1484. Toplantımıza Hoşgeldiniz

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "1484. Toplantımıza Hoşgeldiniz"

Transkript

1 ANKARA BAHÇELİEVLER ROTARY KULÜBÜ Toplantımıza Hoşgeldiniz 10 Mart 2016 Bilkent Otel, Ankara

2 KULÜP MARŞIMIZ Bir gönül bahçesi kulübümüz Sevgi, dostluk, kardeşlikle süslü Daha mutlu bir ülke yaratmaya Katkıda bulunmak Ülkümüz. Rehberimiz, Atamız, bayrağımız, ülkemiz. Barış içinde yardımlaşma, sevgiyle hizmet Ve paylaşma Bir gönül bahçesi kulübümüz Biz Bahçelievler Rotary kulübüyüz. Söz: Erdinç Kanımtürk - Beste: Metin Gerçeker

3 TOPLANTI GÜNDEMİ 19.30Saygı duruşu ve akşam yemeği 20:00Toplantının Açılışı 20:05Genel Sekreterin Duyuruları 20:07 Mart Ayı Tarihte Bu Ay 20:15 Rotary Ritüelleri 20:45 Haberler ve Duyurular 20:55Son Söz ve Haftanın Sözü 21:00 Toplantının Kapanışı

4 TOPLANTI GÜNDEMİ 19.30Saygı duruşu ve akşam yemeği 20:00Toplantının Açılışı 20:05Genel Sekreterin Duyuruları 20:07 Mart Ayı Tarihte Bu Ay 20:15 Rotary Ritüelleri 20:45 Haberler ve Duyurular 20:55Son Söz ve Haftanın Sözü 21:00 Toplantının Kapanışı

5 1 Mart 1958: Derince açıklarındaki fırtına sebebiyle Cumhuriyet tarihinin en büyük sivil deniz kazası gerçekleşti, 392 kişi batan Üsküdar vapurunda can verdi.

6 3 Mart 1878: Osmanlı İmparatorluğu ile Rusya arasında AyastefanosAnlaşması imzalandı, Bulgaristan a özerklik verildi.

7 4 Mart 1656:IV. Mehmet döneminde yeniçeri ve sipahiler ayaklandı. Asiler saraydan aldıkları insanları Sultanahmet te bir çınar ağacına astıkları için halk bu olaya cehennemdeki vakvak ağacına gönderme olarak Vakai Vakvakiyeveya Çınar Vakası olarak isimlendirdi.

8 5 Mart 1836: ABD li mühendis SamuelColt34 kalibrelik ilk toplu tabancanın seri üretimine başladı. Modele Teksasadını verdi.

9 6 Mart 1899: Alman kimyager FelixHoffman, hazırladığı karışımın babasının romatizma ağrılarını gidermesi üzerine Bayer i ikna ederek patentini aldı ve Aspirin adıyla piyasaya sürmeye başladı.

10 7 Mart 1990: Hürriyet gazetesi yönetim kurulu üyesi Çetin Emeç ve şoförü Ali Sinan Ercan Suadiye de uğradıkları silahlı saldırıda öldürüldü. Fail İslami Hareket Örgütü sorumlusu İrfan Çağrıcı 6 yıl sonra İstanbul da yakalandı.

11 8 Mart 1403: Dördüncü Osmanlı padişahı Yıldırım Bayezid öldü da tahta çıkan Bayezid İstanbul u 4 kez kuşattı ancak hiçbirinden sonuç alamadı. Ankara Savaşı nda yenilip Timur a esir düştü. Esaretin yedinci ayında kimi tarihçilere göre yüzüğündeki zehri içerek kimi tarihçilere göre ise Timur un eşine yaptıklarına dayanamadığı için kafasını duvara vura vura kendisini öldürdü.

12 10 Mart 1963: Saatli maarif takvimlerinin mucidi ve Atatürk hakkında ilk kitaplardan birini yazan Naci Kasım öldü.

13 11 Mart 1988: Montajının tamamı Türkiye de yapılan ilk F-16 Hava Kuvvetleri Komutanlığı na teslim edildi. İlk uçakları test eden «Kelle Koltuk» lakaplı Şener Koltuk, 521 yeni uçağı test ederek rekor kırmış iniş takımları açılmayan F104 u gövde üstüne indirilebilmiş müthiş bir pilottur.

14 12 Mart 2000: Papa II. Jean Paul, kilisenin geçmişte Yahudilere, Kadınlara, muhaliflere ve yerlilere karşı işlediği günahlardan dolayı özür diledi.

15 14 Mart 1827: İlk ameliyathane Tıphane-i Amire ve Cerrahhane-i Amire adıyla kuruldu. Okulun kuruluş günü olan 14 Mart Türkiye de modern tıp eğitiminin başladığı gün olarak kabul edilir da tıp öğrencileri işgal kuvvetlerine tepki olarak bu günü Tıp Bayramı olarak kutlamışlardır.

16 15 Mart M.Ö 44: JülSezar öldürüldü. Romalı lider 2 ay önce Senato tarafından Dictatorin Perpetuumilan edilmişti. Bunu Cumhuriyet in sonu olarak gören senatörler Sezar ı toplandıkları Pompeius Tiyatro sunun girişinde 23 hançer darbesiyle öldürdü.

17 16 Mart 1920: İstanbul işgal edildi Manastırlı Hamdi Bey Ankara ya çektiği telgrafta «Bu sabah Şehzadebaşı Mızıka Karakolu nu İngilizler bastı. Oradaki askerlerle çarpışarak neticede şimdi İstanbul u işgal altına alıyorlar» diye yazdı.

18 18 Mart 1915: Çanakkale muharebeleri sırasındaki en büyük deniz savaşında İtilaf armadası İstanbul u işgal amacıyla Boğaz ı zorladı. Altı gemilerini kaybeden İtilaf güçleri Türk savunmasının kara topçusunu ve mayınlarını aşamadılar.

19 20 Mart 1916: Alman Fizikçi Albert Einstein İzafiyet Teorisini yayınladı de bu çalışmasından dolayı Nobel ödülü alan Einstein 1933 de Ankara ya 40 Alman Yahudisibilim adamı adına bir mektup yazarak Atatürk için «Ekselanslarının Sadık Hizmetkarı olmaktan Şeref Duyarım» dedi.

20 22 Mart 1832: Alman şair ve oyun yazarı Goethe öldü. Ünlü yapıtı Faust üzerine yaşamının 60 yılı boyunca çalıştı.

21 24 Mart 1923:Mustafa Kemal Paşa, Time dergisinin 4.sayısına kapak oldu. Dergide «Nerede bir Türk kendi efendisidir? Sorusuna daha önceleri «cehennemde» diye cevap verilirken, Mustafa Kemal bu aşağılayıcı sözü değiştirdi, Türkiye de! haline getirdi.» yazıyordu.

22 25 Mart 1611: Evliya Çelebi İstanbul un Unkapanı semtinde doğdu. 50 yıl boyunca Osmanlı sınırları içindeki hemen her yeri gezdi. 10 ciltlik Seyahatname sinde gezdiği yerleri kendi üslubuyla anlattı. Avrupa Konseyi Parlamenterler Assamblesigirişindeki sergide, "insanlık tarihinde kültürler ve medeniyetler arasında köprüler kurulmasına en önemli katkıda bulunan ve öncü rol oynayan" 20 kişi yer alıyor. Bu 20 kişi şöyle sıralanıyor: Evliya Çelebi Konfüçyus Pierre de Coubertin Jean Henri Dunant James William Fulbright Mohandas Gandi Büyük İskender Johannes Gutenberg Friedrich von Humboldt Martin Luther King Jr. Ferdinand Macellan Marco Polo Eleanor Roosevelt İbni Rüşd Albert Schweitzer Leopold Sedar Senghor Huda Shaarawi Rahibe Teresa Leonardo da Vinci Henrik Arnold Wergeland

23 26 Mart 1987: Ressam İhapHulusi Göreyöldü. Türkiye deki grafik sanatının öncüsü olan Göreydevlet kurumları için hazırladığı logo tasarımlarıyla tanındı.

24 27 Mart 1973: MarlonBrando«TheGodfather» filmindeki rolüyle en iyi erkek oyuncu dalında kazandığı Oscar ı reddetti. Kızılderili katliamlarını kınayan Brando, Oscar ı reddeden ilk oyuncu oldu.

25 28 Mart 1930: Konstantiniyyeresmen İstanbul adını aldı. Bizanslarca Konstantinapolisolarak adlandırılan şehir, 1453 den sonra Konstantiniyye, İstanbul, Dersaadet, İslamboladlarıyla anıldı.

26 30 Mart 1867: Rusya Alaska yı ABD ye 7.2 milyon dolara sattı. Kilometrekaresi 4.74 dolarak gelen bu alışveriş üzerine ABD basını zamanın Dışişleri Bakanı nı kazıklanmakla suçlamıştı.

27 31 Mart 1492: 2.Fernando ve 1.İzabel Yahudilerin İspanya dan çıkarılmasını öngören ElhamraFermanını imzaladı. Bu yüzden Yahudiler Portekiz, İtalya, Kuzey Afrika ve Osmanlı topraklarına göç ettiler. Ferman resmen 1992 de iptal edildi. Osmanlı ya gelen Sefarad Yahudilerinin sayısının 50,000 civarında olduğu tahmin edilmektedir. Bugün Türkiye deki 25,000 Yahudi nin %96 sı Sefarad, kalanlar Aşkenazdır.

28 TOPLANTI GÜNDEMİ 19.30Saygı duruşu ve akşam yemeği 20:00Toplantının Açılışı 20:05Genel Sekreterin Duyuruları 20:07 Mart Ayı Tarihte Bu Ay 20:15 Rotary Ritüelleri 20:45 Haberler ve Duyurular 20:55Son Söz ve Haftanın Sözü 21:00 Toplantının Kapanışı

29 Dostlarım; yazılı olmayan kurallarımızı üç ana başlık altında incelemek istiyoruz, bunlar; Toplantılarımız, Projelerimiz, Faaliyetlerimiz ve sosyal ilşkilerimizde yazılı olmayan kurallarımız

30 Rotary temel ilkesi kendinden önce hizmet tir.

31 Rotary de esas olan dostluktur, dost olabilmektir.

32 Arkadaş evinize geldiğinde misafir gibi davranır, Dost buz dolabını açıp istediğini alır. Arkadaş senin ağladığını görmez, Dostun omuzu senin gözyaşlarınla ıslanır Arkadaş davetine bir hediye paketi ile gelir Dost sana yardım etmek için erken gelir; toparlanman için geç gider

33 Arkadaş, onu yattıktan sonra ararsan rahatsız olur Dost derdini söylemek için neden bu kadar geçiktiğini sorar Arkadaş bir kavgadan sonraher şeyin bittiğini düşünür Dost ise tekrar arar Arkadaş senin daima onun arkasında olmanı ister Dosther zaman senin arkandadır

34 Arkadaş zaaflarınızı öğrenir ve onları kullanabilir Dost zevklerinizi öğrenir ve onlara hitap eder. Arkadaş kusurlarınızı başınıza kakar Dost ise örtmeye çalışır. Arkadaşsize ikinci görmek ister Dost ikinciniz olmaktan şeref duyar

35 Arkadaş sıkıntınız olmadığında yanınızdadır Dost en ufak bir sıkıntınızdasize size koşar Arkadaşlarınıza siz huzur vermeye çalışırsınız Dostlarınızsize size huzur vermeye çalışır

36 I. TOPLANTILARIMIZ

37 Rotary Kuralları gereği; haftada bir kez, şehrin merkezi bir yerindeki nezih bir ortamda, mümkünse tüm üyelerin katılımı ile gerçekleştirilen toplantılarımız, Rotary nin olmazsa olmazıdır.

38 Birbirimize DOST um diye hitap etmeliyiz

39 Toplantılarımıza tüm Dostlarımız, kendi seviyelerine yakışır biçimde Ceket ve Kravatlı gelirler.

40 Toplantı salonuna girişte, Kulüp Yönetimi önceden bir masa koyarak gelen Dostlarını ve konuklarını karşılar,

41 KulüpSekreterimiz, konuklarımızı dostlarımız ile tanıştırır misafir kartlarını takar.

42 Başkan her toplantıda toplantının ev sahibidir.

43 Yaka kartımızı mutlaka takarız.

44 DevamDefterini imzalarız.

45 Toplantı yapılacak ve genelde U şeklinde hazırlanmış masaya Başkan davet etmeden önceoturmamak, kişisel sohbetlerimizi masa dışında gerçekleştirmek gerekir.

46 Başkan, dostlarımızı toplantıya bilinensaat te davet eder, akabinde tüm hazirun; Bayrağımız, Atamız, Şehitlerimiz ve kaybettiğimiz Rotaryen dostlarımız anısına, Türk bayrağına dönerek saygı duruşunu gerçekleştirir. Akabinde başkanın afiyet olsun temennisi ile yemeğe geçilir.

47 Yemek akabinde başkan Toplantıyı açar ve hemen arkasından çalınan kulüp marşımız tüm dostlarımız tarafından yüksek sesle söylenir.

48 Kulübün ekonomik işlerinden kulüp saymanımızsorumludur. Büyük bir titizlikle görevini yerine getirir.

49 Kulüp sekreterimizi ve saymanımızı ilgilendiren tüm konularda genel uyarı ve açıklamalar Başkan tarafından yapılır.

50 Toplantılarımızda dostlarımız, her hafta değişik bir dostumuz ile yanyana oturur.

51 Misafirlerimizin, dostlarımız arasında oturmasına özen gösterilir, birlikteliğimiz anlatılır, bu sayede yeni dostluklar geliştirilir.

52 Yemek esnasında karşılıklı konuşmalar kesinlikle diğer dostlarımızı rahatsız etmeyecek düzeyde olur.

53 Yemek öncesi, yemek süresi ve yemek sonrasındaalınanalkolsohbetlerimizemeze olmaz ve çevreye rahatsızlık düzeyine ulaşmaz.

54 Rotary kurallarınca, belirtilen toplantı süresini aşmamaya özen gösteren Başkanın konuşmaları sırasında, Dostlarımız kesinlikle birbirleriyle konuşmamalıdır.

55 Toplantıda tüm üyelerin muhatabı Başkandır. Toplantı esnasında hiçbir üye karşılıklı konuşmamalıdır.

56 Toplantılarımızdayeralankonuşmacımız, ve/veyaonurkonuğumuzunkonuşmalarıda aynı ciddiyette dinlenmelidir.

57 Toplantılarımızda düşüncelerimizi cesurca(ve saygılı bir ifede ile) savunmalıyız.

58 Toplantılarımız, saygı ve sevginin mutlakolduğu, fikirlerin ise en demokratik bir şekildepaylaşılıp, tartışılıp oylandığı bir ortamdır.

59 Toplantıda Başkanın sözü kesilerek söz istenmez, Başkanın toplantı konusu hakkında görüş sorması halinde söz istenir en kısa şekilde görüş dile getirilir.başkan bütün söz isteyen dostlara söz vermek zorunda değildir. Maksat hasıl olmuşsa konuyu kapatabilir. Unutulmamalıdırki toplantının hakimi Başkandır.

60 Toplantı sırasında söz alan dostumuz ayağa kalkar,ceketini ilikler saygı ve nezaket kurallarına uyarak ve konuşmalarında başka bir dostuna yanıt hakkı doğmayacak düzeyde konuşmasını yapar, çok zorda kalmadıkça ikinci bir kez konuşmak için söz hakkı istemez.

61 Konuşmacılarımıza, konuşmaları veya sunumları sonunda, Başkanımızın soru sormak için söz verdiği dostumuz, ayağa kalkarak teşekkürünü eder, konuşmacıyı zorda bırakmayacak şekilde sorusunu sorar. Konusunda uzman olarak tanıtılan konuşmacımıza asla ben de katkıda bulunmak isterim bir giriş yaparak ekleme yapmaz. Unutmamamız gerekir ki konuşmacı konusunda uzmandır.

62 Toplantı sonunda, son söz konusunda, dostlarımız toplantının uzamasını gerektiren bir konu ortaya atmaz. Haftanın sözü konusunda yönetim toplantı öncesi gerekli hazırlığını yapar ve mümkün oldukca değişik dostlarımızın bu konuya dahil olmalarını sağlar.

63 Kulüp sekreterimiz tarafından sunulan özel gün mesajları aynı ciddiyetle dinlenir ve gereği yerine getirilir.

64 Başkanımızın toplantıyı kapatması ile birlikte, kulüp ile ilgili konular, Başkanımız izin vermedikçe karşılıklı konuşmalarla tartışılmaz.

65 Kulüpte misafirlerimizin olduğu toplantılarda kulüp içi konular asla dile getirilmez.

66 Kulüp içi konuların konuşulacağı ve Başkanımız tarafından belirtilen toplantılarda Başkanımızın uyarılarına kesinlikle uyulur.

67 Kulüp yönetimi tarafından unutulan konu ve mesajları fark eden dostumuz, bizzat kulüp sekreterimizin yanına giderek ve sadece onun duyabileceği tonla hatırlatmasını yapar.

68 Bölge konularında yapılmasıistenenuyarı, eleştiriveistekler, kesinlikle Başkanımıza yapılmalı ve onun tarafından iletilmesi sağlanmalıdır.

69 Toplantılara mazeretleri nedeniyle katılamayacak dostlarımız, durumlarını kulüp sekreterine bildirmelidir.

70 Diğerkulüplerleyapılanortaktoplantılar, katılımcı kulüplerin de yazılı olan ve olmayan kurallarının hayata geçirildiği, birbirlerini tanıdığı birlikteliklerdir. Ayrıca Mutat toplantılarımızdauyguladığımızbizibizyapan uygulamalarının yanında bazı konularda daha da hassas olmamız gereken ortamlardır.

71 Ortak toplantılarda kendi Başkanımıza gösterdiğimiz saygıyı, diğer kulüp Başkanlarına da göstermeliyiz.

72 Kulüp sekreterimizin beraberinde getirdiği yaka kartlarımızı takmalıyız.

73 Toplantıda oturma şeklinde bir uyarı gelmedikçe, diğer kulüp üyeleri ile yanyana oturulmalıdır.

74 Kulüp sekreterleri tarafından yapılan duyurulara, kendi kulüp sekreterimiz tarafından yapılan duyurulara gösterdiğimiz hassasiyetin aynısını göstermeliyiz.

75 Toplantıdaki temsil görevinin Başkanımızda olduğunu hiçbir zaman unutmamalıyız.

76 Kulüpolarakbüyükbiraileolduğumuzuve dostluğumuzun güçlülüğünü vurgulamalı, ona uygun tavır segilemeli ve aynı duyguları diğer kulüpteki dostlarımıza da hissettirmeliyiz.

77 Kısaca dışarıda, içerde gösterdiğimiz duyarlılığın daha fazlasını göstermeli, aile içindeki konuları içimizde saklamalı, bölge ile ilgili konularda Başkanımızı işaret etmeli, bir kişigibigidip, ya da karşılayıp, birkişigibi gelmeli ya da uğurlamalıyız

78 Özel gecelerimizi de ayrı bir şekilde değerlendirmeliyiz. Bu geceleri, Kuruluşve Devir-TeslimBaloları, GuvernörZiyareti, ÜyeKabul Gecelerive Bölge tarafından organize edilen özel günlere ait geceler olarak sayabiliriz.

79 Bu geceler bizler için önemli olduğu kadar konuklarımızve diğerkatılımcılariçinde önem arz eder. Bu nedenle diğer eşli yapılan mutat toplantılardan daha fazla yazılı olmayan kuralların yaşandığı ya da daha doğru deyimle yaşanması gerektiği ortamlardır.

80 En anlamlıgününkutlandığı, yaşandığıbu gecelerbizidışarıyaaksettirenaynadır. Giyim, kuşam, hal, hareket, davranış, mimik kısacaciddiyetimizkadareğlenmesininde nasılyapıldığınıgöstereceğimizortamlardır.

81 Özel gece için yönetim tarafından bildirilen kıyafet uyarısına eksiksiz uymalıyız.

82 Yaka kartımız ve rozetimiz olmazsa olmazımız olmalı.

83 Diğer toplantılardan daha hassas olmalı Başkanımızın uyarı, ve hatırlatmalarında üzerimize düşen görevleri ve eylemleri tereddütsüz yerine getirmeliyiz.

84 Guvernör ziyareti içinde yer alan, ve kulüp üyeleri ile yapılan toplantıda kulübümüz ile ilgili konularda Başkanımızın görüşleri dışında görüş bildirmemeli görüş ve önerilerimiz dahaöncedenkulüpbaşkanımızailetilmelive onun(aracılığıyla) iletmesini sağlamalıyız

85 Üye Giriş Gecelerinde Rotary Ritüellerine kesinlikle uymalıyız. Bu konuda kulüp sekreterimizden daha önce uygulamalarla ilgili bilgi almalıyız. Bu davranışımız yeni üye olacak dostumuz tarafından nasıl bir birlikteliğe adım(attığını bilmesi açısından önemlidir

86 Kuruluş Balosu kulübümüzün, Devir-Teslim balosu ise Başkanımızın veda ve gelecek dönembaşkanımızahoşgeldingecesidir. Bunu unutmamalıyız(kuruluş balosu olarak düsündüğümüz geceyi Başkan kendisinden ziyade önce kulüp için düzenlemek zorundadır.)

87 Aslında bu anlatmaya çalıştığımız ve yapmamızın doğru olduğuna inandığımız bu hususlar, günlük yaşantımızda da uymaya özengöstermemizgerekendavranışlardır. Başta da belirttiğimiz üzere, genel ve bizim toplumsal etik değerlerimizle örtüşen hususlardır ve bizi biz yapan, Bahçelievler Rotary kulübünü ayrıcalıklı ve özel yapan bu hususlara uymada gösterdiğimiz hassasiyettir.

88 Bizi biz yapan, Bahçelievler Rotary kulübünü ayrıcalıklı ve özel yapan bu hususlara uymada gösterdiğimiz hassasiyettir.

89 TOPLANTI GÜNDEMİ 19.30Saygı duruşu ve akşam yemeği 20:00Toplantının Açılışı 20:05Genel Sekreterin Duyuruları 20:07 Mart Ayı Tarihte Bu Ay 20:15 Rotary Ritüelleri 20:45 Haberler ve Duyurular 20:55Son Söz ve Haftanın Sözü 21:00 Toplantının Kapanışı

90 Art Ankara 9-13 Mart 2016

91 Art Ankara 9-13 Mart 2016

92 Küresel Bağış GG Çankaya Belediyesi ile ortak proje. 7 köye ait kooperatife bir süt tesisi kurulması için küresel bağış projesi yazılmıştır. Projenin uluslararası partneri İtalyan Augusta Rotary Kulübü dür. Projenin büyüklüğü 110 bin USD dır. Köylerde toplanan sütler beyaz peynir imalatı için değerlendirilecektir. Sistem çalışmaya başladıktan sonra ilerleyen yıllarda yapılacak eklemeler ile terayağı, kaşar peyniri, krema vb süt ürünlerinin üretimi de mümkün olacaktır.

93 2. VosDown Ankara Buluşması

94

95 Okullaşan Cezaevleri Öncelikle Ceza ve Tevkif Evleri Genel Müdürü Enis Yavuz Yıldırım ile görüşülmüş, Genel Müdür Bey in yönlendirmesi ile Sincan Kapalı Kadın Cezaevi ve L1 Cezaevleri Müdürleri ile görüşülmüş ve ihtiyaçlar belirlenmiştir. Bu doğrultuda: - Kadın mahkumların 0-6 yaş çocukları için anaokulu öğretmeni temin edilmesi Ankara Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fak. Çocuk Gelişimi Bölümü - Erken Tanı Hayat Kurtarır projesi kapsamında sağlık taraması - Mahkumların topluma kazandırılmasında katkısı olması amacıyla Kişisel Gelişim Seminerleri

96 Rotary Toplum Birliğimiz de Eğitim Seminerleri Kıbrısçık Rotary Toplım Birliğimizde - Gıda Güvenliği - Suyun Verimli Kullanımı - Organik Tarım Konularında seminerler düzenlenecektir.

97 Rotary Ormanı Rotary Ormanı için ağaç dikme tarihmiz Mart ayı olarak belirlenmiştir.. (21 Mart Ormancılık haftası)

98 Bebeğimle Aynı Bereyi Giyiyorum

99 MOBIL UYGULAMA

100 MART AYI TAKVİMİ 3Mart 31.toplantımız 5 Mart İncek Aile Gazinosu / Amatör Gönüllerden Nostaljik Esintiler 8 Mart Kızılay RK toplantısı veüyealımtöreni 10 Mart 32. toplantımız / Rotary Ritüelleri 9-13Mart-ARTANKARA (kokteyl 9 Mart akşamı) 12Mart Eşlertoplantısı 17 Mart 33. toplantımız Sayman sunumu 19 Mart Ocakbaşı toplantımız 23 Mart Sincan Teknik Koleji Geleceği Şekillendiren Meslekler 24Mart 34.Toplantımız Halim Altınışık 26 Mart Tandogan RK Kuruluş Balosu 27Mart AğaçDikmeŞenliğimiz

101 TOPLANTI GÜNDEMİ 19.30Saygı duruşu ve akşam yemeği 20:00Toplantının Açılışı 20:05Genel Sekreterin Duyuruları 20:07 Şubat Ayı %100 Devam 20:10 Mart Ayı Rotary Teması 20:15 Rotary de Sınıflandırma, Ahmet Akyol 20:25 Dr.Dt. Emre Dayangaç 20:45 Haberler ve Duyurular 20:55Son Söz ve Haftanın Sözü 21:00 Toplantının Kapanışı

102 Kulübümüzün Toplantısını «Hizmetleriniz Dünyaya Armağan Olsun» Diyerek Kapatıyorum

1489. Toplantımıza Hoşgeldiniz

1489. Toplantımıza Hoşgeldiniz ANKARA BAHÇELİEVLER ROTARY KULÜBÜ 1489. Toplantımıza Hoşgeldiniz 14 Nisan 2016 Bilkent Otel, Ankara KULÜP MARŞIMIZ Bir gönül bahçesi kulübümüz Sevgi, dostluk, kardeşlikle süslü Daha mutlu bir ülke yaratmaya

Detaylı

ANKARA BAHÇELİEVLER ROTARY KULÜBÜ TOPLANTIMIZA HOŞGELDİNİZ

ANKARA BAHÇELİEVLER ROTARY KULÜBÜ TOPLANTIMIZA HOŞGELDİNİZ ANKARA BAHÇELİEVLER ROTARY KULÜBÜ 1480. TOPLANTIMIZA HOŞGELDİNİZ 04 Şubat 2016 Wyndham Otel, Ankara KULÜP MARŞIMIZ Bir gönül bahçesi kulübümüz Sevgi, dostluk, kardeşlikle süslü Daha mutlu bir ülke yaratmaya

Detaylı

03/03/2011. Kulübümüzün Toplantısına Hoşgeldiniz. Ankara Bahçelievler Rotary Kulübü

03/03/2011. Kulübümüzün Toplantısına Hoşgeldiniz. Ankara Bahçelievler Rotary Kulübü 03/03/2011 Kulübümüzün 1270. Toplantısına Hoşgeldiniz Ankara Bahçelievler Rotary Kulübü 2010-2011 2010 2011 Dönemi 26. yıl 2010 2011 Dönemi 26. yıl KULÜP MARŞIMIZ Bir gönül bahçesi kulübümüz Sevgi, dostluk,

Detaylı

16/06/2011. Kulübümüzün Toplantısına Hoşgeldiniz. Ankara Bahçelievler Rotary Kulübü

16/06/2011. Kulübümüzün Toplantısına Hoşgeldiniz. Ankara Bahçelievler Rotary Kulübü 16/06/2011 Kulübümüzün 1282. Toplantısına Hoşgeldiniz Ankara Bahçelievler Rotary Kulübü 2010-2011 2010 2011 Dönemi 26. yıl 2010 2011 Dönemi 26. yıl KULÜP MARŞIMIZ Bir gönül bahçesi kulübümüz Sevgi, dostluk,

Detaylı

24/02/2011. Kulübümüzün Toplantısına Hoşgeldiniz. Ankara Bahçelievler Rotary Kulübü

24/02/2011. Kulübümüzün Toplantısına Hoşgeldiniz. Ankara Bahçelievler Rotary Kulübü 24/02/2011 Kulübümüzün 1269. Toplantısına Hoşgeldiniz Ankara Bahçelievler Rotary Kulübü 2010-2011 2010 2011 Dönemi 26. yıl 2010 2011 Dönemi KULÜP MARŞIMIZ Bir gönül bahçesi kulübümüz Sevgi, dostluk, kardeşlikle

Detaylı

ANKARA BAHÇELİEVLER ROTARY KULÜBÜ TOPLANTIMIZA HOŞGELDİNİZ

ANKARA BAHÇELİEVLER ROTARY KULÜBÜ TOPLANTIMIZA HOŞGELDİNİZ ANKARA BAHÇELİEVLER ROTARY KULÜBÜ 1470. TOPLANTIMIZA HOŞGELDİNİZ 12 Kasım 2015 Wyndham Otel, Ankara KULÜP MARŞIMIZ Bir gönül bahçesi kulübümüz Sevgi, dostluk, kardeşlikle süslü Daha mutlu bir ülke yaratmaya

Detaylı

10/02/2011. Kulübümüzün Toplantısına Hoşgeldiniz. Ankara Bahçelievler Rotary Kulübü

10/02/2011. Kulübümüzün Toplantısına Hoşgeldiniz. Ankara Bahçelievler Rotary Kulübü 10/02/2011 Kulübümüzün 1267. Toplantısına Hoşgeldiniz Ankara Bahçelievler Rotary Kulübü 2010-2011 2010 2011 Dönemi 26. yıl 2010 2011 Dönemi 26. yıl KULÜP MARŞIMIZ Bir gönül bahçesi kulübümüz Sevgi, dostluk,

Detaylı

16/12/2010. Kulübümüzün Toplantısına Hoşgeldiniz. Ankara Bahçelievler Rotary Kulübü

16/12/2010. Kulübümüzün Toplantısına Hoşgeldiniz. Ankara Bahçelievler Rotary Kulübü 16/12/2010 Kulübümüzün 1259. Toplantısına Hoşgeldiniz Ankara Bahçelievler Rotary Kulübü 2010-2011 2010 2011 Dönemi 26. yıl 2010 2011 Dönemi 26. yıl KULÜP MARŞIMIZ Bir gönül bahçesi kulübümüz Sevgi, dostluk,

Detaylı

ANKARA BAHÇELİEVLER ROTARY KULÜBÜ ANKARA KALE ROTARY KULÜBÜ ANKARA BAHÇELİEVLER ROTARACT KULÜBÜ ORTAK TOPLANTISINA HOŞGELDİNİZ

ANKARA BAHÇELİEVLER ROTARY KULÜBÜ ANKARA KALE ROTARY KULÜBÜ ANKARA BAHÇELİEVLER ROTARACT KULÜBÜ ORTAK TOPLANTISINA HOŞGELDİNİZ ANKARA BAHÇELİEVLER ROTARY KULÜBÜ ANKARA KALE ROTARY KULÜBÜ ANKARA BAHÇELİEVLER ROTARACT KULÜBÜ ORTAK TOPLANTISINA HOŞGELDİNİZ 22 Ekim 2015 Wyndham Otel, Ankara KULÜP MARŞIMIZ Bir gönül bahçesi kulübümüz

Detaylı

ANKARA BAHÇELİEVLER ROTARY KULÜBÜ TOPLANTIMIZA HOŞGELDİNİZ

ANKARA BAHÇELİEVLER ROTARY KULÜBÜ TOPLANTIMIZA HOŞGELDİNİZ ANKARA BAHÇELİEVLER ROTARY KULÜBÜ 1462. TOPLANTIMIZA HOŞGELDİNİZ 10 Eylül 2015 Wyndham Otel, Ankara KULÜP MARŞIMIZ Bir gönül bahçesi kulübümüz Sevgi, dostluk, kardeşlikle süslü Daha mutlu bir ülke yaratmaya

Detaylı

ANKARA BAHÇELİEVLER ROTARY KULÜBÜ TOPLANTIMIZA HOŞGELDİNİZ

ANKARA BAHÇELİEVLER ROTARY KULÜBÜ TOPLANTIMIZA HOŞGELDİNİZ ANKARA BAHÇELİEVLER ROTARY KULÜBÜ 1481. TOPLANTIMIZA HOŞGELDİNİZ 18 Şubat 2016 Bilkent Otel, Ankara KULÜP MARŞIMIZ Bir gönül bahçesi kulübümüz Sevgi, dostluk, kardeşlikle süslü Daha mutlu bir ülke yaratmaya

Detaylı

04/11/2010. Kulübümüzün Toplantısına Hoşgeldiniz. Ankara Bahçelievler Rotary Kulübü

04/11/2010. Kulübümüzün Toplantısına Hoşgeldiniz. Ankara Bahçelievler Rotary Kulübü 04/11/2010 Kulübümüzün 1253. Toplantısına Hoşgeldiniz Ankara Bahçelievler Rotary Kulübü 2010-2011 2010 2011 Dönemi 26. yıl 2010 2011 Dönemi KULÜP MARŞIMIZ Bir gönül bahçesi kulübümüz Sevgi, dostluk, kardeşlikle

Detaylı

27/01/2011. Kulübümüzün Toplantısına Hoşgeldiniz. Ankara Bahçelievler Rotary Kulübü

27/01/2011. Kulübümüzün Toplantısına Hoşgeldiniz. Ankara Bahçelievler Rotary Kulübü 27/01/2011 Kulübümüzün 1265. Toplantısına Hoşgeldiniz Ankara Bahçelievler Rotary Kulübü 2010-2011 2010 2011 Dönemi 26. yıl 2010 2011 Dönemi 26. yıl KULÜP MARŞIMIZ Bir gönül bahçesi kulübümüz Sevgi, dostluk,

Detaylı

11/11/2010. Kulübümüzün Toplantısına Hoşgeldiniz. Ankara Bahçelievler Rotary Kulübü

11/11/2010. Kulübümüzün Toplantısına Hoşgeldiniz. Ankara Bahçelievler Rotary Kulübü 11/11/2010 Kulübümüzün 1254. Toplantısına Hoşgeldiniz Ankara Bahçelievler Rotary Kulübü 2010-2011 2010 2011 Dönemi 2010 2011 Dönemi KULÜP MARŞIMIZ Bir gönül bahçesi kulübümüz Sevgi, dostluk, kardeşlikle

Detaylı

06/01/2011. Kulübümüzün Toplantısına Hoşgeldiniz. Ankara Bahçelievler Rotary Kulübü

06/01/2011. Kulübümüzün Toplantısına Hoşgeldiniz. Ankara Bahçelievler Rotary Kulübü 06/01/2011 Kulübümüzün 1262. Toplantısına Hoşgeldiniz Ankara Bahçelievler Rotary Kulübü 2010-2011 2010 2011 Dönemi 26. yıl 2010 2011 Dönemi 26. yıl KULÜP MARŞIMIZ Bir gönül bahçesi kulübümüz Sevgi, dostluk,

Detaylı

İSTANBUL MARMARA ROTARY KULÜBÜ Kuruluş Tarihi 11 Nisan 1978 Charter Tarihi 26 Mart 1980

İSTANBUL MARMARA ROTARY KULÜBÜ Kuruluş Tarihi 11 Nisan 1978 Charter Tarihi 26 Mart 1980 ROTARY Tarih:17.02/2014 Pazartesi Sevgili Rotaryen Dostlarımız, Dönemimizin 32 uncu, Kulübümüzün 1743 ıncı Toplantısını 17.02.2014 tarihinde Marmara Yelken Kulübü nde gerçekleştirdik. Guvernör Yardımcımız

Detaylı

Sayı. OR-AN Rotary Kulübü. Eylül. Kuruluş : 7 Ekim 1997. John Kenny UR Başkanı. Hasan Akduman Dönem Guvernörü 2009-2010. Zeynep Gökalp Dönem Başkanı

Sayı. OR-AN Rotary Kulübü. Eylül. Kuruluş : 7 Ekim 1997. John Kenny UR Başkanı. Hasan Akduman Dönem Guvernörü 2009-2010. Zeynep Gökalp Dönem Başkanı Sevgili Dostlarım, Dönemimizin 2 ayını geride bıraktık. Yaz aylarının güzel günlerini tatil ile değerlendiren dostlarımız artık Ankara ya döndüler. Çocukların okulları başladı. Sevgili Çocuklarımıza yeni

Detaylı

Geçmiş Dönem Başkanı : Ercan Zorlu

Geçmiş Dönem Başkanı : Ercan Zorlu K.R Ravindran 2015-16 President,UR Kulüp Toplantı No: 1105 Dönem Toplantı No: 35 Bülten No: 35 Toplantı Yeri: Steigenberger Otel Toplantı Tarihi: 30 Mart 2016 Toplantı Saati :12:30-13:30 Hizmetlerinizi

Detaylı

21 Mart Su Yaşamdır Paneli ve Forumu

21 Mart Su Yaşamdır Paneli ve Forumu K.R Ravindran 2015-16 President,UR Başkanın Mesajı Kulüp Toplantı No: 1104 Dönem Toplantı No: 34 Bülten No: 34 Toplantı Yeri: Divan Otel Taksim Toplantı Tarihi: 25 Mart 2016 Toplantı Saati :19:00-22:00

Detaylı

BURSA ÇEKİRGE ROTARY KULÜBÜ

BURSA ÇEKİRGE ROTARY KULÜBÜ Toplantı Yeri : PODYUM DAVET Kuruluş Tarihi : 28.02.2003 Toplantı Gün /Saati : Salı 19.30 Chartered : 10.02.2004 Kulüp No : 64494 Sevgili Dostlarım, BAŞKAN IN MEKTUBU UR. Başkanı John F. GERM UR. 2440

Detaylı

BAġKAN : Özcan KALAYCI. SAYMAN : Nesrin FĠDAN ÜYE : Figen GÖNEN. info@antalyafalezrotary.org KOMĠTELER TOPLANTI BĠLGĠLERĠ

BAġKAN : Özcan KALAYCI. SAYMAN : Nesrin FĠDAN ÜYE : Figen GÖNEN. info@antalyafalezrotary.org KOMĠTELER TOPLANTI BĠLGĠLERĠ Binota-Kalyan BANERJEE Nilüfer&Ġsmail KAHYAOĞLU Demet Salih PEKER Bilge & Özcan KALAYCI Kuruluş 13 Mart 2007 Charter 30 Mayıs 2007 Dönem: 2011-2012 Tarih: 27.12.2011 Sayı: 26 U.R ve BÖLGE YÖNETĠMĠ YÖNETĠM

Detaylı

Geçmiş Dönem Başkanı : Ercan Zorlu 2420. BÖLGE İSTANBUL MASLAK ROTARY KULÜBÜ DERNEĞİ 14.04.1993

Geçmiş Dönem Başkanı : Ercan Zorlu 2420. BÖLGE İSTANBUL MASLAK ROTARY KULÜBÜ DERNEĞİ 14.04.1993 K.R Ravindran 2015-16 President,UR Kulüp Toplantı No: 1088 Dönem Toplantı No: 16 Bülten No: 16 Toplantı Yeri :Maslak Steinberger Otel Toplantı Tarihi: 11 Kasım 2015 Toplantı Saati :12:00 13:30 Hizmetlerinizi

Detaylı

Geçmiş Dönem Başkanı : Ercan Zorlu 2420. BÖLGE İSTANBUL MASLAK ROTARY KULÜBÜ DERNEĞİ 14.04.1993

Geçmiş Dönem Başkanı : Ercan Zorlu 2420. BÖLGE İSTANBUL MASLAK ROTARY KULÜBÜ DERNEĞİ 14.04.1993 K.R Ravindran 2015-16 President,UR Kulüp Toplantı No: 1089 Dönem Toplantı No: 17 Bülten No: 17 Toplantı Yeri :Maslak Cumhuriyet Koleji Toplantı Tarihi: 18 Kasım 2015 Toplantı Saati :10:00 15:30 Hizmetlerinizi

Detaylı

Maslak Rotary Kulübü

Maslak Rotary Kulübü K.R Ravindran 2015-16 President,UR Kulüp Toplantı No: 1077 Dönem Toplantı No: 5 Bülten No: 5 Toplantı Yeri :Maslak Steinberger Otel Toplantı Tarihi: 12 Ağustos 2015 Toplantı Saati :12.30 13.30 Hizmetlerinizi

Detaylı

ORTAKÖY ROTARY KULÜBÜ BÜLTENİ

ORTAKÖY ROTARY KULÜBÜ BÜLTENİ ORTAKÖY ROTARY KULÜBÜ BÜLTENİ Kuruluş : 29 Eylül 1997 Charter : 10 Haziran 1999 Rtn.Haluk ULUSOY Dönemi 2420.Bölge Guvernörü Rtn.Refiye ERİŞÇİ Dönem Başkanı Rtn.Ron D.BURTON Dönemi R.I President Toplantı

Detaylı

OSNABRÜCK KARDEŞ KENT ELÇİMİZ VE ÇANAKKALE BELEDİYESİ KÜLTÜR SANAT BİRİMİ TEMSİLCİMİZ RESMİ TOPLANTIMIZDA KONUĞUMUZ OLDU

OSNABRÜCK KARDEŞ KENT ELÇİMİZ VE ÇANAKKALE BELEDİYESİ KÜLTÜR SANAT BİRİMİ TEMSİLCİMİZ RESMİ TOPLANTIMIZDA KONUĞUMUZ OLDU OSNABRÜCK KARDEŞ KENT ELÇİMİZ VE ÇANAKKALE BELEDİYESİ KÜLTÜR SANAT BİRİMİ TEMSİLCİMİZ RESMİ TOPLANTIMIZDA KONUĞUMUZ OLDU Osnabrückte bulunan Rotary Kulüplerimiz ile iletişimimizi güçlendirme programı hazırlayan

Detaylı

Defne Rotary Kulübü TOPLANTI BİLGİLERİ. U.R. Başkanı : Kalyan BANERJEE. U.R Bölge Guvernörü : İsmail KAHYAOĞLU

Defne Rotary Kulübü TOPLANTI BİLGİLERİ. U.R. Başkanı : Kalyan BANERJEE. U.R Bölge Guvernörü : İsmail KAHYAOĞLU U.R. Başkanı : Kalyan BANERJEE U.R. 2430. Bölge Guvernörü : İsmail KAHYAOĞLU 8.Grup Guvernör Yardımcısı : Emine PEHLİVAN Defne Rotary Kulübü TOPLANTI BİLGİLERİ TARİH : 20-03-2012 TOPLANTI SAYISI : 812

Detaylı

Toplantı No: Toplantı Yeri: WELLBORN OTEL - Toplantı Tarihi: Toplantı Saati: 19:30 - Dönem Toplantı No: 28.

Toplantı No: Toplantı Yeri: WELLBORN OTEL - Toplantı Tarihi: Toplantı Saati: 19:30 - Dönem Toplantı No: 28. Toplantı No: 1092 - Toplantı Yeri: WELLBORN OTEL - Toplantı Tarihi: 11.01.2015 Toplantı Saati: 19:30 - Dönem Toplantı No: 28 1 Kuruluş Tarihi: 19.03.1993 - Charter Tarihi: 23.04.1997 Yönetim Kurulu & Başkanın

Detaylı

BAŞKAN : Özcan KALAYCI Bülent YILDIRIM BAŞKAN: SAYMAN : Nesrin FİDAN ÜYE : Figen GÖNEN. info@antalyafalezrotary.org KOMİTELER TOPLANTI BİLGİLERİ

BAŞKAN : Özcan KALAYCI Bülent YILDIRIM BAŞKAN: SAYMAN : Nesrin FİDAN ÜYE : Figen GÖNEN. info@antalyafalezrotary.org KOMİTELER TOPLANTI BİLGİLERİ Binota-Kalyan BANERJEE Nilüfer&İsmail KAHYAOĞLU Demet Salih PEKER Bilge & Özcan KALAYCI U.R ve BÖLGE YÖNETİMİ YÖNETİM KURULU U.R. BAŞKANI Binota Kalyan BANERJEE 2430 GUVARNÖRÜ Nilüfer İsmail KAHYAOĞLU

Detaylı

Toplantı No: Toplantı Yeri: WELLBORN OTEL - Toplantı Tarihi: Toplantı Saati: 19:30 - Dönem Toplantı No: 33.

Toplantı No: Toplantı Yeri: WELLBORN OTEL - Toplantı Tarihi: Toplantı Saati: 19:30 - Dönem Toplantı No: 33. Toplantı No: 1097 - Toplantı Yeri: WELLBORN OTEL - Toplantı Tarihi: 15.02.2016 Toplantı Saati: 19:30 - Dönem Toplantı No: 33 1 Kuruluş Tarihi: 19.03.1993 - Charter Tarihi: 23.04.1997 Yönetim Kurulu & Başkanın

Detaylı

TARĠH : TOPLANTI SAYISI / MEKTUP SAYISI : 2559/23 ONUR KONUĞU / KONUġMACI : Rtn.Uğurcan Özses : Vergi Yasasındaki Son DeğiĢiklikler

TARĠH : TOPLANTI SAYISI / MEKTUP SAYISI : 2559/23 ONUR KONUĞU / KONUġMACI : Rtn.Uğurcan Özses : Vergi Yasasındaki Son DeğiĢiklikler 1/14 TARĠH : 04.01.2018 TOPLANTI SAYISI / MEKTUP SAYISI : 2559/23 ONUR KONUĞU / KONUġMACI : Rtn.Uğurcan Özses TOPLANTI KONUSU : Vergi Yasasındaki Son DeğiĢiklikler GEÇEN HAFTA TOPLANTI BĠLGĠLERĠ GELECEK

Detaylı

İSTANBUL ATAŞEHİR ROTARY KULÜBÜ DÖNEMİ BÜLTENİ

İSTANBUL ATAŞEHİR ROTARY KULÜBÜ DÖNEMİ BÜLTENİ İSTANBUL ATAŞEHİR ROTARY KULÜBÜ 2017-18 DÖNEMİ BÜLTENİ Bülten No:4 Kulüp Toplantı No: 929 Dönem Toplantı No: 14 Toplantı Tarihi: 10.10.2017 www.atasehirrotary.org U.R. Başkanı: Ian H.S. Riseley U.R. 2420.

Detaylı

ANKARA-OSTİM ROTARY KULÜBÜ

ANKARA-OSTİM ROTARY KULÜBÜ 2013-2014 DÖNEMİ KULÜP BÜLTENİ NO : 4 (EKİM) BAŞKANIN MEKTUBU Değerli Dostlar Ron D.BURTON Uluslararası Rotary Başkanı 2013 2014 Dönemi Gürkan OLGUNTÜRK 2430. Bölge Guvernörü 2013 2014 Dönemi N.Altan ARSLAN

Detaylı

KASIM AYI ROTARY DE VAKIF AYIDIR.

KASIM AYI ROTARY DE VAKIF AYIDIR. KASIM AYI ROTARY DE VAKIF AYIDIR. 1905 yılında kurulan Uluslararası Rotary (UR), zaman ilerledikçe, başarılı olması ve ayakta kalabilmesi için sağlam bir finansal desteğe ihtiyaç duymuştur. Bu ihtiyaç

Detaylı

İSTANBUL ATAŞEHİR ROTARY KULÜBÜ DÖNEMİ BÜLTENİ

İSTANBUL ATAŞEHİR ROTARY KULÜBÜ DÖNEMİ BÜLTENİ İSTANBUL ATAŞEHİR ROTARY KULÜBÜ 2017-18 DÖNEMİ BÜLTENİ Bülten No:5 Kulüp Toplantı No: 931 Dönem Toplantı No: 15 Toplantı Tarihi: 17.10.2017 www.atasehirrotary.org U.R. Başkanı: Ian H.S. Riseley U.R. 2420.

Detaylı

GÖLCÜK ROTARY KULÜBÜ

GÖLCÜK ROTARY KULÜBÜ GÖLCÜK ROTARY KULÜBÜ Kuruluş Tarihi : 19.03.1993 Charter Tarihi : 23.04.1997 Toplantı No 1076 - Bülten No - Toplantı Yeri WELLBORN HOTEL - Toplantı tarihi 21.09.2015 - Toplantı Saati 10:30 - Dönem Toplantı

Detaylı

John F.Germ UR Başkanı Güner İnci. Umur Sakallıoğlu UR 2430.Bölge 9.Grup Guvernör Yrd YÖNETİM KURULU KOMİTE BAŞKANLARI

John F.Germ UR Başkanı Güner İnci. Umur Sakallıoğlu UR 2430.Bölge 9.Grup Guvernör Yrd YÖNETİM KURULU KOMİTE BAŞKANLARI KURULUŞ: 06 MAYIS 1985 CHARTER: 22 MAYIS 1987 UR.2430.BÖLGE ORDU/TÜRKİYE John F.Germ UR Başkanı 2016 2017 Güner İnci UR 2430.Bölge Guvernörü 2016 2017 Umur Sakallıoğlu UR 2430.Bölge 9.Grup Guvernör Yrd.

Detaylı

KURULUŞ CHARTER BÜLTEN NO : ULUSLARARASI ROTARY BAŞKANI RAY KLİNGİNSMİTH 2440.BÖLGE GUVERNÖRÜ YEŞİM YÖNEY

KURULUŞ CHARTER BÜLTEN NO : ULUSLARARASI ROTARY BAŞKANI RAY KLİNGİNSMİTH 2440.BÖLGE GUVERNÖRÜ YEŞİM YÖNEY KURULUŞ 24.01.2001 CHARTER 23.05.2002 TOPLUM HİZMETLERİ KOMİTESİ TANKUT KARABACAK REYHAN ÖZLEN ÖZGÜR ARKUN MESLEK HİZMETLERİ KOMİTESİ ERCAN ÇELİKKAYA COŞKUN ERENAY GENÇLİK HİZMETLERİ KOMİTESİ MERT MACİT

Detaylı

Ron D. BURTON. Uluslararası Rotary Başkanı. U.R. 2440 Bölge Guvernörü Esat KARDIÇALI. VII. Grup Guvernör Temsilcisi Erhan GÖKDAĞ

Ron D. BURTON. Uluslararası Rotary Başkanı. U.R. 2440 Bölge Guvernörü Esat KARDIÇALI. VII. Grup Guvernör Temsilcisi Erhan GÖKDAĞ Uluslararası Rotary Başkanı Ron D. BURTON U.R. 2440 Bölge Guvernörü Esat KARDIÇALI VII. Grup Guvernör Temsilcisi Erhan GÖKDAĞ Toplantı Yeri: Kordon Otel Çarşamba 12.30-14.00 En iyi bireyler, kendinden

Detaylı

2430. BÖLGE ANKARA OSTİM ROTARY KULÜBÜ http://www.ostimrotary.org.tr Yazışma Adresi : 30. Sok. no: 113 Ostim ANKARA Tel: 385 15 23 / Faks: 354 79 61 e-mail: cenkaraca@tnn.net / otkur@hotmail.com 11. Grup

Detaylı

BURSA ÇEKİRGE ROTARY KULÜBÜ

BURSA ÇEKİRGE ROTARY KULÜBÜ Toplantı Yeri : PODYUM DAVET Kuruluş Tarihi : 28.02.2003 Toplantı Gün /Saati : Salı 19.30 Chartered : 10.02.2004 Kulüp No : 64494 Sevgili Dostlarım, BAŞKAN IN MEKTUBU Kulübümüzün 638. Dönemimizin 17. Toplantısını

Detaylı

İÇİNDEKİLER. Sayfa. ÖNSÖZ... v GİRİŞ... 1

İÇİNDEKİLER. Sayfa. ÖNSÖZ... v GİRİŞ... 1 İÇİNDEKİLER Sayfa ÖNSÖZ...... v GİRİŞ... 1 I. BÖLÜM SOSYAL DAVRANIŞ KURALLARI A. Hitap... 10 B. Selamlama... 14 C. Tanıtma ve Tanıştırma... 19 D. El Sıkma (Tokalaşma)... 24 E. El Öpme ve Öpüşme... 26 F.

Detaylı

gölcük rotary kulübü

gölcük rotary kulübü gölcük rotary kulübü Kuruluş Tarihi : 19.03.1993 Charter Tarihi : 23.04.1997 2012013 DÖNEMİ Sakuji Tanaka UR. BAŞKANI 2012-2013 Dönemi Rtn. Sait FEYZİOĞLU UR. 2420 Bölge Guvernörü 2012-2013 Dönemi Rtn.Nuri

Detaylı

2430. BÖLGE GUVERNÖR RESMİ ZİYARETİ YÖNERGESİ

2430. BÖLGE GUVERNÖR RESMİ ZİYARETİ YÖNERGESİ 2430. BÖLGE GUVERNÖR RESMİ ZİYARETİ YÖNERGESİ Guvernörün, nın, nin ve gerektiğinde Bölge Görevlilerinin katılacağı Kulüp Asamblesinin ayrı bir önemi vardır. Uluslararası Rotary Başkanının temsilcisi sıfatıyla

Detaylı

Girne Inner Wheel Kulübü Başkanı. Esma ELGİN

Girne Inner Wheel Kulübü Başkanı. Esma ELGİN DEVİR TESLİM TÖRENİ Girne Inner Wheel Kulübü 2012-2013 Başkanı Esma ELGİN 2012-2013 TEMASI DOST OL YÖNETİM KURULU BAŞKAN... Esma ELGİN ASBAŞKAN... Solmaz FERİDUN GEÇMİŞ DÖNEM BAŞKANI... Sevim EGEMEN SEKRETER...İmren

Detaylı

MEHMET İHSAN MERMERCİ OTELCİLİK VE TURİZM MESLEK LİSESİ COMENIUS PROJESİ A TRIP ACROSS EUROPE FAALİYET RAPORU

MEHMET İHSAN MERMERCİ OTELCİLİK VE TURİZM MESLEK LİSESİ COMENIUS PROJESİ A TRIP ACROSS EUROPE FAALİYET RAPORU MEHMET İHSAN MERMERCİ OTELCİLİK VE TURİZM MESLEK LİSESİ COMENIUS PROJESİ A TRIP ACROSS EUROPE FAALİYET RAPORU PROJE : A Trip Across Europe TOPLANTI NO : 4 TOPLANTI YERİ : Malaga,İSPANYA TOPLANTI TARİHİ

Detaylı

Geçmiş Dönem Başkanı : Ercan Zorlu

Geçmiş Dönem Başkanı : Ercan Zorlu K.R Ravindran 2015-16 President,UR Kulüp Toplantı No: 1112 Dönem Toplantı No: 42 Bülten No: 40 Toplantı Yeri: Maslak Steigenberger Otel Toplantı Tarihi: 11 Mayıs 2 016 Toplantı Saati :12:30-13 : 30 Hizmetlerinizi

Detaylı

U.R BÖLGE KARADENİZ EREĞLİ ROTARACT KULÜBÜ DÖNEMİ 11. MUTAT BAŞKANIN MEKTUBU

U.R BÖLGE KARADENİZ EREĞLİ ROTARACT KULÜBÜ DÖNEMİ 11. MUTAT BAŞKANIN MEKTUBU U.R 2430. BÖLGE KARADENİZ EREĞLİ ROTARACT KULÜBÜ 2015-2016 DÖNEMİ 11. MUTAT BAŞKANIN MEKTUBU Uluslararası Rotary Başkanı: K.R Ravi RAVINDRAN U.R 2430. Bölge Guvarnörü: Canan ERSÖZ U.R 2430. Bölge Rotaract

Detaylı

BÜLTEN. Aynı dili konuşamayabiliriz, geleneklerimiz, göreneklerimiz, dinimiz ve rengimizde farklı olabilir.

BÜLTEN. Aynı dili konuşamayabiliriz, geleneklerimiz, göreneklerimiz, dinimiz ve rengimizde farklı olabilir. Mutlu Günlerimiz BÜLTEN Kuruluş : 25/08/1983 - Charter : 19/06/1987 UR 2430. Bölge - Kulüp No : 24794 Tarih : 15.07.2014 - Kulübün 1.415, Dönemin 4. Toplantısı Toplantı Günü, Yeri ve Saati : Her Salı Belediye

Detaylı

GAZ ANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI

GAZ ANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI ANAOKULU LKOKUL ORTAOKUL ANADOLU L SES FEN L SES CEM L ALEVL KOLEJ GAZ ANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI ÖĞRENCİNİN Adı : Soyadı : Sınıfı : Eylül 2013 Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe 2 Eylül 2013 Pazartesi

Detaylı

Rotaract kulübümüzde asambleye katılarak çalışmalarını sunmuşlardır. Kendilerini çalışmalarındna dolayı kutluyorum.

Rotaract kulübümüzde asambleye katılarak çalışmalarını sunmuşlardır. Kendilerini çalışmalarındna dolayı kutluyorum. , Toplantı Yeri ve Zamanı: Cemil Topuzlu Cad. Büyük Kulüp Çiftehavuzlar Kadıköy İST., Salı, Rotaryen Saat:20:00 Toplantı No: 1401 Bülten No: 17 Tarih: 04 Aralık 2012 Web Adresi : www.rotarysuadiye.com

Detaylı

U.R 2430. BÖLGE KARADENİZ EREĞLİ ROTARACT KULÜBÜ 2015-2016 DÖNEMİ 17. MUTAT BAŞKANIN MEKTUBU

U.R 2430. BÖLGE KARADENİZ EREĞLİ ROTARACT KULÜBÜ 2015-2016 DÖNEMİ 17. MUTAT BAŞKANIN MEKTUBU U.R 2430. BÖLGE KARADENİZ EREĞLİ ROTARACT KULÜBÜ 2015-2016 DÖNEMİ 17. MUTAT BAŞKANIN MEKTUBU Uluslararası Rotary Başkanı: K.R Ravi RAVINDRAN U.R 2430. Bölge Guvarnörü: Canan ERSÖZ U.R 2430. Bölge Rotaract

Detaylı

BURSA ÇEKİRGE ROTARY KULÜBÜ Toplantı No : 363 Tarih : 02/11/2010

BURSA ÇEKİRGE ROTARY KULÜBÜ Toplantı No : 363 Tarih : 02/11/2010 Kuruluş Tarihi : 28.02.2003 Chartered : 10.02.2004 Kulüp No : 64494 En iyi bireyler, Kendilerinden çok ait olduğu toplumu dü ünen, onun varlığının ve mutluluğunun korunmasına, ya amını adayan insanlardır.

Detaylı

U.R BÖLGE KARADENİZ EREĞLİ ROTARACT KULÜBÜ DÖNEMİ 10. MUTAT BAŞKANIN MEKTUBU

U.R BÖLGE KARADENİZ EREĞLİ ROTARACT KULÜBÜ DÖNEMİ 10. MUTAT BAŞKANIN MEKTUBU U.R 2430. BÖLGE KARADENİZ EREĞLİ ROTARACT KULÜBÜ 2015-2016 DÖNEMİ 10. MUTAT BAŞKANIN MEKTUBU Uluslararası Rotary Başkanı: K.R Ravi RAVINDRAN U.R 2430. Bölge Guvarnörü: Canan ERSÖZ U.R 2430. Bölge Rotaract

Detaylı

2420. BÖLGE İSTANBUL MASLAK ROTARY KULÜBÜ DERNEĞİ

2420. BÖLGE İSTANBUL MASLAK ROTARY KULÜBÜ DERNEĞİ K.R Ravindran 2015-16 President,UR Kulüp Toplantı No: 1076 Dönem Toplantı No: 4 Bülten No: 4 Toplantı Yeri :Maslak Steinberger Otel Toplantı Tarihi: 1 Ağustos 2015 Toplantı Saati :12.30 13.30 Hizmetlerinizi

Detaylı

Uluslararası Rotary 2430. Bölge 2013-2014 Dönemi Başkanlar Eğitim Semineri(BES) ve Eğitim Asamblesi Antalya da yapıldı.

Uluslararası Rotary 2430. Bölge 2013-2014 Dönemi Başkanlar Eğitim Semineri(BES) ve Eğitim Asamblesi Antalya da yapıldı. Uluslararası Rotary 2430. Bölge 2013-2014 Dönemi Başkanlar Eğitim Semineri(BES) ve Eğitim Asamblesi Antalya da yapıldı. UR 2430. Bölge 2013-2014 Dönemi Bes ve Eğitim Asamblesi 3-7 Nisan 2013 de Antalya

Detaylı

gölcük rotary kulübü

gölcük rotary kulübü gölcük rotary kulübü Kuruluş Tarihi : 19.03.1993 Charter Tarihi : 23.04.1997 2012013 DÖNEMİ Sakuji Tanaka UR. BAŞKANI 2012-2013 Dönemi Rtn. Sait FEYZİOĞLU UR. 2420 Bölge Guvernörü 2012-2013 Dönemi Rtn.Nuri

Detaylı

BAHÇEŞEHİR ROTARY KULÜBÜ BÜLTEN

BAHÇEŞEHİR ROTARY KULÜBÜ BÜLTEN Dönem: 2018 2019 / Sayı: 12 UR BAŞKANI BARRY RASSİN 2420. BÖLGE GUVERNÖRÜ HASAN AKBAYRAK 12. Grup Guvernör Yardımcısı Sinan DEVİN YÖNETİM KURULU Kulüp Başkanı Kulüp Başkan Yrd. ve GDB Kulüp Sekreteri Güler

Detaylı

Toplantı Ajandası. Arnavutköy RK, Büyükçekmece RK, E-Club Türkiye, Haliç RK ve Galata Rotary Kulüpleri EŞLİ ve Ortak. Konu: Dağdan iple iniş

Toplantı Ajandası. Arnavutköy RK, Büyükçekmece RK, E-Club Türkiye, Haliç RK ve Galata Rotary Kulüpleri EŞLİ ve Ortak. Konu: Dağdan iple iniş Dedeman Gayrettepe Oteli ıstanbul, Türkiye E-Mail: info@galatasarayrotary.org Web: www.galatasarayrotary.org Arnavutköy RK, Büyükçekmece RK, E-Club Türkiye, Haliç RK ve Galata Rotary Kulüpleri EŞLİ ve

Detaylı

EĞİTİM SAATİ PROGRAMINA KONUK OLDUK

EĞİTİM SAATİ PROGRAMINA KONUK OLDUK EĞİTİM SAATİ KONUK OLDUK PROGRAMINA 13.11.2015 s aat:20.00 İle 21.30 arasında ulusal kanallarımızdan biri olan tv 1 de,kayseri İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Bahamettin KARAKÖSE nin hazırlayıp sunduğu

Detaylı

ANKARA-OSTİM ROTARY KULÜBÜ. Sevgili Dostlarım,

ANKARA-OSTİM ROTARY KULÜBÜ. Sevgili Dostlarım, 2015-2016 DÖNEMİ KULÜP BÜLTENİ NO : 1 ( Temmuz 2015 ) ANKARA-OSTİM Sevgili Dostlarım, K.R. (Ravi) RAVİNDRAN Uluslararası Rotary Başkanı 2015 2016 Dönemi Canan ERSÖZ UR.2430. Bölge Guvernörü 2015 2016 Dönemi

Detaylı

Geçmiş Dönem Başkanı : Ercan Zorlu

Geçmiş Dönem Başkanı : Ercan Zorlu K.R Ravindran 2015-16 President,UR Başkanın Mesajı Kulüp Toplantı No: 1103 Dönem Toplantı No: 33 Bülten No: 33 Toplantı Yeri: Maslak Steigenberger Otel Toplantı Tarihi: 16 Mart 2016 Toplantı Saati :12:30-13:30

Detaylı

İstanbul Ataşehir Rotary Kulübü. 15. Bahar Şenliği Tanıtım Dosyası

İstanbul Ataşehir Rotary Kulübü. 15. Bahar Şenliği Tanıtım Dosyası İstanbul Ataşehir Rotary Kulübü 15. Bahar Şenliği Tanıtım Dosyası İçerik İçerik Rotary Hakkında İnsanlık için barış ve iyi niyet ile Kendinden Önce Hizmet Hizmet idealini gerçekleştirme Dostluğu Geliştirme

Detaylı

Geçmiş Dönem Başkanı : Ercan Zorlu

Geçmiş Dönem Başkanı : Ercan Zorlu K.R Ravindran 2015-16 President,UR Kulüp Toplantı No: 1100 Dönem Toplantı No: 30 Bülten No: 30 Toplantı Yeri: Maslak Steigenberger Otel Toplantı Tarihi: 24 Şubat 2016 Toplantı Saati :12:30-13:30 Hizmetlerinizi

Detaylı

ÜYELİK İŞLEMLERİ. üye üye üye üye üye Başkan

ÜYELİK İŞLEMLERİ. üye üye üye üye üye Başkan UR. 2420 Bölge Üyelik İşlemleri Formu 1 ÜYELİK İŞLEMLERİ (1) Önerinin Sekreter tarafından alınış tarihi.../.../... Yönetim Kurulunun.../.../... tarih ve... sayılı kararı gereğince üye adayı ile ilgili

Detaylı

Geçmiş Dönem Başkanı : Ercan Zorlu BÖLGE İSTANBUL MASLAK ROTARY KULÜBÜ DERNEĞİ

Geçmiş Dönem Başkanı : Ercan Zorlu BÖLGE İSTANBUL MASLAK ROTARY KULÜBÜ DERNEĞİ K.R Ravindran 2015-16 President,UR Kulüp Toplantı No: 1094 Dönem Toplantı No: 22 Bülten No: 22 Toplantı Yeri: İnterContinental Otel Toplantı Tarihi: 21 Aralık 2015 Toplantı Saati :19:00 22:00 Hizmetlerinizi

Detaylı

ANKARA BAHÇELİEVLER ROTARY KULÜBÜ TOPLANTIMIZA HOŞGELDİNİZ

ANKARA BAHÇELİEVLER ROTARY KULÜBÜ TOPLANTIMIZA HOŞGELDİNİZ ANKARA BAHÇELİEVLER ROTARY KULÜBÜ 1479. TOPLANTIMIZA HOŞGELDİNİZ 14 Ocak 2016 Wyndham Otel, Ankara KULÜP MARŞIMIZ Bir gönül bahçesi kulübümüz Sevgi, dostluk, kardeşlikle süslü Daha mutlu bir ülke yaratmaya

Detaylı

İSTANBUL ATAŞEHİR ROTARY KULÜBÜ DÖNEMİ BÜLTENİ

İSTANBUL ATAŞEHİR ROTARY KULÜBÜ DÖNEMİ BÜLTENİ İSTANBUL ATAŞEHİR ROTARY KULÜBÜ 2016-17 DÖNEMİ BÜLTENİ Bülten No:14 Kulüp Toplantı No: 884 Dönem Toplantı No:14 Toplantı Tarihi: 2.11.2016 www.atasehirrotary.org U.R. Başkanı: John Germ U.R. 2420. Bölge

Detaylı

Pera Müzesi Meslek Gezisi

Pera Müzesi Meslek Gezisi Rotary Serving Humanity John. F. Germ Uluslararası Rotary Başkanı Üyelere Duyurudur Bu duyuru Geri Kazanılmış Kağıt a basılmıştır Rotary İnsanlığa Hizmet Götürür Özcan Albak UR 2420. Bölge Guvernörü Toplantı

Detaylı

Geçmiş Dönem Başkanı : Ercan Zorlu

Geçmiş Dönem Başkanı : Ercan Zorlu K.R Ravindran 2015-16 President,UR Başkanın Mesajı Kulüp Toplantı No: 1101 Dönem Toplantı No: 31 Bülten No: 31 Toplantı Yeri: Maslak Steigenberger Otel Toplantı Tarihi: 2 Mart 2016 Toplantı Saati :12:30-13:30

Detaylı

U.R BÖLGE KARADENİZ EREĞLİ ROTARACT KULÜBÜ DÖNEMİ 19. MUTAT BAŞKANIN MEKTUBU

U.R BÖLGE KARADENİZ EREĞLİ ROTARACT KULÜBÜ DÖNEMİ 19. MUTAT BAŞKANIN MEKTUBU U.R 2430. BÖLGE KARADENİZ EREĞLİ ROTARACT KULÜBÜ 2015-2016 DÖNEMİ 19. MUTAT BAŞKANIN MEKTUBU Uluslararası Rotary Başkanı: K.R Ravi RAVINDRAN U.R 2430. Bölge Guvarnörü: Canan ERSÖZ U.R 2430. Bölge Rotaract

Detaylı

İÇİNDEKİLER Sayfa ÖNSÖZ... V. I. BÖLÜM İNSAN DAVRANIŞLARI VE ANLAMLARI A. İnsan Davranışları... 1 B. Davranışların Anlamları... 11

İÇİNDEKİLER Sayfa ÖNSÖZ... V. I. BÖLÜM İNSAN DAVRANIŞLARI VE ANLAMLARI A. İnsan Davranışları... 1 B. Davranışların Anlamları... 11 İÇİNDEKİLER Sayfa ÖNSÖZ... V I. BÖLÜM İNSAN DAVRANIŞLARI VE ANLAMLARI A. İnsan Davranışları... 1 B. Davranışların Anlamları... 11 1. Beden Dili... 11 2. Bedensel Davranışlar ve Anlamları... 13 3. Beden

Detaylı

19-25 NİSAN 2015 İTALYA ZİYARETİMİZ

19-25 NİSAN 2015 İTALYA ZİYARETİMİZ 19-25 NİSAN 2015 İTALYA ZİYARETİMİZ 19.04.2015/Pazar NAPOLİYE UÇUŞ VE BULUŞMA Görevli öğretmenler uçuş saatinden önce havalimanında buluşarak gereken işlemleri yaptıktan sonra yolcu luğumuza başladık.

Detaylı

ULUSLARARASI ROTARY 2430. BÖLGE ANKARA BAHÇELİEVLER ROTARY KULÜBÜ. 2015-16 DÖNEMİ 8. Bülteni Ekim 2015

ULUSLARARASI ROTARY 2430. BÖLGE ANKARA BAHÇELİEVLER ROTARY KULÜBÜ. 2015-16 DÖNEMİ 8. Bülteni Ekim 2015 ULUSLARARASI ROTARY 2430. BÖLGE ANKARA BAHÇELİEVLER ROTARY KULÜBÜ Hizmetleriniz Dünyaya Armağan Olsun 2015-16 DÖNEMİ 8. Bülteni Ekim 2015 U.R Başkanı : K.R.«Ravi» Ravindran 2430. Bölge Guvernörü : Canan

Detaylı

İZMİR-ÇİĞLİ ROTARY KULÜBÜ 2440. BÖLGE Kuruluş:26.05.1996 Charter:01.11.1998 ID:51491

İZMİR-ÇİĞLİ ROTARY KULÜBÜ 2440. BÖLGE Kuruluş:26.05.1996 Charter:01.11.1998 ID:51491 Hizmetleriniz Dünyaya Armağan Olsun İZMİR-ÇİĞLİ ROTARY KULÜBÜ 2440. BÖLGE Kuruluş:26.05.1996 Charter:01.11.1998 ID:51491 BU HAFTA Toplantı No. : 994 / 19 Tarih, Saat : 18.11.2015, 12.30 Yer : Mesleki Eğitim

Detaylı

ARAMIZDA GÖREMEDİKLERİMİZ

ARAMIZDA GÖREMEDİKLERİMİZ 2013-2014 1977 Gary C.K. HUAN (UR Bşk.) Müfit ÜLKE (2420.Böl.Guv.) Ali DOĞAN(1.grup.Guv.Yrd.) Tarih: 06.01.2015 Toplantı No: 1867 / 26 Bülten No: 1471 Kuruluş: Mart!977 Charter : Mart 1980 DUYURULAR Merhaba

Detaylı

U.R BÖLGE KARADENİZ EREĞLİ ROTARACT KULÜBÜ DÖNEMİ 3. MUTAT TOPLANTI BÜLTENİ

U.R BÖLGE KARADENİZ EREĞLİ ROTARACT KULÜBÜ DÖNEMİ 3. MUTAT TOPLANTI BÜLTENİ U.R 2430. BÖLGE KARADENİZ EREĞLİ ROTARACT KULÜBÜ 2015-2016 DÖNEMİ 3. MUTAT TOPLANTI BÜLTENİ Uluslararası Rotary Başkanı: K.R Ravi RAVINDRAN U.R 2430. Bölge Guvarnörü: Canan ERSÖZ U.R 2430. Bölge Rotaract

Detaylı

İSTANBUL ATAŞEHİR ROTARY KULÜBÜ DÖNEMİ BÜLTENİ

İSTANBUL ATAŞEHİR ROTARY KULÜBÜ DÖNEMİ BÜLTENİ İSTANBUL ATAŞEHİR ROTARY KULÜBÜ 2017-18 DÖNEMİ BÜLTENİ Bülten No:22 Kulüp Toplantı No:956 Dönem Toplantı No: 40 Toplantı i: 03.04.2018 www.atasehirrotary.org U.R. Başkanı: Ian H.S. Riseley U.R. 2420. Bölge

Detaylı

Uluslararasi Inner Wheel in Dönemindeki teması. DESTEK UMUTLARI YEŞERTİR dir.

Uluslararasi Inner Wheel in Dönemindeki teması. DESTEK UMUTLARI YEŞERTİR dir. Uluslararasi Inner Wheel in 2009-2010 Dönemindeki teması DESTEK UMUTLARI YEŞERTİR dir. 2009-2010 Dönemi Yönetim Kurulu (Soldan saga) Sevim Egemen (Sekreter), Birgül Beyatlı (Asbaşkan), Müge Hastürk (Başkan),

Detaylı

2420. BÖLGE İSTANBUL MASLAK ROTARY KULÜBÜ DERNEĞİ

2420. BÖLGE İSTANBUL MASLAK ROTARY KULÜBÜ DERNEĞİ K.R Ravindran 2015-16 President,UR Kulüp Toplantı No: 1082 Dönem Toplantı No: 10 Bülten No: 10 Toplantı Yeri :Maslak Steinberger Otel Toplantı Tarihi: 16 Eylül 2015 Toplantı Saati :12:30 13:30 Hizmetlerinizi

Detaylı

UR.2430.BÖLGE ORDU/TÜRKİYE

UR.2430.BÖLGE ORDU/TÜRKİYE KURULUŞ: 06 MAYIS 1985 CHARTER: 22 MAYIS 1987 UR.2430.BÖLGE ORDU/TÜRKİYE K.R.Ravindran UR Başkanı 2015-2016 Canan Ersöz UR 2430.Bölge Guvernörü 2015-2016 Hasan Karamustafaoğlu UR 2430.Bölge 9.Grup Guvernör

Detaylı

TOPLANTI BİLGİLERİ MUTLU GÜNLERİMİZ

TOPLANTI BİLGİLERİ MUTLU GÜNLERİMİZ K.R. RAVINDRAN U.R. Başkanı 2015 16 Canan ERSÖZ U.R. 2430. Bölge Guvernörü 2015 16 Firuz Harbiyeli 3. Grup Guvernör Yardımcısı Hüseyin MURSAL (Başkan) Süleyman ÇOLAKOĞLU (Asbaşkan) Okşan HALEFOĞLU (Kulüp

Detaylı

KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ FAALİYETLERİ MART 2015

KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ FAALİYETLERİ MART 2015 KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ FAALİYETLERİ MART 2015 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla gazete msjı, sms ve anons metni hazırlandı. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü sebebiyle Türk Kadınlar Birliği tarafından

Detaylı

EDİRNE ROTARY KULÜBÜ DÖNEM BÜLTENİ

EDİRNE ROTARY KULÜBÜ DÖNEM BÜLTENİ EDİRNE ROTARY KULÜBÜ 2017 2018 DÖNEM BÜLTENİ Ian H.S. RISELEY (UR Bşk.) Mustafa Kaan KOBAKOĞLU (2420. Böl. Guv.) Güzin CİRAVOĞLU (Guv. Yard.) Tarih Bülten No : : 21.11.2017 1533 Kulüp Toplantı No : 2009

Detaylı

U.R BÖLGE KARADENİZ EREĞLİ ROTARACT KULÜBÜ DÖNEMİ 2. MUTAT TOPLANTI BÜLTENİ

U.R BÖLGE KARADENİZ EREĞLİ ROTARACT KULÜBÜ DÖNEMİ 2. MUTAT TOPLANTI BÜLTENİ U.R 2430. BÖLGE KARADENİZ EREĞLİ ROTARACT KULÜBÜ 2015-2016 DÖNEMİ 2. MUTAT TOPLANTI BÜLTENİ. Uluslararası Rotary Başkanı: K.R Ravi RAVINDRAN U.R 2430. Bölge Guvarnörü: Canan ERSÖZ U.R 2430. Bölge Rotaract

Detaylı

Defne Rotary Kulübü TOPLANTI BİLGİLERİ. U.R. Başkanı : Kalyan BANERJEE. U.R Bölge Guvernörü : İsmail KAHYAOĞLU

Defne Rotary Kulübü TOPLANTI BİLGİLERİ. U.R. Başkanı : Kalyan BANERJEE. U.R Bölge Guvernörü : İsmail KAHYAOĞLU U.R. Başkanı : Kalyan BANERJEE U.R. 2430. Bölge Guvernörü : İsmail KAHYAOĞLU 8.Grup Guvernör Yardımcısı : Emine PEHLİVAN Defne Rotary Kulübü TOPLANTI BİLGİLERİ TARİH : 27-03-2012 TOPLANTI SAYISI : 813

Detaylı

HÜRRİYET İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK ve ÇOCUK BAYRAMI KUTLAMA PROGRAMI

HÜRRİYET İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK ve ÇOCUK BAYRAMI KUTLAMA PROGRAMI HÜRRİYET İLKOKULU 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK ve ÇOCUK BAYRAMI KUTLAMA PROGRAMI 1 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLAMA PROGRAMI Sayın Müdürüm, Saygı Değer Öğretmenlerim,Kıymetli

Detaylı

GÜNDOĞDU ROTARY KULÜBÜ

GÜNDOĞDU ROTARY KULÜBÜ ROTARY HİZMETLERİNİZLE GÜNDOĞDU ROTARY KULÜBÜ KURULUŞ : 24.01.2001 ULUSLARARASI ROTARY BAŞKANI GARY C.K.HUANG 2440. BÖLGE GUVERNÖRÜ MECİT ISCE 7.GRUP GUVERNÖR YARDIMCISI BEGÜM ŞANLI KULÜP BAŞKANI NEJAT

Detaylı

Ege Inner Wheel Kulübü Dönemi Faaliyetleri

Ege Inner Wheel Kulübü Dönemi Faaliyetleri Ege Inner Wheel Kulübü 2013-2014 Dönemi Faaliyetleri 1- Ramazan ayında topladığımız fitre paraları ve gıda yardımlarını Sabahat Akşiray Otizm okulunun yaz tatilindeki çocuklarının Urla'daki yaz kampına

Detaylı

İZMİR INNER WHEEL KULÜBÜ

İZMİR INNER WHEEL KULÜBÜ İZMİR INNER WHEEL KULÜBÜ 1990 MART 2017 BÜLTENİ İZMİR INNER WHEEL DERNEĞİ Gazi Bul. No.90 Çankaya İş Merkezi K.8/801 Çankaya/İZMİR Tel:0.232.441 81 53 Faks:0.232.483 52 42 YÖNETİM KURULU Başkan Feral Aytaç

Detaylı

ĠZMĠR INNER WHEEL KULÜBÜ

ĠZMĠR INNER WHEEL KULÜBÜ ĠZMĠR INNER WHEEL KULÜBÜ 1990 MART 2016 BÜLTENĠ ĠZMĠR INNER WHEEL DERNEĞĠ Gazi Bul. No.90 Çankaya Ġş Merkezi K.8/801 Çankaya/ĠZMĠR Tel:0.232.441 81 53 Faks:0.232.483 52 42 YÖNETİM KURULU Başkan Özden Üner

Detaylı

İZMİR-ÇİĞLİ ROTARY KULÜBÜ

İZMİR-ÇİĞLİ ROTARY KULÜBÜ İZMİR-ÇİĞLİ ROTARY KULÜBÜ 2440 BÖLGE Kuruluş:26051996 Charter:01111998 ID:51491 Bülten No: 956 2440 Bölge Guvernörü V Grup Guvernör Yardımcısı Çiiğli RK Dönem Başkanı TOLGA NASUH ARAN BU HAFTA Toplan/

Detaylı

KULÜP DUYURULARI. KULÜP DEVAM DEĞERLERİ ( 4 Aylık ) Dönem Aylar Toplantı sayısı Katılım % 2010 MART 5 %55 2010 NİSAN 4 %50 2010 MAYIS 3 %49

KULÜP DUYURULARI. KULÜP DEVAM DEĞERLERİ ( 4 Aylık ) Dönem Aylar Toplantı sayısı Katılım % 2010 MART 5 %55 2010 NİSAN 4 %50 2010 MAYIS 3 %49 KULÜP DEVAM DEĞERLERİ ( 4 Aylık ) Dönem Aylar Toplantı sayısı Katılım % 2010 MART 5 %55 2010 NİSAN 4 %50 2010 MAYIS 3 %49 2010 HAZİRAN 5 %47 2010 TEMMUZ Devam Durumu Top.Sayısı 4 Ort.% Toplantı Tar. Katılım

Detaylı

U.R BÖLGE KARADENİZ EREĞLİ ROTARACT KULÜBÜ DÖNEMİ 14. MUTAT BAŞKANIN MEKTUBU

U.R BÖLGE KARADENİZ EREĞLİ ROTARACT KULÜBÜ DÖNEMİ 14. MUTAT BAŞKANIN MEKTUBU U.R 2430. BÖLGE KARADENİZ EREĞLİ ROTARACT KULÜBÜ 2015-2016 DÖNEMİ 14. MUTAT BAŞKANIN MEKTUBU Uluslararası Rotary Başkanı: K.R Ravi RAVINDRAN U.R 2430. Bölge Guvarnörü: Canan ERSÖZ U.R 2430. Bölge Rotaract

Detaylı

UR Başkanı John F. Germ. UR Bölge Dönem Guvernörü Güner İnci. UR Bölge 17. Grup Guvernör Yardımcısı Engin Bozkurt.

UR Başkanı John F. Germ. UR Bölge Dönem Guvernörü Güner İnci. UR Bölge 17. Grup Guvernör Yardımcısı Engin Bozkurt. Kuruluş Tarihi: 19 Nisan 1974 Charter: 13339 District 2430 Zone 20 B 2016-2017 Dönemi Bülten no: 33 UR Başkanı John F. Germ UR 2430. Bölge Dönem Guvernörü Güner İnci UR 2430. Bölge 17. Grup Guvernör Yardımcısı

Detaylı

gölcük rotary kulübü

gölcük rotary kulübü gölcük rotary kulübü Kuruluş Tarihi : 19.03.1993 Charter Tarihi : 23.04.1997 2012013 DÖNEMİ Sakuji Tanaka UR. BAŞKANI 2012-2013 Dönemi Rtn. Sait FEYZİOĞLU UR. 2420 Bölge Guvernörü 2012-2013 Dönemi Rtn.Nuri

Detaylı

BURSA ÇEKİRGE ROTARY KULÜBÜ

BURSA ÇEKİRGE ROTARY KULÜBÜ Toplantı Yeri : POYDUM DAVET Kuruluş Tarihi : 28.02.2003 Toplantı Gün /Saati : Salı 19.30 Chartered : 10.02.2003 Kulüp No : 64494 Sevgili Dostlarım, BAŞKAN IN MEKTUBU Sevgili Rotary ailem; Rotary insanlığa

Detaylı

OR-AN ROTARY KULÜBÜ. Kuruluş : 7 Ekim 1997. Sakuji Tanaka UR BAŞKANI 2012 2013. Murat ÖZ 2430.BÖLGE GUVERNÖRÜ 2012-2013

OR-AN ROTARY KULÜBÜ. Kuruluş : 7 Ekim 1997. Sakuji Tanaka UR BAŞKANI 2012 2013. Murat ÖZ 2430.BÖLGE GUVERNÖRÜ 2012-2013 OR-AN ROTARY KULÜBÜ Kuruluş : 7 Ekim 1997 Sayı : 1 01 Temmuz 31 Temmuz Sevgili Rotary Ailem, Sakuji Tanaka UR BAŞKANI 2012 2013 Murat ÖZ 2430.BÖLGE GUVERNÖRÜ 2012-2013 Selim SOYDEMİR 11. Grup Guvernör

Detaylı

Geçmiş Dönem Başkanı : Ercan Zorlu

Geçmiş Dönem Başkanı : Ercan Zorlu K.R Ravindran 2015-16 President,UR Başkanın Mesajı Kulüp Toplantı No: 1106 Dönem Toplantı No: 36 Bülten No: 36 Toplantı Yeri: Steigenberger Otel Toplantı Tarihi: 30 Mart 2016 Toplantı Saati :12:30-13:30

Detaylı

Bölüm 1 Sosyal Davranışlar, Nezaket, Görgü ve Protokol

Bölüm 1 Sosyal Davranışlar, Nezaket, Görgü ve Protokol İÇİNDEKİLER Bölüm 1 Sosyal Davranışlar, Nezaket, Görgü ve Protokol Doğuştan Gelen Yapı Farklılıkları... 2 Sosyal Davranışlar... 3 Algılama ve Sosyal Davranışlar... 4 Algılama Farklılıkları için Örnekler...

Detaylı