Aylık Bülteni. İstanbul Erkek Liseliler Derneği. SarıSiyah Dergimizin 8. Sayısı Çıktı! Sevgili Emre Koz ın Anısına. Nisan 2012

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Aylık Bülteni. İstanbul Erkek Liseliler Derneği. SarıSiyah Dergimizin 8. Sayısı Çıktı! Sevgili Emre Koz ın Anısına. Nisan 2012"

Transkript

1 Aylık Bülteni Nisan 2012 SarıSiyah Dergimizin 8. Sayısı Çıktı! Sevgili Emre Koz ın Anısına 24 Şubat 2012 tarihinde kaybettiğimiz yönetim kurulu üyemiz sevgili kardeşimiz Emre Koz'97 anısına 7 Mayıs 2012 Pazartesi günü da okulumuzda mezunlarımızdan Doç.Dr.M.Kaan Kırali 84 ün katılımıyla Kalp Hastalıkları, Risk Faktörleri, Korunma Yöntemleri konulu bir kardiyoloji semineri düzenledik. Başta Doç.Dr.M.Kaan Kırali 84 olmak üzere tüm katılımcılara teşekkür ederiz. Dergimizin Bahar 2012 sayısı Kadın Gözüyle İstanbul Erkek Lisesi kapak konusuyla yayınlandı ve tüm üyelerimize gönderildi. Eğer derginiz elinize ulaşmadıysa derneğimize telefon ederek kayıtlı adresinizi kontrol edebilir ve güncelleyebilirsiniz.

2 ETKİNLİKLERİMİZ 128. Aşure Günü Okulumuzun 128. yılını kutlayacağımız geleneksel Aşure Günü'müz bu yıl 27 Mayıs 2012 Pazar günü gerçekleşecektir. Tüm İstanbul (Erkek) Lisesi camiasının bir araya geleceği bu güzel günde sizleri okul bahçemizde bir araya gelmeye ve o özlediğimiz güzel atmosferi bir kez daha yaşamaya davet ediyoruz. Her yıl olduğu gibi, bu yıl da kapıda kuyruk oluşmaması için, 10 Mayıs a kadar aidat borcunu ödemiş olan üyelerimizin adreslerine davetiyeleri postalanacaktır. Herkesi Aşure Günümüzde görmek dileğiyle. 3. Selim Derya Uzgören Basketbol Turnuvası Bu sene üçüncüsünü düzenlediğimiz Selim Derya Uzgören Basketbol Turnuvası nın ilk karşılaşmaları 6 Mayıs 2012 pazar günü okulumuz spor salonunda oynanmıştır. 3.lük- 4.lük ve Final maçları 27 Mayıs 2012 Pazar günü Aşure günümüzde oynanacaktır. Finale kalan takımlar : İEL'11 Kıdemspor 9307 İEL'08 Tüm katılımcılara teşekkür eder, finale kalan takımlarımıza başarılar dileriz. Çanakkale Şehitlerimizi Anma Töreni 97 yıl önce Sarı Siyah renklere anlam katan ve Sarı Siyah ruhun başlangıcı olan 18 Mayıs ı 19 Mayıs a bağlayan gece Çanakkale de şehit düşen ağabeylerimizi anmaya gidiyoruz. Seyahat 18 Mayıs sabahı İstanbul da başlayıp 20 Mayıs akşam üstü İstanbul da son bulacaktır. Program : 18 Mayıs 2012 Cuma Sabah de Taksim AKM önü Ataköy kalkış, Ecaabata hareket Öğlen Ecaabat a varış Otele yerleşme Akşam üzeri izci kampı ziyareti Otelde akşam yemeği 19 Mayıs 2012 Cumartesi Şehitlerimizi Anma Töreni ve Fener Alayı Otele dönüş ve dinlenme Milli parkı ziyaret 20 Mayıs 2012 Pazar Kahvaltı ve İstanbul a dönüş Fiyat Kişi başı 295. TL çift kişilik odada kişi başı Fiyata Dahil Olan Hizmetler : Klimalı Otobüs

3 Rehberlik Hizmeti Oda - kahvaltı - akşam yemeği olarak konaklama Türsab Seyahat Sigortası Katılım durumunuzu en geç 10 Mayıs 2012 Perşembe günü saat a kadar dernek ofisine bildirmenizi rica ederiz. Çanakkale Şehitlerimizi Anma Törenine Pedal Çeviriyoruz. Bildiğiniz üzere, her yıl 18 Mayısı, 19 Mayısa bağlayan gece, Çanakkale Savaşında şehit düşen ağabeylerimizi, hüzünlü bir törenle anıyor ve en azından vefa borcumuzu, bir derece de olsa yerine getirmeye çalışıyoruz. Bu yıl bu etkinliğimize otobüs seyahati dışında, pedal çevirerek de gitmek istiyoruz. Bunu yaparken, hem o coğrafyayı adım adım görmek tanımak, hem de kendi kas gücümüzle, ağabeylerimizin huzuruna çıkmanın tadını yaşamak istiyoruz. Geçtiğimiz yıl İELEV İlköğretim okulları nın öğrencileri büyük bir cesaret örneği göstererek, bu bisiklet turunu gerçekleştirdi ve unutulmaz bir serüven yaşadı. Bu yıl tüm sarı siyahlı camiayı, en yaşlısından, en gencine kadar Çanakkale Şehitlerini anmak üzere bir bisiklet yolculuğuna davet ediyoruz. Program akışı şu şekilde olacaktır: 16 Mayıs 2012 Çarşamba sabahı, saat da, okulumuzdan hareket 16 Mayıs akşamı Tekirdağ Öğretmen Evinde konaklama 17 Mayıs Gelibolu ya varış ve kamp kurma (tercih edenler için bir otel opsiyonu da sağlanacaktır) 18 Mayıs çevreyi tanıma gezileri ve gece şehitleri anma töreni 19 Mayıs otobüsle İstanbul a dönüş Tüm bu gezi süresince, olumsuz şartlara karşı, bir otobüs ve bisikletlerin konulacağı bir kamyonet de, kafileye eşlik edecektir. 3. Mezunlar Arası Tavla Turnuvası 3. Mezunlar Arası Tavla Turnuvası nı 6 Mayıs 2012 Pazar günü okulumuz öğretmenler yemekhanesinde gerçekleştirdik. Turnuvanın tüm katılımcılarına teşekkür eder, 2. kez şampiyon olan Melih Kazandöven 78 i tebrik ederiz. Göreceli olarak zahmetli bir yolculuk olabilecek bu tarz bir Çanakkale gezisi, hayatını vatanı uğruna sakınmayan ağabeylerimizin huzuruna çıkmak üzere yapacağımız bu yolculuğu çok daha anlamlı kılacaktır.

4 Sektör Toplantılarımız İSTANBULSPOR DA BU AY 2. Enerji Sektörü Buluşması Enerji sektörü ve ilgili alanlarda çalışan Sarı Siyahlılar, birbirlerini tanımak için ikinci kez bir araya geliyorlar. Bu amaçla 14 Mayıs 2012 Pazartesi akşamı 'Rüzgar enerjisinde gelişen piyasamızda yeni fırsatlar ve güneş enerjisinin Türkiye'de yapılanması' konusunun işleneceği toplantıya saat 19:00 dan itibaren Enerji sektöründe çalışan ve bu sektörlere ilgi duyan tüm Sarı Siyahlıları bekliyoruz. Katılım iki yerli içecek dahil 25.TL, mönü ilişikte. 16 Nisan da 2. Bilişim ve Telekomünikasyon ve 30 Nisan da 2. Sağlık Sektörü buluşmalarına katılan tüm mezunlarımıza teşekkür ederiz. Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden İstanbulspor Futbol Takımı nın bu ayki maç sonuçları aşağıdaki gibidir: İstanbulspor Derince Belediye Spor 0-3 Ligi 34 puanla 4. sırada tamamlayan takımımız önümüzdeki yıl mücadelesini Bölgesel Amatör Lig de sürdürmeye devam edecektir. Türkiye Basketbol 2nci Lig de mücadele eden İstanbulspor Basketbol Takımı nın bu ayki maç sonuçları aşağıdaki gibidir: İstanbulspor - Optimum TED Ankara Kolejliler Gelişim Koleji İstanbulspor İstanbulspor Tire Belediye Darüşşafaka İstanbulspor İstanbulspor ligde 51 puanla 15 inci sıradadır.

5 MEZUNLARIMIZDAN HABERLER BÜO'dan "Sezuan'ın İyi İnsanı" Bir Çocuğun Gözünden Yunan Mitleri Okulumuz mezunlarından Örgül Sezer'87 ve Hakan Sezer'86'nın sevgili oğulları Orkan Sezer'in 'Bir Çocuğun Gözünden Yunan Mitleri' adlı kitabı çıkmıştır. İmza gününde kitap satışından elde edilen geliri Bolluca Çocuk Köyü'ne bağışlayan Orkan'ı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz. Orkan ın Hürriyet gazetesindeki haberini aşağıdaki bağlantıdan okuyabilirsiniz. Emre Ersezer 06, Boğaziçi Üniversitesi Oyuncuları nın sahnelediği Sezuan ın İyi İnsanı oyununda rol alacak. 9 Mayıs Çarşamba günü saat 19:30 da BÜ Demir Demirgil Salonu nda sergilenecek oyuna tüm İstanbul Liseliler davetlidir. Rezervasyon için: Emre Ersezer (İEL'06)

6 Masumiyet Müzesi SarıSiyah Motosiklet Yazar Orhan Pamuk un açacağı Masumiyet Müzesi nin dönüşüm projesinin başında mezunlarımızdan İhsan Bilgin 72 vardı. Kendisiyle konu hakkında yapılmış röportaja aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz. splaynewsitem&id=34579 Zeytinciliğe Yelken Açan Eski Plaza İnsanı: Bahar Tapkaç SarıSiyah Motosiklet Topluluğu çok genç bir oluşum. İlk toplantısını Sacit Yakamercan( 72) ın çağrısıyla 6 Eylül 2011 de yaptı. Çok çeşitli dönemlerden İstanbul Erkek Liseliler barındıran topluluk, yaklaşık yirmi aktif üyeyi, kırk e-posta grubu üyesini barındırıyor. Eylül ayında toplanmaya başlayan topluluk, ortak nokta SarıSiyahlı olmak olunca, kaynaşmakta hiç gecikmedi hemen geziler düzenlemeye başladı. Motosikletseverlerin evlerine kapandığı kış aylarında inadına daha çok etkinlik düzenlendi, yapılan irili ufaklı gezilerin sayısı onu buldu. Bunun dışında yemek, kahvaltı organizasyonları, 1 Ocak 2012 MadRun (Motosikletçilerin bütün yılı motosiklet üzerinde geçirmek dileğiyle gerçekleştirdiği çılgın sürüş ) da cabası. İşin çılgınlığı, yalnızca havanın soğuk olmasında, yanlış anlaşılmasın. Mezunlarımızdan Bahar Tapkaç ın Alternatif Anne de yayınlanan röportajı: Cüneyt Türel in Son Röportajı 1 Mayıs 2012 de kaybettiğimiz mezunumuz tiyatrocu Cüneyt Türel in SarıSiyah dergimiz ile yaptığı son röportajın Hürriyet Keyif Eki ndeki haberi: sp Etkinlik Takvimi Güzel havaların kendini hissettirmeye başladığı, motosiklet sezonunun açıldığı bu günlerde SarıSiyah Motosiklet in etkinlik programı da çok yoğun. Bir yandan her hafta sonunda katılma fırsatı olan üyeler günübirlik geziler düzenliyor. Bir yandan da uzun vadeli takvim devrede.

7 Gelibolu Turu (Çanakkale Şehitlerimizi Anma Töreni): Mayıs 2012 California Superbike School Katılım: 31 Mayıs 2012 Sakarya İzci Grubu 100. Yıl Kampı na katılım ve Güney Marmara Turu: Temmuz 2012 IELUSA Katılım SarıSiyah Motosiklet Topluluğu motosiklete ilgi duyan tüm İstanbul (Erkek) Lisesi mezunlarına açık bir grup. Gruba katılım için motosikletinizin olması gibi bir ön şart yok. Her salı akşamı düzenlenen olağan toplantılardan birine gelmek yeterli. Geziler, etkinlikler e- posta grubu ve Facebook sayfası ile duyuruluyor, üye olmak için lütfen adresine kendinizi kısaca tanıtan bir e-posta atınız veya numaralı telefona ulaşınız. Gezilere her seviyede kullanıcı, her türlü motosikletle katılabiliyor. Ayrıca SarıSiyah Motosiklet üyeleri eş ve çocuklarını yolcu olarak da gezilere getirebiliyorlar. Amerika da yaşayan sarı-siyahlılar IELUSA isimli bir organizasyon kurdular ve önümüzdeki akademik dönemde Amerika da herhangi bir üniversiteden master veya doktora öğrencilerinin karşılaşabilecekleri sorunlarda onlara yardımcı olabilmek adına birçok eyalette organize oldular. Bu vesileyle Amerika ya taşınacak mezunlarımızın adresine E- Posta göndermesini ve adresine üye olmalarını rica ederiz. Olağan Toplantılar her ayın ikinci salısında Avrupa yakasında, bunun dışındaki salılarda Anadolu yakasında düzenleniyor. Anadolu yakasında toplantı yeri Kalamış Sütiş, Avrupa yakasındaki toplantı yeri genellikle Emirgan Sütiş. Toplantıya gelmeden önce e-posta veya telefon yoluyla bağlantıya geçmekte fayda var )

8 Korhan Futacı & Kara Orkestra Pavurya ARAMIZDAN AYRILANLAR Okulumuz mezunlarından Doğan Erberk'69 vefat etmiştir. Cenazesi 6 Mayıs 2012 Pazar günü ikindi namazının ardından Karacaahmet' teki Şakirin Camiinden kaldırılarak, Edirnekapı Şehitliğine defnedilmiştir. Okulumuz mezunlarından Hüseyin Ergir'91'in babası Yılmaz Ergir'47 vefat etti. Cenazesi 3 Mayıs 2012 Perşembe günü ikindi namazını müteakip Fatih Camii nden kaldırıldı. Türk tiyatrosunun usta sanatçılarından Cüneyt Türel'61'i kaybettik. Cenazesi 3 Mayıs 2012 Perşembe günü saat 11.00'da Harbiye Muhsin Ertuğrul Sahnesinde düzenlenen törenin ardından Teşvikiye Camii'nde kılınan öğle namazına müteakip Zincirlikuyu mezarlığında toprağa verildi. Korhan Futacı ve Kara Orkestra, organik bağlarla birbirine kenetlenmiş zengin orkestral dokuyu yaratırken yüksek bilinçli bir makine gibi çalışıyor, İstanbul'un kendine has kaosunu ve deliliğini çok renkli müzikal bir hikayeye dönüştürüyor. Korhan Futacı ve Kara Oskestra nın ortak bestelerinden oluşan 11 eserlik albümün albümün tek cover şarkısı olan Ben Sana Vurgunum Midas stüdyolarında canlı olarak kaydedildi. Klip çekimi de Umut Kebapçı yönetmenliğinde aynı anda gerçekleştirildi. Korhan Futacı Ve Kara Orkestra, nın Pavurya isimi verdikleri albümü 2 Mayıs da müzikseverlerle buluştu. Okulumuz mezunlarından Ayfer Kalaycıoğlu'77'nin babası vefat etti. Cenazesi 18 Nisan 2012 Çarşamba günü Levent Cami'nde kılınan ikindi namazının ardından Zincirlikuyu mezarlığında toprağa verildi. Okulumuz mezunlarından Tamer Yalın'63'ün annesi Hurinisa Yalın vefat etti. Cenazesi 16 Nisan 2012 Pazartesi günü Yeşilyurt Mecidiye Cami'nde kılınan ikindi namazının ardından toprağa verildi. Okulumuz mezunlarından Selçuk Yüzbaşıoğlu'75 ve Serdar Yüzbaşıoğlu'77'nin anneleri vefat etti. Cenazesi 16 Nisan 2012 Pazartesi günü Zuhuratbaba Mah. Konyalı Cami'nde kılınan ikindi namazının ardından toprağa verildi.

9 BİLGİ GÜNCELLEME Sizlere ait mail adresleri, telefon ve faks numaraları, ev ve iş adresleri gibi bilgilerden bazıları çok eski, geçerliliğini yitirmiş, güncellenmeye ihtiyacı var, lütfen bizi arayın ve bizdeki bilgilerin doğru olup olmadığını kontrol edelim. Aşağıdaki adresten de bilgilerinizi güncelleyebilirsiniz: AİDAT ÖDEMELERİ Faaliyetlerimizi verimli sürdürebilmemize, 2011 ya da varsa birikmiş aidatlarınızı ödeyerek katkıda bulunabilirsiniz. Lütfen dernekle iletişime geçin, size yardımcı olalım. Aidatlarınızı; Garanti Bankası Galata Şubesi TR , Türkiye İş Bankası Cağaloğlu Şubesi TR , Yapı Kredi Bankası Teşvikiye Şubesi TR IBAN numaralı hesaplara yatırabilirsiniz. Kredi Kartı ile Ödeme Formu na aşağıdaki adresten ulaşabilirsiniz: Siz de Bir Sarı Siyahlı Kardeşimize Burs Vermek İster Misiniz? Yeni eğitim yılının başladığı bu günlerde sizlere burs konusunu hatırlatmak istedik. Derneğimiz, her yıl olduğu gibi, eğitim yılında da, maddi desteğe gereksinim duyan okulumuz öğrencisi veya mezunu kardeşlerimize orta öğretim ve yüksek öğrenim bursu verecektir. Burs havuzumuz, burs veren üyelerimizin katkılarıyla genişlemiş bulunmaktadır, ancak bu fonu, okuyan çocukların bazı acil giderleri için de kullanmaktayız. Hem bu ek harcamaları karşılamak hem de daha fazla öğrenciyi destekleyebilmek için, sizlerin katkılarına ihtiyaç duyuyoruz. Sarı Siyahlı kardeşlerimize burs vermek ve ayrıntılı bilgi edinmek için, derneğimizi aramanızı rica ederiz. Şartlı bağışlarınız için IBAN numaramız: Garanti Bankası Galata Şubesi TR Treffpunkt Sarı Siyah Avlu Hep Her yıl olduğu gibi yaz döneminde ve tarihleri arasında işletmemiz TREFFPUNKT SARI SİYAH kapalı olacaktır. Not:Rezervasyon Yapmanız doğrultusunda yardımcı olunacaktır.özel davetlerde açılacaktır. Adres: Treffpunkt Sarı Siyah Avlu, Yeni Çarşı Caddesi, No: 32 Galatasaray Beyoğlu Telefon:

10 İSTANBUL ERKEK LİSELİLER DERNEĞİ AYLIK ELEKTRONİK BÜLTENİ Adres: Türkocağı Caddesi, No: 4 Cağaloğlu İSTANBUL Telefon: Faks: E posta: derneginiz@ielder.org.tr

İstanbul Erkek Liseliler Derneği Aylık Bülteni

İstanbul Erkek Liseliler Derneği Aylık Bülteni Aylık Bülteni Mayıs 2013 Sevgili Sarı Siyahlılar, 28 Mayıs'tan beri Türkiye ciddi bir toplumsal hareketlenme yaşamaktadır. Gezi Parkı'nda barışçıl şekilde başlayan protestolar orantısız bir güçle bastırılmaya

Detaylı

Aylık Bülteni. İstanbul Erkek Liseliler Derneği. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü. İstanbulspor 87. Yıl Balosu. Mart 2013

Aylık Bülteni. İstanbul Erkek Liseliler Derneği. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü. İstanbulspor 87. Yıl Balosu. Mart 2013 Aylık Bülteni Mart 2013 8 Mart Dünya Kadınlar Günü İstanbulspor 87. Yıl Balosu İEL li kadınlar her yıl olduğu gibi bu yıl da 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nde birlikteydiler. Beyoğlu Ponte de gerçekleştirilen

Detaylı

İstanbul Erkek Liseliler Derneği. Aylık Bülteni. Emre siz İlk Bülten

İstanbul Erkek Liseliler Derneği. Aylık Bülteni. Emre siz İlk Bülten Aylık Bülteni Şubat Mart 2012 Emre siz İlk Bülten Söz bazen bitiyor. Duygularımızı nasıl ifade edebileceğimizi bilemiyoruz. 3 dönemdir yönetim kurulumuzda görev yapan sevgili Emre Koz 97 kardeşimizi kaybettik.

Detaylı

İSTANBUL MARMARA ROTARY KULÜBÜ Kuruluş Tarihi 11 Nisan 1978 Charter Tarihi 26 Mart 1980

İSTANBUL MARMARA ROTARY KULÜBÜ Kuruluş Tarihi 11 Nisan 1978 Charter Tarihi 26 Mart 1980 ROTARY Tarih:17.02/2014 Pazartesi Sevgili Rotaryen Dostlarımız, Dönemimizin 32 uncu, Kulübümüzün 1743 ıncı Toplantısını 17.02.2014 tarihinde Marmara Yelken Kulübü nde gerçekleştirdik. Guvernör Yardımcımız

Detaylı

Sosyal Etkinlikler Çalışma Grubu Yürütme Kurulu Üyeleri: Cengiz Güray (Başkan), Zafer Vergili, Kemal Nalçacı, Adnan Yılmaz, Gülçin Bozkurt,

Sosyal Etkinlikler Çalışma Grubu Yürütme Kurulu Üyeleri: Cengiz Güray (Başkan), Zafer Vergili, Kemal Nalçacı, Adnan Yılmaz, Gülçin Bozkurt, Sosyal Etkinlikler Çalışma Grubu Yürütme Kurulu Üyeleri: Cengiz Güray (Başkan), Zafer Vergili, Kemal Nalçacı, Adnan Yılmaz, Gülçin Bozkurt, Burak Özgür, Burçak Göncüler, Aşkın Keleş, Celal Gökbel Tuğbay

Detaylı

Hakkımızda. Dönemlig, lise ve üniversite öğrencileri ile mezunlarından oluşan futbol takımlarının katılımıyla

Hakkımızda. Dönemlig, lise ve üniversite öğrencileri ile mezunlarından oluşan futbol takımlarının katılımıyla Hakkımızda Dönemlig, lise ve üniversite öğrencileri ile mezunlarından oluşan futbol takımlarının katılımıyla organize edilen ve arkadaşları bir araya getirerek dönem ruhunu yeniden yakalamalarını amaç

Detaylı

İSTANBUL / VANNES OKULLAR ARASI DEĞİŞİM PROGRAMI

İSTANBUL / VANNES OKULLAR ARASI DEĞİŞİM PROGRAMI Saint Paul lisesi ve Saint Benoît lisesi Okullararası değişim programı Projenin tanıtımı : iki okulun idareleri tarafından belirlenen tarihlerde aileler tarafından konuk edilmektedir. Projenin amacı türk

Detaylı

YENİLENMİŞ ÜRÜN GRUPLARINA GÖRE SALONLARIN:

YENİLENMİŞ ÜRÜN GRUPLARINA GÖRE SALONLARIN: LOJİSTİK PLAN YENİLENMİŞ ÜRÜN GRUPLARINA GÖRE SALONLARIN: MALZEME KAPILARI GİRİŞ TARİHLERİ ÇALIŞMA SAATLERİ Bulunduğunuz salon için hazırlanan Lojistik Plan sayfasından malzeme giriş tarihlerini öğrenmenizi

Detaylı

TOEFL Primary ve TOEFL Junior

TOEFL Primary ve TOEFL Junior TOEFL Primary ve TOEFL Junior sınavları okulumuzda gerçekleştirildi 11.06.2016 tarihinde 5. Ve 8. Sınıflarımız için yapılan TOEFL Primary ve TOEFL Junior sınavları okulumuzda gerçekleştirilmiştir. Listening,

Detaylı

ULUSLARARASI ROTARY LİZBON KONVANSİYON GEZİSİ

ULUSLARARASI ROTARY LİZBON KONVANSİYON GEZİSİ ULUSLARARASI ROTARY LİZBON KONVANSİYON GEZİSİ Endülüs ve Portekiz Malaga - Marbella - Granada(2) Cordoba - Sevilla(2) - Lizbon(4) 19-27 Haziran 2013 GÜNEfi TUR ZM ZİYAPAŞA BLV 42 ADANA TEL(322)4592343

Detaylı

Sağlık Yöneticileri Derneği Sağlık Sistemleri ve Sağlık Politikaları İnceleme Çalıştayı II

Sağlık Yöneticileri Derneği Sağlık Sistemleri ve Sağlık Politikaları İnceleme Çalıştayı II Çalıştaya Davet, Şu ana kadar Sağlık Yöneticileri Derneği olarak ülkemizde pek çok Kongre, Seminer ve Eğitim çalışmalarına imza attık. Bu çalışmalarda hem akademik hem de uygulamalardaki tecrübe paylaşımlarına

Detaylı

Okulumuzda Klasik Müzik Ziyafeti

Okulumuzda Klasik Müzik Ziyafeti Okulumuzda Ziyafeti Klasik Müzik Lise Müzik Kulübü öğrencilerimiz, 13 Haziran 2016 Pazartesi saat 14.15 te okulumuz konferans salonunda müzik ziyafeti verdi. Öğretim yılının başından beri Müzik Öğretmenimiz

Detaylı

UFUK ÇAKMAK İLE ROMA 24 26 HAZİRAN 2016. Piano Piano

UFUK ÇAKMAK İLE ROMA 24 26 HAZİRAN 2016. Piano Piano UFUK ÇAKMAK İLE ROMA 24 26 HAZİRAN 2016 UÇUŞ BİLGİLERİ Havayolu: Türk Hava Yolları Gidiş 24 Haziran, İstanbul hareket saati : 11:00* 24 Haziran, Roma varış saati: : 12:40 Dönüş 26 Haziran, Roma hareket

Detaylı

Sayı: 15 NİSAN 2013. 14 Nisan 2013 Pazar Günü Mesleğimiz İçin Taksim deydik.

Sayı: 15 NİSAN 2013. 14 Nisan 2013 Pazar Günü Mesleğimiz İçin Taksim deydik. 14 Nisan 2013 Pazar Günü Mesleğimiz İçin Taksim deydik. 14 Nisan 2013 Pazar günü saat:12.00 de Galatasaray Lisesi önünde meslektaşlarımızla toplanarak, balonlar pankartlar eşliğinde İstiklal Caddesi boyunca

Detaylı

19 Nisan 2009. Yürüyüşle ilgili son hatırlatmak istediklerimiz ise şöyle:

19 Nisan 2009. Yürüyüşle ilgili son hatırlatmak istediklerimiz ise şöyle: 19 Nisan 2009 Bildiğiniz gibi 125. Yıl Yürüyüşü'ne sayılı günler kaldı... Yürüyüşten önce oba içinde yapılması gereken işler olduğundan obaları önceden açıklamayı uygun gördük. Her obanın yarın ilk tenefüs

Detaylı

İSTANBUL / VANNES OKULLAR ARASI DEĞİŞİM PROGRAMI

İSTANBUL / VANNES OKULLAR ARASI DEĞİŞİM PROGRAMI Saint Paul lisesi ve Saint Benoît lisesi Okullararası değişim programı Projenin tanıtımı : iki okulun idareleri tarafından belirlenen tarihlerde aileler tarafından konuk edilmektedir. Projenin amacı türk

Detaylı

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ 3.Sınıflar olarak Kayseri Bilim Merkezi ne düzenlediğimiz gezide Dünyamız ve Uzay, Maddenin Halleri gibi konularla ilgili bilgiler edindik. Eğlenceli ve keyifli vakit geçirdiğimiz

Detaylı

13-18 EYLÜL 2010 - BODRUM

13-18 EYLÜL 2010 - BODRUM 13-18 EYLÜL 2010 - BODRUM 4. ULUSLARARASI SERTİFİKALI İNGİLİZCE KONUŞMA KAMPI 13-18 EYLÜL 2010 -BODRUM İngilizce eğitimi için İngiltere ya da Amerika ya gitme imkanı olmayanlar için büyük fırsat Hem eğlenin

Detaylı

Çimentaş Trakya Çimento Fabrikası çalışanlarının motivasyonunu arttırmak için düzenlenen Masa

Çimentaş Trakya Çimento Fabrikası çalışanlarının motivasyonunu arttırmak için düzenlenen Masa Fabrika Haberleri Çimentaş tan masa tenisi turnuvası Çimentaş Trakya Çimento Fabrikası çalışanlarının motivasyonunu arttırmak için düzenlenen Masa Tenisi Turnuvası nın üçüncüsü gerçekleştirilmiş, zorlu

Detaylı

ÇANAKKALE & GELİBOLU (Günübirlik)

ÇANAKKALE & GELİBOLU (Günübirlik) ÇANAKKALE & GELİBOLU (Günübirlik) TUR PROGRAMI Saat 02:00 da okul önünden hareket. Sabah 07:00 da Gelibolu Yarımadası na varış. Kahvaltı sonrasında Kabatepe Tanıtma Merkezi ve Müzesi, Mehmetçiğe Saygı

Detaylı

F A A L İ Y E T B Ü L T E N İ E K İ M

F A A L İ Y E T B Ü L T E N İ E K İ M F A A L İ Y E T B Ü L T E N İ E K İ M 2 0 1 7 MÜMDER DESTEK B U R S U Üniversite eğitimi gören, maddi imkanları sınırlı olan öğrencilerimize aşağıdaki burs seçenekleri ile destek olabilirsiniz. AYLIK AYLIK

Detaylı

Şiraz'dan Mashad'a İran

Şiraz'dan Mashad'a İran Şiraz'dan Mashad'a İran 18-27 Kasım 2017 / 9 Gece - 8 Gün Gezgin Rehber Bülent Demirdurak ile Şiraz(2 )- Yazd(2) - Esfahan(2) - Tahran(1) - Mashad(1) - Uçak(1) Firdevsi'nin, Ömer Hayyam'ın, Sadi'nin, Hafız'ın,

Detaylı

ÇANAKKALE KABATEPE! Batıklar Turu 4-6 EYLÜL 15

ÇANAKKALE KABATEPE! Batıklar Turu 4-6 EYLÜL 15 Turizm Seyahat Acentası ÇANAKKALE KABATEPE! Batıklar Turu 4-6 EYLÜL 15 ÇANAKKALE KABATEPE! Batıklar Turu 4-6 EYLÜL 15 J.Y.Cousteau'ya göre dünyanın en güzel 10 dalış noktasından biri Saros'daki Bebek Kayalıkları.

Detaylı

HAKKINDA DUYURU ŞİİR DİNLETİSİ

HAKKINDA DUYURU ŞİİR DİNLETİSİ VELİ-ÖĞRETMEN GÖRÜŞMELERİ HAKKINDA DUYURU Sayın Velilerimiz, Okullarımızda (Okul Öncesi- İlkokul-Ortaokul-Lise) 2013-2014 Öğretim yılı 2. Dönem haftalık veli- öğretmen görüşmelerimiz, 09 Haziran 2014 Pazartesi

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ - 20 KASIM 2015

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ - 20 KASIM 2015 HAFTALIK VELİ BÜLTENİ - 20 KASIM 2015 Gelecek nesillerimiz adına umut bağladığımız gerçek güç olan saygıdeğer öğretmenlerimizin Öğretmenler Gününü kutluyor, onlara minnetlerimizi sunuyoruz. VELİLERİMİZ

Detaylı

Yaz Kampı Organizasyonlarınız ve Sezon Hazırlık Kamplarınız İçin Kaliteli Çözümler

Yaz Kampı Organizasyonlarınız ve Sezon Hazırlık Kamplarınız İçin Kaliteli Çözümler Yaz Kampı Organizasyonlarınız ve Sezon Hazırlık Kamplarınız İçin Kaliteli Çözümler Çocuklarımız eğitim öğretim yılı bittiğinde yorgunluklarını atabilecekleri ve eğlenebilecekleri yaz kamplarını iple çekmektedir.

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 11 ( 17 Nisan 02 Mayıs 2017 ) Sayfa 1 GENEL 18 Nisan Salı günü ilkokul ve ortaokul öğrencilerimizin katılımı ile Bayan Voleybol A Milli Takım Pasörü Naz Aydemir Akyol u konuk ettik. İbrahim

Detaylı

MATEMATİK KÖYÜ KAMPI ŞİRİNCE-EFES-MERYEMANA GEZİLERİ 2 Gece 3 Gün

MATEMATİK KÖYÜ KAMPI ŞİRİNCE-EFES-MERYEMANA GEZİLERİ 2 Gece 3 Gün 1. GÜN: 23.30 Okul önünden İzmir Şirinceye hareket, 2. GÜN: 08.00 Kampa varış ve kahvaltı, 10.00 12.00: Tanışma, tanıtım ve yerleşme 13.00 15.00: Ders 15.00 19.00: Şirince Gezisi 19.00 20.00: Aksam yemeği

Detaylı

Sağlık Sektörünün Değerli Temsilcileri,

Sağlık Sektörünün Değerli Temsilcileri, Sağlık Sektörünün Değerli Temsilcileri, Sağlık sistemimizdeki değişim bütün hızıyla devam etmektedir. Bu süreç, kamu sektörünü olduğu kadar özel sektörü; hizmet planlamasını olduğu kadar finansmanını;

Detaylı

BASKETBOL GENÇ ERKEKLERDE ADIM ADIM FİNALE

BASKETBOL GENÇ ERKEKLERDE ADIM ADIM FİNALE Başarıyı, Başarının Kahramanları Anlattı İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Başarıyı, başarının kahramanları anlatıyor. konulu söyleşiye TED Kayseri Koleji Vakfı Özel Ortaokulundan 13 öğrencimiz

Detaylı

DARÜŞŞAFAKALILAR DERNEĞİ TARİH: DARÜŞŞAFAKALILAR DERNEĞİ BÜLTENİ YUVADAN SESLER

DARÜŞŞAFAKALILAR DERNEĞİ TARİH: DARÜŞŞAFAKALILAR DERNEĞİ BÜLTENİ YUVADAN SESLER DARÜŞŞAFAKALILAR DERNEĞİ İ YUVADAN SESLER BAŞKANIN MESAJI Sevgili Darüşşafaka Ailesi, 2016 yılını bitiriyor ve yeni umutlarla 2017 yılına giriyoruz. Darüşşafakalılar Derneği Yönetim Kurulu olarak 2016

Detaylı

Esenkent Mahallesi Onur Güvener Sok. Truva Evleri No:8 Bahçeşehir / İstanbul Tel : Fax :

Esenkent Mahallesi Onur Güvener Sok. Truva Evleri No:8 Bahçeşehir / İstanbul Tel : Fax : BALIKESİR - EDREMİT 2 GECE - 3 GÜN 1.Gün ; 05.30 Bahçeköy Açı Lisesi Buluşma 05.40 Okuldan hareket 07.00 Yenikapı-Bandırma Feribot 09.30 Feribottan iniş 11.30 Öğle Yemeği (Eti Maden İşletmeleri) 12.45

Detaylı

Yalıkavak Spor İlk Maçını Kaybetti.

Yalıkavak Spor İlk Maçını Kaybetti. Yalıkavak Spor Kaybetti. İlk Maçını Türkiye Hentbol Federasyonu Bayanlar Birinci Ligi nde mücadele eden Bodrum Yalıkavak Spor Kulübü ligin ilk maçında Polatlı Belediyesi Spor Kulübü ne mağlup oldu. Gümbet

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 9. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 9. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 9. VELİ BÜLTENİ Değerli Velimiz, 10 Kasım Atatürk ü Anma Günü töreni hazırlıkları, ortaokul öğrencilerimizin 1. deneme

Detaylı

... LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ NE

... LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ NE ... LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ NE MEF Üniversitesi ve MEF Okullarının, lise öğrencileri arasında düzenlediği 26. ULUSLARARASI ARAŞTIRMA PROJELERİ YARIŞMASI na okulunuz adına gönderilen proje, Bilim Kurulu Üyelerimiz

Detaylı

ADIM ADIM KURTULUŞ YOLUNDA

ADIM ADIM KURTULUŞ YOLUNDA ADIM ADIM KURTULUŞ YOLUNDA TUR PROGRAMI: GEYVE BOZÖYÜK İNÖNÜ AFYON POLATLI 2 Gece / 3 Gün 1.GÜN: 06.30 Okul bahçesinde buluşma ve hareket 08.00 Otobüste kahvaltı paketi ikramı 09.00 Geyve Geçidi, Kuvvayi

Detaylı

ÇANAKKALE & GELİBOLU 1 Gece / 2 Gün

ÇANAKKALE & GELİBOLU 1 Gece / 2 Gün ÇANAKKALE & GELİBOLU 1 Gece / 2 Gün 1.GÜN 06:00 Okul önünden hareket 08:00 İhtiyaç molası 11:00 Bigalı Köyü 12:30 Öğle yemeği 13:30 Kilitbahir Köyü ve Kalesi, Seyit Onbaşı Anıtı, Morto Koyu, Alçıtepe,

Detaylı

TÜRKİYE ÖZEL SPORCULAR SPOR FEDERASYONU

TÜRKİYE ÖZEL SPORCULAR SPOR FEDERASYONU Faaliyet Adı AKDENİZ, EGE,DOĞU ANADOLU,İÇ ANADOLU, KARADENİZ VE MARMARA BÖLGESİ BASKETBOL ŞAMPİYONASI Faaliyet Tarihi 20-23 EKİM 2014 Yeri Alanya Konaklama Yeri * Özkaymak Select Resort Otel 07410 Avsallar/Antalya

Detaylı

TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU BAŞKANLIĞI

TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU BAŞKANLIĞI TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU BAŞKANLIĞI Sayı : TÜSF /.. / 04 /2013 Konu : Salon Futbolu Play-off Müs. Hk.. ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNE (Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı) Gençlik ve Spor

Detaylı

Darüşşafaka Cemiyeti Yönetim Kurulu adına hepinize saygı ve sevgilerimi sunuyorum.

Darüşşafaka Cemiyeti Yönetim Kurulu adına hepinize saygı ve sevgilerimi sunuyorum. Sayın Kaymakamım, Sayın Milli Eğitim Müdürüm, Sayın Belediye Başkanım, Okul Aile Birliğimizin değerli yöneticileri, Saygıdeğer Velilerimiz, Sevgili öğretmenlerimiz ve yöneticilerimiz, Saygıdeğer Bağışçılarımız,

Detaylı

İTÜ MATEMATİK YAZ KAMPI PROGRAMI

İTÜ MATEMATİK YAZ KAMPI PROGRAMI 1.GRUP 1. 11 TEMMUZ PAZARTESİ TANIŞMA 2. 12 TEMMUZ SALI DERS 3. 13 TEMMUZ ÇARŞAMBA DERS 4. 14 TEMMUZ PERŞEMBE GEZİ (VİALAND ) 5. 15 TEMMUZ CUMA DERS 6. 16 TEMMUZ CUMARTESİ DERS 7. 17 TEMMUZ PAZAR GEZİ

Detaylı

iyi günler sevgili ilk yar'larımızın değerli dostları, Bugün geçmişlere gideceğiz, çünkü yakınlarda kulaklarını çok çınlatmıştık... Ne kadar güzel bir örnek çalışmaydı öğretmenlerimizin sevgili Ahmet Hocamızın

Detaylı

2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI SOSYAL FAALİYET VE ÇALIŞMA TAKVİMİ

2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI SOSYAL FAALİYET VE ÇALIŞMA TAKVİMİ 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI LİSE TANITIM VE BİLGİLENDİRME KİTAPÇIĞI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI SOSYAL FAALİYET VE ÇALIŞMA TAKVİMİ EYLÜL 2013 Sene Başı Öğrenci Bilgilendirme Programı YGS - LYS

Detaylı

TÜRKİYE GENELİNDE YAPILAN OKULİSTİK SINAVINDA ÖĞRENCİLERİMİZ TÜRKİYE 1.Sİ OLDULAR

TÜRKİYE GENELİNDE YAPILAN OKULİSTİK SINAVINDA ÖĞRENCİLERİMİZ TÜRKİYE 1.Sİ OLDULAR TÜRKİYE GENELİNDE YAPILAN OKULİSTİK SINAVINDA ÖĞRENCİLERİMİZ TÜRKİYE 1.Sİ OLDULAR Gelişim ve başarının konu ve kazanım düzeyinde takip edilebildiği sürekli gelişen ve zenginleşen ölçme değerlendirme sistemlerine

Detaylı

FIRAT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ

FIRAT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Evrak Tarih ve Sayısı: 13/03/2015-82940 T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ *BD864735462* Sayı :89924811/813.03/ Konu :Basketbol-Voleybol Müsabakaları. TEKNOLOJİ FAKÜLTESİNE mıza bağlı Spor Kolları Koordinatörlüğü

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 6 (08 Aralık 21 Aralık 2014 ) Sayfa 1 BASKETBOL KÜÇÜK BASKETBOL Gelişim liginde mücadele veren küçük basketbol takımımız maçlarına galibiyetle başladı. Paşabahçe takımını güzel bir mücadelenin

Detaylı

ORGANİZATÖR. Sportif Organizasyonlar dışında, Kurumsal markaların pek çok organizasyonuna imza atmaktadır.

ORGANİZATÖR. Sportif Organizasyonlar dışında, Kurumsal markaların pek çok organizasyonuna imza atmaktadır. ORGANİZATÖR Avrasya Lig bir Power BULLS SPORT organizasyonudur. Power BULLS SPORT markamız 18 yıldır, yılda 2 defa Antalya da düzenlediği Power Bulls Turnuvası ile onbinlerce sporcu ve yüzlerce kulübü

Detaylı

TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi 37. Dönem Çalışma Raporu. YĠTĠRDĠKLERĠMĠZ ve ANMALAR

TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi 37. Dönem Çalışma Raporu. YĠTĠRDĠKLERĠMĠZ ve ANMALAR YĠTĠRDĠKLERĠMĠZ ve ANMALAR PROF. DR. H. NUSRET YÜKSELER HOCAMIZ SONSUZLUĞA UĞURLANDI İTÜ Elektrik Fakültesi'nden 1955'de mezun olan ve çalışmalarını, Kasım 1998'de emekli oluncaya kadar, EMO çalışmalarına

Detaylı

TURİZM FAKÜLTESİ BÜLTENİ Yıl 2, Sayı 4 Ocak, 2018

TURİZM FAKÜLTESİ BÜLTENİ Yıl 2, Sayı 4 Ocak, 2018 BU SAYIDA; Dekanımızdan.. 1 TURİZM FAKÜLTESİ BÜLTENİ Ocak, 2018 DEKANIMIZDAN İşbirliği Protokolü..2 Birinci sınıfların Sapanca gezisi.....3 Aramızdan Yükselenler....4 Aramıza Katılanlar....5 Aramıza Katılanlar....6

Detaylı

Gaziler ve Şehitler Derneği Ziyaretimiz

Gaziler ve Şehitler Derneği Ziyaretimiz Gaziler ve Şehitler Derneği Ziyaretimiz 31.05.2016 tarihinde gerçekleştirmiş olduğumuz Yabancı Dil Festivali nde elde ettiğimiz geliri Gaziler ve Şehitler Derneği Kayseri şubesine bağışlamak üzere ziyarette

Detaylı

UR 2430.Bölge Ordu Rotary Kulübü Ünye Rotary Kulübü

UR 2430.Bölge Ordu Rotary Kulübü Ünye Rotary Kulübü UR 2430.Bölge Ordu Rotary Kulübü Ünye Rotary Kulübü KULAKKAYA YAYLASI Zifin Otel Ağaçbaşı Tabiat Parkı 25-27 Ağustos 2017 Sevgili Babalar, UR 2430.BÖLGE ORDU ROTARY KULÜBÜ ve ÜNYE ROTARY KULÜBÜ BABA &

Detaylı

DENİZLİ - PAMUKKALE GEZİSİ 1 gece / 2 gün (Uçaklı)

DENİZLİ - PAMUKKALE GEZİSİ 1 gece / 2 gün (Uçaklı) DENİZLİ - PAMUKKALE GEZİSİ 1 gece / 2 gün (Uçaklı) 1.GÜN 03.45 06.00 İstanbul Denizli Uçuşu 07.30 Denizli hava Limanına Varış 08.00 Hava Limanında otobü ile buluşma 09.00 Hierapolis Antik Kenti, (Sütunlu

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 1 ( 05 Eylül 09 Ekim 2017 ) Sayfa 1 GENEL BİLGİLENDİRME 2017-2018 Eğitim Öğretim yılında okulumuzda faaliyet gösterecek okul takımlarımızın seçmeleri yapıldı. Takım listeleri, beden eğitimi

Detaylı

TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI ÖZEL

TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI ÖZEL TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI ÖZEL LİSESİ DÖNEM SONU ORTAK SINAVLARI Sayın Veli, Sevgili Öğrencilerimiz, 01 Temmuz 2015 tarih ve 29403 sayılı Resmi Gazete de yayımlanan MEB Orta Öğretim Kurumları Yönetmeliği

Detaylı

TAKIM RUHU VOLEYBOL TURNUVASI

TAKIM RUHU VOLEYBOL TURNUVASI TAKIM RUHU VOLEYBOL TURNUVASI TURNUVAYA KATILMAK İÇİN TAKIM OLMAN YETERLİ 29 OCAK - 3 ŞUBAT 2017 www.apsportif.com TEAM SPIRIT OF VOLLEYBALL TOURNAMENT JUST BE THE TEAM TO PARTICIPATE IN TOURNAMENT! VOLEYBOL

Detaylı

Tiyatro Gösterisi Su Damlası Sabancı Müzesi Gezimiz Öğretmenler Günü Kutlamamız Yılbaşı Kermesimiz Bahar Kermesimiz Yardım Kampanyamız

Tiyatro Gösterisi Su Damlası Sabancı Müzesi Gezimiz Öğretmenler Günü Kutlamamız Yılbaşı Kermesimiz Bahar Kermesimiz Yardım Kampanyamız Bülten Tarihi 17 Haziran 2016 Yıl boyunca öğrencilerimizin ve velilerimizin beklentilerini karşılamak ve okulumuz ile ailelerimizin arasındaki bağı daha da kuvvetlendirmek üzere çalışmalar yaptık. Okul

Detaylı

IAA HUNTING GP 2012 Antalya (TUR)

IAA HUNTING GP 2012 Antalya (TUR) 01 Eylül 2012 Sevgili Okçular, Türkiye de ilk defa yapılacak olan uluslararası 3D Av Grand Prix 18-21 Ekim 2012 de Antalya da yapılacaktır. Organizasyon komitesi başkanı olarak bu ilginç deneyimi yaşamanız

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 13 ( 18 Nisan 02 Mayıs 2016 ) Sayfa 1 10. SPOR FESTİVALİ Bu sene 10. su yapılacak olan Spor Festivalimiz, 2 Mayıs Pazartesi başlayacak ve üç gün sürecek. 30 okuldan 400 öğrencinin davet edildiği

Detaylı

ÖZEL BAŞKENT OKULLARI

ÖZEL BAŞKENT OKULLARI BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ - EĞİTİM ve ÖĞRETİM YILI AKADEMİK ÇALIŞMA TAKVİMİ ORTAOKUL adanaozelbaskentokulları bilim bizde toplanır bizden yayılır - EĞİTİM ve ÖĞRETİM YILI TAKVİMİ Haziran ( Hafta) Temmuz Ağustos

Detaylı

MASAL YOLU BREMEN TRENDELBURG HAMELIN - SABABURG

MASAL YOLU BREMEN TRENDELBURG HAMELIN - SABABURG MASAL YOLU BREMEN TRENDELBURG HAMELIN - SABABURG GÖKNUR BİRİNCİOĞLU İLE MASAL YOU 01 04 EYLÜL 2017 01 Eylül 2017 Cuma 10:40 Gidiş - 04 Eylül 2017 Pazartesi 17:45 İstanbul Varış BREMEN ( 1 ) Bremen Mızıkacıları

Detaylı

İZMİR BEYAZ NOKTA GELİŞİM DERNEĞİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTI GÜNDEMİ

İZMİR BEYAZ NOKTA GELİŞİM DERNEĞİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTI GÜNDEMİ İZMİR BEYAZ NOKTA GELİŞİM DERNEĞİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTI GÜNDEMİ 1. Açılış, yoklama ve saygı duruşu 2. Divan seçimi 3. Faaliyet raporunun okunması 4. Denetçi raporunun okunması 5. Hesaplarının tetkiki,

Detaylı

Üyelerimizle kahvaltıda buluştuk. MMO Antalya Şube olarak üyelerimizle birlikte Geleneksel Kahvaltı etkinliğimizi Arıca Çiftlik te gerçekleştirdik.

Üyelerimizle kahvaltıda buluştuk. MMO Antalya Şube olarak üyelerimizle birlikte Geleneksel Kahvaltı etkinliğimizi Arıca Çiftlik te gerçekleştirdik. 27. Geleneksel Meslek Odaları Halı Saha Turnuvası nda Master ve Gençler kategorisinde 3 takımımız sahaya çıktı e-bülten 1-15 Nisan 2018 / Sayı 1 Üyelerimizle kahvaltıda buluştuk MMO Antalya Şube olarak

Detaylı

2016 SPRING CUP. 08 Şubat 06 Mayıs

2016 SPRING CUP. 08 Şubat 06 Mayıs 2016 SPRING CUP 08 Şubat 06 Mayıs VİZYONUMUZ Ege Bölgesi içerisinde, Şirketler/Eğitim Kurumları/Holdingler/Bağımsız Takımlar dan oluşan Özel Basketbol Ligi olarak fair play olgusundan uzaklaşmadan, amatör

Detaylı

Faaliyet Raporu. 23 Şubat Mart 2017

Faaliyet Raporu. 23 Şubat Mart 2017 Faaliyet Raporu 23 Şubat 2015 04 Mart 2017 İçindekiler Sayfa Sosyal Tesis Re-Organizasyon 3 Ment to Be 5 Sosyal Sorumluluk Projeleri 7 Etkinlikler 9 Spor 22 Faaliyetler 24 Mali Tablolar 27 2 Sosyal Tesisimizin

Detaylı

OKUL GEZİSİ ( 1 MAYIS - 4 MAYIS 2013)

OKUL GEZİSİ ( 1 MAYIS - 4 MAYIS 2013) OKUL GEZİSİ ( 1 MAYIS - 4 MAYIS 2013) TARİHİMİZİN YAZILDUIĞI ÇANAKKALE ye ŞEHİTLERİMİZİ ANMAYA GİDİYORUZ. (Bize Katılın) ANKARA BURSA, ÇANAKKALE Tur Programı: Araç hareket noktası ve saati; (1 Mayıs Çarşamba

Detaylı

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ 3.Sınıflar olarak Kayseri Bilim Merkezi ne düzenlediğimiz gezide Dünyamız ve Uzay, Maddenin Halleri gibi konularla ilgili bilgiler edindik. Eğlenceli ve keyifli vakit geçirdiğimiz

Detaylı

İçindekiler YENİ YILA BAŞLARKEN OKUL AİLE BİRLİĞİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ

İçindekiler YENİ YILA BAŞLARKEN OKUL AİLE BİRLİĞİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ İçindekiler Yeni Yıla Başlarken... 2 Okul Aile Birliğimize Teşekkür Ederiz... 2 Eğitimde İzlerimiz... 3 Aralık Ve Ocak Ayı Etkinlik Takvimimiz... 7 Matematiğe Dokunmak... 8 Sevgili Ege Sağlam ın Resim

Detaylı

HAYAT BOYU UNUTAMAYACAĞIN BİR DENEYİM İÇİN BU FIRSATI KAÇIRMA!

HAYAT BOYU UNUTAMAYACAĞIN BİR DENEYİM İÇİN BU FIRSATI KAÇIRMA! PROGRAM Generation adidas International, Dünya nın top futbol kulüpleri ve ulusal federasyonlarla ile imzaladığı spornsorluk anlaşması kapsamında farklı ülkelerin farklı futbol yönetim anlayışlarını, filozofilerini,

Detaylı

BASKETBOL GENÇ ERKEKLERDE ADIM ADIM FİNALE

BASKETBOL GENÇ ERKEKLERDE ADIM ADIM FİNALE BASKETBOL GENÇ ERKEKLERDE ADIM ADIM FİNALE 2015-2016 Öğretim yılı Basketbol Liseli Genç Erkekler B Ligi müsabakaları 08.02.2016 Pazartesi günü başladı. Müsabakalara fırtına gibi başlayan takımımız namağlup

Detaylı

İlkokul-Ortaokul Bölümünde 9 OKULLARINDA KARNE HEYECANI

İlkokul-Ortaokul Bölümünde 9 OKULLARINDA KARNE HEYECANI İlkokul-Ortaokul Bölümünde 9 Şubat 2015 tarihinden itibaren veli-öğretmen görüşmeleri başlamıştır. Sayın Velilerimiz, İlkokul-Ortaokul Bölümünde 09 Şubat 2015 tarihinden itibaren veli-öğretmen görüşmeleri

Detaylı

Oxford Big Read İç Anadolu Bölge Finalistleri. Yabancı Diller Festivali 2016

Oxford Big Read İç Anadolu Bölge Finalistleri. Yabancı Diller Festivali 2016 Oxford Big Read İç Anadolu Bölge Finalistleri Okulumuzun Ana-B sınıfından Ada SEZGİN, Ana-D sınıfından Nil YÜCESAN ve 2-A. sınıfından Arda Hasan ÖRGÜ Türkiye genelinde düzenlenen Oxford Big Read kitap

Detaylı

ANKARA ANITKABİR 2 Gece/3 Gün

ANKARA ANITKABİR 2 Gece/3 Gün ANKARA ANITKABİR 2 Gece/3 Gün 1.GÜN 06:00 Okul önünden Hareket 13:00 Öğle yemeği 14:30 Anıtkabir Kurtuluş Müzeleri gezisi, 17:00 Otele varış ve odalara yerleşme 19:30 Akşam yemeği 22:30 Uyku saati 2.GÜN

Detaylı

KONYA TURU 2 GECE - 3 GÜN

KONYA TURU 2 GECE - 3 GÜN KONYA TURU 2 GECE - 3 GÜN Tur programı 09 Kasım 2016 Çarşamba 04.50- Okuldan Hareket 06.30- Sabiha Gökçen Hava Limanına varış 06.30-07.00 - Bilet ve bagaj işlemlerini gerçekleştirme 08.05- Pegasus Hava

Detaylı

EYLÜL 2018 EYLÜL 2018

EYLÜL 2018 EYLÜL 2018 EYLÜL 2018 EYLÜL 2018 1 Cumartesi 1 Cumartesi 2 Pazar 2 Pazar 3 Pazartesi 3 Pazartesi 4 Salı 4 Salı 5 Çarşamba 5 Çarşamba 6 Perşembe 6 Perşembe 7 Cuma 7 Cuma 8 Cumartesi 8 Cumartesi 9 Pazar 9 Pazar 10

Detaylı

ERZURUM ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ 60.YIL KUTLAMALARI GELENEKSEL MEZUN ŞENLİKLERİ

ERZURUM ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ 60.YIL KUTLAMALARI GELENEKSEL MEZUN ŞENLİKLERİ ERZURUM ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ 60.YIL KUTLAMALARI GELENEKSEL MEZUN ŞENLİKLERİ Temmuz 2012 Buluşması- Cumhuriyet Caddesi AMAÇ: Yüzbinleri aşan mezun sayısı olan Atatürk Üniversitesi Bahar Şenlikleri kapsamında

Detaylı

MANİSA VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI 24 ÜNCÜ VERGİ HAFTASI KUTLAMA PROGRAMI (Resimler için lütfen ilgili etkinliğe tıklayınız.)

MANİSA VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI 24 ÜNCÜ VERGİ HAFTASI KUTLAMA PROGRAMI (Resimler için lütfen ilgili etkinliğe tıklayınız.) MANİSA VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI 24 ÜNCÜ VERGİ HAFTASI KUTLAMA PROGRAMI (Resimler için lütfen ilgili etkinliğe tıklayınız.) 25 ŞUBAT 2013 Pazartesi 09.00 Atatürk Anıtına Çelenk konulması 09.30 Valilik Makamını

Detaylı

TMD-MAD 2016 ANALİZ YAZ OKULU RAPORU

TMD-MAD 2016 ANALİZ YAZ OKULU RAPORU TMD-MAD 2016 ANALİZ YAZ OKULU RAPORU FEZA GÜRSEY MERKEZİNDE TMD YAZOKULU YAPIYORUZ!! Türk Matematik Derneği (TMD) Yönetim Kurulu, on yıllardır düzenlenen yaz okullarına, Ankara, Trabzon, Amasra ve Şirince

Detaylı

KKTC MİLLİ EĞİTİM VE KÜLTÜR BAKANLIĞI İLKÖĞETİM DAİRESİ Öğretim Yılı Akademik Takvimi

KKTC MİLLİ EĞİTİM VE KÜLTÜR BAKANLIĞI İLKÖĞETİM DAİRESİ Öğretim Yılı Akademik Takvimi KKTC MİLLİ EĞİTİM VE KÜLTÜR BAKANLIĞI İLKÖĞETİM DAİRESİ 2018 2019 Öğretim Yılı Akademik Takvimi 1 Eylül 2018 3-7 Eylül 2018 - Dünya Barış Günü Hizmet İçi Eğitim 10-11-12 Eylül 2018-2018-2019 Öğretim Yılı

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 21 NİSAN 2017

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 21 NİSAN 2017 HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 21 NİSAN 2017 Değerli Velilerimiz, 23 Nisan Pazar günü Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Törenimiz saat 10:30-11:30 arasında çok amaçlı salonda 2.ve 3. sınıf öğrencilerimizin hazırladığı

Detaylı

27-29 Temmuz Avrupa-Akdeniz Gençlik Eğitim ve Dinlenme Tesisi. Adrasan, Antalya

27-29 Temmuz Avrupa-Akdeniz Gençlik Eğitim ve Dinlenme Tesisi. Adrasan, Antalya Yükseköğretim Alanında Erasmus+ ile Gençlik Hareketliliği Alanında Erasmus+ Programlarının Yükseköğretim Kurumlarında Bağdaştırılarak Uygulanması Eğitim Kursu 27-29 Temmuz 2016 Avrupa-Akdeniz Gençlik Eğitim

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ OKULLARI Bülten No: 7 (08 Aralık 21 Aralık 2014 ) Sayfa 1 BASKETBOL ORTAOKUL STREETBALL Streetball maçlarında, 8-B ile 8-C arasında oynanan üçüncülük dördüncülük maçını 10-9 luk skorla 8-B sınıfı kazandı.

Detaylı

TED OKULLARI İNGİLİZCE ÖĞRETMENLERİ BÖLGESEL EĞİTİMLERİ

TED OKULLARI İNGİLİZCE ÖĞRETMENLERİ BÖLGESEL EĞİTİMLERİ TED OKULLARI ÖĞRETMENLERİ EĞİTİMLERİ İNGİLİZCE BÖLGESEL 10.01.2015 tarihinde TED okullarında görev yapan İngilizce öğretmenlerimizin mesleki yeterliliklerini arttırmak amacıyla TED Samsun Koleji nde Bölgesel

Detaylı

28 Haziran -4 Temmuz 2010 KUŞADASI

28 Haziran -4 Temmuz 2010 KUŞADASI 28 Haziran -4 Temmuz 2010 KUŞADASI 3. ULUSLARARSI SERTİFİKALI İNGİLİZCE KONUŞMA KAMPI 28 Haziran -4 Temmuz 2010 -KUŞADASI İngilizce eğitimi için İngiltere ya da Amerika ya gitme imkanı olmayanlar için

Detaylı

YÖNETİM EĞİTİM VE KÜLTÜR DERNEĞİ

YÖNETİM EĞİTİM VE KÜLTÜR DERNEĞİ YÖNETİM EĞİTİM VE KÜLTÜR DERNEĞİ İlkiz Sokak No: 16/23 Sıhhiye - ÇANKAYA/ANKARA Tel: 0 (312) 230 34 48 Faks: 0 (312) 230 57 27 Web: www.yekud.org.tr Sayı : 2012/001 onu : Seminer 27/01/2012 Sayın İdarecilerimiz;

Detaylı

19-25 NİSAN 2015 İTALYA ZİYARETİMİZ

19-25 NİSAN 2015 İTALYA ZİYARETİMİZ 19-25 NİSAN 2015 İTALYA ZİYARETİMİZ 19.04.2015/Pazar NAPOLİYE UÇUŞ VE BULUŞMA Görevli öğretmenler uçuş saatinden önce havalimanında buluşarak gereken işlemleri yaptıktan sonra yolcu luğumuza başladık.

Detaylı

1-2-3-4-5-6.Sınıf Velileri Çağdaş Masallar Çocuk Müzikalleri Tanıtım Toplantısı Müzik

1-2-3-4-5-6.Sınıf Velileri Çağdaş Masallar Çocuk Müzikalleri Tanıtım Toplantısı Müzik EKİM EYLÜL İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI ÖZEL DR. NATUK BİRKAN İLKÖĞRETİM OKULU 2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GEZİ VE ETKİNLİK TAKVİMİ TARİH SINIF DÜZEYİ GEZİ - ETKİNLİK SORUMLU BÖLÜM 17-21 Eylül 2012

Detaylı

Turizm Fakültesi Etkinlik Bülteni / Şubat Sayısı / 2016

Turizm Fakültesi Etkinlik Bülteni / Şubat Sayısı / 2016 Turizm Fakültesi Etkinlik Bülteni / Şubat Sayısı / 2016 Öğretim Üyemizden Seminer Üniversitemiz İİBF öğretim üyesi Yrd.Doç.Dr. Murat AYAN fakültemiz öğrencilerine hizmet kalitesi ile ilgili seminer verdi.

Detaylı

1. Sınıf Öğretmenleri ve Beden Eğitimi Zümresinin Mesleki Gelişim Çalışmalarının Başlaması

1. Sınıf Öğretmenleri ve Beden Eğitimi Zümresinin Mesleki Gelişim Çalışmalarının Başlaması 01.Ağustos.2016 ile 31.Temmuz.2017 arasında yer alan etkinlikler. Toplam :187 adet Tarih Başlama Bitiş Okul Etkinlik Adı Etkinlik Yeri 18 Ağustos 2016 Perşembe 09:00 16:00 İlköğretim 22 Ağustos 2016 Pazartesi

Detaylı

Tarih Sayı Konu. Bilgilerinizi ve Borsanızca görevlendirilecek temsilcinizin iletişim bilgilerinin Birliğimize iletilmesini rica ederim.

Tarih Sayı Konu. Bilgilerinizi ve Borsanızca görevlendirilecek temsilcinizin iletişim bilgilerinin Birliğimize iletilmesini rica ederim. L ANKARA TİcARET BORSASı GENEL SEKRETERLİÖİNE MACUN MAH. ı7ı.sokak NO:4 YENİMAHALLE ANKARA Tarih Sayı Konu 31.01.2014 04ı ıı 17. TKG Programı TOBB TÜRKiYE ODALAR VE BORSALAR BiRLiGi 23C~ Balkanlar, Doğu

Detaylı

Muazzez ve Yaşar Şapçı Ortaokulu. Okullar Hayat Olsun Projesi 2014 Yılı Çalışma Raporu

Muazzez ve Yaşar Şapçı Ortaokulu. Okullar Hayat Olsun Projesi 2014 Yılı Çalışma Raporu Muazzez ve Yaşar Şapçı Ortaokulu Okullar Hayat Olsun Projesi 2014 Yılı Çalışma Raporu Kütüphaneler Kitapsız Kalmasın! diyerek kütüphanemizi zenginleştirdik Eğirdir MYO öğrencilerinin "Saklama, Bağışla!"

Detaylı

Toplantı No: Toplantı Yeri: WELLBORN OTEL - Toplantı Tarihi: Toplantı Saati: 19:30 - Dönem Toplantı No: 33.

Toplantı No: Toplantı Yeri: WELLBORN OTEL - Toplantı Tarihi: Toplantı Saati: 19:30 - Dönem Toplantı No: 33. Toplantı No: 1097 - Toplantı Yeri: WELLBORN OTEL - Toplantı Tarihi: 15.02.2016 Toplantı Saati: 19:30 - Dönem Toplantı No: 33 1 Kuruluş Tarihi: 19.03.1993 - Charter Tarihi: 23.04.1997 Yönetim Kurulu & Başkanın

Detaylı

DAMLA PROJESİ 29 MART 3 NİSAN 2015 HATAY PROGRAM AKIŞI. Hep birlikte Bakanlıkta yemek yenecek

DAMLA PROJESİ 29 MART 3 NİSAN 2015 HATAY PROGRAM AKIŞI. Hep birlikte Bakanlıkta yemek yenecek DAMLA PROJESİ 29 MART 3 NİSAN 2015 HATAY PROGRAM AKIŞI 1.GÜN 29 MART 2015 PAZAR... -11:00 : Bakanlıkta Toplanma Aşti ve Havaalanından misafirlerimizin, Bakanlığa ulaşımı sağlanacak. 12:15-13:00 : Öğle

Detaylı

DUBAI. 3 gece (İstanbul Çıkışlı) 28-31 MART 2013 AY DAN TURİZM

DUBAI. 3 gece (İstanbul Çıkışlı) 28-31 MART 2013 AY DAN TURİZM DUBAI 3 gece (İstanbul Çıkışlı) 28-31 MART 2013 Sayın Yetkili, 15 Şubat 2013 Ekte, grubunuza özel olarak hazırlamış olduğumuz 3 gecelik Dubai programımız ile ilgili detaylı programı dikkatinize sunarız.

Detaylı

18 MART 2013 PAZARTESİ BAYRAMPAŞA S.S. 17:00 BAYRAMPAŞA SANCAK İTÜ 18:30 BEŞİKTAŞ FENERBAHÇE 20:00 BOĞAZİÇİ DİNAMO

18 MART 2013 PAZARTESİ BAYRAMPAŞA S.S. 17:00 BAYRAMPAŞA SANCAK İTÜ 18:30 BEŞİKTAŞ FENERBAHÇE 20:00 BOĞAZİÇİ DİNAMO 16 MART 2013 CUMARTESİ BAYRAMPAŞA 10:00 BAKIRKÖYSPOR BEŞİKTAŞ 11:30 İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ BAYRAMPAŞA SANCAK 16:00 AÇI GENÇLİK RETRO 17:30 BAHÇEŞEHİR ANTSPOR ÇATALCA GENÇLİK 16 MART 2013 CUMARTESİ CAFERAĞA

Detaylı

Lise Kısmı 2014-2015 Öğretim Yılı I. Dönem Sonu Sınav Takvimi için tıklayınız

Lise Kısmı 2014-2015 Öğretim Yılı I. Dönem Sonu Sınav Takvimi için tıklayınız Lise Kısmı 2014-2015 Öğretim Yılı I. Dönem Sonu Sınav Takvimi için tıklayınız TED KAYSERİ KOLEJİ 2014 2015 SINAV ADI ÖĞRETİM YILI I.DÖNEM SONU BAŞARISIZ DERSİ OLAN VEYA İSTEKLİ ÖĞRENCİLER İÇİN AÇILAN SINAV

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 16 ŞUBAT 2018 VELİLERİMİZE HATIRLATMALAR EĞITİM-ÖĞRETİM YILI İDV ÖZEL BILKENT İLKOKULU

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 16 ŞUBAT 2018 VELİLERİMİZE HATIRLATMALAR EĞITİM-ÖĞRETİM YILI İDV ÖZEL BILKENT İLKOKULU HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 16 ŞUBAT 2018 VELİLERİMİZE HATIRLATMALAR 2018-2019 EĞITİM-ÖĞRETİM YILI İDV ÖZEL BILKENT İLKOKULU ÖĞRENCİ ALIMI BİLGİLENDİRMESİ, Detayli bilgi için lütfen TIKLAYINIZ. SORGULAMA ÜNİTESİ

Detaylı

TOSİAD TÜRKMENİSTAN İŞ GEZİSİ VE İNŞAAT ENDÜSTRİSİ FUARI

TOSİAD TÜRKMENİSTAN İŞ GEZİSİ VE İNŞAAT ENDÜSTRİSİ FUARI TOSİAD TÜRKMENİSTAN İŞ GEZİSİ VE İNŞAAT ENDÜSTRİSİ FUARI 26 Ağustos 2015-30 Ağustos 2015 1 1.Gün(26 Agustos 2015 Çarşamba ): İstanbul-Aşkabad o İstanbul Atatürk Havaalanı nda 22.30 da Madalyon Tur Yetkilisi

Detaylı

ANKARA ÖZEL TEVFİK FİKRET LİSESİ CUMHURİYET KUPASI V. SPOR ŞENLİĞİ

ANKARA ÖZEL TEVFİK FİKRET LİSESİ CUMHURİYET KUPASI V. SPOR ŞENLİĞİ ANKARA ÖZEL TEVFİK FİKRET LİSESİ CUMHURİYET KUPASI V. SPOR ŞENLİĞİ ANKARA 2017 Cumhuriyeti yaşatma, dostluğu, paylaşımı arttırma ve birlikte güzel zaman geçirme amacıyla gerçekleştireceğimiz şenliğimize

Detaylı

YUNANİSTAN MAKEDONYA KOSOVA VE BULGARİSTAN GEZİSİ PROGRAMI 30 NİSAN - 08 MAYIS 2014

YUNANİSTAN MAKEDONYA KOSOVA VE BULGARİSTAN GEZİSİ PROGRAMI 30 NİSAN - 08 MAYIS 2014 YUNANİSTAN MAKEDONYA KOSOVA VE BULGARİSTAN GEZİSİ PROGRAMI 30 NİSAN - 08 MAYIS 2014 MAYIS 2014 1. Gün : 30 Nisan 2014 Çarşamba Saat : 21. 00 Rektörlüğün A Kapısı önünden hareket 23. 30 24. 00 Kocaeli civarında

Detaylı

YUNANİSTAN İSTANBUL BAŞKONSOLOSLUĞU SΙSMANOGLIO MEGARO DAKİ YUNANCA ÖĞRENİM PROGRAMINA KATILIM İÇİN BURS BAŞVURU FORMU

YUNANİSTAN İSTANBUL BAŞKONSOLOSLUĞU SΙSMANOGLIO MEGARO DAKİ YUNANCA ÖĞRENİM PROGRAMINA KATILIM İÇİN BURS BAŞVURU FORMU YUNANİSTAN İSTANBUL BAŞKONSOLOSLUĞU SΙSMANOGLIO MEGARO DAKİ YUNANCA ÖĞRENİM PROGRAMINA KATILIM İÇİN BURS BAŞVURU FORMU Bu program Stavros Niarhos ve Bodosaki kurumlarının tedarik ettiği ekonomik desteğe

Detaylı