Müşteri İlişkileri Yönetimi modülündeki temel giriş ekranları tek bir ekranda toplanmıştır.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Müşteri İlişkileri Yönetimi modülündeki temel giriş ekranları tek bir ekranda toplanmıştır."

Transkript

1 Müşteri İlişkileri Yönetimi modülündeki temel giriş ekranları tek bir ekranda toplanmıştır. Ekrandaki Temsilci alanına default bu ekrana giren temsilci adı, Tarih alanına da günün tarihi gelmektedir. Bu sayede kullanıcı ekrana girdiğinde bu güne ait yapması gereken görevlerinin tümünü görebilmekte ve işlem yapabilmektedir. Temsilci alanında temsilci isterse yetkisi olduğu diğer temsilcileri de seçebilir ve kayıtlarını görebilir. Ekrandaki Randevu, Görüşme, Takip, Teklif, Şikayet tab tuşlarına basılarak ilgili kayıtların listelenmesi sağlanır. Listelenen tüm bilgilerden sıralama yapma özelliği vardır. Sıralama yapılmak istenen bilginin kolon başlığı kısmına tıklanarak listelenen bilgilerin bu alana göre sıralanması sağlanır. Listelenen kayıtların detayına kaydın üstüne çift tıklanarak girilebilir. Ekranın sol üst kısmındaki Yeni ve Sil tuşları kullanılarak ekrandan çıkmadan yeni kayıt girişi yapılabilir ve kayıt silinebilir. Eğer kullanıcı kendisine görev ataması yapılmasını istemiyorsa, dışarıdaysa, toplantıdaysa, yani kendisine atanacak görevler ile ilgilenemeyecek durumda ise ekrandaki Atama tuşuna basarak durumunu Müsait değilim durumuna getirebilir. Bu şekilde o gün için kendisine herhangi bir iş kaydı açılmak istendiğinde, program mesaj vererek işlem yapılmasına izin vermeyecektir.

2 Randevu Giriş Ekranı Yeni randevu girişi yapılırken firma seçildiğinde, ilgili firmaya ait son randevu bilgilerinin detayları gösterilmektedir. Randevu girişi yapmak istediğiniz kullanıcıyı Randevu Sahibi alanında seçtikten sonra, bu kullanıcının sistemde kayıtlı diğer randevu detaylarını Takvim tuşuna basarak görebilirsiniz.

3 Takvim tuşuna bastığınızda gelen ekranda, randevu için seçtiğiniz kullanıcının diğer randevu kayıtları tarihleri mavi ile gösterilmektedir. İlgili tarihe çift tıklayarak, ilgili güne ait randevu detayları liste olarak görülebilir. Randevu girişi yapılırken Diğer katılan kişiler alanında girilen kullanıcılar, kendileri için girilen bu randevu kayıtlarını onaylayabilir ya da reddebilirler. Eğer bir kullanıcı randevu kaydında katılacak kişi olarak seçildi ise; bu kullanıcının ana ekranında Onay Bekleyen Randevularınız Var ibaresi çıkacaktır.

4 Kullanıcı kendisi için açılmış onay bekleyen randevularını; çıkan yazının sağındaki Onay Bekleyen Randevular butonuna basarak görebilir. Bu ekranda Durum adı alanında enter yapıldığında durum bilgileri seçim ekranı gelmektedir.

5 Kullanıcı Onaylandı seçeneğini seçerek randevuyu kabul edebilir ya da İptal Edildi seçeneğini seçerek randevuyu kabul etmeyebilir, Kabul edilmeyen randevunun kabul edilmeme nedeni not alanından girilebilir. Kullanıcı kendisi için girilen randevuların durumunu güncelleyip kaydet tuşuna bastığında; onay verdiği kayıtlar için kendisine de otomatik randevu kaydı açılır. Randevu kaydını giren kişinin Diğer Katılan Kişiler alanında belirttiği herhangi bir kullanıcı kaydını reddeder ise bu kaydı ana ekranında farklı renkte görmektedir. Katılan kişilerin durumlarını, hangi kullanıcının randevuya katılmayacağını belirttiğini ve iptal nedenini; randevu detayına girip, ekrandaki Katılan Kişilerin Onay Durumları butonuna basarak görebilir.

6 Randevu Nedeni alanında enter ile tanımlı bilgilerden seçme yapma özelliği vardır. Seçim listesi Randevu Türü ne bağlı olarak gelmektedir. Bu bilgiler Genel Kod Bilgileri Görüşme Nedenleri kod grubunda tanımlanmalıdır. Randevu kaydı iptal edildiğinde Randevu İptal Edildi çentiği işaretlenir. Ekranda İptal Nedeni ve İptal Nedeni Açıklaması alanı açılır. İptal Nedeni alanında enter ile tanımlı bilgilerden seçme yapma özelliği vardır. Bu bilgiler Genel Kod Bilgileri Randevu İptal Nedenleri kod grubunda tanımlanmalıdır. Randevuya gidecek kişi randevu detaylarını doküman olarak bastırarak randevuya gidebilir. Bunun için ilgili randevu kaydının detayına girip evrak tuşuna basmalıdır. Gelen ekranda istediği formattaki randevu evrak dökümanı seçip, yazıcıdan çıkartabilir.

7 Kullanıcı kendisi için açılmış olan randevuya gitmiş ise; randevu kaydını tamamlandı durumuna getirmelidir. Randevu kaydının durumu tamamlandı yapılarak kaydete basıldığında, program randevu ile ilgili girilmiş olan bilgilerden otomatik görüşme kaydı oluşturacaktır. Otomatik görüşme ekranına geçerek, oluşturulmuş görüşme kaydının detayını gösterecektir. Kullanıcı görüşme sonuçları kısmından yapılan görüşmeye ait sonuç detaylarını girecek, bu şekilde içeride görüşme kaydı da açılmış olacaktır. Randevu ertelenmiş olabilir. Bir randevunun kaç kere ertelediğinin detayının da sistemde kaydının tutulabilmesi için her ertelemede yeni bir randevu kaydı açılmalıdır. Ertelenen randevu için kullanıcı ilgili randevu detayına girmeli, Randevu iptal edildi çentiğini işaretlemeli, İptal Nedeni alanına Ertelendi seçilmelidir. Kaydet tuşuna basıldığında ekranda Yeni Randevu Bilgisi Girişi butonu açılacaktır. Bu butona basıldığında randevu detayları aynen kalacak Randevu Tarihi ve Randevu Saati alanları bilgi girişine açılacaktır. Kullanıcı yeni randevu tarihi ve randevu saati bilgilerini bu alana girip kaydettiğinde; önceki randevu girişi iptal edilmiş, yeni bir randevu kaydı açılmış olacaktır. Yeni müşterilerin kazanılması amacı ile kullanıcılar tarafından müşteriye randevu talepleri olabilir. Bunlar kayıt altına alındıktan sonra, müşteri tarafından görüşme yapılmak istenmeyebilir. Bu durumda Randevu iptal edildi çentiği işaretlemeli, İptal Nedeni ve İptal nedeni açıklaması alanlarına bilgi girilip randevu iptal edilmelidir. Eğer randevu müşteri tarafından iptal ediliyor ise ve yeniden görüşme yapılmayacak ise bu müşterinin takibinin de sona ermesi için olumsuz biten müşteri takip kaydı açılmalıdır. Bu işlem için randevu iptal edilip kaydet tuşuna basıldığında ekranda Yeni müşteri takip kaydı oluştur butonu açılacaktır. Bu butona basılarak Müşteri Takip Ekranına geçilmelidir. Ekrandaki bilgiler randevu kaydından dolarak gelecektir. Kullanıcı durumu alanını olumsuz bitti yapmalı, Olumsuz bitme Nedeni ve Olumsuz Bitme Nedeni Açıklaması alanlarını da doldurarak kaydetme işlemini yapmalıdır.

8 Müşteri Takip Giriş Ekranı Bir firmanın takip edilmesi gerekiyor, bir kullanıcıya teklif verme işi açılacak ise müşteri takip ekranından kayıt girişi yapılmalıdır. Müşteri takip görevi açılacak ise ekrandaki Takip seçeneği, müşteriye teklif verme görevi açılacaksa Teklif Ver seçeneği seçilmelidir.

9 Eğer müşteri takip olumlu bitti ise müşteriye teklif verilir. Kaydın içine girilerek Durumu alanı değeri Bitti yapılır. Durum bilgisi Bitti seçildiğinde ekranın üst kısmındaki Yeni Teklif Bilgisi Girişi butonu aktif olur. Yeni Teklif Bilgisi Girişi butonuna basılarak müşteriye teklif verme işlemi yapılır. Temsilciye bir müşterinin belli bir tarihe kadar takip edilmesi için görev kaydı açılabilir. Bu durumda müşteri takip ekranından bu temsilci için takip kaydı girilip, Termin Tarihi alanına takibin bitiş tarihi yazılmalıdır. Bir temsilci için girilen takip görevinin termin tarihi geçti ise temsilci bu kaydını ana ekrandaki Görevler tabının altında kırmızı olarak görür. Eğer bir kullanıcıya ait müşteri takip yada teklif ver görevi, bu kullanıcının dışarıda olması gibi sebeplerden dolayı, başka kullanıcı tarafından üzerine alınmak isteniyor ise; bu görevin detayına girilmeli, Durumu Devredildi yapılmalıdır. Kaydet tuşuna basıldığında ekrandaki Yeni Takip Bilgisi Girişi butonu açılacaktır. Yeni Takip Bilgisi Girişi butonuna basıldığında ekrandaki bilgiler değişmeyecek, Müşteri Takip Atanacak Kişi, Başlama Tarihi, Saat alanları açılacaktır. Müşteri Takip Atanacak Kişi alanına görevi üzerine alacak kişi girilmeli, gerekirse tarih ve saat bilgisi de değiştirilerek kayıt güncellenmelidir. Bu durumda eski takip görev kaydı devredildi olarak kapatılmış olacak, yeni müşteri takip kaydı açılacaktır.

10 Görüşme Bilgisi Giriş Ekranı Görüşme Nedeni alan seçmesi Görüşme Tipi alanında seçilen bilgiye bağlı olarak gelmektedir. Görüşme Nedeni alanı seçmesinde gelen bilgiler, genel kod bilgileri Görüşme Nedenleri kod grubunda tanımlanmaktadır. Tanım yapılırken tanım ekranındaki Görüşme tipi alanına - MA girilirse bu bilgi sadece Mevcut Müşteri Aranan Telefon görüşme tipi için seçme ekranında gelir. - MG girilirse bu bilgi sadece Mevcut Müşteri Gelen Telefon görüşme tipi için seçme ekranında gelir. - YMA girilirse bu bilgi sadece Yeni Müşteri Aranan Telefon görüşme tipi için seçme ekranında gelir. - YMG girilirse bu bilgi sadece Yeni Müşteri Gelen Telefon görüşme tipi için seçme ekranında gelir. - MZ girilirse bu bilgi sadece Mevcut Müşteri Ziyareti görüşme tipi için seçme ekranında gelir. - YZ girilirse bu bilgi sadece Yeni Müşteri Ziyareti görüşme tipi için seçme ekranında gelir. - S girilirse bu bilgi sadece Şirkette görüşme tipi için seçme ekranında gelir. - Eğer görüşme tipi alanı tanımda boş bırakılır ise, bu tanım tüm seçmelerde gelir. - Eğer girilen tanımın birden fazla görüşme tipinde gelmesi isteniyor ise yukarıda belirtilen kodlar araya, konularak tanıma yazılmalıdır.

11 Görüşmenin nedeni müşteri şikayeti ise, görüşme bilgileri ekranındaki Yeni Şikayet Bilgisi Girişi butonuna basılarak şikayet kaydı girişi yapılmalıdır. Görüşme sonrasında müşterinin takip edilmesi gerekiliyor ise ya da teklif verme görevi açılacak ise, görüşme bilgileri ekranındaki Yeni Müşteri Takip Bilgisi Girişi butonuna basılarak müşteri takip kaydı girişi yapılmalıdır. Görüşme sırasında firmanın taşıması ile ilgili bilgiler alındı ise, görüşme bilgileri ekranındaki Kategoriler butonuna basılarak bu firma için kategori girişi yapılmalıdır. Görüşme sırasında firma ile ilgili bilgiler alındı ise, görüşme bilgileri ekranındaki Firma Bilgileri butonuna basılarak bu firmanın kartındaki alanlara bilgi girişi yapılır. Teklif

12 Firmaya teklif verilirken teklifi veren kişi ile teklifin onaylanmasını takip edecek kişi aynı olmayabilir. Teklifi Veren alanında teklifi veren kişi, Sorumlu Kişi alanında teklifin takibinden sorumlu kişi seçilmelidir. Teklif verme sonrasında müşteri ile görüşülmesi isteniyor ise görüşme kaydı, verilen teklifin takibi yapılacak ise müşteri takip kaydı açılmalıdır. Yeni teklif verme aşamasında bu kayıtların otomatik açılması için ekrandaki ekrana çentikler eklenmiştir. Teklifi veren kişi için otomatik müşteri takip kaydı açılacak ise Teklifi Veren Kişi İçin Teklif Takip Bilgisi Oluştur, teklifi veren kişi için otomatik görüşme kaydı açılacak ise Teklifi Veren Kişi İçin Görüşme Bilgisi Oluştur, sorumlu kişi için otomatik müşteri takip kaydı açılacak ise Sorumlu Kişi İçin Teklif Takip Bilgisi Oluştur, sorumlu kişi için otomatik görüşme kaydı açılacak ise Sorumlu Kişi İçin Görüşme Bilgisi Oluştur çentikleri işaretlenmelidir. Bu çentikler işaretlendiğinde otomatik kayıt oluşturulacak kaydın tarih ve saat bilgilerinin girilebilmesi için, her bir çentiğin yanında tarih ve saat bilgileri açılır. Yeni teklif verme ekranındaki Teklif Açıklaması alanı seçmeli bir alandır. Bu alan seçmesi Genel kod bilgileri Teklif Açıklamaları kod grubunda girilen bilgilerden gelir. Teklif verme aşamasında gelen tarife seçim ekranlarındaki tarife bilgileri firma kategorilerine bağlı gelmektedir. Teklif tarife seçim ekranının sağ üst kısmında teklif verilen firmanın ilgili

13 departman/bölümde girilmiş kategori bilgileri gelir. Yenile tuşuna basıldığında bu kategori tanımlarında girilmiş yer ve ülke bilgilerine ait tarife kayıtları listelenir. Eğer firma kategorisi olarak girilmemiş bir tarife teklifte seçilmek isteniyor ise, kullanıcı önce firma kategorisi bilgisi girmelidir. Firma kategorilerinin ekrandan çıkmadan girilebilmesi için ekrandaki kategoriler butonuna basılarak işlem yapılabilir. Firma kategorisi işlemi yapılıp ekrandan çıkıldığında, tarife seçim ekranında yenile tuşuna basılarak seçilmek istenilen tarifede listelenmiş olur. Ekrandaki Tüm Kategori Bilgilerine Bak çentiği işaretlenerek, ilgili firmaya ait girilen tüm kategorilerdeki tarifeler listelenir. İstenir ise bu çentik kaldırılıp sadece istenen kategoriler ctrl tuşu ise seçilerek, sadece bu kategorilere ait tarife kayıtları da listelenebilinir. Daha önce girilmiş olan bir teklif revize edilmek istenildiğinde Verilen Teklifler ekranında ilgili teklif kaydı bulunmalı, sağ tuş Teklifi Revire Et tuşuna basılarak işlem yapılmalıdır.

14 Teklifi Revize Et tuşuna basıldığında, yeni teklif verme ekranı çıkacaktır. Ancak bu şekilde teklif verilmesi programın teklifleri birbirine bağlamasını sağlayacaktır. Sonrasında müşteriye verilen son teklif ile birlikte, daha önce revize edilen tekliflere de bakılabilinecektir. Bir teklifin revize edilen tüm tekliflerine bakmak için, Verilen Teklifler ekranında ilgili teklif kaydı bulunarak, sağ tuş Revize Edilenleri Göster göster menü adımı seçilmelidir. Gelen ekranda bir teklife ilişkin tüm revize edilen teklif kayıtları listelenmektedir. İçeriğini görmek için kayıtlar seçilip ekrandaki Göz at tuşuna basılmalıdır.

15 Teklif hazırlama aşamasında aynı müşteriye aynı teklifin farklı fiyatlarla gönderilmemesi için, yeni teklif verilirken tarife seçim aşamasında teklif veren kişi uyarılmaktadır. *** Teklif iç onay sistemi Bu yapı 9071 nolu şirket parametresi E ise çalışmaktadır. Teklif verecek kişinin verdiği teklifler iç onaydan geçiyor ise bu kullanıcının 304 nolu kullanıcı parametresine teklif onayı verecek kişilerin kullanıcı kodları araya, konularak yazılır. Kullanıcı teklif verirken teklif durumu iç onay bekliyor durumuna gelir. Teklife onay verecek kişilerin CRM satış ana ekranında da onay bekleyen teklifleriniz var yazısı çıkar. Teklif onayı verecek kişi CRM satış yönetimi ana ekranındaki onay bekleyen teklifler butonuna basarak onay vereceği tekliflerin listesini görür.

16 Bu teklif kayıtlarından istediğini seçip ekranın üst kısmındaki detay butonuna basarak teklifin içeriğini de görebilir. Onay bekleyen teklifler ekranındaki durum adı ve durum kodu kolonları bilgi girişine açıktır. Onay verecek kişi bu alanlarda entere basıp tanımlı bilgilerden teklif onayını verebilir yada iptal edebilir. İptal ederse yine not kolonundan iptal nedenini yazabilir.

17 Eğer onay verecek kişi teklif onay kaydının durum bilgisine iptal edildi yazdı ise teklif kaydının durumu da iç onaydan geçmedi durumuna gelir. Eğer onay verecek kişi teklif onay kaydının durum bilgisine onaylandı yazdı ise,eğer onay verecek kişilerin tümü kayıtlarını onayladılar ise, ilgili teklif kaydının durumu iç onaydan geçti durumuna gelir. Teklifi hazırlayan kişinin teklif kaydının durumu iç onaydan geçti ise, verilen teklifler ekranında ilgili teklif kaydını seçip sağ tuş e-posta ile gönder seçeneğini seçip teklifi mail olarak müşteriye gönderir. Teklif kaydının içine girerek te teklifin durumunu onay bekliyor durumuna getirmelidir. Şikayet Giriş Ekranı Kullanıcılar tarafından yeni girilen şikayet kayıtlarının Durum bilgisi İncelenecek olarak oluşmaktadır. Durum bilgisi İncelenecek olan kayıtları ana ekranda sadece SKYINC özel yetkisi olan kullanıcılar görebilmekte ve işlem yapabilmektedir. SKYINC özel yetkisi olan kullanıcılar şikayet kaydı ile ilgili işlem yapmak istediklerinde, ilgili kayda çift tıklayarak detayına girecek Durumu bilgisini Okundu yapacaktır.

18 Şikayet Eden Kişi alanında enter ile tanımlı bilgilerden seçme yapma özelliği vardır. Bu bilgiler şikayet kaydı girilen firma kartının kontak kurulacak kişi tanımlarından gelmektedir. Ekrandan çıkmadan Yeni Faaliyet Girişi butonuna basarak ilgili kişilere faaliyet kayıtları açacaklardır. Yeni faaliyet girişi ekranının sağ üst kısmında şikayette bulunan müşterinin firma kartında girilmiş olan tüm temsilciler ve bu temsilcilerin yöneticileri gösterilmiştir. Faaliyet kaydının

19 hangi kullanıcılara açılması gerektiğine bakılmak için bu kısımda bilgilerden yararlanılabilinir. Şikayet faaliyeti ekranındaki İlk Arama Tarihi alan değeri ; eğer faaliyet giriş saati 12:00 den sonra ise bir gün sonrasının tarihi,12:00 den önce ise o günün tarihi olarak atanır. Şikayet Faaliyeti ekranındaki Hedeflenen Kapama Tarihi alanına default 30 gün sonraki tarih atanmaktadır. Şikayet Konusu alanında enter ile tanımlı bilgilerden seçme yapma özelliği vardır. Bu bilgiler Genel Kod Bilgileri Müşteri Şikayetleri kod grubunda tanımlanmalıdır. Şikayet Konu Olan Bölüm alanında enter ile tanımlı bilgilerden seçme yapma özelliği vardır. Bu bilgiler Genel Kod Bilgileri Şikayet Edilen Bölüm kod grubunda tanımlanmalıdır. Şikayet Konu Olan Departman alanında enter ile tanımlı bilgilerden seçme yapma özelliği vardır. Bu bilgiler Genel Kod Bilgileri Şikayet Departman Bilgileri kod grubunda tanımlanmalıdır. Şikayetle İlgilenecek Kişi alanında enter ile tanımlı bilgilerden seçme yapma özelliği vardır. Bu bilgiler kullanıcı tanımlarından gelmektedir. Kendisi için faaliyet girilen kullanıcı bu kaydı ana ekrandaki Görevler ve Şikayet tabında Faaliyet tipinde görecektir. SKYGOR özel yetkisi olan kullanıcılar sistemde açık olan tüm şikayet kayıtlarına görebilmektedir. Şikayet ve Şikayet faaliyeti kayıtlarında yapılan işlemlerin kronolojik takiplerine, ana ekranda ilgili kaydın üstünde sağ tuş - kronolojik takip menü adımı seçilerek bakılabilinir.

20 Kullanıcı kendi faaliyet işi ile ilgili çalışma yaparken de yaptığı işleri kronolojik olarak girebilir, sonrasında da görebilir. Bunun için ilgili faaliyet kaydının içine girip ekranın altındaki yeni,kaydet,sil butonları kullanılmalıdır. Manuel girilen kaydın tarih ve saat bilgisini program otomatik atamaktadır.

21 Şikayet yada faaliyet görevlerinde işlem yapan kullanıcılar bu kayıtlar ile ilgili gelen mail yada dökümanları kayda ekleyebilir ve sonradan görebilirler. Bunun için ilgili şikayet yada faaliyet kaydının detayına girip evrak tuşuna basılmalıdır. Gelen ekranda evrak ilişkilendir butonuna basılarak evrak ilişkilendirme işlemi yapılır. Sisteme girilen şikayet faaliyetleri için Düzenlemeyici/Önleyici Faaliyet yapılabilir. Bu işlem için Düzenlemeyici/Önleyici Faaliyet giriş ekranında, ilgili şikayet faaliyeti kayıtlarında girilmiş olan Konu, Departman, Bölüm bilgileri girilmelidir.

22 İşlem yapılan DÖF kaydı kapatıldığında, Kapanış Tarihi girilip kaydetme işlemi yapılır. Kapanış Tarihi girilen DÖF kaydının Şikayet Konusu, Şikayete Konu Olan Departman, Şikayete Konu Olan Bölüm alanları aynı olan şikayet faaliyeti bilgilerinin DÖF alanına, DÖF kaydının numarası atanır. Ana Ekrandaki Alt Ekranların Detayları Görevler ve Randevu tabının alt kısmında; ekranda verilen Departman, Bölüm ve Tarih filtrelerine giren tüm yük kayıtları listelenir. Görüşme ve Takip kısmının alt kısmında; bu tablarda seçilen kaydın firmasının yük sayıları listelenir. Bu bilgilere çift tıklanarak geçilen ekrandan yük detayları da görülebilir. Ekrandaki Grafik Gösterimi butonuna basılarak, listelenen bilgilerin grafik gösterimi alınabilir.

23 Teklif tabının alt kısmında; Teklif kısmında seçilen kaydın firmasının verilen tarihler arasındaki tüm teklif kayıtları listelenir. Şikayet tabının alt kısmında; Şikayet kısmında seçilen kaydın firmasının departman, bölüm, yıl, ay bazında yük sayıları gösterilir. Seçilen şikayet kaydının tarihine denk gelen kısım farklı renkte renklendirilmiştir. Ayrıca alt kısımda seçilen departman/bölüm bazında firma kartında girilmiş müşteri durum detayları gösterilir.

24 Telefon İle Bilgi Giriş Ekranı Temsilciler firmalar ile yaptıkları tüm telefon görüşmelerini de kayıt altına alabilmektedirler. Telefon konuşması sırasında ana ekranın sol üst kısmındaki Telefon Bilgi Giriş menüsüne basılarak ilgili ekrana geçilir. Ekrandaki Firma Adı alanında telefon ile görüşülen firma seçilmelidir. Firma seçildiğinde ekranda görülen alanlarda firma detayları görülmektedir. Ekranın sağ üst kısmındaki Departman Bölüm alanları değiştirilerek departman/bölüm bazında girilen temsilci, müşteri durumları, ödeme süresi ve cari tipi bilgileri görüntülenebilir. Ekranın sağ alt kısmında bu firmaya ait son görüşme detayı, son teklif tarihi, departman/bölüm/yıl/ay bazında yük sayıları gösterilmektedir. Ekranın sol alt kısmından yapılan telefon konuşması detayları girilmelidir. Eğer birden fazla telefon görüşmesi yapılıyor ise, ekrandan çıkmadan Yeni tuşuna basılarak birden fazla kayıt girişi de yapılabilir. Telefonda konuşulan konuya göre; bu firma için yeni randevu, takip, teklif ver, şikayet, ya da kategori girişi yapılabilir. Bu kayıt girişleri için ekranın sol üst kısmındaki ilgili yeni butonları seçilerek kayıt girişi yapılmalıdır. Bu butonlara basıldığında ilgili yeni kayıt ekranları açılacaktır.

25 Firma Kategorileri Firma kategori bilgileri firmaya ait departman/bölüm bazında girilen bilgilerdir. Bilgi giriş ekranına geçiş butonları; bu bilgiler müşteri ile telefonda görüşülürken, randevuya gidildiğinde alınabilineceği için; telefon giriş ekranı ve görüşme bilgileri ekranlarına konulmuştur. Ekrana girildiğinde gelecek departman-bölüm bilgisi kullanıcı parametrelerinden ayarlanmaktadır Default Gelecek Firma Kategorisi kullanıcı parametresi değeri, DE ise ekrana girişte Deniz İhracat kategori bilgileri DI ise ekrana girişte Deniz İthalat kategori bilgileri HE ise ekrana girişte Hava İhracat kategori bilgileri HI ise ekrana girişte Hava İthalat kategori bilgileri KE ise ekrana girişte Kara İhracat kategori bilgileri KI ise ekrana girişte Kara İthalat kategori bilgileri gelmektedir. Ekranda görülen alanlar bilgi girişine açıktır. Değişiklik yapılmak istenen hücreye tıklanarak bilgi girilebilir ve değiştirilebilir. Yeni kategori girişi yapılacak ise ekrandaki yeni tuşuna basılmalıdır. Yeni tuşuna basıldığında program liste kısmında boş satır yaratacaktır.

26 Firma Potansiyel Bilgileri Firma Potansiyel Bilgileri,müşterinizin sizin yaptığınız taşımalarınızın dışında bulunan potansiyel yük bilgilerinin girişinin yapılacağı ve takip edileceği ekrandır.

27 Bu ekrandan ayrıntılı olarak departman/bölüm bazında potansiyel yük bilgileri alınabilir,daha sonra da bu bilgilere istinaden teklif verilebilir ve bu müşterideki işlem hacmi arttırılabilir.

28 Temsilci Hedefleri Belirli tarih aralığında departman/bölüm ve müşteri bazında temsilcilere verilecek hedeflerin girildiği ekrandır.

29 Temsilci Faaliyet Analizi Temsilcilerin belirli periyotlardaki faaliyetlerini karşılaştırmalı olarak veren rapordur.

30 Temsilci Yıllık Faaliyet Analizi Temsilcilerin yıllık bazda toplam gelire,toplam net gelire,toplam navlun cirosu gibi bilgilere göre analiz eden rapordur.

31 Prim Hesaplama: Temsilcilerin faaliyetleri sonucunda hak ettiği primlerin hesaplandığı ekrandır.

32 CRM ekranları için eklenen yeni şirket parametreleri; 9036 = E => Randevu tamamlandı olduğunda otomatik görüşme kaydı oluşturulması 9037 = E => Randevu bilgilerinde katılanlar İçin randevu kaydı oluşturulması 9038 = E => Temsilcinin müsaitim/müsait değilim özelliğini belirleyebilmesi 9040 = E => Teklifte Seçilen Tarife İle Daha Önce Başka Teklif Oluşturuldu İse Uyarsın 9042 = E => Şikayet Faaliyeti - İlk Arama Tarihi Default Gün Sayısı 9043 = E => Şikayet Faaliyeti - Hedeflenen Kapama Tarihi Default Gün Sayısı 9051 = E => Şikayet girişinde müşteriye bilgi maili gitsin 9054 = E => Teklif oluşturulurken otomatik takip kaydı oluşturulsun 9058 = E => Teklif Ver Görevi Açıldığında Hatırlatma Kaydı Oluşsun

ASELSAN TEDARİKÇİ PORTALI KALİTE SÜREÇLERİ DOKÜMANI

ASELSAN TEDARİKÇİ PORTALI KALİTE SÜREÇLERİ DOKÜMANI ASELSAN TEDARİKÇİ PORTALI KALİTE SÜREÇLERİ DOKÜMANI Versiyon: 2 Tarih: 28.09.2017 1 İçindekiler 1. Sisteme Giriş... 3 2. Geri Bildirim Süreci... 4 2.1. Geri bildirim oluşturma... 6 3. Denetim Talebi...

Detaylı

Konu : 2017 Yılına, Yılsonu Devir İşlemleri

Konu : 2017 Yılına, Yılsonu Devir İşlemleri Bilgi Konu : 2017 Yılına, Yılsonu Devir İşlemleri Presto Plus da iki farklı tip devir yapılabilir. İhtiyaca göre bu iki devir programından birisi tercih edilerek devir işlemi yapılmalıdır. Devir işlemlerinden

Detaylı

Sisteme daha önce kayıt olmuş yazar giriş ekranında (Resim 1) kullanıcı adı (kayıt olduğu

Sisteme daha önce kayıt olmuş yazar giriş ekranında (Resim 1) kullanıcı adı (kayıt olduğu EMANUSCRIPT YAZAR İÇİN KULLANIM KILAVUZU 1. Sisteme Giriş Sisteme Kayıtlı Yazar ise Sisteme daha önce kayıt olmuş yazar giriş ekranında (Resim 1) kullanıcı adı (kayıt olduğu e-mail adresidir) ve şifresini

Detaylı

Satış Destek Personeli Eğitim Dökümanı

Satış Destek Personeli Eğitim Dökümanı Satış Destek Personeli Eğitim Dökümanı İçindekiler 1. Giriş Ekranı 2. Genel Görünüm 3. Dosyalar 4. Firmalar 5. Aktivasyon 1 6. Aktivasyon 2 1. Giriş Ekranı Redcrm sistemine giriş için kullanılacak linkler

Detaylı

E - YENİLİKLER BÜLTENİ

E - YENİLİKLER BÜLTENİ YENİLİK CTRL+F3 Adres Kartları ekranında, bakiyesi olan firma kartının kullanım dışı yapılamaması için parametrik düzenleme yapılmıştır. (Proje No: 95946) Bu özelliğin devreye alınması için; 0372 numaralı,

Detaylı

Kullanım Kılavuzu RADYOLOJİ MODÜLÜ

Kullanım Kılavuzu RADYOLOJİ MODÜLÜ Kullanım Kılavuzu RADYOLOJİ MODÜLÜ Sarus Hastane Bilgi Yönetim Sistemleri tarafından geliştirilmiş olan Radyoloji Modülü kullanım fonksiyonlarını içermektedir. TEKNORİTMA MEHMET DEMİRTAŞ 1.09.2016 1 İçindekiler

Detaylı

Luca NET Kobi Ticari Yazılımında ilk yapılacaklar

Luca NET Kobi Ticari Yazılımında ilk yapılacaklar Luca NET Kobi Ticari Yazılımında ilk yapılacaklar Luca MMP (Mali Müşavir Paketi) bilgileri ile Luca Üye girişinden sisteme giriş yapıldıktan sonra Luca Net Kobi Ticari Giriş butonuna basarak programa giriş

Detaylı

ŞİKAYET YÖNETİM SİSTEMİ sys.gtu.edu.tr

ŞİKAYET YÖNETİM SİSTEMİ sys.gtu.edu.tr ŞİKAYET YÖNETİM SİSTEMİ sys.gtu.edu.tr Sistemin Amacı Sistem üniversitemizde, TSE ISO 10002:2014 Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sisteminin etkin bir şekilde yönetilmesi amacıyla şikâyetlerin kayıt altına

Detaylı

DERS AÇMA İŞLEMLERİ DERS AÇMA EKRAN KULLANIMI Ders Bilgileri Yeni ders açma işlemi nasıl yapılır?

DERS AÇMA İŞLEMLERİ DERS AÇMA EKRAN KULLANIMI Ders Bilgileri Yeni ders açma işlemi nasıl yapılır? DERS AÇMA İŞLEMLERİ... 2 1.DERS AÇMA EKRAN KULLANIMI... 3 1.1.Ders Bilgileri... 5 1.1.1.Yeni ders açma işlemi nasıl yapılır?... 6 1.2.Ders Öğrenci Listeleri... 13 DERS AÇMA İŞLEMLERİ Ders açma işlemleri

Detaylı

Yardım Masası Ekran Kullanım Kılavuzu

Yardım Masası Ekran Kullanım Kılavuzu 1 Yardım Masası Ekran Kullanım Kılavuzu 1. Giriş Ekranı Yardım Masası uygulamasına, http://yardimmasasi.anadolusigorta.com.tr linki üzerinden, Self Servis kullanıcı adı ve tek şifre ile giriş yapılmaktadır.

Detaylı

ASELSAN TEDARİKÇİ PORTALI KALİTE SÜREÇLERİ DOKÜMANI

ASELSAN TEDARİKÇİ PORTALI KALİTE SÜREÇLERİ DOKÜMANI ASELSAN TEDARİKÇİ PORTALI KALİTE SÜREÇLERİ DOKÜMANI Versiyon: 1 Tarih: 27.11.2016 İçindekiler 1. Sisteme Giriş... 3 2. Geri Bildirim Süreci... 4 3. Denetim Talebi... 14 4. Kontrol Partisi... 21 5. Görev

Detaylı

Telefon Defteri Modülü Kullanım Kılavuzu

Telefon Defteri Modülü Kullanım Kılavuzu Telefon Defteri Modülü Kullanım Kılavuzu YETKİ VE KAYIT İŞLEMİ Kayıt yapacak kullanıcıya yetki verilmesi Kayıt yapacak kullanıcı yetkilendirilirken dikkat edilmesi gereken en önemli nokta, kullanıcının

Detaylı

İçindekiler Tablosu Talep Destek Yönetim Sistemi Programı...3

İçindekiler Tablosu Talep Destek Yönetim Sistemi Programı...3 İçindekiler Tablosu Talep Destek Yönetim Sistemi Programı...3 1. Özellikler.3 2. Kullanım..3 2.1. Ana Sayfa..5 2.2. Talep Modülü.7 2.3. Takibim Modülü 9 2.4. Takipte Modülü..11 2.5. Silinen Talepler Modülü...11

Detaylı

AGSoft Okul Aidat Takip Programı Kullanım Kılavuzu

AGSoft Okul Aidat Takip Programı Kullanım Kılavuzu Giriş: Program ilk açıldığında karşımıza çalışmak istediğimiz İşletme Çalışma Yılı ve Aidat Dönemi seçim bölümü gelir. İşletme Çalışma Yılı: İşletme defterinin yılı bu bölümden seçilir. Eğer kayıt yapılmamış

Detaylı

Fiyat Farkı Faturası

Fiyat Farkı Faturası Fiyat Farkı Faturası Ürün Grubu [X] Redcode Enterprise [X] Redcode Standart [X] Entegre.NET Kategori [X] Yeni Fonksiyon Versiyon Önkoşulu Uygulama 5.0.10 (Onaylı sürüm) Fiyat Farkı Faturası, kaydedilmiş

Detaylı

Kurumsal Satış Temsilcisi Eğitim Dökümanı

Kurumsal Satış Temsilcisi Eğitim Dökümanı Kurumsal Satış Temsilcisi Eğitim Dökümanı İçindekiler 1. Giriş Ekranı 2. Genel Görünüm 3. Dosyalar 4. Takvim 5. Firmalar 6. Randevular 7. Mobil Kullanım 1. Giriş Ekranı RedCRM sistemine giriş için kullanılacak

Detaylı

KBS VEKALET - İKİNCİ GÖREV AYLIĞI İŞLEMLERİ UYGULAMA KILAVUZLARI

KBS VEKALET - İKİNCİ GÖREV AYLIĞI İŞLEMLERİ UYGULAMA KILAVUZLARI KBS VEKALET - İKİNCİ GÖREV AYLIĞI İŞLEMLERİ UYGULAMA KILAVUZLARI Personel Yazılım ve Uygulama Dairesi KASIM -2014 I - VEKALET AYLIĞI FİHRİST 1. Bölüm : Vekalet İşlemleri Bilgi Girişi 1.1. Vekalet Bilgi

Detaylı

KULLANIM KILAVUZU. Reserve Online Reservation Systems www.reserve.com.tr

KULLANIM KILAVUZU. Reserve Online Reservation Systems www.reserve.com.tr KULLANIM KILAVUZU Reserve Online Reservation Systems www.reserve.com.tr RESERVE ONLİNE REZERVASYON YAZILIMI KULLANIM KİTABI...3 ADMİN PANELİ... 3 Admin Panel Giriş (Login)... 3 Yönetim Paneli... 3 OTEL

Detaylı

HAL KAYIT SİSTEMİ HAL HAKEM HEYETİ İŞLEMLERİ KULLANICI KILAVUZU

HAL KAYIT SİSTEMİ HAL HAKEM HEYETİ İŞLEMLERİ KULLANICI KILAVUZU HAL KAYIT SİSTEMİ HAL HAKEM HEYETİ İŞLEMLERİ KULLANICI KILAVUZU Ekim 2015 İçindekiler 1. HAL KAYIT SİSTEMİ NE GİRİŞ... 2 2. HAL HAKEM HEYETİ BAŞVURU OLUŞTURMA SÜRECİ... 2 2.1. BAŞVURU İÇİN GEREKLİ BİLGİLERİN

Detaylı

CRM Yazılımı - Anasayfa

CRM Yazılımı - Anasayfa CRM Yazılımı - CRM Yazılımı İçerisinde Barındırdığı Özellikler *. Personel Bilgileri *. Müşteri Bilgileri *. Kartvizit Bilgileri *. Çözüm Ortakları *. Ajanda *. Randevu Bilgileri *. Hatırlatma Bilgileri

Detaylı

Resimdeki alandan tarih aralığı belirterek de (testlerin hasta hesabına aktarıldığı tarihi baz alır). İstek yapılan hasta listesine ulaşabilirsiniz.

Resimdeki alandan tarih aralığı belirterek de (testlerin hasta hesabına aktarıldığı tarihi baz alır). İstek yapılan hasta listesine ulaşabilirsiniz. LABORATUAR MODÜLÜ GENEL İŞLEYİŞ Meddata laboratuar modülünde hastalarınızı dosya numarasıyla onaylı işlemleri id numarasıyla kolaylıkla erişebilirsiniz. Bunun için ilgili alanlara numaraları girip enter

Detaylı

1. Excel Dönüşümü : 2. Rapor Master Tanımları :

1. Excel Dönüşümü : 2. Rapor Master Tanımları : Programın Amacı : Bu Program As/400 Sistemindeki herhangi bir veya birden fazla file ı kullanarak istenilen şekilde sorgulama yaparak elde edilen bilgileri Excel Formatında Pc deki istenilen bir yere kaydetmek.

Detaylı

1.DERS KATALOG Ders kataloğu ekranında yeni ders tanımlamaları yapılabilir ve Seçmeli havuz dersleri oluşturulabilmektedir.

1.DERS KATALOG Ders kataloğu ekranında yeni ders tanımlamaları yapılabilir ve Seçmeli havuz dersleri oluşturulabilmektedir. İçindekiler DERS KATALOĞU... 2 1.DERS KATALOG... 2 1.1.Ders... 3 1.1.1.Derse ait dil seçenekleri nasıl ve hangi bölümden girilmektedir?... 4 1.2.Dersin Okutulduğu Öğretim Planları... 8 1.3.Dersin İçerikleri...

Detaylı

Kullanıcı Kılavuzu. T.C. İçişleri Bakanlığı Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı YETKİ MODÜLÜ YETKİ TALEP İŞLEMİ. Didem AKKAYA Şubat 2014 v1.

Kullanıcı Kılavuzu. T.C. İçişleri Bakanlığı Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı YETKİ MODÜLÜ YETKİ TALEP İŞLEMİ. Didem AKKAYA Şubat 2014 v1. Kullanıcı Kılavuzu T.C. İçişleri Bakanlığı Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı YETKİ MODÜLÜ YETKİ TALEP İŞLEMİ Didem AKKAYA Şubat 2014 v1.0 İçindekiler 1. Giriş... 2 2. Kullanıcı Tarafından Yetki Talep Edilmesi...

Detaylı

ENSTİTÜ ONLINE BAŞVURU. /ogrenci/yonetim/enstitubasvuru.aspx

ENSTİTÜ ONLINE BAŞVURU. /ogrenci/yonetim/enstitubasvuru.aspx ENSTİTÜ ONLINE BAŞVURU /ogrenci/yonetim/enstitubasvuru.aspx Enstitüye kayıt yaptırmak isteyen öğrencilerin kayıt işlemlerini yapabilecekleri link aşağıdadır. İnternet sitenizde öğrencilere online kayıt

Detaylı

ELEKTRONİK BELGE YÖNETİM SİSTEMİ (EBYS)

ELEKTRONİK BELGE YÖNETİM SİSTEMİ (EBYS) ELEKTRONİK BELGE YÖNETİM SİSTEMİ (EBYS) AGENT KULLANIM DOKÜMANI HİZMETE ÖZEL 1/21 Rev. 1 İÇİNDEKİLER 1 İÇİNDEKİLER 2 1.1. AYARLAR... 3 1.2. YENİLE... 7 1.3. BİLDİRİM VE GÖREVLER... 9 1.4. ENVİSİON ANA

Detaylı

SUPERVISOR (YETKİLİ KULLANICI) KAMPANYA YÖNETİMİ EĞİTİM DOKÜMANI

SUPERVISOR (YETKİLİ KULLANICI) KAMPANYA YÖNETİMİ EĞİTİM DOKÜMANI SUPERVISOR (YETKİLİ KULLANICI) KAMPANYA YÖNETİMİ EĞİTİM DOKÜMANI Sürüm 1.3.5 Ağustos 2013 TegsoftCC Supervisor (Yetkili Kullanıcı) Kampanya Yönetimi Eğitim Dokümanı Sayfa 2 / 14 İÇİNDEKİLER A. SES KAMPANYASI

Detaylı

KAMU HARCAMA ve MUHASEBE BİLİŞİM SİSTEMİNDE VERGİ BORÇU SORGULAMA YETKİLENDİRME ve UYGULAMA KILAVUZU

KAMU HARCAMA ve MUHASEBE BİLİŞİM SİSTEMİNDE VERGİ BORÇU SORGULAMA YETKİLENDİRME ve UYGULAMA KILAVUZU KAMU HARCAMA ve MUHASEBE BİLİŞİM SİSTEMİNDE VERGİ BORÇU SORGULAMA YETKİLENDİRME ve UYGULAMA KILAVUZU EYLÜL 2010 BİM UYGULAMA VE GELİŞTİRME DESTEK ŞUBESİ ve KİMLİK YÖNETİMİ VE BİLGİ GÜVENLİĞİ ŞUBESİ İçindekiler

Detaylı

Kantar Otomasyonu Özellikler Kullanım Satış Kamyon Hareketleri Ağırlık Bilgisi... 9

Kantar Otomasyonu Özellikler Kullanım Satış Kamyon Hareketleri Ağırlık Bilgisi... 9 İçindekiler Tablosu Kantar Otomasyonu... 3 1.Özellikler... 3 2.Kullanım... 3 2.1. Satış... 4 2.2. Kamyon Hareketleri... 8 2.2.1. Ağırlık Bilgisi... 9 2.3. Ayarlar... 10 2.3.1. Kullanıcı Tanımlama... 11

Detaylı

İÇİNDEKİLER 1. E-DEVLET SİSTEMİNE GİRİŞ... 2 2. KULLANICI İŞLEM MENÜSÜ... 6

İÇİNDEKİLER 1. E-DEVLET SİSTEMİNE GİRİŞ... 2 2. KULLANICI İŞLEM MENÜSÜ... 6 İÇİNDEKİLER. E-DEVLET SİSTEMİNE GİRİŞ.... KULLANICI İŞLEM MENÜSÜ... 6.. YENİ DÖNEM AÇMA... 6.. EĞİTİM DÖNEMLERİ LİSTELE... 7.3. DÖNEME DERS EKLEME/SİLME... 8.4. DERS LİSTELEME... 9.5. DÖNEME KURSİYER EKLEME/SİLME...

Detaylı

E - YENİLİKLER BÜLTENİ

E - YENİLİKLER BÜLTENİ SOFTTRANS Uygulamasında, 3 hatalı şifre girişinden sonra uygulamaya girişin engellenmesi için düzenleme yapılmıştır. (Proje No: 220847) Güvenlik önlemlerinin arttırılması için 3 hatalı giriş sonucunda

Detaylı

İHRAÇÇI İŞLEMLERİ. IK58 Ödeme Yapılmayacak Üye Tanımlama İşlemleri MERKEZİ KAYDİ SİSTEM KULLANICI KLAVUZU

İHRAÇÇI İŞLEMLERİ. IK58 Ödeme Yapılmayacak Üye Tanımlama İşlemleri MERKEZİ KAYDİ SİSTEM KULLANICI KLAVUZU İHRAÇÇI İŞLEMLERİ IK58 Ödeme Yapılmayacak Üye Tanımlama İşlemleri 1 İÇERİK İTFA KUPON İŞLEMLERİ... 3 İtfa Kupon Ödeme Yapılmayacak Üye İşlemleri... 3 IK58 Ödeme Yapılmayacak Üye Tanımlama-Silme Girişi...

Detaylı

AGSoft Çocuk Gelişim Takip Programı Kullanım Kılavuzu

AGSoft Çocuk Gelişim Takip Programı Kullanım Kılavuzu Giriş Bölümü: Program ilk açıldığında karşımıza Kullanıcı Adı ve Şifre giriş bölümü gelir. Kullanıcı Adı: Programa giriş yapacak kullanıcının kodunu ve şifresini yazdıktan sonra Tamam tuşu ile programa

Detaylı

TAŞINIR MAL KAYIT VE TAKİP MODÜLÜ

TAŞINIR MAL KAYIT VE TAKİP MODÜLÜ MALİYE SGB..net TAŞINIR MAL KAYIT VE TAKİP MODÜLÜ 1 Taşınır Mal Yönetimi Taşınır Mal Yönetimi ile ilgili işlemlere Kaynak Yönetimi menüsü altındaki Taşınır Mal alt menüsünden ulaşıyoruz. Bu menünün seçenekleri

Detaylı

Seri Numarası Takibi Destek Dökümanı

Seri Numarası Takibi Destek Dökümanı BİLNEX YAZILIM Seri Numarası Takibi Destek Dökümanı Hazırlayan Sinan Karagöz BİLNEX QUANTUM V3 PROGRAMLARINDA SERİ NUMARASI TAKİBİ İŞLEMLERİ Bilnex Yazılım Programlarında bir ürün için tek bir stok kartı

Detaylı

FATURA Fatura kayıtları sekmesinden Alış Faturası- Satış Faturası- Alış İade Faturası- Satış İade Faturası ve Hızlı Satış Faturasını girebilirsiniz.

FATURA Fatura kayıtları sekmesinden Alış Faturası- Satış Faturası- Alış İade Faturası- Satış İade Faturası ve Hızlı Satış Faturasını girebilirsiniz. FATURA Fatura kayıtları sekmesinden Alış Faturası- Satış Faturası- Alış İade Faturası- Satış İade Faturası ve Hızlı Satış Faturasını girebilirsiniz. Şimdi Fatura nın içindeki sekmeleri ve sekmelerin içindeki

Detaylı

Seçmeli Ders Değişikliği seçimiyle YKK nın girileceği Yönetim Kurulu Kararları paneli açılır (Ekran 2).

Seçmeli Ders Değişikliği seçimiyle YKK nın girileceği Yönetim Kurulu Kararları paneli açılır (Ekran 2). Öğrenci İşleri Bilgi Sistemi Yönetim Kurulu Kararları Menüsü Değişikliği Değişikliği işleminin yapılması için ilgili Yönetim Kurulu Kararının (YKK) sisteme girilmesi gerekir. Bunun için Temel İşlemler

Detaylı

ASELSAN TEDARİKÇİ PORTALI SRM- Sipariş Yönetimi Tedarikçi Dokümanı

ASELSAN TEDARİKÇİ PORTALI SRM- Sipariş Yönetimi Tedarikçi Dokümanı ASELSAN TEDARİKÇİ PORTALI SRM- Sipariş Yönetimi Tedarikçi Dokümanı Versiyon : 2 Tarih : 28.09.2017 1 1 SİPARİŞ PORTALİ... 3 2. SEVK BEKLEYEN SİPARİŞLER... 4 2.1. Sevk Bekleyen Siparişin Revize Edilmesi...

Detaylı

DESTEK DOKÜMANI ANKET YÖNETİMİ. Kurum tarafından yapılacak anketlerin hazırlandığı, yayınlandığı ve sonuçların raporlanabildiği modüldür.

DESTEK DOKÜMANI ANKET YÖNETİMİ. Kurum tarafından yapılacak anketlerin hazırlandığı, yayınlandığı ve sonuçların raporlanabildiği modüldür. Bölüm ANKET YÖNETİMİ Kurum tarafından yapılacak anketlerin hazırlandığı, yayınlandığı ve sonuçların raporlanabildiği modüldür. Anket uygulaması için aşağıdaki işlem adımlarını uygulamak gerekmektedir.

Detaylı

FİŞ NUMARASI DÜZENLEMESİ

FİŞ NUMARASI DÜZENLEMESİ FİŞ NUMARASI DÜZENLEMESİ Önbilgi : Yapılan düzenlemenin devreye alınması neticesinde Distribütör Sistem Sorumluları tarafından öncelikli olarak, yeni modüle uygun fiş numaraları tanımlamaları yapılmalıdır.

Detaylı

1. Portala Giriş. 2. Portalın Kullanımı Genel

1. Portala Giriş. 2. Portalın Kullanımı Genel 1. Portala Giriş Masraf beyanı portalına girmek için http://www.agmasraf.com adresine girilir. Sistem sizi tanıyarak girişi gerçekleştirir, şifre sorması durumunda Kullanıcı adı kısmına; sicil numarası,

Detaylı

Yürürlük Tarihi: 12/09/2014 - Kodu: 97298233.ED.2.1.1.4.1 - Rev. No/Tarihi: 00 1/28

Yürürlük Tarihi: 12/09/2014 - Kodu: 97298233.ED.2.1.1.4.1 - Rev. No/Tarihi: 00 1/28 Başvuru Fişleri ekranında talep edilen İcrai Haciz Terkini işlemi için başvuru oluşturulurken, (Ekle) butonuna basılarak ilgili bölümlere girişler yapılır. Başvuruya Ait Taşınmaz Mal (Zemin Tanım) bölümüne

Detaylı

1.DERS AÇMA İŞLEMLERİ

1.DERS AÇMA İŞLEMLERİ İçindekiler 1.DERS AÇMA İŞLEMLERİ... 2 1.1.YENİ DERS AÇMA NASIL YAPILIR?... 3 2.ÖĞRENCİ DERS YÖNETİMİ EKRANINDA ÖĞRENCİNİN ÜZERİNE DERS NASIL EKLENİR?... 9 2.1.YENİ DERS EKLEME... 11 1.DERS AÇMA İŞLEMLERİ

Detaylı

TAMİRLİK ÜRÜN ÇIKIŞI

TAMİRLİK ÜRÜN ÇIKIŞI TAMİRLİK ÜRÜN ÇIKIŞI Raporlar Tamir İşlemleri Tamir Ürün Çıkışı menüsünden yeni bir tamir oluşturabilir ve tamire gönderdiğiniz ürünlerin takibini yapabilirsiniz. İlk etapta sadece Altın ürünler bu ekran

Detaylı

MAKİNA BAKIMLARINIZI NASIL TAKİP EDERSİNİZ?

MAKİNA BAKIMLARINIZI NASIL TAKİP EDERSİNİZ? MAKİNA BAKIMLARINIZI NASIL TAKİP EDERSİNİZ? 1- www.myvisionlink.com Adresi size tanımlı olan Kullanıcı Adı ve Şifre ile ziyaret edilir. 2- Ana sayfadaki Filo sekmesinden istenilen makinanın satırına çift

Detaylı

KAMU HESAPLARI BİLGİ SİSTEMİNDE EK DERS UYGULAMA KILAVUZU

KAMU HESAPLARI BİLGİ SİSTEMİNDE EK DERS UYGULAMA KILAVUZU KAMU HESAPLARI BİLGİ SİSTEMİNDE EK DERS UYGULAMA KILAVUZU A- OKUL MUTEMETLERİ (Mutemet Yardımcısı Olarak Sisteme Tanımlanan Kullanıcılar) TARAFINDAN YAPILACAK İŞLEMLER; 1- SİSTEME GİRİŞ: Sisteme girebilmek

Detaylı

PERSONEL KAYMAKAM ADAYLIĞI MODÜLÜ

PERSONEL KAYMAKAM ADAYLIĞI MODÜLÜ PERSONEL KAYMAKAM ADAYLIĞI MODÜLÜ (PERSONEL GENEL MÜDÜRLÜĞÜ KAYMAKAM ADAYLIĞI ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ) KULLANICI KLAVUZU Eylül 2011 Havva Yıldırım İçindekiler 1 AMAÇ... 4 2 GİRİŞ... 4 3 KAYMAKAM ADAYLARI... 6 3.1.STAJ

Detaylı

KONFİGURASYON TANIMLARI

KONFİGURASYON TANIMLARI 0 KONFİGURASYON TANIMLARI Konfigurasyon tanımlamalarını yapmak için, ilgili personelin TAKBİS TM Fonksiyonları modülünde "İşlemler" bölümünden İşlemleri ekranı açılır. bölümü seçilir. Randevu Onay 1 Konfigurasyon

Detaylı

Tele Satış Temsilcisi Eğitim Dökümanı

Tele Satış Temsilcisi Eğitim Dökümanı Tele Satış Temsilcisi Eğitim Dökümanı İçindekiler 1. Giriş Ekranı 2. Genel Görünüm 3. Dosyalar 4. Firmalar 5. Aramalar 6. Randevular 1. Giriş Ekranı RedCRM sistemine giriş için kullanılacak linkler: PC

Detaylı

ARLAB ARaştırma LABoratuvar Projesi Kullanım Kılavuzu

ARLAB ARaştırma LABoratuvar Projesi Kullanım Kılavuzu 2014 ARLAB ARaştırma LABoratuvar Projesi Kullanım Kılavuzu İ.Ü. KURUMSAL OTOMASYON PROJESİ 1. GİRİŞ... 2 1.1 AMAÇ... 2 2. KULLANICI OLUŞTURMA VE SİSTEME GİRİŞ... 2 3. BİLGİ İŞLEMLERİ... 4 3.1 LABORATUVAR

Detaylı

HAKSIZ REKABET MODÜLÜ MESLEK MENSUBU KULLANICI KILAVUZU

HAKSIZ REKABET MODÜLÜ MESLEK MENSUBU KULLANICI KILAVUZU HAKSIZ REKABET MODÜLÜ MESLEK MENSUBU KULLANICI KILAVUZU Sözleşme İşlemleri A- Asgari Ücret Tarifesi B- Yeni Sözleşme C- Sözleşme Listesi D- Devir Teslim Başvuruları A-Asgari Ücret Tarifesi; İlgili yıla

Detaylı

Asist Satış Yönetim Sistemi. Muhasebe Hesap Tanımları Sihirbazı

Asist Satış Yönetim Sistemi. Muhasebe Hesap Tanımları Sihirbazı Muhasebe Hesap Tanımları Sihirbazı 1. Muhasebe Hesap Tanımları Asistte muhasebe kullanımını kolaylaştırmak amacıyla, Servisler/Servis Çalıştır/Muhasebe bölümüne Muhasebe Hesap Tanımları servisi eklenmiştir.

Detaylı

OYS OLAY YÖNETİM SİSTEMİ. Kullanım Kılavuzu. Türkiye Halk Sağlığı Kurumu

OYS OLAY YÖNETİM SİSTEMİ. Kullanım Kılavuzu. Türkiye Halk Sağlığı Kurumu OYS OLAY YÖNETİM SİSTEMİ Kullanım Kılavuzu Türkiye Halk Sağlığı Kurumu OLAY YÖNETİM SİSTEMİ Sisteme Giriş http://oys.thsk.gov.tr/oys Sisteme ilk defa giriş yapılıyorsa size verilen kullanıcı adını girdikten

Detaylı

TÜRKİYE ESNAF VE SANATKARLARI KONFEDERASYONU Online İşlemler (Basılı Evrak Stok Takip Sistemi ) Kullanma Kılavuzu

TÜRKİYE ESNAF VE SANATKARLARI KONFEDERASYONU Online İşlemler (Basılı Evrak Stok Takip Sistemi ) Kullanma Kılavuzu 1. Giriş Bu kılavuz; Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu Online İşlemler sisteminde, Basılı Evrak Stok Takip Sisteminin kullanımını anlatmak amacı ile hazırlanmıştır. Bu sistem ile; - Basılı Evrak

Detaylı

BİLGİ TEKNOLOJİLERİ DİREKTÖRLÜĞÜ İHALE VE TEDARİK MODÜLÜ KULLANIM KLAVUZU

BİLGİ TEKNOLOJİLERİ DİREKTÖRLÜĞÜ İHALE VE TEDARİK MODÜLÜ KULLANIM KLAVUZU BİLGİ TEKNOLOJİLERİ DİREKTÖRLÜĞÜ İHALE VE TEDARİK MODÜLÜ KULLANIM KLAVUZU 2016 1 İÇİNDEKİLER SATINALMA TALEP GİRİŞİ... 3 TALEPTEN TEKLİF OLUŞTURMA... 11 TALEPTEN SİPARİŞ OLUŞTURMA... 16 2 SATINALMA TALEP

Detaylı

KBS VEKALET AYLIĞI İŞLEMLERİ UYGULAMA KILAVUZU

KBS VEKALET AYLIĞI İŞLEMLERİ UYGULAMA KILAVUZU KBS VEKALET AYLIĞI İŞLEMLERİ UYGULAMA KILAVUZU Personel Yazılım ve Uygulama Dairesi EKİM -2014 I - VEKALET AYLIĞI FĠHRĠST 1. Bölüm : Vekalet Ġşlemleri Bilgi Girişi 1.1. Vekalet Bilgi Giriş Formu 1.2. Personel

Detaylı

Giriş. TÜRKİYE ESNAF VE SANATKARLARI KONFEDERASYONU Online İşlemler (Dolaşım Belge İşlemleri Menşe İspat D-8) Kullanma Kılavuzu v4

Giriş. TÜRKİYE ESNAF VE SANATKARLARI KONFEDERASYONU Online İşlemler (Dolaşım Belge İşlemleri Menşe İspat D-8) Kullanma Kılavuzu v4 Giriş Bu kılavuz; Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Online İşlemleri arasında yer alan MENŞE İSPAT D-8 Dolaşım Belgesi ve Menşe İspat belgelerinin elektronik ortamda düzenlenmesi, onaylanması

Detaylı

Yüksek Seçim Kurulu. Oy Verme Günü Belirleme (Randevu)Sistemi Kullanım Kılavuzu. Her hakkı saklıdır 2014,T.C. Yüksek Seçim Kurulu

Yüksek Seçim Kurulu. Oy Verme Günü Belirleme (Randevu)Sistemi Kullanım Kılavuzu. Her hakkı saklıdır 2014,T.C. Yüksek Seçim Kurulu Yüksek Seçim Kurulu Oy Verme Günü Belirleme (Randevu)Sistemi Kullanım Kılavuzu Her hakkı saklıdır 2014,T.C. Yüksek Seçim Kurulu İçindekiler Ekranlar ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Detaylı

Kırklareli Üniversitesi

Kırklareli Üniversitesi Evrak Kayıt Programı Kullanım Kılavuzu Kırklareli Üniversitesi Evrak takibi açısından kullanıcıya büyük ölçüde hız ve evrakın kolay bulunabilme özelliği vermiştir. Deftere yapılan kayıt esnasında yaşanılan

Detaylı

Ürün Ekleme Kitapçığı

Ürün Ekleme Kitapçığı Ürün Ekleme Kitapçığı İÇİNDEKİLER 1. ÜRÜN EKLEME 3 1.1.KULLANICI GİRİŞİ 3 2.Ürün Menüleri 5 2.1.Genel 5 2.2.Veri 5 2.3. Bağlantılar 8 2.4. Özellik 8 2.5. Seçenek 9 2.7. İndirim 10 2.8. Kampanya 11 2.9.

Detaylı

Giriş. TÜRKİYE ESNAF VE SANATKARLARI KONFEDERASYONU Online İşlemler (Dolaşım Belge İşlemleri A.TR) Kullanma Kılavuzu

Giriş. TÜRKİYE ESNAF VE SANATKARLARI KONFEDERASYONU Online İşlemler (Dolaşım Belge İşlemleri A.TR) Kullanma Kılavuzu Giriş Bu kılavuz; Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Online İşlemleri arasında yer alan A.TR Dolaşım Belgesi ve Menşe İspat belgelerinin elektronik ortamda düzenlenmesi, onaylanması ve

Detaylı

Yapılacak Đşlemler: Koşuyolu, Asmadalı Sk No:29 Kadıköy Tel :444-3282 Faks: (216)325-5664 www.datasoft.com.tr

Yapılacak Đşlemler: Koşuyolu, Asmadalı Sk No:29 Kadıköy Tel :444-3282 Faks: (216)325-5664 www.datasoft.com.tr Datasoft Yazılım BBS (Büro Bilgi Sistemi) Programında Müşteri Kira Bilgilerinin Tanımlanması, Muhasebe, Đşletme Defteri ve BBS Programında Entegre Kira Kaydı Oluşturması Datasoft Yazılım BBS (Büro Bilgi

Detaylı

SYTP ÜYELİK İŞLEMLERİ

SYTP ÜYELİK İŞLEMLERİ 1-)Kullanıcı,tarayıcının adres çubuğuna, bağlı bulunduğu ilin sytp linkini yazdığı zaman karşısına ilk olarak sağ taraftaki gibi bir ekran gelir. 2-)Sisteme üye olacak olan eczane kullanıcısı sağ taraftaki

Detaylı

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ. Kalite Yönetim Sistemi Kullanım Kılavuzu

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ. Kalite Yönetim Sistemi Kullanım Kılavuzu 2017 İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ Kalite Yönetim Sistemi Kullanım Kılavuzu İÇİNDEKİLER 1. GİRİŞ... 2 1.1 AMAÇ...2 2. SİSTEME GİRİŞ... 2 3. YÖNETİM... 7 3.1 SÜREÇ TANIM...7 3.2 VERİ GİRİŞİ...8 4. DOKÜMAN YÖNETİMİ...

Detaylı

1) Dokümanı baştan sona okumanızı tavsiye ederiz. Bazı ipuçları mevcuttur.

1) Dokümanı baştan sona okumanızı tavsiye ederiz. Bazı ipuçları mevcuttur. MMO Asansör Tablet Kullanım Dokümanı Uyarılar 1) Dokümanı baştan sona okumanızı tavsiye ederiz. Bazı ipuçları mevcuttur. 2) Tablet yazılımı sadece sahadaki kullanıma yöneliktir. Onaycının onaylaması tablet

Detaylı

E - YENİLİKLER BÜLTENİ

E - YENİLİKLER BÜLTENİ Uluslararası Karayolu Taşımacılığı Uygulamasında, İthalat rezervasyon ekranındaki Hazır Olma Tarihinin, Yükün Alınma Tarihine atanmaması için parametrik düzenleme yapılmıştır. (Proje No: 243559) Kara İthalat

Detaylı

T.C. İçişleri Bakanlığı Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı Evrak Görebilirlik Kuralları Kullanıcı Kılavuzu

T.C. İçişleri Bakanlığı Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı Evrak Görebilirlik Kuralları Kullanıcı Kılavuzu T.C. İçişleri Bakanlığı Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı Evrak Görebilirlik Kuralları Kullanıcı Kılavuzu Mart 2012 İçerik 1.1 Kişisel Evrak Aramalarında Bulabileceğiniz Evraklar... 4 1.1.1 Kişisel Gelen

Detaylı

Mod Hotel Package MilkyWay Windows Ver.

Mod Hotel Package MilkyWay Windows Ver. Ana Bilgiler Menü Bilgileri : Program açıldığında ilgili Şirkete bağlı tüm personeller listelenir.başlıklar (Dep.,Sicil,Adı,Soy ) tıklanarak istenilen kritere göre gelen listede arama yapılabilir.ilgili

Detaylı

AKINSOFT ProKuaför. Yardım Dosyası. Doküman Versiyon : 1.01.01 Tarih : 29.12.2010. Sayfa-1. Copyright 2010 AKINSOFT

AKINSOFT ProKuaför. Yardım Dosyası. Doküman Versiyon : 1.01.01 Tarih : 29.12.2010. Sayfa-1. Copyright 2010 AKINSOFT Yardım Dosyası Doküman Versiyon : 1.01.01 Tarih : 29.12.2010 Sayfa-1 1- ÇALIŞMA ŞEKLİ HAKKINDA KISA BİLGİ Müşterilerine daha iyi hizmet vermek ve kurumsallaşmak isteyen tüm kuaförlere hitap eden programı

Detaylı

TAPU VE KADASTRO BİLGİ SİSTEMİ

TAPU VE KADASTRO BİLGİ SİSTEMİ TAPU VE KADASTRO BİLGİ SİSTEMİ MEKÂNSAL GAYRİMENKUL SİSTEMİ (MEGSİS) BAŞVURU, E-ÖDEME VE FEN KAYIT İŞLEMLERİ DOKÜMANI Versiyon: 0.2 TC. ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI TAPU ve KADASTRO GENEL MÜDÜRLÜĞÜ MEGSİS

Detaylı

NASIL PROJE GİRİŞİ YAPABİLİR?

NASIL PROJE GİRİŞİ YAPABİLİR? EĞİTİM DOSTLARI www.egitimdostlari.org ÖĞRETMENLER NASIL PROJE GİRİŞİ YAPABİLİR? ADIM: 1 SİTEYE GİRİŞ Giriş butonu sayfanın sol üst tarafında bulunmaktadır. Üye girişi veya kayıt yapmak için buraya tıklayınız.

Detaylı

T.C. istanbul ÜNiVERSiTESi ÖĞRENCi BiLGi SiSTEMi. ÖĞRETiM ELEMANI KULLANIM KILAVUZU

T.C. istanbul ÜNiVERSiTESi ÖĞRENCi BiLGi SiSTEMi. ÖĞRETiM ELEMANI KULLANIM KILAVUZU T.C. istanbul ÜNiVERSiTESi ÖĞRENCi BiLGi SiSTEMi ÖĞRETiM ELEMANI KULLANIM KILAVUZU 1 1. Sisteme Giriş Nokta Üniversite Otomasyonu sistemini kullanabilmek için öncelikle Windows işletim sisteminde bulunan

Detaylı

HAL KAYIT SİSTEMİ E-BİLDİRİM MODÜLÜ KULLANIM KILAVUZU

HAL KAYIT SİSTEMİ E-BİLDİRİM MODÜLÜ KULLANIM KILAVUZU HAL KAYIT SİSTEMİ E-BİLDİRİM MODÜLÜ KULLANIM KILAVUZU 1 İçindekiler 1. GİRİŞ... 3 1.1. AMAÇ ve KAPSAM... 3 1.2. YAZILIMA GENEL BAKIŞ... 3 2. SİSTEM KULLANMI... 3 2.1. SİSTEME GİRİŞ... 3 2.2. BİLDİRİM İŞLEMİ

Detaylı

Dijital Varlık Yönetimi Yardım Dokümanı

Dijital Varlık Yönetimi Yardım Dokümanı Dijital Varlık Yönetimi Yardım Dokümanı İçindekiler Dijital Varlık Nedir?...2 BÖLÜM-1 Dijital Varlık Ekleme...3 Dijital Varlık Bilgi Alanı... 3 Yayın Alanı... 5 BÖLÜM-2 Dijital Varlık Güncelleme... 6 Yeni

Detaylı

T.C. MĠLLÎ EĞĠTĠM BAKANLIĞI EĞĠTĠM TEKNOLOJĠLERĠ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ BĠLĠġĠM HĠZMETLERĠ DAĠRESĠ MEZUN ÖĞRENCĠ SORGULAMA MODÜLÜ KULLANIM KILAVUZU

T.C. MĠLLÎ EĞĠTĠM BAKANLIĞI EĞĠTĠM TEKNOLOJĠLERĠ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ BĠLĠġĠM HĠZMETLERĠ DAĠRESĠ MEZUN ÖĞRENCĠ SORGULAMA MODÜLÜ KULLANIM KILAVUZU T.C. MĠLLÎ EĞĠTĠM BAKANLIĞI EĞĠTĠM TEKNOLOJĠLERĠ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ BĠLĠġĠM HĠZMETLERĠ DAĠRESĠ MEZUN ÖĞRENCĠ SORGULAMA MODÜLÜ KULLANIM KILAVUZU TERME-2015 1. GĠRĠġ MOS modülü 6111 Sayılı Kanun Teşviki kanunu

Detaylı

PERSONEL TAKİP PROGRAMI..3

PERSONEL TAKİP PROGRAMI..3 İçindekiler Tablosu PERSONEL TAKİP PROGRAMI..3 1.Özellikler.3 2.Kullanım..4 2.1. Çalışma Takvimi..5 2.2. Giriş ve Çıkışlar.6 2.3. İzin ve Tatil..7 2.4. Personel 8 2.5. Rapor 11 2.5.1. Günlük Rapor Durumu...11

Detaylı

T.C. İZMİR VALİLİĞİ İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü. DynEd - İngilizce Dil Eğitimi Programı Kayıt Yönetimi Sistemi Kullanımı Kılavuzu

T.C. İZMİR VALİLİĞİ İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü. DynEd - İngilizce Dil Eğitimi Programı Kayıt Yönetimi Sistemi Kullanımı Kılavuzu T.C. İZMİR VALİLİĞİ İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü DynEd - İngilizce Dil Eğitimi Programı Kayıt Yönetimi Sistemi Kullanımı Kılavuzu DYNED KAYIT YÖNETİMİ SİSTEMİ NE GİŞİM İŞLEMLERİ 1. ADIM: Kurum şifresini

Detaylı

Barkomatik. Stok Yönetimi. Ürün Yönetimi. Kullanım Kılavuzu

Barkomatik. Stok Yönetimi. Ürün Yönetimi. Kullanım Kılavuzu Barkomatik Stok Yönetimi Ürün Yönetimi Kullanım Kılavuzu A- Ürün Menü İşlemleri... 4 1- Ürün Ekleme... 4 2- Ürün Silme... 6 3- Ürün Değiştirme... 6 4- Azalanlar... 7 5- Hareketler... 7 7- Barkod Yazdırma...

Detaylı

TÜRKİYE ESNAF VE SANATKARLARI KONFEDERASYONU Online İşlemler (Dolaşım Belge İşlemleri EURO-MED) Kullanma Kılavuzu v6

TÜRKİYE ESNAF VE SANATKARLARI KONFEDERASYONU Online İşlemler (Dolaşım Belge İşlemleri EURO-MED) Kullanma Kılavuzu v6 Giriş Bu kılavuz; Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Online İşlemleri arasında yer alan EUROMED Dolaşım Belgesi ve Menşe İspat belgelerinin elektronik ortamda düzenlenmesi, onaylanması

Detaylı

EPİAŞ ABONE BİLGİLERİ KAYDI KILAVUZ DOKÜMANI V.2. Kullanıcı. Kapsam. Yasal Dayanak. Veri Kayıt Sorumlusu. Veri kayıt süresi. Ekran Adı.

EPİAŞ ABONE BİLGİLERİ KAYDI KILAVUZ DOKÜMANI V.2. Kullanıcı. Kapsam. Yasal Dayanak. Veri Kayıt Sorumlusu. Veri kayıt süresi. Ekran Adı. EPİAŞ ABONE BİLGİLERİ KAYDI KILAVUZ DOKÜMANI V.2 Kullanıcı Tedarikçiler Kapsam Yasal Dayanak Portföyde yer alan ölçüm noktasındaki tüketici (sözleşme tarafı gerçek/tüzel kişi) bilgilerinin kaydedilmesi,

Detaylı

Öztiryakiler B2B Kullanıcı Klavuzu

Öztiryakiler B2B Kullanıcı Klavuzu Bu doküman Öztiryakiler şirketi için hazırlanmış B2B sayfalarının kullanım bilgilerini detaylı olarak anlatır. Öztiryakiler B2B Kullanıcı Klavuzu Soner Baştaş İçindekiler Doküman Geçmişi... 2 B2B ye Erişim...

Detaylı

Öğrenci İşleri Bilgi Sistemi Yaz Öğretimi Süreci Eş Değer Ders Tanımlama

Öğrenci İşleri Bilgi Sistemi Yaz Öğretimi Süreci Eş Değer Ders Tanımlama Öğrenci İşleri Bilgi Sistemi Yaz Öğretimi Süreci Tanımlama Yaz öğretiminde açılacak dersler; enstitülerde anabilim dalının olumlu görüşü üzerine, fakülte, konservatuar ve yüksekokullarda ise ilgili birim

Detaylı

MMO Asansör Tablet Kullanım Dokümanı. Uyarılar

MMO Asansör Tablet Kullanım Dokümanı. Uyarılar MMO Asansör Tablet Kullanım Dokümanı Uyarılar 1) Dokümanı baştan sona okumanızı tavsiye ederiz. Bazı ipuçları mevcuttur. 2) Tablet yazılımı sadece sahadaki kullanıma yöneliktir. Onaycının onaylaması tablet

Detaylı

Eğitmen. Öğretmen/Eğitmen.

Eğitmen. Öğretmen/Eğitmen. Öğretmen/Eğitmen İçindekiler VeduBox İçeriği- Öğretmen... 3 Ana Sayfa... 3 Takvimim... 4 Takvimim... 4 Akademik Takvim... 4 Derslerim... 4 Ders Profili... 5 İçerik... 5 Duyurular... 7 Ödevler:... 8 Anketler...

Detaylı

ELEKTRONİK PROVİZYON SİSTEMİ (E-PRO) KULLANIM KLAVUZU

ELEKTRONİK PROVİZYON SİSTEMİ (E-PRO) KULLANIM KLAVUZU ELEKTRONİK PROVİZYON SİSTEMİ (E-PRO) KULLANIM KLAVUZU Sürüm 1.0 Ocak 2011 İÇİNDEKİLER 1. Sisteme Giriş Ve Program Kullanımı 2. Provizyon Süreci 3. Paket Oluşturma ve Fatura Gönderim Süreçleri 1 1. Sisteme

Detaylı

Muayene olmamış sekmesinde seçili hasta üzerinde sağ klik Randevu Kabul ile Açılan Randevu Kabul İşlemleri ekranından hasta randevusu kabul edilerek

Muayene olmamış sekmesinde seçili hasta üzerinde sağ klik Randevu Kabul ile Açılan Randevu Kabul İşlemleri ekranından hasta randevusu kabul edilerek Muayene olmamış sekmesinde seçili hasta üzerinde sağ klik Randevu Kabul ile Açılan Randevu Kabul İşlemleri ekranından hasta randevusu kabul edilerek muayeneye başlanır. Anamnez Toplu Metin sekmesinde kullanıcı

Detaylı

Öğrenci İşleri Bilgi Sistemi Yaz Öğretimi Süreci Diğer Birimden Ders Alma

Öğrenci İşleri Bilgi Sistemi Yaz Öğretimi Süreci Diğer Birimden Ders Alma Öğrenci İşleri Bilgi Sistemi Yaz Öğretimi Süreci Diğer Birimden Ders Alma Yaz öğretiminde açılacak dersler; enstitülerde anabilim dalının olumlu görüşü üzerine, fakülte, konservatuar ve yüksekokullarda

Detaylı

Giriş. TÜRKİYE ESNAF VE SANATKARLARI KONFEDERASYONU Online İşlemler (Dolaşım Belge İşlemleri Menşe Şahadetnamesi) Kullanma Kılavuzu v5

Giriş. TÜRKİYE ESNAF VE SANATKARLARI KONFEDERASYONU Online İşlemler (Dolaşım Belge İşlemleri Menşe Şahadetnamesi) Kullanma Kılavuzu v5 Giriş Bu kılavuz; Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Online İşlemleri arasında yer alan MENŞE ŞAHADETNAMESİ Dolaşım Belgesi ve Menşe İspat belgelerinin elektronik ortamda düzenlenmesi,

Detaylı

HASTA ORDER İŞLEMLERİ

HASTA ORDER İŞLEMLERİ Hasta Order İşlemleri ekranı ayaktan ve yatan hastaların tedavilerinde kullanılacak ilaçların ve hizmetlerin sistem üzerinden kaydedilmesi ve hemşireler tarafından uygulanması amacı ile kullanılmaktadır.

Detaylı

Firma/Gümrük Müşavirliği Giriş Ekranı

Firma/Gümrük Müşavirliği Giriş Ekranı Dış Ticaret Modülü Dış ticaret servisi belge tipine (ATR, EUR. 1, Form A, Mense vs) göre stok yaratılmasını ve bu stokun eritilmesini esas alarak çalışmaktadır. Belge satışı odaca yapıldıktan sonra stoktan

Detaylı

AGSoft Randevulu İş Takip Programı Kullanım Kılavuzu

AGSoft Randevulu İş Takip Programı Kullanım Kılavuzu Giriş: Program ilk açıldığında karşımıza çalışmak istediğimiz kullanıcı kodu ve şifre giriş bölümü gelir. Programın demo sürümünde 4 adet kullanıcı tanımlıdır. Bunlar agsoft, agsoft2, agsoft3, agsoft4

Detaylı

E-PERFORMANS SİSTEMİ KULLANICI KILAVUZU

E-PERFORMANS SİSTEMİ KULLANICI KILAVUZU İÇİNDEKİLER Referans No: İKD.1-KK-001 İlk Yayım Tarihi: 09.09.2015 Revizyon Tarihi / No: 01.07.2016/01 Doküman Sahibi Departman: Ücret Yönetimi ve Raporlama Bölümü Yayımlayan Departman: Organizasyon ve

Detaylı

IOSİS SOS BAYIPUAN BAYI KULLANICI KILAVUZU

IOSİS SOS BAYIPUAN BAYI KULLANICI KILAVUZU IOSİS SOS BAYIPUAN BAYI KULLANICI KILAVUZU Revizyon numarası: 0 Revizyon tarihi: 03.04.2013 Sistek Bilgisayar Yazılım ve Danışmanlık San. Tic. Ltd. Şti. REVİZYON TAKİBİ Revizyon No Tarih Açıklama veya

Detaylı

VAKIFBANK VPOS 7/24 TOPLU PROVİZYON VE TEKRARLI TAHSİLAT SİSTEMİ (RECURRING PAYMENTS)

VAKIFBANK VPOS 7/24 TOPLU PROVİZYON VE TEKRARLI TAHSİLAT SİSTEMİ (RECURRING PAYMENTS) VAKIFBANK VPOS 7/24 TOPLU PROVİZYON VE TEKRARLI TAHSİLAT SİSTEMİ (RECURRING PAYMENTS) 1 Bu doküman T.VAKIFLAR BANKASI T.A.O. tarafından hazırlanmış olup, bütün tasarım ve çoğaltma hakları T.VAKIFLAR BANKASI

Detaylı

TALEP YÖNETİMİ MODÜLÜ YETKİLİ KULLANICI (SUPERVISOR) EĞİTİM DOKÜMANI

TALEP YÖNETİMİ MODÜLÜ YETKİLİ KULLANICI (SUPERVISOR) EĞİTİM DOKÜMANI TALEP YÖNETİMİ MODÜLÜ YETKİLİ KULLANICI (SUPERVISOR) EĞİTİM DOKÜMANI Kasım 2013 Sürüm 1.4.0 Tegsoft Talep Yönetimi Modülü Yetkili Kullanıcı (Supervisor) Eğitim Dokümanı Sayfa 2 / 25 İçindekiler 1. Genel

Detaylı

Uygulama İş Akış Kaydında Koşul Tanımlamaları

Uygulama İş Akış Kaydında Koşul Tanımlamaları İŞ AKIŞ YÖNETİMİ YENİLİKLERİ Amaç ve Fayda İş Akış Kayıtlarında yapılan değişiklikler ile; İş akış kayıtlarının koşula bağlı tanımlanabilmesi, İş akış kaydında bulunan açık işlerin farklı iş akış kaydına

Detaylı

Bu ekrana Kullanıcı adı ve şifre ile giriş yapıldığında ekranda giriş yapabilmeniz için yetki almanız

Bu ekrana Kullanıcı adı ve şifre ile giriş yapıldığında ekranda giriş yapabilmeniz için yetki almanız MHRS (MERKEZİ HASTANE RANDEVU SİSTEMİ) Kurum üzerinden MHRS entegrasyonunun yapılabilmesi için ; WEB Tabanlı Sistemimizi kullanan Kurumlar WebHBYS ekranından Menü / Program Parametreleri ekranından Sağlık

Detaylı

İTHALATÇI SİCİL KARTLARININ SORGULANMASI

İTHALATÇI SİCİL KARTLARININ SORGULANMASI İTHALATÇI SİCİL KARTLARININ SORGULANMASI Yayın tarihi : 7.Haziran.2011 Yayın no : 1.0-1 - 1. ANA PENCERE... 3 2. KRİTERLER... 4 2.1 TcKimlik/Vergi No:... 4 2.2 Ünvan:... 4 3.0 İTHALATÇI SİCİL KART(LAR)I...

Detaylı

MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ MUWİS. Web İçerik Sistemi. Bilgi İşlem Daire Başkanlığı-WEB GRUBU

MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ MUWİS. Web İçerik Sistemi. Bilgi İşlem Daire Başkanlığı-WEB GRUBU MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ MUWİS Web İçerik Sistemi -WEB GRUBU 2013 B i l g i İ ş l e m D a i r e B a ş k a n l ı ğ ı MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ BİLGİ İŞLEM DAİRE BAŞKANLIĞI BİRİM BÖLÜM DAİRE

Detaylı

T.C. ULAŞTIRMA DENİZCİLİK VE HABERLEŞME BAKANLIĞI

T.C. ULAŞTIRMA DENİZCİLİK VE HABERLEŞME BAKANLIĞI T.C. ULAŞTIRMA DENİZCİLİK VE HABERLEŞME BAKANLIĞI Tehlikeli Mal ve Kombine Taşımacılık Düzenleme Genel Müdürlüğü E-Devlet Hizmetleri İşletme-TMGDK-TMGD İşlemleri Yardım Kılavuzu Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı

Detaylı