GÜMÜŞHANE TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN SAYI : 10 NİSAN-MAYIS-HAZİRAN (2017)

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "GÜMÜŞHANE TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN SAYI : 10 NİSAN-MAYIS-HAZİRAN (2017)"

Transkript

1 GÜMÜŞHANE TİCARET VE SANAYİ ODASI E- BÜLTEN GÜMÜŞHANE TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN SAYI : 10 NİSAN-MAYIS-HAZİRAN (2017) İletişim : +90 (456) / Faks : +90 (456) Web Sayfası : org.tr E-Posta : gumushanetso@tobb.org.tr İletişim Adresi: Karaer Mahallesi Atatürk Caddesi No:55 Kat : 2 / GÜMÜŞHANE

2 FAALİYETLER 3 Bin 150 Fidan Toprakla Buluşturduk Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası(GTSO) Yönetim Kurulu Başkanımız İsmail Akçay, 15 Temmuz hain darbe girişiminde şehit edilen Ömer Halisdemir in adının verildiği hatıra ormanında gerçekleştirilen fidan dikim törenine katıldı. Çınar yapraklı akçaağaç, ıhlamur ve ladin ağaçlarından oluşan 3 bin 150 fidanın dikildiği hatıra ormanı için düzenlenen törene katılan GTSO Başkanımız İsmail Akçay, da 15 Temmuz hain darbe girişiminde şehit edilen Ömer Halisdemir ve hain darbe girişiminde şehit olan tüm şehitler ve gaziler anısına kendi elleri ile fidan dikti.

3 Kürtün İlçesindeki Üyelerimizle bir araya geldik S.S Kürtün Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi nin yıllık Olağan Genel Kuruluna katılarak Kürtün ilçesindeki üyelerimizle bir araya geldik. Genel Kurulda konuşan GTSO Yönetim Kurulu Başkanımız İsmail Akçay, Kooperatif in yeni kurulmasına rağmen çok güzel çalışmalara imza attığını bu güzel çalışmaların artarak devam edeceğine inancının tam olduğunu söyledi. Kürtün esnafının ve ticaret erbabının talep ve isteklerini her zaman önemsediklerini belirten Başkan Akçay, Bu zor coğrafyada kısıtlı imkanlar içerisinde esnaflık değerlerine bağı kalarak vatandaşlara hizmet sunmak gerçekten çok önemli bir meziyet. Onun için sizler hizmetin en iyisini ve en güzelini hak ediyorsunuz. Kürtün de önemli bir ticari potansiyel var. Talep ettiğiniz üzere inşallah Halk bankamızın Kürtün şubesinin açılması için de bizlerde üzerimize düşen desteği vermeye hazırız ifadelerini kullandı.

4 TOBB İmam Hatip Orta Okulu ve Spor Salonu Yükseliyor Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odamızın çalışmaları neticesinde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği(TOBB) tarafından Gümüşhane de yaptırılan 16 derslikli imam hatip okulu ve kapalı spor salonunu inşaatındaki çalışmaları TOBB inşaat dairesinden gelen uzmanlarımız ile birlikte yerinde inceledik. Ak Parti Gümüşhane 23. Dönem Milletvekili Yahya DOĞAN odamızı ziyaret etti Ak Parti Gümüşhane 23. Dönem Milletvekili Yahya DOĞAN odamızı ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanımız İsmail Akçay ve Genel Sekreterimiz Lütfi Kılıç İle görüştü.

5 33 Aracı Hizmete Açtık Gümüşhane Belediyesi ne son 3 yılda kazandırılan 16 sı yeni olmak üzere 33 araç ve yeni iş makinesi için düzenlenen törene katılarak yeni hizmete başlayan araçlarımızın açılışını yaptık.

6 Hedefe Hep Birlikte Yürümeliyiz Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanımız İsmail Akçay, 16 Nisan 2017 tarihinde Anayasa Değişikliği üzerine yapılan ve Evet kararı ile sonuçlanan referandumu değerlendirdi. 16 Nisan 2017 tarihinde yapılan referandum ile birlikte Milli iradenin tecelli ettiğini ve Türk milletinin özgür iradesiyle kararını verdiğini belirten Başkanımız İsmail Akçay, Millet iradesinin tecelli etmesiyle birlikte ülkemiz yeni ve önemli bir sürece girmiş oluşabilecek siyasi belirsizlikler ise artık geride bırakılmıştır. Alınan sonuçla birlikte hayata geçirilecek olan yeni yönetim sisteminde, devletimizin işleyiş mekanizmaları daha hızlı ve aktif bir şekilde işler hale gelerek, alınacak kararlar daha hızlı alınabilecektir. Aynı şekilde de alınacak bu kararları hızlı bir şekilde icraata geçirebilmek mümkün olacaktır. Devletimizin işleyiş mekanizmalarındaki bu hızlı ve verimli işleyişin etkilerini de her zaman olduğu gibi ilk olarak ekonomimizde hissetmek istiyoruz. Ülke olarak ne kadar güçlü ve sağlam bir yönetim şekline ve demokrasiye sahipseniz güçlü ve sağlam bir ekonomik yapıya da beraberinde kavuşmuş oluyorsunuz. Referandum sürecinin tamamlanmasıyla önemli bir belirsizlik geride bırakıldı. Bu belirsizliğin geride kalması ve siyasi istikrarın artmasıyla birlikte özel sektörümüzde rahatça daha fazla risk alarak yatırımlarını artırmasını bekliyoruz. Ülkemizin 2023 vizyonu çerçevesinde birlik ve beraberlik içerisinde yapılan bu siyasi reform sürecini ekonomik gelişmelerle canlandırarak ülkemiz için hep birlikte çalışmalı ve hak ettiğimiz büyümeyi yeniden yakalamalıyız. Artık yarınlara odaklanmalıyız. Vizyonumuz ve misyonumuz etrafında bütün toplumu kucaklayarak hedefe birlikte yürümeliyiz ifadelerini kullandı.

7 Gümüşhane Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek i Makamında Ziyaret Ettik Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası(GTSO) Yönetim Kurulu Başkanımız İsmail Akçay, Meclis Başkanımız Sebahattin Uçar, Yönetim Kurulu ve Meclis üyelerimizden oluşan bir heyetle birlikte Gümüşhane Üniversitesi Rektörlüğüne atanarak göreve başlayan Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulunduk. Turizm Haftası nedeniyle Gümüşhane Üniversitemizde düzenlenen etkinliklere katıldık Turizm Haftası nedeniyle Gümüşhane Üniversitesi Turizm Fakültesi tarafından düzenlenen "Gümüşhane'de Turizmin Geleceği" konulu panele katılarak Gümüşhane Turizmine katkı sağlamak için yapılacak çalışmaları değerlendirdik.

8 41. Turizm Haftası Kutlandı Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanımız İsmail Akçay, 41. Turizm haftası dolayısıyla düzenlenen programa katıldı. Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası(GTSO) ve TOBB Kadın Girişimciler Kurulu üyelerimizle birlikte düzenlediğimiz eğitimlere devam ettik GTSO toplantı salonunda gerçekleşen ve Gümüşhane Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Sağlık Yönetimi Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Taşkın Kılıç, tarafından katılımcılara dünyadaki önemli liderlik modelleri, etkili bir lider nasıl olunur, Bir liderde olması gereken temel vasıflar, Lider bir insanın toplumla ilişkileri nasıl olmalıdır konularında eğitim verildi.

9 Kürtün Belediye Hizmet Binası Açılış Törenine Katıldık Gümüşhane nin Kürtün ilçesinde Belediye Başkanlığı tarafından yaptırılan yeni Belediye Hizmet Binası ve Sosyal Tesislerini hizmete açmak için düzenlenen törene katıldık. 7. Bölge İstişare Toplantısı Odamızda Yapıldı Bürokrasinin azaltılması, Mevzuatın sadeleştirilmesi kapsamında yapılan düzenlemeler ve bu çerçevede yapılan mevzuat değişiklikleri ile ilgili bilgilendirme amaçlı olan ve Gümüşhane, Ağrı, Ardahan, Artvin, Bayburt, Erzincan, Erzurum, Iğdır ve Kars illerini kapsayan 7. Bölge İstişare ve Değerlendirme Toplantısı odamız ev sahipliğinde yapıldı.

10 Odamızda yapılan 7. Bölge İstişare ve Değerlendirme Toplantısında başta sicil affı olmak üzere KOSGEB, yol kenarı denetim istasyonu, derelerden kum alınması ve müşteri memnuniyeti konularında yaşanan sorunları dile getirdi. Gümüşhane İş Geliştirme Merkezi (İŞGEM) Projesi İçin Anonim Şirket Kuruluş Çalışmalarına Başladık Gümüşhane ve Torul arasında bulunan Harmancık Köyü nde 26 dönüm arazi üzerinde yapımı devam eden ve Odamızın da proje ortağı olduğu Gümüşhane İş Geliştirme Merkezi (İŞGEM) projesi için anonim şirket kuruluş çalışmalarına başladık.

11 7020 Sayılı Kanun Kapsamında Yapılacak çalışmaları değerlendirdik SGK Gümüşhane İl Müdürü Eyüp İslamoğlu, Gümüşhane Defterdarı Turan Kemer, Vergi Dairesi Müdürü Hikmet Atabay ve Gelir Dairesi Müdürü İ. Pelin Gürel odamızı ziyaret ederek Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası(GTSO) Yönetim Kurulu Başkanımız İsmail Akçay ve Meclis Başkanımız Sebahattin Uçar a Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına Dair Kanun Tasarısı'nda yapılan yeni düzenleme hakkında bilgi verdi. Gençler Bizim Dünya Medeniyet Yarışındaki En Büyük Güvencemizdir Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası(GTSO) Yönetim Kurulu Başkanımız İsmail Akçay, 19 Mayıs Atatürk ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir msj yayımlayarak tüm gençlerimizin 19 Mayıs Atatürk ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nı kutladı.

12 TOBB 73. Genel Kurulu Yapıldı Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin 73. Genel Kurulu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ın katılımıyla gerçekleştirildi. TOBB Başkanı M. Rİfat Hisarcıklıoğlu nun ev sahipliğinde TOBB ETÜ Spor Salonu nda gerçekleştirilen ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bakanlar, TOBB delegeleri, camianın temsilcilerinin katıldığı genel kurula odamızı temsilen Yönetim Kurulu Başkanımız İsmail Akçay, Meclis Başkanımız Sebahattin Uçar, Yönetim Kurulu Üyemiz Hüseyin Ceylan, Meclis Üyelerimiz Ali Şişman, Kamuran Gündüz, Adem Köse ve Genel Sekreterimiz Lütfi Kılıç katıldı. Mesleki Yeterlilik Belgesi İçin 2. Sınavlar Yapıldı Mesleki Yeterlilik Belgelendirme hizmetleri kapsamında belge alma zorunluluğu bulunan meslekler içerisinde yer alan Ahşap Kalıpçı (Seviye 3), Betonarme Demircisi (Seviye 3), Duvarcı (Seviye 3) ve Sıvacı (Seviye 3) sınavları (GTSO)Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası ve (MEYBEM) Mesleki Yeterlilik ve Belgelendirme Merkezleri A.Ş. işbirliğinde yapıldı.

13 Gümüşhane İl Defterdarı Turan Kemer Ve Vergi Dairesi Müdürü Atabay dan Yönetim Kurulu Başkanımız İsmail Akçay a Teşekkür Ziyareti Hikmet 6736 Sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına Dair Kanun çerçevesinde yapılan çalışmalara Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası olarak verdiğimiz destekten ve yapılan çalışmaların başarıya ulaşmasında verdiğimiz katkıdan dolayı teşekkür eden Gümüşhane İl Defterdarı Turan Kemer; 6736 Sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına Dair Kanun çerçevesinde Gümüşhane Defterdarlığı olarak yürüttüğümüz çalışmalara Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası olarak önemli katkılar sundunuz ve 7020 sayılı 'Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması ile yapılan yeni yapılandırma çalışmalarına da destek vermeye devam ediyorsunuz. Bakanlığımızın da tebliği ile bizlerde bu çalışmalarımızda destek veren kurum ve kuruluşlarımıza vermek üzere bir teşekkür sertifikası hazırladık. Sizlere bir kez daha destekleriniz için teşekkür ederek Kurumum adına bu teşekkür sertifikasını sizlere vermekten mutluluk duyuyorum şeklinde konuştu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek vermiş oldukları sertifika için Gümüşhane İl Defterdarı Turan Kemer e teşekkür eden Yönetim Kurulu Başkanımız İsmail Akçay; Kurumlar arası koordinasyonun aynı zamanda da yapılan işlerde başarıyı ve güzel işleri de beraberinde getirdiğini söyledi. Başkan Akçay ayrıca bir kez daha 7020 Sayılı 'Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması hakkındaki kanundan yararlanmak isteyen tüm mükelleflerin son gün olan 31/7/2017 tarihini geçirmeden ödenmemiş olan borçlarını yapılandırmaları gerektiğini de hatırlattı.

14 İŞGEM 2. Yürütme Komitesi Toplantısı Yapıldı Gümüşhane de 26 dönüm arazi üzerinde inşaatı devam eden Gümüşhane Geleneksel ve Organik Ürünler İş Geliştirme Merkezi yle (İŞGEM) ilgili olarak istişare ve değerlendirmelerin yapıldığı 2. Yürütme Komitesi Toplantısı gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen toplantıya Gümüşhane Valisi Sayın Okay Memiş, Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanımız İsmail Akçay Belediye Başkanı Ercan Çimen, Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKA) Genel Sekreteri Onur Adıyaman, Kelkit Belediye Başkanı Ünal Yılmaz, Torul Belediye Başkanı Nidai Köroğlu, Gümüşhane Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bahri Bayram, Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Hakan Topaç,, DOKA Gümüşhane Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Serkan Atabaş, yüklenici uluslararası firmanın uzmanı ve takım lideri Maximillian Foedinger, DOKA yetkilileri ve proje ortakları katıldı. Yönetim Kurulu Başkanımız İsmail Akçay dan Kürtünlü Esnafa Ziyaret Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası(GTSO) Yönetim Kurulu Başkanımız İsmail Akçay, Kürtün Belediyesi tarafından düzenlenen iftar programına katılmak için gittiği ilçede esnafın sorunlarını dinledi.

15 Sektörel Güven Endeksleri, Haziran 2017 Hizmet sektörü güven endeksi 98,8 oldu Mevsim etkilerinden arındırılmış hizmet sektörü güven endeksi Mayıs ayında 102 iken, Haziran ayında %3,1 oranında azalarak 98,8 değerine düştü. Hizmet sektörü güven endeksindeki bu azalış; son üç aylık dönemde iş durumunun iyileştiğini, hizmetlere olan talebin arttığını değerlendiren ve gelecek üç aylık dönemde hizmetlere olan talebin artacağını bekleyen girişim yöneticisi sayısının azalmasından kaynaklandı. Hizmet sektöründe bir önceki aya göre; iş durumu, hizmetlere olan talep ve hizmetlere olan talep beklentisi endeksleri sırasıyla %5,1, %4,2 ve %0,4 azaldı. Perakende ticaret sektörü güven endeksi 100,7 oldu Mevsim etkilerinden arındırılmış perakende ticaret sektörü güven endeksi Haziran ayında %2,1 oranında azalarak 100,7 değerine düştü. Perakende ticaret sektörü güven endeksindeki bu düşüş; son üç aylık dönemde iş hacmi-satışların arttığını değerlendiren ve gelecek üç aylık dönemde iş hacmi-satışların artacağını bekleyen girişim yöneticisi sayısının azalmasından kaynaklandı. Mevcut mal stok seviyesinin mevsim normallerinin altında olduğunu değerlendiren girişim yöneticisi sayısı ise arttı. Perakende ticaret sektöründe bir önceki aya göre; iş hacmi-satışlar ve iş hacmisatışlar beklentisi endeksleri sırasıyla %5,7 ve %1 azalırken, mevcut mal stok seviyesi endeksi %0,4 arttı.

16 İnşaat sektörü güven endeksi 86,7 oldu Mevsim etkilerinden arındırılmış inşaat sektörü güven endeksi bir önceki ayda 86,3 iken, Haziran ayında %0,4 oranında artarak 86,7 değerine yükseldi. İnşaat sektörü güven endeksindeki bu artış; alınan kayıtlı siparişlerin mevcut düzeyini mevsim normalinin üzerinde değerlendiren ve gelecek üç aylık dönemde toplam çalışan sayısında artış bekleyen girişim yöneticisi sayısının artmasından kaynaklandı. İnşaat sektöründe bir önceki aya göre; alınan kayıtlı siparişlerin mevcut düzeyi ve toplam çalışan sayısı endeksleri sırasıyla %0,9 ve %0,1 arttı. AÇIKLAMALAR Sektörel güven endeksleri aralığında değer alabilmekte, endeksin 100 den büyük olması sektörün mevcut ve gelecek döneme ilişkin iyimserliğini, 100 den küçük olması ise kötümserliğini göstermektedir.

GÜMÜŞHANE TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN SAYI : 11 TEMMUZ-AĞUSTOS-EYLÜL (2017)

GÜMÜŞHANE TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN SAYI : 11 TEMMUZ-AĞUSTOS-EYLÜL (2017) GÜMÜŞHANE TİCARET VE SANAYİ ODASI E- BÜLTEN GÜMÜŞHANE TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN SAYI : 11 TEMMUZ-AĞUSTOS-EYLÜL (2017) İletişim : +90 (456) 213 11 12 / 213 69 13 Faks : +90 (456) 213 60 59 Web Sayfası

Detaylı

GÜMÜŞHANE TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN SAYI : 9 OCAK-ŞUBAT-MART (2017)

GÜMÜŞHANE TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN SAYI : 9 OCAK-ŞUBAT-MART (2017) GÜMÜŞHANE TİCARET VE SANAYİ ODASI E- BÜLTEN GÜMÜŞHANE TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN SAYI : 9 OCAK-ŞUBAT-MART (2017) İletişim : +90 (456) 213 11 12 / 213 69 13 Faks : +90 (456) 213 60 59 Web Sayfası

Detaylı

HAYRABOLU TİCARET BORSASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU

HAYRABOLU TİCARET BORSASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU HAYRABOLU TİCARET BORSASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU Türkiye Muharip Gaziler Derneği Hayrabolu Temsilci Ali Güz Borsamızca Derneklerine yapılan yardımlardan dolayı Borsamız Yönetim Kurulu Başkanı Süreyya

Detaylı

Kırıkhan Ticaret ve Sanayi Odası. 2014 Yılı Faaliyet Raporu

Kırıkhan Ticaret ve Sanayi Odası. 2014 Yılı Faaliyet Raporu Kırıkhan Ticaret ve Sanayi Odası 2014 Yılı Faaliyet Raporu BAŞKANDAN Odamızın kurumsal yapısı ve yarım asırlık tarihinden elde ettiği tecrübe ve birikim sayesinde, son derece sağlam temeller üzerinde yapılanmıştır.

Detaylı

GERÇEKLEŞEN FAALİYETLER

GERÇEKLEŞEN FAALİYETLER Aşağı Nohutlu Mahallesi, Sakarya Caddesi, Açıkgöz Apt Kat:2 Nu:4 Web:www.yozgattb.org.tr Tel: l:(0354)2129677 Fax:(0354)2170164 email: yozgattb@tobb.org.tr GERÇEKLEŞEN FAALİYETLER Borsamızın da Katılımıyla

Detaylı

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( )

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( ) YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (27.10.2017-23.11.2017) Sayın Meclis Üyeleri, Oda Meclisimizin 23 Kasım 2017 tarih ve 57 sayılı toplantısının gündeminde yer alan, Yönetim Kurulumuzun 27.10.2017-23.11.2017

Detaylı

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( )

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( ) Sayın Meclis Üyeleri, YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (28.04.2017-25.05.2017) Oda Meclisimizin 25 Mayıs 2017 tarih ve 51 sayılı toplantısının gündeminde yer alan, Yönetim Kurulumuzun 28.04.2017-25.05.2017

Detaylı

GTSO Yönetim Kurulu Başkanımız İsmail Akçay, İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kuruluna katıldı.

GTSO Yönetim Kurulu Başkanımız İsmail Akçay, İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kuruluna katıldı. 1 FAALİYETLER GTSO Yönetim Kurulu Başkanımız İsmail Akçay, İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kuruluna katıldı. GTSO Yönetim Kurulu Başkanımız İsmail Akçay, İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kuruluna katılarak,

Detaylı

Ağustos ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 45 üyeye Kapasite Raporu, 6 üyemize Ekspertiz Raporu ve 4 adette Fiili Tüketim Belgesi

Ağustos ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 45 üyeye Kapasite Raporu, 6 üyemize Ekspertiz Raporu ve 4 adette Fiili Tüketim Belgesi 1 Ağustos ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 45 üyeye Kapasite Raporu, 6 üyemize Ekspertiz Raporu ve 4 adette Fiili Tüketim Belgesi düzenlenmiştir. Yine bu zaman zarfında Odamıza 9 adet yeni üye

Detaylı

AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI

AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI E- BÜLTEN 2017 YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (24.02.2017-30.03.2017) Oda Meclisimizin 30 Mart 2017 tarih ve 49 sayılı toplantısının gündeminde yer alan, Yönetim

Detaylı

AĞUSTOS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ

AĞUSTOS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ AĞUSTOS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ KONYA SANAYİ ODASI FAALİYET RAPORU ÜYE TALEPLERİ Ağustos ayında Odamızca; üyelerimizin talepleri doğrultusunda 40 Kapasite Raporu, 7 Ekspertiz Raporu,

Detaylı

GÜMÜŞHANE TİCARET VE SANAYİ ODASI

GÜMÜŞHANE TİCARET VE SANAYİ ODASI GÜMÜŞHANE TİCARET VE SANAYİ ODASI E- BÜLTEN GÜMÜŞHANE TİCARET VE SANAYİ ODASI GÜMÜŞHANE CHAMBER OF COMMERCE AND INDUSTRY E-BÜLTEN SAYI : 15 TEMMUZ - AĞUSTOS -EYLÜL (2018) İletişim : +90 (456) 213 11 12

Detaylı

EKİM AYI MECLİS TOPLANTISI / YÖNETİM KURULU FALİYET RAPORU SUNUMU. YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 27 Ekim 2014

EKİM AYI MECLİS TOPLANTISI / YÖNETİM KURULU FALİYET RAPORU SUNUMU. YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 27 Ekim 2014 YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 27 Ekim 2014 Ekim ayı içerisinde Odamız tarafından; üyelerimizce talep edilen 37 adet Kapasite Raporu, 15 adet Ekspertiz raporu ve 6 adet de Fiili Tüketim Belgesi düzenlenmiştir.

Detaylı

GÜMÜŞHANE TİCARET VE SANAYİ ODASI

GÜMÜŞHANE TİCARET VE SANAYİ ODASI GÜMÜŞHANE TİCARET VE SANAYİ ODASI E- BÜLTEN GÜMÜŞHANE TİCARET VE SANAYİ ODASI GÜMÜŞHANE CHAMBER OF COMMERCE AND INDUSTRY E-BÜLTEN SAYI : 16 EKİM-KASIM-ARALIK (2018) İletişim : +90 (456) 213 11 12 / 213

Detaylı

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN AĞUSTOS 2016 YIL 1 SAYI 18 09.09.2016 1 UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN SAYI:18 UTSO KOSGEB DESTEKLERİNE DEVAM EDİYOR (03/08/2016) Uzunköprü Ticaret

Detaylı

YALOVA SMMM ODASI 2013 YILI ETKİNLİKLERİMİZ Tarihinde Sakarya SMMM Odasının Yeni Hizmet Binası açılış töreni

YALOVA SMMM ODASI 2013 YILI ETKİNLİKLERİMİZ Tarihinde Sakarya SMMM Odasının Yeni Hizmet Binası açılış töreni YALOVA SMMM ODASI 2013 YILI ETKİNLİKLERİMİZ... 05.01.2013 Tarihinde Sakarya SMMM Odasının Yeni Hizmet Binası açılış töreni 08.01.2013 SM ŞERİF ÖZTÜRK RUHSAT TÖRENİ 22.01.2013 Tarihinde Yalova SGK il Müdürlüğü'nün

Detaylı

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( )

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( ) AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI Sayın Meclis Üyeleri, YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (29.12.2017-25.01.2018) Oda Meclisimizin 25 Ocak 2018 tarih ve 59 sayılı toplantısının gündeminde yer alan, Yönetim

Detaylı

TEMMUZ 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ

TEMMUZ 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ TEMMUZ 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ KONYA SANAYİ ODASI FAALİYET RAPORU ÜYE TALEPLERİ Temmuz ayında Odamızca; üyelerimizin talepleri doğrultusunda 65 Kapasite Raporu, 18 Ekspertiz Raporu,

Detaylı

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( )

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( ) YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (31.03.2017-27.04.2017) Oda Meclisimizin 27 Nisan 2017 tarih ve 50 sayılı toplantısının gündeminde yer alan, Yönetim Kurulumuzun 31.03.2017-27.04.2017 tarihleri arasındaki

Detaylı

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ODAMIZ MESLEK KOMİTE TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL FAALİYETLER GRUBU Yöresel ürünlerin piyasada tutundurulması

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ 24.04.2012 22.05.2012 TAPU KANUNU DEĞİŞİKLİĞİ RESMİ GAZETEDE YAYINLANDI BÖLGEMİZ EKONOMİSİNİ YAKINDAN İLGİLENDİRECEK BİR KONUDA GEÇTİĞİMİZ GÜNLERDE ÖNEMLİ BİR MESAFE ALINMIŞ

Detaylı

MAYIS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ

MAYIS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ MAYIS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ KONYA SANAYİ ODASI FAALİYET RAPORU Üye Talepleri Mayıs ayı içerisinde üyelerimizden gelen talepler doğrultusunda 76 adet Kapasite Raporu, 14 adet Ekspertiz

Detaylı

GÜMÜŞHANE TİCARET VE SANAYİ ODASI

GÜMÜŞHANE TİCARET VE SANAYİ ODASI GÜMÜŞHANE TİCARET VE SANAYİ ODASI E- BÜLTEN GÜMÜŞHANE TİCARET VE SANAYİ ODASI GÜMÜŞHANE CHAMBER OF COMMERCE AND INDUSTRY E-BÜLTEN SAYI : 14 NİSAN-MAYIS-HAZİRAN (2018) İletişim : +90 (456) 213 11 12 / 213

Detaylı

AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI E- BÜLTEN KASIM-ARALIK

AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI E- BÜLTEN KASIM-ARALIK AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI E- BÜLTEN KASIM-ARALIK 2014 0 İLİMİZ İHRACAT RAKAMI 2014 EKİM / AFYONKARAHİSAR İHRACATI İlimizin Ekim ayı ihracatı, geçen yılın aynı ayına göre yüzde 4,6 artışla

Detaylı

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN HAZİRAN 2017 YIL 2 SAYI 28

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN HAZİRAN 2017 YIL 2 SAYI 28 UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN HAZİRAN 2017 YIL 2 SAYI 28 1 UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN SAYI:28 (02.06.2017) SÜLEYBE-ŞEFİK ÖZTÜRK HUZUREVİ MÜDÜRÜNDEN YÖNETİM KURULU BAŞKANIMIZ

Detaylı

KÜTAHYA TİCARET VE SANAYİ ODASI LOBİ FAALİYETLERİ TAKİP LİSTESİ

KÜTAHYA TİCARET VE SANAYİ ODASI LOBİ FAALİYETLERİ TAKİP LİSTESİ S.NO TARİH KONU İLETİŞİME GEÇİLEN/GÖRÜŞ BİLDİRİLEN MAKAM SONUÇ GÖZDEN GEÇİRMEYE YÖNELİK DEĞERLENDİRME 1 10/01/2017 6802 Sayılı Gider Vergisi Kanunu Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Hukuk Müşavirliğimiz

Detaylı

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( )

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( ) AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI Sayın Meclis Üyeleri, YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (24.11.2017-28.12.2017) Oda Meclisimizin 28 Aralık 2017 tarih ve 58 sayılı toplantısının gündeminde yer alan,

Detaylı

İlk satış ve ikinci el satış ayrıntısında konut satış sayıları, ortalama

İlk satış ve ikinci el satış ayrıntısında konut satış sayıları, ortalama TARİH: 26 TEMMUZ 2017 KONU: Konut istatistikleri, sektörel güven endeksleri, bankacılık kesimindeki gelişmeler ve bütçe açığı-hazine borçlanma limiti Konut Satış İstatistikleri, Haziran 2017 Türkiye genelinde

Detaylı

MART 2016 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

MART 2016 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili MART 2016 FAALİYET RAPORU Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili CHP MERSİN İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Mersin/Akdeniz/Karaduvar Mahallesinde saha çalışması

Detaylı

EYLÜL AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ

EYLÜL AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ EYLÜL AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 28.09.2015 Eylül ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 25 üyeye Kapasite Raporu, 5 üyemize Ekspertiz Raporu ve

Detaylı

GÜMÜŞHANE TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN SAYI : 1 2015 OCAK ŞUBAT MART

GÜMÜŞHANE TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN SAYI : 1 2015 OCAK ŞUBAT MART GÜMÜŞHANE TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN SAYI : 1 OCAK ŞUBAT MART İletişim : +90 (456) 213 11 12 / 213 69 13 Faks : +90 (456) 213 60 59 Web Sayfası : www.gumushanetso. org.tr E-Posta : gumushanetso@tobb.org.tr

Detaylı

YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI Yılı Faaliyet Raporu

YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI Yılı Faaliyet Raporu YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI 2015 Yılı Faaliyet Raporu Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası 2015 Yılı İçinde Gerçekleşen Faaliyetlerden fotoğraflar 74 Slayt 16.01.2015 Saadet Partisi Yetkililerinden Odamıza

Detaylı

TEMMUZ AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

TEMMUZ AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI TEMMUZ AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI AĞUSTOS AYI FAALİYETLERİ ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN AĞUSTOS AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE

Detaylı

GÜMÜŞHANE TİCARET VE SANAYİ ODASI GÜMÜŞHANE CHAMBER OF COMMERCE AND INDUSTRY FAALİYET RAPORU.

GÜMÜŞHANE TİCARET VE SANAYİ ODASI GÜMÜŞHANE CHAMBER OF COMMERCE AND INDUSTRY FAALİYET RAPORU. GÜMÜŞHANE TİCARET VE SANAYİ ODASI GÜMÜŞHANE CHAMBER OF COMMERCE AND INDUSTRY FAALİYET RAPORU 2016 www.gumushanetso.org.tr 1 2 GÜMÜŞHANE TİCARET VE SANAYİ ODASI Karaer Mah.Atatürk Cad.No:55 Kat:2 Merkez,

Detaylı

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret ETO YENİ BAŞKANI COŞKUN SALON U, İDA EĞİTİM YARDIMLAŞMA DERNEĞİ VE AKBANK A.Ş. EDREMİT ŞUBE MÜDÜRÜ TEBRİK ZİYARETİNDE BULUNDULAR. İda Eğitim Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı;Zehra

Detaylı

MESLEK UYGULAMA ALANLARINI GELİŞTİRME VE TOPLUM YARARI DOĞRULTUSUNDA KURUM VE KURULUŞLAR İLE YÜRÜTÜLEN İLİŞKİLER

MESLEK UYGULAMA ALANLARINI GELİŞTİRME VE TOPLUM YARARI DOĞRULTUSUNDA KURUM VE KURULUŞLAR İLE YÜRÜTÜLEN İLİŞKİLER 30 MESLEK UYGULAMA ALANLARINI GELİŞTİRME VE TOPLUM YARARI DOĞRULTUSUNDA KURUM VE KURULUŞLAR İLE YÜRÜTÜLEN İLİŞKİLER 31 Kurum ve kuruluşlarla ilişkiler, Şube çalışmalarımızda önemli bir yer tutmaktadır.

Detaylı

OCAK 14-ŞUBAT 14-MART 14 AYI İÇERİĞİDİR. ÜNYE TİCARET BORSASI e-dergi Sayfa 1

OCAK 14-ŞUBAT 14-MART 14 AYI İÇERİĞİDİR. ÜNYE TİCARET BORSASI e-dergi Sayfa 1 OCAK 14-ŞUBAT 14-MART 14 AYI İÇERİĞİDİR e-dergi Sayfa 1 1. SEÇİMLERİNİ TAMAMLADI 2. NDAN Rifat HİSARCIKLIOĞLU NA ZİYARET 3. AKREDİTE BORSA OLDU 4. YÖNETİMİNDEN ANKARA ZİYARETLERİ 5. YÖNETİM KURULU BAŞKANIMIZ

Detaylı

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry NİSAN 2015 Afyonkarahisar AFYONKARAHİSAR Chamber of Commerce TİCARET VE and Industry SANAYİ ODASI II- İLİMİZ İHRACAT RAKAMI 2015 MART / AFYONKARAHİSAR

Detaylı

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( )

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( ) YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (27.04.2018-24.05.2018) 27.04.2018-24.05.2018 tarihleri arasındaki faaliyetleri ve çalışmalarımız bilgilerinize sunulmaktadır. AFYONKARAHISAR CHAMBER OF COMMERCE AND INDUSTRY

Detaylı

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( )

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( ) YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (23.06.2017-27.07.2017) I- KAYIT, DEĞİŞİKLİK ve TERKLER: 23.06.2017-27.07.2017 tarihleri arasında Odamıza; 42 yeni üye kaydedilmiş, 71 üyenin kayıtlarında değişiklik yapılmış,

Detaylı

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry ARALIK 2016 Afyonkarahisar AFYONKARAHİSAR Chamber of Commerce TİCARET VE and Industry SANAYİ ODASI 2016 ARALIK / AFYONKARAHİSAR İHRACATI İlimizin

Detaylı

EKİM 2017 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ

EKİM 2017 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ EKİM 2017 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ KONYA SANAYİ ODASI FAALİYET RAPORU Üye Talepleri Ekim ayı içerisinde üyelerimizce talep edilen 86 Kapasite Raporu, 9 Ekspertiz Raporu 4 adet Fiili Tüketim

Detaylı

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry OCAK 2017 Afyonkarahisar AFYONKARAHİSAR Chamber of Commerce TİCARET VE and Industry SANAYİ ODASI 2017 OCAK / AFYONKARAHİSAR İHRACATI İlimizin Ocak

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ 26.08.2014 30.09.2014 TORBA YASA 11 EYLÜL 2014 TARİHLİ RESMİ GAZETEDE YAYMLANARAK YÜRÜRLÜĞE GİRDİ-11 EYLÜL 2014 6552 SAYILI İŞ KANUNU İLE BAZI KANUN VE KANUN HÜKMÜNDE KARARNAMELERDE

Detaylı

HAZİRAN 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ

HAZİRAN 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ HAZİRAN 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ KONYA SANAYİ ODASI FAALİYET RAPORU ÜYE TALEPLERİ Haziran ayında Odamızca; üyelerimizin talepleri doğrultusunda 48 Kapasite Raporu, 16 Ekspertiz Raporu,

Detaylı

Doç. Dr. Selçuk ÖZDAĞ

Doç. Dr. Selçuk ÖZDAĞ AK PARTİ TBMM GRUP BAŞKANLIĞI MİLLETVEK EYLÜL 2016 FAALİYET RAPORLARI Doç. Dr. Selçuk ÖZDAĞ TBMM 24. 25. ve 26. Dönem Manisa Milletvekili AK Parti Siyasi Erdem ve Etik Kurulu Üyesi 15 Temmuz Darbe Girişimi

Detaylı

MALATYA TİCARET BORSASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU

MALATYA TİCARET BORSASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU MALATYA TİCARET BORSASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU Gürsel ÖZBEY Malatya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Kurulduğu tarih olan 1969 yılından itibaren artan bir hızda bölgemiz ve ülkemiz ekonomisine

Detaylı

26.11.2015 22.12.2015 RUS KÖKENLİ VATANDAŞLARLA BİRLİK-BERABERLİK KAHVALTISI 05.12.2015 RUSYA İLE YAŞANAN UÇAK KRİZİ VE SONRASINDA YAŞANAN GELİŞMELER İLE İLGİLİ ALANYA DA YAŞAYAN RUS VATANDAŞLARINA YÖNELİK

Detaylı

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN EYLÜL 2017 YIL 2 SAYI 31

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN EYLÜL 2017 YIL 2 SAYI 31 UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN EYLÜL 2017 YIL 2 SAYI 31 1 UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN SAYI:31 (06.09.2017) "ÖZEL MİNİK ELLER ANAOKULU AÇILDI" UTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı

Detaylı

GÜMÜŞHANE TİCARET VE SANAYİ ODASI GÜMÜŞHANE CHAMBER OF COMMERCE AND INDUSTRY FAALİYET RAPORU.

GÜMÜŞHANE TİCARET VE SANAYİ ODASI GÜMÜŞHANE CHAMBER OF COMMERCE AND INDUSTRY FAALİYET RAPORU. GÜMÜŞHANE TİCARET VE SANAYİ ODASI GÜMÜŞHANE CHAMBER OF COMMERCE AND INDUSTRY FAALİYET RAPORU 2017 www.gumushanetso.org.tr 1 2 GÜMÜŞHANE TİCARET VE SANAYİ ODASI Karaer Mah.Atatürk Cad.No:55 Kat:2 Merkez,

Detaylı

ORHANGAZİ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN

ORHANGAZİ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN ORHANGAZİ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN MAYIS 2017 GÜNDEM - TOBB 73. Genel Kuruluna katıldık. -İstanbul Yapı Fuarı na katıldık. - KOSGEB Kredisini en çok kullandıran ilçe olduk. - 666 aileye Ramazan

Detaylı

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry ARALIK 2015 Afyonkarahisar AFYONKARAHİSAR Chamber of Commerce TİCARET VE and Industry SANAYİ ODASI 2015 ARALIK / AFYONKARAHİSAR İHRACATI İlimizin

Detaylı

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası. Haziran Ayı Bülteni

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası. Haziran Ayı Bülteni olmasını diler; ülkemizin ve İslam Aleminin mübarek gecesini tebrik ederiz" dediler. 01/06/2015 KARAMAN TİCARET VE SANAYİ ODASI NDAN BERAT KANDİLİ MESAJI Meclis Başkanı M. Gökhan ALKAN ve Yönetim Kurulu

Detaylı

YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI Yılı Faaliyetleri

YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI Yılı Faaliyetleri YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI 2009 Yılı Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası 2009-2010 Yılı 12 Aralık 2009 Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği

Detaylı

GÜMÜŞHANE TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN SAYI : 4 2015 EKİM-KASIM-ARALIK

GÜMÜŞHANE TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN SAYI : 4 2015 EKİM-KASIM-ARALIK GÜMÜŞHANE TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN GÜMÜŞHANE TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN SAYI : 4 EKİM-KASIM-ARALIK İletişim : +90 (456) 213 11 12 / 213 69 13 Faks : +90 (456) 213 60 59 Web Sayfası : www.gumushanetso.

Detaylı

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN NİSAN 2016 YIL 1 SAYI 14 10.05.2016 1 UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN SAYI:14 UTSO DA KOBİLERE BİLGİLENDİRME TOPLANTISI DÜZENLENDİ 05.04.2016 KOSGEB

Detaylı

ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI 25 AĞUSTOS EYLÜL 2017 FAALİYET RAPORU

ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI 25 AĞUSTOS EYLÜL 2017 FAALİYET RAPORU ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI 25 AĞUSTOS 2017 21 EYLÜL 2017 FAALİYET RAPORU 25 AĞUSTOS 2017 TARİHİNDEN BUGÜNE ODAMIZA, 50 ADET FİRMA KAYIT OLMUŞ, 27 ADET FİRMA KAYDINI KAPATMIŞTIR. 50 ADET FİRMANIN; 3

Detaylı

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry NİSAN 2016 Afyonkarahisar AFYONKARAHİSAR Chamber of Commerce TİCARET VE and Industry SANAYİ ODASI II-İLİMİZİN İHRACAT RAKAMI 2016 NİSAN AYI / AFYONKARAHİSAR

Detaylı

46 % 84,78 9 % 68,98

46 % 84,78 9 % 68,98 YÖNETİM KURULU TOPLANTI SAYISI MECLİS KURULU TOPLANTI SAYISI KATILIM ORANI 46 % 84,78 KATILIM ORANI 9 % 68,98 6473 1839 512 35 2266 166 278 16 442 49 194 13 16 606 41 MESLEK GURUBU 2015 YILINDA KAYIT YAPILAN

Detaylı

SAĞLIK KÜLTÜR ve SPOR DAİRE BAŞKANLIĞININ 2012 YILI SOSYAL FAALİYETLERİNDEN GÖRÜNTÜLER

SAĞLIK KÜLTÜR ve SPOR DAİRE BAŞKANLIĞININ 2012 YILI SOSYAL FAALİYETLERİNDEN GÖRÜNTÜLER SAĞLIK KÜLTÜR ve SPOR DAİRE BAŞKANLIĞININ 2012 YILI SOSYAL FAALİYETLERİNDEN GÖRÜNTÜLER Üniversitemiz Merkez Kütüphane Konferans Salonunda İnovasyon ve Liderlik Topluluğu tarafından gerçekleştirilen Anılarla

Detaylı

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI Sayın Meclis Üyeleri, YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU 26.01.2018-22.02.2018 Oda Meclisimizin 22 Şubat 2018 tarih ve 60 sayılı toplantısının gündeminde yer alan, Yönetim

Detaylı

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry HAZİRAN 2015 Afyonkarahisar AFYONKARAHİSAR Chamber of Commerce TİCARET VE and Industry SANAYİ ODASI İLİMİZ İHRACAT RAKAMI 2015 MAYIS / AFYONKARAHİSAR

Detaylı

ADANA SANAYİ ODASI MECLİS TOPLANTISI

ADANA SANAYİ ODASI MECLİS TOPLANTISI ADANA SANAYİ ODASI MECLİS TOPLANTISI 25.08.2016 2016 Ağustos Ayı Faaliyet Raporu 25 Temmuz 25 Ağustos 2016 Tarihleri Arasında Odamızca Gerçekleştirilen Faaliyetler 15 Temmuz da milli iradeye yönelik yapılan

Detaylı

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret TOBB 72. GENEL KURULUNA KATILDIK.

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret TOBB 72. GENEL KURULUNA KATILDIK. TOBB 72. GENEL KURULUNA KATILDIK. TOBB un 72 inci Genel Kurulu M. Rifat Hisarcıklıoğlu nun ev sahipliğinde, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş, Gümrük ve Ticaret Bakanı

Detaylı

tarihleri arasında Odamıza; 35 yeni üye kaydedilmiş, 81 üyenin kayıtlarında değişiklik yapılmış, 17 üyenin kaydı silinmiş,

tarihleri arasında Odamıza; 35 yeni üye kaydedilmiş, 81 üyenin kayıtlarında değişiklik yapılmış, 17 üyenin kaydı silinmiş, KAYIT, DEĞİŞİKLİK ve TERKLER 1 29.06.2018-26.07.2018 tarihleri arasında Odamıza; 35 yeni üye kaydedilmiş, 81 üyenin kayıtlarında değişiklik yapılmış, 17 üyenin kaydı silinmiş, Odamız bugün itibariyle faal

Detaylı

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası. Nisan Ayı Bülteni

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası. Nisan Ayı Bülteni KARAMANOĞLU MEHMET BEY ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ PROF. DR. MEHMET AKGÜL DEN KARAMAN TSO YA İADE-İ ZİYARET Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Akgül, Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesi

Detaylı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ın, Saray Engelsiz Yaşam, Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini Ziyareti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ın, Saray Engelsiz Yaşam, Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini Ziyareti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ın, Saray Engelsiz Yaşam, Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini Ziyareti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan eşi Emine Erdoğan ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur

Detaylı

GÜMÜŞHANE TİCARET VE SANAYİ ODASI

GÜMÜŞHANE TİCARET VE SANAYİ ODASI GÜMÜŞHANE TİCARET VE SANAYİ ODASI E- BÜLTEN GÜMÜŞHANE TİCARET VE SANAYİ ODASI GÜMÜŞHANE CHAMBER OF COMMERCE AND INDUSTRY E-BÜLTEN SAYI : 13 OCAK-ŞUBAT-MART (2018) İletişim : +90 (456) 213 11 12 / 213 69

Detaylı

Kaydedilen Üye Silinen Üye TOPLAM ÜYE SAYISI 215 91 1748. Fiili Tüketim Belgesi

Kaydedilen Üye Silinen Üye TOPLAM ÜYE SAYISI 215 91 1748. Fiili Tüketim Belgesi 1 . Kaydedilen Üye Silinen Üye TOPLAM ÜYE SAYISI 215 91 1748 Kapasite Raporu 425 Adet Ekspertiz Raporu 144 Adet Fiili Tüketim Belgesi 93 Adet 2 3 . 54 TOPLANTI, SEMİNER, PANEL VE KONFERANS DÜZENLENDİ.

Detaylı

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN TEMMUZ 2015 YIL 1 SAYI 4 06.08.2015 1 UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN SAYI:4 5 MAYIS 2015 Çerkezköy TSO İftar Programı Uzunköprü Ticaret ve Sanayi

Detaylı

Faaliyet Raporu 2015

Faaliyet Raporu 2015 Faaliyet Raporu 2015 İç Yazışma Kime: Yönetim Kurulu, Genel Sekreter Bilgi: Meclis Başkanı Kimden: Semra Ispartaloğlu Tarih: 28.01.2015 Konu: 27.01.2015 tarihli memnuniyet anketine ilişkin değerlendirme

Detaylı

MADENCİLİĞİN SORUNLARI İLE İLGİLİ TBMM VE MİGEM E GİTTİK.

MADENCİLİĞİN SORUNLARI İLE İLGİLİ TBMM VE MİGEM E GİTTİK. YAHYALI TİCARET ODASI E-BÜLTEN Yahyalı Ticaret Odası Yayınıdır Yıl:4 Sayı:11 (Ocak-Şubat-Mart 2018) MADENCİLİĞİN SORUNLARI İLE İLGİLİ TBMM VE MİGEM E GİTTİK. Yahyalı İlçemizin ve yöremizin en önemli gelir

Detaylı

5. KARİYER GÜNLERİ GERÇEKLEŞTİ

5. KARİYER GÜNLERİ GERÇEKLEŞTİ 5. KARİYER GÜNLERİ GERÇEKLEŞTİ 14.05.2014 Ordu Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu ile Çalışma ve İş Kurumu Ordu İl Müdürlüğü işbirliğinde alternatif iş fırsatları yaratmak, öğrenciler ile

Detaylı

AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI

AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI 02 No.lu Meclis Toplantısı 1 Sayın Meclis Üyeleri, YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (23.03.2018-26.04.2018) Oda Meclisimizin

Detaylı

oda etkinlikleri 2014 oda etkinlikleri

oda etkinlikleri 2014 oda etkinlikleri 2014 1 ORDU ODÜ Rektörü Prof.Dr. Tarık Yarılgaç tan OO Ziyareti Ordu Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Tarık Yarılgaç, Ordu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odasını ziyaret etti. Ziyarette Ordu Mali Müşavirler

Detaylı

KASIM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ

KASIM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ KASIM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 27.11.2015 Kasım ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 39 üyeye Kapasite Raporu, 11 üyemize Ekspertiz Raporu ve

Detaylı

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası. Ocak Ayı Bülteni

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası. Ocak Ayı Bülteni REKTÖR SABRİ GÖKMEN DEN KTSO BAŞKANI MUSTAFA TOKTAY A VEDA ZİYARETİ Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Rektörü Sabri Gökmen Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Toktay'a veda ziyaretinde bulundu. Görev süresi

Detaylı

ADANA SANAYİ ODASI MECLİS TOPLANTISI

ADANA SANAYİ ODASI MECLİS TOPLANTISI ADANA SANAYİ ODASI MECLİS TOPLANTISI 6.9.16 16 Eylül Ayı Faaliyet Raporu TRATEJİK FAALİYETLER 6 Ağustos 3 Eylül 16 Tarihleri Arasında Odamızca Gerçekleştirilen Faaliyetler DIŞ TİCARET EĞİTİMİ İhracat yapan

Detaylı

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( )

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( ) YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (25.05.2018-28.06.2018) Sayın Meclis Üyeleri, Oda Meclisimizin 28 Haziran 2018 tarih ve 04 sayılı toplantısının gündeminde yer alan, Yönetim Kurulumuzun 25.05.2018-28.06.2018

Detaylı

2015 Yılı Nisan Ayı Bülteni

2015 Yılı Nisan Ayı Bülteni 2015 Yılı Nisan Ayı Bülteni Katılım Yapılan Toplantılar, Ziyaretler ve Etkinlikler: 4 Nisan 2015 tarihinde ATSO da düzenlenen Güneş Enerjisi Bilgilendirme Semineri Borsamızı temsilen Egemen ARSLANKIRAY

Detaylı

HAZİRAN AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ

HAZİRAN AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ HAZİRAN AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 28.06.2015 Haziran ayı içerisinde Odamız tarafından; üyelerimizce talep edilen 42 adet Kapasite Raporu, 10 adet

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ 25.10.2016 29.11.2016 HAL PROJESİ TOPLANTILARI YENİ HAL PROJESİ İLE İLGİLİ 31 EKİM 2016 TARİHİNDE HAL DERNEK TEMSİLCİLERİ İLE ODAMIZDA BİR TOPLANTI GERÇEKLEŞTİRİLDİ. HAL

Detaylı

TEDAŞ İl Müdürlüğü konferans salonunda yapılan toplantıya, AK Parti Ordu Milletvekilleri Eyüp Fatsa, Enver Yılmaz, İl Genel Meclisi

TEDAŞ İl Müdürlüğü konferans salonunda yapılan toplantıya, AK Parti Ordu Milletvekilleri Eyüp Fatsa, Enver Yılmaz, İl Genel Meclisi Ordu da 2010 yılında yapılan yatırımlar ve 2011 yılı için programlanan yatırımlarla ilgili milletvekilleri, il genel meclisi üyeleri ilgili Daire müdürleri ve köy muhtarların katıldığı geniş katılımlı

Detaylı

2017 FAALİYETLERİMİZ NİSAN-MAYIS-HAZİRAN

2017 FAALİYETLERİMİZ NİSAN-MAYIS-HAZİRAN 2017 FAALİYETLERİMİZ 2017 NİSAN-MAYIS-HAZİRAN ETKİNLİKLERİMİZ DSİ Iğdır içme suyu arıtma tesisi ve isale hattı Temel atma törenine katıldık.. DAHA YEŞİL BİR IĞDIR İÇİN BİR FİDAN DA SEN FİDAN DİK KAMPANYASINA

Detaylı

2017 YILI AĞUSTOS AYI FAALİYET RAPORU

2017 YILI AĞUSTOS AYI FAALİYET RAPORU İŞ GELİŞTİRME ÇALIŞMALARI Başkanlardan Birlik Mesajı. 2017 YILI AĞUSTOS AYI FAALİYET RAPORU 02.08.2017 tarihinde Antalya Ticaret ve Sanayi Odası(ATSO), Antalya Ticaret Borsası(ATB), Alanya Ticaret ve Sanayi

Detaylı

TÜFE de Türkiye geneli yıllık enflasyon %7,76 TR21 Bölgesinde ise %7,65 olarak gerçekleşti

TÜFE de Türkiye geneli yıllık enflasyon %7,76 TR21 Bölgesinde ise %7,65 olarak gerçekleşti TÜKETİCİ FİYATLARI ENDEKSİ (TÜFE) 12,00 10,00 8,00 6,00 4,00 2,00 0,00 Türkiye TR21 TÜFE de (2003=100) 2017 yılı Ocak ayında bir önceki aya göre %2,46, bir önceki yılın Aralık ayına göre %2,46, bir önceki

Detaylı

TOBB GGK nın Onursal Başkanı Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve Başkanı Sayın Ali Sabancı dır.

TOBB GGK nın Onursal Başkanı Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve Başkanı Sayın Ali Sabancı dır. TOBB GGK, TOBB bünyesinde teşekkül ettirilen ve TOBB Yönetim Kurulu nun alacağı kararlara ışık tutan, genç girişimcilik konusunda genel politikalar geliştiren ve görüş oluşturulmasına katkıda bulunan istişari

Detaylı

DİDİM. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 78. yılında Didim de anıldı

DİDİM. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 78. yılında Didim de anıldı Sayfa 4 15 Temmuz Demokrasi Parkı törenle açıldı Hafta içi 08:00 / 17.30 saatleri arasında hizmet vermekteyiz 3 10/Kasım/2016 DİDİM VATANDAŞLARIMIZIN DAİMA HİZMETİNDE... Çağrı Merkezi ve Halk Masası 444

Detaylı

Tüyap Diyarbakır Fuar ve Kongre Merkezi

Tüyap Diyarbakır Fuar ve Kongre Merkezi FUAR ÖZET RAPORU Tüyap Diyarbakır Fuar ve Kongre Merkezi 1. ARAŞTIRMANIN KONUSU 3 1.1. FUAR KÜNYESİ 3 1.2. ARAŞTIRMANIN AMACI 4 1.3. ARAŞTIRMANIN YÖNTEMİ VE ÖRNEK YAPISI 4 2. GENEL FUAR BİLGİLERİ 4 3.

Detaylı

TÜFE de Türkiye geneli yıllık enflasyon %7,98 TR21 Bölgesinde ise %7,49 olarak gerçekleşti

TÜFE de Türkiye geneli yıllık enflasyon %7,98 TR21 Bölgesinde ise %7,49 olarak gerçekleşti TÜKETİCİ FİYATLARI ENDEKSİ (TÜFE) 12,00 10,00 8,00 6,00 4,00 2,00 0,00 Türkiye TR21 TÜFE de (2003=100) 2016 yılı Ağustos ayında bir önceki aya göre %0,29 düşüş, bir önceki yılın Aralık ayına göre%4,53

Detaylı

YALVAÇ TİCARET VE SANAYİ ODASI 2017 YILI FAALİYET TAKVİMİ

YALVAÇ TİCARET VE SANAYİ ODASI 2017 YILI FAALİYET TAKVİMİ Ocak Şubat 1 PERSONEL TOPLANTISI Ayın İlk Salı Günü Aylık personel toplantısı gruplar ayın 23'ü 4 PERSONEL EĞİTİM TALEPLERİNİN ALINMASI Ay İçerisinde Personel eğitim talepleri alınması 5 PERSONEL PERFORMANS

Detaylı

BACADER e-bülten NİSAN 2014

BACADER e-bülten NİSAN 2014 BACADER e-bülten NİSAN 2014 011 BACACI SEVİYE 3 VE BACACI SEVİYE 4 EĞİTİMLERİ İSTANBUL DA YAPILDI Baca firmalarının ihtiyacı olan BACACI Seviye 3 ve BACACI Seviye 4 Eğitimleri İstanbul BACADER Ofis'te

Detaylı

ERDOĞAN, ARTVİN TÜRKİYE NİN ENERJİ MERKEZİ OLACAK

ERDOĞAN, ARTVİN TÜRKİYE NİN ENERJİ MERKEZİ OLACAK ERDOĞAN, ARTVİN TÜRKİYE NİN ENERJİ MERKEZİ OLACAK Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, hafta sonu Karadeniz bölgesinde gerçekleştirdiği resmi açılış töreninin bir etabını da Artvin de yaptı. Valilik Meydanı

Detaylı

TR21 Bölgesinde ana harcama gruplarında bir önceki yılın aynı ayına göre en yüksek artış %18,44 ile Alkollü İçecekler ve Tütün grubunda gerçekleşti

TR21 Bölgesinde ana harcama gruplarında bir önceki yılın aynı ayına göre en yüksek artış %18,44 ile Alkollü İçecekler ve Tütün grubunda gerçekleşti TÜKETİCİ FİYATLARI ENDEKSİ (TÜFE) 12,00 10,00 8,00 6,00 4,00 2,00 0,00 Türkiye TR21 TÜFE de (2003=100) 2016 yılı Aralık ayında bir önceki aya göre %1,64, bir önceki yılın Aralık ayına göre %8,53, bir önceki

Detaylı

2. ROBOT YARIŞMASI VE ÖDÜL TÖRENİ YOĞUN KATILIMLA BESYO SPOR SALONUNDA YAPILDI

2. ROBOT YARIŞMASI VE ÖDÜL TÖRENİ YOĞUN KATILIMLA BESYO SPOR SALONUNDA YAPILDI 2. ROBOT YARIŞMASI VE ÖDÜL TÖRENİ YOĞUN KATILIMLA BESYO SPOR SALONUNDA YAPILDI Ordu Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulunun organize ettiği, bu yıl Çizgi İzleyen Robot ve Sumo Robot olmak üzere

Detaylı

TÜRKİYE DE BU HAFTA 23-27 KASIM 2015

TÜRKİYE DE BU HAFTA 23-27 KASIM 2015 TÜRKİYE DE BU HAFTA 23-27 KASIM 2015 EKONOMİYE GÜVEN 3 YILIN ZİRVESİNDE Ekonomik güven endeksi kasımda yüzde 26.7 artarak son 3 yılın en yüksek seviyesine çıktı. Ekonomik güven endeksi Kasım'da bir önceki

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ 18.06.2013 30.07.2013 ANKARA İRTİBAT OFİSİNİN AÇILIŞ TÖRENİ-19 KASIM 2013 ANKARA İRTİBAT OFİSİNİN AÇILIŞI AVRUPA BİRLİĞİ (AB) BAKANI VE BAŞ MÜZAKERECİ EGEMEN BAĞIŞ, İÇİŞLERİ

Detaylı

ORHANGAZİ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN

ORHANGAZİ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN ORHANGAZİ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN GÜNDEM -Orhangazi Vizyon Çalıştayı Sonuç sunumlarının yer aldığı toplantının ikinci bölümünü gerçekleştirdik -Çalışma Hayatında Milli Seferberlik Kapsamında Gemlik

Detaylı

TÜFE de Türkiye geneli yıllık enflasyon %7,88, TR21 Bölgesinde ise %7,85 olarak gerçekleşti

TÜFE de Türkiye geneli yıllık enflasyon %7,88, TR21 Bölgesinde ise %7,85 olarak gerçekleşti TÜKETİCİ FİYATLARI ENDEKSİ (TÜFE) 10,00 9,00 8,00 7,00 6,00 5,00 4,00 3,00 2,00 1,00 0,00 Türkiye TR21 TÜFE de (2003=100) 2017 yılı Şubat ayında bir önceki aya göre %0,81, bir önceki yılın Aralık ayına

Detaylı

BACADER e-bülten OCAK 2015

BACADER e-bülten OCAK 2015 BACADER e-bülten OCAK 2015 ENERJİ VE TESİSAT HABER PORTALI NDA VE TERMO KLİMA DERGİSİ NDE "DOĞRU BACALAR İLE ZEHİRLENMELER ÖNLENEBİLİR" BAŞLIKLI YAZIMIZ YAYINLANDI.. 05 Ocak 2015 tarihinde Enerji ve Tesisat

Detaylı