BASKAN POYRAZ LA DEVAM

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "BASKAN POYRAZ LA DEVAM"

Transkript

1 B İ NALİ YILDIRIM IN İSTANBUL ASKI Binali Yıldırım, Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 31 Mart 2019 Yerel Seçimleri için İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Çekmeköy de baba ocağı bulunan Binali Yıldırım, Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 31 Mart 2019 Yerel Seçimleri için İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Aday tanıtım toplantısında konuşan Binali Yıldırım; "Ben İstanbul da Binali Yıldırım oldum." dedi 3 te OCAK 2019 SAYI 24 BASKAN POYRAZ LA DEVAM KAN BAĞIŞI HAYAT KURTARIR Çekmeköy Belediyesi ve Türk Kızılayı işbirliği ile Çekmeköy Belediyesi nde düzenlenen kan bağışı kampanyasına Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz ve belediye çalışanları kayıtsız kalmadı. 4 te BAŞKAN AHMET POYRAZ BAYRAK TÖRENİNDE Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz Şehit Ömer Halisdemir Kız İmam Hatip Lisesi ve Orta Okulu ile Şehit Öğretmen İzzet Yüksel Orta Okulu nda bayrak törenlerine katıldı. 5 te ÇEKMEKÖY MUSİKİ DERNEĞİ ATATÜRK ÜN SEVDİĞİ ŞARKILARI SESLENDİRDİ Çekmeköy Musiki Derneği Taşdelen Turgut Özal Kültür Merkezi nde gerçekleşen konserde büyük beğeni topladı. 12 de Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz la yola devam dedi. Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti İstanbul Belediye Başkan Adayı ve ilçe belediye başkan adaylarını, Sinan Erdem Spor Salonu nda düzenlenen törenle açıkladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan Çekmeköy ün EĞİTİM VADİSİ ÇEKMEKÖY E YENİ BİR OKUL DAHA! YILIN EN İYİ SOSYAL YAŞAM DERGİSİ ÖDÜLÜ: ÇEKMEKÖY 2023 Çekmeköy ü eğitim vadisi yapacağız diyerek göreve başlayan ve bu hayalini gerçekleştiren Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz ile ilçedeki eğitim yatırımları ve gençler üzerine bir sohbet gerçekleştirdik. 11 de Kurucu Belediye Başkanı Ahmet Poyraz la yola devam diyerek; Başkan Poyraz ı 3. dönem başkan adayı olarak gösterdi. 8-9 da Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz ın imtiyaz sahibi olduğu Çekmeköy 2023 dergisi, magazinn.com un Medya ve Sanat Ödülleri kapsamında Yılın En İyi Sosyal Yaşam Dergisi ödülüne layık görüldü. 1 milyon 856 bin 274 tekil kişinin katıldığı dijital anketle belirlenen kategori birincileri, 3 Aralık akşamı düzenlenen törende ödüllerini aldı. 6 da BİR OSMANLI GELENEĞİ DAHA CANLANDI Osmanlı da sosyal hayatın bir parçası olan, Anadolu coğrafyasında önemli bir yere sahip olduğu halde büyük şehirlerde unutulmaya yüz tutan hamam kültürü, İstanbul da yeniden canlanıyor. 4 te

2 Ocak 2019 Modern Çekmeköy Model Çekmeköy Çekmeköy Belediyesi Aylık Haber Bülteni 2 ÇEKMEKÖY E HOŞ GELDİNİZ VE HOŞ GELDİN BEBEK ZİYARETLERİ Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz ilçeye yeni taşınan aileler ve dünyaya gözlerini Çekmeköy de açan yeni doğan bebekleri ziyaret ederek Çekmeköy e Hoş Geldiniz diyor. Başkan Poyraz, Yeni Taşınan Aileleri Ziyaret Etti Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz Çekmeköy e taşınan ailelere ziyaretlerini sürdürüyor. Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz ilçeye yeni taşınan Muslu, Öner, Karakaya, Gül, Şahin, ve Ekinci ailelerini ziyaret etti. Ailelere ilçe hakkında çeşitli bilgiler veren Başkan Poyraz, beraberinde getirdiği hediye paketini ailelere teslim etti. Hediye paketinin içinde; Çekmeköy ün tarihi, coğrafi yapısı, ilçedeki kurum ve kuruluşlara ait iletişim bilgileri, Çekmeköy ün güncel durumu hakkında bilgi veren Çekmeköy 2023 dergisi, Çekmeköy Çocuk Dergisi, belediye hizmetlerinden nasıl yararlanacaklarına dair bilgiler, ev işlerinde ve gündelik hayatta kullanabilecekleri hediyeler yer alıyor. Başkanın Bebek Ziyaretleri, Yüzleri Güldürüyor Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, ilçede dünyaya gözlerini yeni açan bebekleri ve ailelerini ziyaret ediyor. Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz Çekmeköy ailesine yeni katılan bebeklere hoş geldiniz demek için Şeker, Yaprak, Karahan, Ocak, Murat ve Turan ailelerini ziyaret edip yeni doğan bebekleri için aileleri tebrik etti. Evlatlarının vatana millete hayırlı birer insan olması temennisini ileten Başkan Poyraz, beraberinde getirdiği yeni doğan paketini ailelere hediye etti. Yeni doğan bebek paketinde; bebeklerin temel ihtiyaçlarına cevap veren battaniye, bebek bezi, şampuan tulum takımı gibi bir çok bebek ürününü bulunuyor.

3 Ocak 2019 Modern Çekmeköy Model Çekmeköy Çekmeköy Belediyesi Aylık Haber Bülteni 3 B İ NALİ YILDIRIM IN İSTANBUL ASKI Binali Yıldırım, Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 31 Mart 2019 Yerel Seçimleri için İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Çekmeköy de baba ocağı bulunan Binali Yıldırım, Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 31 Mart 2019 Yerel Seçimleri için İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ın İstanbul Belediye Başkanlığı döneminden beri yol arkadaşı olan Binali Yıldırım, aday tanıtım toplantısında okumak için İstanbul a geldiğini ve o günden sonra İstanbul a çok şey borçlu olduğunu söyledi. Aday tanıtım toplantısında konuşan Binali Yıldırım; Ben İstanbul da Binali Yıldırım oldum. Rabbim de bana bu büyük millet için İstanbul da çalışmayı nasip etti. Ben İstanbul un denizine aşığım. Kasımpaşa da büyüdüm. Denizcilik tahsili yaptım. Cumhurbaşkanımızın belediye başkanlığı döneminde İDO Genel Müdürü olarak ekibinde yer alma şerefine nail oldum. İstanbul un insanıyla, Marmara Denizi'ni barıştırmak için deniz taşımacılığını yaygınlaştırdık. Eğer bu masmavi denize bir tuz tanesi kadar faydam olduysa Rabbime binlerce şükrediyorum. Bakanlığımda, başbakanlığımda Cumhurbaşkanımızla İstanbul için Türkiye için çok çalıştık. Marmaray, Avrasya Tüneli, Yavuz Sultan Selim Köprüsü, Osmangazi Köprüsü, dünyanın en büyük havalimanı, hepsine başladık teker teker açıldılar. Allah ın izni ile bu hizmetleri de tamamladık. Benim bu şehre bu güzel şehre daha fazla hizmet borcum var. Her gün metrobüs ile ekmeğinin peşine düşen kardeşime borcum var. Her sabah okul yoluna çıkan çocuklara, gençlere borcum var. Hem çalışıp hem evini düzen içinde tutan kadınlara, analara borcum var. Hayatını bu vatana adamış amcalar, teyzelerime, yaşlılara borcum var. En güzel şeyleri hak eden gazilere, engellilere, hastalara borcum var. Hepinize borcum var, dedi. Binali Yıldırım sözlerini, Çok çalışacağız. Söz veriyorum o ortaokullu Binali gibi çok çalışacağım, diye bitirdi.

4 Ocak 2019 Modern Çekmeköy Model Çekmeköy Çekmeköy Belediyesi Aylık Haber Bülteni 4 KAN BAĞIŞI HAYAT KURTARIR Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz Türk Kızılayı nın Çekmeköy Belediye Binasında gerçekleştirdiği kan bağışı kampanyasına katıldı. Çekmeköy Belediyesi ve Türk Kızılayı işbirliği ile Çekmeköy Belediyesi nde düzenlenen kan bağışı kampanyasına Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz ve belediye çalışanları kayıtsız kalmadı. Başkan Poyraz önderliğinde yüzlerce personel kan bağışında bulundu. 14 Aralık Cuma mesai bitimine kadar devam edecek kan bağışı kampanyasına belediyeye çeşitli işlemleri için gelen vatandaşlarda destek veriyor. BİR OSMANLI GELENEĞİ DAHA CANLANDI Çekmeköy de Mimar Sinan Hamamı hizmete açıldı. Osmanlı da s o s y a l hayatın değil, sosyalleşmenin de adresi olan hamamın odaları sauna gibi şifalı hizmetle de bulunuyor. bir parçası olan, Çekmeköy deki Açılışa katılan Anadolu coğraf- adresi Mimar Si- Çekmeköy Beledi- yasında önemli nan Hamamı oldu. ye Başkanı Ahmet bir yere sahip ol- Hamidiye Mahal- Poyraz, İnşaatını duğu halde büyük lesi Şehit Üsteğ- kısa sürede ta- şehirlerde unu- men Arif Kalafat mamlayıp halkı- tulmaya yüz tutan Doğa Parkı nın mızın hizmetine hamam kültürü, Mimar Sinan Ma- sunulan bu hiz- İstanbul da yeni- hallesi çıkışında metin halkımıza den canlanıyor. yükselen yapının hayırlı olmasını Sadece temizliğin içerisinde tuz diliyorum, dedi.

5 Ocak 2019 Modern Çekmeköy Model Çekmeköy Çekmeköy Belediyesi Aylık Haber Bülteni 5 KİTAP FUARI BİNLERCE VATANDAŞI AĞIRLADI Çekmeköy Belediyesi nin Madenler Meydanı nda Önce Oku sloganıyla açtığı kitap fuarına vatandaşlarının ilgisi yoğundu. Madenler m e t r o durağının da bulunduğu meydanda 22 Kasım - 2 Aralık tarihleri arasında vatandaşlara hizmet veren kitap fuarına vatandaş katıldı. Yazarlar Yavuz Bahadıroğlu, Gazeteci - Yazar Nedim Şener gibi ünlü isimlerin imza günleri düzenlediği kitap fuarında 69 yayın evi, 120 yazar ve birbirinden kıymetli eserleri vatandaşlarla buluşturdu. Bu yıl ilki gerçekleştirilen kitap fuarının amacına ulaştığını belirten Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz Eğitim vadisi Çekmeköy e yakışır bir fuar oldu. 10 günlük bir sürede vatandaşımızı fuarda ağırladık. 7 den 70 e büyük bir ilgiyle ziyaret edilen fuarımız inşallah bundan sonraki yıllarda da vatandaşlarımızla buluşacak, dedi. BAŞKAN AHMET POYRAZ BAYRAK TÖRENİNDE Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz bayrak törenlerinde öğrencilerle buluşuyor. Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz Şehit Ömer Halisdemir Kız İmam Hatip Lisesi ve Orta Okulu ile Şehit Öğretmen İzzet Yüksel Orta Okulu nda bayrak törenlerine katıldı. Okul bahçelerinde gerçekleşen bayrak törenlerinde öğrencilere seslenen Başkan Poyraz Yarıyıl tatiline az bir süre kaldı. İnşallah hepiniz ailelerinizin yüzünü güldürecek güzel dereceler alırsınız. Eğitim öğretim döneminin ikinci yarısına da dinlenmiş şekilde girersiniz, dedi. Bayrak töreni İstiklal Marşı nın okunması ile son buldu. Okullarda büyük bir coşkuyla karşılanan Başkan Poyraz; öğrencilerle muhabbet etti, hatıra fotoğrafı çektirdi.

6 Ocak 2019 Modern Çekmeköy Model Çekmeköy Çekmeköy Belediyesi Aylık Haber Bülteni 6 YILIN EN İYİ SOSYAL YAŞAM DERGİSİ ÖDÜLÜ: ÇEKMEKÖY 2023 Çekmeköy Belediyesi tarafından yayımlanan Çekmeköy 2023 dergisi, magazinn.com ödüllerinde Yılın En İyi Yaşam Dergisi ödülünü aldı. Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz ın imtiyaz sahibi olduğu Çekmeköy 2023 dergisi, magazinn.com un Medya ve Sanat Ödülleri kapsamında Yılın En İyi Sosyal Yaşam Dergisi ödülüne layık görüldü. 1 milyon 856 bin 274 tekil kişinin katıldığı dijital anketle belirlenen kategori birincileri, 3 Aralık akşamı Torun Center da düzenlenen törende ödüllerini aldı. Dilay Korkmaz ile Onur Kırış'ın sunduğu geceye Mustafa Sandal, Gülben Ergen, Ezgi Mola, Murat Yıldırım, Iman Elbani, Koray Avcı, Tuğçe Kandemir, Emina Jahovic, Edis, İlyas Yalçıntaş, Emre Kaya, Anıl Çelik, Oya Başar, Çağla Şıkel, Ersin Düzen, Eypio ve Cem Öğretir gibi birçok isim katıldı. Çekmeköy 2023 Dergisi nin ödülünü Mustafa Sandal ve Oya Başar birlikte takdim etti. Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, 4 yıldır yayın hayatını sürdüren dergimiz, 81 ilde okurlarıyla buluşuyor. Her ay özel konular ve konuklarla çıkardığımız dergimizde; tarih, kültür, sanat, spor ve daha birçok konuyu ele alıyor; okurlarımızla bu konularda bilgi paylaşımında bulunuyoruz. 4 yıldır emek verdiğimiz bu çalışmamızın bu ödülle taçlandırılması bizleri çok mutlu etti ve önümüzdeki sayılar için motivasyonumuzu artırdı. Emeği geçen ve bizi bu ödüle layık gören herkese çok teşekkür ederiz, dedi. OCAK 2019 Çekmeköy Belediyesi Adına İmtiyaz Sahibi: Ahmet POYRAZ-Çekmeköy Belediye Başkanı Genel Yayın Yönetmeni: Fatih SIRMACI-Başkan Yardımcısı, DANIŞMA KURULU: Şenol ÇETİN-Başkan Yardımcısı, Eyüp YILDIRIM-Başkan Yardımcısı, Ahmet EPLİ-Başkan Yardımcısı, Latif COŞAR-Başkan Yardımcısı, Şahmettin YÜKSEL-Başkan Yardımcısı, Hasan ÖZTÜRK-Başkan Yardımcısı. Genel Yayın Koordinatörü: Nevzat HARTOMACIOĞLU-Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü. Basın Danışmanı: Gökçe Öztürk. Metin Yazarı: Muammer Özenen. Mizanpaj: THE BRAND İSTANBUL. Baskı: Dergah Ofset Yönetim Yeri: Merkez Mah. Piri Reis Cad. No:5 Çekmeköy / İstanbul, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü. Tel: Faks: info@cekmekoy.bel.tr facebook.com/cekmekoybelediyesi twitter.com/cekmekoybeltr youtube.com/cekmekoybelediyesi instagram.com/cekmekoybelediyesi

7 ÇEKMEKÖY Meclis Mahallesi Sarıgazi <> HASTANE Aydınlar Güngören Taşdelen YENİDOĞAN Şehir Hastanesi Abdurrahmangazi Samandıra Veysel Karani Hasanpaşa SULTANBEYLİ

8 BİZ BÜYÜK B Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan Ocak 2019 Modern Çekmeköy Model Çekmeköy Çekmeköy Belediyesi Aylık Haber Bülteni 8 Cu mhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep T a y y i p Erdoğan, 31 Mart 2019 Yerel se - çimlerinde Çekmeköy ün Belediye Başkanı Ahmet Poyraz la yola devam dedi yılında dört beldenin birleşmesiyle oluşan Çekmeköy ilçesinin kurucu belediye başkanı Ahmet Poyraz, Biz ilçemizi vatandaşları- mızla birlikte kurduk, 10 yıl boyunca birlikte yönettik. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ın takdiri ile 3. Dönem için de aday gösterildik. Teveccühlerinden ötürü Cumhurbaşkanımıza; bu yolda beni yalnız bırakmayan, 10 yıldır sırt sırta, omuz omuza, el ele çalıştığımız büyük Çekmeköy aileme çok teşekkür ediyorum, dedi. Verdiğimiz Sözleri Tuttuk Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, 2009 yılında halkımızın karşısına projelerimizle çıktığımızda, Bu proje kitapçığını atmayın, saklayın. 5 yıl sonra sizin karşınıza çıktığımda açın bakın ve söz verip yapmadığım bir iş varsa bana hesabını sorun, demiştim seçimlerinde vatandaşlarımız söz verdiğimiz projeleri tamamladığımızı ve daha fazlasını yaptığımızı görünce, o seçimlerde oylarımızı katlayarak, ikinci kez belediye başkanı seçildik. Bu şehre 10 yıl hizmet etme şansı verdiği için Allah a hamd ediyorum. Dua aldıkça işlerimiz kolaylaştı, projeler bereketlendi 10 yıl önce bu göreve geldiğimizde bir şehrin temellerini attığımızı biliyorduk. Bu temel ne kadar sağlam olursa, Çekmeköy ün geleceğinin de o kadar sağlam olacağının bilincindeydik. Bu nedenle bu şehri planlarken 100 yıl sonrasını düşünerek hareket ettik. Ulaşım, eğitim, sağlık, kültür sanat, alt yapı ve üst yapıda söz verdiğimiz çalışmaları

9 Ocak 2019 Modern Çekmeköy Model Çekmeköy Çekmeköy Belediyesi Aylık Haber Bülteni 9 İR AİLEYİZ, Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz la yola devam dedi. tamamladık. Biz hizmet ettikçe vatandaşlarımızın duasını aldık ve işlerimiz kolaylaştı, çalışmalarımız bereketlendi. İşin başında yapmazlar dedikleri şeyleri yaptık, hatta ilk zamanlar bizim bile hayal etmediğimiz işleri zaman içinde projelendirerek hayata geçirdik. Bu Şehri Birlikte Kurduk, Birlikte Yönetiyoruz Her gün mahallelerimizde en az 10 bin adım atıyor, esnafımızla hasbihal ediyorum. Her hafta en az 6 ev ziyareti yapıyor, öğle namazlarımı farklı mahallelerin camilerinde kılıyor, okulların bayrak törenlerine katılıyorum. Belediyedeki tüm müdürlerimizin sorumlu oldukları bir mahalle var. Her hafta o mahalleyi dolaşmak zorundalar. Biz vatandaşlarımızla sohbet ederken aslında onların beklentilerini varsa şikayetlerini anlamış oluyoruz. O görüşmelerin ardından alınan notlar, belediyede projelendiriliyor. Böylece mahallelerimize nokta atışı hizmetler götürmüş oluyoruz. Daha Yapacak Çok İşimiz Var Yüzlerce kalıcı eser kazandırdığımız ilçemiz birçok çalışması ile model oldu. İstanbul un tarihi yerleşim yerlerinden Çekmeköy e tercihli göç aldık. Nüfusumuz 130 bin di, şimdi 250 bine çok yaklaştık. Bu da demek oluyor ki; ilçemizdeki refah düzeyini koruyabilmek için daha çok çalışmalıyız. Bu dönem planladığımız birçok projeyi Allah nasip ederse önümüzdeki dönem hayata geçireceğiz. Büyük Çekmeköy Ailesi ile birlikte daha yapacak çok işimiz var.

10

11 Ocak 2019 Modern Çekmeköy Model Çekmeköy Çekmeköy Belediyesi Aylık Haber Bülteni 11 EĞİTİM VADİSİ ÇEKMEKÖY E YENİ BİR OKUL DAHA Çekmeköy ü eğitim vadisi yapacağız diyerek göreve başlayan ve bu hayalini gerçekleştiren Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz ile ilçedeki eğitim yatırımları ve gençler üzerine bir sohbet gerçekleştirdik. Göreve geldiğimizde ilçemizde sadece 25 okul vardı. Gençlerimiz başka ilçelere okumaya gidiyordu. Öncelikli olarak bu sorunu çözmeyi hedefledik. Belediye olarak okul yapımı işimiz olmasa da teşviklerle ilçemizi bir eğitim vadisine dönüştürdük. Televizyonlarda gayrimenkul tanıtımlarında yatırımcıların ilçemizin bu yönüne vurgu yaptıklarına görüyorum açıkçası emeklerimizin karşılığını gördükçe de mutlu oluyorum. 9 yılda sadece 25 olan okul sayımızı, özel okulların da gelmesiyle birlikte 145 e çıkardık. İlçemize 2 özel üniversite kampüsü kuruldu. Üniversite kurulan mahallemizin kaderi değişti dersek yanlış olmaz. Yeni okulların kazandırılması için hala çalışıyoruz. Nüfus artışına bağlı olarak ihtiyaç hasıl olacağını düşünüp, yeni okullar için çalışıyoruz. Bunlardan bir tanesi de Milli Eğitim Bakanlığı na bağışladığımız bir arsamız üzerinde yapılan Engelli Okulu olacak. Devlet okulu olarak yapılan bu okulumuzda engelli çocuklarımız eğitim görecek. Biz şehir planlarımızı yaparak bugünü değil yarınlarımızı da düşünerek yaptık. Şuanda şehir planlarımızda 50 yıl sonrasına bile yetecek okul alanımız var. Eğitim anlayışımız okul ile sınırlı değil. Gençlerimizin okul sonrasında da kendilerini geliştirebilecekleri, boş zamanlarını değerlendirebilecekleri alanlar oluşturuyoruz ki boşluğa düşmesinler; vatana, millete hayırlı bireyler olarak yetişsinler. Örneğin Yenilik Akademisi bilimle ilgilenen liseli gençlere yol gösteren, imkan sağlayan bir proje. TÜBİTAK iş birliği ile yürütülen projede genç mucitler fikirlerini icada dönüştürüyor. Her yıl yaklaşık 700 öğrencimize projemizle bilimsel eğitim veriyoruz. Liseden mezun olduktan sonra bizimle devam eden, 5 yıldır aramızda olan gençlerimiz de var. ENGELLİ ÇOCUKLARA OKUL Çekmeköy Belediyesi, engelli çocukların eğitim görmeleri için özel donanımlı okul yapıyor. Belediye arsasında bütçesinin büyük kısmı belediye tarafından finanse edilen, hayırsever iş adamı desteği verdiği inşaat çalışmaları tamamlandığında bina Milli Eğitim Bakanlığı na devredilecek m2 lik alanda 3 kat üzerine kurulan okulda; 16 derslik, havuz, beden eğitimi sınıfları, resim ve müzik atölyeleri için sınıflar, yemekhane, mutfak, soğuk hava deposu bulunuyor. Milli Eğitim Bakanlığı na bağlı olarak hizmet verecek okulda; zihinsel engelli çocukların sosyal yaşamını güçlendirmek için spor, resim, müzik etkinlikleri yapılırken; çocukların günlük yaşamlarını kolaylaştırmak için ev eşyaları ve mutfak eşyalarının kullanımları da eğitimlerinin bir parçası olacak FATMA TALİP KAHRAMAN KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ GÜÇ KARDEŞLER ANADOLU LİSESİ ÖZDEN CENGİZ ANADOLU LİSESİ ÇEKMEKÖY TOKİ LİSESİ

12 Ocak 2019 Modern Çekmeköy Model Çekmeköy Çekmeköy Belediyesi Aylık Haber Bülteni 12 ÇEKMEKÖY MUSİKİ DERNEĞİ ATATÜRK ÜN SEVDİĞİ ŞARKILARI SESLENDİRDİ Çekmeköy Musiki Derneği Taşdelen Turgut Özal Kültür Merkezi nde gerçekleşen konserde büyük beğeni topladı. Çekmeköy Belediyesi kültür sanat etkinlikleri kapsamında gerçekleşen musiki konserine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ün sevdiği şarkıların seslendirildiği gecede musiki korosu büyük beğeni topladı. Şef Seda Süratli yönetiminde Çekmeköylü gönüllülerden oluşan koro 2007 yılından bugüne musiki çalışmalarına devam ediyor.

13

14 Ocak 2019 Modern Çekmeköy Model Çekmeköy Çekmeköy Belediyesi Aylık Haber Bülteni 14 EN UZUN GECEDE KIYASIYA YARIŞTILAR Çekmeköy Belediyesi tarafından düzenlenen halk koşusu ve bisiklet yarışı renkli görüntülere sahne oldu. Zorlu çamur parkurunda yarışan koşucular ile bisikletçiler zor anlar yaşadı. Yılın en uzun g e c e s i Çekmeköy de macera dolu bir yarışla geçti. Çekmeköy Belediyesi ve Uzunetap tarafından gerçekleştirilen, yüzlerce sporcunun katıldığı En Uzun Gecede Koş ya da Pedalla yarışına bu yıl da Taşdelen Mesire Alanı ev sahipliği yaptı. Koşu ya da bisiklet olmak üzere iki farklı dalda eşzamanlı olarak gerçekleşen yarış; koşu 8 km, koşu 20 km, ultra maraton 60 km ve bisiklet 20 km olmak üzere 4 ayrı kategoride yapıldı.

15 Ocak 2019 K aranlık ormanda başlarına ve ayak bileklerine taktıkları ışıklarla yolla- #NeGüzelsinÇekmeköy Modern Çekmeköy Model Çekmeköy rını bulmaya çalışan yarışmacılara her 100 metrede bir asılan fosforlu bezler yön gösterdi. Belirli aralıklarda bulunan kontrol noktalarında yiyecek - içecek takviyesi yapıldı. Soğuk havanın yanı sıra zorlu parkurda mücade- cekmekoybelediyesi cekmekoybeltr Çekmeköy Belediyesi Aylık Haber Bülteni le eden sporcular başlangıç alanında kurulan alanda doyasıya eğlendi. Sporcular; yakılan ateş etrafında ısınırken, sı- 15 cak çaylarını yudumlayıp bando eşliğinde dans edip doyasıya eğlendiler. SERİ NOKTA

16

ÇANTA VE KIRTASİYELER ONİKİŞUBAT TAN

ÇANTA VE KIRTASİYELER ONİKİŞUBAT TAN ÇANTA VE KIRTASİYELER ONİKİŞUBAT TAN Kahramanmaraş Merkez İlçe Onikişubat Belediyesi, 124 okulda 6 bin ilkokul birinci sınıf öğrencisine çanta ve kırtasiye malzemesi dağıttı. Başkan Mahçiçek, Çocuklar,

Detaylı

Başbakan Yıldırım, Mersin Şehir Hastanesi Açılış Töreni nde konuştu

Başbakan Yıldırım, Mersin Şehir Hastanesi Açılış Töreni nde konuştu Başbakan Yıldırım, Mersin Şehir Hastanesi Açılış Töreni nde konuştu Şubat 03, 2017-5:56:00 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakan Binali Yıldırım, Mersin Şehir Hastanesi'nin ve yapımı tamamlanan

Detaylı

2014 YEREL SEÇİM FAALİYET RAPORU

2014 YEREL SEÇİM FAALİYET RAPORU AK PARTİ PENDİK İLÇE KADIN KOLLARI BAŞKANLIĞI 2014 YEREL SEÇİM FAALİYET RAPORU (30 Aralık 2013 29 Mart 2014) Hazırlayan: Ayser SOY Pendik İlçe Kadın Kolları Başkanı (07 Nisan 2014) GİRİŞ Pendik İlçe Kadın

Detaylı

Şerif Kocadon için mevlit

Şerif Kocadon için mevlit Şerif Kocadon için mevlit 85 yaşında aramızdan ayrılan Bekir Şerif Kocadon için evinde mevlit okundu. Bodrum eşrafından merhum Mehmet Kocadon un oğlu, Fatma Kocadon un eşi; Bodrum Belediye Başkanı Mehmet

Detaylı

10.12.2014 Çarşamba İzmir Basın Gündemi

10.12.2014 Çarşamba İzmir Basın Gündemi 10.12.2014 Çarşamba İzmir Basın Gündemi Katip Çelebi'nin Rektörü Prof. Galip Akhan İzmir'in en genç devlet üniversitesi Katip Çelebi Üniversitesi'nde rektörlük seçimi sonuçlandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip

Detaylı

GÜL-AY Basın-Meslek İlkelerine Uyar. Yazı ve ilanlar imza sahiplerine aittir. Köşe yazılarına ücret ödenmez. Makalelerinden kendileri sorumludur.

GÜL-AY Basın-Meslek İlkelerine Uyar. Yazı ve ilanlar imza sahiplerine aittir. Köşe yazılarına ücret ödenmez. Makalelerinden kendileri sorumludur. 06 EKİM 2014 REKLAM HABERLER Gül-Ay - Sayfa 3 06 EKİM 2014 Gül-Ay - Sayfa 5 HABERLER Erdemli de üzüm festivali yapıldı Erdemli'ye bağlı Üzümlü köyünde Üzüm festivali yapıldı. Erdemli Belediyesi tarafından

Detaylı

ÇATALMEŞE PARKI AÇILDI KUTLU OLSUN YENİLİK AKADEMİSİ NDEN BÜYÜK İCAT! ÖĞRETMENLER GÜNÜ

ÇATALMEŞE PARKI AÇILDI KUTLU OLSUN YENİLİK AKADEMİSİ NDEN BÜYÜK İCAT! ÖĞRETMENLER GÜNÜ BU YIL DA 1. ÇEKMEKÖY İnsani Gelişme Vakfı (İNGEV) tarafından BM kriterlerine göre yaptırılan araştırma sonucunda, Çekmeköy Belediyesi yönetişim ve saydamlık endeksi alanında bu yıl da 1. sırada yer aldı.

Detaylı

Başbakan Yıldırım, İstanbul-Bursa-İzmir Otoyolu Gemlik-Bursa Kesimi Açılış Töreni nde konuştu

Başbakan Yıldırım, İstanbul-Bursa-İzmir Otoyolu Gemlik-Bursa Kesimi Açılış Töreni nde konuştu Başbakan Yıldırım, İstanbul-Bursa-İzmir Otoyolu Gemlik-Bursa Kesimi Açılış Töreni nde konuştu Mart 12, 2017-7:32:00 Başbakan Binali Yıldırım, İstanbul-Bursa-İzmir Otoyolu'nun Gemlik-Bursa kesimi açılış

Detaylı

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Altınordu İlçesi nde bulunan 92 Mahalle nin muhtarlarıyla ile bir araya geldi.

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Altınordu İlçesi nde bulunan 92 Mahalle nin muhtarlarıyla ile bir araya geldi. Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Altınordu İlçesi nde bulunan 92 Mahalle nin muhtarlarıyla ile bir araya geldi. TESK Otelde gerçekleştirilen toplantıya Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş

Detaylı

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ 3.Sınıflar olarak Kayseri Bilim Merkezi ne düzenlediğimiz gezide Dünyamız ve Uzay, Maddenin Halleri gibi konularla ilgili bilgiler edindik. Eğlenceli ve keyifli vakit geçirdiğimiz

Detaylı

Başbakan Yıldırım, Keçiören Metrosu nun Açılış Töreni nde konuştu

Başbakan Yıldırım, Keçiören Metrosu nun Açılış Töreni nde konuştu Başbakan Yıldırım, Keçiören Metrosu nun Açılış Töreni nde konuştu Ocak 05, 2017-4:11:00 Başbakan Binali Yıldırım, Keçiören Belediyesi önünde düzenlenen metro açılış töreninde yaptığı konuşmada, nüfusu

Detaylı

TOPLU KONUTLARIN TEMELİ, 12 ŞUBAT RUHUYLA ATILDI

TOPLU KONUTLARIN TEMELİ, 12 ŞUBAT RUHUYLA ATILDI TOPLU KONUTLARIN TEMELİ, 12 ŞUBAT RUHUYLA ATILDI Kahramanmaraş Merkez Onikişubat Belediyesi tarafından dar gelirli vatandaşları ev sahibi yapmak için başlatılan toplu konut projesinin temeli, Sağlık Bakanı

Detaylı

HAVRAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI 2016 YILI ARALIK AYI FAALİYET RAPORU

HAVRAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI 2016 YILI ARALIK AYI FAALİYET RAPORU HAVRAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI 2016 YILI ARALIK AYI FAALİYET RAPORU A- YAPIM İŞLERİ: 1- İlçemize bağlı Tekke Mahallesi Tekke Cami yanı Çevre duvar, Abdestlik, Bay Bayan WC, Bahçe karo taş döşeme çalışmaları

Detaylı

Çoğunluk olmak, azınlığı yok saymak

Çoğunluk olmak, azınlığı yok saymak AK PARTİ İSTANBUL İL BAŞKANLIĞI TEŞKİLAT İÇİ HAFTALIK BÜLTENİ YIL: 2013 SAYI : 198 22-29-TEMMUZ 2013 İstanbul, geleneksel iftarımızda buluştu Çoğunluk olmak, azınlığı yok saymak anlamına gelmez Ülkedeki

Detaylı

Torba Cafe Plaj hizmete açıldı

Torba Cafe Plaj hizmete açıldı Torba Cafe Plaj hizmete açıldı Bodrum yarımadası genelinde hizmet veren Bodrum Belediye A.Ş. kafelerine bir yenisi daha eklendi. Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon un da katılımıyla kafelerin 17 ncisi

Detaylı

Başbakan Binali Yıldırım, başbakan olarak ilk kez memleketi Erzincan'a geldi.

Başbakan Binali Yıldırım, başbakan olarak ilk kez memleketi Erzincan'a geldi. Başbakan Binali Yıldırım, başbakan olarak ilk kez memleketi Erzincan'a geldi. 1/5 Başbakan Yıldırım'ı Erzincan Havalimanı'nda İçişleri Bakanı Efkan Ala, Erzincan Valisi Süleyman Kahraman, Erzurum Valisi

Detaylı

Başkan Kocadon, personelinin yeni yılını kutladı

Başkan Kocadon, personelinin yeni yılını kutladı Başkan Kocadon, personelinin yeni yılını kutladı MAZLUM AĞAN DA KUTLAMAYA KATILDI Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, düzenlediğini davette Bodrum Belediyesi personelinin yeni yılını kutladı. Bodrum

Detaylı

EMİN GEÇİN PROJELERİ ANLATTI

EMİN GEÇİN PROJELERİ ANLATTI EMİN GEÇİN PROJELERİ ANLATTI Bodrum daki yerel ve ulusal basın kuruluşlarının temsilcileri ile bir araya gelen İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Geçin müdürlüğün projeleri hakkında bilgiler verdi. İlçe

Detaylı

Karnaval Havasında Uçurtma Festivali

Karnaval Havasında Uçurtma Festivali Karnaval Havasında Uçurtma Festivali Bodrum da bu yıl 6 ıncısı gerçekleştirilen Ver elini Bodrum, Çocuklar Ölmesin Uçurtma Uçursun festivali renkli görüntülere sahne oldu. Sabah erken saatlerden akşama

Detaylı

ESENYURT BELEDİYESİ ERİŞİLEBİLİRLİK ÇALIŞMALARI

ESENYURT BELEDİYESİ ERİŞİLEBİLİRLİK ÇALIŞMALARI ESENYURT BELEDİYESİ ERİŞİLEBİLİRLİK ÇALIŞMALARI Türkiye İstatistik Kurumu ve Özürlüler İdaresi Başkanlığı tarafından yapılan Türkiye Özürlüler Araştırması sonuçlarına göre, ülkemizde yaklaşık 8,4 milyon

Detaylı

SGK Mutfağına Gıda Güvenliği ve Yönetimi Kalite Belgesi

SGK Mutfağına Gıda Güvenliği ve Yönetimi Kalite Belgesi SGK Mutfağına Gıda Güvenliği ve Yönetimi Kalite Belgesi SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANI FATİH ACAR: - ŞUANDA TÜRKİYE DE ÖRNEK ALINMASI GEREKEN BİR KURUM VARSA BU SOSYAL GÜVENLİK KURUMUDUR - BU BELGEYİ ALMAMIZA

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :6. Syf Sayfası :1-3. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :6. Syf Sayfası :8. Syf Sayfası :1. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :6. Syf Sayfası :1-3. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :İnternet Sitesi Karabağlar da

Detaylı

129 KADINI TEMSİLEN 129 KADIN MHP YE ÜYE OLDU

129 KADINI TEMSİLEN 129 KADIN MHP YE ÜYE OLDU 129 KADINI TEMSİLEN 129 KADIN MHP YE ÜYE OLDU Kadınlar Günü MHP Bodrum Seçim İletişim Merkezi nde Coşkuyla Kutlandı MHP Bodrum Seçim İletişim Merkezi nde düzenlenen 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü etkinliğine,

Detaylı

HAYRABOLU TİCARET BORSASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU

HAYRABOLU TİCARET BORSASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU HAYRABOLU TİCARET BORSASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU Türkiye Muharip Gaziler Derneği Hayrabolu Temsilci Ali Güz Borsamızca Derneklerine yapılan yardımlardan dolayı Borsamız Yönetim Kurulu Başkanı Süreyya

Detaylı

BAŞKAN YAVUZ, TUZLA BELEDİYE BAŞKANI DR.ŞADİ YAZICI, EŞİ

BAŞKAN YAVUZ, TUZLA BELEDİYE BAŞKANI DR.ŞADİ YAZICI, EŞİ BAŞKAN YAVUZ, TUZLA BELEDİYE BAŞKANI DR.ŞADİ YAZICI, EŞİ DR.FATMA YAZICI YI KIRIKHAN DA AĞIRLADI BAŞKAN YAVUZ, TUZLA BELEDİYE BAŞKANI DR.ŞADİ YAZICI, EŞİ DR.FATMA YAZICI VE TUZLA BELEDİYESİNDEN GELEN KONUKLARINI

Detaylı

Bin Yıllık Musiki Kültürümüze Katkı Sunuyoruz. 14 Ocak 2014 Kürdilihicazkâr Faslı Beraber ve Solo Şarkılar Konseri

Bin Yıllık Musiki Kültürümüze Katkı Sunuyoruz. 14 Ocak 2014 Kürdilihicazkâr Faslı Beraber ve Solo Şarkılar Konseri Bin Yıllık Musiki Kültürümüze Katkı Sunuyoruz 14 Ocak 2014 Kürdilihicazkâr Faslı Beraber ve Solo Şarkılar Konseri Müdürlüğümüz bünyesinde faaliyet gösteren AKM Klasik Türk Sanat Müziği Korosunun Şef Mitat

Detaylı

Haftalı NİSAN Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun!

Haftalı NİSAN Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun! K A Y I O K U L L A R I Haftalı 17-21 NİSAN 2017 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun! 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı coşkuyla kutladık. Yarının aydınlık geleceği olan

Detaylı

2.8 milyon TL harcanarak 8 ayda tamamlanan Alucra Turan Bulutçu Meslek Yüksek Okulu (MYO) binasının açılışı Kültür Bakanı Ertuğrul GÜNAY yaptı.

2.8 milyon TL harcanarak 8 ayda tamamlanan Alucra Turan Bulutçu Meslek Yüksek Okulu (MYO) binasının açılışı Kültür Bakanı Ertuğrul GÜNAY yaptı. 2.8 milyon TL harcanarak 8 ayda tamamlanan Alucra Turan Bulutçu Meslek Yüksek Okulu (MYO) binasının açılışı Kültür Bakanı Ertuğrul GÜNAY yaptı. Binanın açılış törenine Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul

Detaylı

Fethiye den 7 Kooperatif Ulaşımda Dönüşüme Katıldı

Fethiye den 7 Kooperatif Ulaşımda Dönüşüme Katıldı Fethiye den 7 Kooperatif Ulaşımda Dönüşüme Katıldı Muğla Büyükşehir Belediyesi nin il genelinde sürdürdüğü Ulaşımda Dönüşüm Projesi ne Fethiye İlçesinde faaliyet gösteren 7 kooperatif daha katıldı. Muğla

Detaylı

İNGİLTERE DEKİ DOKTORLAR UYDURUYORSUN DEDİĞİ HASTAYI, TÜRK DOKTOR TEDAVİ ETTİ

İNGİLTERE DEKİ DOKTORLAR UYDURUYORSUN DEDİĞİ HASTAYI, TÜRK DOKTOR TEDAVİ ETTİ İNGİLTERE DEKİ DOKTORLAR UYDURUYORSUN DEDİĞİ HASTAYI, TÜRK DOKTOR TEDAVİ ETTİ İngiltere de Şubat ayından beri yüksek ateş, epileptik atak ve şiddetli ağrı şikayeti İle defalarca İngiltere deki hastanelere

Detaylı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ın, Saray Engelsiz Yaşam, Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini Ziyareti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ın, Saray Engelsiz Yaşam, Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini Ziyareti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ın, Saray Engelsiz Yaşam, Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini Ziyareti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan eşi Emine Erdoğan ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur

Detaylı

KASIM 18 KÜLTÜR SANAT

KASIM 18 KÜLTÜR SANAT 18 KÜLTÜR SANAT ETKiNLiK TAKViMi 18 KÜLTÜR SANAT ETKiNLiK TAKViMi Değerli Çekmeköylüler Yeni kültür-sanat sezonunun başlamasıyla birlikte sizleri sanatın her alanıyla buluşturmaya devam ediyoruz. Birbirinden

Detaylı

MHP TURGUTREİS SEÇİM İLETİŞİM MERKEZİ AÇILDI

MHP TURGUTREİS SEÇİM İLETİŞİM MERKEZİ AÇILDI MHP TURGUTREİS SEÇİM İLETİŞİM MERKEZİ AÇILDI Tosun: Yaptıklarımız Yapacaklarımızın Teminatıdır Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), Yarımada nın ikinci büyük beldesi olan Turgutreis te seçim iletişim merkezini

Detaylı

Başbakan Yıldırım, Ankara YHT Garı açılış töreninde konuştu

Başbakan Yıldırım, Ankara YHT Garı açılış töreninde konuştu Başbakan Yıldırım, Ankara YHT Garı açılış töreninde konuştu Ekim 29, 2016-6:32:00 Başbakan Binali Yıldırım, "Bu modern Ankara Tren Garı yap-işlet-devret modeliyle 725 trilyon harcanarak, bu hale geldi.

Detaylı

AYVALI ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ EĞTİM ÖĞRETİM YILI FAALİYET RAPORU

AYVALI ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ EĞTİM ÖĞRETİM YILI FAALİYET RAPORU AYVALI ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ 2015-2016 EĞTİM ÖĞRETİM YILI FAALİYET RAPORU ANKARA 20 EĞİTİM ÖĞRETİM KADROMUZ EĞİTİM ÖĞRETİM KADROMUZLA KAHVALTIMIZ 1- TÜBİTAK 4006 2. BİLİM ŞENLİĞİ YAPILDI Okulumuzda

Detaylı

Beykoz Yerel Basını: Yılın Öğretmen Çifti, Adife& Bayram YILDIZ - Özgün Haber

Beykoz Yerel Basını: Yılın Öğretmen Çifti, Adife& Bayram YILDIZ - Özgün Haber Beykoz Yerel Basını: "Yılın Öğretmen Çifti, Adife& Bayram YILDIZ" Tüm Ülkede kutlanan Öğretmenler Günü Beykoz'da da coşkuyla kutlanırken, bu özel günde öğretmenlerimiz için çeşitli etkinlikler ve ziyaretler

Detaylı

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2015 YILI AĞUSTOSAYI FAALİYET RAPORU

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2015 YILI AĞUSTOSAYI FAALİYET RAPORU HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2015 YILI AĞUSTOSAYI FAALİYET RAPORU A- KİLİT PARKE TAŞI İLE YOL YAPIM-ÇEVRE DÜZENLEMESİVE ÇOÇUK OYUN PARKLARI YAPIMI HİZMETLERİ : 1- İlçemiz YeniMahalle 80.Sokak yolu çevre düzenlemesi

Detaylı

ERDOĞAN, ARTVİN TÜRKİYE NİN ENERJİ MERKEZİ OLACAK

ERDOĞAN, ARTVİN TÜRKİYE NİN ENERJİ MERKEZİ OLACAK ERDOĞAN, ARTVİN TÜRKİYE NİN ENERJİ MERKEZİ OLACAK Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, hafta sonu Karadeniz bölgesinde gerçekleştirdiği resmi açılış töreninin bir etabını da Artvin de yaptı. Valilik Meydanı

Detaylı

TJK At la Terapi Merkezlerinin 4. sü Bursa Hipodromu nda hizmete girdi

TJK At la Terapi Merkezlerinin 4. sü Bursa Hipodromu nda hizmete girdi TJK At la Terapi Merkezlerinin 4. sü Bursa Hipodromu nda hizmete girdi TJK nın en önemli sosyal sorumluluk projelerinden At la Terapi Merkezi, 12 Mayıs 2017 Cuma günü Bursa Osmangazi Hipodromu nda açıldı.

Detaylı

Avrasya Tüneli Yeni İsmi Ne olsun

Avrasya Tüneli Yeni İsmi Ne olsun Avrasya Tüneli Yeni İsmi Ne olsun Avrasya Tüneli Yeni İsmi Ne olsun yazımızda açılışına günler kala İstanbul ve Türkiye için yeni bir yol olacak olan tünel ile, Asya ve Avrupa ilk kez deniz tabanının altından

Detaylı

MAHÇİÇEK TEN ENGELLİLERE MÜJDE

MAHÇİÇEK TEN ENGELLİLERE MÜJDE MAHÇİÇEK TEN ENGELLİLERE MÜJDE Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla düzenlenen programda, engelli vatandaşlar için hayata geçirmeyi planladıkları bakım

Detaylı

HASAN KABLI GÖREVE BAŞLADI, PERSONEL İSTİFA DİLEKÇESİ VERDİ

HASAN KABLI GÖREVE BAŞLADI, PERSONEL İSTİFA DİLEKÇESİ VERDİ HASAN KABLI GÖREVE BAŞLADI, PERSONEL İSTİFA DİLEKÇESİ VERDİ 9 Şubat Pazar günü gerçekleştirilen seçimler ile Bodrum Şöförler ve Otomobilciler Esnaf Odası başkanı seçilen Hasan Kablı, Aytekin Çanakcı dan

Detaylı

https://youtu.be/j6ceksdurxm Muğla nın Ortaca ilçesi Dalyan mahallesinde buluşan Ankara Atatürk Lisesi mezunları 43 yıl sonra bir araya geldiler.

https://youtu.be/j6ceksdurxm Muğla nın Ortaca ilçesi Dalyan mahallesinde buluşan Ankara Atatürk Lisesi mezunları 43 yıl sonra bir araya geldiler. 43 YIL GELDİLER SONRA BİR ARAYA https://youtu.be/j6ceksdurxm Muğla nın Ortaca ilçesi Dalyan mahallesinde buluşan Ankara Atatürk Lisesi mezunları 43 yıl sonra bir araya geldiler. 1972 1973 döneminde Ankara

Detaylı

Kuzey Hendeği nden Türk Sanat Müziği ezgileri yükseldi

Kuzey Hendeği nden Türk Sanat Müziği ezgileri yükseldi Kuzey Hendeği nden Türk Sanat Müziği ezgileri yükseldi Bodrum Belediyesi Türk Musikisi Derneği Klasik Müzik Korosu tarafından Bodrum Kalesi Kuzey Hendeği nde Bestekar Erol Sayan Özel Konseri düzenlendi.

Detaylı

Ahmet POYRAZ. Değerli Çekmeköylüler

Ahmet POYRAZ. Değerli Çekmeköylüler . EKiM EKİM/ 2016 Değerli Çekmeköylüler Uzun, yorucu ve memleketimiz için zor günlerin yaşandığı bir yaz ayından sonra 2016-2017 kültür sanat sezonunu açmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ülkemiz geçtiğimiz

Detaylı

TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI OKULLARINDA KARNE HEYECANI

TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI OKULLARINDA KARNE HEYECANI TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI OKULLARINDA KARNE HEYECANI 2016-2017 Öğretim Yılı Birinci Dönem Karne ve Ödül Töreni, 20 Ocak 2017 Cuma günü, okul yöneticilerimizin, öğretmenlerimizin, öğrencilerimizin ve velilerimizin

Detaylı

MAHÇİÇEK TEN 2015 MÜJDELERİ

MAHÇİÇEK TEN 2015 MÜJDELERİ MAHÇİÇEK TEN 2015 MÜJDELERİ Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, ilçede görev yapan 128 mahalle muhtarıyla bir araya gelerek 2014 ün değerlendirmesini yaptı. Geride kalan yılı birbirinden güzel

Detaylı

158 Personelimizle İstanbullu. hemşerilerimize hizmet etmekteyiz.

158 Personelimizle İstanbullu. hemşerilerimize hizmet etmekteyiz. 158 Personelimizle İstanbullu hemşerilerimize hizmet etmekteyiz. ÇÖZÜM BİZİM İŞİMİZ 2.976.726 Başvuruyu Çözümledik BEYAZ MASA 1994 yılından bu yana 24 saat hizmet anlayışıyla, kendisine ulaşan tüm istek,

Detaylı

ÖMER GÜNEY CHP MENEMEN BELEDİYE BAŞKAN A.ADAYI

ÖMER GÜNEY CHP MENEMEN BELEDİYE BAŞKAN A.ADAYI 1 26 EYLÜL 2013, Saygıdeğer Menemen Halkımla, Belediye Başkan Aday Adaylığımı açıkladığım o güzel gündeki konuştuklarımı ölümsüzleştirmek istedim. Sevgi ve Saygılarımla 2 Kıymetli Büyüklerim, Partimizin

Detaylı

CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW

CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW Okul Öncesi öğrencilerimiz, velileriyle birlikte tasarladıkları birbirinden çılgın giysileri sergiledikleri defilede hem çok eğlendiler hem de öğrendikleri İngilizce yapıları

Detaylı

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI. Sultanbeyli. 219 Milyon YTL. (İkiyüz On Dokuz Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI. Sultanbeyli. 219 Milyon YTL. (İkiyüz On Dokuz Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI Sultanbeyli Toplam Yatırım 219 Milyon YTL (İkiyüz On Dokuz Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM 04 05 06 07 08 Mahalle mahalle sokak sokak

Detaylı

http://www.iha.com.tr/balikesir-haberleri/is-dunyasi-bso-iftarinda-bulustu-balikesir-1730409/ Balıkesir Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Uğur un ev sahipliğinde gerçekleştirilen iftar yemeğinde

Detaylı

EKiM 17 KÜLTÜR SANAT ETKiNLiK TAKViMi

EKiM 17 KÜLTÜR SANAT ETKiNLiK TAKViMi 17 KÜLTÜR SANAT ETKiNLiK TAKViMi 17 KÜLTÜR SANAT ETKiNLiK TAKViMi Değerli Çekmeköylüler Sonbahar aylarının telaşı ve yeni kültür-sanat etkinliklerimizin heyecanıyla sizleri selamlıyorum. Yediden yetmişe

Detaylı

CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW

CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW Okul Öncesi öğrencilerimiz, velileriyle birlikte tasarladıkları birbirinden çılgın giysileri sergiledikleri defilede hem çok eğlendiler hem de öğrendikleri İngilizce yapıları

Detaylı

Yenilenen Geçici Hayvan Bakım Merkezi açıldı

Yenilenen Geçici Hayvan Bakım Merkezi açıldı Yenilenen Geçici Hayvan Bakım Merkezi açıldı Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, bakım ve rehabilitasyon çalışmaları tamamlanarak dünya standartlarında bir tesis haline getirilen Bodrum Belediyesi

Detaylı

Karnaval Havasında Uçurtma Festivali

Karnaval Havasında Uçurtma Festivali Karnaval Havasında Uçurtma Festivali Bodrum da bu yıl 6 ıncısı gerçekleştirilen Ver elini Bodrum, Çocuklar Ölmesin Uçurtma Uçursun festivali renkli görüntülere sahne oldu. Sabah erken saatlerden akşama

Detaylı

Başbakan Yıldırım, Türkiye genelinde 40 İlçeye Doğalgaz Dağıtım Töreni nde konuştu

Başbakan Yıldırım, Türkiye genelinde 40 İlçeye Doğalgaz Dağıtım Töreni nde konuştu Başbakan Yıldırım, Türkiye genelinde 40 İlçeye Doğalgaz Dağıtım Töreni nde konuştu Kasım 06, 2016-7:47:00 Başbakan Binali Yıldırım, "Erzincan can şehirdir, canların şehridir. Erzincan Türkiye'nin, Erzincan

Detaylı

hüseyin akdeniz tarafından yazıldı Çarşamba, 02 Şubat :27 - Son Güncelleme Cumartesi, 05 Şubat :13

hüseyin akdeniz tarafından yazıldı Çarşamba, 02 Şubat :27 - Son Güncelleme Cumartesi, 05 Şubat :13 Divan Başkanlığını Belediye Meclis Üyesi Yusuf Uzunlar,Başkan Yardımcılığını, Fatsa Muhtarlar Dernek Başkanı Mehmet Özgen,Katip Üyeliklerini,Perşembe Muhtarlar Dernek Başkanı Namık Canik ve Korgan muhtarlar

Detaylı

Şehit yakınları ve gaziler için iş kurası

Şehit yakınları ve gaziler için iş kurası Şehit yakınları ve gaziler için iş kurası Temmuz 15, 2015-4:50:00 Başbakan Ahmet Davutoğlu, salonda bulunanlara, "Bayrama ulaşmadan önce bir bayramı daha sizlerle yapabilmek için bu atama merasimi gerçekleştirme

Detaylı

BAŞKAN ÇİĞDEM DEMİRALP : ANKARA YA SÖZ VERDİK, BODRUM BELEDİYESİ Nİ ALACAĞIZ

BAŞKAN ÇİĞDEM DEMİRALP : ANKARA YA SÖZ VERDİK, BODRUM BELEDİYESİ Nİ ALACAĞIZ BAŞKAN ÇİĞDEM DEMİRALP : ANKARA YA SÖZ VERDİK, BODRUM BELEDİYESİ Nİ ALACAĞIZ Bodrum Ak Parti İlçe Başkanı Çiğdem Demiral, önümüzdeki Belediye Başkanlığı seçimlerinde Bodrum Belediye Başkanlığını almak

Detaylı

SEDAŞ LI ÇOCUKLAR İŞGÜVENLİĞİ VİDEO YARIŞMASI ÖDÜLLERİNİ ALDILAR

SEDAŞ LI ÇOCUKLAR İŞGÜVENLİĞİ VİDEO YARIŞMASI ÖDÜLLERİNİ ALDILAR SEDAŞ LI ÇOCUKLAR İŞGÜVENLİĞİ VİDEO YARIŞMASI ÖDÜLLERİNİ ALDILAR SEDAŞ ın düzenlediği ve SEDAŞ Ailelerinin desteği ile gerçekleşen SEDAŞ lı Çocuklar İş Güvenliği İçin Ebeveynlerine Sesleniyor isimli yarışma

Detaylı

ARALIK 17 KÜLTÜR SANAT

ARALIK 17 KÜLTÜR SANAT 17 KÜLTÜR SANAT ETKiNLiK TAKViMi 17 KÜLTÜR SANAT ETKiNLiK TAKViMi Değerli Çekmeköylüler Her son yeni bir başlangıçtır. Kültürel etkinliklerle dolu bir yılı arkamızda bırakırken yeni projeler ve etkinliklerle

Detaylı

Başkan Atabay, Bayramda huzurevlerini ziyaret etti

Başkan Atabay, Bayramda huzurevlerini ziyaret etti Kurban Bayramında Didim Protokolü bayramlaştı sayfa 3 Hafta içi 08:00 / 17.30 saatleri arasında hizmet vermekteyiz Yıl : 1 Sayı : 47 10/Eylül/2016 DIDIM VATANDAŞLARIMIZIN DAİMA HİZMETİNDE... Çağrı Merkezi

Detaylı

BASKAN TOPRAK ISTANBUL ÜNIVERSITESI REKTÖRÜ PROF. DR. YUNUS SÖ...

BASKAN TOPRAK ISTANBUL ÜNIVERSITESI REKTÖRÜ PROF. DR. YUNUS SÖ... BASKAN TOPRAK ISTANBUL ÜNIVERSITESI REKTÖRÜ PROF. DR. YUNUS SÖ... Portal : www.habermrt.com İçeriği : Gündem Adres : http://www.habermrt.com/3-bolge/avcilar/baskan-toprak-istanbul-universitesi-rektoru-prof-dr-yunus-soyleti-agir

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :5. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :6. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :İnternet Sitesi SON DAKİKA GAZETESİ Sayfası :İnternet Sitesi Karabağlar Belediyesi Farkındalık Yaratacak

Detaylı

MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ GEÇİN DEN ÖZEL AÇIKLAMALAR

MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ GEÇİN DEN ÖZEL AÇIKLAMALAR MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ GEÇİN DEN ÖZEL AÇIKLAMALAR YAZ KURSLARI BAŞLIYOR Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Geçin, basın mensuplarına yeni eğitim ve öğretim çalışmaları konusunda açıklamalarda bulundu. Toplantıya,

Detaylı

Başbakan Yıldırım Kütahya Tavşanlı da halka hitap etti

Başbakan Yıldırım Kütahya Tavşanlı da halka hitap etti Başbakan Yıldırım Kütahya Tavşanlı da halka hitap etti Haziran 15, 2016-1:10:00 Başbakan Binali Yıldırım, "14 yılı beraber geçirdik ama bu 14 yılı boşuna geçirmedik. 14 yıl boyunca birçok sorunun üstesinden

Detaylı

ORHANGAZİ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN

ORHANGAZİ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN ORHANGAZİ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN MAYIS 2017 GÜNDEM - TOBB 73. Genel Kuruluna katıldık. -İstanbul Yapı Fuarı na katıldık. - KOSGEB Kredisini en çok kullandıran ilçe olduk. - 666 aileye Ramazan

Detaylı

Amiral Turgut Reis 449 nci ölüm yıl dönümünde anıldı

Amiral Turgut Reis 449 nci ölüm yıl dönümünde anıldı Amiral Turgut Reis 449 nci ölüm yıl dönümünde anıldı Ünlü Türk denizcisi Turgut Reis, 449. ölüm yıl dönümünde Bodrum Belediyesi tarafından düzenlenen etkinliklerle anıldı. Atatürk Meydanı nda düzenlenen

Detaylı

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI EKİMAYIFAALİYET RAPORU

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI EKİMAYIFAALİYET RAPORU HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI EKİMAYIFAALİYET RAPORU A-KİLİT PARKE TAŞI İLE YOL YAPIM-ÇEVRE DÜZENLEMESİ VE PARK YAPIMI HİZMETLERİ : 1- İlçemize bağlı Çamdibi mahallesi 277-378-232-260-303-236-237-331-

Detaylı

Bodrum Yarımadası nın Başkanı Mehmet Kocadon

Bodrum Yarımadası nın Başkanı Mehmet Kocadon Bodrum Yarımadası nın Başkanı Mehmet Kocadon Seçim sonuçlarını CHP Bodrum Merkez Seçim Ofisi Yağhane de takip eden Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, rakamların belli olmaya başlamasının ardından

Detaylı

DİDİM. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 78. yılında Didim de anıldı

DİDİM. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 78. yılında Didim de anıldı Sayfa 4 15 Temmuz Demokrasi Parkı törenle açıldı Hafta içi 08:00 / 17.30 saatleri arasında hizmet vermekteyiz 3 10/Kasım/2016 DİDİM VATANDAŞLARIMIZIN DAİMA HİZMETİNDE... Çağrı Merkezi ve Halk Masası 444

Detaylı

Bodrum a gönül veren ünlüler Trafo da buluştu

Bodrum a gönül veren ünlüler Trafo da buluştu Bodrum a gönül veren ünlüler Trafo da buluştu Bodrum Ticaret Odası (BODTO) ve Bodrum Belediyesi tarafından ortaklaşa düzenlenen organizasyon ile yaşamının bir bölümünü Bodrum da geçirmiş ve Bodrum a gönül

Detaylı

Başbakan Yıldırım, Piri Reis Ortaokulu nda karne dağıtım törenine katıldı

Başbakan Yıldırım, Piri Reis Ortaokulu nda karne dağıtım törenine katıldı Başbakan Yıldırım, Piri Reis Ortaokulu nda karne dağıtım törenine katıldı Haziran 17, 2016-1:22:00 Başbakan Yıldırım, "Terör örgütünün telkinlerine gençlerimiz asla ve asla itibar etmesinler. Onlar bizim

Detaylı

AKYAKA ERGÜDER TOPTAŞ Kars Akyaka Doğumludur. İlk ve orta öğrenimini Akyaka da tamamlamıştır. Ticaretle uğraşmaktadır.

AKYAKA ERGÜDER TOPTAŞ Kars Akyaka Doğumludur. İlk ve orta öğrenimini Akyaka da tamamlamıştır. Ticaretle uğraşmaktadır. AKYAKA ERGÜDER TOPTAŞ 1981 Kars Akyaka Doğumludur. İlk ve orta öğrenimini Akyaka da tamamlamıştır. Ticaretle uğraşmaktadır. Evli ve 3 Çocuk Babasıdır. ARPAÇAY ERÇETİN ALTAY 1964 Kars Arpaçay Doğumludur.

Detaylı

OKULLAR YENİ YAŞAM ALANLARIMIZ

OKULLAR YENİ YAŞAM ALANLARIMIZ OKULLAR HAYAT OLSUN OKULLAR YENİ YAŞAM ALANLARIMIZ Okullarımız halka açıldı Okullar eğitim-öğretim saatleri dışında; akşam saatleri, hafta sonları ve yaz aylarında halkımızın hizmetine açıldı. Derslikler,

Detaylı

OKULUMUZDAN ZİYARETLER

OKULUMUZDAN ZİYARETLER OKULUMUZDAN HABERLER YAHYALI BELEDİYESİ İLE İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALADIK Okulumuz sosyal, kültürel sportif ve bilimsel işbirliği gerçekleştirmek amacı ile duyarlılığından ve ilgilerinden ötürü Yahyalı

Detaylı

Bodrum Sutopu Takımı, Başkan Kocadon u ziyaret etti

Bodrum Sutopu Takımı, Başkan Kocadon u ziyaret etti Bodrum Sutopu Takımı, Başkan Kocadon u ziyaret etti Türkiye Sutopu Federasyonu na bağlı Bodrum Yarımada Su Sporları Kulübü sporcuları, elde ettikleri başarının ardından Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon

Detaylı

GLOBAL RUN 2017 İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

GLOBAL RUN 2017 İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI GLOBAL RUN 2017 İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI Bodrum, Global Run ile festival coşkusuna hazırlanıyor Global Yatırım Holding in, Bodrum Cruise Port ev sahipliğinde 4 üncü kez gerçekleştireceği Global Run Bodrum

Detaylı

Beşiktaş Gazetesi. Bilişim denince Beşiktaş GÜNLÜK INTERNET GAZETENİZ... KENT

Beşiktaş Gazetesi. Bilişim denince Beşiktaş GÜNLÜK INTERNET GAZETENİZ... KENT Bilişim denince Beşiktaş BEŞİKTAŞ Belediyesi Avrasya bölgesi'nin en büyük bilişim fuarına katılıyor. Beşiktaş Belediyesi, bilişim alanında kullandığı son teknolojileri ve yenilikleri, 29 Kasım 2 Aralık

Detaylı

Türkiye Kardeşleri Yurtiçi Değişim Programı 2016 Etki Raporu

Türkiye Kardeşleri Yurtiçi Değişim Programı 2016 Etki Raporu Türkiye Kardeşleri Yurtiçi Değişim Programı 2016 Etki Raporu Türkiye Kardeşleri Yurtiçi Değişim Programı ilk defa pilot olarak 2015 yılının Haziran ayında Sakarya, Bitlis ve Adana illerinden 21 öğrencinin

Detaylı

YILINDAKİ DEV YATIRIMLAR VE ESERLER

YILINDAKİ DEV YATIRIMLAR VE ESERLER 2016 YILINDAKİ DEV YATIRIMLAR VE ESERLER AK PARTİ GENÇLİK KOLLARI AR-GE VE EĞİTİM BAŞKANLIĞI KURUMSAL YAYINLAR SERİSİ 2016 YILINDAKİ DEV YATIRIMLAR VE ESERLER OCAK 2017 I ANKARA 2016 YILINDAKİ DEV YATIRIMLAR

Detaylı

Bir Kadın 3 Sanat Sergisi açıldı

Bir Kadın 3 Sanat Sergisi açıldı Bir Kadın 3 Sanat Sergisi açıldı Muğla Valisi Amir Çiçek in katılımı ile Menteşe Belediyesi nin katkıları ile Konakaltı Kültür Merkezi nde gerçekleştirilen törenle sanatçı Eda Özdemir in Bir Kadın Üç Sanat

Detaylı

kimdir? Nazif Kerem GÖZENER ÖZGEÇMİŞ

kimdir? Nazif Kerem GÖZENER ÖZGEÇMİŞ ÖZGEÇMİŞ kimdir? 21 Nisan 1971 de Malatya nın Arapgir ilçesinde dünyaya geldim. Maliyeci bir baba ve öğretmen bir annenin ilk çocuklarıyım. Memur bir ailenin çocuğu olduğum için, eğitim hayatıma, Malatya

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :3. Syf Sayfası :1-10. Syf Sayfası :1-10. Syf Sayfası :1-5. Syf Sayfası :1-10. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :İnternet Sitesi Karabağlar'ın semt evlerinde şenlik var

Detaylı

Karnaval Havasında Uçurtma Festivali

Karnaval Havasında Uçurtma Festivali Karnaval Havasında Uçurtma Festivali Bodrum da bu yıl 6 ıncısı gerçekleştirilen Ver elini Bodrum, Çocuklar Ölmesin Uçurtma Uçursun festivali renkli görüntülere sahne oldu. Sabah erken saatlerden akşama

Detaylı

DEVLETİN ZİRVESİ BULUŞTU İVRİNDİDE BAYRAMLAŞMA SEVİNCİ

DEVLETİN ZİRVESİ BULUŞTU İVRİNDİDE BAYRAMLAŞMA SEVİNCİ Bizim İvrindi Gazetesi 532 HABERLER 19/09/2016 Sayfa 3 DEVLETİN ZİRVESİ ERDEKTEKİ CENAZEDE BULUŞTU DEVLETİN ZİRVESİ ERDEK'TE CENAZE TÖRENİNDEYDİ. CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN "ANNEM" DEDİĞİ ZÜMRİYE İLGEN'İN

Detaylı

MART 2014 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

MART 2014 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili MART 2014 FAALİYET RAPORU Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili CHP MERSİN İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. CHP Mersin Büyükşehir ve ilçe belediye başkan adaylarının

Detaylı

MART E-BÜLTEN YIL:2018 SAYI:3 DÖNEM:1

MART E-BÜLTEN YIL:2018 SAYI:3 DÖNEM:1 MART E-BÜLTEN YIL:2018 SAYI:3 DÖNEM:1 SAMSUN TEKNOPARK TA GOOGLE HASH CODE ETKİNLİĞİ Google ın her yıl 1 Mart tarihinde tüm dünyada eş zamanlı ve çevrimiçi olarak gerçekleştirdiği teknolojik problem çözme

Detaylı

Zeytinburnu Belediyesi

Zeytinburnu Belediyesi Zeytinburnu Belediyesi Açılış ve Temel Atma Töreni Yapılacak Hizmetlerimiz Toplam 748.151.280 TL Yatırım zeytinburnu.istanbul 444 1984 Sayın Abdulkerim TAŞ T.C. Başbakanlık Özel Kalem Müdürü Projelerimizin

Detaylı

Takımımız Namağlup Şampiyon

Takımımız Namağlup Şampiyon Ortaokul Yıldız Erkek Takımımız Namağlup Şampiyon 2016-2017 Öğretim yılı okullar arası basketbol maçlarında mücadele eden ortaokul yıldız erkek takımımız oynadığı maçları namağlup kazanarak şampiyon oldu.

Detaylı

Baki olan Rabbimiz ve davamızdır

Baki olan Rabbimiz ve davamızdır Baki olan Rabbimiz ve davamızdır Eylül 26, 2014-2:33:00 Başbakan Ahmet Davutoğlu, "Yine böyle bir şölenle inşallah, bir gün biz de Sayın Cumhurbaşkanımızın bana tevdi ettiği bu görevi bir başka kardeşimize

Detaylı

HAKAN ÇAVUŞOĞLU: YUNANİSTAN İÇİN ELİMİZİ TAŞIN ALTINA KOYMAYA HER ZAMAN HAZIRIZ" Cumartesi, 04 Kasım :31

HAKAN ÇAVUŞOĞLU: YUNANİSTAN İÇİN ELİMİZİ TAŞIN ALTINA KOYMAYA HER ZAMAN HAZIRIZ Cumartesi, 04 Kasım :31 Video izle: http://www.dailymotion.com/video/x67kzj3 Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, Türkiye Cumhuriyeti olarak üzerimize düşen bir şey varsa bu noktada burası için, Yunanistan için elimizi taşın

Detaylı

PAŞAKÖY MAHALLESİ. Mahalle Muhtarı REMZİ KILIÇ. Cadde Sayısı: 3 Sokak Sayısı: 3 Nüfus:161

PAŞAKÖY MAHALLESİ. Mahalle Muhtarı REMZİ KILIÇ. Cadde Sayısı: 3 Sokak Sayısı: 3 Nüfus:161 Mahalle Muhtarı REMZİ KILIÇ Cadde Sayısı: 3 Sokak Sayısı: 3 Nüfus:161 TARİHÇE: PAŞAKÖY MAHALLESİ Osmanlı döneminde doğrudan Paşa ya tahsis edilmiş olan bir alandır. Burada Paşa nın çitliği yer almaktaydı.

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :8. Syf Sayfası :8. Syf Sayfası :2. Syf Sayfası :24. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :İnternet Sitesi Karabağlar da Bisiklet Festivali ne yoğun ilgi Karabağlar Belediyesi Spor İşleri

Detaylı

Oxford Big Read İç Anadolu Bölge Finalistleri. Yabancı Diller Festivali 2016

Oxford Big Read İç Anadolu Bölge Finalistleri. Yabancı Diller Festivali 2016 Oxford Big Read İç Anadolu Bölge Finalistleri Okulumuzun Ana-B sınıfından Ada SEZGİN, Ana-D sınıfından Nil YÜCESAN ve 2-A. sınıfından Arda Hasan ÖRGÜ Türkiye genelinde düzenlenen Oxford Big Read kitap

Detaylı

EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTENİ

EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTENİ 2015-2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTENİ TED İSTANBUL KOLEJİ Yıl:6 Hafta:40 Sayı:33 17 Haziran 2016 Değerli Velilerimiz, 2015-16 Eğitim Öğretim Yılı bugün sona eriyor. Dünyanın ve ülkemizin zor

Detaylı

İÇİNDEKİLER. Gençlik te İlköğretim Haftası. 1. Sınıf Okula Uyum Haftası. 5. Sınıf Okula Uyum Haftası Gençlik te Veli Toplantısı

İÇİNDEKİLER. Gençlik te İlköğretim Haftası. 1. Sınıf Okula Uyum Haftası. 5. Sınıf Okula Uyum Haftası Gençlik te Veli Toplantısı İÇİNDEKİLER Gençlik te İlköğretim Haftası 1. Sınıf Okula Uyum Haftası 5. Sınıf Okula Uyum Haftası Gençlik te Veli Toplantısı Sosyal Etkinlik Tanıtım Programı Şehit ve Gazilere Vefa Ziyareti İngilizce Etkinliğimiz

Detaylı

Doğum günün kutlu olsun Büyük Usta

Doğum günün kutlu olsun Büyük Usta Doğum günün kutlu olsun Büyük Usta Şubat 27, 2012-12:21:43 Başbakan Erdoğan'ı Esenboğa Havalimanı'nda, Başbakanlık Müsteşarı Efkan Ala, Ankara Valisi Alaaddin Yüksel, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı

Detaylı

Yalıkavak Spor İlk Maçını Kaybetti.

Yalıkavak Spor İlk Maçını Kaybetti. Yalıkavak Spor Kaybetti. İlk Maçını Türkiye Hentbol Federasyonu Bayanlar Birinci Ligi nde mücadele eden Bodrum Yalıkavak Spor Kulübü ligin ilk maçında Polatlı Belediyesi Spor Kulübü ne mağlup oldu. Gümbet

Detaylı