AKADEMİK PERFORMANS DEĞERLENDİRME SİSTEMİ Genel Bilgiler Başvurunuzun işleme alınabilmesi için istenen belgelerin eksiksiz olarak PDF formatında

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "AKADEMİK PERFORMANS DEĞERLENDİRME SİSTEMİ Genel Bilgiler Başvurunuzun işleme alınabilmesi için istenen belgelerin eksiksiz olarak PDF formatında"

Transkript

1 AKADEMİK PERFORMANS DEĞERLENDİRME SİSTEMİ Genel Bilgiler Başvurunuzun işleme alınabilmesi için istenen belgelerin eksiksiz olarak PDF formatında sisteme girilmesi gerekmektedir. Impact faktörü girilirken virgül kullanılmalıdır. Impact faktörünün girilmemesi ve belgelendirilmemesi durumunda Impact faktörü 0 olarak değerlendirilecektir. Impact Faktörü olmayan bir faaliyet girilmesi durumunda (Kitap, sanatsal etkinlik vb.) Impact Faktörü alanı 0 olarak girilmelidir. Makale başvurularında; sorumlu yazar olmanız durumunda, yazar sırası 1. olarak girilmeli ve sorumlu yazar olduğunuza dair belge sisteme yüklenmelidir. Sanatsal etkinliklerde kişi sayısı girilirken sadece üniversitemiz personeli dikkate alınmalıdır. Sanatsal etkinliklerin tekrarlanması durumunda sadece 1. etkinliğe puan verilecektir. Başvuru esnasında puanlamaya esas faaliyetler için uyarı ekranları bulunmaktadır. Bu alanda istenen belgelerin eksiksiz olarak girilmesi gerekmektedir. Makale başvurularında; basılmış yayınların Akademik Performans Değerlendirme Yönergesi ndeki destekten yararlanabilmesi için basım yılından bir sonraki yılın son gününe kadar müracaat edilmesi gerekmektedir. Etki faktörü belirlenirken, makalenin yayınlandığı yıl dikkate alınır. Yayın yılı itibari ile ilgili derginin etki faktörü belli değil ise, ilan edilen en son değer dikkate alınır. Üniversitemiz Yayın Komisyonunca değerlendirilmiş ve uygun görülmüş; bilimsel ve mesleki kitaplar (ders notu/kitabı hariç) puanlamaya tabi tutulur. Kitabın uluslararası olarak değerlendirilebilmesi için, uluslararası yayınevlerinde basılmış ve en az iki ülkede satışa sunulmuş olması gerekir. Kitap bölüm yazarlığı puanı hesaplanırken; öğretim elemanı bir kitaptan en fazla 2 bölüm puanı kazanabilir. Patent ve faydalı model başvurularında, patent veya faydalı model belgesinin resmi olarak alınmış olması gerekmektedir. Kurum dışı proje başvurularında, performans desteği alınabilmesi için proje bütçesinin üniversitemize aktarılmış olması gerekmektedir. Öğretim elemanlarınca tarihinden itibaren gerçekleştirilmiş olan akademik etkinlikler puanlamadan yararlandırılır. Başvuru sonucu kazanılan puanlar başvuru tarihinden itibaren 2 yıl süre ile geçerlidir. Sistemin devreye alınmasından önce girilen ve destek verilen tarih aralığındaki ( ve sonrası) akademik faaliyetlerin destek kapsamına alınabilmesi için, bu faaliyetlere ait bilgi ve belgelerin (impact faktörü, izin belgesi, kanıtlayıcı belgeler vb.) tamamlanması gerekmektedir.

2 ABS Sistemine Bilgi Girişi ve Başvuru İşlemi 1- adresinden eposta kullanıcı adı ve şifrenizle giriş yapınız. (Daha önce ABS aktivasyonu yapılmamış ise adresine sicil numaranız ile konu hakkında e-posta gönderiniz). 2- Yayınlar (ABS) menüsünden, akademik faaliyetleriniz için uygun kategoriyi seçip faaliyetlerinizi sisteme giriniz. 3- Uygun kategoriyi seçtikten sonra istenen bilgileri eksiksiz giriniz. Faaliyetleriniz için istenen belgeleri de üst kısımda görebilirsiniz. 4- Bilgileri girdikten sonra Kaydet ve Dosya Ekle butonu ile dosya ekleme ekranına geçiniz. Bu ekranda sizden istenen kanıtlayıcı belgeleri yükleyiniz ve belgeler ile ilgili açıklamanızı yazınız (İstenilen kanıtlayıcı belgeleri aşağıdaki tabloda da görebilirsiniz). Birden fazla belge yükleyebilirsiniz. 5- Kaydet butonuna bastığınızda bilgi girişiniz tamamlanacaktır. Varsa eğer diğer faaliyetleriniz için de aynı işlemi tekrarlayınız.

3 6- Tüm faaliyetlerin girilmesinden sonra başvuruyu tamamlamak için (Üst menüde yer alan); APK İŞLEMLERİ Yeni Başvuru Oluştur Gelen listeden önceden girilmiş olan akademik faaliyetleri seçiniz. Bu aşamadan sonra başvuruyu tamamlamak için KAYDET VE KOMİSYONA GÖNDER butonuna basınız. 7-Başvurunun tamamlanmasından sonra; APK İŞLEMLERİ Başvurularım linkinden başvurunuzu takip edebilirsiniz. Düzeltme bekleyen başvurulardan gerekli düzeltmeleri yapabilir ve başvurunuzu tekrar komisyona gönderebilirsiniz. Sorularınız için adresine e-posta gönderiniz.

4 Puanlamaya Dahil Edilen Akademik Faaliyetler Akademik Performans Değerlendirme Yönergesi ne göre puanlamaya dahil edilen akademik faaliyetler şunlardır; DESTEKLENEN FAALİYET (ABS SİSTEMİNDE YER ALAN İSMİYLE) 1 Alanında, yurtiçinde, Türkçe veya yabancı dilde yayımlanan kitap GEREKLİ BELGELER 1-Kitabın Dış Kapak, İç Kapak, Künye ve İçindekiler Sayfalarının Fotokopisi 2-Kitabın basım için Üniversitemiz Yayın Komisyonunca değerlendirildiğini ve uygun görüldüğünü gösteren belge 3- Üniversitemiz Yayın Komisyonunca değerlendirilmiş ve uygun görülmüş; bilimsel ve mesleki kitaplar (ders notu/kitabı hariç) puanlamaya tabi tutulur. 2 Alanında, yurtdışında yayımlanan kitap 1-Kitabın Dış Kapak, İç Kapak, Künye ve İçindekiler Sayfalarının Fotokopisi 2-Kitabın basım için Üniversitemiz Yayın Komisyonunca değerlendirildiğini ve uygun görüldüğünü gösteren belge 3-Üniversitemiz Yayın Komisyonunca değerlendirilmiş ve uygun görülmüş; bilimsel ve mesleki kitaplar (ders notu/kitabı hariç) puanlamaya tabi tutulur. 4-Kitabın uluslararası olarak değerlendirilebilmesi için, uluslararası yayınevlerinde basılmış ve en az iki ülkede satışa sunulmuş olması gerekir. 3 Alanında, yurtiçinde, Türkçe veya yabancı dilde yayımlanan kitapta bölüm ve ünite yazarlığı 4 Alanında, yurtdışında yayımlanan kitapta bölüm ve ünite yazarlığı 5 Hakemli dergilerde yayımlanan teknik not, editöre mektup, tartışma, vaka takdimi ve özet türünden yayınlar dışındaki makale 6 Diğer bilimsel dergilerde yayımlanan teknik not, editöre mektup, tartışma, vaka takdimi ve özet türünden yayınlar dışındaki makale 7 SCI, SSCI ve AHCI dışındaki indeks ve özler tarafından taranan dergilerde yayımlanan teknik not, 1-Kitabın Dış Kapak, İç Kapak, Künye ve İçindekiler Sayfalarının Fotokopisi 2-Kitap Bölümünün ilk sayfasının fotokopisi 3-Öğretim elemanı bir kitaptan en fazla 2 bölüm puanı kazanabilir. 1-Kitabın Dış Kapak, İç Kapak, Künye ve İçindekiler Sayfalarının Fotokopisi 2-Kitap Bölümünün ilk sayfasının fotokopisi 3- Öğretim elemanı bir kitaptan en fazla 2 bölüm puanı kazanabilir. 1-Makalenin kopyası ya da PDF dosyası 2- Derginin ilgili sayfalarının fotokopisi 1-Makalenin kopyası ya da PDF dosyası 2- Derginin ilgili sayfalarının fotokopisi 1-Makalenin kopyası ya da PDF dosyası 2- Derginin ilgili sayfalarının fotokopisi

5 editöre mektup, tartışma, vaka takdimi ve özet türünden yayınlar dışındaki makale 8 SCI, SSCI ve AHCI tarafından taranan dergilerde yayımlanan teknik not, editöre mektup, tartışma, vaka takdimi ve özet türünden yayınlar dışındaki makale 9 Uluslararası kongre, sempozyum, panel gibi bilimsel toplantılarda sunularak, programda yer alan, tam metin olarak yayımlanan bildiri 10 Uluslararası kongre, sempozyum, panel gibi bilimsel toplantılarda sunularak, programda yer alan, özet metin olarak yayımlanan bildiri 11 Uluslararası kongre, sempozyum, panel gibi bilimsel toplantılarda sunularak, programda yer alan poster bildiri 12 Uluslararası sempozyum, konferans gibi etkinliklerde başkanlık yapmak 1- Makalenin kopyası ya da PDF dosyası 2- Derginin makalenin yayınlandığı yılda SCI, SCI-expanded, SSCI ya da SSCI-expanded indekslerinde tarandığını gösteren belge (Derginin ilgili sayfalarının fotokopisi ya da Web of Science dan alınan belge) 3-Derginin makalenin yayınlandığı yıldaki etki faktörünü gösteren belge. 1-Konferans vb. kitapçığında basılan bildiri metni ve/veya programı 1-Etkinliğe katılımı ile ilgili belge, 2-İlgili etkinlikte görevli olduğuna dair belge 13 Ulusal sempozyum, kongre, kurs (workshop) düzenlenmesi gibi etkinliklerde başkanlık yapmak 14 Uluslararası kongrelerde başkanlık yapmak 1-Etkinliğe katılımı ile ilgili belge, 2-İlgili etkinlikte görevli olduğuna dair belge 15 Uluslararası jürili / küratörlü karma etkinliklere kabul edilmek 16 Yurtdışında kişisel etkinlikler. (Sergi, proje uygulama, gösteri, dinleti, gösterim vb.) 1-Etkinliğin gerçekleştirilmesi için ilgili idareden alınmış izin belgesi 2-Katılım Belgesi 3-Etkinlik Programı 4- Etkinlikteki kişi sayısı girilirken sadece üniversitemiz personel sayısı girilmelidir.

6 17 Yurtiçinde kişisel etkinlikler (Sergi, proje uygulama, gösteri, dinleti, gösterim vb.) 18 Uluslararası ölçekte sempozyum, festival, kurs (workshop), bienal, trienal gibi sanat/tasarım etkinliklerine eserleriyle katılmak 1-Etkinliğin gerçekleştirilmesi için ilgili idareden alınmış izin belgesi 2-Katılım Belgesi 3-Etkinlik Programı 4-Etkinlikteki kişi sayısı girilirken sadece üniversitemiz personel sayısı girilmelidir. 1-Etkinliğin gerçekleştirildiğine dair belge ya da belgeler 2-Etkinliğin gerçekleştirilmesi için ilgili idareden alınmış izin belgesi 3-Etkinlikteki kişi sayısı girilirken sadece üniversitemiz personel sayısı girilmelidir. 4-Etkinlik programı 19 Ulusal jürili etkinliklerde ödül 1-Ödül alındığını gösterir belge 20 Uluslararası jürili etkinliklerde ödül 1-Ödül alındığını gösterir belge 2-Yurt içinde alınan ödüller puanlamaya tabi tutulmaz. 21 Yayımlanmış Web tasarımı ve yönetimi 1-Web sitesi ekran görüntüsü 22 SCI, SSCI ve AHCI tarafından taranan dergilerde editörlük 23 SCI, SSCI ve AHCI dışındaki uluslararası indeks ve özler tarafından taranan dergilerde editörlük 1-Puanlama talep edilen yıla ait Derginin Dış Kapak, İç Kapak, Künye Sayfalarının Fotokopisi 2-Derginin Alan indekslerinde tarandığını gösteren belge 3-Editörlüğün yapıldığı yıla ait derginin etki faktörünü gösteren belge 4-Bu türden puan alabilmeniz için Derginin bir yıllık sayılarının tamamında editörlük yapmış olmanız gerekmektedir. (Editör Yardımcısı, editör danışmanı, alan editörü vb. editörlükler puanlamaya tabi değildir.) 1-Puanlama talep edilen yıla ait Derginin Dış Kapak, İç Kapak, Künye Sayfalarının fotokopisi 2- Bu türden puan alabilmeniz için Derginin bir yıllık sayılarının tamamında editörlük yapmış olmanız gerekmektedir. (Editör Yardımcısı, editör danışmanı, alan editörü vb. editörlükler puanlamaya tabi değildir.) 24 Hakemli bilimsel veya mesleki dergilerde editörlük 1-Puanlama talep edilen yıla ait Derginin Dış Kapak, İç Kapak, Künye Sayfalarının Fotokopisi 2- Bu türden puan alabilmeniz için Derginin bir yıllık sayılarının tamamında editörlük yapmış olmanız gerekmektedir. (Editör Yardımcısı, editör danışmanı, alan editörü vb. editörlükler puanlamaya tabi değildir.)

7 25 Diğer bilimsel veya mesleki dergilerde editörlük 1-Puanlama talep edilen yıla ait Derginin Dış Kapak, İç Kapak, Künye Sayfalarının fotokopisi 2- Bu türden puan alabilmeniz için Derginin bir yıllık sayılarının tamamında editörlük yapmış olmanız gerekmektedir. (Editör Yardımcısı, editör danışmanı, alan editörü vb. editörlükler puanlamaya tabi değildir.) 26 Alanında yurtdışında yayımlanan kitap editörlüğü 1-Puanlama talep edilen yıla ait Kitabın Dış Kapak ve İç Kapak Fotokopisi 2- Editör Yardımcısı, editör danışmanı, alan editörü vb. editörlükler puanlamaya tabi değildir. 27 Alanında yurtiçinde yayımlanan kitap editörlüğü 1-Puanlama talep edilen yıla ait Kitabın Dış Kapak ve İç Kapak Fotokopisi 2- Editör Yardımcısı, editör danışmanı, alan editörü vb. editörlükler puanlamaya tabi değildir. 28 Alanı ile ilgili olarak uluslararası panel, konferans, seminer, açık oturum ve söyleşi gibi etkinliklerde konuşmacı ya da panelist olarak görev yapmak 29 Alanı ile ilgili olarak ulusal panel, konferans, seminer, açık oturum ve söyleşi gibi etkinliklerde konuşmacı ya da panelist olarak görev yapmak 30 Üniversitemiz ev sahipliğinde gerçekleştirilmiş bilimsel etkinlerde (kongre, sempozyum, panel, vb.) düzenleme kurulu başkanlığı 31 Üniversitemiz ev sahipliğinde gerçekleştirilmiş bilimsel etkinlerde (kongre, sempozyum, panel, vb.) düzenleme kurulu üyeliği 1-Etkinliğe katılımı ile ilgili belge, 2-İlgili etkinlikte görevli olduğuna dair belge 1-Etkinliğe katılımı ile ilgili belge, 2-İlgili etkinlikte görevli olduğuna dair belge 32 Yurtdışı Patentlenmiş buluş 1-Patent/Faydalı Model in verildiği Kurum/Kuruluştan alınmış belge 2-Araştırıcı sayısını ve başvuru sahibinin kaçıncı araştırıcı olduğunu gösterir belge 3-Patent belgesinin resmi olarak alınmasından sonra puanlamaya tabi tutulur 33 Yurtiçi Patentlenmiş buluş 1-Patent/Faydalı Model in verildiği Kurum/Kuruluştan alınmış belge 2-Araştırıcı sayısını ve başvuru sahibinin kaçıncı araştırıcı olduğunu gösterir belge 3- Patent belgesinin resmi olarak alınmasından sonra puanlamaya tabi tutulur 34 Faydalı model 1-Patent/Faydalı Model in verildiği Kurum/Kuruluştan alınmış belge

8 2-Araştırıcı sayısını ve başvuru sahibinin kaçıncı araştırıcı olduğunu gösterir belge 3- Faydalı model belgesinin resmi olarak alınmasından sonra puanlamaya tabi tutulur 35 (TÜBİTAK) HIZLI DESTEK PROGRAMI (1002) 36 (TÜBİTAK) BİLİMSEL VE TEKNOLOJİK ARAŞTIRMA PROJELERİNİ DESTEKLEME PROGRAMI (1001) 37 (TÜBİTAK) KAMU KURUMLARI ARAŞTIRMA VE GELİŞTİRME PROJELERİNİ DESTEKLEME PROGRAMI (1007) 38 (TÜBİTAK) EVRENSEL ARAŞTIRMACI (EVRENA) PROGRAMI (1010) 39 (TÜBİTAK) ULUSLARARASI BİLİMSEL ARAŞTIRMA PROJELERİNE KATILMA PROGRAMI (1011) 40 (TÜBİTAK) BİLİMSEL VE TEKNOLOJİK İŞİBİRLİĞİ AĞLARI VE PLATFORMLARI KURMA GİRİİİMİ PROJELERİ (İİBAP) DESTEKLEME PROGRAMI (1301) 41 (TÜBİTAK) ULUSAL GENÇ ARAŞTIRMACI KARİYER GELİŞTİRME PROGRAMI (3501) 42 (TÜBİTAK) TEKNOLOJİ VE YENİLİK DESTEK PROGRAMLARI (TEYDEP) 43 (TÜBİTAK) BİLİM ve TOPLUM PROJELERİ (DOĞA EĞİTİMİ VE BİLİM OKULLARI) 44 (SANAYİ BAKANLIĞI) SANAYİ TEZLERİ (SANTEZ) 45 (SANAYİ BAKANLIĞI) KOSGEB TEKNOLOJİ GELİŞTİRME VE YENİLİK

9 46 (TÜRKİYE TEKNOLOJİ GELİŞTİRME VAKFI (TTGV)) TEKNOLOJİ GELİŞTİRME PROJELERİ 47 (BAKANLIKLARIN AR- GE DESTEK PROGRAMLARI) SANAYİ BAKANLIĞI 48 (BAKANLIKLARIN AR- GE DESTEK PROGRAMLARI) TARIM BAKANLIĞI 49 (BAKANLIKLARIN AR- GE DESTEK PROGRAMLARI) KÜLTÜR BAKANLIĞI 50 (BAKANLIKLARIN AR- GE DESTEK PROGRAMLARI) SAĞLIK BAKANLIĞI 51 (BAKANLIKLARIN AR- GE DESTEK PROGRAMLARI) ÇALIŞMA BAKANLIĞI 52 (BAKANLIKLARIN AR- GE DESTEK PROGRAMLARI) MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞI 53 (BAKANLIKLARIN AR- GE DESTEK PROGRAMLARI) DİĞER BAKANLIKLARIN AR- GE DESTEK PROGRAMLARI 54 (VAKIFLAR) TEV 55 (VAKIFLAR) SABANCI VAKFI 56 (VAKIFLAR) DİĞER VAKIFLAR 57 (DİĞER AR-GE DESTEK PROGRAMLARI) DİĞER AR-GE DESTEK PROGRAMLARI 58 (TÜBİTAK) TÜBİTAK İKİLİ İŞBİRLİĞİ 59 (TÜBİTAK) COST 60 (TÜBİTAK) ESF 61 (TÜBİTAK) ICGEB

10 62 (TÜBİTAK) EUREKA (SANAYİ DESTEĞİ) 63 (TÜBİTAK) EUROSTARS (SANAYİ DESTEĞİ) 64 (AB ÇERÇEVE PROGRAMI (ÇP)) İŞBİRLİĞİ 65 (AB ÇERÇEVE PROGRAMI (ÇP)) FİKİRLER 66 (AB ÇERÇEVE PROGRAMI (ÇP)) MARIE CURIE 67 (AB ÇERÇEVE PROGRAMI (ÇP)) KAPASİTELER 68 (AB GENEL SEKRETERLİĞİ (MFİB)) IPA DESTEK PROGRAMLARI 69 (NATO BARIŞ VE GÜVENLİK İÇİN BİLİM PROGRAMI) İLERİ ARAŞTIRMA ÇALIŞTAYLARI 70 (NATO BARIŞ VE GÜVENLİK İÇİN BİLİM PROGRAMI) İLERİ ÇALIŞMA OKULLARI 71 (NATO BARIŞ VE GÜVENLİK İÇİN BİLİM PROGRAMI) UYGULAMALI AR-GE DESTEĞİ 72 (NATO BARIŞ VE GÜVENLİK İÇİN BİLİM PROGRAMI) İŞBİRLİĞİNE YÖNELİK BAĞLANTI DESTEĞİ 73 (ULUSAL AJANS (HAYATBOYU ÖĞRENME PROGRAMI)) COMENIUS 74 (ULUSAL AJANS (HAYATBOYU ÖĞRENME PROGRAMI)) LDV 75 (ULUSAL AJANS (HAYATBOYU ÖĞRENME PROGRAMI)) GRUNDTVIG 76 (DİĞER ULUSLARARASI YAPISAL FONLAR) DİĞER ULUSLARARASI YAPISAL FONLAR

11 77 Yürütücülüğü başka üniversitelerin öğretim elemanlarınca gerçekleştirilen projeler (ÜDMAKDAP) 78 Üniversitemiz ve/veya birimleri adına desteklenen projelerde (BAKA, DPT, vb.) proje ekibinde görev almak 79 Öğretim elemanlarının kabul edilmiş fakat bütçesi kuruma aktarılmayan ÜDMAKDAP lerinde görev almak 80 Ulusal Ajans tarafından desteklenen projelerde görev almak 81 Uluslararası düzeyde basılmış afiş, poster, broşür, katalog, dergi, kitap vd. yayınlarda basılan fotoğraf 82 Ulusal düzeyde basılmış afiş, poster, broşür, katalog, dergi, kitap vb de basılan fotoğraf 83 Yurt dışında yayınlanmış gazete, dergi vb. tasarımı 1-Tasarımın künye sayfasının görüntüsü 2-Eserin dış kapağı/ilk sayfası 84 Yurt dışında Basılmış afiş, poster, broşür vb. tasarımı 1-Tasarımın künye sayfasının görüntüsü 2-Eserin dış kapağı/ilk sayfası 1-Kitap/derginin dış kapak, iç kapağı 2-Yayınlanan eserin sayfa görüntüsü 1-Kitap/derginin dış kapak, iç kapağı 2-Yayınlanan eserin sayfa görüntüsü

BAŞVURU DOSYALARININ HAZIRLANMASINDA VE DEĞERLENDİRMELERDE REFERANS AMAÇLI KULLANILACAK FAALİYET TABLOSU VE GEREKEN BELGELER

BAŞVURU DOSYALARININ HAZIRLANMASINDA VE DEĞERLENDİRMELERDE REFERANS AMAÇLI KULLANILACAK FAALİYET TABLOSU VE GEREKEN BELGELER BAŞVURU DOSYALARININ HAZIRLANMASINDA VE DEĞERLENDİRMELERDE REFERANS AMAÇLI KULLANILACAK FAALİYET TABLOSU VE GEREKEN BELGELER AKADEMİK FAALİYET TÜRÜ FAALİYET BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER TÜBİTAK 1001, 1003,

Detaylı

EK-3 Ders Yükü Hesaplama Çizelgesi. Eğitim Öğretim Etkinlikleri ( Akademik Yılı)

EK-3 Ders Yükü Hesaplama Çizelgesi. Eğitim Öğretim Etkinlikleri ( Akademik Yılı) EK-3 Ders Yükü Hesaplama Çizelgesi Eğitim Öğretim Etkinlikleri (2007-2008 Akademik Yılı) Örgün Ders Yükü (Normal Öğretim) : Örgün Ders Yükü (İkinci Öğretim) : Örgün Ders Sayısı (Normal Öğretim) : Örgün

Detaylı

T.C. NİĞDE ÖMER HALİSDEMİR ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK DEĞERLENDİRME AYRINTILI PUAN TABLOSU

T.C. NİĞDE ÖMER HALİSDEMİR ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK DEĞERLENDİRME AYRINTILI PUAN TABLOSU T.C. NİĞDE ÖMER HALİSDEMİR ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK DEĞERLENDİRME AYRINTILI PUAN TABLOSU ADI SOYADI : UNVANI : FAKÜLTE/YÜKSEKOKUL : BÖLÜM : ANABİLİM/ANASANAT DALI : 1- Uluslararası Makale PUANLAMA TABLOSU

Detaylı

AKADEMİK TEŞVİK ÖDENEĞİ BİLGİLENDİRME DOKÜMANI

AKADEMİK TEŞVİK ÖDENEĞİ BİLGİLENDİRME DOKÜMANI AKADEMİK TEŞVİK ÖDENEĞİ BİLGİLENDİRME DOKÜMANI AALİYET TÜRLERİBE GÖRE KOŞULLAR VE KANITLAYICI BELGELER (1) PROJE FAALİYET TÜRÜ ALT FAALİYET DETAYI ORAN (%) Dünya Bankası 100 Uluslararası Avrupa Birliği

Detaylı

SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYELİĞİ KADROLARINA BAŞVURMA, ATAMA VE YÜKSELTİLME İLE İLGİLİ DEĞERLENDİRME KRİTERLERİ

SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYELİĞİ KADROLARINA BAŞVURMA, ATAMA VE YÜKSELTİLME İLE İLGİLİ DEĞERLENDİRME KRİTERLERİ SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYELİĞİ KADROLARINA BAŞVURMA, ATAMA VE YÜKSELTİLME İLE İLGİLİ DEĞERLENDİRME KRİTERLERİ AMAÇ VE KAPSAM Bu yönergenin amacı, 2547 Sayılı Kanunun 7.,12.,14., 23., 24.,

Detaylı

AKADEMİK TEŞVİK ÖDENEĞİ BAŞVURUSU YAPACAK ARAŞTIRMACILAR İÇİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI

AKADEMİK TEŞVİK ÖDENEĞİ BAŞVURUSU YAPACAK ARAŞTIRMACILAR İÇİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI AKADEMİK TEŞVİK ÖDENEĞİ BAŞVURUSU YAPACAK ARAŞTIRMACILAR İÇİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI GENEL İLKELER 1. Teşvik ödemesi yalnızca ilgili yılın 1 Ocak-31 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirilen faaliyetleri

Detaylı

ŞIRNAK ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ELEMANI KADROLARINA İLK ATANMA, YENİDEN ATANMA (GÖREV SÜRESİ UZATIMI), YÜKSELTİLME VE ATANMA ŞARTLARI

ŞIRNAK ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ELEMANI KADROLARINA İLK ATANMA, YENİDEN ATANMA (GÖREV SÜRESİ UZATIMI), YÜKSELTİLME VE ATANMA ŞARTLARI ŞIRNAK ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ELEMANI KADROLARINA İLK ATANMA, YENİDEN ATANMA (GÖREV SÜRESİ UZATIMI), YÜKSELTİLME VE ATANMA ŞARTLARI A- PROFESÖR KADROSUNA ATANMA Profesörlüğe yükseltilme ve atanma işlemleri

Detaylı

Necmettin Erbakan Üniversitesi Öğretim Üyeliği Kadrolarına Atanma Ve Yükseltilmelerde Dikkate Alınacak Puanlama Ve Değerlendirme Sistemi *

Necmettin Erbakan Üniversitesi Öğretim Üyeliği Kadrolarına Atanma Ve Yükseltilmelerde Dikkate Alınacak Puanlama Ve Değerlendirme Sistemi * Necmettin Erbakan Üniversitesi Öğretim Üyeliği Kadrolarına Atanma Ve Yükseltilmelerde Dikkate Alınacak Puanlama Ve Değerlendirme Sistemi * A. MAKALELER A1 SCI, SCI-Expanded, SSCI ve AHCI 40 kapsamında

Detaylı

AKADEMİK TEŞVİK ÖDENEĞİ BİLGİLENDİRME DOKÜMANI*

AKADEMİK TEŞVİK ÖDENEĞİ BİLGİLENDİRME DOKÜMANI* AKADEMİK TEŞVİK ÖDENEĞİ BİLGİLENDİRME DOKÜMANI* *Milli Eğitim Bakanlığının 24.11.2016 tarihli ve 13271644 sayılı yazısı üzerine,11.10.1983 tarihli ve 2914 sayılı Yükseköğretim Personel Kanununun ek 4 üncü

Detaylı

ANADOLU ÜNİVERSİTESİNDE ÖĞRETİM ÜYELİĞİ KADROLARINA BAŞVURMA İLE İLGİLİ DEĞERLENDİRME ÖLÇÜTLERİ

ANADOLU ÜNİVERSİTESİNDE ÖĞRETİM ÜYELİĞİ KADROLARINA BAŞVURMA İLE İLGİLİ DEĞERLENDİRME ÖLÇÜTLERİ ANADOLU ÜNİVERSİTESİNDE ÖĞRETİM ÜYELİĞİ KADROLARINA BAŞVURMA İLE İLGİLİ DEĞERLENDİRME ÖLÇÜTLERİ PROFESÖR, DOÇENT VE YARDIMCI DOÇENT KADROLARINA BAŞVURABİLMEK İÇİN GEREKLİ KOŞULLAR A. Profesör kadrosuna

Detaylı

MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYELİĞİ KADROLARINA BAŞVURU KOŞULLARI VE UYGULAMA İLKELERİ HAKKINDA YÖNERGE

MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYELİĞİ KADROLARINA BAŞVURU KOŞULLARI VE UYGULAMA İLKELERİ HAKKINDA YÖNERGE MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYELİĞİ KADROLARINA BAŞVURU KOŞULLARI VE UYGULAMA İLKELERİ HAKKINDA YÖNERGE Amaç MADDE 1- (1) Bu yönergenin amacı, Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi öğretim üyelerinin

Detaylı

MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYELİĞİNE ATANMA İLKELERİ

MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYELİĞİNE ATANMA İLKELERİ MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYELİĞİNE ATANMA İLKELERİ YARDIMCI DOÇENT KADROSUNA ATANMA BAŞVURU KRİTERLERİ 1. 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunun 23. maddesinin b fıkrasının 2. bendi uyarınca yapılacak

Detaylı

Soyadı Adı : ÖZTÜRK KEVSER. Akademik Unvanı : ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ : ESKİŞEHİR /

Soyadı Adı : ÖZTÜRK KEVSER. Akademik Unvanı : ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ : ESKİŞEHİR / Kişisel Bilgiler Soyadı Adı : ÖZTÜRK KEVSER Akademik Unvanı : ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ Doğum Yeri / Doğum Tarihi : ESKİŞEHİR /.0.99 Uyruğu : T.C Ana Dil (ler) : TÜRKÇE Cinsiyet : BAYAN Tel İş : Faks : Posta

Detaylı

T.C. ARDAHAN ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYESİ İLK VE YENİDEN ATAMA VE PERFORMANS DEĞERLENDİRME KRİTERLERİ

T.C. ARDAHAN ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYESİ İLK VE YENİDEN ATAMA VE PERFORMANS DEĞERLENDİRME KRİTERLERİ T.C. ARDAHAN ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYESİ İLK VE YENİDEN ATAMA VE PERFORMANS DEĞERLENDİRME KRİTERLERİ 247 Sayılı Kanun un 23,2 ve 26. Maddesi gereğince hazırlanmış olup, yardımcı doçentlik, doçentlik ve

Detaylı

AKADEMİK TEŞVİK ÖDENEĞİ FAALİYETLERE İLİŞKİN SUNULACAK BELGELER

AKADEMİK TEŞVİK ÖDENEĞİ FAALİYETLERE İLİŞKİN SUNULACAK BELGELER BAYBURT ÜNİVERSİTESİ 2018 AKADEMİK TEŞVİK ÖDENEĞİ FAALİYETLERE İLİŞKİN SUNULACAK BELGELER 14 Mayıs 2018 tarihli ve 11834 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe konulan Akademik Teşvik Ödeneği Yönetmeliği

Detaylı

ANADOLU ÜNİVERSİTESİNDE ÖĞRETİM ÜYELİĞİ KADROLARINA BAŞVURMA İLE İLGİLİ DEĞERLENDİRME ÖLÇÜTLERİ

ANADOLU ÜNİVERSİTESİNDE ÖĞRETİM ÜYELİĞİ KADROLARINA BAŞVURMA İLE İLGİLİ DEĞERLENDİRME ÖLÇÜTLERİ ANADOLU ÜNİVERSİTESİNDE ÖĞRETİM ÜYELİĞİ KADROLARINA BAŞVURMA İLE İLGİLİ DEĞERLENDİRME ÖLÇÜTLERİ PROFESÖR, DOÇENT VE YARDIMCI DOÇENT KADROLARINA BAŞVURABİLMEK İÇİN GEREKLİ KOŞULLAR A. Profesör kadrosuna

Detaylı

AKADEMİK TEŞVİK BAŞVURU DOSYASINA EKLENMESİ GEREKEN BELGELERE İLİŞKİN BAZI AÇIKLAMALAR. FAALİYET TÜRÜ ALT FAALİYET DETAYI Başvuruda İstenilen Belgeler

AKADEMİK TEŞVİK BAŞVURU DOSYASINA EKLENMESİ GEREKEN BELGELERE İLİŞKİN BAZI AÇIKLAMALAR. FAALİYET TÜRÜ ALT FAALİYET DETAYI Başvuruda İstenilen Belgeler AKADEMİK TEŞVİK BAŞVURU DOSYASINA EKLENMESİ GEREKEN BELGELERE İLİŞKİN BAZI AÇIKLAMALAR FAALİYET TÜRÜ ALT FAALİYET DETAYI Başvuruda İstenilen Belgeler Dünya Bankası, Avrupa Birliği ve Avrupa Konseyi Uluslararası

Detaylı

YARDIMCI DOÇENTLİĞE ATANMA İÇİN BAŞVURU KOŞULLARI VE ADAYDA ARANACAK NİTELİKLER:

YARDIMCI DOÇENTLİĞE ATANMA İÇİN BAŞVURU KOŞULLARI VE ADAYDA ARANACAK NİTELİKLER: ANKARA ÜNİVERSİTESİNDE GÜZEL SANATLAR ALANLARINDA YARDIMCI DOÇENTLİĞE ATANMA, YARDIMCI DOÇENTLİĞE YENİDEN ATANMA, DOÇENTLİĞE ATANMA İLE PROFESÖRLÜĞE YÜKSELTİLME VE ATANMA İÇİN BAŞVURU KOŞULLARI VE ADAYDA

Detaylı

Soyadı Adı : Demiroğlu Kadir. Akademik Unvanı : Araştırma Görevlisi. : Devrek (Zonguldak)

Soyadı Adı : Demiroğlu Kadir. Akademik Unvanı : Araştırma Görevlisi. : Devrek (Zonguldak) Kişisel Bilgiler Soyadı Adı : Demiroğlu Kadir Akademik Unvanı : Araştırma Görevlisi Doğum Yeri / Doğum Tarihi : Devrek (Zonguldak) 0.0.98 Uyruğu : T.C Ana Dil (ler) : Arapça (Yabancı dil) Cinsiyet : Erkek

Detaylı

AKADEMİK PERFORMANS DEĞERLENDİRME VE TEŞVİK FAALİYET ALANLARI İLE İLGİLİ KANITLAYICI BELGELER

AKADEMİK PERFORMANS DEĞERLENDİRME VE TEŞVİK FAALİYET ALANLARI İLE İLGİLİ KANITLAYICI BELGELER AKADEMİK PERFORMANS DEĞERLENDİRME VE TEŞVİK FAALİYET ALANLARI İLE İLGİLİ KANITLAYICI BELGELER (1) PROJE a. Proje künyesinin (projenin adı, tamamlanma tarihi, katılımcıların isimleri, rapor tarihi, vb.)

Detaylı

FAALİYET TÜRLERİNE GÖRE KANITLAYICI BELGELER

FAALİYET TÜRLERİNE GÖRE KANITLAYICI BELGELER FAALİYET TÜRLERİNE GÖRE KANITLAYICI BELGELER Araştırmacıların öncelikle ilgili yönetmeliği dikkatle incelemeleri ve faaliyetler için yönetmelikte belirtilen hususların şüpheye düşmeyecek şekilde değerlendirilmesine

Detaylı

YDS puanının 55 olması veya ÜAK tarafından eşdeğerliği kabul edilen bir sınavdan bu puan muadili bir puan almış olmak,

YDS puanının 55 olması veya ÜAK tarafından eşdeğerliği kabul edilen bir sınavdan bu puan muadili bir puan almış olmak, MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ 247 SAYILI KANUN UN /D MADDESİ UYARINCA İSTİHDAM EDİLEN ARAŞTIRMA GÖREVLİLERİNİN ANILAN KANUN UN 33/A MADDESİ UYARINCA ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ KADROSUNA GEÇİŞLERİ İÇİN ARANACAK KRİTERLER

Detaylı

MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYELİĞİ KADROLARINA BAŞVURU KOŞULLARI VE UYGULAMA İLKELERİ HAKKINDA YÖNERGE

MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYELİĞİ KADROLARINA BAŞVURU KOŞULLARI VE UYGULAMA İLKELERİ HAKKINDA YÖNERGE MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYELİĞİ KADROLARINA BAŞVURU KOŞULLARI VE UYGULAMA İLKELERİ HAKKINDA YÖNERGE Amaç MADDE 1- (1)Bu yönergenin amacı, Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi öğretim üyeliği kadrolarına

Detaylı

PUANLAMA SİSTEMİ TABLOSU (EK-1)

PUANLAMA SİSTEMİ TABLOSU (EK-1) SİSTEMİ TABLOSU (EK-1) (*) Tek yazarlı makalelerde yazar tam puan alır. İki yazarlı makalelerde başlıca yazar tam puanın 0.8'ini, ikinci yazar 0.'ini alır. Üç ve daha fazla yazarlı makalelerde ise, başlıca

Detaylı

FAALİYET TABLOSU. FAALİYET TÜRÜ ALT FAALİYET DETAYI Başvuruda İstenilen Belgeler. Uluslararası destekli sonuçlandırılmış proje

FAALİYET TABLOSU. FAALİYET TÜRÜ ALT FAALİYET DETAYI Başvuruda İstenilen Belgeler. Uluslararası destekli sonuçlandırılmış proje FAALİYET TABLOSU FAALİYET TÜRÜ ALT FAALİYET DETAYI Başvuruda İstenilen Belgeler PROJE (Tanım: Bilimsel değerlendirme süreci sonucunda ulusal veya uluslararası kurumlarca onaylanarak bütçe desteği sağlanmış

Detaylı

CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ BİLİMSEL YAYIN VE ÇALIŞMALARI TEŞVİK PROGRAMI YÖNERGESİ

CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ BİLİMSEL YAYIN VE ÇALIŞMALARI TEŞVİK PROGRAMI YÖNERGESİ CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ BİLİMSEL YAYIN VE ÇALIŞMALARI TEŞVİK PROGRAMI YÖNERGESİ Amaç ve Kapsam: Madde 1- Bu Yönergenin amacı; Cumhuriyet Üniversitesinde görev yapan öğretim elemanı ve araştırıcıların uluslararası

Detaylı

CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ELEMANI KADROLARINA BAŞVURACAK ADAYLARIN AKADEMİK ETKİNLİKLERİNİ DEĞERLENDİRME FORMU

CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ELEMANI KADROLARINA BAŞVURACAK ADAYLARIN AKADEMİK ETKİNLİKLERİNİ DEĞERLENDİRME FORMU CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ELEMANI KADROLARINA BAŞVURACAK ADAYLARIN AKADEMİK ETKİNLİKLERİNİ DEĞERLENDİRME FORMU Müracaat Eden Adayın Adı Soyadı : Adayın Şu andaki Başvurduğu Unvanı Kadrosu Fakülte/Yüksekokul/MYO

Detaylı

FAALİYET TABLOSU. FAALİYET TÜRÜ ALT FAALİYET DETAYI Başvuruda İstenilen Belgeler. Uluslararası destekli sonuçlandırılmış proje

FAALİYET TABLOSU. FAALİYET TÜRÜ ALT FAALİYET DETAYI Başvuruda İstenilen Belgeler. Uluslararası destekli sonuçlandırılmış proje FAALİYET TABLOSU FAALİYET TÜRÜ ALT FAALİYET DETAYI Başvuruda İstenilen Belgeler PROJE (Tanım: Bilimsel değerlendirme süreci sonucunda ulusal veya uluslararası kurumlarca onaylanarak bütçe desteği sağlanmış

Detaylı

KASTAMONU ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK YÜKSELTİLME VE ATANMA MÜRACAAT FORMU

KASTAMONU ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK YÜKSELTİLME VE ATANMA MÜRACAAT FORMU KASTAMONU ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK YÜKSELTİLME VE ATANMA MÜRACAAT FORMU A. YAYIN VE ATIFLAR ALINAN 1. SCI (Science Citation Index), SCI-Expanded, SSCI (Social Science Citation Index), AHCI (Arts and Humanities

Detaylı

AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYELİĞİNE YÜKSELTİLME VE ATANMALARDA ARANACAK ASGARİ KOŞULLAR

AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYELİĞİNE YÜKSELTİLME VE ATANMALARDA ARANACAK ASGARİ KOŞULLAR T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ TOPLANTI SAYISI :05 KARAR 2012/66 SENATO KARARLARI KARAR TARİHİ:24.05.2012 Üniversitemiz Senatosu nun 15.06.2009 tarih ve 2009/50 sayı ile almış olduğu Afyon Kocatepe Üniversitesi

Detaylı

BARTIN ÜNİVERSİTESİ Akademik Teşvik Düzenleme, Denetleme ve İtiraz Komisyonu Başkanlığı (Akademik Teşvik Başvuru Kılavuzu)

BARTIN ÜNİVERSİTESİ Akademik Teşvik Düzenleme, Denetleme ve İtiraz Komisyonu Başkanlığı (Akademik Teşvik Başvuru Kılavuzu) BARTIN ÜNİVERSİTESİ Akademik Teşvik Düzenleme, Denetleme ve İtiraz Komisyonu Başkanlığı (Akademik Teşvik Başvuru Kılavuzu) FAALİYET TÜRÜ ALT FAALİYET DETAYI BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER Dünya Bankası,

Detaylı

14 Mayıs 2018 tar hl ve sayılı Bakanlar Kurulu Kararı le yürürlüğe konulan Akadem k Teşv k Ödeneğ Yönetmel ğ n n 4. Maddes n n 3.

14 Mayıs 2018 tar hl ve sayılı Bakanlar Kurulu Kararı le yürürlüğe konulan Akadem k Teşv k Ödeneğ Yönetmel ğ n n 4. Maddes n n 3. 14 Mayıs 2018 tar hl ve 11834 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı le yürürlüğe konulan Akadem k Teşv k Ödeneğ Yönetmel ğ n n 4. Maddes n n 3. Fıkrasında Akadem k Teşv k Düzenleme, Denetleme ve İt raz Kom syonu,

Detaylı

RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK TEŞVİK ÖDENEĞİ BAŞVURUSU YAPACAK ARAŞTIRMACILAR İÇİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI

RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK TEŞVİK ÖDENEĞİ BAŞVURUSU YAPACAK ARAŞTIRMACILAR İÇİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK TEŞVİK ÖDENEĞİ BAŞVURUSU YAPACAK ARAŞTIRMACILAR İÇİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI TEŞVİK BAŞVURU TAKVİMİ 1. 2015 yılına ait akademik teşvik başvuruları, 6-20 Ocak 2016

Detaylı

FAALİYET PUAN TABLOSU VE İSTENEN BELGELER

FAALİYET PUAN TABLOSU VE İSTENEN BELGELER FAALİYET PUAN TABLOSU VE İSTENEN BELGELER Puan tablosunda yer alan Akademik Faaliyetler öncelikle YÖKSİS ten alınacak ve eklenecek ÖZGEÇMİŞ çıktısı ile uyumlu olmalıdır. Teşvik kapsamındaki faaliyetlerin

Detaylı

Adnan Menderes Üniversitesi Akademik Değerlendirme Puan Bildirim Formu

Adnan Menderes Üniversitesi Akademik Değerlendirme Puan Bildirim Formu Adnan Menderes Üniversitesi Akademik Değerlendirme Puan Bildirim Formu Kodu A Puan Grubu ARAŞTIRMA VE YAYIN ETKİNLİKLERİ A1. Makaleler A1.1 SCI (Science Citation Index)- Expanded, SSCI (Social Science

Detaylı

Soyadı Adı : Nurten Zeliha Şahin. : Bucak/BURDUR, 1971

Soyadı Adı : Nurten Zeliha Şahin. : Bucak/BURDUR, 1971 Kişisel Bilgiler Soyadı Adı : Nurten Zeliha Şahin Akademik Unvanı : Yrd. Doç. Doğum Yeri / Doğum Tarihi : Bucak/BURDUR, 9 Uyruğu : T.C Ana Dil (ler) : Türkçe Cinsiyet : Bayan Tel İş : Faks : Posta Adresi

Detaylı

T.C. IĞDIR ÜNİVERSİTESİ

T.C. IĞDIR ÜNİVERSİTESİ T.C. IĞDIR ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYELİĞİNE YÜKSELTİLME VE ATANMA KRİTERLERİ YÖNERGESİ T.C IĞDIR ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYELİĞİNE YÜKSELTİLME VE ATANMA KRİTERLERİ YÖNERGESİ A- PROFESÖR KADROLARINA BAŞVURMAK

Detaylı

BATMAN ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK TEŞVİK FAALİYET TABLOSU VE KANITLAYICI BELGELER. proje. proje. proje. Kalkınma Bakanlığı destekli

BATMAN ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK TEŞVİK FAALİYET TABLOSU VE KANITLAYICI BELGELER. proje. proje. proje. Kalkınma Bakanlığı destekli BATMAN ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK TEŞVİK FAALİYET TABLOSU VE KANITLAYICI BELGELER FAALİYET TÜRÜ PROJE ALT FAALİYET DETAYI Başvuruda İstenilen Belgeler Uluslararası destekli Dünya Bankası, Avrupa Birliği 1)

Detaylı

YÜKSEK İHTİSAS ÜNİVERSİTESİ BİLİMSEL YAYIN VE ÇALIŞMALARI TEŞVİK PROGRAMI YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Genel Hükümler Amaç ve Kapsam Madde 1 (1) Bu

YÜKSEK İHTİSAS ÜNİVERSİTESİ BİLİMSEL YAYIN VE ÇALIŞMALARI TEŞVİK PROGRAMI YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Genel Hükümler Amaç ve Kapsam Madde 1 (1) Bu YÜKSEK İHTİSAS ÜNİVERSİTESİ BİLİMSEL YAYIN VE ÇALIŞMALARI TEŞVİK PROGRAMI YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Genel Hükümler Amaç ve Kapsam Madde 1 (1) Bu Yönergenin amacı; Yüksek İhtisas Üniversitesinde görev yapan

Detaylı

T.C. BĐLECĐK ŞEYH EDEBALĐ ÜNĐVERSĐTESĐ ÖĞRETĐM ÜYELĐĞĐNE ATANMA VE YÜKSELTĐLME FORMU

T.C. BĐLECĐK ŞEYH EDEBALĐ ÜNĐVERSĐTESĐ ÖĞRETĐM ÜYELĐĞĐNE ATANMA VE YÜKSELTĐLME FORMU T.C. BĐLECĐK ŞEYH EDEBALĐ ÜNĐVERSĐTESĐ ÖĞRETĐM ÜYELĐĞĐNE ATANMA VE YÜKSELTĐLME FORMU 1- Atanma /Yükseltilme Đçin Başvurulan Unvan: Profesör Doçent Doktor Yardımcı Doçent Doktor Đlk Atanma Yeniden Atanma

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ PERFORMANS DEĞERLENDİRME YÖNERGESİ

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ PERFORMANS DEĞERLENDİRME YÖNERGESİ T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ PERFORMANS DEĞERLENDİRME YÖNERGESİ Senato Kararı: 405/11 Kabul Tarihi: 08.05.2013 Amaç ve kapsam Madde 1- (1) Bu yönergenin amacı, Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ)

Detaylı

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ GELİŞTİRME VAKFI BURS VE TEŞVİK YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ GELİŞTİRME VAKFI BURS VE TEŞVİK YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç ve Kapsam T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ GELİŞTİRME VAKFI BURS VE TEŞVİK YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Madde 1- a) Bu yönergenin amacı Üniversitede eğitim öğretim

Detaylı

FAALİYET VE PUAN TABLOSU

FAALİYET VE PUAN TABLOSU FAALİYET VE PUAN TABLOSU (NOT: Puan tablosunda yer alan Akademik Faaliyetler öncelikle YÖKSİS ten alınacak ve eklenecek ÖZGEÇMİŞ çıktısı ile uyumlu olmalıdır. Teşvik kapsamındaki faaliyetlerin puan hesaplaması

Detaylı

MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ BİLİMSEL FAALİYET TEŞVİK SİSTEMİ UYGULAMA ESASLARI

MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ BİLİMSEL FAALİYET TEŞVİK SİSTEMİ UYGULAMA ESASLARI MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ BİLİMSEL FAALİYET TEŞVİK SİSTEMİ UYGULAMA ESASLARI NİSAN 2013 MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ BİLİMSEL YAYIN TEŞVİK SİSTEMİ UYGULAMA ESASLARI BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Tanımlar,

Detaylı

DÖRDÜNCÜ BÖLÜM Aday Etkinlik-Puan Listesi

DÖRDÜNCÜ BÖLÜM Aday Etkinlik-Puan Listesi DÖRDÜNCÜ BÖLÜM Aday Etkinlik-Puan Listesi ETKİNLİK Makaleler MADDE 15 SCI (Science Citation Index), SCI-Expanded, SSCI (Social Science Citation Index) ve AHCI (Art and Humanities Citation Index) kapsamında

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ PERFORMANS DEĞERLENDİRME YÖNERGESİ

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ PERFORMANS DEĞERLENDİRME YÖNERGESİ T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ PERFORMANS DEĞERLENDİRME YÖNERGESİ Amaç ve kapsam Madde 1- Bu yönergenin amacı, Fırat Üniversitesi (FÜ) öğretim elemanlarını; bilimsel, sanatsal ve benzeri akademik çalışmalarını

Detaylı

T.C. YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ PERFORMANS DEĞERLENDİRME YÖNERGESİ

T.C. YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ PERFORMANS DEĞERLENDİRME YÖNERGESİ T.C. YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ PERFORMANS DEĞERLENDİRME YÖNERGESİ Amaç ve kapsam Madde 1- Bu yönergenin amacı, Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) öğretim elemanlarını; bilimsel, sanatsal ve benzeri akademik

Detaylı

BEZMİALEM VAKIF ÜNİVERSİTESİ ULUSLARARASI YAYINLARI TEŞVİK PROGRAMI UYGULAMA YÖNERGESİ

BEZMİALEM VAKIF ÜNİVERSİTESİ ULUSLARARASI YAYINLARI TEŞVİK PROGRAMI UYGULAMA YÖNERGESİ BEZMİALEM VAKIF ÜNİVERSİTESİ ULUSLARARASI YAYINLARI TEŞVİK PROGRAMI UYGULAMA YÖNERGESİ Amaç ve Kapsam Madde 1- Bu uygulama yönergesinin amacı Bezmialem Vakıf Üniversitesinde (BVÜ) görevli öğretim elemanları

Detaylı

T.C. YALOVA ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYELİĞİNE YÜKSELTME VE ATAMA ÖLÇÜTLERİ İLE İLGİLİ SENATO ESASLARI

T.C. YALOVA ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYELİĞİNE YÜKSELTME VE ATAMA ÖLÇÜTLERİ İLE İLGİLİ SENATO ESASLARI Senato: 27.05.14/83 Madde: 1'in ekidir. T.C. YALOVA ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYELİĞİNE YÜKSELTME VE ATAMA ÖLÇÜTLERİ İLE İLGİLİ SENATO ESASLARI 1. AMAÇ Bu esasların amacı; belirlenen akademik ilkeler ve ölçütler

Detaylı

KARAMANOĞLU MEHMETBEY ÜNĠVERSĠTESĠ ÖĞRETĠM ÜYELĠĞĠ KADROLARINA BAġVURMA, YÜKSELTĠLME VE ATANMAYLA ĠLGĠLĠ DEĞERLENDĠRME YÖNERGESĠ

KARAMANOĞLU MEHMETBEY ÜNĠVERSĠTESĠ ÖĞRETĠM ÜYELĠĞĠ KADROLARINA BAġVURMA, YÜKSELTĠLME VE ATANMAYLA ĠLGĠLĠ DEĞERLENDĠRME YÖNERGESĠ KARAMANOĞLU MEHMETBEY ÜNĠVERSĠTESĠ ÖĞRETĠM ÜYELĠĞĠ KADROLARINA BAġVURMA, YÜKSELTĠLME VE ATANMAYLA ĠLGĠLĠ DEĞERLENDĠRME YÖNERGESĠ AMAÇ VE KAPSAM Bu yönergenin amacı, 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanunu ve

Detaylı

DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYELİĞİNE YÜKSELTİLME VE ATANMA YÖNERGESİ (İLKELER VE KRİTERLER)

DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYELİĞİNE YÜKSELTİLME VE ATANMA YÖNERGESİ (İLKELER VE KRİTERLER) DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYELİĞİNE YÜKSELTİLME VE ATANMA YÖNERGESİ (İLKELER VE KRİTERLER) 1. AMAÇ Bu yönergenin amacı, belirlenen akademik ilkeler ve kriterler ile Dumlupınar Üniversitesi öğretim

Detaylı

T.C. Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi. Akademik Teşvik Ödeneği Uygulama Usul ve İlkeleri

T.C. Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi. Akademik Teşvik Ödeneği Uygulama Usul ve İlkeleri T.C. Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Akademik Teşvik Ödeneği Uygulama Usul ve İlkeleri OCAK-2019 İÇİNDEKİLER 1. Akademik Teşvik Ödeneği Başvuru Takvimi 2. Akademik Teşvik Başvuru ve Değerlendirme Süreci

Detaylı

Eğitim Bilimleri Temel Alanı Eğitim Bilimleri doçentlik temel alanı ile ilgili olarak ÜAK tarafından yayınlanan çalışmalara verilen

Eğitim Bilimleri Temel Alanı Eğitim Bilimleri doçentlik temel alanı ile ilgili olarak ÜAK tarafından yayınlanan çalışmalara verilen ESKİŞEHİR OSMANGAZİ ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK YÜKSELTME VE ATAMA BAŞVURU KOŞULLARI YARDIMCI DOÇENT ATANMA KOŞULLARI 1. Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Yardımcı Doçentlik kadrolarına ilk atamada adayların;

Detaylı

Öğr. Gör. Dilruba BİNBOĞA

Öğr. Gör. Dilruba BİNBOĞA Öğr. Gör. Dilruba BİNBOĞA ÖZGEÇMİŞ 1958 Eskişehir doğumludur. 1982. Ege Üniversitesi Hemşirelik Yüksekokulu Lisans, 2002 Dokuz Eylül Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsünde hemşirelik esaslarında yüksek

Detaylı

TOROS ÜNĠVERSĠTESĠ ÖĞRETĠM ÜYELĠĞĠ KADROLARINA

TOROS ÜNĠVERSĠTESĠ ÖĞRETĠM ÜYELĠĞĠ KADROLARINA TOROS ÜNĠVERSĠTESĠ ÖĞRETĠM ÜYELĠĞĠ KADROLARINA BAġVURMA, ATAMA, YÜKSELTME VE YENĠDEN DEĞERLENDĠRME YÖNERGESĠ (Kabulü: 05/03/2014 tarih ve 02/8 sayılı Senato Kararı) Amaç ve Kapsam: Madde 1- Bu yönergenin

Detaylı

T.C. ŞIRNAK ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK PERSONEL İLK VE YENİDEN ATAMA KRİTERLERİ

T.C. ŞIRNAK ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK PERSONEL İLK VE YENİDEN ATAMA KRİTERLERİ T.C. ŞIRNAK ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK PERSONEL İLK VE YENİDEN ATAMA KRİTERLERİ PROFESÖRLÜĞE YÜKSELTİLME VE ATANMA ŞARTLARI 247 Sayılı Yükseköğretim Kanunu ve ilgili yönetmelik hükümleri saklı kalmak kaydıyla

Detaylı

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ Makale ve Diğer Teşvik Başvuruları / Başvuru Rehberi 01 Ocak Aralık 2016 Dönemi (Tüm Teşvik Kalemleri)

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ Makale ve Diğer Teşvik Başvuruları / Başvuru Rehberi 01 Ocak Aralık 2016 Dönemi (Tüm Teşvik Kalemleri) YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ Makale ve Diğer Teşvik Başvuruları / Başvuru Rehberi 01 Ocak 2016 31 Aralık 2016 Dönemi (Tüm Teşvik Kalemleri) Aşağıda teşvik başvurularının eksiksiz yapılması amacıyla hazırlanmış

Detaylı

1. ARAŞTIRMAYA DAYALI YAYIN FAALİYETLERİ

1. ARAŞTIRMAYA DAYALI YAYIN FAALİYETLERİ 1.1. 1. ARAŞTIRMAYA DAYALI YAYIN FAALİYETLERİ a. SCI-Expanded (Science Citation Index -Expanded), SSCI (Social Science Citation Index), AHCI (Arts and Humanites Citation Index) tarafından taranan dergilerde

Detaylı

AKADEMİK TEŞVİK FAALİYET ALANLARININ DEĞERLENDİRİLMESİ

AKADEMİK TEŞVİK FAALİYET ALANLARININ DEĞERLENDİRİLMESİ AKADEMİK TEŞVİK FAALİYET ALANLARININ DEĞERLENDİRİLMESİ MADDE 7- (1) Başvuru sahiplerinin sadece kendi alanı ile ilgili yapmış olduğu faaliyetler akademik teşvik kapsamında değerlendirilir, (2) Proje faaliyetinin

Detaylı

Dayanak Madde 2. Bu Yönerge, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanununun 14 üncü maddesine dayanılarak hazırlanmıştır.

Dayanak Madde 2. Bu Yönerge, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanununun 14 üncü maddesine dayanılarak hazırlanmıştır. T.C. KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ PERFORMANS DEĞERLENDİRME YÖNERGESİ Amaç ve kapsam Madde 1. Bu yönergenin amacı; Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Stratejik Planı amaç ve hedeflerinde

Detaylı

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi 2017 1 Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Geliştirme Vakfı Akademik Teşvik Ödeneği 2017 1 1. VAKIF AKADEMİK TEŞVİK ÖDENEĞİ SÜREÇ TAKVİMİ Süreç Son Tarih Vakıf Akademik Teşvik Başvurularının başlama tarihi

Detaylı

BURSA TEKNİK ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYELİĞİ DEĞERLENDİRME ESASLARI ve BAŞVURU KOŞULLARI

BURSA TEKNİK ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYELİĞİ DEĞERLENDİRME ESASLARI ve BAŞVURU KOŞULLARI BURSA TEKNİK ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYELİĞİ DEĞERLENDİRME ESASLARI ve BAŞVURU KOŞULLARI Bursa Teknik Üniversitesi Senatosunun 12.08.2011 tarih ve 19 sayılı oturumunda alınan 8 nolu karar ile uygun bulunmuştur.

Detaylı

24.04.2013 SENATO 2013 /5-XV BİTLİS EREN ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYELİĞİNE YÜKSELTİLME VE ATANMA İLKELERİ YÖNERGESİ

24.04.2013 SENATO 2013 /5-XV BİTLİS EREN ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYELİĞİNE YÜKSELTİLME VE ATANMA İLKELERİ YÖNERGESİ .0.0 SENATO 0 /-XV BİTLİS EREN ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYELİĞİNE YÜKSELTİLME VE ATANMA İLKELERİ YÖNERGESİ Amaç MADDE - () Bu yönergenin amacı, Bitlis Eren Üniversitesinde atanacak öğretim üyeleri için aranacak

Detaylı

T. C. BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYESİ KADROLARINA BAŞVURU VE ATANMA/YENİDEN ATANMA KRİTERLERİ

T. C. BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYESİ KADROLARINA BAŞVURU VE ATANMA/YENİDEN ATANMA KRİTERLERİ T. C. BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYESİ KADROLARINA BAŞVURU VE ATANMA/YENİDEN ATANMA KRİTERLERİ 1. Bu Kriterler 247 sayılı Kanunun, 28.06.08 tarihli Resmi Gazete de yayınlanan 772 sayılı Kanunla değiştirilen

Detaylı

T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ ÖĞRETİM ÜYESİ KADROLARINA YÜKSELTME VE ATAMALARDA DİKKATE ALINACAK İLKELER VE PUANLAMA TABLOLARI

T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ ÖĞRETİM ÜYESİ KADROLARINA YÜKSELTME VE ATAMALARDA DİKKATE ALINACAK İLKELER VE PUANLAMA TABLOLARI 1 T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ ÖĞRETİM ÜYESİ KADROLARINA YÜKSELTME VE ATAMALARDA DİKKATE ALINACAK İLKELER VE PUANLAMA TABLOLARI Yardımcı doçent atamalarında; Yardımcı doçentlik kadrosuna

Detaylı

T.C. Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi. Akademik Teşvik Ödeneği Uygulama Usul ve İlkeleri

T.C. Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi. Akademik Teşvik Ödeneği Uygulama Usul ve İlkeleri T.C. Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Akademik Teşvik Ödeneği Uygulama Usul ve İlkeleri Aralık-2017 İÇİNDEKİLER 1. Akademik Teşvik Ödeneği Başvuru Takvimi 2. Akademik Teşvik Başvuru ve Değerlendirme Süreci

Detaylı

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ Makale ve Diğer Teşvik Başvuruları / Başvuru Rehberi 1 Ocak Aralık 2017 Dönemi (Tüm Teşvik Kalemleri)

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ Makale ve Diğer Teşvik Başvuruları / Başvuru Rehberi 1 Ocak Aralık 2017 Dönemi (Tüm Teşvik Kalemleri) YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ Makale ve Diğer Teşvik Başvuruları / Başvuru Rehberi 1 Ocak 2017 31 Aralık 2017 Dönemi (Tüm Teşvik Kalemleri) Aşağıda teşvik başvurularının eksiksiz yapılması amacıyla hazırlanmış

Detaylı

ÖĞRETİM ÜYELİĞİNE ATANMA VE YÜKSELTİLME FORMU ( Tarihli Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönergesi )

ÖĞRETİM ÜYELİĞİNE ATANMA VE YÜKSELTİLME FORMU ( Tarihli Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönergesi ) İlk Yayın Tarihi/Sayısı 1.0.017/4 1-Atanma/Yükseltilme İçin Başvurulan Unvan: Profesör Doçent Doktor Doktor Öğretim Üyesi İlk Atanma Yeniden Atanma Değerlendirmenin Kapsadığı Dönem: (. /. / 0.. -. /. /

Detaylı

TODAİE AKADEMİK TEŞVİK ÖDENEĞİ 2017 YILI BAŞVURULARINDA FAALİYET TÜRÜNE GÖRE SUNULMASI GEREKEN BELGELER 1

TODAİE AKADEMİK TEŞVİK ÖDENEĞİ 2017 YILI BAŞVURULARINDA FAALİYET TÜRÜNE GÖRE SUNULMASI GEREKEN BELGELER 1 TODAİE AKADEMİK TEŞVİK ÖDENEĞİ 2017 YILI BAŞVURULARINDA FAALİYET TÜRÜNE GÖRE SUNULMASI GEREKEN BELGELER 1 FAALİYET TÜRÜ ALT FAALİYET DETAYI Başvuruda Sunulacak Belgeler 1)PROJE 2 Uluslararası destekli

Detaylı

FAALİYET TABLOSU. Alanında uluslararası yayımlanan araştırma kitabı Alanında ulusal yayımlanan araştırma kitabı

FAALİYET TABLOSU. Alanında uluslararası yayımlanan araştırma kitabı Alanında ulusal yayımlanan araştırma kitabı FAALİYET TABLOSU FAALİYET PROJE TÜRÜ ALT FAALİYET DETAYI Başvuruda İstenilen Belgeler Uluslararası destekli sonuçlandırılmış Ulusal destekli ARAŞTIRMA Yurtdışı YAYIN sonuçlandırılmış Yurtiçi Araştırma

Detaylı

III- Doçentlik Kadrosuna Başvurma ve Atanma 1. ÜAK tarafından verilen doçentlik unvanını almış olmak.

III- Doçentlik Kadrosuna Başvurma ve Atanma 1. ÜAK tarafından verilen doçentlik unvanını almış olmak. T.C. ANKARA YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYELİĞİNE YÜKSELTİLME VE ATAMA EK KOŞULLARI (Senato Karar Tarihi: 19.07.2017 - Karar No: 2017-25-01) (YÖK Genel Kurul Tarihi: 03.08.2017) Ankara Yıldırım

Detaylı

T.C. BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYELİĞİNE ATANMA VE YÜKSELTİLME YÖNERGESİ (İLKELER VE ÖLÇÜTLER) I. AMAÇ

T.C. BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYELİĞİNE ATANMA VE YÜKSELTİLME YÖNERGESİ (İLKELER VE ÖLÇÜTLER) I. AMAÇ T.C. BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYELİĞİNE ATANMA VE YÜKSELTİLME YÖNERGESİ (İLKELER VE ÖLÇÜTLER) I. AMAÇ Bu yönergenin amacı, belirlenen akademik ilkeler ve ölçütler ile Bilecik Şeyh Edebali

Detaylı

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi 2018 1 Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Geliştirme Vakfı Akademik Teşvik Ödeneği 2018 1 1. VAKIF AKADEMİK TEŞVİK ÖDENEĞİ SÜREÇ TAKVİMİ Süreç Son Tarih Vakıf Akademik Teşvik Başvurularının başlama tarihi

Detaylı

AKADEMİK TEŞVİK ÖDENEĞİ YÖNETMELİĞİ

AKADEMİK TEŞVİK ÖDENEĞİ YÖNETMELİĞİ TEŞVİK ÖDENEĞİ YÖNETMELİĞİ GENEL ESASLAR (*) Çok isimli yayın (makale, derleme, kitap veya kitap bölümü), tebliğ ve patent için oranlar belirlenirken faaliyetteki kişi sayısına göre farklı değerler alan

Detaylı

FAALİYET TÜRLERİNE GÖRE KANITLAYICI BELGELER

FAALİYET TÜRLERİNE GÖRE KANITLAYICI BELGELER 1 FAALİYET TÜRLERİNE GÖRE KANITLAYICI BELGELER (1) PROJE 1. Destekleyen kuruluş tarafından onaylı olan ve projenin sonuçlandığını (kapatıldığını) gösteren belge. 2. Üniversitemizde yürütülerek kapatılmış

Detaylı

FAALİYET TÜRÜ ALT FAALİYET DETAYI Başvuruda İstenilen Belgeler Dünya Bankası, Avrupa Birliği ve Avrupa Konseyi destekli proje

FAALİYET TÜRÜ ALT FAALİYET DETAYI Başvuruda İstenilen Belgeler Dünya Bankası, Avrupa Birliği ve Avrupa Konseyi destekli proje BAŞVURU DOSYALARININ HAZIRLANMASINDA VE DEĞERLENDİRMELERDE REFERANS AMAÇLI KULLANILACAK MADDELENDİRİLMİŞ FAALİYET TABLOSU VE GEREKEN BELGELER FAALİYET TÜRÜ ALT FAALİYET DETAYI Başvuruda İstenilen Belgeler

Detaylı

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ Makale ve Diğer Teşvik Başvuruları / Başvuru Rehberi 1 Ocak Aralık 2018 Dönemi (Tüm Teşvik Kalemleri)

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ Makale ve Diğer Teşvik Başvuruları / Başvuru Rehberi 1 Ocak Aralık 2018 Dönemi (Tüm Teşvik Kalemleri) YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ Makale ve Diğer Teşvik Başvuruları / Başvuru Rehberi 1 Ocak 2018 31 Aralık 2018 Dönemi (Tüm Teşvik Kalemleri) Aşağıda teşvik başvurularının eksiksiz yapılması amacıyla hazırlanmış

Detaylı

/ DONEMi ICIN ORDU ÜNİVERSİTESİ. AKADEMiK TESVIK FAALiYET TABLOSU I. AKADEMiK TESVIK BASVURU DOSYASI

/ DONEMi ICIN ORDU ÜNİVERSİTESİ. AKADEMiK TESVIK FAALiYET TABLOSU I. AKADEMiK TESVIK BASVURU DOSYASI ORDU ÜNİVERSİTESİ AKADEMiK TESVIK FAALiYET TABLOSU I AKADEMiK TESVIK BASVURU DOSYASI I I HAZIRLANMASINA ILISKIN HUSUSLAR I 01.01.2017 / 31.12.2017 DONEMi ICIN I TABL0-1 01.01.2017-31.12.2017 DÖNEMİNE

Detaylı

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK GELİŞİMİ DESTEKLEME PROGRAMI (OMÜ AGED) İLKELERİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam ve Tanımlar

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK GELİŞİMİ DESTEKLEME PROGRAMI (OMÜ AGED) İLKELERİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam ve Tanımlar ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK GELİŞİMİ DESTEKLEME PROGRAMI (OMÜ AGED) İLKELERİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam ve Tanımlar Amaç ve kapsam MADDE 1 (1) Bu program, Ondokuz Mayıs Üniversitesinde görev yapan

Detaylı

ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYELİĞİNE YÜKSELTİLME VE ATANMA KRİTERLERİ PUAN TABLOSU JÜRİ ÜYESİ

ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYELİĞİNE YÜKSELTİLME VE ATANMA KRİTERLERİ PUAN TABLOSU JÜRİ ÜYESİ ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYELİĞİNE YÜKSELTİLME VE ATANMA KRİTERLERİ PUAN TABLOSU ADAY JÜRİ ÜYESİ A-YAYINLAR VE ATIFLAR A.1. SCI, SCI Expanded, SSCI ve AHCI kapsamındaki dergilerde yayınlar

Detaylı

T.C. CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ELEMANI KADROLARINA BAŞVURMA ATAMA VE GÖREV SÜRESİ UZATIMI İLE İLGİLİ YÖNERGE

T.C. CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ELEMANI KADROLARINA BAŞVURMA ATAMA VE GÖREV SÜRESİ UZATIMI İLE İLGİLİ YÖNERGE T.C. CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ELEMANI KADROLARINA BAŞVURMA ATAMA VE GÖREV SÜRESİ UZATIMI İLE İLGİLİ YÖNERGE AMAÇ VE KAPSAM Bu yönerge; akademik personelin yükseltilme ve atanmalarında, Üniversitelerde

Detaylı

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK YÜKSELTME VE ATAMA KRİTERLERİ

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK YÜKSELTME VE ATAMA KRİTERLERİ AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK YÜKSELTME VE ATAMA KRİTERLERİ AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK YÜKSELTME VE ATAMA KRİTERLERİ (Akdeniz Üniversitesi Senatosunun 20.11.2009 tarih ve 17/139 sayılı kararı ile kabul

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN ŞAH ÜNİVERSİTESİ BİLİMSEL YAYINLARI TEŞVİK PROGRAMI UYGULAMA ESASLARI YÖNERGESİ

T.C. SÜLEYMAN ŞAH ÜNİVERSİTESİ BİLİMSEL YAYINLARI TEŞVİK PROGRAMI UYGULAMA ESASLARI YÖNERGESİ T.C. SÜLEYMAN ŞAH ÜNİVERSİTESİ BİLİMSEL YAYINLARI TEŞVİK PROGRAMI UYGULAMA ESASLARI YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM, GÖREV, SORUMLULUKLAR VE DAYANAK Amaç ve Kapsam MADDE 1- (1) Bu Uygulama Yönergesi

Detaylı

FAALİYET TABLOSU. proje. proje. proje. Kalkınma Bakanlığı destekli. Sanayi Tezleri Programı (SAN-TEZ) projesi Diğer kamu kuruluşları

FAALİYET TABLOSU. proje. proje. proje. Kalkınma Bakanlığı destekli. Sanayi Tezleri Programı (SAN-TEZ) projesi Diğer kamu kuruluşları FAALİYET TABLOSU FAALİYET PROJE TÜRÜ ALT FAALİYET DETAYI Başvuruda İstenilen Belgeler Uluslararası destekli Dünya Bankası, Avrupa Birliği 1) Sonuç raporunda, proje sonuçlandırılmış proje ve Avrupa Konseyi

Detaylı

2018 YILI AKADEMİK TEŞVİK ÖDENEĞİ BAŞVURU İŞLEMLERİ

2018 YILI AKADEMİK TEŞVİK ÖDENEĞİ BAŞVURU İŞLEMLERİ 2018 YILI AKADEMİK TEŞVİK ÖDENEĞİ BAŞVURU İŞLEMLERİ YÖKSİS Üzerinden Başvuru İşlemleri https://yoksis.yok.gov.tr/ Adresinden YÖKSİS Ana Sayfasına Ulaştıktan Sonra Özgeçmiş Oluşturma Bağlantı Sayfasına

Detaylı

KTMÜ MEVZUATI KIRGIZSTAN-TÜRKİYE MANAS ÜNİNERSİTESİ. Genel Hususlar

KTMÜ MEVZUATI KIRGIZSTAN-TÜRKİYE MANAS ÜNİNERSİTESİ. Genel Hususlar KIRGIZSTAN-TÜRKİYE MANAS ÜNİNERSİTESİ AKADEMİK PERFORMANS VE TEŞVİK UYGULAMA YÖNERGESİ Genel Hususlar Amaç ve kapsam MADDE 1 Bu Yönerge Kırgızistan-Türkiye Manas Üniversitesi kadrosunda tam zamanlı olarak

Detaylı

AKADEMİK TEŞVİK ÖDENEĞİ UYGULAMA USUL VE İLKELERİ

AKADEMİK TEŞVİK ÖDENEĞİ UYGULAMA USUL VE İLKELERİ AKADEMİK TEŞVİK ÖDENEĞİ UYGULAMA USUL VE İLKELERİ 1. Akademik teşvik ödeneği, yalnızca 1 Ocak-31 Aralık 2018 tarihleri arasında gerçekleştirilen bilimsel faaliyetleri kapsamaktadır. 2. Akademik teşvik

Detaylı

PUAN TABLOSUNDA YER ALAN PUANLARIN UYGULAMADAKİ KISA HESAPLAMA YÖNTEMİ; AKADEMİK TEŞVİK FAALİYET TÜRÜ PUANLANDIRMA TABLOSU:

PUAN TABLOSUNDA YER ALAN PUANLARIN UYGULAMADAKİ KISA HESAPLAMA YÖNTEMİ; AKADEMİK TEŞVİK FAALİYET TÜRÜ PUANLANDIRMA TABLOSU: PUAN TABLOSUNDA YER ALAN PUANLARIN UYGULAMADAKİ KISA HESAPLAMA YÖNTEMİ; a. Bir öğretim elemanının bir faaliyet türünden aldığı puan şu şekilde hesaplanır: b. Bu faaliyet türünden aldığı puan, toplam puanının

Detaylı

1. PROFESÖR KADROSUNA YÜKSELTİLME VE ATANMA KRİTERLERİ

1. PROFESÖR KADROSUNA YÜKSELTİLME VE ATANMA KRİTERLERİ T.C. ANKARA YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYELİĞİNE YÜKSELTİLME VE ATAMA EK KOŞULLARI (Senato Karar Tarihi: 22.05.2018 - Karar No: 2018-20-01) (YÖK Genel Kurul Tarihi: 31.05.2018) Ankara Yıldırım

Detaylı

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ GELİŞTİRME VAKFI BURS VE TEŞVİK YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ GELİŞTİRME VAKFI BURS VE TEŞVİK YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç ve Kapsam T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ GELİŞTİRME VAKFI BURS VE TEŞVİK YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Madde 1- a) Bu yönergenin amacı Üniversitede eğitim öğretim

Detaylı

HİTİT ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK TEŞVİK ÖDEMESİNE ESAS OLARAK YAPILACAK PUANLAMADA İSTENEN BELGELER

HİTİT ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK TEŞVİK ÖDEMESİNE ESAS OLARAK YAPILACAK PUANLAMADA İSTENEN BELGELER Faaliyet/Alt Faaliyet Türü HİTİT ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK TEŞVİK ÖDEMESİNE ESAS OLARAK YAPILACAK PUANLAMADA İSTENEN BELGELER 1 İstenen Belgeler Proje - Destekleyen kuruluş tarafından onaylı olan ve projenin

Detaylı

ULUSLARARASI BİLİMSEL ETKİNLİK DESTEK (UBED)

ULUSLARARASI BİLİMSEL ETKİNLİK DESTEK (UBED) ULUSLARARASI BİLİMSEL ETKİNLİK DESTEK (UBED) BAŞVURU FORMU Bu form ekleriyle birlikte Dekanlık veya Müdürlükler tarafından ön yazı ile Rektörlük Makamına iletilecektir. (8) Bilimsel Etkinliğe Katılım Şekli

Detaylı

KÜTAHYA SAĞLIK BİLİMLERİ ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYELİĞİNE YÜKSELTİLME VE ATANMA YÖNERGESİ (İLKELER VE KRİTERLER)

KÜTAHYA SAĞLIK BİLİMLERİ ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYELİĞİNE YÜKSELTİLME VE ATANMA YÖNERGESİ (İLKELER VE KRİTERLER) 1. AMAÇ KÜTAHYA SAĞLIK BİLİMLERİ ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYELİĞİNE YÜKSELTİLME VE ATANMA YÖNERGESİ (İLKELER VE KRİTERLER) Bu yönergenin amacı, belirlenen akademik ilkeler ve kriterler ile Kütahya Sağlık Bilimleri

Detaylı

EK-1 ÖĞRETİM ÜYELİĞİNE ATAMA VE YÜKSELTME ÖLÇÜTLERİ İÇİN BİLİMSEL ALANLAR GENEL PUANLAMA ÇİZELGESİ

EK-1 ÖĞRETİM ÜYELİĞİNE ATAMA VE YÜKSELTME ÖLÇÜTLERİ İÇİN BİLİMSEL ALANLAR GENEL PUANLAMA ÇİZELGESİ EK-1 ÖĞRETİM ÜYELİĞİNE ATAMA VE YÜKSELTME ÖLÇÜTLERİ İÇİN BİLİMSEL ALANLAR GENEL PUANLAMA ÇİZELGESİ 7 BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYELİĞİNE ATAMA VE YÜKSELTME ÖLÇÜTLERİ İÇİN BİLİMSEL ALANLAR GENEL PUANLAMA

Detaylı

KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK ATAMA YÖNERGESİ

KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK ATAMA YÖNERGESİ KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK ATAMA YÖNERGESİ (07.12.2017 tarihli, 2017/13 sayılı Üniversitemiz Senato Kararı üzerine YÖK Genel Kurulu nun 22.03.2018 tarihli toplantısında uygun bulunmuştur.) BİRİNCİ BÖLÜM

Detaylı

ONDOKUZ MAYIS ÜNĠVERSĠTESĠ ĠLETĠġĠM FAKÜLTESĠ YARDIMCI DOÇENT KADROSUNA YENĠDEN ATANMA FORMU

ONDOKUZ MAYIS ÜNĠVERSĠTESĠ ĠLETĠġĠM FAKÜLTESĠ YARDIMCI DOÇENT KADROSUNA YENĠDEN ATANMA FORMU Adayın Adı : Soyadı : Son Atanma Tarihi : T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNĠVERSĠTESĠ ĠLETĠġĠM FAKÜLTESĠ YARDIMCI DOÇENT KADROSUNA YENĠDEN ATANMA FORMU SON ATANDIĞI TARĠNTEN SONRAKĠ BĠLĠMSEL ARAġTIRMA, YAYIN VE EĞĠTĠM-ÖĞRETĠM

Detaylı

İSTANBUL RUMELİ ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYELİĞİNE ATAMA VE YÜKSELTME YÖNERGESİ (KRİTERLERİ)

İSTANBUL RUMELİ ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYELİĞİNE ATAMA VE YÜKSELTME YÖNERGESİ (KRİTERLERİ) I - AMAÇ İSTANBUL RUMELİ ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYELİĞİNE ATAMA VE YÜKSELTME YÖNERGESİ (KRİTERLERİ) MADDE 1. Bu yönergenin amacı, İstanbul Rumeli Üniversitesinde yapılacak akademik yükseltilme ve atamalarda

Detaylı

BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ

BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ ÖĞRETİM ÜYELİĞİNE ATAMA VE YÜKSELTME ÖLÇÜTLERİ (22 Ağustos 2013 tarihindeki 813 sayılı Senato Toplantısında yapılan değişikliklerle yürürlüğe girmiştir).

Detaylı

T.C. MALTEPE ÜNİVERSİTESİ

T.C. MALTEPE ÜNİVERSİTESİ Ek 3: T.C. Maltepe Üniversitesi Bilimsel-Sanatsal Etkinlikleri Teşvik Puanlama Tablosu T.C. MALTEPE ÜNİVERSİTESİ BİLİMSEL-SANATSAL ETKİNLİKLERİ TEŞVİK PUANLAMA TABLOSU ORTAK ÇALIŞMALARDA PUAN DAĞILIMI

Detaylı

ARAŞTIRMA. Hakemli Ulusal Kongre Bildirisi (Basılı tam makale) 3 Hakemli Ulusal Kongre Bildirisi (Basılı özet-poster) 1

ARAŞTIRMA. Hakemli Ulusal Kongre Bildirisi (Basılı tam makale) 3 Hakemli Ulusal Kongre Bildirisi (Basılı özet-poster) 1 Önerilen model ARAŞTIRMA Önerilen AGÜ puanlaması Makaleler A-B-C sınıflandırma; A 70, 70>B 40, C

Detaylı