KIRIKKALE AHLAK KÜLTÜR ve ÇEVRE DERNEĞİ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "KIRIKKALE AHLAK KÜLTÜR ve ÇEVRE DERNEĞİ"

Transkript

1 KIRIKKALE AHLAK KÜLTÜR ve ÇEVRE DERNEĞİ Kasım 2012 Kırıkkale

2 MİSYONUMUZ Ahlakımızın güzelleşmesi,kültürümüzün benimsenmesi ve çevremizin yaşanılabilir hale getirilmesidir Çevre ve Kültür duyarliligina sahip resmi ve özel kuruluslarla dayanisma halinde, temiz ve yasanabilir bir çevre idealini benimsemis milli kültür ve ahlak sahibi insanlardan meydana gelen bir toplumun olusmasina katkida bulunmak. AHLAK Milli Kültür ve geleneklerimizi, Ahlaki degerleri, gelistirmek ve yayginlastirmak. Milli, Manevi ve ahlaki degerlere bagli kültürlü insanlar yetistirmek ve egitmek. Kisilerin Kültürel, ahlaki manevi, ilmi ve saglik yönünden gelismelerini saglayici faaliyetlerde bulunmak. KÜLTÜR Fertler Arasinda kültür ve ahlaki, sevgi ve isbirligini arttirici, birlik ve beraberligi, yardimlasma ve dayanismayi temin edici her türlü faaliyette bulunmak. ÇEVRE Her türlü çevre kirliliginin önlenmesini, ülkemizin tabii bitki ve hayvan varliginin korunmasini saglamak. Tarih, Sanat ve Kültür eserlerinin korunmasini, halka tanitilmasini, ve bu eserlerden etkin ve verimli sekilde faydalanilmasini temin etmek. VİZYONUMUZ Fertlerin; bilgi ve beceri yönünden günümüz ve gelecek döneminin gereklerine göre donatilmis; milli, manevi,ahlaki ve evrensel degerlere bagli; insan haklarini benimsemis; çevreye duyarli, bedenen ve ruhen saglikli, üstün vasifli, egitimli, kültürlü, görgülü, hizmet üretme niyet, kapasite ve ufkuna sahip; olaylari gerçek boyutlari ile kavrayip olumlu yöne yönlendirebilecek analitik ve kritik düsünme yetene gini edinmis kisiler olarak yetismesine katkida bulunarak, böyle ailelerin olusturdugu mutlu ve huzurlu bir toplum olusmasini saglamak.

3 AHLAK

4 Kırıkkale Ahlak Kültür ve Çevre Derneği Merkezi İstanbul da bulunan ve üyesi olduğu Kur anın Anlamıyla Buluşmak Platformu (KAB) ile işbirliği yaparak 2007 yılında Nur Camiinde 5000 adet ücretsiz Feyzül Furkan Meali dağıttı

5 Kırıkkale AKÇED in İl koordinatörlüğünde hazırlanan Kur an-ı Kerim ve Meali ni Güzel Okuma Yarışması nın il finali Merkez İhsaniye Camii nde gerçekleştirildi.

6 Derneğimiz Fabrika Çalışanlarına Seminer Düzenledi Kırıkkale Organize Sanayi Bölgesinde mobilya üretimi yapan Moda Life fabrikasının üretim bölümünde çalışanlara yönelik KAB gönüllüsü İbrahim Sağlam tarafından Kur an ı Kerim in İndiriliş Nedeni ve Muhatabı konulu seminer verildi.

7 kur an-kerim-i nasıl anlamalı ve nasıl yaşamalıyız konulu panel düzenledi

8 Kırıkkale Ahlak ve Çevre Koruma Dreneği (AKÇED) tarafından Makro AVM de Kutlu Doğum Günleri çerçevesinde gerçekleştirilen elbeşir (müjdeleyen) programına Kırıkkale halkının yogun katılımı oldu.

9 Derneğimizin organizasyonuyla gerçekleştirilen EL MUALLİM kutlu doğum özel proğramına üyelerimiz ve katılımcılar yoğun ilgi gösterdiler. Proğram Kur an- ı Kerim Tilavetiyle başlayıp, Efendimiz (sav) in El Muallim vasıflarının da anlatıldığı çeşitli videoların gösterimi ile devam etti. Konuşmacımız Dr. Yasin PİŞKİN in konferansı ile sona erdi.

10 AKÇED tarafından Kültür Merkezinde Hz.Peygamber in (sav) Peygamber Efendimiz ve İslam Toplumunu İnşası konulu konferans düzenlendi. Programın açılış konuşmasını AKÇED Başkanı Mustafa ARI yaptı. Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Görevlisi Doç. Dr. Eyüp Baş BAŞ da Peygamberimizin(sav) toplumu şekillendirmede nelere dikkat ettiği üzerinde durdu.

11 AKÇED in, düzenlediği Mevlana, Mevlevilik ve Tasavvufun Bugünkü Algıları konulu Konferansta; Kırıkkale halkının yoğun teveccüh gösterdiği konferansa İstanbul İSAM (İslam Araştırmaları Merkezi) dan Dr. Semih CEYHAN, konuşmacı olarak katıldı.ceyhan; Mevlana ve tasavvuf anlayışının, sadece sema ve ney den oluşmadığını ifade ederek bunların Mevleviliğe hizmet eden ve tasavvufun özüne inmeye yardımcı olan enstrümanlar (materyal) olduğunu vurguladı. Konferans öncesinde ve sonrasında gelen katılımcılara aşure ikramı yapıldı

12 kur an-ı kerim nasıl bir kitaptır ve niçin indirilmiştir? konulu seminer düzenlendi

13 Feyzül Furkan Kur an-ı Kerimi hazırlayan Hasan Tahsin Feyizli Hoca efendi Kırıkkale de Okurlarıyla buluştu. Kırıkkale Vural alabalık tesislerinde sabah hakvaltısında okurlarıyla bir araya gelen Hasan Tahsin Feyizli Hoca efendiye, çok sayıdaki dernek üyesi ile dernek yönetimi eşlik etti.hasan Tahsin Feyizli programda Feyzül Furkan meali ile ilgili bilgiler verdi ve katılımcıların sorularını cevapladı.

14 Necmi SARIYER den O nun Ahlakı Kur andı konferansı düzenlendi.

15 AKÇED geleneksel kahvaltı programı (aile eğitim programı) AKÇED in geleneksel hale getirmeye çalıştığı Kahvaltı Programları serisine İlahiyatçı Gıyasettin KARATEPE katıldı.gıyasettin KARATEPE dernek çalışmalarının öneminden bahsederek sosyal çalışmalara daha fazla zaman ayrılması gerektiğini söyledi.

16 Derneğimiz AKÇED ten KAD seminerler dizisi adı altında gerçekleştirilen seminerde KAD gönüllüsü Murat ERSOY dan KAD NEDİR?, NİÇİN KAD? konulu seminer AKÇED in dernek binasında gerçekleşti. dernek üyeleri Kritik Analitik Düşünme hakkında detaylı bilgiye sahip oldular.

17 AKÇED KAD(Kritik Analitik ve Düşünme) Platformu tarafından düzenlenen K A D semineri İşler Pastanesi seminer salonunda gerçekleştirildi.yoğun katılımın olduğu programda sunumu Ankara dan gelen Eğitimci-Yazar Mesut DOĞAN Bey yaptı

18 Derneğimiz maddi durumu iyi olmayan öğrencilerin ihtiyaçlarını karşılamak için her yıl kermes açıyor.kermesten elde edilen gelirle öğrencilere burs imkanı sağlanıyor.

19 Kırıkkale Ahlak Kültür ve Çevre Derneği tarafından geleceğimizin teminatı olan gençlerimizi değişen ve gelişen hayat şartlarına hazırlamak;kültürel ve ahlaki yapısını kuvvetlendirmek amacıyla ahlaki ve kültürel derslerin yanında bedensel ve fiziksel yapılarını da kuvvetlendirecek Gülçocuk yaz okulları yapıldı

20 Akçed Akademi tarafından organize edilen Kıyamet ve Ahiret Halleri semineriakçed seminer salonunda gerçekleştirildi.çok sayıda katılımcın olduğu programa Ankara dan konuşmacı olarak Numan Sarı bey geldi.

21 KÜLTÜR

22 AKÇED in geleneksel hale getirmeye çalıştığı GELENEKSEL BAHAR ŞENLİĞİ Ankara-Kalecik Parkında gerçekleştirildi.katılımın 100 ün üzerinde olduğu şenlikte ayrıca Kalecik ilçesini ve kültürel değerlerimizi tanıma adına bir kültür turu gerçekleştirildi

23 Üyelerimiz kahvaltı programında buluştu Kahvaltı Programında Katılım Bankacılığı Tanıtıldı. Türkiye Finans Kırıkkale Şube Müdürü Ömer Şimşek ve diğer yöneticileri ile Ankara Bölge Müdürlüğü nden yetkililerin katılımı ile gerçekleştirildi.

24 Geleneksel hale getirdiğimiz Pazar Buluşması nın 3.sü öğle yemeğinde ve Ankara dan misafir konuşmacı olarak gelen Numan Sarı Beyin doyumsuz sunumunda gerçekleşti. Çok sayıda dernek üyesi ve gönüllüsünün iştirakiyle gerçekleşen programda Numan Sarı Kur an ın Günümüz Algısı merkezli bir sunum hazırladı. Sarı Kur an ın tüm insanlığa inen bir nur olduğunu ve bu nurun gereğince anlaşılıp ona göre amel edilmesinin gerekliliğinden bahsetti.

25 Ahlak Kültür ve Çevre Derneği tarafından LYS sınavı ile ilgili öğrencilerin motivasyonu artırma amacıyla Kişisel Gelişim Uzmanı Sıtkı AS- LANHAN a Kızılkanat düğün salonunda seminer verdirdi. Seminer öğrenciler ve aileleri olmak üzere 2 seans yapıldı

26 AKÇED 1. Aile Eğitim Programı NEVŞEHİR/KOZAKLI Termal Otelde yapıldı. Programa Kişisel Gelişim Uzmanı Psilolog Reşit Fatih CİVELEKOĞLU,İlahiyatçı Yunus YİĞİTEROL,Helal ve Sağlıklı Gıda Kırıkkale temsilcisi İlker AKGÜN,Kırıkkale KAB sorumlusu M.Ali GERÇEKÇİOĞLU konuşmcı olarak katıldılar.son derece dolu bir içerikle hazırlanan program herhangi bir aksaklık olmadan ve programda kesintiye gidilmeden dolu dolu olarak geçti.

27 Kırıkkale Ahlak Kültür ve Çevre Derneği (AKÇED) tarafından Muharrem ayı nedeniyle aşure dağıtıldı. AKÇED in her yıl geleneksel hale getirdiği aşure dağıtımında vatandaşlar aşure almak için uzun kuyruklar oluşturdu.

28 Kırıkkale Ahlak Kültür ve Çevre Derneği (AK- ÇED) tarafından Kırıkkale Ankara karayolu üzerinde içme suyu çeşmesi tekrar vatandaşların hizmetine sunuldu.

29 Kırıkkale Ahlak Kültür ve Çevre Derneği nden (AKÇED) öğretmenlere, Kur an-ı Kerim nasıl bir kitaptır ve niçin indirilmiştir konulu seminer düzenlendi. Kırıkkale İşler Pastanesi salonunda verilen seminere AK- ÇED Başkanı Mustafa Arı, İbrahim Sağlam ile çok sayıda davetli bay ve bayan öğretmen katıldı.

30 Konya Ünüversitesi öğretim üyesi Sayın Profösör Dr. Orhan ÇEKER Kırıkkale de katıldığı KAB Konferansı sonrasında Kırıkkale Ahlak Çevre ve Kültür Derneğini ziyaret ederek üyelerle birlikte sıcak bir sohbet ortamı oluşturdu. KIRIKKALE VALİSİNE ZİYARET AKÇED yöneticileri Kırıkkale valisini ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi vermişlerdir. Vali Hakan Yusuf GÜNER çalışmaların önemli olduğunu insanları zararlı alışkanlıklardan koruması, kişinin öz güven kazanması için yararlı faaliyetler olduğunu ve desteklerinin süreceğini bildirmiştir.

31 Derneğimiz Suriye ye gezi düzenledi. Üyelerimizin ve halkımızın katılımı ile Suriyede bulunan tarihi yerler gezildi

32 AKÇED Zinde Gençlik Temsikciliği dernek üyelerimize ve gençlerimize yönelik futbol turnuvası tertip etti.

33 Kırıkkale AKÇED olarak Doğu-Güney Doğu üç ilimizi bir otobüs 46 kişi ile ailecek ziyaret ettik.

34 Kırıkkale Ahlak Kültür ve Çevre Derneği olarak 3 günlük ÇanakkaleBursa gezisi düzenledi. Geziye dernek üyelerinden oluşan 50 kişilik gurup aileleri ile beraber katıldılar. Üyeler çanakkale şehitliğini rehber eşliğinde gezerek orada yaşananları daha iyi anlamaya çalıştılar. Ardında Bursaya geçerek oradaki tarihi yerleri ve uludağı ziyaret ettiler.

35 AKÇED), Kur an ın Anlamıyla Buluşmak (KAB) Platformu kapsamında Kur an da Allah ın sevdiği kimseler ve insan tipleri konulu konferans düzenledi. Kırıkkale Kültür merkezinde düzenlenen konferansa, Selçuk Üniversitesi İlahiyat Fakültesi İslam Hukuku Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Orhan Çeker konuşmacı olarak katıldı

36 (AKÇED) tarafından Deprem ve Sivil Savunma konulu seminer düzenlendi. AKÇED in konferans salonunda düzenlenen seminere konuşmacı olarak katılan Kırıkkale Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE) görevlisi İlker Göçer yaptığı açıklamada, son günlerde yaşanan deprem olayları nedeniyle dernek üye ve gönüllülerini deprem konusunda bilgilendirmek istediklerini söyledi.

37 ÇEVRE

38 ÖĞRENCİLERLERLE BİRLİKTE, ŞEHİT ÖĞRETMEN ANISINA HATIRA ORMANI OLUŞTURDUK Fidan dikimi 18 Mart Şehitleri Anma etkinlikleri kapsamında, Kırıkkale Hoca Ahmet Yesevi İlköğretim okulu ile Derneği miz (AKÇED) in ortaklaşa organizasyonu ile gerçekleştirildi.

39 Derneğimiz, ilimizde bulunan Kırıkkale Ünüversitesi kampüs alanındaki ormanlık bölgeye yaklaşık iki yüz elli adet çınar fidanı dikti. Söz konusu fidanlar ÇEKÜD yani Çevre Kuruluşları Dayanışma Derneği nin Bir Fidan Borcun Var konsepti çerçevesinde ilimize gönderdiği fidanlardı.

40 Çevre Kuruluşları Dayanışma Derneği (ÇEKÜD) ile Ahlak Kültür ve Çevre Derneği (AKÇED) işbirliği ile Tohumdan fidana kampanyası kapsamında ilköğretim okulu öğrencilerine tohum dağıtımı yapıldı. ÇEKÜD Kırıkkale temsilcisi Atilla Dulkadir, ÇEKÜD ün Türkiye geneli başlatmış olduğu tohumdan fidana kampanyası kapsamında Kırıkkale Namık Kemal İlköğretim okulu öğrencilerine 3 bin tohum dağıtıldığını söyledi.

41 Kırıkkale de Ahlak Kültür ve Çevre Derneği (AKÇED), Sofrada sıfır atık konulu seminer düzenledi. AKÇED in konferans salonunda düzenlenen seminere, dernek başkanı Mustafa Arı, dernek üyeleri, vatandaşlar ve Üniversite öğrencileri katıldı.

42 çocuk yuvasına fidan dikimi

43 İletişim Adres : Yenidoğan Mah. Doruk İş Merkezi KIRIKKALE Telefon : Faks :

"Köklü geçmişimize yakışır, Asil bir gelecek için..." Kulübümüz ASİLDER in faaliyetleri hız kesmeden devam ediyor.

Köklü geçmişimize yakışır, Asil bir gelecek için... Kulübümüz ASİLDER in faaliyetleri hız kesmeden devam ediyor. "Köklü geçmişimize yakışır, Asil bir gelecek için..." Kulübümüz ASİLDER in faaliyetleri hız kesmeden devam ediyor. İyi İnsan yetiştirme yarışında siz değerli gönüllülerimizin de bir tuzu olsun istedik.

Detaylı

Türkiye Diyanet Vakfı Afyonkarahisar Sosyal Tesisi 2015-2016 Yılı Faaliyet Raporu

Türkiye Diyanet Vakfı Afyonkarahisar Sosyal Tesisi 2015-2016 Yılı Faaliyet Raporu Türkiye Diyanet Vakfı Afyonkarahisar Sosyal Tesisi 2015-2016 Yılı Faaliyet Raporu 2 İÇİNDEKİLER Giriş 1-5 Sosyal Alanlar 6-16 Fakülte Dağılımları ve Tesis Çalışanları 17 Manevi Faaliyetler 18-49 Sosyal

Detaylı

İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ İTÜ SAVUNMA TEKNOLOJİLERİ KULÜBÜ

İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ İTÜ SAVUNMA TEKNOLOJİLERİ KULÜBÜ İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ İTÜ SAVUNMA TEKNOLOJİLERİ KULÜBÜ MART 2009 BÜLTEN I SAVTEK İTÜ bünyesinde 2008 yılı güz döneminde kurulmuş olan SAVTEK, savunma sanayileri konusunda bilinçli öğrenci toplulukları

Detaylı

2014 YILI FAALİYETLERİ

2014 YILI FAALİYETLERİ 2014 YILI FAALİYETLERİ 28 Ağustos 2013 tarihinde Dekanımız Prof. Dr. Bayram Ali ÇETİNKAYA görevine başladı. 27 Eylül 2013 tarihinde Dekanımız Prof. Dr. Bayram Ali Çetinkaya Atatürk Üniversitesinde düzenlenen

Detaylı

NİSAN 2014. KONYA İLİ KONYA GENÇLİK MERKEZİ 2014 YILI 3 AYLIK (Nisan-Mayıs- Haziran) FAALİYET RAPORU

NİSAN 2014. KONYA İLİ KONYA GENÇLİK MERKEZİ 2014 YILI 3 AYLIK (Nisan-Mayıs- Haziran) FAALİYET RAPORU NİSAN 2014 KONYA İLİ KONYA GENÇLİK MERKEZİ 2014 YILI 3 AYLIK (Nisan ) FAALİYET RAPORU AY HAFTA 2013 FAALİYET PLANINIZA GÖRE BU HAFTA FAALİYETLERİNİZ İletişim Akademi Projesi 2 (Uygulamalı İletişim, Etkili

Detaylı

ANÇADER. Evrensel Değerleri Bilen, İlerlemeyi Teşvik Eden, Bir Anlayış İçin... ANADOLU ÇALIŞANLARI EĞİTİM KÜLTÜR VE DAYANIŞMA DERNEĞİ

ANÇADER. Evrensel Değerleri Bilen, İlerlemeyi Teşvik Eden, Bir Anlayış İçin... ANADOLU ÇALIŞANLARI EĞİTİM KÜLTÜR VE DAYANIŞMA DERNEĞİ Evrensel Değerleri Bilen, İlerlemeyi Teşvik Eden, Bir Anlayış İçin... ANÇADER ANADOLU ÇALIŞANLARI EĞİTİM KÜLTÜR VE DAYANIŞMA DERNEĞİ 0312 229 79 26-27 www.ancader.org.tr Biz Kimiz? Derneğimiz Üye ve gönüllülerinden

Detaylı

7. dönem çalışma raporu EMO - GENÇ ÇALIŞMALARI. EMO Kocaeli Şubesi 104

7. dönem çalışma raporu EMO - GENÇ ÇALIŞMALARI. EMO Kocaeli Şubesi 104 EMO - GENÇ ÇALIŞMALARI 104 EMO GENÇ ÇALIŞMALARI 7. Dönemi boyunca, EMO-Genç çalışmalarına oldukça önem vermiş oda ile bağlarının gelişmesi yönünde çalışmalar yürütmüştür. Teknik geziler, tanışma toplantıları,

Detaylı

TOBB İLKOKULU E-BÜLTEN. Mart 2015. TOBB ilkokulu SAYI 3. Telefon: 0 (464) 213 05 46 Faks: 0 (464) 213 05 46 E-posta: 703285@meb.k12.

TOBB İLKOKULU E-BÜLTEN. Mart 2015. TOBB ilkokulu SAYI 3. Telefon: 0 (464) 213 05 46 Faks: 0 (464) 213 05 46 E-posta: 703285@meb.k12. TOBB İLKOKULU SAYI 3 Mart 2015 Telefon: 0 (464) 213 05 46 Faks: 0 (464) 213 05 46 E-posta: 703285@meb.k12.tr TOBB ilkokulu Hanımefendilerden Anlamlı Ziyaret Sayın Valimizin eşi Hanife YAZICI ve beraberinde

Detaylı

Prof. Dr. Figen ÇOK Okulumuz Velilerine Yönelik Günümüzde Çocuklar ve Ergenler Konulu Seminer Verdi

Prof. Dr. Figen ÇOK Okulumuz Velilerine Yönelik Günümüzde Çocuklar ve Ergenler Konulu Seminer Verdi Prof. Dr. Figen ÇOK Okulumuz Velilerine Yönelik Günümüzde Çocuklar ve Ergenler Konulu Seminer Verdi TED Üniversitesi Eğitim Fakültesi, Eğitim Bilimleri Bölüm Başkanı, Rehberlik ve Psikolojik Danışma Öğretim

Detaylı

Kutlu Do um Etkinlikleri

Kutlu Do um Etkinlikleri 1 Ali KATIRCI Bafra Kaymakamı Yrd.Doç.Dr. Hayrettin ÖZTÜRK İl Müftüsü Necmettin ÖZEL Bafra Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Bürhan KELEŞ İlçe Müftüsü 2 3 1 Kutlu Doğum Haftası, Kermes ve İndirimli Kitap

Detaylı

SOSYAL VE KÜLTÜREL HAYAT

SOSYAL VE KÜLTÜREL HAYAT REHBERLİK SERVİSİ SOSYAL ve KÜLTÜREL HAYAT SOSYAL VE KÜLTÜREL HAYAT REHBERLİK SERVİSİ SOSYAL ve KÜLTÜREL HAYAT TARİH FAALİYET HAZ. BİRİM MEKAN Eylül Oryantasyon Seminerleri R. Zümresi Kongre Merkezi Eylül

Detaylı

ÇORUM SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI YÖNETİM KURULU (01.01.2013 31.12.2013) DÖNEMİ FAALİYET RAPORU

ÇORUM SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI YÖNETİM KURULU (01.01.2013 31.12.2013) DÖNEMİ FAALİYET RAPORU ÇORUM SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI YÖNETİM KURULU (01.01.2013 31.12.2013) DÖNEMİ FAALİYET RAPORU 1. UZUN ZAMANDIR BEKLEDİĞİMİZ TESMER ÇORUM ŞUBESİ BÜNYESİNDE; ODAMIZ 3 MART 2013 TARİHİNDE YAPILACAK

Detaylı

OYAK ta Görev Değişikliği Oyak Adana Çimento Sanayii T.A.Ş. Genel Müdürü

OYAK ta Görev Değişikliği Oyak Adana Çimento Sanayii T.A.Ş. Genel Müdürü Fabrika Haberleri OYAK ta Görev Değişikliği Oyak Adana Çimento Sanayii T.A.Ş. Genel Müdürü İsmail Erkovan ın, emekliye ayrılması sebebiyle yerine Oyak Bolu Çimento Sanayi A.Ş. Genel Müdürü K. Ümit Özel

Detaylı

Müftülüðümüzden Haberler

Müftülüðümüzden Haberler Müftülüðümüzden Haberler Onaylayan Media Station Web Center Thursday, 19 April 2012 Son Güncelleme Tuesday, 24 May 2016...MÜFTÜLÜÐÜMÜZDEN HABERLER...* Alo 190 Personeli Eðitildi * Dünya Kadýnlar Günü Kutlandý

Detaylı

7- Peygamberimizin aile hayatı ve çocuklarla olan ilişkilerini araştırınız

7- Peygamberimizin aile hayatı ve çocuklarla olan ilişkilerini araştırınız 4. SINIFLAR (PROJE ÖDEVLERİ) Öğrenci No 1- Dinimize göre Helal, Haram, Sevap ve Günah kavramlarını açıklayarak ilgili Ayet ve Hadis meallerinden örnekler veriniz. 2- Günlük yaşamda dini ifadeler nelerdir

Detaylı

AYVALI ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ EĞTİM ÖĞRETİM YILI FAALİYET RAPORU

AYVALI ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ EĞTİM ÖĞRETİM YILI FAALİYET RAPORU AYVALI ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ 2015-2016 EĞTİM ÖĞRETİM YILI FAALİYET RAPORU ANKARA 20 EĞİTİM ÖĞRETİM KADROMUZ EĞİTİM ÖĞRETİM KADROMUZLA KAHVALTIMIZ 1- TÜBİTAK 4006 2. BİLİM ŞENLİĞİ YAPILDI Okulumuzda

Detaylı

Sayı: 2005/06 FAALİYET TEKNİK RAPORU

Sayı: 2005/06 FAALİYET TEKNİK RAPORU Sayı: 2005/06 FAALİYET TEKNİK RAPORU 2005 Sayfa No: İÇERİK Kapak 2 İçerik 3 1. AKEV Hakkında 4 2. Mütevelli Heyeti ve Yönetim Kurulu 6-7 3. Özet 8-9 4. Faaliyetler ve Çıktılar 10 5. Genel Başarı Göstergeleri

Detaylı

SUAT YILMAZ OKUL MÜDÜRÜ

SUAT YILMAZ OKUL MÜDÜRÜ Okulumuz 2012-2013 yılında Kevenli İmam Hatip Lisesi olarak Eğitim Öğretime başlamış ancak 2014 yılında yapılan teklifle Said Nursi Anadolu İmam-Hatip Lisesi olarak isim değişikliği yapılmıştır.okulumuz

Detaylı

UKBA. e Bülten TACİKİSTAN DAN TÜRKİYE YE UKBA DERNEĞİ AMERİKA DA SOHBET MECLİSLERİ KURDU KARDEŞLERİMİZLE PİKNİKTEYİZ

UKBA. e Bülten TACİKİSTAN DAN TÜRKİYE YE UKBA DERNEĞİ AMERİKA DA SOHBET MECLİSLERİ KURDU KARDEŞLERİMİZLE PİKNİKTEYİZ UKBA e Bülten UKBA - ULUSLARARASI KARDEŞLİK BARIŞ VE AHLÂK DERNEĞİ YAYIN ORGANI EYLÜL - ARALIK 2012 SAYI / 1 TACİKİSTAN DAN TÜRKİYE YE KARDEŞLERİMİZLE PİKNİKTEYİZ ŞEMSEDDİN BEKTAŞOĞLU İLE HİNDİSTAN DAYIZ

Detaylı

Necmettin Erbakan Üniversitesi

Necmettin Erbakan Üniversitesi Necmettin Erbakan Üniversitesi Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi Havacılık Yönetimi Bölümü Yrd. Doç. Dr. Mehmet Ulutaş Konya / 2015 Etkinlikler Dosyası Havacılık Semineri (21.12.2015) Fakültemizde

Detaylı

Okulumuz 1976-77 eğitim-öğretim yılında 2 derslik, 117 ögrenci ile Kartal İmam Hatip Lisesi olarak hizmete açılmıştır. Kadıköy ve Üsküdar Imam Hatip

Okulumuz 1976-77 eğitim-öğretim yılında 2 derslik, 117 ögrenci ile Kartal İmam Hatip Lisesi olarak hizmete açılmıştır. Kadıköy ve Üsküdar Imam Hatip Okulumuz 1976-77 eğitim-öğretim yılında 2 derslik, 117 ögrenci ile Kartal İmam Hatip Lisesi olarak hizmete açılmıştır. Kadıköy ve Üsküdar Imam Hatip Liselerinden sonra Anadolu yakasında açılan okulumuza

Detaylı

T.C. 2014 Y I L I K U R U M S A L M A L İ D U R U M V E

T.C. 2014 Y I L I K U R U M S A L M A L İ D U R U M V E T.C. S A R I Y E R B E L EDİYE B A Ş K A N L I Ğ I 2014 Y I L I K U R U M S A L M A L İ D U R U M V E B E K L E N T İ L E R R A P O R U İÇİNDEKİLER GİRİŞ...2 I - 2013 YILI İLE 2014 YILI BAŞLANGIÇ ÖDENEKLERİ

Detaylı

ORDU İL MÜFTÜLÜĞÜ 2016 YILI 1. DÖNEM (OCAK-ŞUBAT-MART) ÜÇ AYLIK VAAZ VE İRŞAT PROGRAMI

ORDU İL MÜFTÜLÜĞÜ 2016 YILI 1. DÖNEM (OCAK-ŞUBAT-MART) ÜÇ AYLIK VAAZ VE İRŞAT PROGRAMI 1 01.01.2016 CUMA MUSTAFA KOLUKISAOĞLU İL MÜFTÜSÜ ATİKİBRAHİM PAŞA C. Ö.ÖNCE SORUMLU BİR VARLIK OLAN İNSAN 01.01.2016 CUMA SEYFULLAH ÇAKIR MÜFTÜ YARD. KÖPRÜBAŞI C. Ö.ÖNCE SORUMLU BİR VARLIK OLAN İNSAN

Detaylı

EYLÜL - ARALIK 2016 E-BÜLTEN. Sosyal medyada bizi izleyin

EYLÜL - ARALIK 2016 E-BÜLTEN. Sosyal medyada bizi izleyin EYLÜL - ARALIK 2016 E-BÜLTEN Sosyal medyada bizi izleyin /ocedorgtr www.oced.org.tr Özel Çocuklarımız İçin Özel Tiyatro Oyunu Gerçekleştirdik Özel çocuklar ve ailelerine yönelik hazırlanan programın asıl

Detaylı

ARDAHAN İL MÜFTÜLÜĞÜ AİLE İRŞAT VE REHBERLİK BÜROSU FAALİYETLERİ 2012

ARDAHAN İL MÜFTÜLÜĞÜ AİLE İRŞAT VE REHBERLİK BÜROSU FAALİYETLERİ 2012 ARDAHAN İL MÜFTÜLÜĞÜ AİLE İRŞAT VE REHBERLİK BÜROSU FAALİYETLERİ 2012 Ardahan da Aile İrşat ve Rehberlik Büromuz 09 Ocak 2012 tarihinde kurulmuştur. AİRB Çalışma Odası TANITIM BROŞÜRÜMÜZ Büromuzun kurulduğu

Detaylı

ERCİYES ÜNİVERSİTESİ İLAHİYAT FAKÜLTESİ

ERCİYES ÜNİVERSİTESİ İLAHİYAT FAKÜLTESİ ERCİYES ÜNİVERSİTESİ İLAHİYAT FAKÜLTESİ (H. Mehmet Bayraktar Binası) TANITIM KİTAPÇIĞI (2010-2011) KAPAK İLAHİYAT FAKÜLTESİ Tarihçe 16 Aralık 1965 tarihinde Yüksek İslam Enstitüsü adıyla Milli Eğitim Bakanlığı

Detaylı

tarafından yazıldı. Pazartesi, 13 Ağustos :33 - Son Güncelleme Pazartesi, 13 Ağustos :52

tarafından yazıldı. Pazartesi, 13 Ağustos :33 - Son Güncelleme Pazartesi, 13 Ağustos :52 ASİLDER in organize ettiği ve çok sayıda genç üyemizin katılımı ile 2-16 Temmuz 2012 tarihleri arasında gerçekleşen ASİLDER Umre Organizasyonumuz güzel bir şekilde tamamlanmıştır. Rabbim, bu güzel organizasyona

Detaylı

TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI VELİ VE ÖĞRETMENLERİNDEN SOMA YA EL VER KAMPANYASINA BÜYÜK DESTEK

TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI VELİ VE ÖĞRETMENLERİNDEN SOMA YA EL VER KAMPANYASINA BÜYÜK DESTEK TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI VELİ VE ÖĞRETMENLERİNDEN SOMA YA EL VER KAMPANYASINA BÜYÜK DESTEK Türk Eğitim Derneği Genel Merkezi nin Soma nın Evlatları Artık Hepimizin Evladı başlığı ile başlatılan Soma ya

Detaylı

İLKADIM İLÇE MÜFTÜLÜĞÜ 2014 YILI EYLEM PLANI

İLKADIM İLÇE MÜFTÜLÜĞÜ 2014 YILI EYLEM PLANI İLKADIM İLÇE MÜFTÜLÜĞÜ 04 YILI EYLEM PLANI DİN HİZMETLERİ ALANINDA PLANLANAN EYLEMLER NO PLANLANAN EYLEM AÇIKLAMA BAŞLAMA BİTİŞ Din görevlileri tarafından vatandaşlar için Camilerde Kur an Öğretimi Kursları

Detaylı

Futbol: Spor Toto Süper Lig Karşılaşması Kayserispor-Antalyaspor A.Ş. Tarih: 10 Nisan 2016 Saat: 16.00 Yer: Kadir Has Stadyumu

Futbol: Spor Toto Süper Lig Karşılaşması Kayserispor-Antalyaspor A.Ş. Tarih: 10 Nisan 2016 Saat: 16.00 Yer: Kadir Has Stadyumu KAYSERİ ETKİNLİK PROGRAMI: NİSAN 2016 A. KONGRE-SEMPOZYUM-SEMİNER Eğitim: Fikri Haklar Eğitimi Saat: 10.30 Yer: Melikşah Üniversitesi İİBF Konferans Salonu Eğitimciler: Zeliha Özsoy-Eren Özbek (Tritech

Detaylı

OKUL GEZİSİ ( 1 MAYIS - 4 MAYIS 2013)

OKUL GEZİSİ ( 1 MAYIS - 4 MAYIS 2013) OKUL GEZİSİ ( 1 MAYIS - 4 MAYIS 2013) TARİHİMİZİN YAZILDUIĞI ÇANAKKALE ye ŞEHİTLERİMİZİ ANMAYA GİDİYORUZ. (Bize Katılın) ANKARA BURSA, ÇANAKKALE Tur Programı: Araç hareket noktası ve saati; (1 Mayıs Çarşamba

Detaylı

TEKNİK GEZİ GÖREV RAPORU

TEKNİK GEZİ GÖREV RAPORU TEKNİK GEZİ GÖREV RAPORU 23-27 Mayıs 2016 tarihleri arasında Muğla Orman Bölge Müdürlüğü mıntıkalarında gerçekleştirilen Teknik Gezi ye ait bilgi ve değerlendirmeler aşağıda açıklanmıştır. Teknik Gezi

Detaylı

Yönetim Kurulu Strateji Belgesi

Yönetim Kurulu Strateji Belgesi Yönetim Kurulu Strateji Belgesi AĞUSTOS 2017 1 "Kamu Yönetiminin Yapısal ve İşlevsel Sorunlarına Çözüm Üreterek Katkı Sağlamak amacıyla yola çıkan Kamu Yönetimi Araştırma Derneğinin Haziran 2017 döneminde

Detaylı

BİZ SİZ HEPİMİZ. Biz: Hakkımızda I Siz: Misyonumuz I Hepimiz: Vizyonumuz

BİZ SİZ HEPİMİZ. Biz: Hakkımızda I Siz: Misyonumuz I Hepimiz: Vizyonumuz www.tugva.org BİZ Türkiye Gençlik Vakfı, merkezi Türkiye, çalışma alanı dünya olan, yenilikçi olmaktan ve icat çıkarmaktan çekinmeyen yeni nesil gençlik vakfı dır. TÜGVA, geleneklerine bağlı kalarak, çağın

Detaylı

DAĞ İNCİSİ PROJESİNİN OKULUMUZA KATKILARI

DAĞ İNCİSİ PROJESİNİN OKULUMUZA KATKILARI DAĞ İNCİSİ PROJE EKİBİ DAĞ İNCİSİ NEDİR? DAĞ İNCİSİ PROJESİNİN HEDEFLERİ NELERDİR? DAĞ İNCİSİ KRONOLOJİSİ DAĞ İNCİSİ FAALİYETLERİ DAĞ İNCİSİ PROJESİNİN OKULUMUZA KATKILARI DAĞ İNCİSİ PROJE EKİBİ Nilüfer

Detaylı

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ TÜRKİYAT ARAŞTIRMALARI ENSTİTÜSÜ. Doç.Dr. Yunus KOÇ

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ TÜRKİYAT ARAŞTIRMALARI ENSTİTÜSÜ. Doç.Dr. Yunus KOÇ HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ TÜRKİYAT ARAŞTIRMALARI ENSTİTÜSÜ Doç.Dr. Yunus KOÇ TÜRKİYAT ARAŞTIRMALARI ANABİLİM DALI YÜKSEK LİSANS PROGRAMI ÖĞRETİM ÜYESİ SAYILARI/İSTATİSTİKLER Görevlendirme: 1 profesör (yabancı

Detaylı

7. dönem çalışma raporu SOSYAL ETKİNLİKLER. EMO Kocaeli Şubesi

7. dönem çalışma raporu SOSYAL ETKİNLİKLER. EMO Kocaeli Şubesi SOSYAL ETKİNLİKLER 134 Geneksel Bahar Pikniği 27 Mayıs 2012 Şubemizin Geleneksel Pikniği 27 Mayıs Pazar Günü Sapanca`da gerçekleştirildi. Beraber yapılan kahvaltı ile başlayan pikniğe üyelerimiz aileleriyle

Detaylı

Sektör paydaşı seçkin bir davetli grubu ile gerçekleştirilen Çalıştayda, aşağıdaki soruların yanıtları aranmıştır:

Sektör paydaşı seçkin bir davetli grubu ile gerçekleştirilen Çalıştayda, aşağıdaki soruların yanıtları aranmıştır: Likya Yolunun Turizme Kazandırılması Projesi, Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA) 2015 Yılı Proje Teklif Çağrısı Alternatif Turizmin Desteklenmesi Mali Destek Programı kapsamında, TR61/15/TRZMK/0022 sözleşme

Detaylı

ÖZEL ANTAKYA ATA ORTAOKULU 2013-2014 AKADEMİK TAKVİMİ - EYLÜL 2013 ÖZEL ANTAKYA ATA ORTAOKULU 2013-2014 AKADEMİK TAKVİMİ - EKİM 2013

ÖZEL ANTAKYA ATA ORTAOKULU 2013-2014 AKADEMİK TAKVİMİ - EYLÜL 2013 ÖZEL ANTAKYA ATA ORTAOKULU 2013-2014 AKADEMİK TAKVİMİ - EKİM 2013 İDARE - ÖĞRETMENLER- PDR - AİLE BİRLİĞİ ÖZEL ANTAKYA ATA U 2013-2014 AKADEMİK TAKVİMİ - EYLÜL 2013 1-Hizmetiçi eğitimler (ÖĞRETMENLERE )(İDARE) 2- Ders programının oluşturulması(idare) 3- Öğretmenleri

Detaylı

SOSYAL VE KÜLTÜREL HAYAT ANASINIFI FAALİYET TAKVİMİ

SOSYAL VE KÜLTÜREL HAYAT ANASINIFI FAALİYET TAKVİMİ ANASINIFI SOSYAL VE KÜLTÜREL HAYAT SOSYAL VE KÜLTÜREL HAYAT ANASINIFI FAALİYET TAKVİMİ 21 Eylül Veli Toplantısı Anasınıfı Zümresi Okul İçi 10 Ekim Malatya Park AVM Anasınıfı Zümresi Okul Dışı 26 Ekim Aileler

Detaylı

Rize Tüccarı İftarda Buluştu Odamız Geleneksel İftar Programını Gerçekleştirdi

Rize Tüccarı İftarda Buluştu Odamız Geleneksel İftar Programını Gerçekleştirdi Kadir Gecesi Geceniz Mübarek Olsun 13 Temmuz 2015 Ramazan Bayramının, Tüm İslam Alemine Huzur ve Barış Getirmesini Temenni Ederiz. Hayırlı Bayramlar. 17-19 Temmuz 2015 Rize Ticaret ve Sanayi Odası Yayın

Detaylı

Turizm Fakültesi Etkinlik Bülteni / Şubat Sayısı / 2016

Turizm Fakültesi Etkinlik Bülteni / Şubat Sayısı / 2016 Turizm Fakültesi Etkinlik Bülteni / Şubat Sayısı / 2016 Öğretim Üyemizden Seminer Üniversitemiz İİBF öğretim üyesi Yrd.Doç.Dr. Murat AYAN fakültemiz öğrencilerine hizmet kalitesi ile ilgili seminer verdi.

Detaylı

Tiyatro Gösterisi Su Damlası Sabancı Müzesi Gezimiz Öğretmenler Günü Kutlamamız Yılbaşı Kermesimiz Bahar Kermesimiz Yardım Kampanyamız

Tiyatro Gösterisi Su Damlası Sabancı Müzesi Gezimiz Öğretmenler Günü Kutlamamız Yılbaşı Kermesimiz Bahar Kermesimiz Yardım Kampanyamız Bülten Tarihi 17 Haziran 2016 Yıl boyunca öğrencilerimizin ve velilerimizin beklentilerini karşılamak ve okulumuz ile ailelerimizin arasındaki bağı daha da kuvvetlendirmek üzere çalışmalar yaptık. Okul

Detaylı

ÇALIŞMALARIN DEĞERLENDİRİLECEĞİ FAALİYET ALANLARI. 10.Kurum Kültürünün Geliştirilmesi ile İlgili Çalışmalar

ÇALIŞMALARIN DEĞERLENDİRİLECEĞİ FAALİYET ALANLARI. 10.Kurum Kültürünün Geliştirilmesi ile İlgili Çalışmalar İ İ İ Ğİ İ Ğ ğ ş ğ ÇALIŞMALARIN DEĞERLENDİRİLECEĞİ FAALİYET ALANLARI Çankırı İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge Birimi 1.Eğitim Öğretim Faaliyetleri 2.Sosyal-Kültürel Sportif Faaliyetler 3.Sosyal Okul Proje

Detaylı

2016 KONYA İKİ DOĞU İKİ BATI ULUSLARARASI ÖĞRENCİLER AKADEMİSİ BAŞVURU KLAVUZU

2016 KONYA İKİ DOĞU İKİ BATI ULUSLARARASI ÖĞRENCİLER AKADEMİSİ BAŞVURU KLAVUZU 2016 KONYA İKİ DOĞU İKİ BATI ULUSLARARASI ÖĞRENCİLER AKADEMİSİ BAŞVURU KLAVUZU İki Doğu İki Batı Uluslararası Öğrenci Derneğinin düzenlediği, Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı nın katkılarıyla

Detaylı

Anadolu Çalışanları Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği (ANÇA-

Anadolu Çalışanları Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği (ANÇA- Biz Kimiz? Anadolu Çalışanları Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği (ANÇA- DER), olarak çalışanların çalışma şartlarının iyileştirilmesi, hayat standartlarının geliştirilmesi, verimlilik ve etkinliklerinin

Detaylı

EYLÜL AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ

EYLÜL AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ EYLÜL AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 28.09.2015 Eylül ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 25 üyeye Kapasite Raporu, 5 üyemize Ekspertiz Raporu ve

Detaylı

MAHÇİÇEK UFKA YOLCULUK HEYETİNİ KABUL ETTİ

MAHÇİÇEK UFKA YOLCULUK HEYETİNİ KABUL ETTİ MAHÇİÇEK UFKA YOLCULUK HEYETİNİ KABUL ETTİ Türkiye Geneli Ödüllü Kitap Okuma Yarışmaları düzenleyen Server Gençlik ve Spor Kulübü Derneği tarafından bu yıl beşincisi düzenlenen Ufka Yolculuk Bilgi ve Kültür

Detaylı

İLKADIM 23 NİSAN İLKÖĞRETİM OKULU OKULLARDA ORMAN PROGRAMI EYLEM PLANI SENE SONU (2010 2011) DEĞERLENDİRME RAPORU :

İLKADIM 23 NİSAN İLKÖĞRETİM OKULU OKULLARDA ORMAN PROGRAMI EYLEM PLANI SENE SONU (2010 2011) DEĞERLENDİRME RAPORU : EKİM : 1 İLKADIM 23 NİSAN İLKÖĞRETİM OKULU OKULLARDA ORMAN EYLEM PLANI OLUŞTURULDU 01 05 10 2010 2 OKULLARDA ORMAN PROJESİ İÇİN PROJE EKİBİ OLUŞTURULDU 01 10 2010 3 OKUL GİRİŞİ ORMAN PANOSU VE KÖŞESİ HAZIRLANDI

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAYRAMPAŞA MOBİL İMAM HATİP ORTAOKULU DEĞERLER EĞİTİMİ YILLIK ÇALIŞMA PLANI

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAYRAMPAŞA MOBİL İMAM HATİP ORTAOKULU DEĞERLER EĞİTİMİ YILLIK ÇALIŞMA PLANI 2013 2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAYRAMPAŞA MOBİL İMAM HATİP ORTAOKULU DEĞERLER EĞİTİMİ YILLIK ÇALIŞMA PLANI DEĞER ADI SAYGI, SORUMLULUK EKİM TÜM SINIFLAR SAYGI 5 SINIFLAR SORUMLULUK 6 SINIFLAR SAYGI 5 1.

Detaylı

1. Engelsiz Yaşam ve Dayanışma Merkezimizin Kuruluş Amacı

1. Engelsiz Yaşam ve Dayanışma Merkezimizin Kuruluş Amacı 1. Engelsiz Yaşam ve Dayanışma Merkezimizin Kuruluş Amacı Engelli vatandaşlarımıza kültürel ve sosyal anlamda daha iyi hizmet vermek amacı ile kurulmuş, kendileri veya yakınları ile birebir görüşerek yeterli

Detaylı

4. Habib-i Neccar Hz. Anma Etkinlikleri

4. Habib-i Neccar Hz. Anma Etkinlikleri 4. Habib-i Neccar Hz. Anma Etkinlikleri Habib-i Neccar Hz. Çeşit li Et kinliklerle Anıldı Hatay Valiliği, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığı ve Üniversitemiz tarafından 26-28 Mayıs tarihleri arasında

Detaylı

EYLÜL 2012 PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA CUMARTESİ PAZAR 1 2

EYLÜL 2012 PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA CUMARTESİ PAZAR 1 2 EYLÜL 2012 1 2 3 4 5 6 7 8 9 SENE BAŞI SEMİNER DÖNEMİ BAŞL. 1.SINIFLAR VELİ TOPLANTISI 10 11 12 13 14 15 16 1.SINIFLAR ORYANTASYON HAFTASI SINIF BELİRLEME SINAVI (5-6-7-8) SENE BAŞI SEMİNER DÖNEMİ BİTİŞİ

Detaylı

UFKA YOLCULUK HEYETİ BAŞKAN OKAY I ZİYARET ETTİ

UFKA YOLCULUK HEYETİ BAŞKAN OKAY I ZİYARET ETTİ UFKA YOLCULUK HEYETİ BAŞKAN OKAY I ZİYARET ETTİ Server Gençlik ve Spor Kulübü Derneği tarafından Türkiye genelinde bu yıl beşincisi düzenlenen Ufka Yolculuk Bilgi ve Kültür Yarışmalarının Kahramanmaraş

Detaylı

SSP900 SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ DERS SUNUMU

SSP900 SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ DERS SUNUMU SSP900 SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ DERS SUNUMU Ders Sorumlusu: Prof. Dr. Mehmet DİLMAÇ Yardımcı Öğretim Elemanı: Arş. Gör. Beytullah ERDOĞAN 1 DERS KONU BAŞLIKLARI PROJENİN BAŞLATILMASI PROJENİN EVRELERİ

Detaylı

17.10.2014 11:30-12:30 24.10.2014 11:30-12:30 31.10.2014 11:30-12:30 7.11.2014 11:30-12:30 14.11.2014 11:30-12:30 AYHAN KAYA 21.11.

17.10.2014 11:30-12:30 24.10.2014 11:30-12:30 31.10.2014 11:30-12:30 7.11.2014 11:30-12:30 14.11.2014 11:30-12:30 AYHAN KAYA 21.11. MERSİN İL MÜFTÜLÜĞÜ İÇEL TV-YÖRÜK FM PROGRAM TABLOSU Cami ve Gençlik ( gençlerin camiye ilgisi,hz peygamber ve gençlik (kaynak : DİB cami-gençlik sayfası) İsraf duyarlılığı ya da Tüketim Ahlakı (Hasan

Detaylı

DİCLE ÜNİVERSİTESİ PROJE KOORDİNASYON UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ

DİCLE ÜNİVERSİTESİ PROJE KOORDİNASYON UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ DİCLE ÜNİVERSİTESİ PROJE KOORDİNASYON UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ 2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılı ETKİNLİK BÜLTENİ 1 Proje Koordinasyon Uygulama ve Araştırma Merkezi 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı 2008

Detaylı

Adıyaman Turizmine Dünden Bakmak

Adıyaman Turizmine Dünden Bakmak Bu yıl 40 ıncısı kutlanan Turizm Haftası kapsamında Adıyaman Valiliği tarafından etkili bir turizm programı gerçekleştirildi. Aralarında üniversitemizin de bulunduğu çok sayıda kamu ve özel sektör kurumu

Detaylı

KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ FAALİYETLERİ MART 2015

KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ FAALİYETLERİ MART 2015 KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ FAALİYETLERİ MART 2015 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla gazete msjı, sms ve anons metni hazırlandı. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü sebebiyle Türk Kadınlar Birliği tarafından

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI ÖZEL İZMİR ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ETKİNLİK TAKVİMİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI ÖZEL İZMİR ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ETKİNLİK TAKVİMİ AĞUSTOS EYLÜL EKİM TARİH 12 Ağustos Çarşamba - 03 Eylül Perşembe 18 Ağustos Salı - 28 Ağustos Cuma 27 Ağustos Perşembe 30 Ağustos Cuma 01 Eylül 2015 Salı -03 Eylül 2015 Perşembe 01 Eylül 2015 Salı 02 Eylül

Detaylı

BAHÇELİEVLER BELEDİYESİ İMAM HATİP ORTAOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ETKİNLİKLERİMİZ

BAHÇELİEVLER BELEDİYESİ İMAM HATİP ORTAOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ETKİNLİKLERİMİZ BAHÇELİEVLER BELEDİYESİ İMAM HATİP ORTAOKULU 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ETKİNLİKLERİMİZ Kutlu Doğum Haftası Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed(s.a.v) i hatırlama, anlama ve anlatma amacı ile düzenlediğimiz

Detaylı

ICMME-2017 Matematik ve Matematik Eğitimi Uluslararası Konferansı Şanlıurfa da Yapıldı

ICMME-2017 Matematik ve Matematik Eğitimi Uluslararası Konferansı Şanlıurfa da Yapıldı ICMME-2017 Matematik ve Matematik Eğitimi Uluslararası Konferansı Şanlıurfa da Yapıldı Her yıl matematikçileri, matematik eğitimcilerini, eğitim uygulamasını yapan öğretmen ve öğrencileri, ayrıca kamuda

Detaylı

ÖĞRENCİ BİRLİĞİ 2012-20123 FAALİYET ÖZETİ

ÖĞRENCİ BİRLİĞİ 2012-20123 FAALİYET ÖZETİ ÖĞRENCİ BİRLİĞİ -3 FAALİYET ÖZETİ Tarih Yer Açıklama Sonuç Koordinatörler Katılımcı 24-27 Eylül Bana Sor Projesi Öğrenci arkadşlarımız akıllarına taklıan her türlü soruları bizler ile paylaştı. Arkadaşlarımıza

Detaylı

NİSAN 2014. KONYA İLİ KONYA GENÇLİK MERKEZİ 2014 YILI 3 AYLIK (Nisan-Mayıs- Haziran) FAALİYET RAPORU

NİSAN 2014. KONYA İLİ KONYA GENÇLİK MERKEZİ 2014 YILI 3 AYLIK (Nisan-Mayıs- Haziran) FAALİYET RAPORU NİSAN 2014 KONYA İLİ KONYA GENÇLİK MERKEZİ 2014 YILI 3 AYLIK (-- ) FAALİYET RAPORU AY HAFTA 2013 FAALİYET PLANINIZA GÖRE BU HAFTA FAALİYETLERİNİZ 31 Mart 06 -İletişim Akademi Projesi 2 (Uygulamalı İletişim,

Detaylı

TOPLUM HİZMETLERİ MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI İLKÖĞRETİM VE ORTA ÖĞRETİM KURUMLARI SOSYAL ETKİNLİKLER YÖNETMELİĞİ

TOPLUM HİZMETLERİ MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI İLKÖĞRETİM VE ORTA ÖĞRETİM KURUMLARI SOSYAL ETKİNLİKLER YÖNETMELİĞİ TOPLUM HİZMETLERİ MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI İLKÖĞRETİM VE ORTA ÖĞRETİM KURUMLARI SOSYAL ETKİNLİKLER YÖNETMELİĞİ ÜÇÜNCÜ BÖLÜM Toplum Hizmeti ve Çalışma Esasları Toplum Hizmeti Madde 12 Öğrencilerin; ailesine,

Detaylı

Sosyal Etkinlikler Çalışma Grubu Yürütme Kurulu Üyeleri: Cengiz Güray (Başkan), Zafer Vergili, Kemal Nalçacı, Adnan Yılmaz, Gülçin Bozkurt,

Sosyal Etkinlikler Çalışma Grubu Yürütme Kurulu Üyeleri: Cengiz Güray (Başkan), Zafer Vergili, Kemal Nalçacı, Adnan Yılmaz, Gülçin Bozkurt, Sosyal Etkinlikler Çalışma Grubu Yürütme Kurulu Üyeleri: Cengiz Güray (Başkan), Zafer Vergili, Kemal Nalçacı, Adnan Yılmaz, Gülçin Bozkurt, Burak Özgür, Burçak Göncüler, Aşkın Keleş, Celal Gökbel Tuğbay

Detaylı

FATİH MH. KORDONBOYU CD. NO:7 BÜYÜKÇEKMECE / İSTANBUL. Telefon: 0 (212) Faks: 0 (212) E-posta:

FATİH MH. KORDONBOYU CD. NO:7 BÜYÜKÇEKMECE / İSTANBUL. Telefon: 0 (212) Faks: 0 (212) E-posta: FATİH MH. KORDONBOYU CD. NO:7 BÜYÜKÇEKMECE / İSTANBUL Telefon: 0 (212) 883 10 62 Faks: 0 (212)883 10 62 E-posta: 750885@meb.k12.tr 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Programı 21 Mart Nevruz Kutlamaları

Detaylı

YALOVA İLİ MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2013/2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SOSYAL VE KÜLTÜREL FAALİYET PLANI YAPILACAK ETKİNLİKLER

YALOVA İLİ MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2013/2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SOSYAL VE KÜLTÜREL FAALİYET PLANI YAPILACAK ETKİNLİKLER YALOVA İLİ MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ / EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SOSYAL VE KÜLTÜREL FAALİYET PLANI SIRA 1 17-21 / 09 / İlköğretim a)cumhuriyet Alanında Tören b)halk Eğitim Konferans nda Tören c)kurumları Ziyaretler

Detaylı

TEMA 1-FİZİKİ YAPILANMA

TEMA 1-FİZİKİ YAPILANMA FİZİKİ YAILANMA EKİBİ TEMA 1-FİZİKİ YAPILANMA STRATEJİK AMAÇ 1: 1- Okul içerisinde 100 kişilik konferans salonu yatırmak OKULUMUZUN FİZİKİ İMKANLARINI EN ÜST SEVİYEYE ÇIKARMAK. - %50 %50 PG 1.1.1-Konferans

Detaylı

Hassas Tarım Teknolojileri

Hassas Tarım Teknolojileri Hassas Tarım Teknolojileri Ziraat Fakült esi Biyosist em Mühendisliği nden Tarıma Hassas Müdahele Üniversitemiz Ziraat Fakültesi Biyosistem Mühendisliği tarafından Hassas Tarım Teknolojileri konulu panel

Detaylı

SOSYAL AKTİVİTELER RAPORU / SOCIAL ACTIVITY REPORT

SOSYAL AKTİVİTELER RAPORU / SOCIAL ACTIVITY REPORT AQUA FANTASY YEREL TOPLULUK İLE İLİŞKİLER İLERLEME RAPORU 27.11.2017 1. UYGULAMA: Yerel toplum ile saygılı ve karşılıklı desteğe dayalı ilişkiler kurarak, sürdürülebilir kalkınmayı faaliyetlerin her aşamasında

Detaylı

Üyelerimizle kahvaltıda buluştuk. MMO Antalya Şube olarak üyelerimizle birlikte Geleneksel Kahvaltı etkinliğimizi Arıca Çiftlik te gerçekleştirdik.

Üyelerimizle kahvaltıda buluştuk. MMO Antalya Şube olarak üyelerimizle birlikte Geleneksel Kahvaltı etkinliğimizi Arıca Çiftlik te gerçekleştirdik. 27. Geleneksel Meslek Odaları Halı Saha Turnuvası nda Master ve Gençler kategorisinde 3 takımımız sahaya çıktı e-bülten 1-15 Nisan 2018 / Sayı 1 Üyelerimizle kahvaltıda buluştuk MMO Antalya Şube olarak

Detaylı

AKYURT İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MESLEKİ VE TEKNİK EĞİTİM TANITIM VE YÖNELTME TOPLANTISINA HOŞGELDİNİZ

AKYURT İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MESLEKİ VE TEKNİK EĞİTİM TANITIM VE YÖNELTME TOPLANTISINA HOŞGELDİNİZ AKYURT İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MESLEKİ VE TEKNİK EĞİTİM TANITIM VE YÖNELTME TOPLANTISINA HOŞGELDİNİZ TOPLANTININ AMACI, 2013-2014 Eğitim-Öğretim yılında ki Mesleki ve

Detaylı

2014 YILI FAALİYETLER

2014 YILI FAALİYETLER 2014 YILI FAALİYETLER 11 Ocak tarihinde Öğretim üyelerimizden Yrd. Doç. Dr. Harun SAVUT İstanbul Şehzade Camii nde Mevlid Kandili Programına 11 Ocak 2014 tarihinde öğretim üyelerimizden Yrd. Doç. Dr Zeki

Detaylı

ÖĞRENCİLER AB'Yİ ÖĞRENİYOR PROJESİ 14 Nisan 2015 Kocaeli Tanıtım Konferansı BASIN DUYURUSU

ÖĞRENCİLER AB'Yİ ÖĞRENİYOR PROJESİ 14 Nisan 2015 Kocaeli Tanıtım Konferansı BASIN DUYURUSU ÖĞRENCİLER AB'Yİ ÖĞRENİYOR PROJESİ 14 Nisan 2015 Kocaeli Tanıtım Konferansı BASIN DUYURUSU T.C. Milli Eğitim Bakanlığı AB Dış İlişkiler Genel Müdürlüğü nün 2011 yılı IPA-I (IPA - Katılım Öncesi Mali Destek

Detaylı

Hac & Umre Kültür Turları Uçak Bileti

Hac & Umre Kültür Turları Uçak Bileti Hac & Umre Kültür Turları Uçak Bileti İnanç odaklı bir firma olarak biz, Hz. Allah ın ve Resulullah Efendimiz in (s.a.v.) misafirlerine hizmet etme şuuruna sahibiz 29 yıllık tecrübemiz ve yüksek ilmi değerlerle

Detaylı

DİYABETLE YAŞAM DERNEĞİ

DİYABETLE YAŞAM DERNEĞİ DİYABETLE YAŞAM DERNEĞİ 2011 FAALİYET RAPORU Basın Toplantısı 18 Ocak 2011. SGK nın 10 Ocak 2011 tarihinde yayınladığı genelge sonucunda Diyabetlilerin yaşadığı şeker ölçüm çubukları ile yaşadıkları mağduriyet

Detaylı

BETİM ULUSLARARASI SAĞLIK ÖĞRENCİLERİ AKADEMİSİ 2016

BETİM ULUSLARARASI SAĞLIK ÖĞRENCİLERİ AKADEMİSİ 2016 BETİM ULUSLARARASI SAĞLIK ÖĞRENCİLERİ AKADEMİSİ 2016 Hasekisultan Mh Topçu Emin Bey Çıkmazı 4 Fatih İstanbul 0212 632 0369 0212 632 0328 betim.org.tr usap@hayatvakfi.org.tr HAYAT SAĞLIK VE SOSYAL HİZMETLER

Detaylı

OSMANİYE KAHRAMANMARAŞLILAR YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA DERNEĞİNE GÖRKEMLİ AÇILIŞ.

OSMANİYE KAHRAMANMARAŞLILAR YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA DERNEĞİNE GÖRKEMLİ AÇILIŞ. OSMANİYE KAHRAMANMARAŞLILAR YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA DERNEĞİNE GÖRKEMLİ AÇILIŞ. Osmaniye de yaşayan Kahramanmaraş lılar tarafından kurulan Osmaniye Kahramanmaraşlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği nin

Detaylı

YARIM ELMA ETKİNLİĞİ

YARIM ELMA ETKİNLİĞİ YARIM ELMA ETKİNLİĞİ 13.09.2014 Salı günü Erciyes Üniversitesi nin ev sahipliğinde hazırlanan Yarım Elma etkinliğine 1.sınıf öğrencilerimiz ile biz de katıldık. Sosyal sorumluluk çalışmalarını her zaman

Detaylı

MAMMA MIA. Lise İngilizce Drama Kulübü nden bir ilk daha

MAMMA MIA. Lise İngilizce Drama Kulübü nden bir ilk daha MAMMA MIA Lise İngilizce Drama Kulübü nden bir ilk daha Her yıl geleneksel olarak bir oyun çıkarmayı hedeflediğimiz kulübümüzde bu sene dünyanın en ünlü müzikali olma özelliği taşıyan MAMMA MIA yı sergiledik.

Detaylı

ANKARA HİSAR KOLEJİ 2015-2016 EĞ İ Tİ M Ö Ğ RETİ M YİLİ ÇALIŞMA TAKVİMİ

ANKARA HİSAR KOLEJİ 2015-2016 EĞ İ Tİ M Ö Ğ RETİ M YİLİ ÇALIŞMA TAKVİMİ ANKARA HİSAR KOLEJİ 2015-2016 EĞ İ Tİ M Ö Ğ RETİ M YİLİ ÇALIŞMA TAKVİMİ 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI HİSAR KOLEJİ ÇALIŞMA TAKVİMİ 3 Ağustos 2015 4 Ağustos 2015 Salı 5 Ağustos 2015 6 Ağustos 2015 7 Ağustos

Detaylı

Malzeme Şenliği' Mart 2018

Malzeme Şenliği' Mart 2018 Malzeme Şenliği'18 8-9-10-11 Mart 2018 YAPIT Nedir? Kilis 7 Aralık Üniversitesi Yapı Topluluğu, kısa adıyla YAPIT, 2013 yılında kurulmuş bir öğrenci topluluğudur. Kurulduğundan bu yana seminerler, belgesel

Detaylı

İZMİR ŞUBE SOMA FACİASI KONULU SÖYLEŞİ DÜZENLENDİ ÇALDAĞ NİKEL MADENİ KONFERANSI DÜZENLENDİ KENTSEL DÖNÜŞÜM PANELİNE KATILIM SAĞLANDI

İZMİR ŞUBE SOMA FACİASI KONULU SÖYLEŞİ DÜZENLENDİ ÇALDAĞ NİKEL MADENİ KONFERANSI DÜZENLENDİ KENTSEL DÖNÜŞÜM PANELİNE KATILIM SAĞLANDI İZMİR ŞUBE SOMA FACİASI KONULU SÖYLEŞİ Dokuz Eylül Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Jeoloji Mühendisliği nde 27 Mayıs 2014 tarihinde Kömür Madenlerinde Jeoloji Mühendisinin Yeri ve Soma Faciası konulu

Detaylı

2017 Yılı GençKal Proje Raporu

2017 Yılı GençKal Proje Raporu 2017 Yılı GençKal Proje Raporu GençKal (GençKalderliler), KalDer'in 2016 yılında gençlere ve geleceklerine yatırım yapmak amacıyla, mükemmellik kültürünü benimsemiş, değişim ve gelişime açık, disiplin

Detaylı

SAĞLIK KÜLTÜR ve SPOR DAİRE BAŞKANLIĞININ 2012 YILI SOSYAL FAALİYETLERİNDEN GÖRÜNTÜLER

SAĞLIK KÜLTÜR ve SPOR DAİRE BAŞKANLIĞININ 2012 YILI SOSYAL FAALİYETLERİNDEN GÖRÜNTÜLER SAĞLIK KÜLTÜR ve SPOR DAİRE BAŞKANLIĞININ 2012 YILI SOSYAL FAALİYETLERİNDEN GÖRÜNTÜLER Üniversitemiz Merkez Kütüphane Konferans Salonunda İnovasyon ve Liderlik Topluluğu tarafından gerçekleştirilen Anılarla

Detaylı

HAZİRAN 2012 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

HAZİRAN 2012 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili HAZİRAN 2012 FAALİYET RAPORU Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili CHP MERSİN İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Mersin CHP İl Kongresine katılarak bir konuşma

Detaylı

GENÇ BARIŞ İNİSİYATİFİ DERNEĞİ MAYIS AYI BÜLTENİ

GENÇ BARIŞ İNİSİYATİFİ DERNEĞİ MAYIS AYI BÜLTENİ MAYIS AYI BÜLTENİ 31 MAYIS 2014 GENÇ BARIŞ İNİSİYATİFİ DERNEĞİ GENEL MERKEZİ Mecidiyeköy Mahallesi Şehit Er Cihan Namlı Cad.(Dereboyu Cad.) Alaca İş Merkezi 39/8 Şişli, İstanbul GENÇ BARIŞ İNİSİYATİFİ

Detaylı

ÖZLEM CANOĞLU AZMİMİLLİ İLKÖĞRETİM OKULU DÜZCE

ÖZLEM CANOĞLU AZMİMİLLİ İLKÖĞRETİM OKULU DÜZCE MİCROSOFT YENİLİKÇİ ÖĞRETMENLER PROGRAMI HAZİRAN 2009 TÜRKİYE FORUMU 1 1 Projenin Tanıtımı İnsanların bireysel ya da toplumsal olarak çalışmalarının dışında dinlenmeleri, hayatın zorluklarını kısa bir

Detaylı

BİR SEMPOZYUM HİKAYESİ

BİR SEMPOZYUM HİKAYESİ Türk Göğüs Cerrahisi Derneği Travma ve Yoğun Bakım Çalışma Grubu olarak 7-8 Eylül 2018 tarihleri arasında Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi bünyesinde fakülte hastanesinde Toraks Duvarı Travmasına Yaklaşım

Detaylı

BAŞKAN : Özcan KALAYCI Bülent YILDIRIM BAŞKAN: SAYMAN : Nesrin FİDAN ÜYE : Figen GÖNEN. info@antalyafalezrotary.org KOMİTELER TOPLANTI BİLGİLERİ

BAŞKAN : Özcan KALAYCI Bülent YILDIRIM BAŞKAN: SAYMAN : Nesrin FİDAN ÜYE : Figen GÖNEN. info@antalyafalezrotary.org KOMİTELER TOPLANTI BİLGİLERİ Binota-Kalyan BANERJEE Nilüfer&İsmail KAHYAOĞLU Demet Salih PEKER Bilge & Özcan KALAYCI U.R ve BÖLGE YÖNETİMİ YÖNETİM KURULU U.R. BAŞKANI Binota Kalyan BANERJEE 2430 GUVARNÖRÜ Nilüfer İsmail KAHYAOĞLU

Detaylı

1 von 5 21.11.2013 22:24

1 von 5 21.11.2013 22:24 Anasayfa Hamburg GEZİ + POLİS + ORUÇ = İFTAR Tarih : 2013.07.27 17:17:32 Hamburg Sivasspor Taraftar Derneği nin iftar yemeğinde, Gezi Parkı ve Hamburg polisinin Türk gençlerine karşı baskılı tutumuna yönelik

Detaylı

SOSYAL AKTİVİTELER RAPORU / SOCIAL ACTIVITY REPORT

SOSYAL AKTİVİTELER RAPORU / SOCIAL ACTIVITY REPORT AQUA FANTASY YEREL TOPLULUK İLE İLİŞKİLER İLERLEME RAPORU 24.11.2015 1. UYGULAMA: Yerel toplum ile saygılı ve karşılıklı desteğe dayalı ilişkiler kurarak, sürdürülebilir kalkınmayı faaliyetlerin her aşamasında

Detaylı

E Y L Ü L Ders Yılı nın Başlaması Tören/Program Komisyonu 08:30

E Y L Ü L Ders Yılı nın Başlaması Tören/Program Komisyonu 08:30 E Y L Ü L 2 0 1 8 1 Eylül Cumartesi 2 Eylül Pazar 3 Eylül Pazartesi 4 Eylül Salı Sene Başı Öğretmenler Kurulu Okul Müdürü 09:00 Okul Yönetimi 5 Eylül Çarşamba / Kurulu 6 Eylül Perşembe Alan / Zümre Toplantıları

Detaylı

UR.2430.BÖLGE ORDU/TÜRKİYE

UR.2430.BÖLGE ORDU/TÜRKİYE KURULUŞ: 06 MAYIS 1985 CHARTER: 22 MAYIS 1987 UR.2430.BÖLGE ORDU/TÜRKİYE K.R.Ravindran UR Başkanı 2015-2016 Canan Ersöz UR 2430.Bölge Guvernörü 2015-2016 Hasan Karamustafaoğlu UR 2430.Bölge 9.Grup Guvernör

Detaylı

SAĞLIK-SEN SİVAS ŞUBESİ DENETLEME KURULU RAPORU

SAĞLIK-SEN SİVAS ŞUBESİ DENETLEME KURULU RAPORU EK-1: SAĞLIK-SEN SİVAS ŞUBESİ DENETLEME KURULU RAPORU RAPOR NO: RAPOR TARİHİ:01.10.2014 Sağlık-Sen Sivas Şubesi Denetleme Kurulu Üyeleri olarak 31.10.2010-27.08.2014 iki olağan seçim arası idari ve mali

Detaylı

İstanbul Üniversitesi Girişimcilik ve İnovasyon Kulübü. Fakülte: Orman Fakültesi Kuruluş: 2014-2015 Danışman: Araş. Gör.

İstanbul Üniversitesi Girişimcilik ve İnovasyon Kulübü. Fakülte: Orman Fakültesi Kuruluş: 2014-2015 Danışman: Araş. Gör. İstanbul Üniversitesi Girişimcilik ve İnovasyon Kulübü Fakülte: Orman Fakültesi Kuruluş: 2014-2015 Danışman: Araş. Gör. Nilay TULUKCU İnovatif Liderler 15 27 Mart 2015 Etkinlik Programı Moderatör: Prof.Dr.Murat

Detaylı

ANTALYA MUSTAFA ADIYAMAN ORTAOKULU ŞİDDETİ ÖNLEME VE AZALTMA EYLEM PLANI

ANTALYA MUSTAFA ADIYAMAN ORTAOKULU ŞİDDETİ ÖNLEME VE AZALTMA EYLEM PLANI 2013-2014 ANTALYA MUSTAFA ADIYAMAN ORTAOKULU ŞİDDETİ ÖNLEME VE AZALTMA EYLEM PLANI ÇALIŞMA TARİHİ (AYLAR) EKİM KASIM AMAÇ Okulda eylem ekibinin oluşturulması ile ilgili çalışmaların yapılması. Tehlike

Detaylı

Hac - Umre Kültür Turları Uçak Bileti

Hac - Umre Kültür Turları Uçak Bileti Hac - Umre Kültür Turları Uçak Bileti Kataloğumuz içerisine Kâbe-i Muazzama ve Mescid-i Nebevî fotoğrafları hürmeten konulmamıştır. İnanç odaklı bir firma olarak biz, Hz. Allah ın ve Resûlullah Efendimiz

Detaylı

İLAM AKADEMİ NİÇİN İLAM AKADEMİ?

İLAM AKADEMİ NİÇİN İLAM AKADEMİ? İLAM AKADEMİ İLAM Akademi programı 2005 yılından itibaren Aziz Mahmud Hüdayi Vakfı bünyesinde Arapça, İslami İlimler, İmamet ve Hitabet Seminerleri vermektedir. Lisans dönemi öğrencilerine yönelik İslami

Detaylı