyarınca manuel yangın alarmı vermek için çeşitli tip ve koruma türlerinde (EN göre tip A veya B) yangın ihbar butonlarımız bulunmaktadır. Buna ek olarak, yangın ihbar butonları başka renklerde de mevcuttur, ayrıca durdurma butonu veya söndürme sürecini manuel çalıştırma butonu olarak kullanılırlar (EN e göre). Akustik ve görsel uyarı cihazları Yangın akustik ve / veya görsel bir sinyal sağlamak için, X-LINE hattına bağlanabilen veya konvasiyonel olarak çalışabilen farklı renk ve modelde cihazlar sunmaktayız. Tüm cihazlar EN 54 sertifikasına ve / veya VdS onayına sahiptir. Schrack Seconet ayrıca 1 Ocak 2014 tarihinden itibaren geçerli, EN Avrupa standardına uygun flaşörleri de ürün portföyünde bulundurmaktadır. Giriş & çıkış modülleri Çevresel aygıtların bağlantısı için, farklı tiplerde kontrol modülleri sunmaktayız. Modele bağlı olarak, potansiyel serbest kontakt sorgulanır, tehlikeli alanlar izlenir, röle tarafından kontak verilir ya da özel yangın alarm sistemleri entegre edilebilir. Manyetik kapı tutucu BX-MDH Manyetik kapı tutucu bir alarm durumunda yangın kapılarının otomatik kapanması için kullanılır ve Integral X-LINE a doğrudan bağlıdır. Geleneksel mıknatıslar aksine, bu ekipman enerji tüketimi olmadan kapıyı açık tutar. Bütün cihazlarda kısa devre izolatörü Kısa devre izolatörleri cihazların kısa devre, kablo kopması veya sabotaj durumunda tam fonksiyonel kalmasının yanı sıra planlama güvenliğini sağlamak için her X-LINE cihaza entegre olarak monte edilmiştir.

8 FIRE ALARM Zorlu koşullar için özel yangın alarm sistemleri

9 INTEGRAL Aşırı hava nemi ve toprak yükü, yüksek sıcaklık veya yüksek irtifalar gibi sert atmosferik koşullar neredeyse imkansız bir görev ile mevcut konvansiyonel yangın dedektörlerine meydan okuyor. Schrack Seconet en zor koşullarda bile güvenliği garanti eden her türlü uygulama için doğru çözümü içeren özel ürün gamı sunuyor. Hava örnekleme sistemi Hava örnekleme sistemleri ASD 535 & ASD 531, en güvenilir erken yangın uyarı sistemleri arasındadır: güçlü ve büyüyen yangınlara karşı oldukça duyarlıdırlar. Yüksek odaların ve salonların yanısıra yapısal veya işletme nedenlerinden dolayı erişilmesi güç alanların yangın güvenliği açısından emniyet altına alınması için de uygundurlar. Buna ek olarak; tesisteki elektrik dolaplarını, üretim bantlarını veya bilgisayar sistemlerini izleme için ideal bir çözüm sunar. Pipeflow yazılımı, asimetrik yönlendirme durumunda dahi EN ye göre güvenli bir sistem dizaynını her zaman garanti eder. Linear duman detektörleri Büyük endüstriyel, kamu veya tarihi binalarda, standart yangın dedektörlerinin maksimum montaj yüksekliği genellikle yeterli değildir. Bu gibi yüksek yerlerde kolayca monte edilebilen linear duman dedektörleri kullanılır. Duman verici ve alıcı arasındaki kızılötesi ışını keserse alarm tetiklenir. Tipik uygulamalar büyük sanayi depoları, uçak hangarları, kimya tesisleri, petrol rafinerileri, makine daireleri, elektrik santralleridir. Kanal detektörü Havalandırma sistemlerinde veya yüksek hava hızı ve güçlü duman seyrelmesi olan yerlerde yangın algılama için kullanılır. Erken duman algılama sayesinde, LKM 593X yangını algılar ve havalandırma sistemleri ile yayılmasını önler. Linear ısı detektörü ADW 535 Isı, nem, toz ve buhar veya gaz içeren zorlu çevre koşullarında ADW 535 güvenilirliğini kanıtlar. Uygulamaya bağlı olarak, bakır, paslanmaz çelik ya da PTFE (Teflon) sensör borular kullanılmaktadır. ADW 535; dökümhaneler, kurutma fırınları veya yüksek sıcaklık dalgalanmaları olan alanların yanısıra garaj, endüstriyel mutfaklar, mandıralar, geri dönüşüm tesisleri ve boyahanelerde de kullanım için uygundur. ADW 535 HDx ile tehlikeli alanlarda uygulama yapmak mümkündür. Tehlikeli alanlar için alev detektörleri Alev dedektörleri petrol ürünleri, gazlar, ahşap veya plastik yanması gibi (zon 1, 2, 21 ve 22) tehlikeli alanlardaki dumansız sıvı ve gaz yangınları ve duman yoğun açık ateş tespiti için ortaya kullanılmaktadır.

10 FIRE ALARM Daha fazla rahatlık ve güvenlik için akıllı IP uygulamaları

11 INTEGRAL SecoLOG IP Çok kullanıcıyı destekleyen, rahat ve kolay görüntüleme ve yangın alarm sistemlerinin çalışması için Avusturya Standart AÇIK F 3003 uyarınca grafik kontrol sistemi. RemoteMESSAGE Çoklu kullanıcıyı destekleyen ve bir veya birkaç yangın kontrol panelini aktif olarak görüntüleyen ve yöneten raporlama yazılımı(örneğin alarmlar, hatalar, vb gibi). İşletim paneli Integral VirtualMAP ile yangın algılama sisteminin mevcut durumu görüntülenir ve işlemleri uzaktan yapılabilir. Integral Uygulama Merkezi IAC Integral IP sistem ailesinin tamamının programlanması ve konfigüsrasyonu için servis aracı. IACmobile GET IT ON Get it from Microsoft IACmobile, Integral IP yangın algılama panellerinin akıllı telefon veya tablet üzerinden izlenmesine ve kontrolüne olanak sağlar. Integral MAIL Bir durum oluştuğunda bir veya daha fazla yangın alarm kontrol panelinden otomatik mail gönderimi. Web tabanlı hizmet platformu www Bir bilgisayar ya da mobil cihaz ile web tabanlı hizmet platform üzerinden Integral IP kontrol panellerine dünyanın heryerinden erişim için temel oluşturur. Bağlantı şifreli ve en son güvenlik standartlarını karşılar.

12 COMPETENCE ON TOP SCHRACK SECONET AG Türkiye TR Kadıköy-İstanbul, Eğitim Mahallesi Kasap İsmail Sokak Öğün İş Merkezi No. 5/5 Tel Genel Müdürlük Avusturya: A-1120 Viyana, Eibesbrunnergasse 18 Tel office@schrack-seconet.com Ofisler: CZ H IND PL RO RUS S SK TR Satış partnerleri: ARM AZ FIN N FIRE ALARM BG BIH BY CH CY D DK E EST ET F GE GR HR I IL KS KSA KWT KZ L LT LV MK NL P PK RB RL SLO SRB TM UA UAE UZ Schrack Productions - B-PR-611TR - V Teknik değişiklik hakkı saklıdır!

Integral IP. Kontrol Panelleri & Network. FIRE ALARM

Integral IP. Kontrol Panelleri & Network. FIRE ALARM Integral IP. Kontrol Panelleri & Network. FIRE ALARM FIRE ALARM Güvenilir yangın koruması için birinci sınıf platform. INTEGRAL Standart IP protokolü. Bütün IP kontrol panelleri internet protokolünü destekler.

Detaylı

Integral IP. Dedektörler & alarm cihazları. FIRE ALARM

Integral IP. Dedektörler & alarm cihazları. FIRE ALARM Integral IP. Dedektörler & alarm cihazları. FIRE ALARM FIRE ALARM Akıllı adresli dedektörler, optik ve akustik alarm cihazları ile kombine olarak çalışır. BX-Modüller Tehlikeli bölgeler, yangın damperleri,

Detaylı

Integral IP CX. Kompakt yangın güvenliği. FIRE ALARM. www.schrack-seconet.com

Integral IP CX. Kompakt yangın güvenliği. FIRE ALARM. www.schrack-seconet.com Integral IP CX. Kompakt yangın güvenliği. FIRE ALARM www.schrack-seconet.com Yangın güvenliği için orjinal bir seçim. Integral IP CX Yüksek seviye yangın güvenliği. Son teknoloji ve mutlak güvenlik. Bu

Detaylı

Bosch 1200 Serisi Yangın Paneli Değer verdiklerinizi koruyun

Bosch 1200 Serisi Yangın Paneli Değer verdiklerinizi koruyun Bosch 1200 Serisi Yangın Paneli Değer verdiklerinizi koruyun 2 1200 Serisi Yangın Paneli Rahatlık kurmak İhtiyaçlarınıza göre tasarlanmış eksiksiz koruma 1200 Serisi Yangın Paneli, yangın koruma için esnek,

Detaylı

Hayat kurtarın Mülkleri koruyun.

Hayat kurtarın Mülkleri koruyun. Hayat kurtarın Mülkleri koruyun. Geleceğin yangın almagılama sistemleri. FIRE ALARM www.schrack-seconet.com Yangın güvenliğinde en yüksek seviye. İnsanlık için geliştirildi. Güvenliğe çok önem veriyoruz.

Detaylı

Yangına Karşı Alınan Tedbirler Sonucu Sağlanacak Avantajlar

Yangına Karşı Alınan Tedbirler Sonucu Sağlanacak Avantajlar Yangına Karşı Alınan Tedbirler Sonucu Sağlanacak Avantajlar - Can Güvenliği - Mal Güvenliği Yangın algılama ve alarm sistemleri ile bir yangın alarm durumundan haberdar olunarak, insanların güvenli tahliyesi

Detaylı

Konvansiyonel Yangın Paneli 500 Serisi Alfabe Kadar Kolay

Konvansiyonel Yangın Paneli 500 Serisi Alfabe Kadar Kolay Konvansiyonel Yangın Paneli 500 Serisi Alfabe Kadar Kolay 2 Kurulumu, Konfigürasyonu, Bakımı ve Kullanımı Kolay bir Yangın Paneli. Bütün dedektör alanları için durum göstergeli LCD ekran Kolay konfigürasyon

Detaylı

Yangın Algılama Sistemleri

Yangın Algılama Sistemleri Yangın Algılama Sistemleri Görüntü Sensörü Yatay Çözünürlük Lens Görüş Açısı IR LED Sayısı Resim Pixel Sayısı Shutter Hızı AGC, BLC White Balance S/N Oranı Model Sayfa Besleme Adresli Yangın Çalışma Algılama

Detaylı

Integral IP MX. Modüler yangın güvenliği. FIRE ALARM. www.schrack-seconet.com

Integral IP MX. Modüler yangın güvenliği. FIRE ALARM. www.schrack-seconet.com Integral IP MX. Modüler yangın güvenliği. FIRE ALARM www.schrack-seconet.com İnsan hayatı ve diğer değerlerin korunması. Önleyici yangın güvenliği bir zorunluluktur! Yangın ve duman zamanın başlagıcından

Detaylı

Integral IP MX. Modüler yangın güvenliği. FIRE ALARM FIRE ALARM

Integral IP MX. Modüler yangın güvenliği. FIRE ALARM FIRE ALARM Integral IP MX. SCHRACK SECONET AG Türkiye TR-34722 Kadıköy-İstanbul, Eğitim Mahallesi Kasap İsmail Sokak Öğün İş Merkezi No.: 5/12 Tel.: +90-216-345 51 99 istanbul@schrack-seconet.tr Genel Müdürlük Avusturya:

Detaylı

Modüler Yangın Paneli 5000 Serisi Planlarınız kadar esnek

Modüler Yangın Paneli 5000 Serisi Planlarınız kadar esnek Modüler Yangın Paneli 5000 Serisi Planlarınız kadar esnek 2 Modüler Yangın Paneli 5000 Serisi ile endişelerinizden kurtulun Sistemi ihtiyaçlarınız belirler sadece size gereken için ödeme yaparsınız Uzak

Detaylı

MTD 533X Kombine Dedektör.

MTD 533X Kombine Dedektör. MTD 533X Kombine Dedektör. Tüm gereksinimler için yeterli. FIRE ALARM www.schrack-seconet.com MTD 533X Tüm uygulamalar için yanlızca bir yangın algılama dedektörü Yenilikçi ve esnek Birçok RAL renk seçeneği

Detaylı

Konut güvenliği çözümleri Konut projeleri için Easy Series

Konut güvenliği çözümleri Konut projeleri için Easy Series Konut güvenliği çözümleri Konut projeleri için Easy Series 2 Easy Series Güvenlik Paneli Kolay ve güvenilir koruma sağlar Konut projelerinize değer katın Prestijli apartman blokları, yüksek binalar ve

Detaylı

Dräger Flame 3000 Alev Algılama

Dräger Flame 3000 Alev Algılama Dräger Flame 3000 Alev Algılama Dräger Flame 3000, patlamaya dayanıklı görüntüleme tabanlı bir alev dedektörüdür. Bu görsel alev algılama sistemi, alev özelliklerini işleyip yorumlamak için dijital görüntü

Detaylı

Online teknik sayfa MCS300P HW PROSES ÇÖZÜMLERI

Online teknik sayfa MCS300P HW PROSES ÇÖZÜMLERI Online teknik sayfa MCS300P HW A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip MCS300P HW Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

1/6 PR _S-DP4 PROSENSE S-DP4 GELİŞMİŞ GAZ KONTROL PANELİ ÖZELLİKLER KULLANIM ALANLARI PR _S-DP4

1/6 PR _S-DP4 PROSENSE S-DP4 GELİŞMİŞ GAZ KONTROL PANELİ ÖZELLİKLER KULLANIM ALANLARI PR _S-DP4 PR20160926-1_S-DP4 PROSENSE S-DP4 GELİŞMİŞ GAZ KONTROL PANELİ Prosense S-DP4 Gaz Kontrol Paneli zorlu endüstriyel ortamlarda algılanan patlayıcı ve zehirli gaz konsantrasyonlarının değerlendirilip ortamın

Detaylı

FIRE SECURITY YANGIN ALARM SİSTEMLERİ ANALOG / ADRESLENEBİLİR DEDEKTÖRLER KABLOSUZ FOTOELEKTRİK DUMAN DEDEKTÖRÜ 4611 Kabloları saklamanın zor olduğu ve uzatmaların gerektiği binalarda uygundur Dâhili siren

Detaylı

FIRE DETECTION. Fiber Optik Doğrusal Isı Algılama (LHD) Tehlikeli Özel Uygulamalar için. Leading the Way with Passion.

FIRE DETECTION. Fiber Optik Doğrusal Isı Algılama (LHD) Tehlikeli Özel Uygulamalar için. Leading the Way with Passion. FIRE DETECTION Fiber Optik Doğrusal Isı Algılama (LHD) Tehlikeli Özel Uygulamalar için AP Sensing: Yangın algılamada güvenilir iş ortağınız AP Sensing tehlikeli özel uygulamalar için doğrusal ısı algılama

Detaylı

adres: Tems l Plaza 1201/1 Sok. No:4 - Z27 Yen şeh r - Konak / İZMİR tel: +90 (232) 368 11 61 faks: +90 (232) 368 11 61 e-posta: b lg @d ncerelektron

adres: Tems l Plaza 1201/1 Sok. No:4 - Z27 Yen şeh r - Konak / İZMİR tel: +90 (232) 368 11 61 faks: +90 (232) 368 11 61 e-posta: b lg @d ncerelektron adres: Tems l Plaza 1201/1 Sok. No:4 - Z27 Yen şeh r - Konak / İZMİR tel: +90 (232) 368 11 61 faks: +90 (232) 368 11 61 e-posta: b lg @d ncerelektron k.com web: www.d ncerelektron k.com B a ş a r ı l

Detaylı

ENDÜSTRİYEL TİP GAZ DEDEKTÖRLERİ. powered by

ENDÜSTRİYEL TİP GAZ DEDEKTÖRLERİ. powered by ENDÜSTRİYEL TİP GAZ DEDEKTÖRLERİ IPACK ENDÜSTRİYEL GAZ ÖLÇÜMLEME VE KONTROL SİSTEMLERİ Endüstriyel işletmelerde kullanılan yanıcı parlayıcı patlayıcı ve/veya toksik gazların anlık veya sürekli olarak tespiti

Detaylı

YangınAlarmSistemleri

YangınAlarmSistemleri YangınAlarmSistemleri ALPHA 2 2 Bölgeli Konvansiyonel Yangın Alarm Paneli 159 ALPHA 4/8/12 4 Bölgeli (12 Bölgeye Kadar Genişleyebilir) Konvansiyonel Yangın Alarm Paneli 159 EX4A4 4 Bölge Yükseltme Kartı

Detaylı

Ürün Görseli Stok kodu Malzeme Kodu Malzeme Açıklaması Birim Fiyat ADRESLİ SİSTEMLER

Ürün Görseli Stok kodu Malzeme Kodu Malzeme Açıklaması Birim Fiyat ADRESLİ SİSTEMLER Ürün Görseli Stok kodu Malzeme Kodu Malzeme Açıklaması Birim Fiyat ADRESLİ SİSTEMLER BÖLÜM-1: Maxlogic Serisi Akıllı Adresli Yangın Alarm Santralleri, 8 Çevrime Kadar 6.03.01.43034 ML-1230.N Yangın alarm

Detaylı

Vizyon - Misyon. Şirket Profili

Vizyon - Misyon. Şirket Profili www.ak-grup.com.tr Vizyon - Misyon Şirket Profili Misyon Müşteri odaklı çözümler sağlayarak güncel ve gelişen teknolojilerle uyumlu, nitelikli ve maliyet etkin ürün ve sistemler tasarlamak, geliştirmek,

Detaylı

FMC 420RW Tek Hareketli Yangın Butonu LSNi teknolojili

FMC 420RW Tek Hareketli Yangın Butonu LSNi teknolojili Yangın Alarmı Sistemleri FMC 420RW Tek Hareketli Yangın Butonu LSNi teknolojili FMC 420RW Tek Hareketli Yangın Butonu LSNi teknolojili Siyah işarete basarak ya da cam kapağı kırarak alarm tetikleme Folyo

Detaylı

DETECTOMAT KİMDİR? detectomat: 30 Yıllık araştırma-geliştirme deneyiminin verdiği güç

DETECTOMAT KİMDİR? detectomat: 30 Yıllık araştırma-geliştirme deneyiminin verdiği güç DETECTOMAT KİMDİR? detectomat: 30 Yıllık araştırma-geliştirme deneyiminin verdiği güç Detectomat firmasının da içinde bulunduğu JOB Group un Yönetim kurulu başkanı Eduard J. Job, 1968 yılında Minimax AG

Detaylı

KONVANSİYONEL YANGIN SİSTEMLERİ

KONVANSİYONEL YANGIN SİSTEMLERİ Görsel Ürün Özellikler Fiyat KONVANSİYONEL YANGIN SİSTEMLERİ KONVANSİYONEL YANGIN ALARM SANTRALLERİ, 4000 SERİSİ FS4000/2 2 Bölgeli Konvansiyonel Yangın Alarm Santrali - 2 adet yangın alarm hattı 161,20

Detaylı

Tepe Güvenlik Ürün Kataloğu

Tepe Güvenlik Ürün Kataloğu Tepe Güvenlik Ürün Kataloğu DSC WLS-4945 KABLOSUZ MANYETİK KONTAK 75 mm x 31 mm x 22 mm Pencere ve kapılarda uygulanan kablosuz bir üründür, 1 adet 3V CR-2 lityum pil ile çalışır ve pil ömrü minimum 2

Detaylı

İlker Özzorlu UTC CCS Fire & Security Products EKİM 2013

İlker Özzorlu UTC CCS Fire & Security Products EKİM 2013 Çevre Güvenlik Sistemleri İlker Özzorlu UTC CCS Fire & Security Products EKİM 2013 SUNUM İÇERİĞİ Çevre Güvenlik Sistemleri Harici Ortam Hareket Dedektörleri Çit Koruma Sistemleri Aktif Bariyer Sistemleri

Detaylı

TFP-1221 ANALOG ADRESLİ YANGIN ALARM PANELİ, 1 LOOP, NETWORK EDİLEBİLİR, 72 BÖLGE GÖSTERGELİ

TFP-1221 ANALOG ADRESLİ YANGIN ALARM PANELİ, 1 LOOP, NETWORK EDİLEBİLİR, 72 BÖLGE GÖSTERGELİ TFP-1221 ANALOG ADRESLİ YANGIN ALARM PANELİ, 1 LOOP, NETWORK EDİLEBİLİR, 72 BÖLGE GÖSTERGELİ TFP-1221 Serisi panel, Türkiye koşullarına uygun olarak tasarlanıp üretilen kullanıcı ve teknisyen dostu analog

Detaylı

Integral IP CX. Kompakt yangın güvenliği. FIRE ALARM FIRE ALARM

Integral IP CX. Kompakt yangın güvenliği. FIRE ALARM FIRE ALARM Integral IP CX. SCHRACK SECONET AG Türkiye TR-34722 Kadıköy-İstanbul, Eğitim Mahallesi Kasap İsmail Sokak Öğün İş Merkezi No.: 5/12 Tel.: +90-216-345 51 99 istanbul@schrack-seconet.tr Genel Müdürlük Avusturya:

Detaylı

MADE IN TURKEY KOD ELEKTRONİK GÜVENLİK SİSTEMLERİ SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. ADRESLENEBİLİR AKILLI YANGIN ALARM SİSTEMİ 2015 FİYAT LİSTESİ

MADE IN TURKEY KOD ELEKTRONİK GÜVENLİK SİSTEMLERİ SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. ADRESLENEBİLİR AKILLI YANGIN ALARM SİSTEMİ 2015 FİYAT LİSTESİ Yangın Alarm Panelleri MADE IN TURKEY KOD ELEKTRONİK GÜVENLİK SİSTEMLERİ SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. ADRESLENEBİLİR AKILLI YANGIN ALARM SİSTEMİ 2015 FİYAT LİSTESİ AA402 Elektronik Adresli Akıllı Yangın Alarm

Detaylı

Bosch tan ileri düzey koruma için Yerel Güvenlik Ağı (LSN) teknolojisi ile birlikte kapsamlı, son teknoloji ürünü yangın algılama sistemi.

Bosch tan ileri düzey koruma için Yerel Güvenlik Ağı (LSN) teknolojisi ile birlikte kapsamlı, son teknoloji ürünü yangın algılama sistemi. Lüks oteller için özel yangın koruması. Türkiye de bulunan Kempinski Hotel The Dome Bosch tarafından geliştirilmiş, eksiksiz bir yangın algılama sistemi ile korunuyor. Kempinski 2 Bosch tan ileri düzey

Detaylı

EVPU ADRESLİ YANGIN ALARM PANELLERİ

EVPU ADRESLİ YANGIN ALARM PANELLERİ ADRESLİ YANGIN ALARM SİSTEMLERİ EVPU ADRESLİ YANGIN ALARM PANELLERİ EVPU SAYA ADRESLİ YANGIN ALARM PANELİ - 1 Loop 240 Adres 1 looptan başlayarak, 2 loop arttırma kartı ile 9 loopa kadar genişletilebilir.

Detaylı

YÜKSEK TAVANLI MEKANLARDA YANGIN ALGILAMASINA İLİŞKİN PROJELENDİRME VE UYGULAMA NOTLARI

YÜKSEK TAVANLI MEKANLARDA YANGIN ALGILAMASINA İLİŞKİN PROJELENDİRME VE UYGULAMA NOTLARI GİRİŞ YÜKSEK TAVANLI MEKANLARDA YANGIN ALGILAMASINA İLİŞKİN PROJELENDİRME VE UYGULAMA NOTLARI Konferans salonları, fuar alanları, alışveriş merkezleri, depolar, müzeler, spor salonları, hava limanları,

Detaylı

Online teknik sayfa VISIC50SF TÜNEL SENSÖRLERI

Online teknik sayfa VISIC50SF TÜNEL SENSÖRLERI Online teknik sayfa VISIC50SF A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip VISIC50SF Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

Yangın Alarm Sistemleri iki ana gruba ayrılır

Yangın Alarm Sistemleri iki ana gruba ayrılır Yangın Alarm Sistemleri iki ana gruba ayrılır 1. Konvansiyonel Sistemler (Bölgesel Bilgilendirme) 2. Adreslenebilir Sistemler Noktasal Bilgilendirme 1. Konvansiyonel Sistemler (Bölgesel Bilgilendirme)

Detaylı

Bir üst düzeye çıkarılmış esneklik MAP 5000 hırsız alarm sistemleri

Bir üst düzeye çıkarılmış esneklik MAP 5000 hırsız alarm sistemleri Bir üst düzeye çıkarılmış esneklik MAP 5000 hırsız alarm sistemleri 2 MAP 5000 Hırsız alarmı sistemleri Yeni standartları belirleyen esnek üstün teknoloji Hırsız alarmı sistemleri modern güvenlik konseptlerinin

Detaylı

EASYLAB çeker ocak kontrolörlerine yönelik

EASYLAB çeker ocak kontrolörlerine yönelik .5 X X testregistrierung Kontrol panelleri Tipi Kontrolör yapılandırmasına ait bağlantı soketi EASYLAB çeker ocak kontrolörlerine yönelik kontrolörleri ile birlikte kullanılacak kontrol panelleri, çalışma

Detaylı

BC-216 YANGIN ALARM PANELİ

BC-216 YANGIN ALARM PANELİ BC-216 YANGIN ALARM PANELİ 1 Yangın algılama kontrol paneli BC216 serisi Bu bölümde tipik bir yangın algılama sisteminin yapısı, yangın algılama kontrol panel serisi BC216 nın en önemli özellikleri ve

Detaylı

PowerCEMS100. Online teknik sayfa

PowerCEMS100. Online teknik sayfa Online teknik sayfa A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T 15267 14181 certified certified Sipariş bilgileri Tip PowerCEMS100 Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda

Detaylı

13-797352.qxp 10/17/08 11:24 AM Page 1

13-797352.qxp 10/17/08 11:24 AM Page 1 13-797352.qxp 10/17/08 11:24 AM Page 1 N Alev alabilen malzemelerden kaç nmak, patlamadan korunman n en kolay yoludur. Ancak, kimya ve eczac l k endüstrisinde ve endüstri alanlar nda, alev alabilen malzemeler

Detaylı

YANGIN ALARM Sistemleri ELEKS * Ana Besleme : 230V AC 50 Hz * Max. Akým : 1.7 A @ 230V AC * Besleme Gerilimi : 21V DC - 30V DC * Ana Sigorta : 4A * Max. Akü : 2x 12V DC 2Ah Veya 2x 12V DC 7 Ah * Batarya

Detaylı

Security Geçiş Sistemleri. Döner Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece. Kayar Kapılar. Kapılar METAXDOOR MS30. Otomatik Yana Açılır

Security Geçiş Sistemleri. Döner Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece. Kayar Kapılar. Kapılar METAXDOOR MS30. Otomatik Yana Açılır Döner Kapılar Kayar Kapılar Hastane Kapıları 90 Derece Kapılar Security Geçiş Sistemleri METAXDOOR MS30 Otomatik Yana Açılır Kayar Kapılar METAXDOOR MS30 Otomatİk Kayar Kapılar MS30/SLD Otomatik Kayar

Detaylı

Dräger Pac 3500 Tekli Gaz Algılama Cihazı

Dräger Pac 3500 Tekli Gaz Algılama Cihazı Dräger Pac 3500 Tekli Gaz Algılama Cihazı Hızlı, güvenilir, doğru ve 2 yıla kadar bakım gerektirmez: Dräger Pac 3500, karbon monoksit, hidrojen sülfür veya oksijenin endüstriyel kişisel izlenmesi için

Detaylı

Sıcaklık ölçüm cihazı (tek kanallı)

Sıcaklık ölçüm cihazı (tek kanallı) Sıcaklık ölçüm cihazı (tek kanallı) testo 926 Sıcaklık ölçümünde çok yönlü cihaz Gıda sektöründeki uygulamalar için uygundur C Kablosuz problar ile ölçüm Sesli alarm (ayarlanabilir alarm limitleri) Topsafe,

Detaylı

Zincirin ardındaki güç... The power behind the cold chain

Zincirin ardındaki güç... The power behind the cold chain Zincirin ardındaki güç... The power behind the cold chain SPLİT TİP SOĞUTMA GRUPLAR SPLIT TYPE COOLING GROUP SPLİT TİP SOĞUTMA GRUPLAR UTS- H S, UTS- C S ve UTS- F S Serisi Cihazlarımız Avrupa Birliği

Detaylı

90 kw kw YENİ SERİ EKO PLUS

90 kw kw YENİ SERİ EKO PLUS 90 kw - 315 kw YENİ SERİ EKO PLUS www.ekomak.com.tr _2 3_ 90-160 Üstün vida elementi maksimum serbest hava dağıtımı ve düşük enerji tüketiminin optimum kombinasyonunu sağlamaktadır. En son teknolojiye

Detaylı

Online teknik sayfa FLOWSIC60 AKIŞ HIZI ÖLÇÜM CIHAZI

Online teknik sayfa FLOWSIC60 AKIŞ HIZI ÖLÇÜM CIHAZI Online teknik sayfa FLOWSIC60 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip FLOWSIC60 Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

3MK-AFP29 1 Loop 64 Adresli Yangın Algılama Paneli

3MK-AFP29 1 Loop 64 Adresli Yangın Algılama Paneli 3MK-AFP29 1 Loop 64 Adresli Yangın Algılama Paneli 3MK-AFP29 adresli alarm paneli mikroişlemci tabanlı ve SMD teknolojisi ile üretilmiştir. 3MK-AFP29 adresli alarm paneline 64 adet dedektör veya buton

Detaylı

UniVario Endüstriyel Yangın Dedektörleri. Uygulamada çok yönlü

UniVario Endüstriyel Yangın Dedektörleri. Uygulamada çok yönlü UniVario Endüstriyel Yangın Dedektörleri Uygulamada çok yönlü UniVario Endüstriyel Yangın Dedektörleri Uygulamada çok yönlü UniVario endüstriyel yangın dedektörleri akıllı, platform tabanlı ve mikroişlemci

Detaylı

Bina Teknolojileri. Sintony 60: Güvenlik tasarım ile tanıştı

Bina Teknolojileri. Sintony 60: Güvenlik tasarım ile tanıştı Bina Teknolojileri Sintony 60: Güvenlik tasarım ile tanıştı Yaşam kalitesi İhtiyaçlarımı karşılayacak, evimin tasarımıyla uyumlu, kullanımı kolay ve güvenli bir çözüm istiyorum. İhtiyaç Evinizde yüksek

Detaylı

Automatic Entrance & Acccess System GARAJ. Endüstiyel - Seksiyonel Garaj Kapıları. Seksiyonel Kapılar

Automatic Entrance & Acccess System GARAJ. Endüstiyel - Seksiyonel Garaj Kapıları. Seksiyonel Kapılar TM Automatic Entrance & Acccess System Endüstiyel - Seksiyonel Garaj Kapıları GARAJ Seksiyonel Kapılar TM Automatic Entrance & Acccess System TRONCO Endüstriyel Seksiyonel Kapılar TRONCO endüstriyel seksiyonel

Detaylı

Dräger Pac 5500 Tekli Gaz Algılama Cihazı

Dräger Pac 5500 Tekli Gaz Algılama Cihazı Dräger Pac 5500 Tekli Gaz Algılama Cihazı Uzun süreli görevler, onun uzmanlığı: tekli gaz cihazı Dräger Pac 5500'ün ömür sınırlaması yoktur ve karbon monoksit, hidrojen sülfür veya oksijenin hızlı ve doğru

Detaylı

Solution Ultima ICP-CC488 Güvenebileceğiniz ev güvenliği

Solution Ultima ICP-CC488 Güvenebileceğiniz ev güvenliği Solution Ultima ICP-CC488 Güvenebileceğiniz ev güvenliği Evinizi ve ailenizi korumak artık çok kolay. Kullanıcı dostu Ultima güvenlik sistemi ile herşeyi tek bir dokunuşla halledebilirsiniz. Rahatlayabilirsiniz.

Detaylı

Her koşulda mesajlarınızı iletin.

Her koşulda mesajlarınızı iletin. Her koşulda mesajlarınızı iletin. PRAESIDEO Dijital Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi boschsecurity.com PRAESIDEO Dijital Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi 3 İnsanları bilgilendirir ve korur

Detaylı

Yer Tipi Kendinden Yoğuşmalı Kazan UltraGas

Yer Tipi Kendinden Yoğuşmalı Kazan UltraGas Yer Tipi Kendinden Yoğuşmalı Kazan UltraGas 15-2000 kw Kapasite Aralığı 1 Neden UltraGas? Patentli Alufer ısı eşanjörü teknolojisi ile UltraGas yoğuşmalı kazanlar, yüksek verimlilik ve uygun maliyetli

Detaylı

Kalibrasyon Gazı ve Aksesuarları Kalibrasyon ve Bump Testi

Kalibrasyon Gazı ve Aksesuarları Kalibrasyon ve Bump Testi Kalibrasyon Gazı ve Aksesuarları Kalibrasyon ve Bump Testi Ekipmanın kalibrasyonu, ekipmanın güvenle çalıştırılmasını ve işlevselliğini sağlayacak, aynı zamanda da ilgili yasa ve yönetmelik hükümlerini

Detaylı

Online teknik sayfa FLOWSIC200 AKIŞ HIZI ÖLÇÜM CIHAZI

Online teknik sayfa FLOWSIC200 AKIŞ HIZI ÖLÇÜM CIHAZI Online teknik sayfa FLOWSIC200 FLOWSIC200 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip FLOWSIC200 Stok no. Talep üzerine Bu ürün, Madde 2 (4) uyarınca 2011/65/AB sayılı RoHS tüzüğünün geçerlilik

Detaylı

Online teknik sayfa. PowerCEMS50 KULLANICIYA ÖZEL TASARIMLI ANALIZ SISTEMLERI

Online teknik sayfa. PowerCEMS50 KULLANICIYA ÖZEL TASARIMLI ANALIZ SISTEMLERI Online teknik sayfa A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri ve spesifikasyonları

Detaylı

Uzmanlar için tasarlandı Dünyanın en verimli pompaları: Wilo-Stratos PICO ve Wilo-Stratos. Ürün Broşürü

Uzmanlar için tasarlandı Dünyanın en verimli pompaları: Wilo-Stratos PICO ve Wilo-Stratos. Ürün Broşürü Uzmanlar için tasarlandı Dünyanın en verimli pompaları: Wilo-Stratos PICO ve Wilo-Stratos Ürün Broşürü Mükemmel yüksek verimlilik TÜV sertifikalı Energieeffiziente Anlagentechnik Standard geprüft 2010

Detaylı

Ekin SAFE TRAFFIC Plaka Tanıma Sistemi

Ekin SAFE TRAFFIC Plaka Tanıma Sistemi Ekin SAFE TRAFFIC Plaka Tanıma Sistemi Leader in Safe City Technologies Ekin Plaka Tanıma Sistemi, yüksek çözünürlüklü video tabanlı plaka tanıma teknolojisini kullanarak görüş alanındaki tüm araçların

Detaylı

GATSO T-SERİSİ. Trafik denetlemenin geleceği

GATSO T-SERİSİ. Trafik denetlemenin geleceği GATSO T-SERİSİ Trafik denetlemenin geleceği GATSO T-Serisi: maksimum esneklik minimum maliyet Yol güvenliği Bugünün etkin çözümleri için ihtiyacı: Çok yönlü kullanım T-Serisi rakipsiz kullanılabilirliği

Detaylı

Automatic Entrance & Acccess System CS1000. Otomatik Kayar Kapı

Automatic Entrance & Acccess System CS1000. Otomatik Kayar Kapı TM Automatic Entrance & Acccess System CS1000 Otomatik Kayar Kapı TM Automatic Entrance & Acccess System MODEL Kapasite Manuel Açma Gücü (Enerji olmadığı durumlarda) Operasyon Sıklığı Aktarma Kasnak -

Detaylı

YANGIN ALARM SĐSTEMLERĐ MODERN ALGILAMA VE UYARI TEKNĐKLERĐ

YANGIN ALARM SĐSTEMLERĐ MODERN ALGILAMA VE UYARI TEKNĐKLERĐ YANGIN ALARM SĐSTEMLERĐ MODERN ALGILAMA VE UYARI TEKNĐKLERĐ Atilla KARADAĞ atilla.karadag@karadag.com.tr Karadağ Elektronik Araçlar San. ve Tic. Ltd Şti. Tekno Group Emniyet Evleri Mahallesi, Yeniçeri

Detaylı

Döner Kapılar. Hastane Kapıları. Dairesel Kayar Kapılar. 90 Derece METAXDOOR MS30. Kapılar. Kayar Kapılar. Otomatik Yana Açılır

Döner Kapılar. Hastane Kapıları. Dairesel Kayar Kapılar. 90 Derece METAXDOOR MS30. Kapılar. Kayar Kapılar. Otomatik Yana Açılır Döner Kapılar Kayar Kapılar Hastane Kapıları 90 Derece Kapılar Dairesel Kayar Kapılar METAXDOOR MS30 Otomatik Yana Açılır Kayar Kapılar METAXDOOR MS30 Otomatİk Kayar Kapılar MS30/SLD Otomatik Kayar Kapı

Detaylı

Hareketli. Sistem. Sistemleri. Hareketli. Sistemi

Hareketli. Sistem. Sistemleri. Hareketli. Sistemi Sistemi tartım sistemleri birçok yapının birbirine entegre edilmesiyle oluşur. kalite kriteri sistemleri direkt olarak etkilemektedir. Bu parçaların çoğunun direkt üretimini gerçekleştirebiirnek kurulacak

Detaylı

Alarm Sistemleri Teknik Eğitim

Alarm Sistemleri Teknik Eğitim Alarm Sistemleri Teknik Eğitim İçerik Teknik Eğitim Sensör yapısı ve kurulumu Kablolama Panel diyagramı PC üzerinden programlama Tuş takımı üzerinden programlama 2 Teknik Eğitim Etkinleştirme Modları Gece

Detaylı

Tüm ölçüm verileri herhangi bir cihazla her zaman kullanılabilir. Veri kayıt sistemi testo Saveris 2. Analysis & Reports. Graphical presentation

Tüm ölçüm verileri herhangi bir cihazla her zaman kullanılabilir. Veri kayıt sistemi testo Saveris 2. Analysis & Reports. Graphical presentation Analysis & Reports Coldstore east 14.09.2014 to 16.09.2014 Graphical presentation 14/09/2014 15/09/2014 16/09/2014 Data logger 1 ( C) Data logger 2 ( C) Data logger 3 ( C) Tabular presentation Alarms Tüm

Detaylı

Online teknik sayfa VICOTEC450 TÜNEL SENSÖRLERI

Online teknik sayfa VICOTEC450 TÜNEL SENSÖRLERI Online teknik sayfa VICOTEC450 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip VICOTEC450 Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

OsCAR Kriz Yönetimi ve Acil Durum Senaryoları Uygulaması

OsCAR Kriz Yönetimi ve Acil Durum Senaryoları Uygulaması OsCAR Kriz Yönetimi ve Acil Durum Senaryoları Uygulaması OpenScape UC Suiti OpenScape Alarm Response OpenScape Alarm Response Kurumsal yapıda alarm, kontrol, bilgi paylaşımı ve koordinasyon sağlar. UC

Detaylı

YANGIN ALGILAMA VE İHBAR SİSTEMİNDEKİ YENİLİKLER

YANGIN ALGILAMA VE İHBAR SİSTEMİNDEKİ YENİLİKLER YANGIN ALGILAMA VE İHBAR SİSTEMİNDEKİ YENİLİKLER Serdar ERGİNTÜRK SIEMENS San. ve Tic. A.Ş. Bina Teknolojileri Satış Yöneticisi serdar.erginturk@siemens.com ÖZET Algoritma bazlı çalışan akıllı yangın algılama

Detaylı

TOU-S02 Akıllı Pompa Kontrol Ünitesi

TOU-S02 Akıllı Pompa Kontrol Ünitesi TOU-S02 Akıllı Pompa Kontrol Ünitesi TOU-S02 Akıllı kontrol ünitesi, 0.75-7.5KW (1-10 HP) güç aralığındaki direk kalkışlı üç fazlı ikili derin kuyu pompalarının, hidrofor pompalarının ve drenaj pompalarının

Detaylı

"Alarm Paneli Devrede" Easy Series Güvenlik Paneli Güvenliği kolaylaştırır şimdi wlsn özelliğine sahip* * kablosuz Yerel Güvenlik Ağı

Alarm Paneli Devrede Easy Series Güvenlik Paneli Güvenliği kolaylaştırır şimdi wlsn özelliğine sahip* * kablosuz Yerel Güvenlik Ağı "Alarm Paneli Devrede" Easy Series Güvenlik Paneli Güvenliği kolaylaştırır şimdi wlsn özelliğine sahip* * kablosuz Yerel Güvenlik Ağı 2 Önce güvenlik Doğal olarak, ev veya küçük iş yeriniz için mümkün

Detaylı

detectomat kimdir? detectomat: 30 Yillik arastirma-gelistirme deneyiminin verdigi güç

detectomat kimdir? detectomat: 30 Yillik arastirma-gelistirme deneyiminin verdigi güç detectomat kimdir? detectomat: 30 Yillik arastirma-gelistirme deneyiminin verdigi güç Detectomat firmasi yaratici mühendis kadrosu yeni jenerasyon elektronik duman dedektörlerini FET transistörler ile

Detaylı

Gaz kaçak dedektörleri

Gaz kaçak dedektörleri Gaz kaçak dedektörleri testo 317-2 testo 316-1 testo 316-2 testo gaz dedektörü testo 316-Ex CH4 C3H8 H2 Gaz kaçak testi Yıkıcı patlama ve yangınlar gaz borularında sızıntıya sebep olur. Ancak borulardaki

Detaylı

K u r a l ı n a G ö r e M e k a n i k M E K A N O R M M Ü H E N D İ S L İ K S A N. T İ C. L T D. Ş T İ.

K u r a l ı n a G ö r e M e k a n i k M E K A N O R M M Ü H E N D İ S L İ K S A N. T İ C. L T D. Ş T İ. K u r a l ı n a G ö r e M e k a n i k Faaliyet Konularımız Soğutma tesisatları Isıtma tesisatları Sıhhi tesisat Yangından Korunma tesisatları Havalandırma tesisatları Enerji verimliliği Buhar tesisatları

Detaylı

Praesideo Dijital Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi Her koşulda mesajlarınızı iletin

Praesideo Dijital Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi Her koşulda mesajlarınızı iletin Praesideo Dijital Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi Her koşulda mesajlarınızı iletin 2 Praesideo Dijital Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi İnsanları bilgilendirmenin ve korumanın en iyi yolu

Detaylı

Plena Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi Güvenliğe giden hızlı yol

Plena Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi Güvenliğe giden hızlı yol Plena Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi Güvenliğe giden hızlı yol 2 Plena Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi Güvenliğe giden hızlı yol Plena Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi serisi, okullar,

Detaylı

FMC 300RW Tek Hareketli Yanıgn Butonu

FMC 300RW Tek Hareketli Yanıgn Butonu Yangın Alarmı Sistemleri FMC 300RW Tek Hareketli Yanıgn Butonu FMC 300RW Tek Hareketli Yanıgn Butonu Siyah işarete basarak ya da cam kapağı kırarak alarm tetikleme Folyo etiketli cam kapak ile yaralanmalara

Detaylı

Hırsız Alarm Sistemleri

Hırsız Alarm Sistemleri Hırsız Alarm Sistemleri FCA-62 & Keypad Kablolu Alarm Paneli + LED / LCD Keypad 146 FCA-824 & Keypad Kablolu Alarm Paneli + LCD Keypad 147 FCA-LED62 Kablolu LED Keypad 148 FCA-LCD64 Kablolu LCD Keypad

Detaylı

420 Serisi Otomatik Yangın Dedektörü Akıllı algılama. Üstün koruma. Çift Işın Teknolojisi ile Üst düzey hassasiyet

420 Serisi Otomatik Yangın Dedektörü Akıllı algılama. Üstün koruma. Çift Işın Teknolojisi ile Üst düzey hassasiyet 420 Serisi Otomatik Yangın Dedektörü Akıllı algılama. Üstün koruma. Çift Işın Teknolojisi ile Üst düzey hassasiyet 2 420 Serisi Otomatik Yangın Dedektörü Üstün koruma için akıllı algılama Çift Işın Teknolojisi

Detaylı

Ekin MICRO SPOTTER Mobil Plaka Tanıma Sistemi. Tamamen Yeni Jenerasyon. Leader in Safe City Technologies

Ekin MICRO SPOTTER Mobil Plaka Tanıma Sistemi. Tamamen Yeni Jenerasyon. Leader in Safe City Technologies Ekin MICRO SPOTTER Mobil Plaka Tanıma Sistemi Tamamen Yeni Jenerasyon Leader in Safe City Technologies Ekin Micro Spotter, görüş alanındaki araçların plakalarını video tabanlı plaka tanıma teknolojisi

Detaylı

YANGIN ALGILAMA VE SÖNDÜRME SİSTEMİ SERVİS VE BAKIM PROSEDÜRÜ AHMET YILMAZ 0555 553 10 79 www.guvenlikdanismanlik.com İÇİNDEKİLER

YANGIN ALGILAMA VE SÖNDÜRME SİSTEMİ SERVİS VE BAKIM PROSEDÜRÜ AHMET YILMAZ 0555 553 10 79 www.guvenlikdanismanlik.com İÇİNDEKİLER İÇİNDEKİLER 1. MERKEZİ YANGIN ALGILAMA VE İHBAR SİSTEMİ PERİYODİK BAKIM VE TEST ÇALIŞMALARI 1.1. NOKTASAL TİP ANALOG ADRESLİ DUMAN VE ISI DETEKTÖRÜ BAKIM VE TESTİ...2 1.2. IŞIN TİPİ DUMAN DETEKTÖRÜ (BEAM

Detaylı

Bosch Plena Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi Güvenliğe giden hızlı yol

Bosch Plena Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi Güvenliğe giden hızlı yol Bosch Plena Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi Güvenliğe giden hızlı yol 2 Bosch Plena Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi Güvenliğe giden hızlı yol Bosch Plena Genel Seslendirme ve Acil Anons

Detaylı

201 ı yılından itibaren bu sistemler otomatik olarak çalışmaktadır. Bu sistemler ücretli. geçiş tarifelerini, çalışma bilgilerini, hat

201 ı yılından itibaren bu sistemler otomatik olarak çalışmaktadır. Bu sistemler ücretli. geçiş tarifelerini, çalışma bilgilerini, hat Trafik yönetimi geliştirilmesi ve yolcu bilgilendirmelerinin zamanında teslim edilmesini sağlayan ; birincil olarak trafiği verimli kontrol etmekte, yönlendirmekte, tıkanıklık yönetimi sağlamakta, sıradışı

Detaylı

İhtiyacınıza En Uygun Çözümler

İhtiyacınıza En Uygun Çözümler İhtiyacınıza En Uygun Çözümler Yangın Alarm Sistemleri - LPCB, VDS, TSE Sertifikalı Ürünler - Kısa Devre İzolatörlü Dedektörler, Butonlar ve Modüller - Lan/Wan İzleme ve Programlanan Paneller - Acil Anons

Detaylı

Online teknik sayfa MKAS KULLANICIYA ÖZEL TASARIMLI ANALIZ SISTEMLERI

Online teknik sayfa MKAS KULLANICIYA ÖZEL TASARIMLI ANALIZ SISTEMLERI Online teknik sayfa MKAS A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip MKAS Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri ve

Detaylı

Online teknik sayfa VICOTEC320 TÜNEL SENSÖRLERI

Online teknik sayfa VICOTEC320 TÜNEL SENSÖRLERI Online teknik sayfa VICOTEC320 VICOTEC320 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip VICOTEC320 Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak

Detaylı

Dräger VarioGard 3300 IR Verici Yanıcı gaz ve buharların algılanması

Dräger VarioGard 3300 IR Verici Yanıcı gaz ve buharların algılanması Dräger VarioGard 3300 IR Verici Yanıcı gaz ve buharların algılanması D-6453-2010 Dräger VarioGard 3300 IR, entegre kızılötesi optik DrägerSensor 'ü olan dijital bir vericidir. Ortam havasındaki yanıcı

Detaylı

SATIŞ DESTEK DOKÜMANI

SATIŞ DESTEK DOKÜMANI SATIŞ DESTEK DOKÜMANI ML-136X / ML-136X.SCI MAXLOGİC AKILLI ADRESLİ SİSTEM 2/1 I/O MODÜLÜ (2 GİRİŞ / 1 ÇIKIŞ) / KISA DEVRE İZOLATÖRLÜ MAXLOGİC AKILLI ADRESLİ SİSTEM 4/2 I/O MODÜLÜ (4 GİRİŞ / 2 ÇIKIŞ) /

Detaylı

Multitek IP Interkom. VIP70 Somfy Genel Bilgi Dokümanı

Multitek IP Interkom. VIP70 Somfy Genel Bilgi Dokümanı Multitek IP Interkom VIP70 Somfy Genel Bilgi Dokümanı Multitek IP interkom sistemleri ve Somfy RTS kablosuz akıllı ev teknolojisinin bir araya gelmesi ile geliştirilen VIP70 Somfy daire monitörleri ile

Detaylı

2010/3 FĐYAT LĐSTESĐ

2010/3 FĐYAT LĐSTESĐ 2 Çevrime kadar genişleyebilen plastik önyüzlü, adresli yangın alarm santralları ML-1210.N Maxlogic Akıllı Analog Adresli Yangın Alarm Santralı, Çevrimsiz, Network 1.500,00 MaxLogic ML-1211 Maxlogic Akıllı

Detaylı

Teknik Katalog [Nem Ölçer]

Teknik Katalog [Nem Ölçer] Teknik Katalog [Nem Ölçer] [PCE-FWS 20-1] PCE Teknik Cihazlar Paz. Tic. Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah. Pehlivan Sok. No 6/C 34303 Küçükçekmece/ İstanbul Türkiye Mail: info@pce-cihazlari.com.tr Telefon: +90

Detaylı

Teknik Katalog [Çevre Ölçüm Cihazı]

Teknik Katalog [Çevre Ölçüm Cihazı] [PCE-FWS 20-1] Teknik Katalog [Çevre Ölçüm Cihazı] PCE Teknik Cihazlar Paz. Tic. Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah. Pehlivan Sok. No 6/C 34303 Küçükçekmece/ İstanbul Türkiye Mail: info@pce-cihazlari.com.tr Telefon:

Detaylı

IQ8Wireless. Kablosuz teknik: esnek işlevsellik için IQ8Wireless akıllı, kablosuz yangın alarm sistemi. Yangın algılama teknolojisi

IQ8Wireless. Kablosuz teknik: esnek işlevsellik için IQ8Wireless akıllı, kablosuz yangın alarm sistemi. Yangın algılama teknolojisi IQ8Wireless Kablosuz teknik: esnek işlevsellik için IQ8Wireless akıllı, kablosuz yangın alarm sistemi Yangın algılama teknolojisi Kabloların uygulanamadığı yerde başlar: IQ8Wireless ile geleceğin yangın

Detaylı

VISOCALL IP. Sağlık için geleceğe yönelik iletişim platformu. HEALTH CARE. www.schrack-seconet.com

VISOCALL IP. Sağlık için geleceğe yönelik iletişim platformu. HEALTH CARE. www.schrack-seconet.com VISOCALL IP. Sağlık için geleceğe yönelik iletişim platformu. HEALTH CARE www.schrack-seconet.com VISOCALL IP, iletişim, organizasyon ve bakım için ortak teknoloji platformu. Geleceğe yönelik birçok uygulama

Detaylı

Teknik Katalog [Anemometre]

Teknik Katalog [Anemometre] Teknik Katalog [Anemometre] [PCE-FWS 20-1] PCE Teknik Cihazlar Paz. Tic. Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah. Pehlivan Sok. No 6/C 34303 Küçükçekmece/ İstanbul Türkiye Mail: info@pce-cihazlari.com.tr Telefon:

Detaylı

Online teknik sayfa VICOTEC410 TÜNEL SENSÖRLERI

Online teknik sayfa VICOTEC410 TÜNEL SENSÖRLERI Online teknik sayfa VICOTEC410 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip VICOTEC410 Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

PID sensörleri Dräger Sensörleri

PID sensörleri Dräger Sensörleri PID sensörleri Dräger Sensörleri PID sensörleri, düşük konsantrasyondaki uçucu organik bileşenlerin algılanmasında ideal tercihtir. Tehlikeli madde gruplarını ölçmek için bir PID (fotoiyonizasyon dedektörü)

Detaylı

Data Sheet [BAROMETRE]

Data Sheet [BAROMETRE] Data Sheet [BAROMETRE] [PCE-FWS 20-1] PCE Teknik Cihazlar Paz. Tic. Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah. Pehlivan Sok. No 6/C 34303 Küçükçekmece/ İstanbul Türkiye Mail: info@pce-cihazlari.com.tr Telefon: +90 (0)

Detaylı