özge ersu eşliği belirtilen tüm gezi, servis, hizmet, yemekler gemi ve gala gecesi dahil

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "özge ersu eşliği belirtilen tüm gezi, servis, hizmet, yemekler gemi ve gala gecesi dahil"

Transkript

1

2 ÖZGE ERSU GEZİLERİ SIGNATURE&MORE VIETNAM KAMBOÇYA 12 GÜN - 9 GECE 05 Mart 2015 Perşembe Gece 22:00 Buluşma, 06 Mart Sabaha Karşı 00:55 Cuma Gidiş 15 Mart 2015 Pazar 23:45 Dönüş, 16 Mart 2015 Pazartesi Sabah 05:05 İstanbul Varış TÜRK HAVA YOLLARI VIETNAM AIRWAYS VE BANGKOK AIR HO CHI MINH CITY (3) - HANOI (2) HALONG BAY DELUXE GOLDEN CRUISE (1) - SIAM REAP (3) VIETNAM HO CHI MINH CITY HOŞ GELDİNİZ KOKTEYLİ, SİGNATURE&MORE HOŞ GELDİNİZ AKŞAM YEMEĞİ REUNIFICATION PALACE, BEN THANH MARKET CU CHI TÜNELLERİ, WAR REMNANTS MUSEUM, BAMBU CRUİSE AKŞAM YEMEĞİ VIETNAM HANOI HOŞ GELDİNİZ ÇAYI VE HAFİF İKRAMLAR, CYCLO GEZİSİ HO CHI MINH MOZOLESİ, DUONG LAM KÖYÜ, LOTUS BAHÇESİ VE OTANTİK KÖY SU KUKLALARI TİYATROSU, KIZIL NEHİR DELTASI, OTANTİK ÜRÜNLER ALIŞVERİŞİ VIETNAM HALONG BAY VE DELUXE GEMİ BEŞ YILDIZLI GOLDEN CRUISE, HOŞ GELDİNİZ KOKTEYLİ ASYA VE BATI MUTFAĞI YEMEKLERİ, AÇIK BÜFE VE AÇIK BAR HO DONG TIEN, DINH HUONG, CHO DA VE GA CHOI DAĞI GEZİLERİ, TİTOP PLAJI LUON VE SÜRPRİZLER MAĞARASI TAI CHI CHUAN MEDİTASYONU KAMBOÇYA SIAM REAP ANGKOR WAT, ANGKOR THOM, BAKHENG TAPINAKLARI, GÜN BATIMI TÖRENİ TONLE SAP GÖLÜ TAPINAKTA AKŞAM YEMEĞİ VE GALA GECESİ EURO özge ersu eşliği belirtilen tüm gezi, servis, hizmet, yemekler gemi ve gala gecesi dahil

3 Özel Hazırlanmış Program Akışı ve Seçkin İçerik Ekstra Gezi Yok Tüm Çevre Gezileri Ücretin İçinde Zengin İçerikte Belirtilen Her Şey Dahil Gezinin Benzeri Ve Tekrarı Yok Özge Ersu Eşliği, Etkinlik, Dinleti ve Konferansları More Travel Profesyonelliği Özge Ersu Konferansları Dinleti ve Etkinlikler Bir İç Savaşın Anatomisi: Güney Vietnam Viet Kong Ordusuna Karşı Cu Chi Tünelleri: Dev Bir Orduya Karşı Gerilla Savaşı Agent Orange: Kirli ve Orantısız Kimyasal Savaş Yoldaş Nguyen Tat Thnh Ho Chi Minh: Komunist Devrimci, Başbakan ve Başkanın Portresi Duong Lam: İki Kralın Şehri Mua Roi Nuoc Lit: Pirinç Tarlalarının Suda Dans Eden Kuklaları Vietnam Krallığı Çin Hanedanı Karşısında: Bin Yıllık Direniş Tai Chi Chuan Felsefesi: Düşmanı Kendi Gücü İle Yenmek Lotus Çiçeği: Budist Felsefeden Hint Mitolojisine Bekaret ve Nirvana Sembolü Angkor Wat: Kamboçya Bayrağındaki Khmer Krallığı Mimarisi Elli Dört Kuleli Angkor Thom: Avolokitesvara'nın İki Yüz Gülümseyen Yüzü Tonle Sap Gölü ve Mekong: Güney Doğu Asya'nın Tatlı Su Mucizesi

4 SIGNATURE&MORE GEZİLERİMİZ MORE TRAVEL İLE GERÇEKLEŞTİRİLMEKTEDİR more travel w w w. m o r e t r a v e l. c o m. t r İnönü Caddesi Opera Palas No 55 Kat 3 3 Gümüşsuyu, Beyoğlu İstanbul info@moretravel.com.tr T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı Türsab Belge No A özge ersu w w w. e r s u. n e t Profesyonel Turist Rehberi, Gezi Yazarı ve Turizm Danışmanı Radyo ve Televizyon Belgeselleri Yapımcı ve Sunucu ozge@ersu.net T.C. Turizm Bakanlığı İro İstanbul Rehberler Odası Sicil No 0586 Tureb Ruhsat No Signature&More gezileri Türkiye ve dünya turizminde en seçkin markaların işbirliğidir. Tatiliniz profesyonel ve butik deluxe gezi deneyimli Türsab A belgeli More Travel ile hazırlanır Skal International Turizmde Kalite Ödüllerinde Türkiye'nin En İyi Rehberi seçilen 2010 Tureb Turist Rehberleri Birliği En iyi Turizm Gazeteci Yazarı 2011 Tureb Turist Rehberleri Birliği Süreli Yayıncılık En iyi Program 2012 Kristal Martı ödüllü Ntv Radyo Laterna yapımcı ve sunucusu Özge Ersu ile gerçekleştirilir.

5 01. Gün :: 05 Mart 2015 Perşembe :: İstanbul Buluşma Atatürk Havaalanı Buluşma İstanbul Atatürk Havaalanı Dış Hatlar Terminali (Terminal I) Özge Ersu Gezileri Signature&More kontuarında 22:00'de Özge Ersu ve More Travel acenta yetkilileri ile buluşma. Sabah ikramı, gezi belge ve kitlerinin verilmesi, uçağa biniş işlemleri.

6 02. Gün :: 06 Mart 2015 Cuma :: İstanbul > Bangkok > Ho Chi Minh City Saigon Türk Hava Yolları Bangkok Üzerinden Ho Chi Minh City Uçuşu Hoş Geldiniz Kokteyli, Signature&More Hoş Geldiniz Akşam Yemeği 00:55'de yeni günün ilk saatlerinde Türk Hava Yolları TK 0068 sayılı uçuş ile Türkiye - İstanbul (IST) Atatürk Havaalanı'ndan Vietnam - Ho Chi Minh City (SGN) Tan Son Nhat International Havaalanı'na hareket. Uçuş Türk Hava Yolları konforu ve ikramları eşliğinde Tayland Bangkok'taki ara duruş dahil on iki saat sürecektir. İlk uçuş yaklaşık dokuz saattir. Tayland Bangkok (BKK) Suvarnabhumi International Havaalanı'nda geçireceğimiz yaklaşık bir, bir buçuk saatlik sürede uçağın içinde bekleyeceğimizi lütfen not ediniz. Türkiye İstanbul ile Vietnam Ho Chi Minh City arasında +5 saat fark vardır. 16:15'te başlayan bir saat kırk dakikalık ikinci uçuş sonrası yerel saat ile 17:55'te Vietnam - Ho Chi Minh City (SGN) Tan Son Nhat International Havaalanı'na iniş. Pasaport, vize ve bagaj işlemleri sonrası yerel rehberimiz ve otobüs ile buluşma, otelimize hareket. Ho Chi Minh City merkezindeki lüks ve prestiji otelimize varışta takdim edeceğimiz Hoş Geldiniz Kokteyli sırasında valizleriniz otel görevlilerince odalarınıza alınacaktır. Dinlenme. Akşam Özge Ersu ve More Travel sizi Signature&More Açılış Akşam Yemeği için otelimizin hemen yakınındaki hoş bir restauranta davet ediyor. Uçuşumuzun yorgunluğunu ağız tadımıza uygun keyifli bir yemek ile atacağız. Geceleme Uçak ve Vietnam Ho Chi Minh City (1)

7 03. Gün :: 07 Mart 2015 Cumartesi :: Ho Chi Minh City :: Şehir Gezisi Ho Chi Minh City Şehir Gezisi, Reunification Palace, Ben Thanh Market Yerel Öğle Yemeği, Öğleden Sonra ve Akşam Serbest Kahvaltı sonrası yapacağımız panoramik şehir gezisinde göreceğimiz yerler arasında şehrin Koloniyal bölgeleri, Opera Binası, Gustave Eiffel tarafından yapılan Postane, Belediye Sarayı, Çin Mahallesi, Thien Hau Pagoda, Modern Vietnam'ın lüksünü yansıtan Dong Khoi Bulvarı ve Notre Dame Katedrali bulunuyor. Ayrıca eski Güney Vietnam'ın yönetildiği Reunification Sarayı'nın da içini göreceğiz. Özge Ersu sarayda Bir İç Savaşın Anatomisi: Güney Vietnam Viet Kong Ordusuna Karşı konferansını verecektir. Keyifli sabah saatlerimiz, birbirinden ilginç hediyelik eşyaları satın alabileceğiniz yerel pazar Ben Thanh Market ile devam edecek. Öğle yemeğimizi bu ülkenin mutfağını tanımaya başlayacağımız yerel bir restaurantta alıyoruz. Öğleden sonra ve akşam serbest program. Arzu ettiğinizce bu güzel şehrin olanaklarından yararlanabilir, akşam yemeği için keyfinize ve ağız tadınıza göre değişik restaurant seçeneklerini deneyebilirsiniz. Geceleme Vietnam Ho Chi Minh City (2)

8 04. Gün :: 08 Mart 2015 Pazar :: Ho Chi Minh City :: Vietnam Savaşı, Bambu Cruise Cu Chi Bölgesi ve Tünelleri, Yerel Öğle Yemeği War Remnants Museum, Bambu Cruise Akşam Yemeği Kahvaltı sonrası şehrin kuzey batısında yer alan Cu Chi bölgesine gidiyoruz. Yerel ilginç manzaralar eşliğinde yaklaşık bir saatlik zevkli otobüs yolculuğu ile ulaşacağımız, 1967 yılında Amerika Birleşik Devletleri'nin 269. Hava Birliği'ne üs olarak seçtiği bu bölge Viet Kong direnişinin adeta sembolü olan yaklaşık iki yüz kilometre uzunluğundaki yer altı tünelleri ile ünlüdür. Gerilla savaşının en acımasız yönüne tanık olacağımız, tuzaklarl dolu tünelleri yakından tanıyacağımız bu gezi sırasında Özge Ersu Cu Chi Tünelleri: Dev Bir Orduya Karşı Gerilla Savaşı konferansını verecektir. Öğle yemeğimizi dönüş yolumuzda nehrin ortasındaki küçük bir adacıkta yerel tatlar eşliğinde alacağız. Ho Chi Minh City'ye dönüşümüzde Vietnam Savaşı'nın tüm gerçeklerini gözler önüne süren Savaş Müzesi 'War Remnants Museum'a gidiyoruz. Özge Ersu müzede Agent Orange: Kirli ve Orantısız Kimyasal Savaş konferansını verecektir. Bu öğleden sonra, savaşın gerilimini ve tatlı yol yorgunluğumuzu geride bırakacağımız yaklaşık bir saatlik geleneseksel Spa masajına davet ediyoruz sizleri. Enerjimizi depolayarak çıktığımız masaj sonrası kalan saatler serbest. Ho Chi Minh City'deki son akşamımızda, Sai Gon Nehri üzerinde harika bir yemek deneyimi bizi bekliyor: Bambu Cruise. Bir zamanlar nehir ticaretinin yapıldığı büyük teknelerde canlı müzik, danslar ve yerel gösteriler eşliğinde açık büfenin tüm lezzetlerini tadarken, Güney Vietnam'ın bu önemli şehri gece ışıkları altında önümüzden akıp geçecek. Geceleme Vietnam Ho Chi Minh City (3)

9 05. Gün :: 09 Mart 2015 Pazartesi :: Ho Chi Minh City > Hanoi :: Şehir Gezisi Ho Chi Minh City - Hanoi Sabah Uçuşu, Hoş Geldiniz Çayı ve Hafif İkramlar Hanoi şehir Gezisi, Ho Chi Minh Mozolesi, Akşam Yemeği Sabah erken kahvaltı sonrası 07:00'de havaalanına gidiyoruz. 09:20'de Skyteam üyesi Vietnam Havayolları VN 0234 sayılı uçuş ile Vietnam Ho Chi Minh City (SGN) Tan Son Nhat International Havaalanı'ndan Vietnam Hanoi (HAN) Noi Bai International Havaalanı'na hareket. Uçuş iki saat sürecektir. Vietnam Ho Chi Minh City ile Vietnam Hanoi arasında saat farkı yoktur. Yerel saat ile 11:20'de Vietnam Hanoi (HAN) Noi Bai International Havaalanı'na varış, otele hareket. Hanoi merkezdeki lüks otelimizde bizleri sıcak çay, hoş ve lezzetli atıştırmalıklar bekliyor. Anahtarlarınız takdim edilirken valizleriniz de otel görevlilerince odalarınıza alınacaktır. Dinlenme. Öğleden sonra Çin ve Fransız mimarisinin etkileyici dokusu eşliğinde başkent Hanoi'de yorucu olmayan bir gezi yapacağız. Göreceğimiz yerler arasında Hoan Kiem Gölü, Edebiyat Tapınağı, Tek Sütunlu Pagoda var. Ayrıca Ho Chi Minh Mozolesi'ni de gezeceğiz. Özge Ersu bu gezi sırasında Yoldaş Nguyen Tat Thnh Ho Chi Minh: Komunist Devrimci, Başbakan ve Başkanın Portresi konferansını verecektir. Akşam yemeğimiz son derece keyifli bir Hanoi restaurantında. Geceleme Vietnam Hanoi (1)

10 06. Gün :: 10 Mart 2015 Salı :: Hanoi :: Duong Lam Gezisi, Su Kuklaları Tiyatrosu Duong Lam Gezisi ve Tapınaklar, Etkileşimli Yerel Öğle Yemeği Cyclo ile Otuz Altı Cadde Bölgesi Gezisi, Su Kuklaları Tiyatrosu Gösterisi, Akşam Yemeği Kahvaltı sonrası yaklaşık bin iki yüz yıllık tarihi olan, kil tuğlalardan yapılmış evleri ile ünlü antik köy Duong Lam'a gidiyoruz. Yaklaşık bir saatlik otobüs yolculuğumuza bir tarım bölgesi olan Kuzey Kızıl Nehir Deltası'nın otantik manzaraları eşlik edecek. Özge Ersu bu gezi sırasında Duong Lam: İki Kralın Şehri konferansını verecektir. Duong Lam'a varışımızla önce yerel kahramanlara adanmış Mong Phu, Kral Ngo Qyen ve Kral Phung Hung Tapınakları'nı gezeceğiz. Öğle saatlerinde dokuz yüz elli altı evden oluşan bu köydeki yapılardan birinin içinde yerel bir köy yemeğimizi alıyoruz. Yemek yerken geleneksel yeşil mercimek çöreği ve kahverengi soğanlı pilavlı kek yapan aşçıları da izleyebilirsiniz. Yemek sonrası beş yüz yıl önce yapılmış, iki yüz seksen yedi irili ufaklı heykelin sergilendiği Mia Pagoda'yı göreceğiz. Duong Lam'dan otele dönüş sırasında Özge Ersu Mua Roi Nuoc Lit: Pirinç Tarlalarının Suda Dans Eden Kuklaları konferansını verecektir. Kısa dinlenme sonrası akşama doğru bizleri hoş bir sürpriz, kamera ve gözlerimiz için karıçırılmayacak görsel bir şölen bekliyor. Şehrin yerel ulaşımında büyük yeri olan, bisikletten çevirme yerel ulaşım aracı Cyclo'lara ikişer kişi binerek, farklı meslek loncalarının yer aldığı, Thirty Six Old Quarters adı verilen otuz altı otantik caddenin en keyifli bölümlerini bu açık araçlarla gezeceğiz. Cyclo'lar bizleri bir başka ilginç deneyimin kapısına kadar götürecek. Pirinç tarlalarında çocukları eğlendirmeye yönelik olarak ortaya çıkan su kuklalarının inanılmaz gösterilerini tarihi bir bina içerisinde, yerel müzik eşliğinde usta sanatçılardan izleyeceğiz. Gösteri sonrası tüm günün tatlı yorgunluğunu Hanoi'deki son akşam yemeğimiz ile unutacağız. Geceleme Vietnam Hanoi (2)

11 07. Gün :: 11 Mart 2015 Çarşamba :: Hanoi > Halong Bay :: Golden Cruise Kuzey Vietnam Kızıl Nehir Deltası'nda Otobüs Yolculuğu, Otantik Ürünler Molası Golden Cruise Hoş Geldiniz Kokteyli, Asya Mutfağı Öğle Yemeği Dinh Huong, Cho Da ve Ga Choi Dağı Gezileri, Titop Plajı, Luon Mağarası Yemek Gösterisi, Ho Dong Tien Körfezi, Batı Mutfağı Akşam Yemeği Erken kahvaltı sonrası Kuzey Vietnam Kızıl Nehir Delta'sının güzel doğası içinde çiftlikler, pirinç ve lotus çiçeği tarlaları arasından doğuya doğru yapacağımız üç buçuk saatlik otobüs yolculuğumuz başlıyor. Yol üzerinde otantik el işçiliği örneklerini görebileceğimiz kısa bir molamız var. Özge Ersu bugün Vietnam Krallığı Çin Hanedanı Karşısında: Bin Yıllık Direniş ve Tai Chi Chuan Felsefesi: Düşmanı Kendi Gücü İle Yenmek konferanslarını verecektir. Öğle saatlerinde Hanoi'nin Güney Çin Denizi'ne açılan kapısı, doğa harikası Halong Bay'e ulaşıyoruz. Tuan Chau Adası üzerindeki Chau Marina'da bölgenin en alımlı ve en lüks gemisi Golden Cruise 9999 bizleri bekliyor. Kıyıya yanaşmış ise doğrudan gireceğimiz, açıkta demirli ise geminin kendi tekneleri ile ulaşacağımız Golden Cruise 9999'da önce Hoş Geldiniz Kokteyli sunuyoruz. Kabinlerimizi alırken Özge Ersu sizlere geminin olanaklarını anlatacak, sonrasında personelden kısa bir güvenlik brifingi alacağız. Son derece keyifli ve lüks döşenmiş kabinlerimizden göreceğimiz her manzara anılarımızda uzun süre yer edecek. Gemideki keyfimiz demir aldığımız saatlerde ana restauranttaki öğle yemeğimiz ile başlıyor. Asya mutfağı örneklerini tadacağımız yemek sonrası arzu ederseniz geminin açık ve kapalı bölümlerinden, isterseniz rahat odalarınızdan Dinh Huong, Cho Da ve Ga Choi Dağı'nın manzaralarını çay, kahve veya içkiniz eşliğinde yudumlayabilirsiniz. Öğleden sonra Halong Körfezi'nin en güzel sahillerden biri Titop Plajı'na yanaşacağız. Yüzmek, kano kullanmak, dinlenmek veya merdivenlerden Titop Tepesi üzerine tırmanarak eşsiz doğayı seyretmek için yeterli zamanımız olacak. Halong Körfezi'ndeki masalsı adalar ve yemyeşil denizdeki günümüzde bir sonraki durağımız Luon Mağarası. Küçük gruplara bölünerek motorlu tekneler veya bambu kayıklar ile yapacağımız kısa gezide, denizin içindeki kayalar arasında bulunan bir tünelden geçerek varacağımız gizli koy nefeslerinizi kesecek. Akşama doğru gemimizin üst açık güvertesinde yerel Asya mutfağı tatlarının nasıl ortaya çıktığını öğrenip deneyebileceğiniz bir yemek gösterisi var. Bu sırada Golden Cruise 9999, gece konaklamamızı yapacağımız Ho Dong Tien Körfezi'ne yanaşıyor. Gün batımında batı mutfağı tatlarını deneyeceğimiz akşam yemeğimizi gemi restaurantında alacağız. Gecenin geç saatlerine dek geminin masaj, sinema ve bar olanaklarından yararlanabilir, spor salonunda spor yapabilir, ortak alanlardan ya da kabinlerinizden gecenin huzurunu izleyebilirsiniz. Geceleme Vietnam Halong Bay Golden Cruise (1)

12 08. Gün :: 12 Mart 2015 Perşembe :: Halong Bay Golden Cruise > Hanoi > Siam Reap Golden Cruise Tai Chi Chuan Meditasyonu, Sürprizler Mağarası Yerel Öğle Yemeği, Halong Bay - Hanoi Havaalanı Otobüs Yolculuğu, Lotus Çiftliği ve Köy Molası Vietnam Hanoi - Kamboçya Siam Reap Uçuşu Halong Bay içindeki benzersiz gemi gezimiz devam ediyor. 06:30'dan sonra erken uyananlar için çay, kahve ve çörek servisi ana restaurantta hazır. 07:00'de Özge Ersu ve More Travel sizleri Tai Chi meditasyonuna davet ediyor. Bedenlerinize uygun olarak takdim ettiğimiz Tai Chi giysilerimizle üst güvertede Özge Ersu ve Tai Chi hocamızla buluşuyoruz. Sabahın ilk ışıklarında, doğanın içinde yapacağımız çalışma ile huzurun beden ve ruhumuza yayıldığını hissedebileceğiz. Kahvaltı 07:30-08:30 arasında zengin seçenekleri ile geminin ana restaurantında. 08:30'da gemimiz yine yıllarca anımsayacağınız bir başka deneyim için Sürprizler Mağarası'na yanaşıyor. Küçük bir ada üzerindeki köyde yer alan bu mağaraya kayalar arasına oyulmuş yaklaşık yüz elli basamaklı bir merdiven ile çıkacak ve bir saate yakın kalacağız. Sarkıt ve dikitlerle dolu dev mağara anılarınızda büyük yer edecek. Mağara gezimiz sonrası küçük teknelerle gemimize dönüyoruz. Son saatlerimizi dönüş yolunda çay kahve ve harika manzaralar eşliğinde geçireceğiz. Kabinlerimizden çıkışta valizimizi kabin kapısı önüne koyuyoruz. Tüm bagajlar görevliler tarafından bizi almaya gelecek otobüse taşınacaktır. Golden Cruise Tuan Chau adasındaki Marina'ya 11:45'de yanaşıyor. Çıkışımızda limanda Cua Vang Restaurant'ta hızlı ve yerel bir öğle yemeği alacağız. Sonrasında yaklaşık üç buçuk saatlik yolculukla Vietnam Hanoi (HAN) Noi Bai International Havaalanı'na varıyoruz. Yol üzerinde yerel bir köy ve Lotus çiftliği'nde harika fotoğraf kareleri için duracağız. Özge Ersu bugün Lotus Çiçeği: Budist Felsefeden Hint Mitolojisine Bekaret ve Nirvana Sembolü konferanslarını verecektir. 17:00'e havaalanına varış ve 19:50'de Skyteam üyesi Vietnam Havayolları VN 0843 sayılı uçuş ile Vietnam Hanoi (HAN) Noi Bai International Havaalanı'ndan Kamboçya Siam Reap (REP) Uluslararası Havaalanı'na hareket. Uçuş bir saat kırk dakika sürecektir. Vietnam Hanoi ile Kamboçya Siam Reap arasında saat farkı yoktur. Yerel saat ile 21:30'da Kamboçya Siam Reap (REP) Uluslararası Havaalanı'na varış. Türkiye'den Kamboçya vizesi almak son derece karmaşık bürokratik işlemler ve uzun bir zaman gerektirdiği için, Kamboçya vizemizi inişte alıyoruz. Pasaport kontrolü öncesi yapılacak işlemler zaman zaman uzayabildiğinden, bu aşamada sabırlı olmanızı rica ederiz. Yaklaşık elli Amerikan Doları tutarındaki vize bedelinin tarafınıza ait olduğunu ve kişisel olarak havaalanındaki gişede ödemeniz gerektiğini lütfen not ediniz, gerekli bozuk nakit hazırlığı yapınız. Vize ve pasaport işlemleri sonrası yerel rehberimiz ile buluşma ve otelimize hareket. Hoş Geldiniz Kokteyli sırasında sizlere çay, kahve hafif ikram takdim ediyoruz. Valizleriniz otel görevlilerince odalarınıza alınacaktır. Geceleme Kamboçya Siam Reap (1)

13 09. Gün :: 13 Mart 2015 Cuma :: Siam Reap :: Angkor Wat, Angkor Thom ve Bakheng Angkor Wat ve Angkor Thom Tapınakları, yerel Öğle Yemeği Bakheng Tapınağı Gün Batımı, Serbest Akşam Bugün gezimizin en heyecanlı günlerinden. Asya'nın ortasında adeta unutulmuş coğrafyalarda son derece ekileyici tapınakları gezeceğiz. İlk durağımız kahvaltı sonrası yaklaşık yarım saatlik otobüs yolculuğu ile varacağımız dünyaca ünlü Angkor Wat. Dünya Mirası Listesi'nde yer alan ve dünyanın en uzun bina kabartmalarının olduğu bu tapınak Hint Mitolojisi'nin ilginç hikayelerini de içinde barındırıyor. Özge Ersu bu sabah Angkor Wat: Kamboçya Bayrağındaki Khmer Krallığı Mimarisi konferansını verecektir. Öğle yemeğimiz yerel bir restaurantta. Yemekten sonra tapınak gezimiz, turistlerin daha az uğradığı Angkor Thom ile devam ediyor. Kutsal Bölüm Phimeanakas, Filli Balkon ve Kral Terası göreceğimiz yerler arasında. Özge Ersu öğleden sonra Elli Dört Kuleli Angkor Thom: Avolokitesvara'nın İki Yüz Gülümseyen Yüzü konferansını verecektir. Günü Bakheng Tepesi'ndeki Bakheng Tapınağı'nda gün batımı ile kapatıyoruz. Bu harika dakikalar unutulmaz anılarınız arasında yer alacak. Tatlı bir yorgunlukla otelimize dönüyoruz. Akşam saatleri ve akşam yemeği serbest. Geceleme Kamboçya Siam Reap (2)

14 10. Gün :: 14 Mart 2015 Cumartesi :: Siam Reap :: Tonle Sap Gölü, Gala Gecesi Tonle Sap Gölü Tekne Gezisi, Öğle Saatleri ve Öğleden Sonra Serbest Tapınakta Signature&More Akşam Yemeği ve Gala Gecesi Bugün yine son derece ilginç bir gün bizleri bekliyor. Kahvaltı sonrası yaklaşık yarım saatlik bir otobüs yolculuğu ile varacağımız, Güney Doğu Asya'nın en büyük tatlı su gölü Tonle Sap üzerinde bizi harika bir nehir ve göl gezisi bekliyor. Dünyanın en ilginç gölleri arasında yer alan Tonle Sap'ın yüzölçümü, mevsimlere ve yağış yoğunluğuna göre büyük değişiklik göstermektedir. Önce kanaldan başlayacağımız, daha sonra nehrin üzerinde öbekler oluşturmuş yüzen balıkçı köylerinin arasından geçeceğimiz tekne gezimiz sırasında göreceklerinizi anılarınıza ve kameralarınıza sığdırmakta zorlanacaksınız. Özge Ersu bu sabah Tonle Sap Gölü ve Mekong: Güney Doğu Asya'nın Tatlı Su Mucizesi konferansını verecektir. Öğle saatlerinde Siam Reap'a geri dönüyoruz. Otelimizin dinlendirici ortamında ya da şehirde zaman geçirebilirsiniz. Akşam saatlerinde Özge Ersu ve More Travel sizleri unutulmaz bir Gala Gecesi'ne davet ediyor. Gezimizdeki son akşam yemeği için yalnızca bize özel hazırlanan ve yerel makamlardan özel izinl alınarak açılan bir tapınağa gidiyoruz. Önce lezzetli, kanepeler, alkollü ve alkolsüz içkiler eşliğinde Veda Kokteyli alacağız. Bu tatlara Trot veya Chai Yam Dansları eşlik edecek. Daha sonra özel hazırlanmış onar kişilik yuvarlak masalarda, yine alkollü ve alkolsüz içecekler eşliğinde Khmer ve Batı Mutfağı karışımından oluşan beş servisli gala yemeğimizi alacağız. Yemeğimize meşaleler, küçük bir dans grubu ve yerel müzik eşlik edecek. Yemek boyunca bu mistik coğrafyaların tüm güzelliklerini içimize çekecek ve önümüzdeki aylarda birlikte olmayı dilediğimiz coğrafyaların hayallerini kuracağız. Geceleme Kamboçya Siam Reap (3)

15 11. Gün :: 15 Mart 2015 Pazar :: Serbest Sabah, Siam Reap > Bangkok > İstanbul Geç Kahvaltı, Serbest Sabah Siam Reap - Bangkok Uçuşu, Bangkok Havaalanı Aktarma, Bangkok İstanbul Uçuşu Geç kahvaltı ve serbest sabah. Dönüş öncesi arzu ettiğinizce dinlenebilir, hazırlık yapabilir, lüks otelimizin havuz ve spa olanaklarından yararlanıp, yakın çevrede kısa geziler yapabilirsiniz. Bugün Özge Eru Konferansları da yoktur! Öğle saatlerinde buluşarak havaalanına hareket ediyoruz. 13:00'de havaalanına varış ve işlemler sonrası 15:35'de Bangkok Airways PG 0914 sayılı uçuşu ile Kamboçya Siam Reap (REP) Uluslararası Havaalanı'ndan Tayland Bangkok (BKK) Suvarnabhumi International Havaalanı'na hareket. Uçuş Airbus 320 konforu ile elli beş dakika sürecektir. Kamboçya Siam Reap ile Tayland Bangkok arasında saat farkı yoktur. Yerel saat ile 16:30'da Tayland Bangkok (BKK) Suvarnabhumi International Havaalanı'na iniş sonrası valizlerimizi alıyor ve terminal değişikliği ile Bangkok'un yeni uluslararası havaalanında Türkiye uçuşumuzu yaklaşık dört saat boyunca beklemeye başlıyoruz. Masaj yaptırabilir ve alışveriş olanaklarından yararlanabilirsiniz. 21:00'de Türk Hava Yolları kontuarında İstanbul uçuş işlemlerimize başlıyoruz. 23:45'de Türk Hava Yolları TK 0069 sayılı uçuşu ile Tayland Bangkok (BKK) Suvarnabhumi International Havaalanı'ndan Türkiye - İstanbul (IST) Atatürk Havaalanı'na hareket. Uçuş Türk Hava Yolları konforu ve ikramları eşliğinde yaklaşık on saat yirmi dakika sürecektir. Tayland Bangkok ile Türkiye İstanbul arasında -5 saat fark vardır. Geceleme Uçakta

16 12. Gün :: 16 Mart 2015 Pazartesi :: İstanbul Varış Atatürk Havaalanı Varış Yerel saat ile 05:05'de Türkiye - İstanbul (IST) Atatürk Havaalanı'na iniş ve yine benzersiz, yine tekrarsız bir gezimizin sonu. Özge Ersu ve More Travel ile bir başka Özge Ersu Gezileri Signature&More coğrafyasında buluşabilmek dileği ile. Geceleme Evinizde Özge Ersu & Özge Ersu Gezileri Signature Collection 2015 Signature&More More Travel Tüm programın özgün yazımı, akış ve tanımları Özge Ersu'ya aittir, tüm hakları saklıdır. Gezi içeriği tümüyle veya bölünmüş olarak More Travel ve veya Özge Ersu yazılı izin olmadan kullanılamaz, yayınlanamaz.

17 Konaklama VIETNAM HO CHI MINH CITY PULLMAN SAIGON HOTEL Deluxe Hotel Deluxe Odalar Trip Advisor tinyurl.com/pullmansaigon (Değerlendirme Mükemmel) VIETNAM HANOI INTERCONTINENTAL HANOI WEST LAKE Superior Hotel tinyurl.com/intercontinentalhanoi Superior Odalar Trip Advisor tinyurl.com/intercontihanoi (Değerlendirme Mükemmel & Çok İyi) VIETNAM HALONG BAY CRUISE GOLDEN CRUISE 9999 GEMİSİ Luxury Cruise Lüks Kabinlerde Konaklama Trip Advisor tinyurl.com/goldencruise (Değerlendirme Mükemmel) KAMBOÇYA SIAM REAP BOREI ANGKOR RESORT & SPA Landmark Hotel Deluxe Odalar Trip Advisor tinyurl.com/boreiangkor (Değerlendirme Mükemmel)

21 OCAK 2 ŞUBAT USD (ÇİFT KİŞİLİK ODADA KİŞİ BAŞI ÜCRET) ***TÜM YEMEKLER VE TÜM TURLAR DAHİL***

21 OCAK 2 ŞUBAT USD (ÇİFT KİŞİLİK ODADA KİŞİ BAŞI ÜCRET) ***TÜM YEMEKLER VE TÜM TURLAR DAHİL*** Sömestr turları kapsamında bu yıl Ocak ayının Vietnam Kamboçya turu rotası şekillendi. Vietnam turu başta olmak üzere bunu Vietnam turu ile birleştirip harika bir Uzakdoğu seyahatine çıkmaya hazır mısınız?

Detaylı

Vietnam - Hızlı Ve Kolay Keşifler Turu

Vietnam - Hızlı Ve Kolay Keşifler Turu Vietnam - Hızlı Ve Kolay Keşifler Turu Kanallardan Denizine, Yeraltından Gökyüzüne İsyan Bayrağı Yükselten; Buda'ya saygıda Kusur Etmeyen Sisler İçinde Kanallarda Yolculuk Eden Bir Geni Vietnam.. Tarih

Detaylı

8 Gece-10 Gün. K-Kahvaltı ÖY- Öğle Yemeği AY- Akşam Yemeği. 1. Gün SAIGON a Varış (AY)

8 Gece-10 Gün. K-Kahvaltı ÖY- Öğle Yemeği AY- Akşam Yemeği. 1. Gün SAIGON a Varış (AY) 1 Saigon Varış* 2 Saigon/Cu Chi Tünelleri/Şehir Turu 3 Saigon/My Tho/Saigon 4 Saigon/Danang/Hoian 5 Hoian/Hanoi 6 Hanoi Şehir Turu 7 Hanoi/Halong Körfezi 8 Halong/Hanoi 9 Hanoi/Saigon 8 Gece-10 Gün * Bu

Detaylı

06 Nisan Pazartesi: İSTANBUL / Saigon (Ho Chi Minh) Saat 22:30'da Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminalinde buluşma. Check-in, pasaport ve gümrük

06 Nisan Pazartesi: İSTANBUL / Saigon (Ho Chi Minh) Saat 22:30'da Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminalinde buluşma. Check-in, pasaport ve gümrük 06 Nisan Pazartesi: İSTANBUL / Saigon (Ho Chi Minh) Saat 22:30'da Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminalinde buluşma. Check-in, pasaport ve gümrük işlemlerinin ardından saat 00:40'da Saigon a hareket.

Detaylı

Patika.travel Vietnam - Kamboçya Turu Ocak USD. Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler THY ile TürkiyeVietnam, KamboçyaTürkiye gidiş dönüş

Patika.travel Vietnam - Kamboçya Turu Ocak USD. Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler THY ile TürkiyeVietnam, KamboçyaTürkiye gidiş dönüş Patika.travel Vietnam - Kamboçya Turu 21-30 Ocak 2017 2890 USD Fiyata Dahil Hizmetler Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler THY ile TürkiyeVietnam, KamboçyaTürkiye gidiş dönüş uçak biletleri Vietnam ve Kamboçya

Detaylı

27 Ekim - 07 Kasım (11 gece - 12 gün)

27 Ekim - 07 Kasım (11 gece - 12 gün) 27 Ekim - 07 Kasım (11 gece - 12 gün) 27 Ekim: İSTANBUL / Saigon (Ho Chi Minh) Saat 16:00'da Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nde buluşma. Check-in, pasaport ve gümrük işlemlerinin ardından saat

Detaylı

Vietnam & Kamboçya Turu 3 (Hanoi Halong Bay Saigon Siem Reap)

Vietnam & Kamboçya Turu 3 (Hanoi Halong Bay Saigon Siem Reap) Vietnam & Kamboçya Turu 3 (Hanoi Halong Bay Saigon Siem Reap) 25.08.2017'den itibaren kalkışlı 2.897,00 USD 10.816,82TL TUR ÖZELLİKLERİ 1. Gün: İstanbul Singapur Atatürk Havaalanı Dış Hatlar gidiş Terminali

Detaylı

PHUKET 29 OCAK 05 ŞUBAT

PHUKET 29 OCAK 05 ŞUBAT PHUKET 29 OCAK 05 ŞUBAT 2018 PHUKET 29 OCAK 05 ŞUBAT 2018 29 Ocak 2018 Pazartesi 13:25 Gidiş - 05 Şubat 2018 Pazartesi 17:50 İstanbul Varış QATAR HAVAYOLLARI BOEING 787 DREAMLINER ile uçuş PHUKET PATONG

Detaylı

Patika.travel Vietnam - Kamboçya Turu Kasım USD

Patika.travel Vietnam - Kamboçya Turu Kasım USD Patika.travel Vietnam - Kamboçya Turu 11-21 Kasım 2016 2890 USD Fiyata Dahil Hizmetler Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler Türkiye-Vietnam, Kamboçya-Türkiye gidiş dönüş uçak biletleri Vietnam ve Kamboçya Vizeleri

Detaylı

Ho Chi Minh Kenti Cu Chi Tünelleri Ho Chi Minh Kenti Da Nang Hoi An Hue Hanoi Ha Long Dong Ho Hanoi Luang Prabang Siem Reap Fiziksel Zorluk

Ho Chi Minh Kenti Cu Chi Tünelleri Ho Chi Minh Kenti Da Nang Hoi An Hue Hanoi Ha Long Dong Ho Hanoi Luang Prabang Siem Reap Fiziksel Zorluk Doğunun incileri: VİETNAM LAOS KAMBOÇYA Tarih: 1-15 Mayıs 2019 Uçus Bilgileri: Gidiş: 1 Nisan 2019 - SQ391 - İstanbul Atatürk - 13:30» Singapur Changi - 05:00 (2 Nisan) 2 Nisan 2019 - SQ178 - Singapur

Detaylı

Saygon (3) Hanoi (2) Halong (1) Phnom Penh (1) Siem Reap (2)

Saygon (3) Hanoi (2) Halong (1) Phnom Penh (1) Siem Reap (2) VİETNAM & KAMBOÇYA Saygon (3) Hanoi (2) Halong (1) Phnom Penh (1) Siem Reap (2) Türk Havayolları Tarifeli Seferleri İle, 11 Gece TÜM TURLAR ve 5 ÖĞLE, 9 AKŞAM YEMEĞİ DAHİL!.. 1.Gün İstanbul Saat 22:00

Detaylı

TAYLAND & VİETNAM & KAMBOÇYA TURU

TAYLAND & VİETNAM & KAMBOÇYA TURU TAYLAND & VİETNAM & KAMBOÇYA TURU Uzakdoğu nun En Önemli Ülkesi Tayland, Gizemli Vietnam ile Kamboçya nın Gizli Hazineleri TAYLAND & VİETNEM & KAMBOÇYA TURU 11 GECE 12 GÜN BANGKOK ( 2 ) YÜZEN ÇARŞI HO

Detaylı

Uzakdoğu nun Gizemli Ülkesi Vietnam ile Kamboçya nın Gizli Hazineleri

Uzakdoğu nun Gizemli Ülkesi Vietnam ile Kamboçya nın Gizli Hazineleri VİETNAM & KAMBOÇYA TURU Uzakdoğu nun Gizemli Ülkesi Vietnam ile Kamboçya nın Gizli Hazineleri VİETNEM & KAMBOÇYA TURU 20 29 EKİM 2017 09 GECE 10 GÜN HANOI ( 2 ) HALONG BAY CRUISE ( 1 ) SIEM REAP ( 3 )

Detaylı

Göz kamaştırıcı doğal güzellikleri ve bunun yanında son derece zengin kültürleri ile 3 farklı eşsiz ülke...

Göz kamaştırıcı doğal güzellikleri ve bunun yanında son derece zengin kültürleri ile 3 farklı eşsiz ülke... Vietnam - Laos - Kamboçya Göz kamaştırıcı doğal güzellikleri ve bunun yanında son derece zengin kültürleri ile 3 farklı eşsiz ülke... Tarih : 23-10-2017-02-11-2017 Şehirler : Halong Bay, Hanoi, Ho Chi

Detaylı

Göz kamaştırıcı doğal güzellikleri ve bunun yanında son derece zengin kültürleri ile 3 farklı eşsiz ülke...

Göz kamaştırıcı doğal güzellikleri ve bunun yanında son derece zengin kültürleri ile 3 farklı eşsiz ülke... Vietnam - Laos - Kamboçya Göz kamaştırıcı doğal güzellikleri ve bunun yanında son derece zengin kültürleri ile 3 farklı eşsiz ülke... Tarih : 06-03-2016-20-03-2016 Şehirler : Halong Bay, Hanoi, Ho Chi

Detaylı

HALONG KÖRFEZİ TAM GÜN- YEMEKLİ-TEKNE İLE KÖRFEZ TURU [ 95 ]

HALONG KÖRFEZİ TAM GÜN- YEMEKLİ-TEKNE İLE KÖRFEZ TURU [ 95 ] 1.GÜN İSTANBUL- HANOİ 14:25 11:40+1 Bugün saat öğlen 12:00 de buluşuyoruz, Ejder Turizm yetkilisi ve rehberi eşliğinde Singapur Hava Yolları tarifeli uçağına işlemlerimizi yapacağız, ve uçuş saatimiz 14:25.

Detaylı

Asya nın Gizemi Vietnam - Kamboçya

Asya nın Gizemi Vietnam - Kamboçya Asya nın Gizemi Vietnam - Kamboçya Türk Hava Yolları ile 10 Mart, 18 Eylül, 18 Kasım Ho Chi Minh City (2) Hanoi (2) Halong Bay (1) Siem Reap (3) Bangkok (1) 10 Gece / 11 Gün Dev yapraklı yemyeşil bitki

Detaylı

Vietnam Turu TÜRK HAVA YOLLARI İLE

Vietnam Turu TÜRK HAVA YOLLARI İLE Vietnam Turu TÜRK HAVA YOLLARI İLE 1 GÜN İstanbul Saigon Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminalinde gece saat 23:30'da buluşma. Pasaport, bilet ve bagaj işlemlerinin ardından Türk Hava Yolları'nın TK168

Detaylı

Göz kamaştırıcı doğal güzellikleri ve bunun yanında son derece zengin kültürleri ile 3 farklı eşsiz ülke...

Göz kamaştırıcı doğal güzellikleri ve bunun yanında son derece zengin kültürleri ile 3 farklı eşsiz ülke... Vietnam - Laos - Kamboçya Göz kamaştırıcı doğal güzellikleri ve bunun yanında son derece zengin kültürleri ile 3 farklı eşsiz ülke... Tarih : 04-12-2017-15-12-2017 Şehirler : Halong Bay, Hanoi, Ho Chi

Detaylı

VİETNAM & KAMBOÇYA Saıgon(2), Hanoi(2), Halong Bay(1), Seam Reap(2), Phnom Penh(1)

VİETNAM & KAMBOÇYA Saıgon(2), Hanoi(2), Halong Bay(1), Seam Reap(2), Phnom Penh(1) VİETNAM & KAMBOÇYA Saıgon(2), Hanoi(2), Halong Bay(1), Seam Reap(2), Phnom Penh(1) Qatar Havayolları TARİFELİ SEFERİ İLE 09 Kasım 19 Kasım 2017 **** TÜM TURLAR DAHİL *** *** TÜM ÖĞLE (7.gün hariç) ve AKŞAM

Detaylı

Tur Programı. İlginç bir şekilde sakin ve mütevazi, fiyortlar, dağlar ve kuzey ışıkları ile masalsı bir diyar

Tur Programı. İlginç bir şekilde sakin ve mütevazi, fiyortlar, dağlar ve kuzey ışıkları ile masalsı bir diyar Norveç Fiyortları İlginç bir şekilde sakin ve mütevazi, fiyortlar, dağlar ve kuzey ışıkları ile masalsı bir diyar Tarih : 02-08-2017-06-08-2017 Şehirler : Bergen, Flam, Hardanger, Oslo Otel : 4* Ulaşım

Detaylı

SİNGAPUR HAVAYOLLARI TARİFELİ SEFERİ İLE 10 20 EYLÜL 2016. Cumartesi- Pazartesi

SİNGAPUR HAVAYOLLARI TARİFELİ SEFERİ İLE 10 20 EYLÜL 2016. Cumartesi- Pazartesi KURBAN BAYRAMI VİETNAM & KAMBOÇYA ****TÜM TURLAR VE ÖĞLE VE AKŞAM YEMEKLERİ DAHİL**** HANOİ(2), HALONG BAY(1), HO CHI MINH CITY(2), SEAM REAP(2),PHNOM PENH(1), SİNGAPUR HAVAYOLLARI TARİFELİ SEFERİ İLE

Detaylı

VİETNAM & KAMBOÇYA & LAOS

VİETNAM & KAMBOÇYA & LAOS VİETNAM & KAMBOÇYA & LAOS Ho Chi Minh City (2) Can Tho (1) Hanoi ( 2) Halong Körfezi (1) Luang Prabang (2) Siem Reap (2) Phnom Penh (1) Singapur Hava Yolları ile 13 Gece / 14 Gün 10 Eylül 2016 1./2.Gün

Detaylı

PHUKET EĞLENCE & DİNLENCE & DENİZ GÜNEŞ KUM HER GÜN HAREKET İMKANI

PHUKET EĞLENCE & DİNLENCE & DENİZ GÜNEŞ KUM HER GÜN HAREKET İMKANI PHUKET EĞLENCE & DİNLENCE & DENİZ GÜNEŞ KUM HER GÜN HAREKET İMKANI 1.Gün : İstanbul Phuket Tayland a bağlı Phuket adası sizlere çok yönlü bir tatilin fırsatlarını sunan eğlenceli bir ada Her sokağı hareketli,

Detaylı

VİETNAM & KAMBOÇYA 22 Ocak Şubat Mart - 19 Nisan - 24 Haziran - 30 Ağustos 1./2. Gün Istanbul Hanoi 3. Gün Hanoi 4.

VİETNAM & KAMBOÇYA 22 Ocak Şubat Mart - 19 Nisan - 24 Haziran - 30 Ağustos 1./2. Gün Istanbul Hanoi 3. Gün  Hanoi 4. VİETNAM & KAMBOÇYA Hanoi(2) Halong Körfezi (1) - Siem Reap (2) Phnom Penh (1) - Ho Chi Minh City (2) Can Tho (1) Türk Hava Yolları ile 11 Gece / 12 Gün 22 Ocak - 03-22 Şubat - 06-20 Mart - 19 Nisan - 24

Detaylı

Türk Hava Yolları Tarifeli Seferi İle. Arjantin-Brezilya. Buenos Aıres, Iguazu, Rıo De Janeıro, Sao Paulo. 23 Kasım - 02 Aralık 2016 (10 gün - 9 gece)

Türk Hava Yolları Tarifeli Seferi İle. Arjantin-Brezilya. Buenos Aıres, Iguazu, Rıo De Janeıro, Sao Paulo. 23 Kasım - 02 Aralık 2016 (10 gün - 9 gece) Türk Hava Yolları Tarifeli Seferi İle Arjantin-Brezilya Buenos Aıres, Iguazu, Rıo De Janeıro, Sao Paulo Buenos Aıres, Iguazu, Rıo De Janeıro, Sao Paulo 23 Kasım - 02 Aralık 2016 (10 gün - 9 gece) Tur Programı

Detaylı

Kazan'dan Moskova'ya Volga Nehri

Kazan'dan Moskova'ya Volga Nehri MS General Lavrinenkov Gemisi ile Kazan'dan Moskova'ya Volga Nehri Kazan - Çeboksar - Kosmodemyansk - Nijni Novgrod - Plioş - Kostroma - Yaroslavl - Ugliç - Moskova 03 Mayıs - 12 Mayıs 2017 (10 gün - 9

Detaylı

10 Gece -12 Gün. * Bu tur THY İstanbul-Saigon direkt uçuşu göz önünde bulundurularak, ilk ve son noktası Saigon olacak şekilde revize edilebilir.

10 Gece -12 Gün. * Bu tur THY İstanbul-Saigon direkt uçuşu göz önünde bulundurularak, ilk ve son noktası Saigon olacak şekilde revize edilebilir. 10 Gece -12 Gün Tur Özeti 1 Hanoi ye Varış* 2 Hanoi Şehir Turu 3 Hanoi/Halong 4 Halong/Hanoi/Danang 5 Hoian 6 Hoi an/danang/saigon/cu Chi Tünelleri 7 Saigon/My Tho/Saigon 8 Saigon/Şehir Turu 9 Saigon/Reap

Detaylı

ALSACE NOEL PAZARLARI

ALSACE NOEL PAZARLARI ALSACE NOEL PAZARLARI 13 16 ARALIK 2017 REN NEHRİ GÜZELLEMESİ STRASBOURG & RIQUEWIHR & COLMAR & TRIBERG 13 16 ARALIK 2017 13 Aralık 2017 Çarşamba 09:55 Gidiş - 16 Aralık 2017 Cumartesi 22:45 İstanbul Varış

Detaylı

Arjantin ve Brezilya

Arjantin ve Brezilya Türk Hava Yolları İle Arjantin ve Brezilya Arjantin - Brezilya Turu Buenos Aires-İguazu-Rio de Janeiro-Sao Paulo 18 Mayıs - 27 Mayıs 2017 (10 gün - 9 gece) Tur Programı 1. gün - 18 Mayıs 2017, Perşembe

Detaylı

MASAL YOLU BREMEN TRENDELBURG HAMELIN - SABABURG

MASAL YOLU BREMEN TRENDELBURG HAMELIN - SABABURG MASAL YOLU BREMEN TRENDELBURG HAMELIN - SABABURG GÖKNUR BİRİNCİOĞLU İLE MASAL YOU 01 04 EYLÜL 2017 01 Eylül 2017 Cuma 10:40 Gidiş - 04 Eylül 2017 Pazartesi 17:45 İstanbul Varış BREMEN ( 1 ) Bremen Mızıkacıları

Detaylı

Buluşma 09 Eylül 2016 saat 23:00

Buluşma 09 Eylül 2016 saat 23:00 KURBAN BAYRAMI VİETNAM & KAMBOÇYA & TAYLAND Saigon ( Ho Chı Mınh )(3), Hanoi(2), Halong Bay(1),Sıem Reap(2), Bangkok(1) 10 20 Eylül 2016 TÜRK HAVA YOLLARI TARİFELİ SEFERİ İLE **** PROGRAMDA BELİRTİLEN

Detaylı

MEKSİKA & GUATEMALA 27 EKİM KASIM 2017

MEKSİKA & GUATEMALA 27 EKİM KASIM 2017 MEKSİKA & GUATEMALA 27 EKİM 2017 06 KASIM 2017 MEKSİKA & GUATEMALA 27 EKİM 2017 CUMA 06 KASIM 2017 PAZARTESİ 11 GÜN 10 GECE 27 Ekim 2017 Cuma 06:00 Gidiş 06 Kasım 2017 Pazartesi 23:50 Türkiye Varış AIR

Detaylı

BREMEN TRENDELBURG HAMELIN - SABABURG

BREMEN TRENDELBURG HAMELIN - SABABURG MASAL YOLU BREMEN TRENDELBURG HAMELIN - SABABURG GÖKNUR BİRİNCİOĞLU İLE MASAL YOU 24 27 HAZİRAN 2017 24 Haziran 2017 Cumartesi 14:15 Gidiş - 27 Haziran 2017 Salı 21:40 İstanbul Varış BREMEN ( 1 ) Bremen

Detaylı

BULUNMAZ HİNT MASALI NEFES KESEN İÇERİK EŞLİĞİNDE BAŞTAN BAŞA HİNDİSTAN 12 EKİM 2016 ÇARŞAMBA - 23 EKİM 2016 PAZAR ON İKİ GÜN ON GECE

BULUNMAZ HİNT MASALI NEFES KESEN İÇERİK EŞLİĞİNDE BAŞTAN BAŞA HİNDİSTAN 12 EKİM 2016 ÇARŞAMBA - 23 EKİM 2016 PAZAR ON İKİ GÜN ON GECE BULUNMAZ HİNT MASALI NEFES KESEN İÇERİK EŞLİĞİNDE BAŞTAN BAŞA HİNDİSTAN 12 EKİM 2016 ÇARŞAMBA - 23 EKİM 2016 PAZAR ON İKİ GÜN ON GECE HAUTE COUTURE HOLIDAYS OPERATED AND ORNAMENTED BY TRAVEL DREAMS DELHI

Detaylı

TANZANYA SAFARİ TURU EKİM

TANZANYA SAFARİ TURU EKİM TANZANYA SAFARİ TURU 08 15 EKİM 2017 TANZANYA SAFARİ TURU NGORONGORO & SERENGETI & LAKE MANYARA 07 GECE 08 GÜN 1.Gün 08 Ekim 2017 Pazar : İstanbul Kilimanjaro Arusha İstanbul Atatürk Havalimanı nda Billur

Detaylı

KURBAN BAYRAMINDA FRANSIZ ŞATOLARI Ağustos 2018 / 3 Gece 4 Gün

KURBAN BAYRAMINDA FRANSIZ ŞATOLARI Ağustos 2018 / 3 Gece 4 Gün KURBAN BAYRAMINDA FRANSIZ ŞATOLARI 22-25 Ağustos 2018 / 3 Gece 4 Gün Loire, Fransa nın gözbebeği Şatoları, tarihsel dokusu ve şaraplarıyla ünlü bölgesi. Zamanın Rönesans döneminde donup kaldığı, verimli

Detaylı

5*DLX NEHİR GEMİSİ LA AMALOTUS İLE MEKONG NEHRİ & HALONG BAY KÖRFEZİ & VİETNAM & KAMBOÇYA

5*DLX NEHİR GEMİSİ LA AMALOTUS İLE MEKONG NEHRİ & HALONG BAY KÖRFEZİ & VİETNAM & KAMBOÇYA 5*DLX NEHİR GEMİSİ LA AMALOTUS İLE MEKONG NEHRİ & HALONG BAY KÖRFEZİ & VİETNAM & KAMBOÇYA Vietnam / Ho Chi Minh City(Saigon)(2) - Hanoi(2) Halong Bay Kamboçya / Siem Reap(2) Kampong Chhnang(1) Kampong

Detaylı

Portekiz. 12 Ekim 2011 Çarşamba - 19 Ekim 2011 Çarşamba 8 Gün - 7 Gece GOODLIFE TRAVEL. Portekiz Lizbon (3) Porto (2) Sintra (2)

Portekiz. 12 Ekim 2011 Çarşamba - 19 Ekim 2011 Çarşamba 8 Gün - 7 Gece GOODLIFE TRAVEL. Portekiz Lizbon (3) Porto (2) Sintra (2) özge ersu gezileri Portekiz 12 Ekim 2011 Çarşamba - 19 Ekim 2011 Çarşamba 8 Gün - 7 Gece GOODLIFE TRAVEL Portekiz Lizbon (3) Porto (2) Sintra (2) Gülbenkian Müzesi Evora Óbidos Nazare Fatima Douro Aveiro

Detaylı

Türk Hava Yolları Tarifeli Seferi ile. Arjantin - Brezilya. Sonbaharda Arjantin - Brezilya BUENOS AIRES-IGUAZU-RIO DE JANEIRO-SAO PAULO

Türk Hava Yolları Tarifeli Seferi ile. Arjantin - Brezilya. Sonbaharda Arjantin - Brezilya BUENOS AIRES-IGUAZU-RIO DE JANEIRO-SAO PAULO Türk Hava Yolları Tarifeli Seferi ile Arjantin - Brezilya Sonbaharda Arjantin - Brezilya BUENOS AIRES-IGUAZU-RIO DE JANEIRO-SAO PAULO 21 Ekim - 30 Ekim 2016 (10 gün - 9 gece) Tur Programı 1. gün - 21 Ekim

Detaylı

SAFFET EMRE TONGUÇ İLE KUZEY MACERASI - LAPONYA

SAFFET EMRE TONGUÇ İLE KUZEY MACERASI - LAPONYA SAFFET EMRE TONGUÇ İLE KUZEY MACERASI - LAPONYA A15-19 Ocak 2018 Kuzey in büyülü dünyasını Saffet Emre Tonguç danışmanlığında gezmek, dünyanın en etkileyici görsel şovu olan Aurora Borealis- Kuzey Işıkları

Detaylı

SERDA BÜYÜKKOYUNCU İLE NORMANDİYA & BRETONYA

SERDA BÜYÜKKOYUNCU İLE NORMANDİYA & BRETONYA SERDA BÜYÜKKOYUNCU İLE NORMANDİYA & BRETONYA Giverny - Saint Michel St.Malo Deauville Trouville Honfleur Rouen 26-29 Nisan 2018 3 gece 4 gün Normandiya Sahilleri, Fransa nın tarihine kattığı önemin yanı

Detaylı

Türk Hava Yolları ile. Batı Amerika. Batı Amerika. San Francisco - Las Vegas - Los Angeles. 07 Ekim - 14 Ekim 2017 (8 gün - 7 gece)

Türk Hava Yolları ile. Batı Amerika. Batı Amerika. San Francisco - Las Vegas - Los Angeles. 07 Ekim - 14 Ekim 2017 (8 gün - 7 gece) Türk Hava Yolları ile Batı Amerika Batı Amerika San Francisco - Las Vegas - Los Angeles 07 Ekim - 14 Ekim 2017 (8 gün - 7 gece) Tur Programı 1. gün - 07 Ekim 2017, Cumartesi İSTANBUL - SAN FRANCISCO Atatürk

Detaylı

Türk Hava Yolları ile. Japonya. Kurban Bayramı'nda Japonya. Tokyo - Kyoto - Osaka. 28 Ağustos - 04 Eylül 2017 (8 gün - 7 gece)

Türk Hava Yolları ile. Japonya. Kurban Bayramı'nda Japonya. Tokyo - Kyoto - Osaka. 28 Ağustos - 04 Eylül 2017 (8 gün - 7 gece) Türk Hava Yolları ile Japonya Kurban Bayramı'nda Japonya Tokyo - Kyoto - Osaka 28 Ağustos - 04 Eylül 2017 (8 gün - 7 gece) Tur Programı 1. gün - 28 Ağustos 2017, Pazartesi İstanbul Tokyo 27 Ağustos saat

Detaylı

ROMANYA TRANSILVANYA BÜKREŞ

ROMANYA TRANSILVANYA BÜKREŞ ROMANYA TRANSILVANYA BÜKREŞ ROMANYA TRANSILVANYA & BÜKREŞ 25 Nisan Salı 30 Nisan Pazar 23 Haziran Cuma 28 Haziran Çarşamba 18 Temmuz Salı 23 Temmuz Pazar 29 Ağustos Salı 3 Eylül Pazar 10 Ekim Salı 15 Ekim

Detaylı

SABİHA GÖKÇEN KÖLN (ALMANYA)

SABİHA GÖKÇEN KÖLN (ALMANYA) 4*(Superior Butik) SWISS RUBY ile ROMANTİK REN NEHRİ Köln - Koblenz - Romantik Ren Parkuru Geçişi - Rüdesheim(1) - Mannheim(*Heidelberg) - Strazburg(*Colmar-Riquewihr-Alsace Bölgesi) - Mainz(*Frankfurt)

Detaylı

PRAG KAROLVY VARY. Karlovy Vary Gezisi Grandhotel Pupp Öğle Yemeği Termaller Serbest Zaman Krušovice Molası

PRAG KAROLVY VARY. Karlovy Vary Gezisi Grandhotel Pupp Öğle Yemeği Termaller Serbest Zaman Krušovice Molası PRAG Hoş Geldiniz Akşam Yemeği Otobüs ve Yürüyerek Panoramik Prag Gezisi Prag Öğle Yemeği Serbest Öğleden Sonra ve Akşam Gala Yemeği Özge Ersu ile Mimari ve Tarihi Prag Yürüyüşü KAROLVY VARY Karlovy Vary

Detaylı

Kurban Bayramı Vietnam Kamboçya Turu

Kurban Bayramı Vietnam Kamboçya Turu Kurban Bayramı Vietnam Kamboçya Turu http://deepnature.com/kurban-bayrami-turlari/kurban-bayrami-vietnam-kambocya-turu/ Süre:9 GECE 11 GÜN (10-20 Eylül 2016) Singapur Havayolları tarifeli seferiyle, 4

Detaylı

Saffet Emre Tonguç eşliğinde Ramazan Bayramında FRANSIZ ŞATOLARI VE PARİS 25 Haziran 2017 / 4 gece-5 gün

Saffet Emre Tonguç eşliğinde Ramazan Bayramında FRANSIZ ŞATOLARI VE PARİS 25 Haziran 2017 / 4 gece-5 gün Saffet Emre Tonguç eşliğinde Ramazan Bayramında FRANSIZ ŞATOLARI VE PARİS 25 Haziran 2017 / 4 gece-5 gün Loire, Fransa nın gözbebeği Şatoları, tarihsel dokusu ve şaraplarıyla ünlü bölgesi. Zamanın Rönesans

Detaylı

SAFFET EMRE TONGUÇ İLE NORMANDİYA SAHİLLERİ Ekim 2017

SAFFET EMRE TONGUÇ İLE NORMANDİYA SAHİLLERİ Ekim 2017 SAFFET EMRE TONGUÇ İLE NORMANDİYA SAHİLLERİ 12 15 Ekim 2017 Normandiya Sahilleri, Fransa nın tarihine kattığı önemin yanı sıra bir birinden renkli ve süslü kasabaları ile sizi kendisine hayran bırakacak.

Detaylı

SÖMESTRE DE VİETNAM & KAMBOÇYA Saıgon(2), Hanoi(2), Halong Bay(1), Seam Reap(2), Phnom Penh(1)

SÖMESTRE DE VİETNAM & KAMBOÇYA Saıgon(2), Hanoi(2), Halong Bay(1), Seam Reap(2), Phnom Penh(1) SÖMESTRE DE VİETNAM & KAMBOÇYA Saıgon(2), Hanoi(2), Halong Bay(1), Seam Reap(2), Phnom Penh(1) Qatar Havayolları TARİFELİ SEFERİ İLE 21 31 OCAK 2017 **** TÜM TURLAR DAHİL*** *** TÜM ÖĞLE (7.gün hariç)

Detaylı

4* M/S Royal Gemisi İle. Tuna Nehir Turu. Tuna Nehri ve 4 Ülke

4* M/S Royal Gemisi İle. Tuna Nehir Turu. Tuna Nehri ve 4 Ülke 4* M/S Royal Gemisi İle Tuna Nehir Turu Tuna Nehri ve 4 Ülke 31 OCAK TARİHİNE KADAR YAPILACAK %50 ÖN ÖDEMELİ KAYITLARDAKategori C4 kabinlere erken rezervasyon indirimi uygulanmayacak olup,tek Kişilik Kabinde

Detaylı

VİETNAM & KAMBOÇYA SEYAHATİ

VİETNAM & KAMBOÇYA SEYAHATİ VİETNAM & KAMBOÇYA SEYAHATİ Ho Chi Minh City (2) Can Tho (1) - Hanoi ( 2) Halong Körfezi (1) - Siem Reap (3) Singapur Hava Yolları ile 11 Gece / 12 Gün 04 Ocak 16 Ocak 03 Şubat 2017 1-2.Gün İstanbul Singapur

Detaylı

SIRADIŞI FRANSIZ ŞATOLARI

SIRADIŞI FRANSIZ ŞATOLARI SIRADIŞI FRANSIZ ŞATOLARI 25 Mayıs 2017 itibariyle Her Perşembe / 3 Gece 4 Gün Loire, Fransa nın gözbebeği Şatoları, tarihsel dokusu ve şaraplarıyla ünlü bölgesi. Zamanın Rönesans döneminde donup kaldığı,

Detaylı

SAFFET EMRE TONGUÇ İLE FRANSIZ ŞATOLARI 05 Nisan 2018 / 3 Gece 4 Gün

SAFFET EMRE TONGUÇ İLE FRANSIZ ŞATOLARI 05 Nisan 2018 / 3 Gece 4 Gün SAFFET EMRE TONGUÇ İLE FRANSIZ ŞATOLARI 05 Nisan 2018 / 3 Gece 4 Gün Loire, Fransa nın gözbebeği Şatoları, tarihsel dokusu ve şaraplarıyla ünlü bölgesi. Zamanın Rönesans döneminde donup kaldığı, verimli

Detaylı

V etnam & Kamboçya Turu 2(Sa gon - Hano - Halong Bay - S em Reap - Phnom Penh) 'den itibaren kalkışlı

V etnam & Kamboçya Turu 2(Sa gon - Hano - Halong Bay - S em Reap - Phnom Penh) 'den itibaren kalkışlı (https://www.setur.com.tr) V etnam & Kamboçya Turu 2(Sa gon - Hano - Halong Bay - S em Reap - Phnom Penh) 20.09.2017'den itibaren kalkışlı 2.290,00 USD 8.114,16 TL TUR ÖZELLİKLERİ Türkçe Rehberli Türkiye

Detaylı

PERU BOLİVYA NEFES KESEN İÇERİK EŞLİĞİNDE İKİ ÜLKE İKİ UYGARLIK VE ON ÜÇ GÜN 15 EYLÜL 2016 PERŞEMBE 27 EYLÜL 2016 SALI ON ÜÇ GÜN ON BİR GECE

PERU BOLİVYA NEFES KESEN İÇERİK EŞLİĞİNDE İKİ ÜLKE İKİ UYGARLIK VE ON ÜÇ GÜN 15 EYLÜL 2016 PERŞEMBE 27 EYLÜL 2016 SALI ON ÜÇ GÜN ON BİR GECE PERU BOLİVYA NEFES KESEN İÇERİK EŞLİĞİNDE İKİ ÜLKE İKİ UYGARLIK VE ON ÜÇ GÜN 15 EYLÜL 2016 PERŞEMBE 27 EYLÜL 2016 SALI ON ÜÇ GÜN ON BİR GECE (KONAKLAMA ON GECE) HAUTE COUTURE HOLIDAYS OPERATED AND ORNAMENTED

Detaylı

Dinyeper ve Tuna Deltası Nehir Turu

Dinyeper ve Tuna Deltası Nehir Turu M/S General Vatutin Gemisi İle Dinyeper ve Tuna Deltası Nehir Turu Kiev, Zaporoje, Kherson, Odessa, Vilkovo, Tulcea, Bükreş 31 OCAK TARİHİNE KADAR YAPILACAK %50 ÖN ÖDEMELİ KAYITLARDAAlt Güvertedeki Kabinlere

Detaylı

1.GÜN 7 Ocak, Çarşamba: İSTANBUL BUENOS AIRES

1.GÜN 7 Ocak, Çarşamba: İSTANBUL BUENOS AIRES 1.GÜN 7 Ocak, Çarşamba: İSTANBUL BUENOS AIRES İstanbul Atatürk Havalimanında saat 07:00 da buluşma. Check-in işlemlerini takiben Türk Havayolları nın TK15 seferi ile 09:30 da Buenos Aires e yolculuk. Yerel

Detaylı

V etnam & Kamboçya Turu 5 (Sa gon - Hano - Halong Bay - S em Reap - Phnom Penh) 'den itibaren kalkışlı

V etnam & Kamboçya Turu 5 (Sa gon - Hano - Halong Bay - S em Reap - Phnom Penh) 'den itibaren kalkışlı (https://www.setur.com.tr) V etnam & Kamboçya Turu 5 (Sa gon - Hano - Halong Bay - S em Reap - Phnom Penh) 09.11.2017'den itibaren kalkışlı 2.290,00 USD 8.114,16 TL TUR ÖZELLİKLERİ Türkçe Rehberli Türkiye

Detaylı

Kurban Bayramı Vietnam Kamboçya Tayland Turu

Kurban Bayramı Vietnam Kamboçya Tayland Turu Kurban Bayramı Vietnam Kamboçya Tayland Turu http://deepnature.com/kurban-bayrami-turlari/kurban-bayrami-vietnam-kambocya-tayland-turu/ Süre:9 GECE 11 GÜN (10-20 Eylül 2016) Türk Hava Yolları tarifeli

Detaylı

LOUIS CRISTAL ile YUNAN ADALARI BODRUM KONAKLAMALI - CRUISE & STAY 3 GECE OTEL + 4 GECE GEMİ

LOUIS CRISTAL ile YUNAN ADALARI BODRUM KONAKLAMALI - CRUISE & STAY 3 GECE OTEL + 4 GECE GEMİ ,0 LOUIS CRISTAL ile YUNAN ADALARI BODRUM KONAKLAMALI - CRUISE & STAY Tarih Liman Varış Hareket Cumartesi Kuşadası (Türkiye) - 13:00 Cumartesi Samos (Yunanistan) 15:30 22:00 Pazar Milos (Yunanistan) 09:00

Detaylı

20 Mayıs - 26 Mayıs 2017 (7 gün - 6 gece)

20 Mayıs - 26 Mayıs 2017 (7 gün - 6 gece) Türk Hava Yolları Tarifeli Seferi ile Baharda Japonya Türk Hava Yolları Tarifeli Seferi ile Baharda Japonya Tokyo-Kyoto-Osaka 20 Mayıs - 26 Mayıs 2017 (7 gün - 6 gece) Tur Programı 1. gün - 20 Mayıs 2017,

Detaylı

Dinyeper ve Tuna Deltası Nehir Turu

Dinyeper ve Tuna Deltası Nehir Turu M/S Dnieper Princess Gemisi İle Dinyeper ve Tuna Deltası Nehir Turu Kiev - Zaporoje - Odessa - Vilkovo - İzmail - Feteşti - Bükreş 31 OCAK TARİHİNE KADAR YAPILACAK %50 ÖN ÖDEMELİ KAYITLARDAAlt Güvertedeki

Detaylı

AMERİKA SEYAHAT PROGRAMI

AMERİKA SEYAHAT PROGRAMI AMERİKA SEYAHAT PROGRAMI 11 Nisan 15 İSTANBUL Q LOS ANGELES! SAN DIEGO Cumartesi Saat 10:45 te İstanbul Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali nde B2B Travel deski önünde buluşma. Deskten yapılacak seyahat

Detaylı

4* M/S Royal Gemisi İle. Tuna Nehir Turu. Tuna Nehri ve 6 Ülke

4* M/S Royal Gemisi İle. Tuna Nehir Turu. Tuna Nehri ve 6 Ülke 4* M/S Royal Gemisi İle Tuna Nehir Turu Tuna Nehri ve 6 Ülke 31 OCAK TARİHİNE KADAR YAPILACAK %50 ÖN ÖDEMELİ KAYITLARDAKategori C4 kabinlere erken rezervasyon indirimi uygulanmayacak olup,tek Kişilik Kabinde

Detaylı

MASAL DİYARINDA NOEL PAZARI COLMAR & STRASBOURG

MASAL DİYARINDA NOEL PAZARI COLMAR & STRASBOURG MASAL DİYARINDA NOEL PAZARI COLMAR & STRASBOURG 13 Aralık 2017 / 4 Gece 5 Gün Fransa, İsviçre ve Almanya sınırının orta bölgesinde kalan Alsas bölgesinin iki vazgeçilmez şehri Colmar ve Strasbourg. Noel

Detaylı

5*DLX NEHİR GEMİSİ AMALOTUS

5*DLX NEHİR GEMİSİ AMALOTUS YEMEKLERDEKİ İÇECEKLER DAHİL Tüm Turlar DAHİL!!! 5*DLX NEHİR GEMİSİ AMALOTUS ile HALONG BAY KÖRFEZİ & MEKONG NEHRİ VİETNAM & KAMBOÇYA Vietnam / Hanoi(2) - Halong Bay Körfezi(1) Kamboçya / Siem Reap(3)

Detaylı

5 Yıldızlı WILLIAM SHAKESPEARE gemisi ile NOEL PAZARLARI & REN NEHRİ GEZİSİ

5 Yıldızlı WILLIAM SHAKESPEARE gemisi ile NOEL PAZARLARI & REN NEHRİ GEZİSİ Saffet Emre Tonguç ve Serda Büyükkoyuncu eşliğinde 5 Yıldızlı WILLIAM SHAKESPEARE gemisi ile NOEL PAZARLARI & REN NEHRİ GEZİSİ Sadece Türk misafirlere Özel Cruise Brands nehir gemisinde TÜM EKSTRA LİMAN

Detaylı

AFRİKA DAKİ AKDENİZLİ TUNUS Türk Hava Yolları ile - 3 Gece 4 Gün

AFRİKA DAKİ AKDENİZLİ TUNUS Türk Hava Yolları ile - 3 Gece 4 Gün AFRİKA DAKİ AKDENİZLİ TUNUS Türk Hava Yolları ile - 3 Gece 4 Gün 04 07 Ekim 2014 Kurban Bayramı Turu Neden Gitmeli? Hem Afrika hem de Akdeniz in havasını teneffüs edebileceğiniz, kendine has kültürü ile

Detaylı

Türk Hava Yolları ile. Japonya. Şeker Bayramı'nda Japonya. Japonya. 24 Haziran - 30 Haziran 2017 (7 gün - 6 gece)

Türk Hava Yolları ile. Japonya. Şeker Bayramı'nda Japonya. Japonya. 24 Haziran - 30 Haziran 2017 (7 gün - 6 gece) Türk Hava Yolları ile Japonya Şeker Bayramı'nda Japonya Japonya 24 Haziran - 30 Haziran 2017 (7 gün - 6 gece) Tur Programı 1. gün - 24 Haziran 2017, Cumartesi İstanbul - Tokyo 23 Haziran saat 22.30 da

Detaylı

TAYLAND 4 gece (İstanbul Çıkışlı) 25-31 MART 2013 AY DAN TURİZM

TAYLAND 4 gece (İstanbul Çıkışlı) 25-31 MART 2013 AY DAN TURİZM TAYLAND 4 gece (İstanbul Çıkışlı) 25-31 MART 2013 Sayın Yetkili, 15 Şubat 2013 Ekte, grubunuza özel olarak hazırlamış olduğumuz 4 gecelik Bangkok / Tayland programımız ile ilgili detaylı programı dikkatinize

Detaylı

NORMANDİYA & BRETONYA

NORMANDİYA & BRETONYA NORMANDİYA & BRETONYA Rouen Deauville Trouville Hounfleur Saint Michael St.Malo - Giverny 27 Eylül 01 Ekim 2017 Normandiya Sahilleri, Fransa nın tarihine kattığı önemin yanı sıra bir birinden renkli ve

Detaylı

MEDENİYETLERİN BEŞİĞİ İRAN

MEDENİYETLERİN BEŞİĞİ İRAN MEDENİYETLERİN BEŞİĞİ İRAN 19 29 NİSAN 2018 BÜYÜLEYİCİ İRAN 19 29 NİSAN 2018 19 Nisan 2018 Perşembe 20:40 Gidiş - 29 Nisan 2018 Pazar 05:35 İstanbul Varış ŞİRAZ ( 2 ) PERSEPOLIS YEZD ( 2 ) ISFAHAN ( 2

Detaylı

Vietnam. Vietnam. www.gazella.com 0212 233 15 98 1

Vietnam. Vietnam. www.gazella.com 0212 233 15 98 1 Vietnam Vietnam UNESCO Dünya Mirası listesinde yer alan tapınakları, rengârenk pazarları, çalışkan ve enerji dolu halkı, ünlü Mekong yaylası, boydan boya pirinç tarlaları ve tarih boyunca kuzeyden güneye

Detaylı

Saffet Emre Tonguç eşliğinde AMALFİ ( Positano & Ravello & Sorrento & Capri & Pompeii & Napoli )

Saffet Emre Tonguç eşliğinde AMALFİ ( Positano & Ravello & Sorrento & Capri & Pompeii & Napoli ) Saffet Emre Tonguç eşliğinde AMALFİ ( Positano & Ravello & Sorrento & Capri & Pompeii & Napoli ) 01 Mayıs 2018 / 4 Gece 5 Gün Yılın en iyi döneminde Saffet Emre Tonguç eşliğinde harika bir gezide Amalfi

Detaylı

Süha Derbent ile Kuzey Vietnam & Kamboçya da Fotograf Çekimi

Süha Derbent ile Kuzey Vietnam & Kamboçya da Fotograf Çekimi Süha Derbent ile Kuzey Vietnam & Kamboçya da Fotograf Çekimi Vietnam: Hanoi (1) / Lao Cai (2) / Sapa (2) / Halong Bay (1) Kamboçya: Siem Reap (2) 9 Gece 10 Gün Tur Özeti Tur Adı: Süha Derbent ile Kuzey

Detaylı

Sarıçamlar Turizm'den 1 Gece 5 Yıldızlı Perissia Hotel'de Konaklamalı Kapadokya Turu

Sarıçamlar Turizm'den 1 Gece 5 Yıldızlı Perissia Hotel'de Konaklamalı Kapadokya Turu Sarıçamlar Turizm'den 1 Gece 5 Yıldızlı Perissia Hotel'de Konaklamalı Kapadokya Turu Milyonlarca yıllık ihtişamlı coğrafyasıyla Kapadokya'da keyifli anlar sizi bekliyor... Konaklamalar Perissia Hotel'lerden

Detaylı

LJUBLJANA DA NOEL PAZARI Aralık 2016 / 3 Gece 4 Gün

LJUBLJANA DA NOEL PAZARI Aralık 2016 / 3 Gece 4 Gün LJUBLJANA DA NOEL PAZARI 15-18 Aralık 2016 / 3 Gece 4 Gün Ljubljana, Noel için süslenmiş ışıl ışıl sokakları, gerçekleştirilen sanatsal aktiviteler, sokak sanatçıları ve rengarenk Noel Pazarları ile Avrupa

Detaylı

13 Gece 15 Gün. Check-in işlemleri tamamlandıktan sonra rehberinizle birlikte yapacağınız şehir turu

13 Gece 15 Gün. Check-in işlemleri tamamlandıktan sonra rehberinizle birlikte yapacağınız şehir turu 13 Gece 15 Gün Tur Özeti 1 Bangkok Varış /Şehir Turu 2 Bangkok /Ayuttaya/Bangkok 3 Bangkok Serbest Gün 4 Bangkok/Siem Reap 5 Siem Reap 6 Siem Reap/Hanoi/Şehir Turu 7 Hanoi/Hoalu/Tam Coc Turu 8 Hanoi/Halong

Detaylı

BANGKOK - PHUKET TAYLAND'IN BAŞKENTİ BANGKOK VE CENNETTEN BİR KÖŞE PHUKET ADASI HER GÜN HAREKET İMKANI

BANGKOK - PHUKET TAYLAND'IN BAŞKENTİ BANGKOK VE CENNETTEN BİR KÖŞE PHUKET ADASI HER GÜN HAREKET İMKANI BANGKOK - PHUKET TAYLAND'IN BAŞKENTİ BANGKOK VE CENNETTEN BİR KÖŞE PHUKET ADASI HER GÜN HAREKET İMKANI 1.Gün : İstanbul Bangkok Tayland ın en büyük şehri aynı zamanda başkenti olan Bangkok a THY direkt

Detaylı

LOIRE VADİSİ ŞATOLARI & PARİS 25 Haziran 2017 / 4 Gece 5 Gün

LOIRE VADİSİ ŞATOLARI & PARİS 25 Haziran 2017 / 4 Gece 5 Gün Şeker Bayramında Saffet Emre Tonguç eşliğinde LOIRE VADİSİ ŞATOLARI & PARİS 25 Haziran 2017 / 4 Gece 5 Gün Loire, Fransa nın gözbebeği Şatoları, tarihsel dokusu ve şaraplarıyla ünlü bölgesi. Zamanın Rönesans

Detaylı

Tur Programı. Avrupa suyunda yıkanmış ülke Kanada...

Tur Programı. Avrupa suyunda yıkanmış ülke Kanada... Kanada Folyaj Dönemi Avrupa suyunda yıkanmış ülke Kanada... Tarih : 15-10-2017-22-10-2017 Şehirler : Montreal, Ottawa, Quebec City, Toronto Otel : 4* Ulaşım : Türk Hava Yolları tarifeli seferi ile Ücret

Detaylı

Profesyonel Turist Rehberi, Gezi Yazarı ve Turizm Danışmanı Radyo ve Televizyon Belgeselleri Yapımcı ve Sunucu

Profesyonel Turist Rehberi, Gezi Yazarı ve Turizm Danışmanı Radyo ve Televizyon Belgeselleri Yapımcı ve Sunucu Deluxe Gezi Özel Hazırlanmış Program Akışı ve Seçkin İçerik Ekstra Gezi Yok Tüm Çevre Gezileri Ücretin İçinde Zengin İçerikte Belirtilen Her Şey Dahil Gezinin Benzeri Ve Tekrarı Yok Özge Ersu Eşliği, Etkinlik,

Detaylı

VİETNAM / KAMBOÇYA / LAOS BAŞTANBAŞA HİNDİÇİNİ - 3 ÜLKE 14 GECE-15 GÜN

VİETNAM / KAMBOÇYA / LAOS BAŞTANBAŞA HİNDİÇİNİ - 3 ÜLKE 14 GECE-15 GÜN VİETNAM / KAMBOÇYA / LAOS BAŞTANBAŞA HİNDİÇİNİ - 3 ÜLKE 14 GECE-15 GÜN 1.GÜN:İSTANBUL / SİNGAPUR Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali Singapur Havayolları kontuarı önünde sabah 10:00 da buluşma. Golden

Detaylı

MASAL YOLU BREMEN TRENDELBURG HAMELIN - SABABURG

MASAL YOLU BREMEN TRENDELBURG HAMELIN - SABABURG MASAL YOLU BREMEN TRENDELBURG HAMELIN - SABABURG Penelope karakterinin yaratıcısı çocuk kitapları yazarı Göknur Birincioğlu ile hazırladığımız büyüleyici rotada Bremen Mızıkacıları, Rapunzel, Fareli Köyün

Detaylı

ANDREA BOCELLI & BALTIK İNCİLERİ

ANDREA BOCELLI & BALTIK İNCİLERİ ANDREA BOCELLI & BALTIK İNCİLERİ VILNIUS & RIGA & TALLINN 04-10 Kasım 2017 6 Gece / 7 Gün 04 Kasım Cumartesi: Türk Havayolları TK1407 sefer sayılı uçak ile, İstanbul Atatürk Havalimanından 10:25 de hareket.

Detaylı

Süha Derbent ile Egzotik Nepal de Fotograf Çekimi. Kathmandu 04 Gece 05 Gün

Süha Derbent ile Egzotik Nepal de Fotograf Çekimi. Kathmandu 04 Gece 05 Gün Süha Derbent ile Egzotik Nepal de Fotograf Çekimi Kathmandu 04 Gece 05 Gün Tur Özeti Tur Adı: Süha Derbent ile Egzotik Nepal de Fotograf Çekimi Tur Tarihi: 04 Gece 05 Gün Zorluk Derecesi: Kolay Vize: Var

Detaylı

Altın Üçgen Hindistan

Altın Üçgen Hindistan Türk Hava Yolları ile Altın Üçgen Hindistan Agra, Fatehpur Sikri, Jaipur, Delhi Tüm Öğle Ve Akşam Yemekleri Dahil 5* Otellerde Konaklama 23 Ocak - 29 Ocak 2017 (7 gün - 6 gece) Tur Programı 1. gün - 23

Detaylı

5*DELUX NEHİR GEMİSİ JANE AUSTEN

5*DELUX NEHİR GEMİSİ JANE AUSTEN 5*DELUX NEHİR GEMİSİ JANE AUSTEN ile YILBAŞINDA AMSTERDAM & REN NEHRİ & 3 ÜLKE HOLLANDA & BELÇİKA & ALMANYA Amsterdam - Den Haag - Delft - Rotterdam - Antwerp(1)(*Brüksel)(*Brugge) - Amsterdam(1)(*Volendam-Zaanse

Detaylı

SIRADIŞI LJUBLJANA Yıl boyunca HER PERŞEMBE / 3 Gece 4 Gün

SIRADIŞI LJUBLJANA Yıl boyunca HER PERŞEMBE / 3 Gece 4 Gün SIRADIŞI LJUBLJANA Yıl boyunca HER PERŞEMBE / 3 Gece 4 Gün Ljubljana, ışıl ışıl sokakları, gerçekleştirilen sanatsal aktiviteler, sokak sanatçıları ve rengarenk meydanı ile Avrupa lı turistlerin en popüler

Detaylı

THE DHOW PALACE HOTEL: 5 yıldızlı The Dhow Palace hotel Dubai International Exhibition Center a 5 dakika mesafededir.

THE DHOW PALACE HOTEL: 5 yıldızlı The Dhow Palace hotel Dubai International Exhibition Center a 5 dakika mesafededir. A-) KONAKLAMA: The Dhow Palace Hotel 5* THE DHOW PALACE HOTEL: 5 yıldızlı The Dhow Palace hotel Dubai International Exhibition Center a 5 dakika mesafededir. Odalarda plazma TV, interaktif eğlence kanalları,

Detaylı

Dinyeper ve Tuna Deltası Nehir Turu

Dinyeper ve Tuna Deltası Nehir Turu M/S General Vatutin Gemisi İle Dinyeper ve Tuna Deltası Nehir Turu Kiev, Zaporoje, Kherson, Odessa, Vilkovo, Tulcea, Bükreş 31 OCAK TARİHİNE KADAR YAPILACAK %50 ÖN ÖDEMELİ KAYITLARDAAlt Güvertedeki Kabinlere

Detaylı

GÜNEY İTALYA TURUMUZ HAZIR

GÜNEY İTALYA TURUMUZ HAZIR GÜNEY İTALYA TURUMUZ HAZIR 18-25 Ekim tarihleri arasında Napoli,Pompei, Sorrento, Matera, Lecce, Alberobello ve Bari gibi İtalya'nın en gözde şehirleri ile sahillerini görme fırsatı bulabileceğiniz turumuz

Detaylı

DALMAÇYA KIYILARI 2017

DALMAÇYA KIYILARI 2017 DALMAÇYA KIYILARI 2017 M/S La Belle de Adriatique 5 Tur Başlama: 11.05.2017 7 Gece - 8 Gün Tur Bitiş: 18.05.2017 GEMİDEKİ TÜM İÇECEKLER DÂHİL Adriyatik Denizi, Büyüleyici Adaları ve Kotor Fiyortları 1.Gün

Detaylı

HİNDİSTAN TURU PALACE ON WHEELS

HİNDİSTAN TURU PALACE ON WHEELS HİNDİSTAN TURU PALACE ON WHEELS Ekim-Kasım-Aralık 2018, Ocak ve Mart 2019 kalkışlı, Delhi den Delhi ye Trenle Hindistan turu 8 gece 9 gün! Delhi - Jaipur - Sawai Madhopur - Chittorgarh - Udaipur Jaisalmer

Detaylı

Paket 2 Kapadokya Suhan Otel 1 Gece Yarım Pansiyon Konaklama Türk Gecesi Eğlencesi

Paket 2 Kapadokya Suhan Otel 1 Gece Yarım Pansiyon Konaklama Türk Gecesi Eğlencesi SUHAN OTEL KONAKLAMALI PAKETLER Fiyatlar KİŞİ BAŞIDIR Paket 1 Havalimanı Otel Havalimanı Transferleri Paket 2 Türk Gecesi Eğlencesi Paket 3 Kapadokya Bölge Turu (Öğle Yemeği Dahil İçecek Extra) Paket 4

Detaylı

VİETNAM - KAMBOÇYA. 11 Kasım - 20 Kasım 2017 HER ŞEY DAHİL 2890 USD. Tur lideri: Sinan Can Erdal

VİETNAM - KAMBOÇYA. 11 Kasım - 20 Kasım 2017 HER ŞEY DAHİL 2890 USD. Tur lideri: Sinan Can Erdal 11 Kasım - 20 Kasım 2017 VİETNAM - KAMBOÇYA Tur lideri: Sinan Can Erdal Vietnam - Kamboçya! İki komşu ülke, birbirinden çok farklı iki deneyim. Bir tanesi Komünizm in demir parmaklarına saklanmış, yavaştan

Detaylı

TUNA NEHRİ & ORTA AVRUPA'DA 5 ÜLKE MACARİSTAN - SLOVAKYA - AVUSTURYA - ALMANYA - ÇEK CUMHURİYETİ

TUNA NEHRİ & ORTA AVRUPA'DA 5 ÜLKE MACARİSTAN - SLOVAKYA - AVUSTURYA - ALMANYA - ÇEK CUMHURİYETİ 2015 YAPIMI GEMİ 5*DLX NEHİR GEMİSİ AMADEUS SILVER II ile PRAG'LI TUNA NEHRİ & ORTA AVRUPA'DA 5 ÜLKE MACARİSTAN - SLOVAKYA - AVUSTURYA - ALMANYA - ÇEK CUMHURİYETİ Budapeşte(1) - Bratislava - Viyana(1)

Detaylı

D U B A İ. Tüm Sezon. 3 Gece 4 Gün Programı:

D U B A İ. Tüm Sezon. 3 Gece 4 Gün Programı: D U B A İ Tüm Sezon 3 Gece 4 Gün Programı: 1. Gün: İSTANBUL - DUBAİ Sabiha Gökçen Havalimanı Dış Hatlar Gidiş terminalinde saat 19:30 da (Çarşamba akşamı) buluşma Bagaj, bilet ve check in işlemlerinin

Detaylı