GÜMÜŞHANE TİCARET VE SANAYİ ODASI

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "GÜMÜŞHANE TİCARET VE SANAYİ ODASI"

Transkript

1 GÜMÜŞHANE TİCARET VE SANAYİ ODASI E- BÜLTEN GÜMÜŞHANE TİCARET VE SANAYİ ODASI GÜMÜŞHANE CHAMBER OF COMMERCE AND INDUSTRY E-BÜLTEN SAYI : 13 OCAK-ŞUBAT-MART (2018) İletişim : +90 (456) / Faks : +90 (456) Web Sayfası : org.tr E-Posta : gumushanetso@tobb.org.tr İletişim Adresi: Karaer Mahallesi Atatürk Caddesi No:55 Kat : 2 / GÜMÜŞHANE

2 FAALİYETLER İHRACATINI EN FAZLA ARTIRAN İL OLDUK Gümüşhane, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) verilerine göre 2017'de ülke genelinde ihracatını en yüksek oranda artıran il oldu. Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası (GTSO) Yönetim Kurulu Başkanımız İsmail Akçay Gümüşhane'nin 2016'da yaptığı ihracatın 158 bin dolar olduğunu 2017 sonu itibarıyla da ihracatını geçen yıla göre yaklaşık 327 katına çıkararak 51 milyon 690 bin dolara yükselttiğini söyledi. Gümüşhane nin ihracat rakamlarının bu denli artmasında, kentte üretim yapan Gümüştaş Madencilik ve Ticaret AŞ'nin şirket merkezini Gümüşhane'ye taşımasının önemli rolü olduğuna dikkati çeken GTSO Başkanı Akçay, Yıldız Bakır Madencilik, Aşkale Çimento ile Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) bünyesindeki Koza Altın İşletmeleri AŞ'ye ait Mastra Altın Madeni gibi önemli ticari kuruluşların da şirket merkezlerini Gümüşhane'de açmalarını istedi. İŞGEM 3. YÖNETİM YÖNLENDİRME KOMİTESİ TOPLANTISI YAPILDI Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odamızın yoğun çalışmaları ile Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKA) tarafından Rekabetçi Sektörler Programına sunulan Gümüşhane Geleneksel ve Organik Ürünler İş Geliştirme Merkezi (İŞGEM) 3. Yönetim Yönlendirme Komitesi toplantısı yapıldı. Gümüşhane Ramada otel toplantı salonunda Maximilian Fodinger in moderatörlüğünde yapılan toplantıda katılımcılara bilgi veren İŞGEM proje Kilit Uzmanı Dr. Ertan Uzay, İŞGEM de bu zamana kadar gerçekleştirilen faaliyetler hakkında katılımcılara ayrıntılı bir sunum yaptı.

3 GELENEKLERİMİZİ YAŞATMALIYIZ Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanımız İsmail Akçay ile Yönetim Kurulu Üyemiz Hüseyin Ceylan ve Meclis Üyemiz Tayyar Demirel, Gümüşhane nin merkeze bağlı Karamustafa köyünde kutlanan ve Rumi takvime göre yılbaşı sayılan Kalandar eğlencesi etkinliğine katıldı. Canlandırılan gösterileri ve oynanan oyunları yakından izleyen GTSO Başkanımız İsmail Akçay, Bu güzel geleneği yaşatan ve bizlere tekrar eski günlerimizi hatırlatan köylülerimize teşekkür ediyorum. Geleneklerimizi ve göreneklerimizi yaşatmalıyız. Hem eski günleri hatırlayarak duygulandığım hem de eğlenerek geçirdiğim en güzel günlerden birini bugün tekrar yaşadım. Geleneklerimize sahip çıkarak yok olmasın diye bu etkinliği düzenleyen ve emeği geçen herkese ayrıca bizleri burada ağırlayan tüm dostlarımıza bir kez daha teşekkür ediyorum şeklinde konuştu. YAPI KREDİ BANKASI GÜMÜŞHANE ŞUBE MÜDÜRÜ ODAMIZI ZİYARET ETTİ Yapı Kredi Bankası Gümüşhane Şubesi Müdürü Ali Kemal Şahin, ile KOBİ Portföy Yöneticisi Merve Sağlam, Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası (GTSO) Yönetim Kurulu Başkanımız İsmail Akçayı makamında ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren GTSO Başkanımız İsmail Akçay, Banka Müdürü Ali Kemal Şahin e bu nazik ziyareti için teşekkür ederek, kendisine yeni görevinde başarılar diledi.

4 GTSO BAŞKANIMIZ AKÇAY DAN ŞEHRİMİZDE YAYIN YAPAN GAZETELERE ANLAMLI ZİYARET Gümüşhane Ticaret ve Sanayi(GTSO) Yönetim Kurulu Başkanımız İsmail Akçay ile Odamız Genel Sekreteri Lütfi Kılıç, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla şehrimizde faaliyet gösteren gazeteleri ziyaret etti. Gerçekleştirdiği ziyarette ilk olarak gazetecilerin ve gazete çalışanlarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutlayan Başkan Akçay, gazetecilik mesleğinin dünyada ki en zor mesleklerden bir tanesi olduğunu ve çok ciddi bir sorumluluk içerdiğini söyledi. Basın ve yayın organlarının gelişen ve değişen dünyada adeta bizlerin gözü, kulağı olarak toplumsal olaylara farklı pencerelerden bakmamıza olanak sağladığını ifade eden Başkan Akçay, Basın yayın kurumlarımız demokrasimizin vazgeçilmez bir parçasıdır. Basın organlarımız sayesinde yapılan hizmetleri görme bu hizmetleri farklı pencerelerden bakarak değerlendirme ve muhakeme etme yeteneğini yerine getiriyoruz. Şehrimizde araştırmacı gazetecilik bakımından, ilkeli gazetecilik bakımından ilin sosyal ve ekonomik yapısını katkı sağlayacak gazetecilik bakımından önemli bir seviyedeyiz. Ayrıca yine ulusal basında hizmet sunacak rahatlıkla köşe yazıları yazacak kaliteli gazetecilerimiz ve köşe yazarlarımız var. Bunu açık yüreklilikle belirtmek isterim. Şehrimizdeki Basın Yayın Organlarını Okumalı Ve Takip Etmeliyiz Bir şehirde yaşayan insanların o şehirdeki basın yayın organlarını okuması ve takip etmesi kanaatindeyim. Daha öncede sizler aracıyla belirtmiştim ancak bu söylemimi bir kez daha tekrar etmek istiyorum. Şehrimizdeki Kamu Kurum ve Kuruluşlarımızın Yöneticileri ve Çalışanları, Sivil Toplum Kuruluşlarımız, Meslek Odalarımız, Muhtarlarımız ve bu şehirde yaşayan insanlarımız şehrimizde yayın yapan gazetelerimizi okumalı ve gerektiğinde abone olmalıdır. Bu şehirde yaşayan herkes bu şehrin taleplerine ve beklentilerine duyarsız kalmamalıdır. Şehrimizde yayın yapan gazetelerimize daha fazla sahip çıkmalıyız dedi.

5 ESNAF VE TÜCCARIMIZ BU ÜLKENİN TEMEL TAŞIDIR Torul İlçe Müftülüğü toplantı salonunda Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kooperatifi Bölge Başkanı ve Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birlikleri Merkez Birliği (TESKOMB) Başkan Yardımcısı Murat Gümrükçü nün Divan Başkanlığında gerçekleştirilen ve Nazım Kalaycı nın tekrar başkan seçildiği Genel Kurula katılan Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası (GTSO) Yönetim Kurulu Başkanımız İsmail Akçay, genel kurulda yaptığı konuşmada yapılan genel kurulun başta kooperatifimiz olmak üzere Torul ilçemize ve ülkemize hayırlı olmasını diledi. Esnaf ve tüccarın bu memleketin devletin temel taşı olduğunu söyleyen Başkan Akçay; Esnaf ve Sanatkar olmadan tüccar olmaz. Tüccar olmadan sanayici olmaz. Sanayici olmadan da bu ülke büyümez. Bugün büyük sanayicilerimize baktığımızda hepsinin temelinde esnaflık ve sanatkarlık ve tüccarlık olduğunu görüyoruz. Bu ülkenin esas emekçileri esnaf ve sanatkarlarımızdır. Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kooperatifi Bölge Başkanımız ve Banka Müdürümüzün sözlerinden gurur duydum. Verilen kredilerde kooperatifte takip yok. Bankada takip yok.icra da takip yok. Bu göstergeler Torul insanımızın kalitesini bir kez daha ortaya koyuyor. Torul insanının sadakatini, milli ve manevi değerlere ne kadar bağlı olduğunu gösteriyor. Sizler yaşantılarınızla davranışlarınızla tutumlarınızla milli ve manevi değerlerin asil sahibi olduğunuzu bu genel kurulda bir kez daha bizlere gösterdiniz. Bu vesile ile genel kurulumuzun hayırlı olmasını diliyor bölge başkanımıza bir kez daha teşekkür ediyorum şeklinde konuştu. G.Ü REKTÖR YARDIMCISI BÜNYAMİN KOCAOĞLUNDAN ODAMIZA ZİYARET Gümüşhane Üniversitesi(GÜ) Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bünyamin Kocaoğlu odamızı ziyaret ederek Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası (GTSO) Yönetim Kurulu Başkanımız İsmail Akçay ile görüştü.

6 GTSO DAN AFRİN OPERASYONUNA TAM DESTEK Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odamızın organizasyonu ile bir araya gelen Gümüşhane Sivil Toplum Kuruluşlarının Temsilcileri ve işadamları, Türk Silahlı kuvvetlerimiz tarafından Afrin de başlatılan Zeytin Dalı operasyonuna destek olmak amacıyla Gümüşhane İl Jandarma Komutanlığını ziyaret ederek İl Jandarma Alay Komutanı Albay Cezayir Danışan ile görüştü. Ziyaret kapsamında Alay Komutanı Albay Cezayir Danışana Türk Bayrağı takdim eden Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İsmail Akçay ayrıca Zeytin Dalı operasyonunda görev yapan askerlerimiz için tüm sivil toplum kuruluşları adına bir basın bildirisi okudu.

7 İŞKUR İL MÜDÜRÜ HİKMET KAYA DAN ODAMIZA ZİYARET Çalışma ve İş Kurumu(İŞKUR) İl Müdürü Hikmet Kaya ile Şube Müdürü Hasan Güler Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odamızı ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanımız İsmail Akçay ile görüştü. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren GTSO Başkanımız İsmail Akçay, Çalışma ve İş Kurumu nun Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odasının en önemli paydaşlarımızdan biri olduğunu söyleyerek kurumlar arası diyaloğun beraberinde başarıyı ve aktif çalışma ortamı yarattığını söyledi. BAYBURT TİCARET VE SANAYİ ODASI BAŞKANI SÜLEYMAN SEYHAN ODAMIZA ZİYARET Bayburt Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Seyhan ve Genel Sekreteri Önder Karaalioğlu odamızı ziyaret ederek GTSO Yönetim Kurulu Başkanımız İsmail Akçay ile görüştü. Bölgesel ve güncel konuların konuşulduğu ve sohbet şeklinde geçen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren GTSO Başkanımız İsmail Akçay, bu soğuk ve karlı günde odamıza yapmış oldukları bu samimi ve sıcak ziyaret için Bayburt Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Seyhan ve Genel Sekreter Önder Karaalioğlu na teşekkür etti.

8 PESTİLCİLERİMİZDEN AFRİNDE GÖREVLİ MEHMETÇİĞİMİZE 1071 KG PESTİL- KÖME Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası(GTSO) Yönetim Kurulu Başkanımız İsmail Akçay Gümüşhane Pestil ve Köme Üreticileri Birliği organizasyonu ile il genelinde üretim yapan tesislerde hazırlanan 1071 kilogram pestil ve köme nin Afrin de mücadele eden güvenlik güçlerine gönderilmesi amacıyla valilik girişinde düzenlenen törene katıldı. Törende konuşan Gümüşhane Valisi Okay Memiş, Gümüşhane halkının, Gümüşhane de yaşayan insanların, Gümüşhane de geçimini pestil kömeyle sağlayan girişimlerin çok önemli bir duyarlılık örneği sergilediğini söyleyerek dernek başkanı ve bütün pestil köme üreticilerine teşekkür etti. İŞ DÜNYASINA YENİ SOLUK: ARABULUCULUK İşçi-işveren uyuşmazlıklarında dava şartı haline gelen arabuluculuk iş dünyasında yeni bir dönem başlatacak Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası(GTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Akçay 1 Ocak 2018 tarihinde yürürlüğe giren 7036 Sayılı İş Mahkemeleri Kanunu nu ile iş uyuşmazlıklarında dava şartı haline gelen arabuluculuğun iş dünyasına olan etkilerini değerlendirdi. Dava Şartı arabuluculuk ile iş dünyasına yeni bir soluk geldiğini vurgulayan GTSO Başkanı İsmail Akçay, yeni düzenlemede emeği geçen herkese teşekkür ederken, camia olarak sistemin başarısı için üzerlerine düşen ne varsa yapmaya devam edeceklerini vurguladı.

9 Arabuluculukta anlaşılan konular tekrar dava konusu yapılamayacak. GTSO Başkanı İsmail Akçay İş mahkemeleri Kanunu kapsamında yapılan yeni düzenlemelere ilişkin yaptığı açıklamada; Arabuluculuk görüşmeleri sonunda anlaşmaya varan işçi ve işverenin, üzerinde anlaşılmış olan hususları tekrar dava konusu yapmasının mümkün olmadığını belirtirken, düzenlemenin iş dünyası için önemli bir zamandan tasarruf sağlayacağını belirtti. İşçi de işveren de ihtiyacını karşılarken bu sorunla uğraşmayı bırakacak, enerjisini, potansiyelini ve zamanını başka işler için kullanabilecektir. dedi. İŞ-GEM 2. DANIŞMA KURULU TOPLANTISI YAPILDI Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası(GTSO) Yönetim Kurulu Başkanımız İsmail Akçay Ramada otelde yapılan Gümüşhane Geleneksel ve Organik Ürünler İş Geliştirme Merkezi nin (İŞGEM) 2.Danışma Kurulu Toplantısına katıldı. Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından finanse edilen ve Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının rekabetçi sektörler programı çerçevesinde odamızın çalışmaları ile Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKA) tarafından yürütülen 8 milyon avroluk Gümüşhane Geleneksel ve Organik Ürünler İş Geliştirme Merkezi projesinin mevcut durumunun değerlendirildiği toplantıda takım lideri Maximillian Foedinger ve İŞGEM Genel Müdürü Gürbüz Odabaşı son durum hakkında bilgi verdi. ÜLKEMİZİN GENÇ VE GİRİŞİMCİ RUHA İHTİYACI VAR İnönü Mahallesi 15 Şubat Caddesinde hizmete başlayan DYRTÜRK Gümüşhane şubesinin açılış törenine katılarak açılış töreninde konuşma yapan GTSO Başkanımız İsmail Akçay; ülkemizin ihtiyacı olan girişimci ruhun bir örneğini daha şehrimizde görmekten mutluluk duyduğunu söyledi.

10 GÜMÜŞHANE TSO YILIN EN İYİ SİVİL TOPLUM KURULUŞU SEÇİLDİ Gümüşhane Vizyon Dergisi tarafından '2017 Yılın En'leri' belirlemek amacıyla İnternet üzerinden başlatılan ve 33 bin 380 kişinin oy kullandığı ankette yılın en iyi Sivil Toplum Kuruluşu Seçilen Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odamız, Ankara Hilton Garden Inn Otelde düzenlenen törende ödülünü aldı. Türk Silahları Kuvvetleri (TSK) tarafından Afrin'de terör unsurlarına yönelik yürütülen Zeytin Dalı Harekâtı'nda şehit düşen askerlerimiz için Kuran'ı Kerim Tilaveti okunmasıyla başlayan programın açılış konuşmalarından sonra geçilen ödül töreninde odamız adına hazırlanan plaketi Türk Milli Takımı'nın ve Galatasaray'ın bir dönemine damga vuran ve MHP Kocaeli milletvekili olan Saffet Sancaklı nın elinden alan GTSO Yönetim Kurulu Başkanımız İsmail Akçay bu güzel ve anlamlı gecede burada bulunmaktan mutluluk duyduğunu söyledi. ICC TÜRKİYE TAHKİM GÜNÜ PANELİ YAPILDI Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası (GTSO) Yönetim Kurulu Başkanımız İsmail Akçay, Milletlerarası Ticaret Odası (ICC) Milletlerarası Tahkim Divanı ve ICC Türkiye Milli Komitesi, TOBB işbirliğiyle İstanbul da düzenlenen konferansa katıldı. Türkiye de milletlerarası ticari ve yatırım tahkiminin gelişimine katkıda bulunmak, İstanbul u bir uyuşmazlık çözüm merkezi olarak ön plana çıkarmak ve Türk tahkim camiasının ulusal ve uluslararası seviyede tanıtımını yapmak amacıyla düzenlenen konferansın açılışına Adalet Bakanı Abdülhamit Gül ve TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu da katıldı.

11 TOBB VE 365 ODA-BORSA OLARAK MİLLETİMİZİN, DEVLETİMİZİN YANINDAYIZ Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası(GTSO)Yönetim Kurulu Başkanımız İsmail Akçay; Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve bağlı oda ve borsa başkanlarının katılımıyla TOBB binasında gerçekleşen toplantıya katıldı. Türk Silahlı Kuvvetlerimizin yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı na destek vermek amacıyla TOBB Başkanımız M. Rifat Hisarcıklıoğlu ev sahipliğinde bir araya gelen oda ve borsalar birlikte bir basın açıklaması yaptı. HER İŞ YERİNE 50 BİN TL LİK NİTELİKLİ ELEMAN DESTEĞİ Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası(GTSO) organizasyonu ile KOSGEB tarafından verilen desteklerin ve destek kapsamlarının anlatıldığı bir bilgilendirme toplantısı yapıldı.

12 GÜMÜŞHANELİ PESTİLCİLER DEN KUVEYT VE DUBAİ ÇIKARMASI Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası(GTSO) tarafından yürütülen Gümüşhane Pestil ve Köme İle Dünyaya Açılıyor isimli UR-GE projesi kapsamında projeye dahil olan firma temsilcilerinden oluşan heyet, yurt dışı tanıtım faaliyetlerine yönelik ikinci ziyaretlerini Kuvety ve Dubai ye gerçekleştirdi YILI HEDEFİMİZ 100 MİLYON DOLAR İHRACAT Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası (GTSO) Başkanımız İsmail Akçay Ankara Gümüşhaneli İş Adamları Derneği (GİAD) tarafından düzenlenen Biz Bize Kahvaltılar programına katıldı. Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Gürsel Baran ında katıldığı toplantıda konuşan GTSO Başkanımız İsmail Akçay Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) verilerine göre 2017'de ülke genelinde ihracatını en yüksek oranda artıran ilin Gümüşhane olduğunu, 2017 sonu itibarıyla ihracatını bir önceki yıla göre yaklaşık 327 katına çıkararak 51 milyon 690 bin dolara yükselttiğini, 2018 yılında ihracatta 100 milyon doları aşmak niyetinde olduklarını ifade etti.

13 BİZ BİR AİLEYİZ Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreterlerimiz Lütfi Kılıç Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Oda / Borsa Genel Sekreterleri Bilgilendirme Seminerine katıldı. EKONOMİK İSTİKRAR İÇİN VERGİ YÜKÜMLÜLÜKLERİMİZİ YERİNE GETİRMELİYİZ Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası(GTSO) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Elbeyi Gergin 29. Vergi Haftası dolayısıyla Hükümet Konağı önünde düzenlenen Törenle Atatürk Anıta Çelenk koyduk. Tören kapsamında Atatürk Anıta Çelenk bıraktıktan sonra Defterdar Turan Kemer i ziyaret ederek vergi dairesi çalışanlarının haftasını kutlayan Başkan Akçay, vergisel yükümlülüklerini yerine getirerek, vergisini zamanında ve tam olarak ödeme gayretinde olan tüm mükelleflerimize ve vatandaşlarımıza ülkemizin ekonomik istikrarına ve gelişimine sağladıkları değerli katkılardan dolayı teşekkür ediyorum dedi.

14 GÜMÜŞHANE İL DEFTERDARI TURAN KEMER DEN ODAMIZA ZİYARET 29. Vergi Haftası dolayısıyla Gümüşhane İl Defterdarı Turan Kemer beraberindeki heyet ile birlikte odamızı ziyaret etti. 29. Vergi Haftası dolayısıyla berberindeki heyet ile Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanımız İsmail Akçay ve Yönetim Kurulu Üyemiz Süleyman Köprülü ilen görüşen Gümüşhane İl Defterdarı Turan Kemer, bu yıl vergi haftasının Şubat tarihleri arasında kutlandığını, 29. Haftası dolayısıyla her yıl düzenli olarak gerçekleştirdikleri etkinlikler kapsamında da ilimizdeki Kurumlar ve Kuruluşları ziyaret ederek kurumlar arası işbirliği ve koordinasyonu artırmayı hedeflediklerini söyledi. GÜMÜŞHANE İŞ DÜNYASINDAN KDV İADESİ İÇİN TEŞEKKÜR Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası(GTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Akçay, Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım tarafından TBMM Grup Toplantısı'nda açıklanan KDV iadeleri ile ilgili çalışmaların yıllardır KDV iadesi için bekleyen iş dünyası için çok önemli bir müjde olduğunu belirtti. İş dünyasının yıllardır KDV iadelerinin yapılması için bir beklenti içinde olduğunu söyleyen Başkan Akçay, Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası olarak kendilerinin de bu konuyu yetkili mercilere iletilmesi ve gerekli çalışmaların yapılarak KDV iadelerinin en kısa sürede ödenmesi amacıyla girişimlerde bulunduklarını belirtti.

15 BAĞLARBAŞI MAHALLESİNDEKİ FAALİYET GÖSTEREN ESNAFIMIZI ZİYARET ETTİK Esnaf ziyaretlerimiz kapsamında Bağlarbaşı mahallesinde faaliyet gösteren üyelerimizi ziyaret ederek sohbetlerine ortak olduk. GTSO BAŞKANIMIZ AKÇAY ÖĞRENCİLERE OKUMANIN ÖNEMİ ANLATTI Gümüşhane de Valilik ve İl Milli Eğitim Müdürlüğünün ortaklaşa yürüttüğü Gümüşhane ler Okuyor Projesinin faaliyetleri kapsamında Okumanın Önemi konulu söyleşi düzenlendi. Hayme Ana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve 15 Temmuz Şehitler İmam Hatip Ortaokulu konferans salonlarında düzenlenen söyleşiye Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası (GTSO) Başkanımız İsmail Akçay, Kent Konseyi Başkanı Hasan Pir ve Gazeteci Yazar Güngör Üçüncüoğlu katıldı.

16 ŞEHRİMİZ YER ALTI ZENGİNLİKLERİ DOLU Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası (GTSO Yönetim Kurulu Başkanımız İsmail Akçay, Gümüşhane nin merkeze bağlı Demirkaynak köyünde faaliyet gösteren Mastra altın madenin 3,5 yıl aradan sonra yeniden üretimine başlaması dolayısıyla gerçekleştirilen Altın dökme törenine katıldı. Gümüşhane nin yer altı zenginlikleri ile dolu bir maden şehri olduğunu vurgulayan GTSO Yönetim Kurulu Başkanımız İsmail Akçay, Maden işletmemizin tekrar üretime başlaması şehrimiz için çok önemli bir gelişme. Şu anda gezdiğimiz maden işletmemizde 373 kişi çalışmakta. Bunun çarpan kat sayısını ortalama üç sayarsak, bu işletmemizden bin 120 kişi geçimini sağlayarak ekmek yiyor. Aynı şekilde şehrimizde bu işletmemize benzer iki büyük maden işletmemiz daha var. Bu işletmelerimizdeki çalışan işçi sayıları göz önüne aldığımızda şehrimizde maden firmalarımız sayesinde ortalama 5 bin kişiye yakın insan geçimini sağlıyor. Ayrıca şehrimizden çıkarılan değerli madenlerin şehrimizden ihracatı ile geçtiğimiz yıl Gümüşhane tarihinde ilk kez 51 milyon 690 bin 446 dolarlık ihracatla 81 il arasında 60.sırada yer aldı. Bu şehrimiz adına çok önemli bir gelişme. Şehrimizde üretim yapan maden firmalarımızın tamamı ihracat merkezlerini şehrimize taşıdığında bu istatistik değerler çok daha üst seviyelere çıkacaktır. Bu işletmelerimizden talebimiz ihracat yaptıkları şirketlerinin merkezlerini şehrimize almalarıdır dedi.

17 ŞİRKET KURMAK KOLAYLAŞTI VE UCUZLADI Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası(GTSO) Yönetim Kurulu Başkanımız İsmail Akçay, Şirket kuruluş işlemlerinin artık başka bir yere gitmeye gerek kalmadan sadece ticaret sicil müdürlüklerinde yapılabildiğini söyledi. Gümrük ve Ticaret Bakanlığı tarafından yayınlanan tebliğ ile birlikte önceden şirket kurmak isteyen bir girişimcinin vergi dairesi, noter, banka ve Ticaret Sicil Müdürlüklerine gitmek zorunluluğunun ortadan kaldırıldığını artık şirket kurmak isteyen girişimcilerimizin sadece Odamız Sicil Müdürlüğüne gelerek tek kalemde şirket kurulabileceğini söyledi. ANKARA GÜMÜŞHANE TURİZM VE KÜLTÜR FESTİVALİ YAPILDI Gümüşhane Valiliği ve Ankara Gümüşhane Dernekler Federasyonu (GÜDEF) organizasyonu ile Gümüşhane Turizm ve Kültür Festivali 6. sı Ankara Kültür merkezinde gerçekleştirildi.

18 YATIRIM ORTAMINI İYİLEŞTİRME KOORDİNASYON KURULU TOPLANTISI YAPILDI Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanımız İsmail Akçay ve Meclis üyelerimizden oluşan bir heyet ile birlikte Beştepe Millet Kültür ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen Yatırım Ortamını İyileştirme Koordinasyon Kurulu (YOİKK) tanıtım toplantısına katıldı. Yatırım Ortamını İyileştirme Koordinasyon Kurulu toplantısındaki konuşmasına, Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit olanlara Allah'tan rahmet, gazilere acil şifalar dileyerek başlayan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanımız M. Rifat Hisarcıklıoğlu, "Hepimiz Türkiye'nin hedeflerine ulaşmasını, daha fazla yatırım çekmesini, daha zengin olmasını istiyoruz. Biz birlikte daha güçlü olduğumuzu, Türkiye'yi daha ileriye taşıyabileceğimizi çok iyi biliyoruz" diye konuştu. GÜMÜŞHANE BELEDİYE BAŞKANI ERCAN ÇİMEN DEN ODAMIZA ZİYARET Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, Gümüşhane Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Erdem, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Fahri Yalçın ve Parti Yönetimi ile birlikte Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odamızı ziyaret ederek Gümüşhane Belediyesi tarafından yapılan çalışmalar hakkında kısaca bilgi verdi.

19 Ekonomik Güven Endeksi, Mart 2017 Ekonomik güven endeksi 96,1 oldu Ekonomik güven endeksi Mart ayında bir önceki aya göre %5 oranında artarak 91,5 değerinden 96,1 değerine yükseldi. Ekonomik güven endeksindeki artış, inşaat sektörü, hizmet sektörü, tüketici ve reel kesim (imalat sanayi) güven endekslerindeki artışlardan kaynaklandı. Mart ayında inşaat sektörü güven endeksi 85,8 değerine, hizmet sektörü güven endeksi 96,9 değerine, tüketici güven endeksi 67,8 değerine ve reel kesim (imalat sanayi) güven endeksi 106,7 değerine yükseldi. Mart ayında perakende ticaret sektörü güven endeksi ise 97,7 değerine geriledi.

Kırıkhan Ticaret ve Sanayi Odası. 2014 Yılı Faaliyet Raporu

Kırıkhan Ticaret ve Sanayi Odası. 2014 Yılı Faaliyet Raporu Kırıkhan Ticaret ve Sanayi Odası 2014 Yılı Faaliyet Raporu BAŞKANDAN Odamızın kurumsal yapısı ve yarım asırlık tarihinden elde ettiği tecrübe ve birikim sayesinde, son derece sağlam temeller üzerinde yapılanmıştır.

Detaylı

EKİM AYI MECLİS TOPLANTISI / YÖNETİM KURULU FALİYET RAPORU SUNUMU. YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 27 Ekim 2014

EKİM AYI MECLİS TOPLANTISI / YÖNETİM KURULU FALİYET RAPORU SUNUMU. YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 27 Ekim 2014 YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 27 Ekim 2014 Ekim ayı içerisinde Odamız tarafından; üyelerimizce talep edilen 37 adet Kapasite Raporu, 15 adet Ekspertiz raporu ve 6 adet de Fiili Tüketim Belgesi düzenlenmiştir.

Detaylı

GÜMÜŞHANE TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN SAYI : 10 NİSAN-MAYIS-HAZİRAN (2017)

GÜMÜŞHANE TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN SAYI : 10 NİSAN-MAYIS-HAZİRAN (2017) GÜMÜŞHANE TİCARET VE SANAYİ ODASI E- BÜLTEN GÜMÜŞHANE TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN SAYI : 10 NİSAN-MAYIS-HAZİRAN (2017) İletişim : +90 (456) 213 11 12 / 213 69 13 Faks : +90 (456) 213 60 59 Web Sayfası

Detaylı

GÜMÜŞHANE TİCARET VE SANAYİ ODASI

GÜMÜŞHANE TİCARET VE SANAYİ ODASI GÜMÜŞHANE TİCARET VE SANAYİ ODASI E- BÜLTEN GÜMÜŞHANE TİCARET VE SANAYİ ODASI GÜMÜŞHANE CHAMBER OF COMMERCE AND INDUSTRY E-BÜLTEN SAYI : 15 TEMMUZ - AĞUSTOS -EYLÜL (2018) İletişim : +90 (456) 213 11 12

Detaylı

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ODAMIZ MESLEK KOMİTE TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL FAALİYETLER GRUBU Yöresel ürünlerin piyasada tutundurulması

Detaylı

GÜMÜŞHANE TİCARET VE SANAYİ ODASI

GÜMÜŞHANE TİCARET VE SANAYİ ODASI GÜMÜŞHANE TİCARET VE SANAYİ ODASI E- BÜLTEN GÜMÜŞHANE TİCARET VE SANAYİ ODASI GÜMÜŞHANE CHAMBER OF COMMERCE AND INDUSTRY E-BÜLTEN SAYI : 16 EKİM-KASIM-ARALIK (2018) İletişim : +90 (456) 213 11 12 / 213

Detaylı

GÜMÜŞHANE TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN SAYI : 9 OCAK-ŞUBAT-MART (2017)

GÜMÜŞHANE TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN SAYI : 9 OCAK-ŞUBAT-MART (2017) GÜMÜŞHANE TİCARET VE SANAYİ ODASI E- BÜLTEN GÜMÜŞHANE TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN SAYI : 9 OCAK-ŞUBAT-MART (2017) İletişim : +90 (456) 213 11 12 / 213 69 13 Faks : +90 (456) 213 60 59 Web Sayfası

Detaylı

HAYRABOLU TİCARET BORSASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU

HAYRABOLU TİCARET BORSASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU HAYRABOLU TİCARET BORSASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU Türkiye Muharip Gaziler Derneği Hayrabolu Temsilci Ali Güz Borsamızca Derneklerine yapılan yardımlardan dolayı Borsamız Yönetim Kurulu Başkanı Süreyya

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ 24.04.2012 22.05.2012 TAPU KANUNU DEĞİŞİKLİĞİ RESMİ GAZETEDE YAYINLANDI BÖLGEMİZ EKONOMİSİNİ YAKINDAN İLGİLENDİRECEK BİR KONUDA GEÇTİĞİMİZ GÜNLERDE ÖNEMLİ BİR MESAFE ALINMIŞ

Detaylı

AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI

AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI E- BÜLTEN 2017 YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (24.02.2017-30.03.2017) Oda Meclisimizin 30 Mart 2017 tarih ve 49 sayılı toplantısının gündeminde yer alan, Yönetim

Detaylı

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry ARALIK 2016 Afyonkarahisar AFYONKARAHİSAR Chamber of Commerce TİCARET VE and Industry SANAYİ ODASI 2016 ARALIK / AFYONKARAHİSAR İHRACATI İlimizin

Detaylı

MAYIS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ

MAYIS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ MAYIS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ KONYA SANAYİ ODASI FAALİYET RAPORU Üye Talepleri Mayıs ayı içerisinde üyelerimizden gelen talepler doğrultusunda 76 adet Kapasite Raporu, 14 adet Ekspertiz

Detaylı

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN AĞUSTOS 2016 YIL 1 SAYI 18 09.09.2016 1 UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN SAYI:18 UTSO KOSGEB DESTEKLERİNE DEVAM EDİYOR (03/08/2016) Uzunköprü Ticaret

Detaylı

2011 YILI FAALİYET RAPORU Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı

2011 YILI FAALİYET RAPORU Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı 2011 YILI FAALİYET RAPORU Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı YÖNETİM KURULU 2011 FAALİYETLERİ 13.07.2011 Batı Akdeniz bölgesinin istihdam sorununa çözüm yaratmak amacıyla Akdeniz Radyo Televizyon

Detaylı

MADENCİLİĞİN SORUNLARI İLE İLGİLİ TBMM VE MİGEM E GİTTİK.

MADENCİLİĞİN SORUNLARI İLE İLGİLİ TBMM VE MİGEM E GİTTİK. YAHYALI TİCARET ODASI E-BÜLTEN Yahyalı Ticaret Odası Yayınıdır Yıl:4 Sayı:11 (Ocak-Şubat-Mart 2018) MADENCİLİĞİN SORUNLARI İLE İLGİLİ TBMM VE MİGEM E GİTTİK. Yahyalı İlçemizin ve yöremizin en önemli gelir

Detaylı

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( )

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( ) YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (27.04.2018-24.05.2018) 27.04.2018-24.05.2018 tarihleri arasındaki faaliyetleri ve çalışmalarımız bilgilerinize sunulmaktadır. AFYONKARAHISAR CHAMBER OF COMMERCE AND INDUSTRY

Detaylı

HAZİRAN AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ

HAZİRAN AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ HAZİRAN AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 28.06.2015 Haziran ayı içerisinde Odamız tarafından; üyelerimizce talep edilen 42 adet Kapasite Raporu, 10 adet

Detaylı

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN TEMMUZ 2016 YIL 1 SAYI 17 10.08.2016 1 UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN SAYI:17 UZUNKÖPRÜ DEMOKRASİSİNE SAHİP ÇIKIYOR (18.07.2016) 18 Temmuz 2016 Pazartesi

Detaylı

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry AĞUSTOS 2016 Afyonkarahisar AFYONKARAHİSAR Chamber of Commerce TİCARET VE and Industry SANAYİ ODASI II-İLİMİZİN İHRACAT RAKAMI 2016 AĞUSTOS / AFYONKARAHİSAR

Detaylı

NİSAN AYI BÜLTENİ 3. Tarım ve Hayvancılık Fuarı göz doldurdu

NİSAN AYI BÜLTENİ 3. Tarım ve Hayvancılık Fuarı göz doldurdu 3. Tarım ve Hayvancılık Fuarı göz doldurdu Teke Yöresi 3. Tarım ve Hayvancılık Fuarı, 27-30 Nisan tarihleri arasında kapılarını ziyaretçilere açtı. Üreticinin yeni teknolojilerle buluştuğu fuarı ilk gün

Detaylı

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry ŞUBAT 2015 Afyonkarahisar AFYONKARAHİSAR Chamber of Commerce TİCARET VE and Industry SANAYİ ODASI 2015 OCAK / AFYONKARAHİSAR İHRACATI İlimizin

Detaylı

Ağustos ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 45 üyeye Kapasite Raporu, 6 üyemize Ekspertiz Raporu ve 4 adette Fiili Tüketim Belgesi

Ağustos ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 45 üyeye Kapasite Raporu, 6 üyemize Ekspertiz Raporu ve 4 adette Fiili Tüketim Belgesi 1 Ağustos ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 45 üyeye Kapasite Raporu, 6 üyemize Ekspertiz Raporu ve 4 adette Fiili Tüketim Belgesi düzenlenmiştir. Yine bu zaman zarfında Odamıza 9 adet yeni üye

Detaylı

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry EYLÜL 2015 Afyonkarahisar AFYONKARAHİSAR Chamber of Commerce TİCARET VE and Industry SANAYİ ODASI YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (28.08.2015-18.09.2015)

Detaylı

GERÇEKLEŞEN FAALİYETLER

GERÇEKLEŞEN FAALİYETLER Aşağı Nohutlu Mahallesi, Sakarya Caddesi, Açıkgöz Apt Kat:2 Nu:4 Web:www.yozgattb.org.tr Tel: l:(0354)2129677 Fax:(0354)2170164 email: yozgattb@tobb.org.tr GERÇEKLEŞEN FAALİYETLER Borsamızın da Katılımıyla

Detaylı

GÜMÜŞHANE TİCARET VE SANAYİ ODASI

GÜMÜŞHANE TİCARET VE SANAYİ ODASI GÜMÜŞHANE TİCARET VE SANAYİ ODASI E- BÜLTEN GÜMÜŞHANE TİCARET VE SANAYİ ODASI GÜMÜŞHANE CHAMBER OF COMMERCE AND INDUSTRY E-BÜLTEN SAYI : 14 NİSAN-MAYIS-HAZİRAN (2018) İletişim : +90 (456) 213 11 12 / 213

Detaylı

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry ARALIK 2015 Afyonkarahisar AFYONKARAHİSAR Chamber of Commerce TİCARET VE and Industry SANAYİ ODASI 2015 ARALIK / AFYONKARAHİSAR İHRACATI İlimizin

Detaylı

Kasım 2013 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

Kasım 2013 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili Kasım 2013 FAALİYET RAPORU Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili CHP MERSİN İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Mersin/Mezitli İlçesi CHP Belediye Başkanı aday adaylarının

Detaylı

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( )

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( ) AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI Sayın Meclis Üyeleri, YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (24.11.2017-28.12.2017) Oda Meclisimizin 28 Aralık 2017 tarih ve 58 sayılı toplantısının gündeminde yer alan,

Detaylı

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( )

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( ) YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (27.10.2017-23.11.2017) Sayın Meclis Üyeleri, Oda Meclisimizin 23 Kasım 2017 tarih ve 57 sayılı toplantısının gündeminde yer alan, Yönetim Kurulumuzun 27.10.2017-23.11.2017

Detaylı

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( ) AFYONKARAHISAR CHAMBER OF COMMERCE AND INDUSTRY

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( ) AFYONKARAHISAR CHAMBER OF COMMERCE AND INDUSTRY YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (22.11.2018-27.12.2018) AFYONKARAHISAR CHAMBER OF COMMERCE AND INDUSTRY ÜYE İSTATİSTİKİ 22.11.2018-27.12.2018 tarihleri arasında Odamıza; 54 yeni üye kaydedilmiş, 89 üyenin

Detaylı

YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI. 2014 Yılı Faaliyet Raporu

YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI. 2014 Yılı Faaliyet Raporu YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI 2014 Yılı Faaliyet Raporu Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası 2014 Yılı Oda Faaliyetlerimiz 69 Slayt 31.01.2014 AB Slovenia Projesi Denetimi 03.01.2014 Belediye Başkan Adayı Kazım

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ 19.10.2010 23.11.2010 BAYRAM ZİYARETLERİMİZ KURBAN BAYRAMI NEDENİ İLE MECLİS BAŞKANMIZ İLE BİRLİKTE ODAMIZDA GEÇMİŞ DÖNEM GÖREV YAPAN ESKİ BAŞKANLARIMIZI ZİYARET ETTİK VE

Detaylı

Kaydedilen Üye Silinen Üye TOPLAM ÜYE SAYISI 215 91 1748. Fiili Tüketim Belgesi

Kaydedilen Üye Silinen Üye TOPLAM ÜYE SAYISI 215 91 1748. Fiili Tüketim Belgesi 1 . Kaydedilen Üye Silinen Üye TOPLAM ÜYE SAYISI 215 91 1748 Kapasite Raporu 425 Adet Ekspertiz Raporu 144 Adet Fiili Tüketim Belgesi 93 Adet 2 3 . 54 TOPLANTI, SEMİNER, PANEL VE KONFERANS DÜZENLENDİ.

Detaylı

tarihleri arasında Odamıza; 35 yeni üye kaydedilmiş, 81 üyenin kayıtlarında değişiklik yapılmış, 17 üyenin kaydı silinmiş,

tarihleri arasında Odamıza; 35 yeni üye kaydedilmiş, 81 üyenin kayıtlarında değişiklik yapılmış, 17 üyenin kaydı silinmiş, KAYIT, DEĞİŞİKLİK ve TERKLER 1 29.06.2018-26.07.2018 tarihleri arasında Odamıza; 35 yeni üye kaydedilmiş, 81 üyenin kayıtlarında değişiklik yapılmış, 17 üyenin kaydı silinmiş, Odamız bugün itibariyle faal

Detaylı

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry HAZİRAN 2015 Afyonkarahisar AFYONKARAHİSAR Chamber of Commerce TİCARET VE and Industry SANAYİ ODASI İLİMİZ İHRACAT RAKAMI 2015 MAYIS / AFYONKARAHİSAR

Detaylı

EYLÜL AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ

EYLÜL AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ EYLÜL AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 28.09.2015 Eylül ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 25 üyeye Kapasite Raporu, 5 üyemize Ekspertiz Raporu ve

Detaylı

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry NİSAN 2015 Afyonkarahisar AFYONKARAHİSAR Chamber of Commerce TİCARET VE and Industry SANAYİ ODASI II- İLİMİZ İHRACAT RAKAMI 2015 MART / AFYONKARAHİSAR

Detaylı

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry EKİM 2015 Afyonkarahisar AFYONKARAHİSAR Chamber of Commerce TİCARET VE and Industry SANAYİ ODASI 2015 EYLÜL / AFYONKARAHİSAR İHRACATI İlimizin

Detaylı

MAYSI AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ

MAYSI AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ MAYSI AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 28.04.2015 Mayıs ayı içerisinde Odamız tarafından; üyelerimizce talep edilen 37 adet Kapasite Raporu, 14 adet Ekspertiz

Detaylı

AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI

AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI 9 Nolu Meclis Toplantısı AFYONKARAHISAR CHAMBER OF COMMERCE AND INDUSTRY 1 YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (26.10.2018-22.11.2018)

Detaylı

GÜMÜŞHANE TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN SAYI : 11 TEMMUZ-AĞUSTOS-EYLÜL (2017)

GÜMÜŞHANE TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN SAYI : 11 TEMMUZ-AĞUSTOS-EYLÜL (2017) GÜMÜŞHANE TİCARET VE SANAYİ ODASI E- BÜLTEN GÜMÜŞHANE TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN SAYI : 11 TEMMUZ-AĞUSTOS-EYLÜL (2017) İletişim : +90 (456) 213 11 12 / 213 69 13 Faks : +90 (456) 213 60 59 Web Sayfası

Detaylı

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry KASIM 2015 Afyonkarahisar AFYONKARAHİSAR Chamber of Commerce TİCARET VE and Industry SANAYİ ODASI 2015 EKİM / AFYONKARAHİSAR İHRACATI İlimizin

Detaylı

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU 23.02.2018-22.03.2018 1 KAYIT, DEĞİŞİKLİK ve TERKLER 23.02.2018-22.03.2018 tarihleri arasında Odamıza; 35 yeni üye kaydedilmiş, 97

Detaylı

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI Sayın Meclis Üyeleri, YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU 26.01.2018-22.02.2018 Oda Meclisimizin 22 Şubat 2018 tarih ve 60 sayılı toplantısının gündeminde yer alan, Yönetim

Detaylı

ÇARŞAMBA TİCARET BORSASI 2016 YILI YILLIK İŞ PLANI

ÇARŞAMBA TİCARET BORSASI 2016 YILI YILLIK İŞ PLANI KONU Tahmini Maliyet (TL) Başlama Tarihi Bitiş Tarihi Sorumlu Kişi İşbirliği Yapılacak Kurumlar ve Kişiler Performans 1.1.1.1 2013 yılında istihdam edilmesi planlanan basın ve halkla ilişkiler personelinin

Detaylı

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası. Ocak Ayı Bülteni

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası. Ocak Ayı Bülteni REKTÖR SABRİ GÖKMEN DEN KTSO BAŞKANI MUSTAFA TOKTAY A VEDA ZİYARETİ Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Rektörü Sabri Gökmen Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Toktay'a veda ziyaretinde bulundu. Görev süresi

Detaylı

SEKTÖR KURULLARI ve İŞ GELİŞTİRME KOMİSYONU Bölgesel İş Geliştirme Forumu

SEKTÖR KURULLARI ve İŞ GELİŞTİRME KOMİSYONU Bölgesel İş Geliştirme Forumu SEKTÖR KURULLARI ve İŞ GELİŞTİRME KOMİSYONU Bölgesel İş Geliştirme Forumu 28-29 Kasım 2014 - Bursa Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Bursa Şubesi, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) ve

Detaylı

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( )

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( ) Sayın Meclis Üyeleri, YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (29.09.2017-26.10.2017) Oda Meclisimizin 26 Ekim 2017 tarih ve 56 sayılı toplantısının gündeminde yer alan, Yönetim Kurulumuzun 29.09.2017-26.10.2017

Detaylı

ORHANGAZİ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN

ORHANGAZİ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN ORHANGAZİ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN MAYIS 2017 GÜNDEM - TOBB 73. Genel Kuruluna katıldık. -İstanbul Yapı Fuarı na katıldık. - KOSGEB Kredisini en çok kullandıran ilçe olduk. - 666 aileye Ramazan

Detaylı

GÜMÜŞHANE TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN SAYI : 1 2015 OCAK ŞUBAT MART

GÜMÜŞHANE TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN SAYI : 1 2015 OCAK ŞUBAT MART GÜMÜŞHANE TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN SAYI : 1 OCAK ŞUBAT MART İletişim : +90 (456) 213 11 12 / 213 69 13 Faks : +90 (456) 213 60 59 Web Sayfası : www.gumushanetso. org.tr E-Posta : gumushanetso@tobb.org.tr

Detaylı

Faaliyet Raporu 2015

Faaliyet Raporu 2015 Faaliyet Raporu 2015 İç Yazışma Kime: Yönetim Kurulu, Genel Sekreter Bilgi: Meclis Başkanı Kimden: Semra Ispartaloğlu Tarih: 28.01.2015 Konu: 27.01.2015 tarihli memnuniyet anketine ilişkin değerlendirme

Detaylı

hüseyin akdeniz tarafından yazıldı Çarşamba, 02 Şubat :27 - Son Güncelleme Cumartesi, 05 Şubat :13

hüseyin akdeniz tarafından yazıldı Çarşamba, 02 Şubat :27 - Son Güncelleme Cumartesi, 05 Şubat :13 Divan Başkanlığını Belediye Meclis Üyesi Yusuf Uzunlar,Başkan Yardımcılığını, Fatsa Muhtarlar Dernek Başkanı Mehmet Özgen,Katip Üyeliklerini,Perşembe Muhtarlar Dernek Başkanı Namık Canik ve Korgan muhtarlar

Detaylı

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( )

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( ) YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (23.06.2017-27.07.2017) I- KAYIT, DEĞİŞİKLİK ve TERKLER: 23.06.2017-27.07.2017 tarihleri arasında Odamıza; 42 yeni üye kaydedilmiş, 71 üyenin kayıtlarında değişiklik yapılmış,

Detaylı

TEMMUZ 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ

TEMMUZ 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ TEMMUZ 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ KONYA SANAYİ ODASI FAALİYET RAPORU ÜYE TALEPLERİ Temmuz ayında Odamızca; üyelerimizin talepleri doğrultusunda 65 Kapasite Raporu, 18 Ekspertiz Raporu,

Detaylı

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( )

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( ) Sayın Meclis Üyeleri, YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (28.07.2017-24.08.2017) Oda Meclisimizin 24 Ağustos 2017 tarih ve 54 sayılı toplantısının gündeminde yer alan, Yönetim Kurulumuzun 28.07.2017-24.08.2017

Detaylı

HAZİRAN 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ

HAZİRAN 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ HAZİRAN 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ KONYA SANAYİ ODASI FAALİYET RAPORU ÜYE TALEPLERİ Haziran ayında Odamızca; üyelerimizin talepleri doğrultusunda 48 Kapasite Raporu, 16 Ekspertiz Raporu,

Detaylı

TBMM MİLLETVEKİLLERİ Cinsiyete göre dağılım. TBMM MİLLETVEKİLLERİ Partilere göre dağılım YEREL YÖNETİMLER KADIN ORANI (%)

TBMM MİLLETVEKİLLERİ Cinsiyete göre dağılım. TBMM MİLLETVEKİLLERİ Partilere göre dağılım YEREL YÖNETİMLER KADIN ORANI (%) TBMM MİLLETVEKİLLERİ Cinsiyete göre dağılım SEÇİM YILI PARLAMENTODAKİ MİLLETVEKİLİ MİLLETVEKİLİ 1935 395 18 4.6 1943 435 16 3.7 1950 487 3 0.6 1957 610 8 1.3 1965 450 8 1.8 1973 450 6 1.3 1991 450 8 1.8

Detaylı

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry EYLÜL 2016 Afyonkarahisar AFYONKARAHİSAR Chamber of Commerce TİCARET VE and Industry SANAYİ ODASI II-İLİMİZİN İHRACAT RAKAMI 2016 EYLÜL / AFYONKARAHİSAR

Detaylı

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( )

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( ) YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (25.05.2018-28.06.2018) Sayın Meclis Üyeleri, Oda Meclisimizin 28 Haziran 2018 tarih ve 04 sayılı toplantısının gündeminde yer alan, Yönetim Kurulumuzun 25.05.2018-28.06.2018

Detaylı

İstanbul Feshane de gerçekleştirilen Çanakkale Tanıtım Günlerinde, Çanakkale başarılı bir şekilde tanıtıldı. Çanakkale Savaşları nın 100.

İstanbul Feshane de gerçekleştirilen Çanakkale Tanıtım Günlerinde, Çanakkale başarılı bir şekilde tanıtıldı. Çanakkale Savaşları nın 100. İstanbul Feshane de gerçekleştirilen Çanakkale Tanıtım Günlerinde, Çanakkale başarılı bir şekilde tanıtıldı. Çanakkale Savaşları nın 100. yıldönümü kapsamında Çanakkale Valiliği öncülüğünde, 2015 Koordinasyon

Detaylı

TOBB da Akdeniz Bölge Toplantısı yapıldı

TOBB da Akdeniz Bölge Toplantısı yapıldı TOBB da Akdeniz Bölge Toplantısı yapıldı Akdeniz Bölgesi ndeki oda ve borsaların katılımıyla TOBB İkiz Kuleler de gerçekleştirilen istişare toplantısında konuşan TOBB Başkanı M. Rİfat Hisarcıklıoğlu, ekonomide

Detaylı

AĞUSTOS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ

AĞUSTOS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ AĞUSTOS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ KONYA SANAYİ ODASI FAALİYET RAPORU ÜYE TALEPLERİ Ağustos ayında Odamızca; üyelerimizin talepleri doğrultusunda 40 Kapasite Raporu, 7 Ekspertiz Raporu,

Detaylı

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry MART 2015 Afyonkarahisar AFYONKARAHİSAR Chamber of Commerce TİCARET VE and Industry SANAYİ ODASI İLİMİZ İHRACAT RAKAMI 2015 ŞUBAT / AFYONKARAHİSAR

Detaylı

EGE BÖLGESİ SANAYİ ODASI. Faaliyet Programı

EGE BÖLGESİ SANAYİ ODASI. Faaliyet Programı EGE BÖLGESİ SANAYİ ODASI 2010 Faaliyet Programı İçindekiler 1- Ege Bölgesi Sanayi Odası Yönetim Kurulu 2010 Yılı Faaliyet 1-2 Programı 2- EBSO Üyelerine Yönelik Faaliyetler 3-4 3- EBSO Dışı Kuruluşlarla

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ 27.11.2012 25.12.2012 ATSO VERGİ ÖDÜL TÖRENİ-27.12.2012 GÜMRÜK VE TİCARET BAKANI HAYATİ YAZICI VE TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ BAŞKANI RİFAT HİSARCIKLIOĞLU NUN DA

Detaylı

OCAK 2012 FAALİYET RAPORU. Prof.Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

OCAK 2012 FAALİYET RAPORU. Prof.Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili OCAK 2012 FAALİYET RAPORU Prof.Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili CHP İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Yenice Belde Belediye Başkanı Ali Kuru yu makamında ziyaret

Detaylı

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry AĞUSTOS 2015 Afyonkarahisar AFYONKARAHİSAR Chamber of Commerce TİCARET VE and Industry SANAYİ ODASI YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (24.07.2015-27.08.2015)

Detaylı

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry OCAK 2015 Afyonkarahisar AFYONKARAHİSAR Chamber of Commerce TİCARET VE and Industry SANAYİ ODASI İLİMİZ İHRACAT RAKAMI 2014 ARALIK / AFYONKARAHİSAR

Detaylı

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( )

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( ) AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI Sayın Meclis Üyeleri, YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (29.12.2017-25.01.2018) Oda Meclisimizin 25 Ocak 2018 tarih ve 59 sayılı toplantısının gündeminde yer alan, Yönetim

Detaylı

TMMOB ELEKTRİK MÜHENDİSLERİ ODASI DİYARBAKIR ŞUBESİ 16. DÖNEM ÇALIŞMA RAPORU TEMSİLCİLİKLERİMİZDEN

TMMOB ELEKTRİK MÜHENDİSLERİ ODASI DİYARBAKIR ŞUBESİ 16. DÖNEM ÇALIŞMA RAPORU TEMSİLCİLİKLERİMİZDEN TEMSİLCİLİKLERİMİZDEN 125 7. TEMSİLCİLİKLERİMİZDEN AĞRI İL TEMSİLCİLİĞİ 02 Temmuz 2011 tarihinde, Van da düzenlenen Van, Hakkâri, Muş, Ağrı, Bitlis İlleri Enerji Forumu na Temsilcilik heyeti ve üyelerce

Detaylı

UZUNKÖPRÜ TİCARET BORSASI 2015 OCAK AYI E- BÜLTENİ

UZUNKÖPRÜ TİCARET BORSASI 2015 OCAK AYI E- BÜLTENİ 2015 OCAK AYI E- BÜLTENİ OCAK AYI PERSONEL TOPLANTIMIZI GERÇEKLEŞTİRDİK 14.01.2015 orsamızın 2015 yılı ocak ayı personel Btoplantısı Yönetim Kurulu Başkanımız Egemen Aslan ın başkanlığında Bölüm Sorumluları

Detaylı

NUSAYBİN TİCARET VE SANAYİ ODASI 2015 OCAK AYI BÜLTENİ

NUSAYBİN TİCARET VE SANAYİ ODASI 2015 OCAK AYI BÜLTENİ NUSAYBİN TİCARET VE SANAYİ ODASI 2015 OCAK AYI BÜLTENİ Sayı 01 DİLUCU GÜMRÜK KAPISINDA İNCELEME Dilucu gümrük kapısında, 21-23 Ocak 2015 tarihlerinde yapılan incelemede Yönetim Kurulu başkanı ve Dilucu

Detaylı

Sosyal Güvenlik Haftası Çeşitli Etkinlik ve Ziyaretlerle Kutlandı

Sosyal Güvenlik Haftası Çeşitli Etkinlik ve Ziyaretlerle Kutlandı Sosyal Güvenlik Haftası Çeşitli Etkinlik ve Ziyaretlerle Kutlandı Sosyal Güvenlik Haftası 11-15 Mayıs tarihleri arasında çeşitli etkinlik ve ziyaretlerle kutlandı. Sosyal Güvenlik Kurumu(SGK) Başkanı Yadigar

Detaylı

DİDİM. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 78. yılında Didim de anıldı

DİDİM. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 78. yılında Didim de anıldı Sayfa 4 15 Temmuz Demokrasi Parkı törenle açıldı Hafta içi 08:00 / 17.30 saatleri arasında hizmet vermekteyiz 3 10/Kasım/2016 DİDİM VATANDAŞLARIMIZIN DAİMA HİZMETİNDE... Çağrı Merkezi ve Halk Masası 444

Detaylı

TEMMUZ 2012 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

TEMMUZ 2012 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili TEMMUZ 2012 FAALİYET RAPORU Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili CHP MERSİN İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Anamur CHP İlçe Örgütünü ziyaret ederek ilçe yöneticilerinden

Detaylı

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( ) AFYONKARAHISAR CHAMBER OF COMMERCE AND INDUSTRY

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( ) AFYONKARAHISAR CHAMBER OF COMMERCE AND INDUSTRY YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (16.08.2018-27.09.2018) AFYONKARAHISAR CHAMBER OF COMMERCE AND INDUSTRY ÜYE İSTATİSTİKİ Ağustos Ayı meclis toplantımızdan bugüne Odamıza; 53 yeni üye kaydedilmiş, 69 üyenin

Detaylı

2013 EYLÜL FAALİYET RAPORU

2013 EYLÜL FAALİYET RAPORU 2013 EYLÜL FAALİYET RAPORU 06 Eylül 2013- (Hande Tibuk) Kuzey Ren-Vestfalya Ekonomi Bakanlığı ve Nrw.Invest tarafından ikinci kez Türk firmalarına Kuzey Ren-Vestfalya da gerçekleştirdikleri başarılı ve

Detaylı

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN OCAK 2016 YIL 1 SAYI 10 03.02.2016 1 UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN SAYI:10 5 MAYIS 2015 Trakya Kalkınma Ajansı ndan Uzunköprü Ticaret ve Sanayi Odası

Detaylı

ÇARŞAMBA TİCARET BORSASI 2015 YILI YILLIK İŞ PLANI

ÇARŞAMBA TİCARET BORSASI 2015 YILI YILLIK İŞ PLANI KONU Tahmini Maliyet (TL) Başlama Tarihi Bitiş Tarihi Sorumlu Kişi İşbirliği Yapılacak Kurumlar ve Kişiler Performans 1.1.1.1 2013 yılında istihdam edilmesi planlanan basın ve halkla ilişkiler personelinin

Detaylı

Eskişehir Sanayi Odası Olarak Yaptığımız Tanıtım Faaliyetleri

Eskişehir Sanayi Odası Olarak Yaptığımız Tanıtım Faaliyetleri İstihdam Seferberliği 2019, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından başlatıldı. 25 Şubat 2019 tarihinde İstihdam Seferberliği 2019 Tanıtım Toplantısı Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU 24.02-16.03.2009

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU 24.02-16.03.2009 ODA YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU 24.02-16.03.2009 ODA MECLİSİ TOPLANTISI Tarih: 17.03.2009 Sayı: 09/03 ODA AİDATLARININ GECİKME ZAMLARINA AF YAŞANAN KÜRESEL EKONOMİK KRİZE KARŞI ALINACAK ÖNLEMLER PAKETİ

Detaylı

Sütçüler Prof. Dr. Hasan Gürbüz Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Veysel AYHAN ın oturum başkanlığını yaptığı ve SDÜ Fen Edebiyat Fakültesi Öğretim

Sütçüler Prof. Dr. Hasan Gürbüz Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Veysel AYHAN ın oturum başkanlığını yaptığı ve SDÜ Fen Edebiyat Fakültesi Öğretim Sütçüler Prof. Dr. Hasan Gürbüz Meslek Yüksekokulunda Sütçüler Yöresinde Tıbbi ve Aromatik Bitkilerin Üretim ve Pazarlama Olanakları Paneli Gerçekleştirildi. Sütçüler Prof. Dr. Hasan Gürbüz Meslek Yüksekokulu

Detaylı

EKİM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ

EKİM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ EKİM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 26.10.2015 Ekim ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 38 üyeye Kapasite Raporu, 3 üyemize Ekspertiz Raporu ve 3

Detaylı

ADANA SANAYİ ODASI MECLİS TOPLANTISI

ADANA SANAYİ ODASI MECLİS TOPLANTISI ADANA SANAYİ ODASI MECLİS TOPLANTISI 25.08.2016 2016 Ağustos Ayı Faaliyet Raporu 25 Temmuz 25 Ağustos 2016 Tarihleri Arasında Odamızca Gerçekleştirilen Faaliyetler 15 Temmuz da milli iradeye yönelik yapılan

Detaylı

AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI

AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI 02 No.lu Meclis Toplantısı 1 Sayın Meclis Üyeleri, YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (23.03.2018-26.04.2018) Oda Meclisimizin

Detaylı

5. KARİYER GÜNLERİ GERÇEKLEŞTİ

5. KARİYER GÜNLERİ GERÇEKLEŞTİ 5. KARİYER GÜNLERİ GERÇEKLEŞTİ 14.05.2014 Ordu Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu ile Çalışma ve İş Kurumu Ordu İl Müdürlüğü işbirliğinde alternatif iş fırsatları yaratmak, öğrenciler ile

Detaylı

www.tosyovsamsun.org 2006-2008 dönemi faaliyetlerimiz ve hedeflerimiz.

www.tosyovsamsun.org 2006-2008 dönemi faaliyetlerimiz ve hedeflerimiz. www.tosyovsamsun.org 2006-2008 dönemi faaliyetlerimiz ve hedeflerimiz. Saygılarımızla Tosyöv Samsun Destekleme Derneği yön.kur Samsun OMU Mühendislik Fakültesi bünyesinde,işadamları ile buluşması kurum

Detaylı

KÜTAHYA TİCARET VE SANAYİ ODASI LOBİ FAALİYETLERİ TAKİP LİSTESİ

KÜTAHYA TİCARET VE SANAYİ ODASI LOBİ FAALİYETLERİ TAKİP LİSTESİ S.NO TARİH KONU İLETİŞİME GEÇİLEN/GÖRÜŞ BİLDİRİLEN MAKAM SONUÇ GÖZDEN GEÇİRMEYE YÖNELİK DEĞERLENDİRME 1 10/01/2017 6802 Sayılı Gider Vergisi Kanunu Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Hukuk Müşavirliğimiz

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ODA YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU 18.05-16.06.2009 ODA MECLİSİ TOPLANTISI Tarih: 16.06.2009 Sayı: 06/07 RUSYA SEYAHATİ İZLENİMLERİ 1 RUSYA SEYAHATİ İZLENİMLERİ İRAN İZLENİMLERİ 2 İRAN SEYAHATİ KRİZ VARSA

Detaylı

AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI E- BÜLTEN KASIM-ARALIK

AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI E- BÜLTEN KASIM-ARALIK AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI E- BÜLTEN KASIM-ARALIK 2014 0 İLİMİZ İHRACAT RAKAMI 2014 EKİM / AFYONKARAHİSAR İHRACATI İlimizin Ekim ayı ihracatı, geçen yılın aynı ayına göre yüzde 4,6 artışla

Detaylı

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret ETO YENİ BAŞKANI COŞKUN SALON U, İDA EĞİTİM YARDIMLAŞMA DERNEĞİ VE AKBANK A.Ş. EDREMİT ŞUBE MÜDÜRÜ TEBRİK ZİYARETİNDE BULUNDULAR. İda Eğitim Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı;Zehra

Detaylı

MART 2016 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

MART 2016 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili MART 2016 FAALİYET RAPORU Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili CHP MERSİN İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Mersin/Akdeniz/Karaduvar Mahallesinde saha çalışması

Detaylı

http://www.yeniasir.com.tr/surmanset/2017/02/21/istihdam-icin-sahaya-indiler Cumhurbaşkanı Erdoğan ın istihdam seferberliği çağrısına Balıkesir den tam destek geldi. Balıkesir Valisi Yazıcı, Sanayi Odası

Detaylı

SEDAŞ lı çalışanlardan Afrin deki askerlere destek mesajı

SEDAŞ lı çalışanlardan Afrin deki askerlere destek mesajı SEDAŞ lı çalışanlardan Afrin deki askerlere destek mesajı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'ne bağlı gençlik merkezlerinde gönüllü gençlerin Zeytin Dalı Harekatı'na katılan Mehmetçiğe moral vermek

Detaylı

KASIM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ

KASIM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ KASIM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 27.11.2015 Kasım ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 39 üyeye Kapasite Raporu, 11 üyemize Ekspertiz Raporu ve

Detaylı

OCAK 14-ŞUBAT 14-MART 14 AYI İÇERİĞİDİR. ÜNYE TİCARET BORSASI e-dergi Sayfa 1

OCAK 14-ŞUBAT 14-MART 14 AYI İÇERİĞİDİR. ÜNYE TİCARET BORSASI e-dergi Sayfa 1 OCAK 14-ŞUBAT 14-MART 14 AYI İÇERİĞİDİR e-dergi Sayfa 1 1. SEÇİMLERİNİ TAMAMLADI 2. NDAN Rifat HİSARCIKLIOĞLU NA ZİYARET 3. AKREDİTE BORSA OLDU 4. YÖNETİMİNDEN ANKARA ZİYARETLERİ 5. YÖNETİM KURULU BAŞKANIMIZ

Detaylı

ŞUBAT 2016 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

ŞUBAT 2016 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili ŞUBAT 2016 FAALİYET RAPORU Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili CHP MERSİN İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Mersin/Tarsus/Gülek Mahallesinde vatandaşlarla bir

Detaylı

ÇANTA VE KIRTASİYELER ONİKİŞUBAT TAN

ÇANTA VE KIRTASİYELER ONİKİŞUBAT TAN ÇANTA VE KIRTASİYELER ONİKİŞUBAT TAN Kahramanmaraş Merkez İlçe Onikişubat Belediyesi, 124 okulda 6 bin ilkokul birinci sınıf öğrencisine çanta ve kırtasiye malzemesi dağıttı. Başkan Mahçiçek, Çocuklar,

Detaylı

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN HAZİRAN 2016 YIL 1 SAYI 15 10.07.2016 1 UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN SAYI:15 03.06.2016 SINIR TANIMAYAN PROJE SON BULDU Uzunköprü Ticaret ve Sanayi

Detaylı

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN EYLÜL 2017 YIL 2 SAYI 31

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN EYLÜL 2017 YIL 2 SAYI 31 UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN EYLÜL 2017 YIL 2 SAYI 31 1 UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN SAYI:31 (06.09.2017) "ÖZEL MİNİK ELLER ANAOKULU AÇILDI" UTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı

Detaylı