EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ARALIK - OCAK BÜLTENİ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ARALIK - OCAK BÜLTENİ"

Transkript

1

2 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ARALIK - OCAK BÜLTENİ İÇİNDEKİLER Genel Duyurular İTÜ de 1001 Soru YGS-LYS Kamp Çalışmaları Duyurusu Uludağ Kayak & Snowboard Kamp Duyurusu Veli - Öğretmen Görüşmeleri Yapıldı Esu Turkey 11 IB Soğuk Savaş Ders Sunumları Gerçekleştirildi IB Toplantısı İl Gsgm Mdr. Basketbol, Voleybol Kız Takım Müsabakaları İl Gsgm Mdr. Basketbol, Badminton Erkek Takım Müsabakaları İl Gsgm Mdr. Badminton Kız Takım Müsabakaları Sınav Kaygısı Envanteri İstanbul Arkeoloji Müzesi ve Süleymaniye Külliyesi Gezisi Yurt Dışı Eğitimi Tanıtım Toplantısı İngilizce ve İspanyolca Theme Writing To Bee Academy (Tolgahan ÇOĞULU) Okul Kütüphanesinde Gazete ve Kitap Okuma Etkinliği Hazırlık ve 9.Sınıflarda Münazara Etkinliği Ekosistem ve Canlılardaki Teknoloji Dilek Ağacı Yılbaşı Partileri Ar-Ge Laboratuvarı Bilim Merkezine Dönüştü Aralık Ayı Örnek Öğrencileri Aralık Ayı Yapılması Planlanan Etkinlikler Sınav Takvimi Yemek Menüsü

3 DUYURULAR 3 MESLEK TANITIM GÖZLEMİ Ara tatilde Meslek Tanıma Gözlemi yapmak isteyen öğrencilerin istekleri doğrultusunda üniversite ve iş yerleri ile iletişime geçilerek, tatil döneminde öğrencilere 5 gün gözlem yapma imkanı sağlanacaktır. TÜBİTAK BAŞVURU TARİHLERİ Öğrencileri temel alanlarda ve sosyal bilim alanlarında çalışmalar yapmaya teşvik etmek, onların çalışmalarını yönlendirmek ve bilimsel gelişimlerine katkıda bulunmak amacıyla TÜBİTAK-Bilim İnsanı Destekleme Daire Başkanlığınca Bilgisayar, Biyoloji, Fizik, Kimya, Matematik, Coğrafya, Psikoloji, Sosyoloji ve Tarih dallarında ORTAÖĞRETİM ÖĞRENCİLERİ ARAŞTIRMA PROJELERİ YARIŞMASI düzenlenmektedir. Öğrencilerimizin aşağıdaki başvuru tarihlerini ve proje koşullarını dikkate alarak başvuru yapmaları gerekmektedir. Proje başvuruları adresinden Ocak 2015 tarihleri arasında öğrenci tarafından online olarak yapılacaktır. İki öğrenci tarafından hazırlanan projelerde, bir öğrenci sisteme giriş yapacak ve diğer öğrenci ile danışman bilgilerini de sisteme girecektir. Öğrenciler son altı ay içinde çekilmiş vesikalık fotoğraflarını sisteme yükleyeceklerdir. Online başvuruda Proje Planı, Proje Özeti (özet 250 kelimeyi geçmemelidir) ve Proje Raporu PDF formatında sisteme yüklenecektir. Proje özet, plan ve raporun üzerine kişisel bilgiler yazılmayacaktır. Online başvuru yapıldıktan sonra sistemden alınacak proje başvuru çıktısı öğrenciler, danışman ve okul müdürlüğü tarafından imzalanacaktır. Başvuru formu 30 Ocak 2015 tarihine kadar Bölge Koordinatörlüğü adresine gönderilecek veya elden teslim edilecektir. VELİ-ÖĞRETMEN GÖRÜŞMELERİ Randevulu Veli - Öğretmen görüşmelerinin sona ermesi 02 Ocak 2015 Cuma günüdür. KARNE DAĞITIMI Öğrenci karnelerinin dağıtımı 23 Ocak 2015 Cuma günü son ders saatinde yapılacaktır.

4 4 DUYURULAR İTÜ DE 1001 SORU YGS-LYS KAMP ÇALIŞMALARI 11 ve 12. sınıf öğrencilerimizin üniversite yolunda başarılı ve sağlam adımlar atabilmesi için Ocak 2015 tarihleri arasında bir kamp programı hazırladık. İTÜ de 1001 Soru adıyla İTÜ Uzay Uçak Fakültesinin ev sahipliğinde gerçekleşecek olan programda öğrencilerimiz sabah dan a dek yoğun bir tempoda çalışacak, soru çözecek, sınavlara katılacaktır. 5 gün boyunca öğrencilerimize sabah kahvaltısı Aşkur tarafından ikram edilecek, öğle yemeklerini İTÜ yemekhanesinde yiyecekler ve bu süreyi bir üniversite öğrencisi olarak geçireceklerdir. Bu motivasyon ve pozitif etkileşimin öğrencilerimizin başarılarına büyük bir katkı sağlayacağına inanıyoruz.

5 DUYURULAR 5 ULUDAĞ KAYAK & SNOWBOARD KAMPI 12 Şubat Perşembe - 15 Şubat 2015 Pazar tarihleri arasında Uludağ Atasu otelde kayak ve snowboard kampı düzenlenecektir. Herşey dahil sistemi ile 900 TL ücret karşılığında düzenlenecek kayak kampına katılmak isteyen öğrencilerimizin uygulamalı dersler bölüm başkanımız Sayın Eray Destanoğlu ile iletişime geçmesi gerekmektedir.

6 6 ETKİNLİKLER VELİ ÖĞRETMEN GÖRÜŞMELERİ YAPILDI 2 Aralık Salı Hazırlık sınıflarımız, 3 Aralık Çarşamba 9.sınıflarımız, 6 Aralık Cumartesi 10. ve 11.sınıflarımız, 10 Aralık Çarşamba ise 12.sınıflarımız için veli toplantılarımızı yaptık. Katılım oranının yüksek olduğu toplantılarda, velilerimiz ders öğretmenleri ile bireysel görüşmeler yaparak öğrencilerimizin akademik gelişimleri ile ilgili bilgiler aldılar. Ayrıca 02 Aralık Salı, 03 Aralık Çarşamba ve 05 Aralık Cumartesi günü okulumuzda Veli-Öğretmen görüşmelerinde aşağıda adı geçen öğrencilerimiz İngilizce öğretmenlerine çevirmenlik yapmışlardır. Kendilerine Yabancı Diller Bölümü olarak teşekkür ediyor, gösterdikleri başarıdan dolayı onları tebrik ediyoruz. Melis Gün Defne Kartal Lila Ceylan Cem Ali Ulukılıç Damla Sayıl ESU TÜRKİYE İngilizce Konuşanlar Topluluğu na bağlı Türkiye Münazara Akademisinin okulumuzda düzenlediği Münazara Atölyesi için okulumuza Niall O Rourke gelerek MUN ve Münazara kulübü öğrencilerimizi çalıştırdı. Saat arasında öğrencilerimizle hem teorik, hem de pratik çalışmalar yapan Neil çok verimli bir çalışma ortamı yaratarak geleceğin liderleri çocuklarımızı fikirlerini savunma konusunda cesaretlendirdi. 11-IB SINIFIMIZ SOĞUK SAVAŞ DÖNEMİ İLE İLGİLİ DERS SUNUMLARINI GERÇEKLEŞTİRDİ 11IB sınıfı öğrencileri TSS dersi ile ilgili olarak yapmış oldukları Soğuk Savaş Dönemi ile ilgili sunumlarını gerçekleştirdi. Sunumda 10 IB sınıfı öğrencilerimiz dinleyici olarak katılım sağladı. Öğrencilerimiz sunum için grup çalışmasının en güzel örneğini gösterdi. Görsel ve bilgisayar ortamında yapılan çalışmalar birbirinden güzel hazırlanmıştı. Okul Müdürümüz Serap Sarıgül HAZAR ında 3 ders saati boyunca sunumları izlemesi öğrencilerimizi onore etti.

7 ETKİNLİKLER 7 IB TOPLANTISI Uluslararası Bakalorya Organizasyonu İlk Yıllar ve Orta Yıllar Programları ile Diploma Programlarını (IB-PYP, IB-MYP, IB-DP) uygulamaya yetkilendirilen ve uygulamaya aday olan Türk okullarının temsilcileri Çakır Eğitim Kurumlarında düzenlenen toplantıyla bir araya geldi. Türkiye deki IB okullarının ortak sorunlarının giderilmesi için çözüm yolları üretilmesi ve ortak bir çalışma zemini yaratılması amacıyla yılın belli dönemlerinde gerçekleştirilen IB Türk okulları toplantılarının 2014 yılı son oturumu gerçekleştirildi. 21 okulun PYP, MYP ve DP koordinatörleri ile okul müdürleri ve kütüphane öğretmenlerinin bir araya geldiği toplantı geniş bir katılımla gerçekleşti. Okulumuzu temsilen IB koordinatörümüz Ayhan Atiş ve kütüphane öğretmenimiz Özgür Kaya bu toplantıya katıldılar. İL GSGM MÜDÜRLÜĞÜ BASKETBOL KIZ TAKIMI MÜSABAKALARI Kız Basketbol Takımımız İl GSGM Basketbol Turnuvası nda, tarihinde Kız Basketbol Takımımız rakibini 20-0 yenmiş, tarihinde Kız Basketbol Takımımız rakibini yenerek gruplara kalmıştır. Grup Maçlarında ise; tarihinde Kız Basketbol Takımımız rakibini yenmiş, tarihinde Kız Basketbol Takımımız rakibine yenilmiş, tarihinde Kız Basketbol Takımımız rakibini yenmiş, tarihinde Kız Basketbol Takımımız rakibini 20-0 yenmiştir. Bu sonuçlara göre grup maçlarında bir yenilgi alarak turnuvada, ilk 16 ya veda etmiştir. Takımımız oyuncularına ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz. İL GSGM MÜDÜRLÜĞÜ VOLEYBOL KIZ TAKIMI MÜSABAKALARI 8 Aralık 2014 tarihinde yapılan İl GSGM Turnuvası nda Voleybol kız takımımız yapmış olduğu müsabakada rakibine 3-1 yenilerek turnuvadan elenmiştir.

8 8 ETKİNLİKLER İL GSGM MÜDÜRLÜĞÜ BASKETBOL ERKEK TAKIMI MÜSABAKALARI Basketbol takımımız İl GSGM Basketbol Turnuvası nda, tarihinde Erkek Basketbol Takımımız rakibini yenmiş, tarihinde Erkek Basketbol Takımımız rakibini yenmiş, tarihinde Erkek Basketbol Takımımız rakibine yenilerek gruplara kalma maçında turnuvaya veda etmiştir. Takımımız oyuncularını ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz. İL GSGM MÜDÜRLÜĞÜ BADMINTON ERKEK TAKIM MÜSABAKALARI Aralık 2014 tarihleri arasında GSGM Genç Erkekler İl Badminton Turnuvası na katılan okul takımız ilk 8 e girme başarısı göstermiştir İL GSGM MÜDÜRLÜĞÜ BADMINTON KIZ TAKIMIMIZ Aralık 2014 te GSGM İl Badminton Turnuvası na ilk kez katılan kız takımımız, grup maçlarında gösterdikleri üstün performansla göz doldurmuştur. Yaptıkları maçlarda ellerinden geleni yapan ve iyi bir mücadele sergileyen Kız Badminton Takımımız, elenmiş olsalar da güçlü rakipleri karşısında edindikleri tecrübe ile gelecek maçlar için rakiplerine gözdağı vermişlerdir. SINAV KAYGISI ENVANTERI Pazartesi günü Rehberlik saatinde Sınav Tutum Envanteri 9. sınıf öğrencilerimize uygulandı. Öğrencilerimizin sınava ilişkin kaygı düzeyleri belirlenerek kaygı ve kendi kaygı düzeylerine ilişkin bilgi verilecektir. Kaygı düzeyi belirli normların üzerinde olan öğrencilerle bireysel görüşülecek, gerekli durumlarda bu bilgiler veli ve öğretmenlerle paylaşılacaktır.

9 ETKİNLİKLER 9 İSTANBUL ARKEOLOJİ MÜZESİ VE SÜLEYMANİYE KÜLLİYESİ GEZİSİ İTÜ GVO Özel Ekrem Elginkan Lisesi 9. sınıf öğrencileri 18 Aralık 2014 Perşembe günü tarih öğretmenleri İsmail IĞDIR, Ramazan AŞKIN ve Rehber Öğretmen Nihal AYHAN ile İstanbul Arkeoloji Müzesi ve Süleymaniye Külliyesi ne gezi düzenledi. Öğrenciler, tarih öncesi döneme ve İlkçağ uygarlıklarına ait eşi benzeri olmayan eserlerin yer aldığı İstanbul Arkeoloji Müzesinde tarihin ilk yazılı antlaşmasını, yazılmış ilk aşk şiirini, ilk ilaç reçetesini, ilk boşanma ve evlilik belgelerini kil tabletlerde yazılı olarak görme fırsatı buldular. Yine Osmanlı Devleti nin Klasik dönemine ait peyzaj sanatının en güzel örneklerinden olan Gülhane Parkı içinden öğrencilerimiz ile keyifli bir yürüyüş yaparak servislerimize ulaştık. Buradan Osmanlının Klasik dönemindeki en güzel eserlerinden olan Süleymaniye Camii ve Külliyesi nin tam karşısında yer alan Meşhur Kanaat Kuru fasülyecisinde yemek yedik. Yemekten sonra Mimar Sinan ın kalfalık eserim dediği Süleymaniye Camiisini gezme fırsatı da bulduk. YURT DIŞI EĞİTİMİ TANITIM TOPLANTISI Bir IB okulu olan lisemizde, rehberlik birimimiz ve yurt dışı eğitim danışmanımız ile birlikte öğrencilerimizin gelecek yılki yol haritalarını belirlemek için düzenlediğimiz Yurt Dışı Eğitim Toplantısı, 27 Aralık Cumartesi tarihinde velilerimizin yoğun ilgisi altında gerçekleştirildi. İNGİLİZCE THEME WRITING 12. sınıflar haricindeki tüm öğrencilerimiz kendilerine verilen konular hakkında yazılar yazdılar. Yaratıcı çalışmalarını desteklemek istediğimiz öğrencilerimizden seviyelerine göre hikaye, makale, görüş yazısı gibi farklı türde yazılar yazmaları istendi. İSPANYOLCA THEME WRITING 12. sınıflar dışındaki tüm öğrencilerimiz kendilerine verilen konular hakkında İspanyolca ve Almanca olarak şimdiye kadar gördükleri konuları kapsayan kısa ama yaratıcı kompozisyonlar yazdılar.

10 10 ETKİNLİKLER TO BEE ACADEMY INSPIRE THE YOUNGER GENERATIONS (TOLGAHAN ÇOĞULU) Bilim, teknoloji, kültür, sanat gibi farklı alanlarda ileri derecede bilgi ve tecrübe sahibi bilim adamı, filozof, müzisyen, edebiyatçı, sanatçı, toplum lideri ya da hayırsever kişilerin sahip olduğu bilgileri genç kuşaklara aktarabilmeleri ve onlara ilham verebilmelerine zemin oluşturma amacı olan To Bee etkinliklerimizin ilkini 24 Aralık ta gerçekleştirdik. Ayarlanabilir Mikrotonal Gitarın (Adjustable Microtonal Guitar) tasarımını yapan İTÜ Türk Müziği Konservatuarı Çalgı Bölümü Başkan Yardımcısı Sayın Doç Dr. Tolgahan ÇOĞULU öğrencilerimizle etkinlik kapsamında buluştu. İlkini gerçekleştirdiğimiz etkinliğin, bundan sonra her yıl aralıksız olarak devam ettirilmesi ve yaratılacak pozitif düşünce atmosferinin genç kuşakların gelecekte motivasyonlarını daha da artırması düşünülmektedir

11 ETKİNLİKLER 11 OKUL KÜTÜPHANESİNDE GAZETE VE KİTAP OKUMA ETKİNLİĞİ Kütüphanemiz, kitap paylaşımı, internet erişimi, günlük gazeteleri, süreli yayınlar ve ödünç kitap alışverişi gibi yaygın kütüphane hizmetleri vermenin yanı sıra bire bir etütlerin de yapıldığı bir yerdir. Hazırlık A ve Hazırlık B sınıfı öğrencileri de zaman zaman okuma etkinliğini sınıf ortamının yanı sıra okul kütüphanesinde gerçekleştirilmektedir. HAZIRLIK SINIFLARI VE 9.SINIFLARDA MÜNAZARA ETKİNLİĞİ Öğrencilerin dersin dışında başka kitapları okumasını ve incelemesini sağlamak, onların konuşma becerilerini geliştirmek, düşünceler arasında bağ kurabilmek, düşüncelerini kusursuz bir şekilde dile getirebilmesini sağlamak Hazırlık sınıflarında ve 9.sınıflarda münazara etkinliği yapılmaktadır. Öğrencilerin konuşma yeteneği geliştirmek, yorum becerileri artırmak, farklı konular üzerinde fikir üretme, kendi fikrini savunma yetisi kazandırmayı amaçlayan bu münazara yarışmalarına öğrenciler yoğun ilgi göstermektedir. EKOSİSTEM VE CANLILARDAKI TEKNOLOJİ Da Vinci Bilim ve Teknoloji Enstitüsü Dernek Başkanı Müge Kanay Konuğumuzdu Bilimin, mühendisliğin ve inovasyonun dünyadaki tüm insanların faydasına olacak şekilde geliştirilmesine öncülük etmek amacıyla kurulmuş bir düşünce kuruluşu olan Da Vinci Bilim ve Teknoloji Derneği Başkanı Müge Kanay, 9. ve 10. sınıf öğrencileriyle buluştu. Kanay, amaçlarının gençlerin bilime olan ilgilerini uyandırmak ve çevre sorunlarına duyarlılıklarını artırmak, yaşadıkları dünyanın sosyal ve ekonomik sorunları hakkında, gençlerimizde farkındalık yaratmak olduğunu belirtti. Toplumların, refah seviyesinin yükselmesinde bilimsel bilginin hayati bir öneme sahip olduğuna değinen Kanay Mikrodünya ve Teknoloji, Antik Medeniyetlerde Teknoloji ve Yaşayan Makine İnsan Vücudu içerikli sunumunda doğa ve bilimle ilgili ilginç görsellerini de bizlerle paylaştı.

12 12 ETKİNLİKLER DİLEK AĞACI Yabancı Diller Bölümümüz, öğrencilerimizle Dilek Ağacı süslediler. Tüm öğrencilerimiz sınıflarında yeni yıldan beklentilerini konuştuktan sonra, isteyen öğrenciler bu beklentilerini kısa cümlecikler halinde dekore ettikleri kağıtlara yazarak dilek ağacına astılar. ÖĞRETMENLERİMİZİN YILBAŞI PARTİSİ Öğretmenlerimiz için Lisemizin Sosyal Komitesi tarafından düzenlenen 2015 e Merhaba Yılbaşı Partisi 24 Aralık ta saatleri arasında kutlandı. Eğlenceli dakikaların yaşandığı parti 2015 e gönderilen iyi dileklerle sona erdi. ÖĞRENCİLERİMİZİN YILBAŞI PARTİSİ Okul Başkanı ve sınıf temsilcilerinin düzenlediği yeni yıl partisi ÇAS ta kutlandı. Farklı etkinliklerin sergilendiği partiye öğrenciler, coşkularıyla renk kattı.

13 ETKİNLİKLER AR-GE LABORATUVARI BİLİM MERKEZİNE DÖNÜŞTÜ Lisemizde açılan bilim merkezi ile öğrencilerin elektronik, çevre, yazılım, mekatronikrobotik, haberleşme alanlarında teknolojik bilgi birikimlerini ve farkındalıklarını artırarak, yenilikçi düşünceler geliştirmelerine olanak sağlamayı hedefliyoruz. Öğrencilerine IB eğitimi ile uluslararası diploma veren ve bu sayede öğrencilerine yurtdışında okuma imkânı sağlayan Özel Ekrem Elginkan Lisesinde açılan bu merkez, gençlerin meslek seçimlerine yön verecek çalışmalara imza atıyor. Öğrencilerin inovatif düşünceler geliştirmelerine olanak sağlayan bu merkezde, Fizik-Kimya-Biyoloji Modülleri, Teknoloji ve Bilgisayar Modülleri, Modern Teknoloji ve Elektronik Sistemleri Modülleri, Enerji (Rüzgar, Güneş, Su, Hidro Isı) Modülleri, Temel İletişim Modülleri, Hareketli Robot Modülleri, 3D Robot Modülleri, Robotik Eğitim Modülleri bulunuyor. Bu modüller sayesinde öğrenciler artık laboratuvar dışında da farklı deneyler yaparak data toplayabilecek, gerçek dünya ile tanışarak kendi işlerini kurabilecek bilgi ve yetkinliğe erişecekler. 13

14 14 ÖRNEK ÖĞRENCİLER ARALIK AYI ÖRNEK ÖĞRENCİLERİ Akademik başarı ve disiplin dikkate alınarak seçilen örnek öğrencilerimizi tebrik ederiz. Hz - A H. Bilgehan GÜVEN Hz - B A. Ceyda ŞEN 9-A Defne İnci AYKANAT 9-B Erim BİLGEN 9-C Mert ÖZKAYA 10 - A Melisa DOĞAN 10 - B Zeynep SALKAYA 10 - C Eda Sansel ÜSTÜN 11 - A T. Yiğit AKTAN 11 - B Ege AKBABA 11 - C Damla SAYIL 12 - A Özüm HABİBOĞLU 12 - B Alp AKOVA 12 - C Ege GEVELİ

15 15

16 16 OCAK AYI YAPILMASI PLANLANAN ETKİNLİKLER ERGENLİK DÖNEMİ VE ÖZELLİKLERİ KONFERANSI saat da (8 ve 9. Ders saatler), İstanbul Üniversitesi Florence Nightingale Hemşirelik Fakültesi Halk Sağlığı Hemşireliği Ana Bilim Dalı öğretim üyesi Yard. Doç. Dr. Gülhan Coşansu, 9. sınıf öğrencilerimize, Ergenlik Dönemi ve Özellikleri konulu konferans verecektir. 07 Ocak QUATARMUN KONFERANSI Yabancı Diller Öğretmenimiz Malia Akıncı ile birlikte 6 öğrencimiz (11IB-Burak Can Çicek, 10IB-Barış Alpar, 10IB-Serra Şensoy, 10B-Naz Polat, 11A-Dilara Güntay, 9A-Fatma Aslıhan Beji) Doha Katar da QUATARMUN konferansına katılacaklardır Ocak İL GSGM YÜZME YARIŞLARI İl GSGM yüzme yarışları 07 Ocak tarihinde gerçekleştirilecektir. 07 Ocak BİLGİ ÜNİVERSİTESİ GEZİSİ Üniversite tanıtım çalışmaları kapsamında 9 Ocak ta 11. ve 12. sınıf öğrencilerimizle Bilgi Üniversitesi ne gezi planlanmıştır. FUTBOL TURNUVASI Okul içi Hazırlık-9 ve sınıflar arasında 4+1 oyunculardan oluşacak takımlarla eleme usulü futbol turnuvası yapılacaktır. 09 Ocak Ocak

17 SINAV TAKVİMİ 17 MEB SINIFLAR Hazırlık Sınıflar Tarih Hz. 9.Sınıf 10 FM 11 FM 11 TM Pzt Kimya Kimya Kimya Kimya Psikoloji Sal Tarih/Sağlık Tarih T.C.ink.Tarihi T.C.ink.Tarihi gar Turkçe Cogr/ Edeb Cogr/ Edeb Edebiyat Cogr/ Edeb Pzt 2. ve 3. dersler İngilizce İngilizce İngilizce İngilizce İngilizce Sal Matematik Matematik Matematik Matematik Matematik gar Fizik Dil Anlatı/Din Dil Anlatı/Din Dil Anlatı/Din Dil Anlatı/Din Per İsp/Almanca Fizik/İsp.Alm Fizik/İsp.Alm Fizik/İsp.Alm Cum Biyoloji/Edebiyat Pzt Biyoloji/ Edebiyat Biyoloji/ Edebiyat Biyoloji/ Edebiyat Geometri /Felsefe Sosyoloji/ İsp.Alm T.Edebiyatı Geometri/ Felsefe Sal Telafi Telafi Telafi Telafi Telafi gar Telafi Telafi Telafi Telafi Telafi Per Telafi Telafi Telafi Telafi Telafi Cum Telafi Telafi Telafi Telafi Telafi 12.SINIFLAR Tarih 12 FM 12 TM 12 TS 12 IB/FM 12 IB/TM Per T.Ed/ Din K. T.Ed/ Din K. T.Ed/ Din K. T.Ed/ Din K. T.Ed/ Din K Cum Fizik/ isp Mat./ isp Mat./ isp Fizik/ isp Mat./ isp Pzt Kimya/ Trafik g.turk Dun.Tar/Trafik g.turk Dun.Tar/Trafik Kimya/ Trafik g.turk Dun.Tar/Trafik Sal Biyo/ ing Cog/ing Cog/ing Biyo/ ing Cog/ ing Car Geo/ Dil Anlatim Per Matematik Geo/ Dil Anlatim Matematik/ Mantik Geo/ Dil Anlatim Matematik/Mantik Geo/ Dil Anlatim Matematik Geo/ Dil Anlatim Matematik/ Mantik Cum Telafi Sınavları Telafi Sınavları Telafi Sınavları Telafi Sınavları Telafi Sınavları Pzt Telafi Sınavları Telafi Sınavları Telafi Sınavları Telafi Sınavları Telafi Sınavları

18 18 SINAV TAKVİMİ IB EXAM Tarih Saat 10 IB 11 IB Pzt 2-3.Ders Biology/Physics IB Biology/Physics IB Sal 2-3.Ders Turkish A1 Turkish A gar 2-3.Ders Math Math Per 2.Ders Biyoloji(MEB)/Din Din K./Biyoloji(MEB) Cum 2.Ders Fizik (MEB) Fizik (MEB) Pzt 2.Ders ispanyolca /Almanca ispanyolca /Almanca Sal 2-3.Ders TSS TSS gar 2.Ders Telafi sinavları Telafi sinavları Per 2.Ders Telafi sinavları Telafi sinavları Cum 2.Ders Telafi sinavları Telafi sinavları

19 YEMEK MENÜSÜ 19 AŞKUR FİRMASI YEMEK MENÜSÜ 2 Ocak Cuma Cal 5 Ocak Pazartesi Cal 6 Ocak Salı Cal 7 Ocak Çarşamba Cal YAYLA ÇORBA 115 EZOGELİN ÇORBA 217 YOĞURT ÇORBASI 110 DOMATES ÇORBA 161 CORDON BLUE 336 KIŞ TÜRLÜSÜ 238 SAHAN KÖFTE 248 ETLİ NOHUT 393 KALEM MAKARNA 291 AMERİKAN SALATA SPAGETTİ NAPOLİTEN 291 BUHARA PİLAVI 341 BULGUR PİLAV HAYDARİ 275 Z.Y PİLAKİ 165 Z.Y KEREVİZ 178 MEVSİM SALATASI 139 GÖBEK SALATA 30 YEŞİLLİK 30 KARIŞIK TURŞU 70 YEŞİL SALATA 300 YEŞİLLİK 90 BEYAZ LAHANA SALATA 60 KIRMIZI LAHANA 51 HAVUÇ RENDE 65 KIRMIZI LAHANA 51 ROKA SALATASI 30 HAVUÇ RENDE 65 YOĞURT 158 YOĞURT 158 YOĞURT 158 YOĞURT 158 MEVSİM MEYVESİ 60 MEVSİM MEYVESİ 60 KABAK TATLISI 140 MEVSİM MEYVESİ 60 8 Ocak Perşembe Cal 9 Ocak Cuma Cal 12 Ocak Pazartesi Cal 13 Ocak Salı Cal TARHANA ÇORBA 115 MERCİMEK ÇORBA 183 ŞEHRİYELİ ÇORBA 115 YÖRÜK ÇORBA 115 TAZE FASULYE 201 TAVUK DÖNER GÜNÜ 326 HİNDİ KAVURMA 363 ETLİ BEZELYE 300 SU BÖREĞİ 360 ŞEHRİYELİ PİRİNÇ PİLAVI 342 KUSKUS PİLAVI 408 KOL BÖREĞİ 336 Z.Y KABAK PANE 275 Z.Y HAVUÇ TARATOR 201 Z.YAĞLI ENGİNAR 195 Z.YAĞLI BROKOLİ 160 YEŞİLLİK 30 ROKA SALATASI 65 YEŞİLLİK 30 KARIŞIK TURŞU 30 TURP SALATASI 90 YEŞİLLİK 30 HAVUÇ RENDE 65 KIRMIZI LAHANA 51 GÖBEK KIYIM 30 KORNİŞON TURŞU 90 ROKA SALATASI 30 MEVSİM SALATASI 139 YOĞURT 158 YOĞURT 158 YOĞURT 158 YOĞURT 158 TRİLEÇE TATLISI 291 MEVSİM MEYVESİ 60 MEVSİM MEYVESİ 60 KEŞKÜL Ocak Çarşamba Cal 15 Ocak Perşembe Cal 16 Ocak Cuma Cal 19 Ocak Pazartesi Cal MERCİMEK ÇOR- BA PÜRELİ İZMİR KÖFTE ARPA ŞEHRİYELİ PİLAV Z.YAĞLI PIRASA BROKOLİ ÇORBA 115 PİRİNÇ ÇORBASI 114 MERCİMEK ÇORBA- SI 320 ETLİ KURU FASULYE 330 TAS KEBAP 336 TAVUK SOTE BULGUR PİLAVI 291 PİZZA GÜNÜ 291 CEVİZLİ ERİŞTE 337 Z.Y LAHANA TARATOR Z.Y İSPİR FASULYE 170 Z.Y BAMYA 325 ROKA SALATASI 30 KORNİŞON TURŞU 90 HAVUÇ RENDE 30 MEVSİM SALATASI 139 PATLICAN SALATA 225 KIVIRCIK SALATA 51 YEŞİLLİK 30 HAVUÇ RENDE 65 HAVUÇ RENDE 65 KIRMIZI LAHANA 65 TURP SALATA 54 KIRMIZI LAHANA 51 YOĞURT 158 YOĞURT 158 YOĞURT 158 YOĞURT 158 MEVSİM MEYVESİ 170 TİRAMİSU 60 MEVSİM MEYVESİ 409 MEVSİM MEYVESİ 185

20 20 YEMEK MENÜSÜ AŞKUR FİRMASI YEMEK MENÜSÜ 20 Ocak Salı Cal 21 Ocak Çarşamba Cal 22 Ocak Perşembe Cal 23 Ocak Cuma Cal DÜĞÜN ÇORBA 122 YAYLA ÇORBA 115 DOMATES ÇORBA 161 EZOGELİN ÇORBA 183 ETLİ NOHUT 413 ÇİFTLİK KEBAP 250 KIYMALI ISPANAK 393 ÇITIR BALIK PATATES ŞEHRİYELİ PİLAV 342 BULGUR PİLAVI 420 BALKAN BÖREĞİ 291 BONCUK MAKARNA 342 HAYDARİ 60 MERCİMEK KÖFTE 325 Z.Y NOHUT SALATA 165 Z.Y BARBUNYA PİLAKİ ÇOBAN SALATASI 90 AKDENİZ SALATA 90 GÖBEK SALATA 30 KIRMIZI LAHANA 51 ROKA SALATASI 30 TURP SALATASI 54 ROKA SALATASI 30 ÇOBAN SALATASI 90 KARIŞIK TURŞU 70 HAVUÇ RENDE 65 KARIŞIK TURŞU 70 HAVUÇ RENDE 65 YOĞURT 158 YOĞURT 158 YOĞURT 158 ROKA SALATA 158 MOZAİK PASTA 60 MEVSİM MEYVESİ 60 MEVSİM MEYVESİ 430 TAHİN HELVA

21 KÜNYE 21 İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI ÖZEL EKREM ELGİNKAN LİSESİ Adres Telefon : İTÜ Ayazağa Yerleşkesi Özel Ekrem Elginkan Lisesi Maslak Sarıyer / İSTANBUL : (0212) (10 hat) Faks : (0212) E-Posta Web Sosyal Ağ : lise@itugvo.k12.tr : : / itugvo BÜLTEN BİLGİLERİ Aylık Okul Bülteni Cilt 3, Sayı 4, Ocak 2014 Bülteni Derleyen, Düzenleyen : Özgür KAYA ( ozgur.kaya@itugvo.k12.tr ) Bülteni Düzenleyen, Tasarlayan, Yayımlayan : Şafak TÜLÜKAŞ ( safak.tulukas@itugvo.k12.tr ) Redaksiyon : Seval SUCU (seval.sucu@itugvo.k12.tr) Aynur MUSLU (aynur.muslu@itugvo.k12.tr) Bir ay boyunca yaptıkları etkinliklerle okulumuza katkı sağlayan değerli öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

2014 2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖZEL SEV AMERİKAN KOLEJİ MART AYI YEMEK LİSTESİ

2014 2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖZEL SEV AMERİKAN KOLEJİ MART AYI YEMEK LİSTESİ 2014 2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 02 MART 2015 03 MART 2015 04 MART 2015 05 MART 2015 06 MART 2014 EZOGELİN ÇORBA 125 TARHANA ÇORBA 125 YOĞURT ÇORBA 125 MERCİMEK ÇORBA 125 DOMATES ÇORBA 125 IZGARA KÖFTE 250

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI EYLÜL - EKİM BÜLTENİ

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI EYLÜL - EKİM BÜLTENİ 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI EYLÜL - EKİM BÜLTENİ İÇİNDEKİLER Duyurular Okula Hoş geldiniz Kahvaltısı Temel İlk Yardım Eğitimi Yangın Güvenliği ve Yangınla Mücadele Eğitimi YGS - LYS Kampı Okul Açılış

Detaylı

2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OCAK - ŞUBAT BÜLTENİ

2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OCAK - ŞUBAT BÜLTENİ 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OCAK - ŞUBAT BÜLTENİ KÖŞE YAZISI İÇİNDEKİLER MUN Model Birleşmiş Milletler nedir? Duyurular MUN Nedir? Öğrencilerimiz, 200 m Kelebek Yarışında İstanbul 2.si Oldu Masa Tenisi

Detaylı

2015 2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖZEL SEV AMERİKAN KOLEJİ EKİM AYI YEMEK LİSTESİ 01 EKİM 2015 02 EKİM 2015 PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA

2015 2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖZEL SEV AMERİKAN KOLEJİ EKİM AYI YEMEK LİSTESİ 01 EKİM 2015 02 EKİM 2015 PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA 2015 2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 01 EKİM 2015 02 EKİM 2015 MERCİMEK ÇORBA 125 YAYLA ÇORBA 125 ETLİ KURU FASULYE 300 IZGARA KÖFTE/PATATES 300 PİRİNÇ PİLAVI 225 SOSLU MAKARNA 225 MEYVE / REVANİ 75 / MEYVE /

Detaylı

T.C. SARIYER KAYMAKAMLIĞI İTÜ GELİŞTİRME VAKFI ÖZEL EKREM ELGİNKAN LİSESİ 2015 2016 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI SINAV TAKVİMİ

T.C. SARIYER KAYMAKAMLIĞI İTÜ GELİŞTİRME VAKFI ÖZEL EKREM ELGİNKAN LİSESİ 2015 2016 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI SINAV TAKVİMİ T.C. SARIYER KAYMAKAMLIĞI İTÜ GELİŞTİRME VAKFI ÖZEL EKREM ELGİNKAN LİSESİ 2015 2016 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI SINAV TAKVİMİ I. KANAAT DÖNEMİ Tarih Hz 9.Sınıf 10.Sınıf 11FM 11TM 21.10.2015 Çar Matematik Matematik

Detaylı

2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OCAK - ŞUBAT BÜLTENİ

2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OCAK - ŞUBAT BÜLTENİ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OCAK - ŞUBAT BÜLTENİ İÇİNDEKİLER Kayak Sporu Tarihi ve Türkiye de Kayak Aylin ARTUNAY Beden Eğitimi Öğretmeni Sayfa 7 Duyurular Ergenlik Dönemi ve Özellikleri Konferansı Quatarmun

Detaylı

2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ŞUBAT - MART BÜLTENİ

2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ŞUBAT - MART BÜLTENİ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ŞUBAT - MART BÜLTENİ KÖŞE YAZILARI İÇİNDEKİLER Sınava ilişkin hissedilen olumsuz duygular sınav kaygısı, sınav stresi.. Semra SAYDER Rehberlik Servisi Koordinatörü Sayfa 7

Detaylı

İELEV 2017 ARALIK AYI MENÜSÜ CUMA KAHVALTI SİMİT BEYAZ PEYNİR TEREYAĞ BAL DOMATES/SALATALIK SÜT

İELEV 2017 ARALIK AYI MENÜSÜ CUMA KAHVALTI SİMİT BEYAZ PEYNİR TEREYAĞ BAL DOMATES/SALATALIK SÜT 01.12.2017 CUMA KAHVALTI SİMİT BEYAZ PEYNİR TEREYAĞ BAL DOMATES/SALATALIK SÜT ÖĞLE YEMEĞİ DOMATES ÇORBA MANTI SEBZE BUKETİ MEVSİM MEYVESİ MERCİMEK KÖFTE KARIŞIK SALATA HAVUÇ SALATA İKİNDİ KAHVALTISI MANDALİNA/KURUYEMİŞ

Detaylı

ÖZEL SEYMEN EĞİTİM KURUMLARI DARICA AYŞE SEYMEN YERLEŞKESİ MART AYI YEMEK MENÜSÜ

ÖZEL SEYMEN EĞİTİM KURUMLARI DARICA AYŞE SEYMEN YERLEŞKESİ MART AYI YEMEK MENÜSÜ ÖZEL SEYMEN EĞİTİM KURUMLARI DARICA AYŞE SEYMEN YERLEŞKESİ MART AYI YEMEK MENÜSÜ 01.03.2019 CUMA SABAH ARA ÖĞÜNÜ MİNESTRONE ÇORBA YOĞ. HAVUÇ TARATOR KURUYEMİŞ SANDİVİÇ ŞEHRİYE ÇORBA SOSLU KIRMIZI LAHANA

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI NİSAN - MAYIS BÜLTENİ

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI NİSAN - MAYIS BÜLTENİ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI NİSAN - MAYIS BÜLTENİ İÇİNDEKİLER Duyurular 10.Okuyan Okuryazar Kitap-Okur Buluşması Tutya Yılmaz Yine Türkiye Şampiyonu Basketbol Takımımız Yine Üstün Başarılar Elde Etti

Detaylı

ÖZEL SEYMEN EĞİTİM KURUMLARI DARICA AYŞE SEYMEN YERLEŞKESİ OCAK AYI YEMEK MENÜSÜ

ÖZEL SEYMEN EĞİTİM KURUMLARI DARICA AYŞE SEYMEN YERLEŞKESİ OCAK AYI YEMEK MENÜSÜ ÖZEL SEYMEN EĞİTİM KURUMLARI DARICA AYŞE SEYMEN YERLEŞKESİ OCAK AYI YEMEK MENÜSÜ SABAH ARA ÖĞÜNÜ 1 OCAK YILBAŞI TATİLİ 02.01.2019 ÇARŞAMBA SABAH ARA ÖĞÜNÜ MERCİMEK ÇORBA ZY. BROKOLİ KURUYEMİŞ BEYAZ PEYNİRLİ

Detaylı

2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI EKİM - KASIM BÜLTENİ

2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI EKİM - KASIM BÜLTENİ 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI EKİM - KASIM BÜLTENİ İÇİNDEKİLER Duyurular Yurt Dışı Üniversite Ziyaretleri İstanbul Arkeoloji Müzesi ve Topkapı Sarayı Gezisi Akademik Dürüstlük Eğitimi Milli Gururumuz Tutya

Detaylı

TEL ŞEH.PİRİNÇ PİLAVI MEVSİM MEYVE-BİSKÜVİLİ TAVUK GÖĞSÜ

TEL ŞEH.PİRİNÇ PİLAVI MEVSİM MEYVE-BİSKÜVİLİ TAVUK GÖĞSÜ ÖZEL SEYMEN EĞİTİM KURUMLARI DARICA AYŞE SEYMEN YERLEŞKESİ ARALIK AYI YEMEK MENÜSÜ 03.12.2018 PAZARTESİ SABAH ARA ÖĞÜNÜ MERCİMEK ÇORBA ZY.SOSLU KARIŞIK KIZARTMA KEK BEYAZ PEYNİRLİ SANDİVİÇ ET DÖNER DOMATES

Detaylı

ŞAFAK İLKOKUL SABAH KAHVALTI LİSTESİ

ŞAFAK İLKOKUL SABAH KAHVALTI LİSTESİ ŞAFAK İLKOKUL SABAH KAHVALTI LİSTESİ 05 MART 2018 PAZARTESİ 06 MART 2018 SALI 07 MART 2018 ÇARŞAMBA 08 MART 2018 PERŞEMBE 09 MART 2018 CUMA SÜT MEYVE SUYU BİTKİ ÇAYI MEYVE SUYU SÜT BEYAZ PEYNİR KAŞAR PEYNİR

Detaylı

İELEV 2018 ARALIK AYI MENÜSÜ PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE 07.12

İELEV 2018 ARALIK AYI MENÜSÜ PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE 07.12 03.12.2018 PAZARTESİ 04.12.2018 SALI 05.12.2018 ÇARŞAMBA 06.12.2018 PERŞEMBE 07.12.2018 CUMA AÇMA KAŞAR PEYNİR/BEYAZ PEYNİR/KREM PEYNİR KAŞAR PEYNİR/BEYAZ PEYNİR/KREM PEYNİR KAŞAR PEYNİR/BEYAZ PEYNİR/KREM

Detaylı

SEBZELİ MAKARNA MEVSİM MEYVE-MUZLU PUDİNG

SEBZELİ MAKARNA MEVSİM MEYVE-MUZLU PUDİNG ÖZEL SEYMEN EĞİTİM KURUMLARI DARICA AYŞE SEYMEN YERLEŞKESİ KASIM AYI YEMEK MENÜSÜ 12.11.2018 PAZARTESİ SABAH ARA ÖĞÜNÜ TARHANA ÇORBA ZY. ISPANAK KAVURMA KURUYEMİŞ SİMİT MANTI MEYVE SUYU ÜÇGEN PEYNİR KARIŞIK

Detaylı

ŞEREFLİKOÇHİSAR DEVLET HASTANESİ KASIM AYI YEMEK LİSTESİ

ŞEREFLİKOÇHİSAR DEVLET HASTANESİ KASIM AYI YEMEK LİSTESİ ŞEREFLİKOÇHİSAR DEVLET HASTANESİ KASIM AYI YEMEK LİSTESİ ÖĞLE YEMEĞİ AKŞAM YEMEĞİ DİYET TOYGA ÇORBASI TARHANA ÇORBA TOYGA ÇORBASI 1.11.2015 HAŞLAMA ET KIYMALI ISPANAK-YOĞURTLU HAŞLAMA ET PAZAR BULGUR PİLAVI

Detaylı

ÖZEL KÜÇÜK PRENS OKULLARI İLKÖĞRETİM - ORTAÖĞRETİM BÖLÜMÜ MART 2019 KAHVALTI, ÖĞLE YEMEK, İKİNDİ VE ETÜT ÖĞÜNÜ MENÜSÜ

ÖZEL KÜÇÜK PRENS OKULLARI İLKÖĞRETİM - ORTAÖĞRETİM BÖLÜMÜ MART 2019 KAHVALTI, ÖĞLE YEMEK, İKİNDİ VE ETÜT ÖĞÜNÜ MENÜSÜ ÖĞLE YEMEK ORTAK ÜRÜNLER ÖĞLE YEMEK MENÜ-2 ÖĞLE YEMEK MENÜ-1 ÖZEL KÜÇÜK PRENS OKULLARI İLKÖĞRETİM - ORTAÖĞRETİM BÖLÜMÜ MART 2019, ÖĞLE YEMEK, İKİNDİ VE ETÜT ÖĞÜNÜ MENÜSÜ 4.03.2019 5.03.2019 6.03.2019 7.03.2019

Detaylı

EYÜBOĞLU ÇAMLICA İLKOKULU 3., 4. ve 5. SINIFLAR

EYÜBOĞLU ÇAMLICA İLKOKULU 3., 4. ve 5. SINIFLAR 01.10.2012 PAZARTESİ 02.10.2012 SALI 03.10.2012 ÇARŞAMBA DOMATES ÇORBA 139 KURU KÖFTE/PATATES TAVA 530 CARBONARA SOSLU SPAGHETTI 261 AÇMA 242 SEBZE BUKETİ 95 SUYU 100 KABAK BİBER KIZARTMA 298 SÜT 63 PİYAZ

Detaylı

Su Böreği (300), Menemen(90), Beyaz Peynir(70), Siyah Zeytin(14) Yeşil Zeytin (17), Kayısı Reçeli(63), Komposto(130), Maydanoz+Roka

Su Böreği (300), Menemen(90), Beyaz Peynir(70), Siyah Zeytin(14) Yeşil Zeytin (17), Kayısı Reçeli(63), Komposto(130), Maydanoz+Roka TED KOCAELİ KOLEJİ 2018-2019 AKADEMİK YILI EKİM AYI YEMEK MENÜSÜ PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA 1.10.2018 2.10.2018 3.10.2018 4.10.2018 5.10.2018 SABAH KAHVALTISI Cal SABAH KAHVALTISI Cal SABAH

Detaylı

ODTÜ GELİŞTİRME VAKFI ÖZEL NİĞDE İLKOKULU / ORTAOKULU 2017 / 2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ARALIK AYI YEMEK LİSTESİ İKİNDİ KAHVALTISI YEMEĞİ

ODTÜ GELİŞTİRME VAKFI ÖZEL NİĞDE İLKOKULU / ORTAOKULU 2017 / 2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ARALIK AYI YEMEK LİSTESİ İKİNDİ KAHVALTISI YEMEĞİ ODTÜ GELİŞTİRME VAKFI ÖZEL NİĞDE İLKOKULU / ORTAOKULU 2017 / 2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ARALIK AYI YEMEK LİSTESİ GÜN ANASINIFI ÖĞLE İKİNDİ KAHVALTISI YEMEĞİ BESLENMESİ Kaşar Peynir(105 Tavuk Çorba(175 Patatesli

Detaylı

MEV KOLEJİ ÖZEL ANKARA OKULLARI

MEV KOLEJİ ÖZEL ANKARA OKULLARI MEV KOLEJİ ÖZEL ANKARA OKULLARI 03.12.2018 04.12.2018 05.12.2018 06.12.2018 07.12.2018 EV YAPIMI ELMA ÇAYI EV YAPIMI IHLAMUR EV YAPIMI FIRIN PATATES BEYAZ PEYNİR SEBZELİ OMLET KAŞAR PEYNİR HAŞLANMIŞ YUMURTA

Detaylı

ÖZEL SEYMEN EĞİTİM KURUMLARI DARICA AYŞE SEYMEN YERLEŞKESİ ŞUBAT AYI YEMEK MENÜSÜ

ÖZEL SEYMEN EĞİTİM KURUMLARI DARICA AYŞE SEYMEN YERLEŞKESİ ŞUBAT AYI YEMEK MENÜSÜ ÖZEL SEYMEN EĞİTİM KURUMLARI DARICA AYŞE SEYMEN YERLEŞKESİ ŞUBAT AYI YEMEK MENÜSÜ 04.02.2019 PAZARTESİ SABAH ARA ÖĞÜNÜ EZOGELİN ÇORBA KISIR PİŞİ ÇİKOLATALI EKMEK ET DÖNER AYRAN SÜT PİRİNÇ PİLAVI SOSLU

Detaylı

İELEV 2017 OCAK AYI MENÜSÜ PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE 06.01

İELEV 2017 OCAK AYI MENÜSÜ PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE 06.01 İELEV 2017 OCAK AYI MENÜSÜ 02.01.2017 PAZARTESİ 03.01.2017 SALI 04.01.2017 ÇARŞAMBA 05.01.2017 PERŞEMBE 06.01.2017 CUMA SANDWİÇ (KAŞARLI) KAŞAR PEYNİR/BEYAZ PEYNİR/KREM PEYNİR KAŞAR PEYNİR/BEYAZ PEYNİR/KREM

Detaylı

ÖZEL KÜÇÜK PRENS OKULLARI İLKÖĞRETİM - ORTAÖĞRETİM BÖLÜMÜ ŞUBAT 2019 KAHVALTI, ÖĞLE YEMEK, İKİNDİ VE ETÜT ÖĞÜNÜ MENÜSÜ

ÖZEL KÜÇÜK PRENS OKULLARI İLKÖĞRETİM - ORTAÖĞRETİM BÖLÜMÜ ŞUBAT 2019 KAHVALTI, ÖĞLE YEMEK, İKİNDİ VE ETÜT ÖĞÜNÜ MENÜSÜ ÖĞLE YEMEK ORTAK ÜRÜNLER ÖĞLE YEMEK MENÜ-2 ÖĞLE YEMEK MENÜ-1 ÖZEL KÜÇÜK PRENS OKULLARI İLKÖĞRETİM - ORTAÖĞRETİM BÖLÜMÜ ŞUBAT 2019, ÖĞLE YEMEK, İKİNDİ VE ETÜT ÖĞÜNÜ MENÜSÜ 4.02.2019 5.02.2019 6.02.2019

Detaylı

ARALIK 2018 YEMEK LİSTESİ

ARALIK 2018 YEMEK LİSTESİ ARALIK 2018 YEMEK LİSTESİ KAHVALTI ÖĞLE YEMEĞİ İKİNDİ İlkokul Öğrencilerimiz İçin; Tereyağı, Reçel, Fıstık Ezme, 01 Ara, Cumartesi Lokum, Süt Ortaokul Ve Liseye Açık Büfe Kahvaltı Verilmektedir. 02 Ara,

Detaylı

EYÜBOĞLU ÇAMLICA ORTAOKULU 6., 7. ve 8. SINIFLAR EYÜBOĞLU KOLEJİ ve FEN LİSESİ

EYÜBOĞLU ÇAMLICA ORTAOKULU 6., 7. ve 8. SINIFLAR EYÜBOĞLU KOLEJİ ve FEN LİSESİ 01.10.2012 PAZARTESİ 02.10.2012 SALI 03.10.2012 ÇARŞAMBA 04.10.2012 PERŞEMBE DOMATES ÇORBA 139 KURU KÖFTE/PATATES TAVA 530 CARBONARA SOSLU SPAGHETTI 261 SEBZE BUKETİ 95 KABAK BİBER KIZARTMA 298 PİYAZ 203

Detaylı

YILBAŞI TATİLİ -Z.YAĞLI KEREVİZ -PAZI BORANİ -ACI BİBER TURŞUSU -HAVUÇ SALATASI -REYHANLI GÖBEK SALATASI

YILBAŞI TATİLİ -Z.YAĞLI KEREVİZ -PAZI BORANİ -ACI BİBER TURŞUSU -HAVUÇ SALATASI -REYHANLI GÖBEK SALATASI BEZMİALEM VAKIF ÜNİVERSİTE HASTANESİ 2018 OCAK AYI YEMEK MENÜSÜ 01.01.2018 02.01.2018 İ PEYNİR -MERCİMEK ÇORBA (123 KCAL) -ISPANAK BUKET (170 KCAL) -KIYMALI BÖREK (248 KCAL) -KEMAL PAŞA TATLISI (167 KCAL)

Detaylı

05/12/16-Pazartesi 06/12/16-Salı 07/12/16-Çarşamba 08/12/16-Perşembe 09/12/16-Cuma. Üçgen Peynir Beyaz Peynir Kaşar Peyniri Üçgen Peynir Beyaz Peynir

05/12/16-Pazartesi 06/12/16-Salı 07/12/16-Çarşamba 08/12/16-Perşembe 09/12/16-Cuma. Üçgen Peynir Beyaz Peynir Kaşar Peyniri Üçgen Peynir Beyaz Peynir 01/12/16-Perşembe Üçgen Peynir Zeytin Yeşil Haşlanmış Yumurta Domates Ihlamur Çayı Poğaça Peynirli 02/12/16-Cuma Beyaz Peynir Zeytin Siyah Bal Tereyağı Süt Peynirli Tepsi Böreği 05/12/16-Pazartesi 06/12/16-Salı

Detaylı

FATİH SULTAN MEHMET VAKIF ÜNİVERSİTESİ Sağlık Kültür ve Spor Da re Başkanlığı Ocak - 2015 Öğle Yemek Menüsü

FATİH SULTAN MEHMET VAKIF ÜNİVERSİTESİ Sağlık Kültür ve Spor Da re Başkanlığı Ocak - 2015 Öğle Yemek Menüsü FATİH SULTAN MEHMET VAKIF ÜNİVERSİTESİ Sağlık Kültür ve Spor Da re Başkanlığı Ocak - 2015 Öğle Yemek Menüsü Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma 1 Ocak 2 Ocak Mercimek Çorba (134 kcal) Kaşarlı Fırın Tavuk

Detaylı

ÖZEL KÜÇÜK PRENS OKULLARI ANAOKULU BÖLÜMÜ ARALIK KAHVALTI - ÖĞLE YEMEK VE İKİNDİ MENÜSÜ KAHVALTI ÖĞLE YEMEK İKİNDİ

ÖZEL KÜÇÜK PRENS OKULLARI ANAOKULU BÖLÜMÜ ARALIK KAHVALTI - ÖĞLE YEMEK VE İKİNDİ MENÜSÜ KAHVALTI ÖĞLE YEMEK İKİNDİ ÖZEL KÜÇÜK PRENS OKULLARI ANAOKULU BÖLÜMÜ ARALIK - 2018 - VE MENÜSÜ 3.12.2018 4.12.2018 5.12.2018 6.12.2018 7.12.2018 KAŞAR PEYNİRİ BEYAZ PEYNİR KREM PEYNİR - MAYDANOZ BEYAZ PEYNİR KARPER PEYNİR - HAVUÇ

Detaylı

2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ARALIK - OCAK BÜLTENİ

2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ARALIK - OCAK BÜLTENİ 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ARALIK - OCAK BÜLTENİ KÖŞE YAZILARI İÇİNDEKİLER Yeni yıldan beklentileriniz nedir? Beklentiler, beklentiler, beklentiler Duyurular Yeni Yıl - Yeni Bir Şanş Şiddeti Önleme

Detaylı

Kahvaltı. Öğle Yemeği. Salata Bar

Kahvaltı. Öğle Yemeği. Salata Bar 28 / 03 / 2016 29 / 03 / 2016 30 / 03 / 2016 31 /03 / 2016 01 / 04 / 2016 Peynirli Fırın Ekmek Siyah Zeytin Reçel Kuşburnu Mercimek Çorbası Etli Kuru Fasulye Tel Şehriyeli Pirinç Pilavı Tel Kadayıf Mevsim

Detaylı

AKADEMİK YILI EYLÜL AYI YEMEK MENÜSÜ

AKADEMİK YILI EYLÜL AYI YEMEK MENÜSÜ PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA 9/3/2018 9/4/2018 9/5/2018 9/6/2018 9/7/2018 SABAH KAHVALTISI Cal SABAH KAHVALTISI Cal SABAH KAHVALTISI Cal SABAH KAHVALTISI Cal SABAH KAHVALTISI Cal Simit(280), Sade

Detaylı

Tarih Gün Öğün. Yemek Sabah Kaşar peynir Piknik Reçel Fındık Ezmesi Siyah/Yeşil Zeytin Gözleme Domates/Salatalık 8.1.2015 Perşembe

Tarih Gün Öğün. Yemek Sabah Kaşar peynir Piknik Reçel Fındık Ezmesi Siyah/Yeşil Zeytin Gözleme Domates/Salatalık 8.1.2015 Perşembe Tarih Gün Öğün Yemek Sabah Kaşar peynir Piknik Reçel Fındık Ezmesi Siyah/Yeşil Zeytin Gözleme Domates/Salatalık 8.1.2015 Perşembe Öğle Mercimek Çorba Karışık Dolma Makarna Meyve Yoğurt Akşam Kulaklı Çorba

Detaylı

EZOGELİN ÇORBA SEBZELİ KÖFTE PEYNİRLİ MAKARNA 3/6/2017 3/7/2017 TARHANA/MERCİMEK ÇORBA 3/13/2017 3/14/2017 EZOGELİN ÇORBA ARPA ŞEHRİYE/TARHANA ÇORBA

EZOGELİN ÇORBA SEBZELİ KÖFTE PEYNİRLİ MAKARNA 3/6/2017 3/7/2017 TARHANA/MERCİMEK ÇORBA 3/13/2017 3/14/2017 EZOGELİN ÇORBA ARPA ŞEHRİYE/TARHANA ÇORBA 3/6/2017 3/7/2017 TARHANA/MERCİMEK ÇORBA TAVUK TANTUNİ ALİNAZİK EZOGELİN ÇORBA 3/13/2017 3/14/2017 EZOGELİN ÇORBA ARPA ŞEHRİYE/TARHANA ÇORBA SALÇA SOSLU PİLİÇ KÜLBASTI HÜNKAR BEĞENDİ PEYNİRLİ MAKARNA KEŞKÜL

Detaylı

Kahvaltı. Öğle Yemeği. Salata Bar

Kahvaltı. Öğle Yemeği. Salata Bar 02 / 05 / 2016 03 / 05 / 2016 04 / 05 / 2016 05 / 05 / 2016 06 / 05 / 2016 Peynirli Poğaça Rol Ekmek Peynirli Fırın Ekmek Rol Ekmek Rol Ekmek Siyah Zeytin Beyaz Peynir Tahinli Pekmez Beyaz Peynir Kaşar

Detaylı

9B Kimya 2 Özge YILMAZ GEL 9B Biyoloji 2 Aliye ÖZGÜR 9B Sağlık Bilgisi 1 Pzt.2.ders(Biyoloji dersi ile birlikte) Aliye ÖZGÜR 9B İngilizce 8

9B Kimya 2 Özge YILMAZ GEL 9B Biyoloji 2 Aliye ÖZGÜR 9B Sağlık Bilgisi 1 Pzt.2.ders(Biyoloji dersi ile birlikte) Aliye ÖZGÜR 9B İngilizce 8 TC SARIYER KAYMAKAMLIĞI İTÜ GELİŞTİRME VAKFI ÖZEL EKREM ELGİNKAN LİSESİ 2012-2013 HAFTALIK DERS ÇİZELGESİ(PRE IB) 06.05.2011 tarih ve 45 sayılı TTK Kararı ile yayınlanan IBDP Kasım Dönemi Haftalık Çizelgesi

Detaylı

ÖZEL KÜÇÜK PRENS OKULLARI İLK - ORTAÖĞRETİM BÖLÜMÜ EKİM SABAH BESLENME MENÜSÜ

ÖZEL KÜÇÜK PRENS OKULLARI İLK - ORTAÖĞRETİM BÖLÜMÜ EKİM SABAH BESLENME MENÜSÜ ÖZEL KÜÇÜK PRENS OKULLARI İLK - ORTAÖĞRETİM BÖLÜMÜ EKİM- 2018 SABAH BESLENME MENÜSÜ 1.10.2018 2.10.2018 3.10.2018 4.10.2018 5.10.2018 SUSAMLI KANDİL SİMİTİ GÖBEK SALATA - SALATALIK VE BEYAZ PATATESLİ PARMAK

Detaylı

MENÜ MODEL ÖRNEKLERİ VE MENÜ ÖRNEKLERİ

MENÜ MODEL ÖRNEKLERİ VE MENÜ ÖRNEKLERİ MENÜ MODEL ÖRNEKLERİ VE MENÜ ÖRNEKLERİ GÜZ DÖNEMİ MENÜ MODELİ-1 PAZARTESİ / * / / / / / / / ÇARŞAMBA / / / / PERŞEMBE / / Etli dolma/ Hoşaf / / CUMA / / / GÜZ DÖNEMİ MENÜ ÖRNEĞİ - 1 PAZARTESİ Yayla çorba

Detaylı

02/01/17-Pazartesi 03/01/17-Salı 04/01/17-Çarşamba 05/01/17-Perşembe 06/01/17-Cuma

02/01/17-Pazartesi 03/01/17-Salı 04/01/17-Çarşamba 05/01/17-Perşembe 06/01/17-Cuma 02/01/17-Pazartesi 03/01/17-Salı 04/01/17-Çarşamba 05/01/17-Perşembe 06/01/17-Cuma Üçgen Peynir Beyaz Peynir Kaşar Peyniri K Üçgen Peynir K Beyaz Peynir Zeytin Siyah Zeytin Yeşil Zeytin Siyah K Zeytin

Detaylı

İlkokul-Ortaokul Bölümünde 9 OKULLARINDA KARNE HEYECANI

İlkokul-Ortaokul Bölümünde 9 OKULLARINDA KARNE HEYECANI İlkokul-Ortaokul Bölümünde 9 Şubat 2015 tarihinden itibaren veli-öğretmen görüşmeleri başlamıştır. Sayın Velilerimiz, İlkokul-Ortaokul Bölümünde 09 Şubat 2015 tarihinden itibaren veli-öğretmen görüşmeleri

Detaylı

Günlük Yemek Menüsü. 2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı

Günlük Yemek Menüsü. 2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı Günlük Yemek Menüsü 2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı Yemekhane ve Kantinler Öğrencilerin doğru ve örnek davranışlarını, sınıf dışındaki yerlerde de sürdürmeleri gerekmektedir. Bu yerlerin başında Yemekhane

Detaylı

İELEV CAĞALOĞLU ANAOKULU EKİM AYI MENÜSÜ SALATABAR*YOĞURT SALATABAR*YOĞURT SALATABAR*CACIK SALATABAR*YOĞURT

İELEV CAĞALOĞLU ANAOKULU EKİM AYI MENÜSÜ SALATABAR*YOĞURT SALATABAR*YOĞURT SALATABAR*CACIK SALATABAR*YOĞURT 01.10.2013 SALI 02.10.2013 ÇARŞAMBA 03.10.2013 PERŞEMBE 04.10.2013 CUMA KAHVALTI KAHVALTI KAHVALTI KAHVALTI KAŞAR PEYNİRİ YUMURTA AÇMA\KREM PEYNİR BEYAZ PEYNİR TEREYAĞ\BAL BEYAZ PEYNİR DOMATES\SALATALIK

Detaylı

KASIM 2018 YEMEK LİSTESİ

KASIM 2018 YEMEK LİSTESİ KASIM 2 YEMEK LİSTESİ İKİNDİ 01.11.2 Perşembe Tarhana Çorbası,Makarna, 02.11.2 Cuma Havuçlu,Patatesli Yeşil Mercimek Yemeği,Arpa Şehriyeli Pilavı Patlamış Mısır Partisi, Börek 03.11.2 04.11.2 05.11.2 Pazartesi

Detaylı

KAHVALTI ÖĞLE YEMEĞI ARA ÖĞÜN. Sebze Çorbası (120 Cal) Kıymalı Mercimek Yemeği (80 Cal) Bulgur Pilavı (215 Cal) Cacık (94 Cal)

KAHVALTI ÖĞLE YEMEĞI ARA ÖĞÜN. Sebze Çorbası (120 Cal) Kıymalı Mercimek Yemeği (80 Cal) Bulgur Pilavı (215 Cal) Cacık (94 Cal) 1 ARALIK 2015 Sebze Çorbası (120 Cal) Kıymalı Mercimek Yemeği (80 Cal) Bulgur Pilavı (215 Cal) Cacık (94 Cal) Maydanozlu Patates Salatası (220 Cal) Havuç Tarator (178 Cal) 2 ARALIK 2015 Tarhana Çorbası

Detaylı

2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI KASIM - ARALIK BÜLTENİ

2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI KASIM - ARALIK BÜLTENİ 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI KASIM - ARALIK BÜLTENİ İÇİNDEKİLER Duyurular İTÜ Teknokent Gezisi Koç Üniversitesi Gezisi TIMUN a Katıldık 10 Kasım Atatürk ü Anma Töreni Genç Erkekler Atatürk Kupası Masa

Detaylı

TED ALİAĞA KOLEJİ EKİM 2015

TED ALİAĞA KOLEJİ EKİM 2015 TED ALİAĞA KOLEJİ EKİM 2015 YEMEK MENÜSÜ 01 EKİM 2015 PERŞEMBE 02 EKİM 2015 CUMA SİMİT ÜÇGEN PEYNİR DOMATES-SALATALIK ZEYTİN FINDIK KREMASI 1175 CAL DOMATES - SALATALIK ZEYTİN HAŞLANMIŞ YUMURTA BEYAZ PEYNİR

Detaylı

İTÜ GVO ÖZEL EKREM ELGİNKAN LİSESİ SINAV TAKVİMİ

İTÜ GVO ÖZEL EKREM ELGİNKAN LİSESİ SINAV TAKVİMİ MEB SINIFLARI I.KANAAT DÖNEMİ SINAV TAKVİMİ İTÜ GVO ÖZEL EKREM ELGİNKAN LİSESİ SINAV TAKVİMİ I. KANAAT DÖNEMİ Tarih Hz 9.Sınıf 10.Sınıf 11FM 11TM 16.10.2017 Pzt İngilizce İngilizce İngilizce İngilizce

Detaylı

ARALIK 2016 YEMEK LİSTESİ

ARALIK 2016 YEMEK LİSTESİ 28 KASIM PAZARTESİ OCTOBER MONDAY 29 KASIM SALI NOVEMBER TUESDAY 30 KASIM ÇARŞAMBA NOVEMBER WEDNESDAY 01 02 Naneli yoğurt çorbası 173 kcal Kıymalı bezelye 226 kcal Su böreği 450 kcal Domates çorbası 163

Detaylı

2014-2015 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI ÖZEL EVRENSEL OKULLARI ( KOLEJ-FEN LİSESİ-ORTAOKUL-İLKOKUL-OKUL ÖNCESİ ) YILLIK ÇALIŞMA TAKVİMİ

2014-2015 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI ÖZEL EVRENSEL OKULLARI ( KOLEJ-FEN LİSESİ-ORTAOKUL-İLKOKUL-OKUL ÖNCESİ ) YILLIK ÇALIŞMA TAKVİMİ E Y L Ü L HAF 2014-2015 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI ÖZEL EVRENSEL OKULLARI ( KOLEJ-FEN LİSESİ-ORTAOKUL-İLKOKUL-OKUL ÖNCESİ ) YILLIK ÇALIŞMA TAKVİMİ GÜN Y A P I L A C A K E T K İ N L İ K L E R E T K İ N L İ K

Detaylı

2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI KASIM - ARALIK BÜLTENİ

2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI KASIM - ARALIK BÜLTENİ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI KASIM - ARALIK BÜLTENİ KÖŞE YAZILARI İÇİNDEKİLER Tarihteki ilk anayasal demokrasiyi kurmak üzere 1787 Mayıs ında Philadelphia da toplanan... Özgür ERDOĞAN Müdür Yardımcısı

Detaylı

Türkiye Özel Okullar Birliği Sempozyumuna Katıldık

Türkiye Özel Okullar Birliği Sempozyumuna Katıldık Türkiye Özel Okullar Birliği Sempozyumuna Katıldık Türkiye Özel Okullar Birliği 14. Geleneksel Sempozyumu Geleceğin Öğretmeni temasıyla 28-31.01.2015 tarihleri arasında Antalya Belek te gerçekleştirildi.

Detaylı

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU İstanbul Anadolu Kuzey Bölgesi Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU İstanbul Anadolu Kuzey Bölgesi Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği 2014 YILI KASIM AYI NORMAL YEMEK LİSTESİ (01.30/11/2014) GÜNLER KAHVALTI ÖĞLE AKŞAM 01/11/2014 ETLİ KURU FASULYE SADE PİRİNÇ PİLAVI TAVUK SOTE CEVİZLİ ERİŞTE KEMALPAŞA 02/11/2014 KIYMALI LU MANTI ZEYTİNYAĞLI

Detaylı

TARİH: SABAH KAHVALTISI: Kcal ÖĞLE YEMEĞİ: Kcal

TARİH: SABAH KAHVALTISI: Kcal ÖĞLE YEMEĞİ: Kcal TARİH: SABAH KAHVALTISI: ÖĞLE YEMEĞİ: 10 EYLÜL PAZARTESİ Kahvaltı Tabağı 1,Peynirli Poğaça, Portakal Suyu 535 Patlıcan oturtma,pirinç pilavı, cacık, karpuz 733 11 EYLÜL SALI Kahvaltı Tabağı 2,Tereyağlı

Detaylı

Ç.Ü.KOZAN MYO HAZİRAN AYI 2015 YEMEK LİSTESİ Tarih Menü

Ç.Ü.KOZAN MYO HAZİRAN AYI 2015 YEMEK LİSTESİ Tarih Menü Ç.Ü.KOZAN MYO HAZİRAN AYI 2015 YEMEK LİSTESİ 01.06.2015 SAÇ KAVURMA PİRİNÇ PİLAVI SALATA+AYRAN 02.06.2015 KURU FASULYE PİRİNÇ PİLAVI YOĞURT+TURŞU 03.06.2015 BALIK MERCİMEK ÇORBA HALKA TATLI+ SALATA 04.06.2015

Detaylı

EYÜBOĞLU HAZIRLIK SINIFLARI BESİN GRUBU

EYÜBOĞLU HAZIRLIK SINIFLARI BESİN GRUBU 03.09.2012 PAZARTESİ DOMATES 8 SEBZE EZME ÇORBA 195 KURU ÜZÜM KAYISI CEVİZ 150 SALATALIK 5 İSKENDER-YOĞURTLU 476 PETİBÖR BİSKÜVİ 75 BEYAZ PEYNİR 55 ARPA ŞEHRİYELİ PİLAV 345 KAŞAR PEYNİR 82 MEYVE 50-100

Detaylı

AYLIK YEMEK MENÜSÜ / ŞUBAT 2016

AYLIK YEMEK MENÜSÜ / ŞUBAT 2016 AYLIK YEMEK MENÜSÜ / ŞUBAT 2016 Boğaziçi Üniversitesi Rektörlüğü Sağlık, Kültür ve Spor Daire Bşk. Kantin ve Kafeteryalar Şube Md. 01.02.2016 02.02.2016 Salı 03.02.2016 Çarşamba 04.02.2016 Perşembe 05.02.2016

Detaylı

RAMAZAN BÜFESİ TL (%18 KDV eklenecektir)

RAMAZAN BÜFESİ TL (%18 KDV eklenecektir) RAMAZAN BÜFESİ 1 120 TL (%18 KDV eklenecektir) İftariyelik (Serpme) Beyaz peynir, tulum peyniri, kaşar, pastırma, sucuk, kuru kayısı, kuru incir, kuru erik, hurma, ceviz, gül reçeli, portakal reçeli, tereyağı,

Detaylı

E Y L Ü L Ders Yılı nın Başlaması Tören/Program Komisyonu 08:30

E Y L Ü L Ders Yılı nın Başlaması Tören/Program Komisyonu 08:30 E Y L Ü L 2 0 1 8 1 Eylül Cumartesi 2 Eylül Pazar 3 Eylül Pazartesi 4 Eylül Salı Sene Başı Öğretmenler Kurulu Okul Müdürü 09:00 Okul Yönetimi 5 Eylül Çarşamba / Kurulu 6 Eylül Perşembe Alan / Zümre Toplantıları

Detaylı

BARIŞ MANÇO ANISINA MERHABA KONSERİ

BARIŞ MANÇO ANISINA MERHABA KONSERİ BARIŞ MANÇO ANISINA MERHABA KONSERİ YAZA 46.Dönem Mezuniyet Töreni Resim Sergisi Lise ye Geçiş Töreni ORTAK SINAV PROGRAMI DUYURUSU TED KAYSERİ KOLEJİ ÖZEL LİSESİ 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 2.DÖNEM

Detaylı

01 HAZİRAN - 05 HAZİRAN 2015 YEMEK LİSTESİ. sevinckoleji.com

01 HAZİRAN - 05 HAZİRAN 2015 YEMEK LİSTESİ. sevinckoleji.com 01 HAZİRAN - 05 HAZİRAN 2015 YEMEK LİSTESİ PAZARTESİ 01/06/15 SALI 02/06/15 ÇARŞAMBA 03/06/15 PERŞEMBE 04/06/15 CUMA 05/06/15 PATATESLİ YUMURTA İ SİYAH ÇAYI KARIŞIK SEBZE ÇORBA ÇORBA TAVUKSUYU ÇORBA ETLİ

Detaylı

PERSONEL GECE KAHVALTISI HASTA SABAH KAHVALTISI PERSONEL AKŞAM YEMEĞİ HASTA VE PERSONEL ÖĞLE YEMEĞİ HASTA DİYET ÖĞLE HASTA DİYET AKŞAM REJİM 2 EKİM

PERSONEL GECE KAHVALTISI HASTA SABAH KAHVALTISI PERSONEL AKŞAM YEMEĞİ HASTA VE PERSONEL ÖĞLE YEMEĞİ HASTA DİYET ÖĞLE HASTA DİYET AKŞAM REJİM 2 EKİM HASTA VE ÖĞLE Beyaz Peynir Şehriye Çorbası Kremalı Mantar Çorbası Şehriye Çorba Etli Taze Fasulye Hasanpaşa Köfte Çay 1 Siyah Zeytin Tavuk Izgara Etli Taze Fasulye Yoğurt Şehriyeli Pirinç Pilavı Bulgur

Detaylı

SARDUNYA YETKİLİSİ SARDUNYA YETKİLİSİ SARDUNYA YETKİLİSİ ŞENER YORGANCI PINAR KARAHAN MURAT AŞAR OPERASYON DİREKTÖRÜ BÖLGE MÜDÜRÜ PROJE YÖNETİCİSİ

SARDUNYA YETKİLİSİ SARDUNYA YETKİLİSİ SARDUNYA YETKİLİSİ ŞENER YORGANCI PINAR KARAHAN MURAT AŞAR OPERASYON DİREKTÖRÜ BÖLGE MÜDÜRÜ PROJE YÖNETİCİSİ ÖZEL ÖZEL KÜÇÜK KÜÇÜK PRENS PRENS OKULLARI İLKÖĞRETİM LİSE BÖLÜMÜ BÖLÜMÜ EKİM -2017 SABAH BESLENME MENÜSÜ 2.10.2017 3.10.2017 4.10.2017 5.10.2017 6.10.2017 LABNELİ MİNİ POĞAÇA SALATALIKLI KAŞAR PEYNİRLİ

Detaylı

Sayfa1 02.03.2015 03.03.2015 04.03.2015 05.03.2015 06.03.2015 PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA

Sayfa1 02.03.2015 03.03.2015 04.03.2015 05.03.2015 06.03.2015 PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA Sayfa1 NESLİN DEĞİŞEN SESİ ANAOKULU MART 2015 ÖĞLE YEMEK MENÜSÜ 02.03.2015 03.03.2015 04.03.2015 05.03.2015 06.03.2015 SEBZE ÇORBA EZOGELİN ÇORBASI MANTI MANTAR ÇORBASI ETLİ NOHUT HÜNKAR BEĞENDİ SEBZE

Detaylı

EYÜBOĞLU EĞİTİM KURUMLARI 2015 YAZ OKULU

EYÜBOĞLU EĞİTİM KURUMLARI 2015 YAZ OKULU 22.06.2015 PAZARTESİ 23.06.2015 SALI 24.06.2015 ÇARŞAMBA DOMATES 8 J DOMATES ÇORBA 139 J BATON SELE 225 J SALATALIK 5 J ABANT USULÜ ROSTO KÖFTE 480 J J LİMONATA 109 J BEYAZ PEYNİR 55 J PİLAV 324 J DOMATES

Detaylı

KASIM 2016 YEMEK LİSTESİ

KASIM 2016 YEMEK LİSTESİ 31 EKİM PAZARTESİ 01 02 03 04 Ezogelin çorbası 227 kcal Kıymalı taze fasülye 226 kcal Pilav 437 kcal Hasanpaşa köfte 441 kcal Zeytinyağlı kereviz Yeşil biber-salatalık söğüş Şekerpare Karışık dolma 410

Detaylı

Kıy. Fırın Karnıbahar* Zyty. Taze Fasulye* Anadolu Nohut* Et Döner** Patlıcan Musakka*

Kıy. Fırın Karnıbahar* Zyty. Taze Fasulye* Anadolu Nohut* Et Döner** Patlıcan Musakka* 01/11/16-Salı 02/11/16-Çarşamba 03/11/16-Perşembe 04/11/16-Cuma K Beyaz Peynir* K Kaşar Peyniri* K Üçgen Peynir* K Beyaz Peynir* K Zeytin Yeşil* K Zeytin Siyah* K Zeytin Yeşil* K Zeytin Siyah* K Haşlanmış

Detaylı

DİYET IZGARA DİYET KÖFTE VEJETERYAN FESLEĞEN SOS. IZGARA SEBZE İSHAL DİYET PAT.HAŞLAMA PİRİNÇ LAPASI DİYET DOMATESLİ BZELYE VEJETERYAN

DİYET IZGARA DİYET KÖFTE VEJETERYAN FESLEĞEN SOS. IZGARA SEBZE İSHAL DİYET PAT.HAŞLAMA PİRİNÇ LAPASI DİYET DOMATESLİ BZELYE VEJETERYAN 7 OCAK 2015 ÇARŞAMBA 6 OCAK 2015 SALI 5 OCAK 2015 PAZARTESİ TAHİN - PEKMEZ- HAŞLANMIŞ YUMURTA TARHANA SI 119,1 LAVAŞLI KURU KÖFTE/YEŞİLLİK TURŞU 40 IZGARA KÖFTE FESLEĞEN SOS. IZGARA SEBZE İSHAL SALATA

Detaylı

TEMA il toplantisi okulumuzda yapildi. TED KAYSERİ KOLEJİ 1-5 ŞUBAT 8. SINIF TEOG HAZIRLIK PROGRAMI

TEMA il toplantisi okulumuzda yapildi. TED KAYSERİ KOLEJİ 1-5 ŞUBAT 8. SINIF TEOG HAZIRLIK PROGRAMI TEMA il toplantisi okulumuzda yapildi. TEMA il toplantisi okulumuzda yapildi. Toplantiya il milli egitim sube muduru Osman Sekerci, TEMA il baskani E.Ü. ogretim gorevlisi Abdulkadir Dagli ve okullarda

Detaylı

MEV KOLEJİ ÖZEL ANKARA OKULLARI

MEV KOLEJİ ÖZEL ANKARA OKULLARI MEV KOLEJİ ÖZEL ANKARA OKULLARI 04.02.2019 05.02.2019 06.02.2019 07.02.2019 08.02.2019 EV YAPIMI EV YAPIMI IHLAMUR EV YAPIMI ELMA ÇAYI EV YAPIMI YUMURTA SALATA FIRIN PATATES BEYAZ PEYNİR BAL TAHİN PEKMEZ

Detaylı

YEMEK LİSTESİ 1 Kasım 2018 Perşembe 2 Kasım 2018 Cuma

YEMEK LİSTESİ 1 Kasım 2018 Perşembe 2 Kasım 2018 Cuma 1 Kasım 2018 Perşembe 2 Kasım 2018 Cuma SÜT KUŞBURNU ÇAYI FIR.KAŞ. BİBERLİ EKMEK FIRIN PATATES ZEYTİN HAŞHAŞLI KAŞAR PEYNİRİ ZEYTİN REÇEL BEYAZ PEYNİR CEVİZ TAHİN - PEKMEZ, K.KAYSI MAHLUTA ÇORBA DOMATES

Detaylı

YEMEK LİSTESİ. 03 Aralık 2018 Pazartesi 04 Aralık 2018 Salı 05 Aralık 2018 Çarşamba 06 Aralık 2018 Perşembe 07 Aralık 2018 Cuma

YEMEK LİSTESİ. 03 Aralık 2018 Pazartesi 04 Aralık 2018 Salı 05 Aralık 2018 Çarşamba 06 Aralık 2018 Perşembe 07 Aralık 2018 Cuma 03 Aralık 2018 Pazartesi 04 Aralık 2018 Salı 05 Aralık 2018 Çarşamba 06 Aralık 2018 Perşembe 07 Aralık 2018 Cuma BÖĞÜRTLEN ÇAYI SÜT SİYAH ÇAY SÜT IHLAMUR ÇAYI MENEMEN HAŞLANMIŞ YUMURTA ELMA DİLİM PATATES

Detaylı

KİLİS MEHMET ZELZELE FEN LİSESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI EKİM AYI YEMEK LİSTESİ

KİLİS MEHMET ZELZELE FEN LİSESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI EKİM AYI YEMEK LİSTESİ TARİH KİLİS MEHMET ZELZELE FEN LİSESİ 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI EKİM AYI YEMEK LİSTESİ GÜN SABAH ÖĞLE AKŞAM AY EKİM DÖRDÜ NCÜ ÜĞÜN 01.10.2016 CUMARTESİ Salatalık +Çay Tavuklu Lebeniye +Bulgur Pilavı

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ŞUBAT - MART BÜLTENİ

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ŞUBAT - MART BÜLTENİ 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ŞUBAT - MART BÜLTENİ İÇİNDEKİLER Duyurular 3 2015 Nobel Kimya Ödülü: Azmin Aziz Hikayesi Azmin Aziz Hikayesi Öğrencilerimizin Müzik Performans Sunumları Kütle Çekim Dalgaları

Detaylı

GAZİANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI

GAZİANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI GAZİANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI EYLÜL / 2014 ÖĞRENCİNİN Adı : Soyadı : Sınıfı : 1 EYLÜL / 2014 Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe 1 EYLÜL 2014-2015 Eğitim Öğretim yılı Öğretmen Seminerlerinin Başlaması

Detaylı

YEMEK LİSTESİ VE GRAMAJ TABLOSU S.NO YEMEK ADI MALZEMELERİ PORSİYON GRAMAJ BİRİMİ

YEMEK LİSTESİ VE GRAMAJ TABLOSU S.NO YEMEK ADI MALZEMELERİ PORSİYON GRAMAJ BİRİMİ EK A YEMEK LİSTESİ VE GRAMAJ TABLOSU S.NO YEMEK ADI MALZEMELERİ PORSİYON GRAMAJ BİRİMİ.... 1 ÇOBAN KAVURMA.... 2.. PATATES.. 2 SULU İZMİR KÖFTE YEŞİL BİBER. SALÇA... 2... 0,25 Adet Maydanoz 10 Demet 3

Detaylı

ANTALYA SINAV KOLEJİ EYLÜL AYI YEMEK LİSTESİ

ANTALYA SINAV KOLEJİ EYLÜL AYI YEMEK LİSTESİ ANTALYA SINAV KOLEJİ EYLÜL AYI YEMEK LİSTESİ TARİH 01.09.2015 SABAH KAHVALTISI SİGARA BÖREĞİ ÖĞLE YEMEĞİ YAYLA ÇORBA PİLİÇ ROTİ BULGUR PİLAVI KARPUZ İKİNDİ KAHVALTISI ISPANAKLI BÖREK 02.09.2015 03.09.2015

Detaylı

Lise Kısmı 2014-2015 Öğretim Yılı I. Dönem Sonu Sınav Takvimi için tıklayınız

Lise Kısmı 2014-2015 Öğretim Yılı I. Dönem Sonu Sınav Takvimi için tıklayınız Lise Kısmı 2014-2015 Öğretim Yılı I. Dönem Sonu Sınav Takvimi için tıklayınız TED KAYSERİ KOLEJİ 2014 2015 SINAV ADI ÖĞRETİM YILI I.DÖNEM SONU BAŞARISIZ DERSİ OLAN VEYA İSTEKLİ ÖĞRENCİLER İÇİN AÇILAN SINAV

Detaylı

2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI SOSYAL FAALİYET VE ÇALIŞMA TAKVİMİ

2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI SOSYAL FAALİYET VE ÇALIŞMA TAKVİMİ 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI LİSE TANITIM VE BİLGİLENDİRME KİTAPÇIĞI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI SOSYAL FAALİYET VE ÇALIŞMA TAKVİMİ EYLÜL 2013 Sene Başı Öğrenci Bilgilendirme Programı YGS - LYS

Detaylı

YEMEK LİSTESİ. 01 Ekim 2018 Pazartesi 02 Ekim 2018 Salı 03 Ekim 2018 Çarşamba 04 Ekim 2018 Perşembe 05 Ekim 2018 Cuma

YEMEK LİSTESİ. 01 Ekim 2018 Pazartesi 02 Ekim 2018 Salı 03 Ekim 2018 Çarşamba 04 Ekim 2018 Perşembe 05 Ekim 2018 Cuma 01 Ekim 2018 Pazartesi 02 Ekim 2018 Salı 03 Ekim 2018 Çarşamba 04 Ekim 2018 Perşembe 05 Ekim 2018 Cuma SÜT IHLAMUR ÇAYI SİYAH ÇAY NAR ÇİÇEĞİ ÇAYI SÜT ELİF BÖREĞİ KAŞARLI OMLET SOSLU SOSİS HAŞLANMIŞ YUMURTA

Detaylı

KAHVALTI

KAHVALTI ÖZEL KÜÇÜK PRENS OKULLARI ANAOKULU BÖLÜMÜ EKİM - 2018 - VE MENÜSÜ 1.10.2018 2.10.2018 3.10.2018 4.10.2018 5.10.2018 BEYAZ PEYNİR KAŞAR PEYNİRİ KREM PEYNİR BEYAZ PEYNİR KARPER PEYNİR - HAVUÇ DİLİMLERİ TAHİN

Detaylı

Tüm Öğretmenlerimize ve öğrencilerimize iyi tatiller diliyoruz!

Tüm Öğretmenlerimize ve öğrencilerimize iyi tatiller diliyoruz! İLKOKUL BÜLTENİMİZ LİSE BÜLTENİMİZ İçindekiler Okulumuza Giriş Sınavı... 1 Ara Tatilimiz... 1 Meb Bursu Ve Müzik Eğitimi Başvuruları... 2 15. Geleneksel IB Günü İle Deneyimlerimizi Paylaştık... 2 Dünya

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 15. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 15. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 15. VELİ BÜLTENİ Değerli Velimiz, Bir haftayı daha geride bıraktık. Öğrencilerimiz hafta boyunca sınıf çalışmalarının

Detaylı

4-8 MAYIS 2014-2015 / SAYI 32 CAMBRIDGE KOLEJİ

4-8 MAYIS 2014-2015 / SAYI 32 CAMBRIDGE KOLEJİ 4-8 MAYIS 2014-2015 / SAYI 32 CAMBRIDGE KOLEJİ LİDERLERİN OKULU DOĞA KAŞİFLERİ KAMPTA! Öğrencilerimiz 5 ve 7 Mayıs 2015 tarihlerinde Şile Sahilköy de düzenlenen Doğa Kampları ile doğayı keşfe çıktılar.

Detaylı

1. Kap Yemek 2. Kap Yemek 3. Kap Yemek

1. Kap Yemek 2. Kap Yemek 3. Kap Yemek TARİH 1. Kap Yemek 2. Kap Yemek 3. Kap Yemek 15.09.2014 Kuru fasulye Pirinç Pilavı Meyve 16.09.2014 Kıymalı patates Çorba Tulumba tatlısı 17.09.2014 Türlü Makarna Mevsim Meyve 18.09.2014 Etli nohut B.pilavı

Detaylı

r o rmıanmaıra mar.maıa

r o rmıanmaıra mar.maıa .. r o Marmara Eğitim Vakfı İstanbul rmıanmaıra mar.maıa koreji colleg@ www.mek.k2.tr """'ti /e'nin Dünya Okulu The ı,\,brld School of, marmara koleji marmara college bodrum Marma_ra Eğitim Vakfı bodrum

Detaylı

DEVAM ETMEKTEDİR. MASTER MENÜ PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA 07/11/ /11/ /11/ /11/ /11/2016 SABAH MENÜSÜ

DEVAM ETMEKTEDİR. MASTER MENÜ PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA 07/11/ /11/ /11/ /11/ /11/2016 SABAH MENÜSÜ ÖZEL 2016 KASIM MASTER MENÜ FİDE OKULLARI PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA 07/11/2016 08/11/2016 09/11/2016 10/11/2016 11/11/2016 SABAH MENÜSÜ KAŞAR PEY.SİMİT ZEYTİN EZMELİ DİLİM EKMEK MİNİ SAKALLI

Detaylı

ÖZEL ALTIN NESİL ANADOLU LİSESİ 2014-2015 ÖĞRETİM YILI l. DÖNEM SINAV TAKVİMİ

ÖZEL ALTIN NESİL ANADOLU LİSESİ 2014-2015 ÖĞRETİM YILI l. DÖNEM SINAV TAKVİMİ AY KASIM EKİM AY AY ARALIK 15 Çarşamba DENEME 1 DENEME 1 22 Çarşamba DENEME 1 DENEME 1 DENEME 1 DENEME 1 DENEME 2 DENEME 2 3 Pazartesi Fransızca 1 4 Salı 5 Çarşamba Fransızca 1 Fransızca 1 DENEME 3 DENEME

Detaylı

GAZ ANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI

GAZ ANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI ANAOKULU LKOKUL ORTAOKUL ANADOLU L SES FEN L SES CEM L ALEVL KOLEJ GAZ ANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI ÖĞRENCİNİN Adı : Soyadı : Sınıfı : Eylül 2013 Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe 2 Eylül 2013 Pazartesi

Detaylı

PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA. Omlet Beyaz Peynir Tahin - Pekmez Siyah Zeytin Domates-Salatalık Meyveli Çay

PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA. Omlet Beyaz Peynir Tahin - Pekmez Siyah Zeytin Domates-Salatalık Meyveli Çay SENTEZ KOLEJİ ARALIK 2015 KAHVALTISI - YEMEĞİ - MENÜSÜ KAHVALTISI ve MENÜSÜ SADECE ANAOKULU ÖĞRENCİLERİNE VERİLMEKTEDİR. PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA 01.12.2015 02.12.2015 03.12.2015 04.12.2015

Detaylı

ÖZEL KÜÇÜK PRENS OKULLARI LİSE BÖLÜMÜ EKİM SABAH BESLENME MENÜSÜ

ÖZEL KÜÇÜK PRENS OKULLARI LİSE BÖLÜMÜ EKİM SABAH BESLENME MENÜSÜ ÖZEL KÜÇÜK PRENS OKULLARI LİSE BÖLÜMÜ EKİM- 2018 SABAH BESLENME MENÜSÜ 1.10.2018 2.10.2018 3.10.2018 4.10.2018 5.10.2018 SOKAK SİMİTİ GÖBEK SALATA - SALATALIK VE BEYAZ PEYNİRLİ PARMAK BÖREK FIRINLANMIŞ

Detaylı

SINAV TAKVİMİ MEB SINIFLARI I.KANAAT DÖNEMİ SINAV TAKVİMİ

SINAV TAKVİMİ MEB SINIFLARI I.KANAAT DÖNEMİ SINAV TAKVİMİ MEB SINIFLARI I.KANAAT DÖNEMİ SINAV TAKVİMİ SINAV TAKVİMİ I. KANAAT DÖNEMİ Tarih Hz 9.Sınıf 10.Sınıf 11FM 11TM 24.10.2016 Pzt İngilizce İngilizce İngilizce İngilizce İngilizce 25.10.2016 Sal Coğrafya Coğrafya

Detaylı

06.05.2011 tarih ve 45 sayılı TTK kararı ile yayınlanan IB DP Kasım dönemi haftalık ders çizelgeleri,

06.05.2011 tarih ve 45 sayılı TTK kararı ile yayınlanan IB DP Kasım dönemi haftalık ders çizelgeleri, HAFTALIK DERS DAĞILIMLARI 06.05.2011 tarih ve 45 sayılı TTK kararı ile yayınlanan IB DP Kasım dönemi haftalık ders çizelgeleri, Sınıf Ders Ders Ders Öğretmeni HzA Türkçe 4 Aynur Muslu HzA Matematik 2 Mustafa

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI NİSAN - MAYIS BÜLTENİ

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI NİSAN - MAYIS BÜLTENİ 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI NİSAN - MAYIS BÜLTENİ İÇİNDEKİLER Duyurular Paletli Yüzme Büyükler Türkiye Şampiyonası 1.Triad Bilim Konferansı Katıldık Gençler Yüzme Şampiyonası Bimun, Budapeşte, Macaristan

Detaylı

11 EYLÜL 2017-PAZARTESİ 12 EYLÜL 2017-SALI

11 EYLÜL 2017-PAZARTESİ 12 EYLÜL 2017-SALI PAZARTESİ 05 EYLÜL 2017-SALI SABAH BESLENMESİ SABAH BESLENMESİ Tam buğday mini açma (Zeytinli/peynirli/patatesli/kıy245 kkal ÖĞLE YEMEĞİ ÖĞLE YEMEĞİ Domates çorbası Parmak köfte/patates püresi 300 kkal

Detaylı

ÖZEL TANI ANADOLU LİSESİ ÇALIŞMA TAKVİMİ AĞUSTOS 2016

ÖZEL TANI ANADOLU LİSESİ ÇALIŞMA TAKVİMİ AĞUSTOS 2016 ÖZEL TANI ANADOLU LİSESİ 2016-2017 ÇALIŞMA TAKVİMİ AĞUSTOS 2016 1 AĞUSTOS 2 AĞUSTOS 3 AĞUSTOS 4 AĞUSTOS 5 AĞUSTOS 6 AĞUSTOS 7 AĞUSTOS 8 AĞUSTOS 9 AĞUSTOS 10 AĞUSTOS 11 AĞUSTOS 12 AĞUSTOS 13 AĞUSTOS 14

Detaylı

2015 YILLI ŞUHUT DEVLET HASTANESİ YEMEK LİSTELERİ

2015 YILLI ŞUHUT DEVLET HASTANESİ YEMEK LİSTELERİ 2015 YILLI ŞUHUT DEVLET HASTANESİ YEMEK LİSTELERİ HAZİRAN AYI 01.Haz Çay Etli Biber Dolma Tas Kebabı 17.Haz Çay Et Bezelya Zeytinyağlı Fasulye Peynir Mercimek Çorba Bulgur Pilavı Peynir-Domates Börek Makarna

Detaylı

SENTEZ KOLEJİ SABAH KAHVALTISI - ÖĞLE YEMEĞİ - İKİNDİ MENÜSÜ SABAH KAHVALTISI ve İKİNDİ MENÜSÜ SADECE ANAOKULU ÖĞRENCİLERİNE VERİLMEKTEDİR.

SENTEZ KOLEJİ SABAH KAHVALTISI - ÖĞLE YEMEĞİ - İKİNDİ MENÜSÜ SABAH KAHVALTISI ve İKİNDİ MENÜSÜ SADECE ANAOKULU ÖĞRENCİLERİNE VERİLMEKTEDİR. SENTEZ KOLEJİ KAHVALTISI - YEMEĞİ - MENÜSÜ KAHVALTISI ve MENÜSÜ SADECE ANAOKULU ÖĞRENCİLERİNE VERİLMEKTEDİR. PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA 09.02.2015 10.02.2015 11.02.2015 12.02.2015 13.02.2015

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 21 NİSAN 2017

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 21 NİSAN 2017 HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 21 NİSAN 2017 Değerli Velilerimiz, 23 Nisan Pazar günü Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Törenimiz saat 10:30-11:30 arasında çok amaçlı salonda 2.ve 3. sınıf öğrencilerimizin hazırladığı

Detaylı