9 GECE 10 GÜN SEYAHAT. Programa Dahil Olan Hizmetler. Programa Dahil Olan Turlar. Programa dahil olan yemekler

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "9 GECE 10 GÜN SEYAHAT. Programa Dahil Olan Hizmetler. Programa Dahil Olan Turlar. Programa dahil olan yemekler"

Transkript

1 9 GECE 10 GÜN SEYAHAT. GÜN İSTANBUL DAN HAVANA YA HAREKET HAVANA Atatü k Ha ali a ı da te ih ettiği iz ha ayolu ile Kü a ı Jose Ma ti Ha ali a ı a seyahat, ge ele e uçakta. Ö ek tu p og a ı ız THY saatle i e gö e hazı la ıştı. Ha a a da sizi ka şılaya ak Kü alati Tu iz i yetkilisi ile uluş a ı a dı da Ha a a şehi tu u. yılı da U es o u ko u ası altı a alı a eski Hava a İspa yolla ta afı da ku ul uştu. Öğle yemekli Ha a a şehi tu u a Mi a a ölgesi de aşla a ak, a dı da Vedado ölgesi' de geçile ek dü ya a ü lü De i Meyda ı Plaza de la Re olu ió ' a doğ u ile le e ek. Eski Ha a a La Ha a a Vieja ya geli diği de kolo yal ta zı eyda la e i ala ka şı ıza çıka ak. Pa ue Ce t al i ve tu iz i ö e li ye le i de ola e A e ika etkisi i gö üldüğü El Capitolio ve cafete yala ı da üzik g upla ı ı di leye ile eği iz O ispo Bul a ı a geli e ek. Öğlen ye eği yerel i esto a t ta alı dıkta so a Ha a a ı Kolo yal Meyda la ı; Plaza de Armas, Plaza de la Katedral, Plaza Vieja, Sa F a is o de Asis, Ro Müzesi a dı da Atatü k Büstü ziyareti. Şehi tu u ta a la dıkta so a HAVANA Şehi Me kezi e t a sfe. 3* veya 4* otelde ko akla a ve kahvaltı. Not: Te ih ettiği iz ha ayolu şi keti i Ha a a ya geliş saati e gö e p og a değişiklik göste e ili. Programa Dahil Olan Hizmetler 1. 9 gece konaklama (8 gece 4* veya 3* otelde, 1 gece Trinidad casa particular). 2. sa ah kahvaltı. 3. Tü kçe Reh e lik hiz eti 4. Mesleki so u luluk sigo tası. 5. P og a da yazıla Tü Hiz etle. 6. Programda belirtilen transferler. 7. Kü alati Tu iz ta afı da asista lık hizmetleri. 8. T.C. Vata daşla ı a Kü a Vizesi 9. Seyahat sağlık sigo tası Programa Dahil Olan Turlar 1. Öğle ye ekli Hava a Şehi Tu u. 2. Santiago de Cu a Şehi Tu u 3. Parque Baconao Turu (Santiago de Cuba) 4. Cie fuegos Pa o a ik Şehi Tu u. 5. T i idad Kolo yal Şehi Me kezi Tu u. 6. Valle de Los Ingenios Turu. 7. Sa ta Cla a Şehi Tu u. Programa dahil olan yemekler Öğle Ye ekle i gü 1. Öğle ye ekli Hava a Şehi Tu u da 2. Va ade o he şey dahil otelde gü. Akşa Ye ekle i gece) 1. Varadero he şey dahil otelde 2 gece. NLN TURİZM VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ satis@kubalatin.com Os a ağa Mah.Ka adut Sok. Fe zi Bey İş ha ı No:11/3 - Kadıköy/İsta ul

2 . Gü HAVANA - SANTIAGO DE CUBA Ha a a da ko akladığı ız otelde kah altı ı a dı da se est za a. Saat. de çıkış işle le i e Sa tiago de Cu a seyahati içi Jose Ma ti Ha ali a ı a t a sfe. Sa tiago De Cu a Ha ali a ı da sizi ekleye Kü alati Tu iz ta afı da ka şıla a. Ko aklaya ağı ız otele transfer. * veya * otelde ko akla a ve kahvaltı. Not: Saat : da eşsiz üzik keyfi i yaşa ak içi Casa de la T o a ya git e izi ö e i iz. Bu ada fa klı üzik tü le i i di le e i ka ı ula aksı ız.. GÜN - SANTIAGO DE CUBA Otelde alı a ak kah altıda so a saat : da Sa tiago de Cu a Şehi tu u. Sa tiago de Cu a, Kü a ı e üyük iki i şeh i olup, Ha a a şeh i i k. Gü eydoğusu da ye al aktadı. İlk ola ak yılı da ku ula şehi ay ı a Kü a ı eski aşke tidi. Batı Af ika da gele kölele i a ış li a ı olduğu içi e ze gi Af ika kültü ü ü hissedildiği i şehi di. Ay ı a de i i ü adele sı ası da etki ol oy a ıştı. Cast o O ak ta ihi de, Sa tiago şeh i a a eyda ı da zafe i i ila et işti. Şehi tu u da ye ala gezile ek ye le ; Casa de Diego Velazquez Müzesi, Museo del Ca aval Ka aval Müzesi, Pa ue Céspedes Céspedes Pa kı, Cua tel Mo ada, Castillo de San Pedro de la Roca (San Pedro de la Roca kaleleri UNESCO ta afı da kültü i ası ola ak ka ul edile ek ko u a altı a alı ıştı. e El Cobre Kilisesi Vi gi de la Ca idad del Co e ola aktı. Öğlen ye eği ye el i esto a da. Ye ek so ası Cuartel Moncada Mo ada Kışlası ziya eti. (Fidel Cast o e yoldaşla ı ta afı da Te uz 'te Mo ada Kışlası' a yapıla askı, Kü a De i i' i dö ü oktala ı da i ta esi ol uştu. Tu u uzu de a ı da Kü alı la ı kutsal saydıkla ı, di i i a çla ı ı te sil ede El Co e kilise ziya eti. Kü a lıla ı hayatı da ö e li i ye e sahip ola kliseye Kü a ı he ye i de i sanlar ziyaret içi gel ektedi. Şehi tu u u a dı da ko aklaya ağı ız otele transfer. Program Tur Bedeli Tek Kişi oda Kişi başı : Çift kişilik oda Kişi başı : Programa Dahil olmayan Hizmetler 1. Uçak ileti, 2. Programda belirtilmeyen ekstra turlar, hizmetler 3. P og a da eli til eye öğle ye ekle i 4. P og a da eli til eye akşa ye ekle i 5. Kişisel ha a ala, asajla, telefo gö üş ele i, otelle de alışve işle, ye ekle de alı a ak içe ekle, ekst ala v.b. 6. Reh e ve şofö le e ve ile ek ola ahşişle. Ekstra Turlar Catamaran Turu (Cayo Blanco) öğle ye ekli Hava a Top Atışı Euro 55.- Euro Toplam : Euro Not: Ekst a tu ü etle i kişilik g upta e az 6 kişi i katılı ı ile geçe lidi. 6 kişide az katılı da ü etle a tış göste e ekti. * veya * otelde ko akla a ve kahvaltı.

3 . Gü - SANTIAGO DE CUBA - HAVANA Santiago De Cuba otelde alı a ak kah altı ı a dı da saat. da otelde çıkış işlemleri. İlk ola ak Cementerio de Santa Ifigenia eza lığı ziya eti, a dı da Parque Baconao tu u. Ce e terio de Sa ta Ifige ia ezarlığı: Sa tiago De Cu a ı e ö e li oktala ı da i isidi. Kü a ı kah a a la ı da - yılla ı a ası da yaşa ış José Ma tí ve 1926 yılla ı a ası da yaşa ış olan Fidel Cast o u eza la ı u eza lıkta ulu aktadı. Bu ası li a ı kuzeyi de olup, i çok Kü a lı de i kah a a ı ı yattığı i eza lıktı. Jose Ma ti Kü a ı İspa yol ege e liği de çıkıp, ağı sızlığı ı ila et esi deki e üyük lide di. Bu ede le de is i i çok eyda a e il iş i çok ye e heykeli dikil işti. He iki liderin eza la ı ise de i i aşladığı şehi ola Sa tiago de Cu a da ye al aktadı. Parque Baconao Turu: Bu ası i pa k olup, şehi e kezi e k. uzaklıktadı. Doğal hayatı ko u a ala ı ola ak ö e kaza aktadı. Pa k ala ı içi de a a a üzesi, ak a yu, heykelle e ü lü taş hay a at ahçesi ulu aktadı. Öğle ye eği içi se est za a. (ye eği yerel bi esto a da al a ız ö e ili. Ye ek so ası yüz ek içi Si o ey Plajı daki se est za a ı a dı da Sa tiago de Cu a daki seyahatiniz sona ermektedir. Ha a a ya seyahat içi Ha ali a ı a t a sfe. Ha a a ya a ışı ız so ası otele transfer. Serbest zaman. * veya * otelde ko akla a ve kahvaltı. Havayolla ı uçak ilgile i Tü k Ha a Yolla ı ı Salı-Pe şe e-cumartesi ol ak üze e haftada gü di ekt uçuşu ulu aktadı. Diğe akta alı uçuşu ola ha ayolla ı a e sayfa ızdaki Alte atif Ha ayolla ı daki li kle i de ulaşa ili si iz.

4 5. GÜN - HAVANA-CIENFUEGOS TRINIDAD Kah altı ı a dı da yaklaşık saat : da T i idad a t a sfe içi otelde çıkış işle le i. İlk ola ak yol üze i deki Cienfuegos ziyareti. Cienfuegos yılı da UNESCO u Dü ya Mi asla ı Listesi e dahil edilen Cie fuegos ta pa o a ik şehi tu u. Bu şehi İspa yolla ı ku dukla ı şehi le de fa klı i dokuya sahipti. E ö e li yapı To as Te y Tiyat osu olup, eydanda yer ala Fe e Ailesi i e i ilgi izi çeke ekti. * Meyda a açıla k uzu luktaki "P ado P o e ade" Cie fuegos'u ağaza, estau a t e afele le dolu e ö e li addesidi. Öğlen ye eği içi se est za a. Ye ek içi Cie fuegos u ta ihi i ası ola Pala io de Valle Resto a tı te ih edebilirsiniz. Bu ası de iz ü ü le i ko usu da uz a laş ış i esto a olup, ay ı za a da kültü el etki likle i düze le diği i eka e üze di. Trinidad Ye ek so ası T i idad a git ek üze e ha eket. T i idad ı UNESCO ta afı da 1988 yılı da ko u a altı a alı ış kolo yal şehi e kezi gezisi. Trinidad, Koloyal mimarinin en iyi ko u duğu ke t olup, küçük i şehi ol ası a ağ e sokakla ı da keyifli saatle geçi e ili si iz. Bu şehi deki Plaza Mayo Şehi eyda ı yakı la ında bir çok üze ye al aktadı. Bu la ; T i idad Şehi Müzesi, Museo de Arquitectura Colonial, Museo Nacional de la Lucha Co t a Ba didos ay ı a Holy Trinity kilisesi olup, ziyaret et e izi ö e i iz. Tu p og a ı ız içe isi de bir üze ziyareti ye ala aktı. Müze ziya eti so ası a lı üzik eşliği de T i idad a ait Ca ha ha a da tada ili, so a da alış e iş içi Alfa e o E i e gidip se dikle i iz içi hediyelik eşyala seçe ilirsiniz. Casa pa ti ula da ko akla a ve kahvaltı. 6. GÜN - TRINIDAD - VALLE DE INGENIOS - SANTA CLARA VARADERO Kah altı ı a dı da çıkış işle le i e yaklaşık saat : da Sa ta Cla a üze i de Va ade o ya t a sfe içi ha eket. Valle de Ingenios Şeke fa ikala ı ı ulu duğu adi yılı da UNESCO u Dü ya Mi asla ı Listesi e dahil edil işti. Bölgedeki şeke fa ikala ı ı çoğu yıkıl ış olup, sade e kalı tıla ı ulu aktadı. Ziya et edile ek ola et e uzu luğu daki Ma aga Iz aga kulesi hale ayaktadı. Kule, dö e i de ha e leş e a a ı e i adete çağ ı ola ak da kulla ıl ış e buradaki ça ı ya gı hali de yada kaça kölele içi ala ola ak kulla ıldığı bilinmektedir. Santa Clara Kü a ı efsa e i kah a a ı Che Gue a a ı ge illa arkadaşla ı ile yattığı a ıtı ulu duğu Che A ıt Meza ı e Müze si ziya eti, Che i silahla ı ı taşıya t e i T e Bli dado üze ola ak kulla ıla zı hlı t e ziya eti. Sa ta Cla a şeh i de ye ala Pa ue Vidal pa kı. Şeh i ta ola ak hissede ek kısa i yü üyüş yapa ile eği iz u pa k çe edeki i a isi ede iyle, eklektik eo-klasik ve sö ü ge ta zı i ala ı ya ı sı a fa klı ta ihi dö e le e ait çok sayıdaki ta ihi a ıtla ı da i leşti ektedi. * Öğle ye eği içi se est za a. Varadero Varadero ya a ış. *veya * otelde ko akla a. Otel he şey dahil konseptindedir.

5 7.GÜN - VARADERO Otelde alı a ak kah altı ı a dı da tü gü se est za a. Gü oyu a Va ade o u uhteşe de izi e girebilir, gü eşle e ili si iz. *veya * otelde ko akla a. Otel he şey dahil konseptindedir. 100 Eu kişi aşı A zu ede isafi le i iz içi yaklaşık saat. de aşlayıp tü gü sü e ek Cayo Bla o Tu u. Ekstra: Cayo Blanco Turu Saat. de aşlaya ak ta gü lük gezi Va ede o da popüle etki likle de di. Va ade o da yaklaşık ya ı saat uzaklıktaki Cayo Blanco, i a ıl az saf e hale ozul a ış güzelliğe sahip Kü a ı e güzel sahil şe idi de i idi. Me a kayalıkla ı ı oluştu duğu eyaz doku sayesinde bembeyaz kumlara sahiptir. Cata a a da da s e eğle e ile seyahat edile ek geçe i yol uluğu a dı da Cayo Bla o ya a ış. Cayo Bla o da ş o kelle ile dalış yapa ili, Ka ayiple e özgü renkli de izaltı hayatı ı, siyah e kı ızı e a la ı gö e ili, Müke el yu us şo la ı ı izleye ili, yu usla la ya ya a yüze ili e i likte esi çekti e ili, Bembeyaz ku salda gü eşle e ili si iz. * Öğle ye eği ağı lıklı ola ak de iz ü ü le i de oluş akta e gü oyu a açık a da sı ı sız içki ulu aktadı. Otele transfer. 8.GÜN - VARADERO HAVANA Kah altı ı a dı da se est za a. Saat : de otelden çıkış işle le i, otelde öğle ye eği, Ha a a'ya dö üş içi otelden hareket edilir. * Yol üze i de, Kü a ı e yüksek köp üsü ü olduğu ye de geçili ke köp ü ü yakı ı daki seyi oktası da ulu a Pue te de Ba u ayagua da Kü a ı ü lü içe ekle i de Pi a Colada olası e ile ekti. Ha a a ya a dığı ızda so alış e iş i ka ı içi eski Ha a a ı sahil ölgesi de içe isi de he şeyi ula ile eği iz tu istle içi oluştu ul uş alış e iş ölgesi Al a e es Sa Jose ye al aktadı. Özellikle çeşitli e atla da ta lola ı satı al a i ka ı ız ola ağı gi i, u ada ag etle, kıyafet, he çeşit hediyelik eşya bulabilirsiniz. Serbest zaman. 3* veya 4* otelde ko akla a ve kahvaltı. Akşa a zu ede isafi le i izle ekst a ola ak Ha a a Top Atışı tu u düze le e ek e top atışı göste isi e gidile ekti. 55 Eu kişi aşı Akşa Extra:Hava a Top Atışı Turu Ye ekli : Turumuz saat : da Ha a a Mo o Ca añas Kalesi ziya eti ile aşlaya ak, La Di i a Pasto a Resto a da akşa ye eği ile de a ede ekti. Ye ek so ası saat : de gele eksel top atışı göste isi e katılı ge çekleşti ile ekti. Kü a ı İspa ya sö ü gesi olduğu dö e le de El Mo o Kalesi de ka şı kıyıya de iz üstü de i akı zi i çekile ek kö fezi gi işi i kapatıla ak gü e liği sağla dığı e ay ı za a da halkı kaleye ya i şehi içe isi e çağı ak içi top atışla ı ı yapıldığı söyle ektedi. Ha a a da hale he gü saat. de te sili ola ak gele eksel top atışı göste isi yapıl aktadı. Otele dö üş e ko akla a

6 9. GÜN - HAVANA İSTANBUL Kah altı. Uçak saati ize gö e otelde alı a ak José Ma tí Ha ali a ı a t a sfe. Pasapo t e gü ük işle le i i a dı da İsta ul'a uçuşu uz ge çekleşe ek olup, ge ele e uçakta. 10. GÜN - İSTANBUL İsta ul'a a ışı ız a dı da Kü alati Tu iz hiz etle i iz so a e ektedi. NLN TURİZM VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ satis@kubalatin.com Os a ağa Mah.Ka adut Sok. Fe zi Bey İş ha ı No: / - Kadıköy/İsta ul

NLN TURİZM VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

NLN TURİZM VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ Karayiplerde bir ada ülkesi ola Küba da; üziği, da sı ve devri i ülkesi e, uhteşe plajları da dinlenmeye, otantik ve tarihi bir seyahat içi Kübalati Turiz sizi Küba ya davet ediyor. 8 GECE 9 GÜN SEYAHAT

Detaylı

Programa Dahil Olan Hizmetler

Programa Dahil Olan Hizmetler Karayipler Kültür Festivali tarihlerini kapsayan dönemde düzenleyeceğimiz bu tura katılarak, otantik Küba seyahati gerçekleştirirken Küba nın ikinci büyük şehri olan Santiago de Cuba yı da gezme fırsatı

Detaylı

NLN TURİZM VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

NLN TURİZM VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ Baile en Küba turumuza katılarak 1 Ocak 2018 / Kasım 2018 tarih aralığında başkent Havana da güzel bir tatil geçirmenin dışında Küba lıların danslarını, kültürlerini ve yaşam enerjilerini yakından görüp,

Detaylı

Tarih Şehir. Gezi ve faaliyetler

Tarih Şehir. Gezi ve faaliyetler José Marti Küba Dostluk Derneği ve ODTÜ Mezunları Derneği işbirliği ile... Küba Kültür Gezisi 26 Ocak 05 Şubat 2016 10 gece konaklama HAVANA PINAR DEL RIO SANTA CLARA TRINIDAD CIENFUEGOS VARADERO Tarih

Detaylı

İstanbul Havana Santiago de Cuba Holguín Birán Camagüey Trinidad Valle de los Ingenios Havana (1 Mayıs) Viñales Havana İstanbul Fiziksel Zorluk

İstanbul Havana Santiago de Cuba Holguín Birán Camagüey Trinidad Valle de los Ingenios Havana (1 Mayıs) Viñales Havana İstanbul Fiziksel Zorluk 1 Mayıs'ta Baştan Başa KÜBA Tarih: 23 Mayıs - 5 Haziran 2019 Uçus Bilgileri: Gidiş: 23 Nisan 2019 - TK 183 - İstanbul Atatürk - 01:40 Dönüş: 04 Mayıs 2019 - TK 183 - Havana Jose Marti - 09.20 1 Ülke Süre:

Detaylı

GEZİSİ ( HAVANA CIENFUEGOS TRINIDAD SANTA CLARA VARADERO ) (05 AĞUSTOS 2015 12 AĞUSTOS 2015) 8 GÜN, 7 GECE

GEZİSİ ( HAVANA CIENFUEGOS TRINIDAD SANTA CLARA VARADERO ) (05 AĞUSTOS 2015 12 AĞUSTOS 2015) 8 GÜN, 7 GECE KÜBA İMAR, ŞEHİRCİLİK ve BELEDİYE HİZMETLERİ İNCELEME ve TETKİK GEZİSİ ( HAVANA CIENFUEGOS TRINIDAD SANTA CLARA VARADERO ) (05 AĞUSTOS 2015 12 AĞUSTOS 2015) 8 GÜN, 7 GECE 1. GÜN: 05 AĞUSTOS 2015 ÇARŞAMBA

Detaylı

USD

USD Patika.travel Küba Turu 22.06.2017 30.06.2017 2990 USD Havana 4 Gece Hotel SEVILLA 4* 111 YILLIK TARİHİ OTEL 1 Gece Casa Particular Gerçek Küba Deneyimi Fiyata Dahil Hizmetler İstanbulHavana THY(direkt

Detaylı

BİRİNCİ BÖLÜM ÇÖZÜMLÜ PRATİK ÇALIŞMALARI

BİRİNCİ BÖLÜM ÇÖZÜMLÜ PRATİK ÇALIŞMALARI İÇİNDEKİLER ÖNSÖZ... VII İÇİNDEKİLER... IX BİRİNCİ BÖLÜM ÇÖZÜMLÜ PRATİK ÇALIŞMALARI PRATİK ÇALIŞMA -... Adi şi ket E ek se a e PRATİK ÇALIŞMA -... Adi şi ket Se a e tü le i PRATİK ÇALIŞMA -... Kollektif

Detaylı

KÜBA 8 GECE 9 GÜN PROGRAMI

KÜBA 8 GECE 9 GÜN PROGRAMI KÜBA 8 GECE 9 GÜN PROGRAMI Day 1:Havana Havana ya varış ve bizleri bekleyen özel araçımız ile konaklama yapacağımız otele varış ve bagajlarımızın bırakılmasının ardından Şehir Turu için hareket İspanyol

Detaylı

BAŞTAN BAŞA KÜBA TURU (THY İLE)

BAŞTAN BAŞA KÜBA TURU (THY İLE) BAŞTAN BAŞA KÜBA TURU (THY İLE) HAVANA 1 SANTIAGO DE CUBA 2 - HAVANA 2 - TRINIDAD 1 - VARADERO 2 HAVANA 1 10 Gece 11 Gün Seyahat GRUP 20 PAX 9 DBL/2 SGL 1. GÜN İSTANBUL DAN HAVANA YA HAREKET - HAVANA Küba

Detaylı

1. Gün 30 Mart 2011 - Çarşamba İstanbul Paris Havana

1. Gün 30 Mart 2011 - Çarşamba İstanbul Paris Havana 1 1. Gün 30 Mart 2011 - Çarşamba İstanbul Paris Havana 07:00 Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminalinde prontomice yetkilileri ile buluşma 09:00 AirFrance havayolunun AF 2391 sefer sayılı uçağı ile Paris

Detaylı

Yılbaşında Küba Kültür Gezisi 28 Aralık Ocak Avro

Yılbaşında Küba Kültür Gezisi 28 Aralık Ocak Avro Yılbaşında Küba Kültür Gezisi 28 Aralık 2017 06 Ocak 2018 2180 Avro Konaklama süresi: 8 gece Toplam gezi süresi: 10 gün ÖZET VE ROTA 7 durağı kapsayan rota: Havana, Viñales, Cienfuegos, Trinidad, Valle

Detaylı

CUBA TURU. Havana & Varadero HAZİRAN GECE 7 GÜN BİRİNCİ GÜN / İSTANBUL HAVANA

CUBA TURU. Havana & Varadero HAZİRAN GECE 7 GÜN BİRİNCİ GÜN / İSTANBUL HAVANA CUBA TURU Havana & Varadero 21 27 HAZİRAN 2017 6 GECE 7 GÜN BİRİNCİ GÜN / İSTANBUL HAVANA 05:30 Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali kontuarında buluşma. Bilet ve pasaport işlemlerinin tamamlanması.

Detaylı

Şeker Bayramı nda Küba Kültür Gezisi 03 Temmuz 10 Temmuz 2016 7 gece konaklama HAVANA CIENFUEGOS TRINIDAD SANTA CLARA VARADERO

Şeker Bayramı nda Küba Kültür Gezisi 03 Temmuz 10 Temmuz 2016 7 gece konaklama HAVANA CIENFUEGOS TRINIDAD SANTA CLARA VARADERO Şeker Bayramı nda Küba Kültür Gezisi 03 Temmuz 10 Temmuz 2016 7 gece konaklama HAVANA CIENFUEGOS TRINIDAD SANTA CLARA VARADERO Tarih Şehir 03 Temmuz Pazar İstanbul Amsterdam 04 Temmuz Pazartesi ya varış

Detaylı

Havana Viñales Havana Domuzlar Körfezi Cienfuegos Trinidad Valle de los Ingenios Trinidad Santa Clara Havana Fiziksel Zorluk

Havana Viñales Havana Domuzlar Körfezi Cienfuegos Trinidad Valle de los Ingenios Trinidad Santa Clara Havana Fiziksel Zorluk KÜBA Turu Tarih: 2-10 Aralık 2019 Uçus Bilgileri: Gidiş: 2 Kasım 2019 - TK 183 - İstanbul Atatürk - 02:25» Havana Jose Marti - 09:10 Dönüş: 9 Kasım 2019 - TK 183 - Havana Jose Marti - 09:30» İstanbul Atatürk

Detaylı

Süha Derbent Organizasyonu ile Küba Fotograf Gezisi. Havana (4) / Santiago de Cuba (1) / Camaguey (1) / Trinidad (2) / Varedero (1) 10 Gece 11 Gün

Süha Derbent Organizasyonu ile Küba Fotograf Gezisi. Havana (4) / Santiago de Cuba (1) / Camaguey (1) / Trinidad (2) / Varedero (1) 10 Gece 11 Gün Süha Derbent Organizasyonu ile Küba Fotograf Gezisi Havana (4) / Santiago de Cuba (1) / Camaguey (1) / Trinidad (2) / Varedero (1) 10 Gece 11 Gün Tur Özeti Tur Adı: Süha Derbent Organizasyonu ile Küba

Detaylı

GİRİŞ CÜMLESİ. Giriş ü lesi, ko uya girişi yapıldığı, ko u u ta ıtıldığı ü ledir.

GİRİŞ CÜMLESİ. Giriş ü lesi, ko uya girişi yapıldığı, ko u u ta ıtıldığı ü ledir. PARAGRAF TAMAMLAMA GİRİŞ CÜMLESİ Giriş ü lesi, ko uya girişi yapıldığı, ko u u ta ıtıldığı ü ledir. Paragrafı konusu u ü lede ortaya atılır. Tü de geli ge elde özele yö te i i uygula dığı paragraflarda

Detaylı

Air France Hava Yolları ile. Sömestir Küba. Havana,Cayo Santa Maria. Remedios, Trinidad, ve Santa Clara Şehir Turları Dahil

Air France Hava Yolları ile. Sömestir Küba. Havana,Cayo Santa Maria. Remedios, Trinidad, ve Santa Clara Şehir Turları Dahil Air France Hava Yolları ile Sömestir Küba Havana,Cayo Santa Maria Remedios, Trinidad, ve Santa Clara Şehir Turları Dahil 22 Ocak - 29 Ocak 2017 (8 gün - 7 gece) Tur Programı 1. gün - 22 Ocak 2017, Pazar

Detaylı

Gök ler. Uçak lar la gi di lir an cak ora la ra. İn san gök ler de do la şa bil se. Bir ak şa müs tü, ar ka daş la rıyla. Bel ki ora la ra uçak lar

Gök ler. Uçak lar la gi di lir an cak ora la ra. İn san gök ler de do la şa bil se. Bir ak şa müs tü, ar ka daş la rıyla. Bel ki ora la ra uçak lar Gök ler. Uçak lar la gi di lir an cak ora la ra. İn san gök ler de do la şa bil se. Bir ak şa müs tü, ar ka daş la rıyla. Bel ki ora la ra uçak lar la da gi di le mez. Çün kü uçak lar çok ya kın dan geçi

Detaylı

Air France ve KLM Hava Yolları İle. Küba. Havana, Cayo Santa Maria 10 Mart - 17 Mart 2017 (8 gün - 7 gece)

Air France ve KLM Hava Yolları İle. Küba. Havana, Cayo Santa Maria 10 Mart - 17 Mart 2017 (8 gün - 7 gece) Air France ve KLM Hava Yolları İle Küba Havana, Cayo Santa Maria 10 Mart - 17 Mart 2017 (8 gün - 7 gece) Tur Programı 1. gün - 10 Mart 2017, Cuma İstanbul Paris Havana Saat 03.00 de Atatürk Havalimanı

Detaylı

Patika.travel Küba Turu USD

Patika.travel Küba Turu USD Patika.travel Küba Turu 22.01.2017 30.01.2017 2990 USD Fiyata Dahil Hizmetler İstanbulHavana AIRFRANCE gidiş dönüş havayolu ücreti Havaalanı / Otel / Havaalanı transferleri İki kişilik odalarda konaklama

Detaylı

İslam da İhya ve Reform, çev: Fehrullah Terkan, Ankara Okulu Yayınları, Ankara 2006.

İslam da İhya ve Reform, çev: Fehrullah Terkan, Ankara Okulu Yayınları, Ankara 2006. Faz lur Rah man: 21 Ey lül 1919 da Pa kis tan n Ha za ra şeh rin de doğ du. İlk öğ re ni mi ni Pa kis tan da Ders-i Niza mî ola rak bi li nen ge le nek sel med re se eği ti mi şek lin de biz zat ken di

Detaylı

ÖĞRETİM) İŞLETME (İNGİLİZCE), LİSANS Bİ*** KA*** PROGRAMI, (ÖRGÜN ÖĞRETİM)

ÖĞRETİM) İŞLETME (İNGİLİZCE), LİSANS Bİ*** KA*** PROGRAMI, (ÖRGÜN ÖĞRETİM) MUHASEBE VE DENETİM,TEZSİZ YÜKSEK LİSANS PROGRAMI, (İKİNCİ 17-1 EĞİTİM-ÖĞTETİM YILI BAHAR YARIYILI YERLEŞTİRME RAPORU 1 A17 1******* ES*** FE*** İŞLETME PR. (AÇIK 7.9 1, 9,5 Kazandı A 1*******3 BÜ*** Şİ***

Detaylı

Küba Kültür Gezisi 30 Ağustos 07 Eylül 2017 Konaklama süresi: 7 gece Toplam gezi süresi: 9 gün HAVANA CIENFUEGOS TRINIDAD SANTA CLARA VARADERO

Küba Kültür Gezisi 30 Ağustos 07 Eylül 2017 Konaklama süresi: 7 gece Toplam gezi süresi: 9 gün HAVANA CIENFUEGOS TRINIDAD SANTA CLARA VARADERO Küba Kültür Gezisi 30 Ağustos 07 Eylül 2017 Konaklama süresi: 7 gece Toplam gezi süresi: 9 gün HAVANA CIENFUEGOS TRINIDAD SANTA CLARA VARADERO Tarih Şehir 30 Ağustos Çarşamba İstanbul Amsterdam 31 Ağustos

Detaylı

Türk Hava Yolları ile. Küba. Remedios,Trinidad ve Santa Clara Şehir Turları Dahil. Havana - Cayo Santa Maria

Türk Hava Yolları ile. Küba. Remedios,Trinidad ve Santa Clara Şehir Turları Dahil. Havana - Cayo Santa Maria Türk Hava Yolları ile Küba Remedios,Trinidad ve Santa Clara Şehir Turları Dahil Havana - Cayo Santa Maria 04 Nisan - 11 Nisan 2017 (8 gün - 7 gece) Tur Programı 1. gün - 04 Nisan 2017, Salı İstanbul -

Detaylı

Patika.travel Küba Turu Ekim USD

Patika.travel Küba Turu Ekim USD Patika.travel Küba Turu 0816 Ekim 2016 2890 USD Fiyata Dahil Hizmetler İstanbulHavana KLM gidiş dönüş havayolu ücreti Havaalanı / Otel / Havaalanı transferleri İki kişilik odalarda konaklama Tüm Öğünler

Detaylı

UÇUŞ SÜRELERİ İstanbul - Paris: 3 saat 30 dakika, Paris - Havana: 10 saat, Havana Paris: 9 saat 30 dakika, Paris- İstanbul: 3 saat 30 dakika.

UÇUŞ SÜRELERİ İstanbul - Paris: 3 saat 30 dakika, Paris - Havana: 10 saat, Havana Paris: 9 saat 30 dakika, Paris- İstanbul: 3 saat 30 dakika. Küba Turu 4 http://deepnature.com/yurtdisi-turlar/kuba-turu-4/ Süre:7 GECE 9 GÜN (02-10 Aralık 2016) 2016 Küba Turları. Havana, Cienfuegos, Santa Clara, Trinidad ve Varadero gezilerini içeren Küba turları.

Detaylı

KLM Hava Yolları Tarifeli Seferi ile. 1 Mayıs'ta Küba. 1 Mayıs'ta Küba. Havana - Cayo Santa Maria. 25 Nisan - 02 Mayıs 2017 (8 gün - 7 gece)

KLM Hava Yolları Tarifeli Seferi ile. 1 Mayıs'ta Küba. 1 Mayıs'ta Küba. Havana - Cayo Santa Maria. 25 Nisan - 02 Mayıs 2017 (8 gün - 7 gece) KLM Hava Yolları Tarifeli Seferi ile 1 Mayıs'ta Küba 1 Mayıs'ta Küba Havana - Cayo Santa Maria 25 Nisan - 02 Mayıs 2017 (8 gün - 7 gece) Tur Programı 1. gün - 25 Nisan 2017, Salı İstanbul Amsterdam Havana

Detaylı

ÖNSÖZ... İÇİNDEKİLER... KISALTMALAR...

ÖNSÖZ... İÇİNDEKİLER... KISALTMALAR... İÇİNDEKİLER ÖNSÖZ... İÇİNDEKİLER... KISALTMALAR... BİRİNCİ BÖLÜM KAVRAMLAR I. ANAYASA HUKUKU... A. A a asa Hukuku u Ta ı ı... B. A a asa Hukuku u Ko usu... II. ANAYASA KAVRAMI... A. Te i oloji... B. A

Detaylı

Küba Kültür ve Akademi Gezisi

Küba Kültür ve Akademi Gezisi José Martí Küba Dostluk Derneği ve Üniversite Konseyleri Derneği işbirliği ile... Küba Kültür ve Akademi Gezisi 30 Ocak- 08 Şubat 2016 9 gece konaklama HAVANA ARTEMISA DOMUZLAR KÖRFEZİ CIENFUEGOS TRINIDAD

Detaylı

-gi de ra yak- se ve bi lir sin... Öl mek öz gür lü ğü de ya şa mak öz gür lü ğü de önem li dir. Be yoğ lu nda ge zer sin... Şöy le di yor du ken di

-gi de ra yak- se ve bi lir sin... Öl mek öz gür lü ğü de ya şa mak öz gür lü ğü de önem li dir. Be yoğ lu nda ge zer sin... Şöy le di yor du ken di -gi de ra yak- se ve bi lir sin... Öl mek öz gür lü ğü de ya şa mak öz gür lü ğü de önem li dir. Be yoğ lu nda ge zer sin... Şöy le di yor du ken di ne: Sen gü neş li so kak lar da do laşı yor sun, is

Detaylı

Gü ven ce He sa b Mü dü rü

Gü ven ce He sa b Mü dü rü Güvence Hesabı nın dünü, bugünü, yarını A. Ka di r KÜ ÇÜK Gü ven ce He sa b Mü dü rü on za man lar da bi lin me ye, ta nın ma ya S baş la yan Gü ven ce He sa bı as lın da ye - ni bir ku ru luş de ğil.

Detaylı

Küba. Havana ve Cayo Santa Maria 26 Mart - 03 Nisan 2017 (9 gün - 8 gece)

Küba. Havana ve Cayo Santa Maria 26 Mart - 03 Nisan 2017 (9 gün - 8 gece) Küba Havana ve Cayo Santa Maria 26 Mart - 03 Nisan 2017 (9 gün - 8 gece) Tur Programı 1. gün - 26 Mart 2017, Pazar İstanbul - Amsterdam - Havana Saat 03.00'te Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Terminali'nde

Detaylı

T.C. Sıra No Aday No Kimlik No Ad Soyad Lisans Lisans Puanı Mülakat Puanı Nihai Ortalama

T.C. Sıra No Aday No Kimlik No Ad Soyad Lisans Lisans Puanı Mülakat Puanı Nihai Ortalama T.C. Sıra No Aday No Kimlik No Ad Soyad Lisans Lisans Puanı Mülakat Puanı Nihai Ortalama 1 A370094 58*******92 MU*** KA*** SAĞLIK YÖNETİMİ, LİSANS TAMAMLAMA 94.50 94,5 PROGRAMI, 2 A372539 71*******12 NU***

Detaylı

Baştan Başa Küba Turu 20 Ocak - 31 Ocak Avro

Baştan Başa Küba Turu 20 Ocak - 31 Ocak Avro Baştan Başa Küba Turu 20 Ocak - 31 Ocak 2018 2620 Avro Konaklama süresi: 10 gece Toplam tur süresi: 12 gün ÖZET PROGRAM 9 durağı kapsayan rota: Havana, Guantanamo, Baracoa, Santiago de Cuba, Bayamo, Camagüey,

Detaylı

Havana Viñales Domuzlar Körfezi Cienfuegos Trinidad Valle de los Ingenios Santa Clara Fiziksel Zorluk

Havana Viñales Domuzlar Körfezi Cienfuegos Trinidad Valle de los Ingenios Santa Clara Fiziksel Zorluk KÜBA Tarih: 12-20 Ekim 2019 Uçus Bilgileri: Gidiş: 12 Eylül 2019 - AF5089 - İstanbul Atatürk - 10:55» Paris CdG - 13:40» AF946 - CdG - 16:40» Havana Jose Marti - 20:35 Dönüş: 19Eylül 2019 - KL724 - Havana

Detaylı

Havana Playa del Este Havana Viñales Havana Cienfuegos Trinidad Santa Clara Fiziksel Zorluk

Havana Playa del Este Havana Viñales Havana Cienfuegos Trinidad Santa Clara Fiziksel Zorluk 1 Mayıs ta KÜBA Tarih: 29 Mayıs - 7 Haziran 2019 Uçus Bilgileri: Gidiş: 29 Nisan 2019 - AF 5089 - İstanbul Atatürk - 10:40» Paris Charles de Gaulle - 13:40 29 Nisan 2019 - AF 946 - Paris Charles de Gaulle

Detaylı

Havana Viñales Havana Domuzlar Körfezi Cienfuegos Trinidad Valle de los Ingenios Trinidad Santa Clara Havana Fiziksel Zorluk

Havana Viñales Havana Domuzlar Körfezi Cienfuegos Trinidad Valle de los Ingenios Trinidad Santa Clara Havana Fiziksel Zorluk Şeker Bayramı'nda KÜBA Tarih: 30 Haziran - 7 Temmuz 2019 Uçus Bilgileri: Gidiş: 30 Mayıs 2019 - TK 183 - İstanbul Atatürk - 01:40» Havana Jose Marti - 07:50 Dönüş: 6 Haziran 2019 - TK 183 - Havana Jose

Detaylı

Küba Kültür Gezisi 04 Haziran 11 Haziran gece konaklama

Küba Kültür Gezisi 04 Haziran 11 Haziran gece konaklama Küba Kültür Gezisi 04 Haziran 11 Haziran 2016 7 gece konaklama HAVANA CIENFUEGOS TRINIDAD SANTA CLARA VARADERO Tarih Şehir 04 Haziran Cumartesi 05 Haziran Pazar 06 Haziran Pazartesi ya varış Otele yerleşme

Detaylı

Baştan Başa KÜBA 28 Mayıs - 07 Haziran Avro

Baştan Başa KÜBA 28 Mayıs - 07 Haziran Avro Baştan Başa KÜBA 28 Mayıs - 07 Haziran 2019 2480 Avro Konaklama süresi: 9 gece Toplam tur süresi: 11 gün ÖZET PROGRAM 7 durağı kapsayan rota: Havana Viñales Santiago de Cuba Holguín Camagüey Trinidad Santa

Detaylı

Küba. Administrator tarafından yazıldı Salı, 15 Mart :23 - Son Güncelleme Salı, 16 Aralık :36 1 / 5

Küba. Administrator tarafından yazıldı Salı, 15 Mart :23 - Son Güncelleme Salı, 16 Aralık :36 1 / 5 1 / 5 GEZİ PROGRAMI / 24 Ocak - 01 Şubat 2015 1.GÜN 24 Ocak Cumartesi : İstanbul - Paris - Havana Air France ile 06:25 Paris'e hareket, 09:10 varış. 10:45 Paris-Havana, 15:10 Havana ya varış. Havaalanında

Detaylı

1 Mayıs ta Küba Kültür Gezisi

1 Mayıs ta Küba Kültür Gezisi 1 Mayıs ta Küba Kültür Gezisi 24 Nisan 03 Mayıs 2017 2980 Avro Konaklama süresi: 8 gece Toplam gezi süresi: 10 gün ÖZET VE ROTA 7 önemli durağı kapsayan rota: Havana, Viñales, Las Terrazas, Cienfuegos,

Detaylı

Sıra No Aday No Kimlik No Ad Soyad Lisans Lisans Puanı Mülakat Puanı Nihai Ortalama Durum

Sıra No Aday No Kimlik No Ad Soyad Lisans Lisans Puanı Mülakat Puanı Nihai Ortalama Durum 1 A3719 3*******1 İŞLETME (İNGİLİZCE), LİSANS BE*** İL*** 7.1 95,,55 Kazandı A37793 33******* EB*** ŞE*** İNSAN KAYNAKLARI YÖNETİMİ PR.. 9, 5,3 Kazandı 3 A33 17*******5 SE*** YÜ*** PSİKOLOJİ PR.. 5, 3,9

Detaylı

Sagalassos Turizm Seyahat Acentası KÜBA HAVANA SANTIAGO DE CUBA BAYAMO CAMAGUEY TRINIDAD CIENFUEGOS SANTA CLARA

Sagalassos Turizm Seyahat Acentası KÜBA HAVANA SANTIAGO DE CUBA BAYAMO CAMAGUEY TRINIDAD CIENFUEGOS SANTA CLARA KÜBA HAVANA SANTIAGO DE CUBA BAYAMO CAMAGUEY TRINIDAD CIENFUEGOS SANTA CLARA 30 Nisan - 9 Mayıs 2017 TUR LİDERİ: BENGİ IŞIL GÖKTÜRK 1.GÜN 30 Nisan, Pazar: İSTANBUL - PARİS - HAVANA İstanbul Atatürk Havalimanı

Detaylı

1 Mayıs ta KÜBA 27 Nisan - 06 Mayıs Avro

1 Mayıs ta KÜBA 27 Nisan - 06 Mayıs Avro 1 Mayıs ta KÜBA 27 Nisan - 06 Mayıs 2018 1980 Avro Konaklama süresi: 8 gece Toplam tur süresi: 10 gün ÖZET PROGRAM 6 durağı kapsayan rota: Havana Viñales Cienfuegos Trinidad Valle de los Ingenios Santa

Detaylı

Şeker Bayramı nda Küba Kültür Gezisi 30 Haziran 10 Temmuz 2016 10 gece konaklama

Şeker Bayramı nda Küba Kültür Gezisi 30 Haziran 10 Temmuz 2016 10 gece konaklama Şeker Bayramı nda Küba Kültür Gezisi 30 Haziran 10 Temmuz 2016 10 gece konaklama HAVANA VIÑALES LAS TERRAZAS CIENFUEGOS TRINIDAD SANTA CLARA VARADERO Tarih Şehir 30 Haziran Perşembe İstanbul Amsterdam

Detaylı

KÜBA (Varadero lu) HAVANA SANTIAGO DE CUBA BAYAMO CAMAGUEY TRINIDAD CIENFUEGOS SANTA CLARA. 30 Nisan - 9 Mayıs 2017 TUR LİDERİ: MİNE AKDAŞ

KÜBA (Varadero lu) HAVANA SANTIAGO DE CUBA BAYAMO CAMAGUEY TRINIDAD CIENFUEGOS SANTA CLARA. 30 Nisan - 9 Mayıs 2017 TUR LİDERİ: MİNE AKDAŞ KÜBA (Varadero lu) HAVANA SANTIAGO DE CUBA BAYAMO CAMAGUEY TRINIDAD CIENFUEGOS SANTA CLARA 30 Nisan - 9 Mayıs 2017 TUR LİDERİ: MİNE AKDAŞ 1.GÜN 30 Nisan, Pazar: İSTANBUL - PARİS - HAVANA İstanbul Atatürk

Detaylı

BAĞIL HAREKET. 4. kuzey. Şekilde görüldüğü gibi, K aracındaki gözlemci L yi doğuya, M yi güneye, N yi güneybatıya doğru gidiyormuş gibi görür.

BAĞIL HAREKET. 4. kuzey. Şekilde görüldüğü gibi, K aracındaki gözlemci L yi doğuya, M yi güneye, N yi güneybatıya doğru gidiyormuş gibi görür. AIŞTIRAAR BÖÜ BAĞI HAREET ÇÖZÜER BAĞI HAREET 1 4 N N =v =0 Şekilde görüldüğü gibi, aracındaki gözlemci yi doğuya, yi e, N yi batıya doğru gidiyormuş gibi görür = = = 0 olur ( aracı duruyor) =v = aracı

Detaylı

7. Sınıf MATEMATİK TAM SAYILARLA ÇARPMA VE BÖLME İŞLEMLERİ 1. I. ( 15) ( 1) 5. ( 125) : ( 25) 5 6. (+ 9) = (+ 14)

7. Sınıf MATEMATİK TAM SAYILARLA ÇARPMA VE BÖLME İŞLEMLERİ 1. I. ( 15) ( 1) 5. ( 125) : ( 25) 5 6. (+ 9) = (+ 14) 7. Sınıf MATEMATİK TAM SAYILARLA ÇARPMA VE BÖLME İŞLEMLERİ TEST 1 1. I. (15) (1) II. (1) (6) III. (+8) (1) IV. (10) (1) Yukarıda verilen işlemlerden kaç tanesinin sonucu pozitiftir? A) 4 B) 3 C) 2 D) 1

Detaylı

1 Mayıs ta KÜBA 25 Nisan - 03 Mayıs Avro

1 Mayıs ta KÜBA 25 Nisan - 03 Mayıs Avro 1 Mayıs ta KÜBA 25 Nisan - 03 Mayıs 2019 1699 Avro Konaklama süresi: 7 gece Toplam tur süresi: 9 gün ÖZET PROGRAM 7 durağı kapsayan rota: Havana Viñales Cienfuegos Trinidad Valle de los Ingenios Santa

Detaylı

Şeker Bayramı nda KÜBA Kültür Turu Haziran Avro

Şeker Bayramı nda KÜBA Kültür Turu Haziran Avro Şeker Bayramı nda KÜBA Kültür Turu 08-17 Haziran 2018 1980 Avro Konaklama süresi: 8 gece Toplam tur süresi: 10 gün ÖZET PROGRAM 7 durağı kapsayan rota: Havana, Las Terrazas, Domuzlar Körfezi, Cienfuegos,

Detaylı

Meydanı, Afrika-Küba sentezinden doğan Hammel sokağı, Beyaz Saray ın Havana daki ikizi Capitol Binası göreceklerimiz arasında.

Meydanı, Afrika-Küba sentezinden doğan Hammel sokağı, Beyaz Saray ın Havana daki ikizi Capitol Binası göreceklerimiz arasında. Küba THY Ile Dans ve müziğin, puronun, klasik Amerikan arabaları ile devrimin, modern ile kolonyal mimarinin insanı kendinden geçiren birleşimi; Karayiplerin mücevheri: Küba Tarih : 26-03-2017-03-04-2017

Detaylı

ULUSLARARASI ROTARY LİZBON KONVANSİYON GEZİSİ

ULUSLARARASI ROTARY LİZBON KONVANSİYON GEZİSİ ULUSLARARASI ROTARY LİZBON KONVANSİYON GEZİSİ Endülüs ve Portekiz Malaga - Marbella - Granada(2) Cordoba - Sevilla(2) - Lizbon(4) 19-27 Haziran 2013 GÜNEfi TUR ZM ZİYAPAŞA BLV 42 ADANA TEL(322)4592343

Detaylı

T.C. EBELİK, LİSANS PROGRAMI, (ÖRGÜN ÖĞRETİM) EBELİK, LİSANS PROGRAMI, (ÖRGÜN ÖĞRETİM)

T.C. EBELİK, LİSANS PROGRAMI, (ÖRGÜN ÖĞRETİM) EBELİK, LİSANS PROGRAMI, (ÖRGÜN ÖĞRETİM) T.C. Sıra No Aday No Kimlik No Ad Soyad Lisans Lisans Puanı Mülakat Puanı Nihai Ortalama BHP EBELİK, TEZSİZ YÜKSEK LİSANS PROGRAMI, (İKİNCİ (* Bu programda mülakat sınavını kazanan öğrenci sayısı 7'nin

Detaylı

PROGRAMI, (ÖRGÜN ÖĞRETİM) NEW PALTZ) (ÜCRETLİ) ÖĞRETİM) ÖĞRETİM)

PROGRAMI, (ÖRGÜN ÖĞRETİM) NEW PALTZ) (ÜCRETLİ) ÖĞRETİM) ÖĞRETİM) 1 A377 13******* ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ, LİSANS MU*** SÜ*** PROGRAMI, (ÖRGÜN 91. 1, 95, Kazandı A373 *******1 EKONOMİ PR. (İNGİLİZCE) (UOLP-SUNY FE*** KA*** NEW PALTZ) (ÜCRETLİ).3 1, 9,15 Kazandı 3 A3797

Detaylı

EJDER TURIZM ejderturizm.com.tr

EJDER TURIZM ejderturizm.com.tr HAVANA(4) VARADERO(1) CiENFUEGOS TRiNiDAD(2) SANTA CLARA CHE MÜZESİ PINAR DEL RiO VINALES VADiSi 7 GECE/9 GÜN KÜBA EVLERİNDE (CASA ) KONAKLAMALI Küba Kültürünü ve devrim heyecanını yerinde yaşamaya hazır

Detaylı

STAJ ARA DÖNEM DEĞERLENDİRMESİ AYRINTILI SINAV KONULARI

STAJ ARA DÖNEM DEĞERLENDİRMESİ AYRINTILI SINAV KONULARI 22 STAJ ARA DÖNEM DEĞERLENDİRMESİ AYRINTILI SINAV KONULARI 406 A GRUBU STAJ ARA DÖNEM DEĞERLENDİRMESİ AYRINTILI SINAV KONULARI 22 A GRU BU STAJ ARA DÖ NEM DE ER LEN D R ME S AY RIN TI LI SI NAV KO NU LA

Detaylı

Kahvaltının ardından Santa Clara gezimiz için yola çıkıyoruz. Yolculuğumuz sırasında yol üzerinde Remedios Kasabası nı gezeceğiz.

Kahvaltının ardından Santa Clara gezimiz için yola çıkıyoruz. Yolculuğumuz sırasında yol üzerinde Remedios Kasabası nı gezeceğiz. Küba Dans ve müziğin, puronun, klasik Amerikan arabaları ile devrimin, modern ile kolonyal mimarinin insanı kendinden geçiren birleşimi; Karayiplerin mücevheri: Küba Tarih : 27-01-2017-04-02-2017 Şehirler

Detaylı

IŞIK VE GÖLGE BÖLÜM 24

IŞIK VE GÖLGE BÖLÜM 24 IŞI VE GÖLGE BÖLÜM 24 MODEL SORU 1 DE SORULARIN ÇÖÜMLER MODEL SORU 2 DE SORULARIN ÇÖÜMLER 1 1 Dünya Ay Günefl 2 2 Bu olay ışı ğın fak lı say am o la a fak lı hız la a yayıl ı ğı nı açık la ya maz Şe kil

Detaylı

Yarıyıl tatilinde KÜBA Kültür Turu

Yarıyıl tatilinde KÜBA Kültür Turu Yarıyıl tatilinde KÜBA Kültür Turu 23 Ocak - 02 Şubat 2018 2120 Avro Konaklama süresi: 9 gece Toplam tur süresi: 11 gün ÖZET PROGRAM 8 durağı kapsayan rota: Havana, Viñales, Domuzlar Körfezi, Cienfuegos,

Detaylı

1 Mayıs Özel Küba Turu THY Ile. Tur Programı

1 Mayıs Özel Küba Turu THY Ile. Tur Programı 1 Mayıs Özel Küba Turu THY Ile Dans ve müziğin, puronun, klasik Amerikan arabaları ile devrimin, modern ile kolonyal mimarinin insanı kendinden geçiren birleşimi; Karayiplerin mücevheri: Küba.. Tarih :

Detaylı

Küba Kültür Gezisi 14 Aralık 23 Aralık 2016 Konaklama süresi: 8 gece Toplam gezi süresi: 10 gün

Küba Kültür Gezisi 14 Aralık 23 Aralık 2016 Konaklama süresi: 8 gece Toplam gezi süresi: 10 gün Küba Kültür Gezisi 14 Aralık 23 Aralık 2016 Konaklama süresi: 8 gece Toplam gezi süresi: 10 gün HAVANA VIÑALES LAS TERRAZAS CIENFUEGOS TRINIDAD SANTA CLARA VARADERO Tarih Şehir 14 Aralık Çarşamba 15 Aralık

Detaylı

Türkçe Dil Bilgisi B R N C BÖ LÜM SES B L G S. a b c ç d e f g h i j k l m n o ö p r s t u ü v y z TÖMER. Gazi Üniversitesi 17

Türkçe Dil Bilgisi B R N C BÖ LÜM SES B L G S. a b c ç d e f g h i j k l m n o ö p r s t u ü v y z TÖMER. Gazi Üniversitesi 17 B R N C BÖ LÜM SES B L G S a b c ç d e f g h i j k l m n o ö p r s t u ü v y z TÖMER Gazi Üniversitesi 17 1-ALFABE Tür ki ye Türk çe sinin alfabesinde 29 harf var d r. A a (a) ayakkab B b (be) bebek C

Detaylı

mer can or ma nı için de do laş mak tay dı. Ka ya la rın ara sın da ki ya rık lar da on la rın yu va la rıy dı. Ha nos de lik ler den bi ri ne bil gi

mer can or ma nı için de do laş mak tay dı. Ka ya la rın ara sın da ki ya rık lar da on la rın yu va la rıy dı. Ha nos de lik ler den bi ri ne bil gi mer can or ma nı için de do laş mak tay dı. Ka ya la rın ara sın da ki ya rık lar da on la rın yu va la rıy dı. Ha nos de lik ler den bi ri ne bil gi al mak için ka fası nı sok tu. Ama içer de ki za rif

Detaylı

BAĞIL HAREKET BÖLÜM 2. Alıştırmalar. Bağıl Hareket ÇÖZÜMLER. 4. kuzey

BAĞIL HAREKET BÖLÜM 2. Alıştırmalar. Bağıl Hareket ÇÖZÜMLER. 4. kuzey BAĞI HAREET BÖÜ Alıştırmalar ÇÖZÜER Bağıl Hareket 1 4 batı =v =0 doğu Şekilde görüldüğü gibi, aracındaki gözlemci yi doğuya, yi e, yi batıya doğru gidiyormuş gibi görür = = = 0 olur ( aracı duruyor) aracı

Detaylı

GEZ TOUR'DAN SÖMESTR DÖNEMİNDE GEÇERLİ AIR FRANCE HAVAYOLU TARİFELİ UÇUŞLU 8 GÜNLÜK KÜBA TURU. Haraket Tarihi: 22 Ocak 2017

GEZ TOUR'DAN SÖMESTR DÖNEMİNDE GEÇERLİ AIR FRANCE HAVAYOLU TARİFELİ UÇUŞLU 8 GÜNLÜK KÜBA TURU. Haraket Tarihi: 22 Ocak 2017 GEZ TOUR'DAN SÖMESTR DÖNEMİNDE GEÇERLİ AIR FRANCE HAVAYOLU TARİFELİ UÇUŞLU 8 GÜNLÜK KÜBA TURU Haraket Tarihi: 22 Ocak 2017 1. Gün: İSTANBUL PARİS HAVANA // 22 OCAK 2017 PAZAR Saat 03.30 da Atatürk Havalimanı

Detaylı

KLASİK KÜBA TURU (THY İLE)

KLASİK KÜBA TURU (THY İLE) KLASİK KÜBA TURU (THY İLE) HAVANA 3 - TRINIDAD 1 - VARADERO 2 - HAVANA 1 8 Gece 9 Gün Seyahat GRUP 20 PAX 9 DBL/2 SGL 1. GÜN İSTANBUL DAN HAVANA YA HAREKET - HAVANA Küba seyahati için gerekli olan işlemleri

Detaylı

ya kın ol ma yı is ter dim. Gü neş le ısı nan top rak üze rinde ki çat lak la rı da ha net gö rür düm o za man. Bel ki de ka rın ca la rı hat ta yağ

ya kın ol ma yı is ter dim. Gü neş le ısı nan top rak üze rinde ki çat lak la rı da ha net gö rür düm o za man. Bel ki de ka rın ca la rı hat ta yağ SAKARKÖY Uzun boy lu bir can lı ol ma yı ben is te me dim. Ben, doğ du ğum da da böy ley dim. Za man la da ha da uzadım üs te lik. Bü yü düm. Ben bü yü dük çe di ğer can lılar kı sal dı lar, kü çül dü

Detaylı

Barcelona Gaudi nin Katalunyası

Barcelona Gaudi nin Katalunyası Barcelona Gaudi nin Katalunyası (4) 16-20 Ekim 2013 sofistike ve kendine özgü tarzı olan uçuk bir kent. Norman Foster ın plaj kenarındaki parlayan balık heykeli, Gaudi nin renkli parkı Güel ve yemek sihirbazı

Detaylı

TEST 1. Hareketlilerin yere göre hızları; V L. = 4 m/s olarak veriliyor. K koşucusunun X aracına göre hızı; = 6 m/s V X.

TEST 1. Hareketlilerin yere göre hızları; V L. = 4 m/s olarak veriliyor. K koşucusunun X aracına göre hızı; = 6 m/s V X. TEST 1 ÇÖZÜER BAĞI HAREET 1 40m a =3m/s 4m/s 3 1m/s 6m/s 4m/s ere göre yüzücünün hızı: = 5 m/s olur I yargı doğrudur a =3m/s y =4m/s + Hareketlilerin yere göre hızları; = 1 m/s = 6 m/s = 4 m/s olarak veriliyor

Detaylı

Klasik Küba. Klasik Küba

Klasik Küba. Klasik Küba Klasik Küba HAVANA Pinar del Rio Santa Clara Cienfuegos Trinidad Klasik Küba Efsanevi isim Che Guevara nın yaşadığı topraklarda, tüm kültürel zenginlikleri gözlemlerken aynı da dans ve ritmin ahengiyle,

Detaylı

Küba Kültür Gezisi 10 Aralık 18 Aralık 2016 Konaklama süresi: 7gece Toplam gezi süresi: 9 gün HAVANA CIENFUEGOS TRINIDAD SANTA CLARA VARADERO

Küba Kültür Gezisi 10 Aralık 18 Aralık 2016 Konaklama süresi: 7gece Toplam gezi süresi: 9 gün HAVANA CIENFUEGOS TRINIDAD SANTA CLARA VARADERO Küba Kültür Gezisi 10 Aralık 18 Aralık 2016 Konaklama süresi: 7gece Toplam gezi süresi: 9 gün HAVANA CIENFUEGOS TRINIDAD SANTA CLARA VARADERO Tarih Şehir 10 Aralık Cumartesi 11 Aralık Pazar 12 Aralık Pazartesi

Detaylı

İÇİNDEKİLER... SUNUŞ... İKİNCİ BASKIYA ÖNSÖZ... BİRİNCİ BASKIYA ÖNSÖZ... TABLOLAR VE ŞEKİLLER LİSTESİ... KISALTMALAR LİSTESİ...

İÇİNDEKİLER... SUNUŞ... İKİNCİ BASKIYA ÖNSÖZ... BİRİNCİ BASKIYA ÖNSÖZ... TABLOLAR VE ŞEKİLLER LİSTESİ... KISALTMALAR LİSTESİ... İÇİNDEKİLER SUNUŞ... İKİNCİ BASKIYA ÖNSÖZ... BİRİNCİ BASKIYA ÖNSÖZ... İÇİNDEKİLER... TABLOLAR VE ŞEKİLLER LİSTESİ... KISALTMALAR LİSTESİ... BİRİNCİ BÖLÜM PARLAMENTO HUKUKU: KAVRAM, KAYNAKLAR VE TARİHSEL

Detaylı

36. AVRUPA BRİÇ ŞAMPİYONASI WIESBADEN / ALMANYA

36. AVRUPA BRİÇ ŞAMPİYONASI WIESBADEN / ALMANYA 36. AVRUPA BRİÇ ŞAMPİYONASI WIESBADEN / ALMANYA 1983 MİL Lİ TA IM SEÇ ME LE Rİ Al man ya, Wi es ba den 1983 Av ru pa Şam pi yo na sı için mil li ta kım seç me le ri, yi ne ba zı yö ne ti ci le rin is te

Detaylı

T.C. Sıra No Aday No Kimlik No Ad Soyad Lisans Lisans Puanı Mülakat Puanı Nihai Ortalama

T.C. Sıra No Aday No Kimlik No Ad Soyad Lisans Lisans Puanı Mülakat Puanı Nihai Ortalama T.C. Sıra No Aday No Kimlik No Ad Soyad Lisans Lisans Puanı Mülakat Puanı Nihai Ortalama 1 A367828 43*******70 EM*** EK*** MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ PR. 86.40 100 93,2 2 A372569 24*******68 SE*** ŞA*** SİYASET

Detaylı

Şeker Bayramı nda Küba Kültür Gezisi 02 Temmuz 10 Temmuz gece konaklama

Şeker Bayramı nda Küba Kültür Gezisi 02 Temmuz 10 Temmuz gece konaklama Şeker Bayramı nda Küba Kültür Gezisi 02 Temmuz 10 Temmuz 2016 8 gece konaklama HAVANA VIÑALES LAS TERRAZAS CIENFUEGOS TRINIDAD SANTA CLARA VARADERO Tarih Şehir 02 Temmuz Cumartesi 03 Temmuz Pazar 04 Temmuz

Detaylı

KUBA TURU KLM HAVAYOLLARI İLE

KUBA TURU KLM HAVAYOLLARI İLE KUBA TURU KLM HAVAYOLLARI İLE 1.Gün: İSTANBUL AMSTERDAM - HAVANA Sabiha Gökçen Havalimanı Dış Hatlar gidiş Terminali nde, KLM Hava Yolları kontuarı önünde 05.30 da buluşuyoruz. Bilet ve pasaport işlemlerimizin

Detaylı

Air France Hava Yolları İle. Küba. Havana, Guama, Cienfuegos,Trinidad, Santa Clara, Varadero 26 Ocak - 03 Şubat 2017 (9 gün - 8 gece)

Air France Hava Yolları İle. Küba. Havana, Guama, Cienfuegos,Trinidad, Santa Clara, Varadero 26 Ocak - 03 Şubat 2017 (9 gün - 8 gece) Air France Hava Yolları İle Küba Havana, Guama, Cienfuegos,Trinidad, Santa Clara, Varadero 26 Ocak - 03 Şubat 2017 (9 gün - 8 gece) Tur Programı 1. gün - 26 Ocak 2017, Perşembe İstanbul - Paris - Havana

Detaylı

Dans ve müziğin, puronun, klasik Amerikan arabaları ile devrimin ülkesi Küba

Dans ve müziğin, puronun, klasik Amerikan arabaları ile devrimin ülkesi Küba Castro Sonrası Küba Thy Ile Dans ve müziğin, puronun, klasik Amerikan arabaları ile devrimin ülkesi Küba Tarih : 04-06-2019-12-06-2019 Şehirler : Cayo Santa Maria, Havana Otel : 5* Ulaşım : Türk Hava Yolları

Detaylı

Sıra No Aday No Kimlik No Ad Soyad Lisans Lisans Puanı Mülakat Puanı Nihai Ortalama Durum PROGRAMI, (ÖRGÜN ÖĞRETİM) ÖĞRETİM)

Sıra No Aday No Kimlik No Ad Soyad Lisans Lisans Puanı Mülakat Puanı Nihai Ortalama Durum PROGRAMI, (ÖRGÜN ÖĞRETİM) ÖĞRETİM) 1 A3919 9******* İŞLETME (İNGİLİZCE), LİSANS BU*** ER*** PROGRAMI, (ÖRGÜN 9. 9, 9,5 Kazandı A19 15*******3 İKTİSAT, LİSANS PROGRAMI, (ÖRGÜN AS*** DE*** 7.7 95,,5 Kazandı 3 A71 SİYASET BİLİMİ VE ULUSLARARASI

Detaylı

İst- Toronto- Havana Kalkış ve İniş Saatleri. Havana Toronto - İst Kalkış ve İniş Saatleri. Gidiş Dönüş Tarihler Günler.

İst- Toronto- Havana Kalkış ve İniş Saatleri. Havana Toronto - İst Kalkış ve İniş Saatleri. Gidiş Dönüş Tarihler Günler. KURBAN BAYRAMI KÜBA TURU Havana(5), Trinidad (1),Varadero (2) AIR CANADA YOLLARI TARİFELİ SEFERİ İLE 09-18 EYLÜL 2016 Cienfuegos ve Santa Clara Şehir Turları Dahil* *4 akşam, 4 öğle yemeği dahil* Gidiş

Detaylı

Etna Yanardağı nın tüm heybetini hissettirdiği topraklar suların çarşaf gibi olduğu dinginliğin adresi...

Etna Yanardağı nın tüm heybetini hissettirdiği topraklar suların çarşaf gibi olduğu dinginliğin adresi... Sicilya Etna Yanardağı nın tüm heybetini hissettirdiği topraklar suların çarşaf gibi olduğu dinginliğin adresi... Tarih : 29-08-2017-03-09-2017 Şehirler : Agrigento, Katanya, Palermo, Siracussa, Taormina

Detaylı

Geçmiş Zamanın İzinde Küba

Geçmiş Zamanın İzinde Küba Geçmiş Zamanın İzinde Küba Türk Hava Yolları ve AirEuropa ile (4) Trinidad (1) Varadero (2) 02 10 Ekim 2014 08 Gece / 9 Gün Ne Yapmalı? Muhteşem Tropicana Show u izlemeli. nın barlarında Küba romunun tadını

Detaylı

Cumartesi Cumartesi. 3. GÜN: HAVANA - TRINIDAD - CAYO SANTA MARIA // 20 Haziran Pazartesi 2016

Cumartesi Cumartesi. 3. GÜN: HAVANA - TRINIDAD - CAYO SANTA MARIA // 20 Haziran Pazartesi 2016 DİNAMİK PAKET KÜBA TURU Havana(5), Cayo Santa Maria (2) KLM HAVAYOLLARI TARİFELİ SEFERİ İLE 18 26 HAZİRAN 2016 7 Gece 08 Gün *Cienfuegos, Trinidad, ve Santa Clara Şehir Turları Dahil* Gidiş Dönüş Tarihler

Detaylı

10. SINIF KONU ANLATIMLI. 2. ÜNİTE: ELEKTRİK VE MANYETİZMA 4. Konu MANYETİZMA ETKİNLİK ve TEST ÇÖZÜMLERİ

10. SINIF KONU ANLATIMLI. 2. ÜNİTE: ELEKTRİK VE MANYETİZMA 4. Konu MANYETİZMA ETKİNLİK ve TEST ÇÖZÜMLERİ 10. IIF KOU ALATIMLI 2. ÜİTE: ELEKTRİK VE MAYETİZMA 4. Konu MAYETİZMA ETKİLİK ve TET ÇÖZÜMLERİ 2 Ünite 2 Elektrik ve Manyetizma 2. Ünite 4. Konu (Manyetizma) A nın Çözümleri 3. 1. Man ye tik kuv vet ler,

Detaylı

ÖĞRETİM) PROGRAMI, (ÖRGÜN ÖĞRETİM) (ÖRGÜN ÖĞRETİM) 9 A Na*** Va*** PAZARLAMA ,000 88,0350 Kazandı

ÖĞRETİM) PROGRAMI, (ÖRGÜN ÖĞRETİM) (ÖRGÜN ÖĞRETİM) 9 A Na*** Va*** PAZARLAMA ,000 88,0350 Kazandı İŞLETME YÖNETİCİLİĞİ, TEZSİZ YÜKSEK LİSANS PROGRAMI, (İKİNCİ 1-19 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI YERLEŞTİRME RAPORU 1 A71 *******9 İKTİSAT, LİSANS PROGRAMI, (ÖRGÜN EC*** EK*** 9.9 1, 95,5 Kazandı A139

Detaylı

PHUKET EĞLENCE & DİNLENCE & DENİZ GÜNEŞ KUM HER GÜN HAREKET İMKANI

PHUKET EĞLENCE & DİNLENCE & DENİZ GÜNEŞ KUM HER GÜN HAREKET İMKANI PHUKET EĞLENCE & DİNLENCE & DENİZ GÜNEŞ KUM HER GÜN HAREKET İMKANI 1.Gün : İstanbul Phuket Tayland a bağlı Phuket adası sizlere çok yönlü bir tatilin fırsatlarını sunan eğlenceli bir ada Her sokağı hareketli,

Detaylı

HAC ÖNCESİ TEKNİK HAZIRLIKLAR

HAC ÖNCESİ TEKNİK HAZIRLIKLAR HAC ÖNCESİ TEKNİK HAZIRLIKLAR EVİMİZDE YAPILACAK HAZIRLIKLAR ÇANTA VE VALİZLERE İSİM - ADRES BİLGİLERİ Valiz e ça taları üzeri e isim adres ve telefon bilgileri yazıl alıdır. Kay ol a duru u da eşya ı

Detaylı

GAZ BASINCI. 1. Cıva seviyesine göre ba- sınç eşitliği yazılırsa, + h.d cıva

GAZ BASINCI. 1. Cıva seviyesine göre ba- sınç eşitliği yazılırsa, + h.d cıva . BÖÜ GZ BSINCI IŞTIRR ÇÖZÜER GZ BSINCI 1. Cıva seviyesine göre ba- sınç eşitliği yazılırsa, P +.d cıva.g Düzenek yeterince yüksek bir yere göre götürülünce azalacağından, 4. Y P zalır zalır ve nok ta

Detaylı

İst- Amsterdam- Havana Kalkış ve İniş Saatleri. Havana Amsterdam - İst Kalkış ve İniş Saatleri. Gidiş Dönüş Tarihler Günler 16.50 08.15+ 11.25 15.

İst- Amsterdam- Havana Kalkış ve İniş Saatleri. Havana Amsterdam - İst Kalkış ve İniş Saatleri. Gidiş Dönüş Tarihler Günler 16.50 08.15+ 11.25 15. KÜBA TURU Havana(4), Trinidad(1), Varadero (2) KLM YOLLARI TARİFELİ SEFERİ İLE 04 12 HAZİRAN 2016 7 Gece 08 Gün *Cienfuegos ve Santa Clara Şehir Turları Dahil* Gidiş Dönüş Tarihler Günler İst- Amsterdam-

Detaylı

2016 ÖSYS Ek Yerleştirme Sonucunda Yerleşen Aday Öğrencilerin Yatırması Gereken Katkı Payı Ücreti ve Öğrenci Numarası Listesi

2016 ÖSYS Ek Yerleştirme Sonucunda Yerleşen Aday Öğrencilerin Yatırması Gereken Katkı Payı Ücreti ve Öğrenci Numarası Listesi 237116094 EL.. ÇATA.. İktisat Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri (İÖ) İkinci Öğretim Lisans ÖSYM: Ek Kontenjan Türkçe 577,5 237116095 FE.. ASLA.. İktisat Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve

Detaylı

MEKSİKA KÜBA Kültür Gezisi 07 Aralık - 17 Aralık Avro

MEKSİKA KÜBA Kültür Gezisi 07 Aralık - 17 Aralık Avro MEKSİKA KÜBA Kültür Gezisi 07 Aralık - 17 Aralık 2017 2480 Avro Konaklama süresi: 9 gece Toplam gezi süresi: 11 gün ÖZET PROGRAM 11 durağı kapsayan rota: Meksiko, Teotihuacan, Chichen Itza, Ik Kil, Cancún,

Detaylı

KÜBA TURU Havana(4), Trinidad (1),Varadero (3) AIR CANADA YOLLARI TARİFELİ SEFERİ İLE *Cienfuegos ve Santa Clara Şehir Turları Dahil* MART 2016

KÜBA TURU Havana(4), Trinidad (1),Varadero (3) AIR CANADA YOLLARI TARİFELİ SEFERİ İLE *Cienfuegos ve Santa Clara Şehir Turları Dahil* MART 2016 KÜBA TURU Havana(4), Trinidad (1),Varadero (3) AIR CANADA YOLLARI TARİFELİ SEFERİ İLE *Cienfuegos ve Santa Clara Şehir Turları Dahil* 10 18 MART 2016 Gidiş Dönüş Tarihler Günler İst- Toronto- Havana Kalkış

Detaylı

hoşgeldiniz kokteyli ve akşam yemeğini alacağımız otelimize ulaşıyoruz. Konaklama otelimizde. 2. Gün 29/04/2017 Havana Kahvaltının ardından klasik

hoşgeldiniz kokteyli ve akşam yemeğini alacağımız otelimize ulaşıyoruz. Konaklama otelimizde. 2. Gün 29/04/2017 Havana Kahvaltının ardından klasik Küba'da 1 Mayıs Dans ve müziğin, puronun, klasik Amerikan arabaları ile devrimin, modern ile kolonyal mimarinin insanı kendinden geçiren birleşimi; Karayiplerin mücevheri: Küba Tarih : 28-04-2017-06-05-2017

Detaylı

ÖĞRETİM) PR. ÖĞRETİM) ÖĞRETİM) ÖĞRETİM) 46*******5 ME*** YI*** İŞLETME PR. (AÇIKÖĞRETİM) ,000 83,9500 Kazandı

ÖĞRETİM) PR. ÖĞRETİM) ÖĞRETİM) ÖĞRETİM) 46*******5 ME*** YI*** İŞLETME PR. (AÇIKÖĞRETİM) ,000 83,9500 Kazandı MUHASEBE VE DENETİM,TEZSİZ YÜKSEK LİSANS PROGRAMI, (İKİNCİ 1-19 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI YERLEŞTİRME RAPORU 1 A3 3******* İB*** KE*** 93. 95, 9, Kazandı A77 *******5 ULUSLARARASI TİCARET VE FİNANSMAN

Detaylı

KÜBA FIRSAT TURU EKSTRA TUR YOK / TÜM YEMEKLER FİYATA DAHİLDİR

KÜBA FIRSAT TURU EKSTRA TUR YOK / TÜM YEMEKLER FİYATA DAHİLDİR KÜBA TURU KÜBA FIRSAT TURU EKSTRA TUR YOK / TÜM YEMEKLER FİYATA DAHİLDİR 25-30 MAYIS 2019-5 gece 6 gün / THY ile UÇAK BİLETİNİZİ MİLLERİNİZLE ALABİLİRSİNİZ. İNDİRİMİ SORUNUZ. HAVANA & PINAR DEL RİO & VINALLES

Detaylı

Sömestr Küba Turu 2. http://deepnature.com/somestr-turlari/somestr-kuba-turu-2/ Süre:7 GECE 9 GÜN (28 Ocak-5 Şubat 2017)

Sömestr Küba Turu 2. http://deepnature.com/somestr-turlari/somestr-kuba-turu-2/ Süre:7 GECE 9 GÜN (28 Ocak-5 Şubat 2017) Sömestr Küba Turu 2 http://deepnature.com/somestr-turlari/somestr-kuba-turu-2/ Süre:7 GECE 9 GÜN (28 Ocak-5 Şubat 2017) 2017 Sömestr Küba Turları. Havana, Cienfuegos, Santa Clara ve Trinidad gezilerini

Detaylı

BREMEN TRENDELBURG HAMELIN - SABABURG

BREMEN TRENDELBURG HAMELIN - SABABURG MASAL YOLU BREMEN TRENDELBURG HAMELIN - SABABURG GÖKNUR BİRİNCİOĞLU İLE MASAL YOU 24 27 HAZİRAN 2017 24 Haziran 2017 Cumartesi 14:15 Gidiş - 27 Haziran 2017 Salı 21:40 İstanbul Varış BREMEN ( 1 ) Bremen

Detaylı

Türk Hava Yolları ile. Japonya. Şeker Bayramı'nda Japonya. Japonya. 24 Haziran - 30 Haziran 2017 (7 gün - 6 gece)

Türk Hava Yolları ile. Japonya. Şeker Bayramı'nda Japonya. Japonya. 24 Haziran - 30 Haziran 2017 (7 gün - 6 gece) Türk Hava Yolları ile Japonya Şeker Bayramı'nda Japonya Japonya 24 Haziran - 30 Haziran 2017 (7 gün - 6 gece) Tur Programı 1. gün - 24 Haziran 2017, Cumartesi İstanbul - Tokyo 23 Haziran saat 22.30 da

Detaylı

İst- Toronto- Havana Kalkış ve İniş Saatleri. Havana Toronto - İst Kalkış ve İniş Saatleri. Gidiş Dönüş Tarihler Günler.

İst- Toronto- Havana Kalkış ve İniş Saatleri. Havana Toronto - İst Kalkış ve İniş Saatleri. Gidiş Dönüş Tarihler Günler. KURBAN BAYRAMI KÜBA TURU Havana(5), Trinidad (1),Varadero (2) AIR CANADA YOLLARI TARİFELİ SEFERİ İLE 11 20 EYLÜL 2016 *4 akşam, 4 öğle yemeği dahil* ****Cienfuegos ve Santa Clara Şehir Turları Dahil*****

Detaylı