GÜMÜŞHANE TİCARET VE SANAYİ ODASI

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "GÜMÜŞHANE TİCARET VE SANAYİ ODASI"

Transkript

1 GÜMÜŞHANE TİCARET VE SANAYİ ODASI E- BÜLTEN GÜMÜŞHANE TİCARET VE SANAYİ ODASI GÜMÜŞHANE CHAMBER OF COMMERCE AND INDUSTRY E-BÜLTEN SAYI : 15 TEMMUZ - AĞUSTOS -EYLÜL (2018) İletişim : +90 (456) / Faks : +90 (456) Web Sayfası : org.tr E-Posta : gumushanetso@tobb.org.tr İletişim Adresi: Karaer Mahallesi Atatürk Caddesi No:55 Kat : 2 / GÜMÜŞHANE

2 FAALİYETLER GÜMÜŞHANE İŞ GELİŞTİRME MERKEZİ (İŞ-GEM) PROJE KAPANIŞ TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ Avrupa Birliği tarafından finanse edilen ve Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının rekabetçi sektörler programı çerçevesinde Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKA) tarafından yürütülen 8 milyon avroluk Gümüşhane Geleneksel ve Organik Ürünler İş Geliştirme Merkezi (İŞGEM) projesinin kapanış toplantısı proje paydaşlarının katılımı ile gerçekleştirildi. İstanbul Gümüşhane Dernekler Federasyonu(GÜDEF)Başkanı Vahit Olgun ve beraberindeki federasyon yöneticileri ile birlikte Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odamızı (GTSO) ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanımız İsmail Akçay ile görüştü.

3 HALK BANKASI KARADENİZ BÖLGE KOORDİNATÖRÜN DEN ODAMIZA ZİYARET Halk Bankası Karadeniz Bölge Koordinatörü Erdoğan Başıhoş, Halk Bankası Gümüşhane Şubesi Müdürü Ercan Birtek ve beraberindeki heyet ile birlikte (GTSO) Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret ederek GTSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Akçay, Meclis Başkanı Adem Köse ve Oda yöneticileriyle görüştü. Bölge Koordinatörü Erdoğan Başıhoş ve ekibini GTSO da ağırlamaktan ve taleplerini kendilerini direkt iletme fırsatı bulmalarından dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren GTSO Başkanı İsmail Akçay, sorunların çözülmesi amacıyla gösterilecek ortak çabanın daha başarılı olacağını söyledi. Üyelerinin şikayet ve taleplerinin kendileri için her zaman önemli olduğunu vurgulayan Başkan Akçay; Bugün yaptığınız ziyaretten ve sorularımıza verdiğiniz cevaplardan anlıyorum ki banka ve müşterisi arasında yaşanan sorunlarımızın birçoğu belirli bir zaman içerisinde çözüme kavuşturulabilecek sorunlar. Ancak günümüzde görüyoruz ki bankalarımızın tek sorunu sadece kar elde etmek oldu. Bankalarımızın sadece bu anlayışla çalışmaması gerektiğine inanıyorum. Bu ülke hepimizin. Eğer esnaf, tüccar ve sanayici olmazsa ekonomi olmaz ve dolayısıyla bankalarda olmaz. Bankaların uygulamış oldukları faiz oranlarının % 27 lere kadar çıktığını görüyoruz. Böyle bir dönemde %10 veya % 15 gibi düşük kar oranları ile çalışan esnaf ve tüccarın yapmış olduğu ticaretini devam ettirebilmesi imkansız gibi gözüküyor. Bankalarımız sadece kendi çıkarları için değil, bu ülkenin üreten ve ekonomisine can veren tüccar ve sanayicisi içinde çalışmalılar. şeklinde konuştu.

4 GTSO YÜKSEK İSTİŞARE KURULUNDAN VALİ OKAY MEMİŞ E ZİYARET Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası(GTSO) Yönetim Kurulu Başkanımız İsmail Akçay ve GTSO Yüksek İstişare Kurulu Üyeleri ile birlikte Gümüşhane Valisi Okay Memiş i makamında ziyaret etti. KAMU-ÜNİVERSİTE- SANAYİ (KÜSİ) TOPLANTISI YAPILDI Odamız Yönetim Kurulu Başkanı İsmail AKÇAY Gümüşhane Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Çok Amaçlı Salonunda yapılan Kamu- Üniversite-Sanayi İşbirliği (KÜSİ) Buluşması konulu panele katılarak panelin açılış konuşmasını yaptı.

5 GTSO BAŞKANIMIZ İSMAİL AKÇAY DAN GESOB BAŞKANI BEYLER KARA YA ZİYARET Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası(GTSO) Yönetim Kurulu Başkanımız İsmail Akçay, Gümüşhane Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği(GESOB) ziyaret ederek, geçtiğimiz mayıs ayında gerçekleştirilen seçimler sonucunda GESOB Başkanlığına seçilen Beyler Karaya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. GTSO BAŞKANIMIZ İSMAİL AKÇAY DAN GÜMÜŞHANE ŞOFÖRLER ODASI BAŞKANI MUHLİS ATALAY A ZİYARET Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası(GTSO) Yönetim Kurulu Başkanımız İsmail Akçay, Gümüşhane Şoförler odasını ziyaret ederek, gerçekleştirilen seçimler sonucunda yeniden Başkanlığa seçilen Muhlis Atalay ı tebrik etti.

6 GTSO BAŞKANIMIZ İSMAİL AKÇAY DAN GÜMÜŞHANE ESNAF VE SANATKARLAR KREDİ KEFALET KOOPERATİFİ BAŞKANI RIFAT ÇİLENK E ZİYARET Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası(GTSO) Yönetim Kurulu Başkanımız İsmail Akçay, Gümüşhane Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi ni ziyaret ederek, gerçekleştirilen seçimler sonucunda yeniden Başkanlığa seçilen Rıfat Çilenk i tebrik etti. GTSO BAŞKANIMIZ İSMAİL AKÇAY DAN GÜMÜŞHANE SANATKARLAR ODASI İLE OTELCİLER, LOKANTACILAR VE KAHVECİLER ODASINI ZİYARET ETTİ Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası(GTSO) Yönetim Kurulu Başkanımız İsmail Akçay, Gümüşhane Sanatkarlar Odası ile Otelciler, Lokantacılar ve Kahveciler Odasını ziyaret etti. Yusuf Kullukçuyu tebrik ederek yeni görev süresinin hayırlı olmasını dileyen Başkan Akçay, Otelciler, Lokantacılar ve Kahveciler Odası başkanlığına seçilen Mustafa Karakelleyi de tebrik etti.

7 İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ SEYDİ DOĞAN DAN BAŞKAN AKÇAY A ZİYARET Gümüşhane İl Milli Eğitim Müdürü Seydi Doğan, Şube Müdürü Mesut Olgun ile birlikte odamızı ziyaret ederek GTSO Yönetim Kurulu Başkanımız İsmail Akçay ile görüştü. Ziyaret kapsamında Gümüşhane Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalar ve Eğitim Öğretim Dönemi öncesi okul ve yurtlarda gerçekleştirdikleri denetimler hakkında GTSO Başkanımız Akçay a bilgi veren İl Milli Eğitim Müdürü Seydi Doğan, ayrıca yeni eğitim dönemine hazırlık süreci kapsamında yürütülecek ortak çalışmalar hakkında da görüş alış verişinde bulundu. Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası(GTSO) Yönetim Kurulu Başkanımız İsmail Akçay, Gümüşhane İl Müftülüğüne atanarak görevine başlayan yeni İl Müftüsü

8 Osman Ayaş ı makamında ziyaret ederek Müftü Ayaş a yeni görevinin kendilerine ve şehrimize hayırlı olması dileğinde bulundu. ŞEHRİMİZE YAPILAN YATIRIMLARA SAHİP ÇIKMALIYIZ Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası(GTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Akçay Avrupa Birliği tarafından finanse edilen ve inşaat süreci tamamlanan Gümüşhane Geleneksel ve Organik Ürünler İş Geliştirme Merkezi ni (İŞGEM) gezerek, inşaat sürecinde tamamlanmayan eksiklikleri yerinde inceleyip, üretime başlayan karton kutu üretim hattını gezerek İŞGEM Müdürü Gürbüz Odabaş tan İŞGEM yerleşkesi ve yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Avrupa Birliği tarafından finanse edilen 8 milyon avroluk dev bütçesi ile kendi alanında ülkemizde tek olan Gümüşhane Geleneksel ve Organik Ürünler İş Geliştirme Merkezinin şehrimiz için çok önemli bir yatırım olduğunun altını çizerek Gümüşhaneliler ve bu merkezde çalışacak tüm girişimcilerimizin İŞGEM e sahip çıkması gerektiğini vurgulayan GTSO Başkanımız İsmail Akçay; Gümüşhane İŞGEM in inşaat süreci tamamlandı. Ancak İŞGEM Müdürümüz Gürbüz Odabaş ile yaptığımız ayrıntılı inceleme ve tetkikte yüklenici firmamızın bazı alanlarda eksikleri olduğunu ve bu eksikleri gidermediğini bir kez daha görmüş olduk. Bu eksikler yapılacak küçük bakım onarım ve değişikliklerle en kısa sürede giderilebilecek seviyede. İnşallah bu eksiklerimizin tamamlanması ile Gümüşhane Geleneksel ve Organik Ürünler İş Geliştirme Merkezimizi teslim alacak ve girişimcilerimize işyerlerini teslim edeceğiz.

9 KURSLARIMIZA VE VERİLEN EMEĞE SAHİP ÇIKMALIYIZ Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası(GTSO) Yönetim Kurulu Başkanımız İsmail Akçay, Gümüşhane Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hasan Taş ı ziyaret ederek Halk Eğitim Merkezi bünyesinde düzenlenen kursları gezerek kursiyerler tarafından yapılan el emeği göz nuru eserleri inceledi. TURİZM MASAYA YATIRILDI Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası(GTSO)Yönetim Kurulu Başkanımız İsmail Akçay, Gümüşhane Valisi Okay Memiş in Başkanlığında oluşturulan heyetle birlikte TÜRSAB Bölge Yürütme Kurulu üyeleri ve turizm sektörü temsilcileri bir araya geldi.

10 Ramada Gümüşhane Otelde düzenlenen ve Gümüşhane nin turizm potansiyelinin masaya yatırılarak, gelecek hedefleri ve taleplerin değerlendirildiği toplantıda Gümüşhane nin artık altyapı ve hizmet noktasında turizme hazır olduğu mesajı verildi. CUMHURBAŞKANIMIZ RECEP TAYYİP ERDOĞAN DAN ŞEHRİMİZE ZİYARET Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, 24 Haziran seçimlerinde 81 il içinde kendisine yüzde 77 ile en fazla oranda oy veren ikinci il olan şehrimize teşekkür ziyareti gerçekleştirerek yapımı tamamlanan şehir geçişi çevre yolunun açılışını yaptı. Şehrimize yaptığı önemli ziyaret ve şehrimizin önemli bir ihtiyacı olan çevre yolu ile bağlantı yollarının en kısa sürede tamamlanarak hizmete açıldığı için Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan a Gümüşhane iş dünyası olarak teşekkürü bir borç bildiklerini belirten GTSO Başkanımız İsmail Akçay, 2019 Yılında tamamlanacak Zigana Tüneli,2020 Yılında açılacak Havalimanı ve yine aynı tarihte yapımına başlanması beklenen Erzincan-Gümüşhane-Trabzon Demiryolunun tamamlanması ile Gümüşhane ekonomisinin şahlanışa geçeceğini söyledi. Yapılan bu önemli yatırımlara ve hizmetlere Gümüşhaneliler olarak kayıtsız kalmadıklarını hatırlatan Başkan Akçay, Cumhurbaşkanımız öncülüğünde 2023 hedeflerimiz kapsamında koyduğumuz hedeflere ulaşmak için bizlerde Gümüşhane İş Dünyası olarak var gücümüzle çalışmaya devam ederek ülkemiz üzerinde oynanmak istenen oyunlara karşı dik durmaya devam edeceğiz şeklinde konuştu.

11 GTSO BAŞKANIMIZ İSMAİL AKÇAY KARADENİZ BÖLGESİ ODA/BORSA BAŞKANLARI TOPLANTISINA KATILDI Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası(GTSO)Yönetim Kurulu Başkanımız İsmail Akçay, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu nun başkanlığında, TOBB İkiz Kuleler de yapılan Karadeniz Bölge Toplantısına katıldı. TOBB un çalışmaları ve Türkiye ekonomisine ilişkin sunumların yapıldığı toplantıda oda/borsa başkanlarına ikram olarak GTSO Başkanımız İsmail Akçay tarafından götürülen şehrimizin Coğrafi işaretli yöresel ürünü Pestil Köme ve bu ürünlerden üretilen tatlılar da ikram edildi. GUSİAD YÖNETİMİNDEN ODAMIZA ZİYARET Gümüşhane İş Adamları Derneği(GUSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Yalçın ve beraberindeki dernek yöneticileri ile birlikte Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası(GTSO) Yönetim Kurulu Başkanımız İsmail Akçay ı makamında ziyaret etti.

12 GTSO DAN ANLAMLI HEDİYE Sosyal sorumluluk çalışmaları kapsamında çeşitli çalışmalar yürüten Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası(GTSO) yaklaşmakta olan 30 Ağustos Zafer Bayramı öncesinde üyelerine anlamlı bir hediye takdim ediyor. Üyelerinin işyerleri için hazırlamış olduğu Türk Bayraklarını bir dolaşarak üye iş yerlerinin dış cephelerine ve ya işyeri tabelalarına personeli ile birlikte monte eden Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası işyerlerine ve şehrin caddelerine özel bir güzellik katmayı hedefliyor. GİAD YÖNETİCİLERİNDEN ODAMIZA ZİYARET Ankara Gümüşhane İş Adamları ve Girişimcileri Derneği (GİAD) yöneticileri Dernek Başkanı Erdal Kurt un önderliğinde Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odamızı ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanımız İsmail Akçay ve Meclis Başkanımız Adem Köse ile görüştü.

13 GTSO BAŞKANIMIZ İSMAİL AKÇAY ARTVİN İN EKONOMİK GELECEĞİ KONULU TOPLANTIYA KATILDI Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası(GTSO) Yönetim Kurulu Başkanımız İsmail Akçay Artvin Ticaret ve Sanayi Odasının davetlisi olarak Artvin ilinde düzenlenen ekonominin geleceğinin tartışıldığı ve başarılı işadamlarının ödüllendirildiği istişare toplantısına katıldı. TOBB Başkanımız M. Rifat Hisarcıklıoğlunun iştirakları ile gerçekleştirilen toplantıya katılan GTSO Başkanımız İsmail Akçay, ayrıca program kapsamında Artvin Valilisi Ömer Doğanay ı ve Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepeyi ve Artvin Ticaret Odası Başkanı Seçkin Kurt u makamında ziyaret etti. TÜRKİYE- AB İŞ DÜNYASINDAN DİYALOG PROJESİ Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası (GTSO) Yönetim Kurulu Başkanımız İsmail Akçay, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve Avrupa Ticaret ve Sanayi Odaları Birliği (Eurochambres) tarafından yürütülecek olan Türkiye- AB İş Dünyası Diyalogu Projesi tanıtım toplantısına katıldı.

14 CHP HEYETİNDEN ODAMIZA ZİYARET Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) İstanbul Milletvekili Gökhan Zeybek, CHP Gümüşhane İl Başkanı Bedri Ağaç ve beraberindeki parti yöneticileri ile birlikte Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odamızı ziyaret ederek, Yönetim Kurulu Başkanımız İsmail Akçay ve oda yöneticileri ile görüştü. GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ AKADEMİSYENLERİNDEN ODAMIZA ZİYARET Gümüşhane Üniversitesi Rektör Danışmanları Dr. Öğretim Üyesi Mümin Hakkıoğlu, Dr. Öğretim Üyesi Mustafa Ayyıldız, Yabancı Diller Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Çağlayan Doğan ve Fatih Yalçın ile birlikte odamızı ziyaret ederek GTSO Yönetim Kurulu Başkanımız İsmail Akçay ile görüştü.

15 GTSO BAŞKANIMIZ İSMAİL AKÇAY TÜRK-ALMAN EKONOMİ DİYALOĞU TOPLANTISINA KATILDI Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası(GTSO) Yönetim Kurulu Başkanımız İsmail Akçay Almanya'nın başkenti Berlin'de düzenlenen Türkiye-Almanya Ekonomi Diyaloğu toplantısına katıldı. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ile Oda ve Borsa Başkanlarından oluşan heyetle birlikte Almanya'nın başkenti Berlin'de gerçekleştirilen toplantıya katılan GTSO Başkanımız İsmail Akçay, toplantının ve yapılan çalışmaların ana amacının Gümrük birliğindeki modernizasyonu artırmak ve Türk-Alman iktisadi ilişkilerini daha üst seviyelere taşımak olduğunu söyledi. BU GÜZEL FİKİRLERİNİZİN HAYATA GEÇİRİLMESİ İÇİN DAİMA SİZİN DESTEKÇİNİZ OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası(GTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Akçay

16 Avrupa Birliği tarafından finanse edilen ve Gümüşhane Geleneksel ve Organik Ürünler İş Geliştirme Merkezi (İŞGEM) de incelemelerde bulunarak, İŞGEM Yönetim kurulu Toplantısına katıldı.gümüşhane Valisi Okay Memiş başkanlığında gerçekleştirilen İŞGEM Müdürü Gürbüz Odabaş tan İŞGEM yerleşkesi ve yürütülen son çalışmalar hakkında bilgi alan Yönetim Kurulu Üyeleri gerçekleştirilen toplantının ardından girişimci adayları ile de tek tek görüşerek fikirlerini dinledi. Girişimci adayları ile yapılan toplantıda bir ürün veya hizmeti üretmenin, emek vermenin, bu vatana ve millete hizmet etmenin cesaret ve büyük emek istediğini hatırlatan GTSO Başkanımız İsmail Akçay, Tüm girişimcilerimizin gözlerinin içinde gördüğüm bu heyecan beni de çok gururlandırıyor. Bizlerde bu güzel fikirlerinizin hayata geçirilmesi için daima sizin destekçiniz olmaya devam edeceğiz şeklinde konuştu. İYİ PARTİ HEYETİNDEN ODAMIZA ZİYARET İyi Parti Teşkilatlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu, İyi Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar, İyi Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs, Gümüşhane İyi Parti İl Başkanı Ali Ateş ve parti yöneticileri ile birlikte odamızı ziyaret ederek Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası(GTSO) Yönetim Kurulu Başkanımız İsmail Akçay ile görüştüler.

17 AHİLİK HAFTASI ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLERLE KUTLANDI Ahilik Haftası kapsamında gerçekleştirilen etkinlikler kapsamında Ticaret İl Müdürü Mürsel Yaşar, Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası (GTSO) Başkanımız İsmail Akçay, Gümüşhane Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği Başkanı Beyler Kara, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Rıfat Çilenk ten oluşan heyet ilk olarak Vali Memiş e hafta anısına çiçek sundu. Yılın Ahisi seçilen terzi Ali Şahin e, yılın Kalfası seçilen Fatih Şener Kullukçu ya ve yılın Çırağı seçilen Ahmet Mete Yıldırım a kaftanları giydirilerek plaketlerinin verilmesinin ardından, daha sonra Fatih Parkında vatandaşlara bin kişilik Ahilik Pilavı ikram edildi.

18 2.ULUSLARARASI SÜRDÜRÜLEBİLİR TURİZM KONGRESİ BAŞLADI Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası (GTSO) Yönetim Kurulu Başkanımız İsmail Akçay Gümüşhane Üniversitesi Turizm Fakültesi tarafından gerçekleştirilen 2.Uluslararası Sürdürülebilir Turizm Kongresi ve Gümüşhane de Sürdürülebilir Turizm Çalıştayının açılış programına katıldı. 24.ULUSLARARASI KUŞBURNU, PESTİL, KÜLTÜR VE TURİZM FESTİVALİ ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLERLE KUTLANDI Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası(GTSO)Yönetim Kurulu Başkanımız İsmail Akçay, bu yıl 24. sü düzenlenen Uluslararası Kuşburnu, Pestil, Kültür ve Turizm Festivali dolayısıyla düzenlenen etkinliklere katıldı.

19 Festival kapsamında ilk olarak 1974 yılında kurulan ve ülkenin meyve suyu sektöründe bilinirliği yüksek markalarından birisi olan ve GÜMÜŞSU fabrikasının tekrar açılış töreni gerçekleştirildi. Yerli ve milli ürünümüz olan Kuşburnu fabrikasının şehrimize yeniden hayırlı olmasını dileyen Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanımız İsmail Akçay, gösterdiği yoğun çaba ile Gümüşsuyu fabrikasını tekrar şehrimize kazandıran Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen e teşekkür ederek iki gün sürecek olan Festivalin şehrimize hayırlı olmasını diledi.

20 Ekonomik Güven Endeksi, Eylül 2018 Ekonomik güven endeksi 71 oldu Ekonomik güven endeksi Eylül ayında bir önceki aya göre %15,4 oranında azalarak 83,9 değerinden 71 değerine düştü. Ekonomik güven endeksindeki düşüş, tüketici, reel kesim (imalat sanayi), hizmet, perakende ticaret ve inşaat sektörü güven endekslerindeki düşüşlerden kaynaklandı. Eylül ayında tüketici güven endeksi 59,3 değerine, reel kesim (imalat sanayi) güven endeksi 90,4 değerine, hizmet sektörü güven endeksi 79,4 değerine, perakende ticaret sektörü güven endeksi 88,5 değerine ve inşaat sektörü güven endeksi 57,3 değerine geriledi.

GÜMÜŞHANE TİCARET VE SANAYİ ODASI

GÜMÜŞHANE TİCARET VE SANAYİ ODASI GÜMÜŞHANE TİCARET VE SANAYİ ODASI E- BÜLTEN GÜMÜŞHANE TİCARET VE SANAYİ ODASI GÜMÜŞHANE CHAMBER OF COMMERCE AND INDUSTRY E-BÜLTEN SAYI : 16 EKİM-KASIM-ARALIK (2018) İletişim : +90 (456) 213 11 12 / 213

Detaylı

HAYRABOLU TİCARET BORSASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU

HAYRABOLU TİCARET BORSASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU HAYRABOLU TİCARET BORSASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU Türkiye Muharip Gaziler Derneği Hayrabolu Temsilci Ali Güz Borsamızca Derneklerine yapılan yardımlardan dolayı Borsamız Yönetim Kurulu Başkanı Süreyya

Detaylı

GÜMÜŞHANE TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN SAYI : 10 NİSAN-MAYIS-HAZİRAN (2017)

GÜMÜŞHANE TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN SAYI : 10 NİSAN-MAYIS-HAZİRAN (2017) GÜMÜŞHANE TİCARET VE SANAYİ ODASI E- BÜLTEN GÜMÜŞHANE TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN SAYI : 10 NİSAN-MAYIS-HAZİRAN (2017) İletişim : +90 (456) 213 11 12 / 213 69 13 Faks : +90 (456) 213 60 59 Web Sayfası

Detaylı

MAYIS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ

MAYIS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ MAYIS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ KONYA SANAYİ ODASI FAALİYET RAPORU Üye Talepleri Mayıs ayı içerisinde üyelerimizden gelen talepler doğrultusunda 76 adet Kapasite Raporu, 14 adet Ekspertiz

Detaylı

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN AĞUSTOS 2016 YIL 1 SAYI 18 09.09.2016 1 UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN SAYI:18 UTSO KOSGEB DESTEKLERİNE DEVAM EDİYOR (03/08/2016) Uzunköprü Ticaret

Detaylı

GÜMÜŞHANE TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN SAYI : 1 2015 OCAK ŞUBAT MART

GÜMÜŞHANE TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN SAYI : 1 2015 OCAK ŞUBAT MART GÜMÜŞHANE TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN SAYI : 1 OCAK ŞUBAT MART İletişim : +90 (456) 213 11 12 / 213 69 13 Faks : +90 (456) 213 60 59 Web Sayfası : www.gumushanetso. org.tr E-Posta : gumushanetso@tobb.org.tr

Detaylı

Kırıkhan Ticaret ve Sanayi Odası. 2014 Yılı Faaliyet Raporu

Kırıkhan Ticaret ve Sanayi Odası. 2014 Yılı Faaliyet Raporu Kırıkhan Ticaret ve Sanayi Odası 2014 Yılı Faaliyet Raporu BAŞKANDAN Odamızın kurumsal yapısı ve yarım asırlık tarihinden elde ettiği tecrübe ve birikim sayesinde, son derece sağlam temeller üzerinde yapılanmıştır.

Detaylı

GERÇEKLEŞEN FAALİYETLER

GERÇEKLEŞEN FAALİYETLER Aşağı Nohutlu Mahallesi, Sakarya Caddesi, Açıkgöz Apt Kat:2 Nu:4 Web:www.yozgattb.org.tr Tel: l:(0354)2129677 Fax:(0354)2170164 email: yozgattb@tobb.org.tr GERÇEKLEŞEN FAALİYETLER Borsamızın da Katılımıyla

Detaylı

Ağustos ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 45 üyeye Kapasite Raporu, 6 üyemize Ekspertiz Raporu ve 4 adette Fiili Tüketim Belgesi

Ağustos ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 45 üyeye Kapasite Raporu, 6 üyemize Ekspertiz Raporu ve 4 adette Fiili Tüketim Belgesi 1 Ağustos ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 45 üyeye Kapasite Raporu, 6 üyemize Ekspertiz Raporu ve 4 adette Fiili Tüketim Belgesi düzenlenmiştir. Yine bu zaman zarfında Odamıza 9 adet yeni üye

Detaylı

2011 YILI FAALİYET RAPORU Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı

2011 YILI FAALİYET RAPORU Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı 2011 YILI FAALİYET RAPORU Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı YÖNETİM KURULU 2011 FAALİYETLERİ 13.07.2011 Batı Akdeniz bölgesinin istihdam sorununa çözüm yaratmak amacıyla Akdeniz Radyo Televizyon

Detaylı

YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI. 2014 Yılı Faaliyet Raporu

YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI. 2014 Yılı Faaliyet Raporu YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI 2014 Yılı Faaliyet Raporu Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası 2014 Yılı Oda Faaliyetlerimiz 69 Slayt 31.01.2014 AB Slovenia Projesi Denetimi 03.01.2014 Belediye Başkan Adayı Kazım

Detaylı

EKİM AYI MECLİS TOPLANTISI / YÖNETİM KURULU FALİYET RAPORU SUNUMU. YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 27 Ekim 2014

EKİM AYI MECLİS TOPLANTISI / YÖNETİM KURULU FALİYET RAPORU SUNUMU. YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 27 Ekim 2014 YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 27 Ekim 2014 Ekim ayı içerisinde Odamız tarafından; üyelerimizce talep edilen 37 adet Kapasite Raporu, 15 adet Ekspertiz raporu ve 6 adet de Fiili Tüketim Belgesi düzenlenmiştir.

Detaylı

GÜMÜŞHANE TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN SAYI : 11 TEMMUZ-AĞUSTOS-EYLÜL (2017)

GÜMÜŞHANE TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN SAYI : 11 TEMMUZ-AĞUSTOS-EYLÜL (2017) GÜMÜŞHANE TİCARET VE SANAYİ ODASI E- BÜLTEN GÜMÜŞHANE TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN SAYI : 11 TEMMUZ-AĞUSTOS-EYLÜL (2017) İletişim : +90 (456) 213 11 12 / 213 69 13 Faks : +90 (456) 213 60 59 Web Sayfası

Detaylı

ERDOĞAN, ARTVİN TÜRKİYE NİN ENERJİ MERKEZİ OLACAK

ERDOĞAN, ARTVİN TÜRKİYE NİN ENERJİ MERKEZİ OLACAK ERDOĞAN, ARTVİN TÜRKİYE NİN ENERJİ MERKEZİ OLACAK Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, hafta sonu Karadeniz bölgesinde gerçekleştirdiği resmi açılış töreninin bir etabını da Artvin de yaptı. Valilik Meydanı

Detaylı

Kaydedilen Üye Silinen Üye TOPLAM ÜYE SAYISI 215 91 1748. Fiili Tüketim Belgesi

Kaydedilen Üye Silinen Üye TOPLAM ÜYE SAYISI 215 91 1748. Fiili Tüketim Belgesi 1 . Kaydedilen Üye Silinen Üye TOPLAM ÜYE SAYISI 215 91 1748 Kapasite Raporu 425 Adet Ekspertiz Raporu 144 Adet Fiili Tüketim Belgesi 93 Adet 2 3 . 54 TOPLANTI, SEMİNER, PANEL VE KONFERANS DÜZENLENDİ.

Detaylı

HAZİRAN AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ

HAZİRAN AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ HAZİRAN AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 28.06.2015 Haziran ayı içerisinde Odamız tarafından; üyelerimizce talep edilen 42 adet Kapasite Raporu, 10 adet

Detaylı

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry EYLÜL 2015 Afyonkarahisar AFYONKARAHİSAR Chamber of Commerce TİCARET VE and Industry SANAYİ ODASI YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (28.08.2015-18.09.2015)

Detaylı

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry NİSAN 2015 Afyonkarahisar AFYONKARAHİSAR Chamber of Commerce TİCARET VE and Industry SANAYİ ODASI II- İLİMİZ İHRACAT RAKAMI 2015 MART / AFYONKARAHİSAR

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ 28.03.2017 18.04.2017 ODAMIZ VE ALANYA SOSYAL HİZMET MERKEZ MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN HAYATA GEÇİRİLEN PROJE ÜYELERİMİZE VE VATANDAŞLARIMIZA TANITILDI- 12.04.2017 ODAMIZ VE ALANYA

Detaylı

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ODAMIZ MESLEK KOMİTE TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL FAALİYETLER GRUBU Yöresel ürünlerin piyasada tutundurulması

Detaylı

OCAK 14-ŞUBAT 14-MART 14 AYI İÇERİĞİDİR. ÜNYE TİCARET BORSASI e-dergi Sayfa 1

OCAK 14-ŞUBAT 14-MART 14 AYI İÇERİĞİDİR. ÜNYE TİCARET BORSASI e-dergi Sayfa 1 OCAK 14-ŞUBAT 14-MART 14 AYI İÇERİĞİDİR e-dergi Sayfa 1 1. SEÇİMLERİNİ TAMAMLADI 2. NDAN Rifat HİSARCIKLIOĞLU NA ZİYARET 3. AKREDİTE BORSA OLDU 4. YÖNETİMİNDEN ANKARA ZİYARETLERİ 5. YÖNETİM KURULU BAŞKANIMIZ

Detaylı

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry OCAK 2017 Afyonkarahisar AFYONKARAHİSAR Chamber of Commerce TİCARET VE and Industry SANAYİ ODASI 2017 OCAK / AFYONKARAHİSAR İHRACATI İlimizin Ocak

Detaylı

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI Eylül/2017 ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN AĞUSTOS AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL FAALİYETLER GRUBU

Detaylı

AĞUSTOS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ

AĞUSTOS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ AĞUSTOS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ KONYA SANAYİ ODASI FAALİYET RAPORU ÜYE TALEPLERİ Ağustos ayında Odamızca; üyelerimizin talepleri doğrultusunda 40 Kapasite Raporu, 7 Ekspertiz Raporu,

Detaylı

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası. Haziran Ayı Bülteni

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası. Haziran Ayı Bülteni olmasını diler; ülkemizin ve İslam Aleminin mübarek gecesini tebrik ederiz" dediler. 01/06/2015 KARAMAN TİCARET VE SANAYİ ODASI NDAN BERAT KANDİLİ MESAJI Meclis Başkanı M. Gökhan ALKAN ve Yönetim Kurulu

Detaylı

TOBB GGK nın Onursal Başkanı Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve Başkanı Sayın Ali Sabancı dır.

TOBB GGK nın Onursal Başkanı Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve Başkanı Sayın Ali Sabancı dır. TOBB GGK, TOBB bünyesinde teşekkül ettirilen ve TOBB Yönetim Kurulu nun alacağı kararlara ışık tutan, genç girişimcilik konusunda genel politikalar geliştiren ve görüş oluşturulmasına katkıda bulunan istişari

Detaylı

GÜMÜŞHANE TİCARET VE SANAYİ ODASI

GÜMÜŞHANE TİCARET VE SANAYİ ODASI GÜMÜŞHANE TİCARET VE SANAYİ ODASI E- BÜLTEN GÜMÜŞHANE TİCARET VE SANAYİ ODASI GÜMÜŞHANE CHAMBER OF COMMERCE AND INDUSTRY E-BÜLTEN SAYI : 14 NİSAN-MAYIS-HAZİRAN (2018) İletişim : +90 (456) 213 11 12 / 213

Detaylı

EYLÜL AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ

EYLÜL AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ EYLÜL AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 28.09.2015 Eylül ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 25 üyeye Kapasite Raporu, 5 üyemize Ekspertiz Raporu ve

Detaylı

http://www.yeniasir.com.tr/surmanset/2017/02/21/istihdam-icin-sahaya-indiler Cumhurbaşkanı Erdoğan ın istihdam seferberliği çağrısına Balıkesir den tam destek geldi. Balıkesir Valisi Yazıcı, Sanayi Odası

Detaylı

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( )

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( ) AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI Sayın Meclis Üyeleri, YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (29.12.2017-25.01.2018) Oda Meclisimizin 25 Ocak 2018 tarih ve 59 sayılı toplantısının gündeminde yer alan, Yönetim

Detaylı

ORHANGAZİ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN

ORHANGAZİ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN ORHANGAZİ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN MAYIS 2017 GÜNDEM - TOBB 73. Genel Kuruluna katıldık. -İstanbul Yapı Fuarı na katıldık. - KOSGEB Kredisini en çok kullandıran ilçe olduk. - 666 aileye Ramazan

Detaylı

EKİM 2017 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ

EKİM 2017 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ EKİM 2017 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ KONYA SANAYİ ODASI FAALİYET RAPORU Üye Talepleri Ekim ayı içerisinde üyelerimizce talep edilen 86 Kapasite Raporu, 9 Ekspertiz Raporu 4 adet Fiili Tüketim

Detaylı

AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI

AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI E- BÜLTEN 2017 YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (24.02.2017-30.03.2017) Oda Meclisimizin 30 Mart 2017 tarih ve 49 sayılı toplantısının gündeminde yer alan, Yönetim

Detaylı

SEKTÖR KURULLARI ve İŞ GELİŞTİRME KOMİSYONU Bölgesel İş Geliştirme Forumu

SEKTÖR KURULLARI ve İŞ GELİŞTİRME KOMİSYONU Bölgesel İş Geliştirme Forumu SEKTÖR KURULLARI ve İŞ GELİŞTİRME KOMİSYONU Bölgesel İş Geliştirme Forumu 28-29 Kasım 2014 - Bursa Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Bursa Şubesi, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) ve

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ 27.11.2012 25.12.2012 ATSO VERGİ ÖDÜL TÖRENİ-27.12.2012 GÜMRÜK VE TİCARET BAKANI HAYATİ YAZICI VE TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ BAŞKANI RİFAT HİSARCIKLIOĞLU NUN DA

Detaylı

5. KARİYER GÜNLERİ GERÇEKLEŞTİ

5. KARİYER GÜNLERİ GERÇEKLEŞTİ 5. KARİYER GÜNLERİ GERÇEKLEŞTİ 14.05.2014 Ordu Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu ile Çalışma ve İş Kurumu Ordu İl Müdürlüğü işbirliğinde alternatif iş fırsatları yaratmak, öğrenciler ile

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ODA YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU 29.01-24.02.2009 ODA MECLİSİ TOPLANTISI Tarih: 24.02.2009 Sayı: 09/03 HALK BANKASI ODAMIZ ARASINDA KREDİ PROTOKOLÜ İMZALANDI 11.02.2009 ODAMIZ ÜYELERİNİ EKONOMİK KRİZE

Detaylı

NİSAN AYI BÜLTENİ 3. Tarım ve Hayvancılık Fuarı göz doldurdu

NİSAN AYI BÜLTENİ 3. Tarım ve Hayvancılık Fuarı göz doldurdu 3. Tarım ve Hayvancılık Fuarı göz doldurdu Teke Yöresi 3. Tarım ve Hayvancılık Fuarı, 27-30 Nisan tarihleri arasında kapılarını ziyaretçilere açtı. Üreticinin yeni teknolojilerle buluştuğu fuarı ilk gün

Detaylı

GÜMÜŞHANE TİCARET VE SANAYİ ODASI

GÜMÜŞHANE TİCARET VE SANAYİ ODASI GÜMÜŞHANE TİCARET VE SANAYİ ODASI E- BÜLTEN GÜMÜŞHANE TİCARET VE SANAYİ ODASI GÜMÜŞHANE CHAMBER OF COMMERCE AND INDUSTRY E-BÜLTEN SAYI : 13 OCAK-ŞUBAT-MART (2018) İletişim : +90 (456) 213 11 12 / 213 69

Detaylı

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( ) AFYONKARAHISAR CHAMBER OF COMMERCE AND INDUSTRY

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( ) AFYONKARAHISAR CHAMBER OF COMMERCE AND INDUSTRY YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (22.11.2018-27.12.2018) AFYONKARAHISAR CHAMBER OF COMMERCE AND INDUSTRY ÜYE İSTATİSTİKİ 22.11.2018-27.12.2018 tarihleri arasında Odamıza; 54 yeni üye kaydedilmiş, 89 üyenin

Detaylı

AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI

AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI 02 No.lu Meclis Toplantısı 1 Sayın Meclis Üyeleri, YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (23.03.2018-26.04.2018) Oda Meclisimizin

Detaylı

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( )

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( ) YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (27.10.2017-23.11.2017) Sayın Meclis Üyeleri, Oda Meclisimizin 23 Kasım 2017 tarih ve 57 sayılı toplantısının gündeminde yer alan, Yönetim Kurulumuzun 27.10.2017-23.11.2017

Detaylı

TOBB da Akdeniz Bölge Toplantısı yapıldı

TOBB da Akdeniz Bölge Toplantısı yapıldı TOBB da Akdeniz Bölge Toplantısı yapıldı Akdeniz Bölgesi ndeki oda ve borsaların katılımıyla TOBB İkiz Kuleler de gerçekleştirilen istişare toplantısında konuşan TOBB Başkanı M. Rİfat Hisarcıklıoğlu, ekonomide

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ 19.10.2010 23.11.2010 BAYRAM ZİYARETLERİMİZ KURBAN BAYRAMI NEDENİ İLE MECLİS BAŞKANMIZ İLE BİRLİKTE ODAMIZDA GEÇMİŞ DÖNEM GÖREV YAPAN ESKİ BAŞKANLARIMIZI ZİYARET ETTİK VE

Detaylı

NUSAYBİN TİCARET VE SANAYİ ODASI 2015 OCAK AYI BÜLTENİ

NUSAYBİN TİCARET VE SANAYİ ODASI 2015 OCAK AYI BÜLTENİ NUSAYBİN TİCARET VE SANAYİ ODASI 2015 OCAK AYI BÜLTENİ Sayı 01 DİLUCU GÜMRÜK KAPISINDA İNCELEME Dilucu gümrük kapısında, 21-23 Ocak 2015 tarihlerinde yapılan incelemede Yönetim Kurulu başkanı ve Dilucu

Detaylı

AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI E- BÜLTEN KASIM-ARALIK

AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI E- BÜLTEN KASIM-ARALIK AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI E- BÜLTEN KASIM-ARALIK 2014 0 İLİMİZ İHRACAT RAKAMI 2014 EKİM / AFYONKARAHİSAR İHRACATI İlimizin Ekim ayı ihracatı, geçen yılın aynı ayına göre yüzde 4,6 artışla

Detaylı

GÜMÜŞHANE TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN SAYI : 9 OCAK-ŞUBAT-MART (2017)

GÜMÜŞHANE TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN SAYI : 9 OCAK-ŞUBAT-MART (2017) GÜMÜŞHANE TİCARET VE SANAYİ ODASI E- BÜLTEN GÜMÜŞHANE TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN SAYI : 9 OCAK-ŞUBAT-MART (2017) İletişim : +90 (456) 213 11 12 / 213 69 13 Faks : +90 (456) 213 60 59 Web Sayfası

Detaylı

MALATYA TİCARET BORSASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU

MALATYA TİCARET BORSASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU MALATYA TİCARET BORSASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU Gürsel ÖZBEY Malatya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Kurulduğu tarih olan 1969 yılından itibaren artan bir hızda bölgemiz ve ülkemiz ekonomisine

Detaylı

YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI Yılı Faaliyet Raporu

YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI Yılı Faaliyet Raporu YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI 2015 Yılı Faaliyet Raporu Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası 2015 Yılı İçinde Gerçekleşen Faaliyetlerden fotoğraflar 74 Slayt 16.01.2015 Saadet Partisi Yetkililerinden Odamıza

Detaylı

ORDU SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI

ORDU SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI ORDU SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI 1 40. KARADENİZ ODA BAŞKANLARI TOPLANTISI ORDU MALİ MÜŞAVİRLER ODASI EV SAHİPLİĞİNDE 29-30 HAZİRAN TARİHLERİNDE ORDU DA YAPILDI. Ordu'da düzenlenen ve mesleki

Detaylı

TEMMUZ AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

TEMMUZ AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI TEMMUZ AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI AĞUSTOS AYI FAALİYETLERİ ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN AĞUSTOS AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE

Detaylı

oda etkinlikleri 2014 oda etkinlikleri

oda etkinlikleri 2014 oda etkinlikleri 2014 1 ORDU ODÜ Rektörü Prof.Dr. Tarık Yarılgaç tan OO Ziyareti Ordu Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Tarık Yarılgaç, Ordu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odasını ziyaret etti. Ziyarette Ordu Mali Müşavirler

Detaylı

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİ TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL FAALİYETLER GRUBU KOMİTE ÜYELERİ SEKTÖREL

Detaylı

SAĞLIK KÜLTÜR ve SPOR DAİRE BAŞKANLIĞININ 2012 YILI SOSYAL FAALİYETLERİNDEN GÖRÜNTÜLER

SAĞLIK KÜLTÜR ve SPOR DAİRE BAŞKANLIĞININ 2012 YILI SOSYAL FAALİYETLERİNDEN GÖRÜNTÜLER SAĞLIK KÜLTÜR ve SPOR DAİRE BAŞKANLIĞININ 2012 YILI SOSYAL FAALİYETLERİNDEN GÖRÜNTÜLER Üniversitemiz Merkez Kütüphane Konferans Salonunda İnovasyon ve Liderlik Topluluğu tarafından gerçekleştirilen Anılarla

Detaylı

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( ) AFYONKARAHISAR CHAMBER OF COMMERCE AND INDUSTRY

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( ) AFYONKARAHISAR CHAMBER OF COMMERCE AND INDUSTRY YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (27.09.2018-25.10.2018) AFYONKARAHISAR CHAMBER OF COMMERCE AND INDUSTRY 1 ÜYE İSTATİSTİKİ Eylül Ayı meclis toplantımızdan bugüne Odamıza; 41 yeni üye kaydedildi, 56 üyenin

Detaylı

Mesleki eğitim tanıtım ve işbirliği protokolü

Mesleki eğitim tanıtım ve işbirliği protokolü http://www.iha.com.tr/balikesir-haberleri/mesleki-egitim-tanitim-ve-isbirligi-protokolu-balikesir- 1685591/ Mesleki eğitim tanıtım ve işbirliği protokolü Meslek lisesi Organize Sanayi Bölgesi ile İl Milli

Detaylı

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry AĞUSTOS 2016 Afyonkarahisar AFYONKARAHİSAR Chamber of Commerce TİCARET VE and Industry SANAYİ ODASI II-İLİMİZİN İHRACAT RAKAMI 2016 AĞUSTOS / AFYONKARAHİSAR

Detaylı

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry AĞUSTOS 2015 Afyonkarahisar AFYONKARAHİSAR Chamber of Commerce TİCARET VE and Industry SANAYİ ODASI YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (24.07.2015-27.08.2015)

Detaylı

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( ) AFYONKARAHISAR CHAMBER OF COMMERCE AND INDUSTRY

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( ) AFYONKARAHISAR CHAMBER OF COMMERCE AND INDUSTRY YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (16.08.2018-27.09.2018) AFYONKARAHISAR CHAMBER OF COMMERCE AND INDUSTRY ÜYE İSTATİSTİKİ Ağustos Ayı meclis toplantımızdan bugüne Odamıza; 53 yeni üye kaydedilmiş, 69 üyenin

Detaylı

TEMMUZ 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ

TEMMUZ 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ TEMMUZ 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ KONYA SANAYİ ODASI FAALİYET RAPORU ÜYE TALEPLERİ Temmuz ayında Odamızca; üyelerimizin talepleri doğrultusunda 65 Kapasite Raporu, 18 Ekspertiz Raporu,

Detaylı

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN TEMMUZ 2016 YIL 1 SAYI 17 10.08.2016 1 UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN SAYI:17 UZUNKÖPRÜ DEMOKRASİSİNE SAHİP ÇIKIYOR (18.07.2016) 18 Temmuz 2016 Pazartesi

Detaylı

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI Sayın Meclis Üyeleri, YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU 26.01.2018-22.02.2018 Oda Meclisimizin 22 Şubat 2018 tarih ve 60 sayılı toplantısının gündeminde yer alan, Yönetim

Detaylı

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( )

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( ) YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (27.04.2018-24.05.2018) 27.04.2018-24.05.2018 tarihleri arasındaki faaliyetleri ve çalışmalarımız bilgilerinize sunulmaktadır. AFYONKARAHISAR CHAMBER OF COMMERCE AND INDUSTRY

Detaylı

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry TEMMUZ 2016 Afyonkarahisar AFYONKARAHİSAR Chamber of Commerce TİCARET VE and Industry SANAYİ ODASI II-İLİMİZİN İHRACAT RAKAMI 2016 TEMMUZ / AFYONKARAHİSAR

Detaylı

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry ARALIK 2016 Afyonkarahisar AFYONKARAHİSAR Chamber of Commerce TİCARET VE and Industry SANAYİ ODASI 2016 ARALIK / AFYONKARAHİSAR İHRACATI İlimizin

Detaylı

MAYSI AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ

MAYSI AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ MAYSI AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 28.04.2015 Mayıs ayı içerisinde Odamız tarafından; üyelerimizce talep edilen 37 adet Kapasite Raporu, 14 adet Ekspertiz

Detaylı

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry MART 2015 Afyonkarahisar AFYONKARAHİSAR Chamber of Commerce TİCARET VE and Industry SANAYİ ODASI İLİMİZ İHRACAT RAKAMI 2015 ŞUBAT / AFYONKARAHİSAR

Detaylı

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret TRAVEL TURKEY 2015'E KATILDIK. 9. Uluslararası Travel Turkey Turizm Fuarı 10-13 Aralık 2015 tarihleri arasında İzmir de düzenlendi. Yerli ve yabancı birçok firmaların katıldığı fuarda ilçemizin doğal ve

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ 23.02.2016 22.03.2016 ALTSO İLE İŞKUR ARASINDA UYGULAMALI GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİ PROTOKOLÜ İMZALANDI 01.03.2016 ALANYA TİCARET VE SANAYİ ODASI VE İŞKUR ALANYA HİZMET MERKEZ

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ 18.04.2017 30.05.2017 19. DÜNYA RUS MEDYA TEMSİLCİLERİ KONFERANSINA EV SAHİPLİĞİ YAPTIK-24-25 NİSAN 2017 HER YIL FARKLI BİR ÜLKEDE GERÇEKLEŞTİRİLEN DÜNYA RUS MEDYA TEMSİLCİLERİ

Detaylı

BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KONSEYİ FAALİYET RAPORU

BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KONSEYİ FAALİYET RAPORU BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KONSEYİ FAALİYET RAPORU Bingöl Üniversitesi Öğrenci Konseyi üniversite genelinde yapılan öğrenci konseyi seçimleri sonucunda 25.11.2009 tarihinde kurulmuştur. Konsey; Ayşe Aras

Detaylı

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( )

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( ) Sayın Meclis Üyeleri, YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (29.09.2017-26.10.2017) Oda Meclisimizin 26 Ekim 2017 tarih ve 56 sayılı toplantısının gündeminde yer alan, Yönetim Kurulumuzun 29.09.2017-26.10.2017

Detaylı

ORDU SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI

ORDU SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI ORDU SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI 1 Ordu Mali Müşavirler Odası Başkanı Bahadır BAŞ, Disiplin Kurulu Başkanı Murat BAŞARAN SAĞRA, Haksız Rekabet Kurulu Başkanı Sayit GÜLTEPE, Etik Kurulu Başkanı

Detaylı

www.tosyovsamsun.org 2006-2008 dönemi faaliyetlerimiz ve hedeflerimiz.

www.tosyovsamsun.org 2006-2008 dönemi faaliyetlerimiz ve hedeflerimiz. www.tosyovsamsun.org 2006-2008 dönemi faaliyetlerimiz ve hedeflerimiz. Saygılarımızla Tosyöv Samsun Destekleme Derneği yön.kur Samsun OMU Mühendislik Fakültesi bünyesinde,işadamları ile buluşması kurum

Detaylı

-224 YENİ ÜYE KAYDI -1557 Sİ FAAL OLMAK ÜZERE TOPLAM ÜYE SAYIMIZ 1744-408 KAPASİTE RAPORU -130 EKSPERTİZ RAPORU -83 ADET FİİLİ TÜKETİM BELGESİ

-224 YENİ ÜYE KAYDI -1557 Sİ FAAL OLMAK ÜZERE TOPLAM ÜYE SAYIMIZ 1744-408 KAPASİTE RAPORU -130 EKSPERTİZ RAPORU -83 ADET FİİLİ TÜKETİM BELGESİ . -224 YENİ ÜYE KAYDI -1557 Sİ FAAL OLMAK ÜZERE TOPLAM ÜYE SAYIMIZ 1744-408 KAPASİTE RAPORU -130 EKSPERTİZ RAPORU -83 ADET FİİLİ TÜKETİM BELGESİ MUHTELIF KONULARDA 25 EĞİTİM DÜZENLENDİ.493 SANAYİCİMİZ

Detaylı

Fethiye den 7 Kooperatif Ulaşımda Dönüşüme Katıldı

Fethiye den 7 Kooperatif Ulaşımda Dönüşüme Katıldı Fethiye den 7 Kooperatif Ulaşımda Dönüşüme Katıldı Muğla Büyükşehir Belediyesi nin il genelinde sürdürdüğü Ulaşımda Dönüşüm Projesi ne Fethiye İlçesinde faaliyet gösteren 7 kooperatif daha katıldı. Muğla

Detaylı

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry EKİM 2015 Afyonkarahisar AFYONKARAHİSAR Chamber of Commerce TİCARET VE and Industry SANAYİ ODASI 2015 EYLÜL / AFYONKARAHİSAR İHRACATI İlimizin

Detaylı

46.Yıl. 2009 Yılı Faaliyet Raporu HEYET ZİYARETLERİ. ASO I.Organize Sanayi Bölgesi

46.Yıl. 2009 Yılı Faaliyet Raporu HEYET ZİYARETLERİ. ASO I.Organize Sanayi Bölgesi 13 HEYET ZİYARETLERİ 13.1. Cibuti Cumhurbaşkanı Ziyareti: Cibuti Cumhurbaşkanı ve Cumhurbaşkanlığı üst düzey yetkililerinden oluşan 100 kişilik heyet Başkan Vekilimiz Sn.Fahrettin KÜRKLÜ nün evsahipliğinde

Detaylı

ETB 2015 KASIM / ARALIK AYLARINA AİT FAALİYETLER VE KATILIMLAR

ETB 2015 KASIM / ARALIK AYLARINA AİT FAALİYETLER VE KATILIMLAR ETB 2015 KASIM / ARALIK AYLARINA AİT FAALİYETLER VE KATILIMLAR 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI RESEPSİYONU (29.10.2015) Anemon Otelde düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet bayramı resepsiyonuna Yönetim Kurulu Başkanı

Detaylı

2016 YILI MAYIS-HAZĠRAN-TEMMUZ-AĞUSTOS-EYLÜL-EKĠM FAALĠYET RAPORU

2016 YILI MAYIS-HAZĠRAN-TEMMUZ-AĞUSTOS-EYLÜL-EKĠM FAALĠYET RAPORU 2016 YILI MAYIS-HAZĠRAN-TEMMUZ-AĞUSTOS-EYLÜL-EKĠM FAALĠYET RAPORU 05 Mayıs 2016 26-29 Ocak 2017 tarihlerinde İstanbul TÜYAP Beylikdüzü Fuar alanında Başta T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı, İstanbul Büyükşehir

Detaylı

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( )

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( ) YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (25.05.2018-28.06.2018) Sayın Meclis Üyeleri, Oda Meclisimizin 28 Haziran 2018 tarih ve 04 sayılı toplantısının gündeminde yer alan, Yönetim Kurulumuzun 25.05.2018-28.06.2018

Detaylı

KÜTAHYA TİCARET VE SANAYİ ODASI LOBİ FAALİYETLERİ TAKİP LİSTESİ

KÜTAHYA TİCARET VE SANAYİ ODASI LOBİ FAALİYETLERİ TAKİP LİSTESİ S.NO TARİH KONU İLETİŞİME GEÇİLEN/GÖRÜŞ BİLDİRİLEN MAKAM SONUÇ GÖZDEN GEÇİRMEYE YÖNELİK DEĞERLENDİRME 1 10/01/2017 6802 Sayılı Gider Vergisi Kanunu Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Hukuk Müşavirliğimiz

Detaylı

GÜMÜŞHANE TİCARET VE SANAYİ ODASI GÜMÜŞHANE CHAMBER OF COMMERCE AND INDUSTRY FAALİYET RAPORU.

GÜMÜŞHANE TİCARET VE SANAYİ ODASI GÜMÜŞHANE CHAMBER OF COMMERCE AND INDUSTRY FAALİYET RAPORU. GÜMÜŞHANE TİCARET VE SANAYİ ODASI GÜMÜŞHANE CHAMBER OF COMMERCE AND INDUSTRY FAALİYET RAPORU 2016 www.gumushanetso.org.tr 1 2 GÜMÜŞHANE TİCARET VE SANAYİ ODASI Karaer Mah.Atatürk Cad.No:55 Kat:2 Merkez,

Detaylı

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret ETO YENİ BAŞKANI COŞKUN SALON U, İDA EĞİTİM YARDIMLAŞMA DERNEĞİ VE AKBANK A.Ş. EDREMİT ŞUBE MÜDÜRÜ TEBRİK ZİYARETİNDE BULUNDULAR. İda Eğitim Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı;Zehra

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ 30.12.2014 27.01.2015 T.C.KÜLTÜR VE TURİZM BAKAN YARDIMCISI ABDURRAHMAN ARICI DAN ODAMIZA ZİYARET-13 OCAK 2015 KÜLTÜR VE TURİZM BAKAN YARDIMCISI ABDURRAHMAN ARICI 13 OCAK

Detaylı

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( )

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( ) YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (23.06.2017-27.07.2017) I- KAYIT, DEĞİŞİKLİK ve TERKLER: 23.06.2017-27.07.2017 tarihleri arasında Odamıza; 42 yeni üye kaydedilmiş, 71 üyenin kayıtlarında değişiklik yapılmış,

Detaylı

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( )

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( ) Sayın Meclis Üyeleri, YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (28.07.2017-24.08.2017) Oda Meclisimizin 24 Ağustos 2017 tarih ve 54 sayılı toplantısının gündeminde yer alan, Yönetim Kurulumuzun 28.07.2017-24.08.2017

Detaylı

KASIM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ

KASIM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ KASIM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 27.11.2015 Kasım ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 39 üyeye Kapasite Raporu, 11 üyemize Ekspertiz Raporu ve

Detaylı

Almanya Devlet Bakanı

Almanya Devlet Bakanı 2 ANTAKYA TİCARET VE SANAYİ ODASI Almanya Devlet Bakanı Prof.Dr.BÖHMER ATSO'DA A lmanya Federal Göç, Mülteciler ve Entegrasyondan sorumlu Devlet Bakanı Prof. Dr. Maria Böhmer ve beraberindeki Heyet Arkeoloji

Detaylı

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry ARALIK 2015 Afyonkarahisar AFYONKARAHİSAR Chamber of Commerce TİCARET VE and Industry SANAYİ ODASI 2015 ARALIK / AFYONKARAHİSAR İHRACATI İlimizin

Detaylı

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN HAZİRAN 2016 YIL 1 SAYI 15 10.07.2016 1 UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN SAYI:15 03.06.2016 SINIR TANIMAYAN PROJE SON BULDU Uzunköprü Ticaret ve Sanayi

Detaylı

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret. ULUSLARARASI COĞRAFİ İŞARETLER AĞINA (OriGIn) ÜYE OLDUK

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret. ULUSLARARASI COĞRAFİ İŞARETLER AĞINA (OriGIn) ÜYE OLDUK ULUSLARARASI COĞRAFİ İŞARETLER AĞINA (OriGIn) ÜYE OLDUK Edremit Ticaret Odası, Coğrafi İşaret çalışmaları kapsamında, Uluslararası Coğrafi İşaretler Ağı'na (OriGIn) üye oldu. Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun

Detaylı

GTSO Yönetim Kurulu Başkanımız İsmail Akçay, İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kuruluna katıldı.

GTSO Yönetim Kurulu Başkanımız İsmail Akçay, İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kuruluna katıldı. 1 FAALİYETLER GTSO Yönetim Kurulu Başkanımız İsmail Akçay, İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kuruluna katıldı. GTSO Yönetim Kurulu Başkanımız İsmail Akçay, İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kuruluna katılarak,

Detaylı

Sütçüler Prof. Dr. Hasan Gürbüz Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Veysel AYHAN ın oturum başkanlığını yaptığı ve SDÜ Fen Edebiyat Fakültesi Öğretim

Sütçüler Prof. Dr. Hasan Gürbüz Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Veysel AYHAN ın oturum başkanlığını yaptığı ve SDÜ Fen Edebiyat Fakültesi Öğretim Sütçüler Prof. Dr. Hasan Gürbüz Meslek Yüksekokulunda Sütçüler Yöresinde Tıbbi ve Aromatik Bitkilerin Üretim ve Pazarlama Olanakları Paneli Gerçekleştirildi. Sütçüler Prof. Dr. Hasan Gürbüz Meslek Yüksekokulu

Detaylı

GELİBOLU TİCARET VE SANAYİ ODASI OCAK-ŞUBAT-MART 2015 BÜLTENİ

GELİBOLU TİCARET VE SANAYİ ODASI OCAK-ŞUBAT-MART 2015 BÜLTENİ GELİBOLU TİCARET VE SANAYİ ODASI OCAK-ŞUBAT-MART 2015 BÜLTENİ Feshane Uluslararası Fuar Kongre ve Kültür Merkezi'nde başlayan "Çanakkale Tanıtım Günleri"nde Gelibolu standı ilgi odağı oldu. Kazan başına

Detaylı

hüseyin akdeniz tarafından yazıldı Çarşamba, 02 Şubat :27 - Son Güncelleme Cumartesi, 05 Şubat :13

hüseyin akdeniz tarafından yazıldı Çarşamba, 02 Şubat :27 - Son Güncelleme Cumartesi, 05 Şubat :13 Divan Başkanlığını Belediye Meclis Üyesi Yusuf Uzunlar,Başkan Yardımcılığını, Fatsa Muhtarlar Dernek Başkanı Mehmet Özgen,Katip Üyeliklerini,Perşembe Muhtarlar Dernek Başkanı Namık Canik ve Korgan muhtarlar

Detaylı

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası. Ocak Ayı Bülteni

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası. Ocak Ayı Bülteni REKTÖR SABRİ GÖKMEN DEN KTSO BAŞKANI MUSTAFA TOKTAY A VEDA ZİYARETİ Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Rektörü Sabri Gökmen Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Toktay'a veda ziyaretinde bulundu. Görev süresi

Detaylı

MESLEK UYGULAMA ALANLARINI GELİŞTİRME VE TOPLUM YARARI DOĞRULTUSUNDA KURUM VE KURULUŞLAR İLE YÜRÜTÜLEN İLİŞKİLER

MESLEK UYGULAMA ALANLARINI GELİŞTİRME VE TOPLUM YARARI DOĞRULTUSUNDA KURUM VE KURULUŞLAR İLE YÜRÜTÜLEN İLİŞKİLER 30 MESLEK UYGULAMA ALANLARINI GELİŞTİRME VE TOPLUM YARARI DOĞRULTUSUNDA KURUM VE KURULUŞLAR İLE YÜRÜTÜLEN İLİŞKİLER 31 Kurum ve kuruluşlarla ilişkiler, Şube çalışmalarımızda önemli bir yer tutmaktadır.

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ 24.04.2012 22.05.2012 TAPU KANUNU DEĞİŞİKLİĞİ RESMİ GAZETEDE YAYINLANDI BÖLGEMİZ EKONOMİSİNİ YAKINDAN İLGİLENDİRECEK BİR KONUDA GEÇTİĞİMİZ GÜNLERDE ÖNEMLİ BİR MESAFE ALINMIŞ

Detaylı

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry ŞUBAT 2015 Afyonkarahisar AFYONKARAHİSAR Chamber of Commerce TİCARET VE and Industry SANAYİ ODASI 2015 OCAK / AFYONKARAHİSAR İHRACATI İlimizin

Detaylı