EĞİTİM NOTLARI SATIŞIN ŞİFRELERİ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "EĞİTİM NOTLARI SATIŞIN ŞİFRELERİ"

Transkript

1 EĞİTİM NOTLARI SATIŞIN ŞİFRELERİ BARIŞ KILIÇARSLAN İÇGÜDÜSEL, MANTIKSAL VE DUYGUSAL İKNANIN 12 ŞİFRESİ

2 01 Sonucu Satmak Önce Kendine Sat Sonra İstediğine Ethos, Logos, Pathos Ethos - İçgüdüsel İknanın Şifreleri Ethos I - Müşterine Değer Ver Ethos II - Kendine Değer Ver, Kendine Güven Ethos III - İşini Sev Ethos IV - Ürününe ve Hizmetine Değer Kat Kendini Satmak...48 İÇİNDEKİLER 10 Logos - Mantıksal İknanın Şifrleri Logos I - Konumlandırmanın Mantığı Logos II - Fiyatın ve Rekabetin Mantığı Logos III - Müşteri Farklılıklarının Matığı Logos IV - Hazırlığın ve Hazır Omanın Mantığı Logos Özet Pathos - Duygusal İknanın Şifreleri Pathos I - Mikro Satış Sunumu ile Sonucu Sat Pathos II - Beynin Şifreleri İle Sonucu Sat Pathos III - Nöro Satış Sunumu İle Sonucu Sat Pathos IV - Kapanış ve İtirazlarda Sonucu Sat Bonus Şifre - Sonucu Satarken Süreklilik...122

3 01 SONUCU SATMAK 01 SONUCU SATMAK 4 5

4 02 ÖNCE KENDİNE SAT SONRA İSTEDİĞİNE 02 ÖNCE KENDİNE SAT SONRA İSTEDİĞİNE 6 7

5 03 ETHOS, LOGOS, PATHOS 03 ETHOS, LOGOS, PATHOS 8 9

6 04 ETHOS İÇGÜDÜSEL İKNANIN ŞİFRELERİ 04 ETHOS İÇGÜDÜSEL İKNANIN ŞİFRELERİ 10 11

7 05 ETHOS I MÜŞTERİNE DEĞER VER 05 ETHOS I MÜŞTERİNE DEĞER VER 12 13

8 05 ETHOS I 05 ETHOS I Ne kadar satış ne kadar müşteri odaklıyım? 14 Müşteri odaklı olduğumu müşterilerime ne kadar hissettiriyorum? 15 Müşteri odaklı olduğumu müşterilerime hissettirmek için neler yapabilirim? Müşteri odaklılık konusunda 10 olmak için neler yapmalıyım?

9 05 ETHOS I 05 ETHOS I Müşteri benim yanımda kendilerini ne kadar özel ve değerli hissediyorlar? 16 Müşterilerim benim yanımda başka hiçbir satışçının yanında olmadığı kadar rahat ve özel hissederlerse bunun bana maddi ve manevi getirileri neler olurdu? 17 Yanımda tüm müşterilerimin değerli ve özel hissetmeleri için uygulayabileceğim 3 yeni yaklaşım tarzı, küçük aktivite ya da davranış neler olurdu? Daha önce bir şey satın alırken ben kimlerin yanında rahat, özel ve değerli hissettim?

10 05 ETHOS I 05 ETHOS I Beni rahat, özel ve değerli hissettiren satışçıların ortak özellikleri nelerdi? 18 Müşterilerime değer vermek ve değerli hissettirmek için en önemli 5 nedenimi yazsam bunlar neler olurdu? 19 Yanımda değerli ve özel hisseden 3 müşterimi arıyorum ve neden benim yanımda değerli özel hissettiklerini soruyorum?

11 06 ETHOS II KENDİNE DEĞER VER, KENDİNE GÜVEN 06 ETHOS II KENDİNE DEĞER VER, KENDİNE GÜVEN 20 21

12 06 ETHOS II 06 ETHOS II Kendime ne kadar değer veriyorum? 22 Fiziksel olarak kendime ne kadar iyi bakıyorum? 23 Kendime daha fazla değer vermek için yapacaklarım neler olurdu? Fiziksel olarak kendime daha iyi bakmak için yapacaklarım nelerdir?

13 06 ETHOS II 06 ETHOS II Psikolojik olarak kendime ne kadar iyi bakıyorum? 24 Kendi başarı ve mutluluğumu ne kadar başkalarına ne kadar kendi yorumlarıma göre değerlendiriyorum? 25 Psikolojik olarak kendime daha iyi bakmak için yapacaklarım neler? İşimde ve ilişkilerimde ne olursa, nelere ulaşırsam mutlu ve başarılı hissederim?

14 06 ETHOS II 06 ETHOS II Kendime daha fazla değer verdiğimde ve sevdiğimde iş ve özel hayatımda neler değişecek? 26 Hangi 3 konuda özgüvenim çok yüksek? 27 Bu konulardaki bilgi ve yeterlilik düzeyim 1 den 10 a kadar kaç? Özdeğerimi arttırdığımda müşterilerimle olan ilişkilerimde nasıl değişimler olabilir?

15 06 ETHOS II 06 ETHOS II Satış konusunda özgüvenimi düşük olarak değerlendirebileceğim 3 konu ne olabilir? 28 Bu konuda özgüvenimi arttırmak için yapacaklarım neler? 29 Bu konulardaki bilgi ve yeterlilik düzeyim 1 den 10 a kadar kaç?

16 07 ETHOS III İŞİNİ SEV 07 ETHOS III İŞİNİ SEV 30 31

17 07 ETHOS III 07 ETHOS III İşimi ne kadar seviyorum? 32 İşimi sevmek için odaklanabileceğim kırmızılar neler? 33 Sayabildiğiniz kadar KIRMIZI sayın? İşimi sevmem için 5 güçlü neden yazsam bunlar neler olurdu?

18 07 ETHOS III 07 ETHOS III Şu ana kadar işimde kimsenin görmediği neleri gördüm, kimsenin yapmadığı neleri yaptım? Ve bunlar bana hangi avantajları sağlıyor? 34 Bugünden itibaren işimde kimsenin görmediği, kimsenin yapmadığı neleri yapabilirim? 35 Kendi sektörümde ya da farklı sektörlerde işini çok severek yapan 3 kişinin ismini yazmak istesem ilk aklıma gelen kimler olurdu?

19 07 ETHOS III 07 ETHOS III Bu kişilerin ortak özellikleri nelerdir? 36 Ben bu işini çok severek yapan 3 kişinin ortak özelliklerini kullanabilir miyim? 37! Şirketimde ya da sektörümde işini en çok severek yapan, en çok keyif alan kişiyle bir randevu ayarlıyorum ve işini yapma şekli ve düşünce yapısıyla ilgili konuşuyorum.

20 08 ETHOS IV ÜRÜNÜNE VE HİZMETİNE DEĞER KAT 08 ETHOS IV ÜRÜNÜNE VE HİZMETİNE DEĞER KAT 38 39

21 08 ETHOS IV 08 ETHOS IV Ürünüme değer katabilir miyim? Eğer katabilirsem bunu nasıl yapabilirim? 40 İş arkadaşlarımın yapabilecekleri neler? 41 Benim yapabileceklerim neler? Şirketin yapabilecekleri neler?

22 08 ETHOS IV 08 ETHOS IV Ürünüme değer katamıyorsam, hizmetime değer katabilir miyim? Bunu nasıl yapabilirim? 42 İş arkadaşlarımın yapabilecekleri neler? 43 Benim yapabileceklerim neler? Şirketin yapabilecekleri neler?

23 08 ETHOS IV 08 ETHOS IV Hem ürünüme hem hizmetime nasıl değer katabilirim? Nasıl değer katabiliriz? 44 Müşterilerim ürünümden ve hizmetimden nasıl daha iyi faydalanabilirler? 45

24 08 ETHOS IV 08 ETHOS IV Şirketime, ürünümüze ve hizmetimize değer katmak için tavsiyeler verebilir miyim? Eğer verebilirsem bunlar neler olur? 46 Eğer ciddi bir satış artışı olacaksa değer katmaya gerçekten değer mi? 47 Müşterilerim bana güvenip beni sevdiğinde ve benim yanımda değerli hissedip, sadece kendi çıkarlarım için değil tamamen onlar için satış yaptığımı hissettiklerinde, özdeğerimi arttırdığımda ben nasıl hissedeceğim? Pazarlama, üretim bölümlerine, ya da satış ekiplerine, yönetime verebileceğim tavsiyeler neler olurdu?! Ethos İçgüdüsel İknadaki hedefim bütün bu şifreleri uygulayarak müşterilerimin beni satın almasını sağlamak.

25 09 KENDİNİ SATMAK 09 KENDİNİ SATMAK 48 49

26 10 LOGOS MANTIKSAL İKNANIN ŞİFRELERİ 10 LOGOS MANTIKSAL İKNANIN ŞİFRELERİ 50 51

27 11 LOGOS I KONUMLANDIRMANIN MANTIĞI 11 LOGOS I KONUMLANDIRMANIN MANTIĞI 52 53

28 11 LOGOS I 11 LOGOS I Ürünümüzün konumlandırması net mi? 54 Rakiplerimize göre en önemli 3 farkımız nelerdir? 55 Ben ve şirketimiz kimiz? Yaptığımız iş tam anlamıyla nedir? Kimlere hizmet ve çözümler sunuyoruz?

29 11 LOGOS I 11 LOGOS I Hizmet sunduğumuz kişilerin hangi ihtiyaçlarına ve problemlerine çözüm üretiyoruz? 56 Markamızdan bahsedildiğinde akla gelen ilk kelime ya da kelimeler nelerdir? 57 Ürünümüzden bahsedildiğinde akla gelen ilk kelime ya da kelimeler nelerdir? Satış yaptığım son 5 müşteriden Benden satın aldığınız ürünümüzden bahsedildiğinde aklınıza ilk ne geliyor? diye soruyorum.

30 11 LOGOS I 11 LOGOS I Ürünüm benim beynimde nasıl konumlanmış durumda? Ben ürünümü düşününce aklıma ilk ne ya da neler geliyor? 58 Konumlandırma yöntemlerinden hangisini ya da hangilerini kullanıyorum? 59 Üretim tarzı İçerisindeki bir bileşen Yapıldığı ya da üretildiği yer Satıldığı yer Hizmetteki farklılıklarımız Sunum şekli Müşterimizin hayatını kolaylaştıran özellik Beyinlerde kaptığı bir kelime ya da bir cümle var mı? Ürünümüzün ve hizmetimizin hissettirdiği belirgin bir duygu ya da duygular var mı?

31 11 LOGOS I 11 LOGOS I Şu ana kadar ürünümüzü, markamızı ve kendimizi müşterilerimizin beyninde konumlandırmak için hiç yapmadığımız yeni bir şeyler yapacak olsaydık neleri yapabilirdik? 60 Bu şifrenin sonunda gördüğümüz mantıksal ikna için 4 yöntemi ben veya ekibim nasıl kullanabiliriz? Siz, şirketiniz, ürününüz, fiyatınız, hizmetinizle ilgili kilit sözcükler bulup bu sözcüklerin ortak özelliklerini belirleyin. 2. Bu rakamların anlamı nedir? 3. Müşterinize mantıksal ispatlar sunabilmek için, memnun müşteri hikayeleri. 4. Ürününüzü ya da hizmetinizi mantıksal ispat olarak güçlendirmek için demo kullanımı. Kendi markamızı ve ürünümüzü konumlandırmak için şu anda kullanmadığımız neleri kullanabilirdik?

32 12 LOGOS II FİYATIN VE REKABETİN MANTIĞI 12 LOGOS II FİYATIN VE REKABETİN MANTIĞI 62 63

33 12 LOGOS II 12 LOGOS II Satış yaparken en çok kimlerle rekabet ediyorum? 64 Rakiplerimiz uğraşsa da ürünümüzde ya da hizmetimizde taklit edemeyecekleri hangi özelliğimiz var? 65 Beni ve şirketimi rakiplerimizden farklı kılan özellikler neler? Rekabetim nasıl? ÜCRETE DAYALI DEĞERE DAYALI

34 12 LOGOS II 12 LOGOS II Değere dayalı rekabet edebilmek için yapabileceğim 3 aktivite ne olurdu? 66 Rakiplerime göre fiyatım nasıl? Ucuz ya da pahalıysa nedenleri nelerdir? 67 Kendi başarı ve mutluluğumu ne kadar başkalarına ne kadar kendi yorumlarıma göre değerlendiriyorum? BAŞKALARI KENDİM İnovasyon difüzyonu eğrisinde benim sattığım ürünü alabilecek erken alanlar grubuna giren müşterilerim genelde kimler? Eğer 1 den 10 a kadar değerlendirdiğinizde 10 değilse inancımı arttırmak için yapabileceğim 3 şey nedir?

35 12 LOGOS II 12 LOGOS II İnovasyon difüzyonu eğrisinde benim sattığım ürünü alabilecek erken alanlar grubuna giren müşterilerimin ortak özellikleri var mı? 68 İnovasyon difüzyonu eğrisinde benim sattığım ürünü alabilecek erken alanlar grubuna giren müşterilerime nasıl ulaşabilirim? 69 İnovasyon difüzyonu eğrisinde benim sattığım ürünü alabilecek erken alanlar grubuna giren müşterilerimin ortak olarak bulanabilecekleri bir yer var mı? Fiyat stratejilerinde bu bölümde öğrendiğim 3 yöntemi kullanıyor muyum? Kullanmıyorsam nasıl kullanabilirim?

36 13 LOGOS III MÜŞTERİ FARKLILIKLARININ MANTIĞI 13 LOGOS III MÜŞTERİ FARKLILIKLARININ MANTIĞI 70 71

37 13 LOGOS III 13 LOGOS III Bu bölümde öğrendiğim 4 temel kişilik tipinden bana en yakın olan hangisi? 72 Güçlü yönlerimi kullanmak için bundan sonra yapacaklarım. 73 DİKTATÖR İŞ BİTİRİCİ DUYGUSAL ANALİTİK Güçlü yönlerim ve avantajlarım hangileri? Gelişime açık yönlerim neler? Ben kişilik tipime göre güçlü özelliklerimi 1 den 10 a kadar ne kadar etkili kullanıyorum?

38 13 LOGOS III 13 LOGOS III Gelişime açık bu yönlerimi geliştirmek için yapacaklarımın listesi. 74 Bu kişilerle iletişim kurarak satın alırken neler yaptıklarını öğrenin farklı kişilik tipine de uyan çok yakından tanıdığınız 4 kişinin ismini yazın. DİKTATÖR İŞ BİTİRİCİ Müşterilerimle kişiliklerine göre iletişim kurma konusunda nasılım? DUYGUSAL ANALİTİK

39 13 LOGOS III 13 LOGOS III Şimdiye kadar çok kolay satış yaptığım müşterilerim hangi alıcı grubundaydı? 76 Daha fazla A ve A+ müşteriyi nerelerden bulabilirim? 77 A+ A B C Şimdiye kadar çok zor satış yaptıklarım hangi alıcı grubuna giriyordu? A+ A B C

40 14 LOGOS IV HAZIRLIĞIN VE HAZIR OLMANIN MANTIĞI 14 LOGOS IV HAZIRLIĞIN VE HAZIR OLMANIN MANTIĞI 78 79

41 14 LOGOS IV 14 LOGOS IV Şu ana kadar sunuma gittiğim müşterilerime hazırlanma konusundaki becerilerim nasıl? 80 Sunum yapacağım bir kurum veya şirket varsa, yine orada insanlar ile görüşeceğim. Bu insanların çalıştığı şirketler ve kurumlar hakkında ne kadar araştırma yaparak hazırlanıyorum? 81 Şu ana kadar sunuma gittiğim müşterilerime hazırlanma konusundaki becerilerim nasıl? Görüşme yapacağım kurumlar ve şirketler hakkında sunumlara gitmeden önce bilgi alabileceğim hangi kaynaklar var? Bilgi alabileceğim kaynaklar hangileri olabilir?

42 14 LOGOS IV 14 LOGOS IV Eğer siz showroomda, mağazada ya da şirketteyseniz ve insanlar sizden satın alamaya geliyorlarsa, en fazla bizden satın almaya gelen müşteriler hangi konularda taleplerde bulunuyorlar? 82 Teknik olarak sunumlarıma ne kadar hazırım? 1 den 10 a kadar puan versem kaç veririm? 83 Sunumlarda kullanmak için memnun müşteri görüşlerine ulaşmak için bir hazırlığınız var mı? Sunumlara gitmeden önce hazırlayacağım Ön Sunum Dosyası içerisinde neler olurdu? Sunumlara psikolojik olarak ne kadar hazırım?

43 15 LOGOS ÖZET 15 LOGOS ÖZET 84 85

44 16 PATHOS DUYGUSAL İKNANIN ŞİFRELERİ 16 PATHOS DUYGUSAL İKNANIN ŞİFRELERİ 86 87

45 17 PATHOS I MİKRO SATIŞ SUNUMU İLE SONUCU SAT 17 PATHOS I MİKRO SATIŞ SUNUMU İLE SONUCU SAT 88 89

46 17 PATHOS I 17 PATHOS I Günlük kendimi tanıtırken uyguladığım küçük sunumlar ya da satış sunumlarında bu bölümde öğrendiğim 3 sunum hatasından yaptıklarım var mı? 90 Bizim ürünümüz ve hizmetimiz bu sorunları nasıl çözüyor? Hangi süreci uyguladığımız zaman bu sorunları çözüyoruz? 91 Müşterilerimin ürünümüz ve hizmetimizle çözebileceğimiz tüm sorunların listesi. Ürün ve hizmetimizle müşterilerimize hangi sonucu getiriyoruz?

47 18 PATHOS II BEYNİN ŞİFRELERİ İLE SONUCU SAT 18 PATHOS II BEYNİN ŞİFRELERİ İLE SONUCU SAT 92 93

48 18 PATHOS II 18 PATHOS II Müşterilerime sunumlarımda neden benden almaları gerektiğini kullanma oranım nedir? 94 Benden satın alırlarsa ürün ve hizmetimle onları hangi acıdan kurtarırım? 95 Neden benden almaları gerektiğini kullanma oranımı daha yukarıya nasıl taşıyabilirim? Benden alırlarsa hissedecekleri zevk ya da zevkler?

49 18 PATHOS II 18 PATHOS II Benden almazlarsa ya da rakipten alırlarsa hissedecekleri acıyla ilgili olan konular var mı? 96 Bütün bu yazdığım listelerdeki bilgileri sunumlara ekleyebileceğim açıklamalı cümlelerimi yazıyorum. 97 Benden almazlarsa kaçıracakları zevkle ilgili konular var mı?

50 19 PATHOS III NÖRO SATIŞ SUNUMU İLE SONUCU SAT 19 PATHOS III NÖRO SATIŞ SUNUMU İLE SONUCU SAT 98 99

51 19 PATHOS III 19 PATHOS III Şu anda sonucu satmak için uyguladığım satış sunumlarım daha çok eski satış modeline mi yakın yoksa yeni satış modeline mi? 100 İlk izlenimim nasıl? Kıyafetim, hijyen ve görünümüm, beden dilim? 101 ESKİ YENİ Bundan sonra satış sunumlarımı kendimden çok müşteri odaklı yapmak için neler yapıyorum? İlk izlenimimin güçlü olması için kendime olan inancım kaç? Anlatacaklarıma ne kadar inanırım?

52 19 PATHOS III 19 PATHOS III Müşterime ve sunuma ne kadar hazırım? 102 Ben bu duyguları ürünüm ve hizmetim için hissediyor muyum? 103 EVET HAYIR Müşterime ürünüm ve hizmetimle ilgili hangi duyguları hissettirmek istiyorum? Bu konuya ne kadar hakimim? Ben ürünüme hizmetime ne kadar inanıyorum? Sunumumun provasını yaptım mı? EVET HAYIR

53 19 PATHOS III 19 PATHOS III Müşterilerimin ortak sıkıntı ve ihtiyaçları nelerdir? 104 Bu soruları kullanırken satış sunumlarımın girişinde, sorgulamak yerine ihtiyaç analizi soruları sorabilmem için bu sorularıma başlamadan önce nasıl bir giriş cümlesi hazırlayabilirim? 105 Bu bilgileri, bu sıkıntıları ve bu ihtiyaçları hangi sorularla müşterilerimden alabilirim?

54 19 PATHOS III 19 PATHOS III Müşterilerimin ihtiyaçları, bana sundukları bilgi ve onlara uygun olduğunu belirlediğim ürünümü ve soncunu sunabileceğim mikro çözüm sunumlarımı hazırlıyorum. Bol bol pratiğini yapıyorum. 106 Bu örneklere bakarak hazırladığım mikro çözüm sunumlarımı hangi yönlendirme ve kapanış cümlelerine bağlayarak onay (kapanış) bölümüne geçiyorum? 107

55 20 PATHOS IV KAPANIŞ VE İTİRAZLARDA SUNUMU SAT 20 PATHOS IV KAPANIŞ VE İTİRAZLARDA SUNUMU SAT

56 20 PATHOS IV 20 PATHOS IV Satış sunumlarımda açılıştan kapanışa kadar sunumlarımın kalitesi konusunda kendime kaç veririm? 110 İtirazlarda güçlü olabilmek için Diyalog, Değer ve Duruş tan oluşan 3 lü bir piramit gördük. Bu alanlarda kendime 10 üzerinden kaç veririm? 111 DİYALOG Kapanışa kadar neleri daha iyi yaparsam kapanışım daha kolay olur? DEĞER DURUŞ

57 20 PATHOS IV 20 PATHOS IV Duruşumu güçlendirmek için yapabileceklerimin listesi. 112 Müşterilerime hangi konularda hayır diyeceğim, sınırlarım nelerdir? 113 Ürünüme hizmetime ve benden satın almalarının en doğru karar olduğuna olan inancımı arttırmak için yapacaklarımın listesi. Müşterileri potansiyelimin geniş olması için yapacaklarım neler?

58 20 PATHOS IV 20 PATHOS IV Piramidin ortasındaki değer bölümündeki 4 konuda kendime kaç veririm? 114 Piramidin üst bölümünde diyaloglarım konusunda kendime 1 den 10 a kadar kaç veririm? 115 DEĞER VERMEK DEĞER SUNMAK Şu ana kadar hangi diyalogları kullanıyordum? DEĞERE İNANMAK DEĞERİME İNANMAK

59 20 PATHOS IV 19 PATHOS IV Bu programdan sonra hangi yeni diyalogları kullanmaya başlıyorum? 116 Satış sunumlarım sonrasında satış olsa da olmasa da mutlaka bir değerlendirme yapıyorum. 117 Müşterilerimin aciliyeti var mıydı? EVET HAYIR Müşterilerimin ihtiyacı var mıydı? EVET HAYIR Müşterilerim bana güvendiler mi? EVET HAYIR Müşterilerim beni sevdiler mi? EVET HAYIR Sonucu onlara gösterebildim mi? EVET HAYIR Fiyatı etkili bir şekilde anlatabildim mi? EVET HAYIR Şirketimde ya da sektörümde bu konuda iyi olanlardan yeni diyaloglar öğrenebilir miyim?

60 20 PATHOS IV 20 PATHOS IV Neden satın almadılar? 118 Satın almama nedenleri arasında benim kontrolümde olanlar var mı? 119 Satın almama nedenleri arasında benim kontrolümün dışında olanlar var mı? Bunları elemine etmek için neler yapabilirim?

61 20 PATHOS IV 20 PATHOS IV Sonuç getiren neler var? 120 Sonuç getirmeyen neler var? 121

62 21 BONUS ŞİFRE SONUCU SATARKEN SÜREKLİLİK 21 BONUS ŞİFRE SONUCU SATARKEN SÜREKLİLİK

63 21 BONUS ŞİFRE 21 BONUS ŞİFRE Bir satışçının müşterisiyle olan ilişkisinin 3 evresini, bir duygusal aşk ilişkisinin 3 evresine benzettik. Bu 3 aşama ne kadar iyiyim? 124 Satış sonrası müşterilerimle ilişkimi sürdürmek için yapabileceklerim neler? 125 FLÖRT İLİŞKİ EVLENME TEKLİFİ

64 21 BONUS ŞİFRE 21 BONUS ŞİFRE Satış sonrasında müşterilerimle kendi sektörüme, ürünüme veya hizmetime göre ne kadar sıklıkla temas kurabilirim? Kendime hatırlatmak için değer sunan (sektörle, konuyla, ürünümle ilgili) bilgilerle onları bilgilendirmek istesem bunlar neler olurdu?

BAŞARIYA GİDEN 20 ADIM

BAŞARIYA GİDEN 20 ADIM BAŞARIYA GİDEN 20 ADIM 1. Herbalife Başvurunuzu Tamamlayın Herbalife Üye Paketi (HMP) Üye Başvuru Formu Kullanılacak Ürünler Basılı Malzeme & DVD %25 Başlangıç İndirimi* 2. Ürün Broşürünü İnceleyin Herbalife

Detaylı

4.BÖLÜM PAZAR KONUMLANDIRMA

4.BÖLÜM PAZAR KONUMLANDIRMA 4.BÖLÜM PAZAR KONUMLANDIRMA 59 60 4.Bölüm Pazarlama Konumlandırma 4. PAZAR KONUMLANDIRMA Bir firmanın, kendisi, sunduğu hizmeti vb. konularda müşteri belleğinde yaratmak istediği imajla ilgili çalışmaları,

Detaylı

Müşterilerinizi Mutlu Etmenin 7 Yolu. OLCAY KÜK -

Müşterilerinizi Mutlu Etmenin 7 Yolu. OLCAY KÜK - Müşterilerinizi Mutlu Etmenin 7 Yolu OLCAY KÜK - www.olcaykuk.com Her koşulda iyi niyetinizi gösterin. Satın alma sonrası müşterileriniz ile olan diyaloglarınız onların size olan güvenini %70 oranında

Detaylı

UYGULAMALI EĞİTİM KALICI ÖĞRENİM

UYGULAMALI EĞİTİM KALICI ÖĞRENİM UYGULAMALI EĞİTİM KALICI ÖĞRENİM ARS Training, profesyonel iş dünyasında gereksinim duyulan eğitim ve danışmanlık hizmetlerini bütünsel yaklaşımla, duygu ve davranışları temel alarak uygulayan bir eğitim

Detaylı

Veriye dayalı pazarlamayla dönüşüm oranlarınızı artırın.

Veriye dayalı pazarlamayla dönüşüm oranlarınızı artırın. Veriye dayalı pazarlamayla dönüşüm oranlarınızı artırın. Satışlarınızı ve müşteri bağlılığını, reklam yatırımlarına oranla en yüksek seviyeye çıkarmak için pazarlama teknolojileri geliştiriyoruz. Amacımız,

Detaylı

ATBÖ Sürecinde Ölçme-Değerlendirmeye Hazırlık: ATBÖ Yaklaşımı Nasıl Bir Ölçme Değerlendirme Anlayışını Öngörüyor?

ATBÖ Sürecinde Ölçme-Değerlendirmeye Hazırlık: ATBÖ Yaklaşımı Nasıl Bir Ölçme Değerlendirme Anlayışını Öngörüyor? Not: Bu doküman, TÜBİTAK tarafından desteklenen ATBÖ (Argümantasyon Tabanlı Bilim Öğrenme) Projesi kapsamında hazırlanan öğretmenlerin 3 yıl boyunca yaşadıkları sınıf tecrübelerini paylaştıkları ATBÖ Öğretmen

Detaylı

Eğitimin Amacı: Eğitimin İçeriği: STRES YÖNETİMİ Eğitimin Süresi*:

Eğitimin Amacı: Eğitimin İçeriği: STRES YÖNETİMİ Eğitimin Süresi*: Stres Yönetimi Etkili Zaman Yönetimi İkna Teknikleri Sunum Teknikleri Kriz Yönetimi İletişim Becerileri Sosyal Davranış ve Protokol Müzakere Teknikleri EĞİTİMLER Müşteri Odaklılık İş Süreçlerini İyileştirme

Detaylı

Satış Becerileri ve Pazarlama Eğitimi. Doç. Dr. Efe EFEOĞLU Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesi İşletme Fakültesi

Satış Becerileri ve Pazarlama Eğitimi. Doç. Dr. Efe EFEOĞLU Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesi İşletme Fakültesi Satış Becerileri ve Pazarlama Eğitimi Doç. Dr. Efe EFEOĞLU Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesi İşletme Fakültesi Pazarlamanın Değişen Yönü Müşteri İlişkileri Yönetimi Hizmet Kavramı Satış Pazarlama

Detaylı

Dijital Pazarlama Planı

Dijital Pazarlama Planı 2015 için güncellendi 2015 Dijital Pazarlama Planı Değişen pazarlama kurallarını yakından takip eden markalar, internet pazarlama çabalarını kalıcı kılmak ve elde ettikleri sonuçları takip etmek için uğraşmaktadır.

Detaylı

SATIŞTA KOÇLUK BECERİLERİ EĞİTİMİ

SATIŞTA KOÇLUK BECERİLERİ EĞİTİMİ Eğitimin Amacı: Koçluk prensiplerini ve satış yöntemlerini bir arada kullanmak, yaratıcı sorularla ikna yöntemleri geliştirmek, satışı hedeflenen ölçüde ve istikrarlı bir biçimde arttırmak, doğru sorularla

Detaylı

En İyi Yönetici, En Kötü Yönetici

En İyi Yönetici, En Kötü Yönetici En İyi Yönetici, En Kötü Yönetici Bu çalışma kâğıdını şimdiye kadar çalıştığınız en iyi ve en kötü yöneticilerin özelliklerini değerlendirmek için tek başınıza veya bir grupla birlikte kullanın. Nasıl

Detaylı

BASIN BÜLTENİ. Reklamcılar farklı eğitimlerden geliyorlar...

BASIN BÜLTENİ. Reklamcılar farklı eğitimlerden geliyorlar... BASIN BÜLTENİ Hitay Yatırım Holding firmalarından Türkiye nin en büyük online araştırma şirketi DORinsight tarafından yapılan Reklam Çalışanları Memnuniyeti ve Beklentileri araştırması tamamlandı. Araştırmada

Detaylı

2. En başarılı olduğunuzu düşündüğünüz dersler hangileri? 3. En başarısız olduğunuzu düşündüğünüz dersler hangileri?...

2. En başarılı olduğunuzu düşündüğünüz dersler hangileri? 3. En başarısız olduğunuzu düşündüğünüz dersler hangileri?... ANKET-1 (LİSE) Türk İşaret Dilinde izlemek için tıklayınız. Ad Soyad:. Okul -Sınıfı:. 1. Okul başarınızı nasıl yorumluyorsunuz? Kötü Orta İyi Çok iyi 2. En başarılı olduğunuzu düşündüğünüz dersler hangileri?

Detaylı

Koçluk Sürecini Amaçlara ve Sonuçlara Göre Yönetir. R. ŞAFAK KEKLİK

Koçluk Sürecini Amaçlara ve Sonuçlara Göre Yönetir. R. ŞAFAK KEKLİK L o g o Koçluk Sürecini Amaçlara ve Sonuçlara Göre Yönetir. R. ŞAFAK KEKLİK Değişim İhtiyacını Ortaya Çıkarma Farkındalık Karar Problem Çözümü Eylem Destek ve Güçlendirme 2 Farkındalık: Bu aşamada merakı

Detaylı

Kızla İlk Buluşmada Nasıl Sohbet Edilir? Hızlı Bağ Kurma Teknikleri

Kızla İlk Buluşmada Nasıl Sohbet Edilir? Hızlı Bağ Kurma Teknikleri 1 Kızla İlk Buluşmada Nasıl Sohbet Edilir? Hızlı Bağ Kurma Teknikleri Bugün kızla tanışma anında değil de, flört süreci içinde olduğumuz bir kızla nasıl konuşmamız gerektiğini dilim döndüğünce anlatmaya

Detaylı

MÜŞTERİ İLİŞKİLERİ YÖNETİMİ

MÜŞTERİ İLİŞKİLERİ YÖNETİMİ MÜŞTERİ İLİŞKİLERİ YÖNETİMİ 1 M.İ.Y. ORTAYA ÇIKIŞ NEDENLERİ Kitlesel pazarlamanın gittikçe pahalı bir müşteri kazanma yolu olması Pazar payının değil müşteri payının önemli hale gelmesi Müşteri memnuniyeti

Detaylı

L Oréal in Dijital Dönüşümü

L Oréal in Dijital Dönüşümü L Oréal in Dijital Dönüşümü Yazan: Marie Gulin-Merle Yayınlanma tarihi: Nisan 2017 Konular Reklamcılık, Perakende, Mobil, Önemli Anlar Dijital dünyada, özellikle de mobil platformda tüketicilere gitgide

Detaylı

TEKNOLOJI VE TASARıM DERSI. Ürün Tanıtım ve Pazarlama Etkinliği Gurup çalışması Yrd.Doç.Dr. Doğan Arslan

TEKNOLOJI VE TASARıM DERSI. Ürün Tanıtım ve Pazarlama Etkinliği Gurup çalışması Yrd.Doç.Dr. Doğan Arslan TEKNOLOJI VE TASARıM DERSI Ürün Tanıtım ve Pazarlama Etkinliği Gurup çalışması Yrd.Doç.Dr. Doğan Arslan Bu etkinlik ile öğrencilerin tasarım ürünlerinin markalaşmasına yönelik tanıtım ve pazarlama stratejileri

Detaylı

HASAN KOLCUOĞLU ADANA

HASAN KOLCUOĞLU ADANA Yiyiniz içiniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31) Banu Atabay'ın lezzetler.com Yemek Tarifleri Sitesi HASAN KOLCUOĞLU ADANA https://hasankolcuoglu.com.tr BA Öncelikle sizi tanıyalım, sonra firmanız hakkında

Detaylı

herkesin bir reklamı olmalı

herkesin bir reklamı olmalı bilgi@herkesinreklami.com www.herkesinreklami.com herkesin bir reklamı olmalı herkesin bir reklamı olmalı Günümüzde reklam ve tanıtım gibi faaliyetlerin öneminin herkes farkında. Ancak çok zaman bu işler

Detaylı

Tasarımda Farklılık ve Sektörel Tasarım Takipleri

Tasarımda Farklılık ve Sektörel Tasarım Takipleri Tasarımda Farklılık ve Sektörel Tasarım Takipleri Hayatın Estetiği Tasarım Rakiplerinizle Aranız Sadece Farklılığınızla Açılsın İçerik Farklılık Gereksinimi Tasarımla Farklılık Yaratmak Farklı Tasarımların

Detaylı

İş Hayatında Kişisel ve Takım Gelişimi Eğitimleri Satış Eğitimleri

İş Hayatında Kişisel ve Takım Gelişimi Eğitimleri Satış Eğitimleri Satış Eğitimleri Satış; bir firmanın yaşamını sürdürebilmesi için vazgeçilmez bir gereksinimdir. Ne kadar kaliteli ve ekonomik üretim yapılırsa yapılsın üretilenin alıcısının bulunup, üretilen hakkında

Detaylı

1. Lütfen Araştırın!

1. Lütfen Araştırın! GENEL BİLGİLER Bu dokümantasyonu meydana getirmekteki temel amacımız, belirsizlikleri asgari düzeye indirgemek ve bazı konularda düşünmenizi sağlamaktır. Birçoğunuzun ilk defa duyduğu bu hizmetlerle ilgili

Detaylı

HAKKIMIZDA. Sizin Hayalleriniz. Bizim İşimiz. Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız. Kalite Politikamız. Yenilikçi ve Üretkeniz

HAKKIMIZDA. Sizin Hayalleriniz. Bizim İşimiz. Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız. Kalite Politikamız. Yenilikçi ve Üretkeniz Bizim İşimiz Sizin Hayalleriniz Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız Mesleki yeterliliğini sağlamış insan kaynağına, teknik bilgiye ve donanıma sahibiz. HAKKIMIZDA Uluslararası teknik standartlara

Detaylı

DANIŞMANLIĞI LTD.ŞTİ. HAKKIMIZDA

DANIŞMANLIĞI LTD.ŞTİ. HAKKIMIZDA AVRASKA İŞ GELİŞTİRME ve YÖNETİM DANIŞMANLIĞI LTD.ŞTİ. HAKKIMIZDA İstanbul, 2017 «Farklı olmak iş hayatınızın en önemli felsefesi olmalıdır. Bunun için de müşterilerinizi çok iyi tanımanız gerekir. Amacınız,

Detaylı

Koçluk, danışanın problemlerini çözüme ulaştırmak ve yolunu aydınlatmaktır.

Koçluk, danışanın problemlerini çözüme ulaştırmak ve yolunu aydınlatmaktır. BEN BĐR YAŞAM KOÇUYUM 7.SEANS Koçluk ve danışmanlık Bazen öyle zamanlar olur ki danışanlarınızın koçluk hizmetinin sınırları içinde olmayan problemlerine yardım etme durumunda kalırsınız. Böyle zamanlarda

Detaylı

FARMASÖTİK PAZARLAMANIN YENİ GÖZDESİ: DİJİTAL KANALLAR

FARMASÖTİK PAZARLAMANIN YENİ GÖZDESİ: DİJİTAL KANALLAR FARMASÖTİK PAZARLAMANIN YENİ GÖZDESİ: DİJİTAL KANALLAR Müge Gizem Bıçakçı Akalın Yeni Tanıtım Kanalları Müdürü PROJE YAPMADAN AKLIMIZDAN GEÇEBİLECEKLER Hekimler in hepsi internette. Hekimlerin akıllı cihazları

Detaylı

İnovasyon Portföyü Genelinde Risk Değerlendirmesi

İnovasyon Portföyü Genelinde Risk Değerlendirmesi DAY İnovasyon Portföyü Genelinde Risk Değerlendirmesi Risk matrisi* Bu araç bir şirketin inovasyon portföyü genelindeki risk dağılımını açığa çıkarır. Her inovasyon Projeleri Matris Üzerinde Konumlandırma

Detaylı

ONE Bilgi Sistemleri A.Ş., 18 yılı aşan tecrübesiyle muhtemel sorunlardan uzak durmanıza, taleplerinize çözüm olmaya birebir

ONE Bilgi Sistemleri A.Ş., 18 yılı aşan tecrübesiyle muhtemel sorunlardan uzak durmanıza, taleplerinize çözüm olmaya birebir ONE Bilgi Sistemleri A.Ş., 18 yılı aşan tecrübesiyle muhtemel sorunlardan uzak durmanıza, taleplerinize çözüm olmaya birebir Kurucu ikinci ortak da Siemens dünyasında çalışmaya başlıyor. Lorem ipsum sit

Detaylı

YÖNETİCİ GELİŞTİRME PLUS. Programın Amacı: Yönetici Geliştirme Eğitimi. Yönetici Geliştirme Uzmanlığı Eğitim Konu Başlıkları. Kariyerinize Katkıları

YÖNETİCİ GELİŞTİRME PLUS. Programın Amacı: Yönetici Geliştirme Eğitimi. Yönetici Geliştirme Uzmanlığı Eğitim Konu Başlıkları. Kariyerinize Katkıları YÖNETİCİ GELİŞTİRME 360 Yönetici Geliştirme Eğitimi İşletmelerde kalıcı başarının sağlanması, kurumun stratejik hedefleri ile uyumlu, yüksek performans göstermeye odaklanmış; motive olmuş takımları oluşturmak

Detaylı

MARKA KİMLİĞİ ve MİMARİSİ

MARKA KİMLİĞİ ve MİMARİSİ MARKA KİMLİĞİ ve MİMARİSİ MARKA KİMLİĞİ VE ÖĞELERİ Kimlik, markayı diğerlerinden ayırt eden, markanın ethos, hedef ve değerlerini yansıtan farklılaştırıcı çerçeve olarak tanımlanır. Kimlik yaklaşımında

Detaylı

Her geçen gün artan rekabet ve gittikçe daha da bilinçlenen tüketiciler, işletmelerin mal ve hizmetlerini satmasını zorlaştırmaktadır.

Her geçen gün artan rekabet ve gittikçe daha da bilinçlenen tüketiciler, işletmelerin mal ve hizmetlerini satmasını zorlaştırmaktadır. SATIŞ TEKNİKLERİ Her geçen gün artan rekabet ve gittikçe daha da bilinçlenen tüketiciler, işletmelerin mal ve hizmetlerini satmasını zorlaştırmaktadır. Günümüzde işletme sayısının artması ve üretilen mal

Detaylı

ÖĞRENME NLP. GELiŞiM. ANALiZ. insan. TAKiP NLP KONFERANS. YETiŞKiN SATIŞ FARKINDALIK. ikna IŞMANLIK. BECERi YÖNETİM. ViZYON KONFERAN.

ÖĞRENME NLP. GELiŞiM. ANALiZ. insan. TAKiP NLP KONFERANS. YETiŞKiN SATIŞ FARKINDALIK. ikna IŞMANLIK. BECERi YÖNETİM. ViZYON KONFERAN. UYUM N N YÖNETİMİ NLP Ri MI N KURUMSAL FARKINDALIK insan ÖĞRENME KONFERANS SATIŞ Merhaba YÖNETİM IŞMANLIK FARKINDALIK izasyon AÇIKLIK OZİTİF ŞÜNCE NLP BECERi GELİŞTİRME STRATEJİ İLETİŞİM EKiP KONTROL DANIŞMANLIK

Detaylı

MÜŞTERİ İLİŞKİLERİ VE SATIŞ DERSİ

MÜŞTERİ İLİŞKİLERİ VE SATIŞ DERSİ MÜŞTERİ İLİŞKİLERİ VE SATIŞ DERSİ Dersin Modülleri Satış Bilgisi Müşteri İlişkileri Kazandırılan Yeterlikler İyi bir satış elemanının ve satılacak ürünlerin özelliklerini tanıyacaktır. Müşterileri memnun

Detaylı

3. Uluslararası İlaç Bileşenleri, Hammaddeleri ve Teknolojileri Fuarı Ekim 2019 İstanbul Fuar Merkezi. pharmaist.net. Medya Partnerleri:

3. Uluslararası İlaç Bileşenleri, Hammaddeleri ve Teknolojileri Fuarı Ekim 2019 İstanbul Fuar Merkezi. pharmaist.net. Medya Partnerleri: 3. Uluslararası İlaç Bileşenleri, Hammaddeleri ve Teknolojileri Fuarı 24. - 26. Ekim 2019 İstanbul Fuar Merkezi pharmaist.net Medya Partnerleri: BU FUAR 5174 SAYILI KANUN GEREĞİNCE TOBB (TÜRKİYE ODALAR

Detaylı

21.Yüz Yıl İş Hayatını Anlamak & Satışta Başarıyı Yakalamak

21.Yüz Yıl İş Hayatını Anlamak & Satışta Başarıyı Yakalamak 21.Yüz Yıl İş Hayatını Anlamak & Satışta Başarıyı Yakalamak Konuşmacı: İlhan Ürkmez Danışman, Yazar, Yönetici Koçu, Profesyonel Konuşmacı ve Eğitim Uzmanı Doğru anahtarla her şeyi, yanlış anahtarla hiç

Detaylı

3. Uluslararası Ekim 2019 İstanbul Fuar Merkezi. Gıda, Beslenme Bileşenleri, Kimyasalları ve Teknolojileri Fuarı. fningredients.

3. Uluslararası Ekim 2019 İstanbul Fuar Merkezi. Gıda, Beslenme Bileşenleri, Kimyasalları ve Teknolojileri Fuarı. fningredients. 3. Uluslararası Gıda, Beslenme Bileşenleri, Kimyasalları ve Teknolojileri Fuarı 24. - 26. Ekim 2019 İstanbul Fuar Merkezi fningredients.com Media Partnerleri: BU FUAR 5174 SAYILI KANUN GEREĞİNCE TOBB (TÜRKİYE

Detaylı

Gürc r an n B ange g r

Gürc r an n B ange g r Gürcan Banger Hareket Noktası Kendi işini kurmaya karar vermede başlıca etkenler şunlardır: 1. İşini kaybetmek, 2. İşsizlik döneminin uzun sürmesine tepki, 3. Bir iş fırsatının belirlenmesi, 4. Daha çok

Detaylı

DERS BİLGİLERİ. Pazarlama Yönetimi BBA 261 Güz 3+0+0 3 5

DERS BİLGİLERİ. Pazarlama Yönetimi BBA 261 Güz 3+0+0 3 5 DERS BİLGİLERİ Ders Kodu Yarıyıl T+U+L Saat Kredi AKTS Pazarlama Yönetimi BBA 261 Güz 3+0+0 3 5 Ön Koşul Dersleri BBA 102 Dersin Dili Dersin Seviyesi Dersin Türü İngilizce Lisans Zorunlu Dersin Koordinatörü

Detaylı

THOMAS SATIŞ MOTİVASYONU & MÜŞTERİ İLİŞKİLERİ EĞİTİMİ

THOMAS SATIŞ MOTİVASYONU & MÜŞTERİ İLİŞKİLERİ EĞİTİMİ Eğitimin Amacı: Öncelikle kendinizi daha doğru, detaylı ve objektif olarak tanımanızı sağlamak ve bu gücü satışta nasıl başarıyla uygulayacağınız konusunda size yardımcı olmak. Karşınızdaki olası müşteri

Detaylı

ELEKTRONİK TİCARET (E-TİCARET) NEDIR? Ticaret Nedir?

ELEKTRONİK TİCARET (E-TİCARET) NEDIR? Ticaret Nedir? DERS NOTU - 1 ELEKTRONİK TİCARET (E-TİCARET) NEDIR? Ticaret Nedir? Ticaret ifadesi kavramsal olarak mal veya hizmetin satın alınması ve satılması işlemlerini kapsamaktadır. Bu sürecin elektronik ortamda

Detaylı

DORA DENETİM S.M.M.M. A.Ş. DENETİM-VERGİ VE MALİ HUKUK-MALİ TEŞVİK- DANIŞMANLIK HİZMETLERİ

DORA DENETİM S.M.M.M. A.Ş. DENETİM-VERGİ VE MALİ HUKUK-MALİ TEŞVİK- DANIŞMANLIK HİZMETLERİ DORA DENETİM S.M.M.M. A.Ş. DENETİM-VERGİ VE MALİ HUKUK-MALİ TEŞVİK- DANIŞMANLIK HİZMETLERİ Kaliteli bir hizmetin maliyeti, kalitesiz bir hizmetin sonuçlarını düzeltmek için katlanacağınız maliyetten daha

Detaylı

İNTERNETİN GÜVENLİ KULLANIMI

İNTERNETİN GÜVENLİ KULLANIMI İNTERNETİN GÜVENLİ KULLANIMI İNTERNET ÇOK GENİŞ BİR ALAN (BU ALANDA; BİLGİ, OYUN, ARKADAŞ VB. ŞEYLER VAR) Bu alanı doğru kullanırsanız bilgi de edinirsiniz, oyun da oynarsınız, arkadaşlar da edinilebilirsiniz

Detaylı

VİZYON VİZYON VE DEĞERLER DEĞERLER

VİZYON VİZYON VE DEĞERLER DEĞERLER VİZYON VİZYON VE DEĞERLER DEĞERLER Önsöz Sevgili Çalışma Arkadaşlarım, Şirketimiz için net stratejik öncelikler ve iddialı hedef ler belirledik. Henkel de iş performansımızı arttırmamızda, önceliklerimizi

Detaylı

Wellness El Kitabı. Wellness El Kitabı na Giriş

Wellness El Kitabı. Wellness El Kitabı na Giriş Wellness El Kitabı na Giriş Wellness ile ilgili konuşma başlatın Müşteri ile ilişki kurmaya başlayın Sağladığımız bilgileri değerlendirin Wellness nedir? Wellness kavramının çeşitli tanımlarına değinin

Detaylı

Araştırmanızı nasıl alırsınız? Araştırma tasarımında yeni yaklaşımlar

Araştırmanızı nasıl alırsınız? Araştırma tasarımında yeni yaklaşımlar Araştırmanızı nasıl alırsınız? Araştırma tasarımında yeni yaklaşımlar Sektörünüze layık bir hizmet! İhtiyaçlarınıza göre hizmetlerini şekillendirir, size özel çözümleri, sizin tercihlerinize göre sunarız.

Detaylı

ŞİRKET TANITIM DOSYASI

ŞİRKET TANITIM DOSYASI ŞİRKET TANITIM DOSYASI Serçeönü Mah.Ahmet Paşa Cad. Uğur Plaza Kat:1 No:5 Kocasinan / KAYSERİ Tel & Fax: 0352 220 0 155 e-mail: bilgi@uzgrup.com HİZMETLERİMİZ GAYRİMENKUL ALIŞ, SATIŞ ve KİRALAMADA PROFESYONEL

Detaylı

VE GAYRİMENKUL DANIŞMANINIZ

VE GAYRİMENKUL DANIŞMANINIZ GAYRİMENKULÜNÜZÜN PAZARLANMASI VE GAYRİMENKUL DANIŞMANINIZ HAKKINDA HERŞEY Aysın Reisoğlu Gayrimenkul Danışmanı Gayrimenkulünüzün Pazarlanması ve Gayrimenkul Danışmanınız Hakkında Bilmek İstediğiniz Her

Detaylı

SOSYAL MEDYA YÖNETİMİ ve SOSYAL MEDYADA REKLAM UYGULAMALARI

SOSYAL MEDYA YÖNETİMİ ve SOSYAL MEDYADA REKLAM UYGULAMALARI SOSYAL MEDYA YÖNETİMİ ve SOSYAL MEDYADA REKLAM UYGULAMALARI SOSYAL MEDYA YÖNETİMİ ve SOSYAL MEDYADA REKLAM UYGULAMALARI Sosyal medya yönetimine artık diğer pazarlama aktivasyonları gibi stratejik bir bakış

Detaylı

- Müşteri odaklı hizmet üretmek ve müşterilerle etkili iletişim kurma yöntemleri konusunda bütünsel bir bakış açısına sahip olacaklar,

- Müşteri odaklı hizmet üretmek ve müşterilerle etkili iletişim kurma yöntemleri konusunda bütünsel bir bakış açısına sahip olacaklar, İşletme ve yöneticilerine koçluk danışmanlık hizmetleri Bu program sonunda katılımcılar; - Hizmet sektörünün ve mağazacılığın özellikleri, hizmette ve müşteriye yaklaşımdaki değişmeler ve geleceğin mağazacılık

Detaylı

Asuman Beksarı. Türkiye nin İlk ve Tek Kadın Karides Yetiştiricisi. Yaşamdan Kesitler Sema Erdoğan. J. Keth Moorhead

Asuman Beksarı. Türkiye nin İlk ve Tek Kadın Karides Yetiştiricisi. Yaşamdan Kesitler Sema Erdoğan. J. Keth Moorhead Yaşamdan Kesitler Sema Erdoğan Türkiye nin İlk ve Tek Kadın Karides Yetiştiricisi Asuman Beksarı J. Keth Moorhead Hiç kimse başarı merdivenlerini elleri cebinde tırmanmamıştır. sözünü Asuman Beksarı için

Detaylı

Ölçülemeyen Şirket Yönetilemez

Ölçülemeyen Şirket Yönetilemez Ölçülemeyen Şirket Yönetilemez ADGEBS TURKIYE 0212 6762600-0532 5893426 bilgi@adgebs.com ADGEBS Kurumsal Yönetim Danışmanlığı Eğitim Hizmetleri www.adgebs.com GELECEKTE DE VAR OLABİLMEK İÇİN; Kurumunuza

Detaylı

BNP PARIBAS INTERNATIONAL HACKATHON TEMALAR

BNP PARIBAS INTERNATIONAL HACKATHON TEMALAR BNP PARIBAS INTERNATIONAL HACKATHON TEMALAR Tema 1: Kişiye Özel ve İhtiyaçlara Uygun Müşterilere finansal hizmetler sunarken herkes için uygun tek bir yaklaşım olmadığına inanıyoruz. Teknolojinin gelişmesi,

Detaylı

1995 TEN BUGÜNE STRATEJİK ORTAĞINIZ

1995 TEN BUGÜNE STRATEJİK ORTAĞINIZ 20. yıl 1995 TEN BUGÜNE STRATEJİK ORTAĞINIZ Ekin Kimya olarak Türkiye ve yakın çevresindeki ülkelere yüksek kalitede kimyasal ürünler tedarik eden öncü bir şirketiz. Dünyanın önde gelen kimyasal üreticileri

Detaylı

WORLD OF LANGUAGE ACADEMY IELTS SINAVI ÖNEMLİ TAVSIYELER. www.wola.com.tr

WORLD OF LANGUAGE ACADEMY IELTS SINAVI ÖNEMLİ TAVSIYELER. www.wola.com.tr IELTS SINAVI ÖNEMLİ TAVSIYELER IELTS TAVSİYE : Genel Okuma-Araştırma Bir konu hakkında daha fazla bir şey öğrenmek için araştırma yapmak anlamına gelir. İnternet arama motorları bu konuyu oldukça kolay

Detaylı

Satış becerilerini geliştirme eğitim danışmanlık hizmetleri

Satış becerilerini geliştirme eğitim danışmanlık hizmetleri Satış becerilerini geliştirme eğitim danışmanlık hizmetleri Bilindiği gibi, hizmet sektörünün biçiminde ve niteliklerindeki değişimle birlikte, geleneksel satıcılık anlayışı da yerini profesyonel bir bakış

Detaylı

- İş dünyası ve akademik dünyayı çevreleyen oluşumlarımız ile 600 ün üzerinde Profesyonel Konuşmacı ve Akademisyen ile işbirliği içindeyiz.

- İş dünyası ve akademik dünyayı çevreleyen oluşumlarımız ile 600 ün üzerinde Profesyonel Konuşmacı ve Akademisyen ile işbirliği içindeyiz. Hakkımızda BMI Conferences, 2004 yılından bu yana eğitim danışmanlık sektörünün vizyoner markası olan Business Management Institute organizasyonudur. Ulusal ve uluslararası uzmanların katılımıyla gerçekleştirdiği

Detaylı

İş Sağlığı ve Güvenliği Hizmet Fiyat Teklifi

İş Sağlığı ve Güvenliği Hizmet Fiyat Teklifi CAMİŞ ELEKTRİK ÜRETİM A.Ş. Hazırlanma Tarihi 06/12/2018 Geçerlilik Tarihi 06/01/2019 NEDEN ÖZDEN OSGB? Bizimle çalışmadan önce bizim hakkımızda bazı detayları öğrenmek isteyeceğinizi düşündük. Sıkıcı metinler

Detaylı

TURK101 ÇALIŞMA 6 ZEYNEP OLGUN MAKİNENİN ARKASI

TURK101 ÇALIŞMA 6 ZEYNEP OLGUN MAKİNENİN ARKASI TURK101 ÇALIŞMA 6 ZEYNEP OLGUN 21400752 MAKİNENİN ARKASI Fotoğraf uzun süre düşünülerek başlanılan bir uğraş değil. Aslında nasıl başladığımı pek hatırlamıyorum, sanırım belli bir noktadan sonra etrafa

Detaylı

İşletme Sonuçları Elde Etmek için Daha İyi Bir Çağrı Merkezi Deneyimi Sunma

İşletme Sonuçları Elde Etmek için Daha İyi Bir Çağrı Merkezi Deneyimi Sunma İşletme Sonuçları Elde Etmek için Daha İyi Bir Çağrı Merkezi Deneyimi Sunma Yayınlanan Temmuz 2016 Konular Hareketli Arama Tüketicilerin aklına takılan soruları yanıtlamanın en kolay yolu bazen gerçek

Detaylı

Verimlilik İçin ETKİN BİLGİ YÖNETİMİ. EXCEL de Pivot Tablo Tıkla ve Analiz Et!

Verimlilik İçin ETKİN BİLGİ YÖNETİMİ. EXCEL de Pivot Tablo Tıkla ve Analiz Et! Verimlilik İçin ETKİN BİLGİ YÖNETİMİ EXCEL de Pivot Tablo Tıkla ve Analiz Et! Lütfen Dikkat! Bu kitapta herhangi bir şekilde adı geçen ürün, marka veya şirket isimleri sahiplerine aittir. Kitapta yer alan

Detaylı

E-Ticaretin özelliklerini ve araçlarını tanımlayabileceksiniz. E-Ticaretin yararlarını karşılaştırabileceksiniz.

E-Ticaretin özelliklerini ve araçlarını tanımlayabileceksiniz. E-Ticaretin yararlarını karşılaştırabileceksiniz. Mehmet Can HANAYLI Sanal ortamda hukuksal kurallara uyarak e-ticaret yapabileceksiniz. E-Ticaretin özelliklerini ve araçlarını tanımlayabileceksiniz. E-Ticaretin yararlarını karşılaştırabileceksiniz. E-Ticarette

Detaylı

...eğitim gören engelli gençlere destek Tanıtım Rehberi www.q4s.eu (www.engelsizegitim.com)

...eğitim gören engelli gençlere destek Tanıtım Rehberi www.q4s.eu (www.engelsizegitim.com) ...eğitim gören engelli gençlere destek Tanıtım Rehberi www.q4s.eu (www.engelsizegitim.com) Q4S Projesi nedir? Bu proje 16 yaş üzerinde engeli olan ve kaynaştırma eğitimi alan gençlere yönelik bir web

Detaylı

8. DERS: MÜŞTERİ GÜÇLENDİRİCİLERİ: PAZARLAMA

8. DERS: MÜŞTERİ GÜÇLENDİRİCİLERİ: PAZARLAMA 8. DERS: MÜŞTERİ GÜÇLENDİRİCİLERİ: PAZARLAMA 8. DERS: MÜŞTERİ GÜÇLENDİRİCİLERİ: PAZARLAMA Pazarlama ve Satış arasındaki temel farklar Piyasa bilgilerini iş kararları vermek için kullanmak Pazar segmentasyonlarını

Detaylı

Hizmetlerimiz. Allnjoy Event Works,

Hizmetlerimiz. Allnjoy Event Works, Allnjoy Event Works, M.i.c.e. sektörüne ve ihtiyaç duyulan diğer alanlara Takım Oyunu, Atölye Çalışmaları, Sosyal Sorumluluk Projeleri, Kahve Molası Aktiviteleri, Çocuk Atölye ve Aktiviteleri, Konsept

Detaylı

Marka İletişimi ve Pazarlama

Marka İletişimi ve Pazarlama Marka İletişimi ve Pazarlama F. Meriç Dirik Mikro Bilgi Kayıt ve Dağıtım A.Ş. meric.dirik@mikrobilgi.com.tr Marka: Ürünün ruhu Marka İletişimi: Ürünün hayatı Pazarlama: Ürünün sosyal hayatı Reklam: Ruhunu

Detaylı

www.konusmakulubu.net Neden Konuşma Kulübü? Pek çok insan İngilizce ile ilgili anlıyorum ama konuşamıyorum ifadesini çokça kullanır. Bu durum insanların eğitim hayatından, iş hayatına hatta sosyal hayatına

Detaylı

E-KİTAP SATIŞLARINIZLA, SÜREKLİ BİR GELİRE NE DERSİNİZ? Www.EkitapKazanclari.coM. By Alia RİOR. Alia RİOR www.ekitapkazanclari.com

E-KİTAP SATIŞLARINIZLA, SÜREKLİ BİR GELİRE NE DERSİNİZ? Www.EkitapKazanclari.coM. By Alia RİOR. Alia RİOR www.ekitapkazanclari.com E-KİTAP SATIŞLARINIZLA, SÜREKLİ BİR GELİRE NE DERSİNİZ? E-KİTAP KAZANÇLARI Www.EkitapKazanclari.coM By Alia RİOR Alia RİOR www.ekitapkazanclari.com Sorumluluk Sınırları ve Garanti Feragatnamesi ÖNEMLİ:

Detaylı

PROJE ADI: Bu Akşam Müsaitseniz Akşama Paylaşmaya Bekliyoruz

PROJE ADI: Bu Akşam Müsaitseniz Akşama Paylaşmaya Bekliyoruz PROJE ADI: Bu Akşam Müsaitseniz Akşama Paylaşmaya Bekliyoruz Araştırmanın Künyesi Kullanılan yöntem (ler) Kalitatif Kantitatif Diğer (açıklayınız) Evet Araştırmanın evreni/ hedef kitlesi A, B, C1, C2 SES

Detaylı

Tanıtım Kitapçığı. Gayrimenkul Sektörü Değişime Startkey Çatısı Altında Hazırlanıyor

Tanıtım Kitapçığı. Gayrimenkul Sektörü Değişime Startkey Çatısı Altında Hazırlanıyor Tanıtım Kitapçığı Gayrimenkul Sektörü Değişime Startkey Çatısı Altında Hazırlanıyor Değerli Girişimcilerimiz STARTKEY, 2013 yılında, gayrimenkul sektöründe 10 yılı aşkın zamandır deneyime sahip olan Yönetim

Detaylı

SAP OEM PROGRAM ORTAKLIĞI REHBERİ. Türkiye nin ilk SAP OCP İş Ortağı MDS ap den OEM Programı Hakkında Bilmek İstedikleriniz...

SAP OEM PROGRAM ORTAKLIĞI REHBERİ. Türkiye nin ilk SAP OCP İş Ortağı MDS ap den OEM Programı Hakkında Bilmek İstedikleriniz... SAP OEM PROGRAM ORTAKLIĞI REHBERİ Türkiye nin ilk SAP OCP İş Ortağı MDS ap den OEM Programı Hakkında Bilmek İstedikleriniz... OEM İŞ ORTAKLIĞI NEDİR? MDS ap SAP OEM iş ortaklığı modeli, SAP platformlarını

Detaylı

GELECEK KARİYER ADIMINIZI BELİRLEMEK

GELECEK KARİYER ADIMINIZI BELİRLEMEK GELECEK KARİYER ADIMINIZI BELİRLEMEK İş aramaya karar verdiniz. İş başvurularına başlamadan önce 3 şey hakkında net olmanız önemli: İdeal işinize kavuşmak; bu 3 faktörün birbiriyle örtüştüğü durumda mümkün.

Detaylı

BiG-Eğitimi Gastronomi Meslekleri

BiG-Eğitimi Gastronomi Meslekleri BiG-Eğitimi Gastronomi Meslekleri... Senin Yeteneklerin, Senin Geleceğin! Ebeveyn Bilgilendirmesi Gastronomi Alanında Meslek Eğitimi Hakkında Senin Yeteneklerin, Senin Geleceğin! > 6 En İyi Fırsatları

Detaylı

PERYÖN İNSAN YÖNETİMİ ÖDÜLLERİ FARK YARATAN İK PROJELERİ TOPLUMSAL CİNSİYET EŞİTLİĞİ

PERYÖN İNSAN YÖNETİMİ ÖDÜLLERİ FARK YARATAN İK PROJELERİ TOPLUMSAL CİNSİYET EŞİTLİĞİ 2016-2017 PERYÖN İNSAN YÖNETİMİ ÖDÜLLERİ FARK YARATAN İK PROJELERİ TOPLUMSAL CİNSİYET EŞİTLİĞİ 11/9/2017 White Paper / PERYÖN Yayınlar 2017.22 2016-2017 PERYÖN İnsan Yönetimi Ödülleri Fark Yaratan İK Projeleri

Detaylı

Hedef Kalite olarak sizlere;

Hedef Kalite olarak sizlere; Hedef Kalite olarak sizlere; Yönetim Sistemleri (ISO) Danışmanlığı TSE Standartları için Danışmanlık Hizmetleri Eğitim Hizmetleri Belgelendirme Hizmetleri Marka & Patent Tescil Hizmetleri Web Sayfası Tasarımı

Detaylı

BÖLÜM 1: GİRİŞİMCİ ADAYLARI İÇİN İŞ FİKRİ DEĞERLENDİRME ANKETİ

BÖLÜM 1: GİRİŞİMCİ ADAYLARI İÇİN İŞ FİKRİ DEĞERLENDİRME ANKETİ GİRİŞİMCİ TANIMA ve İŞ FİKRİ DEĞERLENDİRME ANKETİ Değerli Girişimci, Aşağıdaki ankette lütfen ilgili sorularda size en yakın cevabı işaretleyiniz. Anketi doldurduktan sonra, Marmara Girişim yetkilisine

Detaylı

AKINSOFT ProKuaför. Yardım Dosyası. Doküman Versiyon : 1.01.01 Tarih : 29.12.2010. Sayfa-1. Copyright 2010 AKINSOFT

AKINSOFT ProKuaför. Yardım Dosyası. Doküman Versiyon : 1.01.01 Tarih : 29.12.2010. Sayfa-1. Copyright 2010 AKINSOFT Yardım Dosyası Doküman Versiyon : 1.01.01 Tarih : 29.12.2010 Sayfa-1 1- ÇALIŞMA ŞEKLİ HAKKINDA KISA BİLGİ Müşterilerine daha iyi hizmet vermek ve kurumsallaşmak isteyen tüm kuaförlere hitap eden programı

Detaylı

İnovasyon, farklı, değişik, yeni fikirler geliştirmek ve bunları uygulamaktır.

İnovasyon, farklı, değişik, yeni fikirler geliştirmek ve bunları uygulamaktır. İNOVASYON İNOVASYON NEDİR İnovasyon, farklı, değişik, yeni fikirler geliştirmek ve bunları uygulamaktır. Daha önce çözülmemiş sorunları çözmeyi, Daha önce karşılanmayan ihtiyaçlara cevap vermeyi, Var olan

Detaylı

2011 yılında yeni konsepti ve büyüyen ekibiyle şu anki yüzüne kavuşmuştur.

2011 yılında yeni konsepti ve büyüyen ekibiyle şu anki yüzüne kavuşmuştur. 2002 2005 2008 2011 2014 2016 Adjans Kimdir Dijital reklam ajansı olan Adjans, 2002 yılında dijital dünya sektörüne giriş yapmış ve sektörde hızla yükselerek adını duyurmuş prestijli bir kuruluştur. Markanızı

Detaylı

Stratejik Pazarlama Planlaması. Tolga DURSUN

Stratejik Pazarlama Planlaması. Tolga DURSUN Stratejik Pazarlama Planlaması Tolga DURSUN 1 İŞLETME YÖNETİM SÜRECİ PLANLAMA UYGULAMA DENETLEME o Amaçları Belirleme o Strateji ve taktikleri belirleme Örgütleme Kadrolama Yürütme Performans sonuçlarını

Detaylı

0216 693 08 08 info@ph1istanbul.com

0216 693 08 08 info@ph1istanbul.com 0216 693 08 08 info@ph1istanbul.com Adını aldığı Ph1 gezegenin sahip olduğu 4 güneşi Kalite, Uzmanlık, Güven ve Yenilikçi olarak yörüngesine koyarak, markanızı 4 koldan saracak ve sizi gezegen savaşlarına

Detaylı

Anneye En Güzel Hediye Olarak Ne Alınması Gerekir?

Anneye En Güzel Hediye Olarak Ne Alınması Gerekir? Anneye En Güzel Hediye Olarak Ne Alınması Gerekir? Hayatımızın en değerli varlığıdır anneler. O halde onlara verdiğimiz hediyelerinde manevi bir değeri olmalıdır. Anneler için hediyenin maddi değeri değil

Detaylı

Marka Yönetimi (ISL428) Ders Detayları

Marka Yönetimi (ISL428) Ders Detayları Marka Yönetimi (ISL428) Ders Detayları Ders Adı Ders Kodu Dönemi Ders Saati Uygulama Saati Laboratuar Saati Kredi AKTS Marka Yönetimi ISL428 Seçmeli 3 0 0 3 5 Ön Koşul Ders(ler)i Dersin Dili Dersin Türü

Detaylı

http://kariyer.ieu.edu.tr

http://kariyer.ieu.edu.tr ÖZGEÇMİŞİ ANLAMAK Öncelikle özgeçmişin nedir ve ne işe yarar açıklığa kavuşturalım. Özgeçmiş kim olduğunuzu, eğitim ve deneyimlerinizi içeren iyi sunulmuş bir özettir. Özgeçmişin tek amacı bir staja veya

Detaylı

Vizyon BÜYÜK LOKMA YİYİN

Vizyon BÜYÜK LOKMA YİYİN Tarihçe Burger Break Markası 2013 te Ankara da kurulmuştur. Marka Yücelen Şirketler Grubu iştirakidir. Yücelen Şirketler Grubu başta akaryakıt, deniz taşımacılığı, lojistik, filo kiralama, yatçılık, turizm,

Detaylı

Okul günüm. Anne-babalar ve çocuklar için için okula başlama rehberi. Niedersächsisches Kultusministerium

Okul günüm. Anne-babalar ve çocuklar için için okula başlama rehberi. Niedersächsisches Kultusministerium Derste biraz önce resim yaptık. Şimdi öğretmen resimlere bakıp neyi daha iyi yapabiliriz diye bize öneride bulunuyor. Öğlenleri okulumuzun yemekhanesinde yemek yiyorum. Yemekler çoğunlukla lezzetli ve

Detaylı

Verimli Çalışma. Edinilmiş çalışma alışkanlıkları

Verimli Çalışma. Edinilmiş çalışma alışkanlıkları Verimli Çalışma Edinilmiş çalışma alışkanlıkları Bir üniversite öğrencisi olarak sizden beklenilen, bağımsız bir öğrenci olmanızdır. Kimse nasıl çalışmanız gerektiğini sizden daha iyi bilemez, ancak size

Detaylı

Ancak işletmelerin ürün inovasyonu yapmak için illa ki yeni bir ürün üretmeleri gerekmez. Zaten var olan ürünlerini daha iyi, daha kaliteli, daha

Ancak işletmelerin ürün inovasyonu yapmak için illa ki yeni bir ürün üretmeleri gerekmez. Zaten var olan ürünlerini daha iyi, daha kaliteli, daha İNOVASYON TÜRLERİ ÜRÜN İNOVASYONU Yeni veya özellikleri ya da kullanım amaçları açısından önemli ölçüde geliştirilmiş/iyileştirilmiş bir mal veya hizmetin pazara sunulmasıdır. Bu teknik özelliklerde, parçalarda

Detaylı

ACT SME Soru Formu. Bölüm I: Firma Bilgileri Profili

ACT SME Soru Formu. Bölüm I: Firma Bilgileri Profili ACT SME Soru Formu Anket iki kısımdan oluşmaktadır. İlk kısım işletmenizin/örgütünüzün profilini ortaya koymayı amaçlayan soruları içermektedir. İkinci kısım KOBİ lerin uluslararası ticari faaliyetlerinde

Detaylı

Kısaca. Müşteri İlişkileri Yönetimi. Nedir? İçerik. Elde tutma. Doğru müşteri 01.06.2011. Genel Tanıtım

Kısaca. Müşteri İlişkileri Yönetimi. Nedir? İçerik. Elde tutma. Doğru müşteri 01.06.2011. Genel Tanıtım Kısaca Müşteri İlişkileri Yönetimi Genel Tanıtım Başar Öztayşi Öğr. Gör. Dr. oztaysib@itu.edu.tr 1 MİY Genel Tanıtım 2 MİY Genel Tanıtım İçerik Müşteri İlişkileri Yönetimi Nedir? Neden? Tipleri Nelerdir?

Detaylı

Uyutmayan Sunumlar 1.Giriş. Murat Cudi Erentürk

Uyutmayan Sunumlar 1.Giriş. Murat Cudi Erentürk Uyutmayan Sunumlar 1.Giriş Murat Cudi Erentürk Bana heyecanla anlat Bana ilginç bir şeyler anlat Bana anlayacağım şekilde anlat Örnek Çalışma Büyük Konut Projeleri Yapan İnşaat Firması İş geliştirme müdürü

Detaylı

ÇOCUĞUM BAŞARACAK MI?

ÇOCUĞUM BAŞARACAK MI? ÇOCUĞUM BAŞARACAK MI? Öncelikle başarıp, başaramadıklarına karar vermek için hedefimiz belli olmalı. Yabancı dil öğreniminde çocuğunuz için nasıl bir hedef düşünüyorsunuz, o, kendisi için ne düşünüyor?

Detaylı

OKUL TEMELLI ÖNLEYICI REHBERLIK ETKINLIKLERI. Doç. Dr. Özlem TAGAY - Doç. Dr. Zeynep KARATAŞ

OKUL TEMELLI ÖNLEYICI REHBERLIK ETKINLIKLERI. Doç. Dr. Özlem TAGAY - Doç. Dr. Zeynep KARATAŞ OKUL TEMELLI ÖNLEYICI REHBERLIK ETKINLIKLERI Doç. Dr. Özlem TAGAY - Doç. Dr. Zeynep KARATAŞ OKUL TEMELLİ ÖNLEYİCİ REHBERLİK ETKİNLİKLERİ Yazarlar: Doç. Dr. Özlem TAGAY - Doç. Dr. Zeynep KARATAŞ ISBN: 978-605-81351-5-4

Detaylı

Çocuğunuzun uyumu, öğrenimi ve gelişimi

Çocuğunuzun uyumu, öğrenimi ve gelişimi Çocukları günlük bakımcıya veya kreşe gidecek olan vede başlamış olan ebeveynlere Århus Kommune Børn og Unge Çocuğunuzun uyumu, öğrenimi ve gelişimi Tyrkisk, Türkçe 9-14 aylık çocuklar hakkında durum ve

Detaylı

BÜYÜME DÖNEMİ İÇİN PAZARLAMA STRATEJİLERİ BÜYÜYEN PAZARLARIN ÖZELLIKLERI. Büyüyen Pazarların Özellikleri. XI. Bölüm

BÜYÜME DÖNEMİ İÇİN PAZARLAMA STRATEJİLERİ BÜYÜYEN PAZARLARIN ÖZELLIKLERI. Büyüyen Pazarların Özellikleri. XI. Bölüm XI. Bölüm BÜYÜME DÖNEMİ İÇİN PAZARLAMA STRATEJİLERİ Akdeniz University, Pazarlama Bölümü 17.10.2016 1 BÜYÜYEN PAZARLARIN ÖZELLIKLERI 17.10.2016 Pazarlama Bölümü 2 Büyüyen pazarlar yeni rakiplerin piyasaya

Detaylı

FK IX OFFER BENLİK İMAJ ENVANTERİ

FK IX OFFER BENLİK İMAJ ENVANTERİ FK IX OFFER BENLİK İMAJ ENVANTERİ 1- Beni çok iyi tanımlıyor 2- Beni iyi tanımlıyor 3- Beni az çok iyi tanımlıyor 4- Beni pek tanımlamıyor 5- Beni zaman zaman hiç tanımlamıyor 6- Beni hiç tanımlamıyor

Detaylı

MALİTÜRK DENETİM VE SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLİK A.Ş.

MALİTÜRK DENETİM VE SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLİK A.Ş. Misyon ve Vizyonumuz Müşterilerine en yüksek standartlarda kişisel hizmetler sağlamaya adanmış profesyonel kadro ile küresel bir iş ağı oluşturmaktır. Türkiye nin, yakın gelecekte AB ile üyeliğe varabilecek

Detaylı

GELECEGIN MUCITLERI ROBOT YAPMAYI ÖGRENIYOR

GELECEGIN MUCITLERI ROBOT YAPMAYI ÖGRENIYOR GELECEGIN MUCITLERI ROBOT YAPMAYI ÖGRENIYOR Portal : www.haberinozu.com İçeriği : Gündem Tarih : 03.01.2016 Adres : http://www.haberinozu.com/genel/gelecegin-mucitleri-robot-yapmayi-ogreniyor-h303269.html

Detaylı