AYLIK BÜLTEN ARALIK 2017

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "AYLIK BÜLTEN ARALIK 2017"

Transkript

1 AYLIK BÜLTEN ARALIK 2017

2 YOKLUK İÇERİSİNDE BİR BARDAK ÇAY İKRAMI Bir elinde çay bardağı diğer elinde çaydanlık ile bize doğru yaklaşan savaş mağduru bu adam, 5 yıl önce Halep ten Cerablus a göç etmiş. 25 kişilik ailesiyle yokluk ve sefalet içerisinde 5 yıldır çadırlarda yaşıyorlar. Göç ettikleri için hiçbir eşyalarını yanlarına alamamışlar. Evlerini terk etmekle beraber işlerini de geride bırakan ailenin maddi geçim kaynağı yok. Tek geçim kaynakları terkedilmiş tarlalardaki taşları temizleyerek ekip biçmek. Temiz su ihtiyaçlarını ise kilometrelerce uzaktan su taşıyarak karşılıyorlar. Bir zamanlar vatanında gelecek için yaşarken şimdi vatanından uzakta ölmemek için yaşıyorlar. Bu kadar yokluk ve sefalet içerinde bizlere de bir bardak çay ikram etmeyi ihmal etmiyorlar. YOKLUK İÇERİSİNDE BİR BARDAK ÇAY İKRAMI Yakacak yardımları kapsamında kış mevsiminde Suriye nin Azez, İdlib ve Cerablus bölgelerine gönderdiğimiz yardım tırlarıyla kardeşlerimizin ısınma ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyoruz. Ayrıca yurtiçinde yakacak yardımı faaliyetlerimiz sürüyor. 115 tır, 3105 ton kömür ve 200 adet sobayı ihtiyaç bölgelerine gönderip dağıtımını gerçekleştirdik. Savaş bölgelerindeki kardeşlerimizi unutmayalım çünkü onların soğuktan korunacak bir evi bile yok. Destek için KIŞLIK yazıp 3674 e 5 TL bağışlayabilirsiniz.

3 3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ İyilik Engel Tanımaz projemizle engelleri kaldırmaya devam ediyoruz. Engelli kardeşlerimizin tekerlekli sandalye ve diğer ihtiyaçlarını karşılayarak yanlarında olmaya devam ediyoruz. 3 Aralık Dünya Engelliler Günü vesileyle onları unutmayalım! ARAKAN DA FAALİYETLERİMİZE DEVAM EDİYORUZ Arakan'da 2012 yılında başlayan zulüm süreci 2017 yılında etnik temizliğe dönüşmüştür. 800 bini aşkın kişi Bangladeş'e göç etmek zorunda kalmış ve binlerce kişi göç esnasında ölmüş ya da yaralanmıştır. Arakan a Sessiz Kalma diyerek kardeşlerimizin yarasını sarmaya devam ediyoruz. On binlerce kişiye gıda, giyecek, sağlık ve barınma hizmetleri ulaştırdığımız Arakan a yardımlarımız sürüyor. Aralık ayı içerisinde Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ile ortaklaşa düzenlediğimiz kampanya dahilinde Arakan da yardım faaliyetlerinde bulunan ekibimiz 300 kumanya, 300 battaniye, 600 elbise, 50 adet tüp ve ocak, 10 elektrik paneli ve 20 tekerlekli sandalye dağıtımı gerçekleştirdiler. Ayrıca proje kapsamında 500 kişi kapasiteli bir mescit, günlük 200 hastaya hizmet verecek sağlık ocağı, bir eğitim merkezi ve 100 aile için 100 evden oluşan barınma merkezi inşa çalışmaları da devam ediyor. Arakan'da su kuyusu ve üçlü hijyen paketi (su kuyusu, banyo ve tuvalet) çalışmalarımızda da hız kesmiyoruz. 70 su kuyusu ve onlarca hijyen paketi açılışını yaptık. Destek için ARAKAN yazıp 3674'e 5 TL gönderebilirsiniz. Online bağış için;

4 ARAKAN DA YÜREKLİ BİR HAFIZ VE İMKANSIZLIKLAR Arakan da bir hafız. Tek amacı Arakan da medreseler açıp dinimizi öğretmek. Önceden de hocalık yapan Hafız Cuhar, halkı bilgilendirmeye devam etmek istiyor. Fakat vatanı ve medresesi olmadığı için isteğinin mümkün olmadığını belirtiyor. Aç ve susuz bir şekilde yürüyerek 6 günde Bangladeş e ulaşmış askerler köylerine saldırdığında. 20 yıldır Kur an kursu hocalığı yapıyor ve 25 hafız yetiştirmiş. Şu an kamplarda çocuklara Kur an-ı Kerim öğretmek için ortam yok. Birkaç camii yapım aşamasında onlar bittikten sonra orada hocalık yapmak istiyor. Kur an-ı Kerim ve Elifba talep etti bizden. Biz de bu güzel isteği yerine getirmek için hazırlıklara başladık. Bir diğer isteği de haklarının, kimliklerinin geri verilmesi ve vatanının olması. Bu isteğinin de yerine getirilmesi için gayret gösterip dua ediyoruz. DÜNYA KUR AN OKUYOR Kâinat kitabını anlamada en büyük yardımcı ve ahiret yurdunun samimi arkadaşı elbette ki yüceler yücesi Kur an-ı Kerim. İnsan-ı kâmil olma yolunda merhaleleri aşarken Rabbimizin huzuruna selametle çıkarken kirlerden ve pisliklerden arınmanın yoludur Kur an. İstiyoruz ki; Kur an ın nuru her yere dağılsın onu okuyamayan kalmasın. Günümüz şartlarında bile ne yazık ki yoksulluk yüzünden Kur an ı kitap halinde eline alamamış Müslümanlar yaşamakta dünya üzerinde. Afrika da ya da dünyanın herhangi bir köşesinde, elinde Kur an-ı Kerim olmadığı için ağaç parçalarının ya da kumların üzerine yazdıkları sureleri ezberleyerek hafız olmaya çalışan kardeşlerimizle birlikte, ülkemizde İmam Hatip Liseleri başta olmak üzere, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi ve Türkiye nin her yerinde ihtiyaç olan kişilere Kur an-ı Kerim ve Elifbayı ulaştırmak için yollara düştük. Dünyada Kur an okumayan kalmasın diyerek Kur an-ı Kerim kampanyasıyla gönüllerin fethine çıkıyoruz. Bir Kur an-ı Kerim Hediyesi Yanında 2 ile Elifba hediye etmek de mümkün. KURAN yazıp 3674'e 5 TL bağışta bulunabilir ya da bağış butonundan dilediğiniz miktarda bağış yapabilirsiniz. Haydi, Dünya Kur an Okuyor! Sizin en hayırlınız; Kur an ı öğrenen ve öğreteninizdir. (Hadis-i Şerif)

5 AFRİKALI BİR ÇOCUK EZBERLEYECEĞİ AYETLERİ TAHTA ÜZERİNE YAZARKEN KUDÜS KALBİMİZDİR! Kadim şehir Kudüs ve ilk kıblemiz Mescid-i Aksa yıllardır İsrail in işgali altındadır. Bu planlı işgalin sonucu olarak Kudüs, İsrail ve yardakçıları tarafından başkent ilan edilmiştir. Bu menfur kararı hiçbir şekilde kabul etmiyoruz ve etmeyeceğiz. Gelinen noktada alınan bu karar uluslararası hukuka da tamamen aykırıdır ve telafisi mümkün olmayan sonuçlar doğuracak niteliktedir. İlk kıblemiz Mescid-i Aksa yı içinde barındıran Kudüs ü onurumuz bildiğimizi ve hiçbir şekilde İsrail in başkenti ilan edilmesine müsaade etmeyeceğimizi ilan ediyoruz. Mescid-i Aksa yı ve Kudüs ü onurumuz ve kalbimiz biliyoruz, sonuna kadar da böyle bilmeye devam edeceğiz!

6 İSLAM DÜNYASI SİVİL TOPLUM BİRLİĞİ (İDSB) FUARINA İŞTİRAK ETTİK Hayrat İnsani Yardım Derneği olarak 9-10 Aralık 2017 tarihinde İBB Yenikapı Avrasya Gösteri Merkezi nde düzenlenen İDSB Uluslararası Fuarı na iştirak ettik. Fuar da standımız yurtiçi ve yurtdışından birçok misafire ev sahipliği yaptı. İki gün boyunca standımızda faaliyetlerimizi anlattık ve katılımcılardan takdir topladık. DÜNYA KUR AN OKUYOR PROJEMİZİ UGANDA DA BAŞLATTIK Bir milyon Kur an-ı Kerim hedefiyle başlattığımız Dünya Kur an Okuyor projemize Uganda da Bismillah dedik. Uganda da kardeşlerimize 190 Kur'an-ı Kerim ve 228 Elif-Ba dağıtımı gerçekleştirdik. Kardeşlerimizin sevinci görmeye değer nitelikteydi. Dünya Kuran Okuyor projemize devam ediyoruz. Siz de destek olmak için KURAN yazıp 3674'e 5 TL bağışlayabilirsiniz.

7 DERNEĞİMİZDEN ANKARA ZİYARETİ Başkanımız Av. Hakkı AYGÜN ve beraberindeki ekip Ankara ya ziyaret gerçekleştirdi. Başbakan Yardımcısı Sayın Dr. Recep AKDAĞ ile istişarelerde bulunuldu. İnsani yardım konulu görüşme yapıldı. SURİYE YARDIMLARIMIZ DEVAM EDİYOR Kış mevsiminden en çok etkilenen yerlerin başında gelen Suriye ye, yardım ulaştırmaya devam ediyoruz. Çocuk, yetim, kadın, yaşlı ve engelliler olmak üzere binlerce kişiye gıda kolisi ve kışlık malzeme yardımı ulaştırdık. Kış projemize destek vermek için KIŞLIK yazıp 3674 e 5 TL bağışlayabilirsiniz.

8 YURTİÇİNDEKİ KARDEŞLERİMİZE DE UMUT OLUYORUZ Yurtiçindeki binlerce kardeşimizin ihtiyacını gidermeye devam ediyoruz. Türkiye nin birçok şehrinde bulunan temsilcilerimiz aracılığıyla yardıma muhtaç vatandaşlarımızı tespit edip ihtiyaçlarını gideriyoruz. Şimdiye kadar on binlerce kardeşimizin derdine derman olduk. Batman da da yetim ve ihtiyaç sahibi ailelere gıda yardımı ulaştırdık. Çocuklara hediyeler verip gönüllerini aldık. İDLİB TE KIŞ! Yaklaşık on gün önce İdlib'teydik. Çocukların hali fotoğraftaki gibiydi. Hava çok soğuk. Kış bastırmış. Çocuklarsa ayakkabısız ve montsuz dolaşıyorlardı. Montlarını hediye ettik, çok sevindiler. Gece gündüz soğukta savunmasız dolaşan bu yavruların sevincini görmeliydiniz. Suriyeliler kış mevsiminden en çok etkilenen kişiler çünkü korunmasızlar. Unutmayalım!

9 CEMRE KOLEJİ ÖĞRENCİLERİNDEN DERNEĞİMİZE TATLI ZİYARET Cemre Koleji öğrencileri derneğimizi ziyaret ederek mazlumları sevindirdiğimiz için mazlumlar adına bizlere teşekkür ettiler ve bir miktar bağışta bulundular. Hep siz mi yardım yapacaksınız? yazılı notlarla gelen öğrenciler yüzümüzü güldürdü. SURİYE DE SAĞLIK PROJELERİMİZE DEVAM EDİYORUZ Hayrat İnsani Yardım Derneği olarak Aralık 2017 tarihlerinde Suriye Azez Bölgesi nde 3 çadır kent ve bir muayene noktasında 2 gün süreyle yaklaşık 1200 mülteciyi sağlık taramasından geçirdik. Taramanın ilk gününde Ehli Şam Çadır Kenti, ikinci gününde Safiyre ve Mer anaz Çadır Kentleri ve Iraklı Türkmen ailelerin ikamet ettiği Succu Köyü ziyaret edildi. Taramalar, taramaya katılan doktorlar tarafından fizik muayene ve tıbbı geçmiş öyküsü alınarak yapıldı. Tetkik, görüntüleme yapılmadı. Taramalar sırasında; * Çocuklarda Leishmania ve suçiçeği salgını olduğu, * Yatalak bakıma muhtaç hastalar olduğu, * KOAH, astım, diyabet, hipertansiyon gibi kronik hastalıkları olan hastalar olduğu ve bu hastaların ilaçlarını temin edemediği, * Fiziksel şartların kötülüğü ve mevsim koşulları nedeniyle enfeksiyon hastalıkların yaygın olduğu, *Cerrahi tedavi ihtiyacı olan hastalar olduğu görüldü. Doktorlar yanlarında götürdükleri ilaçları ilgili hastalara dağıttı. Hastalıklar, hasta ve ihtiyaç olan ilaç listeleri oluşturuldu.

10 O NLARIN HİKAYESİ Suriye, İdlibli iki arkadaş. Dağdan topladıkları çiçekleri satıyorlar para kazanmak için. Hayat mücadelesinin devam ettiğinin en büyük ispatı. Tabi aldık hemen bir demet. Çok sevindiler. SURİYE NİN İDLİB VE DOĞU HAMA BÖLGELERİNDE BOMBARDIMAN DEVAM EDİYOR İdlib ve Doğu Hama da bombardımanlar devam ediyor. Yapılan bombardımanlar sonucunda onlarca kişi şehit oldu. Halk bombardımanlardan kurtulmak için kış mevsimine aldırmadan güvenli bölgelere göç ediyor. Doğu Hama dan son iki gün içerisinde 7,500, son iki ayda 250,000 kişi göç etmek zorunda kaldı. Bu bölgelerde göç ve bombardıman hâlâ devam ediyor.

11

KASIM BÜLTEN EYLÜL 2017

KASIM BÜLTEN EYLÜL 2017 KASIM BÜLTEN EYLÜL 2017 BİR EDEP DERYASI; BURKİNA FASOLU SÜFYAN Burkina Faso'da Kur'an-ı Kerim ile alakalı filmimizi çekiyoruz. Süfyan'ı oyuncu olarak seçtik. Bir sahnede yemek yemesi gerekiyordu Süfyan'ın.

Detaylı

www.elbirdernegi.org www.elbirdernegi.org El-bir Konya dan Dünyaya Yayılan. Iyilik Hareketinin Adıdır Hakkımızda ELBİR Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği; ayrım yapmaksızın ülkesinde uğradığı zulüm ve sıkıntılar

Detaylı

Sadakataşı Derneği, kurulduğu 2010 yılından bu yana yardımsever insanımızın yaptığı bağışları, medeniyetimizin paylaşmayı tavsiye eden

Sadakataşı Derneği, kurulduğu 2010 yılından bu yana yardımsever insanımızın yaptığı bağışları, medeniyetimizin paylaşmayı tavsiye eden Sadakataşı Derneği, kurulduğu 2010 yılından bu yana yardımsever insanımızın yaptığı bağışları, medeniyetimizin paylaşmayı tavsiye eden sadakataşlarından aldığı ilhamla, ihtiyaç sahibi kardeşlerimize ulaştırıyor.

Detaylı

BAŞKAN YAVUZ, TUZLA BELEDİYE BAŞKANI DR.ŞADİ YAZICI, EŞİ

BAŞKAN YAVUZ, TUZLA BELEDİYE BAŞKANI DR.ŞADİ YAZICI, EŞİ BAŞKAN YAVUZ, TUZLA BELEDİYE BAŞKANI DR.ŞADİ YAZICI, EŞİ DR.FATMA YAZICI YI KIRIKHAN DA AĞIRLADI BAŞKAN YAVUZ, TUZLA BELEDİYE BAŞKANI DR.ŞADİ YAZICI, EŞİ DR.FATMA YAZICI VE TUZLA BELEDİYESİNDEN GELEN KONUKLARINI

Detaylı

SAĞLIK TARAMA RAPORU

SAĞLIK TARAMA RAPORU SAĞLIK TARAMA RAPORU Sağlık, sadece hastalık ve sakatlık durumunun olmayışı değil kişinin bedenen ruhen ve sosyal yönden tam bir iyilik halidir. Dünya Sağlık Örgütü (WHO) sağlığı, sadece hastalıklardan

Detaylı

2016 SURİYE BÜLTENİ 1

2016 SURİYE BÜLTENİ 1 2016 SURİYE BÜLTENİ 1 www.hayratyardim.org Hayrat Yardım Suriye de ne yapıyor? 2011 yılında başlayıp günümüzde hala devam etmekte olan Suriye Savaşı nda yüzbinlerce kişi hayatını kaybetmiş, milyonlarca

Detaylı

/ hakinsaniyardim

/ hakinsaniyardim / hakinsaniyardim 0212 212 51 51 www.hakinsaniyardim.org.tr 2 www.hakinsaniyardim.org.tr www.hakinsaniyardim.org.tr 3 HAK İNSANİ YARDIM DERNEĞİ; ülkemizde ve dünyada sıkıntıya düşmüş, felakete uğramış,

Detaylı

KATARAKT. Siz görürseniz onlar da görecek...

KATARAKT. Siz görürseniz onlar da görecek... KATARAKT Siz görürseniz onlar da görecek... 1 Katarakt Türkiye de genellikle yaşlılarda görülen ve tedavi edilmediğinde körlüğe sebep olan katarakt hastalığı; Afrika kıtasında yaşın yanı sıra kötü beslenme,

Detaylı

VAN ERCiŞ DEPREMi FAALiYET RAPORU 23 EKiM 24 KASIM 2011 ARASI

VAN ERCiŞ DEPREMi FAALiYET RAPORU 23 EKiM 24 KASIM 2011 ARASI FAALiYET RAPORU 23 EKiM 24 KASIM 2011 ARASI VAN DEPREMi 23 Ekim de Van da meydana gelen 7.2 büyüklüğündeki depremde şehir merkezinde ve çevre yerleşimlerde çok sayıda bina yerle bir oldu. Başbakanlık ve

Detaylı

DOĞU AFRİKA KURAKLIK ACİL YARDIM ÇALIŞMALARI RAPORU

DOĞU AFRİKA KURAKLIK ACİL YARDIM ÇALIŞMALARI RAPORU DOĞU AFRİKA KURAKLIK ACİL YARDIM ÇALIŞMALARI RAPORU - TEMMUZ, KASIM 2011 - Son 60 yılın en şiddetli kuraklığını yaşayan Doğu Afrika da 12 milyonu aşkın insan açlık ve susuzlukla karşı karşıya. Bugüne kadar

Detaylı

A.AŞEVİ (SICAK YEMEK)

A.AŞEVİ (SICAK YEMEK) Gaziosmanpaşa İlçe sınırları içerisinde ikamet eden muhtaç ailelere, imkânlar doğrultusunda ayni yardım yaparak onların vatandaşların geçimlerine bir nebzede olsa destek sağlamayı amaçlanmaktadır. Belediyemiz

Detaylı

2014 YEREL SEÇİM FAALİYET RAPORU

2014 YEREL SEÇİM FAALİYET RAPORU AK PARTİ PENDİK İLÇE KADIN KOLLARI BAŞKANLIĞI 2014 YEREL SEÇİM FAALİYET RAPORU (30 Aralık 2013 29 Mart 2014) Hazırlayan: Ayser SOY Pendik İlçe Kadın Kolları Başkanı (07 Nisan 2014) GİRİŞ Pendik İlçe Kadın

Detaylı

Mültecilere Yardım ve Destek Veren DİTİB Camiası Maulborn/Mühlacker/Heidelberg/Tuttlingen/Spaichingen

Mültecilere Yardım ve Destek Veren DİTİB Camiası Maulborn/Mühlacker/Heidelberg/Tuttlingen/Spaichingen Mültecilere Yardım ve Destek Veren DİTİB Camiası Maulborn/Mühlacker/Heidelberg/Tuttlingen/Spaichingen Maulbronn Mimar Sinan Camii kadınlar birliği, Camii yönetim ve hayırsever cemaat Karlsruhe şehrinde,

Detaylı

SEL FELAKETİNE YÖNELİK ACİL YARDIM PROJESİ-AFGANİSTAN

SEL FELAKETİNE YÖNELİK ACİL YARDIM PROJESİ-AFGANİSTAN SEL FELAKETİNE YÖNELİK ACİL YARDIM PROJESİ-AFGANİSTAN İHH Projeler Birimi Nisan 2014 PROJENİN KONUSU Bu proje Afganistan ın üç şehrinde, Badğis, Serpul ve Cevizcan, büyük hasara sebep olan sel felaketinde

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ 25.10.2016 29.11.2016 HAL PROJESİ TOPLANTILARI YENİ HAL PROJESİ İLE İLGİLİ 31 EKİM 2016 TARİHİNDE HAL DERNEK TEMSİLCİLERİ İLE ODAMIZDA BİR TOPLANTI GERÇEKLEŞTİRİLDİ. HAL

Detaylı

Şehit Bahattin Yıldız Yetim Misafirhanesi

Şehit Bahattin Yıldız Yetim Misafirhanesi Şehit Bahattin Yıldız Yetim Misafirhanesi Avrasya Vakfı Hakkında İnsanlığın yozlaştığı bu günlerde başta Ortadoğu olmak üzere tüm Dünya da görmezden gelinen yoksulluğun, zulmün ve zorbalığın baş göstermesiyle

Detaylı

İstanbul u Sağlıklı Bir Kente Dönüştürüyoruz

İstanbul u Sağlıklı Bir Kente Dönüştürüyoruz İstanbul u Sağlıklı Bir Kente Dönüştürüyoruz Ulaşımdan, çevre projelerine, sosyal hizmetlerden, eğitime kadar her alanda sağlıklı bir yapının temel taşlarını döşüyoruz. İSTANBUL U SAĞLIKLI BİR KENTE DÖNÜŞTÜRÜYORUZ

Detaylı

TEMEL GÖSTERGELER Coğrafi yapı

TEMEL GÖSTERGELER Coğrafi yapı RAMAZAN 2013 KENYA TEMEL GÖSTERGELER Coğrafi yapı Güneyinde Tanzanya, batısında Uganda, kuzeybatısında Sudan, kuzeyinde Etiyopya ve doğusunda Somali olan bir doğu Afrika ülkesidir. Hint Okyanusu na kıyısı

Detaylı

ORTA AFRiKA CUMHURiYETi. PROJELERi

ORTA AFRiKA CUMHURiYETi. PROJELERi ORTA AFRiKA CUMHURiYETi PROJELERi OAC Krizi Hakkında Orta Afrika Cumhuriyeti nde 2013 yılının sonlarına doğru siyasi iktidarsızlık ve politik nedenlerle başlayan şiddet olayları sebebiyle; binlerce insan

Detaylı

İHH'dan Yetimlerin Yüzünü Güldürecek Proje

İHH'dan Yetimlerin Yüzünü Güldürecek Proje On5yirmi5.com İHH'dan Yetimlerin Yüzünü Güldürecek Proje İHH İnsani Yardım Vakfı düzenlediği Yetim Dayanışma Günleri kapsamında hazırladığı 120 proje ile 23 ülkedeki yetimlerin yüzünü güldürecek. Yayın

Detaylı

Yardım kuruluşlarının kurban bedelleri

Yardım kuruluşlarının kurban bedelleri On5yirmi5.com Yardım kuruluşlarının kurban bedelleri 2015 yılında pek çok yardım kuruluşu dünyanın pek çok yerindeki ihtiyaç sahiplerine kurban eti ulaştıracak. Peki hangi yardım kuruluşu, kurban kesimi

Detaylı

Şehit yakınları ve gaziler için iş kurası

Şehit yakınları ve gaziler için iş kurası Şehit yakınları ve gaziler için iş kurası Temmuz 15, 2015-4:50:00 Başbakan Ahmet Davutoğlu, salonda bulunanlara, "Bayrama ulaşmadan önce bir bayramı daha sizlerle yapabilmek için bu atama merasimi gerçekleştirme

Detaylı

Eşsiz Bodrum Tanıtım TIR ı Zonguldak ta

Eşsiz Bodrum Tanıtım TIR ı Zonguldak ta Eşsiz Bodrum Tanıtım TIR ı Zonguldak ta Eşsiz Bodrum Tanıtım TIR ı Kocaeli nin ardından 11. durağı olarak Zonguldak a ulaştı. Uğur Mumcu Kavşağında bulunan TIR, Zonguldaklı vatandaşlar ile buluşuyor. Bodrum

Detaylı

AYVALI ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ EĞTİM ÖĞRETİM YILI FAALİYET RAPORU

AYVALI ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ EĞTİM ÖĞRETİM YILI FAALİYET RAPORU AYVALI ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ 2015-2016 EĞTİM ÖĞRETİM YILI FAALİYET RAPORU ANKARA 20 EĞİTİM ÖĞRETİM KADROMUZ EĞİTİM ÖĞRETİM KADROMUZLA KAHVALTIMIZ 1- TÜBİTAK 4006 2. BİLİM ŞENLİĞİ YAPILDI Okulumuzda

Detaylı

Huzurevlerinde yapılacak programların daha verimli olmasını sağlamak amacıyla İlimiz Müftülüğünce Aile İrşat ve Rehberlik Bürosu tarafından Huzurevi

Huzurevlerinde yapılacak programların daha verimli olmasını sağlamak amacıyla İlimiz Müftülüğünce Aile İrşat ve Rehberlik Bürosu tarafından Huzurevi Huzurevlerinde yapılacak programların daha verimli olmasını sağlamak amacıyla İlimiz Müftülüğünce Aile İrşat ve Rehberlik Bürosu tarafından Huzurevi Ekibinde görevlendirilen personele 05 Aralık 2012 Çarşamba

Detaylı

HAZİRAN 2016 AYI KOMİSYONLARA HAVALE EDİLEN TOPLANTI GÜNDEM MADDELERİ-SONUÇLARI

HAZİRAN 2016 AYI KOMİSYONLARA HAVALE EDİLEN TOPLANTI GÜNDEM MADDELERİ-SONUÇLARI HAZİRAN 2016 AYI KOMİSYONLARA HAVALE EDİLEN TOPLANTI GÜNDEM MADDELERİ-SONUÇLARI 1.GÜNDEM MADDESİ: 5393 SAYILI Belediye kanununun 76.maddesi gereğince İçişleri - Darıca lı Gençlerin genç yaşta tecrübe edinmeleri

Detaylı

DAMLA PROJESİ HATAY PROGRAMI HAKKINDA BASINDA ÇIKAN HABERLER

DAMLA PROJESİ HATAY PROGRAMI HAKKINDA BASINDA ÇIKAN HABERLER DAMLA PROJESİ HATAY PROGRAMI HAKKINDA BASINDA ÇIKAN HABERLER "DAMLA" HATAY DA GÖNÜLLERE DOLUYOR Gençlik ve Spor Bakanlığı nın sosyal sorumluluk projelerinden "Damla Projesi" kapsamında gönüllü gençler

Detaylı

ihh ArAKAn FAALİYET RAPORU AĞUSTOS 2012

ihh ArAKAn FAALİYET RAPORU AĞUSTOS 2012 ihh ArAKAn FAALİYET RAPORU AĞUSTOS 2012 İHH ArA k A n FAAlİyet raporu AĞUSTOS 2012 1 BÖLGE HAKKINDA GENEL BİLGİ Arakan da hâlihazırda yaşanan olaylar 28 Mayıs ta Ramri kasabasında Budist Rakhine bir kadının

Detaylı

13yılda. 350'y. SOSYAL DESTEK HiZMETLERi MÜDÜRLÜĞÜ. CAN ÜMRANİYE Beled ye Başkanı. Hasan. Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü

13yılda. 350'y. SOSYAL DESTEK HiZMETLERi MÜDÜRLÜĞÜ. CAN ÜMRANİYE Beled ye Başkanı. Hasan. Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü 13yılda 350'y SOSYAL DESTEK HiZMEERi MÜDÜRLÜĞÜ SOSYAL MARKEER EKMEK YARDIMI EĞİTİM- GİYİM YARDIMI Yetim ve Öksüz Giyim «Kırtasiye ve Çanta «Hasan CAN ÜMRANİYE Beled ye

Detaylı

Faaliyet Bülteni 2014

Faaliyet Bülteni 2014 Faaliyet Bülteni 2014 444 3 674 3674 SMS BAĞIŞ Yenidoğan Mahallesi 58. Bulvar Cd. 58/1 Sk. No:2/1 Zeytinburnu / İSTANBUL www.hayratyardim.org /hayratyardim İÇİNDEKİLER Hedeflerimiz / 6 Eğitim / 12 Yetim

Detaylı

Ana Stratejimiz Milletimizle Gönül Bağımızdır BÜLTEN İSTANBUL B İ L G. İ NOTU FİLİSTİN MESELESİ 12 de. 2014 İÇİN 3 HEDEFİMİZ, 3 DE ÖDEVİMİZ VAR 3 te

Ana Stratejimiz Milletimizle Gönül Bağımızdır BÜLTEN İSTANBUL B İ L G. İ NOTU FİLİSTİN MESELESİ 12 de. 2014 İÇİN 3 HEDEFİMİZ, 3 DE ÖDEVİMİZ VAR 3 te 9 da AK YIL: 2012 SAYI : 164 26 KASIM 01- ARALIK 2012 BÜLTEN İL SİYASİ VE HUKUKİ İŞLER BAŞKANLIĞI T E Ş K İ L A T İ Ç İ H A F T A L I K B Ü L T E N İ 4 te Ana Stratejimiz Milletimizle Gönül Bağımızdır

Detaylı

Aktivite Raporu No : 1. TEMİZLİK ve KIŞLIK YARDIM MALZEMELERİ DAĞITIM RAPORU

Aktivite Raporu No : 1. TEMİZLİK ve KIŞLIK YARDIM MALZEMELERİ DAĞITIM RAPORU Aktivite Raporu No : 1 TEMİZLİK ve KIŞLIK YARDIM MALZEMELERİ DAĞITIM RAPORU 1 MSYD,kendini doğal afetler ve insan ürünü çatışmalardan etkillenen insanların temel hak ve hizmetlere erişimlerini sağlamaya

Detaylı

MAHÇİÇEK TEN ENGELLİLERE MÜJDE

MAHÇİÇEK TEN ENGELLİLERE MÜJDE MAHÇİÇEK TEN ENGELLİLERE MÜJDE Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla düzenlenen programda, engelli vatandaşlar için hayata geçirmeyi planladıkları bakım

Detaylı

Kurban Allah a yakınlaşmanın adıdır. Sahip olduklarımızın Allah yolunda feda edilmesidir, teslimiyettir, teşekkürdür.

Kurban Allah a yakınlaşmanın adıdır. Sahip olduklarımızın Allah yolunda feda edilmesidir, teslimiyettir, teşekkürdür. Kurban Allah a yakınlaşmanın adıdır. Sahip olduklarımızın Allah yolunda feda edilmesidir, teslimiyettir, teşekkürdür. Kurbanlarınız Afrika da Bayram Olsun. Kurbanlarınızı Afrika nın en ücra yerlerine

Detaylı

Paylaştıkça Çoğalıyoruz

Paylaştıkça Çoğalıyoruz 4 Paylaştıkça Çoğalıyoruz Bodrum Belediyesi olarak sosyal sorumluluk alanlarında ihtiyaçlara cevap vermek için çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdürüyoruz. Kültürel ve sanatsal etkinliklere verdiğimiz

Detaylı

www.hayratyardim.org Değerli dostlar, Hayrat Yardıma olan güveninizden ve desteklerinizden dolayı teşekkür ediyoruz. Hayrat İnsani Yardım Derneği; gelişen ve büyüyen Türkiye nin güzide bir kuruluşu olarak

Detaylı

HAKAN ÇAVUŞOĞLU: YUNANİSTAN İÇİN ELİMİZİ TAŞIN ALTINA KOYMAYA HER ZAMAN HAZIRIZ" Cumartesi, 04 Kasım :31

HAKAN ÇAVUŞOĞLU: YUNANİSTAN İÇİN ELİMİZİ TAŞIN ALTINA KOYMAYA HER ZAMAN HAZIRIZ Cumartesi, 04 Kasım :31 Video izle: http://www.dailymotion.com/video/x67kzj3 Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, Türkiye Cumhuriyeti olarak üzerimize düşen bir şey varsa bu noktada burası için, Yunanistan için elimizi taşın

Detaylı

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ Jeoloji Mühendisliği Bölümü. SSP900 Sosyal Sorumluluk Projesi FİNAL Raporu

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ Jeoloji Mühendisliği Bölümü. SSP900 Sosyal Sorumluluk Projesi FİNAL Raporu T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ Jeoloji Mühendisliği Bölümü SSP900 Sosyal Sorumluluk Projesi FİNAL Raporu ZONGULDAK 2015 I T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ Jeoloji

Detaylı

AFYONKARAHİSAR VALİLİĞİ SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKFI. Ocak 2016 Sayı: 4

AFYONKARAHİSAR VALİLİĞİ SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKFI. Ocak 2016 Sayı: 4 0 T.C. AFYONKARAHİSAR VALİLİĞİ SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKFI Ocak 2016 Sayı: 4 Sosyal Medya üzerinde oluşturulan Din Kültürü Öğretmenleri grubu tarafından başlatılan "81 ile 81 Akülü Sandalye"

Detaylı

EKİM AYI MECLİS TOPLANTISI / YÖNETİM KURULU FALİYET RAPORU SUNUMU. YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 27 Ekim 2014

EKİM AYI MECLİS TOPLANTISI / YÖNETİM KURULU FALİYET RAPORU SUNUMU. YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 27 Ekim 2014 YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 27 Ekim 2014 Ekim ayı içerisinde Odamız tarafından; üyelerimizce talep edilen 37 adet Kapasite Raporu, 15 adet Ekspertiz raporu ve 6 adet de Fiili Tüketim Belgesi düzenlenmiştir.

Detaylı

kötülüğü, gönlümüzde yeşertip çevremizde büyüteceğimiz iyilik hareketi yok edecek.

kötülüğü, gönlümüzde yeşertip çevremizde büyüteceğimiz iyilik hareketi yok edecek. Dünyayı saran her türlü kötülüğü, gönlümüzde yeşertip çevremizde büyüteceğimiz iyilik hareketi yok edecek. Bu Ramazan da kendinize bir İYİLİK YAPIN İnsanlığımızdan, kardeşliğimizden habersiz, onuruyla,

Detaylı

sular vadisi kültüretkinlikleri3 Sular Vadisi Başakşehir Katkılarıyla

sular vadisi kültüretkinlikleri3 Sular Vadisi Başakşehir Katkılarıyla sular vadisi kültüretkinlikleri3 2011 Katkılarıyla 1 HAZİRAN 8 2 6 HAZİRAN Başakşehir sular vadisi kültüretkinlikleri2011 18 Haziran Cumartesi / 20:30 Kur an Ziyafeti-Konser Kur an Tilaveti - KonserTaner

Detaylı

UKBA. e Bülten TACİKİSTAN DAN TÜRKİYE YE UKBA DERNEĞİ AMERİKA DA SOHBET MECLİSLERİ KURDU KARDEŞLERİMİZLE PİKNİKTEYİZ

UKBA. e Bülten TACİKİSTAN DAN TÜRKİYE YE UKBA DERNEĞİ AMERİKA DA SOHBET MECLİSLERİ KURDU KARDEŞLERİMİZLE PİKNİKTEYİZ UKBA e Bülten UKBA - ULUSLARARASI KARDEŞLİK BARIŞ VE AHLÂK DERNEĞİ YAYIN ORGANI EYLÜL - ARALIK 2012 SAYI / 1 TACİKİSTAN DAN TÜRKİYE YE KARDEŞLERİMİZLE PİKNİKTEYİZ ŞEMSEDDİN BEKTAŞOĞLU İLE HİNDİSTAN DAYIZ

Detaylı

T.C. KONAK BELEDİYE BAŞKANLIĞI Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ

T.C. KONAK BELEDİYE BAŞKANLIĞI Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ T.C. KONAK BELEDİYE BAŞKANLIĞI Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak, Tanımlar ve Temel İlkeler Amaç MADDE 1-(1) Bu yönetmeliğin amacı; Konak Belediyesi,

Detaylı

SOSYAL YARDIM İŞLERİ. SAĞLIK ve SOSYAL YARDIM MÜDÜRLÜĞÜ. Müdürlük Faalıẏet Kapsamı

SOSYAL YARDIM İŞLERİ. SAĞLIK ve SOSYAL YARDIM MÜDÜRLÜĞÜ. Müdürlük Faalıẏet Kapsamı SAĞLIK ve SOSYAL YARDIM SOSYAL YARDIM İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ Müdürlük Faalıẏet Kapsamı YARDIM SANDIĞI Sağlık Yardımı - Muayene - Tahlil Tetkik - İlaç - Medikal Malzeme - Hasta ve Çocuk Bezi Gıda Yardımı - Erzak

Detaylı

6 Çocukla Ahır'da Yaşam Mücadelesi

6 Çocukla Ahır'da Yaşam Mücadelesi 6 Çocukla Ahır'da Yaşam Mücadelesi Kahramanmaraş ın Ekinözü İlçesine bağlı Alişar Köyünde 54 Yaşındaki Mehmet Göyün 6 Çocuğu ile birlikte tek göz kerpiç odanın içinde verdiği yaşam Mücadelesi yürekleri

Detaylı

Keçiören Göçmen Hizmetleri Merkezi Projesi Örnekliğinde Göçmen Bilgilendirmesinde Yerel Yönetimlerin Rolü

Keçiören Göçmen Hizmetleri Merkezi Projesi Örnekliğinde Göçmen Bilgilendirmesinde Yerel Yönetimlerin Rolü Keçiören Göçmen Hizmetleri Merkezi Projesi Örnekliğinde Göçmen Bilgilendirmesinde Yerel Yönetimlerin Rolü Keçiören Göçmen Hizmetleri Merkezi Projesi Nedir? Keçiören Belediyesi, Keçiören Kaymakamlığı, Sosyal

Detaylı

KAYSERİ SANAYİ ODASI. BANGLADEŞ ÜLKE RAPORU 21 Kasım 2018

KAYSERİ SANAYİ ODASI. BANGLADEŞ ÜLKE RAPORU 21 Kasım 2018 KAYSERİ SANAYİ ODASI BANGLADEŞ ÜLKE RAPORU 21 Kasım 2018 BANGLADEŞ Ülke Raporu Kasım 2018 Resmi Adı : Bangladeş Halk Cumhuriyeti Yönetim Biçimi : Parlamenter Cumhuriyet Başkent : Dakka Nüfus : 159.453.001

Detaylı

İSİPAB Dördüncü Müslüman Kadın Parlamenterler Konferansı Raporu nun Sunumu

İSİPAB Dördüncü Müslüman Kadın Parlamenterler Konferansı Raporu nun Sunumu İSİPAB Dördüncü Müslüman Kadın Parlamenterler Konferansı Raporu nun Sunumu Sayın Başkan, Değerli Meclis Başkanları, Değerli Katılımcılar, Dördüncü Müslüman Kadın Parlamenterler Konferansı Raporu nu sunmak

Detaylı

SOSYAL HĠZMETLER DAĠRESĠ BAġKANLIĞI SOSYAL YARDIM ĠġLERĠ ġube MÜDÜRLÜĞÜ TEġKĠLAT YAPISI VE ÇALIġMA ESASLARINA DAĠR YÖNERGE

SOSYAL HĠZMETLER DAĠRESĠ BAġKANLIĞI SOSYAL YARDIM ĠġLERĠ ġube MÜDÜRLÜĞÜ TEġKĠLAT YAPISI VE ÇALIġMA ESASLARINA DAĠR YÖNERGE Amaç SOSYAL HĠZMETLER DAĠRESĠ BAġKANLIĞI SOSYAL YARDIM ĠġLERĠ ġube MÜDÜRLÜĞÜ TEġKĠLAT YAPISI VE ÇALIġMA ESASLARINA DAĠR YÖNERGE BĠRĠNCĠ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM, HUKUKĠ DAYANAK, ĠLKELER ve TANIMLAR Madde 1-

Detaylı

ORGANLARI 5 KİŞİYE HAYAT VERDİ

ORGANLARI 5 KİŞİYE HAYAT VERDİ Organ bağışı BODRUM BAHÇEŞEHİR KOLEJİ NDE ORGAN BAĞIŞI VE NAKLİ KONULU SEMİNER DÜZENLENDİ Bodrum Bahçeşehir Koleji Ortaokul öğrencileri, Fen ve Teknoloji dersi kapsamında Bodrum Acıbadem Hastanesi Anestezi

Detaylı

Şerif Mardin in tespitiyle bu coğrafyada en etkili faktör : Din

Şerif Mardin in tespitiyle bu coğrafyada en etkili faktör : Din Güncelleme talebine uygulamalı model önerilerimiz: Aliya nın Camisi nde - Uzman Cemil Paslı Kişisel S Şerif Mardin in tespitiyle bu coğrafyada en etkili faktör : Din Dinin ağırlık ve çekim merkezi camii.

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :9. Syf Sayfası :11. Syf Sayfası :2. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :11. Syf Sayfası :2. Syf Sayfası :İnternet Sitesi Karabağlar da miniklere okul seti Karabağlar Belediyesi,

Detaylı

Bakanımız, Çocuk Bakım Kuruluşları Öz Değerlendirme Toplantısında

Bakanımız, Çocuk Bakım Kuruluşları Öz Değerlendirme Toplantısında Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Yayın Organı Mart 2014 Yıl: 1 Sayı: 10 Bakanımız, Çocuk Bakım Kuruluşları Öz Değerlendirme Toplantısında Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, Çocuk Hizmetleri

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Yayın Tarihi :06.12.2014 Sayfası :1-16. Syf Yayın Tarihi :06.12.2013 Sayfası :10.Syf Yayın Tarihi :06.12.2014 Sayfası :7. Syf Yayın Tarihi :06.12.2014 Sayfası :1-11. Syf Yayın Tarihi :06.12.2014 Sayfası

Detaylı

Ağustos ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 45 üyeye Kapasite Raporu, 6 üyemize Ekspertiz Raporu ve 4 adette Fiili Tüketim Belgesi

Ağustos ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 45 üyeye Kapasite Raporu, 6 üyemize Ekspertiz Raporu ve 4 adette Fiili Tüketim Belgesi 1 Ağustos ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 45 üyeye Kapasite Raporu, 6 üyemize Ekspertiz Raporu ve 4 adette Fiili Tüketim Belgesi düzenlenmiştir. Yine bu zaman zarfında Odamıza 9 adet yeni üye

Detaylı

Mazlum Coğrafyalara Umut Olmak İSTANBUL Sayın Milletvekillerim, Sayın Büyükşehir Belediye Başkanım,

Mazlum Coğrafyalara Umut Olmak İSTANBUL Sayın Milletvekillerim, Sayın Büyükşehir Belediye Başkanım, Mazlum Coğrafyalara Umut Olmak İSTANBUL 20.01.2018 Muhterem Hanımefendi, Değerli Bakanım, Değerli Valim, Sayın Milletvekillerim, Sayın Büyükşehir Belediye Başkanım, Sayın Kızılay Başkanım, İş ve Siyaset

Detaylı

Kardeşlik Sınır Tanımaz

Kardeşlik Sınır Tanımaz Kardeşlik Sınır Tanımaz Bölgemizdeki ve dünyadaki tüm mazlumlara elimizi uzatıyor ve dertlerine derman olmaya çalışıyoruz. Biz ensar bilincine sahip bir milletiz. Ülkemize gelen her kardeşimizi muhacir

Detaylı

İsrail. 08 Haziran 2010 TÜRK KIZILAYI MÜDAHALE FAALİYETİ. Yaralıların Tahliye Operasyonu. Afet Yönetimi Müdürlüğü FAALİ YET RAPORU

İsrail. 08 Haziran 2010 TÜRK KIZILAYI MÜDAHALE FAALİYETİ. Yaralıların Tahliye Operasyonu. Afet Yönetimi Müdürlüğü FAALİ YET RAPORU İsrail Yaralıların Tahliye Operasyonu FAALİ YET RAPORU TÜRK KIZILAYI MÜDAHALE FAALİYETİ 08 Haziran 2010 Afet Yönetimi Müdürlüğü A. GENEL DURUM Ulusal ve uluslararası çeşitli sivil toplum örgütleri tarafından

Detaylı

2015 KIZILAY Haftası İlköğretim 1.-4. sınıf Takdimci El Kitabı

2015 KIZILAY Haftası İlköğretim 1.-4. sınıf Takdimci El Kitabı Bu el kitabı, 2015 yılı Kızılay Haftası okul etkinlikleri için Türk Kızılayı şube, bölge ve yerel merkezlerine hazırlanmıştır. İlköğretim 1., 2., 3. ve 4. sınıf öğrencilerine yönelik hazırlanan sunumun

Detaylı

Sevgili Beyoğlulular,

Sevgili Beyoğlulular, Sevgili Beyoğlulular, Övünebileceğimiz değerlerimizden biri de yardımlaşma konusunda gösterdiğimiz hassasiyettir. Bugüne kadar millet olarak ihtiyaç sahibi olan herkesin yardımına koştuk. Dayanışmanın

Detaylı

SUAT YILMAZ OKUL MÜDÜRÜ

SUAT YILMAZ OKUL MÜDÜRÜ Okulumuz 2012-2013 yılında Kevenli İmam Hatip Lisesi olarak Eğitim Öğretime başlamış ancak 2014 yılında yapılan teklifle Said Nursi Anadolu İmam-Hatip Lisesi olarak isim değişikliği yapılmıştır.okulumuz

Detaylı

Vizyon Siyasi Kalkınma Merkezi tarafından düzenlenen Filistin Ulusal Projesi Görüşler ve Perspektifler Sempozyumu Filistin in çeşitli kesimlerinden

Vizyon Siyasi Kalkınma Merkezi tarafından düzenlenen Filistin Ulusal Projesi Görüşler ve Perspektifler Sempozyumu Filistin in çeşitli kesimlerinden Neler Yaptık? Vizyon Siyasi Kalkınma Merkezi, Başbakanlık Yurtdışı Türkler ve Akraba Toplulukları Başkanlığı ve Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ın himayesinde 15 16 Eylül 2015 tarihleri

Detaylı

Rize de Kutlu Doğum Haftası Kutlama etkinlikleri başladı. Bugün Rize Lunaparkı tüm çocuklara ücretsiz hizmet verecek...

Rize de Kutlu Doğum Haftası Kutlama etkinlikleri başladı. Bugün Rize Lunaparkı tüm çocuklara ücretsiz hizmet verecek... 14 Nisan 2013 Pazar 11:57 Haydi Çocuklar Lunaparka... Bugün Lunapark Ücretsiz Rize de Kutlu Doğum Haftası Kutlama etkinlikleri başladı. Bugün Rize Lunaparkı tüm çocuklara ücretsiz hizmet verecek... 14-20

Detaylı

2016 YARDIM ÇALIŞMALARI

2016 YARDIM ÇALIŞMALARI SURİYE 2016 YARDIM ÇALIŞMALARI AVRASYA FOUNDATİON AVRASYA VAKFI Avrasya Araştırma Eğitim ve Sosyal Hizmet Vakfı www.avrasyavakfi.org.tr +90 212 521 0800 Sayfa 1 Avrasya Araştırma Eğitim ve Sosyal Hizmet

Detaylı

AK Parti mazlum coğrafyaların umudu

AK Parti mazlum coğrafyaların umudu AK Parti mazlum coğrafyaların umudu AK Parti İSTANBUL İL BAŞKANIMIZ AZİZ BABUŞCU nun yazısı 03 te 4 te AK PARTİ İSTANBUL İL BAŞKANLIĞI TEŞKİLAT İÇİ HAFTALIK BÜLTENİ YIL: 2013 SAYI : 199 29-TEMMUZ-5 AĞUSTOS

Detaylı

OSMANİYE KAHRAMANMARAŞLILAR YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA DERNEĞİNE GÖRKEMLİ AÇILIŞ.

OSMANİYE KAHRAMANMARAŞLILAR YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA DERNEĞİNE GÖRKEMLİ AÇILIŞ. OSMANİYE KAHRAMANMARAŞLILAR YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA DERNEĞİNE GÖRKEMLİ AÇILIŞ. Osmaniye de yaşayan Kahramanmaraş lılar tarafından kurulan Osmaniye Kahramanmaraşlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği nin

Detaylı

09-10 Şubat 2016 GAZETE KUPÜRLERİ TIKLAYINIZ İNTERNET SAYFALARI TIKLAYINIZ

09-10 Şubat 2016 GAZETE KUPÜRLERİ TIKLAYINIZ İNTERNET SAYFALARI TIKLAYINIZ 09-10 Şubat 2016 GAZETE KUPÜRLERİ TIKLAYINIZ İNTERNET SAYFALARI TIKLAYINIZ GAZETE KUPÜRLERİ TÜRKİYE Tarih : 10.02.2016 GÜNLÜK ULUSAL GAZETE Sayfa : 13 İSTANBUL Tiraj : 149352 SİYASİ StxCm : 56 1/1 HİLAL

Detaylı

ALTINDAĞ A ALTIN PROJELER ANKARA NIN KALBİ ALTINDAĞ. Doç. Dr. ASIM BALCI ALTINDAĞ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ALTINDAĞ IN SOSYAL ÇAĞI

ALTINDAĞ A ALTIN PROJELER ANKARA NIN KALBİ ALTINDAĞ. Doç. Dr. ASIM BALCI ALTINDAĞ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ALTINDAĞ IN SOSYAL ÇAĞI A ALTIN PROJELER BELEDİYE BAŞKAN ADAYI IN SOSYAL ÇAĞI A ALTIN PROJELER BELEDİYE BAŞKAN ADAYI İnsan ve kalkınma odaklı projelerimizle Altındağ ın geleceğini de inşa edeceğiz ŞİARIMIZ; Milletimizin hizmetkarıyız.

Detaylı

Müftülüðümüzden Haberler

Müftülüðümüzden Haberler Müftülüðümüzden Haberler Onaylayan Media Station Web Center Thursday, 19 April 2012 Son Güncelleme Tuesday, 24 May 2016...MÜFTÜLÜÐÜMÜZDEN HABERLER...* Alo 190 Personeli Eðitildi * Dünya Kadýnlar Günü Kutlandý

Detaylı

Türk Dünyası Transplantasyon Derneği ile Türkiye Organ Nakli Derneğinin Ortak Kongresi

Türk Dünyası Transplantasyon Derneği ile Türkiye Organ Nakli Derneğinin Ortak Kongresi Türk Dünyası Transplantasyon Derneği ile Türkiye Organ Nakli Derneğinin Ortak Kongresi Prof. Dr. Mehmet Haberal ın kurucusu olduğu Türk Dünyası Transplantasyon Derneği nin, Türkiye Organ Nakli Derneği

Detaylı

GAZETE KUPÜRLERİ İNTERNET SAYFALARI TV RAPORLARI

GAZETE KUPÜRLERİ İNTERNET SAYFALARI TV RAPORLARI 12-15 Şubat 2016 GAZETE KUPÜRLERİ TIKLAYINIZ İNTERNET SAYFALARI TIKLAYINIZ TV RAPORLARI TIKLAYINIZ GAZETE KUPÜRLERİ YENİ ŞAFAK Tarih : 13.02.2016 GÜNLÜK ULUSAL GAZETE Sayfa : 20 İSTANBUL Tiraj : 108634

Detaylı

Anadolu. 2006 Faaliyet Raporu

Anadolu. 2006 Faaliyet Raporu Anadolu 2006 Faaliyet Raporu 1. Önsöz Anadolu Bölge büromuza her sene olduğu gibi bu senede pek çok kişi başvurarak yardım talebinde bulundu. Bize başvuran hasta, dul, kimsesiz, terkedilmiş, şiddete maruz

Detaylı

VAN ERCİŞ DEPREMİ FAALİYET RAPORU-I İHH-İNSANİ YARDIM VAKFI VAN ERCİŞ DEPREMİ

VAN ERCİŞ DEPREMİ FAALİYET RAPORU-I İHH-İNSANİ YARDIM VAKFI VAN ERCİŞ DEPREMİ VAN ERCİŞ DEPREMİ FAALİYET RAPORU-I 23-27 EKİM 2011 1 VAN-ERCİŞ DEPREMİ 23 Ekim de Van ın Erciş ilçesini vuran 7.2 büyüklüğündeki depremin ardından yıkılan binaların altından bir canlıya daha ulaşabilme

Detaylı

Beşiktaş Gazetesi. Bilişim denince Beşiktaş GÜNLÜK INTERNET GAZETENİZ... KENT

Beşiktaş Gazetesi. Bilişim denince Beşiktaş GÜNLÜK INTERNET GAZETENİZ... KENT Bilişim denince Beşiktaş BEŞİKTAŞ Belediyesi Avrasya bölgesi'nin en büyük bilişim fuarına katılıyor. Beşiktaş Belediyesi, bilişim alanında kullandığı son teknolojileri ve yenilikleri, 29 Kasım 2 Aralık

Detaylı

2013-2014 DÖNEMİ ETKİNLİKLERİ

2013-2014 DÖNEMİ ETKİNLİKLERİ 2013-2014 DÖNEMİ ETKİNLİKLERİ 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Köy Okulu Ziyareti 23 Nisan 2014 İzmir Bayındır Yakacık Köyü İlköğretim Okulunu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nda ziyaret

Detaylı

Şerif Kocadon için mevlit

Şerif Kocadon için mevlit Şerif Kocadon için mevlit 85 yaşında aramızdan ayrılan Bekir Şerif Kocadon için evinde mevlit okundu. Bodrum eşrafından merhum Mehmet Kocadon un oğlu, Fatma Kocadon un eşi; Bodrum Belediye Başkanı Mehmet

Detaylı

KOBANÊ VE ŞENGAL HALKI KAMPLARI SAYILAR VE İHTİYAÇLAR RAPORU

KOBANÊ VE ŞENGAL HALKI KAMPLARI SAYILAR VE İHTİYAÇLAR RAPORU KOBANÊ VE ŞENGAL HALKI KAMPLARI SAYILAR VE İHTİYAÇLAR RAPORU GÜNEYDOĞU ANADOLU BÖLGESİ BELEDİYELER BİRLİĞİ Kasım, 2014 www.gabb.gov.tr bilgi@gabb.gov.tr gabbinternational@gmail.com KOBANÊ VE ŞENGAL HALKININ

Detaylı

Afetlerde Acil Müdahale Ekiplerinin Koordinasyonu AFŞİN EMRE KAYIPMAZ BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ ACİL TIP ANABİLİM DALI

Afetlerde Acil Müdahale Ekiplerinin Koordinasyonu AFŞİN EMRE KAYIPMAZ BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ ACİL TIP ANABİLİM DALI Afetlerde Acil Müdahale Ekiplerinin Koordinasyonu AFŞİN EMRE KAYIPMAZ BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ ACİL TIP ANABİLİM DALI Afet nedir? Toplumun tamamı veya belli kesimleri için fiziksel, ekonomik

Detaylı

TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİ. Mihrimah Belma SATIR İstanbul Milletvekili Dilekçe Komisyon Başkanı

TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİ. Mihrimah Belma SATIR İstanbul Milletvekili Dilekçe Komisyon Başkanı TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİ Mihrimah Belma SATIR İstanbul Milletvekili Dilekçe Komisyon Başkanı DİLEKÇE KOMİSYONU Dilekçe Komisyonu, Meşrutiyetin ilanı yani 1876 tarihli Kanuni Esasi den günümüze vatandaşlarımızın

Detaylı

MANİSA'DAN KUDÜS İZLENİMLERİ

MANİSA'DAN KUDÜS İZLENİMLERİ MANİSA'DAN KUDÜS İZLENİMLERİ İlahiyat Fakültesi, Manisa İl Müftülüğü ve İlim Yayma Cemiyeti Manisa Şubesi işbirliği ile düzenlenen; Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, Rektörümüz Prof. Dr. A. Kemal Çelebi, Rektör

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :3. Syf Sayfası :2. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :2. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :1-3. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :6. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası

Detaylı

16-17 Aralık 2016 TV RAPORLARI TIKLAYINIZ

16-17 Aralık 2016 TV RAPORLARI TIKLAYINIZ 16-17 Aralık 2016 GAZETETIKLAYINIZ KUPÜRLERİ TV RAPORLARI TIKLAYINIZ GAZETE KUPÜRLERİ YENİ ŞAFAK Tarih : 17.12.2016 GÜNLÜK ULUSAL GAZETE Sayfa : 16 İSTANBUL Tiraj : 111428 SİYASİ StxCm : 116 SABAH Tarih

Detaylı

TÜRKİYE - AFRİKA EKONOMİ FORUMU AÇILIŞ TÖRENİ KONYA 9 MAYIS İş Dünyası ve STK ların Değerli Başkan ve Temsilcileri,

TÜRKİYE - AFRİKA EKONOMİ FORUMU AÇILIŞ TÖRENİ KONYA 9 MAYIS İş Dünyası ve STK ların Değerli Başkan ve Temsilcileri, TÜRKİYE - AFRİKA EKONOMİ FORUMU AÇILIŞ TÖRENİ KONYA 9 MAYIS 2018 Afrika Ülkelerinin Değerli Büyükelçileri, Sayın Valim, Belediye Başkanım, İş Dünyası ve STK ların Değerli Başkan ve Temsilcileri, Değerli

Detaylı

İstanbul Tıp Fakültesi Sosyal Sorumluluk Projeleri

İstanbul Tıp Fakültesi Sosyal Sorumluluk Projeleri İstanbul Tıp Fakültesi Sosyal Sorumluluk Projeleri Sosyal Sorumluluk Projelerinin Amacı Yaşamın sürdürülebilirliği, Toplumsal yaşamın iyileştirilmesi için ortak evrensel değerlerin toplumlar tarafından

Detaylı

ÇANTA VE KIRTASİYELER ONİKİŞUBAT TAN

ÇANTA VE KIRTASİYELER ONİKİŞUBAT TAN ÇANTA VE KIRTASİYELER ONİKİŞUBAT TAN Kahramanmaraş Merkez İlçe Onikişubat Belediyesi, 124 okulda 6 bin ilkokul birinci sınıf öğrencisine çanta ve kırtasiye malzemesi dağıttı. Başkan Mahçiçek, Çocuklar,

Detaylı

GADEM AÇILIŞ. Meclis üyelerimizin vermiş olduğu soru önergesi ile GADEM in temeli atılmıştır.

GADEM AÇILIŞ. Meclis üyelerimizin vermiş olduğu soru önergesi ile GADEM in temeli atılmıştır. KONU BAŞLIKLARIMIZ GADEM Açılış Misyonumuz Hedef kitlemiz İşleyişimiz İşbirliği yaptığımız kurumlar Mobil Ekip Uygulamamız Bütünşehir Sistemi Etkinliklerimiz Ödül Sistemimiz Danışan İstatistiklerimiz GADEM

Detaylı

ŞEMSİYE STAND ORGANİZASYONU

ŞEMSİYE STAND ORGANİZASYONU expomed EURASIA 22.Uluslararası İstanbul Tıbbi Analiz, Teşhis, Tedavi, Koruma ve Rehabilitasyon Ürün, Cihaz, Sistem, Teknoloji, Donanım ve Hastaneler Fuarı ŞEMSİYE STAND ORGANİZASYONU SONUÇ RAPORU İSTANBUL

Detaylı

ALİAĞA TARİHSEL SEMBOLLERİNİ ÖNE ÇIKARIYOR!

ALİAĞA TARİHSEL SEMBOLLERİNİ ÖNE ÇIKARIYOR! ALİAĞA TARİHSEL SEMBOLLERİNİ ÖNE ÇIKARIYOR! Aliağa(Özel ) Günümüzde Aliağa ilçesinin bulunduğu bölgede Milattan önce (MÖ) 1100 yılında kurulan ve Aiolis şehirlerinin başkenti konumunda olan Kyme Antik

Detaylı

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2015 YILI OCAK AYI FAALİYET RAPORU

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2015 YILI OCAK AYI FAALİYET RAPORU HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2015 YILI OCAK AYI FAALİYET RAPORU A- KİLİT PARKE TAŞI İLE YOL YAPIM-ÇEVRE DÜZENLEMESİHİZMETLERİ : 1- İlçemiz Temaşalık Mahallesi İlçe Jandarma binası yanı Çamdibi Mahallesi yolu

Detaylı

Türk Cerrahi ve Ameliyathane Hemşireleri Derneği Bülteni

Türk Cerrahi ve Ameliyathane Hemşireleri Derneği Bülteni Türk Cerrahi ve Ameliyathane Hemşireleri Derneği Bülteni Yardımcısı 6. EORNA Kongresi (European Operating Room Nurses Association (www.eorna.eu)- Avrupa Ameliyathane Hemşireleri Derneği), 20. kuruluş yılında

Detaylı

18 20 EYLÜL 2015 BAKÜ / AZERBAYCAN

18 20 EYLÜL 2015 BAKÜ / AZERBAYCAN BIHE 21.ULUSLARARASI AZERBAYCAN SAĞLIK FUARI ŞEMSİYE STAND ORGANİZASYONU RAPORU 18 20 EYLÜL 2015 BAKÜ / AZERBAYCAN Aykut TERZİOĞLU Uluslararası İlişkiler Müdürlüğü Fuarcılık Şefi 1 BIHE 21.ULUSLARARASI

Detaylı

ROMANYA KÖSTENCE TİCARET ODASI İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ

ROMANYA KÖSTENCE TİCARET ODASI İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ ROMANYA KÖSTENCE TİCARET ODASI İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ Eskişehir Ticaret Odası nın küresel vizyonuna güç katmak kentimizdeki iş adamlarına yeni hedef pazarlar sağlamak amacıyla 24 Mart Perşembe günü Romanya

Detaylı

GÜLNAR BELEDİYE BAŞKANI AHMET GÜNEL, 6 AYIN DEĞERLENDİRMESİNİ YAPTI

GÜLNAR BELEDİYE BAŞKANI AHMET GÜNEL, 6 AYIN DEĞERLENDİRMESİNİ YAPTI 29 EYLÜL 2014 HABERLER HABERLER Gül-Ay - Sayfa 4 GÜLNAR BELEDİYE BAŞKANI AHMET GÜNEL, 6 AYIN DEĞERLENDİRMESİNİ YAPTI Gülnar Belediye Başkanı Ahmet Günel, 30 Mart 2014'den bugüne kadar geçen 6 ayın Gülnar

Detaylı

2014 YILI FAALİYETLERİ

2014 YILI FAALİYETLERİ 2014 YILI FAALİYETLERİ 28 Ağustos 2013 tarihinde Dekanımız Prof. Dr. Bayram Ali ÇETİNKAYA görevine başladı. 27 Eylül 2013 tarihinde Dekanımız Prof. Dr. Bayram Ali Çetinkaya Atatürk Üniversitesinde düzenlenen

Detaylı

SURİYE KRİZİ İNSANİ YARDIM OPERASYONU. Mayıs 2017

SURİYE KRİZİ İNSANİ YARDIM OPERASYONU. Mayıs 2017 SURİYE KRİZİ İNSANİ YARDIM OPERASYONU Mayıs 2017 Mart 2011 de Suriye içerisinde meydana gelen iç çatışmalar neticesinde 11 milyondan fazla Suriye Arap Cumhuriyeti vatandaşı evlerini terk etmek durumunda

Detaylı

RAMAZAN BEREKETTİR RAMAZAN

RAMAZAN BEREKETTİR RAMAZAN RAMAZAN BEREKETTİR RAMAZAN 017 Avrasya Vakfı hayır yolculuğunda her yıl olduğu gibi bu Ramazan da dünyanın farklı bölgelerindeki ihtiyaç sahiplerine sizlerin adına ulaşıyor. Siz de kumanyalarınızı, fitrelerinizi,

Detaylı

BÖLÜM: 2. Oruç Tutarken Nelere Dikkat Etmeliyiz? Orucu Bozan Durumlar. Orucun Kişiye ve Topluma Kazandırdıkları. Ramazan Bayramı Sevinci

BÖLÜM: 2. Oruç Tutarken Nelere Dikkat Etmeliyiz? Orucu Bozan Durumlar. Orucun Kişiye ve Topluma Kazandırdıkları. Ramazan Bayramı Sevinci Hazırlayan: Mehmet Fatih Bütün URL: Oruç Tutarken Nelere Dikkat Etmeliyiz? Orucu Bozan Durumlar Orucun Kişiye ve Topluma Kazandırdıkları Ramazan Bayramı Sevinci Maun Suresi ve Anlamı BÖLÜM: 2 Sosyal hayatımızı

Detaylı

ESENYURT BELEDİYESİ ERİŞİLEBİLİRLİK ÇALIŞMALARI

ESENYURT BELEDİYESİ ERİŞİLEBİLİRLİK ÇALIŞMALARI ESENYURT BELEDİYESİ ERİŞİLEBİLİRLİK ÇALIŞMALARI Türkiye İstatistik Kurumu ve Özürlüler İdaresi Başkanlığı tarafından yapılan Türkiye Özürlüler Araştırması sonuçlarına göre, ülkemizde yaklaşık 8,4 milyon

Detaylı

SHKS (SAĞLIK HİZMET KALİTE YAPILAN ÇALIŞMALAR

SHKS (SAĞLIK HİZMET KALİTE YAPILAN ÇALIŞMALAR SHKS (SAĞLIK HİZMET KALİTE STANDARTLARI). KAPSAMINDA YAPILAN ÇALIŞMALAR SAĞLIK HİZMET KALİTE STANDARTLARI KAPSAMINDA YAPILAN ÇALIŞMALAR. SHKS (Sağlık Hizmet Kalite Standartları) zorunlu dokümanları oluşturuldu.

Detaylı