Gelecek İçin Güvenli Endüstri

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Gelecek İçin Güvenli Endüstri"

Transkript

1 MÜHENDİSLİK ENDÜSTRİ Gelecek İçin Güvenli Endüstri

2 1985 YILINDA ÇIKTIĞIMIZ MÜHENDİSLİK YOLCULUĞUNUN HAREKET NOKTASI UYGULAMADA BiLiMSEL MÜKEMMELLİĞİN ARAYIŞIDIR 09/2018

3 PROTA MÜHENDİSLİK DEN BUGÜNE... Prota, 1985 yılında kurulduğunda mühendislik hayatına bina tasarımı ile başlamış, kısa sürede yenilikçi ve özgün tasarım anlayışı ile yüksek katlı binalar, endüstriyel yapılar, sağlık yapıları, önemli kamu binaları, alışveriş merkezleri, spor tesisleri ve tarihi yapıların tasarımında uzman bir kuruluş haline gelmiştir. Kuruluşundan bugüne geçen sürede hizmet ve faaliyet alanlarını genişletmiş ve bina tasarımı, ulaşım mühendisliği, altyapı, kentsel tasarım ve bölge planlama, deprem mühendisliği, araştırma-geliştirme faaliyetleri, proje yönetimi, tasarım ve yapım denetimi, kalite ve sözleşme yönetimi uzmanlıklarını da içine alan birçok mimarlık, mühendislik ve danışmanlık alanında 200 den fazla uzmandan oluşan teknik kadrosu ile dünyanın birçok ülkesinde önemli projelere imza atmıştır. Yenilikçi yaklaşımlarıyla bugün, ülkemizin lider mühendislik ve müşavirlik şirketlerinden biri olan Prota nın başarısının altında 35 yılı aşkın deneyim ve bilgi birikiminin yanında, farklı disiplinleri bünyesinde bulunduran yapısı ile işverenlerine çok disiplinli projelerde bütüncül ve yenilikçi çözümler sunabilme becerisi yatmaktadır. Konusunun uzmanı deneyimli Prota mühendis ve mimarları, uluslararası literatürü ve gelişmeleri yakından takip ederek, müşteri memnuniyeti ve ihtiyaçları doğrultusunda güvenli, estetik, ekonomik, sürdürülebilir, erişilebilir ve çevreye duyarlı projeler üretmek için gerekli tüm yenilikçi sistem çözümlerini uygulamaktadırlar.

4 2 PROTA MÜHENDİSLİK PROTA İLKELERİ Kuruluşundan bugüne kadar mühendislik ve müşavirlik sektöründe araştırmacı kimliği ile daima öncü olarak yola devam eden Prota, geçmişten gelen bilgi birikimi ve sektörel deneyiminin doğal sonucu olarak oluşturduğu Çalışma Politikalarını, ekip çalışması ruhu içinde, ilişkilerde dürüst ve samimi, görevde ilkeli ve sorumlu bir yaklaşım benimseyerek uygulamaktadır. Prota geçmişinden aldığı güç ile toplumsal sorumluluğunu en üst düzeyde tutarak, daha güçlü bir gelecek için sağlam adımlarla yola devam etmektedir. Bu vizyona ulaşmak için Prota, müşavirlik sektöründe ulusal ve uluslararası düzeyde etkin, en güncel teknolojileri kullanan ve en üst düzeyde işveren memnuniyetini sağlayan kaliteli hizmet üretme gayreti içindedir. FIDIC, EFCA ve Türk MMMB üyesi olarak Prota, FIDIC Etik değerleriyle uyumlu bir çalışma politikası izlemekle yükümlü olduğunun da bilincindedir. Prota olarak; Bilgi ve becerilerimizi, bilim ve teknolojideki gelişmelere paralel olarak geliştirmeyi, Araştırma, geliştirme ve iyileştirmeye yönelik çalışmalar yapmayı, Zamanında ve doğru hizmet üretmeyi, Projelerimizde ve çalışma birimlerimizde güncel kalite standartlarını uygulamayı, Her kademede ödünsüz eğitim politikası yürütmeyi, Yenilikçiliği ve dürüstlüğü teşvik eden yönetim politikamızı sürdürmeyi, ekip ruhunu bu yönde daha da yaygınlaştırmayı, En üst düzeyde koşulsuz müşteri memnuniyeti sağlamayı, Müşteri bağlılığı yaratmayı, Faaliyetlerimizle ilgili ulusal ve yerel çevre politikalarına, geçerli çevre yönetim standartlarına uyum sağlamayı taahhüt ediyoruz.

5 ENDÜSTRİ 3 Prota geçmişinden aldığı güç ile toplumsal sorumluluğunu en üst düzeyde tutarak, daha güçlü bir gelecek için sağlam adımlarla yola devam etmektedir.

6 4 PROTA MÜHENDİSLİK NEDEN PROTA? Prota Mühendisleri ve Mimarları bugüne kadar 30 dan fazla ülkede 30 Milyon m² den fazla inşaat alanına sahip yapı ve tesis tasarlamışlardır. Prota, yapı tasarımı, inşaat malzeme ve yöntemleri alanında Türk Standartlarının Avrupa Birliği Normlarına uydurulması kapsamında yapılan çalışmalarda aktif rol oynayarak çalışma gruplarında yer almayı sürdürmektedir. Yenilikçilik ve dürüstlüğü teşvik eden yönetim politikasının gereği olan sürekli eğitim, Prota nın vazgeçilemez ilkelerinin başında gelir. Prefabrik, betonarme, yığma, çelik, kablolu asma sistemler, kompozit, ön ve/veya art germeli betonarme sistemler, çadır ve şişme yapı sistemleri yapı ve tesislerde uyguladığımız taşıyıcı sistem tiplerinin bazılarına örnektir. Projelendirilen ve yönetilen tüm işlerin fizibilite, metraj ve keşifleri ile teknik ve ihale şartnamelerinin hazırlığı ve ihale süreç danışmanlığı işleri de Prota bünyesinde yapılmaktadır. Yaygın olarak, gerek proje gerekse inşaat kalite yönetimi ve denetimi için müşavirlik hizmetleri de tarafımızdan verilmektedir. Prota mühendisleri ve mimarları, uluslararası literatürü ve gelişmeleri yakından takip ederek, estetik görünümün yanında ekonomik çözümler üretmek için gerekli tüm yenilikçi sistem çözümlerini uygulamaktadır.

7 ENDÜSTRİ 5 Yenilikçilik ve dürüstlüğü teşvik eden yönetim politikasının gereği olan sürekli eğitim, Prota nın vazgeçilemez ilkelerinin başında gelir.

8 6 PROTA MÜHENDİSLİK PROTA HİZMETLERİ Prota olarak mimari, yapısal, mekanik, elektrik, altyapı, planlama ve çevre düzenleme gibi çoklu disiplin birimlerini bünyemizde bulundurarak, müşterilerimize bütünleşik çözümler sunabilme prensibi ile hareket ederiz. Prota Mühendislik ulaşım sektörü özelinde; ulaşım yapı ve sistemleri, raylı sistemler, depolama ve endüstriyel yapılar, üstyapı ve yüksek yapılar, altyapı sistemleri, yeraltı yapıları, istinat yapıları, deprem mühendisliği, tarihi eserler, fizibilite, ulaşım, trafik, güzergâh etüt ve araştırmaları ile imar, peyzaj ve kentsel planlama çalışmaları konularında aşağıdaki hizmetleri vermektedir: İhale Öncesi Teknik ve Mali Fizibilite Çalışmaları Mimarlık ve Tüm Branşlarda Mühendislik Hizmetleri Restorasyon ve Restitüsyon Projeleri Hasar Tespiti, Rölöve ve Haritacılık Çalışmaları Teknik ve Yöntem Geliştirme Çalışmaları Kentsel ve Bölgesel Planlama Jeolojik ve Geoteknik Etüd ve Proje Araştırma ve Geliştirme Projeleri Teknik Müşavirlik İhale Dosyası ve Teknik Şartnameler Hazırlığı Satın Alma Süreci İhale Aşaması Teknik Desteği İhale Değerlendirme ve Sözleşme Desteği Uygunluk Etütleri ve Araştırma Çalışmaları Yapım Süreci İnşaat ve Proje Yönetimi Süpervizyon, Kontrollük ve Teknik Müşavirlik İşletmeye Alma Danışmanlığı Teknik Eğitim Hizmetleri İşletme Danışmanlığı Kabul İşleri Müşavirliği

9 ENDÜSTRİ 7

10 8 PROTA MÜHENDİSLİK ENDÜSTRİYEL TESİSLER Endüstriyel yapılar, görünürde tek başlarına yapısal olarak çözülmesi basit yapılardır. Müşterinin ihtiyacı ise, endüstriyel tesislerin üretim sürecine uygun verimlilikte bir sistematik içinde tasarlanmasıdır. Prota, endüstriyel tesis tasarımında bu nedenle, teorik ve pratik mühendislik bilgisini süreçle bütünleştiren sistematik bir proje yaklaşımı ortaya koymakta, farklı yapısal sistemleri alt-sistemlerle birlikte çözümleyen bir yöntemle hizmet vermektedir. Endüstriyel tesislerin tasarımında temel uygulamamız; stabiliteyi, yapısal güvenliği ve verimli proses uygulamasını etkileyen kompleks faktörleri algılayan basit entegre çözümleri geliştirmektir. Prota Mühendislik, bu yaklaşımla 35 yıldan bu yana, değişik sektörlerde faaliyet gösteren onlarca sanayi tesisini başarıyla projelendirmiştir. Çimento ve katkı ürünleri fabrikaları, alçı ve alçıpan üretim tesisleri, madencilik ve kırma/ eleme tesisleri, çelik profil fabrikaları, ağır ve hafif beton prefabrik üretim tesisleri, elektrik ekipmanları fabrikaları, meyve suyu ve konsantre fabrikaları, elektrik santralları, soğukhava depoları ve et işleme tesisleri, paketleme ve ambalaj tesisleri, doğalgaz ve kömür çevrim santralları, un ve makarna fabrikaları, trafo ve enerji yapıları, yüksek sanayi bacaları ile çeşitli büyüklükte hangar ve antrepolar proje çalışmaları yürütülen endüstriyel tesislerden bazılarıdır. Proses tasarımından başlanarak, mimari, yapısal, mekanik, elektrik, altyapı ve çevre düzenleme projelerinin tamamı Prota bünyesinde yapılmaktadır. Mimarlık / Mühendislik hizmetlerinin yanında sistem makine - ekipman seçimi danışmanlığı görevleri de üstlenilen hizmetler arasındadır. Prota Mühendisleri, uluslararası literatürü ve gelişmeleri günü gününe takip ederek, estetik görünümün yanında ekonomik çözümler üretmek için gerekli tüm yenilikçi sistem çözümlerini uygulamaktadır. Edüstriyel tesislerin deprem performanslarının belirlenmesi de Prota nın uzmanlık alanlarının en önemlilerinden biridir. Endüstriyel tesis projelerinde Türk Şartnamelerinin yanısıra ABD ve Avrupa normları da yaygın olarak kullanılmaktadır.

11 ENDÜSTRİ 9

12 10 PROTA MÜHENDİSLİK Türkmenistan Cam Fabrikası Tepe Türkmen tarafından yaptırılan Türkmenistan Cam Fabrikası, Türkmenistan ın Aşkabat şehrinde bulunmaktadır. Toplam m² inşaat alanına sahip fabrika 2017 yılında hizmete girmiştir. Günde 250 ton düz cam ve 50 ton şişe üretim kapasitesine sahip fabrika, Türkmenistan ın yıllık cam ürünleri ihtiyacının tamamını karşılayabilecek kapasitede tasarlanmıştır. hizmetler ise şunlardır: Peyzaj Tasarım Hizmetleri Metraj ve Maliyet Analizleri

13 ENDÜSTRİ 11 Kırıkkale Bağımsız Elektrik Santrali Samsung C&T Corporation tarafından yaptırılan Kırıkkale Bağımsız Elektrik Santrali, Kırıkkale şehir merkezine 15 kilometre ve Ankara nın doğusuna 50 km kilometre mesafede inşa edilmiştir. Toplam m² inşaat alanına sahip santral 2017 yılında hizmete girmiştir. hizmetler ise şunlardır: Peyzaj Tasarım Hizmetleri Teklif Dosyaları ve Yaklaşık Maliyet Raporlarının Hazırlanması

14 12 PROTA MÜHENDİSLİK Mardin Mazıdağı Tesisleri Cengiz İnşaat a bağlı Eti Bakır A.Ş. tarafından yaptırılan Mazıdağı tesisleri tarım ülkesi olan Türkiye nin ithalata bağımlı olduğu gübre ihtiyacının bir kısmını karşılamak, bölgede istihdam oluşturmak ve ülke ekonomisine katkıda bulunmak üzere kurulmaktadır. Tesisin 2018 yılı içerisinde hizmete girmesi planlanmaktadır. hizmetler ise şunlardır: Geoteknik Mühendisliği çalışmaları Peyzaj Tasarım Hizmetleri Yol ve altyapı projelerinin hazırlanması Teklif Dosyaları ve Yaklaşık Maliyet Raporlarının Hazırlanması

15 ENDÜSTRİ 13 Samsun Doğalgaz Çevrim Santrali Cengiz Enerji A.Ş. tarafından yaptırılan Samsun Doğalgaz Çevrim Santrali, 610 MW gücündedir. Santral 2016 yılında hizmete girmiştir. hizmetler ise şunlardır: Peyzaj Tasarım Hizmetleri Teknik Müşavirlik Hizmetleri Teklif Dosyaları ve Yaklaşık Maliyet Raporlarının Hazırlanması

16 14 PROTA MÜHENDİSLİK Seydişehir Enerji Santrali ETİ Aluminyum tarafından yaptırılan Seydişehir Enerji Santrali, Konya nın Seydişehir ilçesinde bulunmaktadır. Toplam iki tesisten oluşan santral, 2009 yılında hizmete girmiştir. hizmetler ise şunlardır: Çevre Düzenleme ve Peyzaj Tasarım Hizmetleri Metraj ve Maliyet Analizleri Samsun Tekkeköy Kombine Çevrim Santrali Cengiz Enerji tarafından yaptırılan Kombine Çevrim Santrali, Samsun un Tekkeköy ilçesinde bulunmaktadır. Toplam 240 MW lık bir üretime sahip olan santral, 2009 yılında hizmete girmiştir. hizmetler ise şunlardır: Metraj ve Maliyet Analizleri

17 ENDÜSTRİ 15 Turkcell İzmir Veri Merkezi Turkcell tarafından yaptırılan veri merkezi İzmir de bulunmaktadır. Yaklaşık m² inşaat alanına sahip veri merkezi, kapasitesi, teknolojisi ve güvenliğiyle Türkiye nin en önemli projeleri arasındadır. Turkcell İzmir Veri Merkezi, deprem esnasında hasar görmemesi için toplamda 87 adet sismik izolatörlerle güçlendirilmiştir. Öte yandan Turkcell İzmir Veri Merkezi, yeşil bina ve çevreye uyumlu olduğunu belgeleyen Leed Gold sertifikasına sahip projeler arasındadır. hizmetler: Sismik İzolasyon Projelerinin Hazırlanması Metraj, Maliyet Analizleri ve İhale Dosyalarının Hazırlanması

18 16 PROTA MÜHENDİSLİK Tufanbeyli Termik Santrali Enerjisa tarafından yaptırılan Tufanbeyli Termik Santrali, Adana nın Tufanbeyli ilçesinde bulunmaktadır. Santralın kurulduğu arazi yaklaşık 1600 hektarlık bir alanı kapsamaktadır. Toplam 450 MW kapasiteye sahip santral 2015 yılında hizmete girmiştir. hizmetler ise şunlardır: Yangından Korunma ve Mücadele Sistemi Tasarımı Çevre Düzenleme ve Peyzaj Tasarım Hizmetleri Altyapı ve Drenaj Sistemi Tasarımı ve Deplasman Projeleri Metraj, Maliyet Analizleri ve İhale Dosyalarının Hazırlanması

19 ENDÜSTRİ 17 Nuh Çimento Enerji Santrali Nuh Çimento A.Ş. tarafından yaptırılan Nuh Çimento Enerji Santrali, Kocaeli nin Hereke ilçesinde bulunmaktadır. Toplam 40 MW kapasiteye sahip tesis 2005 yılında işletmeye alınmıştır. hizmetler ise şunlardır: Altyapı ve Drenaj Sistemi Tasarımı ve Deplasman Projeleri Teknik Müşavirlik Hizmetleri Metraj ve Maliyet Analizleri Alçı ve Alçıpan Ankara Üretim Tesisleri Tepe Alçıpan A.Ş. tarafından yaptırılan Alçı ve Alçıpan Üretim Tesisleri Ankara da bulunmaktadır ve kendi dalında ülkemizin ilk sanayi kuruluşudur. Toplam m² inşaat alanına sahip fabrika 1988 yılında hizmete girmiştir. hizmetler: Yangından Korunma ve Mücadele Sistemi Tasarımı Çevre Düzenleme ve Peyzaj Tasarım Hizmetleri Altyapı ve Drenaj Sistemi Tasarımı ve Deplasman Projeleri Metraj, Maliyet Analizleri ve İhale Dosyalarının Hazırlanması

20 18 PROTA MÜHENDİSLİK Alçı ve Alçıpan Kocaeli Üretim Tesisleri Alman Knauf AG tarafından yaptırılan Alçı ve Alçıpan Üretim Tesisleri, Kocaeli nin Kullar ilçesinde bulunmaktadır. Toplam m² inşaat alanına sahip fabrika, 2000 yılında hizmete girmiştir. hizmetler: Yangından Korunma ve Mücadele Sistemi Tasarımı Çevre Düzenleme ve Peyzaj Tasarım Hizmetleri Altyapı ve Drenaj Sistemi Tasarımı ve Deplasman Projeleri Metraj, Maliyet Analizleri ve İhale Dosyalarının Hazırlanması Alçı Taşı Kırma ve Eleme Tesisleri Madinsan A.Ş. tarafından yaptırılan Alçı Taşı Kırma ve Eleme Tesisleri, Ankara nın Bala ilçesinde bulunmaktadır. Toplam 4 Milyon ton/yıl kapasiteye sahip tesis, 2013 yılında işletmeye alınmıştır. Tesis yıllık 198,000 ton alçı üretmektedir. hizmetler: Çevre Düzenleme ve Peyzaj Tasarım Hizmetleri Teknik Müşavirlik Hizmetleri Metraj, Maliyet Analizleri ve İhale Dosyalarının Hazırlanması

21 ENDÜSTRİ 19 Un ve Unlu Mamuller Fabrikası UNO A.Ş. tarafından yaptırılan Un ve Unlu Mamüller Fabrikası, Hollanda nın Bergen-Op-Zoom kentinde bulunmaktadır. Hollanda daki en büyük Türk yatırımı olan ve toplam 18,000 m² kapalı alana sahip tesisin proje çalışmaları 1997 yılında tamamlanmıştır. hizmetler: Çevre Düzenleme ve Peyzaj Tasarım Hizmetleri Metraj, Maliyet Analizleri ve İhale Dosyalarının Hazırlanması Prefabrik Yapı Elemanları Fabrikası Prefi Prefabrik Sanayi A.Ş. tarafından yaptırılan Prefabrik Yapı Elemanları Fabrikası, Ankara nın Kazan ilçesinde bulunmaktadır. Toplam 5,800 m² kapalı alana sahip tesisinin proje çalışmaları 2000 yılında tamamlanmıştır. hizmetler: Çevre Düzenleme ve Peyzaj Tasarım Hizmetleri Teknik Müşavirlik Hizmetleri Metraj, Maliyet Analizleri ve İhale Dosyalarının Hazırlanması Çimento Fabrikaları Kapasite Artırımı Projeleri Limak Çimento Grubu tarafından çimento fabrikaları kapasite artırım projeleri yaptırılmıştır. Bu kapsamda, Kurtalan, Gaziantep, Urfa, Ankara, Trakya, Balıkesir ve Kırklareli bölgelerindeki fabrikaların kapasiteleri arttırılmıştır. hizmetler: Peyzaj Tasarım Hizmetleri Metraj ve Maliyet Analizleri

22 20 PROTA MÜHENDİSLİK Roketsan Tapa Tesisi Roketsan Roket Sanayi ve Tic. A.Ş. tarafından yaptırılan Roketsan Tapa Tesisi, Ankara da bulunmaktadır. Toplam m² inşaat alanına sahip fabrika 2015 yılında hizmete girmiştir. hizmetler: Peyzaj Tasarım Hizmetleri Altyapı ve Drenaj Sistemi Tasarımı ve Deplasman Projeleri Metraj ve Maliyet Analizleri Meyve Suyu Konsantresi Fabrikası Limkon Konsantre Yiyecek Üretim Sanayi A.Ş. tarafından yaptırılan fabrika Adana sanayi bölgesinde yer almaktadır. Toplam 32,000 m² inşaat alanına sahip fabrikanın tasarım çalışmaları 2007 yılında tamamlanmıştır. hizmetler: Peyzaj Tasarım Hizmetleri Altyapı ve Drenaj Sistemi Tasarımı ve Deplasman Projeleri Metraj ve Maliyet Analizleri

23 ENDÜSTRİ 21 Entegre Güneş Paneli Üretim Tesisi Hanwha - Kalyon İş Ortaklığı tarafından yaptırılan ve Türkiye nin ilk entegre yerli güneş paneli üretim fabrikası olan Entegre Güneş Paneli Üretim Tesisi, Ankara nın Temelli ilçesindeki bulunmaktadır. Tesis toplam m² kapalı alana sahiptir. Fabrikada dünyanın en yüksek teknolojisine sahip güneş panelleri üretilecektir. Bu anlamda dünyadaki önemli birkaç tesisten biri olacaktır. Fabrikanın kapasitesi ilk etapta 500 MW olacak; ancak tesis toplamda 1 GW a kadar kapasite artışını mümkün kılacak şekilde tasarlanmıştır. hizmetler ise şunlardır: Peyzaj Tasarım Hizmetleri Altyapı ve Drenaj Sistemi Tasarımı ve Deplasman Projeleri Kemerburgaz Evsel Atık Yakma ve Enerji Üretim Tesisi Hitachi Zosen Inova Şirketi ve Makyol İnşaat İş ortaklığı tarafından yapımı üstlenilen Evsel Atık Yakma ve Enerji Üretim Tesisi, İstanbul ın Kemerburgaz ilçesinde bulunmaktadır. 3 bin ton/gün kapasite ile hizmet verecek tesiste, saatte 77 MWh güçte elektrik enerjisi üretilecektir. Tesis, yaklaşık 1 milyon 500 bin kişilik nüfusun evsel elektrik ihtiyacını karşılayacaktır. hizmetler ise şunlardır: Peyzaj Tasarım Hizmetleri Altyapı ve Drenaj Sistemi Tasarımı ve Deplasman Projeleri

24 Merkez Ofis Turan Güneş Bulvarı, Galip Erdem Cad. No: Çankaya / Ankara Tel : Faks : İstanbul Ofis Fetih Mah. Tahralı Sok. Tahralı Sitesi Kavakyeli Plaza 7-D Blok D: Ataşehir / İstanbul Tel : Faks : İzmir Ofis Kazımdirik Mahallesi 372/10 Sokak No: Bornova / İzmir Tel : Faks : Eskişehir Ofis Vardar İş Merkezi Kat: 5 No: Eskişehir Tel : Faks : AR-GE Ofisi ODTÜ-Teknokent (Teknoloji Geliştirme Bölgesi) Galyum Binası 1. Kat No: ODTÜ / Ankara Tel : Faks : Promim Güniz Sokak No: 33/ Kavaklıdere / Ankara Tel : Faks : Mersin Ofis Pirireis Mah. İsmet İnönü Blv. No: 202/6, Merkez Yenişehir / Mersin Tel:

İçerik. Prota İlkeleri. Neden Prota? Hizmetlerimiz. Endüstriyel Tesisler. Enerji. Endüstri. İletişim

İçerik. Prota İlkeleri. Neden Prota? Hizmetlerimiz. Endüstriyel Tesisler. Enerji. Endüstri. İletişim Giriş Prota, 1985 yılında kurulduğunda ilk olarak bina tasarımı ile mühendislik hayatına başlamış, kısa sürede yenilikçi ve özgün tasarım anlayışı ile yüksek katlı binalar, endüstriyel yapılar, sağlık

Detaylı

FİRMA TANITIM. Bünyemizde bulunan ekiplerle beraber verdiğimiz hizmet inşaat nitelikleri ve inşaat kalemleri aşağıdaki gibidir.

FİRMA TANITIM. Bünyemizde bulunan ekiplerle beraber verdiğimiz hizmet inşaat nitelikleri ve inşaat kalemleri aşağıdaki gibidir. FİRMA TANITIM Kuruluşundan itibaren doğru işi zamanında teslim etme anlayışı başarı odaklı yaklaşımıyla sektörün yetkin şirketlerinden biri haline gelmiştir. Şirket politikası gereği yalnız inşaat sektöründe

Detaylı

DÜZEY İNŞAAT ENDÜSTRİ FİRMA TANITIM KATALOĞU

DÜZEY İNŞAAT ENDÜSTRİ FİRMA TANITIM KATALOĞU DÜZEY İNŞAAT ENDÜSTRİ FİRMA TANITIM KATALOĞU FİRMA TANITIMI HAKKIMIZDA Düzey İnşaat, mimari tasarım ve projelendirme, genel müteahhitlik, proje ve tesis yönetimi, üst yapı, çevre düzenlemesi vb. alanlarda

Detaylı

İçerik. Endüstriyel Tesisler

İçerik. Endüstriyel Tesisler Giriş Prota, 1985 yılında kurulduğunda ilk olarak bina tasarımı ile mühendislik hayatına başlamış, kısa sürede yenilikçi ve özgün tasarım anlayışı ile yüksek katlı binalar, endüstriyel yapılar, sağlık

Detaylı

ENERJİ ULAŞIM ALTYAPI. Ayber M Ü H E N D İ S L İ K

ENERJİ ULAŞIM ALTYAPI. Ayber M Ü H E N D İ S L İ K ENERJİ ULAŞIM ALTYAPI Ayber M Ü H E N D İ S L İ K Ayber Mühendislik; Ülke ihtiyaçlarına yönelik hizmetler ve yapılar sunan, insanların yaşam kalitesini artıran ve kendini sürekli geliştiren, girişimci,

Detaylı

İTS YAPI SANAYİ TİCARET LTD. ŞTİ

İTS YAPI SANAYİ TİCARET LTD. ŞTİ İTS YAPI SANAYİ TİCARET LTD. ŞTİ GENEL MÜDÜRLÜK ADRESİMİZ: Adres : Çakmak Mh. Tavukçuyolu Cd. Saatçi Sk. No : 22/4 Tepeüstü / Ümraniye - İstanbul Tel : (0216) 540 87 00-01 Fax : (0216) 540 87 23 Web: www.itsgrup.com.tr

Detaylı

ENERJİ ULAŞIM ALTYAPI

ENERJİ ULAŞIM ALTYAPI ENERJİ ULAŞIM ALTYAPI Ayber Mühendislik; Ülke ihtiyaçlarına yönelik hizmetler ve yapılar sunan, insanların yaşam kalitesini artıran ve kendini sürekli geliştiren, girişimci, yenilikçi ve sorumluluk taşıyan

Detaylı

Geleceği İnşa Ediyoruz

Geleceği İnşa Ediyoruz Geleceği İnşa Ediyoruz ARD HOLDİNG bünyesinde bulunan ARD İNŞAAT, İnşaat Gayrimenkul ve Yatırım alanında faaliyet göstermektedir. ARD HOLDİNG şirketler grubunun diğer faaliyet alanları arasında Bilişim,

Detaylı

VIKONEN. Yapı Sanayi A.Ş. VIKONEN. construction DOC: VKN-0000-SU-001 / / R02

VIKONEN. Yapı Sanayi A.Ş. VIKONEN. construction DOC: VKN-0000-SU-001 / / R02 Yapı Sanayi A.Ş. construction VISIONARY industry DOC: VKN-0000-SU-001 / 31.5.2015 / R02 Hedefimiz, yapılarda; mühendislik, satın alma, lojistik, altyapı ve üstyapı hizmetlerini; iş güvenliğini en üst seviyede

Detaylı

Adım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Adım İnşaat

Adım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Adım İnşaat TANITIM DOSYASI 1978 yılından bugüne çok sayıda sanayi tesisi projesini başarı ile gerçekleştirmiş olan Adım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, 2012 yılında yapısal tasarım ve teknik uzmanlık hizmetleri

Detaylı

YurtbaY Şİrketler Grubu.Ş.

YurtbaY Şİrketler Grubu.Ş. Yurtbay Şİrketler Grubu.Ş. Mutluluğa Mutluluğa açılan kapı YURTBAY ŞİRKETLER GRUBU Süreklİ ve sürdürülebilir büyümesini tescilleyen, Türkİye nin 507. büyük sanayi kuruluşu. Yurtbay Yapı A.Ş., Yurtbay Şirketler

Detaylı

500+ Proje. Bulundukları sektörde öncü olan firmaları bünyemize katmaya devam ediyoruz. AMACIMIZ AYDINLATLAK MECİDİYEKÖY MEYDAN TÜNELİ

500+ Proje. Bulundukları sektörde öncü olan firmaları bünyemize katmaya devam ediyoruz. AMACIMIZ AYDINLATLAK MECİDİYEKÖY MEYDAN TÜNELİ 500+ Proje Bulundukları sektörde öncü olan firmaları bünyemize katmaya devam ediyoruz. AMACIMIZ AYDINLATLAK Güçlü teknik kadromuz ve alt yapımız ile güç santralleri, enerji iletim hatları, orta gerilim

Detaylı

www.enveenerji.com.tr Enve Enerji Mühendislik Proje Müşavirlik Taahhüt Ticaret A.Ş. 1971 yılında kurumsal çalışmalarına başlayan organizasyonumuz; elektrik, elektronik ve makina mühendisliği uygulamalarının

Detaylı

3

3 2 3 Ürün ve Hizmetlerimiz Alüminyum pencereler Alüminyum kapılar Alüminyum sürme doğramalar Alüminyum giydirme cepheler Alüminyum çatı ışıklıkları Alüminyum güneş kırıcılar Alüminyum kış bahçeleri Alüminyum

Detaylı

UMAY TEKNİK YAPI İNŞAAT SAN. TİC. LTD. ŞTİ.

UMAY TEKNİK YAPI İNŞAAT SAN. TİC. LTD. ŞTİ. UMAY TEKNİK YAPI İNŞAAT SAN. TİC. LTD. ŞTİ. UMAY TEKNİK YAPI İNŞAAT, Endüstriyel tesislerde kayar kalıp, tırmanır kalıp, yapısal çelik gibi mühendislik ve uygulama işlerinde uzmanlaşan bir kadro ile ortak

Detaylı

Şirket Politikamız : Kalite Politikamız :

Şirket Politikamız : Kalite Politikamız : HAKKIMIZDA Ankara merkezli Barkur Enerji-Petrol, her tür ve büyüklükte yapım sözleşmelerini yürütme yeteneğine sahip dinamik ve güçlü bir kadroyla hizmet vermektedir. Gerek yurt içi ofisleri ve gerekse

Detaylı

İÇERİK 1. HAKKIMIZDA 2. GRUP ŞİRKETLERİ 3. FAALİYET ALANLARI 4. ÇÖZÜM ORTAKLARI. Bir Dünya Enerji

İÇERİK 1. HAKKIMIZDA 2. GRUP ŞİRKETLERİ 3. FAALİYET ALANLARI 4. ÇÖZÜM ORTAKLARI. Bir Dünya Enerji İÇERİK Bir Dünya Enerji 1. HAKKIMIZDA 1.1. VİZYON & MİSYON 1.2. KALİTE POLİTİKASI - ÇEVRE VE TOPLUM 2. GRUP ŞİRKETLERİ 3. FAALİYET ALANLARI 3.1. ÜRETİM 3.2. PROJE GELİŞTİRME - KURULUM 3.3. AR-GE 4. ÇÖZÜM

Detaylı

ERBİL GRUP ELEKTROMEKANİK TAAHHÜT TE HEDEFİMİZ KALİTE VE GÜVEN. www.erbilgrup.net

ERBİL GRUP ELEKTROMEKANİK TAAHHÜT TE HEDEFİMİZ KALİTE VE GÜVEN. www.erbilgrup.net ELEKTROMEKANİK TAAHHÜT TE HEDEFİMİZ KALİTE VE GÜVEN Kurumsal Hakkımızda Erbil Grup temellerini 2000 yılında Erbil Endüstriyel Elektrik Elektronik Makina İnşaat San. ve Tic. Ltd. Şti. adı atında kurmuştur.

Detaylı

TANITIM DOSYASI

TANITIM DOSYASI TANITIM DOSYASI 2016 www.ikoninsaat.net d HAKKIMIZDA İKON İNŞAAT, 2016 da inşaat sektöründe faaliyetlerine başlamıştır. Kurucusu Barış Demir in yurtiçi ve yurtdışında edindiği bilgi ve deneyimleri temel

Detaylı

FAALİYET ALANLARIMIZ FABRİKALAR ÇELİK YAPILAR EĞİTİM KURUMLARI OFİSLER KAFE & RESTORANLAR OTEL PROJELERİ SAĞLIK KURUMLARI VİLLA & KONUT PROJELERİ

FAALİYET ALANLARIMIZ FABRİKALAR ÇELİK YAPILAR EĞİTİM KURUMLARI OFİSLER KAFE & RESTORANLAR OTEL PROJELERİ SAĞLIK KURUMLARI VİLLA & KONUT PROJELERİ FAALİYET ALANLARIMIZ FABRİKALAR ÇELİK YAPILAR EĞİTİM KURUMLARI OFİSLER KAFE & RESTORANLAR OTEL PROJELERİ SAĞLIK KURUMLARI VİLLA & KONUT PROJELERİ HAKKIMIZDA NESKA YAPI, işinde uzman teknik kadrosuyla fonksiyonel,

Detaylı

Hakkımızda Gkas İnşaat-Elektrik-Taahhüt Gkas İnşaat-Elektrik-Taahhüt

Hakkımızda Gkas İnşaat-Elektrik-Taahhüt Gkas İnşaat-Elektrik-Taahhüt Hakkımızda İnşaat alanında çalışmak üzere sektörün önde gelen firmaları arasında olma hedefiyle faaliyetlerimize 1976 yılında başladık. Kuruluşumuzdan bu yana geçen uzun sürede, gerek kurduğumuz ekip,

Detaylı

Yeni Mah. Yüksek Harman Cad. Aros 9 Apt. Altı Mezitli / Mersin Tel: 0324 357 0 33 zkorkmaz@yapitekgrup.com www.yapitekgrup.com

Yeni Mah. Yüksek Harman Cad. Aros 9 Apt. Altı Mezitli / Mersin Tel: 0324 357 0 33 zkorkmaz@yapitekgrup.com www.yapitekgrup.com Yeni Mah. Yüksek Harman Cad. Aros 9 Apt. Altı Mezitli / Mersin Tel: 0324 357 0 33 zkorkmaz@yapitekgrup.com www.yapitekgrup.com REFERANSLAR AKIN İNŞAAT AKIŞ PLAZA AROS İNŞAAT GÜNDOĞAR DEMİR GÜNDOĞAR (MAJESTIC

Detaylı

Hakkımızda. Vizyonumuz

Hakkımızda. Vizyonumuz YAPI VE İNŞAAT 1 Hakkımızda CONSTRIUM Yapı İnşaat, yapım-uygulama, mühendislik, mimari, malzeme tedarik, inşaat servisleri veren firmadır. Anahtar teslim Üst yapı-alt yapı uygulamaları ve paket proje çizimleri

Detaylı

1983 yılında kurulan firmamız, inşaat. sektöründe seçkin bir yere sahiptir. Sektör içindeki yılların getirdiği deneyimini

1983 yılında kurulan firmamız, inşaat. sektöründe seçkin bir yere sahiptir. Sektör içindeki yılların getirdiği deneyimini İnşaat Ltd. Şti. 1 2 1983 yılında kurulan firmamız, inşaat sektöründe seçkin bir yere sahiptir. Sektör içindeki yılların getirdiği deneyimini ve bilgi birikimini hem sektörün gelişimi için harcamakta hem

Detaylı

e k n a d k r tek yol

e k n a d k r tek yol da n a d okta n r i ib z e k r Me ha itleye k r i b geniş www.madencity.com GRUP MEDESA GRUP 2 011 yılında Aksaray'da İlkyardım Eğitim Merkezi olarak yola çıkan MEDESA; girdiği tüm sektörlerde en iyi hizmeti

Detaylı

: 1554 kişi ( tarihleri arasında) Taban ve Tavan Puanları : Taban Puan 175,556 Tavan Puan 283,916 ( ) :---

: 1554 kişi ( tarihleri arasında) Taban ve Tavan Puanları : Taban Puan 175,556 Tavan Puan 283,916 ( ) :--- İnşaat Teknolojisi Programı Kuruluş Yılı : 1976 Eğitime Başlama Yılı : 1976 Mezun Sayımız : 1554 kişi (2006-2017 tarihleri arasında) Yer : Burdur Eğitim Süresi : 2 Yıl Puan Türü : YGS-1 Kontenjan : 130

Detaylı

UYGARLIK İÇİN ÜRETİYORUZ.

UYGARLIK İÇİN ÜRETİYORUZ. UYGARLIK İÇİN ÜRETİYORUZ www.klyapi.com.tr İÇİNDEKİLER HAKKIMIZDA 2 ÜRETİM TESİSLERİ 4 MİSYON, VİZYON VE DEĞERLER 18 POLİTİKALAR 20 SEKTÖRLER 22 ÜRÜNLER VE HİZMETLER 24 PREFABRİK PANEL BİNALAR 26 PREFABRİK

Detaylı

Hakkımızda.

Hakkımızda. Hakkımızda Dor Yapı kurulduğu günden bugüne geleneksel değer ve üretim ahlakını koruyarak, değişikliklere açık bakış açısı ile sürekli daha iyiye ulaşma azmi ve gayreti içindedir. Uzmanlığını inşaat alanı

Detaylı

Tarihçe. İnşaat Yüksek Mühendisi Orhun BABALIKLI Teknik Yapı Holding Evora Projesi nde saha mühendisi, Yapı Akademisi nde

Tarihçe. İnşaat Yüksek Mühendisi Orhun BABALIKLI Teknik Yapı Holding Evora Projesi nde saha mühendisi, Yapı Akademisi nde Tarihçe Koordinat İnşaat firması 2015 yılında İnşaat Yüksek Mühendisi Orhun Babalıklı, Mimar Cemal Akçer ve İş adamı Gökhan Uçar tarafından İnşaat sektöründe faaliyet göstermek amacıyla Mersin ilinde kurulmuştur.

Detaylı

MÜHENDİSLİK ULAŞIM. Güvenli Ulaşım İçin Yeni Yaklaşımlar

MÜHENDİSLİK ULAŞIM. Güvenli Ulaşım İçin Yeni Yaklaşımlar MÜHENDİSLİK ULAŞIM Güvenli Ulaşım İçin Yeni Yaklaşımlar PROTA MÜHENDİSLİK 1 1985 DEN BUGÜNE... 1985 YILINDA ÇIKTIĞIMIZ MÜHENDİSLİK YOLCULUĞUNUN HAREKET NOKTASI UYGULAMADA BiLiMSEL MÜKEMMELLİĞİN ARAYIŞIDIR

Detaylı

Çevreye Duyarlı Teknolojiler

Çevreye Duyarlı Teknolojiler Çevreye Duyarlı Teknolojiler ARD GRUP HOLDİNG bünyesinde bulunan ARD ENERJİ, Enerji Petrol ve Maden alanında faaliyet göstermektedir. ARD GRUP HOLDİNG şirketler grubunun diğer faaliyet alanları arasında

Detaylı

HAKKIMIZDA. w w w. s e l k u t i n s a a t. c o m

HAKKIMIZDA. w w w. s e l k u t i n s a a t. c o m HAKKIMIZDA Firmamız 2005 yılında inşaat sektöründeki gelişmeler ışığında faaliyetlerine başlamıştır. Bu kapsamda çeşitli maden ve sanayi kuruluşlarının, endüstriyel işletmelerin tesis binalarının inşaat

Detaylı

KATALOG

KATALOG KATALOG 2018 ŞİRKET PROFİLİ BEC MÜHENDİSLİK Elektrik Mekanik taahhüt sektöründe geniş tecrübeye sahip, genç, dinamik ve başarıya odaklı takım arkadaşları tarafından kurulmuştur. Yurtiçinde ve yurtdışında

Detaylı

Firmamız mühendislik hizmet sektöründe kurulduğu 1998 yılından bugüne 16 yılı aşkın sürede faaliyette bulunmaktadır.

Firmamız mühendislik hizmet sektöründe kurulduğu 1998 yılından bugüne 16 yılı aşkın sürede faaliyette bulunmaktadır. Firmamız mühendislik hizmet sektöründe kurulduğu 1998 yılından bugüne 16 yılı aşkın sürede faaliyette bulunmaktadır. Tüm altyapı çalışmalarının ilk adımı olan harita mühendislik hizmetlerinin ülke kalkınmasındaki

Detaylı

ENAR TEKNİK YAPI SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. HAKKIMIZDA FAALİYET ALANLARIMIZ MİSYONUMUZ VİZYONUMUZ TEMEL KALİTE PRENSİPLERİMİZ YÖNETİM PRENSİPLERİMİZ

ENAR TEKNİK YAPI SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. HAKKIMIZDA FAALİYET ALANLARIMIZ MİSYONUMUZ VİZYONUMUZ TEMEL KALİTE PRENSİPLERİMİZ YÖNETİM PRENSİPLERİMİZ HAKKIMIZDA ENAR TEKNİK YAPI SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. FAALİYET ALANLARIMIZ Taahhüt e ği işlerde konusunda uzman ve deneyimli kadrosu ile yurt içinde ve yurt dışında modern sınai, cari, altyapı ve üstyapı

Detaylı

Prekast Betonarme Panelli Toprakarme İstinat Duvarları

Prekast Betonarme Panelli Toprakarme İstinat Duvarları Prekast Betonarme Panelli Toprakarme İstinat Duvarları MacRes MacRes: Tekno Maccaferri nin Prekast Betonarme Panelli Toprakarme İstinat duvarları, inşaat mühendisliği yapılarında sayısı gün geçtikçe artan

Detaylı

TEKNİK MÜŞAVİR NEDİR? GÖREV TANIMLARI NELERDİR?

TEKNİK MÜŞAVİR NEDİR? GÖREV TANIMLARI NELERDİR? TEKNİK MÜŞAVİR NEDİR? GÖREV TANIMLARI NELERDİR? GEM - Eğitim Programı 1.1 TEKNİK MÜŞAVİRLİK TANIMLARI Yerel Tanımlar Müşavirlik in Sözlük tanımı Teknik in Sözlük tanımı Teknik in Müşavirliğin tanım(lar)ı

Detaylı

Güvenli Ulaşım İçin Yeni Yaklaşımlar

Güvenli Ulaşım İçin Yeni Yaklaşımlar MÜHENDİSLİK ULAŞIM Güvenli Ulaşım İçin Yeni Yaklaşımlar 1985 YILINDA ÇIKTIĞIMIZ MÜHENDİSLİK YOLCULUĞUNUN HAREKET NOKTASI UYGULAMADA BiLiMSEL MÜKEMMELLİĞİN ARAYIŞIDIR PROTA MÜHENDİSLİK 1 1985 DEN BUGÜNE...

Detaylı

İÇİNDEKİLER. Hakkımızda Politikalar Hizmetler Deneyimler Bayilikler İletişim

İÇİNDEKİLER. Hakkımızda Politikalar Hizmetler Deneyimler Bayilikler İletişim TANITIM DOSYASI İÇİNDEKİLER Hakkımızda Politikalar Hizmetler Deneyimler Bayilikler İletişim HAKKIMIZDA Hatipoğulları Yapı İnş. Mad. Tur. San. Tic. Ltd. Şti. 1980 yılından beri faaliyet gösteren köklü bir

Detaylı

GELECEĞİN GÜVENLİ YAPILARI; PRESTİJ VE KALİTENİN MİMARI TERAZİ YAPI A.Ş İLE YÜKSELİYOR.

GELECEĞİN GÜVENLİ YAPILARI; PRESTİJ VE KALİTENİN MİMARI TERAZİ YAPI A.Ş İLE YÜKSELİYOR. GELECEĞİN GÜVENLİ YAPILARI; PRESTİJ VE KALİTENİN MİMARI TERAZİ YAPI A.Ş İLE YÜKSELİYOR. HAKKIMIZDA TERAZİ YAPI; geçmişinden aldığı deneyim ve elde ettiği bilgi birikimlerini inşaat sektörüne hizmet etmek

Detaylı

geleceği inşaa ediyoruz

geleceği inşaa ediyoruz geleceği inşaa ediyoruz geleceğin güvenli yapıları ERTAN YAPI ile yükseliyor.. HAKKIMIZDA Ertan Yapı; geçmişinden aldığı deneyim ve elde ettiği bilgi birikimlerini inşaat sektörüne hizmet etmek amacıyla

Detaylı

BAŞARIYI TASARLIYOR, YAPILARI GELECEĞE TAŞIYORUZ

BAŞARIYI TASARLIYOR, YAPILARI GELECEĞE TAŞIYORUZ BAŞARIYI TASARLIYOR, YAPILARI GELECEĞE TAŞIYORUZ Hakkımızda; Genova İnşaat; Projenin tasarlanmasından anahtar teslimine kadar olan her aşamada, Müşteri Memnuniyeti nin ön planda tutulduğu, Uygulamada Mükemmellik

Detaylı

TANITIM DOSYASI

TANITIM DOSYASI TANITIM DOSYASI 2016 www.ikoninsaat.net d HAKKIMIZDA İKON İNŞAAT, 2016 da inşaat sektöründe faaliyetlerine başlamıştır. Kurucusu Barış Demir in yurtiçi ve yurtdışında edindiği bilgi ve deneyimleri temel

Detaylı

Güneşten Elektrik Üretimi

Güneşten Elektrik Üretimi Güneşten Elektrik Üretimi Lisanssız Uygulamalar enerji sistemleri Elektrik fiyatları neden artmakta ve artmaya devam edecek? Türkiye ürettiği elektriğin %50 sinden fazlasını doğalgaz termik santralleri

Detaylı

İş hayatındaki can alıcı nokta hizmet etmek için beslenen dürüst duygudur. ( George Eberhard )

İş hayatındaki can alıcı nokta hizmet etmek için beslenen dürüst duygudur. ( George Eberhard ) Yüceler Çelik İş hayatındaki can alıcı nokta hizmet etmek için beslenen dürüst duygudur. ( George Eberhard ) Yüceler Çelik 5 yılı aşan faaliyetleri boyunca elde etmiş olduğu bilgi ve tecrübeyi, siz değerli

Detaylı

KARPA & VENA ORTAK GIRIŞIMI

KARPA & VENA ORTAK GIRIŞIMI KARPA & VENA ORTAK GIRIŞIMI yılların birikimi tek bir çatı altında KARPA & VENA YAPI ORTAK GİRİŞİMİ hakkımızda İnşaat sektöründe 20 yılı aşkın süredir geniş bir yelpazede hizmet veren KARPA YAPI VE VENA

Detaylı

Firmamız uzun zamandan beri konusunda uzman teknik kadrosu ve iş tecrübesi ile aşağıdaki ihtisas kollarında hizmet vermektedir.

Firmamız uzun zamandan beri konusunda uzman teknik kadrosu ve iş tecrübesi ile aşağıdaki ihtisas kollarında hizmet vermektedir. HAKKIMIZDA Taylan Çiçek Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGU) İnşaat Mühendisliği bölümünden 2002 yılında lisans 2004 yılında yüksek lisans eğitimini başarı ile tamamlayarak mezun oldu. Eskişehir de

Detaylı

CERRAH İNŞAAT LTD.ŞTİ.

CERRAH İNŞAAT LTD.ŞTİ. CERRAH İNŞAAT LTD.ŞTİ. TANITIM DOSYASI ŞİRKET PROFİLİ FAALİYET ALANLARI ÇALIŞILAN FİRMALAR TAMAMLANAN İŞLER C E R R A H İ N Ş A A T ŞİRKET PROFİLİ Cerrah İnşaat İletişim Gıda San. Tic. Ltd. Sti. Şener

Detaylı

ÇELİK VE PREFABRİK PROJELERİNİZİN, ÜRETİM ve UYGULAMALARINIZIN TÜM SÜREÇLERİNİ SİZİN İÇİN YÖNETİYORUZ.

ÇELİK VE PREFABRİK PROJELERİNİZİN, ÜRETİM ve UYGULAMALARINIZIN TÜM SÜREÇLERİNİ SİZİN İÇİN YÖNETİYORUZ. HAFİF ÇELİK / YAPISAL ÇELİK / PREFABRİK / KONTEYNER ÇÖZÜM ORTAĞI ÇELİK VE PREFABRİK PROJELERİNİZİN, ÜRETİM ve UYGULAMALARINIZIN TÜM SÜREÇLERİNİ SİZİN İÇİN YÖNETİYORUZ. Mimari Proje Statik Proje Doğru Teknik

Detaylı

PARÇALARIN SİHİRLİ ELLERDE EŞSİZ BÜTÜNLÜĞÜ

PARÇALARIN SİHİRLİ ELLERDE EŞSİZ BÜTÜNLÜĞÜ 1 PARÇALARIN SİHİRLİ ELLERDE EŞSİZ BÜTÜNLÜĞÜ 2 3 BİZ PARÇALARIN SİHİRLİ ELLERDE EŞSİZ BÜTÜNLÜĞÜ 2015 yılında Ankara Akyurt ta kurulan Elf Beton Yapı Elemanları İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş., beton prekast

Detaylı

AKTİF GAYRİMENKUL DEĞERLEME VE DANIŞMANLIK AŞ

AKTİF GAYRİMENKUL DEĞERLEME VE DANIŞMANLIK AŞ AKTİF GAYRİMENKUL DEĞERLEME VE DANIŞMANLIK AŞ Altıntepe Mahallesi, Sırmakeş Sokak, No:13/10 Maltepe-İSTANBUL Tel : 0216 518 0280 Fax : 0216 518 5316 Web : www.aktifgd.com e-posta : info@aktifgd.com Aktif

Detaylı

MEKATRONİK YAPI TAAHHÜT SANAYİ A.Ş. FİRMA TANITIM KATALOĞU

MEKATRONİK YAPI TAAHHÜT SANAYİ A.Ş. FİRMA TANITIM KATALOĞU MEKATRONİK YAPI TAAHHÜT SANAYİ A.Ş. FİRMA TANITIM KATALOĞU Projelerinize eksiksiz hizmet & akılcı çözüm anlayışıyla yaklaşıyoruz... HAKKIMIZDA 20 senelik sektör deneyimimizle yurt içi ve yurt dışında birçok

Detaylı

www.ozturkmakmetal.com KURUMSAL KİMLİĞİMİZ Firmamız 1989 yılında Öztürk Makina adıyla kurulmuş olup bu tarihten itibaren çeşitli sektörlerdeki firmaların ihtyaçları doğrultusun da sac parçaların Cnc Panç

Detaylı

Hakkımızda. Maden ve Çevre Danışmanlığının yanı sıra 2014 yılından beri proje, etüt ve plan çalışmalarını da bünyesine katmıştır.

Hakkımızda. Maden ve Çevre Danışmanlığının yanı sıra 2014 yılından beri proje, etüt ve plan çalışmalarını da bünyesine katmıştır. 2 Hakkımızda 2003 yılında kurulmuş olan BERKA, öncelikle madencilik alanında faaliyet göstermeye başlamış olup, 2007 yılından itibaren Çevresel Etki Değerlendirme çalışmalarını ulusal ve uluslararası standartlarda

Detaylı

Mükemmel Mühendislik, Tam Memnuniyet

Mükemmel Mühendislik, Tam Memnuniyet Güven Verir, Yapılar Kurar, Mükemmel Mühendislik, Tam Memnuniyet Hakkımızda Polatsan, Mekanik Tesisat Taahhüt konusunda uzmanlığını geliştiren Türkiye'nin gelişen Endüstriyel mekanik sektöründe bugüne

Detaylı

Hakkımızda.

Hakkımızda. Hakkımızda Dor Yapı kurulduğu günden bugüne geleneksel değer ve üretim ahlakını koruyarak, değişikliklere açık bakış açısı ile sürekli daha iyiye ulaşma azmi ve gayreti içindedir. Uzmanlığını inşaat alanı

Detaylı

Çelik inşaat yapılar. www.hacettepecelik.com.tr

Çelik inşaat yapılar. www.hacettepecelik.com.tr Çelik inşaat yapılar Hakkımızda 1995 yılında Endüstriyel Çelik Yapılar ve Prefabrik Binaların Montajı ile yola çıkan firmamız 2001 yılında 800 m² atölyemizde montaj hizmetlerinin yanında imalat boyutunda

Detaylı

Yapısal Gelişim, Modern Dönüşüm.

Yapısal Gelişim, Modern Dönüşüm. Yapısal Gelişim, Modern Dönüşüm. www.nuryap.com nur yapı biz kimiz? Başarılarını 1985 yılından bu yana sürdüren Nur Yapı, tek kişilik bir ofiste şahıs firması olarak Setdar ANAÇAL tarafından kurulup, o

Detaylı

TMD PROJE KURUMSAL TANITIM KATOLOĞU

TMD PROJE KURUMSAL TANITIM KATOLOĞU PROJE KURUMSAL TANITIM KATOLOĞU Techical Machine Desing üretim ve Ar-Ge faaliyetleri için gerekli olan en verimli ve kaliteli makinelerin uluslararası standartlarda tasarım ve üretimini yapan makine sanayisinde

Detaylı

Tescilli Şirket Adı: MERSİS No: Türkiye 8/1322. Merkez Ofis Adresi: Telefon: Faks: E-posta:

Tescilli Şirket Adı: MERSİS No: Türkiye 8/1322. Merkez Ofis Adresi: Telefon: Faks: E-posta: HAKKIMIZDA Likom İnşaat A.Ş., 2013 yılında inşaat mühendisi Sarp Sağtekin tarafından kurulmuştur. Firmamızın kurucusu Sarp Sağtekin, meslek hayatına 2007 yılında ODTÜ İnşaat Mühendisliği nden mezun olduktan

Detaylı

Misyon Yönetim Eğitim Başlıca Araştırma ve İnceleme Konuları Bilimsel Çalışmalar Bölüm Faaliyetleri Araştırma sistematiğine sahip Araştırmalarını dışlaştırabilen ve savunabilen Deneysel ve teorik modelleme

Detaylı

GÜNEŞ ENERJİSİ SANTRALLERİ HİZMETLERİMİZ

GÜNEŞ ENERJİSİ SANTRALLERİ HİZMETLERİMİZ GÜNEŞ ENERJİSİ SANTRALLERİ HİZMETLERİMİZ HANEDAN ENERJİ olarak, enerji sektöründe faaliyet gösteren yerli ve yabancı tüm yatırımcılara, idari ve teknik konularda müşavirlik, mühendislik, danışmanlık ve

Detaylı

2015- Katalog

2015- Katalog 2015- Katalog www.bonzet.com.tr 01 02 İÇİNDEKİLER Hikayemiz Felsefemiz Tecrübemiz Hizmetlerimiz Yönetim Sertifikalar Referanslar İletişim 03 Hikayemiz Herşeyin başı eğitim. Bizim hikayemizin de Bonzet

Detaylı

M ü h e n d i s l i k

M ü h e n d i s l i k M ü h e n d i s l i k BİZ KİMİZ? Fetih Proje ismi ile 1984 yılında İnşaat Mühendisi Yaşar BOYRAZ tarafından kurulan firmamız 1987 yılından bugüne kadar da Fetih Müh. Müş. İnş. ve Tic. Ltd. Şti. ünvanıyla

Detaylı

Güveniniz, Emeğimiz, Onurumuz. Üretimin Enerjisi

Güveniniz, Emeğimiz, Onurumuz. Üretimin Enerjisi 2016 enerjik yatırımlar yenilenebilir verimli kazandıran çözümler Müşterilerimizin Güveni Çalışanlarımızın Emeği Kalitemiz Onurumuzdur. Bizi Geleceğe Taşıyan. GEO TARİHÇE ( 5 ) PROJE TAAHHÜT ( 6-7 ) KALİTE

Detaylı

Tanıtım Kataloğu. www.tuncelektrik.com.tr

Tanıtım Kataloğu. www.tuncelektrik.com.tr Tanıtım Kataloğu www.tuncelektrik.com.tr www.tuncelektrik.com.tr hakkımızda Tunç Elektrik 1985 ten beri gerçekleştirdiği tasarım, mühendislik ve taahhüt hizmetleriyle elektrik taahhüt sektöründe kendine

Detaylı

Güvenli Ulaşım İçin Yeni Yaklaşımlar

Güvenli Ulaşım İçin Yeni Yaklaşımlar MÜHENDİSLİK ULAŞIM Güvenli Ulaşım İçin Yeni Yaklaşımlar 1985 YILINDA ÇIKTIĞIMIZ MÜHENDİSLİK YOLCULUĞUNUN HAREKET NOKTASI UYGULAMADA BiLiMSEL MÜKEMMELLİĞİN ARAYIŞIDIR 09/2018 PROTA MÜHENDİSLİK 1 1985 DEN

Detaylı

TANITIM DOSYASI ELİT MÜHENDİSLİK İNŞAAT TESİSAT TAAH.TİC.LTD.ŞTİ

TANITIM DOSYASI ELİT MÜHENDİSLİK İNŞAAT TESİSAT TAAH.TİC.LTD.ŞTİ TANITIM DOSYASI ELİT MÜHENDİSLİK İNŞAAT TESİSAT TAAH.TİC.LTD.ŞTİ Kocatepe Mahallesi Selanik 2 Caddesi No: 51 / 7 Kızılay ÇANKAYA / ANKARA Tel Fax : 0312 418 49 10 Gsm : 0538 971 00 50 www.elitproje.org

Detaylı

Kod numarası tek olanlar güz dönemi, çift olanlar bahar dönemi derslerini belirtmektedir.

Kod numarası tek olanlar güz dönemi, çift olanlar bahar dönemi derslerini belirtmektedir. Kod numarası tek olanlar güz dönemi, çift olanlar bahar dönemi derslerini belirtmektedir. İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ YÜKSEK LİSANS DERSLERİ Sıra 1 İMÜ 510 Beton Katkı Maddeleri 2 İMÜ 511 Hafif İnşaat Malzemeleri

Detaylı

HAKKIMIZDA. Faaliyet alanlarımız:

HAKKIMIZDA. Faaliyet alanlarımız: HAKKIMIZDA Yıllarca uluslararası büyük firmalarda çalışarak gördüğümüz, öğrendiğimiz, uyguladığımız şeyleri; şimdi bir araya gelerek kendi firmamız çatısı altında daha profesyonelce, daha yenilikçi, dünyaya

Detaylı

TOROS İnşaat, İmalat, Taahhüt, Ticaret ve Sanayi Ltd. Şti.

TOROS İnşaat, İmalat, Taahhüt, Ticaret ve Sanayi Ltd. Şti. H a k k ı m ı z d a Toros Ticaret ve Sanayi Ltd. Şti. 1988 de Mersin de kurulmuştur. Ağırlıklı olarak mekanik/çelik imalat ve prefabrike yapı sektöründe faaliyet göstermektedir. Halen 250 civarında çalışanı

Detaylı

Vizyonumuz Ülkemizin, çevre ve iş güvenliği alanlarında ulusal ve uluslararası rekabet gücünü artıracak çalışmalarda öncü olmaktır.

Vizyonumuz Ülkemizin, çevre ve iş güvenliği alanlarında ulusal ve uluslararası rekabet gücünü artıracak çalışmalarda öncü olmaktır. Kariyer Mühendislik 2011 yılında gelişen çevre ve iş güvenliği mevzuatlarının Türkiye de uygulanmasını hedef alarak kurulmuştur. Şirket çalışanlarının ve kurucusunun yıllar içerisinde elde etmiş olduğu

Detaylı

HAKKIMIZDA MİSYONUMUZ VİZYONUMUZ

HAKKIMIZDA MİSYONUMUZ VİZYONUMUZ ŞİRKET KATALOĞU 1 HAKKIMIZDA BOZO İNŞAAT 2000 yılında İzmit e 896 konut güçlendirme projesi ile inşaat sektöründe faaliyete başlamıştır. Kurulduğu günden bu zamana kadar birçok yurt içi ve yurt dışı, inşaat

Detaylı

keşfetmeye hazır mısın?

keşfetmeye hazır mısın? keşfetmeye hazır mısın? Kazım Dirik Mah. 372/16 Sokak No6 Bornova - İZMİR Tel 0232 339 25 55-56 Faks 0232 339 25 57 www.mevaport.com info@mevaport.com w w w. m e v a p o r t. c o m Tarihçemiz Üç kardeşin

Detaylı

www.eng.harran.edu.tr/insaat/

www.eng.harran.edu.tr/insaat/ Misyon Yönetim Eğitim Başlıca Araştırma ve İnceleme Konuları Bilimsel Çalışmalar Bölüm Faaliyetleri İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ Misyon Araştırma sistematiğine sahip Araştırmalarını dışlaştırabilen ve savunabilen

Detaylı

KATALOG.

KATALOG. KATALOG ŞİRKET PROFİLİ BEC MÜHENDİSLİK Elektrik Mekanik taahhüt sektöründe geniş tecrübeye sahip, genç, dinamik ve başarıya odaklı takım arkadaşları tarafından kurulmuştur. Yurtiçinde ve yurtdışında faaliyette

Detaylı

yapıda uzman eller www.hilaryapi.com

yapıda uzman eller www.hilaryapi.com MÜTEAHHİTLİK HİZMETLERİ PREFABRİK YAPILAR PEYZAJ VE ÇEVRE DÜZENLEME CEPHE KAPLAMA ZEMİN DÖŞEME VE YER KAPLAMA ÇATI KAPLAMA İZOLASYON VE YALITIM DEKORASYON İŞLERİ EMLAK MÜŞAVİRLĞİ 0312 5661166 0544 Turgut

Detaylı

www.kerimoglultd.com İçindekiler Genel Bilgi Hakkımızda Vizyon & Misyon Temel Değerlerimiz Çözümlerimiz Organizasyon Şeması Referanslar 1 Hakkımızda Kerimoğlu Elektrik 1994 den beri telekom ve elektrik

Detaylı

Körfez Mah. Ankara Karayolu Cd. No.119 Birleşim İş Mrk. K.3 D. 306 İzmit, KOCAELİ T. T. M. W.

Körfez Mah. Ankara Karayolu Cd. No.119 Birleşim İş Mrk. K.3 D. 306 İzmit, KOCAELİ T. T. M. W. w w w. a s s a m u h e n d i s l i k. c o m Körfez Mah. Ankara Karayolu Cd. No.119 Birleşim İş Mrk. K.3 D. 306 İzmit, KOCAELİ T. T. M. W. 0262 331 87 00 0532 772 87 01 info@assamuhendislik.com KURUMSAL

Detaylı

Duvarların içindeki sağlık...

Duvarların içindeki sağlık... KONUTLAR, İŞ MERKEZLERİ, ENDÜSTRİYEL ALANLAR... 2005 den bu yana sağlıklı yapıları sağlıklı yaşamlara dönüştürüyoruz www.sfsmekaniktesisat.com.tr AİLESİ SFS Ailesi Günümüz dünyasının baş döndüren teknolojik

Detaylı

YÜKSELİŞ İNŞAAT SAN. TİC. LTD.ŞTİ.

YÜKSELİŞ İNŞAAT SAN. TİC. LTD.ŞTİ. YÜKSELİŞ İNŞAAT SAN. TİC. LTD.ŞTİ. TANITIM KATALOĞU - 2015 - TAAHHÜT İŞLERİ MÜTEAHHİTLİK HİZMETLERİ MÜHENDİSLİK HİZMETLERİ facebook/yükseliş İnşaat San. Tic. Ltd. Şti. Tel : 0216-553 - 11-61 twitter.com/yukselisinsaat

Detaylı

ŞİRKET TANITIM DOSYASI

ŞİRKET TANITIM DOSYASI ŞİRKET TANITIM DOSYASI www.geotr.com www.geo-tekno.com 2018 İçindekiler HAKKIMIZDA... 2 TEMEL KİLOMETRE TAŞLARIMIZ... 3 ŞİRKET ORGANİZASYON ŞEMASI... 4 HİZMET ALANLARIMIZ...5 PROJE VE İMALAT...5 PROJE

Detaylı

Kurumsal Mükemmellik Yolunda Deneyimler

Kurumsal Mükemmellik Yolunda Deneyimler Kurumsal Mükemmellik Yolunda Deneyimler Kazananlar Konferansı 26 Şubat 2015 Seyhun Araz Üretim Müdürü Coca-Cola İçecek Bursa Fabrika Coca-Cola İçecek Coca-Cola Sistemi içinde en büyük 6. şişeleyici Faaliyet

Detaylı

İNŞ.MAD.ENRJ.TUR.SAN. ve TİC.LTD.ŞTİ.

İNŞ.MAD.ENRJ.TUR.SAN. ve TİC.LTD.ŞTİ. Hakkında Kuruluşu 2011 olan Nurhak Grup, müşterilerinin kalite beklentilerini karşılamaya ve arttırmaya devam etmektedir. Nurhak Grup, her projesinde müşteri memnuniyetini ön planda tutan yaratıcı çözümler

Detaylı

Vizyonumuz... HÝDROGRUP, bilimsel ve teknik geliþmelere açýk, yaratýcýlýðý hedefleyen, konularýnda uzman teknik kadrosu ile teknik kurallardan ödün vermeden, hedefinin gerçekleþtirilmesinde yasal mevzuatlara

Detaylı

Sosyal Yaşamın Tüm Olanaklarına Komşu...

Sosyal Yaşamın Tüm Olanaklarına Komşu... Kentsel Yaşamın Yükselen Değeri HAKKIMIZDA Firmamız; tasarım, uygulama, müşteri talep ve ihtiyaçlarını karşılamak amacı ile anahtar teslimi çözümler üreten, güçlü yapısı ve dinamik kadrosu ile çok sayıda

Detaylı

Entegre Bina Yönetimi ve Teknik İşletme Hizmetleri. mineral

Entegre Bina Yönetimi ve Teknik İşletme Hizmetleri. mineral Entegre Bina Yönetimi ve Teknik İşletme Hizmetleri mineral Hakkımızda Mineral kurulduğu günden bugüne kadar teknik işletme hizmetlerinde uluslararası ve yerli birçok kurumsal firmanın çözüm ortağı olarak

Detaylı

htiyaçlarınıza verimli çözümler, mühendislik ve gerekli destegi saglarız.

htiyaçlarınıza verimli çözümler, mühendislik ve gerekli destegi saglarız. www.entesenerji.com htiyaçlarınıza verimli çözümler, mühendislik ve gerekli destegi saglarız. HAKKIMIZDA Entes her türlü yapıya yönelik mekanik tesisat mühendisli i konularında hizmet veren bir ısıtma-so

Detaylı

İçindekiler. 1/ Önsöz. 2/ Firma Profili. Tarihçe Misyon Vizyon Faaliyet Alanları 4 5 6 7-8 9-10-11. 3/ Referanslar. 4/ İletişim Bilgileri

İçindekiler. 1/ Önsöz. 2/ Firma Profili. Tarihçe Misyon Vizyon Faaliyet Alanları 4 5 6 7-8 9-10-11. 3/ Referanslar. 4/ İletişim Bilgileri bertekinsaat.com İçindekiler 1/ Önsöz 2 2/ Firma Profili Tarihçe Misyon Vizyon Faaliyet Alanları 4 5 6 7-8 3/ Referanslar 4/ İletişim Bilgileri 9-10-11 12 bertekinsaat.com 1 Önsöz Firmamız uluslararası

Detaylı

Kariyerine en TEPE den başla!

Kariyerine en TEPE den başla! Kariyerine en TEPE den başla! Tepe Savunma ve Güvenlik, çağdaş, yeniliklere açık, girişimci, kendini ve sistemi geliştirmeyi hedefleyen, vizyon sahibi yani tam da senin gibi kişilerle çalışıyor. Tepe Savunma

Detaylı

Dünyayı İleri Taşımak. Türkiye de Ulaşım Grubu

Dünyayı İleri Taşımak. Türkiye de Ulaşım Grubu Dünyayı İleri Taşımak Türkiye de Ulaşım Grubu Ortaya çıkan zorlukların çözümü için insanları, fikirleri ve özgün bakış açıklarını bir araya getirmek Yaşam alanlarında nüfus arttığı oranda güvenli, uygun

Detaylı

TASARIM ODAKLI -YARATICI - YAPISAL MÜHENDİSLİK MİMARİ İLE ETKİLEŞİMİ. Ahmet Topbaş, MSc, MBA, PE

TASARIM ODAKLI -YARATICI - YAPISAL MÜHENDİSLİK MİMARİ İLE ETKİLEŞİMİ. Ahmet Topbaş, MSc, MBA, PE TASARIM ODAKLI -YARATICI - YAPISAL MÜHENDİSLİK VE MİMARİ İLE ETKİLEŞİMİ Ahmet Topbaş, MSc, MBA, PE AHMET TOPBAŞ, PE 1995 İTÜ, sonrasında GSU, Atlanta ve Columbia, NY, ABD 11 sene ABD iş tecrübesi Thornton

Detaylı

Mücahitler Mah Nolu Sok. ŞEHİTKAMİL/GAZİANTEP

Mücahitler Mah Nolu Sok. ŞEHİTKAMİL/GAZİANTEP Mücahitler Mah. 52023 Nolu Sok. WWW.NADEL.COM.TR ŞEHİTKAMİL/GAZİANTEP GÜNEŞ ENERJİ SANTRALİ KURULUM İŞLEMLERİ KONSTRÜKSİYON İŞLEMİ 1 KONSTRÜKSİYON İŞLEMİ Güneş Enerjisi tesisinizin uzun ömürlü olması için,

Detaylı

Güneş Enerjisi nde Lider

Güneş Enerjisi nde Lider Güneş Enerjisi nde Lider GO Enerji, 2003 yılından itibaren, Güneş enerjisinden elektrik üretimi teknolojilerinde uzmanlaşmış ekibiyle faaliyet göstermektedir. Kendi markaları ile ABD den Avustralya ya

Detaylı

HAKKIMIZDA. Karadizayn Mühendislik, Kalite politikamız

HAKKIMIZDA. Karadizayn Mühendislik, Kalite politikamız HAKKIMIZDA Karadizayn Mühendislik, Sektöründe lider olabilmek için işverenlerinin ihtiyaç ve şartlarını karşılamayı ve koşulsuz işveren memnuniyetini sağlamayı taahhüt eder.bu taahhüdümüz tüm süreçlerimizde

Detaylı

SAFARi. M ü h e n d i s I i k. Elektrik İşleriniz SAFARİ Güvencesi Altında.

SAFARi. M ü h e n d i s I i k. Elektrik İşleriniz SAFARİ Güvencesi Altında. SAFARi M ü h e n d i s I i k Elektrik İşleriniz SAFARİ Güvencesi Altında. SAFARİ KURUMSAL PROFİL İÇİNDEKİLER GENEL BİLGİ Hakkımızda Vizyon & Misyon FAALİYET VE YETENEKLER FAALİYET ALANLARI REFERANSLAR

Detaylı

DOĞRU PROJELER DOĞRU ADIMLAR.

DOĞRU PROJELER DOĞRU ADIMLAR. DOĞRU PROJELER DOĞRU ADIMLAR www.insayyapi.com Herşey hayal etmekle başlar... Geleceğimize kalıcı eserler bırakmak adına tüm gücümüzle çalışıyoruz. Değer katan yapılar inşa eder... İnsay Yapı Grubumuzun

Detaylı

ŞİRKET PROFİLİ MİSYONUMUZ

ŞİRKET PROFİLİ MİSYONUMUZ ŞİRKET PROFİLİ Şirketimiz; 2005-2013 yılları arasında yurtdışı projelerde sırasıyla inşaat mühendisliği, şantiye şefliği, proje müdürlüğü yapmış Tuğberk Esenyel tarafından 2014 yılında Ankara'da kurulmuştur.

Detaylı

HAKKIMIZDA. Sizin Hayalleriniz. Bizim İşimiz. Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız. Kalite Politikamız. Yenilikçi ve Üretkeniz

HAKKIMIZDA. Sizin Hayalleriniz. Bizim İşimiz. Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız. Kalite Politikamız. Yenilikçi ve Üretkeniz Bizim İşimiz Sizin Hayalleriniz Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız Mesleki yeterliliğini sağlamış insan kaynağına, teknik bilgiye ve donanıma sahibiz. HAKKIMIZDA Uluslararası teknik standartlara

Detaylı

+90 212 276 38 90 info@apsisproje.com. Sütlüce Mah. Karaağaç Cad. No:118 34445, Sütlüce, Beyoğlu, İstanbul, Türkiye. www.apsisproje.

+90 212 276 38 90 info@apsisproje.com. Sütlüce Mah. Karaağaç Cad. No:118 34445, Sütlüce, Beyoğlu, İstanbul, Türkiye. www.apsisproje. +90 212 276 38 90 info@apsisproje.com Sütlüce Mah. Karaağaç Cad. No:118 34445, Sütlüce, Beyoğlu, İstanbul, Türkiye www.apsisproje.com Hakkımızda 2009 yılında kurulmuş olan Apsis Proje, geniş bilgi birikimine

Detaylı