ORTA ANADOLU İHRACATÇI BİRLİKLERİ 2018 YILI MART AYI FAALİYETLERİ DÜNYA ÇİMENTO SEKTÖRÜ INTERCEM DUBAI DE BULUŞTU!

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "ORTA ANADOLU İHRACATÇI BİRLİKLERİ 2018 YILI MART AYI FAALİYETLERİ DÜNYA ÇİMENTO SEKTÖRÜ INTERCEM DUBAI DE BULUŞTU!"

Transkript

1 ORTA ANADOLU İHRACATÇI BİRLİKLERİ 2018 YILI MART AYI FAALİYETLERİ DÜNYA ÇİMENTO SEKTÖRÜ INTERCEM DUBAI DE BULUŞTU! Yılın çeşitli dönemlerinde Dünya nın bir çok nokasında gerçekleştirilen ve çimento sektörü için en önemli uluslararası platformdan biri olan INTERCEM Konferansları kapsamında yılın ilk konferansı, Mart 2018 tarihlerinde BAE/ Dubai de gerçekleşti. 13 firma ile en yoğun katılımlardan birinin Türkiye den sağlandığı konferans kapsamında, Birliğimize ait info-stand başta Ticaret Ataşesi Sayın Hasan ÖNAL olmak üzere birçok üst düzey katılımcı, sektör temsilcileri ve konferans katılımcıları tarafından ziyaret edilmiştir. Standımızı ziyaret eden katılımcılara Türk çimento sektörü ile firmalarımız hakkında bilgi verilmiş ve tanıtım materyalleri kendileriyle paylaşılmıştır. Yönetim Kurulu Üyelerinden Feyyaz ÜNAL tarafından, ilk gün etkinliğin en yoğun saatlerinde yapılan sunumun ve öncesinde yayınlanan Türk Çimento Sektörü filminin çok etkili olduğu değerlendirilmiş olup, her ikisi de katılımcılar ile paylaşılmıştır. 37 ülkeden 260 kişinin katılımıyla Jumeirah Emirates Towers Otel de iki gün süren etkinlik kapsamında, 2018 yılının sonuna yaklaşırken başta inşaat ve çimento piyasası olmak üzere, sektördeki teknolojik gelişmeler ve çimento sektöründeki son durum hakkında bilgi edinilmiştir.

2 İSİB Mostra Convegno 2018 Expocomfort Fuarı nda Yerini Aldı Mostra Convegno 2018 Fuarı Mart 2018 tarihlerinde Milano/İtalya da gerçekleştirildi. İklimlendirme Sektörü için Avrupa nın en önemli fuarlarından biri olan Mostra Convegno Fuarı her iki senede bir Milano da düzenleniyor. Önceki senelerde olduğu gibi hem İtalya dan hem de diğer ülkelerden yoğun ziyaretçi alan fuara, Türkiye den toplamda 117 firma katılım sağladı. Mostra Convegno 2018 Fuarı na İklimlendirme Sanayi İhracatçıları Birliği (İSİB) de hem bir Info Stand ile hem de Lounge alanı ile katılım sağladı. Fuarda standı olmayan Türk katılımcılar, İSİB lounge alanında iş görüşmelerini gerçekleştirdi. Metro çıkışı ile fuar alanında çok sayıda noktada Türk İklimlendirme Sektörünü tanıtan reklam çalışması gerçekleştirildi. İSİB standını ziyaret eden yerli ve yabancı tüm ziyaretçiler tarafından reklam görselleri beğeni ile karşılandı, Türkiye ve İklimlendirme Sektörü imajının yükseltilmesine yönelik faydalı bir çalışma olduğunu belirtildi. Ayrıca, Mostra Convegno Fuarı na katılım sağlayan tüm Türk firmaları, Birlik personeli tarafından ziyaret edilerek firmalara verilen devlet destekleri konularında bilgilendirildi. MCE 2020 fuarında Türkiye Partner Ülke Olacak Fuar sırasında MCE Yönetimi ile yapılan toplantıda, Türkiye nin bir sonraki fuarda Partner Ülke olarak yerini alması konusunda prensip kararı alındı. Hem ülkemizin tanıtımı, hem de yeni Türk firmalarının fuarda yer bulabilmesi için Partner Ülke konseptinin önemli bir rol oynaması beklenmektedir. Daha önce yine İSİB girişimleri ile Türkiye ISH fuarında partner ülke olmuş ve ülkemizin tanıtımı konusunda önemli faaliyetler gerçekleştirmişti.

3 Türkiye nin Makinecileri (Makine İhracatçıları Birliği) India Wood Fuarı na katıldı...! Türkiye nin Makinecileri yurt dışı fuarlarda Türk makine sektörünü tanıtmaya devam ediyor. Bu kez 2018 deki ilk fuarımız India Wood için Bangalore daydık. Ağaç işleme makineleri alanında 10. kez gerçekleşen fuarda, 20 ülkeden 700 katılımcı yer alırken, 50 binden fazla kişi fuarı ziyaret etti. Ağaç İşleme Makine ve Yan Sanayici İş Adamları Derneği (AİMSAD) ile birlikte katıldığımız fuarlarda reklamlarımızla da dikkat çektik.

4 Seramik Sektör Çalıştayı Mart 2018 tarihlerinde Antalya Xanadu Otel de Seramik Sektörünün 13. Çalıştayı Çimento Cam Seramik ve Toprak Ürünleri İhracatçıları Birliği ve Türkiye Seramik Federasyonu ortak organizasyonunda gerçekleştirilmiştir. Tınaz Titiz moderatörlüğünde gerçekleşen program kapsamında Can Fuat Gürlesel Seramik Sektörü Değerlendirme ve Beklentiler, Mert Terzioğlu Fiyatlandırmanın Önemi ve Stratejik Fiyatlandırma ile Kar Artışı ile ilgili sunumlar gerçekleştirilmiştir. Çalıştaya seramik sektörü firmalarından üst düzey yetkililer, Çimento Cam Seramik ve Toprak Ürünleri İhracatçıları Birliği, Türkiye Seramik Federasyonu, T.C. Ekonomi Bakanlığı, T.C. Bilim ve Sanayi Bakanlığı, T.C. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ndan üst düzey yetkililer, TSE, TİMDER, Seramik Araştırma Merkezinden toplamda 113 kişi katılım sağlamıştır.

5 Türkiye nin Makinecileri, Dünya Sanayii Devlerinin Buluştuğu WIN Eurasia 2018 Fuarı ndaydı! Mart 2018 tarihlerinde İstanbul TÜYAP Kongre Merkezi nde organize edilen WIN EURASIA fuarı bu yıl, Metalworking EURASIA, SurfaceTechnology EURASIA, Welding EURASIA, IAMD EURASIA, Electrotech EURASIA ve CeMAT EURASIA fuarlarının katılımcı ve ziyaretçilerini tek çatı altında buluşturdu. 22 ülkeden bin 800 ün üzerinde katılımcı firmanın katıldığı fuarı toplam 75 bin kişi ziyaret etti. Yabancı ziyaretçi sayısında yüzde 51,2 lik artış yaşanan fuar, 145 ülkeden ziyaretçi çekti. Fuara Makine İhracatçıları Birliği (Türkiye nin Makinecileri) de tanıtım faaliyetleri katıldı. Fuaye alanındaki Türkiye nin Makinecileri standına gelen ziyaretçilere Türk makine sektörü hakkında bilgi verildi. Makine İhracatçıları Birliği tarafından, fuar ile eş zamanlı olarak alım heyeti düzenlendi. Heyete, Almanya, Rusya, İngiltere, İsrail, Çek Cumhuriyeti, Bulgaristan, Malezya, Tacikistan ve Tunus tan toplam 37 ithalatçı firmanın fuarı ziyaretleri ve Türk firmalar ile B2B görüşmeleri yapmaları sağlandı. Fuarı ziyaret eden Bilim, Sanayi ve Teknoloji (BSTB) Bakanı Sayın Faruk ÖZLÜ de, Türkiye nin Makinecileri standında, MAİB tarafından hazırlanan Makine Hikayeleri kitaplarına ilgi gösterdi. Türkiye nin Makinecileri standını ziyaret eden BSTB Sanayi Genel Müdürü Sayın Zübeyde ÇAĞLAYAN a Makine İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Sevda Kayhan YILMAZ tarafından yapılan çalışmalar ve sektörün ihtiyaçları hakkında bilgi verildi. Fuarda ayrıca katalog ve fuar alanında Türkiye nin Makinecileri reklamları yer aldı..

6 MİPİM FUARI Çimento Cam Seramik ve Toprak Ürünleri İhracatcıları Birliği altında faaliyet gösteren Turkishceramics, Mart 2018 tarihlerinde Fransa Cannes da gerçekleştirilen Mipim Fuarı na katılım sağlamıştır. Fuar esnasında hedef mimar, müteahhit ve yatırımcılara yönelik olarak bircok networking faaliyeti gerçekleşmiş, fuar boyunca çadırımızda 16:30-19:00 saatleri arasında kokteyl organizasyonu gerçekleştirilmiştir. Ayrıca stratejik bir konumda bulunan kioskumuzda türk kahvesi&lokumu ikram edilmiş, sektörümüzü tanıtıcı bircok materyal dağıtılmıştır..

7 Makine İhracatçıları Birliği nce KONYA TARIM Tarım, Tarımsal Mekanzasyon ve Tarla Teknolojileri Fuarı na Alım Heyeti Başarıyla Gerçekleştirildi... Ekonomi Bakanlığı koordinatörlüğünde, Makine İhracatçıları Birliği organizatörlüğünde Mart 2018 tarihleri arasında Konya da organizasyonu yapılan KONYA TARIM Tarım, Tarımsal Mekanizasyon ve Tarla Teknolojileri Fuarı na Mart 2018 tarihleri arasında alım heyeti programı düzenlendi. Söz konusu alım heyeti programına Moldova, Bangladeş ve Kırgızistan dan 10 firma ve temsilcisi katıldı. Fuarın açılış töreni 20 Mart 2018 Salı günü Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Konya Milletvekili Ahmet Sorgun, Konya Valisi Yakup Canbolat, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Konya Sanayi Odası Başkanı Memiş Kütükçü ve Konya Ticaret Odası Başkanı Selçuk Öztürk ün de katılımı ile gerçekleştirildi. Törende bir konuşma gerçekleştiren Bakan Veysel Eroğlu açılışın ardından firma standlarını ziyaret etti. Açılış sonrası Konya Milletvekili Ahmet Sorgun ve Konya Sanayi Odası Başkanı Memiş Kütükçü beraberindeki heyet ile birlikte ikili iş görüşmelerinin gerçekleştirildiği salonu ziyaret ederek yabancı firma temsilcileri ile biraraya geldi. 5 gün süren fuara 20 ülkeden 427 firma ve markanın katılımı gerçekleşti ve fuar alanı olan Konya Tüyap Fuar Merkezi yoğun bir ziyaretçi trafiğine sahne oldu. 20 Mart 2018 günü gerçekleştirilen ikili iş görüşmelerine de Türk firmaların yoğun ilgisi oldu.

8 SSI, DIMDEX 2018 Fuarı ndaydı; Mart 2018 tarihlerinde Katar ın Doha kentinde gerçekleştirilen DIMDEX 2018 Doha Uluslararası Denizcilik Savunma Fuarı ve Konferansı na Birliğimiz ve Savunma Sanayii Müsteşarlığı (SSM) işbirliğinde katılım sağlanmıştır. Ayrıca, Türk pavilyonunda; AKADEMİ SANCAK AKSA RUN FLAT AN GRUP ANKAREF ASELSAN AVS C2TECH DEARSAN DESAN SHIPYARD GARANTİ GİYİM GÜL OTOMOTİV HAVELSAN İŞBİR KALE HAVACILIK KALE KALIP MEDYA CITY METEKSAN SAVUNMA MILSOFT MKEK NUROL MAKİNA ROKETSAN SARSILMAZ SBI SDT SİMBT STM TAIS TRANSVARO

9 TURMAKS TÜBİTAK BİLGEM TÜBİTAK SAGE UNIFO YONCA ONUK firmaları da infostandları ile yer almışlardır. Ülkemiz milli katılımı, T.C. Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli, SSM Müsteşarı Prof. Dr. İsmail Demir, T.C. Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, T.C. Deniz Kuvvetleri Komutanı Koramiral Adnan Özbal ve Birliğimiz Yönetim Kurulu Başkanı Latif Aral Aliş tarafından ziyaret edilmiş ve firmalarımız açısından ikili görüşmelerinin olumlu geçtiği gözlemlenmiştir. Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından hem iç güvenlik operasyonlarında hem de sınır ötesi harekatlarda aktif olarak kullanılan Bayraktar TB2 silahlı insansız hava aracının (SİHA) Katar Silahlı Kuvvetlerine satışı için DIMDEX 2018 de bir anlaşma imzalandı. Baykar Makinanın sosyal medya hesabından yayımlanan mesaja göre; imzalanan sözleşme kapsamında 1 yıl içinde, 6 adet Bayraktar TB2 SİHA platformu, 3 yer kontrol istasyonu ve gerekli ekipmanlar ile İHA eğitim simülatörü Katar Silahlı Kuvvetlerine teslim edilecek. Katar İçişleri Bakanlığı ile ARES Tersanesi arasında, 3 ü açık deniz karakol botu ve 6 sı da hücum bot olmak üzere 9 adet botun satışına yönelik sözleşme imzalandı. Anadolu Ajansının (AA) haberine göre ARES Tersanesi Yönetim Kurulu Başkanı Kerim Kalafatoğlu ise bu sözleşmenin Katar ile yapılan 3. sözleşme olduğunu belirterek, daha önce de 21 geminin satışının gerçekleştirildiğini vurguladı. Katar Silahlı Kuvvetleri, Yonca-Onuk ile de 4 ü SOC (Special Operation Craft/ Özel Operasyon Botu) ve 4 ü de FAC (Fast Missile Craft/ Yüksek Hızlı Güdümlü Mermi Botu) konfigürasyonunda olacak şekilde, 8 adet MRTP24/U platformunun tedariki için sözleşme imzaladı. Yonca-Onuk, bugüne kadar Katar Deniz Kuvvetleri Komutanlığına, 3 adet MRTP 16 Ani Müdahale Botu, 3 adet MRTP 34 Süratli Hücum Bot ve 4 adet de MRTP 20 Geliştirilmiş Ani Müdahale Botu teslim etmişti. BMC de Fuar da, Katar Silahlı Kuvvetlerine 50 adet Kirpi ve 35 adet Amazon aracının satışı için bir sözleşmeye imza attı. BMC Yönetim Kurulu Başkanı Ethem Sancak, AA ya yaptığı açıklamada, şirketin Katarlı ortağı Barzan Holding ile 4 yıldır birlikte çalıştıklarını, ürünleri birlikte geliştirdiklerini ve ürettiklerini belirtti. Sancak, ürettikleri araçların daha önce Türkmenistan ile Tunus a satıldığını, çeşitli ülkelerden hala talep gelmesine karşın 2018 yılında Türk Silahlı Kuvvetleri için üretim yapılacağını da söyledi. Fuarda Nurol Makina da NMS 4x4 araçlarının tedariki için Katarlı yetkililer ile bir sözleşmeye imza attı. DIMDEX 2018 vesilesiyle ASELSAN, Barzan Holding ve SSTEK; Katar da konuşlu, BARQ adında bir ortak girişim şirketinin kurulması için anlaşma imzaladılar. Savunma Sanayii Müsteşarlığı verilerine göre BARQ ın ortaklık yapısının; %48 ASELSAN, %51 Barzan Holding ve %1 SSTEK şeklinde olması kararlaştırıldı. Şirket, Katar Silahlı

10 Kuvvetlerinin ihtiyacı doğrultusunda, uzaktan komutalı stabilize silah sistemleri ile elektro-optik gözetleme araçları üretecek. İmza töreninde konuşan Savunma Sanayii Müsteşarı Dr. İsmail Demir şunları kaydetti: Bu anlaşma iki kardeş ülke arasındaki ciddi iş birliği niyetini göstermektedir. Her iki ülke için faydalı sonuçlar doğuracaktır. Piri Reis Üniversitesi de Katar Silahlı Kuvvetlerine eğitim desteği verilmesi için DIMDEX 2018 de bir kontrat imzaladı. Bu kapsamda Piri Reis Üniversitesinden yapılan açıklamaya göre; Katar Deniz Kuvvetlerine bağlı, 4 akademik bölümden oluşacak akademinin oluşumu ile işletmesi için 6 yıllık danışmanlık hizmeti verilecek.

11 AIPH BAHAR TOPLANTISI MELBOURNE/AVUSTRALYA DA GERÇEKLEŞTİRİLDİ Süs bitkileri üreticilerinin uluslararası ölçekte en önemli yapılanmalarından birisi olan AIPH in (Uluslararası Bahçe Bitkileri Üreticileri Birliği) Türkiye Temsilciliği, Süs Bitkileri ve Mamulleri İhracatçıları Birliği tarafından yapılmaktadır. AIPH Bahar Toplantısı bu yıl Mart tarihlerinde Avustralya nın Melbourne şehrinde gerçekleştirildi. Dünyanın her yerinden uluslararası delegelerin katılım gösterdiği toplantıya, Süs Bitkileri ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı ve AIPH Yönetim Kurulu Üyesi Sn. Osman BAĞDATLIOĞLU katılım gösterdi. Kongre kapsamında katılımcı delegeler, Taichung 2018, Beijing 2019 ve Hatay 2021 Expoları ile ilgili güncel gelişmeler hakkında bilgi edindi. Bunun yanı sıra, Uluslararası Yeşil Şehirler Kongresi ve Melbourne Uluslararası Çiçek&Bahçe Fuarı başta olmak üzere çeşitli fidanlık ve botanik bahçelerine düzenlenen ziyaretlerle Avustralya süs bitkileri sektörünü yakından tanıma fırsatı buldu.

12 Savunma ve Havacılık Sanayi İhracatçıları Birliği (SSI) IWA Outdoor Classics 2018 Fuarı na Katıldı. Savunma ve Havacılık Sanayi İhracatçıları Birliği (SSI) 9-12 Mart 2018 tarihlerinde Almanya nın Nürnberg şehrinde düzenlenen IWA Outdoor Classics 2018 Fuarı na bir info-stand ile katılım sağlamıştır. Ateşli silahlar ve aksesuarları, av ve atıcılık malzemeleri, kamp ve dağcılık malzemeleri ve aksesuarları ile tekstil ürünleri, mühimmat ve çeşitleri, hazır giyim, hediyelik eşyalar, avcılık donanımları, güvenlik sistemleri ve optik aletlerin sergilendiği fuar; alanında dünyanın en kapsamlı ve büyük fuarları arasında yer almaktadır. Birliğimizin yanısıra 86 Türk firmasının da katılım sağladığı fuara, alanında uzman ziyaretçiler büyük ilgi göstermiştir. Katılımcı firma sayısı bakımından, ülkemiz Almanya, ABD, İtalya ve Çin in ardından beşinci sırada yer almıştır. Önümüzdeki yıl sözkonusu fuara Milli Katılım Organizasyonu düzenlenmesi planlanmaktadır. Söz konusu fuarda Birliğimizin standı T.C. Nürnberg Başkonsolosu Sayın Yavuz GÜL ve T.C. Münih Ticaret Ataşesi Sayın Ayman Ertem ÇOBAN tarafından ziyaret edilmiştir. Fuara, Birliğimizi temsilen Birliğimiz Denetim Kurulu Üyesi Sayın Müjdat ULUDAĞ katılım sağlamıştır.

13 Ankara Demir ve Demir Dışı Metaller İhracatçıları Birliği The Big Show Oman Fuarı Ankara Demir ve Demir Dışı Metaller İhracatçıları Birliği nin katılım sağladığı, Mart 2018 tarihleri arasında Umman ın Muskat şehrinde düzenlenen ve milli katılım organizasyonu Merkür Fuarcılık tarafından yapılan The Big Show Oman Fuarı başarıyla gerçekleştirildi. Milli katılım organizasyonu kapsamında fuara 510 m2 lik alanda 26 Türk firması katılım sağlamıştır. Milli katılım organizasyonu yapan diğer ülkeler; Almanya, İngiltere, İran, Hindistan ve Çin dir. Birliğimiz fuara İstanbul Maden ve Metaller İhracatçıları Birliği ile ortaklaşa 40 m2 lik bir info standla katılım sağlamıştır. Fuara Birliğimizi temsilen Ankara Demir ve Demir Dışı Metaller İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Üyesi R. Kaan MAŞLAK ile Genel Sekreterliğimiz personeli katılım sağlamıştır.

Çin ve çevre ülkelerden ziyaretçilere ait kartların örnekleri yazı ekinde bilgilerinize sunulmuştur.

Çin ve çevre ülkelerden ziyaretçilere ait kartların örnekleri yazı ekinde bilgilerinize sunulmuştur. BEİJİNG INTERNATİONAL IMPORT FOOD EXPO 2015( CİPFE 2015) FUAR RAPORU Kuru Meyve Tanıtım Grubu 03-05 Temmuz 2015 tarihleri arasında Pekin Fuar merkezinde düzenlenen Beijing International Import Food Expo

Detaylı

YAPI FUARI TURKEYBUILD İSTANBUL FUARI ZİYARET ORGANİZASYONU SONUÇLARI

YAPI FUARI TURKEYBUILD İSTANBUL FUARI ZİYARET ORGANİZASYONU SONUÇLARI YAPI FUARI TURKEYBUILD İSTANBUL FUARI ZİYARET ORGANİZASYONU SONUÇLARI Övgü PINAR-Nurel KILIÇ Yapı fuarları; mal ve hizmet üreten kuruluşlar ile yine bu sektörde çalışan yöneticiler, mimarlar, mühendisler,

Detaylı

8 15 OCAK 2014 ALMANYA - FRANKFURT / HANNOVER

8 15 OCAK 2014 ALMANYA - FRANKFURT / HANNOVER HEIMTEXTIL EV TEKSTİLİ VE DEKORASYON & DOMOTEX HALI VE ZEMİN KAPLAMALARI FUARI ZİYARET RAPORU 8 15 OCAK 2014 ALMANYA - FRANKFURT / HANNOVER Aykut TERZİOĞLU Dış Ekonomik İlişkiler ve Uluslararası Organizasyonlar

Detaylı

Haziran ayı içerisinde Odamız tarafından; üyelerimizce talep edilen 41 adet Kapasite Raporu, 15 adet Ekspertiz Raporu ve 7 adet de Fiili Tüketim

Haziran ayı içerisinde Odamız tarafından; üyelerimizce talep edilen 41 adet Kapasite Raporu, 15 adet Ekspertiz Raporu ve 7 adet de Fiili Tüketim . Haziran ayı içerisinde Odamız tarafından; üyelerimizce talep edilen 41 adet Kapasite Raporu, 15 adet Ekspertiz Raporu ve 7 adet de Fiili Tüketim Belgesi düzenlenmiştir. . - Odamızın da desteklediği fuarlardan

Detaylı

12 19 OCAK 2017 ALMANYA - FRANKFURT / HANNOVER / MÜNİH

12 19 OCAK 2017 ALMANYA - FRANKFURT / HANNOVER / MÜNİH HEIMTEXTIL EV TEKSTİLİ VE DEKORASYON & DOMOTEX HALI VE ZEMİN KAPLAMALARI FUARI ZİYARET RAPORU 12 19 OCAK 2017 ALMANYA - FRANKFURT / HANNOVER / MÜNİH Aykut TERZİOĞLU Uluslararası İlişkiler Müdürlüğü Fuarcılık

Detaylı

15 22 OCAK 2015 ALMANYA - FRANKFURT / HANNOVER / MÜNİH

15 22 OCAK 2015 ALMANYA - FRANKFURT / HANNOVER / MÜNİH HEIMTEXTIL EV TEKSTİLİ VE DEKORASYON & DOMOTEX HALI VE ZEMİN KAPLAMALARI FUARI ZİYARET RAPORU 15 22 OCAK 2015 ALMANYA - FRANKFURT / HANNOVER / MÜNİH Aykut TERZİOĞLU Uluslararası İlişkiler Müdürlüğü Fuarcılık

Detaylı

ORTA ANADOLU İHRACATÇI BİRLİKLERİ 2018 YILI MAYIS AYI FAALİYETLERİ

ORTA ANADOLU İHRACATÇI BİRLİKLERİ 2018 YILI MAYIS AYI FAALİYETLERİ ORTA ANADOLU İHRACATÇI BİRLİKLERİ 2018 YILI MAYIS AYI FAALİYETLERİ Savunma ve Havacılık Sanayi İhracatçıları Birliği (SSI) Eurasia Airshow 2018 Fuarı na Katıldı. Savunma ve Havacılık Sanayi İhracatçıları

Detaylı

SONUÇ RAPORU. CYF Fuarcılık A.Ş.

SONUÇ RAPORU. CYF Fuarcılık A.Ş. SONUÇ RAPORU Bitki sektörünün dev buluşması bu yılda 28 Kasım - 01 Aralık 2013 tarihleri arasında, İstanbul Fuar Merkezi nde gerçekleşti. Kıtaların buluşma noktası İstanbul da 21 farklı ülkeden gelen 286

Detaylı

ŞEMSİYE STAND ORGANİZASYONU

ŞEMSİYE STAND ORGANİZASYONU expomed EURASIA 22.Uluslararası İstanbul Tıbbi Analiz, Teşhis, Tedavi, Koruma ve Rehabilitasyon Ürün, Cihaz, Sistem, Teknoloji, Donanım ve Hastaneler Fuarı ŞEMSİYE STAND ORGANİZASYONU SONUÇ RAPORU İSTANBUL

Detaylı

CRUISE SHIPPING MIAMI KRUVAZİYER, GEMİCİLİK FUARI VE KONFERANSI 16-19 MART 2015 MIAMI/ABD. Hazırlayanlar: Mine Güneş Kaya Aykut Terzioğlu

CRUISE SHIPPING MIAMI KRUVAZİYER, GEMİCİLİK FUARI VE KONFERANSI 16-19 MART 2015 MIAMI/ABD. Hazırlayanlar: Mine Güneş Kaya Aykut Terzioğlu CRUISE SHIPPING MIAMI KRUVAZİYER, GEMİCİLİK FUARI VE KONFERANSI 16-19 MART 2015 MIAMI/ABD Hazırlayanlar: Mine Güneş Kaya Aykut Terzioğlu 0 CRUISE SHIPPING MIAMI KRUVAZİYER, GEMİCİLİK FUARI VE KONFERANSI

Detaylı

MAYIS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ

MAYIS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ MAYIS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ KONYA SANAYİ ODASI FAALİYET RAPORU Üye Talepleri Mayıs ayı içerisinde üyelerimizden gelen talepler doğrultusunda 76 adet Kapasite Raporu, 14 adet Ekspertiz

Detaylı

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry ARALIK 2015 Afyonkarahisar AFYONKARAHİSAR Chamber of Commerce TİCARET VE and Industry SANAYİ ODASI 2015 ARALIK / AFYONKARAHİSAR İHRACATI İlimizin

Detaylı

2015 OCAK DIŞ TİCARET RAPORU

2015 OCAK DIŞ TİCARET RAPORU 2015 OCAK DIŞ TİCARET RAPORU ATSO DIŞ TİCARET SERVİSİ *Tablo ve listeler TİM ve TUİK istatistikleri ihracat ve ithalat verilerine göre ATSO- Dış Ticaret Servisi tarafından derlenmiştir. 2015 OCAK / TÜRKİYE

Detaylı

10 15 OCAK 2018 ALMANYA - FRANKFURT / HANNOVER

10 15 OCAK 2018 ALMANYA - FRANKFURT / HANNOVER HEIMTEXTIL EV TEKSTİLİ VE DEKORASYON & DOMOTEX HALI VE ZEMİN KAPLAMALARI FUARI ZİYARET RAPORU 10 15 OCAK 2018 ALMANYA - FRANKFURT / HANNOVER Aykut TERZİOĞLU Uluslararası İlişkiler Müdürlüğü Fuarcılık Şefi

Detaylı

TEMMUZ 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ

TEMMUZ 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ TEMMUZ 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ KONYA SANAYİ ODASI FAALİYET RAPORU ÜYE TALEPLERİ Temmuz ayında Odamızca; üyelerimizin talepleri doğrultusunda 65 Kapasite Raporu, 18 Ekspertiz Raporu,

Detaylı

1. ELEKTRONİK KOMPONENT, GÜÇ KAYNAKLARI VE GÖMÜLÜ SİSTEMLER FUARI

1. ELEKTRONİK KOMPONENT, GÜÇ KAYNAKLARI VE GÖMÜLÜ SİSTEMLER FUARI 1. ELEKTRONİK KOMPONENT, GÜÇ KAYNAKLARI VE GÖMÜLÜ SİSTEMLER FUARI 27-30 Eylül 2012 tarihleri arasında ilk defa bu yıl organize edilen ELECTRONIST Fuarı bölgede önemli bir fuar olma yolunda ilk adımını

Detaylı

ASANSÖR İSTANBUL 2015 SONUÇ RAPORU

ASANSÖR İSTANBUL 2015 SONUÇ RAPORU ASANSÖR İSTANBUL 2015 SONUÇ RAPORU Uluslararası ASANSÖR İstanbul Fuarı, 26-29 Mart 2015 tarihlerinde Asansör ve Yürüyen Merdiven Sanayicileri Derneği AYSAD ın desteği ile 14. kez kıtaları buluşturdu. 28

Detaylı

ZİYARETÇİ ARAŞTIRMASI ÖZET SONUÇLARI 2 7 Ekim 2012

ZİYARETÇİ ARAŞTIRMASI ÖZET SONUÇLARI 2 7 Ekim 2012 ZİYARETÇİ ARAŞTIRMASI ÖZET SONUÇLARI 2 7 Ekim 2012 TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi Büyükçekmece İstanbul İÇİNDEKİLER SAYFA 1. ARAŞTIRMANIN KONUSU 3 1.1.ARAŞTIRMANIN AMACI 3 1.2.ARAŞTIRMANIN YÖNTEMİ VE ÖRNEK

Detaylı

Doğu Marmara ABİGEM AVRUPA İŞLETMELER AĞI (EEN) DOĞU MARMARA KONSORSİYUMU E-BÜLTENİ

Doğu Marmara ABİGEM AVRUPA İŞLETMELER AĞI (EEN) DOĞU MARMARA KONSORSİYUMU E-BÜLTENİ N :19 - EKİM 2016 AVRUPA İŞLETMELER AĞI (EEN) DOĞU MARMARA KONSORSİYUMU E-BÜLTENİ Doğu Marmara ABİGEM MİDEST ULUSLARARASI ALT YÜKLENİCİLİK FUARI ZİYARETİ Doğu Marmara ABİGEM organizasyonunda 05-08 Aralık

Detaylı

8-Haz-16 Türkiye-Filistin İş Forumu

8-Haz-16 Türkiye-Filistin İş Forumu 8-Haz-16 Türkiye-Filistin İş Forumu 29-30 Mayıs 2016, Kudüs, Ramallah, Nablus Türkiye-Filistin İş Forumu Ramallah Toplantısı 1 29-30 Mayıs 2016, Kudüs, Ramallah, Nablus Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK)

Detaylı

AĞUSTOS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ

AĞUSTOS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ AĞUSTOS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ KONYA SANAYİ ODASI FAALİYET RAPORU ÜYE TALEPLERİ Ağustos ayında Odamızca; üyelerimizin talepleri doğrultusunda 40 Kapasite Raporu, 7 Ekspertiz Raporu,

Detaylı

01-05 KASIM 2016 İSTANBUL

01-05 KASIM 2016 İSTANBUL AVRASYA AMBALAJ FUARI ŞEMSİYE STAND ORGANİZASYONU RAPORU 01-05 KASIM 2016 İSTANBUL Ahmet SABUNCU Uluslararası İlişkiler Müdürlüğü Fuarcılık Şefliği Uzmanı 1 AVRASYA AMBALAJ 22. ULUSLARARASI AMBALAJ ENDÜSTRİSİ

Detaylı

SONUÇ RAPORU. CYF Fuarcılık A.Ş.

SONUÇ RAPORU. CYF Fuarcılık A.Ş. SONUÇ RAPORU Bitki sektörünün dev buluşması bu yılda 27 30 Kasım 2014 tarihleri arasında, İstanbul Fuar Merkezi nde gerçekleşti. Kıtaların buluşma noktası İstanbul da 21 farklı ülkeden gelen 333 katılımcı

Detaylı

SODEX Ankara 2017 HVAC-R SEKTÖRÜNÜN ANKARA DAKİ EN ÖNEMLİ BULUŞMASI

SODEX Ankara 2017 HVAC-R SEKTÖRÜNÜN ANKARA DAKİ EN ÖNEMLİ BULUŞMASI 1 2 İÇERİK KÜNYE 3 FUAR YERLEŞİM PLANI.4 KATILIMCI GÖRÜŞLERİ...5-8 ZİYARETÇİ İSTATİSTİKLERİ..9-10 ALIM HEYETİ PROGRAMI..11 KONFERANSLAR.12 SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ.. 13 TANITIM ÇALIŞMALARI..14 MEDYADA

Detaylı

EKİM AYI MECLİS TOPLANTISI / YÖNETİM KURULU FALİYET RAPORU SUNUMU. YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 27 Ekim 2014

EKİM AYI MECLİS TOPLANTISI / YÖNETİM KURULU FALİYET RAPORU SUNUMU. YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 27 Ekim 2014 YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 27 Ekim 2014 Ekim ayı içerisinde Odamız tarafından; üyelerimizce talep edilen 37 adet Kapasite Raporu, 15 adet Ekspertiz raporu ve 6 adet de Fiili Tüketim Belgesi düzenlenmiştir.

Detaylı

8. İSTANBUL İDF DERİ FUARI ŞEMSİYE STAND VE ZİYARET ORGANİZASYONU SONUÇLARI

8. İSTANBUL İDF DERİ FUARI ŞEMSİYE STAND VE ZİYARET ORGANİZASYONU SONUÇLARI 8. İSTANBUL İDF DERİ FUARI ŞEMSİYE STAND VE ZİYARET ORGANİZASYONU SONUÇLARI 21-23 KASIM 2013 Erdem ALPTEKİN Araştırma ve Meslekleri Geliştirme Müdürlüğü Uzman Paola YAŞARSOY Dış Ekonomik İlişkiler ve Uluslararası

Detaylı

2014 NİSAN DIŞ TİCARET RAPORU

2014 NİSAN DIŞ TİCARET RAPORU 2014 NİSAN DIŞ TİCARET RAPORU ATSO DIŞ TİCARET SERVİSİ *Tablo ve listeler TİM ve TUİK istatistikleri ihracat ve ithalat verilerine göre ATSO- Dış Ticaret Servisi tarafından derlenmiştir. 2014 NİSAN / TÜRKİYE

Detaylı

ŞEMSİYE STAND ve ZİYARET ORGANİZASYONU SONUÇ RAPORU. İSTANBUL Nisan Paola DURUK Uluslararası İlişkiler Müdürlüğü Uzman Yardımcısı

ŞEMSİYE STAND ve ZİYARET ORGANİZASYONU SONUÇ RAPORU. İSTANBUL Nisan Paola DURUK Uluslararası İlişkiler Müdürlüğü Uzman Yardımcısı ANUFOOD EURASIA ANUFOOD EURASIA - powered by ANUGA 8. Uluslararası Gıda ve İçecek Ürünleri, Soğutma Teknolojileri, Mağaza Donanımıi Servis ve İkram Hizmetleri Fuarı ŞEMSİYE STAND ve ZİYARET ORGANİZASYONU

Detaylı

2013 KASIM DIŞ TİCARET RAPORU

2013 KASIM DIŞ TİCARET RAPORU 2013 KASIM DIŞ TİCARET RAPORU ATSO DIŞ TİCARET SERVİSİ *Tablo ve listeler TİM ve TUİK istatistikleri ihracat ve ithalat verilerine göre ATSO- Dış Ticaret Servisi tarafından derlenmiştir. 2013 KASIM/ TÜRKİYE

Detaylı

EGE KURU MEYVE VE MAMULLERİ İHRACATÇILARI BİRLİĞİ 2015 YILI ÇALIŞMA ÖZETİ

EGE KURU MEYVE VE MAMULLERİ İHRACATÇILARI BİRLİĞİ 2015 YILI ÇALIŞMA ÖZETİ EGE KURU MEYVE VE MAMULLERİ İHRACATÇILARI BİRLİĞİ 2015 YILI ÇALIŞMA ÖZETİ Kuru meyve sektörü tamamı yerli girdilere dayalı üretim yapısı ile ilk ihracatçı sektörlerimizden biri olup, ilerleyen üretim teknolojisi,

Detaylı

İZMİR TİCARET ODASI 2017 AVRASYA CAM 2017 VE AVRASYA PENCERE 2017 FUARLARI ZİYARET ORGANİZASYONU SONUÇLARI

İZMİR TİCARET ODASI 2017 AVRASYA CAM 2017 VE AVRASYA PENCERE 2017 FUARLARI ZİYARET ORGANİZASYONU SONUÇLARI İZMİR TİCARET ODASI 2017 AVRASYA CAM 2017 VE AVRASYA PENCERE 2017 FUARLARI ZİYARET ORGANİZASYONU SONUÇLARI İstanbul 10.03.2017 İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi nde, Reed Tüyap Fuarcılık A.Ş. tarafından,

Detaylı

18 20 EYLÜL 2015 BAKÜ / AZERBAYCAN

18 20 EYLÜL 2015 BAKÜ / AZERBAYCAN BIHE 21.ULUSLARARASI AZERBAYCAN SAĞLIK FUARI ŞEMSİYE STAND ORGANİZASYONU RAPORU 18 20 EYLÜL 2015 BAKÜ / AZERBAYCAN Aykut TERZİOĞLU Uluslararası İlişkiler Müdürlüğü Fuarcılık Şefi 1 BIHE 21.ULUSLARARASI

Detaylı

ELECO 2005 3. Uluslar arası Elektrik, Elektronik, Aydınlatma, Otomasyon ve İletişim Fuarı. 7 11 Aralık 2005. Ziyaretçi Araştırması Özet Sonuçları

ELECO 2005 3. Uluslar arası Elektrik, Elektronik, Aydınlatma, Otomasyon ve İletişim Fuarı. 7 11 Aralık 2005. Ziyaretçi Araştırması Özet Sonuçları ELECO 2005 3. Uluslar arası Elektrik, Elektronik, Aydınlatma, Otomasyon ve İletişim Fuarı 7 11 Aralık 2005 Ziyaretçi Araştırması Özet Sonuçları TÜYAP BURSA FUARCILIK A.Ş. TÜYAP Bursa Uluslararası Fuar

Detaylı

ZİYARETÇİ ARAŞTIRMASI ÖZET SONUÇLARI 21 24 Nisan 2012

ZİYARETÇİ ARAŞTIRMASI ÖZET SONUÇLARI 21 24 Nisan 2012 ZİYARETÇİ ARAŞTIRMASI ÖZET SONUÇLARI 21 24 Nisan 2012 29. Uluslararası Tekstil Makineleri Fuarı 4. İstanbul Teknik Tekstiller ve Nonwoven Fuarı 9. Uluslararası İstanbul İplik Fuarı Hazırlayan TEKNİK Fuarcılık

Detaylı

2014 HAZİRAN DIŞ TİCARET RAPORU

2014 HAZİRAN DIŞ TİCARET RAPORU 2014 HAZİRAN DIŞ TİCARET RAPORU ATSO DIŞ TİCARET SERVİSİ *Tablo ve listeler TİM ve TUİK istatistikleri ihracat ve ithalat verilerine göre ATSO- Dış Ticaret Servisi tarafından derlenmiştir. 2014 HAZİRAN

Detaylı

ARAŞTIRMA ÖZET SONUÇLARI 24 27 Nisan 2014 KONMAK 2014 KONELEX 2014 İSKON 2014

ARAŞTIRMA ÖZET SONUÇLARI 24 27 Nisan 2014 KONMAK 2014 KONELEX 2014 İSKON 2014 ARAŞTIRMA ÖZET SONUÇLARI 24 27 Nisan 2014 KONMAK 2014 Konya 11. Uluslararası Metal İşleme Makineleri, Kaynak, Delme, Kesme, Teknolojileri, Malzemeler, El Aletleri, Hidrolik ve Pnömatik Fuarı KONELEX 2014

Detaylı

BURSA İNŞAAT FUARI ve RISING CITY BURSA GAYRİMENKUL FUARI 2018 FUAR RAPORU

BURSA İNŞAAT FUARI ve RISING CITY BURSA GAYRİMENKUL FUARI 2018 FUAR RAPORU BURSA İNŞAAT FUARI ve RISING CITY BURSA GAYRİMENKUL FUARI 2018 FUAR RAPORU 2 3 4 5 BAŞARI BİLGİ GÜVEN TECRÜBE TEKNOLOJİ 2018 yılında 4 Katılımcı Ülke 195 Firma ve Firma Temsilciliği 34 Ziyaretçi Ülke 46.014

Detaylı

FUARLAR KOORDİNATÖRLÜĞÜ

FUARLAR KOORDİNATÖRLÜĞÜ İSTANBUL TİCARET ODASI FUARLAR KOORDİNATÖRLÜĞÜ Fuarlar Koordinatörlüğü nün yurt içi ve yurt dışına yönelik hizmetleri üç Birim dahilinde gerçekleştirilmektedir. KOORDİNATÖR 1)Yurt İçi Fuarlar Birimi Mine

Detaylı

EKİM 2018 İHRACAT RAKAMLARI _tt

EKİM 2018 İHRACAT RAKAMLARI _tt EKİM 2018 İHRACAT RAKAMLARI 181104_tt (-I-) TÜRKİYE İHRACAT RAKAMLARI Ekim 2018 EKİM AYINDA TÜM ZAMANLARIN İHRACAT REKORUNA İMZA ATILDI Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) verilerine göre Ekim ayında ihracat

Detaylı

ARAŞTIRMA ÖZET SONUÇLARI 24-28 Mart 2015

ARAŞTIRMA ÖZET SONUÇLARI 24-28 Mart 2015 ARAŞTIRMA ÖZET SONUÇLARI 24-28 Mart 2015 KTO Tüyap Konya Uluslararası Fuar Merkezi İÇİNDEKİLER SAYFA 1. ARAŞTIRMANIN KONUSU 3 1.1. FUAR KÜNYESİ 3 1.2. ARAŞTIRMANIN AMACI 3 1.3. ARAŞTIRMANIN YÖNTEMİ VE

Detaylı

ideas for today and tomorrow

ideas for today and tomorrow ideas for today and tomorrow Hakkımızda Regata Events, on yıllardır Ankara ve Türkiye çapında kazandığımız tecrübelerin birikimiyle kurulmuştur. Uzun yıllar yaptığımız etkinlik, açılış, konser ve kongrelerin

Detaylı

ARAŞTIRMA ÖZET SONUÇLARI 27 Şubat 2 Mart 2014 KONYA TOHUM 2014 KONYA HAYVANCILIK 2014

ARAŞTIRMA ÖZET SONUÇLARI 27 Şubat 2 Mart 2014 KONYA TOHUM 2014 KONYA HAYVANCILIK 2014 ARAŞTIRMA ÖZET SONUÇLARI 27 Şubat 2 Mart 2014 KONYA TOHUM 2014 3. Tohum Teknolojileri, Bitki Besleme, Fidancılık, Bahçe Bitkileri, Zirai Mücadele, Sulama, Gübreleme ve Ekipmanları Fuarı KONYA HAYVANCILIK

Detaylı

7. ULUSLARARASI LED SİSTEMLERİ, TEKNOLOJİLERİ, UYGULAMALARI VE AYDINLATMA FUARI

7. ULUSLARARASI LED SİSTEMLERİ, TEKNOLOJİLERİ, UYGULAMALARI VE AYDINLATMA FUARI 7. ULUSLARARASI LED SİSTEMLERİ, TEKNOLOJİLERİ, UYGULAMALARI VE AYDINLATMA FUARI 29 Eylül-2 Ekim tarihleri arasında organize edilen ve T.C. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı tarafından desteklenen Türkiye

Detaylı

İSTANBUL CNR EMLAK FUARINDA YALI EMLAK LA BODRUM RÜZGARI

İSTANBUL CNR EMLAK FUARINDA YALI EMLAK LA BODRUM RÜZGARI İSTANBUL CNR EMLAK FUARINDA YALI EMLAK LA BODRUM RÜZGARI İstanbul CNR Expo da düzenlenen CNR EMLAK Konut, İşyeri, Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı na katılan Yalı Emlak, fuarda Bodrum u temsil eden

Detaylı

2014 OCAK DIŞ TİCARET RAPORU

2014 OCAK DIŞ TİCARET RAPORU 2014 OCAK DIŞ TİCARET RAPORU ATSO DIŞ TİCARET SERVİSİ *Tablo ve listeler TİM ve TUİK istatistikleri ihracat ve ithalat verilerine göre ATSO- Dış Ticaret Servisi tarafından derlenmiştir. 2014 OCAK / TÜRKİYE

Detaylı

26-29 MAYIS 2015 TÜRK-ARAP I. EV TEKSTİLİ, DEKORASYON, İÇ MİMARİ, MOBİLYA FUARI II. YAPI İNŞAAT MALZEMELERİ VE TEKNOLOJİLERİ FUARI

26-29 MAYIS 2015 TÜRK-ARAP I. EV TEKSTİLİ, DEKORASYON, İÇ MİMARİ, MOBİLYA FUARI II. YAPI İNŞAAT MALZEMELERİ VE TEKNOLOJİLERİ FUARI 26-29 MAYIS 2015 TÜRK-ARAP I. EV TEKSTİLİ, DEKORASYON, İÇ MİMARİ, MOBİLYA FUARI II. YAPI İNŞAAT MALZEMELERİ VE TEKNOLOJİLERİ FUARI İKİLİ GÖRÜŞME, ALIM HEYETİ ORGANİZASYONU 1. ORGANİZASYON TANITIM TURAB

Detaylı

2014 KASIM DIŞ TİCARET RAPORU

2014 KASIM DIŞ TİCARET RAPORU 2014 KASIM DIŞ TİCARET RAPORU ATSO DIŞ TİCARET SERVİSİ *Tablo ve listeler TİM ve TUİK istatistikleri ihracat ve ithalat verilerine göre ATSO- Dış Ticaret Servisi tarafından derlenmiştir. 2014 KASIM / TÜRKİYE

Detaylı

2015 FUAR SONUÇ RAPORU

2015 FUAR SONUÇ RAPORU 2015 FUAR SONUÇ RAPORU Aydınlatma Sektörü ISTANBULLIGHT ta biraraya geldi İstanbulLight 9. Uluslararası Aydınlatma Teknolojileri Fuarı ve Kongresi UBM NTSR Fuarcılık organizatörlüğünde, AGİD (Aydınlatma

Detaylı

ARAŞTIRMA ÖZET SONUÇLARI 15 18 Mayıs 2014 KONYA YAPI VE DEKORASYON FUARI 2014 IHS KONYA 2014 KONYA ASANSÖR 2014 KONYA KENT 2014

ARAŞTIRMA ÖZET SONUÇLARI 15 18 Mayıs 2014 KONYA YAPI VE DEKORASYON FUARI 2014 IHS KONYA 2014 KONYA ASANSÖR 2014 KONYA KENT 2014 ARAŞTIRMA ÖZET SONUÇLARI 15 18 Mayıs 2014 KONYA YAPI VE DEKORASYON FUARI 2014 11. Yapı Malzemeleri, Yapı Teknolojileri, Dekorasyon ve Aydınlatma Fuarı IHS KONYA 2014 Konya 11. Isıtma, Soğutma, Havalandırma,

Detaylı

Yapex 2014 Yapı ve Restorasyon Fuarı Sonuç Raporu..

Yapex 2014 Yapı ve Restorasyon Fuarı Sonuç Raporu.. Yapex 2014 Yapı ve Restorasyon Fuarı Sonuç Raporu.. Yapex 2014, 22 nci Uluslararası Yapı ve Restorasyon Fuarı, 13-16 Kasım 2014 tarihlerinde Antalya Expo Center Salonlarında büyük bir ticari başarıyla

Detaylı

Turkey Expo by Qatar Türkçe Katalog Ocak Doha Exhibition and Convention Center (DECC)DOHA ORGANIZED BY

Turkey Expo by Qatar Türkçe Katalog Ocak Doha Exhibition and Convention Center (DECC)DOHA ORGANIZED BY Turkey Expo by Qatar Türkçe Katalog TR 16-18 Ocak 2019 Doha Exhibition and Convention Center (DECC)DOHA ORGANIZED BY 1 16-18 Ocak 2019 Doha Exhibition and Convention Center (DECC) DOHA ORGANIZED BY 2 3

Detaylı

2017 MART DIŞ TİCARET RAPORU

2017 MART DIŞ TİCARET RAPORU 2017 MART DIŞ TİCARET RAPORU ATSO DIŞ TİCARET SERVİSİ *Tablo ve listeler TİM ve TUİK istatistikleri ihracat ve ithalat verilerine göre ATSO- Dış Ticaret Servisi tarafından derlenmiştir. 2017 MART / TÜRKİYE

Detaylı

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry OCAK 2015 Afyonkarahisar AFYONKARAHİSAR Chamber of Commerce TİCARET VE and Industry SANAYİ ODASI İLİMİZ İHRACAT RAKAMI 2014 ARALIK / AFYONKARAHİSAR

Detaylı

2-3 EKİM 2018, ANKARA

2-3 EKİM 2018, ANKARA DESTEKLERİYLE ORGANİZATÖR 2-3 EKİM 2018, ANKARA S O N U Ç R A P O R U OPERASYON ve İÇERİK PARTNERİ www.inpps.com ZİRVE HAKKINDA Terörle mücadele, malların dolaşımının kontrolü ve uluslararası sınırlardaki

Detaylı

ARAŞTIRMA ÖZET SONUÇLARI 27-31 Mayıs 2014

ARAŞTIRMA ÖZET SONUÇLARI 27-31 Mayıs 2014 ARAŞTIRMA ÖZET SONUÇLARI 27-31 Mayıs 2014 KTO Tüyap Konya Uluslararası Fuar Merkezi İÇİNDEKİLER SAYFA 1. ARAŞTIRMANIN KONUSU 3 1.1. FUAR KÜNYESİ 3 1.2. ARAŞTIRMANIN AMACI 3 1.3. ARAŞTIRMANIN YÖNTEMİ VE

Detaylı

2015 NİSAN DIŞ TİCARET RAPORU

2015 NİSAN DIŞ TİCARET RAPORU 2015 NİSAN DIŞ TİCARET RAPORU ATSO DIŞ TİCARET SERVİSİ *Tablo ve listeler TİM ve TUİK istatistikleri ihracat ve ithalat verilerine göre ATSO- Dış Ticaret Servisi tarafından derlenmiştir. 2015 NİSAN / TÜRKİYE

Detaylı

EK C-9 (SEKTÖREL TİCARET HEYETİ PROGRAMI SONUÇ RAPORU)

EK C-9 (SEKTÖREL TİCARET HEYETİ PROGRAMI SONUÇ RAPORU) EK C-9 (SEKTÖREL TİCARET HEYETİ PROGRAMI SONUÇ RAPORU) İşbirliği Kuruluşu Tarafından Hazırlanacak) İşbirliği Kuruluşu Adı Programın Adı UŞAK TİCARET VE SANAYİ ODASI İRAN STH İŞ GEZİSİ RAPOR ŞABLONU: GİRİŞ:

Detaylı

14 19 OCAK 2016 ALMANYA - FRANKFURT / HANNOVER

14 19 OCAK 2016 ALMANYA - FRANKFURT / HANNOVER HEIMTEXTIL EV TEKSTİLİ VE DEKORASYON & DOMOTEX HALI VE ZEMİN KAPLAMALARI FUARI ZİYARET RAPORU 14 19 OCAK 2016 ALMANYA - FRANKFURT / HANNOVER Aykut TERZİOĞLU Uluslararası İlişkiler Müdürlüğü Fuarcılık Şefi

Detaylı

smart solutions FUAR KAPANIŞ RAPORU

smart solutions FUAR KAPANIŞ RAPORU 2017 smart solutions FUAR KAPANIŞ RAPORU BAŞARILARLA DOLU BİR YILI DAHA GERİDE BIRAKIRKEN ISAF MARKASI 21. 21.si düzenlenen ISAF; Güvenlik, Bilişim Güvenliği, Akıllı Bina, İş Sağlığı ve Güvenliği ve Yangın,

Detaylı

2014 EKİM DIŞ TİCARET RAPORU

2014 EKİM DIŞ TİCARET RAPORU 2014 EKİM DIŞ TİCARET RAPORU ATSO DIŞ TİCARET SERVİSİ *Tablo ve listeler TİM ve TUİK istatistikleri ihracat ve ithalat verilerine göre ATSO- Dış Ticaret Servisi tarafından derlenmiştir. 2014 EKİM / TÜRKİYE

Detaylı

İZMİR TİCARET ODASI IDS 2015 KÖLN ULUSLARARASI DİŞÇİLİK FUARI ŞEMSİYE STAND ORGANİZASYONU DEĞERLENDİRME RAPORU

İZMİR TİCARET ODASI IDS 2015 KÖLN ULUSLARARASI DİŞÇİLİK FUARI ŞEMSİYE STAND ORGANİZASYONU DEĞERLENDİRME RAPORU İZMİR TİCARET ODASI IDS 2015 KÖLN ULUSLARARASI DİŞÇİLİK FUARI ŞEMSİYE STAND ORGANİZASYONU DEĞERLENDİRME RAPORU Hazırlayan: Görkem Şavluğ Uluslararası İlişkiler Müdürlüğü 10-14 MART 2015 IDS KÖLN 2015 ULUSLARARASI

Detaylı

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry EYLÜL 2015 Afyonkarahisar AFYONKARAHİSAR Chamber of Commerce TİCARET VE and Industry SANAYİ ODASI YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (28.08.2015-18.09.2015)

Detaylı

ZİYARETÇİ ARAŞTIRMASI ÖZET SONUÇLARI

ZİYARETÇİ ARAŞTIRMASI ÖZET SONUÇLARI BURSA METAL İŞLEME TEKNOLOJİLERİ FUARI BURSA SAC İŞLEME TEKNOLOJİLERİ FUARI 2013 BELEX 2013 BURSA 4. HIRDAVAT VE İŞ GÜVENLİĞİ FUARI 2013 BORUTEK 2013 İCAT 2013 5 8 Aralık 2013 ZİYARETÇİ ARAŞTIRMASI ÖZET

Detaylı

TÜRKİYE & ADANA İHRACAT RAKAMLARI. Temmuz 2018

TÜRKİYE & ADANA İHRACAT RAKAMLARI. Temmuz 2018 TÜRKİYE & ADANA İHRACAT RAKAMLARI Temmuz 2018 180803 (I) TÜRKİYE İHRACAT RAKAMLARI Temmuz 2018 Temmuz ayında ihracat, bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 11,8 artarak 14 milyar 106 milyon dolar oldu

Detaylı

ZİYARETÇİ ARAŞTIRMASI ÖZET SONUÇLARI

ZİYARETÇİ ARAŞTIRMASI ÖZET SONUÇLARI KALIP AVRASYA 2014 BURSA METAL İŞLEME TEKNOLOJİLERİ FUARI BURSA SAC İŞLEME TEKNOLOJİLERİ FUARI 2014 BELEX 2014 BURSA 5. HIRDAVAT VE İŞ GÜVENLİĞİ FUARI 2014 4 7 Aralık 2014 ZİYARETÇİ ARAŞTIRMASI ÖZET SONUÇLARI

Detaylı

İZMİR FUARCILIK HİZMETLERİ KÜLTÜR VE SANAT İŞLERİ TİCARET A.Ş.

İZMİR FUARCILIK HİZMETLERİ KÜLTÜR VE SANAT İŞLERİ TİCARET A.Ş. İZFAŞ İZMİR FUARCILIK HİZMETLERİ KÜLTÜR VE SANAT İŞLERİ TİCARET A.Ş. İZFAŞ Kültürpark alanında kendisi tarafından direk organizasyonunu yaptığı fuarlarda uluslararası ihtisas fuarları oluşturma hedefini

Detaylı

FUAR RAPORU Aralık 2017 Kazablanka FAS 2. ULUSLARARASI GIDA İŞLEME, PAKETLEME VE MAKİNE FUARI

FUAR RAPORU Aralık 2017 Kazablanka FAS 2. ULUSLARARASI GIDA İŞLEME, PAKETLEME VE MAKİNE FUARI 2. ULUSLARARASI GIDA İŞLEME, PAKETLEME VE MAKİNE FUARI 08-10 Aralık 2017 Kazablanka FAS O.F.E.C. l'office des Foires et Expositions de Casablanca Afrika pazarına açılmak için bu fuara katıldık,ilk katılımımız

Detaylı

İHRACAT GENEL MÜDÜRLÜĞÜ FUAR İZİNLERİ VE DESTEKLERİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI

İHRACAT GENEL MÜDÜRLÜĞÜ FUAR İZİNLERİ VE DESTEKLERİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI İHRACAT GENEL MÜDÜRLÜĞÜ FUAR İZİNLERİ VE DESTEKLERİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI YURT DIŞI FUAR KATILIMI DESTEĞİ (2009/5 SAYILI TEBLİĞ) 2 YURT DIŞI FUARLARA KATILIM DESTEĞİ 2009/5 SAYILI TEBLİĞ KATILIM TÜRLERİ YURT

Detaylı

19 22 ŞUBAT 2014 ANTALYA

19 22 ŞUBAT 2014 ANTALYA ANFAŞ FOOD PRODUCT GIDA İHTİSAS FUARI ŞEMSİYE STAND ORGANİZASYONU RAPORU 19 22 ŞUBAT 2014 ANTALYA Ahmet SABUNCU Dış Ekonomik İlişkiler ve Uluslararası Organizasyonlar Müdürlüğü Fuarcılık Masası Uzmanı

Detaylı

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry EYLÜL 2016 Afyonkarahisar AFYONKARAHİSAR Chamber of Commerce TİCARET VE and Industry SANAYİ ODASI II-İLİMİZİN İHRACAT RAKAMI 2016 EYLÜL / AFYONKARAHİSAR

Detaylı

KASIM 2018 İHRACAT RAKAMLARI _tt

KASIM 2018 İHRACAT RAKAMLARI _tt KASIM 2018 İHRACAT RAKAMLARI 181203_tt (-I-) TÜRKİYE İHRACAT RAKAMLARI 15,5 MİLYAR DOLAR İLE TÜM ZAMANLARIN EN YÜKSEK KASIM AYI İHRACATI Tüm zamanların en yüksek Kasım ayı ihracatına ulaşılırken, aylık

Detaylı

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry ARALIK 2016 Afyonkarahisar AFYONKARAHİSAR Chamber of Commerce TİCARET VE and Industry SANAYİ ODASI 2016 ARALIK / AFYONKARAHİSAR İHRACATI İlimizin

Detaylı

İZMİR TİCARET ODASI BEAUTY EURASIA ULUSLARARASI KOZMETİK, GÜZELLİK KUAFÖR FUARI ŞEMSİYE STAND ORGANİZASYONU DEĞERLENDİRME RAPORU

İZMİR TİCARET ODASI BEAUTY EURASIA ULUSLARARASI KOZMETİK, GÜZELLİK KUAFÖR FUARI ŞEMSİYE STAND ORGANİZASYONU DEĞERLENDİRME RAPORU İZMİR TİCARET ODASI BEAUTY EURASIA 2016 2.ULUSLARARASI KOZMETİK, GÜZELLİK KUAFÖR FUARI ŞEMSİYE STAND ORGANİZASYONU DEĞERLENDİRME RAPORU Hazırlayan: Görkem Şavluğ Uluslararası İlişkiler Müdürlüğü 21-23

Detaylı

2013 EKİM DIŞ TİCARET RAPORU

2013 EKİM DIŞ TİCARET RAPORU 2013 EKİM DIŞ TİCARET RAPORU ATSO DIŞ TİCARET SERVİSİ *Tablo ve listeler TİM ve TUİK istatistikleri ihracat ve ithalat verilerine göre ATSO- Dış Ticaret Servisi tarafından derlenmiştir. 2013 EKİM/ TÜRKİYE

Detaylı

2014 MART DIŞ TİCARET RAPORU

2014 MART DIŞ TİCARET RAPORU 2014 MART DIŞ TİCARET RAPORU ATSO DIŞ TİCARET SERVİSİ *Tablo ve listeler TİM ve TUİK istatistikleri ihracat ve ithalat verilerine göre ATSO- Dış Ticaret Servisi tarafından derlenmiştir. 2014 MART / TÜRKİYE

Detaylı

ELEKTRİK ÇEVİRİMİ İLETİMİ VE DAĞITIMI SEKTÖRÜNÜN TEK İHTİSAS FUARI ELEX

ELEKTRİK ÇEVİRİMİ İLETİMİ VE DAĞITIMI SEKTÖRÜNÜN TEK İHTİSAS FUARI ELEX ELEKTRİK ÇEVİRİMİ İLETİMİ VE DAĞITIMI SEKTÖRÜNÜN TEK İHTİSAS FUARI ELEX 27-30 Eylül 2012 tarihleri arasında organize edilen ve T.C. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı tarafından desteklenen Türkiye nin

Detaylı

HAZİRAN AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ

HAZİRAN AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ HAZİRAN AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 28.06.2015 Haziran ayı içerisinde Odamız tarafından; üyelerimizce talep edilen 42 adet Kapasite Raporu, 10 adet

Detaylı

TÜRKİYE & ADANA İHRACAT RAKAMLARI

TÜRKİYE & ADANA İHRACAT RAKAMLARI TÜRKİYE & ADANA İHRACAT RAKAMLARI Mayıs 2018 T.T. 180604 (I) TÜRKİYE İHRACAT RAKAMLARI Mayıs 2018 T.T. 180604 MAYIS AYI İHRACATIMIZ YÜZDE 12,2 ARTIŞLA 14 MİLYAR DOLARA ÇIKARAK BİR REKORA DAHA İMZA ATTI.

Detaylı

2013 AĞUSTOS DIŞ TİCARET RAPORU

2013 AĞUSTOS DIŞ TİCARET RAPORU 2013 AĞUSTOS DIŞ TİCARET RAPORU A.T.S.O DIŞ TİCARET SERVİSİ *Tablo ve listeler TİM ve TUİK istatistikleri ihracat ve ithalat verilerine göre ATSO- Dış Ticaret Servisi tarafından derlenmiştir. 2013 AĞUSTOS/

Detaylı

BASIN BİLDİRİSİ. RS : GMD.PG-0100-1910-15/462-1721 16 Nisan 2015 KONU : Roketsan Basın Bildirisi ATIŞ VE TEST DEĞERLENDİRME MERKEZİ AÇILDI

BASIN BİLDİRİSİ. RS : GMD.PG-0100-1910-15/462-1721 16 Nisan 2015 KONU : Roketsan Basın Bildirisi ATIŞ VE TEST DEĞERLENDİRME MERKEZİ AÇILDI BASIN BİLDİRİSİ RS : GMD.PG-0100-1910-15/462-1721 16 Nisan 2015 KONU : Roketsan Basın Bildirisi ATIŞ VE TEST DEĞERLENDİRME MERKEZİ AÇILDI Roketsan tarafından Karapınar Konya da kurulan MSB Atış Test ve

Detaylı

2014 EYLÜL DIŞ TİCARET RAPORU

2014 EYLÜL DIŞ TİCARET RAPORU 2014 EYLÜL DIŞ TİCARET RAPORU ATSO DIŞ TİCARET SERVİSİ *Tablo ve listeler TİM ve TUİK istatistikleri ihracat ve ithalat verilerine göre ATSO- Dış Ticaret Servisi tarafından derlenmiştir. 2014 EYLÜL / TÜRKİYE

Detaylı

TÜRKİYE & ADANA İHRACAT RAKAMLARI

TÜRKİYE & ADANA İHRACAT RAKAMLARI TÜRKİYE & ADANA İHRACAT RAKAMLARI Nisan 2018 T.T. 180506 (I) TÜRKİYE İHRACAT RAKAMLARI Nisan 2018 T.T. 180506 Nisan ayı ihracat rakamları Kayseri Organize Sanayi Bölgesi'nde ısıtıcı, soğutucu, pişirici

Detaylı

KASIM 2017 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ

KASIM 2017 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ KASIM 2017 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ KONYA SANAYİ ODASI FAALİYET RAPORU Üye Talepleri Kasım ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 54 Kapasite Raporu, 16 Ekspertiz Raporu ve 4 adet Fiili

Detaylı

2013 TEMMUZ DIŞ TİCARET RAPORU

2013 TEMMUZ DIŞ TİCARET RAPORU 2013 TEMMUZ DIŞ TİCARET RAPORU A.T.S.O DIŞ TİCARET SERVİSİ *Tablo ve listeler TİM ve TUİK istatistikleri ihracat ve ithalat verilerine göre ATSO- Dış Ticaret Servisi tarafından derlenmiştir. 2013 TEMMUZ/

Detaylı

2017 OCAK DIŞ TİCARET RAPORU

2017 OCAK DIŞ TİCARET RAPORU 2017 OCAK DIŞ TİCARET RAPORU ATSO DIŞ TİCARET SERVİSİ *Tablo ve listeler TİM ve TUİK istatistikleri ihracat ve ithalat verilerine göre ATSO- Dış Ticaret Servisi tarafından derlenmiştir. 2017 OCAK / TÜRKİYE

Detaylı

2017 TEMMUZ DIŞ TİCARET RAPORU

2017 TEMMUZ DIŞ TİCARET RAPORU 2017 TEMMUZ DIŞ TİCARET RAPORU ATSO DIŞ TİCARET SERVİSİ *Tablo ve listeler TİM ve TUİK istatistikleri ihracat ve ithalat verilerine göre ATSO- Dış Ticaret Servisi tarafından derlenmiştir. 2017 TEMMUZ /

Detaylı

2016 YILI MAYIS-HAZĠRAN-TEMMUZ-AĞUSTOS-EYLÜL-EKĠM FAALĠYET RAPORU

2016 YILI MAYIS-HAZĠRAN-TEMMUZ-AĞUSTOS-EYLÜL-EKĠM FAALĠYET RAPORU 2016 YILI MAYIS-HAZĠRAN-TEMMUZ-AĞUSTOS-EYLÜL-EKĠM FAALĠYET RAPORU 05 Mayıs 2016 26-29 Ocak 2017 tarihlerinde İstanbul TÜYAP Beylikdüzü Fuar alanında Başta T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı, İstanbul Büyükşehir

Detaylı

2015 AĞUSTOS DIŞ TİCARET RAPORU

2015 AĞUSTOS DIŞ TİCARET RAPORU 2015 AĞUSTOS DIŞ TİCARET RAPORU ATSO DIŞ TİCARET SERVİSİ *Tablo ve listeler TİM ve TUİK istatistikleri ihracat ve ithalat verilerine göre ATSO- Dış Ticaret Servisi tarafından derlenmiştir. 2015 AĞUSTOS

Detaylı

İZMIR TİCARET ODASI SEATRADE MED AKDENİZ KRUVAZİYER FUARI VE KONFERANSI 27-29 KASIM 2012 MARSİLYA/FRANSA. Hazırlayanlar: Mine Güneş Gündem Kont

İZMIR TİCARET ODASI SEATRADE MED AKDENİZ KRUVAZİYER FUARI VE KONFERANSI 27-29 KASIM 2012 MARSİLYA/FRANSA. Hazırlayanlar: Mine Güneş Gündem Kont İZMIR TİCARET ODASI SEATRADE MED AKDENİZ KRUVAZİYER FUARI VE KONFERANSI 27-29 KASIM 2012 MARSİLYA/FRANSA Hazırlayanlar: Mine Güneş Gündem Kont SEATRADE MED AKDENİZ KRUVAZİYER FUARI VE KONFERANSI27-29 KASIM

Detaylı

Tersane. Kuruluş ,500 m 2 kapalı alan 50 m uzunluk ve 400 ton deplasmana kadar yüksek süratli ileri kompozit bot inşa kapasitesi

Tersane. Kuruluş ,500 m 2 kapalı alan 50 m uzunluk ve 400 ton deplasmana kadar yüksek süratli ileri kompozit bot inşa kapasitesi YONCA-ONUK A.O Tersane Kuruluş 1986 12,500 m 2 kapalı alan 50 m uzunluk ve 400 ton deplasmana kadar yüksek süratli ileri kompozit bot inşa kapasitesi 2 Kalite Yönetim Sistemi Kalite Yönetim Sistemi Çevre

Detaylı

ATRAXION MAGAZINE MEDYA KİTİ

ATRAXION MAGAZINE MEDYA KİTİ ATRAXION MAGAZINE MEDYA KİTİ ATRAXION MAGAZINE GENEL İÇERİK Dünyadan ve ülkemizden eğlence, park, aktivite endüstrisine yönelik sektör haberleri, pazarı etkileyen gündem başlıkları, etkinlikler, yenilikler,

Detaylı

2013 EYLÜL DIŞ TİCARET RAPORU

2013 EYLÜL DIŞ TİCARET RAPORU 2013 EYLÜL DIŞ TİCARET RAPORU ATSO DIŞ TİCARET SERVİSİ *Tablo ve listeler TİM ve TUİK istatistikleri ihracat ve ithalat verilerine göre ATSO- Dış Ticaret Servisi tarafından derlenmiştir. 2013 EYLÜL/ TÜRKİYE

Detaylı

Ekim ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 60 üyeye Kapasite Raporu, 11 üyemize Ekspertiz Raporu ve 4 adette Fiili Tüketim Belgesi düzenlenmiştir.

Ekim ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 60 üyeye Kapasite Raporu, 11 üyemize Ekspertiz Raporu ve 4 adette Fiili Tüketim Belgesi düzenlenmiştir. 1 Ekim ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 60 üyeye Kapasite Raporu, 11 üyemize Ekspertiz Raporu ve 4 adette Fiili Tüketim Belgesi düzenlenmiştir. Yine bu zaman zarfında Odamıza 15 adet yeni üye kaydı

Detaylı

FUAR SONUÇ RAPORU NİSAN ekolojizmir.izfas.com.tr

FUAR SONUÇ RAPORU NİSAN ekolojizmir.izfas.com.tr FUAR SONUÇ RAPORU 27-30 NİSAN -2016 ekolojizmir.izfas.com.tr ŞEHİRLERE GÖRE DAĞILIM Orgaik Gıda Organik Kozmetik Üniversite ve Diğer %60 %08 113 KATILIMCI %10 Organik Tekstil Organik Gübre Tarımsal İlaç

Detaylı

HOTEL, RESTORAN, HASTANE VE ikram ENDÜSTRiSi iş KONTRATLARI FUARI 11-14 KASIM 2015. contracthotelexpo.com

HOTEL, RESTORAN, HASTANE VE ikram ENDÜSTRiSi iş KONTRATLARI FUARI 11-14 KASIM 2015. contracthotelexpo.com HOTEL, RESTORAN, HASTANE VE ikram ENDÜSTRiSi iş KONTRATLARI FUARI 11-14 KASIM 2015 contracthotelexpo.com NEDEN COHO? Nitelikli ürünler, güçlü tedarikçiler, yeni işbirlikleri için uluslararası tek platform.

Detaylı

WETEX 2013 FUAR KATILIMI DEĞERLENDİRME RAPORU

WETEX 2013 FUAR KATILIMI DEĞERLENDİRME RAPORU WETEX 2013 FUAR KATILIMI DEĞERLENDİRME RAPORU Dubai Electricity and Water Authority (Dewa) tarafından düzenlenen The 15th Water, Energy, Technology and Environment Exhibition (WETEX) 2013, 15 17 Nisan

Detaylı

Rakamlarla WFI 2014 (UFİ onaylı veriler)

Rakamlarla WFI 2014 (UFİ onaylı veriler) Rakamlarla WFI 2014 (UFİ onaylı veriler) Katılımcı: 87 si yabancı toplam 365 katılımcı Ziyaretçi: 3.465 i yabancı toplam 15.934 ziyaretçi Katılımcı Ülke: 37 Ziyaretçi Ülke: 119 Konuk Ülke: Kosova Fuar

Detaylı

2014 ARALIK DIŞ TİCARET RAPORU

2014 ARALIK DIŞ TİCARET RAPORU 2014 ARALIK DIŞ TİCARET RAPORU ATSO DIŞ TİCARET SERVİSİ *Tablo ve listeler TİM ve TUİK istatistikleri ihracat ve ithalat verilerine göre ATSO- Dış Ticaret Servisi tarafından derlenmiştir. 2014 ARALIK /

Detaylı

İHRACATIN GELİŞİMİ

İHRACATIN GELİŞİMİ İHRACATIN GELİŞİMİ 2001-2016 YILLAR İTİBARİYLE İHRACATIN GELİŞİMİ 180.0 DEĞER VE MİKTAR BAZINDA İHRACAT 160.0 140.0 120.0 100.0 142.5 104.0 80.0 60.0 40.0 20.0 45.4 31.3 0.0 2001 2002 2003 2004 2005 2006

Detaylı

ORTA ANADOLU İHRACATÇI BİRLİKLERİ 2018 YILI NİSAN AYI FAALİYETLERİ

ORTA ANADOLU İHRACATÇI BİRLİKLERİ 2018 YILI NİSAN AYI FAALİYETLERİ SSI, DSA 2018 Fuarı ndaydı ; ORTA ANADOLU İHRACATÇI BİRLİKLERİ 2018 YILI NİSAN AYI FAALİYETLERİ 16-19 Nisan 2018 tarihlerinde Malezya Savunma Bakanlığının ev sahipliğinde bu yıl 16'ncısı düzenlenen ve

Detaylı