T.C. ZONGULDAK BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜM BAŞKANLIĞINA

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "T.C. ZONGULDAK BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜM BAŞKANLIĞINA"

Transkript

1 Evrak Tarih ve Sayısı: 19/02/ T.C. ZONGULDAK BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı *BEZL424L7* Sayı : /051.02/ Konu : Konferans MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜM BAŞKANLIĞINA Rektörlük Makamının gün, 9321 sayılı yazısı ekinde alınan Akdeniz Üniversitesi Rektörlüğünün "BİGG AKDENİZ Girişimcilik Hızlandırma Programı" konulu yazısı ve ekleri ilişikte gönderilmiştir. Bilgilerinizi ve söz konusu programın bölümünüzde görev yapan akademik ve idari personel ile öğrencilerinize duyurulması hususunda gereğini rica ederim. Ek : Yazı ve ekleri e-imzalıdır Prof. Dr. Şenol Hakan KUTOĞLU Dekan Dağıtım: Bilgisayar Mühendisliği Bölüm Başkanlığına Biyomedikal Mühendisliği Bölüm Başkanlığına Çevre Mühendisliği Bölüm Başkanlığına Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölüm Başkanlığına Geomatik Mühendisliği Bölüm Başkanlığına Gıda Mühendisliği Bölüm Başkanlığına Jeoloji Mühendisliği Bölüm Başkanlığına İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanlığına Maden Mühendisliği Bölüm Başkanlığına Makine Mühendisliği Bölüm Başkanlığına Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölüm Başkanlığına Mekatronik Mühendisliği Bölüm Başkanlığına BEÜ Mühendislik Fakültesi, 67100, Zonguldak Ayrıntılı bilgi için irtibat: H.Üntürk Tel: : (0372) Faks: (0372) E-Posta: : Elektronik ağ: muhendislik@beun.edu.tr

2 Evrak Tarih ve Sayısı: 19/02/ T.C. ZONGULDAK BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ Genel Sekreterlik *BE6P4MTYS* Sayı : /774.09/ Konu : BİGG AKDENİZ Girişimcilik Hızlandırma Programı MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA İlgi : 11/02/2019 tarihli ve 3909 sayılı yazı. Akdeniz Üniversitesi Rektörlüğü'nden alınan "BİGG AKDENİZ Girişimcilik Hızlandırma Programı" konulu ilgi yazı ve ekleri ilişikte gönderilmiştir. TÜBİTAK'ın, teknoloji ve yenilik odaklı iş fikirlerinin; katma değer ve nitelikli istihdam yaratma potansiyeli yüksek teşebbüslere dönüştürebilmesi için TL geri ödemesiz fon sağladığı ve 1512 Teknogirişim Sermaye Destek Programı (BİGG) ile uluslararası rekabet gücü olan, yenilikçi, teknoloji düzeyi yüksek ürün ve hizmetleri geliştirebilen başlangıç firmalarının oluşturulması amaçlandığı ve 2 aşamadan oluşan söz konusu programa başvurunun TÜBİTAK tarafından belirlenen uygulayıcı kuruluşlar tarafından alınmakta olduğu belirtilmektedir. Ayrıca anılan Üniversitenin Teknoloji Transferi Uygulama ve Araştırma Merkezi'nin 2018 Yılı Temmuz ayından itibaren TÜBİTAK adına 1512 Teknogirişim Sermaye Destek Programı (BİGG) kapsamında ilk aşama başvuruları değerlendirmeye alan 30 uygulayıcı kuruluştan birisi olduğu vurgulanmıştır. Bilgilerinizi ve söz konusu programın biriminizde bulunan akademisyen, öğrenci ve idari personele duyurulması hususunda gereğini rica ederim. e-imzalıdır Prof. Dr. Veysel Haktan ÖZAÇMAK Rektör a. Rektör Yardımcısı Dağıtım: Tüm Birimler Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörlüğü, Zonguldak Ayrıntılı bilgi için irtibat: S.GÜNDÜZ Tel: : (0372) Faks: (0372) E-Posta: : gensek@beun.edu.tr ; Elektronik ağ: KEP Adresi: beun@hs03.kep.tr

3 Evrak Tarih ve Sayısı: 11/02/ T.C. AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Yazı İşleri ve Evrak Şube Müdürlüğü *BENDLJB0J* Sayı : E /02/2019 Konu : BİGG AKDENİZ Girişimcilik Hızlandırma Programı ZONGULDAK BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNE İlgi : Üniversitemiz Teknoloji Transferi Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğünün tarihli ve E sayılı yazısı. İlgide kayıtlı yazıda; TÜBİTAK'ın teknoloji ve yenilik odaklı iş fikirlerinin, katma değer ve nitelikli istihdam yaratma potansiyeli yüksek teşebbüslere dönüştürebilmesi TL geri ödemesiz fon sağladığı 1512 Teknogirişim Sermaye Destek Programı (BİGG) ile uluslararası rekabet gücü olan, yenilikçi, teknoloji düzeyi yüksek ürün ve hizmetleri geliştirebilen başlangıç firmalarının oluşturulması amaçlandığı ve 2 aşamadan oluşan söz konusu programa başvurunun TÜBİTAK tarafından belirlenen uygulayıcı kuruluşlar tarafından alınmakta olduğu belirtilmektedir. Ayrıca, Üniversitemiz Teknoloji Transfer Ofisi 2018 yılı Temmuz ayından itibaren TÜBİTAK adına 1512 Teknogirişim Sermaye Destek Programı (BİGG) kapsamında ilk aşama başvuruları değerlendirmeye alan 30 uygulayıcı kuruluştan birisidir. Bu kapsamda; Üniversitenizden gelecek talebe istinaden Üniversitemiz Teknoloji Transfer Ofisi BİGG AKDENİZ yetkilileri tarafından uygun takvimlendirme yapıldığında bilgilendirme ve tanıtım etkinlikleri düzenlenebileceği belirtilmektedir. Söz konusu programın Ek'te yer alan çağrı afişi ve sosyal medya tasarımlarını akademisyen, öğrenci ve idari personele duyurulması hususunda, Bilgilerinizi ve gereğini arz ederim. e-imzalıdır Prof.Dr. Mustafa ÜNAL Rektör Ek: İlgi yazı ve Ek'i (5 sayfa) Dağıtım: Tüm Üniversitelere Evrakı Doğrulamak İçin : Adres:Akdeniz Üniversitesi Rektörlüğü Kampus / Antalya Bilgi için: Ayten BEKDAŞ Telefon: Faks: Unvanı: Bilgisayar İşletmeni e-posta:duyur@akdeniz.edu.tr Elektronik Ağ: - Pin Kodu:41602 Tel No:

4 Evrak Tarih ve Sayısı: 11/02/ T.C. AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Teknoloji Transferi Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü *BENULVB2U* Sayı : E /01/2019 Konu : BİGG AKDENİZ Girişimcilik Hızlandırma Programı YAZI İŞLERİ VE EVRAK ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜNE Akdeniz Üniversitesi adına tarafımızca yürütülen TÜBİTAK BİGG Uygulayıcı Kuruluş desteğini, BİGG desteğinin daha çok kitleye tanıtılması, yaygınlaştırılması ve uygulayıcı kuruluş hizmetlerinin hedef kitleye aktarılması amacıyla tüm üniversitelere bilgilendirme yapılması planlanmıştır. Bilgilendirmenin yapılabilmesi için ekli talebin Türkiye'deki tüm Üniversite Rektörlüklerine ulaştırılmasını talep etmekteyiz. e-imzalıdır Doç.Dr. Olgun KİTAPCI Müdür Ek: 1- BİGG AKDENİZ Tanıtım Talebi 2- BİGG AKDENİZ Afiş Tasarım 3- BİGG AKDENİZ Sosyal Medya Tasarımları Adres:Akdeniz Üniversitesi Kampüsü Enstitüler Binası, A Blok, Kat:4 Dumlupınar Bulvarı, Konyaaltı, Antalya Telefon: Faks e-posta:akismerttm@akdeniz.edu.tr Elektronik Ağ: Bilgi için: Merve BİLGEN ÇIKDIN Unvanı: Büro Personeli Tel No:

5 Evrak Tarih ve Sayısı: 31/01/2019-E ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNE TÜBİTAK ın teknoloji ve yenilik odaklı iş fikirlerinin, katma değer ve nitelikli istihdam yaratma potansiyeli yüksek teşebbüslere dönüştürebilmesi TL geri ödemesiz fon sağladığı 1512 Teknogirişim Sermaye Destek Programı(BİGG) ile uluslararası rekabet gücü olan, yenilikçi, teknoloji düzeyi yüksek ürün ve hizmetleri geliştirebilen başlangıç firmalarının oluşturulması amaçlanmaktadır. 2 aşamadan oluşan programa başvuru TÜBİTAK tarafından belirlenen uygulayıcı kuruluşlar tarafından alınmaktadır. Akdeniz üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi 2018 yılı temmuz ayından itibaren TÜBİTAK adına 1512 Teknogirişim Sermaye Destek Programı(BİGG) kapsamında ilk aşama başvuruları değerlendirmeye alan 30 uygulayıcı kuruluştan birisidir. Bu kapsamda üniversitenizden gelecek talebe istinaden Akdeniz Teknoloji Transfer Ofisi BİGG AKDENİZ yetkilileri tarafından uygun takvimlendirme yapıldığında bilgilendirme ve tanıtım etkinlikleri düzenlenebilecektir. Ekte bilgilerinize sunulan programın çağrı afişi ve sosyal medya tasarımlarını akademisyen, öğrenci ve idari personeli ile paylaşılmasını arz ederim. Rektör/Rektör Yardımcısı Detaylı bilgi için web sayfasını ziyaret ediniz: http//:bigg.akdeniz.edu.tr Eğitim ve tanıtım programı talepleri için biggakdeniz@akdeniz.edu.tr adresine mail gönderebilir veya #1367 numaralı telefon ile Akdeniz Teknoloji Transfer Ofisine ulaşabilirsiniz.

6 Evrak Tarih ve Sayısı: 11/02/

7 Evrak Tarih ve Sayısı: 11/02/

8 Evrak Tarih ve Sayısı: 11/02/

9 Evrak Tarih ve Sayısı: 14/02/ T.C. AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Teknoloji Transferi Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü *BENULVB2U* Sayı : E /01/2019 Konu : BİGG AKDENİZ Girişimcilik Hızlandırma Programı YAZI İŞLERİ VE EVRAK ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜNE Akdeniz Üniversitesi adına tarafımızca yürütülen TÜBİTAK BİGG Uygulayıcı Kuruluş desteğini, BİGG desteğinin daha çok kitleye tanıtılması, yaygınlaştırılması ve uygulayıcı kuruluş hizmetlerinin hedef kitleye aktarılması amacıyla tüm üniversitelere bilgilendirme yapılması planlanmıştır. Bilgilendirmenin yapılabilmesi için ekli talebin Türkiye'deki tüm Üniversite Rektörlüklerine ulaştırılmasını talep etmekteyiz. e-imzalıdır Doç.Dr. Olgun KİTAPCI Müdür Ek: 1- BİGG AKDENİZ Tanıtım Talebi 2- BİGG AKDENİZ Afiş Tasarım 3- BİGG AKDENİZ Sosyal Medya Tasarımları Adres:Akdeniz Üniversitesi Kampüsü Enstitüler Binası, A Blok, Kat:4 Dumlupınar Bulvarı, Konyaaltı, Antalya Telefon: Faks e-posta:akismerttm@akdeniz.edu.tr Elektronik Ağ: Bilgi için: Merve BİLGEN ÇIKDIN Unvanı: Büro Personeli Tel No:

10 Evrak Tarih ve Sayısı: 14/02/ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNE TÜBİTAK ın teknoloji ve yenilik odaklı iş fikirlerinin, katma değer ve nitelikli istihdam yaratma potansiyeli yüksek teşebbüslere dönüştürebilmesi TL geri ödemesiz fon sağladığı 1512 Teknogirişim Sermaye Destek Programı(BİGG) ile uluslararası rekabet gücü olan, yenilikçi, teknoloji düzeyi yüksek ürün ve hizmetleri geliştirebilen başlangıç firmalarının oluşturulması amaçlanmaktadır. 2 aşamadan oluşan programa başvuru TÜBİTAK tarafından belirlenen uygulayıcı kuruluşlar tarafından alınmaktadır. Akdeniz üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi 2018 yılı temmuz ayından itibaren TÜBİTAK adına 1512 Teknogirişim Sermaye Destek Programı(BİGG) kapsamında ilk aşama başvuruları değerlendirmeye alan 30 uygulayıcı kuruluştan birisidir. Bu kapsamda üniversitenizden gelecek talebe istinaden Akdeniz Teknoloji Transfer Ofisi BİGG AKDENİZ yetkilileri tarafından uygun takvimlendirme yapıldığında bilgilendirme ve tanıtım etkinlikleri düzenlenebilecektir. Ekte bilgilerinize sunulan programın çağrı afişi ve sosyal medya tasarımlarını akademisyen, öğrenci ve idari personeli ile paylaşılmasını arz ederim. Rektör/Rektör Yardımcısı Detaylı bilgi için web sayfasını ziyaret ediniz: http//:bigg.akdeniz.edu.tr Eğitim ve tanıtım programı talepleri için biggakdeniz@akdeniz.edu.tr adresine mail gönderebilir veya #1367 numaralı telefon ile Akdeniz Teknoloji Transfer Ofisine ulaşabilirsiniz.

11 Evrak Tarih ve Sayısı: 14/02/

12 Evrak Tarih ve Sayısı: 14/02/

13 Evrak Tarih ve Sayısı: 14/02/

Bilgi için: Meltem PELİT Telefon: Faks:

Bilgi için: Meltem PELİT Telefon: Faks: T.C. AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Yazı İşleri ve Evrak Şube Müdürlüğü *BE6LK285L* Sayı : 87671735-604.02.01-E.25587 31/07/2018 Konu : Akdeniz Üniversitesi TÜBİTAK BİGG Uygulayıcı Kuruluşu Hakkında Bilgilendirme

Detaylı

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı JEOLOJİ MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜM BAŞKANLIĞINA

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı JEOLOJİ MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜM BAŞKANLIĞINA Evrak Tarih ve Sayısı: 15/03/2017-14463 T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı *BEK43HESP* Sayı :91441517/774.01.03/ Konu :Mevlana Değişim Programı Hareketliliği İlanı JEOLOJİ

Detaylı

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı ELEKTRİK ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜM BAŞKANLIĞINA

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı ELEKTRİK ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜM BAŞKANLIĞINA Evrak Tarih ve Sayısı: 13/10/2016-48382 Mühendislik Fakültesi Dekanlığı *BE6P38TES* Sayı :91441517/105.04/ Konu :Danışmanlık Türk Dili, Danışmanlık A.İ.İ.T. ELEKTRİK ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜM BAŞKANLIĞINA

Detaylı

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜM BAŞKANLIĞINA

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜM BAŞKANLIĞINA Evrak Tarih ve Sayısı: 09/04/2018-18413 T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı *BENU4K2P2* Sayı : 91441517/772.01/ Konu : 2018-2019 MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜM BAŞKANLIĞINA İlgi

Detaylı

T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Personel Daire Başkanlığı TIP FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA

T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Personel Daire Başkanlığı TIP FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA Tarih ve Sayı: 24/01/2019-E.12836 *BENNLCAPA* T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Personel Daire Başkanlığı Sayı : 85835788-051.99/ Konu : Toplantı Duyurusu TIP FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA Akdeniz Üniversitesi

Detaylı

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ ENSTİTÜ ANABİLİM DALI BAŞKANLIĞINA

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ ENSTİTÜ ANABİLİM DALI BAŞKANLIĞINA Evrak Tarih ve Sayısı: 18/10/2017-51247 T.C. Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü *BELC3J02U* Sayı :61414046/772.01/ Konu :2017-2018 Akademik Yılı Erasmus+ Akademik ve İdari Personel Ders Verme ve Eğitim

Detaylı

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü JEOLOJİ MÜHENDİSLİĞİ ENSTİTÜ ANABİLİM DALI BAŞKANLIĞINA

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü JEOLOJİ MÜHENDİSLİĞİ ENSTİTÜ ANABİLİM DALI BAŞKANLIĞINA Evrak Tarih ve Sayısı: 17/05/2017-24879 T.C. Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü *BEKA3MFVS* Sayı :20219791/100/ Konu :Eurostudent VI Anketi Hakkında JEOLOJİ MÜHENDİSLİĞİ ENSTİTÜ ANABİLİM DALI BAŞKANLIĞINA

Detaylı

T.C. AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Yazı İşleri ve Evrak Şube Müdürlüğü

T.C. AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Yazı İşleri ve Evrak Şube Müdürlüğü T.C. AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Yazı İşleri ve Evrak Şube Müdürlüğü *BELCKMCSJ* Sayı : 87671735-051.01-E.24984 25/07/2018 Konu : 8. Ulusal Bitki Besleme ve Gübre Kongresi UŞAK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNE

Detaylı

Sayı : E /12/2017 Konu : ANA Fikir Teknogirişim Yarışması EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNE

Sayı : E /12/2017 Konu : ANA Fikir Teknogirişim Yarışması EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNE Evrak Tarih ve Sayısı: 27/12/2017-E.65866 T.C. MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Personel Daire Başkanlığı *BELC3PU52* Sayı : 58090943-821.05-E.65866 27/12/2017 Konu : ANA Fikir Teknogirişim Yarışması

Detaylı

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü FİZİK ANABİLİM DALI BAŞKANLIĞINA

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü FİZİK ANABİLİM DALI BAŞKANLIĞINA Evrak Tarih ve Sayısı: 13/03/2015-12752 T.C. Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü *BEKR7Z0D* Sayı :20219791/934.01.07/ Konu :2015-2016 Akademik Yılı Erasmus+ Öğrenci Öğrenim ve Staj Hareketliliği Duyurusu

Detaylı

T.C. AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Yazı İşleri ve Evrak Şube Müdürlüğü

T.C. AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Yazı İşleri ve Evrak Şube Müdürlüğü Evrak Tarih ve Sayısı: 25/08/2017-E.109154 T.C. AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Yazı İşleri ve Evrak Şube Müdürlüğü *BEK4BPCCA* Sayı : 87671735-051.01-E.109154 25/08/2017 Konu : Uluslararası 4. Helal ve

Detaylı

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ ENSTİTÜ ANABİLİM DALI BAŞKANLIĞINA

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ ENSTİTÜ ANABİLİM DALI BAŞKANLIĞINA Evrak Tarih ve Sayısı: 14/02/2018-8806 T.C. Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü *BEKR4BBAJ* Sayı :61414046/402.01/ Konu :2018-2019 Akademik Yılı Erasmus+ Öğrenci ve Staj Hareketliliği Duyurusu İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ

Detaylı

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü JEOLOJİ MÜHENDİSLİĞİ ENSTİTÜ ANABİLİM DALI BAŞKANLIĞINA

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü JEOLOJİ MÜHENDİSLİĞİ ENSTİTÜ ANABİLİM DALI BAŞKANLIĞINA Evrak Tarih ve Sayısı: 09/02/2016-6929 T.C. Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü *BECNYK79* Sayı :61414046/402.01/ Konu :2016-2017 Akademik Yılı Mevlana Değişim Programı Akademik Takvim Duyurusu JEOLOJİ MÜHENDİSLİĞİ

Detaylı

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü JEOLOJİ MÜHENDİSLİĞİ ANABİLİM DALI BAŞKANLIĞINA

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü JEOLOJİ MÜHENDİSLİĞİ ANABİLİM DALI BAŞKANLIĞINA Evrak Tarih ve Sayısı: 02/11/2015-47790 T.C. Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü *BE6EUSAF* Sayı :61414046/821.07/ Konu :10 Kasım Ulu Önder Atatürk'ün Ölümünün 77. Yılı Anma Töreni Programı JEOLOJİ MÜHENDİSLİĞİ

Detaylı

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ Fen Edebiyat Fakültesi Dekanlığı FİZİK BÖLÜM BAŞKANLIĞINA

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ Fen Edebiyat Fakültesi Dekanlığı FİZİK BÖLÜM BAŞKANLIĞINA Fen Edebiyat Fakültesi Dekanlığı *BE6P3KA4S* Sayı :37641051/106.09/ Konu :Tek Ders Sınavları FİZİK BÖLÜM BAŞKANLIĞINA Rektörlük Makamının 23.06.2016 tarih ve 30348, 30350 sayılı yazıları ekinde "Atatürk

Detaylı

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ Fen Edebiyat Fakültesi Dekanlığı FİZİK BÖLÜM BAŞKANLIĞINA

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ Fen Edebiyat Fakültesi Dekanlığı FİZİK BÖLÜM BAŞKANLIĞINA Evrak Tarih ve Sayısı: 20/04/2015-18891 T.C. Fen Edebiyat Fakültesi Dekanlığı *BEKAH4J4* Sayı :37641051/302.04.04/ FİZİK BÖLÜM BAŞKANLIĞINA Rektörlük Makamının 17/04/2015 tarih 46148110/302.04.04/18800

Detaylı

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü FİZİK ANABİLİM DALI BAŞKANLIĞINA

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü FİZİK ANABİLİM DALI BAŞKANLIĞINA Evrak Tarih ve Sayısı: 02/04/2015-16247 T.C. Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü *BE6LFA88* Sayı :20219791/934.01.07/ Konu :2015-2016 Akademik Yılı Erasmus+ Öğrenci Öğrenim ve Staj Hareketliliği Yabancı

Detaylı

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ Fen Edebiyat Fakültesi Dekanlığı BATI DİLLERİ VE EDEBİYATLARI BÖLÜM BAŞKANLIĞINA

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ Fen Edebiyat Fakültesi Dekanlığı BATI DİLLERİ VE EDEBİYATLARI BÖLÜM BAŞKANLIĞINA Evrak Tarih ve Sayısı: 09/02/2018-7889 T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ Fen Edebiyat Fakültesi Dekanlığı *BEA944TLK* Sayı :37641051/900/ Konu :İ.İ.B.F Mezunlarının Başvur BATI DİLLERİ VE EDEBİYATLARI BÖLÜM

Detaylı

T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜM BAŞKANLIĞINA

T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜM BAŞKANLIĞINA Evrak Tarih ve Sayısı: 06/05/2015-36318 T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı *BEKR33VU2* Personel İşleri Birimi Sayı :98038103-622.03/ Konu :Üniversite Stajları MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ

Detaylı

T.C. BATMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Farabi Koordinatörlüğü SAĞLIK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜNE

T.C. BATMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Farabi Koordinatörlüğü SAĞLIK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜNE 14/02/2017-E.2679 T.C. BATMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Farabi Koordinatörlüğü *BENNHA25* Sayı : 54274154-774.09.03- Konu : IV. AR-GE ve İnovasyon Proje Pazarı I. Duyurusu SAĞLIK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜNE

Detaylı

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ Fen Edebiyat Fakültesi Dekanlığı FİZİK BÖLÜM BAŞKANLIĞINA

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ Fen Edebiyat Fakültesi Dekanlığı FİZİK BÖLÜM BAŞKANLIĞINA Evrak Tarih ve Sayısı: 10/02/2015-6450 T.C. Fen Edebiyat Fakültesi Dekanlığı *BE5F026E* Sayı :37641051/203.02.01/ Konu :Farabi ÇOK İVEDİ FİZİK BÖLÜM BAŞKANLIĞINA Farabi Değişim Programı Kapsamında "2015-2016

Detaylı

T.C. AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Yazı İşleri ve Evrak Şube Müdürlüğü. ÇOK İVEDİ Sayı : E /05/2018 Konu : Sempozyum

T.C. AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Yazı İşleri ve Evrak Şube Müdürlüğü. ÇOK İVEDİ Sayı : E /05/2018 Konu : Sempozyum Tarih ve Sayı: 24/05/2018-E.32716 T.C. AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Yazı İşleri ve Evrak Şube Müdürlüğü *BE6PK8DSE* ÇOK İVEDİ Sayı : 87671735-051.04-E.16990 23/05/2018 Konu : Sempozyum ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜM BAŞKANLIĞINA

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜM BAŞKANLIĞINA T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı *BE84LY4TP* Sayı :74933216-199- Konu :Askeri Okullara Öğrenci Temini ÇOK İVEDİ ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜM BAŞKANLIĞINA Milli Savunma Üniversitesi

Detaylı

Ege Ünv. Evrak Tarih ve Sayısı: 14/01/2019-E.15321

Ege Ünv. Evrak Tarih ve Sayısı: 14/01/2019-E.15321 Ege Ünv. Evrak Tarih ve Sayısı: 14/01/2019-E.15321 T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı Öğrenci İşleri Birimi *BE8AN55RH * Sayı : 83289901-300 Konu : Europass Bilgilendirmesi

Detaylı

T.C. TRAKYA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Genel Sekreterlik UŞAK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNE

T.C. TRAKYA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Genel Sekreterlik UŞAK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNE Genel Sekreterlik Sayı : 13930723-051.01 UŞAK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNE Üniversitemiz Fen Fakültesi tarafından 17-20 Eylül 2018 tarihleri arasında Üniversitemizde gerçekleştirilecek olan "1st International

Detaylı

Evrak Tarih ve Sayısı: 25/01/2018-E.9286

Evrak Tarih ve Sayısı: 25/01/2018-E.9286 Evrak Tarih ve Sayısı: 25/01/2018-E.9286 T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü *BENFB9TVN* Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü Sayı :81708943/746.01.03.04/E. 9286 25/01/2018

Detaylı

Evrak Tarih ve Sayısı: 14/11/

Evrak Tarih ve Sayısı: 14/11/ Evrak Tarih ve Sayısı: 14/11/2014-35592 T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü *BE6EA521* Sayı :20219791/304.02/ Konu :Artırımlı Katkı Payı Öğrenim Ücretleri ELEKTRİK-ELEKTRONİK

Detaylı

Evrak Tarih ve Sayısı: 01/02/2019-E.11395

Evrak Tarih ve Sayısı: 01/02/2019-E.11395 Evrak Tarih ve Sayısı: 01/02/2019-E.11395 T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı *BENFKLKKN* Sayı :62287957/821.05/E. 11395 01/02/2019 Konu :Makale Yarışması DİŞ HEKİMLİĞİ

Detaylı

T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı Öğrenci İşleri Birimi BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜM BAŞKANLIĞINA

T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı Öğrenci İşleri Birimi BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜM BAŞKANLIĞINA Ege Ünv. Evrak Tarih ve Sayısı: 06/12/2018-E.352507 T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı Öğrenci İşleri Birimi *BEAC6PEVL* Sayı : 83289901-010.07.02 Konu : Öğrencilere Yönelik

Detaylı

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı Evrak Tarih ve Sayısı: 30/09/2014-66548 T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı *BE5UFB07* Sayı :39904088-100/ Konu :Eğitim - Öğretim İşleri (Genel) İVEDİ BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ

Detaylı

Evrak Tarih ve Sayısı: 12/01/2018-E.4304

Evrak Tarih ve Sayısı: 12/01/2018-E.4304 Evrak Tarih ve Sayısı: 12/01/2018-E.4304 T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü *BE6EBJAE5* Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü Sayı :81708943/772.99/E. 4304 12/01/2018 Konu

Detaylı

Evrak Tarih ve Sayısı: 22/07/

Evrak Tarih ve Sayısı: 22/07/ Evrak Tarih ve Sayısı: 22/07/2014-19580 T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ Genel Sekreterlik *BEKVKUB0* Sayı :39633678/020/ Konu :Merkez Müdürü Sayın Yrd.Doç.Dr.İbrahim BUZKAN Mühendislik Fakültesi Jeoloji

Detaylı

T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı TURİZM FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA

T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı TURİZM FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı *BELC3MAAB* Sayı :14065294-300/ Konu :Bilgilendirme Toplantıları TURİZM FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA İlgi : Kayseri İl Göç İdaresinin 16/12/2015

Detaylı

T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı. Sayı : /050.99/E /09/2018 Konu :Fakülte Yönetim Kurulu Kararı

T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı. Sayı : /050.99/E /09/2018 Konu :Fakülte Yönetim Kurulu Kararı Evrak Tarih ve Sayısı: 25/09/2018-E.89915 T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı *BE8V5PAV0* Mühendislik Fakültesi Dekanlığı Sayı :98992738/050.99/E. 89915 25/09/2018 Konu

Detaylı

T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ ANABİLİM DALI BAŞKANLIĞINA

T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ ANABİLİM DALI BAŞKANLIĞINA Ege Ünv. Evrak Tarih ve Sayısı: 18/09/2017-E.232594 T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ *BE6PBVE84* Sayı : 94157705-639 Konu : Milli Savunma Üniversitesi Araştırma Enstitüleri

Detaylı

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ ENSTİTÜ ANABİLİM DALI BAŞKANLIĞINA

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ ENSTİTÜ ANABİLİM DALI BAŞKANLIĞINA Evrak Tarih ve Sayısı: 12/10/2017-49909 T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü *BE5U3JB07* Sayı :20219791/304.01/ Konu :Üniversite Burs Kontenjanları GÜNLÜ EVRAK MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ

Detaylı

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı Evrak Tarih ve Sayısı: 30/11/2015-102280 T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı *BE6P3F7L4* Sayı : 39904088-604.01.01/ Konu : Proje Destek Programı BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ

Detaylı

T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Personel Daire Başkanlığı BASIN YAYIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜNE

T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Personel Daire Başkanlığı BASIN YAYIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜNE Evrak Tarih ve Sayısı: 16/06/2017-E.55102 T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Personel Daire Başkanlığı *BEKVB65D0* Sayı :62637355-100/ Konu :YÖK Üstün Başarı Ödülleri BASIN YAYIN VE HALKLA İLİŞKİLER

Detaylı

Evrak Tarih ve Sayısı: 26/01/2018-E.9830

Evrak Tarih ve Sayısı: 26/01/2018-E.9830 Evrak Tarih ve Sayısı: 26/01/2018-E.9830 T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü *BEL5B9YSH* Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü Sayı :81708943/010.07.02/E. 9830 26/01/2018

Detaylı

T.C. YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ. Sayı : E /03/2017 Konu : Proje Tabanlı Mevlana Programı

T.C. YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ. Sayı : E /03/2017 Konu : Proje Tabanlı Mevlana Programı Evrak Tarih ve Sayısı: 15/03/2017-18848 T.C. YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ *BE843KJ60* Sayı : 75548883-100-E.18848 15/03/2017 Konu : Proje Tabanlı Mevlana Programı SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNE

Detaylı

Evrak Tarih ve Sayısı: 12/01/2018-E.4265

Evrak Tarih ve Sayısı: 12/01/2018-E.4265 Evrak Tarih ve Sayısı: 12/01/2018-E.4265 T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü *BENUBJAZR* Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü Sayı :81708943/108.04/E. 4265 12/01/2018 Konu

Detaylı

Evrak Tarih ve Sayısı: 10/08/2016-E T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı

Evrak Tarih ve Sayısı: 10/08/2016-E T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı Evrak Tarih ve Sayısı: 10/08/2016-E.33720 T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı Sayı : 70813604-104.99- Konu : AUZEF İkinci Üniversite Kayıtları UZAKTAN EĞİTİM MESLEK YÜKSEKOKULU

Detaylı

T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı Yazı İşleri Birimi BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜM BAŞKANLIĞINA

T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı Yazı İşleri Birimi BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜM BAŞKANLIĞINA Ege Ünv. Evrak Tarih ve Sayısı: 06/12/2018-E.352514 T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı Yazı İşleri Birimi *BEL56PSFM* Sayı : 38391723-010.99 Konu : Yarışma BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ

Detaylı

T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Dekanlığı. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ (Otomotiv Mühendisliği Bölüm Başkanlığı)

T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Dekanlığı. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ (Otomotiv Mühendisliği Bölüm Başkanlığı) Evrak Tarih ve Sayısı: 12/05/2015-11900 T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Dekanlığı *BEBEK60A* Sayı : 19120693-201.99/ Konu : Diğer ÇOK İVEDİ (Otomotiv Mühendisliği Bölüm Başkanlığı)

Detaylı

T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı. Sayı : /622.99/E /06/2018 Konu :YLSY Burs Programı

T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı. Sayı : /622.99/E /06/2018 Konu :YLSY Burs Programı Evrak Tarih ve Sayısı: 18/06/2018-E.58855 T.C. Mühendislik Fakültesi Dekanlığı *BEZP508PE* Mühendislik Fakültesi Dekanlığı Sayı :98992738/622.99/E. 58855 18/06/2018 Konu :YLSY Burs Programı BİYOMEDİKAL

Detaylı

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı ELEKTRİK ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜM BAŞKANLIĞINA

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı ELEKTRİK ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜM BAŞKANLIĞINA Evrak Tarih ve Sayısı: 29/11/2016-56466 T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı *BEKV3C3N6* Sayı :91441517/105.01.01.6/ Konu :Yaz Öğretimi ELEKTRİK ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜM

Detaylı

T.C. AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Yazı İşleri ve Evrak Şube Müdürlüğü

T.C. AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Yazı İşleri ve Evrak Şube Müdürlüğü 1/5 Evrak Tarih ve Sayısı: 12/03/2018-5095 T.C. AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Yazı İşleri ve Evrak Şube Müdürlüğü *BE6P5V874* Sayı : 87671735-051.04-E.8546 12/03/2018 Konu : 3. Uluslararası Medya Çalışmaları

Detaylı

T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ. Sayı : /774.99/E /12/2018 Konu :İşaret Dili Kursu SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNE

T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ. Sayı : /774.99/E /12/2018 Konu :İşaret Dili Kursu SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNE Evrak Tarih ve Sayısı: 13/12/2018-E.117738 T.C. Sayı :62287957/774.99/E. 117738 13/12/2018 Konu :İşaret Dili Kursu SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNE Engelsiz Kampüs Birimimiz tarafından, Üniversitemiz

Detaylı

Evrak Tarih ve Sayısı: 27/09/2017-E.86654

Evrak Tarih ve Sayısı: 27/09/2017-E.86654 Evrak Tarih ve Sayısı: 27/09/2017-E.86654 T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü *BE6LBF8BD* Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü Sayı :81708943/311.04/E.86654 27/09/2017 Konu

Detaylı

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ Genel Sekreterlik DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ Genel Sekreterlik DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA Evrak Tarih ve Sayısı: 20/02/2015-8725 T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ Genel Sekreterlik *BENUENY8* Sayı :39633678/903.08.01/ Konu :KAKAD Genç Araştırmacılar Ödülü DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA Katı

Detaylı

T.C. AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı

T.C. AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı Evrak Tarih ve Sayısı: 02/07/2018-82197 T.C. AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı *BE84K7Z05* Sayı : 61939645-312-E.82197 02/07/2018 Konu : Akdeniz Üniversitesi 7143 Sayılı Öğrenci

Detaylı

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı Evrak Tarih ve Sayısı: 03/05/2018-E.48980 T.C. Mühendislik Fakültesi Dekanlığı *BE6E546PF* Sayı : 39904088-051.09/ Konu : Mevlâna -Panel-Davet ELEKTRİK-ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜM BAŞKANLIĞINA İlgi :

Detaylı

T.C. SAKARYA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Fen Edebiyat Fakültesi Dekanlığı

T.C. SAKARYA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Fen Edebiyat Fakültesi Dekanlığı Evrak Tarih ve Sayısı: 23/02/2015-9123 T.C. SAKARYA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Fen Edebiyat Fakültesi Dekanlığı *BELMRPYA* Sayı :99174368 /310.02.01.1/ Konu :Farabi Programı Başvuru Materyalleri FİZİK BÖLÜM

Detaylı

T.C. HARRAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Genel Sekreterlik Yazı İşleri Şube Müdürlüğü DEVLET KONSERVATUVARI MÜDÜRLÜĞÜNE

T.C. HARRAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Genel Sekreterlik Yazı İşleri Şube Müdürlüğü DEVLET KONSERVATUVARI MÜDÜRLÜĞÜNE Evrak Tarih ve Sayısı: 16/01/2019-E.2022 *BENU4D23B* Sayı : 26130895-020 Konu : HARUZEM-Destek İşlemleri Sistemi T.C. HARRAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Genel Sekreterlik Yazı İşleri Şube Müdürlüğü DEVLET

Detaylı

T.C. YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ. Sayı : E /05/2017 Konu : Sempozyum Duyurusu SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNE

T.C. YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ. Sayı : E /05/2017 Konu : Sempozyum Duyurusu SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNE Evrak Tarih ve Sayısı: 18/05/2017-35198 T.C. YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ *BEBL3ZVUB* Sayı : 75548883-051.04-E.35198 18/05/2017 Konu : Sempozyum Duyurusu SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNE Üniversitemiz

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜM BAŞKANLIĞINA

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜM BAŞKANLIĞINA Tarih ve Sayı: 09/06/2016-208793 T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı *BENUKN0RU* Sayı :74933216-010.04- Konu :Yaz Okulu Esasları hk. İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜM BAŞKANLIĞINA İ.Ü. Rektörlüğü

Detaylı

T.C. AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Yazı İşleri ve Evrak Şube Müdürlüğü

T.C. AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Yazı İşleri ve Evrak Şube Müdürlüğü 1/4 T.C. AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Yazı İşleri ve Evrak Şube Müdürlüğü *BENNL27T9* Sayı : 87671735-051.99-E.689 07/01/2019 Konu : İslam Mezhepleri Tarihi Ana Bilim Dalı Koordinasyon Toplantısı SAKARYA

Detaylı

T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ. Strateji Geliştirme Daire Başkanlığına

T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ. Strateji Geliştirme Daire Başkanlığına Evrak Tarih ve Sayısı: 05/01/2018-E.1748 T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı *BE6EBV77A* Sayı :97356602-856/. Konu :Harcama Yetkilileri ve Gerçekleştirme Görevlileri

Detaylı

T.C. KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Personel Daire Başkanlığı TIP FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA

T.C. KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Personel Daire Başkanlığı TIP FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA *BENUL14R* T.C. KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Personel Daire Başkanlığı Sayı : 32086654-824.02.03 TIP FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA İlgi : Orman Fakültesi Dekanlığının 29/12/2016 tarihli ve

Detaylı

T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ FEN FAKÜLTESİ DEKANLIĞI MATEMATİK BÖLÜM BAŞKANLIĞINA

T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ FEN FAKÜLTESİ DEKANLIĞI MATEMATİK BÖLÜM BAŞKANLIĞINA Ege Ünv. Evrak Tarih ve Sayısı: 09/05/2017-E.120681 T.C. FEN FAKÜLTESİ DEKANLIĞI *BENFBDR1Z* Sayı : 17388326-302.99 Konu : Yüksek Lisans Yabancı Dil Yeterlilik Sınavı Hk. MATEMATİK BÖLÜM BAŞKANLIĞINA Ege

Detaylı

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı Evrak Tarih ve Sayısı: 02/03/2018-E.25985 T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı *BE5UBVM67* Sayı : 39904088-604.02/ Konu : Selçuk Üniversitesi 5. Mühendislik Öğrenci Proje

Detaylı

MARMARA ÜNİVERSİTESİ İNOVASYON VE TEKNOLOJİ UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ- MİTTO KASIM 2017

MARMARA ÜNİVERSİTESİ İNOVASYON VE TEKNOLOJİ UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ- MİTTO KASIM 2017 MARMARA ÜNİVERSİTESİ İNOVASYON VE TEKNOLOJİ UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ- MİTTO KASIM 2017 MITTO TÜBİTAK 1601 Projesi Öncesi ve Sonrası Durum Değerlendirmesi Yapısal Değişim (Ofisten Merkez Statüsüne

Detaylı

T.C. ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı

T.C. ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı Sayı: 43320210-300/1644 Konu: Korsan Yayınlarla İlgili Bilgilendirme 28/03/2018 Üniversitemize ait mahaller de kullanılarak korsan kitap ve fotokopi

Detaylı

T.C. GAZİ ÜNİVERSİTESİ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü ENDÜSTRİYEL TASARIM MÜHENDİSLİĞİ ANABİLİM DALI BAŞKANLIĞINA

T.C. GAZİ ÜNİVERSİTESİ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü ENDÜSTRİYEL TASARIM MÜHENDİSLİĞİ ANABİLİM DALI BAŞKANLIĞINA Evrak Tarih ve Sayısı: 13/02/2018-E.26360 T.C. Sayı : 39497137-903.99- Konu : Duyuru ENDÜSTRİYEL TASARIM MÜHENDİSLİĞİ ANABİLİM DALI BAŞKANLIĞINA Lisansüstü öğrencilerimiz ve danışmanlarına önemli duyuru.

Detaylı

T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Dekanlığı. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ (Otomotiv Mühendisliği Bölüm Başkanlığı)

T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Dekanlığı. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ (Otomotiv Mühendisliği Bölüm Başkanlığı) Evrak Tarih ve Sayısı: 14/01/2016-5970 T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Dekanlığı *BE8A3DRCV* Sayı : 40020294-304.01/ Konu : Hüsamettin Tuğaç Vakfı Bursu İVEDİ ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ

Detaylı

T.C. ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Toplam Kalite Yönetim Koordinatörlüğü DAĞITIM

T.C. ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Toplam Kalite Yönetim Koordinatörlüğü DAĞITIM Evrak Tarih ve Sayısı: 03/10/2017-E.21698 T.C. ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Toplam Kalite Yönetim Koordinatörlüğü *BEKVV2A1* Sayı : 38897088-060.99- - Konu : YÖK Kalite Kurulu Ekibinin Ön Ziyareti

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Genel Sekreterlik. Dağıtım Yerlerine

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Genel Sekreterlik. Dağıtım Yerlerine Tarih ve Sayı: 03/03/2017-88256 T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Genel Sekreterlik *BE6E6TA6F* Sayı :88469847-050.06.01- Konu :Otomatik Katılım Grup Emeklilik Sözleşmesi. Dağıtım Yerlerine Bilindiği

Detaylı

T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı. Sayı : / /E /10/2018 Konu :Lisans

T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı. Sayı : / /E /10/2018 Konu :Lisans Evrak Tarih ve Sayısı: 16/10/2018-E.97622 T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı *BEA95UULE* Sayı :14065294/104.01.02/E. 97622 16/10/2018 Konu :Lisans İLAHİYAT FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı JEOFİZİK MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜM BAŞKANLIĞINA

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı JEOFİZİK MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜM BAŞKANLIĞINA Tarih ve Sayı: 05/05/2017-172377 T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı *BE6LN00A7* Sayı :74933216-304.01- Konu :Staj hk. JEOFİZİK MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜM BAŞKANLIĞINA İstanbul Üniversitesi

Detaylı

T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı Öğrenci İşleri Birimi BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜM BAŞKANLIĞINA

T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı Öğrenci İşleri Birimi BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜM BAŞKANLIĞINA Ege Ünv. Evrak Tarih ve Sayısı: 21/01/2019-E.23256 T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı Öğrenci İşleri Birimi *BEAMNLNHF* Sayı : 83289901-310.01.01.1 Konu : Çoğaltıcı Etkinlik

Detaylı

TEYDEB. Teknoloji ve Yenilik Destek Programları Başkanlığı. Mayıs 2017_Antalya

TEYDEB. Teknoloji ve Yenilik Destek Programları Başkanlığı. Mayıs 2017_Antalya TEYDEB Teknoloji ve Yenilik Destek Programları Başkanlığı Mayıs 2017_Antalya TÜBİTAK - TEYDEB TÜBİTAK Teknoloji ve Yenilik Destek Programları Başkanlığı (TEYDEB); Ülkemiz özel sektör kuruluşlarının araştırma-teknoloji

Detaylı

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı Evrak Tarih ve Sayısı: 05/06/2018-E.60244 T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı *BE6P5KE0H* Sayı : 39904088-010.99/ Konu : Kurumsal Kart ELEKTRİK-ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜM

Detaylı

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA Evrak Tarih ve Sayısı: 07/06/2017-28182 T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı *BE6P3274K* Sayı :46148110/100/ Konu :Öğrenci Bilgi Sistemi- Bağıl Not İşlemleri MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ

Detaylı

T.C. KARABÜK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı Fakülte Sekreterliği

T.C. KARABÜK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı Fakülte Sekreterliği T.C. KARABÜK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı Fakülte Sekreterliği Sayı : 93261948-302.01.06-E.12985 16/08/2018 Konu : Yatay Geçiş Yabancı Uyruklu Öğrenciler Hk ULUSLARARASI ÖĞRENCİ

Detaylı

T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı Yazı İşleri Birimi BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜM BAŞKANLIĞINA

T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı Yazı İşleri Birimi BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜM BAŞKANLIĞINA Ege Ünv. Evrak Tarih ve Sayısı: 10/01/2019-E.10921 T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı Yazı İşleri Birimi *BENFN4V9Z* Sayı : 38391723-301.10.01 Konu : Yüksek Lisans Başvuruları

Detaylı

T.C. SAKARYA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Genel Sekreterlik

T.C. SAKARYA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Genel Sekreterlik Evrak Tarih ve Sayısı: 18/12/2018-E.48599 T.C. SAKARYA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Genel Sekreterlik *BENU4MPDL* Sayı :30579404/814/ Konu :Yemen Yardım Kampanyası Hk. İLETİŞİM KOORDİNATÖRLÜĞÜNE İlgi : Sakarya

Detaylı

This paper was presented at Advanced Tecnologies Workshop organized by Bahcesehir University's METGEM on 9 December 2011 in Istanbul.

This paper was presented at Advanced Tecnologies Workshop organized by Bahcesehir University's METGEM on 9 December 2011 in Istanbul. Bu metin 9 Aralık 2011 tarihinde Bahçeşehir Üniversitesi Mesleki Teknik Eğitimi Geliştirme Merkezi (METGEM) bünyesinde gerçekleştirilen İleri Teknolojiler Çalıştayı'nda sunulan tebliğdir. This paper was

Detaylı

T.C. AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı

T.C. AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı Evrak Tarih ve Sayısı: 14/06/2017-79163 T.C. AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı *BELCBASCU* Sayı : 61939645-103-E.79163 14/06/2017 Konu : 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Akademik

Detaylı

T.C. VAN YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ. Sayı : E /08/2017 Konu : Uygulama Oteli SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNE

T.C. VAN YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ. Sayı : E /08/2017 Konu : Uygulama Oteli SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNE Evrak Tarih ve Sayısı: 04/08/2017-54036 T.C. VAN YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ *BE5U3R88D* Sayı : 75548883-800-E.54036 04/08/2017 Konu : Uygulama Oteli SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNE Cumhuriyet

Detaylı

ECZACILIK FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA

ECZACILIK FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA Evrak Tarih ve Sayısı: 06/03/2018-E.19228 Personel Daire Başkanlığı *BE6P3U4YK* Sayı : 83533471-050.01.04 Konu : İş Sağlığı ve Güvenliği Uygulama Yönergesi ECZACILIK FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA Üniversitemiz

Detaylı

DERS İNTİBAK İSTEĞİ FORMU

DERS İNTİBAK İSTEĞİ FORMU T.C Evrak Tarih ve Sayısı: 16/05/2016-12053 BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ İÇ KONTROL İZLEME VE YÖNLENDİRME KURULU *BELMEFN3* Oturum Tarihi 11/05/2016 Oturum Saati 13:00 Oturum Sayısı 06

Detaylı

T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ ANABİLİM DALI BAŞKANLIĞINA

T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ ANABİLİM DALI BAŞKANLIĞINA Ege Ünv. Evrak Tarih ve Sayısı: 19/12/2018-E.367722 T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü *BENF6J4KV* Sayı : 94157705-304.01 Konu : EKEV Bursu BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ ANABİLİM

Detaylı

T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı Yazı İşleri Birimi ELEKTRİK ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜM BAŞKANLIĞINA

T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı Yazı İşleri Birimi ELEKTRİK ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜM BAŞKANLIĞINA Ege Ünv. Evrak Tarih ve Sayısı: 10/09/2018-E.251611 T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı Yazı İşleri Birimi *BE8RLVZCR* Sayı : 38391723-304.01 Konu : Burs ELEKTRİK ELEKTRONİK

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Personel Daire Başkanlığı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Personel Daire Başkanlığı Tarih ve Sayı: 11/01/2017-14436 T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Personel Daire Başkanlığı *BELC6NJTC* Sayı :18235917-929- Konu :Bilimsel Araştırma ve Yayın Etiği Yönergesi FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ

Detaylı

T.C. KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Genel Sekreterlik UŞAK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNE

T.C. KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Genel Sekreterlik UŞAK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNE *BECF39U0N* T.C. KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Genel Sekreterlik Sayı : 54320492-051.04 Konu : ISADET 2019 Sempozyumu UŞAK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNE Üniversitemiz tarafından 02-04 Mayıs

Detaylı

T.C. DİCLE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Yazı İşleri ve Genel Evrak Şube Müdürlüğü ZİRAAT FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA

T.C. DİCLE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Yazı İşleri ve Genel Evrak Şube Müdürlüğü ZİRAAT FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA Evrak Tarih ve Sayısı: 26/02/2015-14633 *BD601177842* T.C. DİCLE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Yazı İşleri ve Genel Evrak Şube Müdürlüğü Sayı : 99884131-824.07- Konu : Resmi Yazışma Kuralları. ZİRAAT FAKÜLTESİ

Detaylı

Sayı : 52175682-820- Konu : Afiş ve Fotoğraf Yarışması GEDİZ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜNE

Sayı : 52175682-820- Konu : Afiş ve Fotoğraf Yarışması GEDİZ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜNE Evrak Tarih ve Sayısı: 08/01/2015-708 T. C. Sayı : 52175682-820- Konu : Afiş ve Fotoğraf Yarışması GEDİZ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜNE İlgi : 31/12/2014 tarihli ve 835712 sayılı yazı.

Detaylı

T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ ANABİLİM DALI BAŞKANLIĞINA

T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ ANABİLİM DALI BAŞKANLIĞINA Ege Ünv. Evrak Tarih ve Sayısı: 06/09/2018-E.247385 T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü *BEA5LTRCY* Sayı : 94157705-105.99 Konu : Lisansüstü Oryantasyon Programı BİLGİSAYAR

Detaylı

T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı. Sayı : / /E /11/2018 Konu :Lojman Müracaatı

T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı. Sayı : / /E /11/2018 Konu :Lojman Müracaatı Evrak Tarih ve Sayısı: 30/11/2018-E.113035 T.C. Sayı :99703607/813.01.02.01/E. 113035 30/11/2018 Konu :Lojman Müracaatı DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA Üniversitemiz Lojmanlarında oturmak isteyen personelin

Detaylı

T.C. HARRAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Genel Sekreterlik Yazı İşleri Şube Müdürlüğü BİLGİ İŞLEM DAİRE BAŞKANLIĞINA

T.C. HARRAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Genel Sekreterlik Yazı İşleri Şube Müdürlüğü BİLGİ İŞLEM DAİRE BAŞKANLIĞINA Evrak Tarih ve Sayısı: 20/03/2019-E.12990 *BEA54K1PN* Sayı : 26130895-051.02 Konu : Konferans Duyurusu T.C. HARRAN REKTÖRLÜĞÜ Genel Sekreterlik Yazı İşleri Şube Müdürlüğü BİLGİ İŞLEM DAİRE BAŞKANLIĞINA

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Personel Daire Başkanlığı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Personel Daire Başkanlığı Tarih ve Sayı: 14/08/2018-253225 T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ *BE840687F* Sayı :18235917-903.05.01- Konu :İdari İzin. Dağıtım Yerlerine 20 Ağustos 2018 tarihinde tüm kamu, kurum ve kuruluşlarındaki

Detaylı

Akdeniz Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Ofisi. e-bülten. uio.akdeniz.edu.tr/tr. Akdeniz University International Relations Office

Akdeniz Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Ofisi. e-bülten. uio.akdeniz.edu.tr/tr. Akdeniz University International Relations Office Akdeniz Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Ofisi e-bülten Akdeniz University International Relations Office @AkdenizUni_IRO YENİ ULUSLARARASI ÖĞRENCİLERİMİZ ÜNİVERSİTEMİZDE Bu yıl 12 Mayıs 2018 tarihinde

Detaylı

Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı ADALET MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜNE

Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı ADALET MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜNE Evrak Tarih ve Sayısı: 22/09/2016-E.25540 Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı *BE6P87DY* Sayı : 50235129-100 Konu : Muafiyet Sınavı ADALET MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜNE İlgi : Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürlüğünün

Detaylı

T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı. Sayı : /311.04/E /09/2017 Konu :Yemek Bursu

T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı. Sayı : /311.04/E /09/2017 Konu :Yemek Bursu Evrak Tarih ve Sayısı: 26/09/2017-E.86380 T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı *BENUB7UKD* Sayı :54011814/311.04/E.86380 26/09/2017 Konu :Yemek Bursu SAĞLIK BİLİMLERİ

Detaylı

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ Fen Edebiyat Fakültesi Dekanlığı FİZİK BÖLÜM BAŞKANLIĞINA

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ Fen Edebiyat Fakültesi Dekanlığı FİZİK BÖLÜM BAŞKANLIĞINA Evrak Tarih ve Sayısı: 17/03/2015-13405 T.C. Fen Edebiyat Fakültesi Dekanlığı *BENU7FLL* Sayı :37641051/310.01.01/ Konu :Erasmus+ Programı Öğrenci Takvimi FİZİK BÖLÜM BAŞKANLIĞINA Rektörlük Makamının 13.03.2015

Detaylı

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı Evrak Tarih ve Sayısı: 14/09/2015-79670 T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı *BE8R3A24B* Sayı : 39904088-304.01/ Konu : Vehbi Koç Vakfı Burslar BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜM

Detaylı

ŞANLIURFA SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜNE

ŞANLIURFA SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜNE Evrak Tarih ve Sayısı: 27/04/2018-E.17705 T.C. HARRAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı *BE6L37CKB* Sayı : 78521740-300 Konu : 19 Mayıs Gençlik Haftası Turnuvası ŞANLIURFA SOSYAL

Detaylı

ÜSİMP TTO TECRÜBE PAYLAŞIMI. ÖMER BAYKAL, GAZİ TTO 26 Temmuz 2013, ASO

ÜSİMP TTO TECRÜBE PAYLAŞIMI. ÖMER BAYKAL, GAZİ TTO 26 Temmuz 2013, ASO ÜSİMP TTO TECRÜBE PAYLAŞIMI ÖMER BAYKAL, GAZİ TTO 26 Temmuz 2013, ASO Gazi TTO nun Amacı Gazi Üniversitesi bünyesindeki bilimsel ve teknolojik bilginin toplumsal faydaya ve ekonomik değere dönüşümünü ve

Detaylı

T.C. GAZİ ÜNİVERSİTESİ. İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı» İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA

T.C. GAZİ ÜNİVERSİTESİ. İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı» İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA Evrak Tarih ve Sayısı: 17/10/2016-E.122266 *BENNBLFVF* T.C. GAZİ ÜNİVERSİTESİ İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı Sayı : 48042925-756.02- Konu : Öğrenci Gezileri Hakkında İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Personel Daire Başkanlığı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Personel Daire Başkanlığı Tarih ve Sayı: 21/08/2017-314170 T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Personel Daire Başkanlığı *BECD87KAL* Sayı :18235917-650- Konu :Bilirkişilik Temel ve Alt Uzmanlık Alanları GÜNLÜ EVRAK Dağıtım Yerlerine

Detaylı