GÜMÜŞHANE TİCARET VE SANAYİ ODASI

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "GÜMÜŞHANE TİCARET VE SANAYİ ODASI"

Transkript

1 GÜMÜŞHANE TİCARET VE SANAYİ ODASI E- BÜLTEN GÜMÜŞHANE TİCARET VE SANAYİ ODASI GÜMÜŞHANE CHAMBER OF COMMERCE AND INDUSTRY E-BÜLTEN SAYI : 16 EKİM-KASIM-ARALIK (2018) İletişim : +90 (456) / Faks : +90 (456) Web Sayfası : org.tr E-Posta : gumushanetso@tobb.org.tr İletişim Adresi: Karaer Mahallesi Atatürk Caddesi No:55 Kat : 2 / GÜMÜŞHANE

2 FAALİYETLER Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odamız (GTSO)Sosyal sorumluluk çalışmaları kapsamında hazırlamış olduğu Türk Bayraklarını çalışanları ve yöneticilerinin desteği ile iş yerlerini tek tek dolaşarak 750 işyerini bayraklarla donatmış oldu. Yürüttükleri proje kapsamında Gümüşhane de faaliyet gösteren tüm işletmeleri ve işyerlerini bayraklarla donatmak hedefiyle yola çıktıklarını belirten GTSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Akçay, Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası olarak bu projemizde bizlere destek veren herkese teşekkür ediyoruz. Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası olarak herkesin gururla ve zevkle katıldığı bir sosyal sorumluluk projesini hayata geçirmiş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz ifadelerini kullandı. GTSO DAN 800 ÖĞRENCİYE KIRTASİYE YARDIMI Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası (GTSO) tarafından Sosyal Sorumluluk alanında yürütülen çalışmalar kapsamında temel eğitim malzemeleri ile doldurulmuş 800 okul çantası ihtiyaçlı öğrencilere dağıtılması amacıyla İl Milli Eğitim Müdürlüğüne teslim edildi.

3 GÜMÜŞHANE TSO DA GİRİŞİMCİLİK KURSLARI BAŞLADI Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası Potansiyel Turizme Alt Yapı Hazırlıyor projesi kapsamında düzenlediği uygulamalı girişimcilik eğitimlerine başladı. Gümüşhane de potansiyel turizme alt yapı hazırlamak amacıyla Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası tarafından hazırlanan Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen proje kapsamında kademeli olarak Ekim ve Kasım aylarında verilecek eğitimler sonucunda kursiyerlere Girişimcilik Belgesi verileceğini söyleyen Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası(GTSO)Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Akçay, eğitimlere katılmak isteyen girişimci adaylarımızın e-devlet üzerinden başvuru yapabileceğini söyledi. AKREDİTASYON BELGE YENİLEME DENETİMİNİ BAŞARI İLE GEÇTİK Akreditasyon Kalite Sistemi kapsamındaki almış olduğumuz sertifikamızın yenilenmesi amacıyla Türk Loydu Denetçisi Yasemin Çınar tarafından yapılan denetimi başarı ile tamamladık.

4 GÜMÜŞHANE TİCARET VE SANAYİ ODASINDAN ENFLASYONLA TOPYEKÜN MÜCADELE Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası(GTSO) olarak TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, tarafından açıklanan 81 il ve 160 ilçedeki Odalarımız ve Borsalarımızla birlikte Enflasyonla mücadeleyi sahipleneceğiz açıklamasına Gümüşhane İş Dünyası olarak tam destek verdik. CHP MİLLETVEKİLLERİNDEN ODAMIZA ZİYARET Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) İstanbul Milletvekili Turan Aydoğan, CHP Kastamonu Milletvekili Hasan Baltacı, Parti Meclis Üyesi Fera Kadıgil ve CHP Gümüşhane İl Yöneticileri Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odamızı ziyaret ederek, Yönetim Kurulu Başkanımız İsmail Akçay ile görüştü.

5 ODA VE BORSA BAŞKANLARI ANTALYA DA BİR ARAYA GELDİ Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası(GTSO) Yönetim Kurulu Başkanımız İsmail Akçay ve Meclis Başkanımız Adem Köse, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası nın organizasyonu kapsamında TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ile Halkbank Genel Müdürü Osman Arslan ın katılımıyla, gerçekleştirilen istişare toplantısına katıldı. GÜMÜŞHANE TSO ULUSAL FUARLARDA YÖRESEL ÜRÜNLERİMİZİ TANITMAYA DEVAM EDİYOR Türkiye nin en büyük yerel ürün organizasyonu olan ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin (TOBB) desteği ile Antalya Ticaret Borsası tarafından Sizin oraların nesi meşhur sloganı ile bu yıl 9 uncusu düzenlenen YÖREX Yöresel Ürünler Fuarı na katılan Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası(GTSO) açtığı stantla şehrimizi ulusal fuarlarda temsil etmeye devam ediyor.

6 MHP MERKEZ YÖNETME KURULU ÜYESİ MUSA KÜÇÜK VE İL TEŞKİLATINDAN ODAMIZA ZİYARET Milliyetçi Hareket Partisi MHP Merkez Yönetme Kurulu Üyesi Musa Küçük ve Gümüşhane İl Teşkilatı Yöneticileri odamızı ziyaret ederek GTSO Başkanımız İsmail Akçay ve oda yöneticilerimiz ile görüştü. RİZE TİCARET VE SANAYİ ODASI BAŞKANI KARAMEHMETOĞLUNDAN ODAMIZA ZİYARET Rize Ticaret ve Sanayi Odası(RTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği(TOBB) Odalar Müdürü Tahir Arguç ve RTSO Genel Sekreteri Gafur Karali odamızı ziyaret ederek GTSO Yönetim Kurulu Başkanımız İsmail Akçay ve Oda Yöneticilerimiz ile görüştü.

7 VALİ OKAY MEMİŞ TEN ODAMIZA VEDA ZİYARETİ 27 Ekim 2018 tarihinde yayımlanan Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Erzurum Valisi olarak atanan, Gümüşhane Valisi Okay Memiş, veda ziyaretleri kapsamında Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odamızı ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanımız İsmail Akçay ve oda yöneticileriyle vedalaştı. GTSO BAŞKANIMIZ İSMAİL AKÇAY DAN G.Ü REKTÖRÜ ZEYBEK E ZİYARET Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası(GTSO) Yönetim Kurulu Başkanımız İsmail Akçay,Genel Sekreterimiz Lütfi Kılıç ile birlikte Gümüşhane Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek i makamında ziyaret etti.

8 KOCAELİ GÜMÜŞHANE TANITIM GÜNLERİNE KATILDIK Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odamız Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından 'Anadolu Kocaeli'nde' konseptiyle hayata geçirilen ve Kocaeli Gümüşhaneliler Vakfının organizasyonu ile ilk defa düzenlenen Gümüşhane Tanıtım Günleri 'nde açtığı stant açtı. Tanıtım Günleri kapsamında düzenlenen açılış programı ve etkinliklere katılan GTSO Başkanımız İsmail Akçay, Başbakan Yardımcısı Gümüşhaneli hemşehrimiz Kocaeli milletvekili Fikri Işık, Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, Gümüşhane Valisi Kamuran Taşbilek, Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, Gümüşhane Milletvekili Cihan Pektaş, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve protokol üyelerini odamız tarafından açılan stant da ağırlayarak, yöresel ürünlerimizden ikram eden Başkan Akçay ayrıca Tanıtım Günleri kapsamında stant açan firmaları da ziyaret etti.

9 GTSO HEYETİNDEN GÜMÜŞHANE VALİSİ KAMURAN TAŞBİLEK E ZİYARET Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası(GTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Akçay, Meclis Başkanı Adem Köse ve oda yöneticilerinden oluşan heyet, 26 Ekim 2018 tarihli Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle Gümüşhane Valiliği görevine atanarak göreve başlayan Kamuran Taşbilek i makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi. HALK BANKASI KARADENİZ BÖLGE KOORDİNATÖRÜN DEN BAŞKAN AKÇAY A ZİYARET Halk Bankası Karadeniz Bölge Koordinatörü Erdoğan Başıhoş ve Halk Bankası Gümüşhane Şubesi Müdürü Ercan Birtek (GTSO) Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret ederek GTSO Yönetim Kurulu Başkanımız İsmail Akçay ile görüştü.

10 GÜMÜŞHANE TSO MÜŞTEREK MESLEK KOMİTELERİ TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası (GTSO) sektörel sorunların tesbiti ve bu sorunlar karşısında yapılacak çalışmaların değerlendirilmesi amacıyla meslek komitesi temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirilen müşterek meslek komitesi toplantısı GTSO toplantı salonunda yapıldı. Toplantının içeriği ve yapılacak çalışma hakkında sektör temsilcilerini bilgilendirdikten sonra odamız faaliyetleri ve yapılan çalışmalar hakkında da kısa bir sunum gerçekleştiren GTSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Akçay, yaptığı konuşmada sektörel sorunların tespiti ve çözüme kavuşturulması amacıyla yapılacak çalışmalarda bu tür toplantıların çok önemli olduğunu vurguladı. DÜNYA NIN EN İYİ PESTİL VE KÖMESİ ŞEHRİMİZDE ÜRETİLİYOR Gümüşhane Pestil Köme Üreticileri Derneği üyeleri Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası(GTSO) ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanımız İsmail Akçay ile görüştü.

11 GİRİŞİMCİ ADAYLARI BELGELERİNİ ALDI Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası Potansiyel Turizme Alt Yapı Hazırlıyor projesi kapsamında düzenlediği uygulamalı girişimcilik eğitimleri sonucunda eğitimi başarı ile tamamlayan kursiyerlere Girişimcilik Belgelerini verdi. Gümüşhane de potansiyel turizme alt yapı hazırlamak amacıyla Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası tarafından hazırlanan ve Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen proje kapsamında düzenlenen eğitimlere katılarak başarılı olan Girişimci adaylarına düzenlenen törenle belgeleri teslim edildi. GTSO YÜKSEK İSTİŞARE KURULUNDAN GÜMÜŞHANE VALİSİ KAMURAN TAŞBİLEK E ZİYARET Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası(GTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Akçay ve Yüksek İstişare Kurulu üyelerinden oluşan heyet, 26 Ekim 2018 tarihli Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle Gümüşhane Valiliği görevine atanarak göreve başlayan Kamuran Taşbilek i makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.

12 GTSO BAŞKANIMIZ İSMAİL AKÇAY A YILIN ONUR ÖDÜLÜ Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız İsmail Akçay, Gümüşhane Vizyon dergisi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen Gümüşhane ye Değer Katanlar Ödül Töreninde Yılın Onur Ödülüne layık görüldü. GÜMÜŞHANE VALİSİ KAMURAN TAŞBİLEK DEN GTSO YA ZİYARET Gümüşhane Valisi Kamuran Taşbilek, iadeyi ziyaret kapsamında odamızı ziyaret ederek Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası(GTSO) Başkanı İsmail Akçay ve oda yöneticilerimizle görüştü.

13 GÜMÜŞHANE OLARAK TURİZM DEN HAK ETTİĞİMİZ PAYI ALMAK İSTİYORUZ Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası(GTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Akçay, Başkan Yardımcısı Kamuran Gündüz, Meclis Başkanı Adem Köse ve İl Kültür Turizm Müdürü Hüseyin Ateş ten oluşan ekiple birlikte Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği(TURSAB) Başkanı Firuz B. Bağlıkaya yı makamında ziyaret etti. Türkiye Seyahat Acenteleri Birliğinin İstanbul da yer alan merkezinde gerçekleşen ziyarette, TURSAB Başkanı Firuz Bağlıkaya ya şehrimizin ve bölgemizin turizm destinasyonları ve bölgede yer alan turizm işletmeleri hakkında bilgi vererek hazırlamış olduğu dosyayı sunan GTSO Başkanı İsmail Akçay, Şehrimizin turizm altyapısının zenginleştirilmesi amacıyla son yıllarda önemli yatırımlar yapıldığını belirterek, bölgemize düzenlenecek tur ve organizasyonlarda şehrimize daha fazla önem gösterilmesi talep ederek, Gümüşhane olarak turizm sektöründen daha fazla pay almak istediklerini vurguladı. GÜMÜŞHANE İŞGEM ROL MODEL OLACAK Gümüşhane Valisi Kamuran Taşbilek ve Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası(GTSO)Yönetim Kurulu Başkanımız İsmail Akçay kendi alanında Türkiye de

14 ilk olan Geleneksel ve Organik Ürünler İş Geliştirme Merkezinde (İŞGEM) incelemelerde bulundu. GTSO BAŞKANI AKÇAY: ÜLKEMİZİN GELECEĞİ SİZLERSİNİZ Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası(GTSO)Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Akçay, Gümüşhane Üniversitesi İletişim Fakültesi 2. Sınıf öğrencileri ile bir araya geldi. Öğrencilere Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası faaliyetleri ve kurumsal imajı, kariyer planlama, iş hayatı ve yöneticilik tecrübelerini paylaşan Başkan Akçay, ayrıca öğrencilere hayatları boyuna kullanabilecekleri önemli tavsiyelerde bulundu. Kendisinin de hayatı boyunca önem verdiği ve asla taviz vermediği 5 altın kural olduğunu söyleyen Başkan Akçay Ben hayatım boyunca her zaman ve her yerde benim için değerli saydığım ve benimsediğim beş altın kuraldan asla taviz vermedim. Bunlar sırasıyla; 1-Milli ve manevi değerlerimizden taviz vermem 2- Adaletten ayrılmam 3- İnsanları ve doğayı karşılıksız severim 4-Sorumluluklarımdan kaçmam 5-Bana yapılmasını istemediğim bir şeyi başkasına yapmam Bu 5 altın kural sizlere tavsiyemdir. HEDEFLERİNİZ OLMALI Bir insanın ilk olarak hayalleri olması gerektiğini, bu hayaller için hedefler belirlemesi ve hedefe ulaşabilmek için de hareket etmesi gerektiğini vurgulayan Başkan Akçay, Siz değerli gençlerimizden biz büyüklerin ve ülkemizin çok büyük umudu ve beklentisi var. Sizler geleceğin yöneticileri, idarecileri, siyasetçileri, esnafı tüccarı, bilim adamı, iş adamı kısacası gelecekte bu ülkeye yön veren bireyleri olacaksınız. Bunun için ilk olarak hedefleriniz olmalı ve kendinize güvenmelisiniz.

15 KUVEYT VE LÜBNANLI ACENTE YETKİLİLERİ ŞEHRİMİZİ ZİYARET ETTİ Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası(GTSO)Yüksek İstişare Kurulu Üyeleri Numan Kara ve Akif Akbulut Türk Hava Yolları nın (THY) Doğu Karadeniz bölgesindeki illerin tanıtımına katkı sağlamak amacıyla yürüttüğü organizasyonda Kuveyt ve Lübnan dan şehrimize gelen seyahat acente temsilcileri ve sosyal medya fenomenleri ile görüştü. ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ MÜTEŞEBBİS HEYET TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü Toplantı Salonunda Gümüşhane Valisi Kamuran Taşbilek Başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, Organize Sanayi Bölgesinde 2018 yılı genel değerlendirmesi yapılarak, 2019 yılı ön yatırım programı görüştü.

16 Ekonomik güven endeksi, Aralık 2018 Ekonomik güven endeksi Kasım ayında 73,7 iken, Aralık ayında %2 oranında artarak 75,2 oldu. Ekonomik güven endeksindeki artış, reel kesim (imalat sanayi), hizmet ve perakende ticaret sektörü güven endekslerindeki artışlardan kaynaklandı. Aralık ayında reel kesim (imalat sanayi) güven endeksi 97,7 değerine, hizmet sektörü güven endeksi 81,5 değerine ve perakende ticaret sektörü güven endeksi 96,4 değerine yükseldi. Aralık ayında Tüketici Güven Endeksi 58,2 değerine, inşaat sektörü güven endeksi ise 55,4 değerine geriledi.

GÜMÜŞHANE TİCARET VE SANAYİ ODASI

GÜMÜŞHANE TİCARET VE SANAYİ ODASI GÜMÜŞHANE TİCARET VE SANAYİ ODASI E- BÜLTEN GÜMÜŞHANE TİCARET VE SANAYİ ODASI GÜMÜŞHANE CHAMBER OF COMMERCE AND INDUSTRY E-BÜLTEN SAYI : 15 TEMMUZ - AĞUSTOS -EYLÜL (2018) İletişim : +90 (456) 213 11 12

Detaylı

Kırıkhan Ticaret ve Sanayi Odası. 2014 Yılı Faaliyet Raporu

Kırıkhan Ticaret ve Sanayi Odası. 2014 Yılı Faaliyet Raporu Kırıkhan Ticaret ve Sanayi Odası 2014 Yılı Faaliyet Raporu BAŞKANDAN Odamızın kurumsal yapısı ve yarım asırlık tarihinden elde ettiği tecrübe ve birikim sayesinde, son derece sağlam temeller üzerinde yapılanmıştır.

Detaylı

2011 YILI FAALİYET RAPORU Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı

2011 YILI FAALİYET RAPORU Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı 2011 YILI FAALİYET RAPORU Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı YÖNETİM KURULU 2011 FAALİYETLERİ 13.07.2011 Batı Akdeniz bölgesinin istihdam sorununa çözüm yaratmak amacıyla Akdeniz Radyo Televizyon

Detaylı

HAYRABOLU TİCARET BORSASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU

HAYRABOLU TİCARET BORSASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU HAYRABOLU TİCARET BORSASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU Türkiye Muharip Gaziler Derneği Hayrabolu Temsilci Ali Güz Borsamızca Derneklerine yapılan yardımlardan dolayı Borsamız Yönetim Kurulu Başkanı Süreyya

Detaylı

YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI. 2014 Yılı Faaliyet Raporu

YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI. 2014 Yılı Faaliyet Raporu YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI 2014 Yılı Faaliyet Raporu Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası 2014 Yılı Oda Faaliyetlerimiz 69 Slayt 31.01.2014 AB Slovenia Projesi Denetimi 03.01.2014 Belediye Başkan Adayı Kazım

Detaylı

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN AĞUSTOS 2016 YIL 1 SAYI 18 09.09.2016 1 UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN SAYI:18 UTSO KOSGEB DESTEKLERİNE DEVAM EDİYOR (03/08/2016) Uzunköprü Ticaret

Detaylı

GÜMÜŞHANE TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN SAYI : 11 TEMMUZ-AĞUSTOS-EYLÜL (2017)

GÜMÜŞHANE TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN SAYI : 11 TEMMUZ-AĞUSTOS-EYLÜL (2017) GÜMÜŞHANE TİCARET VE SANAYİ ODASI E- BÜLTEN GÜMÜŞHANE TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN SAYI : 11 TEMMUZ-AĞUSTOS-EYLÜL (2017) İletişim : +90 (456) 213 11 12 / 213 69 13 Faks : +90 (456) 213 60 59 Web Sayfası

Detaylı

EKİM AYI MECLİS TOPLANTISI / YÖNETİM KURULU FALİYET RAPORU SUNUMU. YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 27 Ekim 2014

EKİM AYI MECLİS TOPLANTISI / YÖNETİM KURULU FALİYET RAPORU SUNUMU. YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 27 Ekim 2014 YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 27 Ekim 2014 Ekim ayı içerisinde Odamız tarafından; üyelerimizce talep edilen 37 adet Kapasite Raporu, 15 adet Ekspertiz raporu ve 6 adet de Fiili Tüketim Belgesi düzenlenmiştir.

Detaylı

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ODAMIZ MESLEK KOMİTE TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL FAALİYETLER GRUBU Yöresel ürünlerin piyasada tutundurulması

Detaylı

MAYIS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ

MAYIS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ MAYIS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ KONYA SANAYİ ODASI FAALİYET RAPORU Üye Talepleri Mayıs ayı içerisinde üyelerimizden gelen talepler doğrultusunda 76 adet Kapasite Raporu, 14 adet Ekspertiz

Detaylı

GERÇEKLEŞEN FAALİYETLER

GERÇEKLEŞEN FAALİYETLER Aşağı Nohutlu Mahallesi, Sakarya Caddesi, Açıkgöz Apt Kat:2 Nu:4 Web:www.yozgattb.org.tr Tel: l:(0354)2129677 Fax:(0354)2170164 email: yozgattb@tobb.org.tr GERÇEKLEŞEN FAALİYETLER Borsamızın da Katılımıyla

Detaylı

GÜMÜŞHANE TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN SAYI : 10 NİSAN-MAYIS-HAZİRAN (2017)

GÜMÜŞHANE TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN SAYI : 10 NİSAN-MAYIS-HAZİRAN (2017) GÜMÜŞHANE TİCARET VE SANAYİ ODASI E- BÜLTEN GÜMÜŞHANE TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN SAYI : 10 NİSAN-MAYIS-HAZİRAN (2017) İletişim : +90 (456) 213 11 12 / 213 69 13 Faks : +90 (456) 213 60 59 Web Sayfası

Detaylı

EKİM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

EKİM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI EKİM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI KASIM AYI FAALİYETLERİ ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN KASIM AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL

Detaylı

MALATYA TİCARET BORSASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU

MALATYA TİCARET BORSASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU MALATYA TİCARET BORSASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU Gürsel ÖZBEY Malatya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Kurulduğu tarih olan 1969 yılından itibaren artan bir hızda bölgemiz ve ülkemiz ekonomisine

Detaylı

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( )

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( ) YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (23.06.2017-27.07.2017) I- KAYIT, DEĞİŞİKLİK ve TERKLER: 23.06.2017-27.07.2017 tarihleri arasında Odamıza; 42 yeni üye kaydedilmiş, 71 üyenin kayıtlarında değişiklik yapılmış,

Detaylı

HAZİRAN AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ

HAZİRAN AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ HAZİRAN AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 28.06.2015 Haziran ayı içerisinde Odamız tarafından; üyelerimizce talep edilen 42 adet Kapasite Raporu, 10 adet

Detaylı

AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI

AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI E- BÜLTEN 2017 YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (24.02.2017-30.03.2017) Oda Meclisimizin 30 Mart 2017 tarih ve 49 sayılı toplantısının gündeminde yer alan, Yönetim

Detaylı

YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI Yılı Faaliyet Raporu

YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI Yılı Faaliyet Raporu YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI 2015 Yılı Faaliyet Raporu Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası 2015 Yılı İçinde Gerçekleşen Faaliyetlerden fotoğraflar 74 Slayt 16.01.2015 Saadet Partisi Yetkililerinden Odamıza

Detaylı

GELİBOLU TİCARET VE SANAYİ ODASI OCAK-ŞUBAT-MART 2015 BÜLTENİ

GELİBOLU TİCARET VE SANAYİ ODASI OCAK-ŞUBAT-MART 2015 BÜLTENİ GELİBOLU TİCARET VE SANAYİ ODASI OCAK-ŞUBAT-MART 2015 BÜLTENİ Feshane Uluslararası Fuar Kongre ve Kültür Merkezi'nde başlayan "Çanakkale Tanıtım Günleri"nde Gelibolu standı ilgi odağı oldu. Kazan başına

Detaylı

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( )

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( ) YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (27.04.2018-24.05.2018) 27.04.2018-24.05.2018 tarihleri arasındaki faaliyetleri ve çalışmalarımız bilgilerinize sunulmaktadır. AFYONKARAHISAR CHAMBER OF COMMERCE AND INDUSTRY

Detaylı

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN MAYIS 2016 YIL 1 SAYI 15 10.06.2016 1 UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN SAYI:15 ERCAN İHTİYAR, ONUR ÖZÇELİKÇİ NİN İŞYERİ AÇILIŞINA KATILDI 06.05.2016

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ 28.03.2017 18.04.2017 ODAMIZ VE ALANYA SOSYAL HİZMET MERKEZ MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN HAYATA GEÇİRİLEN PROJE ÜYELERİMİZE VE VATANDAŞLARIMIZA TANITILDI- 12.04.2017 ODAMIZ VE ALANYA

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU 24.02-16.03.2009

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU 24.02-16.03.2009 ODA YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU 24.02-16.03.2009 ODA MECLİSİ TOPLANTISI Tarih: 17.03.2009 Sayı: 09/03 ODA AİDATLARININ GECİKME ZAMLARINA AF YAŞANAN KÜRESEL EKONOMİK KRİZE KARŞI ALINACAK ÖNLEMLER PAKETİ

Detaylı

TOBB GGK nın Onursal Başkanı Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve Başkanı Sayın Ali Sabancı dır.

TOBB GGK nın Onursal Başkanı Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve Başkanı Sayın Ali Sabancı dır. TOBB GGK, TOBB bünyesinde teşekkül ettirilen ve TOBB Yönetim Kurulu nun alacağı kararlara ışık tutan, genç girişimcilik konusunda genel politikalar geliştiren ve görüş oluşturulmasına katkıda bulunan istişari

Detaylı

Ağustos ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 45 üyeye Kapasite Raporu, 6 üyemize Ekspertiz Raporu ve 4 adette Fiili Tüketim Belgesi

Ağustos ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 45 üyeye Kapasite Raporu, 6 üyemize Ekspertiz Raporu ve 4 adette Fiili Tüketim Belgesi 1 Ağustos ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 45 üyeye Kapasite Raporu, 6 üyemize Ekspertiz Raporu ve 4 adette Fiili Tüketim Belgesi düzenlenmiştir. Yine bu zaman zarfında Odamıza 9 adet yeni üye

Detaylı

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry EYLÜL 2015 Afyonkarahisar AFYONKARAHİSAR Chamber of Commerce TİCARET VE and Industry SANAYİ ODASI YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (28.08.2015-18.09.2015)

Detaylı

GÜMÜŞHANE TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN SAYI : 9 OCAK-ŞUBAT-MART (2017)

GÜMÜŞHANE TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN SAYI : 9 OCAK-ŞUBAT-MART (2017) GÜMÜŞHANE TİCARET VE SANAYİ ODASI E- BÜLTEN GÜMÜŞHANE TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN SAYI : 9 OCAK-ŞUBAT-MART (2017) İletişim : +90 (456) 213 11 12 / 213 69 13 Faks : +90 (456) 213 60 59 Web Sayfası

Detaylı

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry MART 2015 Afyonkarahisar AFYONKARAHİSAR Chamber of Commerce TİCARET VE and Industry SANAYİ ODASI İLİMİZ İHRACAT RAKAMI 2015 ŞUBAT / AFYONKARAHİSAR

Detaylı

TEMMUZ AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

TEMMUZ AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI TEMMUZ AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI AĞUSTOS AYI FAALİYETLERİ ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN AĞUSTOS AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE

Detaylı

AĞUSTOS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ

AĞUSTOS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ AĞUSTOS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ KONYA SANAYİ ODASI FAALİYET RAPORU ÜYE TALEPLERİ Ağustos ayında Odamızca; üyelerimizin talepleri doğrultusunda 40 Kapasite Raporu, 7 Ekspertiz Raporu,

Detaylı

KASIM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ

KASIM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ KASIM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 27.11.2015 Kasım ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 39 üyeye Kapasite Raporu, 11 üyemize Ekspertiz Raporu ve

Detaylı

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( )

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( ) YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (25.05.2018-28.06.2018) Sayın Meclis Üyeleri, Oda Meclisimizin 28 Haziran 2018 tarih ve 04 sayılı toplantısının gündeminde yer alan, Yönetim Kurulumuzun 25.05.2018-28.06.2018

Detaylı

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry AĞUSTOS 2015 Afyonkarahisar AFYONKARAHİSAR Chamber of Commerce TİCARET VE and Industry SANAYİ ODASI YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (24.07.2015-27.08.2015)

Detaylı

NİSAN AYI BÜLTENİ 3. Tarım ve Hayvancılık Fuarı göz doldurdu

NİSAN AYI BÜLTENİ 3. Tarım ve Hayvancılık Fuarı göz doldurdu 3. Tarım ve Hayvancılık Fuarı göz doldurdu Teke Yöresi 3. Tarım ve Hayvancılık Fuarı, 27-30 Nisan tarihleri arasında kapılarını ziyaretçilere açtı. Üreticinin yeni teknolojilerle buluştuğu fuarı ilk gün

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ 16.03.2010 20.04.2010 BAŞIMIZ SAĞ OLSUN.. 1 46.CUMHURBAŞKANLIĞI BİSİKLET TURU YÜZAKIMIZ OLDU 46. CUMHURBAŞKANLIĞI BİSİKLET TURNUVASI FİNALLERİNE ALANYA OLARAK YİNE BAŞARI

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ 21.04.2015 26.05.2015 GÖÇ İDARESİ NEZDİNDE YAPTIĞIMIZ GİRİŞİMLER SONUÇ VERDİ ÖZELLİKLE EMLAK VE İNŞAAT SEKTÖRÜNDE FAALİYET GÖSTEREN ÜYELERİMİZDEN TARAFIMIZA İLETİLEN SORUNLAR

Detaylı

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry ŞUBAT 2015 Afyonkarahisar AFYONKARAHİSAR Chamber of Commerce TİCARET VE and Industry SANAYİ ODASI 2015 OCAK / AFYONKARAHİSAR İHRACATI İlimizin

Detaylı

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry NİSAN 2015 Afyonkarahisar AFYONKARAHİSAR Chamber of Commerce TİCARET VE and Industry SANAYİ ODASI II- İLİMİZ İHRACAT RAKAMI 2015 MART / AFYONKARAHİSAR

Detaylı

EYLÜL AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ

EYLÜL AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ EYLÜL AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 28.09.2015 Eylül ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 25 üyeye Kapasite Raporu, 5 üyemize Ekspertiz Raporu ve

Detaylı

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası. Haziran Ayı Bülteni

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası. Haziran Ayı Bülteni olmasını diler; ülkemizin ve İslam Aleminin mübarek gecesini tebrik ederiz" dediler. 01/06/2015 KARAMAN TİCARET VE SANAYİ ODASI NDAN BERAT KANDİLİ MESAJI Meclis Başkanı M. Gökhan ALKAN ve Yönetim Kurulu

Detaylı

2014 MART-NİSAN FAALİYET RAPORU

2014 MART-NİSAN FAALİYET RAPORU 2014 MART-NİSAN FAALİYET RAPORU 04 Mart 2014 VII. Türkiye Sektörel Ekonomi Şurası VII. Türkiye Sektörel Ekonomi Şurası, 4 Mart 2014 tarihinde TOBB Başkanı Sayın Rıfat Hisarcıklıoğlu ev sahipliğinde ve

Detaylı

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( ) AFYONKARAHISAR CHAMBER OF COMMERCE AND INDUSTRY

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( ) AFYONKARAHISAR CHAMBER OF COMMERCE AND INDUSTRY YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (16.08.2018-27.09.2018) AFYONKARAHISAR CHAMBER OF COMMERCE AND INDUSTRY ÜYE İSTATİSTİKİ Ağustos Ayı meclis toplantımızdan bugüne Odamıza; 53 yeni üye kaydedilmiş, 69 üyenin

Detaylı

TEMMUZ 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ

TEMMUZ 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ TEMMUZ 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ KONYA SANAYİ ODASI FAALİYET RAPORU ÜYE TALEPLERİ Temmuz ayında Odamızca; üyelerimizin talepleri doğrultusunda 65 Kapasite Raporu, 18 Ekspertiz Raporu,

Detaylı

İstanbul Feshane de gerçekleştirilen Çanakkale Tanıtım Günlerinde, Çanakkale başarılı bir şekilde tanıtıldı. Çanakkale Savaşları nın 100.

İstanbul Feshane de gerçekleştirilen Çanakkale Tanıtım Günlerinde, Çanakkale başarılı bir şekilde tanıtıldı. Çanakkale Savaşları nın 100. İstanbul Feshane de gerçekleştirilen Çanakkale Tanıtım Günlerinde, Çanakkale başarılı bir şekilde tanıtıldı. Çanakkale Savaşları nın 100. yıldönümü kapsamında Çanakkale Valiliği öncülüğünde, 2015 Koordinasyon

Detaylı

Odamız Heyeti, Ankara Rize Günlerinde

Odamız Heyeti, Ankara Rize Günlerinde 15-22 NİSAN TURİZM HAFTASI 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN Rize Ticaret ve Sanayi Odası Yayın Organı Nisan 2015 Yıl:2 Sayı:13 e-gazete Odamız Heyeti, Ankara Rize Günlerinde Valilik

Detaylı

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI Eylül/2017 ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN AĞUSTOS AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL FAALİYETLER GRUBU

Detaylı

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry AĞUSTOS 2016 Afyonkarahisar AFYONKARAHİSAR Chamber of Commerce TİCARET VE and Industry SANAYİ ODASI II-İLİMİZİN İHRACAT RAKAMI 2016 AĞUSTOS / AFYONKARAHİSAR

Detaylı

Ersin Yazıcı yı Ziyaret Etti

Ersin Yazıcı yı Ziyaret Etti 23 TEMMUZ ÇARŞAMBA AKŞAMI KADİR GECESİ Kadir Gecenizi Kutlar, Bu Gecenin Size ve Sevdiklerinize Huzur Getir esini ve Tüm İnsanlık için Hayırlara Vesile Olmasını Dileriz. 1 Temmuz 2014 11 Temmuz 2014 BASIN

Detaylı

46 % 84,78 9 % 68,98

46 % 84,78 9 % 68,98 YÖNETİM KURULU TOPLANTI SAYISI MECLİS KURULU TOPLANTI SAYISI KATILIM ORANI 46 % 84,78 KATILIM ORANI 9 % 68,98 6473 1839 512 35 2266 166 278 16 442 49 194 13 16 606 41 MESLEK GURUBU 2015 YILINDA KAYIT YAPILAN

Detaylı

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( )

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( ) Sayın Meclis Üyeleri, YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (28.07.2017-24.08.2017) Oda Meclisimizin 24 Ağustos 2017 tarih ve 54 sayılı toplantısının gündeminde yer alan, Yönetim Kurulumuzun 28.07.2017-24.08.2017

Detaylı

ÇARŞAMBA TİCARET BORSASI 2016 YILI YILLIK İŞ PLANI

ÇARŞAMBA TİCARET BORSASI 2016 YILI YILLIK İŞ PLANI KONU Tahmini Maliyet (TL) Başlama Tarihi Bitiş Tarihi Sorumlu Kişi İşbirliği Yapılacak Kurumlar ve Kişiler Performans 1.1.1.1 2013 yılında istihdam edilmesi planlanan basın ve halkla ilişkiler personelinin

Detaylı

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI Haziran/2017 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN HAZİRAN AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE

Detaylı

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN EKİM 2016 YIL 1 SAYI 20 09.11.2016 1 UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN SAYI:20 EDİRNE YUNANİSTAN KONSOLOSLUĞU NDAN UTSO YA FESTİVAL ZİYARETİ (01.10.2016)

Detaylı

OCAK 14-ŞUBAT 14-MART 14 AYI İÇERİĞİDİR. ÜNYE TİCARET BORSASI e-dergi Sayfa 1

OCAK 14-ŞUBAT 14-MART 14 AYI İÇERİĞİDİR. ÜNYE TİCARET BORSASI e-dergi Sayfa 1 OCAK 14-ŞUBAT 14-MART 14 AYI İÇERİĞİDİR e-dergi Sayfa 1 1. SEÇİMLERİNİ TAMAMLADI 2. NDAN Rifat HİSARCIKLIOĞLU NA ZİYARET 3. AKREDİTE BORSA OLDU 4. YÖNETİMİNDEN ANKARA ZİYARETLERİ 5. YÖNETİM KURULU BAŞKANIMIZ

Detaylı

GÜMÜŞHANE TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN SAYI : 4 2015 EKİM-KASIM-ARALIK

GÜMÜŞHANE TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN SAYI : 4 2015 EKİM-KASIM-ARALIK GÜMÜŞHANE TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN GÜMÜŞHANE TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN SAYI : 4 EKİM-KASIM-ARALIK İletişim : +90 (456) 213 11 12 / 213 69 13 Faks : +90 (456) 213 60 59 Web Sayfası : www.gumushanetso.

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ 26.08.2014 30.09.2014 TORBA YASA 11 EYLÜL 2014 TARİHLİ RESMİ GAZETEDE YAYMLANARAK YÜRÜRLÜĞE GİRDİ-11 EYLÜL 2014 6552 SAYILI İŞ KANUNU İLE BAZI KANUN VE KANUN HÜKMÜNDE KARARNAMELERDE

Detaylı

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( ) AFYONKARAHISAR CHAMBER OF COMMERCE AND INDUSTRY

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( ) AFYONKARAHISAR CHAMBER OF COMMERCE AND INDUSTRY YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (22.11.2018-27.12.2018) AFYONKARAHISAR CHAMBER OF COMMERCE AND INDUSTRY ÜYE İSTATİSTİKİ 22.11.2018-27.12.2018 tarihleri arasında Odamıza; 54 yeni üye kaydedilmiş, 89 üyenin

Detaylı

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry OCAK 2017 Afyonkarahisar AFYONKARAHİSAR Chamber of Commerce TİCARET VE and Industry SANAYİ ODASI 2017 OCAK / AFYONKARAHİSAR İHRACATI İlimizin Ocak

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ 27.11.2012 25.12.2012 ATSO VERGİ ÖDÜL TÖRENİ-27.12.2012 GÜMRÜK VE TİCARET BAKANI HAYATİ YAZICI VE TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ BAŞKANI RİFAT HİSARCIKLIOĞLU NUN DA

Detaylı

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret. ULUSLARARASI COĞRAFİ İŞARETLER AĞINA (OriGIn) ÜYE OLDUK

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret. ULUSLARARASI COĞRAFİ İŞARETLER AĞINA (OriGIn) ÜYE OLDUK ULUSLARARASI COĞRAFİ İŞARETLER AĞINA (OriGIn) ÜYE OLDUK Edremit Ticaret Odası, Coğrafi İşaret çalışmaları kapsamında, Uluslararası Coğrafi İşaretler Ağı'na (OriGIn) üye oldu. Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun

Detaylı

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( )

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( ) YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (27.10.2017-23.11.2017) Sayın Meclis Üyeleri, Oda Meclisimizin 23 Kasım 2017 tarih ve 57 sayılı toplantısının gündeminde yer alan, Yönetim Kurulumuzun 27.10.2017-23.11.2017

Detaylı

2017 ŞUBAT AYI E-BÜLTENİ

2017 ŞUBAT AYI E-BÜLTENİ 2017 ŞUBAT AYI E-BÜLTENİ 06.02.2017 TARİHİNDE ANKARA DA DÜZENLENEN "AKREDİTASYON SİSTEMİ TANITIM EĞİTİMİ" NE BORSAMIZ AKREDİTASYON İZLEME KOMİTESİ OLARAK KATILIM SAĞLADIK. 7 Şubat 2017 Salı günü TOBB konferans

Detaylı

GÜMÜŞHANE TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN SAYI : 1 2015 OCAK ŞUBAT MART

GÜMÜŞHANE TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN SAYI : 1 2015 OCAK ŞUBAT MART GÜMÜŞHANE TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN SAYI : 1 OCAK ŞUBAT MART İletişim : +90 (456) 213 11 12 / 213 69 13 Faks : +90 (456) 213 60 59 Web Sayfası : www.gumushanetso. org.tr E-Posta : gumushanetso@tobb.org.tr

Detaylı

OCAK 2013 FAALİYET RAPORU

OCAK 2013 FAALİYET RAPORU OCAK 2013 FAALİYET RAPORU 03 Ocak 2013 2012 Yılı Değerlendirme Toplantısı 2012 Yılının İstanbul Turizmi açısından değerlendirilmesinin yapıldığı, İstanbul Valisi Sayın Hüseyin Avni Mutlu nun teşrifleri

Detaylı

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret TRAVEL TURKEY 2015'E KATILDIK. 9. Uluslararası Travel Turkey Turizm Fuarı 10-13 Aralık 2015 tarihleri arasında İzmir de düzenlendi. Yerli ve yabancı birçok firmaların katıldığı fuarda ilçemizin doğal ve

Detaylı

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİ TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL FAALİYETLER GRUBU KOMİTE ÜYELERİ SEKTÖREL

Detaylı

Eskişehir Sanayi Odası Olarak Yaptığımız Tanıtım Faaliyetleri

Eskişehir Sanayi Odası Olarak Yaptığımız Tanıtım Faaliyetleri İstihdam Seferberliği 2019, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından başlatıldı. 25 Şubat 2019 tarihinde İstihdam Seferberliği 2019 Tanıtım Toplantısı Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı

Detaylı

Rize Tüccarı İftarda Buluştu Odamız Geleneksel İftar Programını Gerçekleştirdi

Rize Tüccarı İftarda Buluştu Odamız Geleneksel İftar Programını Gerçekleştirdi Kadir Gecesi Geceniz Mübarek Olsun 13 Temmuz 2015 Ramazan Bayramının, Tüm İslam Alemine Huzur ve Barış Getirmesini Temenni Ederiz. Hayırlı Bayramlar. 17-19 Temmuz 2015 Rize Ticaret ve Sanayi Odası Yayın

Detaylı

GÜMÜŞHANE TİCARET VE SANAYİ ODASI GÜMÜŞHANE CHAMBER OF COMMERCE AND INDUSTRY FAALİYET RAPORU.

GÜMÜŞHANE TİCARET VE SANAYİ ODASI GÜMÜŞHANE CHAMBER OF COMMERCE AND INDUSTRY FAALİYET RAPORU. GÜMÜŞHANE TİCARET VE SANAYİ ODASI GÜMÜŞHANE CHAMBER OF COMMERCE AND INDUSTRY FAALİYET RAPORU 2016 www.gumushanetso.org.tr 1 2 GÜMÜŞHANE TİCARET VE SANAYİ ODASI Karaer Mah.Atatürk Cad.No:55 Kat:2 Merkez,

Detaylı

ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI 22 MART NİSAN 2018 FAALİYET RAPORU

ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI 22 MART NİSAN 2018 FAALİYET RAPORU ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI 22 MART 2018 26 NİSAN 2018 FAALİYET RAPORU 22 ŞUBAT 2018 TARİHİNDEN BUGÜNE ODAMIZA, 98 ADET FİRMA KAYIT OLMUŞ, 21 ADET FİRMA KAYDINI KAPATMIŞTIR. 98 ADET FİRMANIN 5 ADETİ

Detaylı

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry EYLÜL 2016 Afyonkarahisar AFYONKARAHİSAR Chamber of Commerce TİCARET VE and Industry SANAYİ ODASI II-İLİMİZİN İHRACAT RAKAMI 2016 EYLÜL / AFYONKARAHİSAR

Detaylı

ÇARŞAMBA TİCARET BORSASI 2015 YILI YILLIK İŞ PLANI

ÇARŞAMBA TİCARET BORSASI 2015 YILI YILLIK İŞ PLANI KONU Tahmini Maliyet (TL) Başlama Tarihi Bitiş Tarihi Sorumlu Kişi İşbirliği Yapılacak Kurumlar ve Kişiler Performans 1.1.1.1 2013 yılında istihdam edilmesi planlanan basın ve halkla ilişkiler personelinin

Detaylı

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret ETO YENİ BAŞKANI COŞKUN SALON U, İDA EĞİTİM YARDIMLAŞMA DERNEĞİ VE AKBANK A.Ş. EDREMİT ŞUBE MÜDÜRÜ TEBRİK ZİYARETİNDE BULUNDULAR. İda Eğitim Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı;Zehra

Detaylı

NUSAYBİN TİCARET VE SANAYİ ODASI 2015 OCAK AYI BÜLTENİ

NUSAYBİN TİCARET VE SANAYİ ODASI 2015 OCAK AYI BÜLTENİ NUSAYBİN TİCARET VE SANAYİ ODASI 2015 OCAK AYI BÜLTENİ Sayı 01 DİLUCU GÜMRÜK KAPISINDA İNCELEME Dilucu gümrük kapısında, 21-23 Ocak 2015 tarihlerinde yapılan incelemede Yönetim Kurulu başkanı ve Dilucu

Detaylı

AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI E- BÜLTEN KASIM-ARALIK

AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI E- BÜLTEN KASIM-ARALIK AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI E- BÜLTEN KASIM-ARALIK 2014 0 İLİMİZ İHRACAT RAKAMI 2014 EKİM / AFYONKARAHİSAR İHRACATI İlimizin Ekim ayı ihracatı, geçen yılın aynı ayına göre yüzde 4,6 artışla

Detaylı

GÜMÜŞHANE TİCARET VE SANAYİ ODASI

GÜMÜŞHANE TİCARET VE SANAYİ ODASI GÜMÜŞHANE TİCARET VE SANAYİ ODASI E- BÜLTEN GÜMÜŞHANE TİCARET VE SANAYİ ODASI GÜMÜŞHANE CHAMBER OF COMMERCE AND INDUSTRY E-BÜLTEN SAYI : 14 NİSAN-MAYIS-HAZİRAN (2018) İletişim : +90 (456) 213 11 12 / 213

Detaylı

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN OCAK 2016 YIL 1 SAYI 10 03.02.2016 1 UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN SAYI:10 5 MAYIS 2015 Trakya Kalkınma Ajansı ndan Uzunköprü Ticaret ve Sanayi Odası

Detaylı

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry EKİM 2015 Afyonkarahisar AFYONKARAHİSAR Chamber of Commerce TİCARET VE and Industry SANAYİ ODASI 2015 EYLÜL / AFYONKARAHİSAR İHRACATI İlimizin

Detaylı

ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI 25 AĞUSTOS EYLÜL 2017 FAALİYET RAPORU

ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI 25 AĞUSTOS EYLÜL 2017 FAALİYET RAPORU ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI 25 AĞUSTOS 2017 21 EYLÜL 2017 FAALİYET RAPORU 25 AĞUSTOS 2017 TARİHİNDEN BUGÜNE ODAMIZA, 50 ADET FİRMA KAYIT OLMUŞ, 27 ADET FİRMA KAYDINI KAPATMIŞTIR. 50 ADET FİRMANIN; 3

Detaylı

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry OCAK 2015 Afyonkarahisar AFYONKARAHİSAR Chamber of Commerce TİCARET VE and Industry SANAYİ ODASI İLİMİZ İHRACAT RAKAMI 2014 ARALIK / AFYONKARAHİSAR

Detaylı

Faaliyet Raporu 2015

Faaliyet Raporu 2015 Faaliyet Raporu 2015 İç Yazışma Kime: Yönetim Kurulu, Genel Sekreter Bilgi: Meclis Başkanı Kimden: Semra Ispartaloğlu Tarih: 28.01.2015 Konu: 27.01.2015 tarihli memnuniyet anketine ilişkin değerlendirme

Detaylı

ÇANAKKALE TİCARET BORSASI 2014 YILI BASIN RAPORU

ÇANAKKALE TİCARET BORSASI 2014 YILI BASIN RAPORU ÇANAKKALE TİCARET BORSASI 2014 YILI BASIN RAPORU Basın Yayın Politikamız Çanakkale Ticaret Borsası nın görüşlerinin tarafsızlık ilkesi çerçevesinde basın bültenlerinin basın yayın kuruluşları aracılığıyla

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ 27.10.2014 25.11.2014 LETONYA-RİGA İŞ GEZİSİ 28-31 EKİM 2014 ÜYELERİMİZE YENİ UFUKLAR AÇMAK, ULUSAL VE ULUSLARARASI PAZARALARA AÇILMALARINA YARDIMCI OLMAK AMACIYLA GERÇEKLEŞTİREN

Detaylı

Kaydedilen Üye Silinen Üye TOPLAM ÜYE SAYISI 215 91 1748. Fiili Tüketim Belgesi

Kaydedilen Üye Silinen Üye TOPLAM ÜYE SAYISI 215 91 1748. Fiili Tüketim Belgesi 1 . Kaydedilen Üye Silinen Üye TOPLAM ÜYE SAYISI 215 91 1748 Kapasite Raporu 425 Adet Ekspertiz Raporu 144 Adet Fiili Tüketim Belgesi 93 Adet 2 3 . 54 TOPLANTI, SEMİNER, PANEL VE KONFERANS DÜZENLENDİ.

Detaylı

2017 YILI AĞUSTOS AYI FAALİYET RAPORU

2017 YILI AĞUSTOS AYI FAALİYET RAPORU İŞ GELİŞTİRME ÇALIŞMALARI Başkanlardan Birlik Mesajı. 2017 YILI AĞUSTOS AYI FAALİYET RAPORU 02.08.2017 tarihinde Antalya Ticaret ve Sanayi Odası(ATSO), Antalya Ticaret Borsası(ATB), Alanya Ticaret ve Sanayi

Detaylı

2013 KASIM FAALİYET RAPORU

2013 KASIM FAALİYET RAPORU 2013 KASIM FAALİYET RAPORU www.howtoistanbul.com Tanıtım Toplantısı 12 Kasım 2013 A. Murat Ersoy İstanbul Valiliği'nin, İstanbul Kalkınma Ajansı desteği ile İl Kültür Turizm Müdürlüğü Ortaklığı, TÜRSAB

Detaylı

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( )

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( ) AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI Sayın Meclis Üyeleri, YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (29.12.2017-25.01.2018) Oda Meclisimizin 25 Ocak 2018 tarih ve 59 sayılı toplantısının gündeminde yer alan, Yönetim

Detaylı

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry ARALIK 2016 Afyonkarahisar AFYONKARAHİSAR Chamber of Commerce TİCARET VE and Industry SANAYİ ODASI 2016 ARALIK / AFYONKARAHİSAR İHRACATI İlimizin

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ODA YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU 29.01-24.02.2009 ODA MECLİSİ TOPLANTISI Tarih: 24.02.2009 Sayı: 09/03 HALK BANKASI ODAMIZ ARASINDA KREDİ PROTOKOLÜ İMZALANDI 11.02.2009 ODAMIZ ÜYELERİNİ EKONOMİK KRİZE

Detaylı

ÇANAKKALE TİCARET BORSASI 2016 YILI BASIN RAPORU

ÇANAKKALE TİCARET BORSASI 2016 YILI BASIN RAPORU ÇANAKKALE TİCARET BORSASI 2016 YILI BASIN RAPORU Çanakkale Ticaret Borsası Basın Yayın Politikası Çanakkale Ticaret Borsası nın görüşlerinin tarafsızlık ilkesi çerçevesinde basın bültenlerinin basın yayın

Detaylı

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN EYLÜL 2017 YIL 2 SAYI 31

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN EYLÜL 2017 YIL 2 SAYI 31 UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN EYLÜL 2017 YIL 2 SAYI 31 1 UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN SAYI:31 (06.09.2017) "ÖZEL MİNİK ELLER ANAOKULU AÇILDI" UTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı

Detaylı

KASIM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

KASIM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI KASIM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ARALIK AYI FAALİYETLERİ ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN KASIM AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 15 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL

Detaylı

MAYSI AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ

MAYSI AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ MAYSI AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 28.04.2015 Mayıs ayı içerisinde Odamız tarafından; üyelerimizce talep edilen 37 adet Kapasite Raporu, 14 adet Ekspertiz

Detaylı

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN TEMMUZ 2016 YIL 1 SAYI 17 10.08.2016 1 UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN SAYI:17 UZUNKÖPRÜ DEMOKRASİSİNE SAHİP ÇIKIYOR (18.07.2016) 18 Temmuz 2016 Pazartesi

Detaylı

ORHANGAZİ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN

ORHANGAZİ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN ORHANGAZİ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN GÜNDEM -Orhangazi Vizyon Çalıştayı Sonuç sunumlarının yer aldığı toplantının ikinci bölümünü gerçekleştirdik -Çalışma Hayatında Milli Seferberlik Kapsamında Gemlik

Detaylı

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ODAMIZ MESLEK KOMİTE TOPLANTILARINDA TOPLAM 17 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL FAALİYETLER GRUBU 1. Meslek Komite üyeleri sektörel

Detaylı

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( )

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( ) YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (26.07.2018-16.08.2018) Oda Meclisimizin 16 Ağustos 2018 tarih ve 06 sayılı toplantısının gündeminde yer alan, Yönetim Kurulumuzun 26.07.2018-16.08.2018 tarihleri arasındaki

Detaylı

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN MART AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL FAALİYETLER GRUBU 13-16 NİSAN

Detaylı

UZUNKÖPRÜ TİCARET BORSASI 2015 OCAK AYI E- BÜLTENİ

UZUNKÖPRÜ TİCARET BORSASI 2015 OCAK AYI E- BÜLTENİ 2015 OCAK AYI E- BÜLTENİ OCAK AYI PERSONEL TOPLANTIMIZI GERÇEKLEŞTİRDİK 14.01.2015 orsamızın 2015 yılı ocak ayı personel Btoplantısı Yönetim Kurulu Başkanımız Egemen Aslan ın başkanlığında Bölüm Sorumluları

Detaylı

2014 YILI AYLIK PERİYODİK BASIN BÜLTENİ 2014 YILI MART AYI PERİYODİK BASIN BÜLTENİ

2014 YILI AYLIK PERİYODİK BASIN BÜLTENİ 2014 YILI MART AYI PERİYODİK BASIN BÜLTENİ 2014 YILI AYLIK PERİYODİK BASIN BÜLTENİ 2014 YILI ŞUBAT AYI PERİYODİK BASIN BÜLTENİ TARİH KONU AÇIKLAMA DUYURU YÖNTEMİ 17.2.2014 ALIŞVERİŞ GÜNLERİ YAKINDA BAŞLIYOR 3. MESLEK KOMİTESİ YEREL MEDYA WEB SİTESİ

Detaylı