UNDER CONSTRUCTION MAGAZINE

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "UNDER CONSTRUCTION MAGAZINE"

Transkript

1 UNDER CONSTRUCTION MAGAZINE MAYIS 2013

2 42 MASLAK TA BUGÜN 42 MASLAK ŞANTİYEDEN HABERLER İstanbul un merkezinde Artful Living konsepti ile inşa edilen 42 Maslak hız kesmeden yükselmeye devam ediyor m2 toplam inşaat alanına ve 170,000 m2 satılabilir/kiralanabilir alana sahip karma proje; Otel, Rezidans, Yatay Ofis, Multi-Office ve AVM olarak 5 farklı yaşam alanından oluşuyor.

3 42 MASLAK TA BUGÜN YATAY OFİSLER YATAY OFİSLER 2. VE 3. BLOKLARIN İSKANLARI NİSAN 2013 TE ALINDI. A KULE MULTI OFFICE VE REZIDANSLAR Karma projenin 17,000 m2 brüt alanlı Yatay Ofis 2 sahibine komple teslim edildi ve ince dekorasyonu başladı. Yatay Ofis Blok 3 ün iç detayları ve dış cephe işleri tamamlanmak üzere ve Haziran/Temmuz 2013 te sahiplerine ince dekorasyon işlerine başlamak üzere teslim edilecek. Yatay ofislerimizde Eylül 2013 te yaşam başlayacak. Yatay Ofislerimizin satışları devam etmektedir. Rezidans ve Multi-Office lerin yer aldığı A Kulenin kaba inşaatı, Şubat 2013 tarihinde 42. Kata ulaştı ve A Kule tamamlandı. A Kuledeki Rezidans ve Multi Office katlarındaki ince imalatlar, Eylül 2012 itibari ile başladı. A Kule cephe çalışmaları Haziran 2013 te başlayacak ve Aralık 2013 te tamamlanacak. Toplam 91 üniteli Multi Officelerin %70 inin satışı tamamlanmıştır. Satışa sunulmuş A Kuledeki rezidansların satışları devam etmektedir.

4 B KULE AVM, OTEL, VE REZIDANSLAR AVM, Otel, ve Rezidanstan oluşan B Kulenin 26. Katı ve AVM alanının tamamının kaba inşaatı tamamlanmak üzere. B Kuledeki Rezidanslar, Aralık 2014 yılında teslim edilecektir. AVM katlarında yer alacak mağazalar, restoranlar ve gösteri merkezi ile ilgili görüşmeler devam ediyor. Kiralama ve konsept çalışmaları Jones Lang LaSalle / Avi Alkaş tarafından yürütüyor. İrtibat için: Deniz Kına: Otel yatırımcısı ve işletmecisi ile ilgili olarak çalışmalarımız devam etmektedir. Uluslararası otel zincirleri ile yapılan görüşmeler sonucunda 2 önemli yatırımcı ile görüşmeler devam ediyor. Serv Otel Danışmanlık Ömer İsvan ile kurulan iş birliğiyle Ağustos 2013 tarihine kadar otel markasının kesinleşmesi planlanıyor

5 ENTEGRE ENERJİ DEVİ TURCAS, OPERASYONLARINI TÜRKİYE NİN EN BAŞARILI EMLAK YATIRIMI 42 MASLAK TAN YÖNETECEK Rafinasyon ve yenilenebilir enerjinin yanı sıra, Shell Türkiye ortak girişimi ile akaryakıt dağıtımı alanındaki faaliyetleri ile enerji alanında ülkemizin önde gelen kuruluşları arasında yer alan Turcas, Bay İnşaat tarafından 950 milyon TL lik yatırımla hayata geçen 42 Maslak projesinde yer alan yeni yönetim ofisini törenle teslim aldı. Şirketin tüm operasyonları, Türkiye nin En Başarılı Emlak Yatırımı ödülü sahibi Bay İnşaat 42 Maslak projesinde yer alan 17 bin metrekarelik ofislerden yönetilecek. 42 Maslak, sanatla iç içe bir yaşam stili sunan Artful Living konseptiyle farklılaşıyor. Bay İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Erol Özmandıracı Turcas CEO ve Yönetim Kurulu Üyesi Batu Aksoy

6 ENTEGRE ENERJİ DEVİ TURCAS, OPERASYONLARINI TÜRKİYE NİN EN BAŞARILI EMLAK YATIRIMI 42 MASLAK TAN YÖNETECEK YATAY OFİSLER 2. VE 3. BLOKLARIN İSKANLARI NİSAN 2013 TE ALINDI. Turcas yönetim ofislerinin, öngörülenden 8 ay önce gerçekleşen teslimi ile ilgili olarak törende konuşan Bay İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Erol Özmandıracı, Türkiye nin ekonomik gelişimi paralelinde kaliteli ofis alanı ihtiyacının arttığına dikkat çekti ve şunları söyledi: Artful Living konsepti, iş ve sosyal yaşamı sanatla zenginleştiriyor. Bu konseptle inşa ettiğimiz 42 Maslak, aynı zamanda bütün hukuki altyapıları tamamlanmış, bütün güvenlik prosedürleri yerine getirilen iş ofis alanlarıyla büyük şirketlerin radarlarında önemli yer tutuyor. Ülkemizin enerji devi Turcas ın da genel merkezine ev sahipliği yapmak bizlere gurur veriyor. Turcas ın 42 Maslak a, 42 Maslak ın da Turcas a değer katacağına inanıyorum.

7 42 MASLAK HAYALİ ŞİMDİ SİZE DAHA YAKIN Kentin dinamizmini yansıtan Maslak ta, Türkiye nin En Değerli Emlak Yatırımı nda yer alma hayalinize, Bay İnşaat ve İş Bankası işbirliği ile sunulan özel avantajlarla daha kolay erişmeniz mümkün. Artful Living konseptiyle, sanattan ilham alan, iş hayatı ve sosyal yaşamı sanatla zenginleştiren 42 Maslak projesi, Türkiye nin köklü finans kurumu İş Bankası işbirliğinde 36 aya dek vadede 0 faiz avantajı içeren özel finansman olanağıyla cazibesini bir kat artırıyor. Bu özel fırsat hakkında ayrıntılı bilgi için 42 Maslak Tanıtım Ofisi ni ziyaret edebilir ya da numaralı telefonu arayarak bilgi alabilirsiniz.

8 Dolar kuru 1,80 TL olarak öngörülmüştür. Hazırlandığı tarih itibarı ile bilgilendirme amaçlı örnek olarak hazırlanmıştır. Bay İnşaat İthalat ve Ticaret A.Ş. bankaların yapacağı faiz değişikliklerinden sorumlu değildir. Satış Vaadi Sözleşme aşamasındaki mutabık kalınan güncel faiz oranları uygulanacaktır. Bay İnşaat İthalat ve Ticaret A.Ş. önceden haber vermeden fiyat listesinde değişiklik yapma hakkına sahiptir.

9 EN BAŞARILI EMLAK YATIRIMI: 42 MASLAK Sanat konseptiyle inşa edilen 42 Maslak Projesi dört farklı kategoride ödül aldı İnşa ettiği projelerde 40 yıllık deneyimini ve yaratıcı vizyonunu gözler önüne seren Bay İnşaat, Türkiye de sanatla iç içe bir yaşam stili sunan Artful Living konseptiyle inşa edilen 42 Maslak Projesi ile 2012 yılının En Başarılı Emlak Yatırımı Ödülü nün sahibi oldu. Ayrıca Karma Yapı Kategorisi nde birinci olurken, Akıllı Bina Kategorisi nde ikinci Markalı Konut Kategorisi nde üçüncü oldu. Bay İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Erol Özmandıracı Doğan Burda Dergi Reklam Grup Başkan Yardımcısı Koray Bilici

10 m2 inşaat alanı ve genel karma konsepti itibariyle İstanbul Avrupa Yakası ndaki en büyük projelerden biri olan ve Türkiye de sanat konseptiyle inşa edilen ilk proje olan Bay İnşaat-42 Maslak, Capital ve Ekonomist dergileri, Maison Française, hurriyetemlak.com ve Silverline Ankastre tarafından bu yıl ikinci kez düzenlenen Türkiye nin En Başarılı Emlak Yatırımları 2012 proje ödüllerinin jürisinde gayrimenkul ve emlak konusunda uzman isimler ve akademisyenler yer aldı. Türkiye nin En Başarılı Emlak Yatırımları 2012 proje ödül töreninde ödül almış olmaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Bay İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi; Bir yatırımın esas başarısı, sadece yatırımcıya değil, içinde yer aldığı ülkeye, topluma ve dünyaya kattığı değerdir. Projemizin bu kıymetli ödüle her zaman layık olması için her zaman daha fazla değer üretmeye odaklanacağız şeklinde konuştu.

11 PİYANONUN ŞAİRİ JOHN O CONOR İSTANBUL RESİTALLERİ NDE Bay İnşaat - 42 Maslak, 6 ıncısı düzenlenen İstanbul Resitalleri kapsamında dünyanın en önemli Beethoven yorumcularından John O Conor u ağırlayacak. Sanattan ilham alan yaşam alanları felsefesi ile sektöründe farklı bir kulvar yaratan Bay İnşaat, İstanbul Resitalleri ne verdiği uzun soluklu desteği sürdürüyor ve İrlandalı piyanist John O Conor u sanat severlerle buluşturuyor. 10 Mayıs Cuma günü Sakıp Sabancı Müzesi The Seed Teras ta Bay İnşaat 42 Maslak sponsorluğunda gerçekleşecek John O Conor İstanbul Resitali nde sanatçı, önemli eserlerini seslendirecek. John O Conor ın 2007 ve 2008 de kaydettiği ve büyük övgü alan Beethoven piyano konçertoların albümlerinde ise sanatçıya Londra Senfoni eşlik etti. Sanatçının son albümü Perfect Sound Stüdyoları ndan Irish Classic adıyla 2010 yılında yayınlandı. O'Conor piyanosundan alıntılar:

12 John O Conor Erol Özmandıracı Şafak Levi John O Conor Erol Özmandıracı Bay İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Erol Özmandıracı ise, şehir hayatına sanatla renk katan İstanbul Resitalleri ve benzeri etkinliklere destek vermekten mutlu oldukları ifade etti. Özmandıracı, İstanbul gibi değişen ve gelişen bir kentte, sanatın yaşama nüfuz etmesi çok önemli. Bay İnşaat 42 Maslak projemizde bunu sağlamak için üç perspektifli, bütünsel bir yaklaşımımız var. Sanat mimari tasarımda kendini hissettiriyor, fiziki mekanlarda ve alanlarda sanat eserleri ile proje içerisine yerleşiyor ve sunacağımız yaşam biçiminin sanatın entegrasyonu ile bütünsellik tamamlanıyor. Kendi projemizde sunduğumuz değeri daha da artırmak için, kentin sanat yaşamına da katkıda bulunmaya özen gösteriyoruz. Beethoven ı en mükemmel şekilde yorumlayan John O Conor ı İstanbul Resitalleri nde sanatseverlerle buluşturmak bize heyecan veriyor dedi.

13 A KULE MULTI OFFICE VE REZIDANSLAR Kültür ve sanatı, toplumsal gelişimin merkezine koyan ve sanattan ilham alarak her dokunuşta sanatı hissettiren Artful Living konsepti, online sanat platformuna da hayat veriyor. Çağdaş sanattan edebiyata, müzikten fotoğrafa geniş bir yelpazede konuları buluşturan online sanat platformu, Türkiye ve dünyadan kültür ve sanat etkinliklerinin nabzını tutuyor, sanatı ve sanatçıları takipçileri ile buluşturuyor. Türkiye nin sanat platformu olma amacıyla, bilgi paylaşımı ve sanatsal üretimi destekleyerek bu alanda bir bellek oluşturmayı ön planda tutuyor; çoksesliliğe, yeniliğe ve yaratıcılığa sahip çıkıyor. Bu yaratıcılıkla ve çeşitlilikle yeni projeler oluşturarak, toplumun her kesiminden ve her yaştan insanı sanatla buluşturacağı bir gelecek tasarlıyor. Platformun kurucusu ve destekçisi, Bay İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Erol Özmandıracı, Sanat, tarih boyunca sanatçı, sanat takipçisi ve sanat destekçisi sayesinde gelişmiş ve hayata nüfuz edebildiği oranda toplumsal gelişimi şekillendirmiştir. Sanatın her dalının hayatla yaşayan bir ilişki kurabilmesi, sadece hayatı daha da renkli, zengin kılmıyor, toplumun her alandaki gelişimine de can veriyor. Artful Living platformunun da var oluş amacı, sanatı desteklemek, sanatın dokunduğu hayatları zenginleştirmesini ve toplumsal gelişime katkı sağlamasına yardımcı olmak. Sanatı, sanatçıyı hayatla buluşturmak istiyoruz. Bu amacımız, Artful Living konsepti dahilinde çağdaş sanattan ilham alan 42 Maslak projemizde kendini gösteriyor. Artful Living, toplum yaşamının en güçlü mecrası haline gelen internet üzerinde de varlık kazanıyor ve kimliğine kavuşuyor. adresinde yer alan online sanat platformumuzun, dünyada ve ülkemizde önemini giderek artan sanatın bir buluşma ve gelişme merkezi olacağına inanıyoruz dedi. Çeşitli ve güncel içeriği, kullanıcı dostu ara yüzü ve yalın tasarımıyla dikkatleri üzerine çeken hayatı kültür ve sanatla zenginleştirmek isteyenlerin online sanat platformu olacak.

14 ALEM ARTFULLIVING DERGİSİ DOPDOLU İÇERİĞIYLE SANATSEVERLERLE BULUŞUYOR Bay İnşaat - 42 Maslak ve Alem dergisi ile birlikte yayımlanan Artfulliving in yeni sayısı, sanat gündemine ışık tutuyor. Artfulliving in bu sayısında dikkat çeken haberler arasında; çağdaş sanat fuarlarının ayrıntılı tanıtımları yer alıyor. Çağdaş Sanatın Kalbi Artık Fuarlarda mı Atıyor? başlıklı haberde; ART Dubai, London Art Fair, Arco Madrid gibi dünyanın önde gelen sanat fuarları masaya yatırılıyor. Ayrıca Ankara ve İstanbul da bahar aylarında düzenlenecek, sergi ve fuarlarla ilgili bilgiler yer alıyor. Dijital çağın sanatı olarak nitelendirilen İllüstrasyon konusuna da geniş yer ayrılan Artfulliving de bu dalın önde gelen isimlerinin çalışmaları da derginin sayfalarında dikkat çekiyor. Bay İnşaat - 42 Maslak ve Alem dergisi ile birlikte yayımlanan Artfulliving in yeni sayısı, sanat gündemine ışık tutuyor. Artfulliving in bu sayısında dikkat çeken haberler arasında; çağdaş sanat fuarlarının ayrıntılı tanıtımları yer alıyor. Çağdaş Sanatın Kalbi Artık Fuarlarda mı Atıyor? başlıklı haberde; ART Dubai, London Art Fair, Arco Madrid gibi dünyanın önde gelen sanat fuarları masaya yatırılıyor. Ayrıca Ankara ve İstanbul da bahar aylarında düzenlenecek, sergi ve fuarlarla ilgili bilgiler yer alıyor. Dijital çağın sanatı olarak nitelendirilen İllüstrasyon konusuna da geniş yer ayrılan Artfulliving de bu dalın önde gelen isimlerinin çalışmaları da derginin sayfalarında dikkat çekiyor.

15 MEKÂNIN DOĞASI Klasik müzikten çağdaş resim ve fotoğraf alanlarına, yaşamı sanatla zenginleştiren projelerin destekçisi Bay İnşaat ın, Hilpark Suites İstinye projesi ikinci kez bir fotoğraf sergisine ev sahipliği yaptı. Küratörlüğünü Merih Akoğul un yaptığı Mekânın Doğası başlığını taşıyan karma fotoğraf sergisi, inşa halindeki bir dairenin sergi mekânına dönüştürülmesiyle farklılaşan galeride gerçekleşti. Hilpark Suites İstinye nin A 18 numaralı dairesinde sergilenen Mekânın Doğası sergisi doğanın daha kolay yok edilmek üzere küçük parçalara ayrıldığı günümüzde, boyun eğmek ile baş kaldırmak arasında kalan sanatın verdiği mücadele ve çağımızın alışkanlık yaratan nesnelerinden türlü nedenlerle kaçan insanların, kutsal alanlara farklı bir biçimde yeniden dönüşünün fotoğraflar üzerinden hikâyesi anlatılıyor. Mekânın Doğası nda fotoğraf sanatının öncü isimlerinden Saygun Dura, Benim Gerçeğim serisinden seçilen fotoğraflarıyla sualtı dünyasına yepyeni bir bakış açısı getiriyor. Suyun altında var olan evrenin yeryüzü ile olan ilişkisini yalnızca estetik anlamda sorgulamakla kalmayan Dura, aynı zamanda su altına farklı bir bakış açısı getiriyor. Serginin genç sanatçılarından Kerem Çobanlı Saklı ismini taşıyan serisinde, gecenin karanlığına sığınmış nesneleri ışıkla boyama tekniğini kullanarak fotoğraflarında birer sanat nesnesine dönüştürüyor. Bir diğer genç sanatçı Murat Kublay, Modern Sınırlar başlığı altında topladığı fotoğraflarında, doğal yaşam parklarında doğa ve insanın karşılaşmasını, Hadi Özgürkan ise Hayalet Fabrikalar serisi ile Sovyetler Birliği nin dağılmasından sonra özellikle Doğu Bloku ülkelerinde görülen değişimi, Bulgaristan ın farklı bölgelerinde terk edilmiş fabrikalar ve işçi evleri üzerinden bir kez daha gözler önüne seriyor.

16 Saygn Dura, Hadi Özgürkan, Erol Özmandıracı, Kerem ÇobanlI, Murat Kubla, Merih Akoğul

17 BAY İNŞAAT REKLAM FİLMİYLE FARK YARATIYOR Bay İnşaat ın 40 yıllık deneyimi ve projeleri keyifli ve yaratıcı bir reklam filminde canlanıyor. Reklam filminde; BAY İnşaat ın Beyza Konakları, Bay İstinye Konakları, Hilpark İstinye, Hilpark Suites ve 42 Maslak projelerinin fark yaratan konseptleri gözler önüne seriliyor. Ayrıca doğaya saygı, yüksek kalite ve yatırım değeri gibi BAY İnşaat ın temel yaklaşımları da hareketli animasyonlarla ekrana yansıyor. BAY İnşaat reklam filmini izlemek için lütfen QR kodu okutunuz. YEŞİL BİNA NEDİR? Binalar, dünyada enerjinin yaklaşık üçte birinin kullanmaktadır. Yeşil bina uygulamaları ile enerji tasarrufu, doğayı koruma ve konforlu bir yaşam ortamı hedeflenmektedir. Küresel ısınma, susuzluk, çevre kirliliği ve doğal kaynakların hızla tüketilmesi yapı sektöründe çevre dostu binaların yapılmasını gündeme getirmiştir. Çevre dostu bina yapımına ilgi giderek artarken yeşil bina olarak tabir edilen yapılar ortaya çıkmıştır. Belli standartlar getirilerek sertifikalanmakta olan yeşil binalar yapı sektöründe daha değerli, doğaya saygılı, ekolojik, konforlu ve enerji tüketimini azaltan binalar olarak yeni bir yönelim ve sektör ortaya çıkarmıştır.

18 Binalar, dünyada enerjinin yaklaşık üçte birinin kullanmaktadır. Yeşil bina uygulamaları ile enerji tasarrufu, doğayı koruma ve konforlu bir yaşam ortamı hedeflenmektedir. Binaya yeşil bina ünvanını; yer seçimi, tasarım, inovasyon binada kullanılan yapı malzemelerinin özellikleri, yapım tekniği, atık malzemelerin yeniden kullanımı konularındaki seçici yaklaşımlar vermektedir. YEŞİL BİNANIN FAYDALARI Kentsel yaşam alanlarına değer katması Binanın değerini artırması Yapım aşamasında doğal çevre tahribatının en aza indirilmesi Temiz teknolojilerin kullanımı ve geliştirilmesine ortam sağlaması Hafriyat ile ortaya çıkan atık malzemenin değerlendirmeye alınması Yeşil çatı uygulaması ile yağmur sularının arındırılması Yağmur sularının kullanımı ile kanalizasyon sisteminin yükünü azaltma Güneş enerjisinden yaralanma Doğal ışıktan yaralanma Yeşil katmanların güneş ışınlarını yansıtmaması ile sera etkisini oluşturan yansımaları azaltması Enerji tasarrufu sağlaması Yeşil katmanları ile oksijen üretmesi İzolasyon sistemleri ile ısıtma soğutma maliyetlerinin ve karbondioksit salınımının azaltılması LEED Yeşil Bina Sertifikası, US Green Building Council (Amerikan Yeşil Bina Konseyi) tarafından verilen, binaların düşük enerji ve su tüketimli işletilebildiklerini onaylayan, yaşayanların konforunu en yüksek düzeyde saşlayabildikleri ve çevreye en az zarar ile inşa edildiklerini kanıtlayan bir sertifikadır.

19 YEŞİL BİNA SERTİFİKASYONU LEED VE DÜNYADAKİ UYGULAMALAR NASILDIR? ÖMER MOLTAY A SORDUK. MİMTA EKOYAPI Ömer Moltay, Mimta Binaların işletme maliyetlerinin düşük tutulabilmesi ve sınırlı kaynakların maliyetlerindeki artışlara karşı bina kullanıcılarına güvence sunulabilmesi için dünyada yeşil bina değerlendirme sistemleri yaygınlaşmaktadır. Yeşil bina değerlendirme sistemleri, hem objektif kriterlere göre binaların işletme performanslarının değerlendirilmesini mümkün kılarlar, hem de bina tasarımcılarına bu kriterlere ulaşılabilmesi için yol gösterici rol oynarlar. Röportajın devamını okumak QR kodu okutunuz Mimta EcoYapı, 1989 senesinden bu yana gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren Mimta Mimarlık Taahhüt firmasının bir yan kuruluşudur. Binaların tasarım, inşaat ve operasyonları ile ilgili farklı ihtiyaçları olan profesyoneller ve şirketlerdir. Tüm aktivitelerinin odak noktası sürdürülebilir tasarım, verimlilik ve düşük enerji kullanımıdır. Gayrimenkul alımından inşaat projelerinin geliştirilmeleri ve sonlandırılmalarına giden süreç içerisinde müşterilerinin yanında bulunarak hem stratejik, hem de operasyonel konularda yol göstericilik yapmaktadır. Aynı zamanda ana kuruluşları üretim ve taahhüt deneyimlerinden faydalanarak yapı ve yapı alt sistemlerinin taahhüdünü, sürdürülebilirlik prensiplerine dayalı olarak gerçekleştirmektedir.

20 MULTI OFFICE LERDE KAZANDIRAN OPSIYON: EXTENDED STAY MULTI OFFICE MULTI KAZANÇ MULTI OFFICE NEDİR? Anahtar teslim olarak sunulan ve Extended Stay opsiyonu olan, rezidans olarak kullanılıp aynı zamanda da tam donanımlı ofis hizmeti alabileceğiniz yepyeni bir ofis/rezidans konseptidir numaralı telefon ile 42 Maslak Satış Ofisimizi arayın, Multi Office kataloğumuzu size ulaştıralım. EXTENDED STAY NEDİR? Bay İnşaat ın multi office yatırımcıları için özel olarak geliştirdiği Extended Stay ; mobilyalı ve konaklamalı ofis/rezidansların, ihtiyaca göre haftalık ya da aylık olarak kiralanabilmesini ve işletilmesini kapsayan bir modeldir. Extended Stay, otel işletmesi tecrübesi olan bir yönetim tarafından sizin adınıza işletilerek sorunsuz ve düzenli kira geliri elde etmenizi sağlayabilmeniz için geliştirilmiştir.

21 EXTENDED STAY YATIRIM AVANTAJI Extended Stay uygulaması ile yatırımcılara standart ofis veya konut kiralama değerlerine oranla daha avantajlı getiri sağlanarak, yatırımın geri dönüşünün kısalacağı öngörülmektedir. Dönemsel kısa vadeli ofis ve konaklama ihtiyacının tek mekanda karşılanması açısından iş dünyasına cazip ve farklı bir alternatif sunan bu modelin, özellikle Executive Level Türk veya yabancı iş adamlarının tercihi olacağı beklenmektedir. EXTENDED STAY YATIRIM AVANTAJI Extended Stay modelinde kiracılar multi office sahiplerinin yararlandığı standart hizmetlere ek olarak, özel hizmetlerden de faydalanabileceklerdir. Kısa ve Orta Vadeli Kiralama Hizmeti House Keeping Hizmeti VIP Sekretarya Hizmeti

22 MASLAK IN YÜKSELEN DEĞERİ: 42 MASLAK Erol Özmandıracı, Nesecan Çekici, Prof.Dr.Oral Erdoğan, Ayça Özdem, Zeynep Salman Erol Özmandıracı BAY İnşaat tarafından 42 Maslak Satış Ofisi nde düzenlenen gecenin ev sahipliğini, Bay İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Erol Özmandıracı yaptı. Türkiye nin En Başarılı Emlak Yatırımı 42 Maslak ın Artful Living konsepti ve yatırım değeri hakkında bilgi alan misafirler keyifli bir akşam yaşadılar. Capital ve Ekonomist dergileri, Maison Française, hurriyetemlak.com ve Silverline Ankastre tarafından bu yıl ikinci kez düzenlenen Türkiye nin En Başarılı Emlak Yatırımları 2012 proje ödüllerinde En Başarılı Emlak Yatırımı Ödülüne Bay İnşaat 42 Maslak sahip oldu. Ödül töreninin ardından Türkiye nin En Başarılı Emlak Yatırımı Yarışması jüri üyeleri ve organizatörleri 42 Maslak satış ofisinde Bay İnşaat ın misafiri oldu. Davetliler satış ofisinde Maslak ın dinamizmini ve Türkiye nin En Başarılı Emlak Yatırımı büyük ödülü sahibi 42 Maslak projesinin gelişimi üzerine sohbet ettiler. Gecede kısa bir konuşma yapan BAY İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Erol Özmandıracı şunları söyledi: Sanatla iç içe bir yaşam stili sunan Artful Living konseptimizden, ofis, konut, otel ve yaşam alanlarının tümünde hissettirmek istediğimiz en yüksek kalite değerine, tasarım ve fonksiyonelliği birleştiren mimari felsefemize, 42 Maslak ile bölgedeki dinamizmin odak noktası olmayı hedefliyoruz. En Değerli Emlak Yatırımları ödül töreninde, başta büyük ödül olmak üzere 4 ödüle layık görülmemiz, doğru yatırım kararlarını aldığımızı bir kez daha gösterdi. Bu akşam da, hem sizlere teşekkür etmek, heyecanımızı ve gururumuzu sizlere ev sahipliği yaparak bir kez daha ifade etmek; projemize ve Maslak ın dinamizmine, potansiyeline kuş bakışı birlikte bakmak için bu geceyi düzenledik. Bizlerle olduğunuz için bir kez daha teşekkür ederim.

23 UNDER CONSTRUCTION MAGAZINE MAYIS 2013

Ataköy 7-8-9-10 Mah. 26A/1 Bakırköy, İstanbul T: +90 (212) 661 01 16 www.seleniumretro.com

Ataköy 7-8-9-10 Mah. 26A/1 Bakırköy, İstanbul T: +90 (212) 661 01 16 www.seleniumretro.com Ataköy 7-8-9-10 Mah. 26A/1 Bakırköy, İstanbul T: +90 (212) 661 01 16 www.seleniumretro.com Selenium Retro... Yeni Ataköy de Selenium Yaşam ve Ofis Kalitesi... A T A K Ö Y Selenium kalite algısında, yenilikçi

Detaylı

Ataköy 7-8-9-10 Mah. 26A/1 Bakırköy, İstanbul T: +90 (212) 661 01 16 www.seleniumretro.com

Ataköy 7-8-9-10 Mah. 26A/1 Bakırköy, İstanbul T: +90 (212) 661 01 16 www.seleniumretro.com Ataköy 7-8-9-10 Mah. 26A/1 Bakırköy, İstanbul T: +90 (212) 661 01 16 www.seleniumretro.com Selenium Retro... Yeni Ataköy de Selenium Yaşam ve Ofis Kalitesi... A T A K Ö Y Selenium kalite algısında, yenilikçi

Detaylı

bağdat caddesi suadiye NUR rezidans çiğdem KONUTPROJELERİ 2015 KORUSİTESİ istanbul çelem

bağdat caddesi suadiye NUR rezidans çiğdem KONUTPROJELERİ 2015 KORUSİTESİ istanbul çelem loft bağdat caddesi suadiye NUR rezidans çiğdem KONUTPROJELERİ 2015 KORUSİTESİ istanbul çelem Kat karșılığı inșaat sektörüne yeni bir anlayıș getirme hedefiyle yola çıkan Arkad Yapı, LEED ( Ekolojik Çevre

Detaylı

Gaziosmanpaşa Koza Sokak Numara 66 / ANKARA KOZA SOKAK, MESA KALİTESİYLE TANIŞIYOR!

Gaziosmanpaşa Koza Sokak Numara 66 / ANKARA KOZA SOKAK, MESA KALİTESİYLE TANIŞIYOR! 444 9 366 www.mesa.com.tr Gaziosmanpaşa Koza Sokak Numara 66 / ANKARA KOZA SOKAK, MESA KALİTESİYLE TANIŞIYOR! GAZİOSMANPAŞA, KOZA SOKAK TA YAŞAMAK VAR! Ankara nın en değerli semtlerinden biri olan ve değerini

Detaylı

SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK POLİTİKASI. Sürdürülebilirlik vizyonumuz

SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK POLİTİKASI. Sürdürülebilirlik vizyonumuz SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK POLİTİKASI Sürdürülebilirlik vizyonumuz 150 yıllık bir süreçte inşa ettiğimiz rakipsiz deneyim ve bilgi birikimimizi; ekonomiye, çevreye, topluma katkı sağlamak üzere kullanmak, paydaşlarımız

Detaylı

O nu keşfettikten sonra, şehirden ayrılmak isteyenler tercihlerini yeniden düşünecek. 2 kumruankara.com 3

O nu keşfettikten sonra, şehirden ayrılmak isteyenler tercihlerini yeniden düşünecek. 2 kumruankara.com 3 Şehri içinde yaşa Şehrin Yeni Değeri Bugünden geleceğin yaşam standartlarını şekillendiren Kuzu Grup, Çankaya daki yeni projesiyle şehri, şehirde yaşamak isteyenlere çok özel bir değer hediye ediyor. O

Detaylı

DESIGN WEEK ANTALYA İÇ MEKAN TASARIMI VE MOBİLYA Kasım 2017 Antalya Expo Center

DESIGN WEEK ANTALYA İÇ MEKAN TASARIMI VE MOBİLYA Kasım 2017 Antalya Expo Center Antalya... Profesyonel etkinliklerin, uluslararası ticaretin, turizm mimarisinin, modern kentleşmenin ve tasarımın yeni odağı. Tasarım dünyası, mobilya sektörü, projeciler ve kullanıcılar buluşuyor...

Detaylı

www.sarphanfinanspark.com SARP GROUP 1990 yılından bu yana faaliyet gösteren Sarp Group, Türkiye nin bir çok şehrinde hayata geçirdiği başarılı projelerle adından söz ettirmiş, güvenilir çözüm ortaklarıyla

Detaylı

OSAGRUPYAPI OSALIFE. Mimarın Gözünden. Mimar Salih Zeki SALALI

OSAGRUPYAPI OSALIFE. Mimarın Gözünden. Mimar Salih Zeki SALALI hayal edenlere... Neden? Neden? OSAGRUPYAPI İşyerlerimizde insan sağlığını, insan hayatını ve can güvenliğini ön planda tutuyoruz. Birçok alanda yol gösterici ilkelere ve değerlere sahibiz. Yenilikten

Detaylı

ELEGANT URLA

ELEGANT URLA 0232 204 04 04 www.gencerinsaat.net ELEGANT URLA GENCER İNŞAAT GENCER İNŞAAT . GENCER İNŞAAT GÜVENCESİYLE URLA KUŞÇULAR DA YEPYENİ BİR YAŞAM MERKEZİ KURULUYOR... 1 2 DOĞANIN İÇİNDE, LÜKS VE AYRICALIKLI

Detaylı

İş Yaşamına Yeni Bir Soluk

İş Yaşamına Yeni Bir Soluk Taahhüt Referansları İş Yaşamına Yeni Bir Soluk İstanbulʼdaki dev yatırımlardan biri olan Nidakule Levent, iş yaşamını yeniden yapılandıran A Plus ofis projesidir. Anka Grup olarak, mekanik tesisat konusundaki

Detaylı

Business. Maslak. of. Hedef büyükse, vizyon da büyük olmalı...

Business. Maslak. of. Hedef büyükse, vizyon da büyük olmalı... Business Maslak. of Hedef büyükse, vizyon da büyük olmalı... Onlarca kat yok Onlarca kat fark var! İşin en güzel tarafı; Maslak! İş ve finans dünyasının kalbi Maslak, düşlediği yatay ofis e sonunda kavuşuyor.

Detaylı

26 Kasım 2015 / The Grand Tarabya İstanbul

26 Kasım 2015 / The Grand Tarabya İstanbul 2015 26 Kasım 2015 / The Grand Tarabya İstanbul TÜRKİYE İMSAD İnşaatta Kalİte Zİrvemİzde Buluşalım Türkiye İMSAD ın gelenekselleşen Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi, bu yıl yedinci kez sektörümüzün

Detaylı

www.goldnstate.com.tr

www.goldnstate.com.tr yaşamla iç içe, sıcak ve samimi ticaret anlayışına yeniden hayat veriyoruz. 05 Gold N State Çayyolu nda ticaretin baş köşesinde 07 N iyisi için değerini sizinle paylaşır. 09 N sıkı dostluklara, N iyi pazarlıklara,

Detaylı

Merve Kristal.

Merve Kristal. Merve Kristal www.mervekristal.com HAKKIMIZDA 23 yıl boyunca sahip olduğumuz bilgi ve tecrübeyi siz değerli müşterilerimizle ile paylâşmanın gururunu ve huzurunu duyarız. Bu uzun soluklu süreç içerisinde

Detaylı

"Gerçek tasarımcı elinde firca ile doğar" iç mimar Anna Malyakina'yı tam anlamıyla tanımlayan bir ifade. Anna çizim yapmaya konuşmayı öğrenmeden

Gerçek tasarımcı elinde firca ile doğar iç mimar Anna Malyakina'yı tam anlamıyla tanımlayan bir ifade. Anna çizim yapmaya konuşmayı öğrenmeden O O LY F RT L Kİ Ş E İS PO "Gerçek tasarımcı elinde firca ile doğar" iç mimar Anna Malyakina'yı tam anlamıyla tanımlayan bir ifade. Anna çizim yapmaya konuşmayı öğrenmeden başlamıştır. Çocukluk döneminde,

Detaylı

LEED Yeşil Bina Sertifikasyonu ve Yeşil Bina Tasarım / İnşaat Süreci

LEED Yeşil Bina Sertifikasyonu ve Yeşil Bina Tasarım / İnşaat Süreci LEED Yeşil Bina Sertifikasyonu ve Yeşil Bina Tasarım / İnşaat Süreci Ömer Moltay, LEED AP BD+C, ASHRAE BEMP, CPMP 1 Yeşil Yapılar Neden Gerekli? Sürdürülebilirlik: Bügünün ihtiyaçlarının, gelecek nesillerin

Detaylı

NİVO ATAKÖY. ŞİMDİ YAŞAMA SIRASI SİZDE!

NİVO ATAKÖY. ŞİMDİ YAŞAMA SIRASI SİZDE! NİVO ATAKÖY. ŞİMDİ YAŞAMA SIRASI SİZDE! ESKİ ATAKÖYLÜLER BİLİR ATAKÖY AYRICALIKLI BİR YAŞAMIN SİMGESİDİR. Modern şehir hayatının simgesi olan bu huzurlu semtte, yeni bir yaşam alanı doğuyor. Ataköy ün

Detaylı

4/5 6 7 8 9 10/14 15 İÇİNDEKİLER YEŞİL BİNA SERTİFİKA SİSTEMLERİ SERTİFİKA SİSTEMLERİNİN AMAÇLARI BİNALARIN ÇEVRESEL ETKİSİ LEED/BREEAM KRİTERLERİ

4/5 6 7 8 9 10/14 15 İÇİNDEKİLER YEŞİL BİNA SERTİFİKA SİSTEMLERİ SERTİFİKA SİSTEMLERİNİN AMAÇLARI BİNALARIN ÇEVRESEL ETKİSİ LEED/BREEAM KRİTERLERİ 4/5 6 7 8 9 10/14 15 İÇİNDEKİLER YEŞİL BİNA SERTİFİKA SİSTEMLERİ SERTİFİKA SİSTEMLERİNİN AMAÇLARI BİNALARIN ÇEVRESEL ETKİSİ LEED/BREEAM KRİTERLERİ ÇEVRE DOSTU ÜRÜN TALEBİ CEVREDOSTU.COM HAKKINDA CEVREDOSTU.COM

Detaylı

farklı tasarlanan modern çizgisi ile etkinliğin yeterli ilgi ve katılımı sağlaması hedeflenmektedir.

farklı tasarlanan modern çizgisi ile etkinliğin yeterli ilgi ve katılımı sağlaması hedeflenmektedir. Değerli İş Ortağımız, İMSAD tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenecek 3. Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi 11, düzenlenmeye başladığı 2009 yılından buyana inşaat endüstrisinin gündemini değiştiriyor İMSAD

Detaylı

Sizlere her zaman kazanç sağlayacak projelerimiz ile hayatınıza dokunuyor, sizlerin en güzeline layık olduğunuzu biliyoruz.

Sizlere her zaman kazanç sağlayacak projelerimiz ile hayatınıza dokunuyor, sizlerin en güzeline layık olduğunuzu biliyoruz. VARTAŞ Vartaş ın İstanbul daki inşaat ve gayrimenkul faaliyetleri 2003 yılında çeşitli şirketler ile başlamış ve bugüne kadar Sarissa, Güven Konakları, Nezih Konakları, Nezih Towers gibi pek çok özgün

Detaylı

A PLUS BİR YAŞAMIN KAPILARINI SİZLER İÇİN ARALIYORUZ.

A PLUS BİR YAŞAMIN KAPILARINI SİZLER İÇİN ARALIYORUZ. A PLUS BİR YAŞAMIN KAPILARINI SİZLER İÇİN ARALIYORUZ. PROPA İNŞAAT PROPA Grubu; PROPA Holding A.Ş., PROPA İnşaat ve Ticaret A.Ş., PROPA Gayrimenkul Yatırım İnşaat ve Ticaret A.Ş. ve Propa Servis ve Yönetim

Detaylı

Şehrin Yeni Değeri. kumruankara.com

Şehrin Yeni Değeri. kumruankara.com Şehri içinde yaşa Şehrin Yeni Değeri Bugünden geleceğin yaşam standartlarını şekillendiren Kuzu Grup, Çankaya daki yeni projesiyle şehri, şehirde yaşamak isteyenlere çok özel bir değer hediye ediyor. kumruankara.com

Detaylı

Sapa Building System, ilk kez BAU fuarında

Sapa Building System, ilk kez BAU fuarında 1/5 Sapa Building System, ilk kez BAU fuarında Sapa Building System, 14 19 Ocak 2013 tarihlerinde Münih te düzenlenecek BAU fuarına ilk kez katılacak. Sapa Building System, yapı çözümlerini sunup tanıtımını

Detaylı

ALPEK İNŞAAT AŞ.; Haziran 1987 tarihinde PEÇEN, ERKILAVUZ ve KURT ailelerinin işbirliği ile kurulmuş bir aile şirketidir.

ALPEK İNŞAAT AŞ.; Haziran 1987 tarihinde PEÇEN, ERKILAVUZ ve KURT ailelerinin işbirliği ile kurulmuş bir aile şirketidir. ALPEK İNŞAAT AŞ.; Haziran 1987 tarihinde PEÇEN, ERKILAVUZ ve KURT ailelerinin işbirliği ile kurulmuş bir aile şirketidir. Gerek fonksiyonel ve modern mimari çözümleri, gerekse estetik ve kaliteye vermiş

Detaylı

İyi Tasarımın 60 Yılı

İyi Tasarımın 60 Yılı Work Life İyi Tasarımın 60 Yılı 2 1958 yılında Metin Atabey Ata tarafından Sivas ta bir metal atölyesinde temelleri atılan Ersa, bugün yenilikçi ve yüksek kalitede ürünleriyle, Türkiye nin en büyük mobilya

Detaylı

www. vadistanbul.com

www. vadistanbul.com www.vadistanbul.com İçinde bambaşka bir İstanbul var... Vadistanbul Teras Arazi : 51.000 m 2 Konut : 8 blok / 1.111 adet 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 Dubleks Otopark : 1.800 araçlık Vadistanbul Bahçe Arazi

Detaylı

Yenilenen Fikirtepe ye bir Pana Yapı imzası daha...

Yenilenen Fikirtepe ye bir Pana Yapı imzası daha... Yenilenen Fikirtepe ye bir Pana Yapı imzası daha... Fikirtepe lokasyonunda en seçkin markalı konut projelerini hayata geçiren, Brooklyn konseptinin geliştiricisi ve yatırımcısı Pana Yapı; bu serinin 3.

Detaylı

kazandıran bakış açısı

kazandıran bakış açısı kazandıran bakış açısı kazandıran bakış açısı Her projeye özgün bir pencereden bakıyor ve yaşamın bir uzantısı olarak değişken dinamiklere uyumlu yeni mimari alanlar yaratıyoruz. Yeryüzünü yenilerken

Detaylı

55 Yıllık. bir markanın, 270 dairelik. fırsatı

55 Yıllık. bir markanın, 270 dairelik. fırsatı marka270.com 3 55 Yıllık bir markanın, 270 dairelik fırsatı Bu katalogta yer alan görseller, sadece MARKA 270 projesi hakkında genel bilgi ve tanıtım için kullanılmış olup, taahhüt niteliğinde değildir.

Detaylı

Sektörel bakış açısı ve yenilikçi teknolojilerle GELECEĞİ KEŞFET!

Sektörel bakış açısı ve yenilikçi teknolojilerle GELECEĞİ KEŞFET! Sektörel bakış açısı ve yenilikçi teknolojilerle GELECEĞİ KEŞFET! Nesnelerin İnterneti Analitik İş Çözümleri Kurumsal Çözümler Dijital Yayıncılık Veri Merkezi ve Bulut İletişim Ağı ve Ses Güvenlik İş İstasyonları

Detaylı

Bağlıca nın En Kapsamlı Projesi

Bağlıca nın En Kapsamlı Projesi Bağlıca nın En Kapsamlı Projesi YAZICI GRUP / YAZICI İNŞAAT Yazıcı İnşaat, Hasan Yazıcı nın 1954 yılında Trabzon dan iş hayatına atılmak üzere yaptığı göçle başlamıştır. Başlangıçta taşeron olarak çalıştığı

Detaylı

ÇALIŞMA ALANLARINIZA YENİ BİR SOLUK GETİYORUZ

ÇALIŞMA ALANLARINIZA YENİ BİR SOLUK GETİYORUZ ÇALIŞMA ALANLARINIZA YENİ BİR SOLUK GETİYORUZ Mimari Tasarım Projelendirme İmalat Of is is Mobilyaları Uygulama www.tapso.com Ofis Mağaza Hastane Otel Restaurant Tapso Project Gibi Düşünmek Tapso Project

Detaylı

Serüvenimiz 1919 yılında Bayan Maruşya ile kurukahvecilikle başladı yılında Burhanettin Koçer ve 1949 yılında Nurettin Tunçay ile gelişimini

Serüvenimiz 1919 yılında Bayan Maruşya ile kurukahvecilikle başladı yılında Burhanettin Koçer ve 1949 yılında Nurettin Tunçay ile gelişimini Serüvenimiz 1919 yılında Bayan Maruşya ile kurukahvecilikle başladı. 1929 yılında Burhanettin Koçer ve 1949 yılında Nurettin Tunçay ile gelişimini sürdürdü. 1987 de şirketleşti. 1996 da hem Türk kahvesini

Detaylı

www.royalmobilya.com.tr

www.royalmobilya.com.tr www.royalmobilya.com.tr Royal Mobilya mükemmellik arayışında yeni bir adım daha atarak, MOBİLYA SEKTÖRÜNDE EN YETENEKLİ ve DENEYİMLİ EKİBİ BİR ARAYA GETİRDİ Tasarlanan her şeyin üretebileceği, en ileri

Detaylı

Serüvenimiz 1919 yılında Bayan Maruşya ile kurukahvecilikle başladı. 1929 yılında Burhanettin Koçer ve 1949 yılında Nurettin Tunçay ile gelişimini

Serüvenimiz 1919 yılında Bayan Maruşya ile kurukahvecilikle başladı. 1929 yılında Burhanettin Koçer ve 1949 yılında Nurettin Tunçay ile gelişimini Serüvenimiz 1919 yılında Bayan Maruşya ile kurukahvecilikle başladı. 1929 yılında Burhanettin Koçer ve 1949 yılında Nurettin Tunçay ile gelişimini sürdürdü. 1987 de şirketleşti. 1996 da hem Türk kahvesini

Detaylı

NEF Kandilli Projesi Tüm Detayları

NEF Kandilli Projesi Tüm Detayları NEF Kandilli Projesi Tüm Detayları Timur Gayrimenkul ün yine iddialı bir projesi olan NEF Kandilli projesi NEF in Luxury Living konseptiyle ön talep toplamaya başladı. 406 konutun olacağı bildirilen projede

Detaylı

İŞ YERİNDE GELİŞİM. Yeni, gelişmiş iletişim teknolojilerine adapte olma

İŞ YERİNDE GELİŞİM. Yeni, gelişmiş iletişim teknolojilerine adapte olma İŞ YERİNDE GELİŞİM Yeni, gelişmiş iletişim teknolojilerine adapte olma İş gücünüz, müşterileriniz, ortaklarınız ve tedarikçileriniz, farklı konumlara dağılmış durumda ve hareketli. Akıllı telefonlar ve

Detaylı

İTO Başkanı İbrahim Çağlar: İstanbul yerli ve yabancı yatırımcıya muazzam fırsatlar sunuyor

İTO Başkanı İbrahim Çağlar: İstanbul yerli ve yabancı yatırımcıya muazzam fırsatlar sunuyor İstanbul görkemli maketi ve inşaat firmalarıyla MIPIM Fuarı nda İTO Başkanı İbrahim Çağlar: İstanbul yerli ve yabancı yatırımcıya muazzam fırsatlar sunuyor "Nasıl ki Nuri Bilge, Cannes film festivalinin

Detaylı

Work in Work. Tasarım ve uygulama konularında çözüm sunan ve sektörlerinde önder markalarla hizmet veren bir kuruluştur.

Work in Work. Tasarım ve uygulama konularında çözüm sunan ve sektörlerinde önder markalarla hizmet veren bir kuruluştur. Work in Work Tasarım ve uygulama konularında çözüm sunan ve sektörlerinde önder markalarla hizmet veren bir kuruluştur. Sizlerin istekleri ve beğenileri doğrultusunda yurt içinde ve yurt dışında içerisinde

Detaylı

Bu yıl markanızın çok daha büyük düşünmesini sağlayacak çok güzel bir sebep var

Bu yıl markanızın çok daha büyük düşünmesini sağlayacak çok güzel bir sebep var Bu yıl markanızın çok daha büyük düşünmesini sağlayacak çok güzel bir sebep var Büyük hayaldi ama gerçek oldu Özelkalem Dergisi Yerel Yönetim Ödülleri Töreni, bundan 8 yıl önce Türkiye nin en değerli yerel

Detaylı

KONYAALTI NDA 5 YILDIZLI BİR YAŞAM KONYAALTI NDA 5 YILDIZLI BİR YAŞAM

KONYAALTI NDA 5 YILDIZLI BİR YAŞAM KONYAALTI NDA 5 YILDIZLI BİR YAŞAM Yeryüzü Cenneti ANTALYA Binlerce yıllık tarihiyle nice hikayelere konu olmuş, dillere destan güzelliğiyle yüzlerce uygarlığa ev sahipliği yapmış bir şehirdir Antalya. Toros dağlarının ihtişamı altında

Detaylı

YAŞAMA DEĞER KATAN DÜNYA ÇAPINDA HİZMETLER UZMAN YENİLİKÇİ DİNAMİK FARKLI

YAŞAMA DEĞER KATAN DÜNYA ÇAPINDA HİZMETLER UZMAN YENİLİKÇİ DİNAMİK FARKLI B A C K U P 11 YAŞAMA DEĞER KATAN DÜNYA ÇAPINDA HİZMETLER UZMAN YENİLİKÇİ DİNAMİK FARKLI 2 HAKKIMIZDA ProjEkspert Back Up, 15 yıllık gayrimenkul tecrübesi ile yatırımcısının hayatını kolaylaştıracak, mülküne

Detaylı

Nasdaq da Açılış Gongu, Borsa İstanbul Grubu ve Türkiye Varlık Fonu için çaldı

Nasdaq da Açılış Gongu, Borsa İstanbul Grubu ve Türkiye Varlık Fonu için çaldı Nasdaq da Açılış Gongu, Borsa İstanbul Grubu ve Türkiye Varlık Fonu için çaldı 25 Ocak 2017-09:16 Nasdaq ta seans, 24 Ocak Salı günü Borsa İstanbul Yönetim ve İcra Kurulu Başkanı Himmet Karadağ ve Nasdaq

Detaylı

RESICON Kimdir? Ticaret Anonim Şirketi» kuruldu.

RESICON Kimdir? Ticaret Anonim Şirketi» kuruldu. RESICON Kimdir? Özellikle konut geliştirme, pazarlama ve satış konularında hizmet vermek üzere Aybars Kızılsencer tarafından, «Resicon Gayrimenkul Pazarlama Satış ve Yatırım Geliştirme Ticaret Anonim Şirketi»

Detaylı

ŞEHİR YÖNETİMİ Şubat 2018

ŞEHİR YÖNETİMİ Şubat 2018 ŞEHİR YÖNETİMİ Şubat 2018 nin hizmet ve sorumluluk alanları nelerdir? Küresel ve teknolojik değişimlerle birlikte Şehir Yönetimleri nasıl değişmektedir? İdeal nasıl sağlanmalıdır? Ajanda 1. Mevcut Durum

Detaylı

SÜRDÜRÜLEBİLİR BİR DÜNYA İÇİN, ÇEVREYE DUYARLI PROJELER

SÜRDÜRÜLEBİLİR BİR DÜNYA İÇİN, ÇEVREYE DUYARLI PROJELER SÜRDÜRÜLEBİLİR BİR DÜNYA İÇİN, ÇEVREYE DUYARLI PROJELER Biz Alman Yapı olarak hem bugün hemde gelecek için tasarlanmış yüksek kaliteli yaşam alanları inşa ediyoruz ve projelerimizin altına imzamızı atmaktan

Detaylı

www.cakiroglubestepe.com 4 HOME OFFICE İNŞAAT Yarım asırlık tecrübesiyle, insanların temel tüketim ihtiyaçları doğrultusunda güvenli, konforlu, çevreci ve teknolojiyi içinde barındıran yaşam alanları geliştiren

Detaylı

Aybars Kızılsencer RESICON Soyak Yapı A.Ş. Zorlu Gayrimenkul Eroğlu Gayrimenkul RESICON GROUP

Aybars Kızılsencer RESICON Soyak Yapı A.Ş. Zorlu Gayrimenkul Eroğlu Gayrimenkul RESICON GROUP " RESICON Kimdir? On iki yılı aşkın sürede toplamda yirmi bin adedi geçen konutun Pazarlama ve Satışı ndan sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı ve Direktörlük görevlerinde bulunan RESICON CEO su Aybars Kızılsencer;

Detaylı

Ofis, İş Yeri ve Otel den oluşan dev bir kompleks...

Ofis, İş Yeri ve Otel den oluşan dev bir kompleks... Ofis, İş Yeri ve Otel den oluşan dev bir kompleks... HM COMMERCE CENTER HM Commerce Center; ayrıcalıklı iş yerleri, ofisleri, restoranları ve yıldızlı oteli ile uzun süredir bölgede konuşulan prestijli

Detaylı

KÜRESEL ÖLÇEKTE YENİDEN ŞEKİLLENEN ÜRETİM. 11.SANAYİ KONGRESİ ve INOVASYON SERGİSİ

KÜRESEL ÖLÇEKTE YENİDEN ŞEKİLLENEN ÜRETİM. 11.SANAYİ KONGRESİ ve INOVASYON SERGİSİ KÜRESEL ÖLÇEKTE YENİDEN ŞEKİLLENEN ÜRETİM 11.SANAYİ KONGRESİ ve INOVASYON SERGİSİ 1900 YILINDAN İTİBAREN DÜNYA YILLIK MOTORLU TAŞIT ÜRETİMİ MİLYON ARAÇ 100 100(2016) 80 60 80 (2011) 78 (2010) 62 (2009)

Detaylı

Konferansa katılım ve sponsorluk olanakları için: Soysal Satış Bölümü T. (0212) 212 99 70 E. satis@soysal.com.tr www.soysal.com.tr

Konferansa katılım ve sponsorluk olanakları için: Soysal Satış Bölümü T. (0212) 212 99 70 E. satis@soysal.com.tr www.soysal.com.tr Konferansa katılım ve sponsorluk olanakları için: Soysal Satış Bölümü T. (0212) 212 99 70 E. satis@soysal.com.tr Hulusi Belgü AYD Başkanı VII. AVM Yatırımları Konferansı nda yeniden birlikteyiz. Alışveriş

Detaylı

www.businessistanbul.com

www.businessistanbul.com www.businessistanbul.com Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Genel Plan Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Genel Plan BUSINESS ISTANBUL LEED PLATIN SERT F KA ADAYI %40 Water use reduction is targeted in the building %50

Detaylı

Dijital Uygulamalar Rehberi. bajsrcx. www.filliboya.com.tr

Dijital Uygulamalar Rehberi. bajsrcx. www.filliboya.com.tr Dijital Uygulamalar Rehberi bajsrcx www.filliboya.com.tr QR kodları akıllı cihazınıza okutun Filli Boya yı takip edin! Facebook Youtube Twitter Google Plus Linkedin Instagram Vimeo Bukombin Filli Boya

Detaylı

Yatırımcı Sunumu Eylül 2017

Yatırımcı Sunumu Eylül 2017 Yatırımcı Sunumu Eylül 2017 Temelleri 1952 yılında Raif Dinçkök tarafından atılan Akkök Holding, 65 yıllık birikimiyle Türkiye nin en köklü kuruluşları arasındadır. Kimya, enerji ve gayrimenkul sektörlerinde

Detaylı

Yaşam Tarzınıza Açılan Farklı Kapılar

Yaşam Tarzınıza Açılan Farklı Kapılar Yaşam Tarzınıza Açılan Farklı Kapılar LUCENTIST, alışılagelmiş mobilya anlayışından daha farklı ve özel olarak; yüksek kaliteli, zarif, şık ve lüks Pleksiglas mobilyaları sizlere sunmaktan gurur duymaktadır.

Detaylı

YÖNETİM HİZMETLERİ DANIŞMANLIK HİZMETLERİ TEMİZLİK HİZMETLERİ PEYZAJ HİZMETLERİ GÜVENLİK HİZMETLERİ TEKNOLOJİK HİZMETLER BAŞKANIN MESAJI Uzun yılların vermiş olduğu deneyimimizi insanı merkeze alan, sürdürülebilir

Detaylı

DENEYİM. Yenilik, Tekfen deneyimi ile birleşiyor.

DENEYİM. Yenilik, Tekfen deneyimi ile birleşiyor. DENEYİM. Yenilik, Tekfen deneyimi ile birleşiyor. Uluslararası standartlarda, sıra dışı ofis projelerine imza atan Tekfen Emlak Geliştirme, sektörün saygın ve güvenilir markalarından biri. Yatırım kararlarını

Detaylı

Teknolojinin Buluşma Noktası...

Teknolojinin Buluşma Noktası... Teknolojinin Buluşma Noktası... Şimdi Hacettepe Teknokent içinde görkemli mimarisi, konforlu ofisleri, zengin sosyal olanakları ve ileri teknolojik altyapısı ile benzersiz bir ofis konsepti hayata geçiriliyor.

Detaylı

Emlak Konut Başakşehir Evleri Projesi Satış Ofisi: 0212 397 1875 Atatürk Mahallesi Çitlenbik Caddesi No:4 Ataşehir - İstanbul 444 36 55 F:0216 456 48

Emlak Konut Başakşehir Evleri Projesi Satış Ofisi: 0212 397 1875 Atatürk Mahallesi Çitlenbik Caddesi No:4 Ataşehir - İstanbul 444 36 55 F:0216 456 48 Emlak Konut Başakşehir Evleri Projesi Satış Ofisi: 0212 397 1875 Atatürk Mahallesi Çitlenbik Caddesi No:4 Ataşehir - İstanbul 444 36 55 F:0216 456 48 75 info@emlakkonut.com.tr ı www.emlakkonut.com.tr Mahalle

Detaylı

KURUMSAL MBA Decor MBA Yapı Dekorasyon Mobilya Turz. San. ve Tic. Ltd. Şti. MBA Decor MBA Decor Üretim

KURUMSAL MBA Decor MBA Yapı Dekorasyon Mobilya Turz. San. ve Tic. Ltd. Şti. MBA Decor MBA Decor Üretim KURUMSAL MBA Decor; 2005 yılı içerisinde Mustafa Güven ile temelleri atılarak Güven Dekorasyon ile faaliyet göstermeye başlamıştır. Ticari kariyeri öncesi Tepe HOME başta olmak üzere bir çok kurumsal firmada

Detaylı

YAPI MALZEMELERİ 04-07

YAPI MALZEMELERİ 04-07 İNŞAAT, DEKORASYON M AY I S ve EMLAK GÜNLERİ 2 0 1 7 Yer: TÜRK BEYLERİ KENT MEYDANI / ETİMESGUT ANA SPONSORLAR İLETİŞİM SPONSORU BİRLEŞİK İNŞAAT MÜTEAHHİTLERİ FEDERASYONU YAPI MALZEMELERİ 04-07 Türkiye'nin

Detaylı

EKO ADM. www.ekoadm.com PASİF EVLER EKOLOJİK BİNALAR (GREEN BUILDINGS)

EKO ADM. www.ekoadm.com PASİF EVLER EKOLOJİK BİNALAR (GREEN BUILDINGS) EKO ADM PASİF EVLER EKOLOJİK BİNALAR (GREEN BUILDINGS) www.ekoadm.com EKO-ADM Şirket Profili Tamer Aksüt - Mimar / (Mimar Sinan Üniversitesi) İzmir doğumlu, İzmir ve İstanbul da okudu.istanbul Mimar Sinan

Detaylı

hayatınızın koordinatları yeniden belirleniyor...

hayatınızın koordinatları yeniden belirleniyor... hayatınızın koordinatları yeniden belirleniyor... E mlak Konut GYO güvencesiyle Türkiye nin önemli inşaat firmalarından biri olan YP İnşaat; Ankara nın nezih semtleri arasında sayılan Ümitköy de yaşamak

Detaylı

Tanıtım Kitapçığı. Gayrimenkul Sektörü Değişime Startkey Çatısı Altında Hazırlanıyor

Tanıtım Kitapçığı. Gayrimenkul Sektörü Değişime Startkey Çatısı Altında Hazırlanıyor Tanıtım Kitapçığı Gayrimenkul Sektörü Değişime Startkey Çatısı Altında Hazırlanıyor Değerli Girişimcilerimiz STARTKEY, 2013 yılında, gayrimenkul sektöründe 10 yılı aşkın zamandır deneyime sahip olan Yönetim

Detaylı

Stratejik Ortaklar Destekleyen Kurumlar Organizasyon

Stratejik Ortaklar Destekleyen Kurumlar Organizasyon ULUSLARARASI AYDINLATMA & ELEKTRİK MALZEMELERİ FUARI VE KONGRESİ 19-22 EYLÜL 2018 İSTANBUL FUAR MERKEZİ FUAR SONUÇ RAPORU www.istanbullight.com Stratejik Ortaklar Destekleyen Kurumlar Organizasyon BU FUAR

Detaylı

Duvarların içindeki sağlık...

Duvarların içindeki sağlık... KONUTLAR, İŞ MERKEZLERİ, ENDÜSTRİYEL ALANLAR... 2005 den bu yana sağlıklı yapıları sağlıklı yaşamlara dönüştürüyoruz www.sfsmekaniktesisat.com.tr AİLESİ SFS Ailesi Günümüz dünyasının baş döndüren teknolojik

Detaylı

Sağlam Temel İle Kaliteli Projeler

Sağlam Temel İle Kaliteli Projeler Sağlam Temel İle Kaliteli Projeler 1989 yılından itibaren inşaat sektöründe şahıs firması olarak bire bir büyük işler başaran firmamız 2013 şubat ayında Fetih Emlak Taşımacılık Yapı İnşaat ve Gıda Sanayi

Detaylı

Merve Pırlanta.

Merve Pırlanta. Merve Pırlanta www.mervepirlanta.com HAKKIMIZDA 23 yıl boyunca sahip olduğumuz bilgi ve tecrübeyi siz değerli müşterilerimizle ile paylâşmanın gururunu ve huzurunu duyarız. Bu uzun soluklu süreç içerisinde

Detaylı

MediaCat Felis 2013 Ödülleri ne Başvurular Başlıyor!

MediaCat Felis 2013 Ödülleri ne Başvurular Başlıyor! BASIN BÜLTENİ MediaCat Felis 2013 Ödülleri ne Başvurular Başlıyor! MediaCat dergisi tarafından bu yıl sekizincisi düzenlenen Felis Ödülleri ne başvurular 8 Temmuz Pazartesi günü başlıyor. Başvuruda bulunmak

Detaylı

Aralık 2018 E Bülteni / Sayı: 34

Aralık 2018 E Bülteni / Sayı: 34 Aralık 2018 E Bülteni / Sayı: 34 13 Ocak 2019, İSTANBUL Patronum Vehbi Koç: Aile Şirketlerinde Profesyonellerin Yeri İstanbul'da 13 Ocak 2019, Pazar günü gerçekleşecek Patronum Vehbi Koç: Aile Şirketlerinde

Detaylı

BİLECİKTE YATIRIMIN DOĞRU ADRESİ KAYI PLAZA. www.kayiplaza.com

BİLECİKTE YATIRIMIN DOĞRU ADRESİ KAYI PLAZA. www.kayiplaza.com BİLECİKTE YATIRIMIN DOĞRU ADRESİ KAYI PLAZA www.kayiplaza.com BİLECİKTE YATIRIMIN DOĞRU ADRESİ www.kayiplaza.com BURÇEV İnşaat Bilecik te yatırımınıza değer katıyor... Bilecik te Bilecik marka şehir oluyor,

Detaylı

ŞEHİR HİÇ BU KADAR SİZİN OLMAMIŞTI...

ŞEHİR HİÇ BU KADAR SİZİN OLMAMIŞTI... ŞEHİR HİÇ BU KADAR SİZİN OLMAMIŞTI... Şehri avucunuzun içinde hissetmek istiyorsanız şimdi Seba tecrübesiyle tasarlanan yepyeni bir yaşam sizi bekliyor. Seba Flats eşsiz konumuyla şehrin tam kalbinde yükseliyor.

Detaylı

HAKKIMIZDA. Üretim Planı. Misyon Vizyon. Showroom. Ülkeler. Standlar. İnovasyon

HAKKIMIZDA. Üretim Planı. Misyon Vizyon. Showroom. Ülkeler. Standlar. İnovasyon institutional AQUA COSMETICS TM Copyright 2014 aquacosmetic.com 04 Üretim Planı Avrupa kalite standartlarına uygun, en gelişmiş çevre dostu donanımları ve kozmetik ürünlerinin otomatik üretimi, ambalaj

Detaylı

İLETİŞİMDE TASARIM TASARIMDA İLETİŞİM KONULU ULUSLARARASI KATILIMLI SEMPOZYUM VE SERGİ GERÇEKLEŞTİ

İLETİŞİMDE TASARIM TASARIMDA İLETİŞİM KONULU ULUSLARARASI KATILIMLI SEMPOZYUM VE SERGİ GERÇEKLEŞTİ İLETİŞİMDE TASARIM TASARIMDA İLETİŞİM KONULU ULUSLARARASI KATILIMLI SEMPOZYUM VE SERGİ GERÇEKLEŞTİ Dumlupınar Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Bölümü, yaklaşık bir yıllık hazırlık sürecinin

Detaylı

GAYRİMENKULDE DEV İŞBİRLİĞİ. West Wall Marina Villaları nın. Rezidans Yönetimi İspanyol Gruba Emanet

GAYRİMENKULDE DEV İŞBİRLİĞİ. West Wall Marina Villaları nın. Rezidans Yönetimi İspanyol Gruba Emanet BASIN BÜLTENİ 11 HAZİRAN 2014 GAYRİMENKULDE DEV İŞBİRLİĞİ West Wall Marina Villaları nın Rezidans Yönetimi İspanyol Gruba Emanet West Wall Marina Villaları nın yatırımcısı Durak Plus Gayrimenkul ve İspanyol

Detaylı

SULTANBEYLİ NİN YENİ CAZİBE MERKEZİYLE TANIŞMAYA, HAYATINIZI DAHA KONFORLU YAPMAYA, HAYALLERİNİZİ YAŞAMAYA HAZIR MISINIZ?

SULTANBEYLİ NİN YENİ CAZİBE MERKEZİYLE TANIŞMAYA, HAYATINIZI DAHA KONFORLU YAPMAYA, HAYALLERİNİZİ YAŞAMAYA HAZIR MISINIZ? SULTANBEYLİ NİN YENİ CAZİBE MERKEZİYLE TANIŞMAYA, HAYATINIZI DAHA KONFORLU YAPMAYA, HAYALLERİNİZİ YAŞAMAYA HAZIR MISINIZ? TÜM BEKLENTİLERİNİZE EN İYİ YANITLARI BULACAĞINIZ PROJE, SULTANBEYLİ EMLAK KONUTLARI;

Detaylı

MOBİLYANIN YENİ ADRESİ ŞEHRİN ÇEKİM MERKEZİNDE...

MOBİLYANIN YENİ ADRESİ ŞEHRİN ÇEKİM MERKEZİNDE... 4 5 MOBİLYANIN YENİ ADRESİ ŞEHRİN ÇEKİM MERKEZİNDE... KONSEPT 4 İHRACAT DESTEĞİ 10 TASARIM 12 MİMARİ KONSEPT 14 KONUM 18 HAKKIMIZDA 19 İLETİŞİM 20 6 7 KONSEPT MOBİLYA SEKTÖRÜNÜN YENİ ÇEKİM MERKEZİ! Türkiye

Detaylı

bul ULUSLARARASI EYLEM PLANI ÇALIŞTAYI OTURUM - YAŞAMA VE ÇALIŞMA MEKANLARI Yüklenici

bul ULUSLARARASI EYLEM PLANI ÇALIŞTAYI OTURUM - YAŞAMA VE ÇALIŞMA MEKANLARI Yüklenici bul ULUSLARARASI EYLEM PLANI ÇALIŞTAYI OTURUM - YAŞAMA VE ÇALIŞMA MEKANLARI Yüklenici KALİTELİ ve SÜRDÜRÜLEBİLİR YAŞAMA ve ÇALIŞMA MEKANLARI AMACINA İLİŞKİN EYLEMLER (Kısa Vade) 1 MEKANSAL ORGANİZASYON

Detaylı

Bodrum Deniz Filmleri Festivali

Bodrum Deniz Filmleri Festivali Bodrum Deniz Filmleri Festivali Bodrum da, Türkiye nin ilk deniz temalı festivali olduğu belirtilen Bodrum Deniz Filmleri Festivali başladı. Cinemarine Bodrum da 11 filmin ücretsiz gösterildiği festivalin

Detaylı

ULUSLARARASI AYDINLATMA & ELEKTRİK MALZEMELERİ FUARI VE KONGRESİ İSTANBUL FUAR MERKEZİ

ULUSLARARASI AYDINLATMA & ELEKTRİK MALZEMELERİ FUARI VE KONGRESİ İSTANBUL FUAR MERKEZİ ULUSLARARASI AYDINLATMA & ELEKTRİK MALZEMELERİ FUARI VE KONGRESİ İSTANBUL FUAR MERKEZİ Türk aydınlatma ürünleri kalite, fiyat ve teslim sürelerindeki avantajından dolayı çevre coğrafyada tercih ediliyor.

Detaylı

4 MEVSİM TATİLDE YAŞAMAK...

4 MEVSİM TATİLDE YAŞAMAK... 4 MEVSİM TATİLDE YAŞAMAK... Konum itibariyle her geçen gün değerine değer katan Ordu - Perşembe, kentsel dönüşümün modernleştirdiği Sakin Şehir, ayrıcalıklı ve değerli projesi Hızır Kaptan Konakları. Aycan

Detaylı

Ekodenge Mimarlık. Sürdürülebilirlik Vizyonunda Doğal Ortağınız ...

Ekodenge Mimarlık. Sürdürülebilirlik Vizyonunda Doğal Ortağınız ... Ekodenge Mimarlık... Sürdürülebilirlik Vizyonunda Doğal Ortağınız... Disiplinlerarası ekibi ve bütüncül yaklaşımıyla, masterplan, peyzaj tasarımı, mimari tasarım, iç mimari ve mobilya tasarımı gibi geniş

Detaylı

Erginoğlu&Çalışlar Mimarlık, Tuz Ambarı yla Dünya Mimarlık Festivali nde 1. lik kazandı.

Erginoğlu&Çalışlar Mimarlık, Tuz Ambarı yla Dünya Mimarlık Festivali nde 1. lik kazandı. BASIN BÜLTENİ Erginoğlu&Çalışlar Mimarlık, Tuz Ambarı yla Dünya Mimarlık Festivali nde 1. lik kazandı. Her yıl dünyanın dört bir yanından mimarları bir araya getirmek, mimarlık mesleği alanında nitelikli

Detaylı

AFD Sürdürülebilir bir gelecek için

AFD Sürdürülebilir bir gelecek için AFD Sürdürülebilir bir gelecek için TSKB Önceliğimiz Çevre Konferansı 5 aralık 2007 AGENCE FRANCAISE DE DEVELOPPEMENT Misyonumuz 1. Kalkınmanın finansmanı Birleşmiş Milletlerin Bin Yıl Kalkınma Hedefleri

Detaylı

YAPI FUARI TURKEYBUILD İSTANBUL FUARI ZİYARET ORGANİZASYONU SONUÇLARI

YAPI FUARI TURKEYBUILD İSTANBUL FUARI ZİYARET ORGANİZASYONU SONUÇLARI YAPI FUARI TURKEYBUILD İSTANBUL FUARI ZİYARET ORGANİZASYONU SONUÇLARI Övgü PINAR-Nurel KILIÇ Yapı fuarları; mal ve hizmet üreten kuruluşlar ile yine bu sektörde çalışan yöneticiler, mimarlar, mühendisler,

Detaylı

Farklı hayaller, yaşam biçimleri ve zevkler...

Farklı hayaller, yaşam biçimleri ve zevkler... İNCE ÇİZGİLER, İNCE DETAYLAR Farklı hayaller, yaşam biçimleri ve zevkler... Tüm bu farklılıkların içinde aynı noktada Art Yaşam Evlerinde buluşuyoruz. Modern, yenilikçi yaşamı içinde barındıran yeni nesil

Detaylı

Yıldız da yeni bir yaşam yıldızı doğuyor: RENAZA

Yıldız da yeni bir yaşam yıldızı doğuyor: RENAZA Yıldız da yeni bir yaşam yıldızı doğuyor: RENAZA Ankara da, hayatınıza prestij ve konfor katacak yeni bir proje yükseliyor. Başkentin en popüler yerlerinden biri olan Yıldız da, parlak bir yatırım, prestijli

Detaylı

ATRAXION MAGAZINE MEDYA KİTİ

ATRAXION MAGAZINE MEDYA KİTİ ATRAXION MAGAZINE MEDYA KİTİ ATRAXION MAGAZINE GENEL İÇERİK Dünyadan ve ülkemizden eğlence, park, aktivite endüstrisine yönelik sektör haberleri, pazarı etkileyen gündem başlıkları, etkinlikler, yenilikler,

Detaylı

www.parkroyalpendik.com

www.parkroyalpendik.com www.parkroyalpendik.com İ N Ş A A T K O N S O R S İ Y U M U Şiirlerdeki ve değişerek modernleşen İstanbul u yaşamaya hazır mısınız? Evin içinde bir oda, odada İstanbul Odanın içinde bir ayna, aynada İstanbul

Detaylı

Etkinlikler ve Haberler / Temmuz 2018

Etkinlikler ve Haberler / Temmuz 2018 Etkinlikler ve Haberler / Temmuz 2018 01 Eylül 2018, Çeşme TAİDER 6. Gelecek Nesil Zirvesi Çeşme İzmir'de gerçekleşecek buluşmamızı ajandanıza kaydetmenizi rica ederiz. Kayıt için lütfen tıklayınız. 5.Gelecek

Detaylı

YENİ DÜNYA YENİ YAŞAM

YENİ DÜNYA YENİ YAŞAM YENİ DÜNYA YENİ YAŞAM 7-10 Ekim 2009 tarihleri arasında TÜYAP Beylikdüzü Fuar ve Kongre Merkezi nde düzenlenecek olan Bilişim Zirvesi 09 un bu yılki ana teması Yeni Dünya Yeni Yaşam. Bilişim Zirvesi 09

Detaylı

geleceğinize DEĞECEK

geleceğinize DEĞECEK geleceğinize DEĞECEK FURYA hakkında Biz bu yola eşsiz olmak için çıktık İnsanların hayatına nasıl daha fazla dokunabiliriz düşüncesiyle, markamızı sevilen ve sayılan ulusal bir konuma getirmek için durmaksızın

Detaylı

FURYA hakkında. geleceğinize DEĞECEK. Biz bu yola eşsiz olmak için çıktık

FURYA hakkında. geleceğinize DEĞECEK. Biz bu yola eşsiz olmak için çıktık FURYA hakkında Biz bu yola eşsiz olmak için çıktık İnsanların hayatına nasıl daha fazla dokunabiliriz düşüncesiyle, markamızı sevilen ve sayılan ulusal bir konuma getirmek için durmaksızın çalışıyoruz.

Detaylı

ÖZET SONUÇ BİLDİRGESİ

ÖZET SONUÇ BİLDİRGESİ ÖZET SONUÇ BİLDİRGESİ 2000 yılından bu yana gerçekleştirilmekte olan uluslararası Bilişim Zirvesi ICT Summit etkinliği, Türk İş Dünyası nın teknoloji ile etkileşiminin bugününü ve geleceğini konuşturan

Detaylı

Satış, pazarlama, iletişim ve müşteri deneyimleriniz için yaratıcı çözümler sunmaktayız.

Satış, pazarlama, iletişim ve müşteri deneyimleriniz için yaratıcı çözümler sunmaktayız. reklam& pazarlama Bizim işimiz Tasarımdan yazılıma kadar farklı disiplinlerden oluşan uzman kadromuzla, hizmet standartlarını koruyarak, yüksek kaliteli içerikler yaratmaya odaklanıyoruz. Satış, pazarlama,

Detaylı

Ödül Töreni Reklam ve Sponsorluk Seçenekleri

Ödül Töreni Reklam ve Sponsorluk Seçenekleri 1 Ödül Töreni Reklam ve Sponsorluk Seçenekleri MAPIC 2013 Ödül Töreni 2 Ödül Töreni Kategorileri - En İyi Moda ve Ayakkabı Perakende Satış Konsepti - En İyi Yiyecek ve İçecek Perakende Satış Konsepti -

Detaylı

Hayatın dolu biryaşam

Hayatın dolu biryaşam Hayatın dolu biryaşam Bizim başarımızın sırrı güçlü aile bağlarımız. Biz hangi iş veya faaliyet için olursa olsun hep bir aile duygusuyla bir araya geldik. İş dünyasına ilk adım attığımız zamanlarda

Detaylı

İş dünyasında prestijin yeni adresi

İş dünyasında prestijin yeni adresi İş dünyasında prestijin yeni adresi YENİKONAK İNŞAAT SAN.TİC. LTD. ŞTİ Proje geliştiricisi, en ince detayına kadar planlanmış projeleri ile 25 yıldır müşterilerine değerli yatırım alternatifleri sunuyor.

Detaylı